BOBLEN. O August 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BOBLEN. O August 2014"

Transkript

1 O O O BOBLEN O O O August 2014

2 Bådehavnen Køge Mobil

3 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: Danske Bank: Bestyrelsen: Turudvalg: Formand: Peter Wium Tlf.: o Annie Mikkelsen pw@nils-wium.dk o Carsten Mølbak Næstformand: Thomas Aakjer Tlf.: o David Gravenhorst Kasserer: Jeanette Tina Jensen Tlf.: o Knud-Erik Petersen kasserer@koegedykkerklub.dk o Lars Bock Sekretær: Lars Bock Tlf.: o Majbritt Birk Olsen Revisor: Jesper Laage Petersen Tlf.: o Thomas Aakjer o Tom Skaibæk Bestyrelsesmedlemmer: Jesper Nielsen Matrialeudvalg: Robert Veng o Carsten Mølbak o David Gravenhorst William Siefert o Jesper Laage Petersen Jan Samsing (suppleant) o Jesper Nielsen o Peter Barakonyi Hjemmeside: o Lars Bock Kabys og festudvalg: o Thomas Aakjer o Henriette Hansen o Robert Veng Redaktør for Boblen: o David Gravenhorst o Else Aagaard Tlf.: o Hanne Thomsen boblen@koegedykkerklub.dk o Majbritt Birk Olsen o Peter Barakonyi Rugby udvalg: o Peter Gregersen o Peer Christensen o William Siefert Leje af klublokaler & adm. af nøgler: o Poul Engell Ansvarlig Klub Instruktør: o Carsten Mølbak Annoncer: o David Gravenhorst o Peter Wium KØGE DYKKERKLUB En Klub for alle VIL DU VÆRE MED? Danmarks bedste dykkerklub!

4 Referat fra bestyrelsesmøde den 5. august 2014 Mødedeltagere: Peter, Lars, Jesper, Jeanette, Thomas, William, Jan, Robert Afbud: Ingen Post: Dykkerklubben Hajen har fremsendt henvendelse om KDK vil være venskabsklub. TÅ har haft kontakt og er i fortsat dialog med klubben. Info: Etableringen af et Hav svømmebad afventer prøver af vandkvaliteten, som tages regelmæssigt henover, sensommeren og efteråret, som skal påvise om vandet er rent nok. Der vil i løbet af efteråret blive arrangeret mini kursus i brug af klubbens fyldeanlæg for de nitrox dykkere, som ikke er i besiddelse af et mikser & blender certifikat og som benytter klubbens anlæg. Der er et par gange blevet pillet ved ilt flasken til klubbens continius anlæg. Det skal man ikke, da dette kan medføre at kompressoren får for meget ilt, hvilket kan risikere at den sprænger i luften! Så venligst kontakt Jesper Nielsen, Carsten Mølbak eller Lars Bock hvis flasken er tom. Der bliver lavet et skilt til døren. JN JJ, TÅ og WS oplyste at der var kommet 2 stk. nye passive medlemmer, 1 stk. nitrox dykker, 3 nye rugbyspillere samt 1 stk. almindelig dykker. Garagen skal ryddes for tomme uafhentede flasker, m.v.. Så hvis ikke i vil bruge jeres flasker bedes i komme forbi med ventilerne, så de kan blive samlet og brugt/solgt til et godt formål. Udvalgsmøde: RV arrangerer efterårsfest for klubben. Svømmehalskort: Alle som ønsker svømmehalskort skal få meldt sig på hjemmesiden. Der laves opsamling på bestilling den , , og den WS sørger for at få bestilt kort og for, at de kommer ud med Boblen, så det sikres, at de enkelte medlemmer får det sendt til døren. TÅ har sendt en erindringsmail ud til klubbens medlemmer så alle nu har fået en reminder om at det er tid til at få bestilt kortet. Kabys: Husk at der stadig efterlyses friske kokke til klubbens madaftener Turudvalg: LBO udarbejder oplæg til huskeliste for pakning af RIB/gummibåd til hjælp for turlederen. JS efterlyste idéer til venteliste for turene, da der tit var ledige pladser på turene. Materieludvalg: På mødet i materieludvalget den 10. juni blev der udarbejdet en kontakt liste, fordelt ud på de forskelige ansvarsområder, der er i materieludvalget. Denne bliver lamineret og ophængt i klubben. JN indkøber luftpumpe til den lille gummibåd, så denne også kan fyldes af UV jægerne. Herudover købes kost til vask af klubbens båd. Vedligeholdelse af klubben: PW sørger for at låseblikket kommer til at virke ordentligt RIB: Motor har været til service og fået ny propel.

