Referat Bestyrelsesmøde Torsdag kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Bestyrelsesmøde Torsdag kl"

Transkript

1 Referat Bestyrelsesmøde Torsdag kl Tilstede: Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Bent Jensen, Birthe Munthe, Kirsten Falster, Esther Hauggaard, Yvonne Jørgensen, Gert Tillebæk, Fouzia Awala, Afbud: Haawa Abshir, Referent: Lars Thorndal 1. Velkomst ved formanden. Formanden bød velkommen 2. Valg af ordstyrer. Fouzia blev valgt. 3. Godkendelse af dagsorden. Opfølgning var ikke på, det blev tilføjet som punkt Godkendelse af referat fra sidste møde. Referater fra seneste møder skal lægges på nettet. 5. Til opfølgning 6. Sidste nyt fra formanden og koordinator. Formand: Vi har modtaget en ansøgning om tilskud til en udflugt fra More Than Coffee. FU har bevilget to store taxaer. Har de brug for yderligere transport skal More Than Coffee selv betale. Vedr. prioritering af vore ønsker. Formanden ønsker at prioritering af vore ønsker lægges over til FU da formanden ikke ønsker at foretage denne prioritering alene. Formanden har indhentet en del priser på allerede fremførte ønsker. Kasseren vil gerne have alle ønsker nedskrevet med priser. Denne liste har kasserer fået, dog ikke med priser på plasticduge. Kasseren oplyser at vi har budgetteret til inventar.

2 Birthe fremsatte ønsker om lameller i pejsestuen så det bliver nemmere at vise film. Formanden har et ønske om at flytte en kommode fra kortstuen til pejsestuen. Formanden har talt med klub 9 vedr. reoler som pt. står i pejsestuen. Reolerne tilhører en tidligere aktivitetsgruppe, så vi kan bruge disse og derved spare lidt penge på indretning af pejsestuen. Formanden og koordinator har haft en samtale med Teknisk chef Jan Breaum. Jan oplyser at Broparken skal renoveres med nye vinduer, nye toiletter, nye gulve, nye altaner mm. Der skal også laves et nyt, computerbaseret nøglesystem, hvilket betyder at vore tanker om et nyt låsesystem ikke skal videreføres eftersom et sådant system vil blive købt og installeret af Broparken. Arbejdet forventes påbegyndt i Koordinator: Fundraising: 18 midler 18 midler. Vi har fået tilsagn om i alt kr til Frivillig fredag, kr. til konference for frivillige foreninger, kr. til etablering af selvhjælpsgrupper for unge. (Pengene udbetales ultimo juni 2013) Vedr. konference: 1. Koordinator er en smule usikker omkring de oprindelige tanker og målsætning vedr. denne konference. 2. Koordinator har haft et møde med Susanne fra Kærene. Vi enedes om at gå i gang med planlægning i efteråret med henblik på afholdelse i forår Hvis konferencen skal rykkes til 2014 skal Rødovre kommune ansøges derom. Socialministeriets puljer Koordinator har kunnet konstatere at kopier af ansøgninger og bevillingsskrivelser ikke har været systematisk gemt. Det er lykkedes, med hjælp fra Ulla, at finde ansøgninger og bevillingsskrivelser på grundfinanciering, hvorimod ansøgninger og bevillingsskrivelser på hhv. frivillig formidling og selvhjælp er yderst mangelfuldt. Der er oprettet et system (digitalt og ved hardcopy) så dette ikke vil gentage sig. Indsendelse af ansøgning vedr. grundfinanciering. Der er 5 kriterier som skal opfyldes i forbindelse med en ansøgning om grundfinanciering i 2014.

3 1. En aktivitet med formål at danne netværk mellem foreninger. Aktiviteten skal være afholdt i (Her brugte vi sidste år et seminar for frivillige i Rødovre med titlen Få indflydelse og brug den. 2. En aktivitet med formål: a) at synliggøre frivilligt arbejde, b) hverve nye frivillige, c) matche frivillige og foreninger. (Her brugte vi sidste år Frivillig fredag arrangementet) 3. Dokumentation af udlån af lokaler til foreninger. 4. Liste over medlemsforeninger. 5. Dokumentation for kommunal medfinanciering. Punkt 3 og 4 er intet problem. Punkt 5 gør vi som tidligere og skriver at (vi anmoder om tilladelse til at fremsende dokumentation medio oktober idet Rødovre Kommunes budget ikke bliver vedtaget før dette tidspunkt. Vi kan dog oplyse at tilskuddet er indarbejdet i budgetforslaget). Problemerne ligger omkring kriterium nr. 1 og 2. Problemet vedr. kriterium nr. 1 er at der faktisk ikke er blevet gennemført et arrangement som målrettet havde til formål at danne netværk mellem foreningerne. Ulla bad koordinator spørge Susanne Mikkelsen om hun kunne komme på et arrangement i samarbejde med RFC, men Susanne mener heller ikke der har været et sådant. Derfor foreslår koordinator at vi under dette kriterium bruger Frivillig Fredag arrangementet idet det i hvert fald til dels har haft netværk mellem foreninger som et resultat. Der blev afholdt et julearrangement og en fem års fødselsdag. Koordinator blev bedt om at finde et passende arrangement via gennemgang af nyhedsbrevene. Med hensyn til kriterium nummer 2 foreslår koordinator at vi bruger store cykeldag arrangementet idet dette arrangement tydeligt er med til at synliggøre frivilligt arbejde, og ved dette års arrangement fik vi kontakt til flere nye interesserede frivillige. Der er blevet megen krudt på opdatering af database vedr. foreningsregistrerring. Arbejdet er næsten fuldført. Koordinator foretrækker at indsende ansøgningen inden feriestart idet ansøgningsfristen er d. 5. august. Hvis bestyrelsen ikke kan godkende koordinators oplæg er koordinator selvfølgelig villig til at møde ind i juli måned for at sammensætte en ansøgning sammen med én eller flere bestyrelsesmedlemmer. Koordinator blev bemyndiget til at indsende ansøgning. Der skal være en opfølgning på krav vedr ved næste bestyrelsesmøde Vi sætter Ulla på som tilskudsansvarlig.

4 Indsendelse af ansøgning vedr. Frivillig formidling. Denne pulje er endnu ikke blevet åbnet for ansøgninger. Sidste år var ansøgningsfristen d. 1. september Indsendelse af ansøgning vedr. Selvhjælp Denne pulje er endnu ikke blevet åbnet for ansøgninger. Sidste år var ansøgningsfristen d. 1. september. Derefter gik koordinator videre til andre punkter. - Opstart af IT-undervisning for ældre i efteråret. Pt. 8 tilmeldte. Vi forventer at projektet opstartes i efteråret. - Opstart af cafe-tilbud for førtidspensionister, efterlønnere og jobsøgende. Dette projekt er stadig under udarbejdelse, med stor entusiasme fra vores nye frivillige. Vi forventer at projektet opstartes i efteråret. - Opstart af kampagne med henblik på selvhjælpsgrupper for unge med selvværdsproblemer. Vi forventer at projektet opstartes i efteråret. - Indkøb af laptop. Koordinator har fået bevilget indkøb af enten Ipad eller laptop. Ved en research blev det konstateret at det mest formålstjenlige ville være indkøb af en laptop, som også kostede næsten 2000 kr. mindre i indkøb. Derudover sparede vi 1000 kr. til office-pakken, som centeret allerede har i licens. - Der er blevet installeret nye låsecylindre i kontorets låse. - En ny forening er opstået i Rødovre. Den kaldes HSP hvilket står for Hyper Sensitive Personer. Vi har fået god kontakt og de har allerede været på besøg og har afholdt deres første samling i RFC s lokaler. - Der har været afholdt møde med rådgivnings- og behandlingscenteret på Højnæsvej vedr. samarbejde. - Der er blevet aftalt møde med jobcenteret efter sommerferien, med henblik på et tættere samarbejde - Det er blevet aftalt med Tina Messaoudi at vi taler sammen efter sommerferien om et besøg i Lolland Frivilligcenter. - En endelig aftale med Sundhedscenteret vedr. samarbejdsmøde er endnu ikke faldet på plads. Det vil blive forsøgt at få en aftale på plads inden sommerferien.

5 - RFC har fået en indbydelse til Borgmesterens 60 års fødselsdag d. 17. juli. Koordinator kan ikke deltage men det kan andre fra bestyrelsen evt. 7. Visioner og ønsker. 8. Nyt fra kassereren. (Se bilag 1 2) 8.1. Budget og regnskab Der er bevilget kr. til selvhjælp g kr. til grundfinanciering. Det er vigtigt at vi forsøger at overholde budgettet. Udgifterne vedr. Frise har allerede overskredet budgettet, grundet kursus for Gitte. Ellers ser det ok ud pt. Vedr. løn til selvhjælpskoordinator lægger RFC midlertidigt ud indtil næste portion bliver udbetalt. Vedr. bilag 2 er det forkerte udsendt. Det rigtige bilag vil blive eftersendt Status af økonomien 9. Gennemgang af ansvars og rollefordeling. Se bilag 3 Vedr. bestyrelsen og FU s kompetencer med henblik på økonomiske dispositioner. Det bør tilføjes at koordinator kan træffe økonomiske dispostioner indtil 5000 kr. FU har kompetence til økonomiske dispositioner mellem 5 og kr. Alle økonomiske dispositioner skal være indenfor budgettet. 10. Frivillig fredag d Arbejdsgruppe. Arbejdsgruppen består af Yvette, Esther, Birthe, Bent. Gruppen mødes d kl. 10. Resten af bestyrelsen hjælper med alt det praktiske i forbindelse med arrangementet Vridsløselilles mandskor. Har givet tilbud om deltagelse. Det vil koste RFC kr. til kørsel m.v. Dette blev godkendt. Formanden har fået tilbud fra Brønshøj folkedansergruppe som koster kr. Bestyrelsen foretrak en lokal folkedansergruppe som alternativ.

6 Birthe har talt med et kørestolsfirma som tilbyder at sætte 3 elektriske kørestole til rådighed, samt evt. 2 alm. Kørestole. Birthe tilbyder desuden at stille sin transportable lift til rådighed. Det er formålstjenligt at holde alle samlet i eet lokale. Man kunne evt. sætte musikken op i gården. RFC kan bruges som cafeområde. Vært/guide til RFC vil være formålstjenligt. Alle bestyrelsens medlemmer blev opfordret til at tage medansvar for de arrangementer som RFC står for. Sidste år begyndte arrangementet klokken 13. Det blev nævnt at arrangementet ikke bør være længere end max. 4 timerv Evt. kl Dog skal man holde målgruppen i fokus i forbindelse med tidspunktet for åbning. Det blev besluttet at arrangementet skal vare fra kl Muligheden for sponsorer blev debatteret. Muligheden for forskellige restauratører til levering af mad blev debatteret. 11. Forretningsudvalgets seneste referat. Formanden har erfaret at opgaven som formand er større end hun umiddelbart havde forventet. Derfor har formanden bedt næstformanden om at træde mere aktivt ind således at disse to kan komplimentere hinanden og i fællesskab bære de opgaver som ligger i formandsskabet. Det er vigtigt at udmelde tidligt og bede om hjælp hvilket formanden har gjort. Formanden håber på bestyrelsens forståelse. Bestyrelsen havde forståelse for dette og bakkede op om dette Evaluering af cykeldag. Det var en rigtig god og succesrig dag med mere end 300 besøgende. Koordinator takkede de fremmødte bestyrelsesmedlemmer for en god indsats på dagen Én dags oprydning og rengøring i juli. Bestyrelsen opfordres til at stille op. 12. Eventuelt. Evt. spørge Broparken om en hovedrengøring da der ikke skal gøres rent hele juli grundet lukning. Lars spørger Jan Breaum

7 Der er lidt usikkerhed omkring hvem som har fået udleveret nøgler. Der er også nogle foreninger som udleverer nøgler til medlemmer af deres forening Bestyrelsen skal fotograferes til hjemmesiden Dette blev gjort. Janne Egelund eftersender et opdateret billede. Næste møde er mandag d. 19. august kl Med venlig hilsen På formandens vegne Lars Thorndal

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen Referat bestyrelsesmøde Torsdag d. 10. april 2014 kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster,

Læs mere

Deltagere: Bent Jensen, Haawa Abshir, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Birthe, Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Birthe Munthe

Deltagere: Bent Jensen, Haawa Abshir, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Birthe, Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Birthe Munthe Referat for bestyrelsesmøde Mandag d. 19.8.2013 kl. 17.30 Deltagere: Bent Jensen, Haawa Abshir, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Birthe, Yvette Larsen, Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Birthe Munthe

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe Munthe, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe Munthe, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft Referat bestyrelsesmøde Tirsdag d. 18. marts 2014 kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe Munthe, Fouzia Awala, Ulla

Læs mere

Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny Hundt, Bent Jensen, Lars Thorndal

Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny Hundt, Bent Jensen, Lars Thorndal Referat for bestyrelsesmøde tirsdag d. 24. marts 2015, kl. 16.30 Tilstede: Gæst: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl. 17.30 Sted: Pejsestuen Deltagere: Bent Jensen, Anni Hørringsen, Janne Egelund Andersen, Johnny Hundt, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard

Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 31. maj 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24. februar 2015, kl

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24. februar 2015, kl Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24. februar 2015, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Johnny

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. december 2014, kl

Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. december 2014, kl Referat for bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. december 2014, kl. 17.30 Tilstede: Janne Andersen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Kirsten Torp Afbud: Johnny Hundt, Fouzia Awala,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Ulla Spangtoft, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Janne E. Andersen, Johnny Hunt

Læs mere

Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Fouzia Awala

Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Fouzia Awala Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 25. august, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Gæst: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d , kl

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d , kl Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d. 29.8.2017, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Ulla Spangtoft, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Anni Hørringsen, Jens Dalsgaard, Esther Haugaard, Johnny Hundt,

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 19. august 2014, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 19. august 2014, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 19. august 2014, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Gæst: Referent: Yvette Larsen, Fouzia, Haawa, Ulla Spangtoft, Esther Haugaard, Johnny Hundt, Kirsten Torp, Gerda Jeppsson,

Læs mere

Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Johnny Hundt, Gerda Jeppsson, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Fouzia Awala,

Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Johnny Hundt, Gerda Jeppsson, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 17. juni 2014, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Bent Jensen, Ulla Spangtoft, Johnny Hundt, Gerda Jeppsson, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Esther Haugaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21. oktober 2014, kl

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21. oktober 2014, kl Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21. oktober 2014, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Fraværende: Referent: Johnny Hundt, Esther Haugaard, Ulla Spangtoft, Fouzia Awala, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Janne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 18. februar 2014 kl

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 18. februar 2014 kl Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 18. februar 2014 kl. 17.30 Deltagere: Afbud: Fraværende: Referent: Gert Tillebæk, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen, Ulla Spangtoft, Haawa Abshir, Bent Jensen, Birthe

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm 2015-2018 Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm er en selvstændig forening, der blev oprettet i 2007 med fokus på foreningsservice,

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn 2018 blev et år med mange spændende, nye tiltag samt udfordringer for Frivilligcenteret. Hele året

Læs mere

Som det fremgår af vejledningens punkt 7.2, skal frivilligcentrets vedtægter vedhæftes ansøgningen.

Som det fremgår af vejledningens punkt 7.2, skal frivilligcentrets vedtægter vedhæftes ansøgningen. Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Skriv projektets titel her Kommune I hvilken kommune har projektet postadresse? Ansøger type Vælg en ansøgergruppe fra boksen Navn og mail på tilskudsansvarlig Organisationens

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Dokumentation af 1. kriterium: netværk mellem foreninger

Dokumentation af 1. kriterium: netværk mellem foreninger Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Skriv projektets titel her Kommune I hvilken kommune har projektet postadresse? Ansøger type Vælg en ansøgergruppe fra boksen Navn og mail på tilskudsansvarlig Organisationens

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Dorrit og Margit (Referent) Per, Lars, Bent og René Dagsorden:

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Allingåbro Hotel, Hovedgaden 9, 8961 Allingåbro. LAG Djursland

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Allingåbro Hotel, Hovedgaden 9, 8961 Allingåbro. LAG Djursland LAG Djursland Referat 03/2017 REFERAT- BESTYRELSESMØDE Dato: 17. maj 2017 Tid: 17-20 Sted: Allingåbro Hotel, Hovedgaden 9, 8961 Allingåbro LAG Djursland Navn: Anette Okkerholm Jensen (AOJ) Bente Hedegaard

Læs mere

18 Tilskud til frivilligt socialt arbejde 2020 Rammer og vilkår retningslinjer for tilskud

18 Tilskud til frivilligt socialt arbejde 2020 Rammer og vilkår retningslinjer for tilskud 18 Tilskud til frivilligt socialt arbejde 2020 Rammer og vilkår retningslinjer for tilskud Opdateret 25.09.2019 Frivillighedspolitikken rammer og vilkår Rudersdal Kommune har formuleret en frivillighedspolitik,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe 1: Godkendelse af dagsorden. godkendt uden tilføjelse 2: opfølgning af referatet fra

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

Bestyrelsen venter nu på en henvendelse fra kommunen. b. Ensomhed og frivillighed Årets dialogmøde med sundhedsteamet.

Bestyrelsen venter nu på en henvendelse fra kommunen. b. Ensomhed og frivillighed Årets dialogmøde med sundhedsteamet. 26.11.2015 Referat af bestyrelsesmøde 25. nov. Kl. 16-18 Til stede: Britta, John, Gitte, Inge-Lise, Bente, Cody og Hugo (ref.) Afbud: Jette og Merete. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2.

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsen... 2 2 Forretningsudvalget... 4 3 Årsmøde... 5 4 Oktobermøde... 7 5 Formandstræf...8 6 Udvalg og arbejdsgrupper...

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Onsdag d. 8. april kl. 16.00 18.00, Banegårdspladsen 1A. Uden afbud Bo Abildgaard. Udtrådt Noel Perning 1. Bemærkninger til referat den 12. marts

Læs mere

18 Tilskud til frivilligt socialt arbejde 2017 Rammer og vilkår retningslinjer for tilskud

18 Tilskud til frivilligt socialt arbejde 2017 Rammer og vilkår retningslinjer for tilskud 18 Tilskud til frivilligt socialt arbejde 2017 Rammer og vilkår retningslinjer for tilskud Opdateret 22.9.2017 Frivillighedspolitikken rammer og vilkår Rudersdal Kommune har formuleret en frivillighedspolitik,

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet:

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet: Emne for mødet: Formål med mødet: Forbered inden mødet: Medbring: Til stede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Tina

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Til stede: Gitte Holmgaard, Kirsten Lund Larsen, René Skau Björnsson, Inge Marie Nielsen Afbud fra:

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 2. august 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015.

Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015. Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015. Tilstede på mødet: Hanne Christensen, Pia Nymann, Henriette Eriksen, Kirsten Johansen, Annette Nielsen, Roxana Vasiliu, Peter Nielsen, Simona Honore',

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Referat. Mødeforum Frivilligrådet i Næstved Kommune. Mødedato Mandag den 4. februar Tid Kl

Referat. Mødeforum Frivilligrådet i Næstved Kommune. Mødedato Mandag den 4. februar Tid Kl Referat Mødeforum Frivilligrådet i Næstved Kommune Mødedato Mandag den 4. februar 2019 Tid Kl. 16.30-18.30 Sted for mødet Folkerummet Farimagsvej 16 4700 Næstved Deltagere Anja Adjoh Viggo Thomsen Ebbe

Læs mere

18 Tilskud til frivilligt socialt arbejde 2019 Rammer og vilkår retningslinjer for tilskud

18 Tilskud til frivilligt socialt arbejde 2019 Rammer og vilkår retningslinjer for tilskud 18 Tilskud til frivilligt socialt arbejde 2019 Rammer og vilkår retningslinjer for tilskud Opdateret 24.09.2018 Frivillighedspolitikken rammer og vilkår Rudersdal Kommune har formuleret en frivillighedspolitik,

Læs mere

Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015

Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015 Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015 1 Navn 1. Organisationens navn er EWH (EWH DTU) og er en underafdeling af (EWH). 2. Foreningens hjemsted er, DTU. 2 Formål 1. EWH DTU er en frivillig organisation

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Andre fravælger de tilbud der gives. Vi er alle født med fri vilje til, at vælge hvad vi vil med vores liv.

Andre fravælger de tilbud der gives. Vi er alle født med fri vilje til, at vælge hvad vi vil med vores liv. Formandens tale ved generalforsamlingen 2014 Velkommen til Rødovre frivilligcenters Generalforsamlingen. Jeg vil gerne starte med, at fortælle en lille historie, som fortæller om næstekærlighed uden grænser,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

1/17 17/ Formalia 3. 2/17 17/ Nyt fra A-kassen 4. 3/17 17/ Økonomi 4. 4/17 17/ Salg Rørholmsgade - køb nyt?

1/17 17/ Formalia 3. 2/17 17/ Nyt fra A-kassen 4. 3/17 17/ Økonomi 4. 4/17 17/ Salg Rørholmsgade - køb nyt? REFERAT FOA Mariagerfjord - Afdelingsbestyrelse Dato: 07.06.2017 kl. 8:30 Sted: Arkivsag: 17/129086 Tilstede: Annette Press (), Bente Dahl Linnemann Nielsen (), Elly Andersen (), Gitte Ulla Østergaard

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: DAGSORDEN: 41. Valg af dirigent. 2 42. Valg af referent. 2 43. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden marts 2010/jca Bestyrelsens forretningsorden 1. Hjemmel Iht. vedtægter 6 stk. 6a : Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden dog under hensyn til stk. 6b.6e. Henvisningerne i stk. 6b..6e er indarbejdet

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Margit (referent), Dorte, Per og Lars Bent og René Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat SeniorRådsmøde nr. 225

Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Dato: 18. maj 2017 Kl: 13-16 Sted: Kommunalbestyrelsens mødesal Dagsorden omdelt: 11. maj 2017 Referat udsendt: 22. maj 2017 Medlemmer: Preben Riel, Jann Larsen, Daisy Filipsen,

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Dagsorden Dato 29. august 2018 Mødetidspunkt 16:00 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 2, Vordingborg Rådhus Valdemarsgade 43 Vordingborg Pia Westergaard (formand), Birthe Helth, Lene

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Ældrerådet Mandag den 12.01.2015 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Christian Heiberg

Læs mere

Vejledning om ansøgning til grundfinansiering for etablerede frivilligcentre 15.13.28.90

Vejledning om ansøgning til grundfinansiering for etablerede frivilligcentre 15.13.28.90 Socialministeriet Vejledning om ansøgning til grundfinansiering for etablerede frivilligcentre 15.13.28.90 Ansøgningsfrist 9. maj 2011 kl. 12.00 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 2 2 Puljens formål og

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud.

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 3. december 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 07. maj 2011 kl. 15:00 i Valby Kulturhus

Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 07. maj 2011 kl. 15:00 i Valby Kulturhus Dato: 07-06-2011 Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 07. maj 2011 kl. 15:00 i Valby Kulturhus Formanden, Bent R. Nielsen, bød velkommen til de 7 fremmødte fra i alt 3 foreninger. 1.

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den d 25. marts 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom

Læs mere

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 12. juni 2013 Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 Tilstede: Afbud Referent Mikkel Emil Tim Mogens Jacob Henrik Mogens Mikael Jan Forslag til dagsorden: 1) Valg af referent. 2) Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Notat vedr. analyse af Værestedet.

Notat vedr. analyse af Værestedet. HANDICAP- OG PSYKIATRIAFDL. Dato: 20.07.2009 Notat vedr. analyse af Værestedet. Værestedet flytter pr. 1.9.2009 til nye lokaler i Humlehuset på Bryggerivej. Efter aftale med direktør Ulla Andersen er der

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding.

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Til stede: Lotte Vangsgaard, Kristen Foged, Claus Hansen, Per Hertz, Bjarne Trampedach, Ingeborg Vind Nielsen, Per Hertz, Britta Bertel Dagsorden:

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior.

Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior. PGD! Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior. Dato: mandag 31.5.2010 kl.13 16.30 Deltagere: Jørn-Ole Hesselvig, Helle Nymann Jensen, Svend-Erik Hesselsøe, Poul Kofoed, Kurt Elfving, Anni Gram Mortensen,

Læs mere