REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014"

Transkript

1 REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Bo Belhage (BB) og David Gullberg (DG) Brian Samuelsson (BS) deltog ved punkt 5 og Lars Bonde (LB) deltog ved punkt 8 Referent: David Gullberg 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde 10. december 2013 Referatet blev godkendt. 2. Indkomne forslag/ansøgninger A) Fordeling af arrangører til DM 2016 Bestyrelsen er i gang med at revidere og udvikle DM konceptet, således at der fremover bliver et tættere partnerskab mellem den arrangerende klub, de lokale partnere, kommunen og DCU. Næstved BC bliver tildelt DM 2016 og bliver forespurgt om at indgå i dette udviklingsarbejde, således at det nye koncept kan afprøves i 2016 og herefter indfases fra Når konceptet er færdigudviklet, skal der efterfølgende nedsættes en arbejdsgruppe til udarbejdelse af en DM drejebog til kommende klubber. Sidste års, indeværende års og næste års arrangører samt andre relevante personer får mulighed for at komme med input. B) DM i indoor cycling 2014 Tom Eklund har forespurgt på at lave et uofficielt DM i Indoor Cycling. Bestyrelsen godkender et uofficielt DM og ønsker at igangsætte et udviklingsarbejde for at få indoor cycling ind som en disciplin i DCU regi. Der nedsættes en arbejdsgruppe hvor motionsudvalget, ambassadørkorpset m.fl. inddrages. Projektleder Brian Samuelsson bliver tovholder på arbejdet. C) Ændringer til B&U B&U udvalget har fremsendt forslag vedr. B&U DM på bane. Forslaget sendes videre til baneudvalg og TK til kommentering og bliver taget op til godkendelse på det kommende bestyrelsesmøde. Der udarbejdes en kommunikation omkring sportslige regelændringer, således at forvirring ift. procedurer og tidsfrister fremover kan undgås. Disse vil fremover fremgå på DCU s hjemmeside.

2 3. Økonomi Bestyrelsen 2. behandlede budget 2014 efter revision af 1. udkastet, herunder aktivitetsbudgets fordeling til udvalgene. DG giver tilbagemelding til den enkelte udvalgsformand om det allokerede aktivitetsbudget for Budgettet fremlægges og offentliggøres på DCU s kongres d. 19. januar Kongres 2014 DCU s målsætninger 2014 blev gennemgået på baggrund af strategioplægget fra strategimødet i november. DCU s målsætninger for 2014 fremlægges og offentliggøres på DCU s kongres d. 19. januar Målsætningerne er: Fair Cykling DCU kommunikerer åbent, troværdigt og professionelt Fremtidens organisering af cykelløb* Rekruttering af nye medlemmer Det skal være sjovt og nemmere at være cykelleder Målsætningerne bliver præsenteret og drøftet i grupper i forbindelse med lørdagens program ved DCU s kongres. Målet er, at der kommer input fra repræsentantskabet der kan kvalificere arbejdet med målsætningerne. Programmet for kongresweekenden blev gennemgået. Lørdag eftermiddag bliver der arbejdet i grupper med input til DCU s nye hjemmeside, efterfølgende bliver målsætningerne præsenteret og om eftermiddagen er der paneldebat om talentudvikling med Brian Holm, Christa Skelde og Morten Bennekou. Søren Reedtz er ordstyrer. Valgene til søndagens program blev gennemgået. Torben Kristensen, Henrik Jess Jensen og Bo Belhage er alle villige til genvalg. 5. Orientering fra udviklingskonsulenterne Brian Samuelsson (BS) gav en grundig orientering og status på udviklingsprojektet. Der er pt. fokus på 6 tiltag: 1. Implementering af tidstagning Implementering af et system der kan håndtere tilmelding, hjemtagning og resultatformidling ved DCU motionsløb. Et setup der skal være til rådighed i både Jylland/Fyn og på Sjælland. Tidstagningssystem der kan anvendes af klubber der afholder motionsløb. Det er realistisk med et komplet setup til sæsonen Tilmelding klar til 1/ Hjemtagning og resultatformidlingsdelen er tilgængelig til sæsonstart 1/ Udvikling af ny hjemmeside DCU s hjemmeside skal afspejle DCU som én enhedsorganisation og være medvirkende til at DCU bliver mere attraktiv for alle der cykler (omklædt). Ny hjemmeside skal være tilgængelig med nyt design, der præsenterer helheden indenfor det DCU favner. Nødvendigt med fokus på at være synlig som en Union der kan favne det hele. Målsætningen er, at der d. 1/6-14 er en ny hjemmeside klar til lancering.

3 3. Anvendelsen af ambassadører og cykelklubber Ved igangsætning af opgaver skal det vurderes hvordan ambassadører eller cykelklubber kan medvirke til opgaven, ved f.eks. at gavne kvaliteten, implementere aktiviteten og dermed medvirke til resultatet og få nytte af opgaverne. Det er vigtigt at ambassadører og cykelklubberne er med til at tage ejerskab for breddeaktiviteter, via deres deltagelse i udviklingsaktiviteterne. Ambassadørkorpset skal løbende udvides, således at alle interesserede kan være med. Interesserende kan kontakte Brian Samuelsson for yderligere information. 4. Brugerundersøgelse Målet er at finde 3-5 profiler (potentielle medlemmer), vi kan rette vores aktiviteter henimod. Herunder bliver der lavet en kendskabsgrads analyse. Der udarbejdes og afrapporteres i 3 delnotater, som afsluttes med en samlet rapport. DIF s team analyse er tovholder på opgaven. De bruger deres erfaringer fra lignende opgaver. Det er alt afgørende for at kunne igangsætte de rette aktiviteter overfor de forskellige profiler, således at der ikke skydes med spredehagl og i blinde. Opgaven er igangsat i december 2013 og forventeligt foreligger der en samlet rapport indenfor 6 måneder. 5. PR materiale Der skal udvikles et PR materiale for DCU, som vi kan bruge i en bred sammenhæng. PR materiale, som kan bæres med ud til klubberne, ved cykelløb og andre events. Folder om DCU, Power Point om hvem DCU er, visitkort klubberne kan medbringe når de cykler, ny hjemmeside, mv. Dette er vigtigt for at gøre DCU mere synlig overfor potentielle medlemmer. Det første materiale forventes klar til sommersæsonstart i april. 6. Afvikling af store motionscykelløb I 2014 afvikles events for DCU s medlemmer (og andre). Gran Fondo, DM Holdløb for Alle, Kongeetapen og Post Danmark Rundt Motion er arrangementerne i Baggrunden for afviklingen af løbene er, dels for at udbrede kendskabet til DCU som en Union der også arbejder for bredden i Dansk Cykling og dels for at lave interessante og spændende aktiviteter for medlemmerne. Bestyrelsen tog afrapporteringen til efterretning. 6. Status på vision og strategiarbejdet Målsætninger for 2014 er på plads. Der arbejdes videre med målsætning og strategi på det første bestyrelsesmøde efter kongressen, når målsætninger for 2014 har været fremlagt for repræsentantskabet, og input fra repræsentantskabet og udvalgene i forbindelse med kongresweekenden medinddrages i det videre arbejde.

4 7. DCU s målsætninger status Målsætningerne fra 2013 blev gennemgået. Formanden vil opsummere på kongressen. 1. Fokus på antidopingarbejdet - Fair Cykling a. Alle klubber underskriver klub-erklæringen 2. Udvikling af motions- og breddecykling a. 3-årigt DIF projekt b. Fortsat medlemsfremgang 3. Aldersrelateret Trænings-Koncept (ATK) a. Gennemføre anbefalingerne fra ATK projektet. 4. Fokus på talentudviklingsarbejdet a. Top tre på juniorverdensranglisten 5. Fastholde Post Danmark Rundt som Danmarks største tilbageværende sportsbegivenhed 6. Cyklingdanmark.dk udvikles til mødestedet for al dansk cykelsport. 8. Eliteorientering ved Lars Bonde Lars Bonde orienterede om de fremtidige eliteaktiviteter. Talentholdet på bane deltager i den kommende World Cup i Mexico sammen med Martin Lollesgaard. Eliteholdet er på træningslejr i Sydafrika sammen med Casper Jørgensen. Efter DM i Cykle Cross d. 12. januar 2014 udtages ryttere til Cykle Cross VM. U23 bruttolandsholdet er på træningslejr på Lanzarote i uge 2/3 med Morten Bennekou. DCU har modtaget ekstra bevillinger til vores OL satsning samt fået optaget supertalenter i Team Danmarks supertalentgruppe. Pengene er fra Team Danmarks donationspulje og løber dermed til og med OL I forbindelse med træningslejren og World Cuppen i Mexico vil landsholdstruppen ikke indtage oksekød pga. den forhøjede risiko af diverse uheldige stoffer i oksekød i Mexico. Derfor spises anden proteinholdig kost såsom bønner, kylling mv. Lars Bonde gav en status på tyverisagen fra VM i Firenze. Til næste bestyrelsesmøde udarbejdes en indstilling til bestyrelsen med forslag til afgørelse. Der træffes endelig afgørelse af bestyrelsen på bestyrelsesmødet d. 4/ Antidoping LB og DG har været til statusmøde med Anti Doping Danmark (ADD) for 2013 og planlægning af 2014 ift. ryttere i den prioriterede testgruppe (gruppen af ryttere der skal indsende whereabouts til ADD). 10. Post Danmark Rundt DG gav en kort status vedrørende Post Danmark Rundt JW deltager på det næste ordinære bestyrelsesmøde og fremlægger en detaljeret statusrapport.

5 11. Grønt Forbund Klaus Bach orienterede om at DCU er med til at lave et skovbrugerrådsseminar d. 25/1, hvor vi sammen med Dansk Rideforbund og Dansk Orienterings Forbund vil forsøge at få sæde på DIFs faste pladser i skovbrugerrådene, således at alle 3 forbund bliver repræsenteret fremadrettet. 12. Nyt fra udvalg MTB udvalget har haft møde d. 27. december med deltagelse af Klaus Bach samt David Gullberg, som gav en orientering om det nye tidstagningssystem. HJJ og LB har møde med dameudvalget d. 7. januar 2014 med formanden omkring sæsonarbejdet HJJ forventer at afholde møde med DCU motion inden kongressen. 13. Orientering/nyt fra DIF DIF har inviteret til udviklingskonference den 27. januar i Odense. Der er endnu ikke modtaget kontrakt på udviklingsprojektet, så DG rykker DIF for denne. 14. Orientering/nyt fra UCI og UEC UEC afholder kongres d. 2. marts i Tallin, hvor der samtidig er møde i Nordisk Cykel forbund. Bestyrelsen planlægger et besøg hos UCI i foråret af Sekretariatet koordinerer og planlægger turen og kontakter Peder Pedersen herom. 15. Orientering bordet rundt NS og DG deltog ved Sporten 2013 i Herning. NS deltog i den forbindelse i DIF s formandsseminar. NS og DG arbejder på et oplæg om sikkerhed i cykelløb og kontakter herunder relevante politikere samt myndigheder. NS har udarbejdet et oplæg til streaming af DCU s større arrangementer og vil i den kommende tid afholde møder med forskellige medier herom. NS og DG afholder halvårligt statusmøde med Post Danmark d. 4. februar. I forbindelse med VM i Columbia arbejder sekretariatet med et oplæg til en tur for DCU s sponsorer. DG orienterede, at der samarbejdes med Cyklistforbundet om Cyklingens dag i DCU Code of Conduct er i gang med at blive implementeret og bliver offentliggjort på bl.a. DCU s hjemmeside. Endvidere er der igangsat arbejde med udvikling af governance strukturen i DCU. Denne forelægges bestyrelsen i løbet af foråret, når den er færdigudarbejdet.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 31. oktober 2014, kl. 9.00-16.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Lone Billehøj

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget.

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget. Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 8. december 2015, kl. 09.00 16.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt.

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 8. oktober 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Lone Billehøj (LBI), Jakob

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 2. december 2014, kl. 9.00-17.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt Referat Bestyrelsesmøde Tid: Søndag 6. november 2016 kl. 08.30-10.00 Sted: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Allan Eg (AE), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION November 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission Referat Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 14. september 2016 kl. 15.00-20.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars Kaspersen

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Mandag d. 19. maj 2014 kl. 09.00-16.00 Sted: DCU s kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden kommentarer.

Bestyrelsesmøde REFERAT. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden kommentarer. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 30. oktober 2015 kl. 09:00-18:00 Sted: Scandic, Kolding Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 11. marts 2014 kl. 09.00-14.00 Sted: Frederiksberg Rådhus, Reception Syd, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet.

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag den 24. juni 2017 kl. 17.00-18.00 Sted: MAGION, Grindsted Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM), Lars Kaspersen

Læs mere

REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE Mødedato: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00-15.30 i Idrættens Hus, Brøndby Mødedeltagere: Bestyrelsen og JW Afbud: Ingen Dagsordnen: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Mødedato: Tirsdag d. 14. maj 2013 kl. 09.00-16.00 i Idrættens Hus, 2605 Brøndby. Mødedeltagere: Niels Sørensen, Jakob Knudsen, Henrik Jess Jensen, Klaus Bach, David Gullberg,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet.

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 12. marts 2015, kl. 10.00-14.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen (JK), Bo Belhage (BB),

Læs mere

KONGRES 2015 - REFERAT

KONGRES 2015 - REFERAT KONGRES 2015 - REFERAT Tid: Søndag d. 18. januar, kl. 9.00-12.20 Sted: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Referent: Trine Lindberg Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013 LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og indstillede herefter på bestyrelsens

Læs mere

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION BILAG B 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN FREM

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: 27. juni 2014 kl. 09.00-18.00 Sted: Hotel Faaborg Fjord, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg Mødedeltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1.1 Bestyrelsens forretningsorden HJJ indledte punktet med at henvise til paragraf 7.1. i bestyrelsens forretningsorden;

Bestyrelsesmøde. 1.1 Bestyrelsens forretningsorden HJJ indledte punktet med at henvise til paragraf 7.1. i bestyrelsens forretningsorden; REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag den 24. juni 09.00-14.00 Sted: Hotel Kong Valdemar, Algade 101, 4760 Vordingborg Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. PHB kunne i øvrigt oplyse et medlemstal på 32.940 medlemmer og 317 klubber i 2015. Hvilket er en vækst på ca. 1.500 medlemmer i 2015.

Bestyrelsesmøde. PHB kunne i øvrigt oplyse et medlemstal på 32.940 medlemmer og 317 klubber i 2015. Hvilket er en vækst på ca. 1.500 medlemmer i 2015. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 3. marts 2016 14.30-19.00 Sted: Scandic, Kolding Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Allan Eg (AE), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Lars Kaspersen (LK), Torben

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT

Bestyrelsesmøde REFERAT REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Mandag den 19. december 2016 kl. 15.00 20.00 Sted: DCU, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014. LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014. LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014 LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og startede med at takke Cykling Odense og Cykelklubben

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7. november 2016

Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Deltagere: Klaus Bach (KB), Charlotte Frank (CF), Jørgen Hansen (JH), Carsten Hansen (CH), Bo Belhage (BB), Martin Eckhof (ME), Carsten Ritter (CRI) og gæster Lars Gronemann

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 Sted og tidspunkt: Idrættens Hus, Brøndby, kl. 14.00 19.00 Mødedeltagere: Tom Lund (TL), Jan Rasmussen (JR - fra kl. 17.15), Ole Pedersen (OP), Jesper

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Udvalg Budget 2017 Budget 2018

Bestyrelsesmøde REFERAT. Udvalg Budget 2017 Budget 2018 REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 29. november 2017 kl. 15.30 20.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM),

Læs mere

DCU Distrikt Sjælland Referat af formandsmøde 25. marts 2015

DCU Distrikt Sjælland Referat af formandsmøde 25. marts 2015 1. Situationen omkring direktørskifte DCU s formand Niels Sørensen (NS) gav en kort redegørelse for baggrunden for det afbrudte samarbejde med direktør David Gullberg. 2. Velkomst ved Klaus Bach (KB) KB

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019 Tid Mandag den 2. september 2019 kl. 15.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jens Panum

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019 Tid Onsdag den 24. april 2019 kl. 15.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), Lars Kaspersen (LK),

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014

REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014 REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014 Dato: Søndag den 09. februar 2014 kl. 11.00 18.00 Sted: Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Mødedeltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK),

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens?

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? FAQ Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? Indholdsfortegnelse Vejledning til DCU s klubstruktur og licenssystem Danmarks Cykle Unions klubstruktur...

Læs mere

DGF s eliteudvalg 1. september 2014

DGF s eliteudvalg 1. september 2014 DGF s eliteudvalg 1. september 2014 Odense Idrætscenter, kl. 17.30 20.30 Deltagere: Henrik B. Bertelsen, Marianne Hulgaard (MHU), Hanne Hede (HHE), Ralf Petersen (RPE), Bo Zierau (BOZ), Flemming Kaas (FKAA),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. HB påpegede desuden, at suppleanterne fungerer som observatører og derfor ikke bør skrive under på forretningsordenen.

Bestyrelsesmøde. HB påpegede desuden, at suppleanterne fungerer som observatører og derfor ikke bør skrive under på forretningsordenen. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 2. maj 2018 kl. 17.00 21.00 Sted: Danmarks Cykle Unions kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Bo Belhage (BB),

Læs mere

Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC)

Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC) Referat fra BMX udvalgs møde Tid: Mandag den 14. Maj kl. 17 til ca. 20.30 Sted: Fjelsted skov kro Store landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

Danmarks Cykle Union - Motion Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF

Danmarks Cykle Union - Motion Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF Til Klubberne Esbjerg, den 28. marts 2013 Referat fra områdemødet i Sjælland/Øerne den 12. marts 2013 Fremmødte klubber: - ARD Danmark, Ølsemagle Motion, Ishøj Motions Cykel Club, Brøndby Cykel Motion,

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 18. december 2018

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 18. december 2018 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 18. december 2018 Tid Tirsdag den 18. december 2018 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Bo Belhage

Læs mere

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub Klubbens navn: Klubbens værdigrundlag for børn og unge Vi vil gerne være en klub: Hvor unge føler sig velkomne og nødvendige for klubbens virke, og hvor unge forsætter

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 2 Økonomi 2.1 Økonomi, præsenteret af ekstern gæst, revisor og medlem af repræsentantskabet, Casper Møller (CM) (orientering)

Bestyrelsesmøde. Punkt 2 Økonomi 2.1 Økonomi, præsenteret af ekstern gæst, revisor og medlem af repræsentantskabet, Casper Møller (CM) (orientering) REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 14.00 19.30 Sted: Idrættens Hus, DCUs lokaler Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Allan Eg (AE), Torben Kristensen (TKR),

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: eltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-4/2017 8. maj 2017 kl.17:30

Læs mere

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning.

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 31. oktober 2017 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),, Lars Kaspersen (LK), Jens-Erik Majlund (JEM)

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Bestyrelsesmøde. HS ser ikke noget problem og bakker op om forslaget.

Bestyrelsesmøde. HS ser ikke noget problem og bakker op om forslaget. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Mandag den 6. februar 2017, kl. 17.00-21.00 Sted: Idrættens Hus, DCU s lokaler Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars

Læs mere

Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Formand Tom Lund bød alle velkommen til midtvejskongressen 2011. 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF DCU S KONGRES 2013 DEN 20. JANUAR 2013 I IDRÆTTENS HUS, BRØNDBY

REFERAT AF DCU S KONGRES 2013 DEN 20. JANUAR 2013 I IDRÆTTENS HUS, BRØNDBY REFERAT AF DCU S KONGRES 2013 DEN 20. JANUAR 2013 I IDRÆTTENS HUS, BRØNDBY Kl. 9.00 bød DCU s formand Tom Lund, forsamlingen velkommen til DCU s kongres. Forsamlingen indledte kongressen med at ære mindet

Læs mere

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser.

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser. + Referat FU-møde 10.4.2013 Danmarks Sportsdanserforbund Mødegruppe: FU møde Referent: FR Dato: 10.4.2013 kl. 17.30 Sted: Park Inn, Kastrup Tilstede: Flemming Riis, Hasse Stentoft, Karen Pedersen, Claus

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR NY KLUBSTRUKTUR

SPØRGSMÅL & SVAR NY KLUBSTRUKTUR SPØRGSMÅL & SVAR NY KLUBSTRUKTUR Indholdsfortegnelse KLUBKATEGORI... 3 Hvordan forestilles det at klubberne vil fordele sig i de tre kategorier?... 3 Hvorfor hedder det en basisklub og ikke en motionsklub?...

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: Bestyrelsen BS BS-08/2016 MØDEDATO & TID: Onsdag den 7. september 2016, kl. 17:00 21:00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus - Brøndby Henrik Thorsøe

Læs mere

Kongres Referat

Kongres Referat Kongres 2019 - Referat Danmarks Cykle Union den 31. marts 2019 Tid Søndag den 31. marts 2019 kl. 9.00 Sted Comwell, Abildvej 100, 4180 Sorø Deltagerantal 62 Referent Julie Kristiansen Henrik Jess Jensen

Læs mere

1. Status på strategiarbejdet hvor er vi? Kort status på de fem spor (verbal gennemgang) (formiddag lørdag)

1. Status på strategiarbejdet hvor er vi? Kort status på de fem spor (verbal gennemgang) (formiddag lørdag) Referat af bestyrelsesseminar den 21.-22. april 2018 Deltagere: Anna Harboe Falkenberg (AH), Kuno Brodersen (KUB), Asger Fischer Mølgaard (AFM), Michael Rahbek Schmidt (MRS), Morten Boldsen (indtil kl.

Læs mere

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense.

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Referat Budgetmøde Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Tilstede: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn,

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 17. november 2018

Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 17. november 2018 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 17. november 2018 Tid Lørdag den 17. november 2018 kl. 9.00 Sted Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK),

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde d. 14. november 2009.

Referat fra Repræsentantskabsmøde d. 14. november 2009. Referat fra Repræsentantskabsmøde d. 14. november 2009. Tilstedeværende: Område Nord/Midt: John Sørensen, Erling Pedersen Område Sydjylland/Fyn: Søren Boysen, HP Andersen, Arne Simonsen, Ole Sand (til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

MØDEREFERAT 30. november 2014

MØDEREFERAT 30. november 2014 UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-08/2014 30. november 2014 MØDEDATO & TID: Søndag d. 23. november 2014, kl. 16.00 19.00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Scandic

Læs mere

Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015

Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015 Danmarks Cykel Union (DCU) ønsker at fortsætte arbejdet og afviklingen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby bestyrelsesmøde mandag den 3. april 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-3/2017 3. april 2017 kl.17:30 20:30,,

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ), Philip Saerens (PS), Jesper Lund Madsen (JLM)

Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ), Philip Saerens (PS), Jesper Lund Madsen (JLM) Referat bestyrelsesmøde den 3. februar 2016 klokken 17:30-20:00 Sted: DSkiFs mødelokale samt virtuelt via SKYPE Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ),

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsorden punkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen skal løbende orienteres om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Bestyrelsesrapport samt

Læs mere

Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion. Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015

Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion. Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015 Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015 1 Sunday, March 15, 2015 Agenda 1 Valg af ordstyrer 2 2 Aflæggelse af forretningsudvalgets beretning for 2014 2.1 Billeder tilbageblik

Læs mere

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord.

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 7. februar 2018 kl. 17.00 22.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB fraværende under

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Formandens beretning:

Formandens beretning: Generalforsamling Oktober 2011 Agenda: Valg af dirigent og referent Formandens beretning for det forløbne år Forelæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse Forelæggelse af

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 6. februar 2007 kl. 16.30 på forbundskontoret i Odense.

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 6. februar 2007 kl. 16.30 på forbundskontoret i Odense. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 6. februar 2007 kl. 16.30 på forbundskontoret i Odense. Dagsorden: 1. Bemærkninger eller tilføjelser til denne dagsorden 2. Generelle sager Status på virksomhedsplanen Hvordan

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Til stede: Torben Haugaard (THa), Jan Thye (JT), Bo Hansen (BH), Jens Tølbøll Mortensen (JTM), John V. Hansen (JVH) og referent Birgitte Jensen (BJ)

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Fredag d. 1. november 2013 kl. 13.00-19.00 Sted: Hotel Faaborg Fjord, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob

Læs mere

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 sreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 Søndag den 13. marts 2016 Hotel Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl. 17-19, KU, lokale 16.1.62 Til stede: Lene El Mongy, Kirsten Meyer, Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz,

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00

Referat HB 02. Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00 Referat HB 02 Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT. Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres.

MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT. Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres. MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT Tid: Lørdag den 27. juni 2015, kl. 17.30-20.00 Sted: Danhostel Ebeltoft, Egedalsvej 5,8400 Ebeltoft Referent: Henrik Jess Jensen og Hanne Algot Olsen Niels Sørensen bød forsamlingen

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-6/2017 26. september 2017

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite

BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite Danmarks Cykle Union Danish Cycling Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Denmark web cyklingdanmark.dk facebook facebook.com/danmarkscykleunion

Læs mere

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni Mødestart: Kl. 17.00 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde

REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde Københavns Flugtskytte Klub Side 1 af 5 REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde Tid og sted Onsdag d. 10. september 2014 kl. 18:00-20:30 KFK Referent Deltagere Jens Behrens (JBe) Henry Pedersen (HP) Torben

Læs mere