TRANUM KURSER FOR TRÆNERE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TRANUM KURSER FOR TRÆNERE"

Transkript

1 TRANUM KURSER FOR TRÆNERE KREDS Uddannelsesudvalget Kreds 1 Tranum Kurser Den 6. og 7. januar 2018 Tranum Strand Himmerlandsfondens Kursus- og Feriecenter, Strandvejen 83, Tranum Strand, 9460 Brovst Tlf.:

2 Lørdag: Søndag: Der er mulighed for overnatning fra fredag til lørdag. Pris 250 kr. Indkvartering mellem Kl. 20:15 og Sengelinned og håndklæder skal ikke medbringes Der er ingen forplejning fredag aften. Det er ikke muligt at benytte pejsestuen Indskrivning: Alle deltagere SKAL melde deres ankomst i receptionen Morgenmad: Velkomst Præsentation af instruktører: Undervisning kl Morgenmad kl Værelserne skal afleveres inden undervisningen påbegyndes Undervisning kl inkl. Formiddagskaffe med basser Bemærk at det ikke er enkeltmands værelser og det er ikke muligt at udlevere nøgler Frokost kl Frokost kl Undervisning kl Undervisning kl Eftermiddagskaffe og kage kl Undervisning kl kan forsætte indtil Kammeratskabsaften Kl til i den store sal. Kl DJ kommer og vender plader Eftermiddagskaffe og kage. Afslutning med tak til instruktører kl Evalueringsskemaer sendes ud elektronisk søndag eftermiddag kl Husk danseskoene! Natmad med kaffe Deltagerpris: Lørdag til søndag: kr. 2000,00 Inkl. i prisen er overnatning på 2-8 personer værelser inkl. sengelinned, håndklæder, helpension og natmad.

3 NemTilmeld skal benyttes ved tilmelding, som er bindende. Sidste tilmelding: 30. november 2017 Betaling: Lokalforeninger modtager en opkrævning i januar 2018 fra kasseren. Tilmeldinger modtaget efter denne dato - efterkommes - såfremt der er ledige pladser. Rettidigt indsendte tilmeldinger fordeles, såfremt kurserne er overtegnede Lokalforeningsformændene modtager en oversigt over tilmeldte og har frem til den 8. december til og indgive prioriteter. De enkelte træner får direkte tilbagemelding inden udgangen af uge 50, så alle underrettes INDEN jul. Ved ledige pladser efter 1. december udbydes de til hundefører i kredsen. Vigtig info og SKAL læses: Medbragte drikkevarer må kun nydes på værelserne og ikke andre steder i huset og selvfølgelig rydder man op på værelserne inden afrejse. Brugt sengelinned m.m. anbringes i bure på gangen Priser på drikkevarer på Tranum Strand, deltagerne betaler selv drikkevarer til måltiderne: Øl: 20 kr. Sodavand: 15 kr. Husets vin/ fl.: 100 kr. ½L soda Booster: 25 kr. Mokai/Breezer: 35 kr. Pak din hunds bur ind i et uldtæppe og giv din hund et dækken på, så den kun skal opvarme buret. Såfremt det er muligt, kan man med fordel putte flere hunde i hver bil. HUSK: Praktisk og varmt tøj og fodtøj til dig selv, evt. også en stol og pandelampe. Godbidder og legetøj til din hund samt jeres grønne kursusbog. Såfremt du bliver forhindret, meldes afbud til Randi Sølvkær Andersen på Alle deltagere SKAL melde sig i receptionen Uddannelsesudvalget ønsker du får størst muligt udbytte og inspiration med hjem. Vi ser frem til at se dig! På vegne af Uddannelsesudvalget Morten Jensen

4 Kursus 1: Felt og præcision i lydighed for C og B Berit Kristensen Randi Sølvkær Andersen Niveau C - B Antal pladser med hund: 12 Max. deltager antal: 16 Der tages udgangspunkt i DcH s konkurrence program på C og B niveau. Hvor der vil blive nørdet med de forskellige momenter i lydighedsøvelserne samt problemløsning på felt og fremadsendelse. Fokus på timing af belønning og belønningsmetoder Lørdag Felt Linieføring Apport Søndag: Sid Dæk Stå Fremadsendelse Kurset henvender sig til Træner, der til daglig underviser på dette niveau og gerne vil have en bred vifte af løsningsforslag med hjem i ryksækken. Praktisk info: Kurset foregår udendørs Profil beskrivelse af instruktør: Berit Kristensen kommer fra DcH Aahus og har dyrket DcH program, IPO og SPH igennem 20 år. Undervist HF og trænere fra indlæring, til konkurrencehund i alle discipliner og niveauer, samt underviser på Vandel kursus. Har deltaget ved DM i B/A/E/IPO og DM og VM i SPH. Holder meget af lydighedsøvelser træning skal altid være sjovt.

