Lokalplan 256. for et område ved Ahlmanns Allé, Gersonsvej og Svanemøllevej

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan 256. for et område ved Ahlmanns Allé, Gersonsvej og Svanemøllevej"

Transkript

1 Lokalplan for et område ved Ahlmanns Allé, Gersonsvej og Svanemøllevej

2 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING OG LOVGIVNING LOKALPLAN BESTEMMELSER KORTBILAG

3 REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN for et område ved Ahlmanns Allé, Gersonsvej og Svanemøllevej. LOKALPLANENS BAGGRUND Flyfoto af den sydlige del af lokalplanområdet fra Gersonsvej. Gentofte Kommunalbestyrelses Bygningsudvalg har den. august 00, i henhold til planlovens, vedtaget at nedlægge et forbud mod at ejendommen Ahlmanns Allé ændres fra et enfamiliehus til et tofamiliehus. Derudover har Gentofte Kommunalbestyrelses Bygningsudvalg den. december 00, i henhold til planlovens -forbud, vedtaget at nedlægge et forbud mod at der fra ejendommen Aurehøjvej udstykkes en parcel på 00m² til selvstændig bebyggelse. Forbudene betyder, at Kommunalbestyrelsen inden et år fra nedlæggelsen af forbuddene skal fremlægge et lokalplanforslag i offentlig høring. Dele af lokalplanområdet er omfattet af en eller to af tre byplanvedtægter (a, b og ). Byplanvedtægterne giver blandt andet mulighed for en større fortætning af området end kommuneplanen tillader. Gentofte Kommunalbestyrelse ønsker at erstatte disse byplanvedtægter med tidssvarende lokalplanbestemmelser i overensstemmelse med Kommuneplan 00.

4 EKSISTERENDE FORHOLD Lokalplanområdet ligger i midt i Hellerup bydel og afgrænses mod nord af villabebyggelse langs Øregårdsvænget, mod øst af etagehusbebyggelse mod Strandvejen, mod syd af Hellerupvej og mod vest af Gersonsvej. Området omfatter ejendomme, og har et samlet areal på ca. 0, km² ekskl. vejarealer. Bebyggelsen består overvejende af ældre villaer med en gennemsnitlig bebyggelsesprocent på,. Der er 0 boliger i lokalplanområdet med en gennemsnitlig boligstørrelse på m. Den gennemsnitlige grundstørrelse pr. bolig er ca. m. Den gennemsnitlige grundstørrelse pr. ejendom er ca. 0 m. Der er registreret liberale erhverv i boliger. Erhvervsarealet i lokalplanområdet udgør i alt m svarende til % af det samlede etageareal. Lokalplanområdet er beliggende i Tranegård og Hellerup skoledistrikt tæt på fritidsfaciliteter og grønne områder. Området er stationsnært i forhold til Hellerup Station. LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD Formålet med lokalplanen er at fastholde området som et attraktivt villaområde for helårsbeboelse, herunder sikre bevaringsværdig bebyggelse og beplantning. Derudover er det formålet at ny bebyggelse tilpasses den eksisterende bebyggelse og at fastholde områdets grønne vejbillede. Endelig er det hensigten med lokalplanen at ophæve og erstatte utidssvarende byplanvedtægter. Lokalplanen indeholder bestemmelser, der fastholder anvendelsen af lokalplanområdet som villaområde i form af helårsbeboelse. Området må endvidere anvendes til offentlige formål i form af institutioner. Herudover giver lokalplanen mulighed for, at der i visse begrænsede tilfælde vil kunne drives liberale erhverv fra den enkelte bolig. Lokalplanen indeholder også bestemmelser om, hvorvidt en ejendom kan udstykkes og hvorvidt der kan indrettes flere boliger på samme ejendom. For at fastholde de grønne vejbilleder langs vejene Øregårds Allé, Øregårdsvænget, Ahlmanns Allé, Duntzfelts Allé, Søbøtkers Allé, Gersonsvej, Aurehøjvej, Signesvej, Margrethevej, Svanemøllevej, Sofievej og Hellerupvej indeholder lokalplanen bestemmelser om at boligbebyggelse ikke må opføres nærmere vejskel end en fastlagt byggelinie. I lokalplanen udpeges bevaringsværdige bygninger og træer. Udpegningen af de bevaringsværdige træer medfører at en grundejer skal rette henvendelse til Gentofte Kommune inden en evt. beslutning om at fælde eller beskære et træ.

5 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING OG LOVGIV- NING KOMMUNEPLAN 00 Lokalplanområdet indgår i enkeltområde.b i Kommuneplan 00 for Gentofte Kommune. Lokalplanen er i overensstemmelse med rammebestemmelserne i Kommuneplanen. BYPLANVEDTÆGTER OG LOKALPLANER Dele af lokalplanområdet er omfattet af byplanvedtægt a, b og. Når nærværende lokalplan vedtages endeligt, ophæves byplanvedtægt a, b og for så vidt angår denne lokalplans område. SERVITUTTER Ifølge planlovens bestemmelser bortfalder private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der ikke indholdsmæssigt er forenelige med lokalplanen. TRAFIKFORHOLD Lokalplanen regulerer ikke etablering af fartdæmpende foranstaltninger eller hastighedsnedsættelser. Beslutninger om ændringer i de trafikale forhold træffes af Teknisk Udvalg. FREDNING OG BEVARINGSPLANLÆGNING Som led i udarbejdelsen af Gentofte atlas over bygninger og bymiljøer, er der i foråret 00 gennemført en registrering af samtlige bygninger opført før 0. Bygningerne er vurderet og karaktersat på en skala fra ud fra bygningernes bevaringsværdi. Med udgangspunkt i denne vurdering udpeges de bygninger der er tildelt de højeste bevaringskarakterer ( - ) som bevaringsværdige i lokalplanen. Bygninger der i lokalplanen fastlægges som bevaringsværdige må ikke nedrives, ombygges eller på anden måde ændres uden Kommunalbestyrelsens tilladelse. Der er udpeget bevaringsværdige huse indenfor lokalplanområdet. Inden for lokalplanområdet er der udpeget bevaringsværdige træer. Fældning eller beskæring af disse træer forudsætter ligeledes en forudgående henvendelse til kommunen, med henblik på kommunalbestyrelsen tilladelse.

6 VARMEPLANLÆGNING I henhold til lov om varmeplanlægning har Gentofte Kommunalbestyrelse vedtaget planer for varmeforsyningen i kommunen med delplan for kraftvarmeforsyning og delplan for naturgasforsyning. Lokalplanområdet skal forsynes med naturgas i henhold til delplan for naturgasforsyning. AFVANDINGSFORHOLD Med henvisning til de generelle leveringsvilkår må det samlede afløb ikke overstige den vandmængde, der svarer til de afløbskoefficienter, der er fastsat i kommunens spildevandsplan. MILJØFORHOLD Miljøstyrelsens vejledende støjgrænser skal overholdes. MILJØVURDERING Formålet med lokalplanen er at fastholde lokalplanområdet som et attraktivt villaområde. På den baggrund vurderes de miljømæssige konsekvenser ved en realisering af lokalplanens bestemmelser til ikke at have effekt på områdets miljø lokalt og ingen regional miljømæssig betydning. NATURBESKYTTELSE Aurehøj og Ørehøj gravhøje, der ligger indenfor lokalplanområdet er omfattet af en fortidsmindebeskyttelseslinie i henhold til Naturbeskyttelsesloven. Beskyttelseslinien omgiver fortidsminderne i en afstand af 00 meter fra fortidsmindernes ydre grænse. Inden for denne beskyttelseszone må der ikke ændres på de eksisterende forhold. Københavns Amt kan i særlige tilfælde dispensere for fortidsmindebeskyttelseslinier. Lokalplanområdet er omfattet af en skovbyggelinie fra Øregårdsparken i henhold til Naturbeskyttelseslovens, jf. kortbilag. Formålet med skovbyggelinien er at sikre udsynet til skovene og at bevare skovbrynene. Det er ikke tilladt at opføre byggeri inden for skovbyggelinierne. Dispensationer i henhold til Naturbeskyttelseslovens kan i særlige tilfælde gives af Kommunalbestyrelsen.

7 Skovbyggelinie fra Øregårdsparken, samt gravhøjene Aurehøj og Ørehøj. KYSTNÆRHED En realisering i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser har ingen visuel påvirkning på kysten. Planlovens bestemmelser for de kystnære dele af byzoneområderne bringes derfor ikke i anvendelse. TILLADELSER FRA ANDRE MYNDIGHEDER Lokalplanens virkeliggørelse er ikke afhængig af tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder end Kommunalbestyrelsen.

8

9 LOKALPLAN for et område ved Ahlmanns Allé, Gersonsvej og Svanemøllevej. I henhold til lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. af. august 00) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i beskrevne område: FORMÅL Det er lokalplanens formål: at sikre, at området fastholdes som et attraktivt villaområde at sikre, at ny bebyggelse tilpasses områdets karakter at sikre bevaringsværdige bygninger og særlige bevaringsværdige træer for at fastholde områdets miljøkvaliteter at fastholde områdets grønne vejbilleder at ophæve utidssvarende byplanvedtægter OMRÅDET Lokalplanområdet afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag og omfatter følgende matr.nre.: bg, bs, by, cr, dn, do, dv, dø, ea, ec, ed, ee, eg, eh, em, en, ex, ey, eø, fa, fc, fd, fh, fn, fv, fx, fz, fø, ga, gb, gf, gg, gi, gk, gl, gæ, gø, ha,

10 hb, hc, hd, he, hg, hh, hi, hk, hl, hm, hq, hr, hs, ht, ib, ic, id, ie, if, ig, ih, iu, iv, ix, iz, kc, kd, kh, ki, km, kn, kr, ks, kt, ku, la, lb, lc, lh, li, lk, ls, lt, lu, mn, mo, mp, nm, ny, od, of, og, ss, st, sy, sz, tc, tk, tn, to, tp, tr, ts, tt, tu, tv, tx, ty, tz, tæ, tø, ub, uc, ud, ue, ug, ui, uk, ul, uo, up, uq, ur, us, ut, uu, vc, vd, ve, vf, vg, vh, vk, vl, vm, vn, vs, vv, xg, aa, ad, af, ag, al, ao, as, at, au, av, ax, aø, ba, bm, bo, bp, bq, bs, bt, bu, bv, co, cp, cy, cz, ec, ep, h, hk, hl, hø, if, kp, ld, ll, lm, ln, lo, lp, lq, nk, o, oa, ob, od, og, oi, ok, on, ot, ou, ov, ox, p, pk, q, r, s, t, u, x, z, æ, Gentofte, samt alle parceller, der efter den. december 00 udstykkes fra de nævnte ejendomme. ANVENDELSE Delområde A. Lokalplanens område må kun anvendes til helårsbeboelse i form af villabebyggelse samt til institutioner til offentlig formål.. På grunde under.00 m må der kun opføres eller indrettes ét enfamiliehus. På grunde over.00 m kan der opføres eller indrettes ét tofamiliehus. Et tofamiliehus er en bygning med et vandret lejlighedsskel mellem to boliger. Bygningen skal være udformet således, at den fremstår som en helhed, der er harmonisk tilpasset grunden og dens omgivelser. På grunde over.00 m kan der opføres ét dobbelthus. Et dobbelthus er en bygning med lodret lejlighedsskel mellem to boliger. Bygningen skal være udformet således, at den fremstår som en helhed, der er harmonisk tilpasset grunden og dens omgivelser. Delområde B. Lokalplanens område må kun anvendes til helårsbeboelse i form af dobbelthuse. Delområde C. Lokalplanens område må kun anvendes til helårsbeboelse i form af villabebyggelse, institutioner til offentlige formål, samt lokalcenter i form af privat service og liberale erhverv. Delområde A, B og C. Der kan på den enkelte ejendom drives liberalt erhverv, jf., stk., såfremt den kun omfatter en selvstændig bolig under forudsætning af: at erhvervet etableres i direkte forbindelse med en bolig, dog kun i rum, der i henhold til byggeloven vil kunne godkendes til beboelsesrum, at det areal, der anvendes til liberalt erhverv, ikke er større end 0 m og ikke større end % af boligens etageareal,

11 at virksomheden ikke ved skiltning, parkering eller på anden måde ændrer ejendommens karakter af beboelsesejendom eller områdets karakter af boligområde, at der på ejendommen indrettes tilstrækkeligt parkeringsareal.. Til liberale erhverv medregnes erhvervsgrupper som læger, tandlæger, fysioterapeuter, advokater, ingeniører, arkitekter og lignende samt kontorvirksomheder, hvis aktiviteter ikke vil være til gene for de omkringboende. Det pågældende erhverv må ikke på stedet omfatte produktion, forarbejdning, handel eller oplagring.. Inden for lokalplanområdet kan der opføres transformerstationer og lignende installationer til sikring af den nødvendige energiforsyning. UDSTYKNING. Grunde må ikke ved udstykning og arealoverførsel blive mindre end 00 m. Eventuelle adgangsarealer (koteletben m.v.) medregnes ikke i denne forbindelse.. Der må ikke ske udstykning eller arealoverførsel, så der opstår grunde med en mindre bredde end 0 meter.. Uanset ovenstående kan der ske udstykning af grunde under 00 m til brug for de i. nævnte transformerstationer og lignende installationer. VEJ-, STI- OG PARKERING. Vejene i området bibeholdes med deres nuværende beliggenhed.. Ved opførelse af enfamiliehuse, tofamiliehuse og dobbelthuse skal der udlægges areal til mindst parkeringspladser pr. bolig.. Ved indretning eller opførelse af institutionsbebyggelse, liberalt erhverv eller privat service skal der udlægges areal til mindst parkeringsplads pr. 0 m etageareal eller et efter Kommunalbestyrelsens skøn passende antal pladser. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING Delområde A og C. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige. Krav om mindste grundstørrelse på 00 m kan jf. byggelovens 0A fraviges ved udstykning af dobbelthuse. Boligerne i et dobbelthus skal kunne udstykkes selvstændigt, jf. byggelovens stk..

12 . Bebyggelse må maksimalt opføres i etager. Garager, carporte, udhuse, drivhuse og lignende småbygninger må dog maksimalt opføres i etage.. Den maksimale bygningshøjde må ikke overstige meter over naturligt terræn.. Bebyggelse, bortset fra garager, carporte, udhuse, drivhuse og lignende småbygninger, må ikke opføres nærmere vejskel end den på kortbilaget viste byggelinie. Delområde B. Der må ikke opføres yderligere bebyggelse, jf. dog... Uagtet. kan der opføres garager, carporte, udhuse, drivhuse og lignende småbygninger i etage.. Bebyggelse, bortset fra garager, carporte, udhuse, drivhuse og lignende småbygninger, må ikke opføres nærmere vejskel end den på kortbilaget viste byggelinie. BEVARING AF BEBYGGELSE OG BEPLANTNING. Bygninger, der på kortbilaget er markeret som værende bevaringsværdige, må ikke nedrives, ombygges eller på anden måde ændres uden Kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Dette gælder også dør-, vinduesog altanudskiftninger, ændringer i materialevalg, farvesætning, vinduesformater og udformning i øvrigt.. De på kortbilaget angivne bevaringsværdige træer skal bevares og væsentlige indgreb må ikke ske uden Kommunalbestyrelsens tilladelse. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN. Ny bebyggelse skal tilpasses den eksisterende, omkringliggende bebyggelse og udformes således, at der efter Kommunalbestyrelsens skøn opnås en god helhedsvirkning.. Til udvendige bygningsflader må der ikke anvendes former, materialer eller farver, som efter Kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende.. Skiltning må ikke bryde områdets karakter af boligområde.. Bortset fra almindelig navneplade og husnummerplade kan der i de tilfælde, hvor erhvervstilladelse er givet i henhold til, stk., opsættes orienteringsskiltning på bygningen. Skiltes størrelse må ikke overstige 0 x 0 cm. 0

13 UBEBYGGEDE AREALER. Ubebyggede arealer, der ikke benyttes til parkering, gårdsplads eller lignende skal udlægges som grønne områder/ have. Oplag, herunder parkering af ikke indregistrerede køretøjer, henstilling af containere mv., må ikke finde sted.. Terrænregulering på mere end +/- 0, meter må kun finde sted efter Kommunalbestyrelsens tilladelse. 0 LEDNINGS- OG ANTENNEANLÆG 0. Nye elledninger i området, herunder ledninger til intern vejbelysning, skal udføres som jordkabler. 0. Inden for området må fritstående antenner og parabolantenner med en diameter over m kun opstilles på terræn. Højden må ikke overstige, meter og de skal placeres i en afstand af mindst, meter fra skel mod naboejendom og mindst 0 meter fra skel mod vej. 0. Tagantenner må ikke gives en højde på mere end, meter over den enkelte ejendoms højeste bygningsdel. 0. Andre placeringer og udformninger af tagantenner og parabolantenner med en diameter over meter, kræver Kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGNING. Forinden ny bebyggelse tages i brug til støjfølsom anvendelse, skal Miljøstyrelsens vejledende støjgrænser være overholdt. I følge vejledningen er støjgrænseværdierne for vejtrafik db(a), for jernbanetrafik 0 db(a) og vibrationer fra jernbanen db. Støjforanstaltninger skal udføres i overensstemmelse med Miljøstyrelsens vejledninger nr./, Trafikstøj i boligområder. OPHÆVELSE AF BYPLANVEDTÆGTER Byplanvedtægt a tinglyst den 0. december, aflyses for de af lokalplanen omfattede ejendomme med følgende matrikelnumre: bg, bs, by, cr, do, dv, dø, ea, eg, eh, em, en, ex, ey, eø, fa, fc, fd, fh, fn, fv, fx, fz, fø, ga, gb, gf, gg, gi, gk, gl, gæ, gø, ha, hb, hc, hd, he, hg, hh, hi, hk, hl, hm, hq, hr, hs, ht, ib, ic, id, ie, if, ig, ih, iu, iv, ix, iz, kc, kd, kh, ki, km, kn, kr, ks, kt, ku, la, lb, lc, lh, li, lk, ls, lt, lu, mn, mo, mp, nm, ny, od, of, og, ss, st, sy,

14 sz, tc, tk, tn, tp, tø, ub, ud, ug, ui, uk, ul, uo, up, uq, ur, us, ut, vc, vd, ve, vf, vg, vh, vk, vl, vm, vn, vs, vv alle af Gentofte Byplanvedtægt b tinglyst den 0. december, aflyses for de af lokalplanen omfattede ejendomme med følgende matrikelnumre: aa, ad, af, ag, al, ao, as, at, au, av, ax, aø, ba, bm, bo, bp, bq, bs, bt, bu, bv, co, cp, cy, cz, ec, ep, h, hk, hl, hø, if, kp, lc, ld, del af lp, nk, o, on, ot, ou, ov, ox, p, pk, q, r, s, t, u, x, z, æ alle af Gentofte Byplanvedtægt tinglyst den. juni, aflyses for de af lokalplanen omfattede ejendomme med følgende matrikelnumre: bg, bs, by, cr, do, dv, dø, ea, eg, eh, em, en, ex, ey, eø, fa, fc, fd, fh, fn, fv, fx, fz, fø, ga, gb, gf, gg, gi, gk, gl, gæ, gø, ha, hb, hc, hd, he, hg, hh, hi, hk, hl, hm, hq, hr, hs, ht, ib, ic, id, ie, if, ig, ih, iu, iv, ix, iz, kc, kd, kh, ki, km, kn, kr, ks, kt, ku, la, lb, lc, lh, li, lk, ls, lt, lu, mn, mo, mp, nm, ny, od, of, og, ss, st, sy, sz, tc, tk, tn, to, tp, tr, ts, tt, tu, tv, tx, ty, tz, tæ, tø, ub, uc, ud, ue, ug, ui, uk, ul, uo, up, uq, ur, us, ut, vc, vd, ve, vf, vg, vh, vk, vl, vm, vn, vs, vv, aa, ad, af, ag, al, ao, as, at, au, av, ax, aø, ba, bm, bo, bp, bq, bs, bt, bu, bv, co, cp, cy, cz, ec, ep, h, hk, hl, hø, if, kp, ld, ll, lm, ln, lo, lp, lq, nk, o, oa, ob, od, og, oi, ok, on, ot, ou, ov, ox, p, pk, q, r, s, t, u, x, z, æ alle af Gentofte LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. Efter Kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, i henhold til planlovens kun udstykkes, bebygges og anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg mv., der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige afvigelser fra lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at disse ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af denne.

15 . Lokalplanen indeholder i bestemmelser om, at nærmere angivne byplanvedtægter ophæves for det af lokalplanen omhandlende område.. Lokalplanen indeholder i bestemmelse om, at bebyggelse i området ikke må nedrives uden tilladelse fra Kommunalbestyrelsen. Hvis en sådan tilladelse nægtes, kan ejeren efter planlovens under visse forudsætninger forlange, at ejendommen overtages af Kommunen mod erstatning. VEDTAGELSESPÅTEGNING Således vedtaget af Gentofte Kommunalbestyrelse den. august 00. Hans Toft (Sign) Lis Bjerremand (Sign) Nærværende lokalplan begæres i henhold til stk. i lov om planlægning tinglyst på følgende matr.nr.: bg, bs, by, cr, dn, do, dv, dø, ea, ec, ed, ee, eg, eh, em, en, ex, ey, eø, fa, fc, fd, fh, fn, fv, fx, fz, fø, ga, gb, gf, gg, gi, gk, gl, gæ, gø, ha, hb, hc, hd, he, hg, hh, hi, hk, hl, hm, hq, hr, hs, ht, ib, ic, id, ie, if, ig, ih, iu, iv, ix, iz, kc, kd, kh, ki, km, kn, kr, ks, kt, ku, la, lb, lc, lh, li, lk, ls, lt, lu, mn, mo, mp, nm, ny, od, of, og, ss, st, sy, sz, tc, tk, tn, to, tp, tr, ts, tt, tu, tv, tx, ty, tz, tæ, tø, ub, uc, ud, ue, ug, ui, uk, ul, uo, up, uq, ur, us, ut, uu, vc, vd, ve, vf, vg, vh, vk, vl, vm, vn, vs, vv, xg, aa, ad, af, ag, al, ao, as, at, au, av, ax, aø, ba, bm, bo, bp, bq, bs, bt, bu, bv, co, cp, cy, cz, ec, ep, h, hk, hl, hø, if, kp, ld, ll, lm, ln, lo, lp, lq, nk, o, oa, ob, od, og, oi, ok, on, ot, ou, ov, ox, p, pk, q, r, s, t, u, x, z, æ, Gentofte, samt alle parceller, der efter den. december 00 udstykkes fra de nævnte ejendomme. Desuden begæres i henhold til samme lov den i nævnte Byplanvedtægt a tinglyst den 0. december, ophævet for de af lokalplanen omfattede ejendomme med følgende matrikelnumre: bg, bs, by, cr, do, dv, dø, ea, eg, eh, em, en, ex, ey, eø, fa, fc, fd, fh, fn, fv, fx, fz, fø, ga, gb, gf, gg, gi, gk, gl, gæ, gø, ha, hb, hc, hd, he, hg, hh, hi, hk, hl, hm, hq, hr, hs, ht, ib, ic, id, ie, if, ig, ih, iu, iv, ix, iz, kc, kd, kh, ki, km, kn, kr, ks, kt, ku, la, lb, lc, lh, li, lk, ls, lt,

16 lu, mn, mo, mp, nm, ny, od, of, og, ss, st, sy, sz, tc, tk, tn, tp, tø, ub, ud, ug, ui, uk, ul, uo, up, uq, ur, us, ut, vc, vd, ve, vf, vg, vh, vk, vl, vm, vn, vs, vv alle af Gentofte. Desuden begæres i henhold til samme lov den i nævnte Byplanvedtægt b tinglyst den 0. december, ophævet for de af lokalplanen omfattede ejendomme med følgende matrikelnumre: aa, ad, af, ag, al, ao, as, at, au, av, ax, aø, ba, bm, bo, bp, bq, bs, bt, bu, bv, co, cp, cy, cz, ec, ep, h, hk, hl, hø, if, kp, lc, ld, del af lp, nk, o, on, ot, ou, ov, ox, p, pk, q, r, s, t, u, x, z, æ alle af Gentofte Desuden begæres i henhold til samme lov den nævnte Byplanvedtægt tinglyst den. juni, ophævet for de af lokalplanen omfattede ejendomme med følgende matrikelnumre: bg, bs, by, cr, do, dv, dø, ea, eg, eh, em, en, ex, ey, eø, fa, fc, fd, fh, fn, fv, fx, fz, fø, ga, gb, gf, gg, gi, gk, gl, gæ, gø, ha, hb, hc, hd, he, hg, hh, hi, hk, hl, hm, hq, hr, hs, ht, ib, ic, id, ie, if, ig, ih, iu, iv, ix, iz, kc, kd, kh, ki, km, kn, kr, ks, kt, ku, la, lb, lc, lh, li, lk, ls, lt, lu, mn, mo, mp, nm, ny, od, of, og, ss, st, sy, sz, tc, tk, tn, to, tp, tr, ts, tt, tu, tv, tx, ty, tz, tæ, tø, ub, uc, ud, ue, ug, ui, uk, ul, uo, up, uq, ur, us, ut, vc, vd, ve, vf, vg, vh, vk, vl, vm, vn, vs, vv, aa, ad, af, ag, al, ao, as, at, au, av, ax, aø, ba, bm, bo, bp, bq, bs, bt, bu, bv, co, cp, cy, cz, ec, ep, h, hk, hl, hø, if, kp, ld, ll, lm, ln, lo, lp, lq, nk, o, oa, ob, od, og, oi, ok, on, ot, ou, ov, ox, p, pk, q, r, s, t, u, x, z, æ alle af Gentofte Gentofte Kommune, Plan, den. oktober 00 Lis Bjerremand (sign) Michael Holst (sign) Offentliggjort den. september 00 Tinglyst den. oktober 00

17 a a aa fg gf or k d ng fe ld gm ny ne fk ok k fæ q ll gf ln bh lø ob ey oi ai ix p ce ln ud if og lq cg ø nr l cv lk lg v hh ie oa x i dl hl i lm da iæ fh qf n af s y ea f th ig cg of fz od k dx cn by gi by la bo hs mp y g id nk lo v bl gø g lc ha en li iv vø t ip am iu hz ay kæ fq bi hc ht kd b ic bk fm fs bg gp be bd hd dv gi fa ih lu he cr qc bc iq be bh nq me bb bd ei bo bf p vs dø pt r ci t q s iz cz od cc pu gy kc gx bn hæ oq cf c læ ak ah ik ls e hk fv lo gb ad bm fn c io is ou hq fy gl tø ao æ bø gg kl bz xf ii o r fd ga ps en ot ce az nx ae uo ay u di gn df h ib dc ch cl ev dz dø kt fp lp iø hn ix eø lm cc fa u ca eh mz eg kk cb pc os cø kæ pr v db l br aæ de z kr hu fv qz ag hg dt dd gz gk dy cq bs fn dv kn cz me gm lt km mb dk bs cp m ax ea ed qd ot aa cu dn bt ct ns gh cy z kp fø az em hl dl hm bæ do cr pm gc nm ba ku pd aø m ah bp fr cæ ox ib bq cs an hk bv læ dx gd hø lp bu uc tl ar lb mh ov ek kh fo ac ou co xg ld el bm fs fc mh bæ mo di pk hi al lc hc ox de ed ic vk ks dy au na mt fp hø qc aæ oe my ce qk pn as ue t pr gq st bv ni cæ le vl vv in gv x nz pi tn ge dr md lg ab xc ki qy vn vg fq bx ee ih eo y bt ey py eb hp lh lø vm mi hb oy gv vd ft h oz ds hr nh mf vc du bu mk px ve tc ex em ho ta kø mg ms ag vf sy fe ol fu mæ sz pv ct nv vh ui sø ec mø og fc pe ne ax ul to kz my tt tp uk ml om nn mc tz uu mm gæ ts ph ur ps tk up sq uq tæ cx ty gx us ut ec cf tx be at py tv mk fu mz ml nf fx ep mc im fh km km ns ny pt ag pæ oh gp px hx nm pu x i bv bd il nh ex au sv av qæ pi ø hz ti h nk fr pz ub go on cx cv ug nc ss mn kh lq uz tr q if 0 sh eh ai rd ng Gersonsvej Strandvejen Sofievej Hellerupvej Margrethevej Duntzfelts Alle Ahlmanns Alle Øregårds Alle Aurehøjvej Gruts Alle Lemchesvej Lille Strandvej Svanemøllevej Onsgårdsvej Gardes Alle Hambros Alle A N Hansens Alle Signesvej Jacobsens Alle Øregårdsvænget Ørehøj Alle Holck Winterfeldts Alle Søbøtkers Alle C A 0 CD E 0 0 B A B A 0 0 B A B A B A C B A D C B A A B C B A A 0 A B 0 0 A A 0 0 B 0 B 0 B A B A B A C B A 0B B B B A 0C 0B tu ly kx nr hf qn pv cm eg qo ie qm qg ee oi mu ok hn gq hq gk mv gk A B A B A A 0 E D C B A A A A A A B A B A B E D C B A AB C A 0 A 0 B A 0 C 0B 0A B 0A C B A C A B A B A B A B A B A C B A A 0A A C B A F E D C B AA 0B 0A A A C B A D C B A 0D 0C 0B 0A A 0B 0A C A A B B A A A 0C 0B B A A 0E 0D 0A 0A NORD KORTBILAG Lokalplan for et område ved Ahlmanns Allé, Gersonsvej og Svanemøllevej MÅL GENTOFTE KOMMUNE PLAN 00 :.000 Områdeafgrænsning Byggelinie Delområde grænse Delområdenummer Bevaringsværdigt træ Bevaringsværdigt hus B B C A A

18 Gentofte Kommune Rådhuset, Bernstorffsvej 0 Charlottenlund LOKALPLAN FORT ET OMRÅDE VED AHLMANN ALLÉ, GERSONSVEJ OG SVANEMØLLEVEJ

Lokalplan for ejendommen Aurehøjvej 24

Lokalplan for ejendommen Aurehøjvej 24 Lokalplan 256.1 for ejendommen Aurehøjvej 24 !!!! Søbøtkers Alle INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 256.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold 2C3 Flyverhjemmeværne 1

A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold 2C3 Flyverhjemmeværne 1 0 A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard LMK Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold C Flyverhjemmeværne Flyverhjemmeværnet LMD Odense Nyt fra stabseskadrillen -.

Læs mere

Gribskov kommune Tisvilde By, Tibirke

Gribskov kommune Tisvilde By, Tibirke Birkevænget 1 10 cx 2036 2 Birkevænget 2 10 cp 2836 2 Birkevænget 3 10 cz 2010 2 Birkevænget 5 10 cy 2085 2 Birkevænget 6 10 cr 2953 4 Samlet 10 cs 2940 ejendom Birkevænget 7 10 cn 2045 2 Birkevænget 9

Læs mere

Vej Nr. Matr.nr. Areal m² Heraf vej Parter Arresødalvej

Vej Nr. Matr.nr. Areal m² Heraf vej Parter Arresødalvej Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Gammel partsfordeling. Opstillet i adresseorden Erik B. Aksig 10. oktober 2013 Parter Parter Gribskov Halsnæs Arresødalvej 79 17 72540 357 357 Birkevænget

Læs mere

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By Lokalplan 320 for et område i Skovshoved By ! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 320 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

LOKALPLAN Tillæg 1 til lokalplan 48 for et område øst for Strandvejen, mellem Lille Strandvej og Onsgårdsvej

LOKALPLAN Tillæg 1 til lokalplan 48 for et område øst for Strandvejen, mellem Lille Strandvej og Onsgårdsvej LOKALPLAN 48.1 Tillæg 1 til lokalplan 48 for et område øst for Strandvejen, mellem Lille Strandvej og Onsgårdsvej GENTOFTE KOMMUNE Strandvejen INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 48.1 LOKALPLANTILLÆGGETS

Læs mere

Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden

Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden Udarbejdet 21. august 2013. Revideret 31. jan. 2018. Revideret 8. februar. Revideret 31. januar 2018 af Stine Holm, Halsnæs

Læs mere

Lokalplan 258. for Gl. Hellerup Gymnasium

Lokalplan 258. for Gl. Hellerup Gymnasium Lokalplan 258 for Gl. Hellerup Gymnasium INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 258 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Hvad

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Forslag. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Forslag. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Forslag

Læs mere

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup LOKALPLAN 196 for Copenhagen International School i Hellerup GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 196 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

LOKALPLAN 225. for et område ved Hellerupvej, Kathrinevej og C.V.E. Knuths Vej

LOKALPLAN 225. for et område ved Hellerupvej, Kathrinevej og C.V.E. Knuths Vej LOKALPLAN 225 for et område ved Hellerupvej, Kathrinevej og C.V.E. Knuths Vej GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 225 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Hvad

Læs mere

Lokalplan for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej og Ejgårds Tværvej

Lokalplan for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej og Ejgårds Tværvej Lokalplan 116.1 for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej og Ejgårds Tværvej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 116.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

Lokalplan 257. for Aurehøj Gymnasium

Lokalplan 257. for Aurehøj Gymnasium Lokalplan 257 for Aurehøj Gymnasium INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 257 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE B Y G NI NG S VÆ SE NET BYPLAN 16B

GENTOFTE KOMMUNE B Y G NI NG S VÆ SE NET BYPLAN 16B GENTOFTE KOMMUNE B Y G NI NG S VÆ SE NET BYPLAN 16B Vedtægt for byplan 16B for en del af det mellem Strandvejen, Lille Strandvej, Kystlinien og Nordskel af ejendommene nord for Sundvænget beliggende område

Læs mere

Lokalplan 239. for et område ved Heslegårdsvej og Hesselvang

Lokalplan 239. for et område ved Heslegårdsvej og Hesselvang Lokalplan 239 for et område ved Heslegårdsvej og Hesselvang Vemmetofte Alle INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 239 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 13.08A Tilbygninger i boligområdet Åsager

LOKALPLAN 13.08A Tilbygninger i boligområdet Åsager LOKALPLAN 13.08A Tilbygninger i boligområdet Åsager Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. GREVE

Læs mere

Lokalplan nr. 480.7a. Vedtaget. Supplement til lokalplan nr. 480.7. Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer)

Lokalplan nr. 480.7a. Vedtaget. Supplement til lokalplan nr. 480.7. Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer) Lokalplan nr. 480.7a Supplement til lokalplan nr. 480.7 Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer) Vedtaget Kommunegrænse N Vesterhavet Lokalplanområde Udemarken Lokalplan nr.

Læs mere

DOKUMENT: Dato/løbenummer: TINGLYSNINGSDATO:

DOKUMENT: Dato/løbenummer: TINGLYSNINGSDATO: side 1 ================================================================================ DOKUMENTAKTUELHENT ================================================================================ DOKUMENT: Dato/løbenummer:

Læs mere

Koter i meter i henhold til DVR 90. Koordinatsystem er UTM32 1ga 1fa. Signaturer 1ig 1hz 1hl 1hp 1fh 1dø 1dx 1u. Matrikel 150aq cd 3bæ.

Koter i meter i henhold til DVR 90. Koordinatsystem er UTM32 1ga 1fa. Signaturer 1ig 1hz 1hl 1hp 1fh 1dø 1dx 1u. Matrikel 150aq cd 3bæ. Bilag Supplement til VVM Noter Mål: ad 36a 44a cd cs ee cr ed cq dz af ag af c db 35e d 7h 3cb 3bx ea gd fd go gq gu il gh ih Signaturer ig hz hl hp fh dø dx u Grundkort er udtegnet på baggrund af digitale

Læs mere

Rettelsesblad til Lokalplan 165 for et område ved Torkel Badens Vej

Rettelsesblad til Lokalplan 165 for et område ved Torkel Badens Vej IRUHWRPUnGHYHG7RUNHO%DGHQV9HM *(172)7(.20081( GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 165 for et område ved Torkel Badens Vej Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan 402 om overdækninger,

Læs mere

Sdr. Svenstrup By, Svenstrup. Signaturer: 9f. 7000f. 7000p. 7r 11y 11aa. 8l 7000b. 4gm Bonderup Gde., Ellidshøj 1p. 7000m 11q. Dalvej. 11z. 12e.

Sdr. Svenstrup By, Svenstrup. Signaturer: 9f. 7000f. 7000p. 7r 11y 11aa. 8l 7000b. 4gm Bonderup Gde., Ellidshøj 1p. 7000m 11q. Dalvej. 11z. 12e. 2.000 o 47 2an 15b Banevej 15c 29d 30b 2a Sdr. By, 23s 23l 2ps 2h 4g 4ir 5bq 5o 3c holm Sdr. By, 7000aq 7do 15o 7000r 6l 7000q 10q 9ah 9ai 6dd 4h 5p 2b 9f 4c 10d 14g 1 5m 5r 8m 7000p 7p 6f 27d 4iø 4iz

Læs mere

LOKALPLAN NR. 8. Fanø Kommune. Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979

LOKALPLAN NR. 8. Fanø Kommune. Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979 LOKALPLAN NR. 8 Fanø Kommune Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979 2 Lokalplan 8 Fanø Kommune Anmelder: Advokat Chr. V. Thuesen Torvegade 28 6700 Esbjerg J.nr. 260 ct/aj

Læs mere

Lokalplan 350. for et område mellem Frederikkevej og Tuborg Nord.

Lokalplan 350. for et område mellem Frederikkevej og Tuborg Nord. Lokalplan 350 for et område mellem Frederikkevej og Tuborg Nord. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 350 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk 2018 2 Indhold Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Redegørelse Lokalplanens formål

Læs mere

DEKLARATION. Påtaleret tilkommer Roskilde Byråd, der alene kan ændre og ophæve nærværende deklaration.

DEKLARATION. Påtaleret tilkommer Roskilde Byråd, der alene kan ændre og ophæve nærværende deklaration. 29.EB.21E21)(113:=19Å,iaDROSKEOMMJEKNFORV46332897 NO.474 P.2/7 -.Jo 7 4VENWETAY4Rie ROSKILD po4wa glmwdaw44'1,..r i "N 14607-0. Roskilde kommune Teknisk forvaltning Set. Ols Stræde 3 4000 Roskilde ø5.08.93

Læs mere

Lokalplan 361. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF

Lokalplan 361. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF Lokalplan 361 for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 361 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Lokalplan 366. Hegning i Skovshoved By

Lokalplan 366. Hegning i Skovshoved By Lokalplan 366 Hegning i Skovshoved By INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 366 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Lokalplan 261. for Kildegårdsvej 18-20

Lokalplan 261. for Kildegårdsvej 18-20 Lokalplan 261 for Kildegårdsvej 18-20 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 261 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Jordforureningsattest

Jordforureningsattest Jordforureningsattest Denne jordforureningsattest er baseret på de informationer, der er registreret i den fællesoffentlige landsdækkende database på jordforureningsområdet, DKjord. Attesten er baseret

Læs mere

Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej

Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej Tillæg 12 til Roskilde Kommuneplan 2013 2.B.6 2.BT.4 0 500 m 500 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning.

Læs mere

LOKALPLAN Udkast. Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 25 for et område i Bernstorffsgade, Vejgård

LOKALPLAN Udkast. Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 25 for et område i Bernstorffsgade, Vejgård LOKALPLAN 4-1-118 Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 25 for et område i Bernstorffsgade, Vejgård 08.11.2018 Indholdsfortegnelse Hvad er en ophævelse? 1 Baggrund 2 Eksisterende forhold 3 Fremtidige forhold

Læs mere

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LÖKÅLPL~NNR. 134 FOR ET OMRÅDE VED C.V.È. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ i GENTOFTE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING

Læs mere

Lokalplan 271. for et område ved Sankt Lukas Vej

Lokalplan 271. for et område ved Sankt Lukas Vej Lokalplan 271 for et område ved Sankt Lukas Vej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 271 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Lokalplan 345. for Enighedsvej 12.

Lokalplan 345. for Enighedsvej 12. Lokalplan 345 for Enighedsvej 12. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 345 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Lokalplan 243. for et område mellem Maglemosevej og Tranegårdsvej.

Lokalplan 243. for et område mellem Maglemosevej og Tranegårdsvej. Lokalplan for et område mellem Maglemosevej og Tranegårdsvej. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD

Læs mere

Lokalplan for Mesterlodden og Lagergårdsvej

Lokalplan for Mesterlodden og Lagergårdsvej Lokalplan 101.1 for Mesterlodden og Lagergårdsvej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 101.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

Lokalplan 299. for Hellerupvej 22, Copenhagen International School

Lokalplan 299. for Hellerupvej 22, Copenhagen International School Lokalplan 299 for Hellerupvej 22, Copenhagen International School HELLERUPGÅRDVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 299 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

17 B 17 A 19 B 1 9 C A. Antal boliger: 37 Bolig størrelse: m2. 12 J 7000aa 31 J F 3 31 N 31 M. Tiltag:

17 B 17 A 19 B 1 9 C A. Antal boliger: 37 Bolig størrelse: m2. 12 J 7000aa 31 J F 3 31 N 31 M. Tiltag: 000p bb cg u F C D L z C ay ac bt 0af ae bi Nav: Tøreha resse: Søgae tal bolig: olig størrelse: - m 0ao s 0am bq 0p Nav: øgeha resse: Tøre -J tal bolig: 0 olig størrelse: m bl bx H y G br 000ak 0l bk bv

Læs mere

Lokalplan for Vangedevej 132

Lokalplan for Vangedevej 132 Lokalplan 309.1 for Vangedevej 132 Vangedevej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 309.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012

Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012 Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012 Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Hvorfor laver vi en lokalplan?

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 41

BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 41 BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET Byplanvedtægt nr. 41 Byplanvedtægt nr. 41 - for Nødebo-området I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

Lokalplan 272. for et område ved Bernstorffsvej og Baunegårdsvej

Lokalplan 272. for et område ved Bernstorffsvej og Baunegårdsvej Lokalplan 272 for et område ved Bernstorffsvej og Baunegårdsvej GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 272 for et område ved Bernstorffsvej og Baunegårdsvej Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

Lokalplan 245. for Bernadotteskolen

Lokalplan 245. for Bernadotteskolen Lokalplan 245 for Bernadotteskolen !!!!!!!!!!!! Svanemøllevej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 245 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD

Læs mere

Lokalplan 339. for Aurehøj Gymnasium

Lokalplan 339. for Aurehøj Gymnasium Lokalplan 339 for Aurehøj Gymnasium Edelgave Alle INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 339 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup

Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup 1e 1a 1a 604024 m² 1r 1aa Tangvej 1n Tegningsnr. : LE34_ 100128-1016_ 2 Ret til at etablere natur (permanent indgreb), jf. 33, stk. 4 1: 3000 15 1q Matr. nr. 1rLungholm

Læs mere

STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959.

STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959. BYPLANVEDTÆGT NR. 6. Enghavevej. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende i Vejgaard omkring Enghavevej. STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959. AALBORG KOMMUNE. BYPLAN-VEDTÆGT NR.

Læs mere

STEMPELMÆRKE Roskib' honæ d

STEMPELMÆRKE Roskib' honæ d STEMPELMÆRKE Roskib' honæ d GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 17 o Aben, lav boligbebyggelse i Lindebjerg, Jyllinge. m I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes følgende bestemmelser

Læs mere

Tillæg til Lokalplan 65. For et villaområde kaldet Eventyrkvarteret

Tillæg til Lokalplan 65. For et villaområde kaldet Eventyrkvarteret Tillæg til Lokalplan 65 For et villaområde kaldet Eventyrkvarteret REDEGØRELSE... 3 Lokalplantillæg... 3 Formål... 3 Indhold... 3 Miljøvurdering... 4 VVM... 4 BESTEMMELSER... 5 1. Formål... 5 2. Lokalplanområdets

Læs mere

LOKALPLAN 183. for et område mellem Prinsesse Alexandrines Allé, Trunnevangen og Enighedsvej

LOKALPLAN 183. for et område mellem Prinsesse Alexandrines Allé, Trunnevangen og Enighedsvej LOKALPLAN 183 for et område mellem Prinsesse Alexandrines Allé, Trunnevangen og Enighedsvej GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 183 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD

Læs mere

IRUHWRPUnGHYHG )HQQHYDQJHQ(ULFDYHMRJ0RVHJnUGVYHM

IRUHWRPUnGHYHG )HQQHYDQJHQ(ULFDYHMRJ0RVHJnUGVYHM IRUHWRPUnGHYHG )HQQHYDQJHQ(ULFDYHMRJ0RVHJnUGVYHM GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 160 for et område ved Fennevangen, Ericavej og Mosegårdsvej Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Offentligt fremlagt til den 6. februar 2018 Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk Forslag 2018 Offentlighedsperioden Lokalplanforslaget

Læs mere

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr.

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr. Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan Vedtaget af Byrådet den 23. september 2014 Lokalplan nr. 066 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

Ny bevaringsliste 14. april 2011

Ny bevaringsliste 14. april 2011 VEJNAVN HUSNR MATRIKELID EJENDOMSNR ABELIG Omr_bev Dronningvej 3 3v 0010164 Dronningvej 3 A Dronningvej 4A 3o 0010172 Dronningvej 4 A og B A Dronningvej 5 3x 0010180 Dronningvej 5 A Dronningvej 6 3p 0010199

Læs mere

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 170. for et område ved Holmegårdsvej og Schimmelmannsvej

LOKALPLAN 170. for et område ved Holmegårdsvej og Schimmelmannsvej LOKALPLAN 170 for et område ved Holmegårdsvej og Schimmelmannsvej GENTOFTE KOMMUNE Holmegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 170 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej.

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej. BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej. STADSARKITEKTEN I AALBORG. AUGUST 1962. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

PÅTEGNING PÅTEGNING DOKUMENT SOM PÅTEGNES: AREALANVENDELSE: Anvendelsesforhold

PÅTEGNING PÅTEGNING DOKUMENT SOM PÅTEGNES: AREALANVENDELSE: Anvendelsesforhold PÅTEGNING DOKUMENT SOM PÅTEGNES: Dato/løbenummer: Dokument type: 04.04.1970-4607-04-S0001 Anden Servitut PÅTEGNING AREALANVENDELSE: Anvendelsesforhold SERVITUT TEKST: Påtegning Påtegningen indeholder følgende

Læs mere

Lokalplan Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg

Lokalplan Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg Lokalplan 218.1 Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 218.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan 282. for et område omkring Christiansholmsvej og Fabritius Alle

Lokalplan 282. for et område omkring Christiansholmsvej og Fabritius Alle Lokalplan 282 for et område omkring Christiansholmsvej og Fabritius Alle INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 282 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan nr. 63. for et område omkring Folkets Allé

Lokalplan nr. 63. for et område omkring Folkets Allé Lokalplan nr. 63 for et område omkring Folkets Allé Oktober 1989 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen omhandler den samlede bebyggelse omkring Folkets Allé, Broderskabsvej, Lighedsvej og Frihedsvej

Læs mere

Matr. nr. 271lRødby Markjorder

Matr. nr. 271lRødby Markjorder Matr. nr. 271lRødby Markjorder 549a 271k 13a Finlandsvej 271i 629 m² 271l 2 m² 271n Sulkavavej 271m 271o 271q 271d 271p Sulkavavej 244ec Tegningsnr. : LE34_ 100128-1043_ 3 Ret til at udvide veje (midlertidigt

Læs mere

Lokalplan Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.6

Lokalplan Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.6 Lokalplan 70.6.1 Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.6 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser om de ejendomme, som planen omfatter, er bindende for

Læs mere

Ændring af rammeområde 3.BP.3 Østervang/ Bymarken

Ændring af rammeområde 3.BP.3 Østervang/ Bymarken Ændring af rammeområde 3.BP.3 Østervang/ Bymarken Tillæg 22 til Roskilde Kommuneplan 2013 Nord Vindingevej 4-6 3.BP.3 500 m Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres

Læs mere

LOKALPLAN NR. 24. VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 24. VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE ØLSTYKKE KOMMUNE Lokalplan nr. 24 for et område beliggende øst for Ny Toftegårdsvej, vest for Sperrestrupvej, syd for projekteret

Læs mere

Supplement til Lokalplan nr. 200

Supplement til Lokalplan nr. 200 Supplement til Lokalplan nr. 200 For boligområdet Jagtenborg i Nyborg Lokalplanens redegørelse Om lokalplaner En lokalplan fastlægger, hvordan udviklingen skal være i et bestemt område. Lokalplanen kan

Læs mere

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Sådan læses lokalplanen Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser tinglyses på de ejendomme, som planen omfatter, og bestemmelserne

Læs mere

Lokalplan 255. for et område ved Gersonsvej

Lokalplan 255. for et område ved Gersonsvej Lokalplan 255 for et område ved Gersonsvej GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 255 for et område ved Gersonsvej Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan 402 om overdækninger, herunder

Læs mere

LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988)

LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988) LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Da kommuneplanloven, den 1. februar 1977, afløste den tidligere byplanlov, faldt

Læs mere

Lokalplan for ejendommen Krøyersvej 24

Lokalplan for ejendommen Krøyersvej 24 Lokalplan 142.1 for ejendommen Krøyersvej 24 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 142.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Lokalplan FORSLAG. for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej, Ejgårdsvej og Ejgårds Tværvej. Ordrupvej 121

Lokalplan FORSLAG. for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej, Ejgårdsvej og Ejgårds Tværvej. Ordrupvej 121 Lokalplan 116.1 for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej, Ejgårdsvej og Ejgårds Tværvej FORSLAG Ordrupvej 121 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 116.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE

Læs mere

Lokalplan 371. for Vinagervej FORSLAG

Lokalplan 371. for Vinagervej FORSLAG Lokalplan 371 for Vinagervej FORSLAG !!!!!!!!!! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 371 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk 2018 2 Indhold Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Redegørelse Lokalplanens formål

Læs mere

STEMPELMÆRKE Roskilde herred ^ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLlMG AF DOMMERKCNTOBET5KASSKXONTKOUFPARAT GUNDSØ KOMMUNE u4 D ,161X

STEMPELMÆRKE Roskilde herred ^ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLlMG AF DOMMERKCNTOBET5KASSKXONTKOUFPARAT GUNDSØ KOMMUNE u4 D ,161X STEMPELMÆRKE Roskilde herred ^ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLlMG AF DOMMERKCNTOBET5KASSKXONTKOUFPARAT GUNDSØ KOMMUNE u4 D 0 2 4 8,161X1871418000400.00 LOKALPLAN NR. 20.- Åben, lav boligbebyggelse i Jyllinge

Læs mere

Lokalplan 284. for Trunnevangen 4A og 4B

Lokalplan 284. for Trunnevangen 4A og 4B Lokalplan 284 for Trunnevangen 4A og 4B INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 284 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Læsø Kommune. Lokalplan 0.1 for Læsøs sommerhusområder

Læsø Kommune. Lokalplan 0.1 for Læsøs sommerhusområder Anmelder: Læsø Kommune Doktorvejen 2 9940 Læsø Læsø Kommune Lokalplan 0.1 for Læsøs sommerhusområder Byrum By, Byrum: 4bn, 4bt, 4bu, 4bv, 4bx, 4by, 4bz, 4bæ, 4bø, 4ca, 4cb, 4cc, 4cd, 4ce, 4cf, 4cg, 4cy,

Læs mere

Lokalplan nr. 106. for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have

Lokalplan nr. 106. for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have Lokalplan nr. 106 for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have November 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området mellem Virginiavej, Andebakkesti og

Læs mere

Lokalplan 267. for ejendommen Gentoftegade 71 FORSLAG

Lokalplan 267. for ejendommen Gentoftegade 71 FORSLAG Lokalplan 267 for ejendommen Gentoftegade 71 FORSLAG INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 267 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 20-230

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 20-230 ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 20-230 FOR ET OMRÅDE MELLEM RISMARKSVEJ - TARUPVEJ - RUGVANG SAMT TILLÆG NR. 1 FOR LOKALPLANENS OMRÅDE B I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN 215. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF

LOKALPLAN 215. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF LOKALPLAN 215 for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 215 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

Lokalplan 351. for Gammel Hellerup Gymnasium

Lokalplan 351. for Gammel Hellerup Gymnasium Lokalplan 351 for Gammel Hellerup Gymnasium INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 351 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a.

Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a. Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a. Udarbejdet for Auning Varmeværk a.m.b.a. af Plan & Projekt A/S 17. november 2014 Revideret 31. august 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Lokalplan 335. for Ordrup Jagtvej 50

Lokalplan 335. for Ordrup Jagtvej 50 Lokalplan 335 for Ordrup Jagtvej 50 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 335 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR ).

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR ). STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.033 FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR.

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR ULLERØDOMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 37

BYPLANVEDTÆGT FOR ULLERØDOMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 37 BYPLANVEDTÆGT FOR ULLERØDOMRÅDET Byplanvedtægt nr. 37 Byplanvedtægt nr. 37 for Ullerødområdet I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR ÅLHOLMPARKEN. Byplanvedtægt nr. 53

BYPLANVEDTÆGT FOR ÅLHOLMPARKEN. Byplanvedtægt nr. 53 BYPLANVEDTÆGT FOR ÅLHOLMPARKEN Byplanvedtægt nr. 53 Byplanvedtægt nr. 53 for Ålholmparken I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 45 BYPLANVEDTÆGT FOR ALSØNDERUP-TULSTRUP BYOMRÅDER

Byplanvedtægt nr. 45 BYPLANVEDTÆGT FOR ALSØNDERUP-TULSTRUP BYOMRÅDER Byplanvedtægt nr. 45 BYPLANVEDTÆGT FOR ALSØNDERUP-TULSTRUP BYOMRÅDER Byplanvedtægt nr. 45 for Alsønderup-Tulstrup byområder I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 080 for et boligområde ved Kærlodden i Måløv (vedtaget februar 1994)

LOKALPLAN NR. 080 for et boligområde ved Kærlodden i Måløv (vedtaget februar 1994) LOKALPLAN NR. 080 for et boligområde ved Kærlodden i Måløv (vedtaget februar 1994) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Lokalplanområdet er beliggende i Måløv bydel. Området grænser mod syd op til Måløv Idrætsanlæg,

Læs mere

LOKALPLAN 179. for et område omkring Gentoftegade, Jahnsensvej og Kildeskovsvej

LOKALPLAN 179. for et område omkring Gentoftegade, Jahnsensvej og Kildeskovsvej LOKALPLAN 179 for et område omkring Gentoftegade, Jahnsensvej og Kildeskovsvej GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE 5('(* 5(/6()25/2.$/3/$1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 37

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 37 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 37 Boliger ved L.C. Worsøesvej - Holbæk Vest vej øes s r o.w L. C Valdemar Sejrsvej y Tåstrup B vej vækst og bæredygtighed plan og Åben land BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ

Læs mere

LOKALPLAN 190. for Øregård Gymnasium

LOKALPLAN 190. for Øregård Gymnasium LOKALPLAN 190 for Øregård Gymnasium GENTOFTE KOMMUNE Gersonsvej Gruts Allé INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 190 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN NR. 20 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN NR. 20 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 20 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 20 vedrører rækkehusbebyggelsen ved Obovej og Paukevej. Udover at fastlægge, at området skal anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT nr. A 1 Avedøre Hvidovre kommune

BYPLANVEDTÆGT nr. A 1 Avedøre Hvidovre kommune A l BYPLANVEDTÆGT nr. A 1 Avedøre Hvidovre kommune Byplanvedtægt for et område af Avedere by, Brendbyester sogn, Glostrup kommune, omfattende *Avederegård villaby«,»storegårdens villaby«og»vesterkær«.

Læs mere

Lokalplan 286. for ejendommen Ordrupvej 39

Lokalplan 286. for ejendommen Ordrupvej 39 Lokalplan 286 for ejendommen Ordrupvej 39 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 286 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Lokalplan nr. 99 for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Marts 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til boligformål i form af villabebyggelse.

Læs mere

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR.116 FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ

Læs mere

L O K A L P L A N N R for et område i Brøndbyøster. mellem Lundedammen, Parkdammen og Brøndbyøstervej

L O K A L P L A N N R for et område i Brøndbyøster. mellem Lundedammen, Parkdammen og Brøndbyøstervej BRØNDBY KOMMUNE Kommunalbestyrelsen L O K A L P L A N N R. 1 2 6 for et område i Brøndbyøster mellem Lundedammen, Parkdammen og Brøndbyøstervej. ------------- I henhold til Planloven (lov nr. 388 af 6.

Læs mere

Lokalplan 312. for et område ved Søbredden

Lokalplan 312. for et område ved Søbredden Lokalplan 312 for et område ved Søbredden INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 312 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere