Studietur 2015: San Francisco

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studietur 2015: San Francisco"

Transkript

1 Studietur 2015: San Francisco 1. Praktiske oplysninger Afgang torsdag d. 19. marts kl fra Billund Lufthavn. Hjemkomst torsdag d. 26. marts kl , Billund. Indkvartering: Hotel Kabuki, beliggende centralt i San Francisco. Alle tiderne er lokal tid. Tidsforskellen DK San Francisco er -9 timer Indrejse i USA I forbindelse med indrejse i USA, med et ophold på under 90 dage, er det nødvendigt at foretage en ESTA (Electronic System for Travel Authorization) registrering. Registreringen skal ske elektronisk senest 72 timer før indrejsen. En ESTA-godkendelse koster normalt 14 dollars (cirka 80 DKK). Det er eget ansvar at foretage ESTA-registreringen, og kommunen refunderer de 14 dollars. På Udenrigsministeriets hjemmeside er det muligt at finde linket til ESTA registrering via. Stien: Rejse til udlandet -> Pas og visum -> USA. Flere informationer om indrejse til USA kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside eller den amerikanske ambassades hjemmeside: Udenrigsministeriets hjemmeside: Den amerikanske ambassades hjemmeside: Endvidere er det afgørende vigtigt, at vi har jeres pasoplysninger, herunder: Navn, ordret som det står i passet. Fødselsdato og år. Passets udløbsdato. o Bemærk: Passet skal være gyldigt under hele rejseperioden. Forlængede pas anerkendes såfremt passet er udstedt efter august Det er meget vigtigt, at alle navne er oplyst præcist som de står i passet og fuldstændigt korrekt stavet. Det er før set, at en lille forskel i navnet på passet og flybilletten ikke godkendes i paskontrollen. På studieturen er I dækket af kommunens forsikring, så der er ikke nogen grund til, at I tegner tillægs- eller rejseforsikringer. I flyet skal man udfylde en indrejseerklæring, hvor der bliver spurgt ind til en række forhold. Selvom spørgsmålene kan synes besynderlige, så er det vigtigt, at man svarer sandfærdigt, og frastår fra at bruge humor/ironi/sarkasme. Sikkerhedspersonalet i lufthavnen tager skemaerne meget alvorligt, og meget bogstaveligt. Hvis man er forhindret i at deltage i turen, bedes man melde tilbage øjeblikkeligt. Det gælder også, og i virkeligheden i særdeleshed, hvis man har givet tilsagn, men bliver forhindret af væsentlige årsager.

