Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1709

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1709"

Transkript

1 Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr Aftalegrundlag Forsikringen består af forsikringsaftalen (policen), eventuelle tillæg og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder desuden Lov om forsikringsaftaler og Lov om finansiel virksomhed i det omfang, disse ikke er fraveget. Tilsyn og Garantifond Tryg er underlagt tilsyn af Finanstilsynet og er tilsluttet Garantifonden for skadeforsikringsselskaber. Yderligere oplysninger Yderligere oplysninger om dækningerne på forsikringen kan fås på Tryg Klausdalsbrovej Ballerup /11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr. Tryg Forsikring A/S CVR-nr

2 Din Tandforsikring består af din forsikringsaftale (police) og dine forsikringsbetingelser Husk, når du læser betingelserne Forsikringsaftalen viser de dækninger og forsikringssummer, du har valgt for din forsikring. Når vi skriver du i forsikringsbetingelserne, mener vi den forsikrede person. I forsikringsbetingelsernes afsnit 6 og 7 kan du læse, hvad forsikringen dækker. Vær opmærksom på hvad du selv skal sørge for, fx hvilken dokumentation, du skal vise os. Hvis du skal bruge din tandforsikring Kontakt os på eller via tryg.dk under fanen Anmeld skade. Du afregner altid selv direkte med din tandlæge og sender efterfølgende din regning ind til os efter endt behandlingsforløb. Husk at få en udskrift af din journal fra tandlægen ved større behandlinger. Indholdsfortegnelse 1. Hvad skal du selv sørge for 2. Hvem er omfattet af forsikringen Side Side Side 3 6. Tandbehandlinger 4 8. Hvis du får brug for din 8 tandforsikring 6.1 Forsikringen dækker Anmeldelse Forsikringen dækker ikke Dækning af behandling på anden 6.3 Ydelsesliste 6 forsikring 9 3. Hvad dækker forsikringen Refusion 9 7. Eftersyn og Tandrensning 7 4. Hvor gælder forsikringen Forsikringen dækker 7 9. Generelle bestemmelser Forsikringen dækker ikke 7 5. Hvornår gælder forsikringen Ydelsesliste Fortrydelsesret Forsikringens start Forsikringens ophør Forsikringens videreførelse 4 2/11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

3 1. Hvad skal du selv sørge for Forsikringen er tegnet i tilknytning til en kollektiv tandforsikring i Tryg. Du skal give os besked, hvis der sker følgende ændringer: Det er vigtigt, at du giver os besked, hvis der sker ændringer i de forhold, der er nævnt nedenfor. Ægtefælle/samlever Din ægtefælle/samlever er ikke længere med i den kollektive ordning, som denne forsikring er knyttet til. Barn Din mor/far er ikke længere med i den kollektive ordning, som denne forsikring er knyttet til. Andre ændringer, vi skal have besked om Forkerte oplysninger i forsikringsaftalen. Hvis du flytter. Ændringer i betalingsadressen. 2. Hvem er omfattet af forsikringen Forsikringen dækker den person, der er nævnt på forsikringsaftalen (policen) som forsikrede. Når vi skriver du i forsikringsbetingelserne, mener vi den forsikrede person. 3. Hvad dækker forsikringen Forsikringen dækker udgifter til tandbehandlinger, afsnit 6, med de beløb, som står i skemaet i afsnit 6.3. Behandlingerne skal diagnosticeres og udføres af en alment praktiserende tandlæge (cand.odont). Hvis dækningen Eftersyn og Tandrensning, afsnit 7, er tilkøbt, dækker forsikringen også udgifter til et årligt tandeftersyn og en årlig tandrensning med de beløb, som står i skemaet i afsnit 7.3. Vi udbetaler pengene i danske kroner. Efter aftale med os kan der ydes erstatning af visse ydelser udført af en privat praktiserende og autoriseret tandplejer i Danmark eksempelvis kontrolundersøgelse eller røntgenundersøgelse. I forsikringsaftalen fremgår det beløb, du maksimalt kan få erstatning for pr. forsikringsår. Det er også i forsikringsaftalen, du kan se, hvad selvrisikoen er pr. forsikringsår, dvs. hvad du selv skal betale, før forsikringen dækker udgifter omfattet af forsikringen. Det er datoen for første undersøgelse, der afgør hvilket forsikringsår, den samlede behandling skal opgøres i. 3/11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

4 4. Hvor gælder forsikringen Forsikringen dækker udgifter til tandbehandling i Danmark og i et EU/EØS-land. For at sikre den rigtige og tilstrækkelige dokumentation for behandling uden for Danmark skal du kontakte os inden undersøgelse og behandling. Vi har ret til at afvise dækning, hvis der ikke er tilstrækkelig dokumentation for behandlingen. 5. Hvornår gælder forsikringen 5.1 Forsikringens start Forsikringen træder i kraft den dag, vi har godkendt tilmeldingen, eller på den senere dato som står i forsikringsaftalen. Der gælder en karens på 90 dage for protetisk arbejde (broer, kroner osv.) og 30 dage på øvrige behandlinger. 5.2 Forsikringens ophør Ægtefælle/samlever Forsikringen ophører, når vi modtager besked om, at din ægtefælle/samlever er trådt ud af den kollektive ordning, som denne forsikring er knyttet til, eller ved udgangen af den måned, du fylder 70 år. Barn Forsikringen ophører, når vi modtager besked om, at din mor/far er trådt ud af den kollektive ordning, som denne forsikring er knyttet til, eller ved udgangen af den måned, du fylder 21 år. Når forsikringen stopper, mister du samtidig retten til dækning. Behandlinger udført efter du er stoppet, er ikke dækket, medmindre de er planlagt og påbegyndt, inden forsikringen ophører. Den planlagte behandling skal være afsluttet inden for 6 måneder efter forsikringens ophør. Regninger for udført behandling i forsikringstiden skal sendes til os straks og senest 6 måneder fra behandlingens ophør. 5.3 Forsikringens videreførelse Når du træder ud af ordningen, kan du, hvis du ønsker det, videreføre din forsikring på vores individuelle vilkår til vores individuelle pris og efter aftale med os. Ønske om videreførelse skal ske inden eller direkte i forbindelse med udmeldelse af den hidtidige forsikring. 4/11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

5 6. Tandbehandlinger 6.1 Forsikringen dækker Forsikringen dækker skader, sygdomme og behandlinger af dine tænder, som er opstået i forsikringstiden. Forsikringen dækker dine udgifter til undersøgelser og behandlinger udført af tandlæger på dine tænder, tandkød og kæbeknogler, og som efter en tandlægefaglig vurdering vil kunne reducere sygdommen/genen væsentligt eller helt kurere den. Vi yder kun erstatning til tandbehandling, der sker efter metoder med dokumenteret effekt, og som er anerkendt af de offentlige myndigheder i de lande, hvor behandlingen finder sted. Behandlingen skal påbegyndes inden 5 år efter, du var bekendt med behandlingsbehovet. Der erstattes efter skemaet i afsnit 6.3. Det er en betingelse for dækning, at udgifterne ligger på et niveau, der efter vores vurdering svarer til prisniveauet i det område eller land, hvor du bliver behandlet. Hvis det ikke er tilfældet, kan vi nedsætte erstatningen. Vi skal straks orienteres, hvis der sker ændringer i den behandling, der er aftalt med os. Hvis det ikke sker, har vi ret til at afvise dækning. Kroner, broer og tandoperationer Forsikringen dækker udgiften til behandling af kroner, broer og tandoperationer. Har du modtaget behandling for broer eller kroner på denne forsikring, skal der gå 5 år fra sidste behandling, før du kan modtage genbehandling/omlavning. Vi dækker ikke kronebehandling på klinisk sunde tænder, der indgår som bropille i en brokonstruktion, hvis der ikke er anden årsag til behandlingen. Implantater Forsikringen dækker én implantatbehandling pr. tand i forsikringstiden. Vi dækker ikke genbehandling af implantater og udgifter forbundet med komplikationer ved implantater (for eksempel brud eller infektion). Akut oplukning Forsikringen dækker planlagte behandlinger hos din egen tandlæge efter afsnit 6.3. Har du brug for akut oplukning af tanden uden for din egen tandlæges åbningstid, i forbindelse med en rodbehandling og betændelsestilstand, dækker forsikringen akut oplukning efter afsnit 6.3. Behandlinger Forsikringen dækker behandlinger omfattet af afsnit 6.3 inden for følgende behandlingsområder: Tandfyldninger Røntgen Bedøvelser Rodbehandlinger Paradentose Kirurgiske indgreb Dækning af kroner, broer og implantater 5/11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

6 6.2 Forsikringen dækker ikke Forsikringen dækker ikke tandbehandling, der kan betales fuldt ud fra anden side, fx den offentlige sygesikring eller en arbejdsskadeforsikring. Igangværende behandling hos tidligere forsikringsselskaber er ikke dækket under denne forsikring. Forsikringen dækker ikke forebyggende tandbehandling, fx tandeftersyn, tandrensning, eller paradentoseeftersyn. Dette er dog dækket, hvis tilvalgsdækningen Eftersyn og Tandrensning er valgt, se afsnit 7. hvilket fremgår af forsikringsaftalen. Vi betaler ikke for undersøgelse eller behandling, som du udebliver fra. Det gælder uanset årsagen til udeblivelsen. Forsikringen dækker ikke for akutbehandling uden for din egen tandlæges åbningstid, med undtagelse af akut oplukning nævnt i afsnit 6.1. Weekend-, aften- og lignende tillæg er ikke dækket af forsikringen. Forudbestående tandbehandlingsbehov dækkes ikke. Med forudbestående tandbehandlingsbehov menes fx behandling på dine tænder eller omgivende knogler der var planlagt, anbefalet eller som du kendte til, inden du blev omfattet af forsikringen. Forsikringen dækker ikke, hvis behandlingen skal laves om pga. dårlig kvalitet eller ny behandlingsmetode. Følgende behandlinger og tilstande dækkes ikke på forsikringen: Tandregulering Bidhævning Behandling af allerede isatte implantater Manglende- eller ikke frembrudte tænder samt områder med implantater Markant slid/ætseskader Forsikringen dækker ikke behandlinger foretaget af Alment praktiserende læger Naturlæger eller andre alternative behandlere Dig selv, din ægtefælle/samlever, dine forældre, dine børn eller en virksomhed, der tilhører en af disse. Udgifter til kosmetisk behandling eller følger af kosmetisk behandling dækkes ikke, fx: Tandsmykker eller skader fra tandsmykker Skader fra piercinger Blegning eller behandling af misfarvning af tænder Udskiftning af tandfyldninger, der ikke er defekte Plast- og porcelænsfacader Forsikringen dækker heller ikke behandling af sygdom eller skader, der direkte eller indirekte skyldes slid/ætseskader på tænderne, inden du blev omfattet af forsikringen. Hvis nabotænder til den beskadigede tand mangler eller i forvejen er svækket som følge af sygdom, genopbygning, rodbehandling, slid, fæstetab, paradentose eller anden sygdom i tænderne eller de omgivne knogler, kan erstatningen for behandlingen ikke overstige, hvad der svarer til udgiften til nødvendig behandling af en tand med sunde nabotænder. 6/11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

7 6.3 Ydelsesliste Forsikringen dækker maksimalt med de beløb, der fremgår af tabellen herunder: Ydelsesnr. Behandling Pris 1111 Udvidet diagnostisk grundundersøgelse 325, Diagnostisk grundundersøgelse (DG) fra 26 år 157, Røntgenoptagelse 143, Tandrodsrensning 101, Tandfyldninger. Ikke kombineret, sølvamalgam 194, Tandfyldninger. Kombineret, sølvamalgam 265, Tandfyldninger. Dobbelt kombineret, sølvamalgam 484, Plast enkeltfladet, hvor okklusionen påvirkes af slid 988, Tandfyldninger. Plast, enkeltfladet 403, Tandfyldninger. Plast, flerfladet 565, Tandfyldninger. Glasionomer, enkeltfladet 403, Plast flerfladet, hvor okklusionen påvirkes af slid 1.395, Tandfyldninger. Plast, flerfladet, gradvis ekskavering 565, Tandfyldninger. Glasionomer, flerfladet, gradvis ekskavering 492, Rodbehandling (pulpaoverkapning) 191, Rodbehandling (koronal amputation) 222, Rodbehandling (akut oplukning) 222, Rodbehandling (apikal amputation og rodfyldning pr. kanal) 1.025, Tandudtrækning pr. tand 316, Standsning af efterblødning 110, Operativ fjernelse af tand 2.450, Hård bideskinne 0, Blød bideskinne 0, Panoramaoptagelse (OP) 600, Cone Beam CT-skanning 2.200, Tomografi 1.300, Bedøvelse, lokalbedøvelse, lattergas, narkose 250, Recementering 475, Plastiskopbygning med stiftforankring 1.250, Musocaunderstøttet acryl delprotese 3.500, Kontrolundersøgelse uden offentligt tilskud 0,00 Kirurgi 1801 Operativ fjernelse pr. tand 2.450, Kirurgisk parodontalbehandling 1.608, Retrograd rodfyldning eller rodspidsamputation en-rodet tand 1.850, Retrograd rodfyldning eller rodspidsamputation fler-rodet tand 2.650, Knogleopbygning før implantatbehandling 4.500, Sinusløft før implantatbehandling 3.500,00 7/11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

8 Husk, at få kopi af din journal til brug for refusion for følgende behandlinger Ydelsesnr. Behandling Pris 9901 Implantatbaseret bro pr. led 5.800, Implantat til dæk- eller hybrid protese pr. implantat m. retention 5.800, Implantat, enkelttand totalpris (implantatoperation, fixtur, abutment og krone) , Støbt opbygning i ædelmetal i forbindelse med krone/endeligt abutment 3.300, Guld- og porcelænsindlæg 5.600, Krone- guld, keramik, zircon og lign , Partiel krone 5.600, Langtidsprovisorium ved implantatbehandling 3.000, Rodkappe med retention 2.500, Attachment 1.250, Broarbejde i guld, keramik og lign. pr. led 5.800, Helprotese overkæbe/underkæbe 6.000, Helprotesesæt , Unitor (støbt stel) 9.600,00 7. Eftersyn og Tandrensning (Dækningen er ikke en del af aftalen med Nordea og kan ikke tilvælges) 7.1 Forsikringen dækker Forsikringen dækker udgifter til: 1 årligt tandeftersyn 1 årlig tandrensning Forsikringen dækker eftersyn og tandrensning af dine tænder i forsikringstiden. Den maksimale dækning pr. person pr. forsikringsår fremgår af forsikringsaftalen. Vi yder kun erstatning til eftersyn og tandrensning, der sker efter metoder, som er anerkendt af de offentlige myndigheder i de lande, hvor behandlingen finder sted. Der erstattes efter skemaet i afsnit 7.3. Det er en betingelse for dækning, at udgifterne ligger på et niveau, der efter vores vurdering svarer til prisniveauet i det område eller land, hvor du bliver behandlet. Hvis det ikke er tilfældet, kan vi nedsætte erstatningen. 7.2 Forsikringen dækker ikke Undtagelserne nævnt i afsnit 6.2 gælder også for afsnit 7 Eftersyn og Tandrensning. 8/11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

9 7.3 Ydelsesliste Forsikringen dækker med de beløb, der er nævnt i skemaet herunder: Ydelsesnr. Behandling Pris 2030 Konsultation uden behandling 248, Diagnostisk grundundersøgelse (DG) fra år 91, Statusundersøgelse (SU) fra 26 år 157, Statusundersøgelse (SU) år 91, Fokuseret undersøgelse (FU) 128, Bite-wings 200, Undersøgelse af patient henvist fra tandplejer 121, Røntgenoptagelse 143, Tandrensning a (minimum 15 tænder) - fra 26 år 196, Tandrensning b (under 14 tænder) - fra 26 år 141, Tandrensning a - uden offentligt tilskud (minimum 15 tænder) fra 26 år 312, Tandrensning b - uden offentligt tilskud (14 tænder eller mindre) fra 26 år 228, Paradentose undersøgelse og diagnostik (PUD) 453, Udvidet tandrensning 269,46 8. Hvis du får brug for din tandforsikring 8.1 Anmeldelse Du anlægger din sag på under fanen Anmeld skade. Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til anmeldelsen af din skade, er du velkommen til at kontakte vores skadesafdeling på Anmeldelse af tandbehandling Når dit behandlingsforløb er færdigt, afregner du først selv med din tandlæge. Herefter anmelder du, hurtigst muligt, sagen til os. Yderligere oplysninger Når du anmelder en tandbehandling til os, giver vi dig nærmere besked om, hvilke oplysninger, der er nødvendige for, at vi kan behandle sagen. En tandlæge fra vores tandlægeteam vil, på baggrund af journaler samt røntgenbilleder og kliniske fotos fra din tandlæge, vurdere om din behandling eller gener har været forudbestående eller er opstået i forsikringstiden. Vi betaler for udgifter til attester, erklæringer og undersøgelser, som vi finder nødvendige for at kunne vurdere sagen. Vi betaler udgifter til den udførte tandbehandling, når vi har modtaget og vurderet de nødvendige oplysninger. Det er en forudsætning for dækning på forsikringen, at der er dokumentation for behandlingen, fx kopi af tandlægejournal, evt. røntgenmateriale eller faktura. Du er forpligtet til at sende den dokumentation og de oplysninger, vi beder om for at kunne behandle sagen. Ved vurderingen af forudbestående tandbehandlingsbehov forbeholder vi os ret til at indhente relevant historisk journalmateriale. 9/11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

10 8.2 Dækning af behandling på anden forsikring Tandforsikringen dækker ikke dine udgifter til behandling, der er dækket af en anden forsikring med samme risiko eller af den offentlige sygesikring. Du skal derfor altid give os besked om, hvorvidt din udgift er dækket af en anden forsikring, så vi har mulighed for at gøre regreskrav gældende mod den anden forsikring. Du kan ikke frafalde, nedsætte eller forringe erstatningen for udgifter, som er dækket af en anden forsikring og dermed forringe vores retsstilling. Har du modtaget erstatning eller tilskud fra anden side, som allerede er erstattet af denne Tandforsikring, skal erstatningen betales tilbage til os. Vi har ret til at træffe beslutning om, hvorvidt det er dig eller os, som skal rejse krav om regres. 8.3 Refusion Efter endt behandling afregner du selv alle udgifter direkte med din tandlæge og indsender anmeldelse og original regning til refusion hos os. Udgifterne til behandling er dine faktiske udgifter i danske kroner. Vi forbeholder os ret til at modregne tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og/eller tilskud fra den offentlige sygesikring, som du eventuelt har ret til. 9. Generelle bestemmelser Forsikringens varighed Forsikringen gælder for et år ad gangen, med mindre andet fremgår af policen. Den forlænges automatisk for yderligere et år, med mindre den opsiges inden. Forsikringens betaling Forsikringen betales en eller flere gange om året. På din forsikringsaftale (police) kan du se, hvad du har valgt. Ud over prisen på din forsikring opkræver vi afgifter til det offentlige, fx skadeforsikringsafgift. Du kan betale forsikringen via Betalingsservice eller indbetalingskort. Du betaler et opkrævningsgebyr, der dækker vores udgifter ved opkrævning og indbetaling. Vi sender opkrævningen til den betalingsadresse, vi har fået oplyst. Hvis forsikringen ikke bliver betalt til tiden, får du en rykker. Er forsikringen ikke betalt 21 dage efter den første rykker, ophører forsikringen. Hvis vi sender en rykker, har vi ret til at opkræve ekspeditionsgebyr, morarenter og evt. andre gebyrer, der svarer til vores udgifter til fx udskrivning af dokumenter og øvrige serviceydelser. Gebyrer Vi er berettiget til at beregne gebyrer til hel eller delvis dækning af omkostningerne ved fx opkrævninger, rykkerskrivelser, inkasso, udbetalinger, print og behandling af dokumenter, oversigter, besigtigelser, ekspeditioner, og ydelser i forbindelse med forsikrings- og skadebehandling mv. Vi kan ændre eksisterende gebyrer eller indføre nye gebyrer, når det er begrundet i: Omkostningsmæssige årsager fx hvis vi digitaliserer flere af vores processer eller ydelser, eller indfører flere selvbetjeningsløsninger. Forretningsmæssige årsager fx for at udnytte vores ressourcer eller kapacitet på en mere hensigtsmæssig måde, eller for at ændre den generelle gebyrstruktur. Markedsmæssige årsager fx hvis grundlaget for gebyret har ændres sig, eller hvis vi ser en ændret kundeadfærd. Ændringer af eksisterende gebyrer sker via offentliggørelse på vores hjemmeside med én måneds varsel til den første i en måned. Væsentlige ændringer af eksisterende gebyrer vil dog blive varslet individuelt med én måneds varsel til den første i en måned. Indførelse af nye gebyrer vil blive varslet individuelt med én måneds varsel til den første i en måned. Vi kan uden varsel sætte gebyrer ned. Du kan altid se de gældende gebyrer på eller få dem oplyst ved henvendelse til os. Sådan behandler vi dine personoplysninger På kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Her finder du blandt andet information om: til hvilket formål, vi behandler oplysninger om dig, hvor oplysningerne bliver registreret, og hvem oplysningerne eventuelt bliver videregivet til. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at vide mere. 10/11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

11 Indeksregulering Prisen på forsikringen indeksreguleres og fremgår af forsikringsaftalen (policen). Forsikringssummer indeksreguleres. Selvrisikobeløb samt summer på ansvarsskade og retshjælp indeksreguleres ikke. Indeksregulering følger lønindeks for den private sektor, der er beregnet af Danmarks Statistik. Ophører udgivelsen af dette indeks, eller ændres grundlaget for beregningen, har vi ret til at benytte et lignende indeks fra Danmarks Statistik. Indeksregulering sker hvert år fra den 1. januar. Prisen på forsikringen indeksreguleres en gang om året på forsikringens første betalingsdag i kalenderåret. Indekset for første kvartal året før danner grundlag for reguleringen. Ændring af vilkår og priser Vi varsler væsentlige ændringer af betingelserne og/eller prisen senest 30 dage før forsikringsperioden udløber. Når du betaler forsikringen for en ny periode, accepterer du samtidig ændringerne, og forsikringen fortsætter med de ændrede betingelser og/eller pris. Indeksregulering betragtes ikke som en ændring af prisen for forsikringen. Mulighed for at opsige Både du og vi kan opsige forsikringen skriftligt senest 1 måned før forsikringsperioden udløber. Du kan vælge at opsige forsikringen med kun 30 dages varsel til udløbet af en kalendermåned mod et gebyr. Opsiger du forsikringen allerede indenfor det første år, opkræver vi et supplerende gebyr. Både du og vi har med 14 dages varsel efter enhver anmeldt skade ret til at opsige forsikringen, i indtil 14 dage efter erstatningens betaling eller efter afvisning af skaden. Tilvalgsdækningen Eftersyn og Tandrens ophører samtidig med at Tandforsikringen opsiges. Tilvalgsdækningen kan dog opsiges uafhængigt af Tandforsikringen. Skærpede vilkår I stedet for at opsige forsikringen, kan vi vælge at tilføje skærpede vilkår på din forsikring, hvis vi konstaterer særlige risikoforhold ved behandling af en skade. Særlige risikoforhold kan være, at der er anmeldt mange skader. Skærpede vilkår kan fx være tvungen selvrisiko eller ændring af den eksisterende selvrisiko, forhøjelse af prisen på forsikringen eller begrænsning i dækningen. Generelle undtagelser Forsikringen dækker ikke udgifter til: Advokatbistand og anden rådgivning. Medicin, mundskyl, forbindinger, bandager, tandbøjler, hjælpemidler og lignende. Læge- og hospitalsbehandling. Transport til og fra behandlingsstedet. Forsikringen dækker ikke skade, uanset din sindstilstand eller tilregnelighed, der direkte eller indirekte skyldes forsætlige, strafbare eller groft uagtsomme handlinger eller undladelser. deltagelse i slagsmål, selvforskyldt beruselse, selvforskyldt påvirkning af narkotika og andre rusmidler eller selvmordsforsøg. Desuden dækker forsikringen ikke skader, der skyldes: Udløsning af atomenergi. Krig eller krigslignende tilstande, herunder borgerkrig. Forsikringen dækker dog skader, der er opstået som følge af pludselig opstået krig eller krigslignende tilstande, herunder borgerkrig, der indtræffer i et land uden for Danmark, hvori du opholder dig i indtil 1 måned fra konfliktens udbrud. Det forudsættes dog, at du ikke selv deltager i handlingerne. Mulighed for at klage Er du ikke enig i vores afgørelse, så kontakt den afdeling, der har behandlet din sag. Hvis du stadig ikke er enig, kan du kontakte Kvalitet, som er vores klageansvarlige afdeling. Tryg Klausdalsbrovej Ballerup kvalitet@tryg.dk Er du ikke tilfreds med resultatet af din henvendelse til Kvalitet, kan du klage til: Ankenævnet for Forsikring Anker Heegaards Gade København V Tlf mellem kl Det koster et mindre gebyr at klage til Ankenævnet for Forsikring. Klagen skal indsendes på et specielt skema, som du kan få hos Kvalitet eller ankenævnet. Du skal have skriftlig besked om de skærpede vilkår på din forsikring. Varslingen skal ske med 14 dages varsel i perioden fra du anmelder skaden og til senest 14 dage efter, at erstatningen er udbetalt, eller skaden er afvist. Ønsker du ikke forsikringen med de skærpede vilkår, skal du opsige den senest 14 dage før de skærpede vilkår vil gælde fra. 11/11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

12 10. Fortrydelsesret Gælder kun for private forbrugerforsikringer Du har ret til at fortryde dit køb af private forsikringer, men fortrydelsesretten er afhængig af to forskellige situationer: Du har mødt vores repræsentant fysisk, da du købte din forsikring. Du har ikke mødt vores repræsentant fysisk, da du købte din forsikring (fjernsalg). Du kan eventuelt læse mere om fortrydelsesretten i Lov om forsikringsaftale 34e og 34i. Fortrydelsesfrist Fortrydelsesfristen er altid 14 dage, og fristens begyndelse afhænger af, hvordan aftalen er indgået, punkt Har du mødt vores repræsentant, da du købte forsikringen, starter fristen på det seneste af følgende tidspunkter: a Fra den dag, du har fået besked om, at du har købt forsikringen. b Eller fra den dag, du har fået tydelig skriftlig besked om fortrydelsesretten. 2. Ved fjernsalg starter fristen på det seneste af følgende tidspunkter: a Fra den dag, du har fået besked om, at du har købt forsikringen. b Når du har fået de oplysninger, vi har pligt til at give dig enten på papir eller pr. . Fristen på 14 dage beregnes således: Hvis du fx køber din forsikring mandag den 1. og først har modtaget oplysningerne onsdag den 3., har du frist til og med onsdag den 17. Hvordan fortryder du? Inden fortrydelsesfristen udløber, skal du give os besked om, at du har fortrudt dit køb. Du kan give os besked enten pr. brev eller . Hvis du vil have bevis for, at du har sendt beskeden, inden fristen udløber, kan du sende et anbefalet brev og gemme kvitteringen. Du skal sende besked om, at du har fortrudt købet til: Tryg Klausdalsbrovej Ballerup tryg@tryg.dk Hvis du fortryder Hvis du fortryder dit køb af forsikring, bliver købet ophævet, og du skal ikke betale noget for forsikringen. Det betyder også, at hvis der sker en skade, i perioden, fra du har købt forsikringen, til du fortryder, så er skaden ikke dækket af forsikringen. Har du købt forsikringen ved fjernsalg, kan du ophæve købet, hvis du ikke har fået de øvrige relevante oplysninger fra os. Købet bliver ophævet fra det tidspunkt, hvor du sender besked til os om ophævelsen. Du skal dog være opmærksom på, at du skal betale for din forsikring, indtil du ophæver købet, bortset fra de første 14 dage, som er den almindelige fortrydelsesfrist. Vi beregner prisen i forhold til den tid, du har været forsikret, og ud fra den aftale vi oprindeligt havde indgået om køb af forsikringen. Hvis fortrydelsesfristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, udløber fristen først den følgende hverdag. PRI ( /11 Tryg Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr.

Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1709

Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1709 Tandforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1709 Aftalegrundlag Forsikringen består af forsikringsaftalen (policen), eventuelle tillæg og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder desuden Lov om

Læs mere

Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser

Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn Forsikringsbetingelser Version 1 - Juli 2017 Ordforklaring I de følgende forsikringsbetingelser har nedenstående ord følgende betydning:

Læs mere

NU KAN DU FÅ LIGE DEN TANDFORSIKRING, DER PASSER TIL DIG

NU KAN DU FÅ LIGE DEN TANDFORSIKRING, DER PASSER TIL DIG NU KAN DU FÅ LIGE DEN TANDFORSIKRING, DER PASSER TIL DIG kr. 625/år fra kr. 1.099/år kr. 335/år Velkommen til Dansk Tandforsikring At skulle vedligeholde sine tænder optimalt gennem et langt liv kan være

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Tandforsikring Finanssektor

Forsikringsbetingelser for Tandforsikring Finanssektor Forsikringsbetingelser for Tandforsikring Finanssektor Forsikringsbetingelser gældende fra 1. juli 2017. Nr. 01-01072017 Indhold 1. Vejledning til forsikringsvilkårene... 2 2. Hvem er sikrede... 2 3. Hvornår

Læs mere

Tandbehandling (2016)

Tandbehandling (2016) Tandbehandling (2016) Nedenfor kan du se en oversigt over tilskud i kroner til tandbehandling. For tandbehandling ydet hos praktiserende tandlæge i EU/EØS-landende erstattes efter nedennævnte takster.

Læs mere

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Gældende pr. 1. januar 2017

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Gældende pr. 1. januar 2017 Betingelser for Hundeansvarsforsikring Gældende pr. 1. januar 2017 Aftalegrundlaget Din hundeansvarsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Betingelser nr januar 2018

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Betingelser nr januar 2018 Betingelser for Hundeansvarsforsikring Betingelser nr. 66 - januar 2018 Aftalegrundlaget Din hundeansvarsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsvilkår. for. Hundeforsikring

Forsikringsvilkår. for. Hundeforsikring Forsikringsvilkår for Hundeforsikring Selandia Forsikring Assurance Agentur A/S - et selskab I Nordisk Forsikrings Agentur A/S Automatikvej 1 2860 Søborg Tlf. 33 33 74 90 Cvr.nr. 33386079 info@selandiaforsikring.dk

Læs mere

Tandbehandling (2018)

Tandbehandling (2018) Tandbehandling (2018) Nedenfor kan du se en oversigt over tilskud i kroner til tandbehandling. For tandbehandling ydet hos praktiserende tandlæge i EU/EØS-landene erstattes efter nedennævnte takster. Ydelser

Læs mere

HUNDEANSVARSFORSIKRING

HUNDEANSVARSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER Yderligere oplysninger Yderligere oplysninger om dækningerne på denne forsikring kan fås på www.first.dk, www.forsikringsoplysningen.dk eller www.ankeforsikring.dk. Aftalegrundlag

Læs mere

Tandbehandling (2017)

Tandbehandling (2017) Tandbehandling (2017) Nedenfor kan du se en oversigt over tilskud i kroner til tandbehandling. For tandbehandling ydet hos praktiserende tandlæge i EU/EØSlandende erstattes efter nedennævnte takster. Ydelser

Læs mere

Familiedækning - tandbehandling i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser

Familiedækning - tandbehandling i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser Familiedækning - tandbehandling i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn Forsikringsbetingelser Version 1 - Juli 2017 Ordforklaring I de følgende forsikringsbetingelser

Læs mere

Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring Dansk Tandforsikring Obligatorisk Gruppeforsikring II Version 1 Februar 2016 Hovedkontor: Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund, Telefon 70 20 46 47 Ordforklaring I de følgende forsikringsbetingelser

Læs mere

Tandbehandling (2019)

Tandbehandling (2019) Tandbehandling (2019) Gældende den 21.12.2018 Her kan du se, hvad "danmark" giver i tilskud til tandbehandlinger. Alle tilskud er i danske kroner. Det er en betingelse for at få tilskud, at tandbehandling

Læs mere

CS MEDLEMSFORSIKRING

CS MEDLEMSFORSIKRING CS MEDLEMSFORSIKRING Heltidsulykkesforsikring Policenr. 682-100.000.778 og Tandforsikring Policenr. 644-324 CS Forsikring Snorresgade 15, 2. - 2300 København S Telefon 3690 8900 - E-mail cs@cs.dk - www.cs.dk

Læs mere

Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar Sælgeransvar pris kr Indeks

Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar Sælgeransvar pris kr Indeks Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar 2017 Stenløse Egedal Centret 25 3660 Stenløse Tilbud om forsikring På baggrund af dine oplysninger følger her tilbud på den forsikring, du har efterspurgt: pris

Læs mere

Forsikringsbetingelser nr. 1701

Forsikringsbetingelser nr. 1701 Tryg ID Forsikringsbetingelser nr. 1701 Aftalegrundlag Forsikringen består af forsikringsaftalen (policen), eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder endvidere Lov om

Læs mere

Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring Dansk Tandforsikring Obligatorisk Gruppeforsikring I Version 1 Februar 2016 Hovedkontor: Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund, Telefon 70 20 46 47 Ordforklaring I de følgende forsikringsbetingelser

Læs mere

Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring Dansk Tandforsikring Forsikringsbetingelser for Gruppeordning (individuel tilmelding) GR-IT-U/USTR-0001 2018 Hovedkontor: Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund, Telefon 70 20 46 47 FORTRYDELSESRET En

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1002

Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1002 Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 1002 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af policen, eventuelle policetillæg, tilstandsrapporten/elinstallationsrapporten og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Tryg Dækforsikring. Fortrydelsesret

Tryg Dækforsikring. Fortrydelsesret Tryg Dækforsikring Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af forsikringsbeviset og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder desuden dansk lovgivning, herunder Lov om finansiel virksomhed

Læs mere

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende:

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende: Familiens bedste forsikringsselskab Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01 Forsikringsaftalen med Aros Forsikring udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Tandforsikring Erhverv

Forsikringsbetingelser for Tandforsikring Erhverv Forsikringsbetingelser for Tandforsikring Erhverv Forsikringsbetingelser gældende fra 1. januar 2018. Nr. 01-01012018 Indhold 1. Vejledning til forsikringsvilkårene... 2 2. Hvem er sikrede... 2 3. Hvornår

Læs mere

Hundeforsikring Hundeansvar og hundesyge Forsikringsbetingelser nr. 0006

Hundeforsikring Hundeansvar og hundesyge Forsikringsbetingelser nr. 0006 Hundeforsikring Hundeansvar og hundesyge Forsikringsbetingelser nr. 0006 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne. For forsikringen

Læs mere

HUNDEANSVARSFORSIKRING

HUNDEANSVARSFORSIKRING HUNDEANSVARSFORSIKRING FORSIKRINGSVILKÅR Marts 2017 Version 17:1 Forsikringsgiver er WaterCircles Forsikring ASA (Org.nr. 915 495 486, Norge) og repræsenteres i Danmark af WaterCircles Danmark A/S (Cvr.nr.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Indholdsfortegnelse for Hundeforsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvornår skal præmien m.m. betales? 1.2. Hvordan indeksreguleres forsikringssummer og præmie?

Læs mere

Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1

Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1 GLASFORSIKRING OG LÅNEBIL Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1 MONDUX ASSURANCE AGENTUR A/S 1 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde dit køb af private forsikringer, men vilkårene afhænger af hvordan

Læs mere

Vilkår for Hund 09-3 August 2009

Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Fortrydelsesret Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har købt forsikringen. Hvis du fortryder købet, er det ikke bindende for dig. Fortrydelsesretten

Læs mere

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Betingelser nr januar 2019

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Betingelser nr januar 2019 Betingelser for Hundeansvarsforsikring Betingelser nr. 66 - januar 2019 Indholdsfortegnelse Aftalegrundlaget... 3 1. Hvem er forsikret?... 4 2. Hvor dækker forsikringen?... 4 3. Hvilke dækninger har forsikringen?...

Læs mere

LO Plus Tandforsikring

LO Plus Tandforsikring LO Plus Tandforsikring Forsikringsbetingelser Nr. LO-01 Gældende fra 1. maj 2012 Hovedkontor: Engelholm Allé 1, Høje Taastrup, 2630 Taastrup, Telefon 70 12 14 16 Forsikrings-Aktieselskabet Alka CVR-nr.

Læs mere

Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring Dansk Tandforsikring Forsikringsbetingelser for Tryg tandforsikring for private Version 1 Oktober 2015 Hovedkontor: Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund, Telefon 70 20 46 47 FORTRYDELSESRET En indgået

Læs mere

SIKRINGSGRUPPE 1. Reguleringstillæg med afsæt i : 23,9% 1. oktober Diagnostik

SIKRINGSGRUPPE 1. Reguleringstillæg med afsæt i : 23,9% 1. oktober Diagnostik SIKRINGSGRUPPE 1 1. Diagnostik Ydelse Patient Tilskud I alt 1111 Udvidet diagnostisk grundundersøgelse 334,85 223,23 558,08 1112 Diagnostisk grundundersøgelse (DG) fra 26 år 161,74 107,83 269,57 1113 Diagnostisk

Læs mere

SIKRINGSGRUPPE 1. Reguleringstillæg med afsæt i : 21,7% 1. april 2018 opdateret pr Diagnostik

SIKRINGSGRUPPE 1. Reguleringstillæg med afsæt i : 21,7% 1. april 2018 opdateret pr Diagnostik SIKRINGSGRUPPE 1 1. Diagnostik Ydelse Patient Tilskud I alt 1111 Udvidet diagnostisk grundundersøgelse 328,90 219,27 548,17 1112 Diagnostisk grundundersøgelse (DG) fra 26 år 158,87 105,91 264,78 1113 Diagnostisk

Læs mere

Vilkår for Hund 09-2 August 2009

Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge Forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelses fristen er

Læs mere

Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring Dansk Tandforsikring Tandsikring BASIS Version 1 Januar 2015 Hovedkontor: Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund, Telefon 70 20 46 47 FORTRYDELSESRET (gælder kun for privattegnede forsikringer) En indgået

Læs mere

SIKRINGSGRUPPE 1. Reguleringstillæg med afsæt i :19,6% 1. april Diagnostik

SIKRINGSGRUPPE 1. Reguleringstillæg med afsæt i :19,6% 1. april Diagnostik SIKRINGSGRUPPE 1 1. Diagnostik Ydelse Patient Tilskud I alt 1111 Udvidet diagnostisk grundundersøgelse 323,23 215,48 538,71 1112 Diagnostisk grundundersøgelse (DG) fra 26 år 156,13 104,08 260,21 1113 Diagnostisk

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Hundeansvarsforsikring

Forsikringsbetingelser for Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 7914 Gælder fra 01.10.1991 TJM 90357-8 (01.13) Ramsingsvej 28A 2500 Valby Tlf 70 33 28 28 Fax 44 20 66 28 tjm@tryg.dk www.tjm-forsikring.dk

Læs mere

SIKRINGSGRUPPE 1. Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal

SIKRINGSGRUPPE 1. Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal 1. Diagnostik Ydelse Patient Tilskud I alt 1111 Udvidet diagnostisk grundundersøgelse 319,99 213,32 533,31 1112 Diagnostisk grundundersøgelse (DG) fra 26 år 154,56 103,04 257,60 SIKRINGSGRUPPE 1 1113 Diagnostisk

Læs mere

Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal. Behandling af følsomme tandhalse Følgebehandling efter tandudtrækning

Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal. Behandling af følsomme tandhalse Følgebehandling efter tandudtrækning SIKRINGSGRUPPE 1 Reguleringstillæg 16,9% 1. Diagnostik Ydelse Patient Tilskud I alt 1111 Udvidet diagnostisk grundundersøgelse 315,93 210,62 526,55 1112 Diagnostisk grundundersøgelse (DG) fra 26 år 152,60

Læs mere

SIKRINGSGRUPPE 1. Reguleringstillæg med afsæt i :20,4% 1. oktober Diagnostik

SIKRINGSGRUPPE 1. Reguleringstillæg med afsæt i :20,4% 1. oktober Diagnostik SIKRINGSGRUPPE 1 1. Diagnostik Reguleringstillæg med afsæt i 1.10.2006:20,4% Ydelse Patient Tilskud I alt 1111 Udvidet diagnostisk grundundersøgelse 325,39 216,93 542,32 1112 Diagnostisk grundundersøgelse

Læs mere

Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring Dansk Tandforsikring Forsikringsbetingelser for GO og SMIL tandforsikring samt gruppeforsikring Version 2.1 April 2012 Hovedkontor: Skudehavnsvej 5, 2100 København Ø, Telefon 70 20 46 47 FORTRYDELSESRET

Læs mere

HK Tandforsikring. Forsikringsbetingelser Nr. TA-01 gældende fra 23. september 2013

HK Tandforsikring. Forsikringsbetingelser Nr. TA-01 gældende fra 23. september 2013 HK Tandforsikring Forsikringsbetingelser Nr. TA-01 gældende fra 23. september 2013 Hovedkontor: Engelholm Allé 1, Høje Taastrup, 2630 Taastrup, Telefon 70 12 14 16 Forsikrings-Aktieselskabet Alka CVR-nr.

Læs mere

hundeforsikring Version 2150002

hundeforsikring Version 2150002 hundeforsikring Version 2150002 Forsikringsvilkår af maj 2012 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser for hundeforsikring Afsnit 1-16 Side 6 Lovpligtig hundeansvar Afsnit 17-19 2 Vilkår Nykredit Forsikring

Læs mere

SIKRINGSGRUPPE 1. Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal Retentionsstift rodkanalforankr. (gerlach m.v.

SIKRINGSGRUPPE 1. Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal Retentionsstift rodkanalforankr. (gerlach m.v. SIKRINGSGRUPPE 1 1. Diagnostik m.v. Ydelse Patient Tilskud I alt 1140 Regelmæssig diagnostisk undersøgelse fra 26 år 152,08 101,39 253,47 1141 Regelmæssig diagnostisk undersøgelse, 18-25 år 88,71 164,76

Læs mere

SIKRINGSGRUPPE 1. Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal Retentionsstift rodkanalforankr. (gerlach m.v.

SIKRINGSGRUPPE 1. Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal Retentionsstift rodkanalforankr. (gerlach m.v. SIKRINGSGRUPPE 1 1. Diagnostik m.v. Ydelse Patient Tilskud I alt 1140 Regelmæssig diagnostisk undersøgelse fra 26 år 149,47 99,65 249,12 1141 Regelmæssig diagnostisk undersøgelse, 18-25 år 87,19 161,93

Læs mere

SIKRINGSGRUPPE 1. 6. Ydelser uden tilskud. Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal

SIKRINGSGRUPPE 1. 6. Ydelser uden tilskud. Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal SIKRINGSGRUPPE 1 1. Diagnostik m.v. Ydelse Patient Tilskud I alt 1140 Regelmæssig diagnostisk undersøgelse fra 26 år 149,34 99,56 248,90 1141 Regelmæssig diagnostisk undersøgelse, 18-25 år 87,11 161,79

Læs mere

1554 Plast enkeltfladet, gradvis ekskavering, hvor okklusionen påvirkes af slid 64,73

1554 Plast enkeltfladet, gradvis ekskavering, hvor okklusionen påvirkes af slid 64,73 Sikringsgruppe 1 1.Diagnostik m.v. Ydelse Patient Tilskud Ialt 1140 Regelmæssig diagnostisk undersøgelse fra 26 år 147,12 98,08 245,20 1141 Regelmæssig diagnostisk undersøgelse, 18-25 år 85,82 159,38 245,20

Læs mere

Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser

Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn Forsikringsbetingelser Version 2 - Juli 2018 Ordforklaring I de følgende forsikringsbetingelser har nedenstående ord følgende betydning:

Læs mere

Honorartabeller 1. oktober 2010

Honorartabeller 1. oktober 2010 Amaliegade 17 1256 København K Telefon 70 25 77 11 Fax 70 25 16 37 www.tandlaegeforeningen.dk Honorartabeller Voksentandpleje (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer Omsorgstandpleje

Læs mere

Honorartabeller 1. april 2012

Honorartabeller 1. april 2012 Amaliegade 17 1256 København K Telefon 70 25 77 11 Fax 70 25 16 37 www.tandlaegeforeningen.dk Honorartabeller Voksentandpleje (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer Omsorgstandpleje

Læs mere

Honorartabeller 1. april 2011

Honorartabeller 1. april 2011 Amaliegade 17 1256 København K Telefon 70 25 77 11 Fax 70 25 16 37 www.tandlaegeforeningen.dk Honorartabeller Voksentandpleje (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer Omsorgstandpleje

Læs mere

Codan Care Forsikringsbetingelser

Codan Care Forsikringsbetingelser Fællesbetingelser for Codan Care - gruppeforsikringer i Codan Forsikring A/S (i det følgende kaldet Codan) i tilslutning til lovbekendtgørelse nr. 726 af 24. oktober 1986 om forsikringsaftaler med senere

Læs mere

Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring Dansk Tandforsikring Tandsikring PLUS Senior for Ældre Sagens medlemmer Version 1 Januar 2015 Hovedkontor: Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund, Telefon 70 20 46 47 FORTRYDELSESRET (gælder kun for privattegnede

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER HUNDEFORSIKRING Hundeansvar og hundesyge. Forsikringsbetingelser nr. 0006

FORSIKRINGSBETINGELSER HUNDEFORSIKRING Hundeansvar og hundesyge. Forsikringsbetingelser nr. 0006 FORSIKRINGSBETINGELSER HUNDEFORSIKRING Hundeansvar og hundesyge Forsikringsbetingelser nr. 0006 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

SIKRINGSGRUPPE 1. Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal Retentionsstift rodkanalforankr. (gerlach m.v.

SIKRINGSGRUPPE 1. Større plastrestaurering (uden tilskud) Retentionsstift parapulpal Retentionsstift rodkanalforankr. (gerlach m.v. SIKRINGSGRUPPE 1 1. Diagnostik m.v. Ydelse Patient Tilskud I alt 1140 Regelmæssig diagnostisk undersøgelse fra 26 år 149,73 99,82 249,55 1141 Regelmæssig diagnostisk undersøgelse, 18-25 år 87,34 162,21

Læs mere

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende:

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende: Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01 Forsikringsaftalen med Aros Forsikring udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder endvidere

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Hundeforsikring

Forsikringsbetingelser. for. Hundeforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring MINFORSIKRING Strandgade 4C 1401 København K Tlf. 70 27 70 76 Cvr.nr. 30351894 minforsikring@aon.dk www.minforsikring.dk 100% coverholder for Alpha Insurance

Læs mere

Honorartabeller 1. april 2011

Honorartabeller 1. april 2011 Amaliegade 17 1256 København K Telefon 70 25 77 11 Fax 70 25 16 37 www.tandlaegeforeningen.dk Honorartabeller Voksentandpleje (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer Omsorgstandpleje

Læs mere

danbolig 3. februar 2017 Husforsikring årlig pris kr Indeks

danbolig 3. februar 2017 Husforsikring årlig pris kr Indeks danbolig Nørre Alslev Nr Alslev Langgade 11 B 4840 Nørre Alslev Tilbud om forsikring På baggrund af dine oplysninger følger her tilbud på den forsikring, du har efterspurgt: forsikring årlig pris 2.228

Læs mere

KNALLERTFORSIKRING. Betingelsesnummer: Knallert 1.1

KNALLERTFORSIKRING. Betingelsesnummer: Knallert 1.1 KNALLERTFORSIKRING Betingelsesnummer: Knallert 1.1 MONDUX ASSURANCE AGENTUR A/S 1 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde dit køb af private forsikringer, men vilkårene afhænger af hvordan købet er

Læs mere

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser 2150002

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser 2150002 Hundeforsikring Forsikringsbetingelser 2150002 Gælder fra juni 2010 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser for hundeforsikring afsnit 1-16 Side 3 2. Lovpligtig hundeansvar afsnit 17-19 Side 6 3. Fortrydelsesret

Læs mere

Honorartabeller 1. april 2010

Honorartabeller 1. april 2010 Amaliegade 17 1256 København K Telefon 70 25 77 11 Fax 70 25 16 37 www.tandlaegeforeningen.dk Honorartabeller 1. april 2010 Voksentandpleje (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring 14.09.2011 Indholdsfortegnelse for Knallert-forsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvem er dækket? 1.2. Hvad skal du gøre, hvis du kommer ud for en skade?

Læs mere

Honorartabeller 1. oktober 2009

Honorartabeller 1. oktober 2009 Amaliegade 17 1256 København K Telefon 70 25 77 11 Fax 70 25 16 37 www.tandlaegeforeningen.dk Honorartabeller Voksentandpleje (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer Omsorgstandpleje

Læs mere

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Forsikringsvilkår 1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold til

Læs mere

Vilkår for tophjælp fritidshus

Vilkår for tophjælp fritidshus DF20003-4 Oktober 2015 Vilkår for tophjælp fritidshus - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Tophjælp fritidshus DF20003-4 Oktober 2015 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din

Læs mere

Honorartabeller 1. oktober 2009

Honorartabeller 1. oktober 2009 Amaliegade 17 1256 København K Telefon 70 25 77 11 Fax 70 25 16 37 www.tandlaegeforeningen.dk Honorartabeller Voksentandpleje (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer Omsorgstandpleje

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING Fordi venskab betyder alt ETU Forsikring A/S Hærvejen 8 6230 Rødekro www.etuforsikring.dk Forsikringsbetingelser nr.: 01-2010-DYR 1 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen

Læs mere

Honorartabeller 1. april 2009

Honorartabeller 1. april 2009 Amaliegade 17 1256 København K Telefon 70 25 77 11 Fax 70 25 16 37 www.tandlaegeforeningen.dk Honorartabeller Voksentandpleje (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer Omsorgstandpleje

Læs mere

RaskRask Forsikringsbetingelser

RaskRask Forsikringsbetingelser RaskRask Forsikringsbetingelser Aftalegrundlag Forsikringsaftalen består af forsikringsaftalen (policen) og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder Lov om finansiel virksomhed og Lov om forsikringsaftaler

Læs mere

Fortsættelsesforsikring - tandbehandling i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser

Fortsættelsesforsikring - tandbehandling i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser Fortsættelsesforsikring - tandbehandling i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn Forsikringsbetingelser Version 2 - Juli 2018 Ordforklaring I de følgende forsikringsbetingelser

Læs mere

Honorartabeller 1. oktober 2008

Honorartabeller 1. oktober 2008 Amaliegade 17 1256 København K Telefon 70 25 77 11 Fax 70 25 16 37 www.tandlaegeforeningen.dk Honorartabeller Voksentandpleje (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer Omsorgstandpleje

Læs mere

Familiedækning - tandbehandling i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser

Familiedækning - tandbehandling i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser Familiedækning - tandbehandling i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn Forsikringsbetingelser Version 2 - Juli 2018 Ordforklaring I de følgende forsikringsbetingelser

Læs mere

SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION

SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION 2541002 Forsikringsvilkår af januar 2017 Indholdsfortegnelse Side 3 Generelle betingelser Afsnit 1-11 Side 4 Sælgeransvarsdækning Afsnit 12-17 Side 5 Fortrydelsesret

Læs mere

Drivhusforsikring. Fuldstændige forsikringsbetingelser og bestemmelser. En forsikring som giver dig tryghed

Drivhusforsikring. Fuldstændige forsikringsbetingelser og bestemmelser. En forsikring som giver dig tryghed 1 Drivhusforsikring Fuldstændige forsikringsbetingelser og bestemmelser En forsikring som giver dig tryghed Tillykke med din drivhusforsikring hos Dansk Glasforsikring. Her kan du læse relevant information

Læs mere

HUNDEANSVARSFORSIKRING

HUNDEANSVARSFORSIKRING HUNDEANSVARSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER April 2013 Version 13:1 Forsikringsgiver er If P&C Insurance Company Ltd.(If Vahinkovakuutusyhtiö Oy) cvr.nr. 1614120-3 00025 IF, Finland og repræsenteres

Læs mere

Honorartabeller 1. oktober 2007

Honorartabeller 1. oktober 2007 Honorartabeller 1. oktober 2007 Voksentandpleje (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer Omsorgstandpleje Stigning i reguleringstillæg april 2007 oktober 2007: 0,2% SIKRINGSGRUPPE

Læs mere

Tandrensning og undersøgelse i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser

Tandrensning og undersøgelse i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn. Forsikringsbetingelser Tandrensning og undersøgelse i tillæg til Finansforbundets Gruppeforsikring uden tandrensning og eftersyn Forsikringsbetingelser Version 1 - Juli 2017 Ordforklaring I de følgende forsikringsbetingelser

Læs mere

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser version 01-02. Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser version 01-02. Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst Hundeforsikring Forsikringsbetingelser version 01-02 JULI 2012 Administration Vestervænget 6, 8381 Tilst Telefon: 70 228 448 Email: mail@prosam.dk Web: prosam.dk Cover underwritten 100% by Qudos Insurance

Læs mere

Dyr. Dyreforsikring Forsikringsbetingelser DYR. ETU Forsikring A/S

Dyr. Dyreforsikring Forsikringsbetingelser DYR. ETU Forsikring A/S Dyr Dyreforsikring Forsikringsbetingelser - 01-2010-DYR ETU Forsikring A/S Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med ETU Forsikring A/S udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

FAKTA OM FORSIKRING - alt det med småt

FAKTA OM FORSIKRING - alt det med småt - alt det med småt Her har du mulighed for at læse om hvilke forsikringer du kan vælge samt regler om oplysningspligt og fortrydelsesret m.v. FAKTA OM FORSIKRING - alt det med småt Her har du mulighed

Læs mere

Betingelser nr. 32-3 Hundeansvarsforsikring

Betingelser nr. 32-3 Hundeansvarsforsikring Betingelser nr. 32-3 Hundeansvarsforsikring Fortrydelsesret Du kan fortryde den indgåede aftale efter forsikringsaftalelovens 34i. Fortrydelsesfristen Fortrydelsesfristen er altid 14 dage. Fortrydelsesfristens

Læs mere

Betingelsesnummer: ABD Selvrisikoforsikring 1.1

Betingelsesnummer: ABD Selvrisikoforsikring 1.1 SELVRISIKOFORSIKRING Betingelsesnummer: ABD Selvrisikoforsikring 1.1 MONDUX ASSURANCE AGENTUR A/S 1 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde dit køb af private forsikringer, men vilkårene afhænger af

Læs mere

Honorartabeller 1. oktober 2006. Sygesikringsoverenskomst (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje. Tillæg til honorarer.

Honorartabeller 1. oktober 2006. Sygesikringsoverenskomst (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje. Tillæg til honorarer. Honorartabeller 1. oktober 2006 Sygesikringsoverenskomst (gruppe 1 og 2) Børne- og ungdomstandpleje Tillæg til honorarer Omsorgstandpleje Stigning i reguleringstillæg april 2006 - oktober 2006: 1.2% Sikringsgruppe

Læs mere

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold til forsikringsaftalelovens

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring til lejligheder. Forsikringsbetingelser

Sælgeransvarsforsikring til lejligheder. Forsikringsbetingelser Sælgeransvarsforsikring til lejligheder Forsikringsbetingelser 2541002 Gælder fra januar 2019 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-11 Side 3 2. Sælgeransvarsdækning afsnit 12-16 Side 5 3.

Læs mere

Forsikringsbetingelser GO og SMIL tandforsikring Tandsikring Erhverv

Forsikringsbetingelser GO og SMIL tandforsikring Tandsikring Erhverv Forsikringsbetingelser GO og SMIL tandforsikring Tandsikring Erhverv Version 2.2, Januar 2015 Hovedkontor: Jægersborg Allé 14 2920 Charlottenlund T: 7020 4647 CVR-nr. 35 80 41 61 FORTRYDELSESRET En indgået

Læs mere

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 FORSIKRINGENS OMFANG... 4 1.0 SIKREDE PERSONER...4 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE...4 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?...4 4.0 DÆKNINGSSUMMER...4

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER Førerplads - version

FORSIKRINGSBETINGELSER Førerplads - version FORSIKRINGSBETINGELSER Førerplads - version 85-12-01 PROSAMFORSIKRING Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst Telefon: 70 22 84 48 E-mail: mail@prosam.dk Web: prosam.dk COVER UNDERWRITTEN 100% BY Qudos

Læs mere

Kollektiv Ulykkesforsikring

Kollektiv Ulykkesforsikring Kollektiv Ulykkesforsikring Forsikringsbetingelser for DJØF Studerende forsikring Codan A/S, CVR 5677 1212, Codan Forsikring A/S, CVR 1052 9638 1 Indholdsfortegnelse for Kollektiv Ulykkesforsikring. Invaliditetsdækning

Læs mere

Arbejdsskadeydelser. Forsikringsbetingelser R

Arbejdsskadeydelser. Forsikringsbetingelser R Arbejdsskadeydelser Forsikringsbetingelser R343 181 Gælder fra maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-13 Side 3 2. Arbejdsskade afsnit 14-16 Side 6 3. Erstatningsregler afsnit 17 Side

Læs mere

FADL Ulykke Forsikringsbetingelser

FADL Ulykke Forsikringsbetingelser FADL Ulykke Forsikringsbetingelser Police nr. 680 9601 200 600 Gælder fra 1. januar 2018 Aftalegrundlag Forsikringen består af forsikringsaftalen (policen), eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 - FORSIKRINGENS OMFANG... 4 1.0 SIKREDE PERSONER...4 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE...4 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?...4 4.0 DÆKNINGSSUMMER...4

Læs mere

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser 1112 003

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser 1112 003 Knallertforsikring Forsikringsbetingelser 1112 003 Gælder fra maj 2013 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-15 Side 3 2. Ansvarsdækning afsnit 16-18 Side 6 3. Når skaden sker afsnit 19 Side

Læs mere

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Forsikringsvilkår 1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om tilskud til behandling hos praktiserende tandlæge

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om tilskud til behandling hos praktiserende tandlæge BEK nr 1314 af 16/11/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 22. februar 2019 Ministerium: Sundheds- og Ældreministeriet Journalnummer: Sundheds- og Ældremin., j.nr. 1809324 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 - HUNDEANSVAR FORSIKRINGENS OMFANG... 1.0 SIKREDE PERSONER... 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE... 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?... 4.0 DÆKNINGSSUMMER...

Læs mere

SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION

SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION 2432008 Forsikringsvilkår af januar 2017 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser Afsnit 1-11 Side 4 Sælgeransvarsdækning Afsnit 12-16 Side 5 Fortrydelsesret 2 Vilkår

Læs mere

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Forsikringsvilkår 1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold til

Læs mere

Forsikringsbetingelser Knallertforsikring

Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Forsikringsbetingelser KNA-2 Gældende fra 1. januar 2014 PenSam Forsikring Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Afsnit 1 Forsikringens omfang 1.0 Sikrede personer

Læs mere