Vi har i ledelsen en altoverskyggende ambition - nemlig at kunne opfylde et ønske for alle børn i Danmark, som lever med en livstruende sygdom.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi har i ledelsen en altoverskyggende ambition - nemlig at kunne opfylde et ønske for alle børn i Danmark, som lever med en livstruende sygdom."

Transkript

1 Ledelsesberetning 2013 Vi har i ledelsen en altoverskyggende ambition - nemlig at kunne opfylde et ønske for alle børn i Danmark, som lever med en livstruende sygdom. Grundlaget, for at kunne det, er en stærk og velstruktureret organisation.derfor er organisationens struktur og opbygning en meget høj prioritet, og der er i det forgangne år blevet lagt mange kræfter i både at have dygtige frivillige til at besøge og interviewe børn men også at have en række kompetente personer på nøglepositioner i bestyrelsen og udenfor bestyrelsen, som arbejder frivilligt med kommunikation, fundraising, indkøb, frivillig udvikling og rekruttering samt ikke mindst events. De personer har vi fået på plads i 2013, og de kan ikke roses nok for den store indsats, de på hvert deres område har lagt i at skaffe indtægter og udbrede kendskabet til MAWØ. Der har i organisationen i øvrigt været et generationsskifte i 2013 et generationsskifte, som har betydet, at nogle regioner har fået både ny regionskoordinator og en mængde nye frivillige. De frivillige som har ydet en stor indsats gennem årene skylder vi stor tak og ønsker dem alt godt i fremtiden. Samtidig skal lyde et hjerteligt velkommen til de mange nye frivillige. Ved udgangen af 2013 var der i alt 135 frivillige i MAWØ, fordelt på 16 regioner over hele landet men primært koncentreret i hovedstadsområdet. Heraf er ca. 25 beskæftiget med frivilligt administrativt arbejde. Økonomi Vi er til stadighed udfordret af, at omkostningerne på børnenes ønsker stiger, og antallet af ønsker er stadig meget højt. Antallet i 2013 er lidt lavere end i 2012 med 140 opfyldte ønsker, men stadig er 122 opfyldte ønsker i 2013 et højt antal opfyldte ønsker. Derfor har regnskabsåret 2013 givet et negativt resultat på DKK på trods af, at der isoleret set har været en stigning i foreningens indtægter, bortset fra indtægter fra arveportioner og fra kontingenter. Specifikationen af foreningens indtægter kan ses i note 1. I 2012 bogførte foreningen en arveindtægt på DKK som er blevet delvist indbetalt på vores bankkonto i løbet af Desværre havde man i regnskabet for 2013 medtaget et for højt forventet arvebeløb idet man i den ene af arveportionerne ikke havde taget højde for, at der fra boets samlede udbetaling skulle trækkes noget arveafgift. Dette har betydet, at vi i 2013 har måttet tilbageføre ca DKK, som vedrører arven fra I 2013 har foreningen været heldige at modtage en ny arveportion på DKK men som følge af tilbageførelsen af arven fra 2013 betyder det, at vores nettoindtægt fra arveportioner bliver negativ med ca DKK. Den samlede omkostning til ønskeopfyldelse har i 2013 andraget DKK, hvilket er en stigning på knap 4% i forhold til Med stigende omkostninger samt et færre antal ønsker i 2013 end i 2012 betyder det, at den gennemsnitlige omkostning pr. ønske er steget.

2 Årstal Antal opfyldte ønsker Gennemsnitlig omk. pr. ønske gl. princip Gennemsnitlig omk. pr. ønske nyt princip Der er to grunde til, at den gennemsnitlige omkostning pr. ønske er steget. Den ene er, at børnene generelt set har haft dyrere ønsker, herunder et stigende antal rejseønsker. Vores udgangspunkt er jo altid, at vi skal skabe håb, styrke og glæde og derfor tilstræber vores dygtige og dedikerede frivillige altid, at finde ind til børnenes inderste ønsker. Dette betyder så omvendt også at der til stadighed må lægges mange kræfter i at søge lokale sponsorater, tilskud og rabatter så det bliver muligt at opfylde ønskerne. Den anden grund til stigning i omkostninger til ønskeopfyldelse er, at vi har valgt at allokere 75% af lønomkostningerne til sekretariatets ønskekoordinator, som ønskeopfyldelses-omkostning hvilket er specificeret i note 2. Foreningens øvrige udgifter har i 2013 været væsentligt højere end i 2012 og Bestyrelsen har derfor valgt at udarbejde en specifikation af administrationsomkostningerne for herved at skabe transparens omkring tallene. Udgifterne til kontingenter er steget fra 29 t.dkk i 2012 til 54 t.dkk i 2013 hvilket skyldes, at udgifterne til MAW International betales som en procentdel af de indtægter der var i foreningen i Der har i 2013 været en udgift til den nye hjemmeside på 64 t.dkk i forhold til en udgift på nul kroner i Som beskrevet i ledelsesberetningen for 2012 så trak vores probono web-samarbejdspartner sig fra projektet, og vi måtte derfor entrere med en ny samarbejdspartner som dog har givet os en favørpris. Under administrationsomkostningerne vil vi særskilt fremhæve omkostningerne til Annoncer og Tryksager som i 2013 var 176 t.dkk i forhold til 50 t.dkk i Af det totale beløb i 2013, vedrører ca. 40 t.dkk udgifter til tryk og distribution af nyhedsbreve i 2012, som fejlagtigt ikke blev afsat i 2012, 43.t.DKK vedrører udgifter til plakater i en stor outdoor reklamekampagne til en værdi på over 2 mio. DKK, som vi fik sponsoreret af AFA JC Decaux. Endelig har der været udgifter til tryk og indkøb af poloshirts til alle frivillige og resten af udgiften til Annoncer og Tryksager vedrører tryk af nyhedsbreve, brochurer mv. Vi vil ligeledes fremhæve udgiften til IT-udgifter på DKK i 2013 i forhold til 2012 s niveau på 60 t.dkk. Udgiften i 2013 vedrører primært etablering af en hostet serverløsning med fjernskrivebord adgang, der har givet vores administrativt frivillige en øget fleksibilitet i deres arbejde samt omkostninger til Leonhard Fundraising, der

3 hjælper foreningen med at varetage vores vennedatabase, hvor vi registrerer alle donationer, kontingenter og medlemmer. Bestyrelsen har meget stort fokus på, at vi i 2014 og fremover, skal styrke vores kræfter i fundraising så vi i fremtiden kan få endnu flere indtægter samt hæve størrelsen af disse. Ønskerne I 2013 opfyldte vi 122 ønsker og skabte derved håb, styrke og glæde i rigtig mange danske hjem, hvor der er allermest brug for det. Ønskerne var mangfoldige, der var mange rejseønsker, et barn ønskede sig en pony, en anden en hundehvalp, en tredje at få en designet konfirmationskjole - helt forskellige ønsker, men alle var de gaver og oplevelser, som kunne gøre en forskel for børnene. Ambassadørerne Vores ambassadørkorps bestod i 2013 af de samme syv dedikerede personer som i De har alle til stadighed bidraget med øget kendskab af Make-A-Wish Ønskefonden, fundraising og ikke mindst at være til stor glæde for børnene. Vi er utrolig stolte af vores ambassadører og meget taknemmelige for deres fortsatte støtte. Partnere og Bidragsydere Toms Gruppen A/S lancerede tilbage i slutningen af 2012 slikposen Ønskemix, som allerede dengang gav et pænt beløb. I 2013 gav salget af Ønskemix ca DKK i indtægter og er derfor en meget flot donation fra Toms. VMware Danmark og VMwares ansatte har også igennem 2013 lagt en enorm indsats i planlægning og afvikling af et gallaevent til fordel for foreningen. Et gallaevent som i 2013 indbragte MAWØ DKK. Projekter Som nævnt i afsnittet om økonomi lykkedes det i takket være gode frivillige kræfter og en professionel webudvikler, at lancere en ny hjemmeside for Make-A-Wish Ønskefonden. Den nye hjemmeside har, udover et flot udtryk, som virkeliggør vores arbejde og viser de smil og dejlige breve vi får, også givet mange nye muligheder for at tiltrække flere frivillige, medlemmer og donationer direkte via hjemmesiden. Ligeledes er vores facebook profil blevet et værdifuldt medie, hvor vi kan udbrede kendskabet til foreningen. Ved udgangen af 2013 nåede vi over følgere. Fundraising Events Igen i 2013 kunne vi glædes over, at så mange generøse private, foreninger, klubber, loger og virksomheder støttede op om MAWØ - ikke bare med penge, men også med indsats.

4 Blandt andet fik vi i 2013 et flot beløb på mere end DKK indsamlet ved arrangementet Triatlon til fordel for Børn, hvor vores ambassadør Jimmy Bøjgaard havde den gode opgave at hænge medaljer om halsen på deltagerne. Capital of Children Company og Billund Handelstandsforening arrangerede også i 2013 en flot torvedag under overskriften "Billund børnenes hovedstad". LEGO-ejer Kjeld Kirk Kristiansen og vores bestyrelsesformand Djamila Honoré deltog på scenen, hvor også tre ønskebørn fik overrakt deres ønske. Vores lokale frivillige havde opsat en flot stand, hvor de fremmødte kunne få mere information om MAWØ. Auktionen og salg fra boder, gav et overskud på mere end DKK, som blev doneret til Make-A-Wish Ønskefonden. Ved julekoncerten i Skt. Jacobs kirke stillede flere af landets dygtigste kunstnere op til storslået sang og støttede derigennem MAWØ. En gruppe unge mennesker fra Aarhus heriblandt et tidligere ønskebarn arrangerede en gallafest med auktion, Alles Fornøjelse, som indbragte til MAWØ. Frivillige fra VMware gentog succesen fra 2012 og arrangerede igen en fornem gallaften på Toldboden hvor flere store danske kunstnere, blandt andet vores ambassadør Rasmus Seebach, optrådte pro-bono denne aften. Herudover donerede en mængde danske virksomheder, designere, kunstnere m.m. varer og specielle oplevelser, som blev bortauktioneret og Gallaaftenens overskud for bord og auktionssalg blev på rekordstore DKK Uanset det indsamlede beløbs størrelse, er det en særlig glæde, når folk tager tid ud af deres travle hverdag for at støtte op om Make-A-Wish Ønskefondens arbejde. Markedsføring Også i forhold til at udbrede kendskabet har vi fået god hjælp. Vores ambassadør Rasmus Seebach delagtiggjorde via kampagnen #sharealittehappiness, hundredetusindvis af danskere i Make-A-Wish Ønskefondens arbejde. Kampagnen førte ham til Akvariet Den Blå Planet hvor otte ønskebørn fra hele landet, fik en dejlig og helt eksklusiv koncertoplevelse med deres største idol. En video optagelse fra aftenen blev efterfølgende set mere end personer. Vi fik mulighed for at reklamere på mere end 3000 udendørs reklamepladser over hele landet en flot gave - fra AFA JC Decaux. Det gjorde vi i hele 2013, hvor vi på plakater opfordrede til at støtte MAWØ pr SMS. Endelig fik vi i 2013 en ganske særlig gave fra Disney koncernen. Disney støtter som altid Make-A-Wish over hele verden. Efter Share the Magic i Disney Store kampagnen, fik vi af Disney foræret 250 bamser, som vores frivillige har delt ud på børneafdelingerne på forskellige danske hospitaler en unik mulighed for at dele Håb,

5 Styrke og Glæde. En historie som blev læst og delt mange mange gange på foreningens facebook profil. Afslutningsvis vil Bestyrelsen rette en stor tak til vores fantastiske frivillige, der yder en kæmpe indsats, alle vore medlemmer, og ikke mindst alle de dejlige bidragsydere; vi er utrolig taknemmelige for jeres økonomiske støtte og personlige engagement. Uden den havde vores arbejde ikke kunnet lade sig gøre, og børnene ville ikke have opnået den glæde det er, at få et af deres ønsker opfyldt. Bestyrelsen for Make-A-Wish Ønskefonden Danmark

ARSREGNSKAB 15. REGNSKABSAR

ARSREGNSKAB 15. REGNSKABSAR Landsforeningen Make-a-wish Ønskefondens formål er at opfylde ønsker for børn og unge mellem 3 og 18 år, der bor i Danmark og lider af en alvorlig sygdom af livstruende karakter. MAKE-A-WISH ØNSKE FONDEN

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 16. REGNSKABSÅR

ÅRSREGNSKAB 16. REGNSKABSÅR Make-A-Wlsh Ønskefondens formål er at opfylde ønsker for børn og unge mellem 3 og 18 år, der bor i Danmark og lider af en alvorlig sygdom af livstruende karakter. MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN ÅRSREGNSKAB 2014

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 14. REGNSKABSÅR

ÅRSREGNSKAB 14. REGNSKABSÅR Landsforeningen 0nskefondens formål er at opfylde ønsker for børn og unge mellem 3 og 18år, der bor i Danmark og lider af en alvorlig sygdom af livstruende karakter. MAKE-A-WISH 0NSKEFONDEN ÅRSREGNSKAB

Læs mere

BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk

BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk Indholdsfortegnelse Side 3 // Kort om os Side 4 // Sådan virker det Side 5 // Indsamlings

Læs mere

MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN ÅRSREGNSKAB 18. REGNSKABSÅR

MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN ÅRSREGNSKAB 18. REGNSKABSÅR Make-A-Wlsh Ønskefondens formål er at opfylde ønsker for børn og unge mellem 3 og 18 år. der bor i Danmark og lider af en alvorlig sygdom af livstruende karakter. MAKE-A-WISH ØNSKEFNDEN ÅRSREGNSKAB 2016

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Sådan booster du omtale og indtjening i en lille forening

Sådan booster du omtale og indtjening i en lille forening Sådan booster du omtale og indtjening i en lille forening Claus Nordahl 21. februar 2018 kl. 4:00 0 kommentarer Cystisk Fibrose Foreningen har på fire år tredoblet dens indsamlede midler fra en til tre

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Endometriose Foreningen Beretning 2016

Endometriose Foreningen Beretning 2016 1 Endometriose Foreningen Beretning 2016 En pessimist ser forhindringer, mens en optimist ser muligheder i enhver forhindring, de måtte støde på. Så når vi i Endometriose Foreningens bestyrelse skal se

Læs mere

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål.

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. TEAM ROTARY FAVRSKOV 2018 JOIN THE TEAM Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. Rotary klubberne i Favrskov Kommune er i 2018 for ottende år i træk

Læs mere

Vi har rundet 400.000 kroner

Vi har rundet 400.000 kroner Vi har rundet 400.000 kroner Becels gå-app, der støtter Hjerteforeningen økonomisk, er nu knap 100.000 kroner fra målet Gående har i stor stil indberettet deres skridt på Facebook eller tændt deres smartphone,

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

Nyhedsbrev. En uforglemmelig aften med Rasmus Seebach på Den Blå Planet. Dejlige bamser skabte stor glæde. Støt os via SMS.

Nyhedsbrev. En uforglemmelig aften med Rasmus Seebach på Den Blå Planet. Dejlige bamser skabte stor glæde. Støt os via SMS. Nyhedsbrev December 2013 Make-A-Wish Ønskefonden Danmark En uforglemmelig aften med Rasmus Seebach på Den Blå Planet Tag Rasmus Seebach. Tilsæt de fantastiske rammer fra Den Blå Planet og otte seje børn,

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2018

Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2018 Sidste generalforsamling blev afholdt den 22. marts 2017, hvor der skulle vælges 4 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. 3 medlemmer modtog genvalg mens Lissi Olsen, der efter 7 år i Nuummi Kalaallit

Læs mere

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m.

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. - Guide fra BetterNow Juli 2012 - version 1.0 BetterNow Kristen Bernikowsgade 6 1105 Kbh. K www.betternow.dk

Læs mere

MAKE-A-WISH DANMARK ÅRSREGNSKAB 20. REGNSKABSÅR

MAKE-A-WISH DANMARK ÅRSREGNSKAB 20. REGNSKABSÅR Make-A-Wish Danmarks formål er at opfylde ønsker for børn og unge mellem 3 og 18 år, der bor i Danmark og lider af en alvorlig sygdom af livstruende karakter. MAKE-A-WISH DANMARK ÅRSREGNSKAB 2018 20. REGNSKABSÅR

Læs mere

NBC NYHEDSBREV MARTS 2018

NBC NYHEDSBREV MARTS 2018 NBC NYHEDSBREV MARTS 2018 NYHEDSBREV! Det er marts og det er koldt! Efter det kuldechok vi oplevede i uge 9, er vi dog lidt mere på vej mod forår nu, og med distriktslejren i weekenden, så er foråret her,

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016 Velkommen til Generalforsamling MTB Randers Mandag d. 22. februar 2016 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2015 til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

Vil din virksomhed være med til at bygge bro mellem udsatte børn og en aktiv fritid?

Vil din virksomhed være med til at bygge bro mellem udsatte børn og en aktiv fritid? Vil din virksomhed være med til at bygge bro mellem udsatte børn og en aktiv fritid? BROEN BROEN består af frivillige foreninger, som hjælper udsatte børn og unge til at have en aktiv fritid i lokale foreninger

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Fundraising & Marketing

Fundraising & Marketing Fundraising & Marketing Indsamling af midler til forskning, forebyggelse og patientstøtte Markedsføring og branding af Hjerteforeningen og Børnehjertefonden Mio. kr. 170,0 Fundraising indtægter 2009-2013

Læs mere

0NSKEFONDEN ÅRSREGNSKAB 13. REGNSKABSÅR

0NSKEFONDEN ÅRSREGNSKAB 13. REGNSKABSÅR Landsforeningen 0nskefondens formål er at opfylde ønsker for børn og unge mellem 3 og 18 år, der bor i Danmark og lider af en alvorlig sygdom af livstruende karakter. 0NSKEFONDEN ÅRSREGNSKAB 2011 13. REGNSKABSÅR

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

WWW.HJAELPERYTTERNE.DK. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen.

WWW.HJAELPERYTTERNE.DK. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen. WWW.HJAELPERYTTERNE.DK» Gigt omfatter mere end 200 forskellige sygdomme og ca. 700.000 danske børn, unge og ældre

Læs mere

Nr. 6 - november 2011. Indhold. Børn, Unge & Sorg indstillet til ekstrabevilling fra Københavns Kommune

Nr. 6 - november 2011. Indhold. Børn, Unge & Sorg indstillet til ekstrabevilling fra Københavns Kommune Nr. 6 - november 2011 Indhold Børn, Unge & Sorg indstillet til ekstrabevilling fra Københavns Kommune Risiko for at miste status som social hjælpeorganisation hos SKAT Børn, Unge & Sorg modtager 60.000

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Jeg er overvældet over, at så mange er kommet her i dag. For mig er det jo en helt

Jeg er overvældet over, at så mange er kommet her i dag. For mig er det jo en helt Kære Minister, tidligere Minister, bestyrelsesformand Kære alle sammen Jeg er overvældet over, at så mange er kommet her i dag. For mig er det jo en helt speciel dag. Det er snart 48 år siden, jeg startede

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

Beretning for året 2008 1. april 2009

Beretning for året 2008 1. april 2009 Beretning for året 2008 1. april 2009 Endnu en gang velkommen til landsforeningen Ønskefondens generalforsamling, atter er det min opgave at aflægge beretning og det er mig en kær pligt, da dette tvinger

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015

Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015 Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015 Ledelsesberetning Aktivitet Foreningens primære aktivitet er at drive en håndboldklub, herunder underaktivitet i form af banko. Væsentlige

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK Sydbank skabte en markant effekt, da banken sendte en direct mail med tilbud om en ny 18/25 konto

Læs mere

Adm. direktør. www.odgersberndtson.dk

Adm. direktør. www.odgersberndtson.dk Adm. direktør December 2013/ januar 2014 2 Adm. direktør Situationen Hjerteforeningen står overfor et ledelsesskifte, idet den adm. direktør siden 2010 netop er fratrådt. Ved et ledelsesskifte ønsker bestyrelsen

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE/AFTALE OM STØTTE

SAMARBEJDSAFTALE/AFTALE OM STØTTE J.nr. 118875 hls/mg/ka SAMARBEJDSAFTALE/AFTALE OM STØTTE Mellem Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe (Herefter benævnt FMK) og Foreningen Faaborg Outdoor Event (Herefter benævnt FOE) er der

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV HPV Nyhedsbrev #5 Kære alle Vi håber, at I har haft en dejlig sommer og er kommet godt i gang med efterårssæsonen. Stop HPV-indsatsen har ikke stået stille hen over sommeren. Det nye tilbud til drenge

Læs mere

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Denne vejledning er udarbejdet på baggrund af de erfaringer, der blev gjort i forbindelse med hjemsøgning af midler til nyt klubhus

Læs mere

Kassererens beretning for 2006

Kassererens beretning for 2006 Kassererens beretning for 2006 2006 har været et lidt mere beskedent år end forventet, om end vi ender med en kassebeholdning på hele 18.000 kr.. Vi har været tilbageholdne med at søge fonde, da det har

Læs mere

Frivillighed skal kun tjene den gode sag

Frivillighed skal kun tjene den gode sag Frivillighed skal kun tjene den gode sag Hovedtale af Preben Brandt, tidligere formand for Rådet for Socialt Udsatte, ved Frivillig Fredag i Thisted 26. september 2014 Tak for indbydelsen til at komme

Læs mere

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Vi rigtig glade for, så mange af jer, har valgt at bruge en almindelig hverdagsaften på, at lytte til det netop

Læs mere

2018 Året der gik. Følg med i vores arbejde på Facebook, Instagram, Youtube og Linkedin eller besøg vores hjemmeside.

2018 Året der gik. Følg med i vores arbejde på Facebook, Instagram, Youtube og Linkedin eller besøg vores hjemmeside. 2018 Året der gik Kære alle, 2018 er tæt på at være forbi og det giver anledning til at stoppe op og se tilbage på året der gik. Her fra Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn vil vi ønske jer en glædelig

Læs mere

HIMMELBJERGGÅRDEN. Nordisk inspirationsfællesskab for helhedsorienteret sundhed, indre lederskab og bæredygtig levevis.

HIMMELBJERGGÅRDEN. Nordisk inspirationsfællesskab for helhedsorienteret sundhed, indre lederskab og bæredygtig levevis. HIMMELBJERGGÅRDEN Nordisk inspirationsfællesskab for helhedsorienteret sundhed, indre lederskab og bæredygtig levevis. Velkommen til Himmelbjerggårdens nyhedsbrev. Tænk, der allerede er gået to måneder

Læs mere

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016.

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016. Bestyrelsens beretning 2016 På initiativ af Fonden Mødrehjælpen blev vi etableret ved en stiftende generalforsamling d. 8. juni 2016, det vil sige for kun ni måneder siden. En bestyrelse på syv medlemmer

Læs mere

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Potentialet, det praktiske og samarbejdet med BetterNow OM BETTERNOW... 2 FORDELE VED BRUG AF ONLINE EGEN-INDSAMLINGER... 2 POTENTIALET VED

Læs mere

KYS SCLEROSE FARVEL. Ansøgning til IAA prisen 2015

KYS SCLEROSE FARVEL. Ansøgning til IAA prisen 2015 Ansøgning til IAA prisen 2015 HVOR SLEMT ER DET? Med Kys Sclerose Farvel kampagnen har vi et ønske om, på en håbefuld og kærlig måde, at kommunikere budskabet omkring sclerose. Ikke mange ved, at der

Læs mere

NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013

NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013 NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013 Drømmeprojekt NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER 1 AMU på de sociale medier 2 Sociale medier på amukurs.dk 4 amukurs.dk

Læs mere

GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR Formandens beretning.

GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR Formandens beretning. GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR 2019 Formandens beretning. Indledning: Hver gang vi tager hul på et nyt år og gør status på det forgangne, er det altid spændende at finde ud af, om året

Læs mere

PND. protein nedbrydnings defekt foreningen. Projektbeskrivelse

PND. protein nedbrydnings defekt foreningen. Projektbeskrivelse PND protein nedbrydnings defekt foreningen Projektbeskrivelse - fokusprojekt 2014 Vi er PND-foreningen (Protein Nedbrydnings Defekt foreningen), en lille patientforening hvor alle vores medlemmer primært

Læs mere

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Sted: Café Charlottenborg, Nyhavn 2, 1051 København K Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse

Læs mere

ÅRSRAPPORT Care4Burn. Children s Burn and Education Programme

ÅRSRAPPORT Care4Burn. Children s Burn and Education Programme ÅRSRAPPORT 2017 Care4Burn Children s Burn and Education Programme 1 Indholdsfortegnelse Care4Burn, en humanitær sundhedsfaglig organisation s. 3 Organisationsstruktur s. 5 Bestyrelsen s. 5 Årsberetning

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Referat af DFUNKs generalforsamling, 17. marts 2013

Referat af DFUNKs generalforsamling, 17. marts 2013 Referat af DFUNKs generalforsamling, 17. marts 2013 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Nicholas Referent: Line Stemmetællere: Mie og Julie 2. Landsbestyrelsens årsberetning ved formanden

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang.

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. 1 Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. Vi skal tage afsked med hinanden I skal sige farvel til hinanden.

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

ISOBRO. Analyse af udviklingen i de danske indsamlingsorganisationers. perioden 2003-2007

ISOBRO. Analyse af udviklingen i de danske indsamlingsorganisationers. perioden 2003-2007 ISOBRO Analyse af udviklingen i de danske indsamlingsorganisationers indtægter mv. i perioden 2003-2007 Deloitte ISOBRO Indholdsfortegnelse Side 1. Indledning og formål 1 2. Gennemførelse af undersøgelsen

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

YaSally. Støtteorganisation for Gambia. NYHEDSBREV fra YaSally

YaSally. Støtteorganisation for Gambia. NYHEDSBREV fra YaSally Januar 2014 NYHEDSBREV fra YaSally Godt Nytår YaSally vil gerne ønske alle medlemmer, sponsorer, frivillige og alle andre som støtter foreningen et rigtig Godt Nytår 2014. Indsamling I juli måned 2013

Læs mere

Sundheds- og Ældreudvalget SUU Alm.del Bilag 553 Offentligt

Sundheds- og Ældreudvalget SUU Alm.del Bilag 553 Offentligt Sundheds- og Ældreudvalget 2015-16 SUU Alm.del Bilag 553 Offentligt Tirsdag den 24. maj 2016 kl. 15: Foretræde for Sundhedsudvalget Tak for den store støtte I har givet til Sex & Samfunds arbejde. Tak

Læs mere

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Ledertræf på tværs Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Agenda - Danmarks Bowling Forbund - Hvad kan vi gøre som klub - Affiliate partner - Gode ideer - Stars & Strikes eksempel - Spørgsmål Salg & Marketing

Læs mere

Formandens beretning for 2017

Formandens beretning for 2017 Formandens beretning for 2017 Bestyrelsens møder og arbejde 2017 har været et år som vi i Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn vil tænke tilbage på med glæde. 2017 var året, hvor vi kunne fejre foreningens

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

- Sponsoroplæg - ZikelprinsEsserne Race. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - ZikelprinsEsserne Race. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! ZikelprinsEsserne Race 9260 Gistrup Cykling - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsormatch.dk/zikelprinsesserne-race

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2015

FORMANDENS BERETNING 2015 FORMANDENS BERETNING 2015 Tiden ikke bare går stærkt - den løber afsted. Og det skyldes jo heldigvis oftest, at der sker så meget interessant dag efter dag, at man helt glemmer tiden. Ihvertfald føler

Læs mere

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover:

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover: VI VIL EUROPA! Følgende dokument skal ses som forretningsudvalgets tanker om fremtidens Europabevægelse og dermed også som motivation for de vedtægtsændringer, som er stillet af forretningsudvalget på

Læs mere

EKSPONERING & ENGAGEMENT

EKSPONERING & ENGAGEMENT CBS Sport Sponsormuligheder EKSPONERING & ENGAGEMENT CBS Sport Baggrund CBS Sport blev dannet i 2006, og klubben har sin base på Copenhagen Business School CBS Sport dækker 9 forskellige sportsgrene samt

Læs mere

DANMARKS INDSAMLING 2020 EFTERSKOLERNES INDSAMLING INSPIRATIONSKATALOG

DANMARKS INDSAMLING 2020 EFTERSKOLERNES INDSAMLING INSPIRATIONSKATALOG DANMARKS INDSAMLING 2020 EFTERSKOLERNES INDSAMLING INSPIRATIONSKATALOG Efterskolernes indsamling Hvert år samles en stor del af Danmarks efterskoler i kampen mod fattigdom. Vi er utroligt glade og taknemmelige

Læs mere

Regnskab for landsdækkende hus- og gadeindsamling

Regnskab for landsdækkende hus- og gadeindsamling KIRKENS KORSHÆR Regnskab for landsdækkende hus- og gadeindsamling 2018 Særskilt regnskab I henhold til 8, stk. 2 i bekendtgørelsen om indsamling m.v. CVR 82883711 Indholdsfortegnelse Indledende oplysninger

Læs mere

Nyhedsbrev august 2018

Nyhedsbrev august 2018 Nyhedsbrev august 2018 Nyheder fra Formanden for Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Mål: Hjemmeside: Det er nu cirka et halvt år siden, at jeg startede som formand for Vinding Ungdomsog Idrætsforening.

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Om arrangøren f.reklame: Sport, marketing og events f.reklame A/S er en virksomhed med en bred kontaktflade. Vi har i mere end 40 år beskæftiget

Læs mere

Evaluering af UNICEF By 2017

Evaluering af UNICEF By 2017 Evaluering af UNICEF By 2017 1 1. Forord I august 2015 kontaktede UNICEF Danmark Ballerups borgmester med henblik på, at Ballerup Kommune skulle være UNICEF By i 2017. I januar 2016 gav Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Økonomisk Ugebrev har modtaget følgende fra Brøndbys pressemand, som svar på stillede spørgsmål:

Økonomisk Ugebrev har modtaget følgende fra Brøndbys pressemand, som svar på stillede spørgsmål: Økonomisk Ugebrev har modtaget følgende fra Brøndbys pressemand, som svar på stillede spørgsmål: Du har fremsendt en række spørgsmål til vores bestyrelse. På vegne af bestyrelsen svarer bestyrelsesformand

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Formandens beretning 2019 Støtteforeningen for Toftlund Biograf Afholdt mandag den 4. februar 2019.

Formandens beretning 2019 Støtteforeningen for Toftlund Biograf Afholdt mandag den 4. februar 2019. Formandens beretning 2019 Støtteforeningen for Toftlund Biograf Afholdt mandag den 4. februar 2019. Formanden bød velkommen til de 26 fremmødte medlemmer. Først punkt på dagsordenen var valg af dirigent

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017 Aarhus Døveforening Generalforsamling d. 18. marts 2017 53 stemmeberettede medlemmer og 11 gæster Hovedbestyrelsen for 2016/2017 Forkvinde: Brit Holm Andersen. Kasserer: Gert Johnsen. 1. repræsentant:

Læs mere

Gør 1% indsats til 100% forskel

Gør 1% indsats til 100% forskel Gør 1% indsats til 100% forskel Social ansvarlighed styrker og & løfter din virksomheds profil Så meget kan dine bidrag betyde for udsatte børn At udvise social ansvarlighed er et udtryk for engagement

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere