Bevidsthedstræning II Episode

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bevidsthedstræning II Episode"

Transkript

1 Bevidsthedstræning II Episode Velkommen i denne transmission, som trodser jeres opfattelse af tid og rum og hvordan man kan forbinde sig med hinanden. Dette felt som åbnes som var åbnet til den aftalte tid, er etableret på trods af tekniske udfordringer, på trods af tekniske problemer. Vi er Kryon, som træder ind i feltet for at lede denne aftenens bevidsthedstræning som I får formidlet netop nu, og som du får formidlet igen, når du læser eller hører ydfilen Vi åbner feltet, samler jer ind og breder et tæppe ud, du kan træde ind på. breder et tæppe ud, som er dit at stå på, breder et tæppe ud, som er dit at gå på, breder et tæppe ud, som er dit at leve og være tilstede på. Vi åbner feltet og vi arbejder med at lave det fundament, hvorpå du kan hvile i denne transmission, således du kan få det udbytte når du sidder netop nu, selvom du ikke har de talte ord i øjeblikket. Se ned på det tæppe du står på. Måske er det et håndknyttet tæppe med mønster, med farver former, måske er det et tæppe, som er ens i farven, neutralt? måske er det et tæppe, som er naturens tæppe, som er græs, jord, klipper, blomster. Mærk den tilstand du træder ind i, idet du bliver bevidst om dette tæppe du står på. Mærk den tilstand du bliver bevidst om, når du er på dette tæppe Mærk den tilstand du bliver bevidst om, idet du tager imod den støtte det er at stå på dette tæppe, for du mærker tæppet og du mærker græsset, men du mærker også det, der ligger under tæppet og under græsset. Jorden, den klode du bor på, den forbindelse du har gennem naturen, at være tilstede her. Mærk hvordan du lander, på denne jord. I den første episode, har vi arbejdet med din sjælsforbindelse og i denne episode vil vi arbejde med, forbindelsen til din krop og til det at være menneske. Et menneske, som har trådt mange skridt på denne jord, et menneske, som har levet mange inkarnationer på denne jord, et menneske, som er underlagt de vilkår, som er på denne jord.

2 At være i kød er et vilkår, for dig der lytter. At være i kød er det vilkår, som sætter rammen for din tilværelse og det er baggrunden for den transmission vi formidlede sidste torsdag, da det er intentionen med dette kødelige liv, at sjælen skal leve med i denne fysiske form du befinder dig i at sjælen skal leve med i din tilværelse, at sjælen skal sørge for, at du holder dig i balance, sund og rask. Energien lægger sig ind omkring din fysiske konstitution. energien lægger sig ind og forbinder sig først til det æteriske lag omkring overfladen af din krop, smelter ind og får kontakt med huden, vækker hudens overflade, vækker kroppens overflade, foran og bagpå, på siderne. På en af siderne af huden glider vibrationen længere ind, stadigvæk omfavner hele din krop, glider ind gennem muskelvæv, nerver. Og arbejder med din krop på en måde, så alle dine fysiske celler bliver påvirket af denne vibration. Og arbejder med din krop på en måde, så dine celler får en mulighed for at blive opdateret til den nutidige energi, som er tilgængelig, den nutidige energi som er indstrømmende. Den nutidige energi, som har en balance som kan gøre godt i din fysiske krop. Nogle steder i din krop kommer vibrationen så langt ind, at den møder knogler, knoglernes væv bliver ligeledes belivet af denne vibration. Du bliver renset og lutret, for gamle slag og skader. Og idet du begynder at få en bevidst fornemmelse af, hvad denne proces gør i din krop, åbner din krop sig i et nyt niveau åbner din krop sig på en ny måde åbner din krop sig på en måde, hvorpå den erfarer andre muligheder, på en måde hvor den slipper gamle mønstre som kommer af ubalancer og blokeringer. Denne proces sker i dine muskler, men den sker også i dine led og i dine organer. Og idet du bliver lutret i kontakten med din krop, træder englefeltet ind og begynder at koble sig op på den proces der er i gang. Dette kan lade sig gøre, fordi du selv lader din opmærksomhed åbne dig ind i disse lag. Processen forstærkes i din rygsøjle, i din nakken, processen forstærkes i dit hoved, i din hjerne og idet processen forstærkes, øges vibrationen i den højest vibrerende del af dit nervesystem - din rygmarv og din hjerne, og med englenes støtte begynder din rygmarv, din rygsøjle stille at vibrere, stille at højne sin vibration,

3 stille at klare sin vibration. Vibrationen går dybere. Den lægger sig om dine ryghvirvler og den glider ind i dine mellemrum mellem ryghvirvlerne, hvor I er mange som har skader på jeres disc s. Måske du mærker sensationer og bevægelser ud i din krop. Det er fordi der bliver arbejdet med restitution af nerver i din rygsøjle, nerver som ender ude i dine arme og dine ben, dine organer, dine muskler og du kan måske mærke reaktioner der. Hos nogle begynder lyset at glide ind, komme tættere på rygmarven. Lyset lægger sig på indersiden af hulrummet i dine ryghvirvler, disse ryghvirvler som beskytter rygmarven, som beskytter cerebrospinal-væsken og som beliver denne del af dit nervesystem. Og idet din rygmarv begynder at respondere på denne vibration, begynder den at kunne tage ind, dette lys som vores vibration transmitterer ind, dette lys som vores transmission bidrager med, dette lys som vores transmission korrigerer denne del af dit nervesystem og i takt med at processen folder sig ud, optager din rygmarv denne frekvens og rygmarven begynder selv at respondere i takt og samklang med denne frekvens. Og din rygmarv bliver næret, nervereceptorerne nærmest tændes og idet de tændes, får din krop mulighed for at vibrere med en højere frekvens, en frekvens, som er mere passende til den nutid vi er i. Processen folder sig langsomt ud i din rygsøjle og din rygmarv skal bruge tid til at integrere denne frekvens, skal bruge tid til at optage de vibrationer, i den takt det er muligt i den takt det er gavnligt, i den takt det er korrekt. Og processen åbner sig op til din nakke. Din nakke, som bærer mange udfordringer for de fleste skader fra barnsben. Ulykker men også karmiske erindringer om overgreb og fysisk død gennem læsioner i din hals og nakke. Healingen og vibrationen glider ind omkring din nakkehvirvler og ganske, ganske, langsomt begynder disse nakkehvirvler at åbne og spænde af, give slip gradvist, gradvist og forsigtigt. Vibrationen knytter sig ind til mellemrummene mellem dine hvirvler, skaber plads og åbner for at dine diskus kan begynde at slippe noget af den spænding de bærer, ganske langsomt glider vibrationen ind og forbinder sig med din rygmarv.

4 Processen tager tid, idet det er et sårbart område, hvor du selv ikke kommer ofte med din opmærksomhed, idet vibrationen på en måde hører kroppen til og på en måde, sætter anspringet for din sjælsstreng, som knytter sig til din krop - her øverst oppe i det I kalder medulla. I det I kalder medulla, som er det bløde punkt lige over det øverste nakkehvirvl. Her knytter jeres sølvsnor sig ind. Sølvsnoren, som er jeres mest fysiske forbindelse mellem jeres sjæl og jeres krop. Sølvsnoren som er den, når den brister, rejser med jeres sjæl op til mellemrummet og jeres krop afgår ved døden. Denne forbindelse, der er til jeres sølvsnor her i området gør, at I har brug for stor beskyttelse, gør at I har brug for stor styrke, gør at I har brug for modstande mod at tage forandringer ind, uden først at afprøve dem, idet energetiske forandringer i disse områder kan have en meget stor betydning for dit velbefindende, for din forbindelse til din sjæl. For nogle af jer vil dette give meget dyb mening og forklare, hvorfor du i nogle sammenhænge oplever forskellige metoder, der arbejder med din nakke som behagelige eller ubehagelige. Måske du oplever, hvordan processer kan blive sat i gang ved meget uskyldige berøringer. For andre vil dette ikke være en problematik du har beskæftiget dig med, og det er sandsynligt fordi du ikke har haft større skader, som har mobiliseret disse beskyttelses-mekanismers forsvar i din nakke. Vibrationen arbejder sig langsomt ind og op i din nakke, forbinder sig til væsken som er inde i rygsøjlen og omkring rygmarven. Måske du mærker at væsken reagerer på vibrationen, at molekylerne i væsken nærmest bliver tændt af vibrationen. Langsomt forsigtigt, forbinder vibrationen sig med denne væske i din nakke, og nogle kan mærke reaktionen ud i jeres sølvsnor, andre kan mærke det oppe i hjernen, andre igen sover dybt, alt er i den fineste orden. Vibrationen er høj og lukker dit nervesystem ned, er det helt som det skal være. Vibrationen glider opad i nakken og nærmer sig rygmarvens overflade, Rygmarven, som er den højest vibrerende samling af nerveceller du har i din krop, og dermed det sted - det område, hvor vibrationen kan folde sig ind i dette neurale væv, hvor den elektriske vibration er høj.

5 Og langsomt, langsomt forbinder vi os med din rygmarv i din nakke. Processen folder sig ud, og vi nærmer os den øverste del af din nakke og dermed området, hvor din sølvsnor forbinder sig til din fysiske krop, til den faste del af din hjerne, til det guddommelige ankringssted hvorigennem din sjæl vibrerer frekvens ind i din fysiske krop. Og vi nærmer os nu den proces, som vi afsluttede første episode med. Vi fortsætter den, men denne gang en sjælsproces med formidling ind i din fysiske dimension. Det kan lade sig gøre gennem denne højnelse af vibration i din rygmarv. Nogle mærker reaktioner i kraniet, ansigtet, i øjnene. Andre mærker mindre. Vibrationen lægger sig omkring dit baghoved, ind omkring buen i dit baghoved, i bunden af dit baghoved. Og vibrationen er så høj, at du muligvis driver væk - forsvinder ind i de processer, som arbejder med din hjerne. Vibrationen ligger sig omkring din øverste del af din rygmarv, den del som skyder op i din hjernen og hvor du registrerer fare, hvor din hjerne hjælper dig til at flytte dig væk fra denne fare, din hjerne hjælper dig med at redde dig selv. Bevægelsen arbejder sig ind i dit baghoved, i din lillehjerne og vibrationen lægger sig ind, nærmest favner dette område. Og igen bliver din forbindelse til din sølvsnor - til din sjælskontakt opdateret. Og i takt med din hjerne bliver kalibreret, tager imod denne indstrømning af vibration, begynder selve hjernen at vibrere, justere sig samklang med denne transmissionsenergi og langsomt åbner, langsomt åbner hjernen sig for denne vibration. Processen går på mennesketids-opfattelse langsomt, men hvis du stiller ind på vibrationen som arbejder, kan du måske se, hvordan det er myriader af neurale eksplosioner, forbindelser, tændinger og din hjernes udstråling bliver opdateret, din hjernes beskyttende hinder bliver afbalanceret. Og langsomt, langsomt nærmer frekvensen sig din fysiske pineal-kirtel som er inde i midten hovedet.

6 Den fysiske pinealkirtel, som er udgangspunktet for dit energetiske pandechakra og som møder dit kronechakra s indstrømning inde midt i hovedet. Og idet vibrationen begynder at bade pineal-kirtlen, begynder dine to chakraer at vibrere. Og igennem denne proces, åbner din bevidsthed sig og rejsen kan begynde, bevidsthedsrejsen kan begynde, idet du nu har en forbindelse til det højeste af det, du bringer ind i din fysiske krop, din sjæl og samtidig er dit nervesystem blevet opgraderet således, at vibrationen er sammenklang i de kosmiske og galaktiske energier, som vi skal åbne i de nu kommende tre episoder. Vi vil opfordre dig til at arbejde med denne energetiske transmission nogle gange, også selvom du måske falder i søvn, idet det vil skærpe dit instrument. Således at du kan folde de kommende processer ud i flere lag i din krop, i din bevidsthed, på sjælsplan og i den treenighed, der opstår når du arbejder på disse tre niveauer op en gang. En tilstand, hvor du i sandhed bliver et helt menneske, med bevidst kontakt til din krop, til dine følelser, til din mentale del, hvorigennem din bevidsthed og din sjæl arbejder. Arbejdet fortsætter uden så mange ord, det næste stykke tid. Du skal blot lade dig gribe, lade dig blive mødt, lade dig folde dig ud som du bedst kan, ind i din sjælsdyb, ud i din bevidsthed, væren med din krop. Mærk, hvordan din aktivitet i dit kronechakra og dit pandechakra øger vitalitet omkring dit ansigt og dit hoved. Øger aktiviteten i dit mentale felt, i det energetiske felt omkring dit hoved. Mærker du pres, så tag en dyb indånding og ånd ud. Energien arbejder sig bagud, ned langs din ryg, ned langs din rygsøjle og denne gang ikke inde i din rygsøjle men længere ud, arbejder med dit energifelt, din aura - hjælper din aura med at justere de forskellige dimensionslag,

7 integrere på forskellige sublime måder din auriske struktur, således at den proces, som vil brede sig over den næste uges tid inde fra din rygmarv, fra dit nervesystem, fra dine højtvibrerende chakraer kan blive integreret på en balanceret måde. Processen er, at den proces, at blive belivet i sit nervesystem, kan blive bredt ud og belive din krop, belive din bevidsthed, belive dit energisystem. Således du kan tiltrække det, du skal tiltrække, således du kan arbejde konstruktivt med din bevidsthed, således din bevidsthed bliver mere rummelig og robust, fordi den er ankret både i din fysiske krop men ligeledes i en aurisk struktur, som er balanceret og som kan understøtte dit energisystem, dine energicentrer, dit mediansystem og derigennem skabe sundhed og helse til dig. Og som sidste del i processen, bliver der arbejdet først på bagsiden af dine energicentre, chakraer og den måde, der bliver arbejdet på er igen, som vores metode er, at lægge os ind og blot være tilstede og tilbyde en anden vibration. Vi skruer ikke, vi drejer ikke, vi bestemmer ikke, vi giver en mulighed, vi giver et valg: at din vibration, hvis det er korrekt for dette område, kan opjustere sig, kan integrere på en måde, hvor det er energicenteret - chakraet, som vækkes i bevidstheden og kan folde sig ud, bruge vores transmission til at stå på, som et tæppe og folde sig ud, præcist i den frekvens, præcis i den struktur, i den opsætning som er sand. I takt med dine energicentrer vækkes, sker forandringen og integrationen ind igennem kroppen og ud på forsiden og dit felt åbner sig, som en sprudlende lysformidler af krystallinsk vibration. Og vi trækker os langsomt op og gradvist ud af dit energetiske felt på en måde, hvor din egen vibration blot fylder ud. Således, at du bliver fyldt med dig selv, i en højere frekvens, i en frekvens som er dig.

8 Idet du er en del af denne visdom vi vibrerer ind, Idet du er en del af denne oprindelses struktur, som der nu er tid at blive åbnet for og som vi vil arbejde med i næste episode. Vi takker for din overbærenhed med kanalens udfordringer og håber denne lydfil vil lande hos dig, der hvor den skal, og at du har kunnet slappe af og gå ind i transmissionen på det tidspunkt, hvor lydfilen blev optaget. Vi er med dig som støtte til næste uge. Tak for din indsats og tilstedeværelse. Vi er Kryon i menneskehedens tjeneste. Og transmissionen klinger langsomt af, tak for i aften! Copyright: Merethe Bonnesen

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen 22-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det har været en engle dag i dag og det er Metatron som lægger ud. Det er ikke

Læs mere

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske.

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske. 21-09-2017 Bevidsthedsrejse Efterår Episode 1 Del 1: Vi er Metatron med Sandalfon og Gabriel, Ariel, Uriel og Michael. En herlig og stærk flok af ærkeengle, som vibrerer nærvær ind til I som deltager,

Læs mere

Maj Juni meditation Episode 2

Maj Juni meditation Episode 2 01-06-2017 Maj Juni meditation Episode 2 Velkommen til 2 episode af meditationsserien og det er igen Kryon, med stærk tilstedeværelse af Alia fra Plejaderne, som er til stede. Du skal blot sidde dig godt

Læs mere

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift,

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift, 08.09.2016 September Meditation Episode 2 af 4 Velkommen til den anden episode af September serien med Plejaderne, Kryon og et stærkt felt af Ærkeengle. I første Episode havde vi syv mægtige Ærkeengle,

Læs mere

Maj-Juni meditation Episode 1

Maj-Juni meditation Episode 1 25.05.2017 Maj-Juni meditation Episode 1 Velkommen til denne første rigtige episode meditations Maj- Juni serien. I intro meditationen præsenterede Kryon seriens emne: Hjertearbejde og forbindelsen til

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen 08-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det er Plejaderne, som først træder ind i feltet og får ordet: Vi er repræsentanter

Læs mere

Intro meditation til December meditations-serie

Intro meditation til December meditations-serie Intro meditation til December meditations-serie 17.11.2016 Velkommen til alle. Dette er en kanaliseret meditationsrække med mine primære guider Kryon og Metatron. Desuden bliver der formidlet bevidsthed

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 01.12.2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 Godaften og velkommen til december meditation. Det er dejligt, at så mange af jer har glæde af serierne og får

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd.

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. 15-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Indstrømningen bliver stærkere her efter den 12/12 og fuldmånen og indtil nytårsaften,

Læs mere

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem.

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem. Bevidsthedsrejse Efterår 2017 Episode 2 Del 1: Sidst arbejdede vi med energetiske strukturer, en klargøring af vores energisystem, og en opgradering af vores chakraer og energistruktur så vi kan blive

Læs mere

Bevidsthedsrejse Episode 3

Bevidsthedsrejse Episode 3 Bevidsthedsrejse 16.11.2017 Episode 3 Velkommen til denne tredje episode af bevidsthedsrejse efterår 2017, den fjerde når vi tager intro meditationen med. Sidste gang arbejde vi med Hjem, og det har for

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 4 30.3.2017 I dag skal vi arbejde med visdom. Visdom er et meget stort ord, et meget stort begreb, tænkte jeg i går, da det gik op for mig, det var aftens emne. Jeg er spændt

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode 3 af

Bevidsthedstræning II Episode 3 af Bevidsthedstræning II Episode 3 af 5 23.3.2017 Velkommen I det smugkig jeg fik, på aftenens episode i eftermiddag, var emnet glæde. Ikke bare sådan en almindelig glæde, men universel, sprudlende fantastisk

Læs mere

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse.

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Du tænder et lys - afspænder fysisk - mentalt og følelsesmæssigt Du stiller et tændt stearinlys for dig

Læs mere

GENOPTRÆNING EFTER NAKKEOPERATION

GENOPTRÆNING EFTER NAKKEOPERATION GENOPTRÆNING EFTER NAKKEOPERATION Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 MUSKELBALANCE OMKRING NAKKEN Det fleste steder i vores krop er knoglerne stablet

Læs mere

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Merete Gundersen Arbejdsområder Forfatter til 8 bøger Udgivet 6 meditations cd er Holistisk psykoterapeut Psykospirituel coach Arbejdsmetoder

Læs mere

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Sjælkontakt giver højere tænkning En tanke er lys i en bestemt frekvens af lys, dette lys, alt efter den elektriske spænding i lyset, har en given

Læs mere

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray Jeg er henrykt over at din deltagelse i Livmoder Velsignelsen. Denne velsignelse har til formål at bringe heling og forbindelse til din egen livmoder og femininitet. Den er også designet til at forankre

Læs mere

Øvelse 2. Lig på ryggen med armene ned langs siden. Gør nakken lang, pres skuldrene ned i madrassen i ca. 10 sek.

Øvelse 2. Lig på ryggen med armene ned langs siden. Gør nakken lang, pres skuldrene ned i madrassen i ca. 10 sek. Øvelseskatalog A. Øvelse 1 Lig på ryggen. Læg rask sides hånd lige under kravebenet på opererede side. Hvil i stillingen i nogle minutter. Gentag på samme måde med hånden på arret samt under arret. A Øvelse

Læs mere

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray Jeg er begejstret for at du nu skal deltage i denne Womb Blessing/velsignelse af livmoderen. Denne velsignelse er lavet, ikke kun for at tilføre dig healing og en ægte forbindelse med din livmoder og femininitet,

Læs mere

Information og øvelser til kvinder, der har fået fjernet en knude i brystet

Information og øvelser til kvinder, der har fået fjernet en knude i brystet Information og øvelser til kvinder, der har fået fjernet en knude i brystet EFTER DIN OPERATION Denne pjece er til dig, der har fået fjernet en knude i brystet. Heri finder du information, råd og øvelser,

Læs mere

Information og vejledning efter stabiliserende rygoperation

Information og vejledning efter stabiliserende rygoperation Information og vejledning efter stabiliserende rygoperation Til patienter, der har fået foretaget uinstrumenteret stabilisering af lænden eller er stabiliseret over få led Side 1 af 6 Fysio- og Ergoterapi

Læs mere

CLAIRVOYANCE & psykiske evner

CLAIRVOYANCE & psykiske evner 1 CLAIRVOYANCE & psykiske evner Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 Clairvoyance & psykiske evner Af Kenneth Sørensen Fra Clairvoyance til Intuition Artiklens oplysninger om clairvoyance og andre psykiske

Læs mere

Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner

Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner Ni Afslappende åndedrag Luk øjnene og hold dem så vidt muligt lukkede til processen er forbi. Du skal nu tage ni dybe afslappende åndedrag.

Læs mere

Hvad kan du opnå med fysioterapi?

Hvad kan du opnå med fysioterapi? Hvad kan du opnå med fysioterapi? Kontrol over smerte med positive tanker Bedst mulige funktion og øget livskvalitet Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri Fysioterapi PTF5 Psykoeducation Dansk Ark

Læs mere

Generelt om Healing/indre legemer

Generelt om Healing/indre legemer Generelt om Healing/indre legemer Når en healer står overfor et menneske som han/hun ønsker at give healing, ser healeren ikke bare på den fysiske krop. Igennem sin udvikling og træning har healeren lært

Læs mere

HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT. www.visdomsnettet.dk

HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT. www.visdomsnettet.dk HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT Udgivet af 1VisdomsNettet www.visdomsnettet.dk HUKOMMELSE Af Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 HUKOMMELSE Af Annie Besant Hvad er hukommelse, hvordan virker den, og på hvordan

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

DET TREDJE ØJE. Douglas Baker. www.visdomsnettet.dk

DET TREDJE ØJE. Douglas Baker. www.visdomsnettet.dk 1 DET TREDJE ØJE Douglas Baker www.visdomsnettet.dk 2 DET TREDJE ØJE Af Douglas Baker Fra The Opening of the Third Eye (Oversættelse Erik Ansvang) Det nemmeste vil være at begynde med at fortælle, hvad

Læs mere

SANGE TIL VERDEN vejledninger til dans og bevægelse FOR ENDEN AF ET EVENTYR

SANGE TIL VERDEN vejledninger til dans og bevægelse FOR ENDEN AF ET EVENTYR Vi tager ud på en rejse. FOR ENDEN AF ET EVENTYR Tegn en rute med START - 5 STOP - og land ved START igen, så ruten kan gentages. Ved hvert stop/station viser I et billede af noget, I synes vi skal værne

Læs mere

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4 F O R Å R 2 0 1 4 Nyhedsbrev Krop- og psykoterapeut Christina Ekmann Tema: Velkommen til foråret og nye læsere og kunder Så er de første forårstegn kommet, og solen har de sidste par dage skinnet fra en

Læs mere

Menneskets Åndelige Opbygning. Chakra - Livsenergi Centre

Menneskets Åndelige Opbygning. Chakra - Livsenergi Centre Menneskets Åndelige Opbygning Chakra - Livsenergi Centre 1 Ligesom chakraerne har deres korrespondance i det fysiske legeme, så har de også korrespondancer i de indre legemer. Lidt baggrund omkring Chakra

Læs mere

DET TREDJE ØJE. Douglas Baker.

DET TREDJE ØJE. Douglas Baker. 1 DET TREDJE ØJE Douglas Baker www.visdomsnettet.dk 2 DET TREDJE ØJE Af Douglas Baker Fra The Opening of the Third Eye (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Hvad det tredje øje ikke er Det

Læs mere

1. Stræk op og sving forover

1. Stræk op og sving forover Trænings program Din indstilling til dette program, er hvad du får ud af det. Se muligheder fra gang til gang og læg mærke til de øvelser, der gik flydende og nemt. Hvilke er svære og hvordan kan du forbedre

Læs mere

HUKOMMELSE. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk

HUKOMMELSE. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk 1 HUKOMMELSE Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 HUKOMMELSE Af Annie Besant Hvad er hukommelse, hvordan virker den, og hvordan genskaber man fortiden, uanset om den er nær eller fjern? Den gådefulde hukommelse

Læs mere

Øvelser for sengeliggende gravide patienter

Øvelser for sengeliggende gravide patienter Du er gravid og skal være sengeliggende. Det er dog vigtigt for din krop, at muskulaturen bevæges dagligt. Du har derfor fået udleveret denne pjece med øvelser, som kan gøre det mere behageligt for dig

Læs mere

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk 1 De Syv Stråler - den nye tidsalders psykologi 7:8 Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 De Syv Stråler den nye tidsalders psykologi 7:8 Af Erik Ansvang Strålerne og mennesket Alt er energi. Mennesket er

Læs mere

Mindfulness Practitioner

Mindfulness Practitioner at forene betyder at forene. Foreningen opstår mellem krop, sind og ånd. Og vi opnår det, når vi retter vores opmærksomhed mod bevægelsen i kroppen og mod oplevelsen i kroppen. Ved at holde fokus på åndedrættet,

Læs mere

Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling. Øvelser for gravide. Patientinformation. www.koldingsygehus.dk

Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling. Øvelser for gravide. Patientinformation. www.koldingsygehus.dk Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling Øvelser for gravide Patientinformation www.koldingsygehus.dk Bevægeøvelser for ryg og lænd Mange kvinder får problemer med lænde- og bækkensmerter i graviditeten. Det

Læs mere

SOLEN. Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse. Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer

SOLEN. Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse. Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer SOLEN Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer Den forstærker dit æteriske legeme, og giver derved energi og forøger din

Læs mere

Rygfitness med Ergo Multistol. ergoforma. ergoforma

Rygfitness med Ergo Multistol. ergoforma. ergoforma Rygfitness med Ergo Multistol ergoforma ergoforma Rygfitness med Ergo Multistol RYGPROBLEMER ER EN DEL AF HVERDAGEN FOR MANGE Årsagen kan være dårlige arbejdsstillinger, forkert arbejdsstol, manglende

Læs mere

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og Sov godt Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og faktorer i det omgivende miljø. Undersøgelser

Læs mere

Elektronisk tavle med rygsøjlens nervesystem

Elektronisk tavle med rygsøjlens nervesystem Spinal Nervous System er en elektronisk tavle der forklarer om rygsøjlens nervesystem. Ud over til unde 1 / 11 Tavlen er udviklet til medicin studerende. Bemærk: Ikke lagervare, tages kun hjem på bestilling.

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

NÅR DU ER BLEVET OPERERET. Formålet med denne pjece er at give dig anvisninger til, hvordan du træner efter en brystoperation.

NÅR DU ER BLEVET OPERERET. Formålet med denne pjece er at give dig anvisninger til, hvordan du træner efter en brystoperation. Formålet med denne pjece er at give dig anvisninger til, hvordan du træner efter en brystoperation. I den side, hvor du er blevet opereret, har muskler og sener i operationsområdet, omkring skulderleddet

Læs mere

zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuio For kajakroere påasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcv 15-08-2013

zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuio For kajakroere påasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcv 15-08-2013 qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø Basis pilates program zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuio

Læs mere

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT Tekst: Anne Kamille Ahlefeldt Denne artikel handler om et radikalt skift i den terapeutiske tilgang fra at fokusere på personlighedens begrænsninger til at fokusere

Læs mere

Øvelser for sengeliggende gravide patienter

Øvelser for sengeliggende gravide patienter Du er gravid og skal være sengeliggende. Det er dog vigtigt for din krop, at muskulaturen bevæges dagligt. Du har derfor fået udleveret denne pjece med øvelser, som kan gøre det mere behageligt for dig

Læs mere

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Januar, februar, marts, april 2014 Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge, Sydfyn NYT! Supervision for healere den 26. februar og 30. april, kl. 19-21 På en supervisionsaften

Læs mere

SIDDER DU GODT? En brugerhåndbog for kørestolsbrugere - Ordforklaring Af Helle Dreier

SIDDER DU GODT? En brugerhåndbog for kørestolsbrugere - Ordforklaring Af Helle Dreier - Ordforklaring 030 ORDFORKLARING Armlæn Beklædning Bækkenets neutralstilling På kørestolen kan bruges til at aflaste op til 10 % af kroppens vægt. Skal understøtte armene, når disse ikke bruges, og må

Læs mere

Qi-Gong. (ikke presse) ind under kroppen, som vist til

Qi-Gong. (ikke presse) ind under kroppen, som vist til Qi-Gong Du skal - som det første du sætter på plads hver gang du starter træningen - sørge for at stå med vægten ligelig fordelt på foden, nøjagtig som i de indrammede områder vist på tegningen her til

Læs mere

Tankeformernes intelligens

Tankeformernes intelligens Tankeformernes intelligens Af Merete Gundersen Hypotese for tankeformer Tanker = bevidsthed = bølgelængde = magnetisme = lys = er evigt eksisterende i kosmos. Tanker responderer på lys, lyd, farve, duft,

Læs mere

Christfulness: Ingen er glemt af Gud

Christfulness: Ingen er glemt af Gud Christfulness: Ingen er glemt af Gud Om et øjeblik siger jeg en sætning. Du skal bare lytte til den måske gentage den inde i dit hovedet men ellers bare lytte og lade den sætning svæve i luften bare svæve

Læs mere

INFORMATION & ØVELSER EFTER BRYSTOPERATION FYSIOTERAPIEN FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER. Fysioterapien Frederiksberg Sundhedscenter

INFORMATION & ØVELSER EFTER BRYSTOPERATION FYSIOTERAPIEN FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER. Fysioterapien Frederiksberg Sundhedscenter INFORMATION & ØVELSER EFTER BRYSTOPERATION Fysioterapien Frederiksberg Sundhedscenter Stockflethsvej 4, 2000 Frederiksberg Telefon: 38 21 54 75 FYSIOTERAPIEN FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER Udarbejdet af

Læs mere

Et udpluk af øvelser og meditationer fra gruppeforløbet Hjerterum

Et udpluk af øvelser og meditationer fra gruppeforløbet Hjerterum Hjerteåndedrættet 1) Ret opmærksomheden blidt mod midten af brystkassen på det fysiske hjerte. Læg gerne en hånd på hjertet. 2) Hold opmærksomheden på hjertet og træk vejret dybt og roligt samtidig med,

Læs mere

13 min 10 minutters Øvelse i at sidde på stolen og koncentrere sig (med fokus på åndedræt).

13 min 10 minutters Øvelse i at sidde på stolen og koncentrere sig (med fokus på åndedræt). Lektion 5: Om Koncentration 10 min Tanker om tanker, ro og koncentration Eleverne deles i 3 grupper, hvor der sidder en Skulk/lærer med i hver gruppe. Læreren har evalueringsspørgsmål og skal få bragt

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Sådan træner du, når du har fået lavet en rekonstruktion

Sådan træner du, når du har fået lavet en rekonstruktion Sådan træner du, når du har fået lavet en rekonstruktion af brystet med protese Du har fået lavet en rekonstruktion af dit bryst med en protese. Formålet med denne pjece er at give dig anvisninger til,

Læs mere

Kuthumi Kosmisk DNA 1 & 2 Aktivering

Kuthumi Kosmisk DNA 1 & 2 Aktivering Kuthumi Kosmisk DNA 1 & 2 Aktivering Alle Rettigheder Forbeholdt & Copyright Michelle Manders Kanaliseret i Johannesburg, Sydafrika d. 4. Oktober 2006 Oversat af Heidi Trolle Enevoldsen. Redigeret af Helleh

Læs mere

BALANCEPROBLEMER OG SVIMMELHED

BALANCEPROBLEMER OG SVIMMELHED ALT OM BALANCEPROBLEMER OG SVIMMELHED Solutions with you in mind www.almirall.com HVAD ER DET? Vertigo defineres som en oplevelse af manglende balance, hvilket er karakteriseret ved en følelse af drejende

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

Forord til Planetenergi meditationer

Forord til Planetenergi meditationer Forord til Planetenergi meditationer Følgende teknikker vil aktivisere dig og forøge din evne til at handle i hverdagen Hvad tilstræber teknikkerne Teknikkerne tilstræber at skabe harmoni, indre ro, balance

Læs mere

Jeg kunne dagen om den gode effekt på både meridianer og chakras, men jeg lader det være op til dig at opleve

Jeg kunne dagen om den gode effekt på både meridianer og chakras, men jeg lader det være op til dig at opleve Ansigtsyoga Ansigtet er kroppens spejl udadtil Her har jeg samlet nogle af de øvelser og teknikker, som jeg holder mest af. Du behøver ikke at lave dem alle, blot et par stykker, gerne 2-3 gange om ugen.

Læs mere

Sådan træner du efter brystrekonstruktion med protese (sekundær rekonstruktion)

Sådan træner du efter brystrekonstruktion med protese (sekundær rekonstruktion) Sådan træner du efter brystrekonstruktion med protese (sekundær rekonstruktion) Du har fået lavet en rekonstruktion af dit bryst med en protese. Formålet med denne pjece er at give dig anvisninger til,

Læs mere

Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner

Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner Indledende Start med at spørge din partner, om hun ved, hvilken dæmon eller gud, hun vil arbejde med. Hun behøver ikke fortælle dig det,

Læs mere

U T K N. Stole gymnastik

U T K N. Stole gymnastik S IN U TR T K N IO Stole gymnastik S I D E 2 S T O L E G Y M N A S T I K Opvarmning 1 Sæt dig godt til rette med ret ryg, men afslappet. Armene hænger ned langs siden. Lænden hviler på ryglænet Åndedræt

Læs mere

Påklædning Bluse og Trøje i Kørestol

Påklædning Bluse og Trøje i Kørestol Påklædning Bluse og Trøje i Kørestol På- og afklædning af overkrop indeholder mange momenter, der påvirkes af personens ressourcer, både hvad angår det mentale, muskelstyrke, balance i den siddende stilling

Læs mere

Antistressøvelser for kroppen

Antistressøvelser for kroppen Antistressøvelser for kroppen For bedre at kunne slappe af... har nogle brug for øvelser der sætter gang i kroppen, andre har brug for afspænding. Prøv hvad der virker for dig. At afstresse kroppen handler

Læs mere

Light Body Balancing artikel af Villma Gros fra Slovenien.

Light Body Balancing artikel af Villma Gros fra Slovenien. Light Body Balancing artikel af Villma Gros fra Slovenien. (oversat af Birgitte Meinert) Artiklen herunder præsenterer LightBody Balancing med den magiske Ny energis natur, skabt af Villma Gros. Dette

Læs mere

Træningsprogram. Rygklinikken PROMETHEUS h

Træningsprogram. Rygklinikken PROMETHEUS h Træningsprogram Rygklinikken PROMETHEUS h Begynd forsigtigt. Du må ikke få smerter, når du træner. Du må gerne føle at musklerne strækkes, og blive lidt muskeløm af de første træningsomgange. Lav udspændingsprogrammet

Læs mere

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer CERES Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer Denne energi rammer og vækker højere bevidsthedslag hos den mediterende,

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Behandling af nakkesmerter med udstråling til armen

Behandling af nakkesmerter med udstråling til armen Behandling af nakkesmerter med udstråling til armen Om ryggens opbygning Ryggen består af 24 hvirvler, korsben og haleben. Rygsøjlen er inddelt i 4 afsnit. Bruskskiver, bueled, ledbånd og muskler har stor

Læs mere

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ Lad mig starte med en forventningsafstemning Når du går i gang med at arbejde med dig selv, vil der før balance komme ubalance, selv om det ikke er sådan, de sælger det

Læs mere

Sådan træner du, når du har fået fjernet lymfeknuder

Sådan træner du, når du har fået fjernet lymfeknuder Sådan træner du, når du har fået fjernet lymfeknuder i armhulen Du har fået fjernet lymfeknuder i din armhule. Formålet med denne pjece er at give dig anvisninger til, hvordan du træner efter operationen.

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

Sådan forhindrer du at din sangstemme bliver slidt når du synger! - 5 enkle trin til en sundere stemme

Sådan forhindrer du at din sangstemme bliver slidt når du synger! - 5 enkle trin til en sundere stemme Sådan forhindrer du at din sangstemme bliver slidt når du synger! - 5 enkle trin til en sundere stemme Her får du 5 trin til en sundere stemme. De er grundlaget for mit arbejde med sang, både når jeg selv

Læs mere

TIL PATIENTER OPERERET FOR PROLAPS/STENOSE I LÆNDEN PÅ NEUROKIRURGISK AFSNIT

TIL PATIENTER OPERERET FOR PROLAPS/STENOSE I LÆNDEN PÅ NEUROKIRURGISK AFSNIT ERGOterapi- OG FYSIOTERAPIAFDELINGEN Tlf. 8949 2210 (i tidsrummet kl. 8-15) TIL PATIENTER OPERERET FOR PROLAPS/STENOSE I LÆNDEN PÅ NEUROKIRURGISK AFSNIT Ophavsretten tilhører Kommunikationsafdelingen,

Læs mere

SKOVFITNESS. SKOVFITNESS er et supplement til din løbetræning. Det er nemlig

SKOVFITNESS. SKOVFITNESS er et supplement til din løbetræning. Det er nemlig SKOVFITNESS SKOVFITNESS er et supplement til din løbetræning. Det er nemlig oplagt at bruge naturen til at trænede muskler, der ikke bliver brugt, når du løbetræner. Der mange gode grunde til at træne

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. På hovedet. Ærkeenglen Jeremiel er englen der hjælper dig med at evaluere dit liv, brug ham. Du skal tillade dig selv at sprede

Læs mere

Svømme position i floden

Svømme position i floden RAFTING SIKKERHED Svømme position i floden Svømme position i floden er som følgende: Lig dig på ryggen ansigtet skal være ned strøms ben og fødder op (tæerne skal være over vandet foran dig). Forsøg aldrig

Læs mere

VIDEO 2 TANTRACURE. Afspændingsteknikken

VIDEO 2 TANTRACURE. Afspændingsteknikken VIDEO 2 TANTRACURE 1 Afspændingsteknikken 2 Copyright 2013 TantraCURE.dk Ingen dele af denne bog må kopieres, reproduceres eller transmitteres i nogen form, om det så er elektronisk, fotokopi, optagelse

Læs mere

Aerial Sådan slynger du dig smidig

Aerial Sådan slynger du dig smidig F AONTEI B M OLNA D Aerial Sådan slynger du dig smidig Din krøllede krop folder sig ud efter en lang dag på kontoret, hvor stillesiddende arbejde skaber spændinger i muskulaturen og en sammenfalden rygsøjle.

Læs mere

Øvelsesprogram til rygopererede

Øvelsesprogram til rygopererede Patientinformation Øvelsesprogram til rygopererede - Stivgørende rygoperation www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Denne pjece indeholder øvelsesprogram for dig, der er blevet opereret i ryggen. Træning

Læs mere

Smerter påvirker altid hundens adfærd

Smerter påvirker altid hundens adfærd Har du nogensinde tænkt over, hvad der sker under halsbåndet? For mennesker ved vi, at kun en piskesmældsulykke kan forårsage langvarig smerte og lidelse. Hundens anatomi er grundlæggende den samme som

Læs mere

Onlinekursus. Styrk og beskyt din energi med englene. Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016

Onlinekursus. Styrk og beskyt din energi med englene. Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016 Onlinekursus 2016 Styrk og beskyt din energi med englene Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016 1. modul: Grounding og centrering Stå stærkt Grounding og centrering er helt centralt i forhold

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

Information og øvelser til kvinder med ekspander

Information og øvelser til kvinder med ekspander Information og øvelser til kvinder med ekspander 1 EFTER DIN OPERATION Denne pjece er til dig, som i forbindelse med din operation for brystkræft har fået foretaget en primær rekonstruktion med ekspander.

Læs mere

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer JORDEN Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer Denne energi lærer personligheden at gå ind under Guds vilje

Læs mere

Quick-Guide til dine Chakra

Quick-Guide til dine Chakra Quick-Guide til dine Chakra Forord I mit arbejde som Reikimester og Regressionsterapeut, oplever jeg dagligt hvor stor betydning Chakra-systemet har for vores velbefinden både fysisk og psykisk. Når du

Læs mere

INDLEDENDE ØVELSER EFTER SKULDEROPERATION UDARBEJDET AF FYSIOTERAPEUTERNE PÅ KØBENHAVNS PRIVATHOSPITAL

INDLEDENDE ØVELSER EFTER SKULDEROPERATION UDARBEJDET AF FYSIOTERAPEUTERNE PÅ KØBENHAVNS PRIVATHOSPITAL INDLEDENDE ØVELSER EFTER SKULDEROPERATION UDARBEJDET AF FYSIOTERAPEUTERNE PÅ KØBENHAVNS PRIVATHOSPITAL Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk Efter en

Læs mere

Læs mere på ROBUSTHED.DK Copyright: Komiteen for Sundhedsoplysning. Hjælp til bange børn

Læs mere på ROBUSTHED.DK Copyright: Komiteen for Sundhedsoplysning. Hjælp til bange børn Hjælp til bange børn Denne lille tegneserie indeholder viden, som forældre og fagpersoner kan bruge til at hjælpe børn, som er bange. Noget af det er mest til voksne, andet kan bruges direkte med børnene

Læs mere

EFT er udviklet af Gary Craig (USA), og er den førende af de nye teknikker inden for området energipsykologi.

EFT er udviklet af Gary Craig (USA), og er den førende af de nye teknikker inden for området energipsykologi. Hvad er EFT? EFT er et nyt redskab til behandling af angst, depression, traumer, afhængighed, vægttab, smerter og meget mere. Det en skånsom og effektiv metode til at ændre alle problemer, der blokerer

Læs mere