Arbejdslørdag på Nørreåskolen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arbejdslørdag på Nørreåskolen"

Transkript

1 NØRREÅSKOLEN UGE facebookside. FÆLLES FORÆLDREMØDE Tirsdag i næste uge d. 29.august fra kl 19-ca 21 er der fælles forældremøde. Det er et vigtigt møde, hvor vi meget gerne ser alle hjem repræsenteret. Personale og bestyrelse vil præsentere vigtige ting omkring vores værdigrundlag, skolehverdagen og en masse praktiske informationer bliver videregivet her. Vi vil derfor gerne bede jer alle give besked om deltagelse (eller fravær).. Send en mail eller SMS, gerne til klasselærerne. Der bliver en pause undervejs, hvor der serveres boller mv Så er skolehverdagen kommet til Nørreåskolen. Sammen med ganske fint vejr, som nydes såvel i frikvartererne, samt ofte i undervisningssammenhæng, hvor personalet er gode til at bruge vores dejlige omgivelser. Arbejdslørdag på Nørreåskolen Nu nærmer tiden sig for efterårets arbejdslørdag d. 2. september. Vi starter dagen med fælles morgenmad kl I år har vi i bestyrelsen valgt en anden måde at fordele opgaverne på, vi sender listen ud til jer før arbejdslørdagen og I skal melde jer til på den/de opgaver I gerne vil være med til at løse. Herom nærmere i en separat mail senere denne uge. Ved skolesart er der en del aktivitet, også for forældrene, i form af møder og arbejdslørdag.mere om dette længere nede i nyhedsbrevet. Benyt nyhedsbrevet til at holde jer orienterede om, hvad der rører sig i grupperne og på skolen i det hele taget. Læs gerne i det sammen med jeres børn indlæg og fotos i dette kan være en god indgang til at tale med børnene om skolehverdagen Tjek også vores altid opdaterede hjemmeside hvor der ligger mange nyttige oplysninger om skolen - og tjek vores Planen for dagen: 8:30 Morgenmad og praktisk information 12:00 Frokost 14:30 Kaffe og kage 16:30 Afslutning I må meget gerne medbringe trailere til affald. Af hensyn til forplejningen som skolen afholder som tak for hjælpen bedes I sende en mail eller en sms til Birgitte Søndergaard Danielsen på birgitte_s_danielsen@hotmail.com eller med barnets navn og klasse samt det antal voksne og børn I kommer senest torsdag d. 31/8 inden kl. 16.

2 Vi glæder os til en hyggelig arbejdslørdag. Mvh Skolebestyrelsen 0. klasse dansk Otte spændte og glade børn sidder klar på stolene og er vilde efter at komme i gang. Hver morgentime startes med at gennemgå skema, kalender, vejr og hvilke voksne, som er frikvartersvagter. Derefter går 1. klasse, hvis ikke vi har fælles emne, og 0. klasse bliver i klassen. Jeg er meget opmærksom på, at der skal være en del skift i timen, da deres koncentration ikke er så god, endnu. Vi arbejder ofte i vores bog Legeøen, som er bygget op omkring Hop om bord, derefter er der en bevægelsesaktivitet: hop dit navn på tæppet, find dyrene fra Hit med lyden, stopdans med rim og remser osv. og til sidst slutter vi af i vores kravlegårdssofa med dialogisk oplæsning. Vi startede i går på Villads begynder i 0.v. Efter kapitlet snakker vi om det læste, og så er det tid til frikvarter. Børnene fik i går seddel i deres postmappe ang. vores forældremøde torsdag den 31. august. Husk at melde tilbage Rigtig god uge til jer alle. Mange hilsner Helle Friis klasse dansk Fredag over middag arbejder vi med Rim og remser og har Thomas med. Vi er meget aktive og hopper og danser rim og remser, samt synger og læser. Vi slutter af med at arbejde i vores Rim og remse mappe. Et par piger fra 1. klasse mente bestemt ikke, at de skulle øve rim og remser, for det havde de gjort i 0. klasse, og om det da ikke var meningen de skulle lære noget ( ) Vi tog en snak om, hvor vigtig det at rime og remse er for at blive en god læser, og de måtte indrømme at det jo også var sjovt med alle de forskellige lege, og dem havde de ikke prøvet før. Så alle var med og havde en skøn, sjov og lærerig time. I morgen onsdag går 0. og 1. klasse i skoven kl. 8: Vi har et fælles emne på vores årsplan De fire årstider, som vi starter op i morgen. Så husk praktisk tøj og god stor madpakke og drikkedunk. Husk at melde tilbage om I kommer til vores forældremøde Mange hilsner Helle Friis 1.KLASSE DANSK Nu er vi i 1. klasse ved at være kommet godt til rette. Derfor skal vi tirsdag d.22/08, støve vores ferieramte hjerneceller af. Vi skal nemlig filosofere, og det skal vi sammen med Pippi. Vi skal se nogle klip fra filmen Pippi Stikker Af, og herefter skal vi tale om nogle af de skøre påfund, hun finder på, og derigennem diskutere om det egentlig er så forkert at sove med fødderne på hovedpuden? Onsdag d. 23/08 skal vi sammen med 0.klasse besøge den lokale skov. Dette skal vi da vi begynder på et forløb kaldet De Fire Årstider. I dette forløb skal vi på opdagelse i skoven, og finde alle de forskellige ord, der kan gemme sig i skovbunden. Efterfølgende vil vi på klassen male en stor skov på en plakat, som så skal have nogle af de skriblerier fra skoven på sig. Dette kan både blive udformet som ord og tegninger. Dagen i skoven vil ud over den alsidige læring, indeholde en masse leg og sjov.

3 De bedste hilsener Andreas Jakobsen Hejsa SFO-forældre. Vi kom godt i gang i sidste uge. De nye børn fra 0. kl. var ganske hurtige og seje til at gå i SFO, og det var en fin måde for dem, at starte op på. Vi tog det stille og roligt, var i gymnastiksalen, legede udenfor og lavede bål mm. P.t. har vi ca. 36 børn i SFO'en og af og til kan det jo knibe med pladsen i vores forholdsvis små lokaler. Det gælder også i garderoben, men der er ikke så meget at gøre ved det. Dog skifter vi de gamle knage inden for et par uger. Alle børn har fået et "net" til at hænge i garderoben. Det er til at have lidt tøj, tomme madkasser eller diverse SFO ting i. Skiftetøj / regntøj kan bare blive i de større garderober på skolen og så henter børnene det, hvis det bliver nødvendigt. Inden sommerferien sagde vi goddag til Regitze som er hos os i virksomhedspraktik. Hun vil primært være at finde i skolen, men også i SFO'en til "Leg & Læring". Både børn og voksne er rigtigt glade for, at hun er på Nørreåskolen.:) Sidste år prøvede vi at lave en SFOovernatning i sep. Det var en kæmpe succes, og det skal vi selvfølgelig gentage. Det bliver fra torsdag til fredag en gang i sep. Det kommer I til at høre mere om:) Ellers er vi glade for at være i gang i vores lille dejlige SFO. Husk at give besked hvis Jeres børn holder fri. Helle, Else, Regitze og Thomas Engelsk 4. og 5. klasse Vi er kommet godt i gang og er startet med et emne om sommerferie og os selv. Om mandagen deler vi gruppen i to den ene halvdel har grammatik med Trine og den anden del arbejder med forskellige lege og bevægelsesaktiviteter med Helle. De sidste 30 minutter mødes vi alle og får en læselektie for. Vi starter med Little Red Riding Hood. Der vil være en læsetekst til mandagen efter, samt grammatik hvis man ikke er færdig ved Trine. Rigtig god uge til jer alle. Mvh. Trine og Helle Engelsk 6., 7. og 8. klasse Vi er en meget blandet flok, men sikke en dejlig blandet flok. Vi er startet op med et emne om os selv og arbejder på vores egen læsebog, samt diverse bevægelsesaktiviteter. Når kalenderen siger september, deler vi holdet i to og har hver vores årsplan, samt fælles emner blandt andet jul og World Trade Center. Mandag og onsdag har vi morgentimer kl. 8:25-8:45, mandag har det ene hold grammatik med Trine og det andet bevægelsesaktiviteter med Helle og om onsdagen omvendt. Rigtig god uge til jer alle. Mange hilsner Trine og Helle Idræt klasse Vi er ude i idræt indtil efterårsferien, med mindre det står ned i stænger. Efter efterårsferien begynder vi at gå i bad.

4 Matematik på Nørreåskolen Idræt klasse Vi er ude i idræt indtil efterårsferien, med mindre det står ned i stænger. Vi klæder om og går i bad, så hjælp børnene med at huske idrætstøj og håndklæde. Dansk i klasse Vi har haft en rigtig god start på skoleåret og er allerede kommet godt i gang med det første danskfaglige emne. Tirsdag i sidste uge havde vi en klasselærerdag, hvor René og jeg var sammen med klassen hele dagen. Her lavede vi bl.a. forskellige samtaleøvelser for at få klassen rystet godt sammen. Efterfølgende lavede vi en skriveøvelse med adjektiver, hvor børnene både skulle beskrive billeder og gætte, hvilket billede de andre havde skrevet om samt skrive deres egen sommerferiehistorie fyldt med adjektiver. Vi fik et godt grin, da børnene så skulle bytte adjektiver og sætte de andres ord ind i deres egne historier. Nu er vi gået i gang med at læse den grafiske roman Coraline, som er en slags moderne tegneserie. Børnene skal lære en masse om genren, hvor vi vil komme ind på begreber som billedeskift, layout, streg, flerstrenget handling, perspektiv osv. Vi har haft en super god opstart med glade og motiverede børn, så jeg er helt sikker på, at vi får et godt og lærerigt skoleår. Hilsen Trine. Matematik er alle vegne i os, omkring os, i vores mad, på vejene, inde og ude, hjemme og i byen, i leg og i alvor I matematikundervisningen på alle trin på Nørreåskolen, er det vigtigt for os, at inddrage børnenes virkelighed i matematiktimerne, at lege, spille spil, arbejde i køkkenet og bevæge os til de matematiske kundskaber, men også lære børnene at sidde ligeså stille og koncentrere sig og gøre sig umage. At tænke selv, at turde tro på og prøve, udfordre og opdage MATEMATIK ER BÅDE SJOVT OG SMART Tal meget gerne matematik med dit barn derhjemme, i bilen, i butikkerne, og hvor det lige falder naturligt ind i jeres samvær det være sig for eksempel med optælling, små plus og minus stykker (Hvis vi spiser henholdsvis 2, 4 og 3 kartofler, hvor mange skal der så skrælles i alt?)spille spil. Øve klokken et af de ret svære emner at lære i øvrigt. Penge og priser, højde og længde, fart

5 og afstand uanset børnenes alder, er matematik altid et godt samtaleemne Vi er vilde med matematik Med hensyn til lektier, vil den enkelte klasse få nærmere besked herom, men som hovedregel er der lektier til en bestemt ugedag oftest mandage. Matematikfessor vil vi bruge ind imellem, i perioder mere end andre. Her logger børnene ind med deres UNI- login. Tjek en gang om ugen, om der er lagt nyt ind. SuperTræneren, spil og bogreolen derinde, er altid til fri afbenyttelse jo mere desto bedre Meget mere herom på det fælles forældremøde i næste uge Mange matematikhilsner fra Laleh, Renè og Maxi Valgfag Tirsdage over middag er der igen valgfag. Alle elever i klasse skal her vælge mellem 3 forskellige fag. Fire gange hen over året, er der nyt valg. I denne omgang er der mulighed for at vælge enten: INSEKTER hvor der bliver mulighed for at udfolde kreative evner. Med Else. ALTERNATIVT BOLDSPIL med grin, sved på panden og obligatorisk bad bagefter, også selvom man skal hjem! Med Renè. SUNDE MADPAKKER, du selv kan lave. Inspiration, snak om og fremstilling af enkle og sunde madpakkeidéer. Her obligatorisk oprydning, rengøring og opvask ;) Med Maxi. Vi glæder os til nogle forrygende og anderledes timer med en flok skønne unger Mange hilsner Thomas, Andreas, Else, Renè og Maxi SKOLEMAD Nørreåskolen har indgået et samarbejde med skolemad nu, der for vores vedkommende forvaltes af Sportscaféen i Bjerringbro. Fra 1.9. kan der til hver fredag bestilles forskellige lækre retter, både til 10 og 25kr. Bestillingen og betalingen foregår på nettet. I kan oprette barnets profil her: skal bare skrive barnets navn og vælge: Nørreåskolen. Herefter kan I vælge dato, ret mm. Det er fremadrettet ikke længere muligt med kontant betaling. Volder bestillingen jer store problemer, må I gerne henvende jer til undertegnede. V.h. Corinna PC Fra 4. klassetrin og opefter forventer vi, at eleverne har egne computere med til undervisningen. Lærerne vil bestræbe sig på at informere eleverne, hvornår der er brug for computerne, så unødvendigt tunge skoletasker undgås. Hovedreglen er, at jo ældre eleverne er, jo mere hører computeren med til dagligdagen på skolen ligesom blyanter og viskelæder. Computerne skal som udgangspunkt være forsynet med Officepakken. Dette kræver ingen dyre investeringer, idet LibreOffice kan downloades gratis. Denne version dækker fint behovet til skolebrug. Ipads og tablets er ikke 1. valg, men kan bruges, hvis kapaciteten er tilstrækkelig, og der er installeret tilsvarende programmer som Officepakken klasse Ovenpå en forventningsfuld 1.skoledag fortsatte gruppen i tirsdags med en fantastisk klasselærerdag, hvor egen personlighed blev præsenteret i form af navnedigte. Vi lavede en oversigt over fælles frikvartersinteresser og mange forskellige lege, foruden vi hyggede med bevægelses - og fælleslege på kryds og tværs af gruppen. I dansk har eleverne arbejdet med personlige beretninger, og

6 øvelsen går nu ud på skrive en kladde om beretningen til fredag d Med vores første store emne i dansk drager vi ud mod havet og læser romanen Kaskelotternes sang. Mange hilsner, Corinna Torsd. d fredag d. 8.9: Bevægelsesdage 0.-6.kl. Friluftstur m. Mammen/Fussingøegnens Friskole 7.-8.kl Tirsdag d Forældremøde 4.-5.kl Onsdag d Forældremøde 2.-3.kl. Mandag d Forældremøde 6.-8.kl. Tors. d : Høstgudstjeneste - Åben skole Fredag d : Skolernes motionsdag. FÆLLES FORÆLDREMØDE Tirsdag i næste uge d. 29.august fra kl 19-ca 21 er der fælles forældremøde. Det er et vigtigt møde, hvor vi meget gerne ser alle hjem repræsenteret. Personale og bestyrelse vil præsentere vigtige ting omkring vores værdigrundlag, skolehverdagen og en masse praktiske informationer bliver videregivet her. Vi vil derfor gerne bede jer alle give besked om deltagelse (eller fravær). Der bliver en pause, hvor der serveres boller mv. Send en mail eller SMS, gerne til klasselærerne. Bemærk også, at arbejdslørdag nærmer sig: lørdag d. 2.september. Også her vil det være skønt med stor opbakning.vi afholder arbejdslørdagen sammen med Nørreå Børnehus. RENGØRING Heldigvis er det gået nemt med at finde folk til de første rengøringsweekender. På fælles forældremøde udfylder vi listen for resten af skoleåret. VH Hanne Madsen Uge 34: Jeanette og Allan Uge 35 er der arbejdslørdag Uge 36 :Jeanette og Jens/Birgitte og Christian Uge 37: Jeanette og Jens/Birgitte og Christian Uge 38: Rikke og Henrik Uge 39: Mie og Jan Nøgle til brug i forbindelse med rengøring kan afhentes og afleveres på skolen. HAV EN GOD UGE! KALENDEREN Tors. d Fællesarrangement bestyrelse/ personale kl 16 Tirs. d.29.8: Fælles forældremøde kl Tors. d Forældremøde i 0.-1.kl. Lørd. d. 2.9: Arbejdslørdag for ALLE

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

NØRREÅSKOLEN UGE 34 2015

NØRREÅSKOLEN UGE 34 2015 NØRREÅSKOLEN UGE 34 2015 En skøn sommersuppe blev for en stor del kogt med afgrøder fra skolehaven. Så er vi kommet flyvende fra start i det nye skoleår. Der har været en tydelig gensynsglæde hos de gamle

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf:

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: Velkommen i 0Y Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: 89 59 23 10 1 Kære forældre i 0Y Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum Skole, og i denne folder har vi samlet de vigtigste informationer

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være svært at huske

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Efterårsferie tilmelding

Efterårsferie tilmelding Efterårsferie tilmelding Selvom vi næsten lige er startet på et nyt skoleår nærmer efterårsferien sig så småt. Få at kunne planlægge vores personaletimer har vi derfor brug for at vide hvem af jeres børn

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 750 Næste uger: 09. september 10. september 12. september 12.september 12.september 12-13.september Skolefoto kl. 8.30 Skoleledermøde her -

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 4. klasse

Godt at vide, når man skal i 4. klasse Godt at vide, når man skal i 4. klasse Kære forældre. I denne folder kan I læse om strukturer, retningslinjer, holdninger og ønsker, som er fælles for de tre klasser på 4. årgang. Vi ønsker at komme tæt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

Bowlingtur for 3. klasserne

Bowlingtur for 3. klasserne Nyhedsbrev SFO april 2014 Kære forældre Vi har nu ansat 2 pædagogmedhjælpere Lasse og Michael. De har nu været her i 2 uger og er ved at have lært en del navne på jeres børn. Michael er 20 år, har et sabbatår

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

UGEBREV nr. 1 uge 32 Årgang 7 Nyt skoleår

UGEBREV nr. 1 uge 32 Årgang 7 Nyt skoleår UGEBREV nr. 1 uge 32 Årgang 7 Nyt skoleår Så er vi godt i gang med et nyt skoleår. Vi har haft en dejlig første uge med glade børn, der har glædet sig til at komme i skole efter sommerferien og møde deres

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre Jeres barn er kommende skolestarter, og derfor har I mulighed for at vælge, at det skal gå i Tidlig SFO. På Nørre Aaby skole har vi tidlig SFO

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer INFORMATIONSFOLDER BØRNEHAVEKLASSEN PARKSKOLEN Struer www. parkskolen-struer.dk Kære forældre Samarbejde, tryghed og tillid er nogle af de nøgleord, som har stor betydning i skolens hverdag. Det gælder

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/1-2019 Klokken 19.00 21.00 Indskolingens lokale pkt. Dagsorden Referat 1. Velkomst mm. Mette byder velkommen til

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole

Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole Skoleåret 2018-2019 Kære forældre i indskolingen på Frederiksborg Byskole Denne folder er udarbejdet af lærere og pædagoger i indskolingen.

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Velkommen til 0. klasse i Helsingør Privatskole

Velkommen til 0. klasse i Helsingør Privatskole Velkommen til 0. klasse i Helsingør Privatskole Er det første gang i sender et barn i skole, vil i opdage at, skolen har ændret sig meget, siden I selv gik i skole. Et nyt kapitel starter ikke kun i jeres

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2013 Siden sidst. Et anderledes forår er bag os, og sommeren banker på Solen skinner og 9. klasse har sidste skoledag. Så ved vi, at endnu et skoleår snart er ved at

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 44/2017. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 44/2017. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 44/2017 Nyt fra

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Praktiske oplysninger - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Kære forældre! Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

UGEBREV nr. 65 uge 10

UGEBREV nr. 65 uge 10 UGEBREV nr. 65 uge 10 Tak til støtteforeningen Årgang 5 På hele skolens vegne vil jeg gerne sige tak til medlemmerne af vores støtteforening og de andre, der hjalp med at lave bankospil i går aftes. Det

Læs mere

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole Informationshæfte for Indskolingen Ørslevkloster Skole 2014 2015 11. udgave s. 1 En skole i forandring Ørslevkloster skole er en skole i forandring. I vil opleve en skole, som er anderledes, end da I selv

Læs mere

Velkommen til BillundSkolen

Velkommen til BillundSkolen Velkommen til BillundSkolen - Praktiske oplysninger Kære forældre I dette hæfte har vi forsøgt at samle så mange praktiske oplysninger som muligt omkring førskolen. En del af disse oplysninger vil også

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

UGEBREV nr. 29 uge 13

UGEBREV nr. 29 uge 13 UGEBREV nr. 29 uge 13 Tidlig Sfo Så oprandt dagen endelig,, hvor vi siger goddag til de nye børn i Tidlig SFO. Der er startet ni rigtig søde børn, og vi siger hjertelig velkommen til jer alle sammen. Arbejdslørdag

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

UGEBREV nr. 37 uge 23

UGEBREV nr. 37 uge 23 UGEBREV nr. 37 uge 23 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Nu kom sommeren for fuld kraft. Det har været så rart at kunne flytte undervisningen udenfor. At vi er meget udenfor betyder også at det er nødvendigt

Læs mere

UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7

UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7 UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7 Arbejdslørdag Husk at bestyrelsen holder arbejdslørdag den 17. september. Det bliver helt sikkert en meget hyggelig dag, og skolen er altid rigtig flot efter arbejdslørdagen.

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: torsdag 05/ Klokken Indskolingens lokale

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: torsdag 05/ Klokken Indskolingens lokale Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: torsdag 05/9-2019 Klokken 19.00 21.00 Indskolingens lokale pkt. Dagsorden Referat Alle børn er repræsenteret til dagens forældremøde.

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Hvepsereden/ Midgaarden

Hvepsereden/ Midgaarden Hvepsereden/ Midgaarden Overgangen fra børnehave til skole og fritidshjem Vigtig information til dig som skal have et barn i skole Kære forældre. At et barn skal begynde i skole er en stor begivenhed i

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang Glidende overgang Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene være

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Lejrskolen. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge Side 1 af 8. Lejrskolen 2013

Lejrskolen. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge Side 1 af 8. Lejrskolen 2013 Nyhedsbrev uge 21-2013 Side 1 Side 2 Side 3 Lejrskolen 2013 Diverse Børnehaven - Lejr Side 7 Side 8 Overnatning på skolen Kalender, kontakt mm Lejrskolen I den forgangne uge har alle skolens elever været

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Velkommen til SFO Firkløveren.

Læs mere

Kære Førskole forældre

Kære Førskole forældre I ABC Til forældre Kære Førskole forældre Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn begynder i Førskolen i ABC. Det bliver noget nyt og spændende vi går i møde nogle måneder vi alle ser frem til. Da det er

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkommen til Alfehøjen

Velkommen til Alfehøjen Velkommen til Alfehøjen Lisbet Line Anja Ida Pædagog Pædagog Medhjælper Medhjælper (Barselsorlov) Troldebo Lonnie K Cecilia ------------------- Pædagog Pædagog Studerende Børnehuset Marievang Velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere

Skole Parathed Vejledning til forældre.

Skole Parathed Vejledning til forældre. Skole Parathed Vejledning til forældre. Mange er i tvivl omkring sit barns skolegang og i dag stilles der større og større krav til hvad man skal kunne. Ud over at man skal kunne eller være interesserede

Læs mere