REJSEBREV FRA GRØNLAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REJSEBREV FRA GRØNLAND"

Transkript

1 REJSEBREV FRA GRØNLAND Allerede i starten af vores uddannelse blev vi introduceret til muligheden for at komme i klinisk undervisning i udlandet. Da tiden nærmere sig modul 9, gik ansøgningen om at komme afsted i gang. Grunden til at det netop blev Grønland vi valgte, som klinisk undervisningssted, var bl.a. at vi begge har haft et stort ønske om at besøge Grønland og på denne måde kunne vi ikke kun se landet som turist, men også prøve at være en del af kulturen.

2 Kontaktoplysninger - Marie Cecilie Andersen Hansen: mcah@ucl.dk - Cecilie Balle Bærentsen: cbba@ucl.dk - University Collage Lillebælt Odense Ergoterapeut uddannelsen - Hold: ERG Udvekslingsland: Grønland - Klinisk undervisningssted: Terapiafsnittet, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk - Udvekslingsperiode: Modul 9. Den 6. februar 12. april 2017 Vi er i klinisk undervisning på Dronning Ingrids Hospital(DIH) i Nuuk på Grønland. Hospitalet bliver i daglig tale kaldt Sana, da det er et gammelt tuberkulose-sanatorium. Forberedelsen Inden vi kunne tage turen mod Grønland, var der en masse praktiske gøremål, der skulle ordnes. Derfor skulle der først ansøges om at få lov til at komme til udlandet. I efteråret 16 udfyldte vi en ansøgning i MoveOn, hvor vi bl.a. skulle angive engelskkundskaber, vedhæfte CV og en motiveret ansøgning. Da skolen havde godkendt dette, skulle praktikpladsen i hus, hvilket den blev ved hjælp fra vores udlandskoordinator fra skolen, Grethe. Igennem en masse mails og møder, fik vi snakket os frem til, hvilket ergoterapeutisk felt vi gerne ville i praktik under. Her var vi meget enige om at vi ville i klinisk undervisning under det somatiske felt. Derefter tog Grethe kontakt til hospitalet i Nuuk, for bl.a. at sikre at der var en klinisk vejleder på stedet. Rimelig hurtigt vendte hospitalet tilbage og endnu en mailkorrespondance gik i gang. Denne gang mellem os og den kliniske vejleder. Det var gennem disse mails at både bolig, litteratur og forventninger til forløbet blev klarlagt. Forventninger Så småt som vi tiden nærmere sig, steg forventninger også. Vi var begge opsat på at forløbet ville blive yderst spændende og lærerigt, men samtidig også hårdt og udfordrerne både fagligt og personligt. Til kulturen og landet havde vi en forventning om at der ville være nogle der kunne tale dansk og at der på Sana, ville være nogle ansatte fra Danmark. Det overraskende meget, da det var over halvdelen af alle de ansatte, der er fra Danmark. I forhold til vejret forventende vi selvfølgelig at det ville være koldt. Og det viste sig at være helt rigtigt. Temperaturen svinger meget, helt ned til 25 minus grader til et par plus grader, men selvom temperaturen er langt under minus punktet, virker det langt fra så koldt. Luftfugtigheden er en helt anden end i Danmark og det er kun hvis der blæser at kulden virkelig bider i ens kinder.

3 Ankomst Da vi ankom til Nuuk, stod vores vejleder klar til at tage imod os i lufthavnen. Det var vores vejleder selv der havde spurgt om, hun skulle møde os i lufthavnen og selvom vi aldrig havde mødt hende før, var det rart at vide hun stod der, når vi landende. Hun hjælp os fx med nøglen til vores lejligheden som var i en kodeboks i lufthavnen. Her lå også et velkomst brev, vores bolig kontrakt samt et taxakort. Efterfølgende tog vi en taxa til der hvor vi skulle bo. Da vi havde stillet vores kufferter og hilst på vores roomie, viste vores vejleder os lidt rundt nede i byen. Bolig I forhold til bolig, havde vi ikke den store indflydelse. Vi oplyste vores CPR-nummer, samt vores fulde navn til vores kliniske underviser, som derefter kontaktede bolig administrationen i Nuuk. Informationerne omkring vores bolig situation, var også meget sparsomme. Det var først ugen inden vi skulle afsted at vi fik oplyst at vi havde et sted at bo og selv der, vidste vi ikke om vi skulle bo sammen, hvad adressen var og hvad det ville koste i husleje. Det viste sig at vi begge skulle bo i en 3-værelses vakant bolig, sammen med en sygeplejerske fra Danmark. En vakantbolig er en midlertidig bolig, som Sana stiller til rådighed for deres personale, enten hvis man er her i en kortere periode eller også indtil man kan få noget fast at bo i. De er møbleret og udstyret med almindeligt køkkenudstyr, dyner, puder, sengelinned, håndklæder, TV og radio mv. Sygeplejersken, vi boede med, hedder Jane og er lige omkring de 60. Hun arbejdede også på Sana og kunne hjælpe os lidt med nogle små praktiske ting fx ift. Bus. I lejligheden havde vi hvert vores soveværelse og delte stue, køkken og bad. Lejligheden lå meget centralt midt i Nuuk. Ca. 2 minutter på gå ben derfra ligger gågaden. Her er der gode handlemuligheder, tøjbutikker, rejsebureauer, samt små cafeer og restauranter og forenden af gaden ligger både Nuuk Centret og Kulturhuset. Derudover havde vi kun en minutters gang til Sana. De meget karakteristiske blokke i Nuuk, som vi boede i under vores ophold, samt billeder fra indvendig af lejligheden.

4 Sana Sana er efterhånden et hospital af ældre dato, hvilket stedet også bærer præg af. Det blev etableret i 1953, men de nuværende bygninger er bygget i Det er et lille hospital, som i dag har omkring 130 sengepladser fordelt på følgende afdelinger; børn, medicinsk, kirurgisk, intensiv, akutafsnit/skadestue samt en psykiatrisk afdeling. Derudover har hospitalet også byens eneste apotek og lægeklinik med praktiserende læger tilknyttet. Sana ligger en 5 minutter på gå ben væk fra Nuuks gågade og dermed stadig meget centralt for bymidten. Dronning Ingrids Hospital. Der er god udsigt fra næsten alle stuer mange med udsigt til vandet Udfordringer Den største udfordring ved at være i klinisk undervisning i Grønland er sproget. Mange grønlændere kan dansk i et sådant omfang at der ikke er behov for tolk, men der er dog også grønlændere, oftest de ældre, som ikke kan dansk, og så er det nogle der forstår de mest gense vendinger. Det tog os et par gange før vi vendte os til at have tolk med. Den tolk der er tilknyttet ergoterapeuterne på Sana er meget dygtig og erfaren indenfor tolkning af ergoterapi, så der var intet at være urolig for, men det var for os en meget uvant situation. Det der er sværest, er at man aldrig opnår den samme kontakt med patienten, når der er et mellemled. Patienterne kigger naturligvis på tolken, da det er hende der taler et sprog de forstår. Man skal derudover også blive mere opmærksom på at holde pauser, så tolken har en reel chance for at oversætte. En stor udfordring ved sproget er også, at vi på dansk bruger nogle ord, som ikke direkte kan oversættes til grønlandsk. Det er fx når der skal beskrives smerten om det er prikkende, stikkende, om det stråler ud osv. Trods alt bliver det hurtigt en vane at have tolk med, og slet ikke så svært som man egentlig tror.

5 Dagligdag Hverdagen på Sana er meget forskellig. Vi er på Sana alle ugens hverdage fra det samme gælder de øvrige terapeuter. Hele terapeut-teamet består af 3 ergoterapeuter, 10 fysioterapeuter, en ledende terapeut og 3 tolke. Vi plejer at have indlagte patienter om formiddagen og så kommer de ambulante patienter om eftermiddagen. Derudover er der nogle konferencer i løbet af ugen; bl.a. medicinske kirurgiske og børn. Da vi arbejder med somatisk ergoterapi, har vi med samtlige patientgrupper under dette felt, at gøre. Da der kun er ergoterapeuter ansat her i Nuuk og i Sisimut, en by lidt længere mod nord, er arbejdsopgaverne meget brede og vi laver derfor bl.a. demensudredninger, dysfagi-screeninger, ADLvurderinger og træning i ADL-situationer, neurologiske vurderinger, skinner, samt kognitive test. Vi ser også børn med forskellige behov, reumatologiske patienter og mennesker der har behov for hjælpemidler. Vi laver dupuytren-skinne, justerer en kørestol og spiser kage til vores monofaglige møde.

6 De fysiske rammer I den ene del af Sana ligger terapi afsnittet, som har en del behandlingsrum tilknyttet. Udover dem er der både en træningssal, et varmvandsbassin og et trænings køkken. Alle lokalerne var fine og lyse, med gode og relevante redskaber og til fri afbenyttelse for alle ansatte i terapien. Træningskøkkenet, vores kontor og træningslokalet hvor vi har vores håndpatienter. Vejledning Vejledningen foregik løbende under hele forløbet. Vi sad på kontor med vores kliniske vejleder, den anden ergoterapeut og tolken, så derfor var det nemt bare at spørge om råd og vejledning i hele den kliniske undervisning. Der var dog planlagt en opstartssamtale, en midtvejsevaluering og en slut evaluering, samt nogle små opsamlinger hver anden uge. Ved disse vejledninger var vores kliniske vejleder god til at give både ros og konstruktiv feedback og vi fik i disse vejledninger rig mulighed for at drøfte vores udvikling.

7 Mad: Da Grønland ikke er selvforsynende med meget mad og stort set alle madvare bliver importeret til Grønland, enten via skib eller fly, er det derfor også fuldstændig de samme madvare som derhjemme. Det er dog væsentlig dyrere at leve på Grønland, fx ift. Til de friske kolonialvarer. Skibet kommer til Nuuk en gang om ugen med friske forsyninger og man kan derfor godt komme ud for at byen løber tør for enkelte varer i en uges tid. Kort om Nuuk Nuuk, også kaldet Godthåb, er Grønlands hovedstad. Her bor ca mennesker, og er derfor også Grønlands største by. Nuuk ligger på vestkysten, ca km syd for polarcirklen. Nuuk har masser at tilbyde. Bl.a. en ny svømmehal, bibliotek, kulturhuset Katuaq som indeholder biograf, café og lokaler til arrangementer. Nuuk Centeret er et sted med cafeer, butikker og en fødevarebutik. Fritid Vi meldte os meget hurtigt ind i personaleforeningen(mattut), på Sana, som hele året laver mange forskellige arrangementer. Vi deltog bl.a. både i iglobygning og var til nogle banko aftner. Det er en god måde at lære de andre fra Sana bedre at kende på og det var en stor fordel at man kunne genkende folk, når vi kom rundt på de forskellige afdelinger. Ellers er der et kulturcenter i Nuuk, som bl.a. indeholder en biograf som vi benyttede os meget af, men de afholder også andre forskellige gratis-arrangementer fx foredrag og mad arrangementer. Svømmehallen, Malik, er også et besøg værd. Den ligger en lille gåtur væk, mere bestemt i Nuussuaq, som er en bydel lige uden for Nuuk. Svømmehallen har et stort De medicin-, fysioterapeutstuderende og os foran vores iglo. glasparti mod bugten, hvilket giver rig mulighed for at svømme rundt og nyde udsigten.

8 Derudover kan Nuuk også tilbyde muligheden for at gå i fitnesscentre, at klatre i deres forholdsvis nye klatrehal og en smule shopping, samt ligger der to spændende museer. Vi brugte desuden meget tid på at nyde naturen og benyttede os af de mange muligheder for at stå på langrend, gå lange ture ved vandet og i smukke sneklædte fjelde. Hvad har vi fået ud af det? Der er sket meget på de 10 uger vi har været på Grønland og forløbet har givet os meget, både personligt og fagligt. FAGLIGT: Vi lærte ubeskrivelig meget under vores kliniske undervisning på Sana. Den store mangel på Ergoterapeuter rundt omkring på Grønland, gør at vores arbejdsopgaver, også som studerende, er bredere end i Danmark. Hjemme er ergoterapeuter ofte mere specialiseret ind under et bestemt felt, hvilket der ikke er ressourcer til på Grønland. Derfor skal man kort sagt kunne stort set det hele og nogle gange har vi stået overfor nogle anderledes patienter end vi, i vores tidligere kliniske undervisnings forløb, er blevet præsenteret for. Det er, som studerende, en fed mulighed at kunne prøve kræfter med mange dele af det ergoterapeutiske arbejde - vi har helt sikkert fået nogle spændende udfordringer. Derudover har vi også haft størstedelen af vores patienter på egen hånd og har meget af tiden fungeret, som en del af de fastansatte. Vi har derved fået rig mulighed for at udvikle os i vores rolle som kommende ergoterapeuter og vi føler os begge mere sikre i mødet med en patient. PERSONLIGT: Personligt er vi begge blevet en masse oplevelser rigere. Vi har fået set Grønland fra en anden siden end man som turist ville have gjort. Man kan sige at vi har set det indefra, hvilket har været en spændende og anderledes oplevelse. Derudover har vi fået en masse nye bekendtskaber og dannet os et netværk af venlige mennesker i Nuuk. Modtagelsen af os fra de andre terapeuter på Sana, har bestemt gjort oplevelsen endnu bedre og disse mennesker har også været med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Det har været sjovt at komme til et land, hvor folket forstår så meget dansk og lever efter nogle danske værdier, men stadig er sit helt eget unikke land, som holder fast i deres egne traditioner, normer og værdier.

9 Økonomi Økonimien er pr. person. - Flybilletter tur/retur (inkl. 20 kg. Bagage): 7300 kr. - Tilmelding til Mattut: 120 kr De faste udgifter er pr. måned: - Husleje (inkl. Vand, EL og varme): 850 kr. - Mobilabonnement (Fri tale og SMS i Grønland + 2 GB): 300 kr. - Mad: ca kr. Overstående viser som sagt vores faste udgifter. Udflugter, arrangementer og souvenirs kommer selvfølgelig udover. Legater: Det er en jungle at finde legater man kan søge, der findes flere tusind. Der findes legater fra bestemte byer, hvor det er et krav at man er født og opvokset i byen. Derfor er det en god idé at tjekke med den by man er født i disse oplysninger findes ofte på deres hjemmeside. Vi søgte nogle legater, der var dog mange vi ikke havde mulighed for at søge da der var ansøgningsfrist d. 1. maj, og man kan ikke få legater med tilbagevirkende kraft. Vi har samlet dem nedenunder, som vi fandt som er relevante for vores uddannelse. Legat Ansøgningsfrist Modtaget/ikke modtaget Nordea-fonden 1. maj og 1. november Modtaget; kr. Kilroy foundation August og januar Ikke modtaget Ellen Ibsens mindelegat 1. maj Ikke søgt pga. ansøgningsfrist Studierejsefonde for ETF s medlemmer 15. februar og 15. september Ikke søgt pga. ansøgninsfrist

Rejseberetning fra ophold på Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland.

Rejseberetning fra ophold på Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland. Rejseberetning fra ophold på Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland. Christina Bang Email: bang.c85@gmail.com Tlf. +45 20 65 98 26 Hold ERG108. Ergoterapeutuddannelsen I Odense University College Lillebælt

Læs mere

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en Grønland Solopgang Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en praktik i udlandet. Jeg kunne ikke helt finde ud af om det skulle være USA eller Grønland,

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND Mine forventninger til opholdet var at prøve at blive kastet ud i en anden kultur, hvor kommunikationen foregår på engelsk. Da jeg altid har haft meget svært

Læs mere

Bodø! 6. semesters praktik-12 uger. 1½ uge på Opvågning, 4 ½ uge på Hjerteovervågning og 6 uger på Børneafdelingen.

Bodø! 6. semesters praktik-12 uger. 1½ uge på Opvågning, 4 ½ uge på Hjerteovervågning og 6 uger på Børneafdelingen. Bodø! 6. semesters praktik-12 uger. 1½ uge på Opvågning, 4 ½ uge på Hjerteovervågning og 6 uger på Børneafdelingen. Mine forventninger til opholdet var at opleve et andet sundhedsvæsen og kultur. Jeg valgte

Læs mere

Ingeniørpraktik B5IPR1- Grønland

Ingeniørpraktik B5IPR1- Grønland Ingeniørpraktik B5IPR1- Grønland Christian A. Nygaard Permagreen Grønland A/S - Sisimiut 30. juli 20. december 2012 Motivation Da jeg på 4. semester begyndte min søgning efter en praktikplads, var jeg

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Rumænien Navn: Kristina Kaas Sørensen E-mail: Kristinakaas@gmail.com Tlf. nr. 31373249 Evt. rejsekammerat: Mai Dalsgaard Lassen Hjem-institution: VIA University

Læs mere

Rejsebrev fra Edinburgh

Rejsebrev fra Edinburgh Rejsebrev fra Edinburgh Mette Valdersdorf Jensen, SOB11, Udlandspraktik på modul 8. Ellen s Glen House, Liberton, Edinburgh. 23. April 30. Juni 2013. Beskrivelse af faktuelle oplysninger At rejse udenlands

Læs mere

Faglig rejseberetning

Faglig rejseberetning Faglig rejseberetning Klinisk undervisning i Torshavn, Færøerne på Psykiatrisk Afdeling Oplevet af Gunhild Vium Aachmann - mbl. 30827636 mail; gaachmann@gmail.com Ergoterapeutstuderende på hold ERG512.

Læs mere

Rejsebrev Uganda modul 6

Rejsebrev Uganda modul 6 Malene Schwarz Primær klinik 1 Rejsebrev Uganda modul 6 Vejen fra vores hjem i Awir, Apac til hospitalet Forberedelse: Jeg havde inden min studiestart besluttet at tage en del af uddannelsen i udlandet.

Læs mere

Julies rejsebrev fra Thailand

Julies rejsebrev fra Thailand Julies rejsebrev fra Thailand Navn: Julie Lind Faurschou Hjeminstitution: VIA University college, Holstebro. Hold: E2007 Semester: Udveksling som valgfag på 7. semester. Udvekslingsland: Thailand Klinisk

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse - Fysioterapien

Praktikstedsbeskrivelse - Fysioterapien Praktikstedsbeskrivelse - Fysioterapien Klinisk undervisningssted Adresse Terapiafdelingen Dronnings Ingrids Hospital Nuuk Grønland Jens Kreutzmann-ip Aqqutaa 3900 Nuuk Grønland Telefon +299 34 46 10 Leder

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Antropologi. Navn på universitet i udlandet: University of Victoria.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Antropologi. Navn på universitet i udlandet: University of Victoria. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Antropologi Navn på universitet i udlandet: University of Victoria Land: Canada Periode: Fra:1.8.10 Til:28.1.11 Udvekslingsprogram: Oversøisk

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Rejsebrev fra Australien udvekslingsperioden 1. februar 2011 29. April 2011

Rejsebrev fra Australien udvekslingsperioden 1. februar 2011 29. April 2011 Rejsebrev fra Australien udvekslingsperioden 1. februar 2011 29. April 2011 Navn: Sanne Christensen, mobil: 27623544, sanne.k.c@jubii.dk Hjem-institution: VIA University College Sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

Binta Diallo. Rejsebrev fra Malaga modul 11. Perioden: 27 januar til den 28 april 2014. Rejsebrev fra Malaga

Binta Diallo. Rejsebrev fra Malaga modul 11. Perioden: 27 januar til den 28 april 2014. Rejsebrev fra Malaga Binta Diallo Rejsebrev fra Malaga modul 11 Perioden: 27 januar til den 28 april 2014 Rejsebrev fra Malaga -Hvorfor jeg valgte at tage på udveksling i Malaga Jeg valgte at tage af sted fordi jeg elsker,

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Navn: Grith Walløe E-mail: Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Hjem-institution: Slagelse sygeplejeskole Holdnummer:Sep05C Rejsebrev fra udvekslingsophold Værts-institution/Universitet:

Læs mere

1. Rejsebrev. London

1. Rejsebrev. London 1. Rejsebrev Praktiksted Melrose House Nursery Schools 55 Finlay St. Fulham SW6 6HF E-mail: fulham@melrose-house.com http://melrose.schooljotter.com Studerende Trine Amstrup Jensen PV11118 1008965@ucn.dk

Læs mere

1. rejsebrev fra London af Malene Dyhrman Flou Nielsen

1. rejsebrev fra London af Malene Dyhrman Flou Nielsen 2012 1. rejsebrev fra London af Malene Dyhrman Flou Nielsen 01-04-2012 Studerendes navn: Malene Dyhrman Flou Nielsen Studienummer: PS09727 E-mail.: malene1989@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 3. praktikperiode

Læs mere

Internationalt valgfag i Tromsø 2011

Internationalt valgfag i Tromsø 2011 Internationalt valgfag i Tromsø 2011 1 Udsigt over Prestvannet Hvis nogen havde spurgte mig for tre år siden, om jeg havde lyst til at tage en del af min uddannelse i udlandet, ville jeg sikkert have sagt

Læs mere

University College Lillebælt Sygeplejerskeuddannelsen i Odense

University College Lillebælt Sygeplejerskeuddannelsen i Odense Udveksling til Bodø, Norge Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Cecilie Kragh Jespersen E-mail: cecilie_kragh3@hotmail.com Tlf. nr. 2878 1830 Evt. rejsekammerat: Betina Winsig Hansen og Ditte Struwe Bødker

Læs mere

Rejsebrev Australien Forår 2011 modul 11

Rejsebrev Australien Forår 2011 modul 11 Rejsebrev Australien Forår 2011 modul 11 Navn: Karen Sloth, email: 98402@viauc.dk, Viborg Sygeplejeskole. Holdnr. 98402. UTAS University of Tasmania. Concord Hospital, Sydney. Operations afdeling fra den

Læs mere

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Navn: Nanna Elisa Wermuth jensen E-mail: wermuth1@hotmai.dk Tlf. nr. 2258 0003 Hjem-institution: VIA University College, Århus Sygeplejeskole Holdnummer:

Læs mere

Studieophold på St.Christopher`s Hospice i London i perioden 3. 8. august 2003

Studieophold på St.Christopher`s Hospice i London i perioden 3. 8. august 2003 Studieophold på St.Christopher`s Hospice i London i perioden 3. 8. august 2003 Oplevet og skrevet af: Tove Thorlacius, hold Feb. OOAB 2 Indledning. Jeg er studerende på 7. semester, og har pga. uddannelse

Læs mere

Research exchange Lissabon juli 2014

Research exchange Lissabon juli 2014 Research exchange Lissabon juli 2014 Placering: Maria Mota Lab, Malaria Unit, Instituto de Medicina Molecular, Universidade de Lisboa, Lissabon, Portugal Ansøgningsprocessen: Jeg var så heldig at få min

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Utroligt tilfreds. I så høj grad at jeg hellere end gerne var blevet flere semestre.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Utroligt tilfreds. I så høj grad at jeg hellere end gerne var blevet flere semestre. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur (2010) Navn på universitet i udlandet: Universidad de Granada Land: Spanien Periode: Fra:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Mette Villadsen Evt. rejsekammerat: Camilla Margrethe Lyhne Thomsen Hjem-institution: University College Sjælland Campus Næstved Holdnummer:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Antropologi. Navn på universitet i udlandet: Universidad Carlos III de Madrid

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Antropologi. Navn på universitet i udlandet: Universidad Carlos III de Madrid US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Antropologi Navn på universitet i udlandet: Universidad Carlos III de Madrid Land: Spanien Periode: Fra: 16/1/12 Til: 23/5/12 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog,litteratur og kultur

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog,litteratur og kultur US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog,litteratur og kultur Navn på universitet i udlandet: Universidad de Valencia Land: Spanien Periode: Fra:4/2

Læs mere

Norge Stavanger. Modul 6 forår Rikke Juul Olsen. Camilla le Févre Simonsen. UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen

Norge Stavanger. Modul 6 forår Rikke Juul Olsen. Camilla le Févre Simonsen. UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen Norge Stavanger Modul 6 forår 2017 Rikke Juul Olsen Camilla le Févre Simonsen UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen Hvorfor tog vi på udveksling? Vi ville begge gerne ud i verden og se en anden kultur

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Luiss Guido Carli.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Luiss Guido Carli. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Luiss Guido Carli Land: Italien Periode: Fra: September 2012 Til: December 2012 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

REJSEBREV FRA ENGLAND

REJSEBREV FRA ENGLAND REJSEBREV FRA ENGLAND UDVEKSLINGSPERIODE PERIODE: August november/2010 NAVN: Mette Alsted Christensen HJEM INSTITUTION: VIA University College, Randers sygeplejeskole HOLD NUMMER: F08 VÆRTSINSTITUTION/UNIVERSITET:

Læs mere

09454 Praktik i Vancouver Torben Kulasingam

09454 Praktik i Vancouver Torben Kulasingam Praktikforløb i udlandet I Vancouver, Canada som bygningsdesigningeniør hos Dragados Canada Forord Rapporten er udfærdiget som en del af grundlaget for tildeling af legat, i forbindelse med afholdelse

Læs mere

REJSEBREV FRA BODØ, NORGE

REJSEBREV FRA BODØ, NORGE REJSEBREV FRA BODØ, NORGE Christine Pauline Sølvsten Mail: christine.soelvsten@gmail.com Tel.nr.: +45 30 25 17 11 Hjemskole: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Hold: BosE13 Udvekslingsland: Norge Værtsinstitution:

Læs mere

Første Rejsebrev. Institutionens adresse: Fountain of life center. 572 M,5 Naklua soi 25. Chonburi 20150, Banglamung. Thailand

Første Rejsebrev. Institutionens adresse: Fountain of life center. 572 M,5 Naklua soi 25. Chonburi 20150, Banglamung. Thailand Første Rejsebrev Studerendes navn: Mette Bøgh Nauersgaard Pedersen Studienummer: PS12621 E-mail: mettebnp@gmail.com Praktikperiode: 3. praktik fra 1. Februar 2015 til 31 juli 2015 Institutionens navn:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur. Navn på universitet i udlandet: University college London

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur. Navn på universitet i udlandet: University college London US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur Navn på universitet i udlandet: University college London Land: England Periode: Fra:24 sep 2012 Til:2/1-2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Washington.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Washington. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: University of Washington Land: USA Periode: Fra: 15. September 2010 Til: 18. Marts 2011 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk, Bachelor. Navn på universitet i udlandet: Aberystwyth University

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk, Bachelor. Navn på universitet i udlandet: Aberystwyth University US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Engelsk, Bachelor Navn på universitet i udlandet: Aberystwyth University Land: Wales, UK Periode: Fra: 01/01-13 Til: 01/06-13 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Rejsebrev fra Nuuk, Grønland. Ut. med udsigten fra patienternes opholdsstue

Rejsebrev fra Nuuk, Grønland. Ut. med udsigten fra patienternes opholdsstue Rejsebrev fra Nuuk, Grønland Ut. med udsigten fra patienternes opholdsstue Sus Thorsøe Mail: Sus.Thorsoe@gmail.com Tlf.nr.: +45 30319960 Hjemskole: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Hold: Sypl- feb-12

Læs mere

Northampton Community College

Northampton Community College Northampton Community College Bethlehem, Pennsylvania, 6. oktober 1. november 2013 Roskilde Handelsskole, Grenå Handelsskole og Roskilde Tekniske skole samarbejder om at have elever på collegeophold Roskilde

Læs mere

Klinisk ophold i Sisimiut Juli 2017

Klinisk ophold i Sisimiut Juli 2017 Klinisk ophold i Sisimiut Juli 2017 Allerede tidligt på studiet har jeg haft lyst til at opleve andre sundhedssystemer og udvikle mine egne kompetencer igennem mødet med en anden patientgruppe og tilgang

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Hele oplevelsen var rigtig god, dog med undtagelse af det akademiske niveau på universitetet.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Hele oplevelsen var rigtig god, dog med undtagelse af det akademiske niveau på universitetet. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Økonomi (cand.oecon.) Navn på universitet i udlandet: University of Southampton Land: United Kingdom Periode: Fra: September 2011 Til: Januar

Læs mere

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja, de hjalp mig med hvordan jeg skulle søge, og gav mig noget forberedelse til turen.

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja, de hjalp mig med hvordan jeg skulle søge, og gav mig noget forberedelse til turen. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kandidat i Fysik Navn på universitet i udlandet: University of Toronto Land: Canada Periode: Fra: 1. september 2010 Til: 22. december 2010 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til

Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til andre og offentliggøres Forberedelsen: For os har drømmen

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Tysk Sprog, Litteratur & Kultur

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Tysk Sprog, Litteratur & Kultur US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Tysk Sprog, Litteratur & Kultur Navn på universitet i udlandet: Christian-Albrechts-Universität zu Kiel Land: Tyskland Periode: Fra: April 2013

Læs mere

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ikke rigtig der var kun lige et generelt orienteringsmøde om Erasmusophold.

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ikke rigtig der var kun lige et generelt orienteringsmøde om Erasmusophold. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Italiensk sprog, litteratur og kultur (2010-2013) Navn på universitet i udlandet: Università degli Studi di Siena Land: Italien Periode: Fra:

Læs mere

Faglig rejseberetning - Færøerne

Faglig rejseberetning - Færøerne Faglig rejseberetning - Færøerne Individuelt forløb modul 13: 2 ugers studietur til Færøerne Malene Hjort Andersen Malene.hjort@gmail.com Karen Veel Jeppe karen_v_jeppe@hotmail.com Maria Liv Gustafsen

Læs mere

Udveksling til: Australien

Udveksling til: Australien Udveksling til: Australien Navn: Anne-Mette G. Justesen Email: 240366@via.dk Hjem-institution: Via University College - Viborg Holdnummer: SVS15 Værts-institution/Universitet: Deakin University Burwood

Læs mere

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Kirurgisk afdeling, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa 1. Sep 2012-31. Aug 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Rumænien, Pitesti. Navn: Mai Dalsgaard Lassen E-mail: Mai_lassen19@hotmail.com Tlf. nr. 29464708 Evt. rejsekammerat: Kristina Kaas Sørensen Hjem-institution:

Læs mere

Hvis ja, hvordan vil du bedømme den modtagne vejledning? Begrund venligst

Hvis ja, hvordan vil du bedømme den modtagne vejledning? Begrund venligst Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: IT Produkt Udvikling Navn på universitet i udlandet: University of Technology Eindhoven Land: Holland Periode: Fra: 15-08-2012 Til: 01-02-2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Rejserapport fra Namibia 1. september - 14. november 2008 Cæcilie Kongsgaard Balle, Gitte Bang og Christa Hjernø Hansen, Hold Februar 2006 B

Rejserapport fra Namibia 1. september - 14. november 2008 Cæcilie Kongsgaard Balle, Gitte Bang og Christa Hjernø Hansen, Hold Februar 2006 B Rejserapport fra Namibia 1. september - 14. november 2008 Cæcilie Kongsgaard Balle, Gitte Bang og Christa Hjernø Hansen, Hold Februar 2006 B Cæcilie, Gitte og Christa Katutura State Hospital Vi har i ti

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester 16.03 21.03 2017 Antal tilbagemeldinger: ud af 101 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Opholdet var alt hvad jeg forventede og håbede på, at det ville være.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Opholdet var alt hvad jeg forventede og håbede på, at det ville være. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Leicester University Land: England Periode: Fra: 23/9 2013 Til: 24/1 2014 Udvekslingsprogram: Erasmus Hvorfor

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur. Navn på universitet i udlandet: Deakin university

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur. Navn på universitet i udlandet: Deakin university US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur Navn på universitet i udlandet: Deakin university Land: Australien Periode: Fra:25 juni 2012 Til:4 december 2012

Læs mere

Klinisk undervisning hos træningsgruppen i sundhedsafdelingen

Klinisk undervisning hos træningsgruppen i sundhedsafdelingen Trænende terapeuter Middelfart kommune Skovgade 64, 2.sal 5500 Middelfart www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Fax +45 8888 5501 Direkte telefon:8888 4663 Dato: 3. oktober 2012 Klinisk undervisning

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen Land: Skotland Periode: Fra: 28.01.13 Til: 07.06.13 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk. Navn på universitet i udlandet: University of Gloucestershire.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk. Navn på universitet i udlandet: University of Gloucestershire. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Engelsk Navn på universitet i udlandet: University of Gloucestershire Land: England Periode: Fra:11/01/2013 Til: 14/05/2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Kun til det fælles orienteringsmøde, der blev afholdt for alle, der skulle afsted.

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Kun til det fælles orienteringsmøde, der blev afholdt for alle, der skulle afsted. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: BA Fransk sprog, litteratur og kultur Navn på universitet i udlandet: Université de la Sorbonne Paris IV Land: Frankrig Periode: Fra: Januar

Læs mere

Studienummer: 12309. Ditterosenberghansen@gmail.com. Praktik fra til: dd.mm.år: 01.02.2013-31.07.2013. Institutionens kontakt e- mail og evt.

Studienummer: 12309. Ditterosenberghansen@gmail.com. Praktik fra til: dd.mm.år: 01.02.2013-31.07.2013. Institutionens kontakt e- mail og evt. Studerendes navn: Ditte Rosenberg Hansen Studienummer: 12309 E-mail.: Ditterosenberghansen@gmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktikperiode Praktik fra til: dd.mm.år: 01.02.2013-31.07.2013 Institutionens

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Architectural Engineering, civilingeniør

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Architectural Engineering, civilingeniør US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Architectural Engineering, civilingeniør Navn på universitet i udlandet: Universidade do Porto Land: Portugal Periode: Fra: 30.06.2012 (inkl.

Læs mere

Rejsebrev fra Færøerne

Rejsebrev fra Færøerne Rejsebrev fra Færøerne Side 1 af 4 Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Cathrine Dohn Jensen PS12414 1022065@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. Praktikperiode nr. 2. Praktik fra til: dd.mm.år: 1. august

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til England: Navn: Pernille Paulsen Evt. rejsekammerat: - Hjem-institution: VIAUC Thisted Holdnummer: STS2010 Rapport fra udvekslingsophold Værts-institution/Universitet: Southampton University

Læs mere

Generelle oplysninger AARH Hjælp og vejledning

Generelle oplysninger AARH Hjælp og vejledning US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Engelsk Navn på universitet i udlandet: Queen s University of Belfast Land: Nord Irland Periode: Fra:29/1-2014 Til:14/6-2014 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Norge Navn: Lone Kristensen Rejsekammerat: Katrine Winkler Sørensen Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: VIA University Collage, Sygeplejerskeuddannelsen Viborg Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Thailand, Bangkok Udvekslingsperiode: D. 25.01.14 24.04.14 Navn: Malene Hjort Knudsen Email: 167839@viauc.dk & malenehjort@hotmail.com Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Line Axelsen &

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Université Jean Moulin III.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Université Jean Moulin III. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Université Jean Moulin III Land: Frankrig Periode: Fra:07.01.2013 Til:08.04.2013 Udvekslingsprogram: Jura

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Meget tilfreds. Universitet fungerede godt, om end det mindede en del om det danske system.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Meget tilfreds. Universitet fungerede godt, om end det mindede en del om det danske system. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur Navn på universitet i udlandet: Bergen universitet, UiB Land: Norge Periode: Fra: 09-08-2011 Til: 19-12-2011 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Rapport over Research Exchange i Brno, Tjekkiet

Rapport over Research Exchange i Brno, Tjekkiet Rapport over Research Exchange i Brno, Tjekkiet Mit navn er Kamilla Maria Hansen, jeg er 23 år gammel og læser medicin ved København Universitet. I sommerferien før 5. semester var jeg på Research Exchange

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til Norge: Navn: Charlotte Lilbæk Meldgaard Hjem-institution: VIA University College Viborg Holdnummer: 164939 Værts-institution/Universitet: Høgskolen Gjøvik Praktikplads/Hospital:

Læs mere

US AARH Evalueringsskemaet indsendes til erasmus@adm.au.dk

US AARH Evalueringsskemaet indsendes til erasmus@adm.au.dk US AARH Evalueringsskemaet indsendes til erasmus@adm.au.dk Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kandidat i Informationsvidenskab Navn på universitet i udlandet: Unversity of London, Institute

Læs mere

Modul 1 Modul 3 Modul 6 Modul 9 1 uge 2 uger, Som oftest ses i sammenhæng med den kliniske undervisning i modul 6. 8 ½ uge

Modul 1 Modul 3 Modul 6 Modul 9 1 uge 2 uger, Som oftest ses i sammenhæng med den kliniske undervisning i modul 6. 8 ½ uge Kafferisteriet Socialpsykiatrisk dagcenter Center for Psykiatri Skivevej 7 7500 Holstebro Klinisk underviser er Christina Dupont Lunow, telefon 96114734/36, mail: christina.dupont.lunow@holstebro.dk Vi

Læs mere

US AAR H. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur

US AAR H. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur US AAR H Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur Navn på universitet i udlandet: Universidad de Alicante Land: Spanien Periode: Fra: 01.02.2013

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab. Navn på universitet i udlandet: University of New South Wales

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab. Navn på universitet i udlandet: University of New South Wales US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab Navn på universitet i udlandet: University of New South Wales Land: Australien Periode: Fra: 1/3.2013 Til: 1/7.2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Fransk sprog, litteratur og kultur

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Fransk sprog, litteratur og kultur US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Fransk sprog, litteratur og kultur Navn på universitet i udlandet: Université Libre de Bruxelles Land: Belgien Periode: Fra: Januar 2012 Til:

Læs mere

1. rejsebrev fra Madrid fra Sara Holmgaard, oktober 2009

1. rejsebrev fra Madrid fra Sara Holmgaard, oktober 2009 1. rejsebrev fra Madrid fra Sara Holmgaard, oktober 2009 Jeg har siden min start her på ergoterapeutuddannelsen været meget interesseret i at komme på udveksling ifm. studiet, da jeg syntes det kunne være

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Mit navn er Ásthildur Eygló Ástudóttir, jeg har taget på udveksling til Island, Vík í Mýrdal, på et lille plejehjem der hedder Hjallatún. Min email adresse er: eygloo@gmail.com

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Western Sydney

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Western Sydney US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: University of Western Sydney Land: Australien Periode: Fra: Forårsemestret 2010 Til: Udvekslingsprogram:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Island, byen Selfoss avn: Janet Yasmin Tekaia E-mail: janet_smukke@hotmail.com Tlf. nr: 28122086 Rejsebrev fra udvekslingsophold Hjem-institution: University College Lillebælt, sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Universitá de Bologna.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Universitá de Bologna. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Universitá de Bologna Land: Italien Periode: Fra: september 2011 Til: Februar 2012 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja, det gjorde jeg. Jeg deltog i mødet for studerende der skulle til Australien.

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja, det gjorde jeg. Jeg deltog i mødet for studerende der skulle til Australien. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: University of Sydney Land: Australien Periode: Fra: 27.03.12 Til: 06.07.12 Udvekslingsprogram: Jura Hvorfor

Læs mere

Velkommen til Ronald McDonald Hus

Velkommen til Ronald McDonald Hus Velkommen til Ronald McDonald Hus Huset Hvert år bliver mange danske børn alvorligt syge. De er eksempelvis født for tidligt, har en hjertefejl, bliver pludselig ramt af kræft eller har brug for at få

Læs mere

Værts-institution: Glasgow Caledonian University Praktikplads: Florence St Resource Center / Broadford Ward (Stobhill Hospital) Speciale: Psykiatri

Værts-institution: Glasgow Caledonian University Praktikplads: Florence St Resource Center / Broadford Ward (Stobhill Hospital) Speciale: Psykiatri Rejsebrev Udveksling til Skotland Navn: Maria Bjerre Jakobsen Email: bjerre.m@gmail.com Tlf. nr.: 26335119 Rejsekammerat: Pernille Bruun Kristensen Hjem-institution: UC Lillebælt Holdnr.: A06II Værts-institution:

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 04.04 10.04.2018 Antal tilbagemeldinger: 184 ud af 204 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken var

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of Aberdeen.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of Aberdeen. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: University of Aberdeen Land: Skotland Periode: Fra: 28 januar 2013 Til:7 juni 2013 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk. Navn på universitet i udlandet: Aberystwyth University.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk. Navn på universitet i udlandet: Aberystwyth University. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Engelsk Navn på universitet i udlandet: Aberystwyth University Land: Wales Periode: Fra: 27 januar 2014 Til: 31 maj 2014 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Klinisk undervisning for ergoterapeutstuderende i Sundhedsafdelingen, sektion Trænende Terapeuter Svendborg Kommune

Klinisk undervisning for ergoterapeutstuderende i Sundhedsafdelingen, sektion Trænende Terapeuter Svendborg Kommune Klinisk undervisning for ergoterapeutstuderende i Sundhedsafdelingen, sektion Trænende Terapeuter Svendborg Kommune Trænende Terapeuter Svinget 14, 2.sal 5700 Svendborg Tlf. 6223 4040 e-mail : traening@svendborg.dk

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of Aberdeen. Land: Skotland, UK

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of Aberdeen. Land: Skotland, UK US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: University of Aberdeen Land: Skotland, UK Periode: Fra:29. januar 2012 Til: 8. juni 2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Heia jenter og gutter!

Heia jenter og gutter! Heia jenter og gutter! Nu er det netop en måned siden, at vi ankom til Tromsø, Nordens Paris. Vi er begge blevet dybt forelsket i byen, menneskerne og den skønne natur. Tiden er gået fort, som de siger

Læs mere

PV12213 Grønland, Esther Børnehave 29.09.2014. Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave. Nuussuaq, Grønland.

PV12213 Grønland, Esther Børnehave 29.09.2014. Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave. Nuussuaq, Grønland. 3.praktik i Esther Børnehave på Grønland Karina Abildgaard Jensen Studerendes navn: PV12213 Studienummer: 1017273@ucn.dk E-mail.: 3.praktikperiode Praktikperiode: 2. el. 3. 01.08.2014-31.01.2015 Praktik

Læs mere

Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c

Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c Vi har været i praktik i 10 uger på statshospitalet Katatura hospital i Windhoek, Namibias

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Fransk Sprog, Litteratur og Kultur

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Fransk Sprog, Litteratur og Kultur US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Fransk Sprog, Litteratur og Kultur Navn på universitet i udlandet: Université Paris Ouest Nanterre la Défense Land: Frankrig Periode: Fra:04.02.13

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Boost formen efter ferien..!

Boost formen efter ferien..! havstrygerne.dk 8-ugers træningsprogram: Boost formen efter ferien..! den 14. august starter vi et 8-ugers træningsforløb op som sikrer en god form til efterårets mange løb! Træningen bliver tilrettelagt

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Ingeniørhøjskolen Aarhus

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Ingeniørhøjskolen Aarhus US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Ingeniørhøjskolen Aarhus Navn på universitet i udlandet: Universitat de Politécnica de Catalunya Land: Spanien Periode: Fra: 01.10.13 Til: 01.02.14

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab Navn på universitet i udlandet: University of Wisconsin-Madison Land: USA Periode: Fra: 17. januar 2013 Til: 18. maj

Læs mere