LANDSMØDE Erik Bach født 1959, Nordkysten mod EU. Gift, 2 børn og til daglig togfører. født 1951 og bosiddende i Aarhus.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LANDSMØDE Erik Bach født 1959, Nordkysten mod EU. Gift, 2 børn og til daglig togfører. født 1951 og bosiddende i Aarhus."

Transkript

1 landsledelsen -18 Kit Aastrup født 1951 og bosiddende i Aarhus. Mangeårigt medlem af Folkebevægelsen mod EU og tidligere medlem af landsledelsen. Har også for en del år siden været opstillet til EU parlamentet to gange. Nu er jeg en glad og aktiv folkepensionist med mange interesser. Har tidligere arbejdet som socialrådgiver i bl.a. fagbevægelsen. Er medlem af Enhedslisten, men er utilfreds med beslutningen om at EL opstiller selvstændigt til næste parlamentsvalg. Indstillet af Århus-komiteen. Erik Bach født 1959, Nordkysten mod EU. Gift, 2 børn og til daglig togfører. EU-parlamentskandidat 2014 for Folkebevægelsen. Før dette SF-folketingskandidat 2005 og 2007 samt hovedbestyrelsesmedlem af SF Jeg meldte mig ud af SF, da jeg som den eneste i hovedbestyrelsen stemte imod Lissabontraktaten. EU-parlamentskandidat for Junibevægelsen 2009 og ledelsesmedlem af samme indtil dennes nedlæggelse. Medsagsøger i sagen om Lissabontraktaten. Udover den principielle grundlovskamp har jeg især fokuseret på kampen mod markedsgørelse, tvangsliberalisering og undergravelsen af den danske arbejdsmarkedsmodel. Har deltaget i netværk om faglige og arbejdsmarkedsmarkedspolitiske spørgsmål i Det europæiske Venstreparti (GUE/NGL-regi) i 00erne. Indstillet af Nordkysten mod EU. Kathrine Klok Due Århus Jeg har trådt mine ungdomssko i Folkebevægelsens Ungdom fra Amsterdam-afstemningen og har siden siddet i Folkebevægelsens ledelse i en årrække. Jeg har holdt pause nogle år hvor mine tre unger krævede sit, men har fra sidste år genoptaget det meget vigtigt arbejde i landsledelsen.

2 landsledelsen -18 Jeg har i mange år været aktivt medlem af kampagneudvalget og vil gerne fortsætte mit arbejde med en rød tråd i materialer og merchandise. Mit fokus er vores udadvendte arbejde, og der er brug for en god koordinering mellem ledelsen, sekretariatet Kbh, Bruxelles og kampagneudvalget. Det kan min erfaring bidrage med! Jeg er medlem af Enhedslisten, og har arbejdet imod Listens selvstændige opstilling til EU-parlamentsvalget. Jeg er 41 år og underviser til daglig i samfundsfag. Indstillet af Århus-komiteen. Susanna Dyre-Greensite født 1994, Østerbro. Medlem af Folkebevægelsen siden december Siden min indmeldelse har jeg været aktiv i Jeg vil også stemme -kampagnen samt repræsenteret Folkebevægelsen under Brexit-kampagnen England og til en ungdomslejr i Norge. For nylig har jeg kastet mig ind i aktivisme med andre unge i bevægelsen under overskriften Tid til handling. Vi vil skabe opmærksomhed, især blandt unge, omkring de negative konsekvenser af Danmarks EU-medlemskab. Flere af alle aldre skal med i den tværpolitiske kamp mod EU og for mere bæredygtige, demokratiske og solidariske former for internationalt samarbejde. Til daglig læser jeg Statskundskab og arbejder med markedsføring og kommunikation. Medlem af Enhedslisten. Indstillet af Folkebevægelsen mod EU på Østerbro. Niels Eriksen født 1968, Valby Medlem af Enhedslisten. Gymnasielærer. Har tidligere været ansat af Folkebevægelsen i Bruxelles og på sekretariatet i København. Nuværende medlem af landsledelsen og forretningsudvalget. Indstillet af Valby og Sydvestkomiteerne.

3 landsledelsen -18 Jørgen Grøn født 1948, Aars. Ingeniør og tidligere indkøbschef. Formand for SF-Nordjylland og tidligere byrådsmedlem i Hobro for SF. I opstillet til regionsrådet i Nordjylland og byrådet i Vesthimmerland for SF. Har været lokalformand i Danmarks Naturfredningsforening. Kandidat for Folkebevægelsen ved EU-parlamentsvalgene i 2009 og Sidder i den nuværende landledelse og er talsperson. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Jammerbugt-komiteerne, Himmerlandskomiteen og Aalborg-Nørresundby komiteen. Eva Hallum født 1947 i Esbjerg, uddannet tre sproglig korrespondent og socialrådgiver. Har gennem alle 40 år på arbejdsmarkedet haft tillidsposter i fagbevægelsen. Har i landsledelsen igennem mange år været ansvarlig for Det Faglige Nyhedsbrev, som nu kaldets Faglig EU Debat. Er nu pensioneret. Indstillet af Valby- og Sydvest-komiteerne. Hans Hansen født 1957, Esbjerg. Udenfor partierne. Faglærer. Har været aktiv i Folkebevægelsen i mange år. Nu skal der fuld gang i Daxit, så vi kan komme ud af EU. Indstillet af Esbjerg-komiteen og Fredericia-Vejle komiteen.

4 landsledelsen -18 Kim Holm født 1955, Uldum. Medlem af KPID. Smed. Tillidsmand og medlem af bestyrelsen i Metal Horsens. Trådte mine barnesko mod EF i 1972 og har løbende vedligeholdt modstanden mod EU. Nuværende medlem af landsledelsen. Vil arbejde for at få bragt EU-modstanden ned på gulvet på arbejdspladserne. Indstillet af Amager mod Unionen, Fredericia-Vejle komiteen og KPID Johanne L. Kristiansen født 1985, sognepræst. Er fra Sønderjylland, men bor i København. Nuværende medlem af internationalt udvalg, landsledelsen og forretningsudvalget. Jeg er medlem af Retsforbundet og tidligere medlem af partiets landsledelse og formand for Region Hovedstaden. Indstillet af Folkebevægelsen på Christianshavn og i Indre By, komiteerne på Nørrebro og i Nordvest og Retsforbundet. Jesper Morville født 1954, Charlottenlund. Uden for partierne. Uddannet historiker. Var ansat i Folkebevægelsens sekretariat bl.a. som international sekretær i 10 år. Medlem af den nuværende landsledelse og af forretningsudvalget siden Formand for Foreningen Frit Norden; formand for Folkebevægelsens internationale udvalg. Medlem af Gladsaxe-Gentofte-Lyngby komiteen.

5 landsledelsen -18 Lars Østergaard Møller født Gladsaxe. Udenfor partierne. Socialpædagog. Medlem af Københavnsudvalget, landsledelsen, forretningsudvalget og Komiteudvalget. Jeg har altid arbejdet fagligt, og mit arbejde ligger i at få arbejdet i komiteerne gjort mere aktivt og ellers få arbejdet i Folkebevægelsen gjort så aktivt som muligt. Indstillet af Amager mod Unionen. Pia Møller født 1983 i Herning Bosat i Glostrup. Aktiv i Folkebevægelsen siden Medlem af landsledelsen siden Medlem af kampagneudvalget og erhvervsudvalget. Som en del af den moderne udgave af Folkebevægelsen er det nødvendigt at se fremad frem for at kigge bagud. Min vision er at beholde det solide fundament, der er i Folkebevægelsen i dag, men hjælpe med at vækste os mod det moderne billede vi bør have for at kunne få flere pladser i EU-parlamentet og gerne have en fast plads i hverdagsmedierne. Indstillet af Vestegnen mod EU. Ole Nors Nielsen født 1958, Aalborg Kandidat til EU-parlamentet for Folkebevægelsen i 2009 og Næstformand i 3F Aalborgs Transportgruppe, siden Formand for SID Havn og Lagerarbejdernes Fagforening fra 1997 og Havnearbejder i Aalborg, Medlem af 3F s hovedbestyrelse siden Medlem af Enhedslisten. Jeg har beskæftiget mig med EU s arbejdsmarkedspolitik siden 1999, og var frontkæmper mod havnedirektiv 1 og 2. Indstillet af komiteerne i Aalborg-Nørresundby, Himmerland og Frederikshavn-Sæby.

6 landsledelsen -18 Niels Jørgen Bæk Paulsen født 1992, Nybøl/Sønderjylland Kontaktperson for Sønderjyllandskomiteen. Uddannet landmand 2011 fra Gråsten landbrugsskole og overbygning som Produktionsleder 2016 samme sted. Mere end 10 års erhvervserfaring og er vokset op i erhvervet. Stifter af ROPA SYD i Sønderjylland, med i Komiteudvalget. Vil kæmpe for folkebevægelsens tværpolitiske identitet. Medlem af KP. Indstillet af Sønderjyllandskomiteen. Luise Hemmer Pihl født 1940, forlægger, cand. mag. Redaktør af New European. Tidligere medarbejder ved Notat, EUObserver.com, EUobserver.DK, Samtid og Frit Norden. Medlem af styrelsen for EU-modstand fra Midten og ikke medlem af noget parti. Indstillet af Djurslandskomiteen. Carsten Rasmussen 1983, Bogense Medlem af folkebevægelsens landsledelse, medlem Enhedslisten. Lagerarbejder, tidl. tillidsrepræsentant på en plastfabrik. For første gang i mange år, har Fyn i det forgangne år, været repræsenteret i landsledelsen. Dette har betydet, at de fynske medlemmer har fået et bedre indblik i og informationer om hvad der sker i Folkebevægelsen, og på den måde kunnet være med til at præge udviklingen. Ligeledes har det betydet, at vi nu også selv er begyndt at dække de debatter og arrangementer som der er på Fyn. I mit hverv som fynsk kontaktperson og sekretær har jeg gennem flere år set en positiv udvikling. Jeg håber, vi med forsat repræsentation i landsledelsen, kan videreføre den positive udvikling på Fyn. Indstillet af de fynske komiteer.

7 landsledelsen -18 Kjeld Richter-Mikkelsen født 1948, Nørresundby. Medlem af KPID. Blev folkepensionist i november 2013 efter at have arbejdet i godt 32 år i SID og 3F. Aktiv i 3Fs seniorarbejde. Dels i den lokale klub og dels i landsorganisationen, hvor jeg er næstformand i landsklubben. Bestyrelsesmedlem i Carl Scharnbergs Uofficielle Fond. Aktivist i Aalborg/ Nørresundby Komiteen. Har været medlem af Folkebevægelsens landsledelse (tidligere forretningsudvalg) siden Økonomiansvarlig og medlem af forretningsudvalget. Indstillet af Aalborg-Nørresundby, Jammerbugt-komiteerne og KPID. Sven Skovmand født Stenvad, Ørum Djurs. Forfatter. Medlem af Det radikale Venstres hovedbestyrelse. Fra medlem af Folketinget. Fra medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen. Medlem af forretningsudvalget og og nuværende medlem af LL siden Indstillet af Djurslandskomiteerne. Søren Søndergaard født Gladsaxe. I perioden repræsenterede jeg Folkebevægelsen i EU-parlamentet og siden folketingvalget i juni 2015 har jeg været Enhedslistens EU-ordfører på tinge. Samtidig har jeg gennem efterhånden mange år være formand for Folkebevægelsens lokalkomite i Gladsaxe, Gentofte og Lyngby. Hvis landsmødet ønsker disse erfaringer repræsenteret i Landsledelsens diskussioner i det kommende år, så er jeg frisk på en periode mere. Med folkeafstemningen i Storbritannien, opfølgningen på det danske nej, TTIP/TISA, EU s fortsatte angreb på demokrati og social velfærd samt den kommende folkeafstemning om det danske EU-medlemsskab, så bliver der i hvert fald nok at se til. Indstillet af Folkebevægelsens lokalkomite i Gladsaxe, Gentofte og Lyngby.

8 landsledelsen -18 Gustav Sieg Sørensen født Hørdum Thy. Tidligere lærer, træindustriarbejder, faglært landmand og teknisk assistent. Radikal i Medlem af Alternativet fra maj Kandidat for Alternativet til Thisted Kommunalbestyrelse og Nordjyllands regionsråd 21. november. Med i Alternativets Politiske Forum (POFO). Var frem til maj 2016 medlem af den radikale hovedbestyrelse og formand for de radikale udvalg om kultur- og værdipolitik samt om kirke og trossamfund. Aktiv i Folkebevægelsen siden april Har i flere omgange været kandidat på liste N samt medlem af Forretningsudvalget og Landsledelsen. Tidligere sekretær for Nødvendigt Forum, formand for Reel ØMU-oplysning i Nordjylland og ordfører i Radikalt EU kritisk Netværk. Medlem af den nuværende landsledelse. Indstillet af Midt- og vestjyder mod Unionen. Thorkil Sohn født 1950, Husby v/ Ulfborg. Medlem af Retsforbundet. Cand. jur. Tidl. efterskoleforstander på Husby Efterskole (grundtvigsk). Nuværende medlem af landsledelsen. Kandidat på Folkebevægelsens liste flere gange. Jeg vil arbejde for at styrke Folkebevægelsens tværpolitiske grundlag og for yderligere at fremhæve, at Folkebevægelsen står for den konsekvente EU-modstand og dermed også for det konsekvente forsvar for Danmarks selvstændighed og vort folkestyre. Vi kæmper nemlig sammen for at blive herre i eget hus, så vore vidt forskellige anskuelser igen kan brydes med hinanden på en måde, der har fuld mening, betydning og konsekvens. Indstillet af Midt og Vestjyder mod Unionen og Retsforbundet.

9 landsledelsen -18 Aage Staun født Skive. Udenfor partierne. Nuværende medlem af landsledelsen. Medejer af virksomheden JHC-Management siden Tidligere administrerende direktør i foreningen Landsforeningen Den lokale Andel, nuværende direktør for det engelske selskab A-One s afdeling i Danmark. Indstillet af Midt- og Vestjyder mod Unionen. Karina Rohr Sørensen født Er fra Esbjerg, men bor i København. Aktiv i Brønshøj-Husum komiteen. Medlem af Kommunistisk Parti. Er socialrådgiver, og souschef ved Døgnvagten, Københavns Kommune. Har været aktiv i Folkebevægelsen mod EU siden 1992, og med i ledelsesarbejdet siden Indstillet af Brønshøj-Husum-komiteen. Jean Thierry medlem af Nordvest Komiteen. Økonom, cand.polit., underviser, bestyrelsesmedlem i kooperative selskaber. Medlem af Enhedslistens Hovedbestyrelse, suppleant til Københavns Borgerrepræsentation. EU-parlamentskandidat for Folkebevægelsen 1994, 1999 og Vi står i en fantastisk god situation efter NEJ et 3. dec. 2015, og med en ud af EU-folkeafstemning i UK 23. juni Vi skal sætte udmeldelsen af EU på dagsordenen set i lyset af EU s uretfærdige politik over for fattige mennesker og fattige lande i og udenfor EU, og set i lyset af de meget bedre muligheder for internationalt samarbejde udenfor EU. Da vi kun stiller op til EU-parlamentsvalget, skal vi føre EU-parlamentsvalgkamp i alle vores kampagner for at sikre, at vi samler alle de stemmer, vi fortjener. Indstillet af Nordvest-komiteen og Nørrebro-komiteen.

Kandidater til Landsledelsen 2019

Kandidater til Landsledelsen 2019 Kandidater til Landsledelsen 2019 Erik Bach Gribskov mod EU, Gift, 2 voksne børn og til daglig togfører, 59 år. EU-parlamentskandidat 2014 for Folkebevægelsen. Landsledelsesmedlem siden marts 2016.Tidligere

Læs mere

KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN

KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN Erik Bach, født 1960, Nordkysten mod EU. Gift, 2 børn og til daglig togfører. EU-parlamentskandidat 2014 for Folkebevægelsen. Før dette SF-folketingskandidat 2005 og 2007 samt

Læs mere

Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU

Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27. oktober 2013 Mads Barbesgaard, født 1988.

Læs mere

Kandidater til landsledelsen

Kandidater til landsledelsen KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN Kandidater til landsledelsen Kandidaterne er listet i alfabetisk rækkefølge efter fornavn CARSTEN RASMUSSEN... 2 DITTE STAUN... 3 EVA HALLUM... 4 FRANZ KREJBJERG... 5 JEAN

Læs mere

Kandidater til landsledelsen

Kandidater til landsledelsen Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aarhus 25.-26. oktober 2014 Mads Barbesgaard, født 1988.

Læs mere

Kandidater til Landsledelsen

Kandidater til Landsledelsen Kandidater til Landsledelsen Præsentation af kandidater til Landsledelsen til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 29.-30. oktober 2011 på Stengård Skole i Gladsaxe Svend Erik Christensen, født 1951, Roskilde,

Læs mere

Kandidater til forretningsudvalget

Kandidater til forretningsudvalget Kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 26.-27. november 2005 på Stengård Skole, Triumfvej 1 i Gladsaxe Forretningsudvalget er Folkebevægelsen mod EUs politiske ledelse

Læs mere

Præsentation af kandidater til Forretningsudvalget 2006/2007 Side 1 af 5

Præsentation af kandidater til Forretningsudvalget 2006/2007 Side 1 af 5 Martin Christensen, (årgang 1954) Århus. Medlem af KPiD. Socialrådgiver, har været aktiv i Folkebevægelsen i Århus siden 1991, nuværende medlem af Forretningsudvalget af Komitéudvalget og Komitéfonden.

Læs mere

Kandidater til forretningsudvalget. til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre

Kandidater til forretningsudvalget. til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Henrik Guldborg Bøge, (årgang 1980), Medlem af Enhedslistens Europagruppe og Internationale

Læs mere

Kandidater til forretningsudvalget

Kandidater til forretningsudvalget Kandidater til forretningsudvalget Præsentation af kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen i Århus Svend Erik Christensen, født

Læs mere

Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019

Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019 Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019 Erik Bach født 1959, Vejby Togfører, medlem af landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU Danmark har brug for EU-modstanden. Vi skal vinde

Læs mere

Idégrundlag og vedtægter

Idégrundlag og vedtægter Idégrundlag og vedtægter Folkebevægelsen mod EU Folkebevægelsen mod EU Tordenskjoldsgade 21, st.th, 1055 København K Telefon 35 36 37 40 * Fax 35 82 18 06 E-post fb@folkebevaegelsen.dk * www.folkebevaegelsen.dk

Læs mere

LANDSMØDE Forslag 1. Udskyd beslutning om valgteknisk samarbejde.

LANDSMØDE Forslag 1. Udskyd beslutning om valgteknisk samarbejde. indkomne FORSLAG Forslag 1 Til Landsmødets dagsorden: Udskyd beslutning om valgteknisk samarbejde. Landsmødet træffer tidligst på Landsmødet i 2018 beslutning om valgteknisk samarbejde. Vi mener, at en

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

Tillidspostkandidaturer til

Tillidspostkandidaturer til Tillidspostkandidaturer til Dette er en folder over de kandidater, som havde meldt deres kandidatur til diverse tillidsposter i Hovedstadens Radikale Venstre ved udsendelse af indkaldelse til Årsmødet

Læs mere

Referat for FOA ungdoms formelle landsmøde

Referat for FOA ungdoms formelle landsmøde Referat for FOA ungdoms formelle landsmøde den 05 03 2016. Valg af dirigent Ebbe Jacobsen er indstillet af ungdoms netværket og enstemmigt valgt. Gennemgang af dagsorden Dagsordenen bliver vedtaget og

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2014 Fra vores telt 1. maj i Gryden Kom og mød Ole Nors fra 3F Aalborg Indhold: - Generalforsamlingen - Aktiviteter i 2014 se medsendte - Valgtræf i København

Læs mere

Organisatorisk beretning

Organisatorisk beretning 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Organisatorisk beretning 2018 2019 Et år dækker den organisatoriske beretning og hvilket år. Perioden har været

Læs mere

Årsplan for : Større, stærkere, bredere og yngre

Årsplan for : Større, stærkere, bredere og yngre 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Årsplan for 2019-2020: Større, stærkere, bredere og yngre Intro Denne årsplan vil fokusere på, hvordan vi igangsætter

Læs mere

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Indholdsfortegnelse Leder... 1 Regionsrådsvalg... 2 Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Deltag i næste folketingsvalgkamp med Enhedslisten Aalborg... 4 Bliv kandidat til kommunalvalget... 4 Kalenderen...

Læs mere

Radikale Venstre fik det bedste valg i mere end 30 år og står nu med en gruppe på 17 folketingsmedlemmer. Valget i tal. 30.

Radikale Venstre fik det bedste valg i mere end 30 år og står nu med en gruppe på 17 folketingsmedlemmer. Valget i tal. 30. 30. september 2011 Radikale Venstre fik det bedste valg i mere end 30 år og står nu med en gruppe på 17 folketingsmedlemmer. Men hvem er de egentlig, disse nye radikale, hvoraf kun fem har siddet i Folketinget

Læs mere

Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019

Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019 Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019 Erik Bach født 1959, Vejby Togfører, medlem af landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU Danmark har brug for EU-modstanden. Vi skal vinde

Læs mere

MÅLING: S OG V BLIVER STØRRE END DF VED EP-VALGET

MÅLING: S OG V BLIVER STØRRE END DF VED EP-VALGET MÅLING: S OG V BLIVER STØRRE END DF VED EP-VALGET Kontakt: Kommunikationschef, Malte Kjems +45 23 39 56 57 mkj@thinkeuropa.dk Seniorforsker, Maja Kluger Dionigi +45 3 59 55 87 mkr@thinkeuropa.dk RESUME

Læs mere

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr. 30965892 1. Navn, hjemsted og adresse Foreningens navn er Liberal Alliance Fyns Storkreds. Foreningens hjemsted og adresse er hos den til enhver tid

Læs mere

TRANSPORTGRUPPENS GRUPPEKONFERENCE 18. SEPTEMBER 2013

TRANSPORTGRUPPENS GRUPPEKONFERENCE 18. SEPTEMBER 2013 TRANSPORTGRUPPENS GRUPPEKONFERENCE 18. SEPTEMBER 2013 Vi har foretaget følgende valg i Transportgruppen: Gruppeformand Jan Villadsen Forhandlingssekretær Jørgen Aarestrup Henrik Berlau - Karsten Kristensen

Læs mere

Socialdemokratiet i Rudersdal

Socialdemokratiet i Rudersdal Socialdemokratiet i Rudersdal Bestyrelsens beretning 2019 Tak til alle for et godt år i Socialdemokratiet Rudersdal. Ved kommunalvalget i november 2017 gik Socialdemokratiet i Rudersdal fra tre til fire

Læs mere

Folkehøring. Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg. Christiansborg februar 2017

Folkehøring. Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg. Christiansborg februar 2017 Folkehøring Christiansborg 25.-26. februar 2017 Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg Derfor holder Folketinget Folkehøringen Hvad er en folkehøring? Hvordan er deltagerne

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

Bud på kandidater til EU-valg 2014

Bud på kandidater til EU-valg 2014 Bud på kandidater til EU-valg 2014 Over 20 personer til rådighed som mulige kandidater for liste N ved valget til EU-parlamentet 25. maj 2014 - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27.

Læs mere

Helle Sjelle. Fordi det er dit valg om din hverdag

Helle Sjelle. Fordi det er dit valg om din hverdag Helle Sjelle Fordi det er dit valg om din hverdag Læs om... Et valg om din hverdag Politik handler om din hverdag... side 2 Dine børn skal lære at læse, skrive og regne ordenligt Vi skal have fagligheden

Læs mere

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet Referat fra Radikale Venstre Thy Mors generalforsamling onsdag d. 17. april 2013 kl. 19.30 i Plantagehuset 1. Valg af dirigent, sekretær og stemmetællere Henrik Bolt Jørgensen valgtes til dirigent og Peter

Læs mere

Vedhæftet er oversigten for 2015 samt 1. halvår af 2016 over fravær til møder i lokaludvalgene.

Vedhæftet er oversigten for 2015 samt 1. halvår af 2016 over fravær til møder i lokaludvalgene. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Borgerrepræsentationens Sekretariat NOTAT Til gruppeformandskredsen Oversigt over fravær i lokaludvalgene - og Gruppeformandskredsen bestilte i 2014 en årlig oversigt

Læs mere

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 19. april 2016

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 19. april 2016 KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB Generalforsamlingen den 19. april 2016 Genopstiller: Anne-Marie Sejer, Rødovre 61 år Skoleleder. Andelshaver fra 2001. Medlem af repræsentantskabet fra 2003.

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe UDGÅR 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Liberal Alliance Gladsaxe, forkortet LA Gladsaxe. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Stk. 3.

Læs mere

Bud på kandidater til EU-valg 2014

Bud på kandidater til EU-valg 2014 Bud på kandidater til EU-valg 2014 Over 20 personer til rådighed som mulige kandidater for liste N ved valget til EU-parlamentet 25. maj 2014 - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27.

Læs mere

JORDSKRED I GANG BLANDT EU-SKEPTISKE VÆLGERE

JORDSKRED I GANG BLANDT EU-SKEPTISKE VÆLGERE 18. april 2018 JORDSKRED I GANG BLANDT EU-SKEPTISKE VÆLGERE Kontakt: Kommunikationschef, Malte Kjems +45 23 39 56 57 mkj@thinkeuropa.dk RESUME: Mens venstrefløjen tegnede sig for næsten 9 ud af 10 EU-skeptiske

Læs mere

Notat. Kommunalvalg. Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne. Bo Panduro

Notat. Kommunalvalg. Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne. Bo Panduro Notat Kommunalvalg Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne Bo Panduro Kommunalvalg - Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen

Læs mere

.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT

.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT 1 REPRÆSENTATIONER I BESTYRELSER M.V. Y s Men er repræsenteret i en række bestyrelser og beklæder mange tillidsposter. Det kan være på såvel regionalt, som distrikts og klubplan. Denne fortegnelse søger

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00 Hotel Legoland Aastvej 10 7190 Billund Formandskandidat: Per Nielsen Opstillet af: Bovia ANSAT i boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter Vedtaget på Kommunistisk Partis stiftende kongres november 2006. Ændret på partiets 3. kongres, november 2011

Vedtægter Vedtaget på Kommunistisk Partis stiftende kongres november 2006. Ændret på partiets 3. kongres, november 2011 Vedtægter Vedtaget på Kommunistisk Partis stiftende kongres november 2006. Ændret på partiets 3. kongres, november 2011 Vedtægter vedtaget på Kommunistisk Partis stiftende kongres november 2006. Ændret

Læs mere

Hanne, Dan og Sofie - hvem

Hanne, Dan og Sofie - hvem Hanne, Dan og Sofie hvem? Tidligere MF ere løber med al omtalen forud for valget til EU-parlamentet. Således kender kun hver tredje topkandidaten fra S Dan Jørgensen. Bedst kendt er Bendt Bendtsen (K),

Læs mere

Regler for valg af forbrugergruppemedlemmer i PenSam Liv forsikringsaktieselskab

Regler for valg af forbrugergruppemedlemmer i PenSam Liv forsikringsaktieselskab PenSam Liv forsikringsaktieselskab Regler for valg af forbrugergruppemedlemmer i PenSam Liv forsikringsaktieselskab Reglerne for valg af forbrugergruppemedlemmer er i overensstemmelse med politik for etablering

Læs mere

Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn

Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn Vedtægt for Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn. Vedtægten er vedtaget på den ordinære generalforsamling den 5. marts2003. Revideret på generalforsamlingen i 2005,

Læs mere

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Dato: 19. august 2015 Til: Afdelingerne og HB Skrevet af: Vibeke Lyngse, vl@dn.dk Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Nedenstående er en samlet oversigt over de næsten 150 indlæg, Bæredygtigt Landbrug

Læs mere

Resultater af Megafonundersøgelse Gennemført for Stop Forskelsbehandlingen Nu den 12. februar til 8. april 2019

Resultater af Megafonundersøgelse Gennemført for Stop Forskelsbehandlingen Nu den 12. februar til 8. april 2019 Resultater af Megafonundersøgelse Gennemført for Stop Forskelsbehandlingen Nu den 12. februar til 8. april 2019 01. Formålet med det kommunale udligningssystem er at udjævne forskellene mellem de enkelte

Læs mere

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune 1. Formål Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på frihed, frisind og fællesskab: - Retten til at leve et liv

Læs mere

Bud på kandidater til EU-valg 2014

Bud på kandidater til EU-valg 2014 Bud på kandidater til EU-valg 2014 29 personer til rådighed som mulige kandidater for liste N ved valget til EU-parlamentet 25. maj 2014 - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27. oktober

Læs mere

EUROPA-PARLAMENTETS VEJ TIL #EP19dk

EUROPA-PARLAMENTETS VEJ TIL #EP19dk EUROPA-PARLAMENTETS VEJ TIL #EP19dk Anne Mette Vestergaard, Europa-Parlamentets kontor i Danmark Den næste time 1. Udfordringen 2. EU-valg 2019 3. Kampagnen 4. Q&A Eurobarometer 2018 Valgets temaer

Læs mere

Undersøgelse om lokale lønforhandlinger

Undersøgelse om lokale lønforhandlinger Undersøgelse om lokale lønforhandlinger - blandt lokale repræsentanter i Forhandlingskartellet - rundspørge foretaget i perioden 12. september 2012 26. september 2012. Spørgsmål 0.I Hvilken organisation

Læs mere

EP valg paratviden. EP valg paratviden. TNS Dato: 9. maj 2014 Projekt: 61133

EP valg paratviden. EP valg paratviden. TNS Dato: 9. maj 2014 Projekt: 61133 TNS Dato: 9. maj 2014 Projekt: 61133 Feltperiode: Den 6-9 maj 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1156

Læs mere

Valgkreds 2: Pædagogmedhjælperne/de pædagogiske assistenter i Albertslund, Høje-Tåstrup, Ishøj og Vallensbæk

Valgkreds 2: Pædagogmedhjælperne/de pædagogiske assistenter i Albertslund, Høje-Tåstrup, Ishøj og Vallensbæk PenSam - Valg af Forbrugergrupper 2016 Pædagogisk sektor Valgkreds 1: Hovedstaden samt medlemmer bosat uden for valgkredsene Forbrugergruppemedlemmer: 1 Tina Malene Hansen 17 2 Thomas Enghausen 13 3 Pia

Læs mere

Afsnit Vigtige telefonnumre og adresser. a. 3F Afdelinger. b. Opmålerforeninger. c. Opmålere afsnit 2

Afsnit Vigtige telefonnumre og adresser. a. 3F Afdelinger. b. Opmålerforeninger. c. Opmålere afsnit 2 Afsnit 2 1. Vigtige telefonnumre og adresser a. 3F er b. Opmålerforeninger c. Opmålere Region Hovedstaden, Kampmannsgade 4, 2, 1790, København V, Tlf: 70 300 980 3F Bornholm 70 300 800 3F Bygge-, Jord-

Læs mere

Bestyrelsens kontaktoplysninger er indsat her i brevet, og I er altid velkomne til at kontakte os.

Bestyrelsens kontaktoplysninger er indsat her i brevet, og I er altid velkomne til at kontakte os. Kære tillidsrepræsentant! VUC sektionens generalforsamling er overstået og den nyvalgte bestyrelse er gået i gang med arbejdet. Bestyrelse har fastlagt indsatsområder og har for det kommende år fordelt

Læs mere

Vedtægter for Venstre i Odsherred

Vedtægter for Venstre i Odsherred Vedtægter for Venstre i Odsherred 1. Én eller flere vælgerforeninger I kommuner med flere vælgerforeninger dannes der en kommuneforening. 2. Opgaver og ansvar - Kommunalpolitisk handlingsprogram - Beslutning

Læs mere

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 17. april 2012

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 17. april 2012 KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB Genopstiller: Generalforsamlingen den 17. april 2012 Julie B. Damlund, Gentofte 38 år sognepræst, andelshaver fra 1995 og medlem af repræsentantskabet fra

Læs mere

Organisatorisk beretning

Organisatorisk beretning 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Organisatorisk beretning 2017-18 Denne beretningsperiode er igen af normal længde 1 år. Gentagne forslag om at afskaffe

Læs mere

stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg.

stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg. Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg 1 Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg. stk. 2 Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

BEFOLKNING OG VALG STATISTISKE EFTERRETNINGER. 2007:17 27. november 2007. Folketingsvalget den 13. november 2007

BEFOLKNING OG VALG STATISTISKE EFTERRETNINGER. 2007:17 27. november 2007. Folketingsvalget den 13. november 2007 STATISTISKE EFTERRETNINGER BEFOLKNING OG VALG 2007:17 27. november 2007 Folketingsvalget den 13. november 2007 Ved kongeligt åbent brev af 24. oktober 2007 blev det bestemt, at der tirsdag den 13. november

Læs mere

2002-2010: Bestyrelsesformand, Pensionskassen for Socialrådgivere og Socialpædagoger, PKA

2002-2010: Bestyrelsesformand, Pensionskassen for Socialrådgivere og Socialpædagoger, PKA BENT HANSEN, formand Udpeget af Danske Regioner Indtrådt i bestyrelsen: 2007 Nuværende beskæftigelse: Regionsrådsformand Region Midtjylland 1976: Cand. mag. i samfundsfag og historie, Århus Universitet

Læs mere

Baggrund, mål og indsats v. Steen Nielsen d. 5/ FFI og IAK - en del af DI

Baggrund, mål og indsats v. Steen Nielsen d. 5/ FFI og IAK - en del af DI Baggrund, mål og indsats v. Steen Nielsen d. 5/10 2017 FFI og IAK - en del af DI F R E M S T I L L I N G S I N D U S T R I E N Medlemmerne Antal virksomheder i alt: 1.347 Antal ansatte i alt: 90.542 Her

Læs mere

Afsnit Vigtige telefonnumre og adresser. a. 3F Afdelinger. b. Opmålerforeninger. c. Opmålere afsnit 2

Afsnit Vigtige telefonnumre og adresser. a. 3F Afdelinger. b. Opmålerforeninger. c. Opmålere afsnit 2 Afsnit 2 1. Vigtige telefonnumre og adresser a. 3F er b. Opmålerforeninger c. Opmålere Region Hovedstaden, Kampmannsgade 4, 2, 1790, København V, Tlf: 70 300 980 3F Bornholm 70 300 800 3F Bygge-, Jord-

Læs mere

Afdelingsudvalg i Spar Nord Bank A/S

Afdelingsudvalg i Spar Nord Bank A/S Forretningsorden for Afdelingsudvalg i Spar Nord Bank A/S Spar Nord Bank en kæde af lokale banker. Spar Nord Bank er kendetegnet ved en flad organisation. Kædebeslutninger kombineret med lokale frihedsgrader

Læs mere

Medlemmerne i centrum Samarbejdslisten (prioriteret rækkefølge)

Medlemmerne i centrum Samarbejdslisten (prioriteret rækkefølge) Medlemmerne i centrum Samarbejdslisten (prioriteret rækkefølge) DM-listen og Medlemmerne i centrum-samarbejdslisten har indgået valgforbund. 1. Per Clausen, 61 år Formand for MA siden 2014 og medlem af

Læs mere

Præsentationsfolder. Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune. 3. november 2014

Præsentationsfolder. Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune. 3. november 2014 Præsentationsfolder Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune 3. november 2014 HØRS HOLM SENIORR D Einar Petersen Pensioneret politiassistent. Flyttede til Hørsholm 1968. Har været i Hørsholm

Læs mere

Årsplan 2007-2008. Årsplan 2007-2008 til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre

Årsplan 2007-2008. Årsplan 2007-2008 til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Årsplan 2007-2008 Årsplan 2007-2008 til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Nej, Non, Nee - der er sagt nej i EU-grundloven i Frankrig og Holland. Nu kommer

Læs mere

Forum for International Cooperation

Forum for International Cooperation Vedtægter for Forum for International Cooperation Vedtaget på FIC Generalforsamlingen mandag d. 16. april 2018 1 - Hjemsted Foreningens hjemsted er Københavns kommune 2 - Vision, mission og værdigrundlag

Læs mere

Debat om de fire forbehold

Debat om de fire forbehold Historiefaget.dk: Debat om de fire forbehold Debat om de fire forbehold Rollespil hvor modstandere og tilhængere af Danmarks fire EUforbehold diskuterer fordele og ulemper ved dansk EU-medlemskab uden

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets politik.

Læs mere

A 15.2 Valgene til Københavns borgerrepræsentation The elections to the city-council of Copenhagen 217

A 15.2 Valgene til Københavns borgerrepræsentation The elections to the city-council of Copenhagen 217 Valg - A.15 214 Valg Elections Nr. (No.) Side (Page) A 15.1 Valg (tekst) Elections (text) 215 Historisk oversigt Vælgertal og valgdeltagelse i København ved valg til kommunale valg, folketingsvalg, folkeafstemninger

Læs mere

214 til kommunale valg, folketingsvalg, folkeafstemninger og valg til Europa-Parlamentet

214 til kommunale valg, folketingsvalg, folkeafstemninger og valg til Europa-Parlamentet Valg - A.15 212 Valg Elections Nr. (No.) Side (Page) Valg (tekst) Elections (text) 213 Historisk oversigt Historical review A 15.1 Vælgertal og valgdeltagelse i København ved valg Electorate and attendance

Læs mere

Bekendtgørelse om landets inddeling i skatteankenævnskredse, vurderingsankenævnskredse, skatte- og vurderingsankenævnskredse samt motorankenævnskredse

Bekendtgørelse om landets inddeling i skatteankenævnskredse, vurderingsankenævnskredse, skatte- og vurderingsankenævnskredse samt motorankenævnskredse BEK nr 7 af // (Gældende) Udskriftsdato: 5. juni 6 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. -7995 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om landets inddeling i skatteankenævnskredse,

Læs mere

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Odense kommune, i daglig tale Odense Konservative Vælgerforening (OKV). Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Puljen til Fleksibel master i offentlig ledelse er udmeldt

Puljen til Fleksibel master i offentlig ledelse er udmeldt 08-0584 - BORA - 09.03.2009 Kontakt: Bodil Rasmussen - bora@ftf.dk - Tlf: 3336 8869 Puljen til Fleksibel master i offentlig ledelse er udmeldt Puljen for 2009 til finansiering af fleksibel master i offentlig

Læs mere

Organisatorisk Beretning 2004-2005

Organisatorisk Beretning 2004-2005 Organisatorisk Beretning 2004-2005 Forretningsudvalgets organisatoriske beretning til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 26.-27. november 2005 på Stengård Skole, Triumfvej 1 i Gladsaxe 1.-14. juni hang

Læs mere

Opgørelse af Europa-Parlamentsvalget den 26. maj 2019

Opgørelse af Europa-Parlamentsvalget den 26. maj 2019 17. juni 2019 Opgørelse af Europa-Parlamentsvalget den 26. maj 2019 Resumé: Denne redegørelse om Europa-Parlamentsvalget den 26. maj 2019 indeholder Danmarks Statistiks officielle beregninger af mandaternes

Læs mere

2002-2010: Bestyrelsesformand, Pensionskassen for Socialrådgivere og Socialpædagoger, PKA

2002-2010: Bestyrelsesformand, Pensionskassen for Socialrådgivere og Socialpædagoger, PKA BENT HANSEN, formand Valgt, indstillet af Danske Regioner Indtrådt i bestyrelsen: 2010 Nuværende beskæftigelse: Regionsrådsformand Region Midtjylland 1976: Cand. mag. i samfundsfag og historie, Århus Universitet

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår.

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Kære medlem. Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Husk at februar måned sædvanen tro står i Generalforsamlingerne

Læs mere

BEFOLKNING OG VALG. 2009:11 26. juni 2009. Valget til Europa-Parlamentet 7. juni 2009. 1. Valgreglerne

BEFOLKNING OG VALG. 2009:11 26. juni 2009. Valget til Europa-Parlamentet 7. juni 2009. 1. Valgreglerne BEFOLKNING OG VALG 2009:11 26. juni 2009 Valget til Europa-Parlamentet 7. juni 2009 I medfør af Europa-Parlamentsvalglovens 9 fastsatte Velfærdsministeren, nu Indenrigs- og Socialministeren ved bekendtgørelse

Læs mere

Kapitel 1: Formål. Kapitel 2: Generalforsamling. Vedtaget på Generalforsamling, den 25. april 2015.

Kapitel 1: Formål. Kapitel 2: Generalforsamling. Vedtaget på Generalforsamling, den 25. april 2015. Vedtægter Vedtaget på Generalforsamling, den 25. april 2015. Kapitel 1: Formål 1: Foreningens navn er Nyreforeningen, stiftet den 15. februar 1975. 2: Foreningen er landsdækkende i Danmark inklusiv Færøerne.

Læs mere

30-34 år: indendørs:

30-34 år: indendørs: 30-34 år: 100m 11.58 Anders Sækmose (74) 22.05.07 Aarhus 200m 24.1 Holger Bagger (43) 14.09.76 Aarhus 400m 53.5 Benno Jensen (45) 14.06.79 Vejle 800m 1.57.2 Benno Jensen (45) 24.07.75 Lyngby 1000m 2.33.6

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Fredag den 8. maj 2015, kl. 11.30 12.00. Dokk1, Havnen, Aarhus Referat 1. Valg af dirigent Hovedbestyrelsen foreslår, at kommunaldirektør Søren Lund Hansen vælges som dirigent. Søren

Læs mere

Ø- posten, november 2015

Ø- posten, november 2015 Indholdsfortegnelse: Om Ø- posten Telefontid Aktivistmøde torsdag d. 5. november og plakater om retsforbeholdet Aldrig mere Krystalnat! Politisk laboratorium om grøn omstilling i Aalborg Medlemsmøde om

Læs mere

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover:

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover: VI VIL EUROPA! Følgende dokument skal ses som forretningsudvalgets tanker om fremtidens Europabevægelse og dermed også som motivation for de vedtægtsændringer, som er stillet af forretningsudvalget på

Læs mere

Forslag til behandling

Forslag til behandling Forslag til behandling Generalforsamling for 3F Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening 11. november 2015 Forslag 1. Forslagsstiller: Bestyrelsen. Generelt ændringsforslag til BJMFs vedtægter. Hvor

Læs mere

Folkebevægelsen mod EU

Folkebevægelsen mod EU Folkebevægelsen mod EU for perioden 01.01.19 30.06.19 BUDGET Budget Realiseret NYT Budget for 2. halvår af 2019 For 2019 før perioden BUDGET (i 1.000 kr.) Landsmøde 26.05.19 01.01.19 01.07.19 Aalborg 30.06.19

Læs mere

EU s medlemslande Lande udenfor EU

EU s medlemslande Lande udenfor EU EU s medlemslande Lande udenfor EU Fig. 22.1 EU s medlemslande. År 1951 1957 1968 1973 1979 1981 1986 1986 1991 1992 1993 1995 1997 1999 2000 2001 2002 2004 2005 2007 2008 2008 2009 2010 Begivenhed Det

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde Torsdag d. 10. december 2015, kl. 16.30 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Marianne D, David, Stig, Ole, Rasmus, Niels Peter, Marianne F og Mette Afbud: Gunna Dagsorden

Læs mere

Data rummer ikke tal for pendlere, der er bosat eller arbejder uden for landets grænser.

Data rummer ikke tal for pendlere, der er bosat eller arbejder uden for landets grænser. Notat Tværgående Planlægning J.nr. NST-104-00022 Ref. MISHE Den 6. september 2011 Pendlingskort til Forstædernes Tænketank Hermed præsenteres en række pendlingskort baseret på pendlingsdata fra 2008. Kortene

Læs mere

Findes der er en vej ud af EU for Danmark? - at være med eller ikke være med - det er spørgsmålet

Findes der er en vej ud af EU for Danmark? - at være med eller ikke være med - det er spørgsmålet Findes der er en vej ud af EU for Danmark? - at være med eller ikke være med - det er spørgsmålet Af Lave K. Broch, kampagnekoordinator for Folkebevægelsen mod EU Findes der er en vej ud af EU for Danmark?

Læs mere

Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter

Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter arrangerer i samarbejde med DM for klubhold 2017 28. + 29. oktober 2017 Program Navn: Deltagerliste Hold Klub Kaptajn Spillere 1 Kalundborg BK Carl Erik Møller

Læs mere

PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang

PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Dato 15.12. 2016 Sagsnr. 2016-4559 Aktid. 308901 PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang Hovedbudskaber På under tre år er antallet af praksis, der har lukket for tilgang

Læs mere

G. Materiale fra valgforberedelsesudvalget om kandidaterne til valg af hovedbestyrelsen og valgforberedelsesudvalget kandidatkatalog

G. Materiale fra valgforberedelsesudvalget om kandidaterne til valg af hovedbestyrelsen og valgforberedelsesudvalget kandidatkatalog Bilag 15 G. Materiale fra valgforberedelsesudvalget om kandidaterne til valg af hovedbestyrelsen og valgforberedelsesudvalget kandidatkatalog I landsmødets valgregulativ står: Sammen med det materiale

Læs mere

Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Københavns kommune, i daglig tale Københavns Konservative Vælgerforening. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere

TVIVLEREN PROFIL AF FOLKEAFSTEMNINGENS STORE JOKER

TVIVLEREN PROFIL AF FOLKEAFSTEMNINGENS STORE JOKER NOTAT 24. november 2015 TVIVLEREN PROFIL AF FOLKEAFSTEMNINGENS STORE JOKER Kontakt: Direktør, Bjarke Møller +45 51 56 19 15 bjm@thinkeuropa.dk Kommunikationschef, Malte Kjems +45 39 56 57 mkj@thinkeuropa.dk

Læs mere

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel.

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel. Vedtægter for SOCIALISTISK FOLKEPARTI HOLSTEBRO PARTIFORENING FORMÅL 1 Foreningens navn er Socialistisk Folkeparti Holstebro partiforening. Partiforeningen er hjemmehørende i og dækker geografisk Holstebro

Læs mere