YOGA BOOK with Windows

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "YOGA BOOK with Windows"

Transkript

1 YOGA BOOK with Windows Brugervejledning Lenovo YB1-X91F Lenovo YB1-X91L Alle oplysninger, som er markeret med en * i denne vejledning henviser kun til WLAN+LTE-modellen (Lenovo YB1-X91L).

2 Introduktion Bemærk: Før du bruger disse oplysninger og det produkt, de beskriver, skal du læse følgende: Sikkerhed, garanti og Hurtig start-vejledning Juridiske oplysninger Vigtige oplysninger om sikkerhed og håndtering i Tillæg. Sikkerhed, garanti og Hurtig start-vejledningen og juridiske oplysninger er blevet overført til vores websted Tekniske specifikationer Model Lenovo YB1-X91F Lenovo YB1-X91L CPU Intel Atom x5-z8550-processor Intel Atom x5-z8550-processor Batteri 8500 mah 8500 mah Bluetooth 4.0; WLAN; Trådløs Bluetooth 4.0; WLAN; GPS/GLONASS; kommunikation GPS/GLONASS; *LTE/WCDMA/TDSCDMA/GSM Bemærk: Lenovo YB1-X91L understøtter LTE-bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 12, 17, 18, 19, 20, 25, 28, 38, 39, 40 og 41; men i nogle lande understøttes LTE ikke. Kontakt dit teleselskab for at få at vide om enheden fungerer med LTE-netværk i dit land. Startskærm Startskærmen er hvor du åbne apps og skrivebordsprogrammer, se, hvad dine venner laver, og åbne dine foretrukne websteder og filer. Startskærmen er allerede konfigureret med nogle nyttige felter. Tryk på i proceslinjen eller tryk på på tastaturet eller gå til Startskærmen.

3 Bemærk: Tablettens funktioner og Startskærmen kan variere afhængigt af din lokation, dit sprog, din teleselskab og enhedsmodel. Tilpasser din Startskærm For at flytte et felt på Startskærmen 1. Tryk på og hold feltet, du vil flytte, indtil alle felterne bliver lidt større. 2. Træk feltet til hvor du vil ønskede placere det. For at tilpasse et felts størrelse på Startskærmen 1. Tryk på og hold feltet, som du vil tilpasse størrelsen på. 2. Tryk på > Tilpas størrelse. 3. Vælg størrelsen du vil have. For at frigøre et felt fra Startskærmen 1. Tryk på og hold feltet, som du vil frigøre. 2. Tryk på. Bemærk: App'en er stadig tilgængelig, når du vælger at frigøre feltet, og du kan fastgøre den, når du vil. For at fjerne et felt 1. Tryk på og hold feltet, som du vil fjerne. 2. Tryk på > Fjern. Bemærk: App'en, du vil fjerne, vil ikke længere være tilgængelig, og du skal installere den igen, hvis du vil have den tilbage. Nogle system-apps kan ikke fjernes. For at tilpasse din låseskærm 1. Tryk på øverst til venstre på skærmen for at åbne menuen, og tryk derefter på Indstillinger. 2. Tryk på Personlige indstillinger > Låseskærm. 3. Tryk på Baggrund, og derefter vælge billedet, du vil have. Bemærk: Du kan også vælge at afspille et diasshow på din låseskærm eller tilføje apps på låseskærmen.

4 Alle apps Tryk på skærmens nederste venstre hjørne for at finde alle dine apps og programmer på listen Alle apps. Fastgør dine favorit apps 1. Tryk på og hold app'en, som du vil fastgøre. 2. Træk den til, hvor du vil placere den, og slip den derefter. Vælg for at starte til apps-visning 1. Tryk på > Indstillinger > System > Tablettilstand. 2. I option boksen Når jeg logger på skal du trykke på > Skift automatisk til tablettilstand. HANDLINGSCENTER HANDLINGSCENTER informerer dig om nye notifikationer og giver dig adgang til ofte anvendte indstillinger såsom WLAN-forbindelsen. Du kan benytte en af følgende: For at åbne HANDLINGSCENTER, skal du stryge ind fra skærmens højre kant eller trykke på på proceslinjen. For at lukke HANDLINGSCENTER, skal du stryge ud til skærmens højre kant eller trykke

5 på på proceslinjen. For at få vist en fuldstændig notifikation, skal du trykke på for at udvide de detaljerede oplysninger. For at afvise en notifikation, skal du stryge til højre hen over notifikationen. For at afvise alle notifikationer, skal du trykke på Ryd alle. For at få vist alle/top hurtige indstillinger, skal du trykke på Skjul/Udvid. For at slå ofte anvendte indstillinger til eller fra, skal du trykke på skift ikoner. Halo Keyboard og berøringsplade Tabletten har et fysisk tastatur med baggrundslys og en berøringsplade ved den nederste kant. Du kan også udføre nogle handlinger vha. tastaturet og berøringspladen, uden bruge touchskærmen. Bemærk: Hvis s baggrundslys lyser, skal du trykke på for at deaktivere skriveblokken og aktivere dit tastatur. Sådan gør du tastature lydløst Følgende metoder kan bruges til at gøre tastaturet lydløst. Tryk på på tastaturet. Tryk på og hold eller lydstyrke ned-knappen indtil lydstyrkens reduceres til minimum. Genvejstaster Tastaturet har et standard layout og bagbelyste taster. For at hjælpe dig med at få hurtig adgang til ofte benyttede, er der placeret specielle genvejstaster på tastaturets øverste række. Tast-ikon Slå lyden fra Skru ned for lyden Skru op for lyden. Flytilstand til/fra Handling Dæmp skærmens lysstyrke Forøg skærmens lysstyrke Åben Cortana og søgning-linjen Gå til indstillinger Print screen Berøringsplade Din tablet er udstyret med en berøringsplade ved den nederste kant, som har 3 områder, som du kan bruge som en mus : Område A fungerer som venstre tast på en mus: Med område B kan du udføre håndbevægelser såsom tryk, rul og træk: For at flytte markøren på skærmen, skal du skubbe fingeren hen over berøringsplade i den ønskede retning. For at trykke på et app-ikon, skal du trykke på berøringspladen. For at rulle en side, såsom en liste over programmer, en webside eller et dokument,

6 skal du skubbe op eller ned med to fingre. Område A fungerer som højre tast på en mus: Bemærk: For at forhindre utilsigtede handlinger, er område A og C deaktiveret, når du skriver på tastaturet. Fro at aktivere område A og C, skal du trykke på.

7 Kom rundt om din tablet Berøringsbevægelser Håndbevægelser Handling Tryk på. Tryk på og hold. Zoom ud. Zoome ind. Dias. Stryg indad fra kanten.

8 Kom rundt om din tablet Du kan komme rundt om din tablet ved at bruge nogle få par handlinger. Handlinger Handling Skifter til din sidste app Stryg indad fra skærmens venstre kant. Der ser du en liste med de seneste apps Stryg indad fra den venstre kant. Lukker en app Stryg indad fra skærmens øverste kant og tryk på. Tryk på skærmen med to fingre, og flyt derefter to fingre Zoomer længere fra hinanden for at zoome ind eller tættere sammen for at zoome ud. Vælger et element Stryg ned af eller på tværs af elementet, eller tryk på og hold for at vælge det. Brug to apps side om side Du kan have to apps på skærmen ad gangen. 1. Tryk på en app, du vil bruge for at åbne den. 2. Stryg ind ad fra skærmens øverste kant, indtil der ses en åbning bag app'en, og træk derefter app'en til venstre eller højre side. 3. Tryk på en anden app på startskærmen, som du vil bruge. 4. Stryg ind ad fra skærmens øverste kant for at formindske vinduet, og træk derefter vinduet til, hvor du vil placere det.

9 Sådan kommer du online Du skal oprette forbindelse til et trådløst netværk, før du opretter forbindelse til internettet. Opretter forbindelse til et WLAN-netværk *Opretter forbindelse til et mobilt netværk Konfiguration af et VPN-netværk Du kan også dele dit mobile netværk med andre. Konfiguration af et hotspot Opretter forbindelse til et WLAN-netværk Slår WLAN-forbindelsen til Gør et af følgende: Tryk på til. i proceslinjen, og tryk derefter på WLAN-kontakten for slå WLAN-forbindelsen Gå til > Indstillinger > Netværk og internet > WLAN, og tryk derefter på Onkontakten for at slå WLAN-forbindelsen til. Opretter forbindelse til et WLAN-netværk 1. Slå WLAN-forbindelsen til og tjek listen over tilgængelige WLAN-hotspots. 2. Tryk på WLAN-hotspotten du vil oprette forbindelse til. Bemærk: Hvis du valgte et sikret netværk, skal du indtaste din adgangskode, og derefter trykke på Opret forbindelse. Opretter forbindelse til et mobilt netværk Du skal bruge et gyldigt nano SIM-kort med en datatjeneste. Hvis du ikke har et SIM-kort, skal du kontakte din operatør. 1. Gå til > Indstillinger > Netværk og internet > Mobildata. 2. Tryk på det mobile netværks navn. 3. Konfigurer indstillingerne efter behov, og tryk på derefter på Opret forbindelse. 4. Indtast navnet på adgangspunktet (APN), brugernavn, adgangskode, og andre oplysninger, hvis nødvendigt. 5. Tryk på Gem. BEMÆRK: Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til internettet, skal du kontakte din mobiloperatør. Konfiguration af et VPN-netværk VPN'er bruges af mange organisationer for at gør det muligt at sende private oplysninger sikkert over et ikke-privat netværk. Du skal f.eks. konfigurere en VPN for at få adgang til din arbejds- . Spørg netværkets administrator om nødvendige indstillingerne, for at

10 konfigurere en VPN til netværket. Når der er defineret en eller flere VPN-indstillinger, kan du: 1. Gå til > Indstillinger > Netværk og internet > VPN. 2. Tryk på Tilføj en VPN-forbindelse. 3. Vælg VPN-udbyder Navn på, indtast Navn på forbindelsen, Servernavn eller -adresse, Brugernavn og Adgangskode og tryk derefter på Gem for at oprette forbindelse til VPNnetværket. 4. For at fjerne VPN'en, skal du trykke på VPN-navnet og derefter trykke på Fjern. 5. For at fjerne VPN'en, skal du trykke på VPN-navnet og derefter trykke på Avancerede indstillinger. Deler din internetforbindelse Du kan være i stand til at dele din mobile bredbåndsinternetforbindelse med andre ved at oprette et mobilhotspot Gå til > indstillinger > Netværk og internet > Mobilhotspot. Slå Mobilhotspot-kontakten til.

11 Logger på med en Microsoft-konto En Microsoft-konto er en adresse og adgangskode, som du bruger til at logge på Windows. Det er gratis og nemt at sætte op, og du kan gøre det med enhver adresse, som du vælger, eller du kan få en ny adresse. Opret forbindelse til en bestående Microsoft-konto Gør alt det følgende: 1. Indtast den adresse og adgangskode, som du bruger til at logge på. 2. Tryk på Næste, og følg vejledningen på skærmen. Opretter en ny konto Du kan bruge enhver adresse, som du vil tilmelde til en ny Microsoft-konto. Gør alt det følgende: 1. Gå til Indstillinger > Konti > Din og konti > Tilføj en Microsoft-konto. 2. Indtast adressen, som du vil bruge, og tryk derefter på Log på. 3. Følg instruktionerne på skærmen for at udfylde dine personlige og sikkerhedsoplysninger, og du er klar. Hvad du kan med en Microsoft-konto Hent apps fra Windows Store Bring folk sammen Synkroniser dine indstillinger Få gratis lagerplads i skyen

12 Søge på internettet Du kan surfe på internettet, hvis din enhed er tilsluttet et trådløst netværk. For at søge på internettet, skal du gå til > Windows Tilbehør > Internet Explorer. Besøge websteder Du kan bruge Internet Explorer til at besøge websteder. Surf Indtast en URL-adresse i adresselinje for at gå direkte til et websted. Eller tryk på adresselinjen for at få vist websteder, som ofte du besøger (disse er dine hyppige websteder). Søg Indtast et ord i adresselinjen og tryk på for at søge efter det på internettet. Modtag anbefalinger Indtast nogle søgeord i adresselinjen for at få websteder, app, og søgeforslag, mens du skriver. Bare tryk på anbefalingen, du gerne vil besøge adressen. Åbn en ny fane Tryk på fanen til højre for den aktuelle fane, og indtast derefter en URL-adresse, eller søgeord eller vælg en af dine hyppige eller yndlingswebsteder. Luk en webside Tryk på for at lukke en websidefane. Gem dine yndlingswebsteder Når du ser en webside, som du vil angive et bogmærke for, skal du trykke på > Føj til Favoritter-fanen, rediger detaljerne om dden foretrukne, og tryk derefter på Tilføj. Næste gang du åbner Internet Explorer-app'en, kan du trykke på bogmærket til hurtigt at få adgang til websiden., og derefter trykke på

13 Du kan sende og modtage s, hvis din enhed har oprettet forbindelse til et trådløst netværk. For at åbne Mail-app'en, skal du gå til Startskærmen, og trykke på Mail-feltet. Konfiguration af en konto Du kan logge ind på , hvis du har en konto. Hvis ikke, skal du oprette en konto. Du skal konfigurere en konto første gang, du bruger Mail-app'en. 1. Gå til Mail, og tryk derefter på Tilføj konto. 2. Vælg kontotypen, som du vil tilføje, og tryk derefter på Log ind. 3. Gennemfør opsætningen i henhold til den sideanvisningerne. Bruge Når du har konfigureret en konto, kan du bruge Mail-app'en til at sende og modtage s.

14 Henter og bruger apps Udover apps på startskærmen, kan du finde endnu flere apps i Windows Store. Installerer apps 1. Tryk på > Store på start skærmen. Bemærk: Du skal have forbindelse til internettet, og du skal logge på med en Microsoftkonto. 2. Find en app du vil have, tryk på Køb eller Gratis* (gratis prøveversion), hvis det er en betakt app, eller Installér, hvis den er gratis. Anvender dine apps Tryk på den app på startskærmen, som du vil bruge. For at lukke app, skal du trække den fra skærmens top til den bund.

15 Håndskrift Brug Real Pen (følger med din tablet), til at komme i gang med alle funktioner, der understøtter håndskrift og omdan straks dit arbejde på papir til et elektronisk format. Din Real Pen ha tryksensitivitet. Din Real Pen og den genfyldninger (inkluderet med din tablet) er unik for din tablet. Aktivering af håndskriftsfunktionen For at aktivere håndskriftsfunktionen, skal du trykke på på tastaturet og -baggrundslyset vil lyse op. Nyd enhver app, der understøtter håndskrift, såsom Paint. Bemærk: Når du aktiverer håndskriftsfunktion, er tastaturet deaktiveret. Starter med at skrive For at starte med at skrive, skal du gøre et af følgende: 1. Brug Real Pen med stylus-genopfyldning, til at skrive i skriveområdet, eller brug Real Pen med blækgenopfyldning, til at skrive på et tomt stykke papir, der dækker tastaturet. Bemærk: Vi anbefaler at du bruger BOOK Pad-papir. Man kan også bruge andre papirtyper, så længe det ikke er tykkere end 5 mm. 2. Indholdet du skriver, vil blive vist på skærmen og gemt synkront. 3. Når du er færdig med at skrive, skal du trykke på igen, for at stoppe med at skrive og gemme noten.

16 Appendiks Vigtige oplysninger om sikkerhed og håndtering Læs alle oplysninger i dette afsnit, inden du bruger produktet for at undgå personskade, beskadigelse af ejendom eller utilsigtet skade på produktet. Der findes flere tip til, hvordan du kan bruge din enhed sikkert på Håndter din enhed med forsigtighed Du må ikke tabe, bøje, punktere, indføre fremmede genstande i eller stille tunge genstande på din enhed. Følsomme komponenter i enheden kan blive beskadiget. Enhedens skærm er fremstillet af glas. Glasset kan gå i stykker, hvis enheden tabes på en hård overflade, får et hårdt stød eller knuses af en tung genstand. Hvis glasset går i stykker eller revner, må du ikke røre ved det revnede glas eller forsøge at fjerne det fra enheden. Hold øjeblikkelig op med at bruge enheden, og kontakt Lenovo teknisk support for at få oplysninger om reparation, udskiftning eller bortskaffelse. Når du bruger din enhed, skal du holde den væk fra varme eller højspændingsmiljøer, f.eks. elektriske apparater, elektriske varmekilder eller elektrisk udstyr til madlavning. Brug kun enheden i temperaturområdet 0 C (32 F) til 40 C (104 F) (opbevaring -20 C (-4 F) til 60 C (140 F)) for at undgå beskadigelse. Enheden må ikke udsættes for vand, regn, ekstrem fugtighed, sved eller andre væsker. Du må ikke åbne eller ændre din enhed Din enhed er en forseglet enhed. Der er ingen dele, der kan udskiftes eller repareres af slutbrugeren. Alle indvendige reparationer skal udføres af et værksted eller en tekniker, der er godkendt af Lenovo. Forsøg på at åbne eller ændre din enhed medfører, at garantien bortfalder. Bemærkning om indbygget genopladeligt batteri Du må ikke udskifte det interne genopladelige litium-ion-batteri. Der er eksplosionsfare, hvis batteriet udskiftes med forkert type. Kontakt Lenovo Support for at få oplysninger om udskiftning. Bemærkning om plasticposer FARE! Plasticposer kan være farlige. Hold plasticposer uden for børns rækkevidde for at undgå risiko for kvælning. Adapteroplysninger Sørg for, at enheden og vekselstrømsadapteren ikke bliver våde. Du må ikke udsætte din enhed for vand eller efterlade den et sted, hvor den kan blive gennemvædet med vand eller andre væsker. Brug kun godkendte opladningsmetoder. Du kan bruge en af følgende opladningsmetoder til på sikker måde at genoplade enhdens interne batteri:

17 Opladningsmetode Skærm tændt Skærm slukket Understøttes, men batteriet Vekselstrømsadapter Understøttes oplades langsomt. En USB-forbindelse mellem dcin-stikket på enheden og et USB-stik på en pc eller en Understøttes, men vil anden enhed, der overholder kompensere for strømforbruget, Understøttes, men batteriet USB 2.0-standarderne. Enheden og batteriet vil oplade oplades langsomt. skal være tilsluttet til en USBgrænseflade på USB 2.0 eller langsommere end normalt. højere. Bemærkninger: Skærm tændt: Enhed tændt Skærm slukket: Enhed slukket, eller skærmen er låst Opladningsenheder kan blive varme under normal brug. Sørg for, at du har tilstrækkelig ventilation rundt om opladningsenheden. Frakobl opladningsenheden, hvis nogle af følgende situationer opstår: Opladeren er blevet udsat for regn, væske eller kraftig fugt. Opladeren viser tegn på fysisk skade. Du vil rengøre opladeren. Advarsel: Lenovo er ikke ansvarlig for ydeevnen eller sikkerheden af produkter, der ikke er fremstillet eller godkendt af Lenovo. Brug kun vekselstrømsadaptere og batterier, der er godkendt af Lenovo. Forsigtig ved brug af høj lydstyrke Advarsel: Udsættelse for kraftig støj fra enhver kilde i længere tid kan påvirke hørelsen. Jo højere lyden er, jo kortere tid kræves før din hørelse kan blive påvirket. For at beskytte din hørelse: Begræns tiden, du bruger headset eller hovedtelefoner ved høj lydstyrke. Undgå at skrue op for lyden, for at overdøve støj fra omgivelserne. Skru ned for lyden, hvis du ikke kan høre, at folk taler i nærheden. Hvis du oplever høreubehag, herunder følelsen af tryk eller fylde i ørerne, ringen for ørerne eller dæmpet tale, skal du stoppe med at lytte til enheden via dit headset eller hovedtelefoner og få din hørelse undersøgt. Vær forsigtig, når du bruger din enhed i et motorkøretøj eller på cykel Prioriter altid din egen og andres sikkerhed højest. Overhold loven. Lokale love og bestemmelser foreskriver muligvis, hvordan du kan bruge mobile elektroniske enheder, som f.eks. din enhed, mens du fører et motorkøretøj eller kører på cykel. Bortskaffes i overensstemmelse med lokale love og bestemmelser Når din enhed når slutningen af sin levetid, må du ikke knuse eller sætte ild til den eller nedsænke den i vand eller bortskaffe den på en måde, der er i modstrid med lokale love og bestemmelser. Nogle indvendige dele indeholder substanser, der kan eksplodere, strømme ud eller have en skadelig virkning på miljøet, hvis de bortskaffes forkert. Se Genbrug og miljømæssige oplysninger for at få yderligere oplysninger.

18 Hold din enhed og tilbehøret væk fra små børn Din enhed indeholder små dele, der kan udgøre en kvælningsfare for små børn. Yderligere kan glasskærmen gå i stykker eller revne, hvis den tabes eller kastes imod en hård overflade. Beskyt dine data og din software Slet ikke ukendte filer, og omdøb ikke filer eller biblioteker, du ikke selv har oprettet. Hvis du gør det alligevel, risikerer du, at enhedens programmer ikke virker. Vær opmærksom på, at når du har adgang til netværksressourcer, kan enheden blive udsat for virus, hackere, spyware og andet, der kan beskadige enheden, programmerne eller data. Du er selv ansvarlig for at sikre, at du har passende beskyttelse i form af firewall-, antivirus- og antispywareprogrammer, og for at holde disse programmer opdateret. Hold elektriske apparater væk fra enheden. Disse omfatter elektriske ventilatorer, radioer, kraftige højttalere, klimaanlæg, og mikrobølgeovne. De stærke magnetfelter, som elektriske apparater skaber, kan beskadige skærmen og data på enheden. Vær opmærksom på varme, som din enhed genererer Når din enhed er tændt, eller batteriet bliver opladet, kan nogle dele blive varme. Temperaturen afhænger af systemaktiviteten og opladningsniveauet for batteriet. Langvarig kontakt med kroppen kan forårsage ubehag og muligvis give forbrændinger. Undgå at lade hænder, skød eller andre dele af din krop komme i kontakt med en varm del af enheden i længere tid. Bemærkninger vedr. elektronisk stråling Erklæring om overholdelse af FCC This equipment has been tested and found to comply with the limits for a Class B digital device, pursuant to Part 15 of the FCC Rules. These limits are designed to provide reasonable protection against harmful interference in a residential installation. This equipment generates, uses, and can radiate radio frequency energy and, if not installed and used in accordance with the instructions, may cause harmful interference to radio communications. However, there is no guarantee that interference will not occur in a particular installation. If this equipment does cause harmful interference to radio or television reception, which can be determined by turning the equipment off and on, the user is encouraged to try to correct the interference by one or more of the following measures: Reorient or relocate the receiving antenna. Increase the separation between the equipment and receiver. Connect the equipment into an outlet on a circuit different from that to which the receiver is connected. Consult an authorized dealer or service representative for help. Lenovo is not responsible for any radio or television interference caused by unauthorized changes or modifications to this equipment. Unauthorized changes or modifications could void the user s authority to operate the equipment. This device complies with Part 15 of the FCC Rules. Operation is subject to the following two conditions: (1) this device may not cause harmful interference, and (2) this device must accept any interference received, including interference that may cause undesired operation. Responsible Party: Lenovo (United States) Incorporated 1009 Think Place - Building One Morrisville, NC Telephone:

19 IC-advarsel Denne enhed overholder Industry Canadas licensundtagede RSS-standarder. Anvendelse sker under følgende betingelser: (1) Denne enhed må ikke skabe interferens og (2) denne enhed skal tillade interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket funktion af enheden. Le présent appareil est conforme aux CNR d'industrie Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes: (1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et (2) l'utilisateur de l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en EU - Direktiv om Medlemsstaternes lovgivning om elektromagnetisk kompatibilitet Dette produkt er i overensstemmelse med alle de krav og væsentlige normer, der gælder for Det Europæiske Råds direktiv 1999/5/EF. Det Europæiske Råds direktiv 1999/5/EF er fortsat gældende i overgangsperioden for det Europæiske Råds direktiv 2014/53/EU, indtil d. 12. juni Lenovo er ikke ansvarlig for ikke at kunne opfylde de beskyttelseskrav, som måtte opstå pga. ikke-anbefalede ændringer af produktet, herunder installation af funktionskort fra andre producenter. Dette produkt er blevet testet og fundet i overensstemmelse med grænseværdierne for klasse B-IT-udstyr i henhold til den europæiske standard EN Grænseværdierne for klasse B-IT-udstyr er afledt for typiske boligmiljøer, så de yder tilstrækkelig beskyttelse mod interferens med licenserede kommunikationsenheder. EU-kontakt: Lenovo, Einsteinova 21, Bratislava, Slovakiet Tysk VCCI Class B Compliance-erklæring Deutschsprachiger EU Hinweis: Hinweis für Geräte der Klasse B EU-Richtlinie zur Elektromagnetischen Verträglichkeit Dieses Produkt entspricht den Schutzanforderungen der EU-Richtlinie 2014/30/EU (früher 2004/108/EC) zur Angleichung der Rechtsvorschriften über die elektromagnetische Verträglichkeit in den EU- Mitgliedsstaaten und hält die Grenzwerte der Klasse B der Norm gemäß Richtlinie. Um dieses sicherzustellen, sind die Geräte wie in den Handbüchern beschrieben zu installieren und zu betreiben. Des Weiteren dürfen auch nur von der Lenovo empfohlene Kabel angeschlossen werden. Lenovo übernimmt keine Verantwortung für die Einhaltung der Schutzanforderungen, wenn das Produkt ohne Zustimmung der Lenovo verändert bzw. wenn Erweiterungskomponenten von Fremdherstellern ohne Empfehlung der Lenovo gesteckt/eingebaut werden. Deutschland: Einhaltung des Gesetzes über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln Dieses Produkt entspricht dem Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln EMVG (früher Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Geräten ). Dies ist die Umsetzung der EMV EU Richtlinie 2014/30/EU (früher 2004/108/EWG) in der Bundesrepublik Deutschland. Zulassungsbescheinigung laut dem Deutschen Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln, EMVG vom 20. Juli 2007 (früher Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Geräten), bzw. der EMV EU Richtlinie 2014/30/EU (früher 2004/108/EC), für Geräte der Klasse B. Dieses Gerät ist berechtigt, in Übereinstimmung mit dem Deutschen EMVG das EG- Konformitätszeichen - CE - zu führen. Verantwortlich für die Konformitätserklärung nach Paragraf 5 des EMVG ist die Lenovo (Deutschland) GmbH, Meitnerstr. 9, D Stuttgart.

20 Informationen in Hinsicht EMVG Paragraf 4 Abs. (1) 4: Das Gerät erfüllt die Schutzanforderungen nach EN und EN Klasse B. Japansk VCCI Class B-erklæring この装置は クラスB 情報技術装置です この装置は 家庭環境で使用することを目的としていますが この装置がラジオやテレビジョン受信機に近接して使用されると 受信障害を引き起こすことがあります 取扱説明書に従って正しい取り扱いをして下さい VCCI-B Japansk erklæring om overholdelse af standard gældende for produkter, der sluttes til hovedstrøm under eller lig med 20 A pr. fase 日本の定格電流が 20A/ 相以下の機器に対する高調波電流規制高調波電流規格 JIS C 適合品 Oplysninger om miljø, genanvendelse og bortskaffelse Generel erklæring om genbrug Lenovo opfordrer ejere af it-udstyr til at aflevere udstyret til genbrug på ansvarlig vis, når der ikke længere er brug for udstyret. Lenovo tilbyder en række programmer og serviceydelser, der kan hjælpe med genbrug af it-produkter. Der er flere oplysninger om genbrug af Lenovoprodukter på Vigtige oplysninger om batteri og WEEE Batterier og Elektrisk og elektronisk udstyr mærket med en overkrydset skraldespand må ikke bortskaffes som usorteret husholdningsaffald. Affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) skal behandles separat ved hjælp af den indsamlingsordning, der er etableret, så WEEE kan returneres, genbruges og genvindes. Når det er muligt, skal du fjerne og isolere batterier fra WEEE før WEEE kommer i affaldet. Batterier skal indsamles separat vha. tilgængelige ordninger for returnering, genbrug og behandling af batterier og akkumulatorer. Der findes landespecifikke oplysninger på Oplysninger om genbrug af batterier for Brasilien Declarações de Reciclagem no Brasil Descarte de um Produto Lenovo Fora de Uso Equipamentos elétricos e eletrônicos não devem ser descartados em lixo comum, mas enviados à pontos de coleta, autorizados pelo fabricante do produto para que sejam encaminhados e processados por empresas especializadas no manuseio de resíduos industriais, devidamente certificadas pelos orgãos ambientais, de acordo com a legislação local. A Lenovo possui um canal específico para auxiliá-lo no descarte desses produtos. Caso você possua um produto Lenovo em situação de descarte, ligue para o nosso SAC ou encaminhe um para: reciclar@lenovo.com, informando o modelo, número de série e cidade, a fim de enviarmos as instruções para o correto descarte do seu produto Lenovo. Oplysninger vedrørende genbrug for Japan Du kan finde oplysninger om genbrug og bortskaffelse for Japan på Oplysninger vedrørende genbrug for Indien Du kan finde oplysninger om genbrug og bortskaffelse for Indien på

21 Batterigenbrugsmærker Oplysninger vedrørende genbrug af batterier for Taiwan Oplysninger vedrørende genbrug af batterier for USA og Canada Oplysninger vedrørende genbrug af batterier for den Europæiske Union ENERGY STAR modeloplysninger ENERGY STAR er et samarbejde mellem det amerikanske Environmental Protection Agency og U.S. Department of Energy, som har til formål at spare penge og beskytte miljøet ved hjælp af energibesparende produkter og processer. Hos Lenovo er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder produkter, som er ENERGY STARmærkede. Lenovo YB1-X91F er designet og testet til at overholde ENERGY STAR-programmets krav til computere. Når du bruger ENERGY STAR-mærkede produkter og udnytter computerens strømbesparende funktioner, kan du være med til at reducere strømforbruget. Et reduceret strømforbrug kan give potentielle økonomiske besparelser, føre til et renere miljø og reducere udledningen af drivhusgasser. Du kan finde flere oplysninger om ENERGY STAR på Bemærkning vedr. eksportklassifikation Dette produkt er underlagt de amerikanske EAR-regler (United States Export Administration Regulations) og har et ECCN-nummer (Export Classification Control Number): 5A992.c. Det kan videreeksporteres, dog ikke til de lande, der er anført på EAR E1-listen over lande med eksportforbud. Fejlfinding Besked om manglende hukommelse under appinstallation Frigør noget hukommelse, og prøv at installere igen.

22 Berøringsskærmen fungerer ikke eller er ikke følsom Hold Tænd/sluk-knappen i mere end 10 sekunder, indtil enheden slukkes. Tænd den derefter igen normalt. Enhed tændes ikke eller systemet går ned Oplad batteriet i en halv time, hold derefter Tænd/sluk-knappen i mere end 10 sekunder, indtil enheden slukkes. Tænd den derefter igen normalt. Der er ingen lyd eller den anden person kan ikke høre under et opkald. Juster lydstyrken vha. lydstyrkeknappen Enheden kan ikke oprette forbindelse til internettet via trådløst netværk Genstart den trådløse router, eller gå til Indstillinger, og genstart WLAN. Enheden kan ikke aktiveres fra slumretilstand Hold Tænd/sluk-knappen i mere end 10 sekunder, indtil enheden slukkes. Tænd den derefter igen normalt.

SmartDock for Xperia ion Brugervejledning

SmartDock for Xperia ion Brugervejledning SmartDock for Xperia ion Brugervejledning Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over SmartDock...3 Opladning med SmartDock...3 Kom godt i gang...5 LiveWare -administration...5 Opgradering af LiveWare

Læs mere

Brugervejledning. MHL to HDMI Adapter IM750

Brugervejledning. MHL to HDMI Adapter IM750 Brugervejledning MHL to HDMI Adapter IM750 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over MHL to HDMI Adapter...3 Kom godt i gang...4 Smart Connect...4 Opgradering af Smart Connect...4 Brug af MHL to

Læs mere

Brugervejledning. Xperia P TV Dock DK21

Brugervejledning. Xperia P TV Dock DK21 Brugervejledning Xperia P TV Dock DK21 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Bagside oversigt over TV Dock...3 Kom godt i gang...4 Håndtering af LiveWare...4 Opgradering af Håndtering af LiveWare...4 Brug

Læs mere

Xperia TX TV Dock DK22 Xperia T TV Dock DK23

Xperia TX TV Dock DK22 Xperia T TV Dock DK23 Brugervejledning Xperia TX TV Dock DK22 Xperia T TV Dock DK23 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over TV Dock...3 Kom godt i gang...4 Smart Connect...4 Opgradering af Smart Connect...4 Brug af

Læs mere

Lenovo TAB 2 A Brugervejledning. Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L

Lenovo TAB 2 A Brugervejledning. Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L Lenovo TAB 2 A10-30 Brugervejledning Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L Alle oplysninger, som er markeret med et * i denne vejledning, henviser kun til WLAN + LTE-modellen (Lenovo TB2-X30L). Grundlæggende

Læs mere

Lenovo TAB 10 Brugervejledning

Lenovo TAB 10 Brugervejledning Lenovo TAB 10 Brugervejledning Lenovo TB-X103F Grundlæggende Før du bruger disse oplysninger og det produkt, de beskriver, skal du læse følgende: Sikkerhed, garanti og Hurtig start-vejledning Juridiske

Læs mere

Hi-Res Audio/DNC Headset MDR-NC750

Hi-Res Audio/DNC Headset MDR-NC750 Brugervejledning Hi-Res Audio/DNC Headset MDR-NC750 Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Introduktion...3 Oversigt... 3 De grundlæggende funktioner... 4 Sådan bærer du headsettet... 4 Tilslutning af dit

Læs mere

Lenovo TAB 7. Brugervejledning. Lenovo TB-7504F Lenovo TB-7504X

Lenovo TAB 7. Brugervejledning. Lenovo TB-7504F Lenovo TB-7504X Lenovo TAB 7 Brugervejledning Lenovo TB-7504F Lenovo TB-7504X Alle oplysninger, som er markeret med et * i denne vejledning, henviser kun til WLAN+LTE-modellen (Lenovo TB-7504X). Grundliggende Før du bruger

Læs mere

Lenovo TAB4 10 Plus. Brugervejledning. Lenovo TB-X704F Lenovo TB-X704L Lenovo TB-X704Y

Lenovo TAB4 10 Plus. Brugervejledning. Lenovo TB-X704F Lenovo TB-X704L Lenovo TB-X704Y Lenovo TAB4 10 Plus Brugervejledning Lenovo TB-X704F Lenovo TB-X704L Lenovo TB-X704Y Alle oplysninger, som er markeret med et * i denne vejledning, henviser kun til WLAN+LTE-modellen (Lenovo TB-X704L).

Læs mere

YOGA A12 Brugervejledning

YOGA A12 Brugervejledning YOGA A12 Brugervejledning Lenovo YB-Q501F Lenovo YB-Q501L Grundliggende Før du bruger disse oplysninger og det produkt, de beskriver, skal du læse følgende: Sikkerhed, garanti og Hurtig start-vejledning

Læs mere

Brugervejledning. Quick Charger UCH10

Brugervejledning. Quick Charger UCH10 Brugervejledning Quick Charger UCH10 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Enkel opladning...3 Anvendelse af Quick Charger...4 Opladning af enheden...4 Juridisk meddelelse...5 Declaration of Conformity for

Læs mere

Brugervejledning. Bluetooth -musikmodtager BM10

Brugervejledning. Bluetooth -musikmodtager BM10 Brugervejledning Bluetooth -musikmodtager BM10 Indholdsfortegnelse Oversigt over tilbehør...3 Grundlæggende...4 Parring og tilslutning...5 Afbrydelse og genoprettelse af forbindelse...6 Smart Connect...7

Læs mere

Brugervejledning. Stereo Bluetooth -headset SBH20

Brugervejledning. Stereo Bluetooth -headset SBH20 Brugervejledning Stereo Bluetooth -headset SBH20 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over tilbehør...3 Grundlæggende...4 Opkald...6 Sådan hører du musik...6 Multipunktteknologi...7 Fejlfinding...7

Læs mere

Brugervejledning. Bluetooth Keyboard BKB50

Brugervejledning. Bluetooth Keyboard BKB50 Brugervejledning Bluetooth Keyboard BKB50 Indholdsfortegnelse Grundlæggende...3 Generelt overblik...3 Tastaturoversigt...3 Opladning af tastaturet...4 Sådan tænder og slukker du...5 Introduktion...6 Konfiguration

Læs mere

Brugervejledning. Trådløst display fra Miracast IM10

Brugervejledning. Trådløst display fra Miracast IM10 Brugervejledning Trådløst display fra Miracast IM10 Indholdsfortegnelse Brugervejledning til trådløst display fra Miracast...3 Konfiguration af trådløst display fra Miracast...4 Oversigt over hardware...4

Læs mere

Brugervejledning. Style Cover Window SCR24

Brugervejledning. Style Cover Window SCR24 Brugervejledning Style Cover Window SCR24 Indholdsfortegnelse Introduktion...3 Indledning...3 Oversigt...3 Opladning...3 One-touch-opsætning...4 De grundlæggende funktioner...5 Interaktion med vinduet...5

Læs mere

Smart Imaging Stand IPT-DS10M

Smart Imaging Stand IPT-DS10M Brugervejledning Smart Imaging Stand IPT-DS10M Indholdsfortegnelse Brugervejledning til Smart Imaging-holder...3 Indledning...4 Oversigt over funktioner...4 Oversigt over hardware...4 Grundlæggende...5

Læs mere

Brugervejledning. Opladningsdæksel CP12

Brugervejledning. Opladningsdæksel CP12 Brugervejledning Opladningsdæksel CP12 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Enkel opladning...3 Specifikationer...3 Brug af opladningsdækslet...4 Opladning af din telefon...4 Juridiske oplysninger...6 2

Læs mere

Brugervejledning. Stereo Bluetooth Headset SBH60

Brugervejledning. Stereo Bluetooth Headset SBH60 Brugervejledning Stereo Bluetooth Headset SBH60 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over funktioner...3 Oversigt over hardware...3 Grundlæggende...5 Opladning af batteriet...5 Sådan slår du headsettet

Læs mere

Brugervejledning FJERNBETJENING RC-N

Brugervejledning FJERNBETJENING RC-N Brugervejledning FJERNBETJENING RC-N 2 Tillykke med din nye RC-N fjernbetjening. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at justere lydstyrken og skifte program på dine høreapparater. Før RC-N fjernbetjeningen

Læs mere

Lenovo TAB4 8 Plus. Brugervejledning. Lenovo TB-8704F Lenovo TB-8704X

Lenovo TAB4 8 Plus. Brugervejledning. Lenovo TB-8704F Lenovo TB-8704X Lenovo TAB4 8 Plus Brugervejledning Lenovo TB-8704F Lenovo TB-8704X Alle oplysninger, som er markeret med * i denne vejledning henviser kun til WLAN+LTE-modellen (Lenovo TB-8704X). Grundlæggende Før du

Læs mere

SkillGuide. Brugervejledning. Dansk

SkillGuide. Brugervejledning. Dansk SkillGuide Brugervejledning Dansk SkillGuide SkillGuide er en feedback-enhed, der er designet til at give "real time" og opsummerende feedback på udførelse af HLR. www.laerdal.com Medfølgende dele SkillGuide

Læs mere

Magnetic Charging Dock

Magnetic Charging Dock Brugervejledning Magnetic Charging Dock Indholdsfortegnelse Indledning...3 Enkel opladning...3 Brug af den magnetiske opladningsdock...4 Brug af fikseringerne...4 Opladning af din telefon...4 Juridiske

Læs mere

Brugervejledning. Stereo Bluetooth -headset SBH80

Brugervejledning. Stereo Bluetooth -headset SBH80 Brugervejledning Stereo Bluetooth -headset SBH80 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Oversigt over funktioner...3 Oversigt over hardware...3 Grundlæggende...5 Opladning af batteriet...5 Batteristatus...5

Læs mere

BRUGSANVISNING RC-DEX. Fjernbetjening til Widex tinnitusapparater

BRUGSANVISNING RC-DEX. Fjernbetjening til Widex tinnitusapparater BRUGSANVISNING RC-DEX Fjernbetjening til Widex tinnitusapparater SYMBOLER I denne brugsanvisning anvendes følgende symboler: ADVARSEL Beskeder med denne overskrift angiver bivirkninger, potentiel sikkerhedsrisiko

Læs mere

Lenovo TAB 2 A7. Lenovo TAB 2 A7-10F. Lenovo TAB 2 A7-20F. Brugervejledning V1.0

Lenovo TAB 2 A7. Lenovo TAB 2 A7-10F. Lenovo TAB 2 A7-20F. Brugervejledning V1.0 Lenovo TAB 2 A7 Lenovo TAB 2 A7-10F Lenovo TAB 2 A7-20F Brugervejledning V1.0 Læs sikkerhedsanvisninger og vigtige bemærkninger i den medfølgende manual før brug. Kapitel 01 Lenovo TAB 2 A7 Overblik 1-1

Læs mere

Installations vejledning Brugervejledning TELEFONADAPTER 2

Installations vejledning Brugervejledning TELEFONADAPTER 2 Installations vejledning Brugervejledning TELEFONADAPTER 2 2 Indholdsfortegnelse Retningslinjer for sikkerhed 5 Indledning 7 Oversigt over Telefonadapter 2 8 Installation 9 Sådan tænder du for Telefonadapter

Læs mere

Brugervejledning SOUNDGATE MIKROFON. Til brug med SoundGate 3

Brugervejledning SOUNDGATE MIKROFON. Til brug med SoundGate 3 Brugervejledning SOUNDGATE MIKROFON Til brug med SoundGate 3 Indholdsfortegnelse Generelle retningslinjer og retningslinjer for sikkerhed 6 Indledning 8 SoundGate Mikrofon oversigt 9 Sådan virker SoundGate

Læs mere

iwavit Quick Start Guide*

iwavit Quick Start Guide* * Denne manual findes også i andre sprog på www.iwavit.com / Manuals.html TM iwavit Quick Start Guide* Made for iphone 3GS, iphone 3G, iphone, ipod touch (1st and 2nd generation), og ipad Contents iwavit

Læs mere

RUBY Håndhold Video Forstørrelse Brugervejledning. December 2012 440530-001 Rev A

RUBY Håndhold Video Forstørrelse Brugervejledning. December 2012 440530-001 Rev A RUBY Håndhold Video Forstørrelse Brugervejledning December 2012 440530-001 Rev A Freedom Scientific, Inc., 11800 31 st Court North, St. Petersburg, Florida 33716-1805, USA, www.freedomscientific.com. Copyright

Læs mere

TV-ADAPTER 2 INSTALLATIONS VEJLEDNING BRUGERVEJLEDNING

TV-ADAPTER 2 INSTALLATIONS VEJLEDNING BRUGERVEJLEDNING TV-ADAPTER 2 INSTALLATIONS VEJLEDNING BRUGERVEJLEDNING 2 Indholdsfortegnelse Retningslinjer for sikkerhed 6 Indledning 8 Oversigt over TV-adapter 2 9 Installation 11 Sådan aktiveres TV-adapter 2 første

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

Brugervejledning. Stereo Bluetooth Headset SBH50

Brugervejledning. Stereo Bluetooth Headset SBH50 Brugervejledning Stereo Bluetooth Headset SBH50 Indholdsfortegnelse Brugervejledning til Stereo Bluetooth Headset...3 Indledning...4 Oversigt over funktioner...4 Oversigt over hardware...4 Oversigt over

Læs mere

Brugsanvisning. RC-Dex fjernbetjening

Brugsanvisning. RC-Dex fjernbetjening Brugsanvisning RC-Dex fjernbetjening 2 Indhold Din nye Dex fjernbetjening... 4 Tilbehør....7 Batteriinformation...8 Udskiftning af batteri... 9 Anvendelse af fjernbetjeningen... 11 Senderækkevidde....

Læs mere

TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA - EN CLINT HØJTTALER.

TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA - EN CLINT HØJTTALER. DANSK TAK FORDI DU HAR KØBT FREYA - EN CLINT HØJTTALER. Velkommen til en verden af Clint Asgard højttalere. Designet og udviklet med elegance og enkelhed som nøglefaktorer af den danske designer Phillip

Læs mere

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur Produkt Detaljer: 1) ipad Cover ) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur 5) Funktionstaster 6) Bluetooth LED 7) Opladnings LED 8) Tænd/Sluk & Bluetooth tilslutnings knap 9) USB opladning 5V/DC 1 5 3

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller Brugermanual 4GB MP3/ MP4 afspiller Mail: aldi@feiyue.dk 1 VIGTIGT! For optimal brugertilfredshed foreslår vi, at du bruger en pen eller negl, når du betjener skærmen. Mail: aldi@feiyue.dk 2 INDHOLD KNAP

Læs mere

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide LEOGICS Pen-tablet Hurtig installationsguide Velkommen Tak for købet af LEOGICS PT-1001 Pen-tablet. Du vil opdage hvor nemt det er at styre din computer ved brug af en digital pen i stedet for en mus.

Læs mere

Brugermanual MP3 afspiller

Brugermanual MP3 afspiller Brugermanual MP3 afspiller Du kan downloade manualen via følgende link: http://www.accessionx.com/dow nload/manual_links/1331.pdf Importør: Accession ApS, Vandmanden 34, 9200 Aalborg SV 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Synology Remote. Brugervejledning

Synology Remote. Brugervejledning Synology Remote Brugervejledning Remote08312010 Indholdsfortegnelse 3 Velkommen 4 Overblik over Synology Remote 5 Pakkens indhold 6 Kom i gang 8 Nyd din musik med Synology Remote 11 Specifikationer for

Læs mere

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 INTRODUCING YOUR MOBILE PHONE Learn about your mobile phone s keys, display and icons. Nøgler Fra forenden af apparetet vil du observere følgende elementer: (Se 1.1 Side 3)

Læs mere

n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s

n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s M A N U A L N I - 7 0 7 5 4 7 D A N S K n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s Først og fremmest tak, fordi

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Panther. Installationsvejledning. Sendere PN-TX-MD3M (PN-T13-3) PN-TX-MD6M (PN-T13-6) PN-TX-MD8M (PN-T13-8) PN-TX-MD10M (PN-T13-10)

Panther. Installationsvejledning. Sendere PN-TX-MD3M (PN-T13-3) PN-TX-MD6M (PN-T13-6) PN-TX-MD8M (PN-T13-8) PN-TX-MD10M (PN-T13-10) Panther Installationsvejledning Sendere PN-TX-MD3M (PN-T13-3) PN-TX-MD6M (PN-T13-6) PN-TX-MD8M (PN-T13-8) PN-TX-MD10M (PN-T13-10) IM-PN-TX104-A01-DA Sprog: Dansk (oversættelse fra engelsk) INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

RC-A. Fjernbetjening. Brugervejledning

RC-A. Fjernbetjening. Brugervejledning RC-A Fjernbetjening Brugervejledning Introduktion Denne brugervejledning guider dig i, hvordan du bruger og vedligeholder din nye RC-A fjernbetjening. Læs brugervejledningen grundigt, inklusiv afsnittet

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Bemærk venligst! Udsæt ikke Sweex Wireless 300N Adapter USB for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller

Læs mere

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Brugervejledning Rørventilator Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Læs venligst manualen grundigt igennem inden brug. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør. Sikkerheds instruktioner ADVARSEL

Læs mere

Lenovo B. Brugervejledning V1.0. Lenovo A2016a40

Lenovo B. Brugervejledning V1.0. Lenovo A2016a40 Lenovo B Brugervejledning V1.0 Lenovo A2016a40 Grundlæggende Før du bruger disse oplysninger og det produkt, de beskriver, skal du læse følgende: Hurtig startvejledning Juridiske oplysninger Appendiks

Læs mere

WIQ MK2 WIQ MK2. Kvikstartguide

WIQ MK2 WIQ MK2. Kvikstartguide WIQ-10024 MK2 WIQ-10024 MK2 Kvikstartguide 1 1. Vigtige oplysninger om sikkerhed og betjening - Dette produkt er egnet til anvendelse i ikke-tropiske omgivelser ved en højde på under 2.000 meter over havet,

Læs mere

Lenovo K5. Brugervejledning V1.0

Lenovo K5. Brugervejledning V1.0 Lenovo K5 Brugervejledning V1.0 Grundlæggende Før du bruger disse oplysninger og det produkt, de beskriver, skal du læse følgende: Hurtig startvejledning Juridiske oplysninger Appendiks Hurtig startvejledning

Læs mere

Register your product and get support at SBT30. Brugervejledning

Register your product and get support at   SBT30. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/support SBT30 Brugervejledning a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler.

Læs mere

Produktbemærkning. Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Vilkår vedrørende software

Produktbemærkning. Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Vilkår vedrørende software Start her Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel.

Læs mere

Oversigt over højttaleren

Oversigt over højttaleren Oversigt over højttaleren A: ON/OFF (tænd/ sluk) B: LINE IN (Aux in) C: USB DC 5V D: LADEINDIKATORLAMPE E: VOL - F: " KNAPPEN " (bluetooth status: Besvar opkald håndfrit / Ring af håndfrit / MIC - 1 -

Læs mere

USB ADAPTER WIRELESS 150N

USB ADAPTER WIRELESS 150N USB ADAPTER WIRELESS 150N 150 MBPS BRUGERHÅNDBOG NI-707518 DANSK -PAKKENS INDHOLD 4 -TEKNISKE SPECIFIKATIONER 4 -ANVENDELSESOMRÅDE 4 -INSTALLATION AF HARDWARE 5 -INSTALLATION AF SOFTWAREN 6 -SOFTWARE-HJÆLPEPROGRAM

Læs mere

Brugervejledning. Smart Bluetooth -håndsæt SBH52

Brugervejledning. Smart Bluetooth -håndsæt SBH52 Brugervejledning Smart Bluetooth -håndsæt SBH52 Indholdsfortegnelse Brugervejledning til Smart Bluetooth -håndsæt...3 Indledning...4 Oversigt over funktioner...4 Oversigt over hardware...4 Oversigt over

Læs mere

COMET ÆGTE TRÅDLØSE ØRETELEFONER

COMET ÆGTE TRÅDLØSE ØRETELEFONER Advarsel: Undgå beskadigelse af din hørelse ved aldrig at lytte ved høj lydstyrke i længere perioder ad gangen. Af hensyn til din sikkerhed bør du altid være opmærksom på dine omgivelser, når du anvender

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-112

Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-112 Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-112 1.1. udgave 2 Introduktion Om dit headset Med Nokia Bluetooth-headsettet BH-112 kan du håndtere opkald håndfrit, også selvom du bruger to mobilenheder

Læs mere

SAPPHIRE Håndholdt Video Forstørrelse

SAPPHIRE Håndholdt Video Forstørrelse SAPPHIRE Håndholdt Video Forstørrelse Brugervejledning Instrulog A/S 440411-001 Rev. E Freedom Scientific, Inc., 11800 31 st Court North, St. Petersburg, Florida 33716-1805, USA, www.freedomscientific.com.

Læs mere

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad n Tema Internettet på ipad Opdateret d. 14.10.2017 Sofus Opdateret d. 31. januar 2017 Side 1 Indhold Side 3 Side 3 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side

Læs mere

Undervisning Windows 8(.1)

Undervisning Windows 8(.1) Undervisning Windows 8(.1) Kursusmateriale Jeg vil her forsøge at opridse de basale begreber og funktioner vi har gennemgået på kurset. Da der har været mange spørgsmål løbende, som ikke er besvaret her,

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på SBA3011/00. Brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på   SBA3011/00. Brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome SBA3011/00 Brugervejledning 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler. Følg alle instruktioner. Benyt

Læs mere

SBQ-50011G. Brugermanual

SBQ-50011G. Brugermanual SBQ-50011G Brugermanual 1 2 1. OVERSIGT OVER TELEFONEN Knappernes placering 1. Tænd-/slukknap 2. VOL+ 3. VOL- 4. Stik til øretelefoner 5. USB-terminal 3 2. KOM GODT I GANG 2.1 ISÆTNING AF KORT Sluk telefonen,

Læs mere

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA speak 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2013 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-110

Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-110 Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-110 1.0. udgave 2 Introduktion Om dit headset Med Nokia Bluetooth-headsettet BH-110 kan du håndtere opkald håndfrit, også selvom du bruger to telefoner på

Læs mere

BRUGSANVISNING FM+DEX

BRUGSANVISNING FM+DEX BRUGSANVISNING FM+DEX PAKKENS INDHOLD FM+DEX Oplader Jack-til-jack-kabel Halsslyngeantenne (to længder) Clips Klik-på-modul Brugsanvisning 2 INDHOLD SYMBOLER...................................... 4 DIN

Læs mere

Fjernbetjening Brugervejledning

Fjernbetjening Brugervejledning Fjernbetjening Brugervejledning Indhold Tilsigtet anvendelse 3 Generelt om sikkerhed 4 Udskiftning af batterier 8 Standard fjernbetjening (med display) 9 Standard fjernbetjening (med lysdiode) 11 epen

Læs mere

Lær din telefon at kende

Lær din telefon at kende Lær din telefon at kende Tak fordi du har valgt en smarphone fra HUAWEI. Lad os først se på nogle grundlæggende funktioner: Tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den inde for at tænde telefonen. Når telefonen

Læs mere

HEART RATE MONITOR KCAL. More PC 26.14

HEART RATE MONITOR KCAL. More PC 26.14 HEART RATE MONITOR DK Zone Indicator KCAL More Information www.sigma-qr.com PC 26.14 1 DANSK Indhold 1 Oversigt over display, knapfunktioner og navigation 3 2 Indstillinger 8 3 Træning med PC 26.14 15

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på SBA3210/00. Brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på   SBA3210/00. Brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome SBA3210/00 Brugervejledning 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler. Følg alle instruktioner. Benyt

Læs mere

www.philips.com/support

www.philips.com/support Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support AE1125 DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din bærbare radio 4 Hvad er der i kassen 4 Strømforsyning 4 Sluk 5 3 Brug af

Læs mere

CARBON TRÅDLØSE ØRETELEFONER

CARBON TRÅDLØSE ØRETELEFONER Advarsel: Undgå beskadigelse af din hørelse ved aldrig at lytte ved høj lydstyrke i længere perioder ad gangen. Af hensyn til din egen sikkerhed bør du være opmærksom på omgivelserne, når du anvender disse

Læs mere

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01 Beskrivelse 3 2 1 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering DEN 01 13 4.Micro USB-port 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Tænd/sluk-knap til batteri 6.Knap til side op 7.Tænd/sluk-knap 8.Knappen OK

Læs mere

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på Spørgsmål? Kontakt Philips SPA7355.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   Spørgsmål? Kontakt Philips SPA7355. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SPA7355 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 2 Sikkerhed 2 Meddelelse 3 2

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SPA4355/12. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   SPA4355/12. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SPA4355/12 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 2 Sikkerhed 2 Meddelelse 2

Læs mere

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller Brugermanual 2GB MP3 afspiller Indhold 1. Knappe funktioner og fremgagnsmåde... 4 2. Instruktioner... 4 2.1 Tænd og sluk... 4 2.2 Upload Music to the Player... 5 2.3 Afspil musik... 6 2.4 Normal or shuffle

Læs mere

Installation og aktivering af Windows 7

Installation og aktivering af Windows 7 Installation og aktivering af Windows 7 0. Inden du går i gang med at installere Windows 7 Du bør inden installationen tjekke om din pc har de nødvendige forudsætninger for at kunne køre Windows 7 ved

Læs mere

Brugermanual REV 2.0

Brugermanual REV 2.0 Brugermanual REV 2.0 3 Indeholder 4 5 1. Balance Keyboard 2. Dongle (trådløs modtager) 3. USB forlængerkabel 4. To AAA-Batterier 5. User Guide 2 1 /1 A B C Funktions- og mediekontroltaster A. Mediekontrol

Læs mere

Register your product and get support at SBA3010/00. Brugervejledning

Register your product and get support at   SBA3010/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Brugervejledning 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler. Følg alle instruktioner.

Læs mere

minipocket Brugsanvisning Høresystemer

minipocket Brugsanvisning Høresystemer minipocket Brugsanvisning Høresystemer Indhold Din fjernbetjening 4 Komponenter 5 Tastaturlås 6 Sådan parres høreapparaterne 7 Funktionsoversigt 11 Yderligere oplysninger 13 Rengøring 13 Udskiftning af

Læs mere

Tillykke med din nye Surface

Tillykke med din nye Surface Sådan kommer du igang med din Surface Tillykke med din nye Surface Du har nu fået lov at låne en Surface til skolebrug. Den består af 4 dele: Tablet, tastatur, pen og strømforsyning. Alle dele skal der

Læs mere

G I G A B I T R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S W I T H U S B P O R T B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 3

G I G A B I T R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S W I T H U S B P O R T B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 3 G I G A B I T R O U T E R W I R E L E S S 3 0 0 N 3 0 0 M B P S W I T H U S B P O R T B R U G E R H Å N D B O G N I - 7 0 7 5 3 3 1 D A N S K Pa k k e n s i n d h o l d 5 T e k n i s k e s p e c i f i

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SPA7220. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   SPA7220. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SPA7220 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 2 Vigtige sikkerhedsinstruktioner

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HP PAVILION DV2820EA i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. D120. Kort brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  D120. Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D120 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Jabra. Talk 15. Brugervejledning

Jabra. Talk 15. Brugervejledning Jabra Talk 15 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE TAK... 2 OM DIT JABRA TALK 15... 2 HEADSETTETS FUNKTIONER........................... 3 KOM GODT I GANG.... 4 OPLAD DIT HEADSET.... 4 TÆND/SLUK FOR HEADSETTET...

Læs mere

BRUGERMANUAL. Outlook på Internettet Pharmakon IT

BRUGERMANUAL. Outlook på Internettet Pharmakon IT BRUGERMANUAL Outlook på Internettet 2016 Pharmakon IT Support@pharmakon.dk Indhold Intro... 2 Indstillinger... 2 Krav... 2 Log ind på Outlook på internettet... 3 Visning... 4 Se dit aktuelle e-mail forbrug...

Læs mere

Indhold HTC Desire X... 1

Indhold HTC Desire X... 1 HTC Desire X Her er en guide til softwareopdatering af HTC Desire X, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold HTC

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere

NOVA TRÅDLØSE ØRETELEFONER

NOVA TRÅDLØSE ØRETELEFONER Advarsel: Undgå beskadigelse af din hørelse ved aldrig at lytte ved høj lydstyrke i længere perioder ad gangen. Af hensyn til din egen sikkerhed bør du være opmærksom på omgivelserne, når du anvender disse

Læs mere

Hurtig brugervejledning

Hurtig brugervejledning Hurtig brugervejledning Før du starter Om denne vejledning Parrot foretrækker at lægge brugervejledningerne ud online i stedet for at få dem trykt for at begrænse papirforbruget og af hensyn til miljøet.

Læs mere

VoiceLink Brugervejledning

VoiceLink Brugervejledning VoiceLink Brugervejledning Indhold Indhold VoiceLink 3 Medfølger leverancen 4 Tilsigtet brug 5 Generelle bemærkninger om sikkerhed 6 Før du starter 7 Anvende VoiceLink 10 Vedligeholdelse og behandling

Læs mere

Brugsvejledning. Trådløs MP3 dørklokke

Brugsvejledning. Trådløs MP3 dørklokke Brugsvejledning Trådløs MP3 dørklokke Mail: aldi@feiyue.dk 2 INDHOLD Funktioner... 4 Beskrivelse af dørklokke... 5 Beskrivelse af modtager... 6 Dørklokke... 8 Melodier... 8 Melodivalg... 8 Lydjustering...

Læs mere

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Smart armbånd - Betjeningsvejledning - Dansk Kompatibilitet

Læs mere

Konfiguration af BOOX Nova. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software.

Konfiguration af BOOX Nova. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software. Kortfattet opsætningsvejledning BOOX Nova Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software. Start enheden ved at holde Power -knappen (på bagsiden af apparatet i øverste

Læs mere