Evaluering af aftenarrangementet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evaluering af aftenarrangementet"

Transkript

1 Evaluering af aftenarrangementet

2 Dette er en evaluering af aftenarrangementet til Frivillig Fredag 2013, arrangeret af Roskilde Kommune i samarbejde med Roskilde Festival. 221 deltagere har svaret på evalueringsskemaet med spørgsmål om alt fra informationsmateriale, indholdet på selve aftenen og de fysiske rammer, samt kommet med forslag til, hvad der kan gøres endnu bedre. I alt deltog ca. 550 gæster til arrangementet (inkl. politikere og medlemmer af Folkeoplysningsudvalget). Vi har ikke haft -adresser på samtlige deltagere, da flere deltagere blev tilmeldt samlet. Derfor formodes det, at flere af de 221 respondenters tilbagemeldinger også er på vegne af øvrige deltagere. Overordnet er der meget positive tilbagemeldinger til hele arrangementet og et ønske om, at der afholdes et lignende arrangement i fremtiden. F.eks. var 90 % af respondenterne tilfredse eller meget tilfredse med arrangementet som helhed og 94 % vil gerne deltage til næste år, hvis der bliver afholdt et lignende arrangement. Den overvældende positive tilbagemelding går igen gennem næsten alle spørgsmål. I 2013 var der dog problemer med lyden i hallen, som især var generende under Jens Arentzen s oplæg, som der bl.a. derfor var blandede tilbagemeldinger på. Til sidst i evalueringen er uddrag af respondenternes ideer til, hvordan arrangementet kan gøres endnu bedre. Kommentarer er sammenskrevet efter bedste evne og fremgår under de respektive resultater Der har igen i år været rekordmange deltagere til arrangementet, hvilket vidner om at arrangementet er ved at etablere sig som en årlig begivenhed, som stadig flere har hørt om og er interesseret i at deltage i. De første spørgsmål går på informationsniveauet op til arrangementet og hvordan foreningerne hører om arrangementet. Som det ses er 95 % af deltagerne meget tilfredse (62 %) og tilfredse (33 %) med informationerne op til arrangementet. Hvor har du hørt om Frivillig Fredags aften arrangement? Angiv gerne flere svarmuligheder.

3 De fleste deltagere får information om arrangementet via Interbook, andre frivillige i foreningen eller Kultur & idræts nyhedsbrev. Enkelte nævner, at foreninger som ikke er registreret i kommunens Interbook-system ikke får information om arrangementet. Hvor tilfreds var du med informationerne omkring arrangementet op til selve aftenen? De følgende spørgsmål går på tilfredsheden med de fysiske rammer for arrangementet, samt borddækning, udsmykning, mad og drikke. Langt de fleste er rigtig glade for, at arrangementet bliver holdt på Musicon på trods af de praktiske udfordringer ved at holde et stort arrangement med mad og underholdning i en tidligere industrihal af beton. Således er 92 % af deltagerne meget tilfredse (49 %) eller tilfredse (43 %) med afholdelsen i Hal 9. Rigtig mange fremhæver i kommentarerne den meget flotte borddækning, god mad og at entreen med rød løber og Roskilde Garden var en meget flot oplevelse. Flere fremhæver at udfordringerne med at opvarme hallen var blevet løst tilfredsstillende, men der er dog også enkelte klager over træk. Det kan nok aldrig helt undgås i de rå lagerhaller på Musicon. I betragtning af, at toiletterne er få og slidte, er der også en ret stor tilfredshed med både antallet og oplevelsen af toiletforholdene (i alt var 49 % meget tilfredse (11 %) eller tilfredse (38 %), mens i alt 12 % var decideret utilfredse (9 %) eller meget utilfredse (3 %)). Der er en gennemgående ærgrelse over, at lyden var ret dårlig især i den bagerste halvdel af hallen væk fra scenen. Og ekstra ærgerligt, at den opsatte teleslynge ikke fungerede optimalt, da især Jens Arentzen bevægede sig udover scenen. De generelle lydproblemer kan muligvis løses ved at placere scenen midt i rummet, hvilket mange kommenterer på. Hallens udformning og industripræg giver udfordringer ift. ældre og gangbesværede, idet der er niveauforskelle i gulvet. Dette kan løses ved afmærkning af gangruter og/eller afmærkning af, hvor man bør være særligt opmærksom på niveauforskellene.

4 Hvor tilfreds var du med rammerne for arrangementet? - Hvor tilfreds var du med afholdelse i Hal 9 på Musicon? Hvor tilfreds var du med rammerne for arrangementet? - Hvor tilfreds var du med toiletfaciliteterne?

5 Hvor tilfreds var du med rammerne for arrangementet? - Hvor tilfreds var du med mad og drikke? Hvor tilfreds var du med rammerne for arrangementet? - Hvor tilfreds var du med udsmykning og bordopsætning?

6 De næste spørgsmål går på Hvor tilfreds var du med indholdet i aftenens program?. Hvis respondenten ikke deltog i dele af programmet, er man blevet bedt om at sætte kryds i ved ikke/ikke relevant. Hvor tilfreds var du med rundvisningen på Musicon før start? Vurderingen er, at der deltog ca i rundvisningen. Ifølge besvarelsen har 31 % forholdt sig til spørgsmålet. Hvor tilfreds var du med velkomsten med champagne og Roskilde Garden?

7 90 % var meget tilfredse/tilfredse med velkomsten og det er også noget, der går igen i kommentarerne. Den røde løber bliver også bemærket som med til at give følelsen af, at man gør en særlig indsats som frivillig. Hvor tilfreds var du med borgmesterens velkomst? 94 % var meget tilfredse/tilfredse med borgmesterens velkomst og flere roser borgmesteren for at gå rundt og hilse på. Hvor tilfreds var du med Jens Arentzens oplæg? Ifølge lagkagediagrammet er der i alt 53 % meget tilfredse (29 %) eller tilfredse (24 %) respondenter og 29 % decideret utilfredse (19 %) eller meget utilfredse (10 %). I kommentarerne går kritikken især

8 på, at lyden var meget dårlig for den bagerste halvdel af hallen og det derfor blev umuligt at følge med, at teleslyngen ikke virkede for de hørehæmmede idet Jens Arentzen valgte at bevæge sig udover sceneområdet, at oplægget var for langt samt i nogen grad at indholdet i oplægget ikke var relevant i forhold til temaet om frivillighed. Flere efterlyser mere munter underholdning, fx musik. Nogle gik undervejs i oplægget, men der er dog også flere respondenter, der roser oplægget i kommentarerne. Hvor tilfreds var du med uddelingen af kommunens Idræts- og Kulturpriser? 89 % i alt er tilfredse med uddelingen af priserne. Jeg synes det var rigtig godt at kommunen uddelte frivilligheds-priserne ved arrangementet. Det kan også være med til at Frivillig Fredag - arrangementet fortsætter som tradition, skriver en deltager. Hvor tilfreds var du med donationsoverrækkelsen fra Roskilde Festival?

9 77 % af respondenterne er tilfredse/meget tilfredse med Roskilde Festivals donationer. Enkelte respondenter peger dog på, at man synes det er forkert at udpege enkelte foreninger, som gør det godt, idet man mener, at alle foreninger gør en særlig indsats. Enkelte respondenter mener ikke, at overrækkelsen var højtidelig nok, men blev til en opgave, der bare skulle ordnes i siden af scenen udenfor spotlight. Hvor tilfreds var du med konferencieren mellem aftenens indslag? Mange var rigtig glade for Esben Danielsen som konferencier på aftenen, 87 % i alt ifølge lagkagediagrammet. Hvor tilfreds var du med aften arrangementet som helhed?

10 90 % var meget tilfredse og tilfredse med aftenarrangementet som helhed. Bortset fra den manglende lyd og utilfredsheden med Jens Arentzen er der mange rosende ord for arrangementet. Det er kommentarer som Sætter meget pris på den belønning kommunen støtter med ved dette arrangement. Flot, flot, Hvis der var mulighed for en ekstra præmie, ville jeg give den til GIMLE. De klarede alt med mad og drikkevarer perfekt. Tak til dem, Det er en super idé og jeg kommer helt sikkert igen næste år :-), Jeg synes meget godt om, at kommunen på den måde viser, at den påskønner min og andre frivilliges arbejdsindsats, og jeg blev glad og rørt over, at borgmesteren gav hånd til alle os frivillige. Måske har det noget med min alder at gøre, men jeg blev oprigtigt glad for det., KÆMPE TAK til ALLE der har bidraget til at gøre denne aften for os frivillige mulig. Det er et KANON flot arrangement hvert år, Fantastisk at bo i en kommune der tydeligt værdsætter og understøtter de frivillige og deres organisationer! Tak! og Jeg har haft en kæmpeoplevelse, at se så mange frivillige personer, det var stort, tak for det!!! Ville du deltage igen til næste år, hvis du havde muligheden? 94 % af respondenterne ville deltage igen næste år, hvis der bliver et lignende arrangement. Der var flere forskellige forslag under spørgsmålet Hvordan kan arrangementet gøres bedre næste gang? Mange går på bedre lyd, hvor dem bagerst ikke kunne høre noget, mens dem foran blev blæst ud og folk med høreapparat blev hægtet af, når programmet bevægede sig ud over scenen og teleslyngens rækkevidde. Mange foreslår, at scenen placeres midt i rummet, så alle kan se og høre. Underholdningen skulle være mere underholdende og af kortere varighed ( Indslaget med underholdning bør være lidt morsomt, humoristisk, vedkommende og ikke for langt ), evt. brudt op i flere kortere indslag. ( Kunstneren bør være mere humoristisk. Der kan være flere forskellige, der optræder så arrangementet ikke står og falder med en person ). En anden fremhæver at noget af underholdningen kunne være fra Roskildes store musikmiljø. Flere refererer til sidste års oplæg med Chris MacDonald som langt mere vedkommende og underholdende.

11 Udover dette efterlyser flere en større orientering mod fællesskabet foreningerne imellem: Jeg mangler lidt en wow-effekt, at gå derfra med en fornemmelse - med hænderne over hovedet - og sammen er vi bedst. Fint med borgmestertale og imponerende, at hun giver sig tid til rundtur til alle borde. Det skal heller ikke lyde som utilfredshed, for det er det ikke, mangler lige prikken over i'et - uden at jeg ved heller hvad det er. En idé som måske slet ikke er relevant i dette regi, men alligevel: Hvis man på en eller anden måde kunne facilitere, at de forskellige foreninger fandt sammen og kunne hjælpe hinanden eller blot samarbejde og skabe synergi på nye måder. Der er jo normalt ikke nogen fora, hvor fx spejdere og ældre-klubber mødes. Eller kulturhuse og fiskere. Men måske kunne der skabes nogen frugtbare konstellationer? Jeg har ikke lige den konkrete idé til formen, men deltager gerne i en evt. idé-udvikling. ;-) Det er svært men måske kunne man prøve at appellere til deltagerne om at blande sig lidt mere og få sig en snak med frivillige fra andre foreninger. Det var helt tydeligt, at man holdt sig til "sine egne". God ide, at man opfordres til at tale med andre end dem, man kender. Skifte bord i forbindelse med kaffen? Arentzens ide om at møde en anden var god. Kunne gennemføres på mange måder. Endelig skal det siges, at der også var rigtig mange rosende ord, hvilket det flotte procenttal på 94 % af deltagerne, som har lyst til at komme igen jo også vidner om: Bare kør videre, Jeg syntes, at de rå og rustikke forhold, er fine omgivelser til sådanne ildsjæle, som de frivillige repræsenterer, Desværre ingen forslag alt var jo godt, Det er ikke muligt. Ingen kan med rimelighed forlange mere, EN RIGTIG FED AFTEN! TAK!!, Det var mit første arrangement. Jeg fik et godt og positivt indtryk af personalet i Roskilde Kommune's kultur og idræt, som samarbejdspartner kan gøre det frivillige arbejde i foreninger til en win win situation og en videreudvikling.,.. jeg elsker denne dag! Med tak for et godt arrangement!!, Det er rigtig godt at arrangementet afholdes. Jeg var meget glad for at Borgmesteren gave sig tid til at hilse på alle de fremmødte, og dermed udtrykte Roskilde Kommunes påskyndelse af den frivillige indsats, Stor ros til Roskilde kommune for at prioritere dette store (og vigtige) arrangement, TUSIND TAK for det fine initiativ og Hvis der var mulighed for en ekstra præmie, burde den gå til GIMLE.

Evaluering af aftenarrangementet

Evaluering af aftenarrangementet Evaluering af aftenarrangementet Indledning Dette er en evaluering af aftenarrangementet til Frivillig Fredag 2014, arrangeret af Roskilde Kommune i samarbejde med Roskilde Festival. 153 deltagere har

Læs mere

Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv

Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv PART 1 Tilfredshed med fejringen 98 har gennemført spørgeskemaet Spørgeskemaet er besvaret af følgende: - Aftenskoler (6 besvarelser) - Frivillig-social

Læs mere

Evaluering Frivilligmessen den 28. september 2012 i Arden Hallerne

Evaluering Frivilligmessen den 28. september 2012 i Arden Hallerne Evaluering Frivilligmessen den 28. september 2012 i Arden Hallerne I forbindelse med Frivilligmessen den 28. september i Arden Hallerne er der sendt et spørgeskema ud til de deltagende frivillige foreninger.

Læs mere

ENERGIFESTIVAL ONSDAG D. 18. SEPTEMBER 2019

ENERGIFESTIVAL ONSDAG D. 18. SEPTEMBER 2019 Var det sjovt at være med til? 6% Ja Nej 94% Jeg mødte mange forskellige mennesker? 43% 57% Ja Nej Hvad syntes du om antallet af workshops? 24% Tre var super To havde væert nok 76% Skal tiden på workshops

Læs mere

Resultater fra evaluering af Slagelse Guld

Resultater fra evaluering af Slagelse Guld Side 1 af 6 Resultater fra evaluering af Slagelse Guld Samlet set, hvad synes du om arrangementet? 60 % - Meget godt 33,3 % - Godt 6,7 % Mindre godt Kun to respondenter har svaret mindre godt. Ingen har

Læs mere

TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL AARHUS % 45 % af publikum har gennemført enten en mellemlang eller lang videregående uddannelse

TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL AARHUS % 45 % af publikum har gennemført enten en mellemlang eller lang videregående uddannelse TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL AARHUS 2017 Publikumsundersøgelse PUBLIKUMS SAMLEDE VURDERING AF TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL Delvist positiv 30% Meget positiv 65% Delvist negativ Neutral 3% Meget negativ

Læs mere

Evaluering af FrivilligBørs 2014 deltagerne

Evaluering af FrivilligBørs 2014 deltagerne Evaluering af FrivilligBørs 2014 deltagerne I alt 43 har svaret på evalueringen af FrivilligBørs 2014. Det er ikke alle der har svaret på alle spørgsmål (men næsten). Der er over 90 % tilfredshed på alle

Læs mere

EVALUERING AF BOSÆTNINGSARRANGEMENTER

EVALUERING AF BOSÆTNINGSARRANGEMENTER EVALUERING AF BOSÆTNINGSARRANGEMENTER I forbindelse med modtagelse af Miljøstyrelsen har de fynske kommuner arrangeret en række bosætningsevents, som havde til formål at åbne op for potentialet i at flytte

Læs mere

Evaluering af borgerdialog i forbindelse med forslag til Kommuneplan 2009 debatmøde 9. marts 2009

Evaluering af borgerdialog i forbindelse med forslag til Kommuneplan 2009 debatmøde 9. marts 2009 7.05.2009 Evaluering af borgerdialog i forbindelse med forslag til Kommuneplan 2009 debatmøde 9. marts 2009 Cafémetoden er valgt som den gennemgående metode. Metoden er kendetegnet ved en høj grad af deltagerinvolvering

Læs mere

Evaluering af undervisning Folkeuniversitetet i København Foråret 2017

Evaluering af undervisning Folkeuniversitetet i København Foråret 2017 Evaluering af undervisning Folkeuniversitetet i København Foråret 217 Læderstræde 34, 2. sal DK-121 København K telefon +45 3532 871 e-mail: info@fu.ku.dk www.fukbh.dk Svarprocent Efteråret 216 Foråret

Læs mere

"Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning".

Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning. Selvevaluering 2012 Sammenfatning og konklusion. Bestyrelsen for Skanderup Efterskole og skolens ledelse har i år besluttet at spørge forældregruppen om deres tilfredshed med skoleåret. Vi finder det meget

Læs mere

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget.

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget. Formål med evaluering Evalueringens formål er at formidle hovedresultaterne af arrangementet. Derudover bliver erfaringerne fra frivilligteamet også inddraget. Evalueringen sker på baggrund af udsendt

Læs mere

Evaluering Opland Netværkssted

Evaluering Opland Netværkssted Evaluering Opland Netværkssted November 2015 1 Indholdsfortegnelse Indhold Evalueringsrapportens struktur... 3 Intro til spørgeskemaundersøgelsen... 3 Antal brugere gennem Oplands første år... 3 Evaluering

Læs mere

FrivilligBørs Ikast Brande Evalueringsrapport. Juli 2013 Center for frivilligt socialt arbejde

FrivilligBørs Ikast Brande Evalueringsrapport. Juli 2013 Center for frivilligt socialt arbejde FrivilligBørs Ikast Brande Evalueringsrapport Juli 2013 Center for frivilligt socialt arbejde FrivilligBørs Ikast-Brande Evalueringsrapport Juli 2013 Udarbejdet af Center for frivilligt socialt arbejde

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg skulle oplyse mit cpr-nr

Læs mere

NYHEDSBREV December 2014

NYHEDSBREV December 2014 Orientering fra Hovedbestyrelsen: NYHEDSBREV December 2014 Så nærmer julen sig med hygge og ferie. Med den nye skolereform har efteråret, sikkert for alle, været travl og anderledes. Årsmødet 2014 blev

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere Årsskrift Stafet For Livet sæson 2017 Sammen var vi stærkere Indhold Generelle fakta 3 Fightere 6 Lysceremoni 7 24 timer 8 Frivilliges trivsel 9 Håb 10 Sammen var vi stærkere! I år var overskriften for

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

Peer Mathiesen CLAIRVOYANT & INTUITIV COACH

Peer Mathiesen CLAIRVOYANT & INTUITIV COACH Allerede første gang du taler med Peer, mærker du hans nærvær og ro. Via clairvoyance finder Peer ind til de tanker, som du har dybest inde og troede ingen kendte. Han hjælper dig med råd fra den åndelige

Læs mere

BORGERRÅDGIVNINGEN I HOLBÆK KOMMUNE

BORGERRÅDGIVNINGEN I HOLBÆK KOMMUNE BORGERRÅDGIVNINGEN I HOLBÆK KOMMUNE BRUGERUNDERSØGELSE HIGH LIGHTS AUGUST 2016 Indhold Rapporten er inddelt i: Baggrund for undersøgelsen Side 2 Om resultat og rapport Side 3 Sammenfatning Side 4 Tilfredshed

Læs mere

Undersøgelse af 3.g elevernes oplevelse af Nørre Gymnasium April 2010

Undersøgelse af 3.g elevernes oplevelse af Nørre Gymnasium April 2010 Undersøgelse af 3.g elevernes oplevelse af Nørre Gymnasium 2007 2010 April 2010 Hermed fremlægges resultaterne af 3.g elevernes oplevelse af hele gymnasieforløbet. Ud af i alt 203 elever har 165 besvaret

Læs mere

Evalueringsrapport. FTF Region Midtjylland. Arbejdsmiljøkonference FTF MIDTJYLLAND. Onsdag d. 5 marts 2008 på Viborg Golf Hotel

Evalueringsrapport. FTF Region Midtjylland. Arbejdsmiljøkonference FTF MIDTJYLLAND. Onsdag d. 5 marts 2008 på Viborg Golf Hotel Evalueringsrapport FTF Region Midtjylland Arbejdsmiljøkonference Onsdag d. marts 8 på Viborg Golf Hotel FTF MIDTJYLLAND c/o Skiveegnens Lærerforening, Østerbro, 78 Skive Tlf.: 97 9, Fax.: 97 7, E-mail:

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Forskningsdesign

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Krogstenshave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Krogstenshave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Krogstenshave 1. Om boenheden Boenhed Plejecentret Krogstenshave Adresse Krogstenshave Alle 47, Karise Alle 29 og 31. Tilsynsdato 26.november 2012 Antal pladser

Læs mere

Evaluering af arrangementet Åbne Seniormøder 2018

Evaluering af arrangementet Åbne Seniormøder 2018 BBBBBBBBhghghgfhghgfhghg Evaluering af arrangementet Viden & Strategi 2018 1 Indledning og formål Ringkøbing-Skjern Kommune har for femte år i træk afholdt åbent seniormøde for alle borgere som er 65 år

Læs mere

Evalueringsskema for elever Skoleskibet GEORG STAGES togt 2013

Evalueringsskema for elever Skoleskibet GEORG STAGES togt 2013 Evalueringsskema for elever Skoleskibet GEORG STAGES togt 2013 Besvar venligst spørgeskemaet, det er et vigtigt redskab for os for at kunne forbedre opholdet for de næste elever. Tak J I slutningen af

Læs mere

Brugerundersøgelse af Filurens Kursus og KompetenceCenter (KKC)

Brugerundersøgelse af Filurens Kursus og KompetenceCenter (KKC) Brugerundersøgelse af Filurens Kursus og KompetenceCenter (KKC) Kulturforvaltningen Sommeren 2007 Indholdsfortegnelse Sammenfatning... 3 Metode... 4 Besvarelse fra børn der har benyttet Filurens KKCs fritidstilbud:...

Læs mere

Hadsten Boligforening. Beboerundersøgelse. Hermed kort introduktion om den beboerundersøgelse vi lavede i 2017.

Hadsten Boligforening. Beboerundersøgelse. Hermed kort introduktion om den beboerundersøgelse vi lavede i 2017. Hadsten Boligforening Beboerundersøgelse 2017 Hermed kort introduktion om den beboerundersøgelse vi lavede i 2017. Plancher er fra informationsmøde, der blev afholdt for hovedbestyrelse og afdelingsbestyrelser

Læs mere

EVALUERING AF UNDERVISNINGENS DAG 2018

EVALUERING AF UNDERVISNINGENS DAG 2018 EVALUERING AF UNDERVISNINGENS DAG 2018 SAMMENFATNING AAU Kompetenceudvikling har i løbet i maj 2018 gennemført en evaluering af Undervisningens Dag 2018. Evalueringen skal, udover at måle den generelle

Læs mere

Hvad synes du om dit liv på Granhøjen?

Hvad synes du om dit liv på Granhøjen? ANALYSE AF BEBOERTILFREDSHEDEN PÅ GRANHØJEN 2016 BAGGRUND: Analysen er lavet på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse, der er uddelt til Granhøjens beboere i marts 2016. Der er uddelt i alt 130 skemaer,

Læs mere

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole.

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. 1. Del omhandler efterskoleopholdet generelt. 2. Del omhandler undervisningen på Hardsyssel efterskole. 3. Del omhandler skolens værdigrundlag. 1. del 1. Hvor

Læs mere

Ugen der gik i projekt Social Balance Værebro Park - uge 6

Ugen der gik i projekt Social Balance Værebro Park - uge 6 Ugen der gik i projekt Social Balance Værebro Park - uge 6 Til interesserede i projekt Social Balance Nedenfor kan du i kort form læse om, hvad der gennem den sidste uge har rørt sig i og rundt om Sekretariatet

Læs mere

Brugerundersøgelse på Teaterskolen for Unge

Brugerundersøgelse på Teaterskolen for Unge Brugerundersøgelse på Teaterskolen for Unge Kulturforvaltningen Sommeren 2007 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse Sammenfatning... 3 Besvarelse fra de unge der har benyttet Teaterskolen for Unge s fritidstilbud...

Læs mere

SPØRGSMÅL SVAR 32 0,0 2,5 5,0 7,5 10,0 12,5 15,0 17,5 20,0 22,5 25,0

SPØRGSMÅL SVAR 32 0,0 2,5 5,0 7,5 10,0 12,5 15,0 17,5 20,0 22,5 25,0 Evaluering af Landdistriktskonferencen 218 SPØRGSMÅL SVAR 32 OVERSIGT INDIVIDUEL Accepterer svar Hvad er din rolle i lokalområde/kommune? Lokal frivillig/ildsjæl Medlem af lokalråd / kommunalt landdist

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse af Socialtilsyn Hovedstaden i 2014

Tilfredshedsundersøgelse af Socialtilsyn Hovedstaden i 2014 10-03-2015 Tilfredshedsundersøgelse af Socialtilsyn Hovedstaden i 2014 Dok.nr.: 2014/0034469-3 Socialtilsyn Hovedstaden Frederiksberg Kommune 2000 Frederiksberg http://socialtilsyn.frederiksberg.dk Socialtilsyn@frederiksberg.dk

Læs mere

Selvevalueringsrapport Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole 2017/2018

Selvevalueringsrapport Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole 2017/2018 Selvevalueringsrapport Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole 2017/2018 1 Evaluanden Bestyrelsen for Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole har vedtaget, at årets evalueringsobjekt er som følgende:

Læs mere

Frivilligt arbejde der virker! Brugerundersøgelse i Lyngby Lænkeforening Udført af Landsforeningen Lænken 2008

Frivilligt arbejde der virker! Brugerundersøgelse i Lyngby Lænkeforening Udført af Landsforeningen Lænken 2008 Frivilligt arbejde der virker! Brugerundersøgelse i Lyngby Lænkeforening Udført af Landsforeningen Lænken 2008 Frivilligt arbejde der virker. En evalueringsrapport bestilt af: Landsforeningen Lænken Tårnfalkevej

Læs mere

Notat. Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015

Notat. Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015 BALLERUP KOMMUNE Dato: 27. juli 2015 Tlf. dir.: 44 77 33 08 Sagsid: 29.09.00-P20-2-15 Notat Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015 Evalueringen er udarbejdet på baggrund af tilbagemeldinger fra:

Læs mere

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse:

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse: Juni 2009 Nyhedsbrev Artikler af særlig interesse: ForældreIntra2 Profilanalyse Tilbageblik på et fantastisk skoleår Indhold: Tines leder side 1 ForældreIntra side 2 Profilanalyse side 3 Datoer side 4

Læs mere

En festlig opsang - Kommunens samarbejde med Mungo Park ligner et hit Gladsaxe Bladet,

En festlig opsang - Kommunens samarbejde med Mungo Park ligner et hit Gladsaxe Bladet, GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Den 11. oktober 2011 Betina Louise Kimergård Lokalpressen skrev: En festlig opsang - Kommunens samarbejde med Mungo Park ligner et hit Gladsaxe Bladet, 4.10.2011 Kosmodrom

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Odder Kommunale Musikskole

Odder Kommunale Musikskole Odder Kommunale Musikskole Brugerundersøgelse 2006 Denne undersøgelse er sat i gang på initiativ af Odder Kommunale Musikskole. Formålet er at måle tilfredsheden med musikskolens ydelser og holdningen

Læs mere

Borgerevaluering af Akuttilbuddet

Borgerevaluering af Akuttilbuddet Lyngby d. 24. april 2012 Borgerevaluering af Akuttilbuddet Akuttilbuddet i Lyngby-Taarbæk Kommune har været åbent for borgere siden den 8. november 2010. I perioden fra åbningsdagen og frem til februar

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen.

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Svarskema Undervisningsmiljøundersøgelsen Guldborgsund Ungdomsskole Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Enkelte punkter er ikke besvaret og enkelte

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Grønnebæk

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Grønnebæk De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Rapportering (undersøgelsens resultater) - Lectio - Munkensdam Gymnasium

Rapportering (undersøgelsens resultater) - Lectio - Munkensdam Gymnasium Side 1 af 3 Munkensdam Gymnasium 2011/12 Bruger: HK Forside Hovedmenu Log ud Kontakt Hjælp Søg Rapportering (undersøgelsens resultater) Excel Oversigt Excel Alle Svar Excel Matrix Spørgeskema stamoplysninger

Læs mere

Gæste-dagplejen D a g p lejen Odder Ko Brugerundersøgelse 2006

Gæste-dagplejen D a g p lejen Odder Ko Brugerundersøgelse 2006 Gæste-dagplejen Dagplejen Odder Kommune Brugerundersøgelse 2006 Undersøgelsen af gæstedagplejeordningen er sat i gang på initiativ af bestyrelsen Odder Kommunale Dagpleje og er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering for CKU Viborg og Skive 2011

Undervisningsmiljøvurdering for CKU Viborg og Skive 2011 Undervisningsmiljøvurdering for CKU Viborg og Skive 2011 Nedenstående er en oversigt over fokusområder i undervisningsmiljøvurderingen for CKU i Viborg og Skive Kommuner i 2011. Undersøgelsen er foretaget

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Resultat af brugerundersøgelse færgen Aarø

Resultat af brugerundersøgelse færgen Aarø Resultat af brugerundersøgelse færgen Aarø Teknik og Miljø har hen over sommeren 2010 gennemført en undersøgelse blandt brugerne af færgen Aarø. Undersøgelsen fokuserede på brugernes tilfredshed med færgen

Læs mere

UDDANNELSESKONFERENCE 2018 EVALUERING

UDDANNELSESKONFERENCE 2018 EVALUERING EVALUERING HOVEDRESULTATER CENTRALE INDIKATORER Svarprocent HOVEDRESULTATER OG TENDENSER 63% Svarprocent: 70 respondenter ud af 112 inviterede har besvaret evalueringen, hvilket giver en samlet svarprocent

Læs mere

Nu har I haft jeres YouTube-panel. Hvad tænker I om gæsternes reaktioner? Kan I sætte nogen ord på dem?

Nu har I haft jeres YouTube-panel. Hvad tænker I om gæsternes reaktioner? Kan I sætte nogen ord på dem? Efter deres panel om lørdagen fangede pressefrivillig Louise Borum Bech YouTuberne LasseMedHatten, SofiNekoDesu og Son-Michael til et interview omkring at lave YouTubevideoer, passion og at møde følgere.

Læs mere

Opsamling af kultur- og fritidsundersøgelse i Østerbro Borgerpanel

Opsamling af kultur- og fritidsundersøgelse i Østerbro Borgerpanel Opsamling af kultur- og fritidsundersøgelse i Østerbro Borgerpanel Spørgeskemabesvarelserne er indsamlet gennem Østerbro Borgerpanel i perioden 3.-10. oktober 2017. Spørgeskemaet er blevet sendt ud på

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Forspil. Sofiero den første dag.

Forspil. Sofiero den første dag. SOFIERO 2005. - iinntteerrnnaattiioonnaall hhuunnddeeddeebbuutt. Forspil. Ikke fordi det har meget med skønhedskonkurrence at gøre men altså, vi var lige til hyrdehundekursus hos Ditte og Christian ugen

Læs mere

Evaluering, Kerneopgaver, samskabelse og koblingskompetence, E : Distributionsmail sendt til 16 respondenter Besvarelsesprocent: 100%

Evaluering, Kerneopgaver, samskabelse og koblingskompetence, E : Distributionsmail sendt til 16 respondenter Besvarelsesprocent: 100% Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT. Borgermøder i region Midtjylland. lørdag den 28. februar 2015

EVALUERINGSRAPPORT. Borgermøder i region Midtjylland. lørdag den 28. februar 2015 EVALUERINGSRAPPORT Borgermøder i region Midtjylland lørdag den 28. februar 2015 2 Indhold Evalueringsskema...4 Samlet evaluering...5 Region Midtjylland...7 Kommentarer fra borgerne...8 Denne rapport er

Læs mere

Evaluering af 1.g ernes første halva r pa Silkeborg Gymnasium i 2016

Evaluering af 1.g ernes første halva r pa Silkeborg Gymnasium i 2016 Evaluering af 1.g ernes første halva r pa Silkeborg Gymnasium i I det følgende sammenfattes resultatet af en evaluering af det første halve år på Silkeborg Gymnasium for 1.g-eleverne. Baseret på positive

Læs mere

Baggrund. Evalueringen er foretaget af Danske Regioner i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Baggrund. Evalueringen er foretaget af Danske Regioner i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. EVALUERING Baggrund Partnerskab om PROM i klinisk praksis blev skudt i gang den 15. marts 2016. Dagen blev markeret med en konference med overskriften: Patient Reported Outcome Measures (PROM) Hvordan

Læs mere

Gentofte Kommune. Børn, Unge og Fritid Sociale Institutioner og Familiepleje. Uanmeldt tilsyn 2013 Tilsynsrapport. Broen, Gladsaxevej

Gentofte Kommune. Børn, Unge og Fritid Sociale Institutioner og Familiepleje. Uanmeldt tilsyn 2013 Tilsynsrapport. Broen, Gladsaxevej Gentofte Kommune Børn, Unge og Fritid Sociale Institutioner og Familiepleje Uanmeldt tilsyn 2013 Tilsynsrapport Broen, Gladsaxevej Center for Anbringelse og Forebyggende Arbejde (CAFA) gennemfører i 2013

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse i 3g og 2./3.hf, Greve Gymnasium 2008 Undersøgelsens hovedresultater, sammenskrevet af skolens kvalitetsstyregruppe.

Spørgeskemaundersøgelse i 3g og 2./3.hf, Greve Gymnasium 2008 Undersøgelsens hovedresultater, sammenskrevet af skolens kvalitetsstyregruppe. Spørgeskemaundersøgelse i 3g og 2./3.hf, Greve Gymnasium 2008 Undersøgelsens hovedresultater, sammenskrevet af skolens kvalitetsstyregruppe. I april/maj 2008 gennemførte skolen for femte gang en spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Transskribering af interview 5

Transskribering af interview 5 Transskribering af interview Interviewguiden er udarbejdet med udgangspunkt i de af Bryman (0) opstillede guidelines til kvalitative semistrukturerede dybdeinterviews. Spørgsmålene i interviewguiden inddeles

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg C Uanmeldt tilsynsbesøg aflagt 19.09.12 kl.16.50. Hvem har aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Beboere på plejecentre og omsorgsboliger i Næstved Kommune December 2015

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Beboere på plejecentre og omsorgsboliger i Næstved Kommune December 2015 Undersøgelser af tilfredshed Beboere på plejecentre og i omsorgsboliger Næstved Kommune, 2015 1 2 BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Beboere på plejecentre og omsorgsboliger i Næstved Kommune December 2015

Læs mere

Evaluering HG1 og HG2 af fusionen

Evaluering HG1 og HG2 af fusionen Evaluering HG1 og HG2 af fusionen Formål: Indhold: Respondenter: Anonymitet: Der er nu gået godt og vel 1/2 år, siden HG, STX og HHX blev samlet. Vi vil gerne høre din mening om, hvordan skolen fungerer

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Lilleskov

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Lilleskov De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

Resultater af spørgeskemaundersøgelse om Nordhavn

Resultater af spørgeskemaundersøgelse om Nordhavn Resultater af spørgeskemaundersøgelse om Nordhavn Spørgeskemabesvarelserne er indsamlet i forbindelse med et Østerbro Lokaludvalgs arrangementer under Kulturhavnfestival den 27. august 2016. I alt har

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 13. maj 2013 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Behandlingshjemmet Solbjerg Sdr. Fasanvej 16 2000 Frederiksberg Uanmeldt

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Analyse og konklusion af undersøgelse vedr. aflysning af Landsskyttestævne

Analyse og konklusion af undersøgelse vedr. aflysning af Landsskyttestævne Analyse og konklusion af undersøgelse vedr. aflysning af Landsskyttestævne 2015 På baggrund af aflysningen af Landsskyttestævnet 2015 som skulle have været afholdt i uge 27, besluttede styregruppen for

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

LEDERRUNDER. Hvordan man kan lede og udvikle ud fra patientens perspektiv

LEDERRUNDER. Hvordan man kan lede og udvikle ud fra patientens perspektiv LEDERRUNDER Hvordan man kan lede og udvikle ud fra patientens perspektiv Baggrund Patientoplevet kvalitet et specifikt indsatsområde på Amager og Hvidovre Hospital siden 2012. Slide 2, 23-04-2015 Baggrund

Læs mere

De pårørende har ordet 2012. Kommentarsamling for pårørende til beboere på Bocenter Høvejen

De pårørende har ordet 2012. Kommentarsamling for pårørende til beboere på Bocenter Høvejen De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev maj 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev maj 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev maj 2017 Rethink dyder fernisering på Fortegården Torsdag d. 18. maj var Fortegårdens kunstforening vært ved en stor fernisering på Fortegården.

Læs mere

Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014

Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014 Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014 En stor tak til alle de foreninger og frivillige som var med til at gøre til en stor succes. Jytte Bjørn - modtageren af frivilligprisen 2014 Åbent hus i foreningerne

Læs mere

NaturErhvervstyrelsen

NaturErhvervstyrelsen NaturErhvervstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse juni 2015 894 respondenter 14. Juni 2015 til 13. juli 2015 1 Indholdsfortegnelse Om undersøgelsen... 3-6 Hovedkonklusioner... 7-10 Gennemgang af resultater

Læs mere

NGG Nordsjællands Grundskole og Gymnasium. Kortlægning og analyse af faktorer for valg af gymnasium blandt 9. og 10. klasses elever og deres forældre

NGG Nordsjællands Grundskole og Gymnasium. Kortlægning og analyse af faktorer for valg af gymnasium blandt 9. og 10. klasses elever og deres forældre NGG Nordsjællands Grundskole og Gymnasium Kortlægning og analyse af faktorer for valg af gymnasium blandt 9. og 10. klasses elever og deres forældre 1. Indledende kommentarer. Nordsjællands Grundskole

Læs mere