5 Kursus 2: Lydighed for A-E-IPO Martin Knudsen Morten Jensen Niveau A-E-IPO Antal pladser med hund 12 Max. deltager antal: 20 Udfordringer er blevet større i de høje klasser og der kræves en dygtig hundefører/træner. Der kan give klare signaler til sin hund og være super skarp på og belønne sin hund med verbalt ros i mellem øvelserne. Hunden skal kun udfører mange øvelserne i træk uden belønning. Stå, sid og stå foregår i gang og løb evt. uden op standsninger. Hente fremmede apport og evt. I den rigtige rækkefølge. Spring med moment stå eller sit med apport Står du overfor ovenstående udfordringer enten som hundefører eller som træner? så hjælper Martin dig med og gøre tingene sort/hvid, dele tingene op i momenter og ikke mindst give gode fif, hvordan du når frem til målet. Praktisk info: Ca. to timers teori lørdag morgen og derefter praktik resten af weekenden. Kurset foregå udendørs Martin er en erfaren instruktør på Tranum og har bidraget med mange løsningsforslag samt undervist i forskellige emner igennem tiden. Han er verdenskendt indenfor brugshundeverden(ipo), han er landstræner for det Mexicanske landshold og er uddannet figurant. Samt en dygtig instruktør, der har fokus på og finde årsagen til samarbejde, som ikke helt vil lykkes.

6 Kursus 3: Klikker træning Jan Østergaard Lotte Friis Thomsen Niveau Alle med interesse for klikker træning Antal pladser med hund: 12 Max. deltager antal: 16 Klikkertræning er for alle, uanset om man deltager med en lille uerfaren hvalp, en crossover hund, eller en erfaren klikkerhund, vil man kunne anvende teknikkerne og øvelserne fra denne weekend fremover. Der veksles mellem teori inde og træning ude, så I straks får prøvet tingene af. Træningen/ kurset bliver tilpasset den enkeltes niveau Der arbejdes med følgende emner: Shaping Targeting DoggieZen Baglænskædning Hunden skal være betinget af klikkeren og vide at Klik betyder rigtigt = belønning. Praktisk info: Medbring gode/kød godbidder og lejetøj. Kurset foregår udendørs. Jan har haft hund siden 2008 og startede i den forbindelse til hvalpetræning i den lokale DCH. I 2009 tog Jan DCH s træner uddannelse i Lydighed og havde efterfølgende flere hvalpe- og konkurrence lydighedshold indtil Siden blev Han Elitehundefører og deltog i DCH s Danmarks Mesterskaber i brugslydighed i 2009, 2011 og I 2010 Canis Klikkeruddannelse hos Canis Silkeborg og har siden brugt Canis Klikkerkoncept i al sin træning. I 2014 startede Jan Canis Skive op og har afholdt flere forskellige kurser i bl.a: Grundfærdigheder, Doggie Zen og Shaping. Jan har i september 2015 afsluttet Instruktøruddannelsen i Norge, hvilket har været mit mål siden jeg stiftede bekendtskab med Canis i 2010.

7 Kursus 4: Nose Work - Lær din hund at arbejde med specialsøg Instruktører: Anja Nielsen Maibritt Thomsen Antal pladser med hund: 10 Max. deltager antal: 14 Nose Work er en hundesport i rivende udvikling. Hvad der for snart 20 år siden blev udviklet som en aktiveringsform for amerikanske internathunde, er i dag en officiel hundesport både i Danmark og flere af vores nabolande. Kræver ikke lydighed eller andre former for forkundskaber Bygger på hundens instinkt Giver hunden selvtillid og empowerment Mentalt stimulerende i hverdagen Specialsøg er en samlebetegnelse for hunde, der arbejder med at søge efter noget specifikt. Det kan være bombehunde, narkohunde, brand-, skimmelsvamp-, lavine- eller kræfthunde. I Nose Work arbejder vi med 3 specifikke dufte: lavendel, eukalyptus og anis (bestemt i de danske konkurrenceregler). Duftene kan være gemt overalt. Både udendørs, indendørs, på biler og i forskellige beholdere (jakker, kasser, tasker). De kan være gemt både højt og lavt. Nose Work er en fantastisk aktiveringsform for både små, store, unge og gamle hunde. Den kolliderer ikke med nogen anden sportsgren, og kan derfor dyrkes af såvel konkurrencelydigheds-, agility-, IPO-, jagt- og familiehunde. Nose Work kan udøves alle steder og kræver ikke andet end duft og fantastisk belønning. Derfor er det en sjov vinteraktivering: den kan udøves indendørs, og den er tidsbesparende (i forhold f.eks. spor). Kursusindhold, Tranum Kurset Kurset vil være en blanding af teori og masser af praktik. De medbragte hunde vil få en præsentation af indlæringen og det videre arbejde, og vil i løbet af weekenden blive præsenteret for søg i forskellige miljøer. Vi vil se på duftvandring, konkurrenceregler og hvordan hundeførerne bliver super gode til at læse deres hundes naturlige signaler. Alle deltagere vil få de grundlæggende redskaber til at kunne arbejde videre med Nose Work hjemme i klubberne. Profil beskrivelse af instruktør Praktisk info: Kurset foregår både i ridehal og udenfor. Mit navn er Anja Nielsen. Jeg har dyrket og undervist i Nose Work siden august 2016, hvor jeg var på mit første kursus hos Sanne Andersen, Lorup Hundecenter (hende, der fik sporten til Danmark i foråret 2016). Jeg var juli 2017 på efteruddannelse hos Ron Gaunt (en af grundlæggerne af Nose Work, USA). Jeg er uddannet Canis Klikkertræner og DcH Træner med overbygninger i både lydighed, rally og agility og driver til dagligt hundetræning i eget navn: Anja & Hund, hvor jeg tilbyder forskellige kurser - alle med fokus på den gode relation og empowerment for både hund og ejer

8 Kursus 5: Rally Iben Marianne Karup Pedersen Marianne Kragh Antal pladser med hund: 12 Max. deltager antal 16 Rallysporten er blevet en meget populær sportsgren indenfor DcH. Derfor er den også i rivende udvikling og bliver opdateret løbende med nye skilte og regler. Ændringer fra 2017 i regler og skilte vil derfor være i højsædet i denne weekend. Samt fokus på de svære udfordringer. Nye regler for klasserne fra maj 2017 Helhedsindtryk hvad skal der til for at opnå 10? Højre handling af alle øvelser Udfordringer med sjove og svære sammensætning af øvelser; spring mod tunnel, drejninger ved tunnel, kegle ved spring, kegler i mange udformninger osv. Jeres egen personlige udfordringer med hund Kurset foregår i ridehal kort udleveres lørdag morgen Medbring evt. stol og bur til hunden og en masse gode godbidder og legetøj Profil beskrivelse af instruktør: Iben er indehaver af MindDog og er uddannet DcH træner, DcH Rally dommer og sidder som formand for Rally udvalget på landsplan. Har endvidere voksenpædagogisk samt coach uddannelse med i rygsækken. Har trænet og undervist i rally siden 2006, som er en sport i konstant udvikling, og hvor der er mulighed for træning af mange forskellige detaljer. Har 2 Australske Kelpier, hvoraf den ene er i champion klassen, mens den yngste er i ekspert klassen.

9 Kursus 6: Nordisk program Michael Thygesen Kim V. Poulsen Antal pladser med hund: 8-10 Max. deltager antal: 16 Det Nordiske program er populært, det byder på skov, terræn og ikke mindst udfordringer. Der vil blive arbejdet med: Spor Rundering Fortrinsvis for træner med interesse for det Nordiske program. Ønsker info på forhånd på de tilmeldte for at kurset kan tilrettes bedst muligt til den enkelte. Baggrund: Hund, race, alder: Fører: mål Der vil være lidt teori omkring fært, adfærd og håndtering Profil beskrivelse af instruktør: Michael Thygesen, 45 år. Instruktøruddanner i politihundeforeningen,figurant uddannet i Politihundeforeningen. Alle mine hunde har været kårede hunde i Polithundeforeningen. Har deltaget i PH DM. Uddannet flere redningshunde, deltaget i DM for redningshunde. Deltaget i DM i nordisk rundering i DCH 3 gange, Deltaget i 4 nordiske mesterskaber i Skydd Nuværende Hund, Dixi, Malenois 5 år.

10 Kursus 7: Adfærd Trine Soelberg Gæstekursusleder Antal pladser med hund: 6 Max. deltager antal: 18 Fokus og kontakt mellem hund og fører er det optimale udgangspunkt for alt samarbejde. Det er vigtigt, at man som træner kan læse hundens signaler i forskellige arbejdssituationer, for på den måde at kunne guide hundeføreren i samarbejdet med sin hund. På kurset vil i blive præsenteret for en bred vifte af forskellige samarbejdsøvelser, der med fordel kan bruges hjemme på holdet. Der vil blive lagt fokus på belønningsdelen, da denne er en vigtig faktor når der arbejdes med fokus og kontakt. Undervejs vil vi arbejde med forskellige problemløsninger. Der veksles mellem teori inde og træning ude, så I straks får prøvet tingene af. I løbet af weekenden vil I også få mulighed for at arbejde med eksterne hunde, hvor vi sætter fokus på problemløsning i samarbejdet mellem hund og fører Praktisk info: Deltager man med hund skal man medbringe flere forskellige slags godbidder samt legetøj. Profil beskrivelse af instruktør: Trine Soelberg er aktiv træner hos DcH Aalborg. Hun er uddannet hundeadfærdskonsulent og kredsinstruktør. Hun har været træner i DcH i 21 år i både lydighed, agility, rally og familiehunde.

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE TRANUM KURSER FOR TRÆNERE KREDS 1 2016 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Tranum Kurser Den 9. og 10. januar 2016 Tranum Strand Himmerlandsfondens Kursus- og Feriecenter, Strandvejen 83, Tranum Strand, 9460 Brovst

Læs mere

TRANUM KURSER FOR DcH INSTUKTØRER

TRANUM KURSER FOR DcH INSTUKTØRER TRANUM KURSER FOR DcH INSTUKTØRER KREDS 1 2019 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Tranum Kurser Den 5. og 6. januar 2019 Tranum Strand Himmerlandsfondens Kursus- og Feriecenter, Strandvejen 83, Tranum Strand,

Læs mere

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE TRANUM KURSER FOR TRÆNERE KREDS 1 2012 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Tranum Kurser Den 7. og 8. januar 2012 Tranum Strand Himmerlandsfondens Kursus- og Feriecenter, Strandvejen 83, Tranum Strand, 9460 Brovst

Læs mere

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup.

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup. Hundeførerdag 2018 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober 2018 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 7. oktober 2018 Program for dagskurserne: 08.00-08.30

Læs mere

Dagskursus for hundefører

Dagskursus for hundefører Dagskursus for hundefører Uddannelsesudvalget Kreds 1 8. oktober 2017 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 8. oktober 2017 Program for dagskurserne: 08.00-08.10

Læs mere

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE TRANUM KURSER FOR TRÆNERE KREDS 1 2017 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Tranum Kurser Den 7. og 8. januar 2017 Tranum Strand Himmerlandsfondens Kursus- og Feriecenter, Strandvejen 83, Tranum Strand, 9460 Brovst

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

Uddannelsesudvalget Kreds 6. Instruktørweekend. Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse.

Uddannelsesudvalget Kreds 6. Instruktørweekend. Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse. Uddannelsesudvalget Kreds 6 Februar 2019 Instruktørweekend Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse. Dette er gjort for at skabe en spændende og inspirerende weekend

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

E-klassen. A-klassen. Jette Nybo Andersen

E-klassen. A-klassen. Jette Nybo Andersen E-klassen E1 For den ny oprykkede E-hund der endnu ikke har deltaget i E-konkurrence. Målet er at gøre hund og fører konkurrenceklar med god forståelse for øvelserne. Præcision fra start. Fokus på træningen

Læs mere

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften.

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften. 2018 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Mandag d. 8. januar 2018 Aftenmøde i DcH Lindholm Kl. 18.30-21.30 Grundmodul 0 DcH s opbygning og forskellighed ved Kredsformand

Læs mere

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften.

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften. 2018 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Mandag d. 8. januar 2018 Aftenmøde i DcH Lindholm Kl. 18.30-21.30 Grundmodul 0 DcH s opbygning og forskellighed ved Kredsformand

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2009. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2009. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2009 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2009 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8:

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: 2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Lørdag og søndag d. 12. og 13. januar 2019 Mødetid kl. 08.00 Tranum Strand Himmerlandsfondens kursus- og feriecenter, Strandvejen,

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8:

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: 2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Lørdag og søndag d. 12. og 13. januar 2019 Mødetid kl. 08.00 Tranum Strand Himmerlandsfondens kursus- og feriecenter, Strandvejen,

Læs mere

Sparringsdag. Hvordan får vi flere i konkurrence? For trænere/instruktører og aspiranter. Praktik!info! !,.?2. ! DcH kreds 6 efteruddannelse 2018

Sparringsdag. Hvordan får vi flere i konkurrence? For trænere/instruktører og aspiranter. Praktik!info! !,.?2. ! DcH kreds 6 efteruddannelse 2018 KREDS 6 018 DcH kreds 6 efteruddannelse 018 Sparringsdag Hvordan får vi flere i konkurrence? For trænere/instruktører og aspiranter ) A E A?? - C A? A A A ( E? A E D C? A E? A ) (?? A A A?? E? Praktikinfo

Læs mere

Dato Kursus Instruktør Sted Pris Deadline Målgruppe 17. Juni Grundlæggende Anne Daugaard DcH Brædstrup 300, 1. juni TGU aspiranter DcH Program

Dato Kursus Instruktør Sted Pris Deadline Målgruppe 17. Juni Grundlæggende Anne Daugaard DcH Brædstrup 300, 1. juni TGU aspiranter DcH Program Marts 2017 Kursusoversigt 2017 Dato Kursus Instruktør Sted Pris Deadline Målgruppe 17. Juni Grundlæggende Anne Daugaard DcH Brædstrup 300, 1. juni TGU aspiranter klikker. DcH Program 1. Juli Fællesarrangement

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening Odder DcH er en hundesportsforening for ALLE. Vi skeler ikke til racer, stor som lille. Uanset om det er en blanding eller en stambogsført hund, er alle velkomne. Dog

Læs mere

Himmerlandsgården Instruktør og holdbeskrivelser Restpladser pr

Himmerlandsgården Instruktør og holdbeskrivelser Restpladser pr Instruktør og holdbeskrivelser Restpladser pr. 27-3-2019 E-Klasse E-hold 1 Tilmeld: E1 Alle øvelser med fokus efter ønske Vi arbejder med de øvelser deltagerne ønsker at få kigget på, så hvis du har problemer

Læs mere

Instruktør og holdbeskrivelse, Himmerlandsgården 2015

Instruktør og holdbeskrivelse, Himmerlandsgården 2015 E-klassen E1 Kursusindhold: jer og jeres hund Vi arbejder med de problemer I har med E- programmet Praktik og lidt teori Sætte hunden og én selv i den rette stemning Dele øvelser i momenter Spor, rundering,

Læs mere

Instruktør og holdbeskrivelse, Himmerlandsgården 2015

Instruktør og holdbeskrivelse, Himmerlandsgården 2015 E-klassen E1 Kursusindhold: jer og jeres hund Vi arbejder med de problemer I har med E- programmet Praktik og lidt teori Sætte hunden og én selv i den rette stemning Dele øvelser i momenter Spor, rundering,

Læs mere

MindDog kursus katalog 2016

MindDog kursus katalog 2016 MindDog kursus katalog 2016 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Version 2.4 27. august 2016 Du sidder nu med trejde udgave af vores kursuskatalog for 2016. Kataloget skal gerne give

Læs mere

MindDog kursus katalog 2016. Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det!

MindDog kursus katalog 2016. Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! MindDog kursus katalog 2016 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Du sidder nu med første udgave af vores kursuskatalog for 2016. Kataloget skal gerne give dig en fornuftig oversigt

Læs mere

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 2014 Kursusplan for 2014 i kreds 4. Så er uddannelsesudvalgets kursusplan for 2014 kommet på plads. TRÆNERWEEKENDEN ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST!!! Alt var ellers klappet og tilrettelagt,

Læs mere

Kursusoversigt forår 2015

Kursusoversigt forår 2015 18. november 2014 Kursusoversigt forår 2015 Hermed fremsendes en kursusoversigt over planlagte aktiviteter for første halvdel af 2015. Som det fremgår af nedenstående skema er der kurser både for trænere

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Himmerlandsgården. Hundeførerweekend på Himmerlandsgården maj 2019 (Bededagsferien) Skal du med???

Himmerlandsgården. Hundeførerweekend på Himmerlandsgården maj 2019 (Bededagsferien) Skal du med??? Hundeførerweekend på 17-19 maj (Bededagsferien) Skal du med??? En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til alle hundeførere, uanset ambitionsniveau og klasse.

Læs mere

Version 1.0 DcH Jyderup. Hundeførerweekend 2017 Kreds 6. Indbydelse

Version 1.0 DcH Jyderup. Hundeførerweekend 2017 Kreds 6. Indbydelse Version 1.0 DcH Jyderup Hundeførerweekend 2017 Kreds 6 Indbydelse side 1 I samarbejde med Kreds 6 inviterer DcH Jyderup til hundeførerweekend 23.- 25. Juni 2017. Hundeførerweekenden er en rigtig god mulighed

Læs mere

Himmerlandsgården 2018

Himmerlandsgården 2018 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården 27 29 april 2018 (Bededagsferien) Skal du med??? En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til alle hundeførere, uanset ambitionsniveau

Læs mere

MindDog kursus katalog 2016

MindDog kursus katalog 2016 MindDog kursus katalog 2016 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Version 2.1 19. april 2016 Du sidder nu med anden udgave af vores kursuskatalog for 2016. Kataloget skal gerne give

Læs mere

træneruddannelsen i Kreds 2

træneruddannelsen i Kreds 2 Information til aspiranter om Kredsens Uddannelsesudvalg, Kreds 2 træneruddannelsen i Kreds 2 Vi har i kredsens uddannelsesudvalg (KUU) bestræbt os på at få samlet alle relevante informationer i dette

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

Vejen til et skønt hundeliv

Vejen til et skønt hundeliv FORÅRET 2016 Kursusnummer: 2016-F1 kreds 6 medlemmer DCH KREDS 6 FOREDRAG Vejen til et skønt hundeliv Kom og hør adfærdsspecialist Betina Sabinskys bud på, hvordan vi som hundeejere og trænere skaber og

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018 Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 13/9 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 Ingen træning 24/12 2018 Ingen træning

Læs mere

Gå pænt kursus. Instruktøren: Hvidovre. Praktisk info

Gå pænt kursus. Instruktøren: Hvidovre. Praktisk info EFTERÅRET 2016 D C H K R E D S 6 E F T E R U D D A N N E L S E Gå pænt kursus Som trænere kan vi møde de hunde og førere, hvor selvom vi synes at have afprøvet alle metoder, kan få deres gåture til at

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 16/

Holdplan Vinter Redigeret d. 16/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 16/10 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 Ingen træning 24/12

Læs mere

DcHs uddannelsespolitik

DcHs uddannelsespolitik Orientering nr. 42 April 2018 DcHs uddannelsespolitik I DcH ønsker vi, at medlemmerne i lokalforeningerne undervises af veluddannede og engagerede instruktører. I DcH stiller vi derfor krav om uddannelse

Læs mere

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien)

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien) 24 november 2016 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården Kursus for dig og din hund 12-14 maj 2017 (Bededagsferien) En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til

Læs mere

Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2014 UDDANNELSESUDVALGET. Anette Knudsen Formand for UU i Kreds 6 Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf.

Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2014 UDDANNELSESUDVALGET. Anette Knudsen Formand for UU i Kreds 6 Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf. UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2014 Anette Knudsen Formand for UU i Kreds 6 Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf. 6014 3058 Kursusprogram for 2014 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis

Læs mere

Selvkontrol gennem leg

Selvkontrol gennem leg KREDS 6 2017 DCH KREDS 6 EFTERUDDANNELSE Selvkontrol gennem leg Kunne du godt tænke dig, at selvkontrol blev leget ind på dine hold og mangler du inspiration til hvordan det kan gøres, så både hunde og

Læs mere

MindDog kursus katalog Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det!

MindDog kursus katalog Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! MindDog kursus katalog 2017 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Du sidder nu med MindDogs kursuskatalog for 2017. Kataloget skal gerne give dig en fornuftig oversigt over hvilke kurser

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2012. Steen Boje Formand for UU i Kreds 6 Parkvænget 1 4540 Fårevejle Tlf. 2142 3346

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2012. Steen Boje Formand for UU i Kreds 6 Parkvænget 1 4540 Fårevejle Tlf. 2142 3346 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2012 Steen Boje Formand for UU i Kreds 6 Parkvænget 1 4540 Fårevejle Tlf. 2142 3346 Kursusprogram for 2012 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis

Læs mere

Instruktør og holdbeskrivelse Himmerlandsgården 2016

Instruktør og holdbeskrivelse Himmerlandsgården 2016 E-klasse E1 Tilmeld: E1 Kursusindhold: Jer og jeres hund Vi arbejder med de problemer I har med E- programmet Praktik og lidt teori Dele øvelser i momenter Spor, rundering, felt og lydighed Vi vil sammen

Læs mere

Uddannelsesudvalget Kreds 6

Uddannelsesudvalget Kreds 6 Uddannelsesudvalget Kreds 6 Brush Up kurser for uddannede trænere Brush Up kurser 2017 Her er kredsens tilbud af brush up kurser for uddannede trænere. Kurserne er for trænere, der gerne vil holde sig

Læs mere

AGILITY CONVENTION. En lørdag sprængfyldt. med inspiration til dig og din forening. DGI agility. 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro

AGILITY CONVENTION. En lørdag sprængfyldt. med inspiration til dig og din forening. DGI agility. 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro AGILITY CONVENTION En lørdag sprængfyldt med inspiration til dig og din forening 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro DGI agility Kære nye som erfarne Agilityinstruktører, Rallyinstruktører og

Læs mere

Holdplan Vintersæson

Holdplan Vintersæson Holdplan Vintersæson 2017-2018 - revideret 28/11 2017. Mandage: Hold 320 Begynderhold Indendørs i opvarmet hal - ALT OPTAGET 6/11 2017 kl.17 18 4/12 2017 kl.17-18 1/1 2018 5/2 2018 kl. 17-18 Teori uden

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Gældende bestemmelser Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed

Gældende bestemmelser Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed Maj 2010 1 af 16 Indledning Brugshunderådet tilbyder følgende kurser: Træner- og figurantkurser Disse kurser retter sig mod kredsenes trænere, figuranter og

Læs mere

Efteruddannelse for trænere i kreds 3

Efteruddannelse for trænere i kreds 3 Efteruddannelse for trænere i kreds 3 21. og 22. november 2015 Viborg Vandrerhjem,Vinkelvej 36, 8800 Viborg August 2015 Det populære Viborg-kursus med masser af læring og inspiration. Vi har forsøgt at

Læs mere

Instruktør og holdbeskrivelse Himmerlandsgården 2016

Instruktør og holdbeskrivelse Himmerlandsgården 2016 E-klasse E1 Tilmeld: E1 Kursusindhold: Jer og jeres hund Vi arbejder med de problemer I har med E- programmet Praktik og lidt teori Dele øvelser i momenter Spor, rundering, felt og lydighed Vi vil sammen

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde 1 Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde Kære alle, Vi vil gerne invitere Danmarks hundefolk til et eksklusivt ophold på vores dejlige ø under afslappede former, hvor I samtidig selv kan bestemme hvor aktiv

Læs mere

Holdplan Forår der tages forbehold for ændringer. Sidst rettet d. 7/

Holdplan Forår der tages forbehold for ændringer. Sidst rettet d. 7/ Holdplan Forår 2019 - der tages forbehold for ændringer. Sidst rettet d. 7/5 2019. Mandage: Hold 426 Begynderhold alt optaget 1/4 2019 kl. 17-18 6/5 2019 Ingen træning 3/6 2019 kl. 17-18 8/4 2019 kl. 17-18

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Mandage: Hold 460 Begynderhold November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019 kl. 17-18 4/11 2019 kl. 17-18 12/8 2019 kl. 17-18

Læs mere

Informationsfolder. Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger

Informationsfolder. Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Uddannelsesudvalget September 2015 Informationsfolder Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger I denne folder har uddannelsesudvalget samlet relevant

Læs mere

Konkurrencevejledning og drejebog for Spor og Rundering

Konkurrencevejledning og drejebog for Spor og Rundering Januar 2011. VEJLEDNING OG HANDLINGSPLAN Dette lille hæfte er ment som en forhåndsvejledning og drejebog til arrangører af DM i Nordisk i DcH. Hæftet udleveres til den lokalforening som skal arrangere

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

DcH. Skanderborg. DcH Bjerringbro. Afholdes af KUU Flyvestation 100, 01.05 Medlemmer

DcH. Skanderborg. DcH Bjerringbro. Afholdes af KUU Flyvestation 100, 01.05 Medlemmer November 2015 Kursusoversigt 2016 Hermed fremsendes en kursusoversigt over foreløbig planlagte aktiviteter for 2016. Som det fremgår af nedenstående skema er der kurser både for trænere og hundeførere.

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2015 UDDANNELSESUDVALGET

Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2015 UDDANNELSESUDVALGET UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2015 Uddannelsesudvalget Kreds 6 Anette Knudsen - Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf.: 60 14 30 58 mail: anette.dch@gmail.com Kursusprogram for 2015 Her er kredsens

Læs mere

DBU Øvelsesgeneratoren DBU Stationstræning på tværs DBU Den rød-hvide fodboldtråd - spillerudviklingsmodel inklusiv niveaudeling i børnefodbold

DBU Øvelsesgeneratoren DBU Stationstræning på tværs DBU Den rød-hvide fodboldtråd - spillerudviklingsmodel inklusiv niveaudeling i børnefodbold Kender du DBU Sjællands inspirationskurser? Er du børne- og ungdomstræner, så har du i denne weekend mulighed for at få kendskab til vores kursusudbud, og du har også mulighed for at deltage aktivt i kurserne.

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Opdateret d. 25/9 2019 Mandage: Hold 460 Begynderhold/Hvalpehold Alt optaget November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde

Kredsbestyrelsesmøde Kredsbestyrelsesmøde d. 2. marts, 2015 kl. 19.00 på Oddesundvej 119, 9220 Aalborg Øst Inden starten på mødet bød kredsformand Dorthe Ellegaard velkommen til de nye medlemmer, dels kredskasserer Mette Christensen

Læs mere

Runderingsteori Klaus Buddig

Runderingsteori Klaus Buddig Introduktion til rundering. Indledning Runderingsøvelsen i PH, består i at hunden i samarbejde med hundeføreren, skal finde og bevogte såvel personer som større genstande, indtil hundeføreren kommer frem.

Læs mere

Himmerlandsgården Instruktør og holdbeskrivelser

Himmerlandsgården Instruktør og holdbeskrivelser Instruktør og holdbeskrivelser E Klasse E hold 1 Tilmeld: E1 Fokus på eftersøgning E klasse med fokus på løbearbejde i eftersøgning, og arbejde med fund figuranter og døde genstande. Træningen kan også

Læs mere

Nyhedsbrev DcH Næstved

Nyhedsbrev DcH Næstved Nyhedsbrev DcH Næstved Oktober 2014 Velkommen til DcH Næstved s nyhedsbrev Første nummer af DcH Næstved s nyhedsbrev blev sendt ud til 50 medlemmer, denne gang er der kommet flere på, men sørg for at fortælle

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

DcH Esbjerg januar 2018

DcH Esbjerg januar 2018 Formands beretning for 2017 v/brian Klaris DcH Esbjerg januar 2018 Min første beretning Mit første formands-år Hvad skal man så tage med i sådan en beretning hmmm Ny formand Ny bestyrelse, med nye folk

Læs mere

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018 Camp Unge Pårørende 28.-30. september 2018 5 Fredericia Vandrerhjem En weekend med fællesskab, faglige og personlige oplæg, aktiv udfoldelse og mad i det fri 5 Camp Unge Pårørende Fredericia Vandrerhjem

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 17/12 2018 Hold 424 Nytårshundetræf 31/12 2018 kl. 13 ca. 15 Vi fejrer gerne nytåret med et brag, så vore hunde har brug for at være godt og grundigt trætte, fysisk

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 16. november kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Velkomst Referat Dorthe Ellegaard bød velkommen til kredsrådsmødet med en særlig velkomst til formand

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 16.06.2014 Kredsrådsmøde tirsdag d. 10/6 2014 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Frederikshavn, Vesthimmerland,

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Ronderingsøvelsen i PH, består i at hunden i samarbejde med hundeføreren, skal finde og bevogte såvel personer som større genstande.

Ronderingsøvelsen i PH, består i at hunden i samarbejde med hundeføreren, skal finde og bevogte såvel personer som større genstande. Introduktion til rondering. Indledning Ronderingsøvelsen i PH, består i at hunden i samarbejde med hundeføreren, skal finde og bevogte såvel personer som større genstande. Oplæring af en hund i denne disciplin

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 11/11 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 kl. 17-18 31/12

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6

GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6 GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6 Version 1.2 September 2014 Klaus Buddig side 1 af 9 Indhold FUNKTIONSBESKRIVELSE.... 3 FUNKTIONSBESKRIVELSE FOR OMRÅDEINSTRUKTØRERNE UNDER DANSK POLITIHUNDEFORENING....

Læs mere

VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER

VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IGP2 eller IPO2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

DGI Hundesport. Grunduddannelsen er her nu, så er du klar? I samarbejde med DCH tilbyder vi grunduddannelsen.

DGI Hundesport. Grunduddannelsen er her nu, så er du klar? I samarbejde med DCH tilbyder vi grunduddannelsen. DGI Hundesport Grunduddannelsen er her nu, så er du klar? I samarbejde med DCH tilbyder vi grunduddannelsen www.dgi.dk/hundesport 2 Vi har i samarbejde med DCH valgt at udbyde grunduddannelsen på Sjælland.

Læs mere

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR.

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014 Ansøgning om arrangement: Kredse som ønsker at ansøge om afholdelse af en DM/VM udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Det er BHR der beslutter,

Læs mere

Kriterieplan for: Bringselmelding

Kriterieplan for: Bringselmelding Skrevet af: Helle Lund Pedersen, DcH Vestfyn, september 2010 Forudsætninger: Dette er en kriterieplan for selve bringselmeldingen, og ikke for træningen i at søge, løbemønster, blindsslag etc. Det forudsættes,

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro REFERAT: 311/ 18 22-10-2018 Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl. 9.00 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 13. september, 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsformanden bød velkommen Dagsorden 1: Nyt fra formanden: DM i Nordisk der mangler stadig en

Læs mere

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Opdateret d. 5/8 2019 Mandage: Hold 460 Begynderhold/Hvalpehold Alt optaget November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere