Cambodias højdepunkter Fra jungle-templer til kystens riviera

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Cambodias højdepunkter Fra jungle-templer til kystens riviera"

Transkript

1 Cambodias højdepunkter Fra jungle-templer til kystens riviera Verdens største by lå i middelalderen dybt inde i Cambodias jungle. Måske har der været 1 million indbyggere i Angkor, der var centrum i det store khmer-rige. Vi begynder rejsen i dette fantastiske område, der i dag regnes blandt klodens største attraktioner. Angkor Wat er nok det mest kendte tempel, men også Ta Promh, der er overbegroet af figentræer, ser vi og det plejer at gøre indtryk. At gå rundt i Cambodia er en behagelig oplevelse i det hele taget. Landets brogede fortid har været en forsmag på både himmel og helvede for befolkningen. Men nu har landet rejst sig igen, og man møder mange smil på en rejse i Cambodia. 14 dage Pris Rejseleder Status Information 18. jan 18 til 31. jan kr Jan Fabricius Kontakt os Vi besøger en landsby, hvor husene er bygget på pæle, og hvor en af familierne har slået sig på opdræt af krokodiller. I det hele taget får vi mange forskellige indtryk af landet, fra bjergene i grænselandet mod Thailand og Laos til den tropiske badeby Kep-sur-Mer og en idyllisk ø ud for kysten. Hovedstaden Phnom Penh kaldes også Østens Paris. Vi ser Sølvpagoden og spiser frokost på en restaurant, der oplærer gadebørn til tjenere og kokke. En cykeltur giver os indtryk af den spændende arkitektur i Phnom Penh. Cambodia er sikkert at rejse i, og har lige så meget at byde på som sine mere velkendte nabolande Vietnam og Thailand. Og så er prisniveauet lavere. Maden er fremragende - de franske koloniherrer efterlod sig et fremragende fusionskøkken. Læs praktiske oplysninger om rejser til Cambodia her Max 20 deltagere!

2 1. dag Afrejse Afgang fra København med kurs mod Siem Reap. 2. dag Ankomst til Siem Reap Vi tager direkte på hotellet og indkvarterer os. Dagen bruger vi på at kigge nærmere på Siem Reap by. Vi spiser middag sammen. Måltider: aftensmad 3. dag Den glemte by i junglen Verdens største by lå engang dybt inde i Cambodias jungle. Den hed Angkor, og var centrum i det store khmer-rige, som da det var størst gik fra den sydkinesiske kyst til den bengalske bugt. Måske har der været 1 million indbyggere i Angkor, der strakte sig over 200 kvadratkilometer. Vi sætter dagen af til at udforske den imponerende, arkæologiske park, der er på mere end 400 kvadratkilometer. Først ser vi Mebon Oriental-templet fra det 10. århundrede. Det blev bygget under kong Rajendravarman, der regnes som den konge, der for alvor gjorde Angkor-riget betydningsfuldt. Templet er dedikeret til den hinduiske gud Shiva og ærer Rajendravarmans forældre. Vi fortsætter til Pre Rup templet, også fra det 10. århundrede, som var kong Rajendravarmans officielle tempel. Der er et kort stop ved Srah Srang, også kaldet 'The Baths'. Så når vi frem til Angkor Thom, som var den sidste hovedstad i khmer-riget. Bag Angkor Thoms voldgrave var der både palads, templer og militærforlægninger. Vi begynder ved sydporten og ser det berømte Bayon-tempel, som er bygget i det 12. og 13. århundrede. Bayon er dedikeret til buddhismen og består af 54 gigantiske tårne. En sjov detalje er 216 smilende ansigter af Avalokitesvara, medfølelsens Buddha eller på dansk: Kærlige Øjne. Vi kommer også forbi elefantterrassen, der blev brugt til offentlige ceremonier og hvor kongen modtog sine sejrende, hjemvendte hære. Til sidst ser vi et af de mest berømte og største templer i Angkor: Ta Prohm. Templet har ligget helt uberørt hen og er overbegroet med store, tykke lianer, der vokser ind og ud mellem døre og vægge. Filmen Tomb Raider er filmet her. Templet efterlader stort indtryk på de fleste. 4. dag Landsby på pæle og krokodille-opdræt Vi starter morgenen med at køre til landsbyen Kompong Khleang, der ligger ca. 40 km fra Siem Reap. Her er ikke mange turister. Alle huse er på pæle. Naturen er enestående med en betagende udsigt over rismarker og vandområder, så langt øjet kan se. Vi går en tur gennem landsbyen og møder lokalbefolkningen og en familie, der opdrætter krokodiller. Vi tager båden over kanalerne og ser hvor vietnameserne bor, når de bliver fordrevet fra deres hjem på grund af årstiderne. Tilbage i landsbyen spiser vi picnic frokost i et privat hjem. Vi tager afsked med landsbyen og kører til templerne i Rolous. De er fra før Khmer-rigets storhedstid. Vi starter med det imponerende Bakong tempel fra det 9. århundrede. Efterfulgt af Preah Ko og Lolei, som i dag huser et lille kloster. Dette er en ideel introduktion til Angkor, som vi ser i morgen, for det giver en god forståelse af, hvordan Khmer-byen blev organiseret.

3 5. dag Angkor Wat I dag kommer det så: Angkor Wat. Et af de mest fantastiske monumenter og verdens største religiøse værk. Angkor Wat er på Unescos liste over verdens kulturarv. Hele komplekset blev opført i det 12. århundrede og skulle repræsentere bjerget Meru, hjemsted for guddommene i hinduismen. Templet er vendt mod vest, modsat de fleste andre templer i området. Templets betydning ses også af, at det optræder i Cambodias flag. Vi fortsætter til Banteay Srei, som er et lille tempel opført i pink sandsten. Navnet betyder "citadel for kvinder" eller "skønhedens citadel", og regnes som et af de smukkeste eksempler på Khmer-rigets kunst. Der knytter sig en sjov historie til noget af templets udsmykning. I 1923 fjernede den franske eventyrer André Malraux nogle figurer fra templet. Han blev i Frankrig dømt til at levere dem tilbage, selv om han ikke selv mente at have brudt loven. Men oplevelsen gjorde ham til modstander af den franske kolonipolitik i Indokina. Senere blev han i øvrigt kulturminister i Frankrig. Hvis tiden tillader det, har vi lidt tid på egen hånd sidst på dagen. 6. dag Til grænselandet mod Thailand Efter morgenmaden tager vi til Beng Mealea, som blev bygget i det 12. århundrede som et spejlbillede af Angkor Wat. I dag er det kun et af Cambodias forsvundne templer, men til gengæld det mest tilgængelige. Templet har været godt gemt i Cambodias jungle og godt hærget af tidens tand. Men nu er det gjort muligt at besøge Beng Mealea, så man kan få indtryk af, hvor storslået det har været. Frokost på en lokal restaurant. 185 km nord for Siem Reap, og ved grænsen til Thailand og Laos, ligger Preah Vihear. Denne provins er hjemsted for tre af de mest bemærkelsesværdige levn fra Khmer-tiden i Cambodja: Prasat Preah Vihear, Preah Kan og Koh Ker. Faktisk er der mange andre templer spredt rundt i området, som derfor har fået tilnavnet Bjergtemplernes moder. Check ind på hotellet. Hvis tiden tillader det, cykler vi en tur og kigger lidt på landsbyen. Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad 7. dag Kompong Thom Om morgenen besøger vi Preah Vihear tempel, som ligger på en bakketop med en imponerende udsigt. Det tog mere end 300 år at færdigbygge templet. Efter Preah Vihears templet og den storslåede udsigt kører vi mod byen Kompong Thom. Frokost spiser vi undervejs. Indkvartering i Kompong Thom. 8. dag Edderkopper som snacks Vi skal til Phonm Penh, men gør flere stop undervejs. B.la. ved markedet i Skun, der er kendt for de store edderkopper, som folk spiser som snacks. Det er tilladt at smage! Vi ankommer til Phnom Penh sidst på eftermiddagen.

4 9. dag Phnom Penh I dag tager vi på byrundtur i Phnom Penh. Vi besøger b.la. kongeslottet, der er bygget i 1866 af kong Norodom. Vi ser også Sølvpagoden, hvis hovedværker omfatter b.la. en gylden Buddha, med 9584 diamanter, en Buddha med smaragder og Baccarat krystal fra det 17. århundrede. Herefter besøger vi Pour Un Sourire d'enfant (PSE) en organisation til der hjælper børn med uddannelse til gode og velbetalte jobs. Vi ser deres hovedkvarter og forskellige faciliteter og slutter besøget med at spise frokost på deres restaurant, Den Gyldne Lotus, hvor børn og unge tilbereder og serverer maden. Efter frokost ser vi mere af byen fra en richkshaw. Vi skal udforske det centrale Phnom Penh som b.la. omfatter koloniale bygninger, men også moderne arkitektur. Især i 1950erne og 1960erne var der en dynamisk udvikling i Phnom Penh, og der var en social og kulturel vision for landet, som blandt andet udmøntede sig i en eksperimenterende arkitektur, der hentede inspiration såvel internationalt som lokalt. Vi kommer også forbi markedet og distriktet omkring posthuset. 10. dag Ud til havet Vi kører ca. 3 timer fra Phnom Penh til Kep-sur-Mer. Kep var et livligt feriested for eliten i kolonitiden. Stedet udviklede endda sin egen arkitektur, med lånte stilarter fra Bauhaus, Le Corbusier og lokal khmer-tradition. Men i 1970erne var det slut, da Pol Pot regimet kom til magten. I dag er der igen ved at komme badeby-stemning over Kepo-sur-Mer. På vejen mod Kep gør vi hold ved Kampong Trach hulerne, som havde en lidt mere tragisk skæbne under De Røde Khmer-æraen. I dag er hulen et sted for erindring og tilbedelse, der er også skulpturer af dyr i hulen. Frokosten er i dag på en lokal restaurant. Om eftermiddagen oplever vi området på bagsædet af lokale tuk-tuk taxaer. Chaufførerne taler engelsk, og viser kendte og ukendte sider af deres egn frem. De stopper også gerne for at vise lokale produkter frem, i det hele taget får vi på denne måde indtryk af tilværelsen i Cambodia. 11. dag En fredfyldt ø Vi starter dagen med at besøge krabbe-markedet og fortsætter herefter til Rabbit island. Vi går ombord på en båd, som på en halv times tid sejler os til den lille, fredfyldte ø Koh Tonsay. Denne perle giver dig mulighed for at slappe af på stranden og evt tage en dukkert. Først på eftermiddagen tager vi retur til Kep. Kep er ikke kun berømt for deres peber i verdensklasse, deres friske skaldyr og smukke solnedgange. De har også smukke landskaber med maleriske fiskerbyer, plantager, floder - og en skøn lokal befolkning!

5 12. dag På egen hånd i hovedstaden Vi forlader Kep og kører ad den smukke vej tilbage mod Phnom Penh: Vi standser i en landsby nær Chisor. Her ser vi forskellige vævningsteknikker. Vi ankommer til Phnom Penh ved middagstid og har herefter tid på egen hånd. Vi spiser afskedsmiddag på hotellets restaurant. Måltider: Morgenmad og aftensmad 13. dag Hjemrejsen begynder Vi har dagen på egen hånd indtil vi kører til lufthavnen og flyver hjem til København. Måltider: Morgenmad 14. dag Hjemkomst til København Prisen inkluderer Fly København Siem -Reap Phnom Penh København Halvpension i Cambodia Kørsel i bus Bådture Alle udflugter og entréudgifter Dansk rejseleder Engelsktalende lokalguide Drikkepenge til lokalguide og chauffør Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her Ikke inkluderet Afbestillings- og rejseforsikring Visum til Cambodia (Fås ved ankomst og koster pt. 40 USD) Eneværelsestillæg: kr. Husk at læse de generelle handelsbetingelser her Vigtigt Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen Der skal medbringes et stk. pasfoto til visum

Mægtige Mekong Rundrejse i Cambodia og Vietnam

Mægtige Mekong Rundrejse i Cambodia og Vietnam Mægtige Mekong Rundrejse i Cambodia og Vietnam Mægtige Mekong er pulsåren i hele Sydøstasien. Floden slynger sig 4500 km gennem fem lande, inden den forgrener sig i Cambodia og Vietnam. Den giver vand,

Læs mere

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m Hanoi Ha Long VIETNAM Siem Reap CAMBODJA Phnom Penh Mekong Ho Chi Minh City Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja 15 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev de mange fascinerende kontraster fra

Læs mere

Den store Laos og Cambodia rejse Kolonibyer, stammefolk og jungletempler

Den store Laos og Cambodia rejse Kolonibyer, stammefolk og jungletempler Den store Laos og Cambodia rejse Kolonibyer, stammefolk og jungletempler Denne rejse tager dig dybt ind i de to mindst kendte lande i Indokina. Ikke desto mindre er det to af de smukkeste lande. Vi ser

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Alle vores rejser til Vietnam kan forlænges Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam - forlængelser

Læs mere

Forlængelser i Vietnam eller Cambodia

Forlængelser i Vietnam eller Cambodia Forlængelser i Vietnam eller Cambodia Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

13 dage Vinter 2016/17. Cambodja. Et vidunderligt kongerige

13 dage Vinter 2016/17. Cambodja. Et vidunderligt kongerige 13 dage Vinter 2016/17 Cambodja Et vidunderligt kongerige Cambodja Et vidunderligt kongerige Eksotisk rundrejse i Cambodja på den bedste årstid. Tag med til en af verdens største seværdigheder, det eventyrlige

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr.

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr. Stammefolk i Burma Til bund 1. november 2011-16. november 2011 Astri Hole Frederiksen 22.900 kr. På eventyr i Den Gyldne Trekant I Burmas grænseområde til Kina, Laos og Thailand holder flere farverige

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

På motorcykel i Cambodja

På motorcykel i Cambodja På motorcykel i Cambodja 22. november 6. december 2008 Hele flokken forsamlet i Wat Phnom Sambok foran den flotte lange båd, som vandt konkurrencen i vandfestvalen på Mekong-floden i 2008. Lokalbefolkningen

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Cambodja & Sydvietnam X-Mas Escape

Cambodja & Sydvietnam X-Mas Escape Cambodja & Sydvietnam X-Mas Escape 16 eller 21 dage 19.12.2016 03.01.2017/ eller 08.01.2017 Denne udsøgte rejse bringer os til det svundne kongeriges pragt midt i den frodige jungle i Angkor Wat, det myldrende

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

VIETNAM & CAMBODJA PÅSKEN 2014

VIETNAM & CAMBODJA PÅSKEN 2014 VIETNAM & CAMBODJA PÅSKEN 2014 Fantastisk læserrejse til det sydlige Indokina 12 dage Med rejseleder Rikke Former, cand. mag. i Asienstudier Afrejse: d. 11. - 21. april 2014 Pris: 18.900 kroner VIETNAM

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

LAos & Cambodja. 6. november 2018

LAos & Cambodja. 6. november 2018 LAos & Cambodja 6. november 2018 Luang Prabang Vang Vieng Vientiane Siem reap Phnom Penh En rundrejse i Laos og Cambodja med dansk rejseleder til to af de mindst udviklede lande i Indokina. Laos og Cambodja

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Celle har dansk historie Smuk og velbevaret by Komfortabel køreafstand fra Danmark. Side 1 af 5 Celle Celle dukker

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland.

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland. Grupe tur 2010 Moskva og St. Petersburg Hvilke myter kender du om Rusland? Er det fædrelandet af vodka, bærer eller KGB? Realiteten er,at Rusland er en berusende blanding af folk, traditioner og historie.

Læs mere

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden Man kan ikke undgå at blive grebet af Isfahan. Den helt unikke Emam plads, bazarerne, te-husene under broerne, alleerne, den afslappede stemning. Der skal kun

Læs mere

Stammefolk i Burma. De mange minoriteters land. Til bund. 21. februar 2012-7. marts 2012. Astri Hole Frederiksen. 20.800 kr.

Stammefolk i Burma. De mange minoriteters land. Til bund. 21. februar 2012-7. marts 2012. Astri Hole Frederiksen. 20.800 kr. Stammefolk i Burma Til bund 21. februar 2012-7. marts 2012 Astri Hole Frederiksen 20.800 kr. De mange minoriteters land Intha, Shan, Pa-o, Taung-yo, Danu, Kayah, Danaw, Padaung, Akha, Lahu, Lisu og Ang.

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia. 16. - 28. november 2013. Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser

Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia. 16. - 28. november 2013. Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia 16. - 28. november 2013 Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser VIETNAM-CAMBODIA To lande med hver deres kultur og levevis, men tæt forbundet.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kent - Englands Have Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Haver og hyggelige byer Guldkysten ved Brighton Imponerende Leeds Castle Højt roste Sissinghurst Garden

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Hanoi Ha Long Hue Da Nang Hoi An VIETNAM Buon Ma Thuat Ho Chi Minh City Nha Trang Dalat Phan Thiet Højdepunkter i Vietnams smukke landskab 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev Vietnam fra storbyerne

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Volontørrejser50+ Cambodja med Lærernes Missions Forening

Volontørrejser50+ Cambodja med Lærernes Missions Forening Volontørrejser50+ Cambodja med Lærernes Missions Forening 8. - 27. januar 2014 Volontør Rejser 50 14001150 d. 7. maj 2013 / 1 Håb efter håbløshed i Cambodja Rejseledere Bodil og Jørgen Lindgaard Bodil

Læs mere

Drageklipper og hinduguder

Drageklipper og hinduguder Drageklipper og hinduguder 19 dages rundrejse til Vietnam og Cambodja - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 6. oktober mærk verden Kontakt: Tlf. 70 20 19 15 www.jysk-rejsebureau.dk info@jysk-rejsebureau.dk

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Cambodja & Burma. Østens ukendte perler

Cambodja & Burma. Østens ukendte perler Cambodja & Burma Østens ukendte perler 13-dages rejse 12.-24. oktober 2017 Oplev to lande som kun få turister endnu har besøgt! Der venter en spændende rejse til Cambodja og Burma, der begge har en overf

Læs mere

Bjergstammer i Nordvietnam

Bjergstammer i Nordvietnam Bjergstammer i Nordvietnam Nordvietnam bjergstammer, risterasser og farvestrålende etniske minoriteter 19 dage; 13.maj 31. maj 2016 I den nordlige, smukke og bjergrige provins Ha Giang, på grænsen til

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere