Namibia rundt med Victoria Falls

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Namibia rundt med Victoria Falls"

Transkript

1 Namibia rundt med Victoria Falls Med alt fra saltørkener, fantastiske kyststrækninger, store nationalparker og frodige deltaer i Caprivi har Namibia virkelig mange oplevelser at byde på. Vi skal se solen stå op over Sossusvleis fantastiske sandklitter og opleve den enestående skeletkyst med kæmpe kolonier af flamingoer og pelssæler. Men hvad er en tur til Namibia uden et besøg i Etosha Nationalpark! Her kommer elefanter, springbukke, gnuer og meget mere ned til vandhullerne for at drikke og bade på de store saltsletter. Vi afslutter rejsen i Zimbabwe, hvor vi skal opleve de utrolige Victoria-vandfald. Vores rejse til det sydlige Afrika indeholder ALT hvad man forbinder med det mangfoldige kontinent. Se solen stå op over de utrolige sand- og saltsletter i Sossusvlei og Deadvlei Oplev den vilde skeletkyst med flamingoer og kæmpe kolonier af pelssæler Tag på opdagelse efter hulemalerier blandt klippeformationer i Damaraland Oplev det utrolige dyreliv i Etosha Nationalpark på guidede safariture Kør langs Okavango-floden og den frodige Caprivi Strip Bo på fantastiske lodges, hvor beliggenhed og service er i topklasse Mærk gusen fra de storslåede Victoria-vandfald. Dag 1: Afrejse fra København Afrejse fra København til Windhoek. Måltider: på flyet Dag 2: Ankomst til Windhoek og videre til Sossusvlei: den utrolige Namibørken Vi bliver modtaget i lufthavnen af vores lokale guide og kører mod Namibørkenen, hvor vi skal overnatte på en fantastisk lodge i Sossusvlei. Vi kører sydpå fra Windhoek via Spreetshoogte-passet, som forbinder Namibørkenen med Khomas-højlandet. Fra toppen af skrænten er der en utrolig udsigt. Ørkenen strækker sig over mere end 2000 kilometer langs Sydafrikas, Namibias og Angolas kyster Den får nogle steder kun 2 mm årlig nedbør, og det gør den til det sydlige Afrikas eneste rigtige ørken. Vi skal overnatte på Sossus Dune Lodge som er specielt udvalgt, da den ligger inde i selve nationalparken. Det giver os mulighed for at være inde i parken både før og efter solopgang, hvor vi har det hele for os selv. Det er nemlig lige omkring solopgang, at Sossusvlei er helt unik. Overnatning: Sossus Dune Lodge (eller lignende)

2 Dag 3: Sossusvlei og Deadvlei Den første dag med Moder Afrikas røde jord under fødderne begynder tidligt. Inden solopgang tager vi ind i Sossusvlei for at opleve den fantastiske saltørken i morgenlyset. Når solen er på vej op og ned, falder lyset helt specielt på de røde sandklitter og giver én indtrykket af, at nat og dag smelter sammen. Det er virkelig en helt unik oplevelse! Vi bruger morgenen i Sossusvlei på at besøge Deadvlei, der engang var en frodig oase med akaciatræer men nu blot er en helt øde og død saltslette. Hvis noget sted på jorden virker øde og forladt, så er det her! Vi besøger også Big Daddy, som er den højeste sandklit i Sossusvlei, og dens imponerende 325 meter er noget af en oplevelse. Vi søger også Dune 45, Elim Dune og vandrer gennem Seriem Canyon, inden vi vender retur til vores skønne lodge for at nyde eftermiddagen. I Sossusvlei, som er en del af Namib-Kaukluft Nationalpark, er der også god mulighed for at stifte sit første bekendtskab med Namibias fauna. I parken er det ikke ualmindeligt at opleve Oryx-antiloper, springbukke og strudse. Men det er ikke kun de store dyr, der er interessante her. I Namib-ørkenen er mange dyr specialiserede til det hårde liv i en ørken, og her findes mange endemiske arter. En af de små spændende arter er billen Namib Fodstand, som har udviklet en helt særlig teknik til at høste vand. For dem der har lyst, er der mulighed for en tur i luftballon (ikke inkluderet). Overnatning: Sossus Dune Lodge (eller lignende) Dag 4: Walvis Bay og Skeletkysten Efter morgenmaden kører vi nordpå i Khomas-regionen til Solitaire, hvor vi krydser stenbukkens vendekreds. Dette er solens sydligste vendekreds, som på navngivningstidspunktet stod i stenbukkens tegn. Turen går gennem fantastiske klippelandskaber forbi Gaub- og Kuiseb-kløfterne. Vejen bringer os gennem de golde namibiske grussletter til Welwitschia-sletterne, som er anerkendt under UNESCO og er særlig kendt for sine Welwitschia-planter, som er endemiske for området. Planten med sit særegne udseende, som ikke ligner nogen andre kendte planter, er også Namibias nationalplante. Turen fortsætter langs Swakop-flodens dale, der danner et utroligt månelignende landskab, som blev skabt for omkring 460 millioner år siden. Vi ankommer vi til Swakopmund om eftermiddagen, hvor resten af dagen er til fri disposition. Overnatning: Egumbo Lodge (eller lignende)

3 Dag 5: Skeletkysten Skeletkysten har fået sit navn efter de skibsvrag og hvalskeletter, der i hvalfangernes tid blev efterladt på stranden. Portugisiske sømænd kaldte kysten helvedes porte, da mange skibe blev fanget i tågen ud for kysten og mistede orienteringen og stødte på grund. Der ligger i dag over 1000 skibe langs kysten i varierende størrelser. Vi skal opleve noget af den fantastiske natur, som skeletkysten rummer det er en god idé at medbringe kikkert. Dyr har tilpasset sig den golde kyst på trods af de hårde kår. Vi starter om morgenen med at køre ud langs lagunen til sumpene, hvor vi skal se efter de smukke flamingoer i sumpene ved Walvis Bay. Nogle gange samles der op imod flamingoer, og det er et helt utroligt syn. Der er også mange andre vadefugle i sumpene. Walvis Bay er kendt som et af de kystnære sumpområder i hele det sydlige Afrika, hvor flest migrerende fugle raster. Området er et beskyttet RAMSAR-område, hvilket betyder at der ingen motoriseret sejlads må være i området. Det medfører at området nogle gange huser over trækfugle. Eftermiddagen er til fri disposition, men rejselederen kan hjælpe med at arrangere et eftermiddagsprogram (kajaktur, sandboarding, delfinsejlads mv.), eller man kan udforske Swakopmund. Overnatning: Egumbo Lodge (eller lignende) Dag 6: Skeletkysten til Damaraland I dag kører vi nordpå langs kysten via Henties Bay, hvor vi skal besøge kolonier af afroaustralske pelssæler. I de store pelssælskolonier er der et inferno af skrig og skrål, der blander sig med lugten af fisk fra disse rovdyr. På vejen stopper vi ved de særprægede lavoaser. Disse særlige organismer er resultatet af en symbiose mellem en svamp og en alge. De lever her i den golde kystørken ved at optage vand fra gusen. De vokser i nogle områder så tæt sammen, at der dannes smukke farverige marker. Vi kører forbi skibsvrag mellem Henries Bay og den lille farverige by Vlotskasbaken. Vi kører tilbage mod Henties Bay og herfra ind i landet over de store åbne sletter til Uis og derfra videre til Twyfelfontein. Om eftermiddagen hvis tiden tillader det besøger vi Namibias Open Air Museum og Twyfelfonteins hulemalerier samt både Burnt Mountain og Organ Pipes stenformationer. Når vi det ikke i dag, gør vi det i morgen tidlig. Sidst på dagen er der mulighed for, at vi kan arrangere en tur ud og lede efter de specialiserede ørkenelefanter, der er kendt for at grave efter vand (denne udflugt er ikke inkluderet).

4 Overnatning: Twyfelfontein Country Lodge (eller lignende) Dag 7: Videre til Etosha Efter morgenmaden kører vi østpå via Khorix og Outjo til den sydlige adgangsport til Etosha Nationalpark. På vejen stopper vi ved den forstenede skov. Når vi ankommer til til Etosha, kører vi ind i parken på gamedrive for at se på dyrelivet. Sidst på eftermiddagen tjekker vi ind på vores resort, som ligger helt ned til nok et af Etoshas bedste vandhuller. Vandhullet er oplyst om natten, hvilket giver mulighed for at opleve dyrene 24 timer i døgnet. Resortet er kun adskilt fra vandhullet af en stenmur, så man kan sidde tæt på i sikkerhed og iagttage dyrene. Her har der udspillet sig mange dramaer over tiden. Det er ikke unormalt, at løver kommer for at jage her efter mørket falder på, og det er også kendt som det bedste sted i hele Etosha at se det sjældne sorte næsehorn, som nu er udrydningstruet. Vi har to overnatninger på dette resort, så der er rig mulighed for at bruge meget tid ved vandhullet og opleve horder af dyr komme til og fra for at få lidt at drikke. Overnatning: Okaukuejo Resort (eller lignende) Dag 8: Etosha Hele denne dag er afsat til at vi kan være inde i Etosha Nationalpark. Med en størrelse på omkring halvdelen af Danmarks areal er Etosha med sine kvadratkilometer en af sværvægterne inden for nationalparker. Parken har fået navn efter den store saltslette, der ligger inde i parken. Saltsletten har også et imponerende areal på 4760 kvadratkilometer. Etosha er kendt for sin overflod af dyr. Der er dyr overalt. Kæmpe flokke af gnuer, zebraer, springbukke og impalaer vandrer mellem vandhullerne. Men også mindre antiloper som stenbukke, dik-dik (en af verdens mindste antiloper), dykkerantiloper og meget andet kan ses her i parken. Etosha har også en god bestand af både sjakaler, løver, leoparder og geparder, så de store rovdyr er også godt repræsenteret i parken, og med den enorme mængde føde til dem, kan man godt forstå de trives. Vi besøger nogle af vandhullerne, hvor dyrene oftest samles. Overnatning: Okaukuejo Resort (eller lignende)

5 Dag 9: Etosha I dag er endnu en hel dags gamedrive. Vi begynder morgenen med at besøge den østlige del af parken. Undervejs stopper vi ved vandhullerne Olifantsbad, Homob og Salvadora. Specielt Homob og Salvadora er kendt for de større kattedyr såsom løver og geparder. Der er mange andre steder undervejs, som vi vil stoppe ved for at nyde mere af denne vidunderlige nationalparks mangfoldighed. Vi stopper og spiser frokost på Halali Resort, som ligger halvvejs mellem Okaukuejo og den østlige indgang til parken. På vej fra Halali stopper vi desuden ved Rietfontein. Det er et vandhul, der er kendt for sit søde vand, som mange dyr ynder at drikke. Tæt ved vandhullet ligger resterne af en gammel benmelsfabrik, der brugte knoglerne fra de mange zebraer, som reguleringerne i 1950 erne medførte. Buskene bag ruinen er blevet til et yndet sted for løver at hvile, så hvis vi er heldige, ser vi dem her. Herefter forsætter vi mod Kalkheuvel og Klein Namutoni, som er nogle af de bedste steder at se både hyæner og leoparder. Sidst på dagen ankommer vi til vores lodge. Overnatning: Mushara Bush Camp (eller lignende) Dag 10: Østlige Etosha Vest Caprivi I dag venter der os en lang men fantastisk køretur. Vi forlader den østlige del af Etosha for at køre til Grootfontein. Den såkaldte Caprivi-stribe er en ca. 450 kilometer lang og 32 kilometer bred tange i det nordøstlige Namibia, som grænser op til Botswana, Zambia og Angola. Regionen er utrolig rig på både mineraler og dyreliv, da den omgives af flere store floder, herunder Zambezi, Okawango og Chobe. Caprivi-striben er endnu ikke præget af turisme, og man får virkelig følelsen af at være i den afrikanske vildmark. Caprivi-striben virker som en biokorridor for mange dyr, der krydser mellem Botswana og det østlige Angola. Specielt elefanter bruger den rute, og man kan til tider opleve elefantflokke på flere hundrede individer. Caprivi-striben er også en af de sidste højborge for den afrikanske vildhund, også kaldet den bemalede hund. I Caprivi-striben finder man også bøfler, flodheste, Roan-antiloper og krokodiller. Det er virkelig et utopia af natur. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til lodgen, der ligger helt ned til Okavango-floden. Her har vi to overnatninger. Overnatning: Ndhovu Lodge (eller lignende)

6 Dag 11: Mahango Game Reserve og Popa Falls Denne dag står i naturens tegn. Vi skal på gamedrive i Mahango Game Reserve, som dækker et areal på næsten hektarer og er en del af den større Bwabwata National Park. Området er desuden en del af den store flodslette, som Okavangobassinet danner. Okavango-sumpene starter her i parken, hvor Okavango-floden løber videre ind i Botswana og danner det enestående Okavango-delta. I Mahango Game Reserve er der registreret over 300 forskellige fuglearter, som er omkring to tredjedele af alle registrerede fuglearter i Namibia. Derfor er det anerkendt som et vigtigt fuglebeskyttelsesområde af Bird Life International. Her er også registreret 99 forskellige arter pattedyr, inklusive elefanter, bøfler, lechwe sumpantiloper, løver, leoparder, geparder, oddere og mange flere! Vi skal også besøge Popa-vandfaldene, som i virkeligheden ikke er vandfald men nærmere strømfald. Okavango-floden rammer her et fire meter højt kvarsitrev i flodlejet, som danner en række hurtige strømfald, der strækker sig over en kilometer i bredden. Popa-strømfaldene ligger i fortryllende naturlige omgivelser. Derefter vender vi tilbage til vores lodge, hvor resten af dagen er til fri disposition. Hvis man har lyst kan man tage på en sejltur på Okavango-floden og nyde solnedgangen eller besøge en lokal landsby (dette er ikke inkluderet i prisen). Overnatning: Ndhovu Lodge (eller lignende) Dag 12: Caprivi-striben Om morgenen kører vi videre igennem Caprivi-striben og kommer ind i den østlige del ved broen over Kwando-floden. Vi har gamedrives på vejen. Efter frokosten har vi resten af eftermiddagen fri til at nyde de skønne omgivelser på vores lodge eller tage på en sejltur på Kwango-floden (ikke inkluderet). Overnatning: Camp Kwando (eller lignende) Dag 13: Over grænsen til Zimbabwe og Victoria Falls Efter morgenmaden kører vi nordpå til Katima Mulilo, over grænsen til Botswana og videre ind i Zimbabwe til Victoria-vandfaldene. Så denne dag skal vi krydse grænser et par gange, hvilket i sig selv er noget af en oplevelse i Afrika. Herefter kører vi til vores

7 lodge i Victoria Falls. Sammen tager vi ud til Victoria-vandfaldene, der betragtes som et af verdens mest imponerende og smukke vandfald. Med sin imponerende størrelse på 1600 meters bredde og 128 meters frit fald er dette sted helt spektakulært. Victoriavandfaldene ligger på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia og er erklæret en UNESCO verdensarv. Vandfaldene blev dannet for omkring 200 millioner år siden, da området var under voldsom vulkansk aktivitet. Efter besøget ved vandfaldene vender vi tilbage til vores lodge for at spise afskedsmiddag sammen. Vi mindes vores oplevelser og nyder den sidste aften på det afrikanske kontinent. Der er mulighed for at tilkøbe en bådtur på Zambezi-floden for at nyde solnedgangen (ikke inkluderet i prisen) Overnatning: Batonka Guest Lodge (eller lignende) Dag 14: Victoria Falls til København Hvis man er en af de morgenfriske, kan man nå en sidste tur ud i byen eller ud til vandfaldene en sidste gang, inden vi sammen kører til lufthavnen for at vende retur til Danmark. Måltider: morgenmad og på flyet Dag 15: Hjemkomst Hjemkomst til København.

8 Prisen inkluderer Fly København Windhoek / Victoria Falls København Hotelpakke STANDARD: Overnatning på nøje udvalgte 3-4* hoteller i delt dobbeltværelse (eget bad/toilet) Alle entréudgifter og udflugter ifølge program Måltider: 6 dages kvartpension og 7 dage med halvpension ifølge program samt på flyrejserne Transport i egen minibus med aircondition Gamedrives i firhjulstrukne safaribiler Dansk rejseleder Engelsktalende lokalguide Ikke inkluderet Afbestillings- og rejseforsikring Drikkepenge til lokale guider og chauffører Drikkevarer (Eneværelsestillæg: 3775 kr) Praktiske oplysninger Passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse. Denne rejse er en pionérrejse, og man skal derfor være forberedt på der kan opstå ændringer i programmet undervejs.

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

På VINGERNE OVER NAMIBIA

På VINGERNE OVER NAMIBIA Dato:. 26 På VINGERNE OVER NAMIBIA Kvalitetssafari af højeste karat, hvor der flyves I egne små privatfly mellem Namibias tre mest ikoniske... Tlf.: (+45) 56 36 45 Safari Eksperten info@safarieksperten.dk

Læs mere

Transkalahari 2016. skønne LODGES OG HOTELLER. på hele rejsen

Transkalahari 2016. skønne LODGES OG HOTELLER. på hele rejsen skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Transkalahari 2016 RUNDREJSE I SYDAFRIKA, NAMIBIA OG BOTSWANA 24 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 33.995,Sydafrika, Namibia og Botswana alle fantastiske

Læs mere

Afrika safari gennem fire lande

Afrika safari gennem fire lande Afrika safari gennem fire lande Tag med Marina og Kasper på denne enestående safari gennem 4 lande i det sydlige Afrika. Vi skal opleve det bedste fra Sydafrika, Namibia, Botswana og Zambia hver især.

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Ni nætter er i stemningsfulde camps og tre nætter på glimrende 3-4* lodges/hoteller, hvor personalet sørger for alt vedrørende opsætning af campen.

Ni nætter er i stemningsfulde camps og tre nætter på glimrende 3-4* lodges/hoteller, hvor personalet sørger for alt vedrørende opsætning af campen. Botswanas nordlige højdepunkter 15 dage fra kr. 28.475,- pr. person Inkl. fly og safarirejse Denne kvalitets safari byder på Botswanas mest berømte safariområder, hvor safarikørsel i åbne biler, vandresafaris

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

Fra Kruger til Victoria Falls 2016

Fra Kruger til Victoria Falls 2016 skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Fra Kruger til Victoria Falls 2016 KRUGER NATIONAL PARK I SYDAFRIKA OG ZIMBABWE s VICTORIA FALLS 15 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 27.995,I det

Læs mere

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI SAFARI 2013 KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI Rejsebeskrivelse TRUCK MINIBUS TRUCK LOKAL MINIBUS FLY 4X4 LOKAL JEEPFLY SAFARI 4X4 BUS LODGE JEEP TELT SAFARI LODGE

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor

Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor Da David Livingstone blev fundet af Henry Stanley med de berømte ord: "Dr. Livingstone, I presume", havde han tilbragt mere end halvdelen af sit liv i Afrika.

Læs mere

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser.

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser. Namibia Namibia er et traditionelt jagtland, som tilbyder en god og afvekslende jagt på forskellige antilopearter samt vortesvin. Jagten på gepard og leopard er også mulige på de mange forskellige farme.

Læs mere

Fra Kruger til Victoria Falls 2017

Fra Kruger til Victoria Falls 2017 skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Fra Kruger til Victoria Falls 2017 KRUGER I SYDAFRIKA, ZIMBABWE s VICTORIA FALLS OG BOTSWANAS CHOBE 17 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 28.900,I

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

Fra Namibia til Victoria Falls. 17 dage fra kr

Fra Namibia til Victoria Falls. 17 dage fra kr Fra Namibia til Victoria Falls 17 dage fra kr. 21.100 REJSERUTE: WINDHOEK - SOSSUSVLEI - SPITZKOPPE - ETOSHA - OKAVANGO - CHOBE - VIC FALLS Serviceret camping og engelsktalende hjælpere er med på hele

Læs mere

Med Aalborg Zoo til Sydafrika 13 DAGE AFREJSE 18. MARTS

Med Aalborg Zoo til Sydafrika 13 DAGE AFREJSE 18. MARTS Med Aalborg Zoo til Sydafrika 13 DAGE AFREJSE 18. MARTS Aalborg Zoo og Bravo Safari byder velkommen til den nordlige del af Sydafrika, et af landets allermest spændende områder. Vi skal naturligvis på

Læs mere

Det bedste af det Sydlige Afrika Sydafrika Namibia Botswana Victoria Falls

Det bedste af det Sydlige Afrika Sydafrika Namibia Botswana Victoria Falls Det bedste af det Sydlige Afrika Sydafrika Namibia Botswana Victoria Falls Det begynder med et brag af en by, Cape Town. Og slutter med et brag af et vandfald, Victoria Falls. Ind imellem får du nogle

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Great Trek Adventure

Great Trek Adventure serviceret CAMPING- SAFARI Hjælpere er med på hele rejsen rundt Great Trek Adventure 2016-2017 RUNDREJSE I SYDAFRIKA, NAMIBIA, OG BOTSWANA 23 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 23.995,-

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 2.del

Dagbog Tanzania 2009 2.del Dagbog Tanzania 2009 2.del Aften Ruaha National Park den 21-sep- 2009. Transport dag - i dag har vi kørt turen fra Mikumi som vi forlod kl. 8 15 og til Ruaha NP. hvortil vi ankom kl. 15 00. En stille og

Læs mere

Great Trek Adventure m/dansk rejseleder

Great Trek Adventure m/dansk rejseleder Great Trek Adventure m/dansk rejseleder 23 dage fra 27.995,- REJSERUTE: VIC FALLS - OKAVANGO - ETOSHA - SOSSUSVLEI - KALAHARI - CAPE TOWN Serviceret camping, engelsktalende hjælpere er med på hele rejsen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

ZIMBABWES HøJDEPUNKTER

ZIMBABWES HøJDEPUNKTER Dato:. ZIMBABWES HøJDEPUNKTER Ni dages lodge-safari fra Victoria Falls gennem Zimbabwe. Se de mægtige Victoria vandfald, smukke Lake Kariba langs Zambeziflodens løb og Hwange nationalparken. Tlf.: (+45)

Læs mere

Sydafrika. Sydafrika safari og Victoria Falls. Telefon

Sydafrika. Sydafrika safari og Victoria Falls. Telefon Sydafrika Storslået "fly-in safari" i Sabi Sands Game Reserve ved Krüger og Victoria Falls med Kipling Travel. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Storslået "fly-in safari"

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika. Afrejse 18. marts 2011

Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika. Afrejse 18. marts 2011 Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika Afrejse 18. marts 2011 Aalborg Zoo og Bravo Safari byder igen velkommen til den nordlige del af Sydafrika, et af landets allermest spændende områder. Vi skal naturligvis

Læs mere

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010 Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par Afrejse 28. marts 2010 Singleture.dk har i samarbejde med Bravo Safari sammensat en fantastisk rejse, der kombinerer safari i verdensklasse

Læs mere

Botswana Adventure 2016

Botswana Adventure 2016 Fuldt serviceret CAMPING SAFARI Hjælpere er med på hele rejsen rundt Botswana Adventure 2016 RUNDREJSE I BOTSWANA 16 dage med engelsktalende rejseleder fra kr. 20.495,- 2.10. med dansktalende ekspertrejseleder

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

BOTSWANA. Eksperter i eventyr. 1 Eksperter i eventyr

BOTSWANA. Eksperter i eventyr. 1 Eksperter i eventyr BOTSWANA Eksperter i eventyr 1 Eksperter i eventyr Botswana - Afrikas uberørte vildnis Få lande i Afrika - om end nogle - kan overgå Botswanas fantastiske naturskatte. Botswana er natur, når det er ellerbedst

Læs mere

Best of Namibia - på cykel- og safaritur i Namibia

Best of Namibia - på cykel- og safaritur i Namibia Best of Namibia - på cykel- og safaritur i Namibia 15 dage fra kr. 20.100,- REJSERUTE: Windhoek Sesriem Sossusvlei Swakopmund Twyfelfontein Etosha Namibias ørkenscenerier, verdens højeste klitter på cykel

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Namibia til Victoria Falls Adventure

Namibia til Victoria Falls Adventure Fuldt serviceret CAMPING SAFARI Hjælpere er med på hele rejsen rundt Namibia til Victoria Falls Adventure RUNDREJSE I NAMIBIA, BOTSWANA OG VICTORIA FALLS 17 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra

Læs mere

Oplev det bedste af Botswana på 1. klasse! Denne Luksussafari i Botswana er en såkaldt fly-in safari. Her flyver du mellem...

Oplev det bedste af Botswana på 1. klasse! Denne Luksussafari i Botswana er en såkaldt fly-in safari. Her flyver du mellem... Dato:. BOTSWANA FLY SAFARI Oplev det bedste af Botswana på 1. klasse! Denne Luksussafari i Botswana er en såkaldt fly-in safari. Her flyver du mellem... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle

På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle 9. 21. oktober 2015 15 aktive dage i Sydafrika med vandring, safari og unikke oplevelser Sydafrika

Læs mere

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING Dato: 06. 01 2017 DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING En helt unik safari for dig der gerne vil prøve noget anderledes: En uges vandring gennem den klassiske afrikanske natur, hvor lokale Maasaier guider dig

Læs mere

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 Rejser man til Sydafrika, møder man en hel verden i ét land, som med sin utrolige variation og store gæstfrihed kan tilfredsstille selv den mest

Læs mere

2017: 14. - 30. januar Kr. 29.450

2017: 14. - 30. januar Kr. 29.450 Ultimativ Namibiasafari Med himbafolk og buskmænd Storsafari med biolog og storvildtsjæger Lars Ørlund til bl. a. Etosha vildtpark, himbafolk og buskmænd. Rejsen kan forlænges til Sydafrika og Victoria

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE REJSELEDER INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Det bedste af Uganda ENTEBBE BWINDI QUEEN ELIZABETH N.P KIBALE - ENTEBBE. 9 dage med afrejse i januar

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Kenya Drømme Safari 2017 DANSKTALENDE REJSELEDER

Kenya Drømme Safari 2017 DANSKTALENDE REJSELEDER DANSKTALENDE REJSELEDER Kenya Drømme Safari 2017 12 skønne dage på safari i Kenya og med 100 % garanti for dansktalende ekspertrejseleder fra kr. 19.400,Velkommen til en vidunderlig Kenya-safari med dansktalende

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Med LandbrugsMedierne og Zimbabwe og Zambia I den midterste del af det sydlige Afrika ligger to gudsbenådede højplateau landområder, i dag kaldt for Zimbabwe

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Under Botswanas Himmel

Under Botswanas Himmel Under Botswanas Himmel 9 dage fra kr. 30.200,REJSERUTE: KASANE - CHOBE - OKAVANGO DELTAET - MOREMI - MAUN Der er afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer hvornår Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013

Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013 Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013 Oplev bl.a.: Elefanterne i Amboseli. Udsigten til Kilimanjaro. Sejltur blandt flodheste. Den store gnu- og zebravandring i Masai Mara. Det

Læs mere

Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni

Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni Alt inkluderet ingen ekstra tillæg. - Dansk guide - Rigtige senge og sengetøj. - 4-5 dages Safari i Kruger Nationalpark. - 23

Læs mere

Etiopien. Oktober-November 2007

Etiopien. Oktober-November 2007 Etiopien Oktober-November 2007 I Oktober November 2007 var vi på rundrejse i Etiopien med Viktors Farmor. Hanne havde sin GPS med på turen og kunne underholde meget om, hvor vi var, hvor langt vi havde

Læs mere

BEMÆRK! Safarien kan også gennemføres på privat basis på andre tidspunkter af året. Ring og hør om mulighederne.

BEMÆRK! Safarien kan også gennemføres på privat basis på andre tidspunkter af året. Ring og hør om mulighederne. Tanzanias Horisonter 10 dages 1. klasses safari i Tanzania inkl. Amboseli, Lake Manyara, Ngorongoro, Nd utu & Serengeti Eventyrlig safari i Kenya og T anzania, verdens bedste safarilande Afrejser: 06.

Læs mere

Afrikas kendte landemærker

Afrikas kendte landemærker Afrikas kendte landemærker Victoria Falls Disse vandfald er uden tvivl blandt de mest fantastiske og betagende vandfald i verden, og der findes en del smukke vandfald bl.a. Iguazu Falls i Argentina og

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE & Mombasa Badeferie Safari Eksperten byder dig velkommen til en rejse i særklasse med skøn safari i Masai Mara og... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

I Baronessens Fodspor. John Christensen. Dansk rejseleder. Afrejse 9. marts dage med dansk ekspertrejseleder fra kr. 21.

I Baronessens Fodspor. John Christensen. Dansk rejseleder. Afrejse 9. marts dage med dansk ekspertrejseleder fra kr. 21. Dansk rejseleder John Christensen Afrejse 9. marts 2017 I Baronessens Fodspor 8 dage med dansk ekspertrejseleder fra kr. 21.450,00 En fantastisk Kenyarejse venter forude, når vi sammen med vores rejseleder,

Læs mere

Big Cat Safari 2016 DANSKTALENDE REJSELEDER

Big Cat Safari 2016 DANSKTALENDE REJSELEDER DANSKTALENDE REJSELEDER Big Cat Safari 2016 BIG CAT SAFARI 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder fra kr. 23.495,Opskriften på en fantastisk safari er enkel. Man tager et af verdens bedste safarilande,

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

Badeferie på The Sands of Chale Island

Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage på badeferiehotel på den skønne Chale Island ved Kenya Kysten Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage med afrejse hver dag, året rundt. Mulighed for færre eller flere dage. Pris per person

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Big Five Kenya Safari

Big Five Kenya Safari Big Five Kenya Safari 9 dage fra kr. 18.600 v/6 deltagere REJSERUTE: NAIROBI - OL PEJETA - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - NAIROBI Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Min tur til Sydafrika startede allerede fredag d. 3/4. Jeg holdt fri fra skole fredag for at køre til København. Der boede vi på Hotel Admiral til lørdag.

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Godt at vide: Godt at vide:

Godt at vide: Godt at vide: giraf elefant giraf 1. Giraffen er verdens højeste landlevende dyr. 2. En voksen hangiraf måler cirka 5 meter og vejer cirka 1.100 kg. 3. Giraffer er drøvtyggere og lever på den afrikanske savanne. 4.

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni Politiken Plus rejse med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Kenyas Eventyrlige Familie Safari

Kenyas Eventyrlige Familie Safari Kenyas Eventyrlige Familie Safari 11 dage fra kr. 19.800 REJSERUTE: NAIROBI OL PEJETA NAIVASHA MASAI MARA NAIROBI - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende safariekspert Geoffrey

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Alaska Railroad med tog gennem Alaska

Alaska Railroad med tog gennem Alaska Alaska Railroad med tog gennem Alaska Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, Talkeetna Mountains, Denali National Park og Fairbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv, men ikke

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan Tanzanias Horisonter 2013 Minimal tid på transport - maximal tid på safari! med dan re j s e l e d s k er Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean 17 dage fra

Læs mere

The Garden Route Zimbabwes Højdepunkter Kruger parken & the big five. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

The Garden Route Zimbabwes Højdepunkter Kruger parken & the big five. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Namibias Højdepunkter 16 dage fra kun kr. 18.998,- pr. person Inkl fly, green seat, overnatning, måltid er og aktiviteter iht. p rogram På eventyrrejse gennem fantastiske Namibia fra Syd til Nord. Tag

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009.

Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009. Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009. Så sidder vi igen i Afrika og skriver dagbog, denne gang sidder vi på terrassen foran vores telt på Vuma Hill Tented Camp i Mikumi

Læs mere

Indsæt foto LEOPARD. Vægt Formering Hurtighed Længde Farlighed Levetid Vidste du? 80 kg 2 unger 60 km/t 1,7 meter. 60 kg Formering.

Indsæt foto LEOPARD. Vægt Formering Hurtighed Længde Farlighed Levetid Vidste du? 80 kg 2 unger 60 km/t 1,7 meter. 60 kg Formering. GEPARD-DRENGEN Opgaveark # Side /6 Dyrekort I dette opgaveark finder du dyrekort med fakta-oplysninger samt dyrebilleder, der hører til kortene. I lærervejledningen under vejledningen til natur/teknik-forløbet

Læs mere

Fra Kilimanjaro til Masai Mara. Dansk rejseleder og kørsel i 4x4

Fra Kilimanjaro til Masai Mara. Dansk rejseleder og kørsel i 4x4 Dansk rejseleder og kørsel i 4x4 ber og m e t p 24. se tober 2017 16. ok Fra Kilimanjaro til Masai Mara 12 dage med dansk ekspertrejseleder fra kr. 25.450,Udsigten til storslåede Kilimanjaro, kombineret

Læs mere