Lise Vølund, Lonnie Alsen Burchardt og Inger Fogh. Vi mødes kl. 16 i vinmarken på hjørnet af Rørmosevej og Helsingevej - man kan køre op.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lise Vølund, Lonnie Alsen Burchardt og Inger Fogh. Vi mødes kl. 16 i vinmarken på hjørnet af Rørmosevej og Helsingevej - man kan køre op."

Transkript

1 Det Grønne Dialogforum referat af møde d. 15. juni 2017 Mødeforum Deltagere: Dansk ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen, Nordsjælland: Jens Bjerregård., Nordsjællands Landboforening: Carl Bruun. Danmarks Naturfredningsforening, Gribskov: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund Nielsen og Helge Muhle Larsen. Helsinge og Omegns Sportsfiskerforening: Ejvind Hartmund ( suppl. John Christensen). Grundejer Kontaktudvalget: Grundejersammenslutningen Bjarne Frølund. Landliggersammenslutningen: Flemming Christian Denker) Dialogforum for lokalråd: Jette Haugaard, Pernille Lütken Gribskov Kommune Plan- og Miljøudvalget: Jesper Behrensdorff Teknisk Udvalg: Brian Lyck Jørgensen Ordstyrer Referent Fraværende Lise Vølund, Lonnie Alsen Burchardt og Inger Fogh Jesper Behrensdorff Michael Andreasen, Carl Bruun, Gudmund Nielsen - Leni Nielsen deltog i stedet. Jens Bjerregaard - Ida Dahl Nielsen deltog Flemming Denker - Elisabeth Harpøth deltog Pkt Dagsorden og referat. 1 Temaet er Nationalpark Kongernes Nordsjælland Vi mødes kl. 16 i vinmarken på hjørnet af Rørmosevej og Helsingevej - man kan køre op. Jette fortæller i vinmarken - derefter fortsætter mødet på Garbolund. Ref. Jette gav en spændende rundvisning blandt de 3600 vin stokke på "bjerget" i Annisse. Jette fortalte om naturvin/økologisk vin og oenologiske finesser. 2 Godkendelse af sidste mødereferat -> her Ref. Referat godkendt 3 Tema Nationalpark Kongernes Nordsjælland Forslag til bekendtgørelse for nationalpark Kongernes Nordsjælland kommer i høring inden sommerferien se pressemeddelelse her Den videre proces - hvad sker der nu? Interesseorganisationerne fortæller hvad nationalparken har af betydning for netop dem. Ref. Bekendtgørelse til Nationalpark Kongernes Nordsjælland og debathæfte kommer i høring fra uge 26 til midt oktober. Miljøstyrelsen holder informationsmøder i alle 5 kommuner. Derudover bliver der afholdt naturture i de 5 kommuner, hvor man kan opleve natur i nationalparken med forskelligt udgangspunkt. Se mere på Danmarksnationalparker.dk og kongernes-nordsjælland.dk Efter mødet er Miljøstyrelsens høringsmateriale udsendt til medlemmerne i det grønne dialogforum.

2 DN Lægger vægt på at hovedformålet i nationalpark er natur, naturoplevelse og naturformidling. Naturmæssig sammenhæng ønskes - forglem jer nu ikke i turisme og kultur - husk lovens formål og brug midlerne til natur.- Nemlig at skabe ny natur og forbedre den eksisterende - fremme oplevelser - og huske beskyttelsen ved benyttelsen. Mountainbikes er ikke det bedste brug. Særlig fokus på at huske naturen i det åbne land Friluftsrådet Ønsker samarbejde med DN og DOF i nationalparkregi - forventer der er gode muligheder. - bekymring for turisme - helst ikke gøgl! DOF Enig med DN - fokus på at holde fast i beskyttelse af naturen. Landliggersammenslutningnen - fokus på natur - ikke så meget sportsarena.. Sportsfiskerne Glæder sig - godt afsæt til at få sat naturen på dagsordenen hos de 5 borgmestre. Fiskeri på Arresø er der spændende historier i. Naturstyrelsen Størstedelen af arealerne i nationalparken tilhører naturstyrelsen, og dermed også store forpligtelser. Der er allerede meget fin natur og mange sjældne arter - men også mulighed for at søge penge til projekter - f.eks. er biodiversitetsskov på vej. Og der er genskabt meget våd natur. Lysfaktoren er vigtig i forhold til biodiversitet, mange arter er knyttet til det lysåbne i skoven og har brug for spredningsmuligheder. Der er 16 projekter i gang her i efteråret. Lokalrådene Vigtigt at få landsbyerne med 4 Nyt fra foreningerne: Ref. DN Fin affaldsindsamlingsdag i samarbejde med kommunen. Afholdt le-slåning til fordel for orkideerne i Valby "Træk et træ i Rusland" var en stor succes. Det er være på det samme område, det hjælper virkelig. Der kom over 30 mennesker og hjalp. - DOF bistod med fuglevejledning. Grøn uge var en stor succes - det kører bare. Jorddeponering - kommunens praksis bekymrer - hvad gør andre kommuner? Foreslår at gennemgå og evaluere og skabe ny praksis. Mener ikke at "værdifulde landskaber" i kommuneplanen bliver overholdt - ønsker tilsendt afgørelser der "kræver ikke landzonetilladelse". DOF Atlas 3 kortlægning i gang. Fiskeørnepar i Gribskov - se webcam fra reden (tjek NST hjemmeside) 15 frivillige tjekker de 55 tårnfalkekasser. Friluftsrådet Grøn lørdag evauleringsmøde - så fint. Landbruget - Naturstyrelsen Ida fortalte om Søborg sø naturgenopretningsprojektet, der i november

3 2016 blev skrevet ind i regeringsgrundlaget. Der arbejdes med pt med VVM -screening. Vandløbslauget - Sportsfiskerne Kampagne om plastaffald i havet på vej. Outdor guide der er annoncefinancieret - er folk rigtig glade for. Der står meget om lystfiskeri i Nordsjælland. Grundejerkontaktudvalget Også megen interesse for bedre naturoplevelser - cykelstier er det store punkt. Dispensation til byggesager og bevarende lokalplaner har stor opmærksomhed. PMU kan forvente forslag om ny procedure. - med inddragelse af lokal viden. Jesper fortæller at alle bevarende lokalplansspørgsmål forelægges PMU fremover. Lokalrådene Rekreative stier er på dagsordenen. Annisse har i en del år haft en energi-landsby - og afkoblet regnvand i Annisse, Annisse N og Bakkelandet. Landliggerne Optaget af kystsikring og strand. Glade for "hvid strand", der gør et stort arbejde. Bekymret for Musik i lejet og affald herfra. Ny Rema-butik ved Tinggården er man bekymret for. 5 Grøn Uge - Grøn Lørdag Grøn Uge 2017 Grøn Uge og Grøn Lørdag løb af stablen i slutningen af maj og er nu veloverstået. Mere end 25 foreninger og organisationer deltog og planlagde 35 aktiviteter for børnehaverne og specialtilbuds-området samt Grøn Lørdag på Gilleleje Havn. Mere end 500 børnehavebørn fik en gratis lokal naturoplevelse og over 350 børn og voksne var mødt op på Gilleleje Havn, trods det lidt kedelige vejr Grøn Uge vokser stille og roligt år efter år. I år deltog specialtilbuds-området og tre nye foreninger: Tisvilde Hegn Orienteringsklub, Holbo Herred spejder og Veste Kronbirks Biavlerforeningen. De tiltag som vi over årene har implementeret fungerer godt, herunder oversigtskort over kommunen, hvor aktiviteterne er angivet og som linker til NemTilmelding. Evaluering foreninger Den 8. juni blev der afholdt evalueringsmøde med foreningerne. De foreninger som ikke deltog har udfyldt et evalueringsskema. Foreningerne oplyser, at nogle børnehaver ikke kom til arrangementet, meldte sent afbud eller kom med et andet antal børn end aftalt. Alle foreningerne har dog lyst til at deltage igen og syntes godt om konceptet. Evaluering børnehaver Der har været foretaget interviews med udvalgte børnehaver, som er rigtig glade for tilbuddene under Grøn Uge, og også gerne deltager igen. De fortæller, at afbudene enten skyldes sygdom blandt pædagoger eller manglende kommunikation indbyrdes. Transport synes ikke at være det store problem i år, som tidligere år.

4 Evaluering specialtilbuds-området Specialtilbuds-området ønskede i 2016 at være en del af Grøn Uge. Derfor blev der i år tilbudt 3 arrangementer til området, hvor kun det ene blev booket. Specialtilbuds-området er blevet kontaktet for at høre til den manglende tilslutning. Tidspunkterne for dette års aktiviteter var lagt rigtig dårligt. Specialtilbuds-området syntes godt om arrangementerne og håber at tidspunkterne kan ændres, så flere har mulighed for at deltage. Grøn Uge 2018 Administrationen mærker en stor opbakning til Grøn Uge og Grøn Lørdag og anbefaler at arrangementet fortsættes i 2018 under samme rammer som Grøn Uge målrettes børnehaver og kun et enkelt arrangement til specialtilbuds-området. Grøn Lørdag målrettes familier. Grøn Uge 2018 kunne løbe af stablen den 22 maj - 1. juni og Grøn Lørdag den 2. juni, som afslutning på Grøn Uge. I forhold til at løse problemet med at børnehaverne melder afbud i sidste øjeblik eller slet ikke mødt op, blev der på evalueringsmødet med foreningerne og under interviews med børnehaverne snakket om flere mulige tiltag: Børnehaverne skal lægge et gebyr på f.eks kr pr tilmelding der tilbagebetales ved fremmøde, men ikke ved afbud senest x antal dage før arrangementet. Sætte begrænsninger for hvor mange arrangementer en børnehave kan tilmelde sig, f. eks. max tre arrangementer pr. børnehave. Gøre mere ud af invitationen/tilmeldingen på NemTilmeld og oplyse at der står frivillige kræfter bag mv. Foreningerne ringer de tilmeldte børnehaver op og tager en snak forud for arrangementet, så der er skabt en personlig kontakt og ikke blot en kontakt via computeren. Foreningerne sender materiale om aktiviteten som børnehaven kan bruge som forberedelse til arrangementet. Arrangørerne sender en til den person, som har tilmeldt børnehaven med et venligt: "Glæd jer og husk nu at dukke op;-)" Administrationen vurderer, at "gebyr-ordningen" blive en tung administrativ opgave og det anbefales, at der arbejdes på de øvrige tiltag. Ref. Jesper takkede foreningerne,, der hvert år sørger for at grøn uge kan afvikles med succes. Fin åbning med børn og bier. Grøn lørdag var udfordret på grund af vejret - og man ønsker sig samme arealer som tidligere, ad man stor lidt spredt. Men alligevel en herlig dag med gode oplevelser for rigtig mange. 6 Nyt fra kommunen De politisk vedtagne Natura 2000-handleplaner er offentliggjort. Planer og hvidbøger med høringssvar kan ses her. Høringsfristen er d. 27. juni. Rekreativ Kystudvikling Nordsjælland. Gribskov Kommune har igangsat et arbejde med zonering af strandene. Se mere på PMU møde , pkt. 128 CO2 beregning 2016 og klimatiltag Gribskov Kommune har reduceret CO2 udledning med 1,8 % hvis emissionsfaktoren for el fastholdes. Det vil sige, at målsætningen på 2 % næsten er nået. Reduktionen i CO2 udledning fra 2015 til 2016 skyldes blandt andet et mindre fald i brændstof forbrug til kørsel, samt et mindre fald i forbruget af fjernvarme og naturgas. Derimod er forbruget af el og gasolie stedet en smule. Se nærmere på PMU møde , pkt Der vil i 2017 blandt andet blive sat fokus på udskiftning af belysninger til

5 blandt andet LED, samt igangsat et konkret renoveringsprojekt omkring udskiftning af vinduer på Vejby FO (tilbygning). Blå Flag Kommunen har i år fået tildelt Blå Flag på følgende 9 strande: Stængehus Strand Tisvildeleje Strand Strandbjerggård Strand Rågeleje Strand Smidstrup Strand Tinkerup Strand Gilleleje Veststrand Strandbakkerne Dronningmølle Strand Sæsonen blev åbnet med flaghejsning og overrækkelse af blå flag fra Friluftsrådet på Smidstrup strand d. 5. juni. Se video her (netavisen Nordkysten) Miljøtilsynsberetning 2016 og tilsynskampagne 2017 Miljøtilsynsberetning kan ses i referat fra PMU møde pkt. 78. Tilsynskampagne 2017 omfatter: Tilsyn på udvalgte virksomheder, hvor der er fokus på korrekt sortering, håndtering og opbevaring af affald og råvarer på udendørs arealer i henhold til kommunens affaldsregulativ. Samtidigt er det et mål, at virksomhederne sikrer, at affaldsdata registreres korrekt i det nationale affaldsdatasystem. Det giver bedre overblik for virksomheden, kommunen og på landsplan. Tilsyn af flydelag på gyllebeholdere. Baggrunden for kampagnen er, at der erfaringsmæssigt kan være problemer med etablering af tilstrækkeligt flydelag på gyllebeholdere. Mangelfuldt flydelag på en gyllebeholder giver anledning til, at ammoniak og lugt kommer ud til omgivelserne til gene for natur og naboer. Samtidig mister landmanden en del kvælstof, som ellers ved udspredning af gylle på markarealerne skal gøde afgrøderne. Forslag til Råstofplan Region Hovedstaden Forslaget har været i høring frem til d. 5. maj Kommunen har i høringssvar bl.a anført: Gribskov Kommune vil gerne gøre opmærksom på, at der er forskellige fredninger, beskyttede områder og tiltag i gang, som kan påvirke områderne og adgangen til råstofferne fremover. Interesseområdet Dronningmølle ligger lige op ad Ruslands-fredningen, og inden for kystnærhedszonen. I Gribskov kommunes landskabsudpegning er området endvidere udpeget som et område der skal beskyttes. Interesseområdet Helsinge overlapper et område der er udlagt som fremtidig byzone indenfor kommuneplanperioden (Ammendrupudstykningen). Interesseområdet Nellerød omfatter en stor del af Høbjerg Hegn, som er fredskov. Interesseområdet Esbønderup ligger i et Natura 2000 område. Interesseområderne bør revideres, så der tages hensyn til kommuneplanlægningen, fredninger og beskyttede naturområder. I er velkomne til at kontakte os med henblik på en dialog om, hvorvidt udpegningerne bør ændres, fastholdes eller helt udgå i Råstofplan Råstofplanen er d vedtaget og kun retslige spørgsmål kan

6 påklages indtil d Revision af kommuneplan. Gribskov Kommune er i gang med at revidere kommuneplanen og forslag forventes at komme i høring til efteråret. Se Økonomiudvalgets behandling d Der er i første omgang tale om en 'smal' revision. Der arbejdes efterfølgende med overordnede emner så som eventuel udpegning af udviklingsområder og Grønt Danmarkskort. Spildevandsplan - nedlæggelse af Dronningmølle renseanlæg og Beskyttelse af Øresund. Se Teknisk Udvalgs behandling af begge sager d Ref. 7 Næste møde Ref. Næste møde er d. 14. september kl Her er temaet Kommuneplan

Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum 6.09.18 Deltagere Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard. Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Referat af møde i Det Grønne Dialogforum d. 14. sep. 2017

Referat af møde i Det Grønne Dialogforum d. 14. sep. 2017 Referat af møde i Det Grønne Dialogforum d. 14. sep. 2017 Mødeforum Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018

Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018 Sag: 01.00.00-G00-1-18 Inger Tommerup Fogh Center for Teknik og Miljø Natur og Vand 16. februar 2018 Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018 Mødeforum Deltagere: Dansk Ornitologisk

Læs mere

Gribskov Kommune Plan- og Miljøudvalget: Jesper Behrensdorff Teknisk Udvalg: Brian Lyck Jørgensen

Gribskov Kommune Plan- og Miljøudvalget: Jesper Behrensdorff Teknisk Udvalg: Brian Lyck Jørgensen Det Grønne Dialogforum, referat af møde d. 26. okt. 2017 Mødeforum Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Det Grønne Dialogforum den

Det Grønne Dialogforum den Det Grønne Dialogforum den 11.12.2018 Deltagere Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard., supll. Annemette Højgaard

Læs mere

Det Grønne Dialogforum den 3. maj 2018.

Det Grønne Dialogforum den 3. maj 2018. Det Grønne Dialogforum den 3. maj 2018. Deltagere Ordstyrer Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard. Naturstyrelsen,

Læs mere

Det Grønne Dialogforum, 8. dec 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum, 8. dec 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum, 8. dec 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum DOF: Carsten Jørgensen Friluftsrådet: Boris Damsgaard SNS: Jens Bjerregård. Landbruget: Carl Bruun. DN: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund

Læs mere

Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard

Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Det grønne Dialogforum Referat af møde d. 9. marts 2017 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen,

Læs mere

Det Grønne Dialogforum, 2. juni 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum, 2. juni 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum, 2. juni 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum DOF: Carsten Jørgensen Friluftsrådet: Boris Damsgaard SNS: Jens Bjerregård. Landbruget: Carl Bruun. DN: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund

Læs mere

Kongens Vænge Hillerød

Kongens Vænge Hillerød Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød 5. oktober 2018 Bemærkninger til debatoplæg til Råstofplan 2020 Region Hovedstaden har offentliggjort et debatoplæg til Råstofplan 2020, hvor regionen indkalder

Læs mere

Titel: 03.03.2016 Resumé:

Titel: 03.03.2016 Resumé: Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: 03.03.2016 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Dagsorden Mødetidspunkt: 03-03-2016 kl.: 16:00 Mødested:

Læs mere

Det Grønne Dialogforum, 3. marts 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum, 3. marts 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum, 3. marts 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum DOF: Carsten Jørgensen Friluftsrådet: Boris Damsgaard SNS: Jens Bjerregård. Landbruget: Carl Bruun. DN: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund

Læs mere

Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé:

Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 08. Vandmiljøgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt:

Læs mere

:40:18 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :29:47 af Lise Vølund Hennings/LVHEN/Gribskov

:40:18 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :29:47 af Lise Vølund Hennings/LVHEN/Gribskov Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Møde i det grønne dialogforum Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 03-09-2015 kl.:

Læs mere

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt.

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt. Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 20. august 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 66-2014 Afholdt d. 27. maj 2014 kl. 18:30 til 22:00 i Jægerhytten på Ellehammervej,

Læs mere

Lovliggørende landzonetilladelse til hhv. vindfang og udestue på i alt 12 m2.

Lovliggørende landzonetilladelse til hhv. vindfang og udestue på i alt 12 m2. Finn Erik Petersen Mosedraget 13 Bannebjerg 3230 Græsted Sag: 2016/07733 006 Id: 022785 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 11. maj 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3

Læs mere

Dispensation til at opføre tilbygning til sommerhus og bibeholdelse af skur indenfor skovbyggelinjen

Dispensation til at opføre tilbygning til sommerhus og bibeholdelse af skur indenfor skovbyggelinjen Peter Metz Tuborg Sundpark 4 4. tv 2900 Hellerup Sag: 2017/08221 009 Id: 027456 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 28. juni 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Referat. Grønt Råd. - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl Mødelokale 1

Referat. Grønt Råd. - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl. 12.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Grøftekanter langs de kommunale veje.... 2 Havvindmølleparker i Jammerbugten.... 3 Orientering

Læs mere

Referat fra møde i Grønt Råd den 8. januar 2015 kl. 16.00-18.00

Referat fra møde i Grønt Råd den 8. januar 2015 kl. 16.00-18.00 Til Grønt Råd/Hillerød Kommune By og Miljø 26. januar 2015 Hillerød Kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød Tlf. 7232 2189 Fax 7232 3213 kthl@hillerod.dk www.hillerod.dk Sag 219-2009-58678 Referat fra

Læs mere

Til Grønt Råd i Hillerød Kommune. Referat fra møde i Grønt Råd torsdag d. 26. nov. 2015 Kl. 16.00-18.00

Til Grønt Råd i Hillerød Kommune. Referat fra møde i Grønt Råd torsdag d. 26. nov. 2015 Kl. 16.00-18.00 Til Grønt Råd i Hillerød Kommune Referat fra møde i Grønt Råd torsdag d. 26. nov. 2015 Kl. 16.00-18.00 Til stede: Anne Johannisson (AJ), Naturstyrelsen Nordsjælland Ida Lykke Bang (ILB), Naturhistorisk

Læs mere

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om skovbyggelinje 1, da den ligger indenfor 300 meter fra Tisvilde Hegn.

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om skovbyggelinje 1, da den ligger indenfor 300 meter fra Tisvilde Hegn. Poul Folke Torrild Thomsen Jens Hald Mortensen Sag: 2016/36044 018 Id: 024646 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 20. december 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200

Læs mere

Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 05.10.2017 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Brian Lyck Jørgensen (TEK formand)

Læs mere

Mødereferat fra møde den 10. oktober 2018 i Skovrejsningsrådet for Hørup Skov Afholdt i Frederikssund Kommunes Tekniske Forvaltning i Slangerup

Mødereferat fra møde den 10. oktober 2018 i Skovrejsningsrådet for Hørup Skov Afholdt i Frederikssund Kommunes Tekniske Forvaltning i Slangerup Skovrejsningsråd Hørup Skov Nordsjælland J.nr. NST -210-00007 Ref. iddni Den 9. april 2019 Mødereferat fra møde den 10. oktober 2018 i Skovrejsningsrådet for Hørup Skov Afholdt i Frederikssund Kommunes

Læs mere

DN Sønderborg Årsmøde den 5 november 2018

DN Sønderborg Årsmøde den 5 november 2018 DN Sønderborg Årsmøde den 5 november 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen 4. Forslag fra medlemmerne 5. Eventuelt Danmarks Naturfredningsforening.

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde No. 39 Afholdt onsdag d.9. juni kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Referat af Kredsbestyrelsesmøde No. 39 Afholdt onsdag d.9. juni kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet kreds 19, Nordsjælland. Den 11. juni 2011. Referat af Kredsbestyrelsesmøde No. 39 Afholdt onsdag d.9. juni kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune Henning Jensen Lyngen 59 Annisse Sag: 2016/36572 029 Id: 022379 Afdelingsnavn Plan- og Miljøudvalget Postadresse Postboks 10, 03. maj 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 tlf: 7249 6000 e-mail: Gribskov@Gribskov.dk

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Bo Jul Nielsen (TEK) Jannich Petersen (PMU) Bent Nielsen (GF) Carl H.

Læs mere

Redegørelse for planens Forudsætninger. Kommuneplan Forslag

Redegørelse for planens Forudsætninger. Kommuneplan Forslag Redegørelse for planens Forudsætninger Kommuneplan 2017-29 Forslag August 2017 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Om forudsætninger for Kommuneplan 17...2 Redegørelse for forudsætninger...4 Rækkefølge

Læs mere

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 144 m2 enfamiliehus samt 52 m2 carport på ejendommen 19 b Høbjerg By, Helsinge.

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 144 m2 enfamiliehus samt 52 m2 carport på ejendommen 19 b Høbjerg By, Helsinge. Thomas Wiingaard Valbyvej 29 3200 Helsinge Sag: 2017/04787 011 Id: 031154 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 09. maj 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Natur- & Miljørådet. Referat af møde 21. maj Greve Kommune. Den 1. juni 2012/ARP

Natur- & Miljørådet. Referat af møde 21. maj Greve Kommune. Den 1. juni 2012/ARP Natur- & Miljørådet Greve Kommune Den 1. juni 2012/ARP Referat af møde 21. maj 2012 Mødet blev holdt i bådklubben, klubhus Hejren nr. 21, Hundige Havn kl. 16-18 Deltagere: Formand, Byrådsmedlem Brian Hemmingsen

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 30. oktober 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Anne, Gustaf, Bent, Ulla, Lis, Michael og Bente. Afbud fra Ulrik og Niels Jørgen. Fraværende: Nanna og repræsentant fra Grundejerforeningen Kælderbjerg/Saxenkol.

Læs mere

Diasshows er vedhæftet referatet. Referatet omfatter derfor primært kommentarer og emner, som ikke fremgår af dias fremlagt under mødet.

Diasshows er vedhæftet referatet. Referatet omfatter derfor primært kommentarer og emner, som ikke fremgår af dias fremlagt under mødet. Notat Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Søren Okkels Uhrskov Tlf. 6333 6878 E-mail: sou@nyborg.dk Sagsnr. 450-2013-16783

Læs mere

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 16 m² shelter på matr. nr. 17 a, Aggebo, Valby i Aggebo-Græsted Hegn.

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 16 m² shelter på matr. nr. 17 a, Aggebo, Valby i Aggebo-Græsted Hegn. Naturstyrelsen Nordsjælland Ostrupgård Gillelejevej 2 B 3230 Græsted Att.: Amalie Lunde Hagensen Sag: 2017/09515 006 Id: 024869 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 30. marts

Læs mere

Titel: Resumé:

Titel: Resumé: Placering: Dialogforum for Lokalsamfund» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: 17.11.15 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Dagsorden Mødetidspunkt: 17-11-2015 kl.: 19:00 Mødested:

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Bo Jul Nielsen (TEK) Jannich

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra Gustaf. Fraværende: Kirsten og Henrik. Niels Jørgen skal gå kl. ca. 20. Referat fra møde i Vejby

Læs mere

Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner

Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Hørsholm d. 05.03.2011 Kredsbestyrelsesmøde No. 36 Afholdt mandag den 14.februar kl. 19.00 til kl. 22.00 på Nyruphus Naturcenter, Kongevejen

Læs mere

Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen

Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen Møldal Ejendomme ApS Møllebakken 7 3230 Græsted Sag: 02.34.02-G01-638-18 27. september 2018 Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen Ejendommen 1 ch Græsted By,

Læs mere

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr. 587 af 27. maj 2013 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr. 587 af 27. maj 2013 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune Pernille Strandby Møller Jesper Julian Møller Helsingevej 41 Smidstrup, 3250 Gilleleje Sag: 2015/20720 004 Id: 004500 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 26. juni 2017 Personlig

Læs mere

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune Helen June Petersen Bjørn Vilbert Petersen Stationsvej 24 3210 Vejby Sag: 2017/15284 011 Id: 003690 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 13. juni 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet.

Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 28. februar 2017 Referat af Bestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-15:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Lars Nielsen Stokkerupvej Græsted. Lovliggørende landzonetilladelse til opført udhus og pavillon

Lars Nielsen Stokkerupvej Græsted. Lovliggørende landzonetilladelse til opført udhus og pavillon Lars Nielsen Stokkerupvej 2 3230 Græsted Sag: 2016/09538 007 Id: 010476 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 18. juli 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Bent, Anne, Ulla, Lis og Bente. Ulrik vil komme senere. Afbud fra: Niels Jørgen, Nanna og Kirsten. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 11. december

Læs mere

Det lokale naturråd for Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund og Halsnæs Kommuner. Naturrådsmøde 1.

Det lokale naturråd for Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund og Halsnæs Kommuner. Naturrådsmøde 1. Det lokale naturråd for Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund og Halsnæs Kommuner Naturrådsmøde 1. februar 2018 Dagsorden 17.00 Velkomst v. Lis Vedel 17.05 Kort præsentation af alle

Læs mere

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den ligger indenfor 150 meter fra Arresø.

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den ligger indenfor 150 meter fra Arresø. Gribskov kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Att.: Thomas Lindum Sag: 2015/35994 010 Id: 026060 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 13. oktober 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Kredsbestyrelsen Friluftsrådet Nordsjælland. Den 24. maj 2011. Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Til stede: Poul Erik

Læs mere

CO2 beregning 2016 og Klimatiltag 2017

CO2 beregning 2016 og Klimatiltag 2017 CO2 2016 og Klimatiltag 2017 Gribskov Kommune 1 CO2 2016 og Klimatiltag 2017 Indholdstegnelse Indholdstegnelse...2 1. Indledning...3 2. CO2 2016...4 2.1 Afgrænsning...4 2.2 CO2 udledning fra energibrug

Læs mere

MODERNISERING AF NATURBESKYTTELSESLOVEN

MODERNISERING AF NATURBESKYTTELSESLOVEN J e n s C h r i s t i a n G o l d i n g F o r m a n d T e k n i k - o g M i l j ø u d v a l g e t MODERNISERING AF NATURBESKYTTELSESLOVEN Moderne Naturforvaltning konference 27. September 2018 Flersidig

Læs mere

Henrik Langgaard Søgårdsvej 30 Firhøj 3250 Gilleleje. Landzonetilladelse til ridebane. Ejendommen 1 e Firhøj By, Søborg, Søgårdsvej 30

Henrik Langgaard Søgårdsvej 30 Firhøj 3250 Gilleleje. Landzonetilladelse til ridebane. Ejendommen 1 e Firhøj By, Søborg, Søgårdsvej 30 Henrik Langgaard Søgårdsvej 30 Firhøj 3250 Gilleleje Sag: 2016/28922 011 Id: 011398 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 12. december 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3

Læs mere

www.ikast-brande.dk Sendt pr. mail - jf. mailliste 3. juni 2014 Referat af møde i Grønt Forum - landbrug den 22. maj 2014

www.ikast-brande.dk Sendt pr. mail - jf. mailliste 3. juni 2014 Referat af møde i Grønt Forum - landbrug den 22. maj 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Sendt pr. mail - jf. mailliste 3. juni 2014 Referat af møde i Grønt Forum - landbrug den 22. maj 2014 Deltagere: Fra landbruget: Helle Borum, Heden & Fjorden;

Læs mere

Dialogforum for Lokalsamfund

Dialogforum for Lokalsamfund Placering: Dialogforum for Lokalsamfund» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat - Dialogforum for Lokalsamfund møde den 14.04.15 MødeDokument Dagsorden

Læs mere

Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta Køster, Helle Dyrting

Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta Køster, Helle Dyrting Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 3. november 2014 hos Robert Deltagere: Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm,

Læs mere

:29:56 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :04:22 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov

:29:56 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :04:22 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Det Grønne Dialogforum Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 26-03-2015 kl.: 16:00

Læs mere

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune. 2010. Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 (vedtaget af Byrådet i Hjørring xx.xx.2018) 1. Formål og arbejdsområde

Læs mere

Referat Naturrådet,

Referat Naturrådet, Referat Naturrådet, 23.01.18 Tidspunkt: Tirsdag d. 23. januar 2018, kl 16-18.30 Sted: Kulturcenteret Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte Mødelokale: Storm P, 205 Deltagere: Anna Bodil Hald (Dansk Botanisk

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 27. november Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 27. november Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 27. november 2014 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Bo Jul Nielsen (TEK) Brian

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl. 19.00 Erik Malling byder velkommen til de fremmødte og specielt velkommen til Jette Haugaard som vil fortælle

Læs mere

Harry Jørn Wiingaard Valbyvej Helsinge. Landzonetilladelse til udvidet boligareal i anneks

Harry Jørn Wiingaard Valbyvej Helsinge. Landzonetilladelse til udvidet boligareal i anneks Harry Jørn Wiingaard Valbyvej 29 3200 Helsinge Sag: 2012/49981 016 Id: 026816 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 23. september 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Tirsdag den 8. oktober 2013 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Katja Lindblad, Ingolf Mathiesen, Niels Jørgensen,

Læs mere

Landzonetilladelsen er baseret på ansøgningsmateriale dateret den med efterfølgende supplerende oplysninger og bilag modtaget den

Landzonetilladelsen er baseret på ansøgningsmateriale dateret den med efterfølgende supplerende oplysninger og bilag modtaget den Jesper Hollitsch Poulsen Helle Bursø Kristensen Kongsholmvej 1 3210 Vejby Sag: 2017/06223 009 Id: 005954 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 30. marts 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

Kredsrepræsentantskabsmøde Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse

Kredsrepræsentantskabsmøde Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Kredsrepræsentantskabsmøde 2019 - Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Hvad er på programmet? Friluftsrådets arbejde med adgang i 2019 Grønt Danmarkskort i kommuneplanerne Lidt om nogle af erfaringerne fra

Læs mere

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE Vedrørende: Referat af Det Grønne Råds møde REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE Dato: 5. september 2013 Sted: By- og Teknikforvaltningens kantine Sagsbehandler: Danna Borg Mødedeltagere Formand for Teknik- og

Læs mere

:20:02 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :18:50 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov

:20:02 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :18:50 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Det grønne dialogforum Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 02-12-2015 kl.: 16:00

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 6. november 2014 kl. 16.00 i Udvalgsværelset Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Rikke Voss Hvelplund ( ) Jørgen Jacobsen ( ) Jakob Lausen ( ) Henrik Jerger ( ) Jesper

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen. Dato 20. marts 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 19. marts 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdtes i mødelokale 3 på 5. sal Kl. 13.00 deltog rigsrevisionen

Læs mere

Referat Møde i Det Grønne Råd

Referat Møde i Det Grønne Råd Hjørring Kommune Referat Møde i Det Grønne Råd 26-01-2017 Side 1. 17. jan. 2017 Referat 1. Velkomst, valg af ordstyrer Børge Søndergård blev valgt som ordstyrer. 2. Godkendelse af og opfølgning på referat

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Evaluering af Grønt Råds arbejde.... 2 Vand og Naturplaner.... 4 Retablering af Bisbækken....

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 6. december 2011 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 6. december 2011 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Maibrit Lykkegaard 13.12.2011 Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 6. december 2011 kl. 15.00 Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Adresse ved personlig henvendelse: Lundbakvej 5, 9490 Pandrup

Læs mere

Det ansøgte sommerhus opføres i en afstand af kun 10 meter fra fortidsmindets ydre kant, men 1,5 meter længere væk end det eksisterende sommerhus.

Det ansøgte sommerhus opføres i en afstand af kun 10 meter fra fortidsmindets ydre kant, men 1,5 meter længere væk end det eksisterende sommerhus. Grete Frese & Bengt Hansen Moselundsvej 30 3540 Lynge Sag: 2017/17331 018 Id: 000137 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 13. september 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til HVIDOVRE KOMMUNE Dagsorden fællesmøde Ejendoms- og Arealudvalget og Teknik- og Miljøudvalget onsdag den 6. maj 2009, kl. 17.30 i mødelokalet Kystagerparken, lokal 3667, Teknisk Forvaltning, Multihuset.

Læs mere

Dagsorden for Grønt Råds møde den 27. april 2009 kl. 18:22 i Farsø Kantine

Dagsorden for Grønt Råds møde den 27. april 2009 kl. 18:22 i Farsø Kantine Dagsorden for Grønt Råds møde den 27. april 2009 kl. 18:22 i Farsø Kantine Indholdsfortegnelse 001. Referat af møde den 27. april 2009 3 2 Medlemmer Erik Andersen Hans Kieldsen Aage Grynderup Christian

Læs mere

FANØ. Forslag til tillæg til Kommuneplanstrategi 2017

FANØ. Forslag til tillæg til Kommuneplanstrategi 2017 FANØ Forslag til tillæg til Kommuneplanstrategi 2017 INDHOLD Fra strategi til kommuneplan 2 Beskrivelse af Grønt Danmarkskort 3 Byrådets målsætning 4 2 Fra strategi til kommuneplan Fanø Byråd har vedtaget

Læs mere

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den grænser op til Esrum Å.

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den grænser op til Esrum Å. Per Behrendt Hansen Gyvelholm 48,1. 2830 Virum Sag: 2016/18302 003 Id: 008608 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 16. december 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200

Læs mere

NATURA Brugerrådsmøde 30. august Ida Dahl-Nielsen

NATURA Brugerrådsmøde 30. august Ida Dahl-Nielsen NATURA 2000 Brugerrådsmøde 30. august 2011 Ida Dahl-Nielsen Dagsorden Hvad er et Natura område? planer, høring er, aftalefase Europæisk Natur Fuglebeskyttelsesområder (1979) + Habitatområder (1992) Overalt

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl. 9.30 Mødelokale 2 Dagsorden: Siden sidst....1 Grønt Partnerskab Oasen...2 Friluftsliv i Jammerbugt Kommune...3 Jammerbugt kommunes skiltning

Læs mere

Afgørelse Kommunen giver hermed dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til det ansøgte 3.

Afgørelse Kommunen giver hermed dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til det ansøgte 3. Flemming Schmidt-Andersen Bay Garden Metropolitan Park Unit 16 B Board Walk Tower 1300 Pasay City Philippines Sag: 2016/07038 003 Id: 004863 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge

Læs mere

Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015

Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015 Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015 j 1 Overordnet tidsplan Tidspunkt Antal minutter Emne 09.30-10.00 30 Brunch 10.00 10.05 5 Velkomst 10.05 10. 50 45 Beretning

Læs mere

Landzonetilladelse til enfamilieshus

Landzonetilladelse til enfamilieshus JB TEGN & DESIGN V/JANE TONIE BECH Kirkegade 26 3200 Helsinge Sag: 01.03.03-G01-25-18 4. april 2018 Landzonetilladelse til enfamilieshus Ejendommen matr. 3m Sletelte By, Valby, Stæremosevej 3, 3200 Helsinge

Læs mere

Revideret tilladelse til nedlæggelse af markvej, ved etablering af alternativ adgangsmulighed,

Revideret tilladelse til nedlæggelse af markvej, ved etablering af alternativ adgangsmulighed, Jacob Dalsgaard Justesen Bredvadmøllevej 42 Underup 8740 Brædstrup Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Vibeke Rahbek Dir: +4579755675 Mob: +4521130536 e-mail: vibeke.rahbek @hedensted.dk Sagsnr. 01.05.15-P19-4-17

Læs mere

Referat af Grønt Råds møde mandag den 27. januar 2014

Referat af Grønt Råds møde mandag den 27. januar 2014 Referat af Grønt Råds møde mandag den 27. januar 2014 Deltagere Peter Milan Petersen, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk Forening Frank Elm Jacobsen, Dansk Cyklist Forbund

Læs mere

Borgermøde om vindmøller ved Låstrup. Tirsdag den 16. august 2016 kl Velkommen!

Borgermøde om vindmøller ved Låstrup. Tirsdag den 16. august 2016 kl Velkommen! Borgermøde om vindmøller ved Låstrup Tirsdag den 16. august 2016 kl.17.00 Velkommen! Program Kl. 17.00 Kl. 17.15 Kl. 17.30 Velkommen v/ Mads Panny, formand for Klima- og Miljøudvalget Vindmøller, regler

Læs mere

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om skovbyggelinje 1, da den grænser op til statsskoven ved St. Orebjerg.

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om skovbyggelinje 1, da den grænser op til statsskoven ved St. Orebjerg. Kim Funder Solkær 17 Udsholt 3250 Gilleleje Sag: 2015/32772 012 Id: 012160 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 11. oktober 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Revidering af Grønt Danmarkskort DEBATOPLÆG

Revidering af Grønt Danmarkskort DEBATOPLÆG Revidering af Grønt Danmarkskort DEBATOPLÆG December 2018 Fjordskrænterne langs Limfjordskysten indgår i Grønt Danmarkskort som særlige naturområder Baggrund for Projektet Thisted Kommune har som en del

Læs mere

Landzonetilladelsen er baseret på ansøgningsmateriale dateret den , samt reviderede bilag dateret den

Landzonetilladelsen er baseret på ansøgningsmateriale dateret den , samt reviderede bilag dateret den Christian Rønne Rønne Arkitekter MAA Sag: 2017/04542 013 Id: 001468 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 06. juni 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge tlf:

Læs mere

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk Beretning om Friluftsrådets arbejde i Kreds 19, Nordsjælland år 2010 v/ Kreds- og Regionsformand Poul Erik Pedersen, medlem af Det Danske Spejderkorps. Arbejdet i vores Kredsbestyrelse. Det har været et

Læs mere

Referat af Åbent bestyrelsesmøde 16. august 2016 kl i Pyramiden, Gilleleje, Aktivitetsrummet

Referat af Åbent bestyrelsesmøde 16. august 2016 kl i Pyramiden, Gilleleje, Aktivitetsrummet Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af ordstyrer og referent 3. Suppleringsvalg til bestyrelsen 4. Revision af vedtægter 5. Kulturnat Gilleleje 20. august kl. 16-21 6. KV17 tovholder 7. Nyt fra

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl. 13.30 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

Landinspektør Ole Hvilsby Landzonetilladelse til at ændre erhvervsbygning til bolig

Landinspektør Ole Hvilsby Landzonetilladelse til at ændre erhvervsbygning til bolig Landinspektør Ole Hvilsby hvilsby@mapmaker.dk Sag: 2016/33005 014 Id: 029471 Afdelingsnavn Plan- og Miljøudvalget Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 15. februar 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej

Læs mere

Kommuneplaner og Grønt Danmarkskort. Kredsbestyrelsesseminar Fåborg marts 2019

Kommuneplaner og Grønt Danmarkskort. Kredsbestyrelsesseminar Fåborg marts 2019 Kommuneplaner og Grønt Danmarkskort Kredsbestyrelsesseminar Fåborg 29.-30. marts 2019 Hvad er en kommuneplan? Beskriver den overordnede plan for og tankerne bag alle arealer i en kommune Sikrer koordinering

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Direktionen Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: alh@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Februar 2015 J. nr. 11/12879 Ref: alh Referat af fællesmødet fredag den

Læs mere

Landzonetilladelse til ridebane Ejendommen matr.nr. 46A Annisse By, Annisse, Skærødvej 46

Landzonetilladelse til ridebane Ejendommen matr.nr. 46A Annisse By, Annisse, Skærødvej 46 Skærødvej 46 3200 Helsinge Sag: 01.03.03-G01-847-18 19. oktober 2018 Landzonetilladelse til ridebane Ejendommen matr.nr. 46A Annisse By, Annisse, Skærødvej 46 Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse

Læs mere

Den ansøgte tilbygning opføres i en afstand af ca. 99 meter Skansen og ind til ca. 55 meter fra Esrum Kanal.

Den ansøgte tilbygning opføres i en afstand af ca. 99 meter Skansen og ind til ca. 55 meter fra Esrum Kanal. ARKITEKT MAA EJVIND GADMAR Fyrvangen 20 3250 Gilleleje Sag: 01.05.02-P25-1930- 18 5. juli 2019 Dispensation til at etablere 25 m2 tilbygning til eksisterende sommerhus mv. indenfor fortidsmindebeskyttelseslinjen

Læs mere

Ad 2. Meddelelser - Det årlige møde mellem Plan-, Miljø og Klimaudvalget og Grønt Råd er fastsat til onsdag d. 2. november kl

Ad 2. Meddelelser - Det årlige møde mellem Plan-, Miljø og Klimaudvalget og Grønt Råd er fastsat til onsdag d. 2. november kl Referat af Grønt Råds møde mandag den 30. maj 2016 Deltagere Søren Hansen, Nordsjællands Landboforening Jens Søndergaard, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk Forening Frank

Læs mere

2. Status på Solrødgård rensningsanlæg v. Marianne Brink Sørensen (MBS), Hillerød Kommune. MBS redegjort kort for status med bl.a. VVM og høringssvar.

2. Status på Solrødgård rensningsanlæg v. Marianne Brink Sørensen (MBS), Hillerød Kommune. MBS redegjort kort for status med bl.a. VVM og høringssvar. Til Grønt Råd Referat fra møde i Grønt Råd den 16. april 2015 Referat fra møde i grønt råd den 16. april kl. 16:00 18:00 på Hillerød rådhus Deltagere: Ida Lykke Bang (ILB), Naturhistorisk Forening for

Læs mere

Titel: Vej og Belysningsgruppen 18/8-16 Resumé:

Titel: Vej og Belysningsgruppen 18/8-16 Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 05. Vej- og Belysningsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Bjarne Frølund Mødedeltagere: Carl Nielsen, Lis Jensen, Niels Lund,

Læs mere

Grønt Råd. Referat. Møde den 17. maj 2018 kl. 16:00. Udvalgsværelset

Grønt Råd. Referat. Møde den 17. maj 2018 kl. 16:00. Udvalgsværelset Grønt Råd Referat Møde den kl. 16:00 Udvalgsværelset Indkaldelse Jørgen Jacobsen Svend-Erik Nielsen Peder Schierning Søren Friis Jensen Knud Bech Keld Hjort Olsen Jens Bjerregaard Christensen Johan Thorup

Læs mere

Side 1 af 5 Torsdag 18. august 2011 kl: 17:30 Skriv til: Redaktionen Debat Søg Ild i frituregryde gav brand Læs mere... FORSIDEN Gribskov Nordsjælland Gilleleje Smidstrup - Søborg - Firhøj Græsted Blistrup

Læs mere

Landzonetilladelse til bålhytte

Landzonetilladelse til bålhytte Thomas Lindum Gribskov Rådhus Rådhusvej 3 3200 Helsinge Sag: 01.03.03-G01-23-18 9. april 2018 Landzonetilladelse til bålhytte Matr.nr. 8 mr, Helsinge By, Helsinge, Ved Skoven 6, 3200 Helsinge Gribskov

Læs mere