Køge Kommune. FERIEFOND Løkken. Pippi og Ronja. Apotekers en. Reersø Hasle. Marielyst

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Køge Kommune. FERIEFOND Løkken. Pippi og Ronja. Apotekers en. Reersø Hasle. Marielyst"

Transkript

1 1 Køge Kommune FERIEFOND Løkken Pippi og Ronja Apotekers en Reersø Hasle Marielyst 2018

2 Pippi - Immeln Sverige Ronja - Immeln Sverige Reersø Hasle Apotekerstien - NyK.Sj. Løkken Marielyst

3 Kære kolleger i Køge Kommune 3 Året 2017 har været et rigtig godt år for feriefonden. Udlejningsfrekvensen er steget ganske væsentligt i forhold til 2016, hvilket jo må betyde, at vores ferieboliger falder i jeres smag. Det nye hus i Marielyst har fået utroligt mange positive tilkendegivelser med på vejen, og det er vi i bestyrelsen meget glade for. I årets løb har der dog været en del udfordringer med lejligheden i Ebeltoft pga. skimmelsvamp. Et firma med speciale i skimmelsvampsrengøring har gjort lejligheden ren, og Teknologisk institut har derefter foretaget målinger i lejligheden for at kortlægge problemerne. De er af en sådan karakter, at bestyrelsen nu overvejer boligens fremtid som værende en del af feriefondens ejendomme. I Sverige har vi fået renoveret badeværelset i Ronja, så det fremstår lyst og lækkert. Der er dog stadig problemer med affaldssorteringen. Svenskerne sorterer på en bestemt måde, og hvis affaldet ikke er sorteret korrekt, bliver det ikke fjernet, så vær venligst ekstra opmærksom, når I skal smide noget ud. Med den stigende udlejning må det konstateres, at affaldscontainerne ikke er store nok, og i 2018 vil der derfor være et ekstra sæt affaldsspande, et sæt til hvert hus. I 2017 er al administration og regnskab overgået til VisitKøge. Bestyrelsen besluttede, at det var mest enkelt at have det hele samlet ét sted, og da Visit- Køge i forvejen stod for udlejningen, var det et helt naturligt valg. For at opretholde ferieboligernes gode standard, beder vi alle lejerne om at give VisitKøge besked, hvis der er noget, som er gået i stykker eller mangler, så vi kan få rettet op på det, inden nye lejere ankommer. Bestyrelsen vil gerne takke de lejere, som er behjælpelige med at fragte ting og sager med til boligerne. Vi opfordrer desuden til, at man ved afrejse sørger for at gøre grundigt rent og efterlade boligen, som man selv ønsker at overtage den. Næste lejer kunne jo være din egen kollega. I ønskes alle et herligt år som lejere i Køge kommunes skønne ferieboliger. Formand Jytte Larsen

4 4 Praktiske oplysninger Uge Sæson 1-12 Vinter Mellem Sommer Mellem Vinter Mellem Vinter kr Mellem kr Sommer kr Pris weekendleje - gælder alle huse (+ evt. mandag med uden beregning) Hele året kr Døgnleje - gælder alle huse Alle huse Første døgn kr. 500 efterfølgende døgn kr. 400 Svarfrister Alle får svar med det samme uanset lejemålets længde, med undtagelse af højsæsonen. OBS! Frist for aflevering af ansøgninger til lodtrækningen i sommersæsonen er den 15. februar. Alle ansøgere får besked hurtigst muligt. Du kan ikke være med i lodtrækningen, hvis du har haft en bolig i sommerhøjsæsonen de to foregående år. Betaling Ved lejemålets indgåelse trækkes beløbet ved førstkommende løntræk.

5 Praktiske oplysninger 5 Køge Kommunes Feriefond råder over 8 feriehuse disse steder Apoterkerstien - Nykøbing Sj. (Nordsjælland) Reersø (Vestsjælland) Løkken (Nordjylland) Marielyst (Falster) Immeln (Sydsverige) Hasle (Bornholm) 1 hus 1 hus 1 lejlighed 1 rækkehus 2 huse 1 rækkehus Alle boligerne er indretningsmæssigt af god kvalitet, og de er udstyret med, hvad der er brug for i en moderne feriebolig. Man skal være ansat ved Køge Kommune for at kunne leje ferieboligerne. Specielt pensionister/efterlønnere Tidligere ansatte ved Køge Kommune, som er blevet pensionist/efterlønner, kan også leje Feriefondes boliger. Betingelsen er, at du skal være gået på pension/efterløn umiddelbart efter at have arbejdet ved Køge Kommune. Lejefrekvens Ugeleje er fra fredag kl til efterfølgende fredag kl Eksempel: Uge 08 - går fra fredag i uge 07 til fredag i uge 08. Weekendleje er fra fredag kl til søndag kl Hvis ferieboligen er ledig mandag efter en ansøgt weekend, kan denne dag ønskes med - oplys ved bestillingen. Udlejer: VisitKøge, tlf Lej en bolig! Læs om feriefondens boliger i fred og ro derhjemme. Klik ind på Du finder feriefondens fane øverst til højre på siden. Her kan du finde information om boligerne, seværdigheder i de forskellige områder, lejeregler og priser samt et ansøgningsskema, hvor ferieboligen kan bestilles. Bestillingen er bindende Hvis du bliver forhindret, forsøges det at udleje boligen til en anden af Visit- Køge, men du hæfter for betalingen, såfremt dette ikke lykkes. Efterlad venligst ferieboligen i den stand, som du selv gerne vil overtage den i.

6 6 Apotekerstien, Nykøbing Sj. Velindrettet og hyggeligt bjælkehus på 92 m2, beliggende på m2 skøn naturgrund. Feriehuset ligger centralt for strand og by i en plantage, tæt ved fredet område (fuglereservat) og kun ca. 20 min. gang fra en af Danmarks bedste badestrande. Det er ikke tilladt at grille, brug af åben ild og fyrværkeri, jf. politivedtægten. 6 sengepladser. (Værelse m/2 enkeltsenge, værelse m/dbl. seng, værelse m/køjeseng). Alle senge er 90 x 200 cm. TV, DVD-afspiller Husk evt. Boxerkort Radio og CD-afspiller Brændeovn (medbring selv brænde)

7 Reersø 7 I feriehuset på Reersø kan du nyde udsigten fra første række udover Jammerland Bugt og Storebælt. Reersø ligger naturskønt mellem Kalundborg og Korsør. Huset er både hyggeligt og funktionelt med to terrasser, hvor man kan sidde ugenert og nyde ferielivet. Der er direkte adgang til badestrand, og frisk fisk til aftensmaden kan købes på havnen. Det er ikke tilladt at grille. 6 sengepladser. (2 vær. m/hver en enkeltseng 90 x 200 cm, 1 værelse m/dbl. seng 140 x 200 cm, alkove i stue m/dbl. seng 180 x 200 cm) TV, DVD-afspiller Husk evt. Boxerkort Radio og CD afspiller Brændeovn (medbring selv brænde)

8 8 Løkken Fantastisk ferielejlighed i første klitrække med under 100 m til Vesterhavets bølger og med stor altan. Lejligheden er centralt beliggende i Løkken i bygningen Løkken Strandpavillon, hvis historie går langt tilbage, selvom bygningen er af nyere dato. Lejligheden er i to plan på i alt 88 m2, beliggende på 1. og 2. sal. Oplev Vesterhavets frådende bølger og himlens farvespil, der inspirerede de kendte Skagensmalere og mange efter dem. Det er ikke tilladt at grille. 4 sengepladser. Alle senge er 90 x 200 cm TV, DVD-afspiller Radio og CD-afspiller

9 Marielyst 9 Lys og lækker feriebolig i 2 etager med plads til 4-5 personer. Boligen indeholder to soveværelser, en stor stue med udgang til altan, et badeværelse med brus og toilet på hver etage samt køkken og spisestue i et med sovesofa og udgang til solterrasse. Opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler forefindes. Boligen ligger midt i Marielyst by, kun 2 minutters gang fra stranden. I området findes adskillelige spisesteder samt diverse aktiviteter, bl.a. legeplads, minigolf og gokart. Bemærk, at åbningstider kan variere efter sæson. Desuden er der kort afstand til Gedser, så man kan tage en smuttur til Tyskland. 4-5 sengepladser (1 vær. m/2 enkeltsenge, 1 vær. m/dobb. seng - alle senge er 90 x 200 cm, sovesofa i spisestue 120 x 200 TV

10 10 Immeln - Ronja Det ene af fondens lokaliteter i Sydsverige Pippi og Ronja ligger inde i en dejlig svensk skov tæt på den store sø Immeln. Fra Køge er der ca. 200 km, ca. 3 timers kørsel. Ved Immeln-søen kan der lejes kanoer, der kan fiskes, og man kan tage en sejltur med turbåden M/S Immeln. Brio-legetøjsmuseeum ligger ikke langt væk, og andre seværdigheder og arrangementer kan ses, hvis man søger under Immeln på nettet. Der sidder en museforskrækker i huset, som ikke må tages ud af stikkontakten. Den udsender en høj tone, som kan være generende for husdyr! Det er ikke tilladt at grille på terrassen. Brug bålpladsen. 6 sengepladser (2 dbl. værelser, hems m/2 enkeltsenge) TV, DVD-afspiller Brændeovn (medbring selv brænde)

11 Immeln - Pippi Det andet af fondens lokaliteter i Sydsverige 11 Husene ligger på samme grund i en bøgeskov 15 m fra hinanden - og tæt ved sø og er hver på 79 m2 med hver 24 m 2 overdækket terrasse. Husene ligger ca. 20 km nord/nordøst fra Kristianstad, og nærmeste større by er Knislinge, som ligger ca. 10 km fra Immeln. Husene i Immeln kan lejes samlet eller hver for sig. Der sidder en museforskrækker i huset, som ikke må tages ud af stikkontakten. Den udsender en høj tone, som kan være generende for husdyr! Det er ikke tilladt at grille på terrassen. Brug bålpladsen. 6 sengepladser (1 dbl. værelse, 1 køjeseng, hems m/2 enkeltsenge - alle senge er 90 x 200 cm) TV, DVD-afspiller Brændeovn (medbring selv brænde)

12 12 Hasle Østersøens perle Huset i Hasle ligger med udsigt til Hasle Havnebad og udsigt over Hasle Marina med en lille fiskerihavn, hvor der er hyggelig aktivitet. På den anden side af huset har man fantastisk udsigt over stranden med solnedgang over Østersøen. Sauna offentlig tilgængelig juni-sept. min. 2 dage om ugen, se Hunde skal føres i snor på havneområdet. Slutrengøring kan bestilles. Det er ikke tilladt at grille. 7 sengepladser (værelse m/1 køjeseng + 1 enkeltseng, soveværelse m/dbl. seng - alle senge 90 x 200 cm. Hems m/dbl. seng 140 x 200 cm) TV Husk evt. Boxerkort Radio og CD-afspiller Brændeovn (medbring selv brænde)

13 13 Holdet bag Køge Kommunes Feriefond Bestyrelsen: Jytte Larsen, Teknik- og Miljøforvaltningen Formand Susanne Schuster, Børne- og Uddannelsesforvaltningen Henrik Paaske Kjer, Teknik- og Miljøforvaltningen Jakob Skriver, Velfærdsforvaltningen Sisse Stage, Børne- og Uddannelsesforvaltningen Suppleanter: Mette Falther, Kultur- og Økonomiforvaltningen Niels Bent Petersen, Kultur- og Økonomiforvaltningen Administration og udlejning: VisitKøge, Vestergade 1, 4600 Køge,tlf , HYPERLINK Ulla Dahrup & Kirstine Christiansen

14 14

15 Ansøgningsskema til ferieboligerne 15 Navn: Adresse: Postnr.: By: Cpr. nr.: Ansættelsessted: Tlf. arbejde: Tlf. privat/mobil: Mail adr.: Ønsker feriebolig (i prioriteret rækkefølge: 1, 2 osv.) Apotekerstien: Reersø: Løkken: Marielyst: Hasle: Pippi: Ronja: Pensionist: Ønskes i uge: Ønskes i weekenden: Andet: Jeg er indforstået med, at betalingen for ferieboligen trækkes ved førstkommende løntræk. Dato: Underskrift: Sendes til: Køge Kommunes Feriefond v/ VisitKøge Vestergade Køge

16 Her lejer du ferieboligerne VisitKøge, Vestergade 1, 4600 Køge, tlf.nr Feriefondens hjemmeside: Gå ind på og klik på Køge Kommunes Feriefond i øverste højre hjørne.

Køge Kommunes. Feriefond. VisitKøge

Køge Kommunes. Feriefond. VisitKøge 1 Køge Kommunes Feriefond VisitKøge 2017 Pippi - Immeln Sverige Ronja - Immeln Sverige Reersø Hasle Apotekerstien - NyK.Sj. Løkken Ebeltoft Marielyst Kære kolleger i Køge Kommune 3 Så gik året 2016, hvor

Læs mere

Feriefonden for medarbejdere i Køge Kommune

Feriefonden for medarbejdere i Køge Kommune 1 Løkken Feriefonden for medarbejdere i Køge Kommune Pippi og Ronja Billund Apotekerstien Reersø Hasle Rødby Marielyst 2019 Pippi - Immeln Sverige Ronja - Immeln Sverige Hasle Reersø Apotekerstien - NyK.Sj.

Læs mere

Køge Kommunes. Feriefond. VisitKøge

Køge Kommunes. Feriefond. VisitKøge 1 Køge Kommunes Feriefond VisitKøge 2016 Pippi - Immeln Sverige Ronja - Immeln Sverige Reersø Hasle Apotekerstien - NyK.Sj. Løkken Ebeltoft Kære kolleger i Køge Kommune 3 Bestyrelsen for Feriefonden byder

Læs mere

Køge Kommunes Feriefond

Køge Kommunes Feriefond Køge Kommunes Feriefond 2015 Ronja - Immeln Sverige Pippi - Immeln Sverige Reersø Hasle Løkken Apotekerstien - NyK.Sj. Ebeltoft 2 Kære kolleger i Køge Kommune Bestyrelsen for Feriefonden byder velkommen

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. Hold da helt ferie 2009 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Revideret februar 2009 - Varenummer 3506 Ringkøbing

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2 Hold da helt ferie 2010 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side 1 Side 2 Revideret juni 2010 - Varenummer 3506 Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950 Ringkøbing Nyhed Lejligheden

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. Hold da helt ferie 2007 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Ringkøbing Fjord Arvidvej 150, 6960 Hvide Sande

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

Sæsonen 2011-2012. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN/Tjenestemændenes Forsikring ønsker alle en rigtig god ferie.

Sæsonen 2011-2012. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN/Tjenestemændenes Forsikring ønsker alle en rigtig god ferie. Sæsonen 2011-2012 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2011-2012. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTUR- FORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN

Læs mere

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00 Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 18.09.15 Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration)

Læs mere

SOMMERHUS til 6 Personer:

SOMMERHUS til 6 Personer: SOMMERHUS til 6 Personer: Sommerhuset er beliggende på Blomstervangen 81, Jegum, 6840 Oksbøl Huset på 74 m2 og er indrettet med: Entre 1 værelse med 2 enkelte senge 1 værelse med køjeseng 1 soveværelse

Læs mere

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2018/2019 Gl. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia / Rødby Berlin / Tyskland Wagrain / Østrig Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Dejlig feriebolig i Brixton se side 12 HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Nyt lækkert rækkehus i Brixton, London HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

FERIEBOLIGER 2017/2018. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain

FERIEBOLIGER 2017/2018. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain FERIEBOLIGER 2017/2018 Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2017-2018 HUSK LODTRÆKNING

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer.

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer. Roskilde afdeling Sommerhuset på Møn Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby Udlejes til 6 personer. Huset er 71 kvm.: Stor stue i forbindelse med åbent køkken Stue med udgang til terrasse Køkken Soveværelse

Læs mere

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010 DFDS FRITID Lodtrækning af fritidsboliger 2010 Lejlighed i Berlin 5 fritidshuse i Danmark Italien: Toscana Sydfrankrig: Nice & Sainte Maxime Skagen i august Lodtrækning finder sted tirsdag 2. februar 2010

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at bookning kun kan ske pr. telefon.

Vi gør opmærksom på, at bookning kun kan ske pr. telefon. Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 06.07.15 Ring på tlf. 88 92 33 60 hvis du vil booke et af Postens

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. Januar 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. Januar 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 Januar 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Fredag kl. 16.00 til fredag kl. 14.00. Hvis du har bestilt rengøring, dog kun til kl. 12.00 Hvem kan

Læs mere

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen Strømlund Strømlund ligger i meget naturskønne omgivelser, 7 km. fra Fjellerup Strand", hvor der er en usædvanlig dejlig strand og skønt vand. Børnefamilier vil også have glæde af Djurs Sommerland, som

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 november 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juni 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Information om Rørvig husene

Information om Rørvig husene Ferieforeningen for FLSmidth 1 Information om Rørvig husene De to sommerhuse ved Rørvig er beliggende på henholdsvis: Rørvig 1, Lærkevænget 22, 4581 Rørvig Rørvig 2, Lærkevænget 24, 4581 Rørvig Kørselsvejledning

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juli 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Sommerhuset i Lalandia

Sommerhuset i Lalandia Roskilde afdeling Sommerhuset i Lalandia Digestien L 166, Rødby Udlejes til 8 personer Huset er i 2 plan, 103 m 2 Åbent køkken med spiseplads Køkken. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler Åben stue

Læs mere

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7 Sæsonen 2012-2013 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2012-2013. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTURFORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. Kort Blåvand

Læs mere

FERIEAVISEN 2011. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige

FERIEAVISEN 2011. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige FERIEAVISEN 2011 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Rugårdsvej 20 5000 Odense C Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19

Læs mere

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen Sæsonen 2013-2014 FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN stiller et sommerhus i Blåvand og en ferielejlighed i Prag til rådighed for de afdelinger, som ikke har haft mulighed for at tilbyde forsikringstagerne i

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Et godt sted at bo. M. Goldschmidt Ejendomme A/S. Gammel Køge Landevej 256 A-C & 260 A & D, 2650 Hvidovre. Attraktive boliger 1-3 værelser m²

Et godt sted at bo. M. Goldschmidt Ejendomme A/S. Gammel Køge Landevej 256 A-C & 260 A & D, 2650 Hvidovre. Attraktive boliger 1-3 værelser m² Gammel Køge Landevej 256 A-C Et godt sted at bo Attraktive boliger 1-3 værelser 51-162 m² M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst: Pantone 389 M. Goldschmidt Ejendomme

Læs mere

Luksus Sommerhuse Udlejes

Luksus Sommerhuse Udlejes Luksus Sommerhuse Udlejes Udbyhøj Syd Djursland Booking. Benny Vittrup Tlf. 0045 40812270 www. Luksussommerhuse.com E.mail. bennyvittrup1@gmail.com Eller på www.djurspakken.dk og få hele ferien som pakkeløsning

Læs mere

FERIE. Forår/Sommer/Efterår/Vinter

FERIE. Forår/Sommer/Efterår/Vinter 2014 2015 FERIE Forår/Sommer/Efterår/Vinter Bestyrelsen for Feriefonden: Der foretages valg til bestyrelsen hvert år i maj måned. I forbindelse med valget i maj 2012 har bestyrelsen konstitueret sig således:

Læs mere

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder Marienlyst Palæ Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder ferielejligheder-marienlyst.dk -alt hvad feriehjertet begærer Se mere på ferieboliger-marienlyst.dk En unik

Læs mere

Samsø. Feriehuse Oplevelsesferie. www.samsoferiehus.dk

Samsø. Feriehuse Oplevelsesferie. www.samsoferiehus.dk Samsø Feriehuse Oplevelsesferie www.samsoferiehus.dk Den bedste ferie Samsø Feriehusudlejning - øens lokale udlejningsbureau - udlejer gode feriehuse, der er med til at skabe rammerne for den perfekte

Læs mere

Salgsopstilling. RealMæglerne Maasbøl. Handler med omtanke..! Adresse Hasle Marina 37, 3790 Hasle Sag nr. 355F0004 Dato 10.

Salgsopstilling. RealMæglerne Maasbøl. Handler med omtanke..! Adresse Hasle Marina 37, 3790 Hasle Sag nr. 355F0004 Dato 10. RealMæglerne Maasbøl Statsaut. ejendoms mæglere MDE Rungstedvej 11 2970 Hørsholm Telefon 45 76 90 51 Telefax 45 76 90 59 2970@ mailreal.dk www.realmaeglerne.dk/maasbøl Handler med omtanke..! Salgsopstilling

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

Alternativ Indkvartering

Alternativ Indkvartering Alternativ Indkvartering 2011 Velkommen til Dana Cup, Hjørring 2011! Deltagelse i Dana Cup betyder, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skjønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

FO Ferie. Feriekatalog

FO Ferie. Feriekatalog FO Ferie Feriekatalog 2016 2 3 Indhold Forord... 4 Praktiske oplysninger... 5 Udlejningsperioder... 7 Sitges... 8 Prag... 9 Paris... 10 Cala Mijas... 11 Mols...12 Lønstrup... 13 Prisliste... 14 4 Stranden

Læs mere

FO Ferie vil med denne brochure præsentere vores tilbud om leje af ferieboliger til vore medlemmer, såvel aktive som pensionerede.

FO Ferie vil med denne brochure præsentere vores tilbud om leje af ferieboliger til vore medlemmer, såvel aktive som pensionerede. FO Ferie Feriekatalog 2 Indhold Forord... 4 Praktiske oplysninger... 5 Udlejningsperioder... 7 Sitges... 8 Prag... 9 Paris... 10 Cala Mijas... 11 Mols...12 Lønstrup... 13 Prisliste... 14 Stranden i Sitges

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S FERIEAVISEN 2010 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19 20 43 www.falckpf.dk

Læs mere

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst -[forside]- -[overmenu]- Lejligheder og værelser Lejligheder og værelser Naturperlen er en hyggelig landejendom med en fantastisk udsigt over den

Læs mere

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Røndegaard. Smuk udsigt over Kaløvig FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt

Røndegaard. Smuk udsigt over Kaløvig FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt Skønne ferielejligheder og Luksus ferieboliger Herregaardsferie med havudsigt VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD Ved et ferieophold på kan man mærke suset fra danmarkshistorien. Så snart man kører ind på den gamle

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Nordsjælland SKOVGRUND I SKØNT OMRÅDE UDSHOLT ENKELT, SMUKT OG MODERNE SOMMERHUS TOFTEAGER 31, UDSHOLT I et skønt sommerhusområde med masser af charme og smukke træer har

Læs mere

Fritidshuse ved Limfjorden

Fritidshuse ved Limfjorden Fritidshuse ved Limfjorden Vesthimmerlands Kommune ÅBENT HUS I PINSEN Kig forbi Trend søndag den 24. maj kl. 11-16 og find dit nye fritidshus! Vi står klar ved butikken ved stranden i Trend Gl. Amtsvej

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

Suveræn beliggenhed i 1. række, med havudsigt fra alle rum Juulsgårdsvej 9, 2680 Solrød Strand. Villa

Suveræn beliggenhed i 1. række, med havudsigt fra alle rum Juulsgårdsvej 9, 2680 Solrød Strand. Villa Suveræn beliggenhed i 1. række, med havudsigt fra alle rum Juulsgårdsvej 9, 2680 Solrød Strand Villa Suveræn beliggenhed i 1. række, med havudsigt fra alle rum Juulsgårdsvej 9, 2680 Solrød Strand Kort

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD SMUK UDSIGT OVER KALØVIG FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt

VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD SMUK UDSIGT OVER KALØVIG FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt SKØNNE FERIELEJLIGHEDER OG LUKSUS FERIEBOLIGER Røndeg degaa ard Herregaardsferie med havudsigt VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD Ved et ferieophold på kan man mærke suset fra danmarkshistorien. Så snart man kører

Læs mere

VIGTIG VIGTIG VIGTIG SYMBOLFORKLARING: Antal sovepladser. Nærmeste badestrand/svømmehal Der er ikke altid tale om den bedste badestrand

VIGTIG VIGTIG VIGTIG SYMBOLFORKLARING: Antal sovepladser. Nærmeste badestrand/svømmehal Der er ikke altid tale om den bedste badestrand Ferieboliger 2011 VIGTIG VIGTIG VIGTIG SYMBOLFORKLARING: Antal sovepladser Nærmeste badestrand/svømmehal Der er ikke altid tale om den bedste badestrand Feriehusene må kun bebos af det antal personer,

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

- efterår - vinter - forår

- efterår - vinter - forår - efterår - vinter - forår Udlejning For our non Danish speaking members the cataloque is available in Englich here: www.fct.dk Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede

Læs mere

- en perle i Guldborgsund

- en perle i Guldborgsund - en perle i Guldborgsund Velkommen til en helt anden verden Opholdet starter med en smuk sejltur over Guldborgsund. Efter blot 4 minutter befinder du dig i en helt anden verden. Øens tætte vegetation

Læs mere

- efterår - vinter - forår

- efterår - vinter - forår - efterår - vinter - forår Udlejning For our non Danish speaking members the cataloque is available in Englich here: www.fct.dk Funktionærforeningen udbyder herved ophold for medlemmerne i egne og lejede

Læs mere

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 SØNDERVIG FERIEPARK Søndervig Sag. r1901 Nybolig Ringkøbing & Søndervig Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 Søndervig Feriepark - bolig 60 m2. 02 Søndervig Feriepark - her opføres Danmarks ubetinget

Læs mere

Falstersgade 24, Fredericia

Falstersgade 24, Fredericia Falstersgade 24, Fredericia Imponerende patriciervilla i 1. række til Lillebælt Drømmer du om at bo i en fantastisk flot villa, hvor de smukke, originale detaljer på elegant vis kombineres med moderne

Læs mere

Klynevej 6, Balka 3730 Nexø

Klynevej 6, Balka 3730 Nexø Klynevej 6, Balka 3730 Nexø Hus nr. 11-20 og hus nr. 26-28 Sag: 37101124 edc.dk BornholmerBo e & valuarer MDE Tornegade 1-3 - 3700 Rønne Tlf. 56955683-371@edc.dk Boligen Opført: 2012 Rum/Værelser: 3/2

Læs mere

Helårshuse. til salg i Odsherred. Åbningstider i Nykøbing Sj. Åbningstider i Rørvig. Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag 10.00 13.00

Helårshuse. til salg i Odsherred. Åbningstider i Nykøbing Sj. Åbningstider i Rørvig. Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag 10.00 13.00 Helårshuse til salg i Odsherred Åbningstider i. Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag 10.00 1.00 Søndag Lukket Åbningstider i Rørvig Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag Søndag Lukket Lukket NYKØBING SJ. v/ Jesper

Læs mere

Udlejning af Fælleshuset Kirkevangen I&II

Udlejning af Fælleshuset Kirkevangen I&II Udlejning af Fælleshuset Kirkevangen I&II Ny prisliste og udlejningsregler for udlejning af fælleshuset Kirkevangen I&II Rytterkær 115 2765 Smørum 1 of 6 Prisliste priser gældende fra 1. januar 2018: Fredag

Læs mere

Nonnebo - Luksuslejligheder

Nonnebo - Luksuslejligheder Nonnebo - Luksuslejligheder Nonnebo består af tre luksusfamilielejligheder med henholdsvis 2, 3 og 4 senge og mulighed for opredning i stuen, så der er plads til 4, 5 eller 6 personer. Lejlighederne er

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum.

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum. Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Campingmægler. Helnæs. Hans Korsgaard

Campingmægler. Helnæs. Hans Korsgaard mægler mægler Aps - Ry Mølle - Rodelundvej 2B - 8680 Ry - CVR 33 35 55 13 - Tlf. 2022 7737 mail@hanskorsgaard.dk sælges nu! pladsen er en perle i det Sydfynske ø-hav, beliggende på en halvø i Lillebælt

Læs mere

Pris: B02067CT Type transaktion Type ejendom Areal Værelser Badeværelser Pris Reference CEE

Pris: B02067CT Type transaktion Type ejendom Areal Værelser Badeværelser Pris Reference CEE Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 422 m2 Værelser 4 Badeværelser 3 Pris 890.000 Reference CEE En Tramite Side 1 fra 26 Beskrivelse af ejendommen Hus beliggende i urbaniseringen

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Nordsjælland SKOVGRUND I SKØNT OMRÅDE UDSHOLT Sommerhus og grund ligger i et dejligt veletableret sommerhusområde med masser af træer. Her er blot 800 m til den fine børnevenlige

Læs mere

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet Velkommen til Prag HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet BELIGGENHED 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER OM LEJLIGHEDEN: Lejligheden er på ca. 80 m² og består af en kombineret stue/køkken,

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE Bo tæt på det grønne Bo tæt på infrastruktur Bo tæt ved Syddansk Universitet og kommende OUH. Nye lejeboliger i Lindvedhave - med adgang til det grønne, nær kommende OUH og let

Læs mere

Åboulevarden 17. st, 8000 Aarhus C

Åboulevarden 17. st, 8000 Aarhus C Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Åboulevarden 17. st, 8000 Aarhus C Funktionelt butikslejemål pt. frisørsalon God beliggenhed - direkte

Læs mere

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

De Grafiske Feriehuse. på Samsø. velkommen til en dejlig ferie på. samsø

De Grafiske Feriehuse. på Samsø. velkommen til en dejlig ferie på. samsø De Grafiske Feriehuse på Samsø velkommen til en dejlig ferie på samsø Gode kollega Velkommen til din egen Ferieby! Bestyrelsen for de grafiske sommerhuse på Samsø (Sælvig Feriehuse) har med denne brochure

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

2 Vær Taglejlighed m. 2 altaner Perfekt studielejlighed

2 Vær Taglejlighed m. 2 altaner Perfekt studielejlighed Indretning: Leder du efter en super billig studielejlighed med 2 altaner og en fantastisk udsigt, så har jeg lige lejligheden til dig. Lejligheden indeholder en lys hjørnestue med udgang til den lille

Læs mere

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse

Læs mere

Lejlighederne er nyrenoverede og indeholder køkken, bad og toilet samt egen terrasse til hver af lejlighederne.

Lejlighederne er nyrenoverede og indeholder køkken, bad og toilet samt egen terrasse til hver af lejlighederne. Nonnebo Luksuslejligheder Nonnebo består af tre luksusfamilielejligheder med henholdsvis 2, 3 og 4 senge og mulighed for opredning i stuen, så der er plads til 4, 5 eller 6 personer. Lejlighederne er nyrenoverede

Læs mere

Velkommen til Berlin

Velkommen til Berlin Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse Station. 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER

Læs mere

Luxusferiehuse direkte ved Østersøen. For investorer med lyst til afkast, værditilvækst og mulighed for eget brug!

Luxusferiehuse direkte ved Østersøen. For investorer med lyst til afkast, værditilvækst og mulighed for eget brug! OstseeStrandpark Grömitz Luxusferiehuse direkte ved Østersøen For investorer med lyst til afkast, værditilvækst og mulighed for eget brug! Udstykningsplan - første byggeetape mod stranden Strandpark Nr.

Læs mere

Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE

Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE Olof Palmes Park ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng Adresse: Olof Palmes Allé 42B Skejby, Århus www.olofpalmespark.dk

Læs mere

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! ØNBJERGVEJ 52, 8410 RØNDE NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! - spændende liebhaverejendom med udsigt over Kalø Vig Denne velholdte og sjældent udbudte ejendom med fantastisk beliggenhed ligger kun 20 minutters

Læs mere

Solvang. Følgende oplysninger er tilgængelige:

Solvang. Følgende oplysninger er tilgængelige: Følgende oplysninger er tilgængelige: 1. Om huset 2. Praktiske oplysninger 3. Praktiske oplysninger 4. Oversigtskort 5. Inventarliste 1 6. Inventarliste 2 7. Brandslukning 1 8. Brandslukning 2 Pænt og

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Velkommen. til en dejlig ferie. Grafiske Feriehuse. Samsø

Velkommen. til en dejlig ferie. Grafiske Feriehuse. Samsø V Velkommen til en dejlig ferie Grafiske Feriehuse Samsø GODE KOLLEGA Velkommen til din egen Ferieby! Bestyrelsen for Sælvig Feriehuse har med denne brochure fornøjelsen af at præsentere dig for vores

Læs mere

Åboulevarden 15, 8000 Aarhus C

Åboulevarden 15, 8000 Aarhus C Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Åboulevarden 15, 8000 Aarhus C Lyst lejemål med masser af plads God beliggenhed - direkte ved åen Adgang

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Trust Camping sælges nu!

Trust Camping sælges nu! FAKTAOPLYSNINGER Trust Camping sælges nu! Aps - Ry Mølle - Rodelundvej 2B - 8680 Ry - CVR 33 35 55 13 - Tlf. 2022 7737 mail@hanskorsgaard.dk Enestående, trestjernet campingplads lige ned til Gudenåen.

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere