Batterikapacitet 2BATT170 Batterier 2 x 170 Ah 2BATT225 Batterier 2 x 225 Ah 2BAT210B Gelbatterier 2 x 210 Ah

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Batterikapacitet 2BATT170 Batterier 2 x 170 Ah 2BATT225 Batterier 2 x 225 Ah 2BAT210B Gelbatterier 2 x 210 Ah"

Transkript

1 Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD Det er blevet mere og mere vigtigt at vælge de rigtige batterier og den rigtige installation til de forskellige transportformål. Dette faktablad fokuserer på de områder, der har indvirkning på batterisystemer og batterier. Modelvarianter Batterisystemtype BATS-S Enkelt energilagringssystem til batteri (2 batterier) BATS-D Dobbelt energilagringssystem til batteri (2 batterier til overnatningsfunktioner og 2 startbatterier) Batterikassens placering BBOX-L Batterikasse i venstre side BBOX-EF Batterikasse for enden af rammen Batterikapacitet 2BATT170 Batterier 2 x 170 Ah 2BATT225 Batterier 2 x 225 Ah 2BAT210B Gelbatterier 2 x 210 Ah Vedligeholdelse af batteri UBAMAFRE Standardbatterier BAMAFREE Vedligeholdelsesfrie batterier Hovedafbryder MSWI-B Automatisk hovedafbryder MSWI-C Hovedafbryder monteret på chassiset MSWI-R Fjernbetjent hovedafbryder MSWI-A ADR-hovedafbryder 1 (8)

2 Placering af batterisystem og batterikasse Volvo FH/FH16 og Volvo FM/FMX har to batterisystemer (BATS-S og BATS-D) og to placeringer af batterikasser (BBOX-L and BBOX-EF) at vælge imellem. BATS-S BATS-S er et enkelt energilagringssystem, hvor startmotoren og faciliteterne internt bruger det samme sæt batterier. BATS-D BATS-D er et dobbelt energilagringssystem, hvor startmotoren og faciliteterne internt bruger hvert sit sæt batterier. Med de separate startbatterier, der sikrer motorens startevne og driftstid, og batterier til overnatningsfunktioner, vil kapaciteten til overnatningsfunktionerne øges med op til 50 % (sammenlignet med et enkelt energilagringssystem). Dette system anbefales til lastvogne med højt strømforbrug. (Der er inkluderet to startbatterier i batterisystemet BATS-D). Muligheder for placering af batterisystem og batterikasse Det er muligt at kombinere placeringen af batterisystem og batterikasse som følger: Enkelt energilagringssystem, batterikasse i venstre side (BATS-S og BBOX-L) Enkelt energilagringssystem, montering med batterikasse BBOX-L. På køretøjer med dobbelte foraksler er batterikassen placeret bag den 2. foraksel. BBOX-L Batterikassen er placeret i venstre side bag forskærmen. Den er 60 cm bred og har et robust låg med skridsikker overflade. På trækkere uden sideskørter på chassiset er der monteret trin eller en stige på batterikassen for at give adgang til dørkpladen. BBOX-EF Batterikassen er en batteriinstallation med gummiophæng, der er placeret i bagenden af rammen for at give mere plads til brændstof på chassiset. Der er placeret en ekstra startforbindelse til starthjælp på bagenden af batterikassen. Ved installation af batterier for enden af rammen anbefales det at have glidevanger/beskyttelsesramper på lastvognen. Yderligere oplysninger fremgår af faktabladet om glidevanger. BATS-S og BBOX-L. Enkelt energilagringssystem, montering af batterikasse for enden af rammen (BATS-S and BBOX-EF) Enkelt energilagringssystem, montering med batterikasse BBOX-EF. Separate startbatterier og batterier til overnatningsfunktionerne for at sikre maksimal startevne og driftstid (BATS-D). Kapaciteten af batterierne til overnatningsfunktioner øges med op til 50 % i kombination med en sikret startevne (BATS-D). Batterikassen fungerer som dørkplade på chassisets venstre side, hvilket giver god adgang (BBOX-L). Giver mere plads til brændstof på chassiset (BBOX-EF). BBOX-EF. 2 (8)

3 Dobbelt energilagringssystem, montering af batteri i venstre side (BATS-D og BBOX-L) 1 Batterierne til overnatningsfunktioner er monteret i (standard) BBOX-L, og startbatterierne er installeret i en separat batterikasse, som er placeret under BBOX-L. Den komplette installation optager ikke ekstra plads i rammen i sammenligning med standardinstallationen af BBOX-L. Denne installation er kun tilgængelige for FAA10 (enkelt foraksel) og til gode vejforhold. Dobbelt energilagringssystem, montering af batterikasse for enden af rammen (BATS-D and BBOX-EF) Batterierne til overnatningsfunktioner er monteret i BBOX-EF, og startbatterierne er installeret i en separat batterikasse, som er placeret i venstre side bag forskærmen. Den optager 40 cm af rammepladsen. Denne installation er kun tilgængelig til gode vejforhold. 1 Fås fra SP-start W Trækkere med BATS-D og BBOX-L. Batterierne til overnatningsfunktioner er placeret i batterikassen (BBOX-L) i venstre side (1), og startbatterierne er placeret i en batterikasse (2) under batterikassen til overnatningsfunktioner. Trækkere med BATS-D og BBOX-EF. Batterierne til overnatningsfunktioner er placeret i batterikassen (BBOX-EF) for enden af rammen (1), og startbatterierne er placeret i en batterikasse i venstre side (2). BATS-D og BBOX-EF. Ekstra batterikasse i venstre side til to startbatterier. BATS-D og BBOX-L. 3 (8)

4 Batterier Volvo-batterierne er designet til hård brug og til at kunne modstå barske klimaer og driftsforhold. De opfylder de høje Volvo-krav, når det gælder kapacitet, lang levetid, startstrøm, modstandsdygtighed over for vibrationer, syrelækage og kolde forhold. Volvo leverer fire forskellige typer batterier, der alle er bly-/ calciumbatterier (Pb/Ca). Standardbatterier (væskefyldte batterier). Vedligeholdelsesfrie batterier (væskefyldte batterier). Gelbatterier. Startbatterier, kun til BATS-D (væskefyldte batterier). Standardbatterier Standardbatterier har en høj strømudgang til start af motoren. De fås med forskellige kapaciteter, så de kan opfylde lastvognens energiforbrug. Standardbatterier fås kun til enkelt energilagringssystem (BATS-S). Standard- og vedligeholdelsesfrie batterier fås med forskellige kapaciteter. Generelt gælder det, at jo flere energiforbrugere lastvognen er udstyret med, desto højere skal batteriernes kapacitet være. Gelbatterier har en lavere startkapacitet, men deres genanvendelsesegenskaber gør dem til et bedre alternativ til en række specifikationer. For at opnå den bedst mulige batterilevetid skal alle typer batterier genoplades til deres fulde kapacitet, når det er muligt, ved hjælp af en ekstern oplader (min. 20 A). Volvo tilbyder batteriopladere som tilbehør. Som en hjælp til at specificere lastvognen korrekt, findes der en salgsvejledning i STPI (Sales Tool Product Information). Volvos standardbatteri. Lavt vandforbrug. Medium selvafladning (op til seks måneders opbevaringstid, hvis det er fuldt opladet og frakoblet). Høj stabilitet/lav grad af korrosion. Basket-stik, som forhindrer syrelækage. Egnet til start af motoren. Standardbatterier Batterikapacitet Udgangsstrøm ved -18 C Vægt (batterisæt) Køretøj Modelvarianter (koldstartsevne) 170 Ah 1000 A 92 kg FM/FMX/FH 2BATT170, UBAMAFRE 225 Ah 1150 A 119 kg FM/FMX/FH/FH16 2BATT225, UBAMAFRE 4 (8)

5 Gelbatterier Gelbatterier er meget velegnede til lastvogne med et højt strømforbrug på grund af deres fremragende cyklusdrift. De kan bruges i et enkelt energilagringssystem og er standard i dobbelt energilagringssystem som batterier til overnatningsfunktioner. Ekstremt lavt vandforbrug. Lav selvafladning (op til otte måneders opbevaringstid, hvis det er fuldt opladet og frakoblet). Høj stabilitet/lav grad af korrosion. Let håndtering, ingen håndtering med svovlsyre. Sikkerhedsventilpropper på hver celle for kontrolleret udluftning. Spildsikker overholder UN2800-bestemmelsen (luftfragt) Fremragende beskyttelse mod overopladning i varmt miljø. Forbedret opladningsevne. Robust under forhold med dyb afladning. Egnet til cyklusdrift. Volvo-gelbatteri. Gelbatterier Batterikapacitet Udgangsstrøm ved -18 C Vægt (batterisæt) Køretøj Modelvarianter (koldstartsevne) 210 Ah 800 A 132 kg FM/FMX/FH/FH16 2BAT210B Startbatterier Der er udviklet et dedikeret startbatteri til koldstart for at levere et startoutput på 800 A. Et dedikeret startbatteri sikrer gode startevner i forbindelse med anvendelser med lastvogne, der har et højt strømforbrug. Der er inkluderet to startbatterier i batterisystemet BATS-D. Let håndtering (forbedret teknologi for væskefyldte batterier "EFB" - Enhanced Flooded Battery, ingen håndtering med svovlsyre). Ekstremt lavt vandforbrug. Ekstrem lav selvafladning (op til 12 måneders opbevaringstid, hvis det er fuldt opladet og frakoblet). Høj stabilitet/lav grad af korrosion. Låg med central udluftning. Volvo-startbatteri. Startbatterier Batterikapacitet Udgangsstrøm ved -18 C Vægt (batterisæt) Køretøj Modelvarianter (koldstartsevne) 75 Ah 800 A 42 kg FM/FH/FH16 BATS-D 5 (8)

6 Vedligeholdelsesfrie batterier Vedligeholdelsesfrie batterier fås med forskellige kapaciteter, så de kan opfylde lastvognens energiforbrug. Da de vedligeholdelsesfrie batterier er en forseglet konstruktion, har de en fordel i sammenligning med standardbatterierne på grund af en minimeret risiko for fordampning. Dette er især fordelagtigt i varme klimaer. De klarer dog ikke dybe afladninger lige så godt som standardbatterier. De vedligeholdelsesfrie batterier fås kun til enkelt energilagringssystem (BATS-S) og kun på visse markeder. Let håndtering (forbedret teknologi for væskefyldte batterier "EFB" - Enhanced Flooded Battery, ingen håndtering med svovlsyre). Ekstremt lavt vandforbrug. Ekstrem lav selvafladning (op til 12 måneders opbevaringstid (hvis det er fuldt opladet og frakoblet). Høj stabilitet/lav grad af korrosion. Syrekanal og blandingselementer i hver celle for at forbedre syrecirkulationen. Låg med central udluftning. Egnet til start af motoren. Volvos vedligeholdelsesfrie batteri. Vedligeholdelsesfrie batterier Batterikapacitet Udgangsstrøm ved -18 C Vægt (batterisæt) Køretøj Modelvarianter (koldstartsevne) 170 Ah 1000 A 92 kg FM/FMX/FH* 2BATT170, BAMAFREE 225 Ah 1150 A 118 kg FM/FMX/FH/FH16* 2BATT225, BAMAFREE * Fås kun til visse markeder. 6 (8)

7 Hovedafbryder Hovedafbryderen giver bedre styring af elforbruget. Der er fire forskellige typer hovedafbrydere. Alle hovedafbrydere har timere til nedlukning af overnatningsfunktionerne, opbyggerfunktionen og køleskabet. Disse timere kan alle ændres på et Volvo-værksted. Automatisk hovedafbryder (MSWI-B). Funktioner styret via timer. Hovedafbryder monteret på chassiset (MSWI-C) En mekanisk hovedafbryder placeret på batterikassen. Fjernbetjent hovedafbryder (MSWI-R) Hovedafbryder styret med fjernbetjening. ADR-hovedafbryder (MSWI-A) Et strømrelæ, der udløses ved aktivering/deaktivering af en hvilken som helst af ADR-kontakterne. (Se ADR-faktabladet for at få flere oplysninger). Hovedafbryder til batterikassen for enden af rammen (MSWI-C). Hovedafbryder til batterikassen på siden af chassiset (MSWI-C). Fjernbetjeningen (MSWI-R og LOCK-REM). ADR-hovedafbrydere (én i instrumentpanelet (ADR1) og 1 ekstra (ADR2) bag på førerhuset i passagersiden (MSWI-A). 7 (8)

8 Modelvarianter og kombinationer Batterisystemtype/lastvognstype BATS-S BATS-D Lastvognstype BBOX-L BBOX-EF BBOX-L BBOX-EF TRÆKKER 1 LANGCHASSIS ** 1 Batterisystem/vejforhold RC-SMOOT RC-ROUGH RC-VROUG BATS-S BATS-D Batterisystem/batterikapacitet BATS-S BATS-D Batterikapacitet BBOX-L BBOX-EF BBOX-L BBOX-EF 2BATT170 2BATT225 2BAT210B 1 Batterisystem/hovedafbryder BATS-S BATS-D Hovedafbryder BBOX-L BBOX-EF BBOX-L BBOX-EF MSWI-B MSWI-C MSWI-R 1 MSWI-A 1 Batterikapacitet/batterisystem Batterikapacitet Batteritype 75 Ah 170 Ah 210 Ah 225 Ah Standardbatterier BATS-S 2BATT170 Vedligeholdelsesfrie batterier* BATS-S 2BATT170 BATS-S 2BATT225 BATS-S 2BATT225 Gelbatterier BATS-S, BATS-D 2BAT210B Startbatterier BATS-D Tilgængelig Ikke tilgængelig * Fås kun til visse markeder ** Fås kun til FAA10 1 Fås fra SP start W1749 Volvo forbeholder sig ret til at foretage modificeringer i design og specifikationer uden forudgående varsel. Volvo Truck Corporation 8 (8)

YDERLIGERE FAKTA Grundlæggende anbefalinger for generator og batteri

YDERLIGERE FAKTA Grundlæggende anbefalinger for generator og batteri 1. Generelt Oplysningerne er beregnet som en vejledning til at vælge den rigtige generator og de rigtige batterier. Strømforbruget i lastvogne øges konstant, og for at sikre høj pålidelighed og startevne

Læs mere

Med det rigtige batteri bliver livet. på båden uden bekymringer

Med det rigtige batteri bliver livet. på båden uden bekymringer Tekniske specifikationer TeKnologi Kode gel flat em em AGM mca* A (Ci) Ah (2h) A (en) l 42 7 26 + skruepol 6 g86 5 8 26 + skruepol 8 g4 24 + skruepol g en 5 5 5 2 l en 6 6 62 54 5 l2 en 75 75 74 68 8 l

Læs mere

SUPPLERENDE FAKTA Anbefalinger vedr. batteri- og generatorkapacitet

SUPPLERENDE FAKTA Anbefalinger vedr. batteri- og generatorkapacitet t 1. Generelt Disse oplysninger tjener som vejledning for korrekt valg af generator og batterier. Strømforbruget i lastvogne øges konstant, og for at sikre høj pålidelighed og startevne er det meget vigtigt

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Anbefalinger vedr. batteri- og generatorkapacitet

Anbefalinger vedr. batteri- og generatorkapacitet 1. Generelt Disse oplysninger tjener som vejledning for korrekt valg af generator og batterier. Strømforbruget i lastvogne øges konstant, og for at sikre høj pålidelighed og startevne er det meget vigtigt

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald.

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald. Indhold 1. Indledning... 2 2. Sikkerhed... 2 SIKKERHED Generel information...2 Sikkerhed... 2 Sikkerhedsfunktioner...4 Beskyttelsesudstyr... 4 Idriftsættelse...... 4 Batteri... 5 Opladning af batteriet...

Læs mere

TRAKTIONS- BATTERIER

TRAKTIONS- BATTERIER TRAKTIONS- BATTERIER DIN 50Ah/plade 90Ah/plade [h1 = 282, h2 = 305 mm længde = b = 198 mm] 2 EPzS 100 L 2 Pg 190 L 100 45 6,8 5,7 3 EPzS 150 L 3 Pg 190 L 150 63 9,6 7,7 4 EPzS 200 L 4 Pg 190 L 200 81 12,4

Læs mere

Bosch batterier: Optimal startkraft til alle biler

Bosch batterier: Optimal startkraft til alle biler Bosch batterier: Optimal startkraft til alle biler Det rigtige Bosch batteri til alle biler S5: Energikilden til biler i luksusklassen S4: Masser af energi og kraftig start til alle bilklasser S3: Den

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Brugervejledning. Fjernbetjening display MT-5

Brugervejledning. Fjernbetjening display MT-5 Brugervejledning Fjernbetjening display MT-5 OVERSIGT Det digitale fjernbetjening display, der viser dig anlæggets driftsinformation, system fejl og selvdiagnostik udlæsning. Oplysningerne vises på et

Læs mere

Lille traktion powerbloc powerbloc dry Hawker XFC TM

Lille traktion powerbloc powerbloc dry Hawker XFC TM Lille traktion powerbloc powerbloc dry Hawker XFC TM Større kraft til lille traktion Powerbloc Powerbloc dry Hawker XFC TM Powerbloc, powerbloc dry og Hawker XFC er serier af blokbatterier til alle anvendelsesområder

Læs mere

Blockbatterien Industribatterier / / Motive Power TENSOR.»Det nye højt ydende batteri til krævende opgaver og maksimal effektivitet«

Blockbatterien Industribatterier / / Motive Power TENSOR.»Det nye højt ydende batteri til krævende opgaver og maksimal effektivitet« Blockbatterien Industribatterier / / Motive Power»Det nye højt ydende batteri til krævende opgaver og maksimal effektivitet« Motive Power > Det unikke højkapacitetsbatteri til maksimal økonomisk effektivitet

Læs mere

KORREKT LADNING HVER GANG

KORREKT LADNING HVER GANG Stay in charge KORREKT LADNING HVER GANG EN NY GENERATION AF LADERE FRA EXIDE Pas godt på dine batterier, så holder de længere. Exide Technologies har som verdens førende batteriproducent, al den nødvendige

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING D250TS

BRUGERVEJLEDNING D250TS BRUGERVEJLEDNING TIL LYKKE Til lykke med købet af din nye CTEK professional 24 V DC/DC switch mode-batterilader, 12 V omformer og batteri-equalizer. Denne lader er en del af serien af professionelle batteriopladere

Læs mere

Batterier kan generelt inddeles i to hovedgrupper, nemlig primære og sekundære batterityper. De primære batterier er

Batterier kan generelt inddeles i to hovedgrupper, nemlig primære og sekundære batterityper. De primære batterier er Indenfor ELEKTRONIKbatterier er der flere kategorier. Læs her, hvad forskellen er. Batterityper Batterier kan generelt inddeles i to hovedgrupper, nemlig primære og sekundære batterityper. De primære batterier

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DK 45 KABEL CTEK COMFORT CONNECT KNAPPEN RESET FEJLLAMPE OPLADERKABEL STRØMLAMPE. CTEK COMFORT CONNECT eyelet M6

BRUGERVEJLEDNING DK 45 KABEL CTEK COMFORT CONNECT KNAPPEN RESET FEJLLAMPE OPLADERKABEL STRØMLAMPE. CTEK COMFORT CONNECT eyelet M6 BRUGERVEJLEDNING TILLYKKE med købet af din nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge.

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. BATTERI DE NYE NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. NY BATTERIDREVET LØVBLÆSER Stille og kraftig ydelse fra den effektive turbine

Læs mere

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM Art nr 78000020 EAN nr 5709133780043 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG! FØLG OMHYGGELIGT SIKKERHEDSINSTRUKTIONERNE FOR AT UNDGÅ SKADER PÅ PERSONE OG UDSTYR! SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Med en LPS får du 230V & 12V hvor som helst uden at din bil holder med dyr og forurenende tomgangskørsel. Clayton Power LITHIUM BATTERY ADAPTABLE POWER SYSTEMS TECHNOLOGY

Læs mere

Batterier i autocamperen Lidt historie og teknik omkring batterier (akkumulatorer)

Batterier i autocamperen Lidt historie og teknik omkring batterier (akkumulatorer) Batterier i autocamperen Lidt historie og teknik omkring batterier (akkumulatorer) Bly/syre batteri blev opfundet i 1859, og bruges stadig uden de store ændringer. Det består af blyplader nedsænket i en

Læs mere

Få det. På den rigtige. gjort. måde!

Få det. På den rigtige. gjort. måde! Få det gjort. På den rigtige måde! NYHED! De batteridrevne bore-/skruemaskiner PSR 14,4 LI-2 og PSR 18 LI-2 fra Bosch med Bosch PowerControl. Det har aldrig været mere komfortabelt og enkelt at bore og

Læs mere

BRUGER MANUAL for Batteri/Lade/Starter system tester

BRUGER MANUAL for Batteri/Lade/Starter system tester BRUGER MANUAL for Batteri/Lade/Starter system tester SIKKERHED Sikkerheds forskrifter Læs denne manual før testeren tages i brug, og vær især opmærksom på dette afsnit om sikkerhed. Vær opmærksom på at

Læs mere

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog VOLVO S60 & V60 DRIV Tillæg til instruktionsbog Om dette tillæg Denne publikation Denne manual er et supplement til bilens almindelige instruktionsbog. Tillægget behandler forskellene mellem den almindelige

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest

PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest 10.01.2018 Büdingen, Tyskland: GNB Industrial Power en afdeling af Exide Technologies, der er en førende, global producent

Læs mere

Havetraktor PANTHER. AJ110 4x4, 4x2. Brugermanual

Havetraktor PANTHER. AJ110 4x4, 4x2. Brugermanual Havetraktor PANTHER AJ110 4x4, 4x2 DK Brugermanual For STARJET AJ102/AJ102 4 4/AJ110/AG122 havetraktorer er brugermanualen blevet udvidet og tilpasset i de følgende kapitler: 1.2 HAVETRAKTORENS HOVEDDELE

Læs mere

DK 45 STRØMFORSYNINGSSTIK* STRØMFORSYNINGSKABEL CTEK COMFORT CONNECT OPLADERKABEL MODE-KNAP FEJLLAMPE. CTEK COMFORT CONNECT clamp

DK 45 STRØMFORSYNINGSSTIK* STRØMFORSYNINGSKABEL CTEK COMFORT CONNECT OPLADERKABEL MODE-KNAP FEJLLAMPE. CTEK COMFORT CONNECT clamp 12V/3 MANUAL TILLYKKE med dit køb af den nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

Nemmere. bliver det ikke. Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen

Nemmere. bliver det ikke. Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen Planlagt. Udført. Nemmere bliver det ikke Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen PSR 18 LI-2i med slagfunktion. Uanset om du skal bore i murværk eller i træ og metal, får du et

Læs mere

GNB Guide. Golfbatteri og -lader. »Så får du mest ud af dit nye GNB golfbatteri« Golf

GNB Guide. Golfbatteri og -lader. »Så får du mest ud af dit nye GNB golfbatteri« Golf GNB Guide batteri og -lader»så får du mest ud af dit nye GNB golfbatteri« spillere har brug for GNB Industrial Power GNB Industrial Power's GF-batterier har i mange år været brugt i forskellige el-vogne

Læs mere

Stay in charge. Til danske forhold OPTIMAL CHARGING TEMPERATURE COMPENSATING

Stay in charge. Til danske forhold OPTIMAL CHARGING TEMPERATURE COMPENSATING EXTRA CABLE INCLUDED Stay in charge OPTIMAL CHARGING Til danske forhold EXTRA CABLE INCLUDED 12/3.8 Lille og effektiv Exide 12/3.8 (12 V, 3,8 A) er lille men særdeles effektiv. Den er velegnet til motorcykler,

Læs mere

GNB Guide. El-scooter batteri og lader. »Så får du mest ud af dit nye GNB el-scooterbatteri« Rehab

GNB Guide. El-scooter batteri og lader. »Så får du mest ud af dit nye GNB el-scooterbatteri« Rehab GNB Guide El-scooter batteri og lader»så får du mest ud af dit nye GNB el-scooterbatteri« El-scootere har brug for GNB Industrial Power GNB Industrial Power's vedligeholdelsesfrie (dryfit) gelbatterier

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12 Rækkevidde/batteriets

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

The long journey battery

The long journey battery Marinebatterier The long journey battery Start Dual Equipment Made in Europe by Exide Technologies Original Equipment Manufacturer Med det rigtige batteri bliver livet på båden uden bekymringer Til søs

Læs mere

GNB Industrial Power batterier og lader til el-scootere

GNB Industrial Power batterier og lader til el-scootere GNB Industrial Power batterier og lader til el-scootere El-scootere har brug for GNB Industrial Power Det afhænger af det rigtige batteri Batteriet er uden tvivl hjertet i el-scooteren, men desværre gives

Læs mere

Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 9212427/2

Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 9212427/2 Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212427/2 2008-2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Introduktion Med Nokias ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K (herefter DC-11) kan du oplade batteriet

Læs mere

e xt rem suveræn! Den nye Truma Mover rangersystemer

e xt rem suveræn! Den nye Truma Mover rangersystemer e xt rem suveræn! Den nye Truma Mover XT Truma Mover rangersystemer Truma rangerer øverst Campister har nu i mere end 15 år sat deres lid til vore gennemprøvede Mover rangersystemer til campingvogne. Derved

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

G1100 V2.0. Brugsanvisning

G1100 V2.0. Brugsanvisning G1100 V2.0 Brugsanvisning Advarsel FØR BRUG SKAL DU LÆSE SIKKERHEDS- INFORMATIONERNE FOR PRODUKTET. Følges instruktionerne ikke, kan det medføre ELEKTRISK STØD, EKSPLOSION eller BRAND, hvilket kan resultere

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DK 45. 1. Slut opladeren til batteriet. 2. Slut opladeren til stikkontakten. 3. Tryk på MODE-knappen for at vælge opladningsprogram.

BRUGERVEJLEDNING DK 45. 1. Slut opladeren til batteriet. 2. Slut opladeren til stikkontakten. 3. Tryk på MODE-knappen for at vælge opladningsprogram. BRUGERVEJLEDNING TILLYKKE med købet af din nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

FAKTABLAD. Volvo Trucks. Driving Progress. Drejeskammel inkl. installation

FAKTABLAD. Volvo Trucks. Driving Progress. Drejeskammel inkl. installation Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD Drejeskammelens kobling udgør forbindelsen mellem en sættevogn og den trækkende lastvogn. Drejeskammelens kobling er normalt fastgjort til trækkerens chassis ved

Læs mere

TENSOR Industribatterier / Motive PoweR

TENSOR Industribatterier / Motive PoweR TENSOR Industribatterier / Motive PoweR energi der betaler sig Reducerede TCO-omkostninger for krævende applikationer TENSOR er næste generations blysyrebatteri. Det er udviklet specielt med henblik på

Læs mere

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er OPLEV DEN HELT NYE TX-GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nye TX-generation: Lavere energiforbrug Den nye TX-serie

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Smart-batterioplader til vedligeholdelse RSC701/RESC701. Smart-batterioplader med beskyttelse RSC704/RESC704

Smart-batterioplader til vedligeholdelse RSC701/RESC701. Smart-batterioplader med beskyttelse RSC704/RESC704 SmartCharge Smart-batterioplader til vedligeholdelse RSC701/RESC701 Smart-batterioplader med beskyttelse RSC704/RESC704 Avanceret Smart-oplader RSC706/RESC706 Mode d emploi Bedienungsanleitung Istruzioni

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. SÅDAN OPLADER DU 1. Slut opladeren til batteriet. Læs sikkerhedsanvisningerne

BRUGERVEJLEDNING. SÅDAN OPLADER DU 1. Slut opladeren til batteriet. Læs sikkerhedsanvisningerne BRUGERVEJLEDNING TILLYKKE med købet af din nye professionelle switch mode-batterioplader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

AVANCEREDE BATTERILØSNINGER HAWKER WATER LESS MINDRE VANDPÅFYLDNING FLERE KUNDEFORDELE

AVANCEREDE BATTERILØSNINGER HAWKER WATER LESS MINDRE VANDPÅFYLDNING FLERE KUNDEFORDELE AVANCEREDE BATTERILØSNINGER HAWKER WATER LESS MINDRE VANDPÅFYLDNING FLERE KUNDEFORDELE AVANCEREDE BATTERILØSNINGER WATER LESS Hawker Water Less-traktionsbatterier giver større fleksibilitet og mere tid

Læs mere

Batteri Applikations Oversigt VERSION 1 / 2018

Batteri Applikations Oversigt VERSION 1 / 2018 Batteri Applikations Oversigt VERSION 1 / 2018 Hvorfor skal du vælge et Case Construction batteri Sammensætning Et batteri indeholder positive og negative plader, der er samlet i en lukket beholder og

Læs mere

XS 0.8 38 DK 12V/0.8A OPLADERKABEL. *Dit forsyningsstik skal måske være anderledes for at passe til din stikkontakt.

XS 0.8 38 DK 12V/0.8A OPLADERKABEL. *Dit forsyningsstik skal måske være anderledes for at passe til din stikkontakt. 12V/0.8A XS MANUAL TILLYKKE med dit køb af den nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

www.bannerbatteries.com ENERGY BULL MOBIL KRAFT TIL HOBBY OG FRITID

www.bannerbatteries.com ENERGY BULL MOBIL KRAFT TIL HOBBY OG FRITID www.bannerbatteries.com ENERGY BULL MOBIL KRAFT TIL HOBBY OG FRITID ENERGY BULL_GRÆNSELØS STAERKT BATTERI MED LANG HOLDBARHED SIKKERHEDEN VED ET STORT MÆRKE Banner fås i hele verden. For vores kunder er

Læs mere

MaNUal TIllYKKe oplader STrØMForSYNINGSSTIK* STrØMForSYNINGSKaBel CTeK CoMForT CoNNeCT opladerkabel FUldT opladet VedlIGeHoldelSeSladNING FeJllaMpe

MaNUal TIllYKKe oplader STrØMForSYNINGSSTIK* STrØMForSYNINGSKaBel CTeK CoMForT CoNNeCT opladerkabel FUldT opladet VedlIGeHoldelSeSladNING FeJllaMpe 6V/0.8A MANUAL TILLYKKE med dit køb af den nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

MANUAL D250S DUAL D250S DUAL

MANUAL D250S DUAL D250S DUAL MANUAL TILLYKKE med købet af din nye, professionelle CTEK-batteristyringsenhed. Denne enhed er en del af serien af professionelle batteriopladere fra CTEK SWEDEN AB. Den repræsenterer den sidste nye teknologi

Læs mere

betjeningsvejledning

betjeningsvejledning betjeningsvejledning 12 v blybatterier 1 150 ah dk 1 Tak, fordi du har valgt en batterioplader fra Exide Technologies Din nye batterioplader hjælper dig med at holde batteriet på fuld kapacitet og forlænger

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium Street med 8 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 4 Motor 5 Display 5 Batteriindikator 6 Assistfunktionen 6 Fejlindikator 7 Batteri 8 Montering af batteri.....................

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO E-Basic med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING IMPULSE S 6/8 BATTERIOPLADER

BRUGERVEJLEDNING IMPULSE S 6/8 BATTERIOPLADER BRUGERVEJLEDNING IMPULSE S 6/8 BATTERIOPLADER Supplied by BRUGERVEJLEDNING FOR IMPULSE S 6/8 BATTERIOPLADER Denne brugervejledning hører til IMPULSE S-opladeren fra VICTRON ENERGY B.V. med en mærkestrøm

Læs mere

Side 1 af 6. Dryfit Solar batterier (Gel)

Side 1 af 6. Dryfit Solar batterier (Gel) Side 1 af 6 Solar Batteries Langtidsholsbare batterier, specielt lavet til solcelle-systemer med en cyclus på 400-600. Batterierne kan tåle temp. fra +48 C til - 20 C. Batterierne er tør-ladet. EW 80 At

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

Avanceret energilagring 2015. Trisdag 1. december 2015

Avanceret energilagring 2015. Trisdag 1. december 2015 Avanceret energilagring 2015 Trisdag 1. december 2015 Hvorfor teste batterier? For at skaffe oplysninger om batteriet, der ikke er tilgængelige på anden måde. F.eks. Overholder batteriet leverandørens

Læs mere

MANUAL OPLADER DK 45 STRØM- FORSYNINGSSTIK* STRØMFORSYNINGS- KABEL CTEK COMFORT CONNECT

MANUAL OPLADER DK 45 STRØM- FORSYNINGSSTIK* STRØMFORSYNINGS- KABEL CTEK COMFORT CONNECT MANUAL TILLYKKE med dit køb af den nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi inden

Læs mere

BE VILLA serie Ventilationsaggregat

BE VILLA serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 200 350 700 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige ECmotorer og en højeffektiv modstrømsveksler sikrer en energibesparende

Læs mere

Milano. Elektrisk scooter. Betjeningsmanual

Milano. Elektrisk scooter. Betjeningsmanual Milano Elektrisk scooter Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores scooter. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på den, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

FAKTABLAD. Volvo Trucks. Driving Progress. Drejeskammel inkl. installation

FAKTABLAD. Volvo Trucks. Driving Progress. Drejeskammel inkl. installation Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD Drejeskammelens kobling udgør forbindelsen mellem en sættevogn og den trækkende lastvogn. Drejeskammelens kobling er normalt fastgjort til trækkerens chassis ved

Læs mere

DK 45 STRØM- FORSYNINGSSTIK* STRØMFORSYNINGS- KABEL CTEK COMFORT CONNECT OPLADERKABEL FEJLLAMPE TEMPERATURE- SENSOR MODE- KNAP

DK 45 STRØM- FORSYNINGSSTIK* STRØMFORSYNINGS- KABEL CTEK COMFORT CONNECT OPLADERKABEL FEJLLAMPE TEMPERATURE- SENSOR MODE- KNAP MANUAL TILLYKKE med dit køb af den nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi inden

Læs mere

ÅNDEDRÆTSPÅVIRKET ELDREVEN LUFTRENSENDE RESPIRATOR

ÅNDEDRÆTSPÅVIRKET ELDREVEN LUFTRENSENDE RESPIRATOR ÅNDEDRÆTSPÅVIRKET ELDREVEN LUFTRENSENDE RESPIRATOR 2 Quality ISO 9001 KRAFTIG MIKROTURBINEMOTOR Avanceret teknologi; ekstrem robust; designet til at fungere vedligeholdelsesfri ved >3 års fortsat brug

Læs mere

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4 TRÆK/CHASSISHØJDE/AKSELAFSTAND (dimensioner i dm) Langt chassis Langt chassis 6 2 radt-gr 48 48 48 Langt chassis 6 4 Langt chassis 8 2 radt-ar radt-gr.5 RAPDT-GR Langt chassis.5.5.5 62 RADDT-GR RADDT-G2

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

AUTOTEC. Startproblemer? 12000mA / 400A Boost ved 12V. Start Booster. Nu er det slut med at vente på andre! Alt inden for lyd & lys. Nyheder Feb.

AUTOTEC. Startproblemer? 12000mA / 400A Boost ved 12V. Start Booster. Nu er det slut med at vente på andre! Alt inden for lyd & lys. Nyheder Feb. AUTOTEC Nyheder Feb. 2017 Startproblemer? Nu er det slut med at vente på andre! 12000mA / 400A Boost ved 12V Start Booster EXIDE Lithium Power Booster: 12000mA Lithium Batteri 400A (Max Boost ved 12V)

Læs mere

The long journey battery

The long journey battery Fritidsbatterier The long journey battery Equipment Gel Dual AGM Dual Made in Europe by Exide Technologies Original Equipment Manufacturer Nyd din ferie med det rigtige batteri Holder man ferie i campingvogn

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Anbefalinger vedrørende oliekøler til transmission, Volvos manuelle gearkasser (inkl. I-shift)

Anbefalinger vedrørende oliekøler til transmission, Volvos manuelle gearkasser (inkl. I-shift) Dette dokument er en vejledning for valg af oliekøler til transmission. Til visse opgaver er der ikke valgfrihed (obligatorisk oliekøler eller kun én type oliekøler), mens der til andre opgaver findes

Læs mere

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma.

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma. Meget mere end bare kold luft Truma klimasystemer Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Spændingsforsyning Køleydelse / varmeydelse (varmepumpe) Strømforbrug (230 V) køledrift Strømforbrug

Læs mere

Batteri Applikations Oversigt VERSION 1 / 2019

Batteri Applikations Oversigt VERSION 1 / 2019 Batteri Applikations Oversigt VERSION / 9 Hvorfor skal du vælge et New Holland batteri Sammensætning Et batteri indeholder positive og negative plader, der er samlet i en lukket beholder og vedligeholdt

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

Minilift Mini stabler. Stærk, let og fleksibel

Minilift Mini stabler. Stærk, let og fleksibel Minilift Mini stabler Stærk, let og fleksibel De stærke hjælpere N-Linje: Stål S-Linjen: Rustfri Model N-150 N-300 SN/SP/SF-150 SN/SP/SF-300 Løftekapacitet 600mm foran masten 150 kg 300 kg 150 kg 300 kg

Læs mere

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

borer også i træ, metal og murværk

borer også i træ, metal og murværk Lille kaos Mere end blot en batteriskruemaskine borer også i træ, metal og murværk Stor ros Make it your home. Skab dit eget hjem med batterislagboremaskinen PSB 10,8 LI-2. Den er ikke blot utrolig alsidig,

Læs mere

VOLVO S80, V70 drive TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOGEN

VOLVO S80, V70 drive TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOGEN VOLVO S80, V70 drive TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOGEN Generelt Mere støjsvage og renere Omsorg for miljøet er en af Volvo Car Corporations kerneværdier, der er styrende for alle vores aktiviteter. Denne målretning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. SÅDAN OPLADER DU 1. Slut opladeren til batteriet. Læs sikkerhedsanvisningerne

BRUGERVEJLEDNING. SÅDAN OPLADER DU 1. Slut opladeren til batteriet. Læs sikkerhedsanvisningerne BRUGERVEJLEDNING TILLYKKE med købet af din nye professionelle switch mode-batterioplader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

maksimer din driftstid Volvo trucks services

maksimer din driftstid Volvo trucks services maksimer din driftstid Volvo trucks services Få 100 % driftstid med en Volvo Guld-kontrakt Når du køber en Volvo Guld-kontrakt, giver vi dig et gyldent løfte: 100 % driftstid. Du får et fuldt overblik

Læs mere

DET BEDSTE VALG I BATTERIER. Alt starter med

DET BEDSTE VALG I BATTERIER. Alt starter med DET BEDSTE VALG I BATTERIER Alt starter med Din vigtige guide til BILBATTERIER, 2014/2015 HVORFOR DU KAN STOLE PÅ VARTA Livet er noget af en køretur. Og uanset hvor rejsen fører dig hen, giver VARTA-batterier

Læs mere

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder.

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder. ADVARSEL SIKKERHED a) Kanttrimmerem må ikke overlades til børn eller umyndige unge, bortset fra unge, som er i lære og under opsyn af fagfolk. b) Der må ikke komme nogen indenfor en radius af 5 meter,

Læs mere

OPLADER ABSORPTION, KLAR TIL BRUG ANALYSE OPLADERKABEL FEJLLAMPE MODE- KNAP STRØM- LAMPE NORMALT BATTERI- PROGRAM

OPLADER ABSORPTION, KLAR TIL BRUG ANALYSE OPLADERKABEL FEJLLAMPE MODE- KNAP STRØM- LAMPE NORMALT BATTERI- PROGRAM MODE NORMAL SUPPLY SUPPLY 12V/ MANUAL TILLYKKE med dit køb af den nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer

Læs mere

BE TOP serie Ventilationsaggregat

BE TOP serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 150 200 300 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige EC-motorer og højeffektiv modstrømsveksler sikre en energibesparende

Læs mere

BE VILLA serie Ventilationsaggregat

BE VILLA serie Ventilationsaggregat 1 BE VILLA serie Ventilationsaggregat Typer: BE VILLA 200 BE VILLA 350 BE VILLA 700 BE VILLA serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige EC-motorer og højeffektiv

Læs mere

NYHED. Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE

NYHED. Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE NYHED Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til dine ønsker hele året og

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Glasfiberskabe med plexiglas Tekniske data Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar

Læs mere

LEGO Energimåler. Sådan kommer du i gang

LEGO Energimåler. Sådan kommer du i gang LEGO Energimåler Sådan kommer du i gang Energimåleren består af to dele: LEGO Energidisplay og LEGO Energiakkumulator. Energiakkumulatoren passer i bunden af Energidisplayet. Installer Energiakkumulatoren

Læs mere

AL-KO AMS MAMMUT DET INTELLIGENTE RANGERSYSTEM TIL CAMPINGVOGNE

AL-KO AMS MAMMUT DET INTELLIGENTE RANGERSYSTEM TIL CAMPINGVOGNE ROBUST, STOR YDEEVNE OG PÅLIDELIG I AL SLAGS VEJR AL-KO AMS MAMMUT DET INTELLIGENTE RANGERSYSTEM TIL CAMPINGVOGNE Præcis rangering Campingvognen står på et ujævnt sted, og der er ingen naboer, som kan

Læs mere

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur Produkt Detaljer: 1) ipad Cover ) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur 5) Funktionstaster 6) Bluetooth LED 7) Opladnings LED 8) Tænd/Sluk & Bluetooth tilslutnings knap 9) USB opladning 5V/DC 1 5 3

Læs mere

Exide df batteri og lader. Så får du mest ud af dit nye Exide golfbatteri

Exide df batteri og lader. Så får du mest ud af dit nye Exide golfbatteri Exide df batteri og lader Så får du mest ud af dit nye Exide golfbatteri Golfspillere har brug for EXIDE Det afhænger af det rigtige batteri df-batterier har i mange år været brugt i forskellige el-vogne

Læs mere