Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Renault TRAFIC

2

3

4 Ved din side En varebils effektivitet konstateres i terrænet. Ny Trafic giver dig de mest nyskabende løsninger, når du skal læsse bilen, befinder dig i kabinen eller kører på landevejen. Løsninger, som virkelig forenkler dagligdagen for erhvervsfolk. Og den nye Trafic er også en fryd for øjet med sine dynamiske og robuste linjer. God fornøjelse med udforskningen.

5

6

7 Innovation der skal opleves i dagligdagen Et helt nyt indvendigt design, udstyr og motorer, som bliver stadig mere effektive: ny Trafic er innovation på alle niveauer. Kabinen er et mobilt kontor, hvor du kan tilslutte dit udstyr og udnytte det 100 %. De smarte detaljer giver det længste lastrum i kategorien. Udvalget af smidige og meget økonomiske motorer kendetegnes ved de bedste teknologiske præstationer. Med ny Trafic får du innovation i dagligdagen.

8

9 Mobilt kontor alt i bilen Kabinen i den nye Trafic fungerer som et kontor med alle tænkelige, moderne løsninger inden for tilslutning og opladning af tablets, pc'er og smartphones. Du vil hurtigt finde den ideelle kørestilling, for sæderne er velstøttende og komfortable, og rattet kan justeres i både højde og dybde. Med 14 integrerede opbevaringsrum fordelt i hele kabinen har du hele 90 liter ekstra plads til at opbevare og organisere alle de ting, du gerne vil have lige ved hånden. En stor bakke på 54 l under passagersædet rummer selv store tasker og ting. Med ny Trafic gør du mobilitet til noget helt enkelt.

10 Teknologier som gør din hverdag nemmere og mere tryg Den nye Trafic kører frem med en række nye, smarte løsninger, der giver dig ro i sindet. Fx et vidvinkelspejl* indbygget i passagersædets solskærm - det udvider dit synsfelt og overblikket over bilens højre side og reducerer den blinde vinkel med 75%. Et bakkamera* med visning i bakspejlet (eller på R-LINK skærmen), letter dine manøvrer. Og med det nye nøglekort* i lommen kan du starte bilen og låse/låse op uden nøgle. Det giver dig ekstra komfort. * Ekstraudstyr

11

12

13

14 Mangedoblet effektivitet Uden at bilen fylder mere på vejen, får du samme kapacitet som i en længere bil, når du vælger den nye Trafic. Med klappen i skillevæggen* kan du nemlig transportere rekordlange genstande, på op til 4,15 m. De to store sidedøre og bagdørene med en åbningsvinkel på 255, gør det nemt at udnytte hele lastrummets imponerende kapacitet. Trafic er fuld af praktiske løsninger, der gør hverdagen nemmere. * Ekstraudstyr.

15

16 Du kan få lige den TRAFIC, du har brug for Nye Trafic er forvandlingens mester, og den kan skræddersyes til din virksomheds behov. Ingen opgave er for stor: kølebil, frysebil, varebil med lift, rullende værksted, campingbil, bus, handicapkørsel... Trafic klarer det hele. Vores løsninger er udviklet af Renaults ingeniører i tæt samarbejde med nøje udvalgte karrosseriopbyggere, og mulighederne er næsten uendelige. Vores netværk af godkendte karrosseriopbyggere sikrer dig opbygninger i topkvalitet tilpasset dine specifikke behov og krav.

17 Forberedt til ekstraudstyr El-stik placeret under førersædet og instrumentpanelet er klar til at give el til dit elektriske ekstraudstyr og de nødvendige overvågningssystemer. Nemt og sikkert. Elektrisk konverteringsboks til CAN-BUS ombygning Når du vælger Trafic som campingbil, køle/frysebil, lift-bil etc., kan du få sikker adgang til op til 42 digitale og analoge oplysninger om bilen og ekstraudstyr via CAN-BUS netværk - fx. hastighed, motorstatus, status om døre, forbrug, advarselssignaler, ESP og udstyrets drift. Kraftudtag Kraft-udtag (PTO) med dobbelt remskive på krumtapakslen giver dig mulighed for at installere fx en køleenhed, der kører uafhængigt af kabinens aircondition og Trafics start/stop system. Kraftudtaget øger komforten og gør køleenheden mere energieffektiv.

18

19 Renault TRAFIC Scanning Med ny Trafic bliver innovation en styrke for din virksomheds effektivitet. Under scanneren kan du se udvalget af de effektive motorer, og opleve en helt usædvanlig lastkapacitet.

20 Motor Energy dci. Dobbelt effektiv Med baggrund i renaults teknologiske ekspertise inden for F1 tilbyder den nye trafic et motorprogram, som forener nøjsomhed, smidighed og ydelse. Med motor 1,6 dci energy twin turbo er det lykkedes at optimere forbruget til over 16 km/l* uden at give køb på køreglæden. Motoren på den nye Trafic er baseret på 1,6 dciblokken af seneste generation, som er udviklet af Renault. Den moderne motor forbredrer forbruget med mere end 2 km/l. Motoren findes i turboversion med variabel geometri (dci 95 hk og dci 120 hk) og med Twin Turbo (dci 125 hk og dci 145 hk). Et bredt motorprogram, der opfylder ethvert behov. Twin Turbo-motoren Twin Turbo-motoren med Stop & Start og det nye system til energi-generering ved deceleration (Energy Smart Management) gør det muligt at få brændstofforbruget op over de 16 km/l*. Den første turbolader med meget begrænset turbotøven leverer et højt moment allerede ved lave motoromdrejninger og giver øget respons i igangsætnings- og accelerationsfaserne. Den anden turbolader tager over, når motoren kommer op i omdrejninger. Der opnås en høj motorydelse, uden at motoren bliver stakåndet, og en konstant, regelmæssig og lineær acceleration. Vedligeholdelsesomkostningerne er minimale takket være serviceintervaller på op til km/2 år. Oliekontrol-systemet i Trafic overvåger automatisk kørestil og belastning og advarer om behov for olieskift. Bedre brændstoføkonomi og større køreglæde! Den nye Trafic giver gevinst på alle hylder. kw dci 115 Nm 340 Den dobbelte trykladning giver smidig kørsel og livlige accelerationer, også når bilen kører med last, og giver samtidig mere effekt ved høje motoromdrejninger: * Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning kw tr/min Energy dci 140 Nm EURO 6 og AdBlue Motorerne i den nye Trafic opfylder Euro 6 normen, så du kan nyde vores teknologi med ren samvittighed. De er udstyret med katalysator og partikelfilter, og via SCR-systemet reducerer motorerne emissionerne af NOx ekstra effektivt via indsprøjtning af AdBlue -væske. AdBlue er vandbaseret, ugiftig og ikke-brændbar og indsprøjtes i udstødningssystemet. Det giver mulighed for en effektiv reduktion af emissionerne af forurenende stoffer, og samtidig opretholder det effektiviteten i vores Energy-motorer. AdBlue -beholderen er placeret i fronten af Trafic og tankes let op (med flaske eller tankstationens AdBlue -stander) via en klap i førersiden tr/min Moment (Nm) Ydelse (hk)

21

22 Mål den geniale indretning Den nye Trafics mange smarte muligheder giver dig en af markedets bedste lastkapaciteter. Med det nye klapsystem under passagersædet forlænges lastlængden med 1,2 m, så der er plads til genstande på 3,75 m (4,15 m i version L2). Dette overgås ikke af andre biler. Blokeringssystemet til venstre bagdør giver øget sikkerhed ved lejlighedsvis transport af endnu længere genstande, som kræver, at højre bagdør står åben under kørslen. Lastvolumen 5,2 m 3 på model L1 og 6 m 3 på L2 er maksimeret takket være et lastrum, der har bevaret sin kubiske form. Den nye Trafic giver således mulighed for at transportere 3 europaller, allerede i version L1.

23 Bilen bliver stadig mere praktisk indrettet med avanceret udstyr som fx indvendig bagageholder (tilbehør) og op til 18 fastgørelsesøjer afhængig af modellen. For at lette lastens placering og gøre transporten sikker leveres den nye Trafic med over 60 former for tilbehør, hvoraf ca. 30 er beregnet til lasten. Med de mange ombygningsmuligheder kan den nye Trafic tilpasses alle erhverv og opfylde de særlige krav, der gælder for dit fag.

24 Kør med fuld opkobling R-LINK EVOLUTION, et integreret multimediesystem med fuld opkobling Med sin 7" touch screen, intuitive stemmestyring og ratbetjeninger giver den integrerede og opkoblede Renault R-LINK Evolution dig adgang til nyskabende og praktiske funktioner: navigationssystemet TomTom LIVE, multimedie, telefoni, bilinformationer samt et katalog over apps, der kan downloades fra R-LINK Store. Med Renault R-LINK er alliancen mellem bilen og den digitale verden slået fast. Media Nav EVOLUTION, et integreret, enkelt og tilgængeligt multiediesystem Renault Media Nav med indbygget touch screen giver dig adgang til nyttige og praktiske funktioner: Navigation med trafikinformationer (TMC), radio og håndfri telefoni med Bluetooth eller digital radio (DAB). Med Renault Media Nav Evolution får du alle multimediefunktioner af betydning lige ved hånden. R&Go, en praktisk og intelligent app i din smartphone eller tablet Renault R&Go er en praktisk og intelligent app, der er udviklet for at integrere dine mobiltelefoner og tablets i din Renault. Placer din smartphone i holderen og få en ny navigationsoplevelse. Den er enkel at anvende og giver dig adgang til 4 universer, Multimedie, Telefon, Navigation og Bil - på en ergonomisk og intuitiv måde. Spil din musik, hold styr på dine kontakter, naviger med præcision eller få informationer om dit forbrug og brug Driving ECO 2 -funktionerne alt dette er fremover muligt takket være Renaults nye app, R&Go.

25

26 Beskyttet af passiv sikkerhed: at sikre sikkerheden for alle For Renault er din sikkerhed på vejen det vigtigste. Vores varebiler er udstyret med de bedste teknologier inden for aktiv sikkerhed. Med ESP af ny generation som standardudstyr beskytter ny Trafic effektivt sine passagerer takket være et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr og køreassistenter. Beskyttet af passiv sikkerhed Ny Trafic er udstyret med passiv sikkerhed på højeste niveau. Forstærket struktur, frontairbags med programmeret sikkerhedssystem til fører og passager tilkoblet sikkerhedsseler med selestrammere og selekraftbegrænsere, gardin- og sideairbags (afhængig af version). Vidvinkelspejl Med vidvinkelspejlet*, der er indbygget i solskærmen, udvides dit synsfelt mod bilens side, så du kan se den blinde vinkel**. * Ekstraudstyr. ** Visning af blindvinkelområde 3/4 bag bilen.

27 ESP-systemet af ny generation Sikrer bilens stabilitet og registrerer lastniveauet, så løbslinjekorrektionerne bliver mere effektive. Det er suppleret med tre funktioner, der er uundværlige i din daglige anvendelse: Extended Grip (forstærket trækkraft) giver bilen mulighed for at genvinde vejgrebet på løst underlag som sand, mudder eller sne. Trailer Sway Control-systemet registrerer og korrigerer anhængerens svingninger. Hill Holder Fastholder automatisk bremsetrykket i 2 sekunder, så føreren får tid til at accelerere. Fartpilot-fartbegrænser Gør det muligt at definere en "cruising"-hastighed eller maksimal hastighed. Den valgte hastighed kan reguleres med en knapper på rattet.

28 Til alle lejligheder Trafic er præsentabel, uanset hvor den viser sig frem. Såvel i byen, som på byggepladsen.

29

30

31 Mål Volumen Konfiguration En skræddersyet bil til dine aktiviteter Standardudstyr Interiør og væsentligt standardudstyr Ekstraudstyr Det væsentligste udstyr som ekstraudstyr Tilbehør Det uundværlige tilbehør Farver Trafics farver Standard- og ekstraudstyr Komplet liste Tekniske data Motorer

32 Mål Kassevogn L1H1 Kassevogn L2H1 DIMENSIONER (mm) L1H1 L2H1 Lastvolumen (m 3 ) 5,2 6 Udvendige mål Udvendig længde Udvendig bredde / med sidespejle 1956/ /2283 Højde uden last Akselafstand Akseludhæng for Akseludhæng bag Lastområde Bredde x længde for klap 510 x x 222 Nyttelængde ved vognbund Nyttelængde ved vognbund (inkl. område under sæde) Nyttelængde ved vognbund (inkl. fodrum) Nyttelængde ved 400 mm for vognbund Nyttelængde ved 1 m for vognbund Maks. indvendig bredde Bredde mellem hjulkasser Nyttehøjde Skydedør(e) i siden Indgangsbredde for skydedør i siden ved 600 mm for vognbund Indgangsbredde for skydedør i siden ved 100 mm for vognbund Indgangshøjde for skydedør i siden Bagdør Indgangsbredde ved 70 mm for vognbund Indgangshøjde ved døre 180 /bagklap Læssehøjde Frihøjde VÆGT OG LAST (kg) L1H1 L2H1 Versioner Totalvægt* Køreklar vægt* Maksimal nyttelast* Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2000/ / /750 * Afhængigt af motortype.

33 Kassevogn L2H2 DIMENSIONER (mm) L2H2 Lastvolumen (m 3 ) 8,6 Udvendige mål Udvendig bredde / med sidespejle 1956/2283 Højde uden last Akselafstand Akseludhæng for 933 Akseludhæng bag 968 Lastområde Bredde x længde for klap 510 x 222 Nyttelængde ved vognbund Nyttelængde ved vognbund (inkl. område under sæde) Nyttelængde ved vognbund (inkl. fodrum) Nyttelængde ved 400 mm for vognbund Nyttelængde ved 1 m for vognbund Maks. indvendig bredde Bredde mellem hjulkasser Nyttehøjde Skydedør(e) i siden Indgangsbredde for skydedør i siden ved 600 mm for vognbund 907 Indgangsbredde for skydedør i siden ved 100 mm for vognbund 1030 Indgangshøjde for skydedør i siden 1284 Bagdør Indgangsbredde ved 70 mm for vognbund 1391 Indgangshøjde ved døre 180 /bagklap Læssehøjde 552 Frihøjde 160 VÆGT OG LAST, KASSEVOGN H2 (kg) L2H2 Version 1200 Totalvægt* 3020 Køreklar vægt* 1820 Maksimal nyttelast* 1200 Maks. last på foraksel 1585 Maks. last på bagaksel 1650 Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2000 / 750 * Afhængig af motortype og ekstraudstyr.

34 Konfigurationer Kassevogn uden ruder* 1 skydedør i siden 2 Skydedøre i siden Kassevogn med ruder i halv højde* 1 Skydedør i siden * Ekstraudstyr.

35 Bagdøre* Bagdøre med åbning 180 /270 uden ruder Bagdøre med åbning 180 /270 med ruder Bagklap med rude Sportspakke 1* Skinnedæksel i karrosserifarve Forkofanger i nubret sort Sidesøjler bag i karrosserifarve Sportspakke 2* Skinnedæksel i karrosserifarve Forkofanger i halv karrosserifarve Sidesøjler bag i karrosserifarve Sportspakke 3* Skinnedæksel i karrosserifarve Forkofanger i halv karrosserifarve sidespejle i karrosserifarve, kromindlæg på kølergrill og liste i blankt sort. Sidesøjler bag i karrosserifarve * Ekstraudstyr.

36 Standardudstyr 16" stålfælge med navkapsler "Bol" ABS med bremsekraftfordeling (EBV) og nødbremse- assistent Adblue-tank (20 liter) Automatisk låsning af døre/klapper under kørsel Bagdøre, der kan åbnes 180, uden ruder Blokeringslås til venstre bagdør Bænkforsæde i passagerside med 2 pladser Brændstoftank (80 liter) El-ruder for med singletouchfunktion i førersiden Elektriske sidespejle med elopvarmning Elektronisk stabilitetssystem (ESP) Extended Grip Fjernbetjent centrallås med radiofrekvens Forstærkede fastgørelsesøjer Førersæde med lændeindstilling, armlæn og varme Førersæde med indstilling af højde, længde og ryglænshældning Gardinairbag, fører og passager Handskerumslys Hill holder Indikator for udetemperatur Indtræk "Kario" Knap for ECO-mode Kørecomputer Reservehjul Skillevæg uden rude Skydedør uden rude i højre side Startspærre Supplerende fastgørelsesøjer i halv højde og foroven Trailer Sway Control mod anhængersvingninger Fælge* Indtræk 16" Stålfælge med hjulkapsler "Maxi" 17" Alufælge "Cyclade" Indtræk Kario Indtræk Java* * Ekstraudstyr.

37

38 Ekstraudstyr Bakkamera. Bakkameraet letter parkeringsmanøvrerne. Det er placeret på niveau med stoplyset og giver et perfekt udsyn over hele området bag bilen. Billedet vises i bakspejlet eller i navigationsskærmen på modeller med R-LINK. Kameraet er altid tilknyttet baksensorerne. 2. Vidvinkelspejl. Dette ekstra spejl, der er indbygget i solskærmen ved passagersædet, giver dig mulighed for at udvide dit synsfelt i siden og registrere, om der befinder sig en bil i den blinde vinkel 3/4 bag bilen. 3. Baksensor. Baksensor med 4 sensorer, som kan deaktiveres vha. kontakten på instrumentbordet. For at gøre det lettere at parkere advarer parkeringshjælpen dig mod forhindringer bag bilen ved at udsende et lydsignal (en række biplyde, der afgives med kortere og kortere mellemrum afhængigt af afstanden til forhindringen). Derved reduceres risikoen for uheld og skader på din bil. 4. Fartpilot-fartbegrænser. Med den kan du vælge en konstant hastighed (regulerende funktion) eller fastsætte en maksimal hastighed (begrænsende funktion). Den valgte hastighed kan reguleres med en betjening på rattet.

39 Klap under passagersæde. Vha. en klap, der er placeret i skillevæggen og under passagersædet, kan læsselængden øges med 1,21 m. 2. Håndfrit nøglekort. Med Renaults håndfri kort kan du låse, oplåse og starte bilen, uden at du behøver tage kortet frem. Du skal blot trykke på knapperne på døren eller på startknappen. 3. Skillevæg uden rude. 4. Frakkekroge. Kroge placeret på skillevæggen i lastrummet. 5. Skillevæg med rude, træbund og beklædning i halv højde. Træbund med skridsikker gummibelægning og plastikbeklædning i halv højde på siderne for at beskytte lastrummet.

40 Ekstraudstyr Sæde som "Mobilt kontor". Passagerforsæde med 2 pladser, opbevaringsplads til bærbar PC, skriveplade, opbevaringsrum på 54 liter under sædet. 2. Radio Connect R&Go. Denne radio med CD-afspiller og ratbetjeninger giver mulighed for håndfri telefoni via Bluetooth. Den indeholder et USB-stik og et Jack-stik på betjeningspanelet samt en ekstra USB-port, der er placeret separat i nærheden af smartphone-holderen. Du kan afspille musik fra eksterne multimedie-apparater via audio streaming fra alle disse tilslutninger. 3. Media Nav. Systemet Media Nav EVOLUTION opfylder alle væsentlige behov, når vi taler multimedie. Med en touch screen på 7" (18 cm) består Media Nav af radio med ratbetjening og Bluetooth -teknologi, som giver dig mulighed for at telefonere håndfrit. Det er ligeledes muligt at tilslutte egne eksterne apparater via USB- og Jackstik, som er tilgængelige fra betjeningspanelet. Media Nav EVOLUTION indeholder navigationssystemet Nav & GO med en visning i 2D og 2,5D (Birdview). Takket være USB-porten og det specielle web-interface kan indholdet i NAVTEQ s kortdatabase opdateres fra en PC. 4. R-LINK. EVOLUTION 7" touch screen, stemmestyring, radio sammenkodet med ratbetjeninger, TomTom -navigation, audiostreaming og håndfri telefoni via Bluetooth, USB- og Jack-stik, tilslutning til Internet og bil, "3D"-lydsystem by Arkamys, R-sound Effect

41 Individuelt passagersæde "Komfort". Individuelt passagersæde foran med armlæn og højde- og længderegulering af sæde, lændestøtte og ryglænshældning. 2. Aircondition. Aircondition med kontakter for luftfordeling og -recirkulering og pollenfilter. 3. Automatisk aircondition. Indstilling af ønsket temperatur og elektronisk visning, hurtig afdugning og solindstrålingssensor. 4. Smartphoneholder. Dette system, der er placeret ideelt inden for førerens rækkevidde, passer til et bredt udvalg af mobiltelefoner med varierende størrelse (op til 4,7"). Holderen kan drejes både vertikalt og horisontalt. Via en USB-port, der er placeret tæt på, kan du genoplade din telefon. 5. Sædevarme. Individuelt passagersæde med varme (varme i førersæde er standard).

42 Tilbehør Læssekurv, stige og gangplade af aluminium. Giver sikker transport af stor last på bilens tag. Stige og gangplade letter adgangen til læssekurven. 2. Kofangerbeskyttelse. Beklæder og beskytter bilens kofanger. 3. Tågelygter. Forbedrer førerens udsyn. 4. Vindafvisere foran. Giver øget komfort ved kørsel med åbne vinduer, da lufthvirvler og luftstrømme undgås. Modstår vaskeruller og kraftigt regnvejr. 5. Alarm. Et nødvendigt tilbehør, hvis du vil sikre din bil. Den reducerer effektivt risikoen for, at din bil eller genstande i kabinen bliver stjålet. 6. Beskyttelse til ruder i varerum Yder effektiv beskyttelse af transporterede genstande uden at mindske synsfeltet. 7. Fastmonteret trækkrog Giver sikker transport af alt udstyr og materiel. Anhængertrækket er 100 % kompatibelt med bilen, og der er ingen risiko for at deformere karrosseriet. Det er beregnet til intensiv, erhvervsmæssig anvendelse, og takket være de forskellige kroge, kugler eller beslag, som fastgøres på pladen, får du opfyldt de fleste af dine behov. 8. Parkeringssensorer bag. Registrerer eventuelle forhindringer bag bilen, så det bliver lettere at parkere.

43 Træsæt med standardbund. Træsættet beskytter vognbunden, siderne og hjulkasserne. Yder effektiv beskyttelse mod stød i lastrummet. 2. Indvendig lastholder. Med denne lastholder kan lange genstande placeres øverst i bilen. Kan bære en vægt på 13 kg. 3. og 4. Sædebetræk af stof eller TEP (imiteret læder). De komfortable og slidstærke overtræk beskytter effektivt bilens oprindelige indtræk. Sædeovertrækkene kan anvendes med sideairbags. 5. og 6. Tekstil- og gummimåtte. De er fremstillet efter mål og fastgøres til de oprindelige monteringsclips. De beskytter bilens vognbund 100 %. Nemme at vedligeholde. Gummimåtten anbefales specielt til transport, der efterlader meget snavs i bilen. 7. Holder til pulverslukker. Gør det muligt at montere en brandslukker àpå 1 eller 2 kg, så den holdes inden for førerens rækkevidde. 8. LED-lys. Giver bedre lys i lastrummet. Sæt med to skinner på 1,5 m.

44 Tilbehør Lastholder. Af aluminium eller stål. Lastholderen, der er specielt designet til Trafic, er udstyret med en rulle, som gør det nemmere at placere lasten. 2. Tagbøjler. Tagbøjlerne af aluminium eller stål giver mulighed for at transportere ekstra meget last. 3. Skåle til dørgreb. De er elegante og beskytter mod ridser. 4. Skærmbeskyttelse. 5. Stænklapper for og bag. Stænklapperne beskytter nederste del af karrosseriet mod ridser, mudder og stenslag

45 Farver Hvid Glacier (OV 369)* Grå Platine (TE D69)** Grå Taupe (OV KPF)* Sort Midnight (TE D68)** Rød Magma (OVNNS / OC 70)* (1) Blå Panorama (TE J43)** Grøn Bambou (ODPL / OVDPA)* (1) Brun Cuivre (TE CNH)** Grå Cassiopee (TE KNG)** Beige Cendré (TE HNK)** * Alm. lak ** Metallak mod merpris (1) H1/H2

46 Standard- og ekstraudstyr L1H / 1200 / L2H L2H KASSEVOGN UDVENDIGT DESIGN 16" stålfælge med navkapsler "Bol" / 16" stålfælge med hjulkapsler "Maxi" 17" alufælge "Cyclade" Kølergrill, forkofanger, sidespejlhuse og trinbræt bag i sort grafit Metallak / speciallak på bestilling / Sportpakke 1: Skinnedæksel og sidesøjler bag i karrosserifarve og forkofanger i sort Sportpakke 2: Skinnedæksel og sidesøjler bag i karrosserifarve og forkofanger i halv karrosserifarve Sportpakke 3: Skinnedæksel og sidesøjler bag i karrosserifarve, forkofanger i halv karrosserifarve, kromindlæg på kølergrill og liste i blankt sort SIKKERHED ABS med EBV (elektronisk bremsekraftfordeling) og nødbremseassistent, tilknyttet 4 skivebremser Adaptivt ESC-system i forhold til lasten, Extended Grip, Hill Holder, Trailer Sway Control mod anhængersvingninger Airbag til sidepassager, nakkestøtter og 3-punkt seler (inkl. kraftbegrænser og selestrammer) Bakkamera med skærm på bakspejl (eller på navigation skærm afhængig af ekstraudstyr) Centrallås med dobbeltlåsning Centrallåsning af døre med fjernbetjening og automatisk låsning under kørsel Deaktivering af passagerairbag (installation af bagudvendt barnestol i henhold til lovgivningen) Ekstra nøgle Elektronisk startspærre Fartpilot-fartbegrænser med betjeninger på rattet Fjernbetjent centrallås med selektiv låsning / Førerairbag med programmeret sikkerhedssystem, nakkestøtter og 3-punkt seler (inkl. kraftbegrænser og selestrammer) Gardinairbags (+ til brystkasse med individuelt passagersæde) Håndfrit nøglekort Parkeringssensor bag med 4 følere, som kan deaktiveres vha. kontakten på instrumentbordet UDSYN LYS - KØRSEL Digital fartskriver Indikator for udetemperatur Knap for Eco-mode Kørecomputer: gennemsnitshastighed, totalt / gennemsnitligt / aktuelt forbrug, rækkevidde, ur, kilometertæller og triptæller Servostyring, højde- og dybdejusterbart rat med 4 eger Sidespejle med dobbeltspejl Tågeforlygter med statisk kurvelys Vidvinkelspejl (1) KOMFORT Aircondition for med eberspecher tilskudsvarmer og pollenfilter Aircondition for og pollenfilter Automatisk aircondition for med tilskudsvarmer Automatisk aircondition for El-opvarmede sidespejle El-rude for Læderrat (2) (medfører fartpilot/fartbegrænser) Varme og ventilation med 4 hastigheder, recirkuleringsfunktion + tonede ruder

47 KASSEVOGN INSTRUMENTBORD, SÆDER OG INDVENDIGT DESIGN Bænksæde af typen "Mobilt kontor": passagerforsæde med 2 pladser, opbevaringsplads til bærbar PC, skriveplade, opbevaringsrum på 54 liter under sædet Førersæde med lændeindstilling, armlæn og varme Førersæde med indstilling af højde, længde og ryglænshældning, længde og ryglænshældning. Førersæde med indstilling af højde, længde og ryglænshældning. Førersæde med indstilling af højde, længde og ryglænshældning Indtræk, sort "Java" Indtræk, sort "Kario" Instrumentbord med koksgråt og mellemgråt panel med lukket opbevaringsrum, kromringe omkring instrumentbord, kant omkring sideluftdyser i blankt sort, kromplakette på gearstang, kromkant omkring højttalere Instrumentbord med koksgråt og mellemgråt panel, koksgrå plakette på gearstang Passagerforsæde med 2 pladser, foldbart, forstærket sidestøtte Passagerforsæde med 2 pladser, forstærket sidestøtte og opbevaringsrum under sæde LASTOMRÅDE Forstærkede fastgørelsesøjer - Kassevogn: 16 på L1 og 18 på L2 - Dobbeltkabine: 8 på L1 og 6 på L2 (490 dan ved 30s, ISO-norm 27956) SKILLEVÆGGE, DØRE OG RUDER Bagdøre, der kan åbnes 180, med / uden rude (med bagrudevisker og el-bagrude til) Bagdøre, der kan åbnes 270, med / uden rude / Bagklap med rude, bagrudevisker og el-opvarmet bagrude Blokeringslås til venstre bagdør Centralt karrosseripanel med rude der kan åbnes i venstre side Centralt karrosseripanel uden rude i højre side Karrosserisider bag med / uden rude Skillevæg med / uden rude i lastområde Skillevæg med / uden rude i lastområde og klap under passagerbagsæde Skydedør i siden med / uden rude / rude der kan åbnes i højre side Skydedør i siden med / uden rude / rude der kan åbnes i venstre side / / KOMMUNIKATION Applikationen R&Go med CoPilot Premium (3) Europa-kort til Media Nav EVOLUTION (Indeholder ikke kort over Frankrig, Monaco, Spanien, Portugal, Andorra og Gibraltar. Kan tilkøbes. Venligst kontakt din forhandler) Europa-kort til R-LINK EVOLUTION MediaNav navigation EVOLUTION inkl. kort over Skandinavien samt radio m. MP3, USB, Bluetooth, AUX, fartpilot/fartbegrænser og flådestyringsenhed MediaNav navigation EVOLUTION inkl. kort over Skandinavien samt radio m. MP3, USB, Bluetooth, AUX, DAB, fartpilot/fartbegrænser og flådestyringsenhed Radio Connect R&Go Bluetooth, USB- og Jack-stik på betjeningspanel, sammenkodet med ratbetjeninger, separat USB-stik og indbygget display R-LINK navigationsystem EVOLUTION m. Carminat TomTom inkl. kort over Skandinavien samt radio inkl. USB, Bluetooth, AUX, fartpilot/fartbegrænser og flådestyringsenhed R-LINK navigationsystem EVOLUTION m. Carminat TomTom inkl. kort over Skandinavien samt radio inkl. USB, Bluetooth, AUX, DAB, fartpilot/fartbegrænser og flådestyringsenhed Smartdock telefonholder (med mulighted for at tilføje "R&Go") ANDET UDSTYR Anhængertræk Dækreparationssæt (erstatter reservehjul) Ekstra 12V-udtag Batterikabler til ekstra installationer Kraftudtag Reservehjul, 16" stålfælg, under karosseri = Standard; = Ekstraudstyr; - = Ikke disponibel; (1) = Visning af blindvinkelområde 3/4 bag; (2) = Okselæder; (3) = sælges fra Apple App Store (ios) og Google Play (Android) kompatibel med Radio Connect R&Go og Radio CD Connect R&Go

48 Tekniske data dci 95 dci 120 Energy dci 125 Energy dci 145 MOTORTYPER Cylindervolumen (cm 3 ) / Antal cylindre / Ventiler / 4 / / 4 / / 4 / / 4 / 16 Maks. ydelse i kw CEE (hk) ved omdr/min 70 (95) / (120) / (125) / (145) / Maks. drejningsmoment i Nm CEE ved omdr./min. 260 / / / / Indsprøjtningstype Common rail + turbo med variabel geometri Common rail + twin turbo Brændstof og tankvolumen (l) Diesel - 80 l Adblue - 20 l Antiforureningsnorm Euro 6b 6-trins gearkasse Manuel Stop & Start + Energy Smart Management - PRÆSTATIONER Tophastighed (km/t) km/t (sek.) 15,4 12,6 11,9 10,9 FORBRUG OG CO 2 *-UDLEDNING Forbrug ved bykørsel (km/l)* 16,4 / 15,9 15,4 / 14,9 16,9 / 16,4 / 14,5 16,4 / 16,4 / 15,9 / 14,5 Forbrug ved landevejskørsel (km/l)* 17,9 / 17,2 17,2 / 16,7 18,2 / 17,9 / 15,4 / 15,2 17,9 / 17,2 / 15,4 / 15,2 Forbrug ved blandet kørsel (km/l)* 16,4 / 15,9 15,4 / 14,9 16,9 / 16,4 / 14,7 / 14,5 16,4 / 15,9 / 14,7 / 14,5 CO 2-emissioner (g/km)* 160 / / / 159 / 175 / / 164 / 175 / 178 Energiklasse C D D C D C D STYRETØJ Vendediameter mellem kantsten (m) Kort akselafstand: 11,84 Lang akselafstand: 13,17 Vendediameter mellem mure (m) Kort akselafstand: 12,40 Lang akselafstand: 13,73 BREMSESYSTEM ABS med AFU og adaptivt EBV / ESC-system med ASR Standard For: ventilerede bremseskiver - Bag: ikke ventilerede bremseskiver diameter / bredde (mm) 296 / / 12 DÆK Dækstørrelse / Hjul Standard: 205/65 R16 Ekstraudstyr: 215/60 R17 DÆKTYPE Sommerdæk Helårsdæk Dækstørrelse / Hjul 205/65 R16 215/65 R16 205/65 R16 Mærke Goodyear Continental Continental Michelin Goodyear Cargo VancoEco VancoEco Agilis 51 CargoVector 2 Marathon Klasse for brændstofeffektivitet B C B C E Klasse for vejgreb på vådt underlag A B A A C Støj udefra (db) = Standard - = Ikke disponibel * Brændstofforbruget og CO2-udledningen godkendt i henhold til en lovpligtig standardmetode. Den er identisk for alle producenter og gør det dermed muligt at sammenligne bilerne med hinanden. Det faktiske forbrug afhænger af, hvilke forhold bilen anvendes under, udstyret og førerens kørestil. Hvis du vil reducere dit forbrug, skal du følge de råd, der er angivet på ** Kassevogne L1-L2, Dobbeltkabine L1 / Dobbeltkabine L2.

49 Renault meget mere end en bil En ny Renault belaster miljøet mindst muligt og er en sikker og komfortabel bil, hvor du og din familie kan tilbringe mange hyggelige timer de næste mange år. Vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvad vi kan gøre for dig hen ad vejen, hvis du skulle have brug for vores ekspertise. Vores målsætning er, at du altid skal have en oplevelse af kvalitet både når du kører, og når du har brug for vores assistance efter bilkøbet. Garanti Fra leveringsdato er Renault Kadjar dækket af 2 års fabriksgaranti. Renault Kadjar har desuden 2 års Renault Assistance, 3 års lakgaranti og 12 års rustgaranti. Renault Forsikring Renault Forsikring er vores egen mærkeforsikring. Vi forsikrer kun Renault og koncentrerer os om at gøre dit ejerskab af en Renault så problemfrit som muligt. Et godt eksempel er, at vi som det eneste forsikringsselskab garanterer reparation med Renault Originaldele. Har du købt en af verdens sikreste biler, skal du ikke køre omkring med uoriginale reservedele, hvis noget skulle ske. Det ser vi som en selvfølge. Renault Finance Renault Finance finansieringsløsninger giver dig mulighed for finansiering af din nye Renault på fordelagtige vilkår, uanset om du er privat kunde eller virksomhed. Renault Finance kan i samarbejde med Santander Consumer Bank, Danmark tilbyde nogle af de mest attraktive finansieringsprodukter i markedet, uanset om du ønsker at eje eller du ønsker at lease din nye Renault. Se mere på eller hør mere om dine muligheder her i forretningen (hos din nærmeste forhandler). Renault Tilbehør Du kan gøre din Renault mere personlig ved at vælge mellem vores mange praktiske, komfortable og sjove tilbehørsdele. Renaults tilbehørssortiment er specielt udviklet til at opfylde dine behov for komfort, sikkerhed og styling. Renault og miljøet Dit Renault værksted arbejder efter vores egne strenge miljøkrav, og vi bestræber os hele tiden på at belaste miljøet mindst muligt. Renault Assistance til rådighed døgnet rundt Renault Assistance er en serviceydelse, der er inkluderet i garantien, ydelsen tilbydes i 2 eller 3 års afhængig af bilmodel. Renault Assistance er til rådighed døgnet rundt, året rundt. Det eneste, du skal gøre, er at foretage et opkald til (gratis) og du vil blive betjent af en medarbejder hos Renault Assistance. De fleste reparationer vil blive udført på stedet. Hvis din bil ikke kan repareres samme dag, eller hvis den nødvendige tid til reparationen i henhold til Renaults tidsskema overstiger 3 timer, vil Renault tilbyde en løsning alt efter omstændighederne (f.eks. erstatningsbil, vidererejse, overnatning). For opkald i Danmark (gratis) For opkald uden for Danmark Renault Service Når du følger producentens serviceintervaller, er det let at passe på din nye Renault. Og når du benytter dig af et autoriseret Renault værksted, som bruger originale Renault reservedele, får du både tryghed og garanti. Du ved, at din Renault mekaniker er uddannet i at servicere netop den bilmodel, du ejer. Alle reservedele, der monteres i bilen ved service eller reparation, er perfekt tilpasset, så de kan fungere optimalt. Det gælder både sliddele, olier og nye dæk. Alt er testet og godkendt, inden det anvendes på din bil.

50 Renault Pro+ - eksperternes foretrukne Renault har produceret biler til det kommercielle marked i mere end 100 år, og vi er specialister i at levere professionelle biler med innovative løsninger og tjenester. Derfor har vi været nummer 1 i Europa siden 1998 og har solgt flere varebiler til professionelle end noget andet bilmærke. Vi har stærke relationer til millioner af loyale kunder, og i dag er vi helt i front, når det handler om driftssikkerhed og bæredygtighed. Det er derfor, vi besluttede at oprette Renault Pro+ dedikeret til alle brugere af kommercielle køretøjer. Renault Pro+ har ét mål : At skabe "intelligent innovation", at fremme intuitive løsninger og levere skræddersyede løsninger til vores kunder. Vores kunder er krævende... og vi lytter til deres krav.

51 Specialiseret Renault Pro+ netværk Udvalgte forhandlere inden for Renault Netværket er specialiserede Renault Pro+ forhandlere. De har helt specielle forpligtelser: Dedikeret til dit behov Særligt team af varebilssælgere Specialiseret værkstedspersonale Specifikt salgs- og eftermarkedsområde Et nemmere valg Udstilling af komplet varebilsprogram Prøvekørsel uden forudgående aftale Skriftligt tilbud inden for 48 timer Mobilitetsgaranti Udvidet åbningstider på værkstedet Service inden for 8 timer, uden tidsbestilling Diagnose inden for 1 time Erstatningsbil i samme klasse

52 Renaults 7 kundeløfter - Kundeløfte 1: Vi vil svare på din internetforespørgsel inden for 24 timer. - Kundeløfte 2: Vi tilbyder dig prøvekørsel af en bil fra den modelserie, du har valgt, enten med det samme eller inden for 2 dage. - Kundeløfte 3: Vi holder dig løbende orienteret om status på din nybilsordre op til leveringen. - Kundeløfte 4: Vi returnerer din bil til aftalt tid og pris efter værkstedsbesøg. - Kundeløfte 5: Du vil ikke blive faktureret for værkstedsarbejde, som ikke er aftalt med dig. - Kundeløfte 6: Vi tilbyder dig gratis vejhjælp indtil næste fabriksbestemte serviceeftersyn, når du får udført et Renault service hos os. - Kundeløfte 7: Vi tilbyder dig prissikring på mekanisk service- og reparationsarbejde. Få mere information på hos din Renault forhandler, eller Renaults kundeservice.

53

54

55 Renault TRAFIC Og din forretning accelererer

56 Forlæng Renault Trafic oplevelsen på Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i vores løbende optimeringer af modelprogrammet at forestage ændringer på modellerne uden varsel, herunder egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør. Brochuren kan være uaktuel eller unøjagtig på nogle områder, da egenskaber, udstyr, specifikationer og tilbehør kan være ændret efter nedenstående udgivelsesdato, og derfor kan afvige fra beskrivelserne. Kontakt din Renault forhandler før køb for at sikre, at egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør på det bestilte køretøj svarer til dine forventninger. Ifølge lov om ophavsret er kopiering af hele eller dele af denne publikation ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra Renault. Renault anbefaler Printed in EU FX82DK1016 OKTOBER 2016 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Industriparken 21 A, 1. sal 2750 Ballerup

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

Renault TRAFIC Ved din side En varebils effektivitet konstateres i terrænet. Ny Trafic giver dig de mest nyskabende løsninger, når du skal læsse bilen, befinder dig i kabinen eller kører på landevejen.

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E Priser & Udstyr KANGOO Z.E Prisliste gældende fra 01.07.2018 Model Batteri HK FORBRUG (Wh/km) Gearkasse Rækkevidde** Lasteevne (kg)* Grøn ejerafgift Pris Kangoo Z.E 33

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn MOTOR Gearkasse Baghjul/Euronorm FORBRUGSTAL NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* laste evne** Total vægt Anhængervægt Energiklasse Grøn ejerafgift

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 25.05.2018 25-05-2018 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC PASSENGER Prisliste & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2016 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug Totalvægt (kg) moms, eksl. L1H1 2.3 dci 100hk FAP 6-trin manuel

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Limited edition Techroad

Limited edition Techroad Dacia Techroad Dacia Techroad Limited edition Techroad Forestil dig din Dacia, skræddersyet til maksimal nydelse og eventyr, med ekstraudstyr og detaljer der gør rejsen nem og behagelig - Det får du med

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC FOCUS Design og Teknologi s. 04 TRAFIC ATTITUDE En bil, der er på din side s. 08 SCANNER Motor og livet ombord udsat for X-ray s.

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 100 S&S Cylindervolumen cm3 1560 Antal cylindre 4 Max. effekt kw ved omdr.

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

PRISOVERSIGT FIAT DOBLÒ SMART OG RUMMELIG

PRISOVERSIGT FIAT DOBLÒ SMART OG RUMMELIG PRISOVERSIGT SMRT OG RUMMELIG PRISOVERSIGT 18. FEBRUR 2019 PRISOVERSIGT DOBLÒ CRGO, KMPGNEMODELLER MOTOR FGIFTSSTS MKS. YDELSE, HK ENERGIKLSSE/ CO 2 G/KM HLVÅRLIG MOMS, KR. VEJL. PRIS EX MOMS, KM/L EJERFGIFT,

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

DK-18C-1380

DK-18C-1380 NISSAN NV400 Chassis Enkeltkabine FWD Forhjulstræk RWD-TW Baghjulstræk med Tvillingedæk Prisliste NV400 CHASSIS Enkeltkabine PRISLISTE Version Chassis Motor Totalv ægt Transmission CO2 g/km Brændstof forbrug

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Præstationer til professionelle

Præstationer til professionelle Renault MASTER En alsidig model Det alsidige Master-program (mere end 350 versioner) giver dig et uovertruffent udvalg og en lang række muligheder: Kassevogne med ekstra længde og/eller ekstra højde,

Læs mere

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

PRISOVERSIGT FIAT TALENTO KOMBINERET TRANSPORT

PRISOVERSIGT FIAT TALENTO KOMBINERET TRANSPORT PRISOVERSIGT KOMBINERET TRANSPORT PRISOVERSIGT 18. FEBRUAR 2019 PRISOVERSIGT TALENTO, KAMPAGNEMODELLER (SÅ LÆNGE LAGER HAVES) MOTOR MAKS. ENERGIKLASSE/ CO 2 G/KM HALVÅRLIG MOMS, KR. VEJL. PRIS EX MOMS,

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

NY RENAULT MASTER NY RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MASTER NY RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MASTER NY RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MASTER Professionelle præstationer s. 06 Et utal af muligheder s. 10 Twin Turbo-motorer - turboladeren vist i røntgenperspektiv s. 16 Beskyttelse

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere