Assertiv kommunikation. Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Assertiv kommunikation. Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende."

Transkript

1 Assertiv kommunikation Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende.

2 Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ<e sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De Alpasser deres undervisning Al lige præcis vores behov. - Louise Bruun Christensen

3 Få alt, hvad du skal bruge Mestrer du asser)v kommunika)on, vil de gavnlige effekter sprede sig som ringe i vandet gennem organisa)onen. Kunder, der bliver mødt med posi)v kommunika)on, kommer igen. Ledere, der kommunikerer asser)vt, får lebere deres medarbejdere med sig. Og medarbejdere, der kommunikerer asser)vt indbyrdes, kan lebere udfolde deres fulde poten)ale i en konstruk)v hverdag. Og det er noget, der skaber resultater for både arbejdsmiljøet og bundlinjen. På de1e kursus lærer du at... få dit budskab klart og hensigtsmæssigt frem bevare fokus og posi)v kommunika)on i konfliktsitua)oner få større gennemslagskrah i din kommunika)on kommunikere effek)vt med forskellige persontyper og målgrupper forstå dit eget kommunika)onsmønster tænke i muligheder frem for begrænsninger vende blikket indad og tænke posi)vt om dig selv og dine omgivelser. testet dit eget kommunika.onsmønster og din konfliktadfærd via to tests, som du tager i løbet af kurset. Og har du lyst )l at arbejde endnu videre med din kommunika)on og adfærd, får du underviserens egen e-bog om personlig udvikling. Og så får du ikke mindst:

4 Du vil møde en af vores passionerede undervisere Vores undervisere er selvsagt faglige eksperter med et godt renommé inden for deres faglige felt. Men de er også passionerede! De brænder for deres faglighed, og de brænder for at give den videre. Det vil du kunne mærke på kurset. Rikke er kommunika)onsrådgiver, journalist, cand.mag. og forfaber. Hun har holdt en lang række foredrag om posi)v kommunika)on i virksomheder og har flere års erfaring i at undervise og coache såvel ledere som medarbejdere. Som underviser er Rikke passioneret og inspirerende. Hun sæber en ære i at gøre al)ng så enkelt som muligt. Med sin baggrund som chefredaktør og redak)onschef i magasinbranchen og en årrække som kommunika)onsrådgiver og coach i virksomheder i Danmark og Sverige trækker Rikke på en solid erfaring inden for kommunika)onsbranchen.

5 Sådan ser dagene ud Dagene byder på en kombina1on af undervisning og øvelser, hvor du selv får mulighed for at prøve kræ<er med værktøjerne. Der er maks. 12 deltagere på holdet, så der er god )d )l personlig feedback. Programmet indeholder en fleksibel 1dsplan, så der er mulighed for at 1lreAelægge dagene 1l deltagernes specifikke udfordringer. Dag 1 v Morgen: Introduk)on )l asser)v kommunika)on og transak)onsanalyse. Få gennemslagskrah og skab velvilje hos din modtager med asser)v kommunika)on. v Formiddag: Målgrupper og udfordringer i din daglige kommunika)on. Analyse af dit kommunika)onsmønster: Hvornår kommunikerer du henholdsvis asser)vt, aggressivt og submissivt? v EHermiddag: Sådan kommunikerer du asser)vt. BUSK-modellen. Workshop: Afprøvning af nye teknikker i grupper med feedback. Dag 2 v Morgen: Introduk)on )l ak)v lytning - en effek)v genvej )l at kommunikere asser)vt. v EHermiddag: Skab trivsel for dig selv og din omverden med posi)v kommunika)on. Vision og plan for din personlige kommunika)on. Tak for i dag! v Formiddag: Workshop om selv-coaching og konflikthåndtering - kom godt ud af konflikten (og forebyg den!) med asser)v kommunika)on og jeg-budskaber.

6 Positiv, effektfuld og anerkendende kommunikation Asser)v kommunika)on Asser)on handler om at imødekomme egne interesser, sam)dig med at man respekterer andre. Du skal altså respektere dig selv for at opnå den nødvendige krah, det kræver at slå igennem. Sam)dig skal du også respektere og lybe )l andre på en sådan måde, at de føler sig hørt. Derved skaber du bedre og mere klare rela)oner )l dine omgivelser, så konflikter undgås. Asser)onstræning kan ses på bundlinjen! Asser)v kommunika)on spreder sig igennem en virksomhed. Ledere, der kommunikerer asser)vt, får lebere deres medarbejdere med sig. Medarbejdere, der kommunikerer asser)vt indbyrdes, kan lebere udfolde deres fulde poten)ale i en konstruk)v hverdag. Og kunder og brugere, der bliver mødt med asser)on og denne posi)ve kommunika)onsform, kommer igen. Det skaber resultater og det kan ses på både arbejdsmiljøet og bundlinjen! Kommunikerer du hensigtsmæssigt? På kurset lærer du at kommunikere hensigtsmæssigt i forhold )l forskellige persontyper. Desuden får hver deltager mulighed for at teste sit eget kommunika)onsmønster og sin egen konflikts)l. Du får en række værktøjer, som fx BUSK-modellen og ak)v lytning, som vi afprøver med egne cases i løbet af kurset. Værktøjerne kan ud tage med hjem og bruge direkte i din dagligdag.

7 Dit udby1e af kurset Du får gennemslagskrah )l at levere dine synspunkter på en konstruk)v måde. EHer debe kursus ved du, hvordan du kommer med forslag på en måde, så folk lyber )l dem. Du får konkret indsigt i din egen kommunika)onss)l og konflikts)l via tests. Du får råd og vejledning i, hvad netop du skal gøre for at opnå en mere asser)v )lgang. Du lærer at se konflikter komme, og du får redskaberne )l at stoppe dem, inden de opstår. Dine arbejdsdage bliver dermed både mere behagelige og produk)ve.

8 Din arbejdsgivers udby1e Din virksomhed får et bedre arbejdsmiljø, fordi kurset hjælper dig )l at kommunikere klart og dermed undgå misforståelser. Din virksomhed opnår bedre rela)oner både )l kunder og borgere, da et bedre internt arbejdsmiljø har posi)v effekt udad)l. Kurset booster virksomhedens produk)on og effek)vitet, fordi det hjælper dig )l at tænke posi)vt og al)d udnybe muligheder frem for at lade dig hæmme af begrænsninger.

9 Du får gratis adgang til Din Læringsbank Som deltager på kurset får du automa)sk adgang )l vores læringsunivers Din læringsbank. Vi har fyldt læringsbanken med de vig)gste pointer fra kurset og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os )l dig, så du kan holde dig skarp længe eher kurset.

10 Hvad koster en plads på det åbne kursus? og hvad får du for pengene? Tag dine kolleger med på kurset og spar alle 15 %! Prisen er kr. ekskl. moms og inkluderer: To hele kursusdage fra kl E-kursus: Få det maksimale ud af dit kursus Tilpasning )l dig og dine behov Kursusmateriale Adgang )l Din læringsbank Fuld forplejning under kurset Diplom E-bog om personlig udvikling og kommunika)on Maksimalt 12 deltagere på hvert hold. Asser)v kommunika)on Interesseret i et kursus hos jer? Se næste side... Se datoer, og.lmeld dig lige her:

11 Underviseren kan også komme til jer! I stedet for at deltage på et åbent kursus hos os, kan I få underviseren ud )l jer selv. Her vil vi skræddersy et kursus eller kursusforløb )l jeres specifikke behov, forudsætninger og situa)on. Lad os tage en indledende snak om mulighederne! Ring )l uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf Eller send en mail )l info@arosbusinessacademy.dk. Gør som disse virksomheder (og mange andre):

12 Du får også et gratis e-kursus om effektiv læring! Som kursist hos os får du adgang )l vores lille e-kursus med )ps )l, hvordan du maksimerer udbybet af dit kursus. Og vores gode råd er du selvfølgelig velkommen )l at bruge )l alle andre kurser, du skal på fremover.

13 Mange andre har deltaget på dette kursus - her har du et lille udpluk af udtalelserne Philips, MarAn Wallenius Kurset var supergodt. Jeg går hjem med posi)ve tanker og posi)v kommunika)on. PFA Pension, Annemarie HyldtoW Svendsen " Kurset var af supergod kvalitet. Jeg har lært at formidle et budskab korrekt og konstruk)vt og at sige fra på fra på en god og ordentligt måde. Underviseren var rig)g god. Lejre Kommune, Camilla Højrup Kurset var af meget høj kvalitet. Underviseren var virkelig kompetent og en dyg)g formidler. Jeg har fået konkrete værktøjer )l bedre kommunika)on og stor forståelse for, hvordan jeg kan være asser)v i min kommunika)onsform.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Skriv bedre tekster. Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige.

Skriv bedre tekster. Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Skriv bedre tekster Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige.

Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i

Læs mere

slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops

slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops Facilitering Nu er det slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops. På de+e kursus lærer du at bestyre møder med effek6vitet, samarbejde og mærkbare resultater for øje Det er helt utroligt, hvordan

Læs mere

Personlig udvikling og positiv psykologi

Personlig udvikling og positiv psykologi Personlig udvikling og positiv psykologi Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder Det er helt utroligt, hvordan alle AROS

Læs mere

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle!

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft. Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet!

Præsentationsteknik med gennemslagskraft. Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet! Præsentationsteknik med gennemslagskraft Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Medietræning sådan tackler du pressen!

Medietræning sådan tackler du pressen! Medietræning sådan tackler du pressen! Ved du, hvordan du skal udtale dig 3l medierne? På de8e kursus lærer du alt om de forskellige spilleregler, der gælder i medierne. Det er helt utroligt, hvordan alle

Læs mere

Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse og forandringskommunikation Forandringsledelse og forandringskommunikation Kom sikkert igennem alle forandringens faser! Du får værktøjerne /l at fuldføre forandringsprocesser i din organisa/on gennem prak/ske øvelser og solid teore/sk

Læs mere

Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle!

Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle! Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Digital Markedsføring. Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer.

Digital Markedsføring. Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer. Digital Markedsføring Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ

Læs mere

Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber.

Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber. Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Skriv gode artikler (lynkursus i journalistik)

Skriv gode artikler (lynkursus i journalistik) Skriv gode artikler (lynkursus i journalistik) På de&e kursus lærer du, hvordan du med en række kneb kan fange og fastholde din læser og fortælle lige præcis den historie, du gerne vil. Det er helt utroligt,

Læs mere

Konflikthåndtering og kommunikation. Lær at tackle konflikter konstruk1vt, inden de når at skabe ineffek/vitet, stress eller tab af arbejdsglæde.

Konflikthåndtering og kommunikation. Lær at tackle konflikter konstruk1vt, inden de når at skabe ineffek/vitet, stress eller tab af arbejdsglæde. Konflikthåndtering og kommunikation Lær at tackle konflikter konstruk1t, inden de når at skabe ineffek/itet, stress eller tab af arbejdsglæde. Det er helt utroligt, hordan alle AROS underisere formår at

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

Udryd kedelige PowerPoint-slideshows! Et kursus om, hvor godt det kan gøres.

Udryd kedelige PowerPoint-slideshows! Et kursus om, hvor godt det kan gøres. Udryd kedelige PowerPoint-slideshows! Et kursus om, hvor godt det kan gøres. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ

Læs mere

Ledelse for projektledere

Ledelse for projektledere Ledelse for projektledere Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Proceslederuddannelsen. Bliv professionel proceskonsulent og mærk suset, når du får processer og mål til at gå op i en højere enhed.

Proceslederuddannelsen. Bliv professionel proceskonsulent og mærk suset, når du får processer og mål til at gå op i en højere enhed. Proceslederuddannelsen Bliv professionel proceskonsulent og mærk suset, når du får processer og mål til at gå op i en højere enhed. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig

Læs mere

Positiv psykologi. Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder

Positiv psykologi. Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder Positiv psykologi Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at

Læs mere

Den Intensive Projektlederuddannelse

Den Intensive Projektlederuddannelse Den Intensive Projektlederuddannelse Nu kan du blive en knivskarp projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle de bedste værktøjer >l at STYRE og LEDE dine projekter

Læs mere

Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes.

Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes. Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre

Læs mere

Rela%onsprofessionel. -!l dig som gerne vil være stormester i at skabe rela!oner

Rela%onsprofessionel. -!l dig som gerne vil være stormester i at skabe rela!oner Rela%onsprofessionel -!l dig som gerne vil være stormester i at skabe rela!oner UDDANNELSEN SOM RELATIONSPROFESSIONEL ER DET NOGET FOR DIG? Det er det, hvis du kan svare JA %l nedenstående spørgsmål: Vil

Læs mere

Soloforløb: Præsentation og kommunikation

Soloforløb: Præsentation og kommunikation Soloforløb: Præsentation og kommunikation Mærk hvordan soloundervisning styrker dine kompetencer og gør det muligt for dig at komme helt ud over rampen! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse.

For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse. For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Kan du gå i sort, når det

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Har du et arbejde, hvor det forventes af dig, at du udviser personlig

Læs mere

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Bliv stærkere i dine budskaber, og styrk din projektledelse Klar kommunikation skaber bedre projektledelse Har du prøvet at stå foran

Læs mere

Forhandling, der skaber resultater

Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Forhandling med gennemslagskraft Alt er under forandring og derfor er alt til forhandling. I hverdagen forhandler du med kunder, leverandører, arbejdsgivere, kolleger

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller noget helt femte, har du brug for modtagernes

Læs mere

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder To kompetenceopbyggende dage til: Den professionelle receptionist og frontmedarbejder Disse kompetencer bør du satse på at styrke fremadrettet Styrk din position internt og øg din status Selvsikker og

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Effektiv formidling gennem PowerPoint-præsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles at være vidne til en kedsommelig og ustruktureret PowerPointpræsentation med dårlige

Læs mere

Assertiv kommunikation

Assertiv kommunikation Assertiv kommunikation Assertiv kommunikation Få dine budskaber ud med respekt for dig selv og andre Mere energi og større gennemslagskraft i kommunikationen Går dit budskab ikke altid igennem? Og bliver

Læs mere

Assertiv kommunikation

Assertiv kommunikation Assertiv kommunikation Assertiv kommunikation Mere energi og større gennemslagskraft Få dine budskaber ud - med respekt for dig selv og andre Går dit budskab nogle gange ikke igennem? Og bliver din gode

Læs mere

At lede andre uden at være chef

At lede andre uden at være chef Confex-Kursus: Den 9. - 10. november 2009 i København Den 1. - 2. december 2009 i København Den 16. - 17. november i Århus To-dags kursus for dig der leder uden at have formelt ledelsesansvar Et af forårets

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Fra individuel praksis 6l fællesfaglig udvikling

Fra individuel praksis 6l fællesfaglig udvikling Fra individuel praksis 6l fællesfaglig udvikling KL s Ledertræf 2015 Elisabeth Plum www.team- culture.dk Faglig eksper6se og iden6tet Den fagprofessionelle eksper6se bærer den offentlige velfærd og giver

Læs mere

Forhandling, der skaber resultater

Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Giv dig selv et forspring til at nå dine forhandlingsmål Forhandling med gennemslagskraft Alt er under forandring og derfor er alt

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

Motivation Factor Job & Education

Motivation Factor Job & Education Styrk trivslen og motivationen - hos jeres målgruppe og jer selv! Motivation Factor Job & Education Sommerrabat på kurser, der afholdes internt i juni, august eller september 2015 3 dages internt kursus

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på modtagerne Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Assertiv kommunikation - MBK A/S

Assertiv kommunikation - MBK A/S Vil du være bedre til at få samarbejdet til at fungere? Til at få dine budskaber igennem på en god og ordentlig måde? Blive hørt, forstået og respekteret i samarbejdet med andre? Vil du vide, hvordan andre

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

Argumentation der overbeviser

Argumentation der overbeviser Argumentation der overbeviser Argumentation der overbeviser Vær skarpere i din argumentation Overbevisende og målrettet argumentation Mange virksomhedspræsentationer har en uklar argumentation. Det kan

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Kommunikation. med gennemslagskraft og power. En af Confex absolut bedste undervisere

Kommunikation. med gennemslagskraft og power. En af Confex absolut bedste undervisere Confex 2-DAGS kursus Kommunikation med gennemslagskraft og power Får du sagt, hvad du vil når du vil? Lær kunsten at føre en ligeværdig dialog og få dit budskab klart igennem En af Confex absolut bedste

Læs mere

Kurser sommer/sensommer 2011

Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser og foredrag Sommeren i Frivilligcenter Aarhus byder på flere spændende arrangementer. Vi har to kurser og en temaaften at byde på. Skab overskud og trivsel i dit frivillige

Læs mere

Effektiv eksekvering og implementering af strategi

Effektiv eksekvering og implementering af strategi Strategisk Ledelse Effektiv eksekvering og implementering af strategi Store tanker bliver ikke til virkelighed af sig selv det kræver strategisk ledelse. Din succes som leder afhænger af, at du kan skabe

Læs mere

Styrk din præsentation med krop og stemme

Styrk din præsentation med krop og stemme Styrk din præsentation med krop og stemme Præsentationsteknik med større gennemslagskraft Kropssprog: Brug din krop og stemme til bedre præsentationer Sæt fokus på din personlige fremtræden, og bliv bevidst

Læs mere

Motivation Factor JobEdu

Motivation Factor JobEdu Kursus i Jobcoaching med Motivation Factor metoden Motivation Factor JobEdu Med Motivation Factor JobEdu arbejder vi fra nutiden mod fremtiden. Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vi fastsætter mål

Læs mere

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme.

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Spar kr. ved tilm1.000,inden 1 elding. februa r 2 dage med fokus på INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Sådan

Læs mere

TRIVSELS PILOT UDDANNELSEN ER DET NOGET FOR DIG?

TRIVSELS PILOT UDDANNELSEN ER DET NOGET FOR DIG? Trivsels Pilot - #l dig der gerne vil være stormester i at skabe trivsel og arbejdslyst, så det effek#ve samarbejde, produk#viteten, og fastholdelsen af de gode medarbejdere er i top TRIVSELS PILOT UDDANNELSEN

Læs mere

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling Vil du gerne styrke trivsel i din organisation? Er du godt rustet til at tackle konflikter? Får du udnyttet uenigheder positivt? Mange ledere og medarbejdere

Læs mere

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager?

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager? Dig som underviser Dig som underviser Få gennemslagskraft og større bevidsthed om din egen undervisningsstil Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil Med udgangspunkt i en DISC-profil

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Professionel borgerkontakt - MBK A/S

Professionel borgerkontakt - MBK A/S Er du i kontakt med mennesker i og uden for organisationen? Vil du være bedre til at få dine budskaber igennem på en god og ordentlig måde? Blive hørt, forstået og respekteret? Kunne styre samtaler bedre?

Læs mere

KURSER OG UDDANNELSER 2013/2014

KURSER OG UDDANNELSER 2013/2014 SundTrivsel A/S KURSER OG UDDANNELSER 2013/2014 VELKOMMEN Sammensætningen i vores kursus- og uddannelsesrække bygger på vores forståelse af trivsel hos det hele menneske. For os indebærer trivsel/sundhed,

Læs mere

SALGSLEDELSE I PRAKSIS

SALGSLEDELSE I PRAKSIS SALGSLEDELSE I PRAKSIS FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får praksisnære værktøjer, som du kan

Læs mere

Professionel coaching (EMCC-akkrediteret)

Professionel coaching (EMCC-akkrediteret) Professionel coaching (EMCC-akkrediteret) Coaching som udviklingsværktøj God kommunikation mellem medarbejdere og kolleger bidrager til resultater og højere effektivitet. Det kan bl.a. styrkes ved brug

Læs mere

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER Projektledelse handler i høj grad om at få resultater i samarbejde med mennesker. Bevidst projektlederskab er en forudsætning for at skabe effektive teams og

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Kan du gå i sort, når det virkelig brænder på eller er du den, der bevarer det kølige overblik og redder situationen? Dette

Læs mere

Kursustilbud Efterår Sygefravær & Trivsel

Kursustilbud Efterår Sygefravær & Trivsel Kursustilbud Efterår 2014 Sygefravær & Trivsel Sproget, som skabes af fælles kultur og trivsel Målgruppe: Formål: Indhold: Undervisere Afdelings-, funktionsledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter.

Læs mere

Godt samarbejde - MBK A/S

Godt samarbejde - MBK A/S Samarbejde, trivsel og konflikthåndtering i teams. Vil I have fokus på jeres samarbejde, trivsel og indbyrdes kommunikation? Vil I have redskaber til at skabe et godt samarbejde? Vil I reflektere over

Læs mere

Læringsarkitekt og underviser

Læringsarkitekt og underviser Læringsarkitekt og underviser Undervisning målrettet organisation og deltagere På dette kursus får du indsigt og træning i at skabe meningsfulde læringsforløb med effekt, der er forankret i din organisations

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Certificeret Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling Vil du gerne styrke trivsel i din organisation? Er du godt rustet til at tackle konflikter? Får du udnyttet uenigheder positivt? Mange ledere og medarbejdere

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Coaching som ledelsesværktøj Coaching er en anerkendt metode med effektive værktøjer til at udvikle medarbejdere og

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

Tanker bag ZOFIASKOLEN. Hvis vi skal starte helt forfra, hvordan skal vores skole så se ud?

Tanker bag ZOFIASKOLEN. Hvis vi skal starte helt forfra, hvordan skal vores skole så se ud? Tanker bag ZOFIASKOLEN Hvis vi skal starte helt forfra, hvordan skal vores skole så se ud? Vision På Zofiaskolen er det vores intendon aldd at arbejde ud fra filosofien, at menneskets indre og ydre hænger

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

Effektfuld salgsledelse

Effektfuld salgsledelse Effektfuld salgsledelse Øg salget med målrettet ledelse af din salgsorganisation Med den rette ledelse kan du skabe en kompetent, målrettet og effektiv salgsorganisation med ekstraordinære resultater til

Læs mere

Værdifuld. Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF

Værdifuld. Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF Værdifuld Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF På de næste sider kan du læse om EKF s ambition og de værdier, den består af. Ambitionen og værdierne fortæller, hvordan vi opfatter os selv, og hvordan

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

Åbent program Efteråret 2012 NEUROLEADERSHIP EN HJERNEBASERET UDVIKLING AF DET PERSONLIGE LEDERSKAB

Åbent program Efteråret 2012 NEUROLEADERSHIP EN HJERNEBASERET UDVIKLING AF DET PERSONLIGE LEDERSKAB Åbent program Efteråret 2012 NEUROLEADERSHIP EN HJERNEBASERET UDVIKLING AF DET PERSONLIGE LEDERSKAB NEUROLEADERSHIP NeuroLeadership er et nyt fagligt krydsfelt med fokus på at inddrage evidensbaseret viden

Læs mere

Mindfulness skab resultater i balance

Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Bring din organisation til balance og bedre bundlinje gennem en fokuseret indsats på dig selv og din lederrolle. Balance, trivsel

Læs mere

UDVIKLINGSMODULER FOR SMÅ- OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

UDVIKLINGSMODULER FOR SMÅ- OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER UDVIKLINGSMODULER FOR SMÅ- OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER Brusholt Consult,lbyder nu forskellige udviklingsmoduler som kan være med,l at gøre en afgørende forskel for dig og din virksomhed! Modulerne er primært

Læs mere

Enneagrammet. På kurset arbejder du med: Bedre kommunikation og stærkere relationer. Lær om de 9 Enneagramtyper, og find din personprofil

Enneagrammet. På kurset arbejder du med: Bedre kommunikation og stærkere relationer. Lær om de 9 Enneagramtyper, og find din personprofil Enneagrammet Enneagrammet Øget selvindsigt, bedre relationer og forbedret samarbejde Bedre kommunikation og stærkere relationer Med Enneagrammet kan du opnå større indsigt i dine egne og andres måder at

Læs mere

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation MASTER COACHUDDANNELSE CERTIFICERET MASTER COACHUDDANNELSE EN UDDANNELSE DER UDVIKLER DIN AUTENTICITET, DINE STYRKER OG DIG SOM MASTER COACH DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING - ICF AKKREDITERET

Læs mere

I dag. Rela4onskompetence og professionel, ressourcefokuseret kollegial sparring 28/02/2015

I dag. Rela4onskompetence og professionel, ressourcefokuseret kollegial sparring 28/02/2015 Rela4onskompetence og professionel, ressourcefokuseret kollegial sparring Pædagogisk dag - Smørblomsten Lørdag den 28. februar 2015 Kobæk Strand I dag En dag med oplæg, dialoger og gruppearbejde om rela4onskompetence

Læs mere

Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation. Praksisværktøjer. der forandrer de sårbare liv

Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation. Praksisværktøjer. der forandrer de sårbare liv Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation Praksisværktøjer der forandrer de sårbare liv Vi ser ikke verden som dén er vi ser verden som vi er Jens Arentzen Internt mentorkursus for Jer, der

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK ARKMANN RAINING EDELSESBASERET OACHING & AMTALETEKNIK DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du har lært at anvende de vigtigste og mest resultatskabende værktøjer indenfor ledelsesbaseret

Læs mere

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet 2 dage der fremtidssikrer din funktion Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet Intensiv Komeptenceudvikling Øget status og anerkendelse i dit job styrk din position internt

Læs mere

Konflikter som livsvilkår og udviklingsmulighed Livsmod Tema;mer 15. maj 2019 v. Dorte Holmberg

Konflikter som livsvilkår og udviklingsmulighed Livsmod Tema;mer 15. maj 2019 v. Dorte Holmberg Konflikter som livsvilkår og udviklingsmulighed Livsmod Tema;mer 15. maj 2019 v. Dorte Holmberg 2 kinesiske skri)tegn for ordet krise : fare og mulighed Center for Konfliktløsning En forening og virksomhed

Læs mere

Projektdeltagerens værktøjskasse

Projektdeltagerens værktøjskasse Projektdeltagerens værktøjskasse Få en effektiv værktøjskasse som projektdeltager Projektarbejde kræver ikke kun dygtige projektledere men også kompetente deltagere. Som deltager i projektgrupper har du

Læs mere

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Kreativ nytænkning Kreativ nytænkning Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Få nye ideer til innovation og forandring Vi lever i en verden fuld af forandring. Hvis du har vanskeligt ved at bryde

Læs mere

Proces Pilot. - #l dig der gerne vil være stormester i at lede mennesker i processer

Proces Pilot. - #l dig der gerne vil være stormester i at lede mennesker i processer Proces Pilot - #l dig der gerne vil være stormester i at lede mennesker i processer PROCES PILOT UDDANNELSEN ER DET NOGET FOR DIG? Det er det, hvis du kan svare JA 7l nedenstående spørgsmål: Vil du gerne

Læs mere

Styrk din kulturelle intelligens i projekter

Styrk din kulturelle intelligens i projekter Styrk din kulturelle intelligens i projekter Tværkulturelle projekter med succes Arbejder du i et tværkulturelt projekt med deltagere fra forskellige kulturer, som måske også er spredt ud over forskellige

Læs mere

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk!

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset formandsuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC Workplace? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker

Læs mere

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør 4 dages uddannelse 28. april til 8. juni 2016 i Taastrup 26. september til 3. november 2016 i Aarhus Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør Sundhed og trivsel på arbejdspladsen

Læs mere

STRESSCOACHING. Hvem tager sig af jeres stressramte?

STRESSCOACHING. Hvem tager sig af jeres stressramte? STRESSCOACHING Hvem tager sig af jeres stressramte? Stress Stress har for alvor sneget sig ind på de danske arbejdspladser. Stressramte medarbejdere er derfor noget, som en hel del virksomheder oplever.

Læs mere

FRIVILLIG FREDAG ERHVERVSLEDER I PRAKTIK

FRIVILLIG FREDAG ERHVERVSLEDER I PRAKTIK FRIVILLIG FREDAG ERHVERVSLEDER I PRAKTIK Bliv praktikvært og få ny inspiration til foreningen HVAD ER EN PRAKTIK? Erhvervsleder i praktik er en aktivitet, der er udviklet i et samarbejde mellem IBM Danmark

Læs mere