Mølleåværket A/S Hjortekærbakken Kgs. Lyngby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mølleåværket A/S Hjortekærbakken Kgs. Lyngby"

Transkript

1 Mølleåværket A/S Hjortekærbakken Kgs. Lyngby Dato: Ref.: METMO J.nr.: P Tilladelse til midlertidig bortledning af grundvand i forbindelse med etablering af AnitaMox-anlæg, Mølleåværket, Hjotekærbakken 12. Ansøgning Krüger A/S har den 18. marts 2016 på vegne af Mølleåværket A/S ansøgt om midlertidig bortledning af grundvand i forbindelse med byggeri af AnitaMoxanlæg på Mølleåværket, Hjortekærbakken 12, matr.nr. 9am Lundtofte By, Lundtofte. Materiale Følgende materiale har ligget til grund for afgørelsen: Byggeansøgning af 27. oktober 2015 VVM anmeldelse af den 17. november 2015 Ansøgning om filterboring og bortledning af grundvand af den 18. marts 2016 Afgørelse Lyngby-Taarbæk Kommune meddeler hermed tilladelse til at etablere en boring og foretage en midlertidig grundvandssænkning i forbindelse med byggeri af AnitaMox-anlæg på Mølleåværket, Hjortekærbakken 12, matr. nr. 9am Lundtofte By, Lundtofte. Afgørelsen om midlertidig bortledning af grundvand og etablering af en boring er meddelt jf. 26 stk. 1 og 2 i Lovbekendtgørelse nr af 10. december 2015 om vandforsyning mv. og Bekendtgørelse nr af 28. oktober 2013 om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land. Tilladelserne er givet på grundlag af ansøgningsmaterialet samt oplysninger i sagen i øvrigt. Tilladelserne meddeles på nedenstående vilkår. Vilkår Boringen 1. Boringens ejer er Mølleåværket, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby. Rådhuset Lyngby Torv Kgs. Lyngby Tlf METMO@ltk.dk miljoplan@ltk.dk Center for Miljø og Plan

2 Side 2/7 2. Pumpeboringen etableres som angivet i byggegrube på Hjortekærbakken 12, matr. nr. 9am Lundtofte By, Lundtofte. Jf. kortbilag Boringen skal udføres som A-boringer og indrettes i overensstemmelse med bekendtgørelse om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land nr af 28. oktober 2013 (boringsbekendtgørelsen). 4. Borearbejdet skal udføres i henhold til bek. nr af 16. december 2015 om uddannelse af personer der udfører boringer på land (brøndborerbekendtgørelsen), således, at lederen i virksomheden er i besiddelse af et A-bevis, og den udførende brøndborer er i besiddelse af et B-bevis. 5. Lyngby-Taarbæk Kommune skal underrettes om tidspunkt for borearbejde senest 10 dage før arbejdet udføres. Brøndborer skal fremgå. 6. Pumpeboringen etableres med filterfør/forerør. 7. Boringen skal indberettes til GEUS, jf. reglerne i kapitel 5 i boringsbekendtgørelsen. 8. Pumpeboringen sikres i graveperioden med passende afskærmning, eksempelvis beton ring. 9. Der udtages vandprøve i henhold til tilslutningstilladelsen. 10. Kopi af borejournalen sendes til Lyngby-Taarbæk Kommune, senest 14 dage efter oplysningerne er opnået. 11. Boringen sløjfes efter projektets afslutning. 12. Sløjfningen af boringen skal ske efter bestemmelserne i den til enhver tid gældende boringsbekendtgørelse og dokumentation fremsendes til Lyngby-Taarbæk Kommune. Opstart 13. Inden grundvandssænkningen igangsættes fremsendes vandanalyse og pejling af grundvandsstanden i byggegruben og i udvalgte boringer uden for denne til Lyngby-Taarbæk Kommune. 14. Der fremsendes koordineret pejleprogram for grundvandssænkningerne på Mølleåværket til Lyngby-Taarbæk Kommune. 15. Pejleprogram godkendes af Lyngby-Taarbæk Kommune inden grundvandssænkningen opstartes. Oppumpning og monitering 16. Der bortledes maksimalt m Vandspejlet sænkes lokalt til maksimalt kote 3,5 meter. 18. Der moniteres for vandstand i byggegruben, vandstand udenfor byggegruben, jf. pejleprogrammet. 19. Den samlede oppumpning og ydelse måles. 20. Det oppumpede vand analyseres som angivet i tilslutningstilladelsen. 21. Data afrapporteres en gang om måneden sammen med et kort status notat til Lyngby-Taarbæk Kommune.

3 Side 3/7 22. Såfremt grundvandssænkningen, i mod forventning, påvirker de omkringliggende områder negativt, skal Lyngby-Taarbæk Kommune kontaktes øjeblikkeligt. Tilslutning til Mølleåværket 23. Afledning må først påbegyndes, når der foreligger tilladelse fra Lyngby-Taarbæk Kommune. Generelt 24. Tilladelsen kan tilbagekaldes eller ændres uden erstatning, hvis forudsætninger, som lå til grund for afgørelsen viser sig urigtige eller ændres væsentligt. 25. Tilladelsen er gyldig i 2 år fra afgørelsen er meddelt ansøger. Baggrund Krüger skal for Mølleåværket bygge en underjordisk tank AnitaMox-anlæg til rensanlægget. For at kunne etablere tanken er det nødvendigt at foretage en grundvandssænkning, og der ønskes derfor etableret en filterboring. Der etableres spuns omkring byggegruben og filterboringen placeres indenfor denne. Anlæg til grundvandssænkning Tanken har en indvendig diameter på 6 meter. Oversiden ligger i kote 12,0 meter og det omgivende terræn i kote 11,5 meter. Tankens bund har overside i kote 6,0 meter og underside i kote 5,4 meter. Der udgraves i to etaper først til kote 8,0 meter og derefter til kote 4,0 meter Der udføres en 10 boring med dobbelt filter til ca. 12 meter under terræn kote -0,5 meter. I boringen nedsættes en pumpe med en ydeevne på 25 m 3 /t. Boringen forventes at være i drift i ca. 4 måneder med en samlet oppumpning på m 3. Afledning Det oppumpede vand ledes til tilløbet til renseanlægget umiddelbart før risteanlægget og passerer herefter gennem renseanlægget og udledes i Øresund. Geologi og hydrogeologi Det primære grundvandsmagasin er kalken og øvre liggende sandlag. Kalkoverfladen er beliggende i ca. kote -30 meter. Grundvandspotentialet i det primære magasin vurderes på baggrund af Region Hovedstadens potentialekort fra 2008 at ligge mellem kote 9-10 meter. Vandet strømmer mod nord og øst. Råvandspejlet i den nærliggende indvindingsboring DGUnr er målt til kote 5,6 meter, og driftsvandspejlet til kote meter.

4 Side 4/7 I de omkringliggende boringer ses der overvejende sandlag over det primære grundvandsmagasin. I området findes et gennemgående lerlag af varierende mægtighed, 1-5 meter, beliggende mellem kote -10 og -20 meter. I sydliggende boring DGUnr er fundet både et primært og et sekundært vandspejl. Grundvandsspejlet er ifølge den geotekniske rapport påtruffet i kote 8,7 meter. Sænkning uden for byggegruben beskrives som begrænset, da spunsvæggen reducere påvirkningen og idet vandspejlet er reguleret af den nærliggende Mølleå. Der forventes ingen eller kun få centimeters sænkning i drikkevandsboringen på Dybendal Kildeplads. Forureninger i området 500 meter syd for og opstrøms byggegruben ligger en kortlagt V2 forurening, Eremitageparkens fyldplads, Lokalitetsnr På lokaliteten er der påvist forurening af jorden med tungmetaller. Vurdering af risiko for sætningsskader Ansøger vurderer sætningerne som så små, at de ikke vil få betydning for bygværker. Forhold til anden indvinding Der foretages indvinding fra det primære grundvandsmagasin til drikkevand fra Dybendal Kildeplads, hvor den nærmeste indvindingsboring (DGUnr ) er beliggende ca. 200 meter fra grundvandssænkningen. Sænkningen i indvindingsboringen forventes at være på få centimeter. I perioden for etablering af AnitaMox-anlægget foretager Mølleåværket også renovering af forklaringstankene ca. 80 meter derfra. I forbindelse med denne renovering skal der foretages en grundvandssænkning på op til m 3 over 2 år. I forbindelse med dette projekt er der foretaget sænkningsberegninger, der viser, at de to grundvandssænkninger ikke vil påvirke hinanden. Natur og overfladevand Indvindingen foretages ca. 50 meter fra Mølleåen. Ådalen er beliggende ca. i kote 8-9 meter.

5 Side 5/7 Mølleådalen er del af Natura 2000 område 144, Nedre Mølleå og Jægersborg Dyrehave, hvor der findes flere kildevæld, samt sumpvingesnegl, der lever på fugtige kalkholdig bund. Forhold til planer Området er omfattet af Lyngby-Taarbæk Kommunes Kommuneplan samt lokalplan 95, 142 og 221. Grundvandssænkningen strider ikke mod disse planer. Indvindingen er omfattet af De statslige vandplaner, Lyngby-Taarbæk og Gentofte Kommuners indsatsplan for grundvandsbeskyttelsen, Lyngby- Taarbæk Kommunes Vandforsyningsplan m.fl. Den midlertidige grundvandssænkning strider ikke mod disse planer. Kommunens vurdering Grundvandsressourcen og drikkevandsinteresser Lyngby-Taarbæk Kommune skal i henhold til vandforsyningsloven meddele tilladelse til midlertidige grundvandssænkninger, når disse er indenfor 300 meter fra en vandindvindingsboring. Lokaliteten er beliggende indenfor et område med særlige drikkevandsinteresser samt indenfor indvindingsoplandet til Dybendal Vandværk. Den overordnede grundvandsstrøm er mod øst. Den nærmeste indvindingsboring er beliggende i en afstand på ca. 200 meter mod vest på Dybendal Kildeplads. Det Lyngby-Taarbæk kommunes vurdering, at den midlertidige grundvandssænkning ikke vil have en negativ påvirkning på vandforsyningsinteresserne i området. Mobilisering af forurening fra forurenede grunde Nærmeste kortlaget forurening er beliggende ca. 500 meter syd for indvindingen. Det Lyngby-Taarbæk kommunes vurdering, at den midlertidige grundvandssænkning ikke vil have en negativ påvirkning på mobilisering af forurening. Fredninger Lokaliteten ligger i et fredet område Fredning af Mølleådalen fra Lyngby Sø til Øresund. Fredningen skal sikre opretholdelse og muliggøre forbedring af de kulturhistoriske, landskabelige og biologiske værdier, der er knyttet til området omkring Mølleåen fra Lyngby Sø til Øresund, samt fastholde og regulere almenhedens ret til færdsel i området. Det er Lyngby-Taarbæk Kommunes vurdering, at den midlertidige grundvandssænkning ikke vil have indflydelse på det fredede område.

6 Side 6/7 Natura2000 Arealet ligger i nærheden af Natura 2000-område 144, Nedre Mølleå og Jægersborg Dyrehave. Kommunen vurderer, at projektet ikke påvirker Natura 2000 området væsentligt, fordi grundvandssænkningen maksimalt forventes at blive få centimeter i området og sænkningen kun forekommer i en kort midlertidig periode. Orientering og kommentarer Lyngby-Taarbæk Kommune har sendt ansøgningen i høring hos Lyngby- Taarbæk Forsyning - Vand, Naturstyrelsen og Rudersdal Kommune. Der er ikke kommet bemærkninger til ansøgningen. Samlet vurdering Lyngby-Taarbæk Kommune vurderer, at det ansøgte projekt som beskrevet i ansøgningen samt oplysninger i sagen i øvrigt kan udføres, uden at det vil føre til en væsentlig påvirkning af grundvand, jord og undergrund. Dette under forudsætning af, at tilladelsens vilkår følges. Erstatningsansvar m.m. Den, for hvis regning eller i hvis interesse bortledning m.v. foretages, er erstatningspligtig for skade, som voldes i bestående forhold ved forandring af grundvandsstanden, vandføringen i vandløb eller vandstanden i søer m.v. Erstatningen kan nedsættes eller bortfalde, for så vidt skaden kan tilregnes den skadelidte selv eller er en følge af særlige forhold på skadelidtes ejendom, som skadelidte findes at burde bære risikoen for. I mangel af enighed afgøres erstatningsspørgsmålet af taksationsmyndighederne. Jf. Vandforsyningslovens 28. Klagevejledning Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af afgørelsens adressat og enhver, der må antages at have individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Klagefristen er 4 uger fra den dato afgørelsen er meddelt. Klagen skal være indsendt senest 19. juli Klage til Natur- og Miljøklagenævnet indgives skriftligt til den myndighed, der har truffet afgørelsen, ved anvendelse af digital selvbetjening. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden Klageportalen ligger på og Du logger på eller typisk med NemID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen.

7 Side 7/7 Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til den myndighed, der har truffet afgørelse i sagen. Myndigheden videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Natur og Miljøklagenævnet opkræver et klagegebyr på 500 kr. Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Hvis du bliver fritaget for at bruge Klageportalen, vil du modtage en opkrævning på gebyret fra Natur- og Miljøklagenævnet. Betales gebyret ikke på den anviste måde og inden for den fastsatte frist på 14 dage, afvises klagen fra behandling Borearbejdet kan påbegyndes inden klagefristens udløb, idet Lyngby-Taarbæk Kommune finder etableringen af boringen ubetænkelig, jf. 35 stk. 2 i Bekendtgørelse nr. 154 af 25. februar 2016 om vandindvinding og vandforsyning. Venlig hilsen Mette Klemen Moser Miljømedarbejder Thomas Hansen Chefkonsulent Natur_og_Miljoe Direkte tlf Kopi af tilladelse sendt til: Krüger-Veolia A/S Naturstyrelsen Naturfredningsforeningen Naturfredningsforeningen, lokal Danmarks Sportsfiskerforbund Forbrugerrådet Tænk Region Hovedstaden Rudersdal Kommune Lyngby-Taarbæk Forsyning

8

Bonnerup Consult Aps Fynsvej Middelfart Dato: Att: Jakob Vedel G

Bonnerup Consult Aps Fynsvej Middelfart Dato: Att: Jakob Vedel G Bonnerup Consult Aps Fynsvej 56 5500 Middelfart Dato: 26-04-2016 Att: Jakob Vedel Ref.: J.nr.: METMO 13.02.01-G01-7-15 Tilladelse til midlertidig bortledning af grundvand i forbindelses med byggeri, Rustenborgvej

Læs mere

Matr. Nr. 2b, St. Fjelstervangs Nordlige Del, Vorgod (figur 1).

Matr. Nr. 2b, St. Fjelstervangs Nordlige Del, Vorgod (figur 1). Returadresse Land og vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sten Laursen Overvej 4 6933 Kibæk TILLADELSE TIL MIDLERTIDIG GRUNDVANDSSÆNKNING NORD FOR FJELSTERVANG SOM KONSEKVENS AF RÅSTOFINDVINDING

Læs mere

Lovbekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete

Lovbekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete SÅRUP GRUSVÆRK ApS Sårupvej 10 7730 Hanstholm Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte

Læs mere

A. Formål At holde udgravning til regnvands- og spildevandsledninger i Bælum By tør.

A. Formål At holde udgravning til regnvands- og spildevandsledninger i Bælum By tør. Center Natur og Miljø REBILD VAND & SPILDEVAND A/S Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.17-P19-3-18 Ref.: Mark

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Peter Holdt Direkte 7257 7566 pho@jammerbugt.dk Dato: 30. juni 2014x Sagsnr.: 13.02.01-P19-4-14

Læs mere

Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding

Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding Indholdsfortegnelse: Side: 1 Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår... 2 1.1

Læs mere

CHRISTENSEN/KROMANN ApS Baldersvej Bjerringbro

CHRISTENSEN/KROMANN ApS Baldersvej Bjerringbro CHRISTENSEN/KROMANN ApS Baldersvej 10 8850 Bjerringbro Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696

Læs mere

Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej Hejnsvig. Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil m³ grundvand 26.

Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej Hejnsvig. Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil m³ grundvand 26. Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej 43 7250 Hejnsvig Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 1.000 m³ grundvand 26. januar 2016 Billund Kommune meddeler hermed ejer af Rugbjergvej 59, 6623

Læs mere

2) Vilkår og bestemmelser. A. Formål At holde udgravning til regnvands- og spildevandsledninger i Bælum By tør.

2) Vilkår og bestemmelser. A. Formål At holde udgravning til regnvands- og spildevandsledninger i Bælum By tør. Center Natur og Miljø REBILD FORSYNING HOLDING A/S Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.17-P19-1-19 Ref.: Mark

Læs mere

Tillæg - Nye vilkår og forlængelse af Revideret tilladelse til bortledning af grundvand, Redmolen ved Gdanskgade i Nordhavn, dateret 31. januar 2018.

Tillæg - Nye vilkår og forlængelse af Revideret tilladelse til bortledning af grundvand, Redmolen ved Gdanskgade i Nordhavn, dateret 31. januar 2018. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse By og Havn Nordre Toldbod 7 1013 København Tillæg - Nye vilkår og forlængelse af Revideret tilladelse til bortledning af grundvand, Redmolen

Læs mere

Ansøgning/anmeldelse om tilladelse til udførelse af 51 miljøtekniske boringer af 24. marts 2015.

Ansøgning/anmeldelse om tilladelse til udførelse af 51 miljøtekniske boringer af 24. marts 2015. Lyngby-Taarbæk Forsyning Hjortekærbakken 12 2800 Kgs. Lyngby Att.: Peer Skaarup, pes@ltf.dk Dato: 01-06-2015 Ref: CHSE J.nr.: 20150430136 Tilladelse til etablering af 27 miljøtekniske boringer i Fæstningskanalen,

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte 7257 7847 hpo@jammerbugt.dk 10-07-2014 Sagsnr.: 13.02.01-P19-5-14

Læs mere

Tilladelse til etablering af 2 prøveboringer og pumpeforsøg på Bohus Boulevard 7

Tilladelse til etablering af 2 prøveboringer og pumpeforsøg på Bohus Boulevard 7 TMC - Natur og Miljø Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup Tlf: 43591000 www.htk.dk GEO København Maglebjergvej 1 2800 Kgs. Lyngby Att.: Lars Hjortshøj Jacobsen Sendt pr. mail til: lja@geo.dk Dir.tlf.:

Læs mere

Center for Teknik & Miljø

Center for Teknik & Miljø Center for Teknik & Miljø Turebylille Vindmøllepark ApS Anders Dolmer Koldingshus Allé 1 4682 Haslev Kopi sendt pr. mail til rådgiver Benn Erik Grav, Rambøll: BEG@ramboll.dk Postadresse: Natur & Miljø

Læs mere

Midlertidig tilladelse til øget indvinding af grundvand til markvanding.

Midlertidig tilladelse til øget indvinding af grundvand til markvanding. Bjarke Werner Kudahl Drivvejen 10 Lundø 7840 Højslev 27. juli 2018 Midlertidig tilladelse til øget indvinding af grundvand til markvanding. Tilladelse gælder for anlæg nr.:779-v40-62540 i perioden 27.07.2018

Læs mere

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr. 1199 af 30. september 2013, 20 og 21.

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr. 1199 af 30. september 2013, 20 og 21. Mathias Robert Bech Jessen Lovtrup Vestermark 25 6360 Tinglev Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 20-04-2015 Sagsnr.: 14/36635 Dok.løbenr.: 36055/15 Kontakt: Gitte Bojesen Lund Direkte

Læs mere

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m.

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m. Hjørring Kommune Frederikshavn Vand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Kallerup Grusgrav A/S Baldersbuen 16A 2640 Hedehusene Att.: Henrik Olsen

Kallerup Grusgrav A/S Baldersbuen 16A 2640 Hedehusene Att.: Henrik Olsen TMC - Natur og Miljø Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup Tlf: 43591000 www.htk.dk Kallerup Grusgrav A/S Baldersbuen 16A 2640 Hedehusene Att.: Henrik Olsen Dir.tlf.: 43 59 12 78 Email: tmc@htk.dk

Læs mere

Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej Hejnsvig. Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil m³ grundvand 18.

Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej Hejnsvig. Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil m³ grundvand 18. Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej 59 7250 Hejnsvig Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 1.000 m³ grundvand 18. august 2017 Billund Kommune meddeler hermed ejer af Rugbjergvej 59, 6623

Læs mere

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej 48 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning

Læs mere

grundvand markvanding. Midlertidig tilladelse til øget indvinding af til

grundvand markvanding. Midlertidig tilladelse til øget indvinding af til Midlertidig tilladelse til øget indvinding af grundvand til markvanding. Tilladelse gælder for anlæg nr.:779-v40-62542 i perioden 25.07.2018 31.12.2018 Vilkår for tilladelsen fremgår af afsnit 3. Tilladelsen

Læs mere

Tilladelse til etablering af overvågningsboring på matr. nr. 10d, Hvidbjerg By, Hvidbjerg

Tilladelse til etablering af overvågningsboring på matr. nr. 10d, Hvidbjerg By, Hvidbjerg POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 09-06-2016 Naturstyrelsen, Aalborg Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att: Ulrich Tue Jacobsen

Læs mere

grundvand markvanding.

grundvand markvanding. Midlertidig tilladelse til Udvidet indvinding af grundvand til markvanding. Tilladelse gælder for anlæg nr.:779-v40-62673 i perioden 25.07.2018 31.12.2018 Vilkår for tilladelsen fremgår af afsnit 3. Tilladelsen

Læs mere

Bilag 1 - Situationsplan Byggegruben

Bilag 1 - Situationsplan Byggegruben Bilag 1 - Situationsplan Byggegruben Bilag 2 Placering af pejleboringer Formål (afkryds relevant felt til venstre i skemaet) Permanente pejleboringer Moniteringsboringer. Angiv formålet: Miljøtekniske

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune giver hermed tilladelse til at etablere en boring til markvanding på Tingvej 81, 9640 Farsø.

Vesthimmerlands Kommune giver hermed tilladelse til at etablere en boring til markvanding på Tingvej 81, 9640 Farsø. Jakob Hørbye Skov Hestbækvej 54 9640 Farsø Dato: 25. juni 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 13.02.00-P20-2-18 Bastian Egede Jensen Telefon: 99 66 71 08 Mail:

Læs mere

Ændringer af vilkår til tilladelse til bortledning af grundvand ved Amagerfælledvej 100, 2300 Kbh S, ASK04

Ændringer af vilkår til tilladelse til bortledning af grundvand ved Amagerfælledvej 100, 2300 Kbh S, ASK04 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse TETRIS A/S Rentemestervej 14 2400 København NV Ændringer af vilkår til tilladelse til bortledning af grundvand ved Amagerfælledvej 100,

Læs mere

Indvindingstilladelse

Indvindingstilladelse Per Nielsen Søndervej 63 5672 Broby Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Indvindingstilladelse Indvinding

Læs mere

Afgørelse Norddjurs Kommune giver hermed tilladelse til at forøge den årligt indvundne vandmængde til 8500 m 3. 1 Øvrige vilkår er uændrede.

Afgørelse Norddjurs Kommune giver hermed tilladelse til at forøge den årligt indvundne vandmængde til 8500 m 3. 1 Øvrige vilkår er uændrede. Søby Vandværk v. Mogens Junker Larsen Søbyvej 41 8570 Trustrup Byg og Miljø Dato: 6. maj 2015 Reference: Peter Thastum Direkte telefon: 89 59 40 06 E-mail: pet@norddjurs.dk Journalnr.: 12/5464 Tilladelse

Læs mere

Forlængelse af tilladelse til bortledning af grundvand ved Redmolen, ved Gdanskgade i Nordhavn

Forlængelse af tilladelse til bortledning af grundvand ved Redmolen, ved Gdanskgade i Nordhavn KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse By og Havn Nordre Toldbod 7 1013 København Forlængelse af tilladelse til bortledning af grundvand ved Redmolen, ved Gdanskgade i Nordhavn

Læs mere

Jammerbugt Kommune vurderer, at grundvandssænkningen ikke vil påvirke vandforsyningsboringer

Jammerbugt Kommune vurderer, at grundvandssænkningen ikke vil påvirke vandforsyningsboringer JAMMERBUGT FORSYNING A/S Lundbakvej 5 9490 Pandrup Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte

Læs mere

Herning Vand A/S, Herning Kommune, Vej, Trafik og Byggemodning

Herning Vand A/S,   Herning Kommune, Vej, Trafik og Byggemodning TEKNIK OG MILJØ Herning Vand A/S, E-mail: info@herningvand.dk Herning Kommune, Vej, Trafik og Byggemodning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf: 9628 2828 Lokal 9628 8047 lucia.aagaard@herning.dk

Læs mere

Midlertidig tilladelse til sænkning af grundvandet ved baneunderføring af Egnsplanvej - afgørelse om ikke- VVM-pligt

Midlertidig tilladelse til sænkning af grundvandet ved baneunderføring af Egnsplanvej - afgørelse om ikke- VVM-pligt #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Miljø Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Trafik og Veje 22-05-2015 Midlertidig tilladelse til sænkning af grundvandet ved

Læs mere

Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th Sønderborg.

Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th Sønderborg. Horsens Kommune Rådhustorvet 4, 8700 Horsens Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: 76292507 SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th. 6400 Sønderborg www.horsens.dk Sagsnr. 09.08.26-G00-2-17

Læs mere

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken.

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken. Jammerbugt Kommune Toftevej 43 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte

Læs mere

#split# Matr. nr. 1l, Stubdrup By, Ø. Brønderslev. Etablering af en vandforsyningsboring til husholdningsbrug. Bilag B: Oversigtskort 1 : 25.

#split# Matr. nr. 1l, Stubdrup By, Ø. Brønderslev. Etablering af en vandforsyningsboring til husholdningsbrug. Bilag B: Oversigtskort 1 : 25. #split# Tommy Peter Larsen Stubdrupvej 63 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 30-04-2015 Sags. nr.: 13.02.01-P19-4-15 Sagsbeh.: Maj-Britt Grønlund Larsen Lokaltlf.: +4599455521 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

Kirkbi A/S Koldingvej Billund

Kirkbi A/S Koldingvej Billund Kirkbi A/S Koldingvej 2 7190 Billund Tilladelse til etablering af 3 stk. pejleboringer, tilladelse til midlertidig bortledning af grundvand, samt afgørelse om ikke VVM pligt Dato: 27 juni 2017 Tilladelse

Læs mere

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 11. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2951 Ansøger har

Læs mere

Tilladelse til udførelse af 1 stk. A-boring og oppumpning af 300 m3 grundvand på Sundholmsvej 2a/4a 2300 København

Tilladelse til udførelse af 1 stk. A-boring og oppumpning af 300 m3 grundvand på Sundholmsvej 2a/4a 2300 København KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse KEID Ejendomsservice 17. juni 2019 Sagsnr. 2019-0142218 Tilladelse til udførelse af 1 stk. A-boring og oppumpning af 300 m3 grundvand på

Læs mere

AnlægsID: 779-V

AnlægsID: 779-V Per Hedegaard Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive 5. september 2016 Siggårdvej 33 - Tilladelse til vandindvinding til drift og husholdning AnlægsID: 779-V85-64256 AFGØRELSE Skive Kommune giver hermed

Læs mere

Fornyelse af endelig tilladelse til markvanding med grundvand

Fornyelse af endelig tilladelse til markvanding med grundvand GÅRDEJER JENS JUNGERSEN Vestergårdsvej 82 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen

Læs mere

Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning. Kronborgvej 20, Aulum

Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning. Kronborgvej 20, Aulum TEKNIK OG MILJØ Aulum Grusgrav ApS Kronborgvej 20 7490 Aulum Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgtg@herning.dk Tlf. 9628 8065 Sagsbehandler: Thomas

Læs mere

Tilladelse til permanent grundvandssænkning ved cykelsti-tunnel. Videbækvej, 7480 Vildbjerg

Tilladelse til permanent grundvandssænkning ved cykelsti-tunnel. Videbækvej, 7480 Vildbjerg TEKNIK OG MILJØ Herning Kommune Torvet 1 7400 Herning Att.: Carsten Thomsen Email: vtbct@herning.dk Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8065 bjgtg@herning.dk

Læs mere

VANDINDVINDINGS- OG ANLÆGSTILLADELSE TIL. Birkerød Vandforsyning

VANDINDVINDINGS- OG ANLÆGSTILLADELSE TIL. Birkerød Vandforsyning 24. februar 2017 VANDINDVINDINGS- OG ANLÆGSTILLADELSE TIL Birkerød Vandforsyning Emne: Vandværk: Vandindvindings- og anlægstilladelse. Birkerød Vandværk, Birkerød Vandværk a.m.b.a. Jupiter-ID: 83122 Beliggenhed

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Klaus Poulsen Løkkensvej 440 9800 Hjørring Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Kaj Lykke Golfklub Kirkebrovej Bramming Sendt via

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Kaj Lykke Golfklub Kirkebrovej Bramming Sendt via Kaj Lykke Golfklub Kirkebrovej 5 6740 Bramming Sendt via e-mail post@kajlykkegolfklub.dk Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 13-07-2015 Sagsbehandler Jakob Top Jørgensen Telefon direkte 76 16 51 32 E-mail

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ. Tilladelse til vandindvinding på Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ. Tilladelse til vandindvinding på Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Henrik Jespersen Møllesvinget 6 2690 Karlslunde Den 11. august 2017 Ref. rje Direkte telefon: 56182324 Tilladelse til vandindvinding på Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde 1.

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding Korporalskroen, Tåstrupvej 4, 2690 Karlslunde

Tilladelse til vandindvinding Korporalskroen, Tåstrupvej 4, 2690 Karlslunde SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Korporalskroen Tåstrupvej 4 2690 Karlslunde Att.: Rikke Gorm korporalskroen@mail.dk Den 20. januar 2017 J.nr. 13.02.00-K08-5-16 Ref. skkj Direkte telefon: 56182225 Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding på Bygaden 3, 2690 Karlslunde

Tilladelse til vandindvinding på Bygaden 3, 2690 Karlslunde SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Flemming Ralph Hyveled Bygaden 3 2690 Karlslunde Den 22. maj 2017 J.nr. 13.02.01-K08-13-16 Ref. skkj Direkte telefon: 56182225 Tilladelse til vandindvinding på Bygaden 3,

Læs mere

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr januar 2017 om vandforsyning

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr januar 2017 om vandforsyning P. Melgaard ejendomme A/S Askelund 10 6200 Aabenraa. Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 08-02-2018 Sagsnr.: 18/4402 Dok nr. 3. Kontakt: Lars Øvig Direkte tlf.: 7376 8199 E-mail: laoe@aabenraa.dk

Læs mere

Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår

Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår Envidan Att. Johan Pedersen J F Kennedys Plads 1 K, 2.sal 9000 Aalborg email: jpe@envidan.dk Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86.

IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej 2 7430 Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86.2145 Ansøger har søgt om en tilladelse

Læs mere

Tilladelse til indvinding af overfladevand fra grusgravs-sø til industriformål,

Tilladelse til indvinding af overfladevand fra grusgravs-sø til industriformål, Andr. Jensen Sten og Grus Aps Sdr. Hostrup Østergade 48 6200 Aabenraa Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 05. April 2017 Sagsnr.: 17/7971 Kontakt: Anette Juel Nielsen/ Lars Øvig. Direkte

Læs mere

Boringerne skal anvendes som led i en geoteknisk undersøgelse forud for etablering af letbanen.

Boringerne skal anvendes som led i en geoteknisk undersøgelse forud for etablering af letbanen. Hovedstadens Letbane Metrovej 5 2300 København S Sendt til: kra@geo.dk Dato: 10-06-2015 Ref: SUSAG J.nr.: 20140910190 Tilladelse til udførelse af 6 boringer til undersøgelser forud for etablering af Letbanen.

Læs mere

Tilladelse til etablering af. samt. Ansøgning. Afgørelse. Kaj D. Bugge. Bærsholmvej 23 Bærsholm. 7800 Skive. 26. maj 2015

Tilladelse til etablering af. samt. Ansøgning. Afgørelse. Kaj D. Bugge. Bærsholmvej 23 Bærsholm. 7800 Skive. 26. maj 2015 Kaj D. Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive 26. maj 2015 Bærsholmvej 23 - Foreløbig tilladelse til vandindvinding Foreløbig tilladelse til etablering af 1 boring til vanding og foreløbig tilladelse

Læs mere

Afgørelsen er truffet med hjemmel i vandforsyningslovens 20 og 21 samt miljøbeskyttelseslovens

Afgørelsen er truffet med hjemmel i vandforsyningslovens 20 og 21 samt miljøbeskyttelseslovens Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Brandstrup Østre Vandværk Att.: Bjarne Brinch Lihn Dybdal 3 8840 Rødkærsbro dek@viborg.dk Tilladelse til indvinding af vand til

Læs mere

Tilladelse til etablering af overvågningsboring på matr. 28e Jegindø By, Jegindø

Tilladelse til etablering af overvågningsboring på matr. 28e Jegindø By, Jegindø POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 02-05-2016 Naturstyrelsen, Aalborg Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att: Niels Arne Wahl

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet og udvidet tilladelse til indvinding af grundvand til husholdning og drift på ejendommen Intrupvej 2, Lyby.

TILLADELSE. Fornyet og udvidet tilladelse til indvinding af grundvand til husholdning og drift på ejendommen Intrupvej 2, Lyby. Jesper Thomsen Intrupvej 2 Lyby 7800 Skive 17. september 2015 TILLADELSE Fornyet og udvidet tilladelse til indvinding af grundvand til husholdning og drift på ejendommen Intrupvej 2, Lyby. AnlægsID: 779-V85-64315

Læs mere

Tilladelse til renovering af boring, DGU nr , Sydsamsø Vandværk

Tilladelse til renovering af boring, DGU nr , Sydsamsø Vandværk Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1D, Postboks 4049, 8260 Viby J Sydsamsø Vandværk Att: Driftleder Per Simonsen Museumsvej 2 8305 Samsø Side 1 af 5 Tilladelse til renovering af boring, DGU nr. 109.244,

Læs mere

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til forsyning af husholdninger og erhverv fra boring på Siem Skovvej 7, Siem, 9575 Terndrup

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til forsyning af husholdninger og erhverv fra boring på Siem Skovvej 7, Siem, 9575 Terndrup Center Natur og Miljø Jens Stevn Ejstrupvej 10, Ejstrup 9575 Terndrup Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-6-15 Ref.: Grethe Andreasen

Læs mere

Ændringer af vilkår til tilladelse til reinfiltration af oppumpet grundvand ved Amagerfælledvej 100, 2300 Kbh S, ASK04

Ændringer af vilkår til tilladelse til reinfiltration af oppumpet grundvand ved Amagerfælledvej 100, 2300 Kbh S, ASK04 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse TETRIS A/S Rentemestervej 14 2400 København NV Ændringer af vilkår til tilladelse til reinfiltration af oppumpet grundvand ved Amagerfælledvej

Læs mere

Udførelse af ny boring og midlertidig indvinding fra denne. Tilladelsen bortfalder, såfremt anlægget ikke er udført inden 2. juli 2020.

Udførelse af ny boring og midlertidig indvinding fra denne. Tilladelsen bortfalder, såfremt anlægget ikke er udført inden 2. juli 2020. BORETILLADELSE OG FORELØBIG VANDINDVINDINGSTILLADELSE 2. juli 2019 For: Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Sagsbehandler: Ivar Rosendal Sagsnr. 710-2007-32692 Anlægs-ID: 78503 Dokument

Læs mere

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret.

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret. Louise Theilgaard Nikolajsen Ny Sandfeldvej 106 7330 Brande 23. juni 2015 Tilladelse til at etablere og prøvepumpning ny boring Ny Sandfeldtvej 106, 7330 Brande Boringens beliggenhed Ny Sandfeldtvej 106,

Læs mere

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej 16 7330 Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Boringens placering Boringen

Læs mere

TILLADELSE. Thomas W. Lundgaard Krog

TILLADELSE. Thomas W. Lundgaard Krog Thomas W. Lundgaard Krog Søborgvej 2 Floutrup 7870 Roslev 27. maj 2015 TILLADELSE Endelig tilladelse til indvinding af grundvand til husdyrfarm og husholdning på Søborgvej 2, Floutrup, 7870 Roslev. AnlægsID:

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V Jens Frederik Jensen Kisumvej 31 Kisum 7800 Skive 20. maj 2015 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V90-62715

Læs mere

Tildeles af Jammerbugt Kommune, når boringen er etableret. er korrekt registreret i Jupiter

Tildeles af Jammerbugt Kommune, når boringen er etableret. er korrekt registreret i Jupiter POUL NØRGÅRD Dråbystræde 77 7900 Nykøbing M Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257

Læs mere

FLEMMING ANDERSEN Øster Rærupvej Nørre Nebel. Tilladelse til erstatningsboring til markvandingsboring.

FLEMMING ANDERSEN Øster Rærupvej Nørre Nebel. Tilladelse til erstatningsboring til markvandingsboring. FLEMMING ANDERSEN Øster Rærupvej 40 6830 Nørre Nebel Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7458 Tilladelse til erstatningsboring til markvandingsboring. Godkendelse Varde Kommune giver tilladelse

Læs mere

Gårdejer Thomas Hansen Ølgodvej 107 Dejgaard 6800 Varde

Gårdejer Thomas Hansen Ølgodvej 107 Dejgaard 6800 Varde Gårdejer Thomas Hansen Ølgodvej 107 Dejgaard 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947460 Tilladelse til ny markvandingsboring. Godkendelse Varde Kommune giver tilladelse til etablering af

Læs mere

AnlægsID: 779-V

AnlægsID: 779-V Steen Sørensen Majgårdvej 7 Majgårde 7840 Højslev 11. juli 2016 Majgårdvej 7, Majgård, 7840 Højslev - TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND TIL MARKVANDING AnlægsID: 779-V40-62625 AFGØRELSE Skive Kommune

Læs mere

Center for Miljøbeskyttelse meddeler hermed tilladelse til udførelse af 4 A-boringer efter 21 Vandforsyningsloven (LBK 1204 af 28/ ).

Center for Miljøbeskyttelse meddeler hermed tilladelse til udførelse af 4 A-boringer efter 21 Vandforsyningsloven (LBK 1204 af 28/ ). KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse CabInn Mitchellsgade 14 1568 KøbenhavnV Att. Niels Fennet 05-07-2017 Sagsnr. 2017-0230839 Dokumentnr. 2017-0230839-8 Tilladelse til A-boring

Læs mere

Tilladelse til midlertidig bortledning af oppumpet grundvand ved Kulbroen, Arni Magnussons Gade 6, matr. nr og 1695a Udenbys Vester Kvarter

Tilladelse til midlertidig bortledning af oppumpet grundvand ved Kulbroen, Arni Magnussons Gade 6, matr. nr og 1695a Udenbys Vester Kvarter KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse HOFOR Ørestads Boulevard 35 2300 København S Att. Malu Cordius (maco@hofor.dk) Tilladelse til midlertidig bortledning af oppumpet grundvand

Læs mere

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej 48 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning

Læs mere

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding på Enggårdsvej 35, Sørup,

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding på Enggårdsvej 35, Sørup, Center Natur og Miljø Jørgen Wittrup Enggårdsvej 35, Sørup 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-K08-78-13 Ref.: Grethe Andreasen

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri

Tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri GARTNER FINN VANG KNUDSEN Ebeltoftvej 28 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1644 jan.hansen@randers.dk www.randers.dk 27-08-2015 /

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Arne Larsen Melbækvej 90 9870 Sindal Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 05-12-2016

Læs mere

Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Spøttrup Mark (mellem Vadumvej 21 og 23), Rødding, 7860 Spøttrup.

Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Spøttrup Mark (mellem Vadumvej 21 og 23), Rødding, 7860 Spøttrup. Tage Andersen Spøttrup Mark 7 Rødding 7860 Spøttrup 8. december 2016 Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Spøttrup Mark (mellem Vadumvej 21 og 23), Rødding,

Læs mere

Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk

Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk Holbæk Kommune giver tilladelse til, at Undløse Vandværk, Jupiter id 00103518, anlægs id 321.20.0011.00, ombygger vandværkets åbne filtre

Læs mere

skal tilbagepejles efter pumpestart, flere gange de første 10 minutter og derefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet

skal tilbagepejles efter pumpestart, flere gange de første 10 minutter og derefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 1. april 2014 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring - Vejlevej 54, Brande Boringens beliggenhed

Læs mere

Tilladelse til erstatningsboring og til at indvinde grundvand til forsyning af husholdning på Sejlstrup Hedevej 7, Sejlstrup, 9520 Skørping

Tilladelse til erstatningsboring og til at indvinde grundvand til forsyning af husholdning på Sejlstrup Hedevej 7, Sejlstrup, 9520 Skørping Center Natur og Miljø Joan Bandholst Rampes Sejlstrup Hedevej 7, Sejlstrup 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-8-15 Ref.:

Læs mere

Tilladelse til etablering af ny indvindingsboring på Kilde VII samt udledning af vand fra ren- og prøvepumpning

Tilladelse til etablering af ny indvindingsboring på Kilde VII samt udledning af vand fra ren- og prøvepumpning HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Center for Miljø og Teknik Rådhusparken 2 2600 Glostrup www.glostrup.dk natur.miljo@glostrup.dk Tlf: 4323 6365 Tilladelse til etablering af ny indvindingsboring

Læs mere

J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej Ejstrupholm 14. juni 2016

J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej Ejstrupholm 14. juni 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej 3 7361 Ejstrupholm 14. juni 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding fra DGU-nr. 96.2376 Ansøger har

Læs mere

Græsningsforeningen Nationalpark Vadehavet F.M.B.A. c/o Kjeld Andreasen Sdr Farup Vej 20 Sdr Farup 6760 Ribe

Græsningsforeningen Nationalpark Vadehavet F.M.B.A. c/o Kjeld Andreasen Sdr Farup Vej 20 Sdr Farup 6760 Ribe Græsningsforeningen Nationalpark Vadehavet F.M.B.A. c/o Kjeld Andreasen Sdr Farup Vej 20 Sdr Farup 6760 Ribe Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947460 Tilladelse til ny Dyrvandingsboring. Godkendelse

Læs mere

AnlægsID: 779-V

AnlægsID: 779-V Rasmus Boudigaard Nielsen Hejlskovvej 14 Ørslevkloster 7840 Højslev 22. november 2016 Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Hejlskovvej 14, Ørslevkloster, 7840

Læs mere

Ole Hansen Varde Landevej 62 Skonager 6800 Varde. Tilladelse til erstatningsboring.

Ole Hansen Varde Landevej 62 Skonager 6800 Varde. Tilladelse til erstatningsboring. Ole Hansen Varde Landevej 62 Skonager 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7458 52548 JUP Tilladelse til erstatningsboring. Varde Kommune giver tilladelse til etablering af en ny markvandingsboring

Læs mere

#split# Tilladelse til etablering af boring og endelig vandindvindingstilladelse til markvanding på Hvilshøjvej 294, 9700 Brønderslev.

#split# Tilladelse til etablering af boring og endelig vandindvindingstilladelse til markvanding på Hvilshøjvej 294, 9700 Brønderslev. #split# PROPRIETÆR NIELS P ANDERSEN Sindholtvej 55 9381 Sulsted Plan og Miljø Dato: 13-05-2015 Sags. nr.: 13.02.01-P19-15-15 Sagsbeh.: Anja K Gunvald Lokaltlf.: +4599455501 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

juni Ikano Bolig A/S CVR Cirkelbuen, Ullerød Nord, Hillerød 3 v og 6 b, Ullerød Nord Hillerød Sugespidsanlæg

juni Ikano Bolig A/S CVR Cirkelbuen, Ullerød Nord, Hillerød 3 v og 6 b, Ullerød Nord Hillerød Sugespidsanlæg Ikano Bolig A/S Stationsparken 24,2 2600 Glostup Sendt digitalt til CVR 39184745 Emne: Vandindvinder: Anlægs ID: - Adresse for vandindvinder: Matr. nr. for vandindvinder: Afgørelse om ændring af vilkår

Læs mere

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Den nye bane Kbh-Ringsted, BANEDANMARK Relevante underentreprenører Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Læs mere

Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning og bortledning af grundvand ved vindmølleprojekt Nees Vest

Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning og bortledning af grundvand ved vindmølleprojekt Nees Vest Christensen/Kromann ApS Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro 1. december 2015 Teknik & Miljø Rådhusgade 2 7620 Lemvig Telefon: 9663 1200 Mail: teknik@lemvig.dk J.nr.: 13.02.17P20-0001 S.nr.: 130078 B.nr.:

Læs mere

Tilladelse til etablering af overvågningsboring, samt renpumpning i Randers Kommune på matrikel 17f Ø. Velling By, Ø. Velling.

Tilladelse til etablering af overvågningsboring, samt renpumpning i Randers Kommune på matrikel 17f Ø. Velling By, Ø. Velling. Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att.: Ulrich Thue Jacobsen Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1628

Læs mere

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Morten Jensen Bjergevej 155 9800 Hjørring Hjørring den 27-07-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-16-10 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax

Læs mere

Baggrund Lyngby Taarbæk Forsyning har ansøgt Lyngby-Taarbæk Kommune om tilladelse til at udlede vand fra prøvetagning til Mølleå.

Baggrund Lyngby Taarbæk Forsyning har ansøgt Lyngby-Taarbæk Kommune om tilladelse til at udlede vand fra prøvetagning til Mølleå. Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S Att.: Marianne Jeppesen og Aksel Olsen Hjortekærbakken 12 2800 Kgs. Lyngby Sendt til forsyning@ltf.dk Dato: 21-10-2015 Ref: PERH J.nr.: 20150330179 Udledningstilladelse for

Læs mere

Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding Side 1 Philip Prince Skramvej 2 9881 Bindslev Hjørring den 28-03-2019 Sagsnr.: 13.02.01-P19-15-18 Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding 1. Afgørelse giver tilladelse

Læs mere

Tilladelse til indvinding af vand fra gravesø og midlertidig grundvandssænkning, gældende indtil 31. december 2027

Tilladelse til indvinding af vand fra gravesø og midlertidig grundvandssænkning, gældende indtil 31. december 2027 Peder-Bent Krogh Top Stilledalsvej 3 5600 Faaborg By, Land og Kultur Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tilladelse til indvinding af vand fra gravesø og midlertidig grundvandssænkning, gældende

Læs mere

Matrikel nr. 2z, 2ae og 2ø Lergrav Hgd., Aulum Kronborgvej 20, Aulum.

Matrikel nr. 2z, 2ae og 2ø Lergrav Hgd., Aulum Kronborgvej 20, Aulum. TEKNIK OG MILJØ Aulum Grusgrav ApS Kronborgvej 20 7490 Aulum Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgtg@herning.dk Tlf. 9628 8065 Sagsbehandler: Thomas

Læs mere

matr. nr. 3a og 19f Græse By, Græse

matr. nr. 3a og 19f Græse By, Græse Ryegaard Grusgrav v/ Jan Jakobsen Hørupvej 2 Græse 3600 Frederikssund Dato Sagsbehandler J.nr. 27. november 2018 loope 13.02.01-P19-8-18 Tilladelse til sænkning af grundvandsstanden som følge af råstofindvinding

Læs mere

Tilladelse til indvinding af overfladevand fra råstof-sø til industriformål,

Tilladelse til indvinding af overfladevand fra råstof-sø til industriformål, Kudsk og Dahl A/S Vojensvej 7 6500 Vojens Kultur, Miljø & Erhverv. Byg, Natur og Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 02.marts 2018 Sagsnr.: 18/7455 Dok. 3 Kontakt: Lars Øvig. Direkte

Læs mere

VANDINDVINDINGS- OG ANLÆGSTILLADELSE TIL. Rudersdal Forsyning

VANDINDVINDINGS- OG ANLÆGSTILLADELSE TIL. Rudersdal Forsyning 27. februar 2017 VANDINDVINDINGS- OG ANLÆGSTILLADELSE TIL Rudersdal Forsyning Emne: Vandforsyning: Vandindvindings- og anlægstilladelse. Holte Vandværk, Nærum Vandværk og Trørød Vandværk. Alle under Rudersdal

Læs mere

Tilladelse til boring af 10 overvågningsboringer

Tilladelse til boring af 10 overvågningsboringer GEO, Helle Hansen Sødalsparken 12 8220 Brabrand 8. juni 2015 Tilladelse til boring af 10 overvågningsboringer Beliggenhed Thyborøn. Placeringen fremgår af kortbilaget AnlægsID Boringer 10 boringer til

Læs mere

Hallumgade Farming ApS Kvongvej 511 Kvong 6800 Varde

Hallumgade Farming ApS Kvongvej 511 Kvong 6800 Varde Hallumgade Farming ApS Kvongvej 511 Kvong 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947460 Tilladelse til ny markvandingsboring. Godkendelse Varde Kommune giver tilladelse til etablering af en

Læs mere

IKAST GOLF KLUB Remmevej Ikast 16. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86.

IKAST GOLF KLUB Remmevej Ikast 16. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande IKAST GOLF KLUB Remmevej 36 7430 Ikast 16. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86.2125 Ikast-Brande Kommune

Læs mere