2 1.2. Indkvartering og forplejning Under opholdet i San Francisco vil vi være indkvarteret på det firestjernede Hotel Kabuki. I kan læse mere om hotellet her: Dette elegante hotel er beliggende i San Franciscos Japantown og blander østligt og vestligt design. Hotellet er forbundet med butikscentret Nihonmachi. Butikkerne ved Union Square ligger 10 minutter med bus derfra. Hotellet har en hyggelig gårdhave med en fiskedam samt en japansk sauna. Samtlige 218 værelser har 26-tommers fladskærms-tv, ipod-dockingstation og værdiboks til bærbar computer. Der er desuden skrivebord og gratis wi-fi. Væggene er udsmykket med traditionel japansk kunst. Kabuki s restaurant og sportsbar O Izakaya Lounge serverer morgenmad alle ugens dage, og middag tirsdag til lørdag. Restauranten tilbyder over 20 forskellige slags sake og adskillige fladskærms-tv'er. Bemærk, at jeres ipads og iphones ikke kan tilgå jeres byrådsmail når I er i udlandet, og kommunens dataaftale betyder, at I ikke kan bruge data-roaming i USA via de abonnementer, som I har fra kommunen. Derfor vil WiFi være eneste adgang til internettet fra de af kommunen udleverede elektroniske hjælpemidler. Der vil være selvstændig morgenmad på hotellet mellem Programmet kommer til at være fagligt fra , afbrudt af fælles frokost, i udgangspunktet fra Fra vil der hver dag være en evalueringsseance med fokus på dagens faglige udbytte, samt en gennemgang af morgendagens program. Der vil være arrangeret fælles middag mellem 18-20, hvorefter programmet enten er frit, fagligt eller der vil være arrangeret et socialt arrangement. I weekenden vil programmet starte kl.?, og der vil være fokus på socialt samvær, samt at udforske San Francisco lidt nærmere Etikette i Californien Om Californien kan man overordnet sige, at man har en forholdsvis uformel etikette. Kun få steder har en dresscode der påkræver mere end en pæn skjorte, et par bukser og pæne sko. Slips og jakke/kjole-sæt er generelt ikke påkrævet. Bemærk, at rygning er forbudt inden døre, ganske som i Danmark. Der er restauranter der har udendørs rygefaciliteter, men det er altid en god idé, at tjekke det med tjeneren, før man tænder en cigaret. Indtagelsen af alle typer af alkohol er forbudt på offentlige arealer. Altså gader, veje, offentlige bygninger etc. Hvis man tager ud for sig selv, og vælger at spise udenfor selskabet, så er det en god hovedregel, at man giver 15-20% i drikkepenge. Lønningerne for servicepersonel i USA er meget lav, og drikkepenge er en forudsætning for, at tjenerne/servitricerne kan klare sig. Den hurtigste fremgangsmåde er, at kigge på skattebeløbet (tax amount) på regningen, og så gange med to. Det er fornuftigt at være moderat i sine formuleringer, hvis man diskuterer politik og samfundsforhold med folk, som man kun lige har mødt. En vis grad af politisk korrekthed bliver anset for gode manerer, i hvert fald indtil man har talt sig ind på hinanden.

3 2. Californien Californien, med kælenavnet "The Golden State" er den mest folkerige delstat i USA. Kælenavnet, som på dansk betyder "den gyldne stat", opstod under "guldfeberen". Californien dækker den sydlige halvdel af den amerikanske vestkyst. Californien har omkring indbyggere. Med sit areal på km2, er Californien omkring ti gange så stort som Danmark. Hovedstaden i Californien er Sacramento. Sacramento har omkring indbyggere. Største byer er Los Angeles, San Francisco, San Diego, San Jose, Inland Empire, Bakersfield, Fresno og Palmdale. Landbrugsprodukter som rosiner, blommer, bomuld, byg, hvede, ris, avocadoer, appelsiner og vin, spiller en vigtig rolle for områdets økonomi. Agerbruget er særligt udbredt i Den Californiske Dal. Derudover er Californien kendt for filmindustrien i Hollywood ved Los Angeles og IT industrien Silicon Valley, ved San Francisco. Turismeindustrien spiller desuden en betydelig rolle med flere nationalparker som Yosemite National Park, Big Sur, Death Valley National Park og the Sierra Nevadas. Størstedelen af Californien har subtropisk middelhavsklima ved kysterne, med tørre somre og kun lidt køligere vintre. Den nordvestlige del af Californien har tempereret klima med større nedbørsmængder end den sydlige del. I bjergområderne som eksempelvis Sierra Nevada falder nedbøren som sne om vinteren, mens somrene er kølige.

4 2.1. San Francisco San Francisco dækker et område på omkring 121 kvadratkilometer, med en befolkningstæthed på omkring indbyggere pr. kvadratkilometer. Det gør San Francisco til en af de tættest befolkede byer i USA, kun overgået af New York. Byen er den fjerde største i Californien, overgået af LA, San Diego og San Jose og den 14. største i hele USA. I den centrale del af byen bor ca mennesker, men er oplandshovedstad for op imod 8.5 millioner mennesker. Byen blev grundlagt den 29 juni 1776, da spanske kolonister etablerede et fort ved Golden Gate, samt etablerede St. Francis of Assisi missionen. Guldfeberen i 1849 medførte en kæmpe vækst, og gjorde i perioden byen til hele vestkystens største by. I 1906 blev byen ramt af et kæmpe jordskælv og efterfølgende en brandstorm, der lagde 3/4 af byen øde. Byen blev dog hurtigt genopbygget, og under anden verdenskrig var byen udskibningshavn for alle amerikanske soldater, der skulle gøre tjeneste i Stillehavskrigen. Efter krigen blev byen en neksus for hjemvendte soldater, massiv indvandring og en voksende hippie-modkultur. Fredsbevægelsen, homorettighedsbevægelsen og andre liberale kræfter har haft San Francisco som (u)officiel hovedstad i en årrække. I dag kan man sige, at San Francisco, lige som Århus, både har den lille bys charmerende intimitet og en verdensmetropols sofistikerede stemning og stil. San Francisco er kunstnerisk perfektion, fræk karakter og den liberale livsstils arnested i absolut naturskønne omgivelser. Det er længe siden, at folk havde blomster i håret, når de rejste til San Francisco. Mangfoldighed og åbenhed blomstrer dog stadig i fulde flor, med blandt andet det homoseksuelle Castro området og det kinesiske Chinatown, som er en sælsom blanding af tidløst kitsch og traditionelt håndværk. Byen ved Stillehavet har en fantastisk placering i kuperet terræn og de stejle gader kan hurtigt tage pusten fra en. Men der er et veludviklet offentligt transportsystem, Cable Cars, kabeltrukne sporvogne, som siden 1873 har været der for det samme. Byen har også USA s engang mest berygtede fængsel, Alcatraz. Her sad USA's værste forbrydere indespærret på en lille ø, det skulle være umuligt at flygte fra. Alligevel er flere indsatte forsvundet sporløst fra øen, omgivet af den stærke strøm i bugten Golden Gate Bay. Et andet af San Franciscos store varetegn er Golden Gate Bridge, der forbinder trafikken hen over bugten i orangerød nostalgi.

5 San Franciscos Museum of Modern Art præsenterer de store kunstnere fra især 1900-tallet, både i den forførende, faste udstilling og i de forfriskende, vekslende gæsteudstillinger. Union Square er et af verdens førende shopping områder, hvor man samtidig kan tage en pause fra det hektiske byliv med en drink eller et teaterstykke. Nyd en dejlig middag på Fishermans Wharf i en af dem mange gode fiskerestauranter. Området syder af liv i aftentimerne, mens det i dagtimerne byder på tilbagelænet reflektering for både lokale og turister. Midt i havnebassinet har en stor koloni af californiske søløver slået sig ned efter det store jordskælv i San Francisco, og USA i forhold til Danmark Selvom San Francisco grundlæggende minder om en europæisk storby, så må man gøre sig klart, at USA ikke er som Danmark. Amerikanere tænker ikke som danskere, og vores moral og normer er ikke ens. Hvor Danmark i høj grad er bygget op omkring det kollektive samfundsansvar og velfærdsstaten, så er essensen i det amerikanske samfund retten til Life, Liberty and the Pursuit of Happiness altså retten til Liv, Frihed og at forfølge lykken. Individet er i centrum i højere grad end i Danmark. Det er helt grundlæggende amerikansk, at individet er den drivende kraft, og staten ikke skal blande sig for meget. Dette er delvist et levn fra kolonitiden, hvor England var koloniherre over de amerikanske kolonier, og opkrævede skatter og afgifter. Modviljen imod den fjerne stat/regering, der beskatter uden at give indflydelse, er stadigt dybt forankret i mange amerikaneres nationale selvforståelse, desuagtet om de er republikanere eller demokrater ikke mindst fordi amerikanerne generelt går meget op i deres forfatning og uafhængighedserklæring. Som følge af de religiøse tanker der bandt mange af de tidligste immigranter sammen, bl.a. at Gud belønner den flittige og dygtige med succes, er USA i dag et samfund med kun begrænset klassebevidsthed. Til gengæld er det hyper-individualistisk, med en klar forkærlighed for frihed frem for orden. Der er en stærk antistatslig tankegang, og som følge af skepsissen over for de føderale myndigheder er der også en udpræget skepsis over for beskatning. Amerikanerne foretrækker et system, der giver lige muligheder, ikke lige resultater på et grundlæggende plan er de mere til et meritokrati. Deres identitetsfølelse er i mindre grad bygget op omkring profession eller nuværende situation, og de er generelt overbeviste om social mobilitet. Amerikanere er generelt store tilhængere af The American Dream drømmen om, at alle kan opnå noget stort, desuagtet deres udgangspunkt i livet. Janteloven er totalt fremmed for dem at turde ville mere, præstere mere, tjene mere, opnå mere er noget amerikanere (generelt set) respekterer og ser op til. Ikke dermed sagt, at de dyrker selvfedhed men at være selvhjulpen er et stærkt karaktertræk i amerikansk identitet. Tre nøglekaraktertræk hos amerikanerne er rastløshed, individualisme og materialisme Frivillighed i USA Når det er sagt, så er USA også et land, hvor der i høj grad tages et frivilligt ansvar. Det er ofte meget bundet op på lokaltilknytning. Enten til en kirke/overbevisning, en vej, en bydel eller en specifik sag.

6 Imellem september 2012 og september 2013 havde 25,4% af den amerikanske brugte mindst én dag på frivilligt arbejde. Det svarer til omkring 62,6 millioner mennesker. I gennemsnit brugte hver frivillig 50 timer på deres frivillige engagement. Udover dem der laver frivilligt arbejde, er der rigtig mange, der giver penge til velgørende formål igen typisk bundet op på de samme parametre, som det frivillige arbejde. Det er ikke unormalt, at et lokalområde går sammen om at løfte opgaver, som vi i Danmark løfter igennem velfærdssamfundet. Andelen af frivillige er ikke specielt anderledes end i Danmark, men arten af frivillighed er. Og omfanget af frivilligt arbejde pr. frivillig. Vi arbejder på at kunne komme til at besøge nogle steder, der i en dansk forståelse uden tvivl ville være kommunale eller statslige, men som i USA bliver rent kørt af frivillige, eller hvor der måske er et fåtal af ansatte (tit lønnet af den/de frivillige forening(er)), og suppleret af frivillige Velfærdsteknologi og innovation Da San Francisco er direkte nabo til Silicon Valley, kommer vi til et område, hvor der er en gigantisk udvikling indenfor det teknologiske område. Der er mange opstartsvirksomheder, og det er uden sammenligning et stærkt vækstcentrum på verdensplan. Det handler ikke kun om nanoteknologi og computerprogrammer også indenfor velfærdsteknologiområdet er der en rivende udvikling. Spændingsfeltet hvor robotteknologi og genoptræning mødes er interessant, og noget vi forventer at kigge nærmere på. Ligeledes vil vi prøve at se nærmere på, hvordan sygeplejen og ældreplejen kan udvikle sig ved hjælp af ny teknologi og menneskelig innovation. 3. Turens hovedtemaer Vi sammenarbejder med Udenrigsministeriet om at lave det bedst mulige program, indenfor de retningslinjer udvalget har udstukket: Toppen af Poppen indenfor boliger til ældre. Hvad kan man i USA, når man gør det bedst? Velfærdsteknologi herunder Big Data, robotteknologi og? Anderledes Pleje herunder EDEN, besjæling Medborgerskab og frivillighed hvad kan de i USA og hvordan? Relationel koordinering. Sundhed praktiske erfaringer fra USA; herunder Social Impact Bonds, Kayser Permanente m.m.

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Rumænien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Rumænien Hovedstad Indbyggere Sprog Bukarest 22 mio. Rumænsk Religion Valuta Areal Rumænskortodoks Rumænske lei 237.500 km2 Herunder kan

Læs mere

2 måneders studieophold i SAN FRANCISCO

2 måneders studieophold i SAN FRANCISCO 2 måneders studieophold i SAN FRANCISCO Hvorfor studieophold i udlandet? I mødet med andre bliver vi klogere på os selv. For at give dig så gode forudsætninger som muligt for at studere, arbejde og rejse

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen er planlagt, så den både har spændende faglige

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Værd at vide om USA. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om USA. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om USA Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta USA Hovedstad Indbyggere Sprog Washington DC Kristendom 321 mio. Engelsk Religion Valuta Areal Amerikansk dollar Herunder kan du læse en række

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Californien og sydvestlige USA på 30 dage

Californien og sydvestlige USA på 30 dage Californien og sydvestlige USA på 30 dage Dette forslag til en rejseplan dag for dag er målrettet familier med større børn, der med udgangspunkt i San Francisco vil have god tid til at opleve Californiens

Læs mere

Californien & Grand Canyon i autocamper

Californien & Grand Canyon i autocamper Californien & Grand Canyon i autocamper Foretag en naturskøn rundrejse til nogle af USA's største og mest spektakulære nationalparker krydret med storbyerne Los Angeles, San Francisco og Las Vegas. Nyd

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Spanien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Spanien Hovedstad Sprog Indbyggere Madrid Romerskkatolicisme Spansk, catalansk, galicisk og baskisk Euro 48 mio. Religion Valuta Areal Herunder

Læs mere

Værd at vide om. Portugal. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Portugal. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Portugal Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Portugal Hovedstad Indbyggere Sprog Lissabon 11 mio. Portugisisk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro 91.831 km2 Herunder kan

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Værd at vide om Grækenland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Grækenland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Grækenland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Grækenland Hovedstad Indbyggere Sprog Athen 10,7 mio. Græsk Religion Valuta Areal Græskortodoks Euro 131.957 km2 Herunder kan du læse

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Dansk Vestindien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Dansk Vestindien Hovedstad Indbyggere Sprog Charlotte Amalie 104.000 Engelsk Religion Valuta Areal Protestantisme Amerikansk dollar

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Værd at vide om. Frankrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Frankrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Frankrig Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Frankrig Hovedstad Indbyggere Sprog Paris 63 mio. Fransk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts Studietur Berlin mandag d. 9 - Fredag d. 13 Mandag d. 9 Afrejse fra Horsens Gymnasium Kl. 08.00 Forventet ankomst i Berlin kl. 15.00 Indkvartering på værelser Tirsdag d. 10 Onsdag d. 11 9-11 Besøg i bydelen

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Storbyerne på USA's østkyst i tog

Storbyerne på USA's østkyst i tog Storbyerne på USA's østkyst i tog Tag på en spændende togrejse i det østlige USA. Her besøger I storbyerne Washington, New York og Boston, der alle byder på spændende oplevelser. 9 dage Fra-pris pr. person

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur i Californien, Nevada og Arizona, er chancen der nu. Vi kører fra San Francisco

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010. med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard

Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010. med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010 med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard Tirsdag den 26. januar Afrejse med Continental Airlines om morgenen via New York med ankomst sidst på aftenen

Læs mere

Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan

Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan Selvfølgelig skal vi også nå at se et tempel - men denne tur skal først og fremmest skabe forretning. Japansk teknologi

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Rejsebrev fra Changzhou, Kina juni 2014

Rejsebrev fra Changzhou, Kina juni 2014 Rejsebrev fra Changzhou, Kina juni 2014 Andreas Lose Min praktik og deres pædagogik Nu er jeg næsten færdig med min praktik, og det går godt. Jeg er i en børnehave, som hedder DaDi kindergarten of Changzhou

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Rejsefolder Sæson 2018/2019 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann, som er et af Højmark Rejsers

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Værd at vide om. Sydkorea. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Sydkorea. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Sydkorea Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Sydkorea Hovedstad Indbyggere Sprog Seoul 49 mio. Koreansk Religion Valuta Areal Buddhisme og kristendom Won 100.210 km2 Herunder kan du

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Turkmenistan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Turkmenistan Hovedstad Indbyggere Sprog Asjkhabad Ca. 5 mio. Turkmensk og russisk Religion Valuta Areal Muslimer, primært sunniretningen

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER Afrejse den 27.marts - 5. april 2014 Lorem et kr. 2.916.795 Spændende rundrejse til Østkysten's historiske landemærker REJSEPLAN På denne tur besøger I 3 stater i USA og

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Mennesker betyder individer, personer eller den biologiske art. Folk er på en eller anden måde en gruppe.

Mennesker betyder individer, personer eller den biologiske art. Folk er på en eller anden måde en gruppe. Mennesker eller folk Mennesker betyder individer, personer eller den biologiske art. Folk er på en eller anden måde en gruppe. Mennesker: - parenteserne betyder, at ordet mennesker kan droppes. Mennesker

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser

Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser Denne stopover-pakke kombinerer Los Angeles og Honolulu. Los Angeles er mere end bare en by. Her finder man filmenes højborg, Hollywood, Walt Disney's eventyrland

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN

PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN 2018 PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN Torsdag 13.9. Fredag 14.9. Lørdag 15.9. Søndag 16.9. Mandag 17.9 07.30: Mødetid i Billund, som I selv kommer til. 10.10: Afgang fra Billund HUSK:

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Restaurant Miss Lily s, 132 West Houston Street Jamaicansk inspireret restaurant. Vi får serveret menu, som er forudbestilt.

Restaurant Miss Lily s, 132 West Houston Street Jamaicansk inspireret restaurant. Vi får serveret menu, som er forudbestilt. Søndag d. 13. oktober 2013 Dag 1 09.30 Fremmøde i Kastrup Terminal 3. Tjek ind skal forestås af den enkelte selv og være afsluttet senest kl. 11.35 Gruppen mødes i transithallen i Kastrup foran Lagkagehusets

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Georgien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Georgien Hovedstad Indbyggere Sprog Tbilisi 4,5 mio Georgisk Religion Valuta Areal Kristne, georgisk ortodokse Lari (GEL) 69.700 km2 Herunder

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK Thisted Gymnasium og HF-Kursus Ringvej 32 7700 Thisted Att: Michael Søndergård Faktura / Depositum Dossier : 52385/3230 Kundenr. Dato : 0003692 : 29/08/2014 Salgskonsulent : Vibeke Arrangement Antal Stk.

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona Så er Dansk Svømmeunions mastersudvalg klar med et rejseoplæg for masterssvømmerne i de nordiske lande til Masters- EM i Cadiz den 12-20. september 09. Cadiz er spaniernes eget foretrukne ferierejsemål

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole.

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole. Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram Sæson 2015-16 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Lykkeposeophold Kender du det med at købe en lykkepose i fx Matas?

Læs mere

firsttimers travel guide NEW YORK

firsttimers travel guide NEW YORK firsttimers travel guide NEW YORK PARKER & MUSEER Central Park High Line 2 Den 3,5 km store park midt på Manhattan er en fredfyldt oase i storbyen - og et must at besøge, når man er i New York. I parken

Læs mere

Værd at vide om. Nicaragua. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Nicaragua. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Nicaragua Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Nicaragua Hovedstad Indbyggere Sprog Managua 5,9 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolsk og protestanter Córdoba 130.000 km2

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Med 2a til New York Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Praktiske oplysninger: Adresse i New York The West Side YMCA 5 West 63rd Street New York, NY 10023 Tlf.: +001 212 875

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere