Indholdsfortegnelse! Redaktion/layout: Susanne Lundh Poulsen. Frederikssund Tennis Klub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdsfortegnelse! Redaktion/layout: Susanne Lundh Poulsen. Frederikssund Tennis Klub"

Transkript

1 FTK Marts 2017

2 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Ny Cheftræner i FTK 5 Juniorafdelingen 6 Bane- og materielforvalter 12 Husorden 14 Sæsonprogram 15 Kontingenter i Kontroller DIN profil 22 Standerhejsning 23 Fitness i Frederikssund Hallen 24 Seniorafdelingen 25 Klubbens faste tilbud 28 Generalforsamling Klubbens bestyrelse og udvalg/kontaktinformationer 31 Redaktion/layout: Susanne Lundh Poulsen

3 Hjertelig VELKOMMEN til sommersæsonen 2017 Rigtig mange af dem jeg har lært at kende gennem de år, jeg har været medlem i, har det sikkert på samme måde som mig lige nu! vi glæder os altid til, at komme på grus. 3 Nogen, inklusive mig selv, har holdt tennisformen vedlige ved lidt (eller meget) indendørstennis gennem vinteren. Trods de forhold vi har at spille under i Frederikssund Hallen, har der været meget stor interesse for at benytte de få timer, vi har at byde på, og det er vi meget taknemmelige for. Der er nok ikke så mange, der ved noget om, hvornår vi vil kunne tilbyde bedre forhold til indendørs tennis, idet indendørs tennisbaner ikke er det, der står øverste på listen, når der gås i gang med etableringen af den nye idrætsby. Mit og andres allerbedste bud på, hvornår dette sker, er om tidligst 10 og mere sandsynligt om år. Hvis det skulle komme til at ske hurtigere, vil det selvfølgelig være positivt. På bestyrelsesfronten har vi som vanligt haft en del aktivitet hen over vinteren, primært i form af bestyrelsesmøder, planlægning af den kommende sommersæson, osv., osv. Og så er der ikke mindst blevet lagt et stort arbejde i, at finde en ny cheftræner, idet vi mener, at der er behov for nye ideer, inspiration og styring af de træningstilbud vi vil byde vores medlemmer i 2017.

4 4 Vi blev meget overraskede over så mange dygtige tennistrænere, der var interesserede i, at arbejde i, så det var en svær beslutning at vælge. Vi tror dog, at den træner vi endte med at ansætte, er det bedste valg ud fra de behov vi vurderer, der er i en forholdsvis lille tennisklub som vores. Vores nye cheftræner hedder Torben Ernst. Torben vil arbejde hos os henholdsvis mandage og onsdage, både med juniortræning og seniortræning. Og lur mig om vi ikke også får ham at se med andre træningstilbud hen over sommeren, disse er dog ikke helt planlagte i skrivende stund. Men til dem der er interesserede i at modtage træning, kan jeg kun sige en ting, og det er: I kan roligt glæde jer. Torben præsenterer sig selv andetsteds i klubbladet. Ud over Torben vil I komme til at se et nyt ansigt i klubhuset. Anita har nemlig overdraget rengøringen i klubhuset til sin datter Anja. Tag også vel imod Anja. Til sidst vil jeg blot opfordre til at møde op til årets generalforsamling og gerne byde ind på den ledige post i bestyrelsen, eller måske hoppe ind på en ledig plads i junior eller seniorudvalget; begge udvalg kunne godt bruge flere hjælpende hænder, har jeg hørt. Med ønske om en rigtig god udendørssæson. Hilsen Per Hesthave Formand

5 5 Ny cheftræner i FTK! Når vi går på banerne til udendørssæsonen vil der være en ny cheftræner i. Bestyrelsen har valgt at samarbejde med Torben Ernst som kommer fra en lignede stilling i Ledøje-Smørum Tennisklub. Torben starter som cheftræner ultimo april. Torben Ernst har i B93 og i Allerød, i mange år trænet nye både juniorer og seniorer, og ser det som sin fornemste opgave, hurtigt at lære nye spillere de basale færdigheder inden for tennisspillet, så de hurtigt kan spille med i klubbens forskellige tilbud. Torben brænder for at udvikle turneringsspillere både juniorer og seniorer og er certificeret coach hos DTF og internationalt hos GPTCA. Torben står for træningen af de store Juniorer og Seniorerne, men skal samtidig sparre med klubbens øvrige dygtige ungdomstrænere, i et forsøg på at udvikle hele trænings- og læringsmiljøet i.

6 6 Juniorafdelingen i Frederikssund Tennis Klub Er du juniortennisspiller i Frederikssund Tennis Klub, får du mulighed for at deltage i en masse spændende aktiviteter i løbet af året. Vi har i juniorafdelingen fokus på, at det skal være sjovt at spille tennis, samtidig med at du lærer noget, så du hele tiden forbedrer dig. Vi har i klubben en cheftræner samt en gruppe hjælpetrænere med forskellige års erfaring. Fælles for dem alle er, at de er gode til at lære fra sig og har fokus på, at du får noget ud af træningen. Når vi træner, er der lagt 2 x 5 min. drikkepause ind (så man kan få noget ekstra energi), telefonerne bliver i taskerne (så vi ikke bliver forstyrret undervejs), og vi spiser is ved specielle lejligheder. I løbet af året bliver der arrangeret forskellige events. Blandt andet kan du hver lørdag deltage i PLAY ; den første uge i sommerferien arrangerer vi tennissommer camp, og på samme måde kan du i efterårsferien deltage i vores tennis-efterårs camp, som foregår indendørs. I løbet af sommersæsonen afholder vi også midnight-tennis, hvor vi hygger hos os og skal prøve at spille tennis, når det er mørkt.

7 Træning 2017 Vi træner mandag, onsdag og torsdag fra kl. 16:30 til 18:00. Mød op senest 5 min. før og vær klar til tennis kl. 16:30. 7 Træningen er alsidig, og du kommer til at lære alle slag af vores dygtige trænere. Vi starter udendørssæsonen den 1. maj, og vores trænere er 100 % klar til at tage imod dig. Torben Ernst CHEFTRÆNER Vanessa Mikkel Lauge Aleksandar PLAY! Lørdage fra kl. 10:00 til 11:00 spiller vi PLAY. PLAY er en time, hvor vi spiller kampe og får testet alt det, vi har lært til træning. I 2016 var det en stor succes. Vi spiller kampe over 3 baner (både single og double). Vi opdaterer jer løbende om, hvilke baner vi spiller på, men som udgangspunkt bliver det på bane 1 3. PLAY er inkluderet i jeres kontingent.

8 8 Midnight-tennis! Fredag den 19. maj 2017 fra kl. 18:00 til kl. 24:00 Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 19. maj 2017, hvor du skal til midnight-tennis. Vi mødes kl. 18:00 til spisning, hvorefter den står på en masse tennis og leg. Når mørket falder på, tænder vi lyset på banerne og i faklerne. Forældre er velkomne til et lille glas vin omkring kl. 22:30. Tilmelding til midnight-tennis kommer ud sidst i april Tennis-sommer camp! Fra mandag den 26. juni til torsdag den 29. juni 2017 Tennis-sommer camp løber over fire dage den første uge af din sommerferie. I stedet for at ligge derhjemme med din ipad, kan du og dine venner tilmelde jer sommer camp i vores tennisklub. I alle fire dage fra kl. 9:00 til kl. 15:00 spiller I tennis, leger og spiser sammen. Vi sørger for frugt og nogle læskedrikke og forhåbentlig godt vejr. Måske tænder vi grillen en af dagene til frokost? Tilmelding til tennis-sommer camp kommer ud i maj/juni måned 2017.

9 Tennis-efterårs camp i efterårsferien! Mandag den 16. og tirsdag den 17. oktober 9 I modsætning til vores tennis-sommer camp foregår efterårs campen indendørs og løber over blot to dage fra kl Tilmelding i uge 40.

10 10 Prøv tennis! Du er meget velkommen til at komme til en prøvetime eller to. Vi har bolde og ketsjere, som du frit kan låne. Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail til hvor du skriver, hvornår du har lyst til at komme. Så informerer vi trænerne, så de er klar til at tage imod dig. Du er meget velkommen til at tage en ven med. Alle spørgsmål kan smashes imod Vi glæder os meget til at se dig på tennisbanen. Steen Birkedal Juniorformand Vores baner ligger på den bedste location i Frederikssund. Er du til frisk luft og det røde grus; får du et kick, når du mærker, at du rammer tennisbolden perfekt? så skal du kigge ned til os. Vi starter udendørssæsonen den 1. maj.

11 11

12 12 Så starter vi snart en ny tennissæson! Klubhus! Sidste år blev der udbedret en del råd i tagkonstruktionen, så der nu ikke kommer vand ind i klubhuset mere. Igen i år har vores lokale tømrer og medlem Jens Sydney været nede og vedligeholde vores dejlige klubhus. Facaden ud mod bane 1 er skiftet, både på klubhuset og på herrernes omklædning. Banerne! Igen i år er det kommunens folk, der skal klargøre vores baner. De er stadig i en oplæringsfase, men bliver bedre og bedre til det. Jeg håber at linjerne på banerne, bliver liggende hele sæsonen. Vi har bedt kommunen om at beskære vores træer, så de ikke hænger så meget ind over banerne og skygger for vores lamper, men de kan ikke sige noget om, hvornår det vil ske. Hvis alt går vel og vejret tillader det, så skulle banerne gerne blive åbnet ved standerhejsning den 23. april.

13 13 Hjælp! For at vi kan spille på banerne, så skal der windbreakere, dommerstole, bænke, vandslanger, koste, skrabere og skraldespande ud på banerne! Så klubben har brug for DIN hjælp den 2. april kl Mød op og giv en hånd med til, at vores fælles klub, kan være klar, når de første solstråler kommer. Mange tennis hilsner Jesper Friese Bane- og materielforvalter

14 14 VELKOMMEN til tennissæsonen 2017 til tennissæson 2015 Så nærmer tiden sig med en ny tennissæson! Vi ser alle frem til standerhejsning, hvor vi får hilst på hinanden og udvekslet vinterens oplevelser. Vinteren har været lang og nu glæder vi os til sol, tennis og hygge på terrassen. Jeg vil stadig, være den som er ansvarlig for klubhus, men der kommer ny rengøring. Min datter Anja overtager. Indimellem vil jeg sikkert stadig kunne ses med lidt rengøring, men fortrinsvis sørge for, at tingene er i orden omkring klubhus/terrassen. Til sidst vil jeg slutte af med at takke medlemmerne, for den måde I passer på vores klubhus og omgivelser. Jeg bliver glad, når der er ryddet op efter dagens hyggestunder, og når nogen hjælper med at skifte en pære, som er sprunget. På gensyn Anita

15 April 15 Sæsonprogram! 2. april 2017 kl. 10:00 13:00 Forårsklargøring af baner og klubhus! Mød gerne op og giv en hånd med alle er velkommen! 19. april 2017 kl. 19:00 Generalforsamling i klubhuset! Kom og støt op om din klub og de frivillige, der er der for dig! 23. april 2017 kl. 10:30 Standerhejsning! Vi hejser flaget og byder en ny sæson velkommen!! 28. april 2017 kl. 18:00 20:00 Fredagstennis starter! Læs mere om fredagstennis på klubbens hjemmeside og andet steds i klubbladet! 29. april 2017 kl. 12:45 Sommerstartturnering for seniorer! Tilmelding via klubbens hjemmeside!

16 16 Maj Sæsonprogram! 1. maj 2017 kl. 16:30 18:00 Træning - første træningsdag for juniorer! Læs mere om træningen andet steds i klubbladet! 1. maj 2017 kl. 17:30 18:00 Velkomst for nye medlemmer i klubhuset! Bestyrelsen byder velkommen! 1. maj 2017 kl. 18:00 21:00 Træning - første træningsdag for seniorer! Læs mere om træningen andet steds i klubbladet! 5. maj 2017 kl. 9:00 11:00 Onsdagstennis starter! Læs mere om onsdagstennis på klubbens hjemmeside og andet steds i klubbladet! 7. maj 2017 kl. 10:00 16:00 Singleturnering for seniorer! Tilmelding via klubbens hjemmeside! 19. maj 2017 kl. 18:00 24:00 Midnight-tennis for juniorer! Læs mere andet steds i klubbladet! 22. maj 2017 Klubmesterskaberne starter! Mere information følger! 27. maj 2017 kl. 12:45 17:00 Mix-turnering for seniorer! Tilmelding via klubbens hjemmeside!

17 Juni 17 Sæsonprogram! 14. juni 2017 kl. 9:00 Rejekællingeturneringen for klubbens rejekællinger! Tilmelding via klubbens hjemmeside! 17. juni 2017 kl. 12:45 for seniorer! Tilmelding via klubbens hjemmeside! 21. juni 2017 Sidste træningsdag inden sommerferien! 26. juni juni 2017 Tennis-sommer camp for juniorer! Mere information følger!

18 18 August Sæsonprogram! 5. august 2017 kl. 13:00 Bøfturnering for rigtige mænd! 7. august 2017 Første træningsdag efter sommerferien! Tilmelding via klubbens hjemmeside!

19 September 19 Sæsonprogram! 17. september 2017 Klubmesterskaber finaledag for seniorer! Mere information følger! 29. september 2017 Sidste træningsdag i år! 30. september 2017 kl. 12:45 Sommerslutturnering for seniorer! Tilmelding via klubbens hjemmeside!

20 20 Oktober Sæsonprogram! oktober 2017 kl. 10:00 14:00 Tennis-efterårs camp for juniorer! Læs mere andet steds i klubbladet! Tilmelding i uge oktober 2017 kl. 10:00 TAK for i år vi lukker anlægget ned! Mød gerne op og giv en hånd med alle er velkommen! Torben Hansen Sport Jernbanegade 15, 3600 Frederikssund Telefon torbenhansensport@mail.dk Besøg også vores hjemmeside

21 21 Kontingenter i 2017! Hermed oversigt over hvad det koster at være medlem af for sommersæsonen Du finder yderligere information vedrørende medlemskaber på hjemmesiden. Hvis du ikke var medlem af i sidste sæson, tilføjer vores IT-system et indmeldelsesgebyr oven i kontingentet dog ikke for passivt medlemskab.

22 22 Kontrollér DIN profil! Er du flyttet eller har du fået ny adresse, telefon nr. eller andet, er det vigtigt du opdaterer din profil på klubbens hjemmeside hurtigst muligt. Det er dit ansvar, at din profil altid er opdateret! Det er DIT ansvar! Hvis der er fejl i dine profiloplysninger, betyder det, at klubben ikke kan komme i kontakt med dig, og dermed ikke få leveret vigtige informationer til dig i løbet af sæsonen. I de situationer, hvor du eventuelt skal tilmelde dig eller svare tilbage til klubben, indenfor en tidsfrist, kan det i værste fald betyde, at du ikke når dette, hvilket vi desværre har haft flere eksempler på i de sidste par sæsoner. Er din ikke korrekt, modtager du heller ikke besked om den automatiske kontingentbetaling 5 dage i forvejen! Hvis du allerede har, eller har haft en profil i tennisklubben, så skal du ALDRIG oprette en ny igen! Det gælder også, selv om du ikke kan huske dit log-in/password. Skulle der af en eller anden grund, være problemer med din profil, så kontakt klubben, så får vi rettet problemet. Vi har enkelte medlemmer, der af forskellige årsager, har oprettet flere profiler konsekvensen af det er, at medlemmet typisk får problemer med at booke baner i sommersæsonen.

23 23 STANDERHEJSNING Traditionen tro byder vi velkommen til en ny tennissæson med standerhejsning i klubhuset! Kom og hils på nye og gamle medlemmer og nyd en kop kaffe og et stykke kringle!

24 24 FITNESS I Viste du, at du kan benytte fitness facitlisterne i Frederikssund Hallen helt kvit og frit i hallens åbningstider? For kunne benytte dem, skal du blot registres som bruger. Dette gøres ved at udfylde et skema, som kan afhentes i hallen, og som skal afleveres samme sted. Spørg endelig hallens personale om hjælp. Den eneste betingelse for at kunne benytte tilbuddet, er, at du er medlem af en forening i Frederikssund kommune. Kvittering for indbetalt kontingent, skal kunne fremvises på forlangende. Når du er godkendt som bruger, vil du få udleveret en nøglebrik, som benyttes som nøgle ved indgangsdøren til fitnesslokalet. Lokalet ligger i hal A. Hilsen Formanden Karen Damgaard Preben Lunn Ronnie Varberg

25 25 Seniorafdelingen tilbyder i sæsonen 2017 Den kommende sæson vil i det store hele være baseret på de traditioner, som er opbygget gennem klubbens lange historie! Der er i år tilmeldt følgende hold i voksenrækkerne: Et veteranhold +40 Et veteranhold +50 i Sjællandsserien i Sjællandsserien Et veteranhold +50 i serie 1 Alle som ønsker at spille på hold, skal kontakte Seniorudvalgsformand Peter Otterstrøm for nærmere aftale. Klubmesterskaber! Der vil inden længe komme nærmere informationer om, hvordan og hvornår klubmesterskaberne bliver afviklet. Hold øje med opslagstavlen i klubhuset og hjemmesiden.

26 26 TRÆNING! SENIORTRÆNING FOREGÅR OM MANDAGEN og ONSDAGEN! I år kan vi tilbyde følgende træningshold: Kl. Kl :00 til til :30 Øvede Nybegyndere spillere! og let øvede! Kl. Kl :30 til til :00 Øvede Øvede spillere! spillere Her træner spillere, som lige er begyndt at spille tennis sammen med spillere, der har behov for at få grundslagene til at sidde rigtigt. Her træner spillere der har styr på grundslagene, men gerne vil have mere variation i slagrepertoiret. Det er suverænt cheftræneren, der beslutter hvilket træningshold, man hører til på. Dette er for at give trænerne de bedste arbejdsbetingelser, samt at de enkelte spillere får mest muligt ud af træningen.

27 Træningen starter den 1. maj med sidste træningsdag inden sommerferien den 21. juni. Vi starter op igen efter sommerferien den 7. august og lukker for sæsonen den 29. september. 27 Det er kun muligt at tilmelde sig træning en af dagene enten mandag eller onsdag. Tilmelding og betaling for træningen foregår via klubbens hjemmeside. Tennishilsner og ønsker om en god sæson til alle. Seniorudvalgsformand Peter Otterstrøm Prisen for 1½ times seniortræning enten mandag eller onsdag - for hele sæsonen, er: 750 kr.

28 28 Klubbens faste TILBUD! Sæsonens fredagstennis starter fredag den 28. april kl og fortsætter hele sommeren. Fredagstennis er et socialt arrangement, hvis primære funktion er, at skabe kontakter på tværs samt styrke klubbens sociale og kammeratlige netværk. Cirka en gang om måneden afsluttes aftenen med grill, hvor man selv medbringer ingredienserne. Deltagelse i fredagstennis er gratis og kræver ingen forhåndstilmelding man møder bare op!.fredagstennis er den bedste måde, at starte weekenden på og én gang om måneden efter spillet, griller vi! det er super hyggeligt, så kom og prøv det. Kontaktperson for fredagstennis er Tage Mulvad, mobil

29 Onsdagstennis! 29 Hver onsdag formiddag byder klubben på onsdagstennis i tidsrummet fra kl til Onsdagstennis er tiltænkt alle dem, som har fri onsdag formiddag, og har lyst til at spille lidt socialt tennis sammen med andre onsdagstennis er for både herrer og damer. Sæsonens onsdagstennis starter onsdag den 4. maj kl Kontaktperson for onsdagstennis er Ingelise Holm, mobil

30 30 GENERALFORSAMLING 2017 Der indkaldes hermed til ordinær Generalforsamling onsdag den 19. april 2017 kl i Med dagsorden ifølge vedtægterne: Frederikssund, februar 2017 A. Valg af dirigent B. Bestyrelsens beretning for det forløbne år C. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse D. Behandling af indkomne forslag E. Forelæggelse til godkendelse af budget, handlingsplan og kontingentforslag for det nye regnskabsår F. Valg af medlemmer til klubbens bestyrelse og af bestyrelsessuppleanter 3 bestyrelsesposter er på valg! Karen ønsker ikke genvalg, Jesper ønsker genvalg og Jane ønsker genvalg G. Valg af maksimalt 4 medlemmer til seniorudvalg Valg af maksimalt 4 medlemmer til ungdomsudvalg H. Valg af revisor til at revidere klubbens regnskab for det løbende regnskabsår og valg af revisorsuppleanter I. Eventuelt Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal fremsættes skriftligt til bestyrelsen senest den 5. april Bestyrelsen

31 Klubbens bestyrelse! 31 Formand Per Hesthave Næstformand Jette Høst Kasserer Janne Rylander Sekretær Seniorafdeling Peter Otterstrøm Bane- og materielforvalter Jesper Friese Juniorafdeling Steen Birkedal

32 32 Kontaktinformationer til bestyrelse og udvalg! Formand Per Hesthave Næstformand Jette Høst Kasserer Janne Rylander Sekretær Juniorafdelingen Steen Birkedal Seniorafdelingen Peter Otterstrøm Bane- og materielforvalter Jesper Friese Klubhusansvarlig Anita Kristensen Støt vore SPONSORER

Indholdsfortegnelse! Redaktion/layout: Susanne Lundh Poulsen. Frederikssund Tennis Klub

Indholdsfortegnelse! Redaktion/layout: Susanne Lundh Poulsen. Frederikssund Tennis Klub FTK Marts 2016 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Tennisgrisen FTK! 7 Så starter vi snart en ny tennissæson! 8 Husorden 10 Bryllup fødselsdage - fester 11 Sæsonplan 13 Kontingentpriser

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2014 2 Indholdsfortegnelse! 2013 set og hørt med formandens øjne og ører 3 Så starter vi snart en ny tennissæson 5 Husorden 8 Bryllup

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Tennistur til Ronneby i Sverige 24 Husorden 25 Klubbens bestyrelse 27. Indkaldelse til Generalforsamling 22

Indholdsfortegnelse! Tennistur til Ronneby i Sverige 24 Husorden 25 Klubbens bestyrelse 27. Indkaldelse til Generalforsamling 22 FTK Marts 2013 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Nyt fra næstformanden! 7 Informationshjørnet! 9 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Sæsonprogram ARRANGEMENTER 14 Juniorafdelingen

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Standerhejsning 9 Juniorafdelingen 10. Seniorudvalget 14

Indholdsfortegnelse! Standerhejsning 9 Juniorafdelingen 10. Seniorudvalget 14 FTK Marts 2011 2 Indholdsfortegnelse! (Næst)Formanden har ordet! 3 Sådan betaler du dit kontingent i år 5 Sæsonprogram TRÆNING! 6 Sæsonprogram HOLDKAMPE 7 Standerhejsning 9 Juniorafdelingen 10 Sæsonprogram

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2017

Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Standerhejsning og turnering Lørdag den 29. april 2017, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 29. april kl. 10 starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Stensved Tennisklub Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Bestyrelsen 2011 Formand: Hans Iversen Ansvar: Drosselvej 7 Post 4773 Stensved Kommunen Tlf. 55 38 67 03 Nye medlemmer hapi@stensvednet.dk Sponsorer

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2016

Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Standerhejsning og turnering Lørdag den 23. april 2016, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 23. april starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

Vedtægter Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter Frederikssund Tennis Klub Indhold 1. Navn og hjemsted... 3 1.1 Klubbens navn... 3 1.2 Klubbens hjemsted... 3 2. Formål... 4 2.1 Klubbens formål... 4 3. Medlemskab... 5 3.1 Ordinære aktive medlemmer... 5 3.1.1 Seniorer... 5 3.1.2

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson!

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Baneklargøring: Onsdag d. 14. april kl. 18.30: Baneklargøring og rengøring af huset. Alle våbenføre m/k er mødes, gerne med

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Tennis Nyt 2012. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2012

Tennis Nyt 2012. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2012 Tennis Nyt 2012 Sejs Svejbæk Tennis Sejs Svejbæk Tennisklub www.sejssvejbaek-if.dk/tennis Tennis Nyt 2012 1 Bestyrelse og andre ressourcepersoner 2012 Formand Berit Rømer, Lyngvej 13 tlf.: 8684 5294 mobil:

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14 Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 19. Oktober 2013 Kl. 11.00 på 1. Salen i klubhuset Der var 10 fremmødte, afbud fra Kristian Sørensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Marianne

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/3-2016 i klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent. Jørn Rosborg blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen til generalforsamlingen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Der var mødt i alt 20 personer. Bo bød velkommen og lavede en hurtig præsentation af bestyrelsen, revisor og suppleanter. 1. Valg

Læs mere

TENNIS AVISEN. Standerhejsning Lørdag d. 5/5 kl Besøg os på

TENNIS AVISEN. Standerhejsning Lørdag d. 5/5 kl Besøg os på TENNIS AVISEN Standerhejsning Lørdag d. 5/5 kl. 13.00 Besøg os på www.billundtennisklub.dk www.billundtennisklub.dk 2018 2017 2016 2015 2014 Bestyrelsen Formand Folmer Mikkelsen 61 77 85 09 formand@billundtennisklub.dk

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere.

Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere. Referat af generalforsamling i Ringsted Tennisklub Afholdt onsdag d. 21/3 2018 kl. 18.00 i Ringsted Sportscenter Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens

Læs mere

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015 KLUBBLADET Varde Tennisklub 2015 Juniortræning Mandagen er reserveret til juniortræning. Se side 7 Sponsorer Se alle vores sponsorer på side 8. Fællestræf Fortsætter om mandagen. Se mere på side 11 Tennisskole

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

Vedtægter Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter Frederikssund Tennis Klub Indhold 1. Navn og hjemsted... 3 1.1 Klubbens navn... 3 1.2 Klubbens hjemsted... 3 2. Formål... 4 2.1 Klubbens formål... 4 3. Medlemskab... 5 3.1 Ordinære aktive medlemmer... 5 3.1.1 Seniorer... 5 3.1.2

Læs mere

Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev, april 2018

Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev, april 2018 Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev, april 2018 Standerhejsning og generalforsamling Tennissportens Dag 2018 UM Inde 2018 Loyalitetssponsorer Samarbejde med Idrætshøjskolen Baneklargøring Kontingentbetaling

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

TENNIS. Standerhejsning Lørdag d. 4/5 kl Besøg os på

TENNIS. Standerhejsning Lørdag d. 4/5 kl Besøg os på TENNIS N E S I V A Standerhejsning Lørdag d. 4/5 kl. 13.00 Besøg os på www.billundtennisklub.dk www.billundtennisklub.dk 2019 2018 2017 2016 2015 Bestyrelsen Formand Folmer Mikkelsen 61 77 85 09 formand@billundtennisklub.dk

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Klubmesterskaber i minitennis for juniorer inde, mandag den 24. april Generalforsamling, torsdag den 27. april 2017 kl. 19.

Klubmesterskaber i minitennis for juniorer inde, mandag den 24. april Generalforsamling, torsdag den 27. april 2017 kl. 19. Klubmesterskaber i minitennis for juniorer inde, mandag den 24. april 2017 Træningen denne dag afvikles som en hyggelig turnering, hvor deltagerne får mulighed for at afprøve vinterens lærdom i en lille

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Klubblad Varde Tennisklub 2018

Klubblad Varde Tennisklub 2018 Klubblad Varde Tennisklub 2018 Velkommen til sæson 2018 Vejret har drillet meget i efteråret/vinteren, så der har ikke været mange dage, hvor man har kunnet spille på kunstgræsbanerne. Derfor glæder vi

Læs mere

Tennis Nyt 2010. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2010

Tennis Nyt 2010. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2010 Tennis Nyt 2010 Sejs Svejbæk Tennis Sejs Svejbæk Tennisklub www.sejssvejbaek-if.dk/tennis Tennis Nyt 2010 1 Bestyrelsen 2010 Formand Uffe Rasmussen, Strandvejen 28 tlf.: 8684 5690 Mobil: 2949 0360 privat

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

Kære tennisspiller. Venlig hilsen Bestyrelsen

Kære tennisspiller. Venlig hilsen Bestyrelsen taarbæk tennis klub Kære tennisspiller Med denne informationsfolder ønsker bestyrelsen alle gamle og nye medlemmer velkommen. Folderen indeholder relevante oplysninger om klubbens aktiviteter. Navne og

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub 1 Navn og hjemsted 1.1 Klubbens navn er Frederikssund Tennis Klub. 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikssund Kommune. 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at virke til tennissportens

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Generalforsamling Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 a) Redegørelse for

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NTK Generalforsamling 2016

NTK Generalforsamling 2016 NTK Generalforsamling 2016 Mødereferat fra møde d. 31/3-2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Niels Arne blev foreslået Niels Arne blev valgt. 2. Formandens beretning. Formandens Beretning er i år lagt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub CVR. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet det sker på Kulturcenter Værestedet Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet Så er det "Tid til Ro" så kom og vær med på et nyt i 2018 og mærk, at blandingen af Yoga og Mindfulness giver ro i krop

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Selv om vinteren ikke rigtigt vil slippe sit tag, bliver det jo

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere