Fanø Kommune Borgerservice 16. november 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fanø Kommune Borgerservice 16. november 2017"

Transkript

1 Referat fra fællesmødet mellem Grundejerforeningerne og Fanø Kommune den kl på Fanø Rådhus. Deltagere: Preben J. Sørensen, Fanø Vesterhavsbads Grundejerforening Jørgen Elsted Hansen, Rindby Strand Grundejerforening Hans Peter Jepsen, Rindby Strand Grundejerforening Karen Margrete Sinning, Grøndal Grundejerforening Lone Grand, Grøndal Grundejerforening Kurt Thorøe, Skovly Grundejerforening Ole Sørensen, Grundejerforeningen Vesterengen Carsten Lodberg, Grundejerforeningen Vesterengen Michael Lund-Larsen, Foreningen af sommerhusejere ved Bjerges Leje Erland Madsen, Foreningen af sommerhusejere ved Bjerges Leje Claus Toftgaard, Grundejerforeningen Sønderho Sommerhusområde Anton Pedersen, Grundejerforeningen Sønderho Sommerhusområde Borgmester Erik Nørreby, Fanø Kommune Forvaltningschef Anette Simmelsgaard, Fanø Kommune Afbud: Borgmesteren bød velkommen 1. Orientering fra Fanø Kommune. Affaldsordning fra 1. januar Mads H. Sørensen orienterede om den nye affaldsordning. Der vedlægges et forslag til standplads, således at grundejerne kan se hvorledes de nye spande kan stå. Grundejerforeningerne henstiller til at det første gang bliver gebyrfrit at vælge om. Arbejdstilsynets regler for standpladser sendes med ud sammen med referatet. Grundejerforeningerne opfordres til at melde ind, såfremt de har et egnet sted til en miljøstation. Fanø Kalender Hold dig opdateret på FanøKalender.dk - et samlingspunkt for alle de spændende arrangementer, der finder sted på Fanø Kalenderen kan tilgås direkte via Kalenderen er baseret på kultunautdatabasen, så for mange vil oprettelsen af arrangementer i kalenderen være gammelkendt stof. Afhængig af arrangementets karakter vil det ligeledes blive vist i kultunautkalenderen, som findes på Visit Fanøs hjemmeside. Oversigten til Grundejerforeningerne som har veje der vedligeholdes af kommunen bliver lavet af økonomiafdelingen, oversigten pr blev udleveret på mødet.

2 BESKÆRING AF BEPLANTNING Fanø Kommune skal igen i år anmode om hjælp til at gøre grundejerne opmærksom på beskæring, da renovationsfirmaet og beredskabet skal kunne komme frem uden problemer med deres køretøjer. Se linket omkring beskæring Kalender for tømningsordning: 2. Godkendelse af referatet fra mødet den 1. juni Godkendt. 3. Dagsorden punkter fra Rindby Strand Grundejerforening: a. Badesti 6, vedligeholdelse. Badesti eller ridesti? Kommunens drøftelse med Naturstyrelsen. 6. marts 2003 blev der holdt et møde mellem Fanø Kommunes Teknik- og Miljøudvalget og Fanøs hesteejere. Her blev det besluttet nogle retningslinjer bl.a. at badesti 6 og 21 må benyttes af ryttere. 23. maj 2013 publicerede Fanø Ugeblad retningslinjerne. Naturstyrelsen har lovet et møde vedr. badesti 6. Fanø Kommune overvejer at afspærre det sumpede område mellem den nye klit syd for Fanø Bad. b. Sumpområdet og udløb på stranden. Hvad sker der? Udløbet af Rindby Bæk på stranden friholdes som tidligere. Det sumpede område er enten privat ejendom eller Kystdirektoratets. Fanø Kommune afvander ikke disse områder. c. Toiletbygningen ved nedkørslen. Bliver der vinteråbnet? Toiletterne ved Fanø Bad og Rindby Strand bliver udskiftet i dette vinterhalvår. Arbejderne afsluttes senest i marts Herefter holder toiletterne åbent hele året. d. Orientering om rottestatus på Fanø. Fanø Kommune opfordre stadig til, at være opmærksom på rotter! Der er fundet/fanget rotter på Nørrebjergevej, Storetoft og Nørre Meldbjergdal. Rotter er alvorlige skadedyr, der hvert år ødelægger inventar, rørledninger og kloakrør, elinstallationer, isolering og meget andet for millioner af kroner. De

3 økonomiske skader er dog i mange tilfælde slet ikke det værste, for rotter kan være bærere af mindst 55 forskellige smitsomme sygdomme, hvoraf nogle er direkte livstruende. Derfor skal rotter bekæmpes ifølge loven, og alle har pligt til straks at meddele det til kommunen, hvis man får øje på en rotte eller ser tegn på rotter, uanset at det ikke er på egen grund. Al fodring af rådyr bør stoppe og ved fuglefodring, må der ikke fodres på jorden eller andre steder hvor rotter kan have fri adgang. Vær også opmærksom på at madrester, brød, kornrester og andet spiseligt affald ikke må anvendes til kompostering. Læs mere og anmeld rotter på: Gratis vejledning: Giv Fanø Kommune oplysning om at du har udendørs husdyr/kæledyr, så sender vi en ekspert ud til dig, der vil vejlede dig i, hvordan du undgår at få rotter. Send en mail til jmh@fanoe.dk eller ring på med oplysning om din adresse, telefonnummer og mail, så kontakter vi dig for at lave en aftale om vejledning hjemme hos dig. 4. Dagsorden punkter fra Fanø Vesterhavsbad Grundejerforening: a. Er der regler for bygningsæstetik ved nybygning, ombygning eller udbygning af bebyggelser i Fanø Bad området, herunder såvel erhverv og sommerboliger, og kan man give en kort omtale af og reference til sådanne. Der kan henvises til de for områderne vedtagne lokalplaner, i disse lokalplaner er beskrevet og redegjort for regler for byggerier, herunder nybyggeri, ombygning og udbygning af ejendommene inden for områderne. 5. Dagsordenspunkter fra Grøndal Grundejerforening: a. Vi mangler, som grundejere på øen, meget at få endelig information om det nye renovations system. Ikke kun bestyrelsen, men også til alle vore medlemmer. Fra 1. januar 2018 skal bioaffaldet frasorteres husholdningsaffaldet. Affaldsregulativ og affaldsplan er vedtaget. Der har været afholdt udbudsforretning for indsamling af husholdningsaffald, drift af genbrugsstation samt håndtering og salg af genanvendeligt affald. I øjeblikket er indkøb af affaldsbeholdere i udbud og der vil nu kunne udarbejdes et prisblad for affaldsordningen. Det ser ikke ud til at betyde prisstigninger. Sommerhusejerne får tilbudt en valgfri ordning, hvor der kan vælges mellem, at have affaldsbeholdere ved det enkelte sommerhus, eller selv bringe affaldet til supermiljøstationerne. Der arbejdes pt. på informationsmateriale til alle om den nye ordning. 6. Dagsordenspunkter fra Skovly Grundejerforening:

4 a. Status på nyt affaldssystem. Generelt savner vi detaljer så som, antal spande, størrelser på spande, pris, standard information til turisterne fra kommunen etc. Se punkt 5a. 7. Dagsordenspunkter fra Grundejerforeningen Vesterengen a. Status på det renovationssystem som skal indføres i 2018 Se punkt 5a. b. Vi konstaterer med glæde, at der er god vedligehold af Storedal Bæk ved sommerhusområdet i Grøndal. Bækken er jo afgørende for afvanding af et stort område med mange tilløb. Har der været oprensning af Storedal Bæk i 2017 på strækningen gennem klitområderne og forløbet ud gennem engen? Storedal Bæk er oprenset i Forvaltningen undersøger om forløbet ud gennem engen er ok. 8. Dagsordenspunkter fra Foreningen af sommerhusejere ved Bjerges Leje a. På sidste møde fik vi udleveret en oversigt over budget og forbrug på vejvedligeholdelse i grundejerforeningens område. Vi vil gerne have en: b. En uddybning af hvordan tallene skal forstås. Anette Simmelsgaard gennemgik opgørelserne. c. En orientering om hvordan vejvedligeholdelsen foretages og i hvilken udstrækning den enkelte grundejerforening kan øve indflydelse på brugen af midlerne. Fanø Kommune opkræver grundejerne. Grundejerforeningen har selv dialogen med entreprenøren, hvis de ønsker det. Når en grunderejer ringer til Fanø Kommune henviser FK til kontakt personen for vejområdet i grundejerforeningen. Denne aftale har FK med Grøndal Grundejerforening, Fanø Vesterhavsbad Grundejerforening og Rindby Strand Grundejerforening. Entreprenøren der har vedligeholdelsen af vejen sørger for, at vejen bliver jævnligt vedligeholdt, så den er i god og forsvarlig stand i forhold til færdslens art og omfang. (Hvis der ikke er et vejlaug har Fanø Kommune dialogen med entreprenøren). Forvaltningen afklarer om vedligehold af Hympelvej kan overgå til Rindby Strand Grundejerforening ved skift af entreprenør. Ligeledes undersøges hvem der er kontaktperson vedr. Lars s Toft m.fl.

5 d. En orientering om i hvilke sammenhænge der skal etableres vejlaug i et område, hvilke opgaver vejlauget i givet fald har og om grundejerforeningen kan fungere som vejlaug i de tilfælde, hvor der skal etableres vejlaug i et område. En grundejerforening kan fungere som et vejlaug. Der kan være vejlaug som ikke er tilknyttet en grundejerforeningen, der kan også være flere vejlaug under en grundejerforening. 9. Dagsordenspunkter fra Grundejerforeningen Sønderho Sommerhusområde a. Hvordan er status på sikring af gående og cyklende på Sønderho Strandvej. Der henvises til kommuneplanens passus om, at der er reserveret areal til cykelsti/fortov langs Strandvejen. Grundejerforeningen deltager gerne i en proces, hvor forskellige løsningsmodeller kan gennemarbejdes. Status Der er p.t. ikke afsat penge til sikring af de bløde trafikanter gående og cykler - på Sønderho Strandvej, hvilket er en politisk prioritering i forbindelse med budgetlægningen. Der findes en pulje til anlæg af cykelstier på Fanø, men denne er ikke prioriteret endnu. I det der ikke er taget stilling til, hvordan man vil forbedre trafiksikkerheden på strækningen, og om sikringen kan holdes indenfor eksisterende vejareal, er der i kommuneplanen reserveret areal til evt. kommende cykelsti. Reservationen sikrer, at der ikke planlægges for eller meddeles tilladelse til forhold, der efterfølgende kan forhindre eller besværliggøre en sikring af de bløde trafikanter på Sønderho Strandvej. b. Vil kommunen sammen med grundejerforeningerne udarbejde en informationsskrivelse til øens turister, som beskriver hvad man må og ikke må i forhold til at beskytte øens sårbare natur. En sådan skrivelse kan uddeles via udlejningsbureauer, campingpladser og andre overnatningssteder. Emnet drøftes i Grønt Råd hvor grundejerforeningerne er repræsenteret. Der arbejdes her på et code of conduct. Referat fra sidste møde i Grønt Råd medsendes til orientering sammen med en præsentation fra mødet. Grundejerforeningerne ønsker kontaktoplysninger på grundejerforeningernes repræsentant i Grønt Råd. Hvordan sikrer kommunen oprensning af grøfter f.eks. på Vester Storetoft. Grøfterne oprenses efter Fanø Kommunes årsplanlægning. På grund af efterårets voldsomme regnmængder er dette i år et særligt indsatsområde. c. Status på Færgetrafikken Der har lige været afholdt møde med Færgen. Referatet kommer på hjemmesiden når det er klar. Færgen A/S er på vej til salg. Fanø kommune har ønske om at Sønderho færgen erstattes med en bilfærge. d. Status på Affaldsplanen

6 Se punkt 5a. 10. Næste møde: torsdag den kl på Rådhuset. Grundejerforeningerne holder eget møde kl i Byrådssalen. Der kan være problemer med den valgte dato, idet Byrådet muligvis holder budgetseminar denne dag. Hvis det ikke kan lade sig gøre vil forvaltningen fremsende ny dato. Emner til dagsordenen skal være Tove Have, th@fanoe.dk i hænde senest 3 uger før mødet. Tidspunktet skal fremgå af dagsordenen. 11. Eventuelt Grundejerforeningerne ønsker 30 km. zoner på alle grusveje (evt. også Slunden) i sommerhusområder. Fanø Vesterhavsbads grundejerforening melder fra, såfremt de ikke ønsker det.

Oversigt over høringssvar til Affaldsplan med bemærkninger.

Oversigt over høringssvar til Affaldsplan med bemærkninger. Oversigt over høringssvar til Affaldsplan 2017 2028 med bemærkninger. Afsender: Bemærkninger: Forvaltningens og Fanø Kommunes bemærkninger Rindby Strand Grundejerforening v. fmd. Jørgen Elsted Hansen Fanø

Læs mere

Vedrørende opståede sumpområde på Fanø Strand

Vedrørende opståede sumpområde på Fanø Strand 31. juli 2017 Risskov, Aarhus Vedrørende opståede sumpområde på Fanø Strand Følgende skrivelse er fremsendt til: - Lars Mortensen, Fanø Kommune - Rindby Strand Grundejerforening - Fanø Bads Grundejerforening

Læs mere

ÅRSSKRIFT R NDBY N TTEN MEDLEMS- BLAD FOR RINDBY STRAND GRUNDEJER- FORENING

ÅRSSKRIFT R NDBY N TTEN MEDLEMS- BLAD FOR RINDBY STRAND GRUNDEJER- FORENING ÅRSSKRIFT 2018 R NDBY N TTEN MEDLEMS- BLAD FOR RINDBY STRAND GRUNDEJER- FORENING Årets generalforsamling I henhold til vedtægterne indvarsles hermed til generalforsamling Søndag den 8. juli 2018 kl. 10.00

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6.

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 16. januar 2013 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2017 Rindbynitten Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening GENERALFORSAMLING: I henhold til vedtægterne indvarsles hermed til generalforsamling Søndag den 9. juli 2017 kl. 10.00 På Restaurant Axel

Læs mere

Formålet med regulativet

Formålet med regulativet Formålet med regulativet Formålet med regulativet er at fastsætte regler for håndtering af husholdningsaffald fra alle borgere og grundejere i Fanø Kommune med henblik på at forebygge forurening, uhygiejniske

Læs mere

Som kommentar til vores alternative løsning til ny affaldsløsning i stedet for kommunens forslag.

Som kommentar til vores alternative løsning til ny affaldsløsning i stedet for kommunens forslag. Tove Have Fra: Hanne Thyssen Sendt: 10. juni 2016 14:16 Til: Officiel postkasse Fanø Kommune Cc: Anette Simmelsgaard; Kristine Kaas Krog; Kent Nymark; Hanne Thyssen Emne: Høringssvar til

Læs mere

Beretning 2008/2009 Blåvand Grundejerforening

Beretning 2008/2009 Blåvand Grundejerforening Beretning 2008/2009 Blåvand Grundejerforening 30.5.09 I det forløbne år er udviklingen ikke forløbet som vi har været vant til igennem snart mange år. Finanskrisen har også sat sit spor her i området.

Læs mere

Endnu engang velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling.

Endnu engang velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling. taj/beret08.doc BESTYRELSENS BERETNING VEDR. ÅRET 2008. Endnu engang velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling. Jeg vil samtidig byde velkommen til formanden for Teknik og Miljø-udvalget

Læs mere

Version oktober Oplysninger om ansøger. Initiativtager/gruppe/forening: Fanø Kommune. Kontaktperson: Anne Bjerggaard. Adresse: Skolevej5-7

Version oktober Oplysninger om ansøger. Initiativtager/gruppe/forening: Fanø Kommune. Kontaktperson: Anne Bjerggaard. Adresse: Skolevej5-7 Version oktober 2016 Ansøgningsskema til Bevaringsfonden Fanø Puljen kan søges til formål, der ligger inden for Fondens formålsparagraf. Læs mere i Fondens vedtægter, der findes på [LINK INDSÆTTES]. Bemærk:

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2007 / 2008

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2007 / 2008 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2007 / 2008 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2007 samt 2 i foråret 2008. Endvidere har der været afholdt møder

Læs mere

Deltagere. Bestyrelsen. Næstformand: John Hedelund Afbud. Best. medlem: Knud Jørgensen Afbud

Deltagere. Bestyrelsen. Næstformand: John Hedelund Afbud. Best. medlem: Knud Jørgensen Afbud Referat fra møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 5. februar 2019, kl. 15.00 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup 1. Kystbeskyttelse 2. Partyhuse 3. Vægtbegrænsning

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen og Jammerbugt Kommune 7. Beredskab og brandfare. Punkt fra Jammerbugt Kommune 8. Fremtidens sommerhus 9. Nyt BR10 Evt.

Punkter fra bestyrelsen og Jammerbugt Kommune 7. Beredskab og brandfare. Punkt fra Jammerbugt Kommune 8. Fremtidens sommerhus 9. Nyt BR10 Evt. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 1. december 2011 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Opkrævning

Læs mere

Punkter fra Jammerbugt Kommune 6. Anvendelse af sommerhusveje til maratonløb. 7. Planlægning. 8. Emner til formandsmødet. 9. Evt.

Punkter fra Jammerbugt Kommune 6. Anvendelse af sommerhusveje til maratonløb. 7. Planlægning. 8. Emner til formandsmødet. 9. Evt. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 11. februar 2008 kl. 15.00 Mødelokale 2 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Status vedrørende

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 28. marts 2014 kl. 13.00 i mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 28. marts 2014 kl. 13.00 i mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Mødedeltagerne: Orla Spenner, og.spenner@talnet.dk Peter Steen Jensen, ps@jensen.mail.dk Hans Lund, hilund@privat.dk Lennart Jørgensen, lg@faaborgmidtfyn.dk Flemming Kehman, fpk@dsa-net.dk Egon Gaarde,

Læs mere

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller Referat fra mødet den kl. 9.00 på Klitrosen i Klitmøller Medlemmer: Bente Canariis-Christensen, Grethe Kindberg Jørgensen, Gudi Skaaning Skovmose, Hans Dall, Henny Kock, Jytte Westergaard, Ketty Sørensen,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Rindby Strand Grundejerforening

Referat fra generalforsamling i Rindby Strand Grundejerforening Referat fra generalforsamling i Rindby Strand Grundejerforening Søndag den 8. juli 2018 Restaurant Aksel Rødgård Camping, Rindby 1. Valgt til dirigent bliver næstformand Hans Kjær, som konstaterer at generalforsamlingen

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 10. september 2015 kl Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 10. september 2015 kl Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 10. september 2015 kl. 13.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 LIFE projekter.... 2 Retableringsplan for genbrugspladser.... 3 Status 3 genregistrering....

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2013 Rindbynitten Med den nye terrasse har hele området ved nedkørslen til stranden fået et særdeles flot udtryk. Terassen er blevet til i et samarbejde mellem grundejerforeningen og Fanø Kommune, og har

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 17. november 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 17. november 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 17. november 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 067. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 17. november 2011 132

Læs mere

Når grundejerforeningen er færdig med renoveringen, skal der foretages en tv-inspektion af rørene som en del af afleveringsforretningen.

Når grundejerforeningen er færdig med renoveringen, skal der foretages en tv-inspektion af rørene som en del af afleveringsforretningen. From:Poul Sig Vadsholt To:'Leif Høy (leifhoey@stofanet.dk)';ole.hoy@gjensidige.dk;'finn Vallebæk Christensen (fvc@mail.tele.dk)' Subject:Referat fra møde mellem Houstrup Grundejerforening og Varde Kommune

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2009 / 2010 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2009 og 2 i foråret 2010. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 30. april 2011 kl. 13.30

Referat fra generalforsamling den 30. april 2011 kl. 13.30 Referat fra generalforsamling den 30. april 2011 kl. 13.30 Formand Per Sørensen bød velkommen til ca. 120 fremmødte, hvoraf der var 66 stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Poul Erik Hansen

Læs mere

Velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling.

Velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling. taj/beret14.docx BESTYRELSENS BERETNING VEDR. ÅRET 2014. Velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling. Nye omgivelser for første gang siden etablering i 1993. Hermed efterfølgende

Læs mere

Affald som Ressource 14.09.2015. Fanø Kommune

Affald som Ressource 14.09.2015. Fanø Kommune Affald som Ressource 14.09.2015 Fanø Kommune Dit og Danmarks affald Her ender affaldet Ud af de samlede danske affaldsmængder bliver: 61 % genanvendt 29 % forbrændt 6 % deponeret 4 % til midlertidig oplagring

Læs mere

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Årsmøde for formændene for sommerhusgrundejerne i Odsherred - Lørdag den 8. august 2015 Program Tidspunkt Aktivitet 10.30 10.40 Velkomst

Læs mere

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 18:30 Sted: Byrådssalen i Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 Godkendelse af dagsorden 3 2 Præsentation af 17, stk. 4 - udvalget 4 3 Rammesætning

Læs mere

Johansson & Kalstrup P/S rådgivende ingeniører FRI

Johansson & Kalstrup P/S rådgivende ingeniører FRI Johansson & Kalstrup P/S rådgivende ingeniører FRI Sag nr.: 155280 Dato: 17.11.2015 E-mail: hbd@j-k-as.dk Ordninger for husholdningsaffald i andre kommuner Data over 4 kommuner og Fanø er opstillet i nedenstående

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalgets investeringsoversigt som den fremgik af det vedtagne budget 2015 inkl. efterfølgende vedtagne korrektioner.

Teknik- og Miljøudvalgets investeringsoversigt som den fremgik af det vedtagne budget 2015 inkl. efterfølgende vedtagne korrektioner. Projektteam Sagsbehandler: Helle Ellemann Andersen Sagsnr. 00.01.10-Ø00-54-14 Dato:06.05.2015 Teknik- og Miljøudvalget anlægsbudget 2016-2021 I dette notat beskrives følgende: Teknik- og Miljøudvalgets

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til HVIDOVRE KOMMUNE Dagsorden fællesmøde Ejendoms- og Arealudvalget og Teknik- og Miljøudvalget onsdag den 6. maj 2009, kl. 17.30 i mødelokalet Kystagerparken, lokal 3667, Teknisk Forvaltning, Multihuset.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-09.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Marskgården, Marskvej 20B, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. september 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Bjerking, Tove Scheel,

Læs mere

Tove Have. Kære Susanne Østerlund

Tove Have. Kære Susanne Østerlund Tove Have Fra: Anette Simmelsgaard Sendt: 7. juli 2016 17:34 Til: 'susosterlund@gmail.com' Cc: 'Merete Engsted'; Vibeke Kinch; Kristine Kaas Krog Emne: VS: P-problemer i Sønderho Vedhæftede filer: Parkering

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 24.01.2019 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 15. januar 2019, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas

Læs mere

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT Dato: 10. 11. september 2014 Sted: Deltagere: Øvrige deltagere: Afbud: Referent: Ecco Center, Ecco Alleen 4, Tønder Roland Rasmussen (RR), Bente Rands Mortensen (BRM), Lars

Læs mere

Rindbynitten. Vi ønsker alle en god sommer. Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Rindbynitten. Vi ønsker alle en god sommer. Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2014 Rindbynitten Vi ønsker alle en god sommer Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening GENERALFORSAMLING: I henhold til vedtægterne indvarsles hermed til generalforsamling Søndag den 13. juli 2014

Læs mere

Referat fra borgermøde om kystsikring og kysterosion 21. januar 2015

Referat fra borgermøde om kystsikring og kysterosion 21. januar 2015 Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Sag nr. 04.18.00-P20-1-15 26-01-2015 Side 1. Referat fra borgermøde om kystsikring og kysterosion 21. januar 2015 Borgmester bød alle velkommen til informationsmøde

Læs mere

Borgermøde Renovering og ombygning af Holbækvej

Borgermøde Renovering og ombygning af Holbækvej Borgermøde Renovering og ombygning af Holbækvej 1 Velkommen Velkommen til mødet, ved formand for Teknik- og Miljøudvalget, Jacob Beck Jensen og næstformand for Teknik- og Miljøudvalget, Hanne Olesen Borgermødets

Læs mere

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling d. 29.06.2013 Alf Jacobsen blev valgt. Han takkede for valget, konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet,

Læs mere

Aksel Hansens udstykning. Lumsås. Information fra vejlauget

Aksel Hansens udstykning. Lumsås. Information fra vejlauget Aksel Hansens udstykning Lumsås Information fra vejlauget Vejlauget I vores udstykning har vi ingen grundejerforening, intet ordensreglement og ingen servitutstiftende bestemmelser om beplantning, bebyggelse

Læs mere

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter Til beboerne Afd. 136 Anemonevej Aulum Aulum, den 6. september 2010 Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl. 19.00 i Aulum Fritidscenter Der var mødt 12 beboere repræsenterende 10

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2008 / 2009 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2008 samt 2 i foråret 2009, samt møde i november med Teknik og Miljøforvaltningen

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

-1111KALUNDBORG IPLAN, BYG OG MILJØ -. .~~II. Sandlodsvej Benny H. Herlyng Askeskellet 14, 2 2000 Frederiksberg. Til grundejerforeningens

-1111KALUNDBORG IPLAN, BYG OG MILJØ -. .~~II. Sandlodsvej Benny H. Herlyng Askeskellet 14, 2 2000 Frederiksberg. Til grundejerforeningens IPLAN, BYG OG MILJØ -. -1111KALUNDBORG.~~II KOMMUNE Returadresse: Plan Byg og Miljø Postboks 50, 4400 Kalundborg Sandlodsvej Benny H. Herlyng Askeskellet 14, 2 2000 Frederiksberg DATO 25-02-2011 SAGSNR.

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2010 / 2011

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2010 / 2011 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2010 / 2011 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2010 og 2 i foråret 2011. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Den 19. april 2018 kl På Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N

Den 19. april 2018 kl På Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N Side 1 af 8 Grundejerforeningen ØSTPARKEN 1. april 2018 I henhold til grundejerforeningens vedtægter indkaldes herved til ordinær generalforsamling den Dagsorden i henhold til vedtægter: Den 19. april

Læs mere

Idéhøring forud for udarbejdelse af forslag til Tillæg nr. 6 til Kommuneplan 2013 og til lokalplan nr. 96. Erhvervsområde ved Storetoft

Idéhøring forud for udarbejdelse af forslag til Tillæg nr. 6 til Kommuneplan 2013 og til lokalplan nr. 96. Erhvervsområde ved Storetoft Idéhøring forud for udarbejdelse af forslag til Tillæg nr. 6 til Kommuneplan 2013 og til lokalplan nr. 96 Erhvervsområde ved Storetoft Fortegnelse, resumé og Forslag til beslutning for indkomne idéer og

Læs mere

Bestyrelsesmøde nyeste øverst

Bestyrelsesmøde nyeste øverst Bestyrelsesmøde 2009-2010 nyeste øverst Bestyrelsesmøde 4. Maj 2010 kl. 19.30 ved HJ DAGSORDEN: 1: Godkendelse af referat fra sidste møde 2: Meddelelser /orientering fra formanden, herunder skrivelser

Læs mere

Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3

Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 07-08-2018 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Deltagere: Bo Hansen, Lars Erik Hornemann, Hanne Klit, Flemming Madsen, John Arly Henriksen, Henrik Nielsen, Birger Jensen,

Læs mere

AI(: Havdehørtrygter om, at der kun varkørtmed 1 pumpe.

AI(: Havdehørtrygter om, at der kun varkørtmed 1 pumpe. Referat fra møde den 30. april 2008 kl. 18:00 mellem Formandskabet for strandgrundejerforeningerne og Guldborgsund Kommune. Deltagere: Gedesby Øster Strand Elkenøre Strands Grundej erforening Sillestrup

Læs mere

Vækstudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl i Mødelokale F 5, Frederikssund Rådhus. Mødet slut kl. 11.

Vækstudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl i Mødelokale F 5, Frederikssund Rådhus. Mødet slut kl. 11. Vækstudvalget Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl. 08.30 i Mødelokale F 5, Frederikssund Rådhus Mødet slut kl. 11.10 MØDEDELTAGERE Ole Søbæk (C) Hans Andersen (V) Jørgen Bech (V) Kirsten Weiland

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Juni 10 2015. Bestyrelsen for Egense Nord Digelag

Juni 10 2015. Bestyrelsen for Egense Nord Digelag Referatet på de næste sider er fra mødet arrangeret af Egense Nord Fællesforening sammen med Landsforeningen af Fritidshusejere. Det var dette referat som der blev henvist til på generalforsamlingen i

Læs mere

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde Dagsorden Dato: Torsdag den 06. august 2015 Mødetidspunkt: 08:00 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Ekstraordinært møde Hvidovreværelset Helle M. Adelborg, Mikkel Dencker, Finn Gerdes, Niels Ulsing,

Læs mere

Torsdag, den 17. december 2015 kl

Torsdag, den 17. december 2015 kl Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 4. januar 2016 Sagsbehandler Birgit Kirk Coupar Telefon direkte 76 16 92 58 E-mail bkc@esbjergkommune.dk Sags id. 15/23139 Referat fra møde i Handicaprådet Torsdag, den

Læs mere

Grundejerforeningen Hårbølle Strand

Grundejerforeningen Hårbølle Strand Grundejerforeningen Hårbølle Strand www.grfhs.dk e-mail: grfhs.post@gmail.com Mødereferat Den 13/11-2007 Emne: Vejbesigtigelse på Baldersvej Tid: Torsdag den 28/6-2007 kl. 15.00. Sted: Baldersvej i Hårbølle.

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

18. maj Dato: Lokale: Tidspunkt: 16:00. Kurt Bering. Tove Fønss

18. maj Dato: Lokale: Tidspunkt: 16:00. Kurt Bering. Tove Fønss Landdistriktsrådet Dagsorden Dato: Lokale: Tidspunkt: 18. maj 2017 Stenum Kultur og Forsamlingshus 16:00 Karsten Frederiksenn (C) Hildo Rasmussen (A) Margit Chemnitz (V) Knud-Erik Sørensenn (J) Hans Jørgen

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Referat af møde den

Referat af møde den Næstved Kommune Team Affald www.naestved.dk Referat af møde den 20.8.2015 Mødedato 20-08- 2015 Tid 14-16 Sted Mødelokale 5, Rådmandshaven 20 Mødedeltagere Curtie, Lizzi, Varnny, Henning, Anne, Lisbeth,

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Direktionen Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: alh@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Februar 2015 J. nr. 11/12879 Ref: alh Referat af fællesmødet fredag den

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 07-02-2017-07-02-2017 07.02.2017 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Helle

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2011 / 2012

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2011 / 2012 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2011 / 2012 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2011 og 2 i foråret 2012. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 13:00 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 13:00 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 04-12-2017 Kl. 13:00 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Lars Erik Hornemann, Susanne Gustenhoff, Lars Milling, Birgitte Svendsen, Bjarne Madsen Bemærkninger: Søren Bach

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 1. april 2017 kl. 10.00 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have

Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have Møde den 18. september 2008 Udsendt den 24. september 2008 Referent: Rebecca Forsman Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have Fra bestyrelsen: Bente Forslund

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Jan Jakobsen, Anders Krantz, Arne S. Hansen,

Læs mere

Supplerende høring vedr. Lokalplan 27-005 Indsigelser/ bemærkninger Nr. Indsiger Kommentarer fra forvaltningen

Supplerende høring vedr. Lokalplan 27-005 Indsigelser/ bemærkninger Nr. Indsiger Kommentarer fra forvaltningen Supplerende høring vedr. Lokalplan 27-005 Indsigelser/ bemærkninger Nr. Indsiger Kommentarer fra forvaltningen 1 Kenneth Klausen, Multebærvej 2, 9440 Niels Jørgen Nielsen, Multebærvej 6, 9440 (ændringer

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 19. april 2014. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Haderslev Ole Larsen mødt Haderslev Hans Gehlert afbud Kolding Conni Hahn Iversen

Læs mere

Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk

Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk Ålbæk, den 8. Oktober 2018 Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk Emne: Ref.: Solcelleanlæg i Ålbæk GEO-2018-00196 På vegne af Grundejerforeningen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-09-2008 Mødested: KFUM s Klubhus, Kløvermarken, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:30 Sluttidspunkt: Afbud: Connie Andersen Bent S. Olsen Preben

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2014 / 2015 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 3 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2014 og 1 i foråret 2015. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2013 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Randi Mondorf, Iben Koch og Erik

Læs mere

Pedersdal Grundejerforening Nyhedsbrev

Pedersdal Grundejerforening Nyhedsbrev Nyhedsbrevet efter Generalforsamlingen i august 2014 og den Nye bestyrelses konstituering indeholder følgende emner: 1. Nye vedtægter (hvad er nyt?) 2. Skærpet tilsyn 3. Dræning/afvanding 4. Information

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Grønt Råd Referat. til møde den 22. september 2011 kl i Byrådssalen

Grønt Råd Referat. til møde den 22. september 2011 kl i Byrådssalen Grønt Råd 2011 Referat til møde den kl. 16.00 i Byrådssalen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 42 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 3 43 GODKENDELSE AF REFERAT... 3 44 PLAN- OG AGENDA-21

Læs mere

Kommentar fra: Resumé af kommentarerne Svar på kommentarerne Lars Tvedskov konstaterer, at det ikke er muligt at Lars Tvedskov

Kommentar fra: Resumé af kommentarerne Svar på kommentarerne Lars Tvedskov konstaterer, at det ikke er muligt at Lars Tvedskov Kommentarer til Prioriteringskatalog for Greve Kyst 1. Kommentar fra: Resumé af kommentarerne Svar på kommentarerne Lars Tvedskov konstaterer, at det ikke er muligt at Lars Tvedskov forholde sig til de

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2016 Rindbynitten Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening GENERALFORSAMLING: I henhold til vedtægterne indvarsles hermed til generalforsamling Søndag den 10. juli 2016 kl. 10.00 På Restaurant Axel

Læs mere

Høring regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald

Høring regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 29. april 2016 Høring regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald Offentlig høring af regulativerne for husholdnings- og erhvervsaffald.

Læs mere

Horskærvej 3 7c, 6600 Vejen

Horskærvej 3 7c, 6600 Vejen TEKNIK & MILJØ Vej & Park Dato: 28-12-2015 Sagsnr.: 11/8381 Kontaktperson: Carsten Wagner Sørensen Dir. tlf.: 7996 6212 Fax: 7539 3444 E-mail: cws@vejen.dk EAN-nr.: 5798005410157 Forslag til kendelse Horskærvej

Læs mere

Tilgængelighedsudvalg - TGU Holstebro Kommune

Tilgængelighedsudvalg - TGU Holstebro Kommune Møde nr. 02-2017 Onsdag den 29. november 2017 I mødet deltog: Fra TGU: Jørgen Ahler, Jytte von Seelen, Benny Vittrup, Poul Lindholt Mikkelsen. Fra Teknik og Miljø (TM): Anders Debel, Annette Vognbjerg

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Hjørring

Læs mere