5 Uddannelse: CMAS 1 PW kontakter CM for udarbejdelse af kursus program for 2015 kursus. CMAS 3 program er udsendt og der bliver udsendt faktura til de tilmeldte. Juniordykning: Klubben efterlyser dykkergrej i juniorstørrelser, så tøm jeres gemmer for specielt dragter, som ikke længere bruges. Grej afleveres i klubben, og meget gerne afmærket så man kan se, at det er til fri afbenyttelse. Børneattester: PW sørger for at få udfyldt de manglende børneattester ved næste juniordykker arrangement. Regler for brug af RIB: Alle bådfører bedes tage en kopi af deres bådførerbevis, sådan at disse kan ligges i båden i tilfælde af, at man skulle få behov for at bruge dette. Boblen: Klubmodul: T-shirt Konkurrencen: TA oplyste at vinderen af T-shirt konkurrencen var fundet, og at der nu ville blive lavet et par prøve trøjer. PW indhenter tilbud på dette. Kommende arrangementer: Søndre Havnedag den 23. august. KDK deltager med juniordykkerne. Så kontakt PW hvis du er interesseret i at give en hånd med. Havnedag på havnen den 24. august, og der arbejdes med plan for hvilke aktiviteter klubben skal afholde på dagen. Køge festuge august, kig på hjemmesiden og tilmeld dig til de ledige vagter. På bestyrelsens vegne Lars Bock Næste møde er den 11. september 2014 kl. 19:00 i klubben.

6 CMAS* dagens dyk 4/ Af Rebecca Veng Vi startede dagen ud med, at blive briefet om dagens dyk. Derefter fik vi tildelt en makker. Jeg blev parret med Carsten. Efter vi alle havde tjekket udstyr og var klædt på til at gå i vandet, gik vi mod båden. Vi sejlede ud på omkring 8 meters dybde og blev smidt i vandet. Da vi skulle ned på bunden, havde jeg lidt svært ved at komme ned, så Carsten fik hevet mig med ned. Efter vi havde afbalanceret lidt, svømmede vi afsted med en kurs på 60. Da der var gået ti minutter skulle jeg lave octopusøvelsen. Jeg gjorde tegn til, at jeg ikke havde mere luft og Carsten fandt octopussen frem. Det gik fint, og vi prøvede at svømme lidt videre med den i munden. Da jeg havde prøvet det, stoppede vi op, så jeg kunne få min egen i munden igen. Der var ikke så meget at se andet end muslinger, der trak sig sammen, hvis man rørte dem. Efter 29 minutter blev vi hevet op, fordi vores line sad fast i båden. Vi blev hevet op på båden, og sejlede mod havnen igen. På andet dyk havde vi samme makker, og skulle lave bjergningsøvelsen. Vi nåede ud på vandet, og blev smidt i vandet endnu en gang. Vi startede bjergningsøvelsen efter vi har dykket lidt. Carsten startede med at lave det på mig. Derefter var det min tur. Jeg startede med at vende ham lodret op, så holdt jeg fast i hans vest med venstre hånd, og pustede luft i hans vest med den højre. Efterhånden røg vi stille og roligt op mod overfladen og kunne signalere hjælp. Da det var overstået, svømmede vi ned mod bunden igen og dykkede videre. Vi så lidt fladfisk, og jeg fik også viftet en foran masken på mig af Carsten. Vi havde svømmet noget, før jeg kunne mærke kulden i mine tær. Da vi nærmede os de 30 minutter lavede Carsten et tegn, som jeg troede betød bjerningsøvelsen. Så jeg tager fat i ham, vender ham lodret, og begynder at få ham lige så stille op. Da jeg så finder ud af, at han havde prøvet at signalere til at vi skulle svømme lidt skråt op ad. FEST FEST FEST i Køge Dykkerklub lørdag d. 27. september 2014 Kabys- og Festudvalget arrangerer FEST med spisning, hygge og en lille svingom sæt X i kalenderen nu Mere om festen kommer snart på klubbens hjemmeside, hvor tilmelding så kan foretages

7 RIB tur til Dannebrog 7. aug Af Bjarne Mortensen Den 4. oktober 1710 sank orlogsskibet "DANNEBROG" midt i Køge Bugt efter en hård kamp mod den svenske flåde, hvor skibet trods ild ombord fortsatte kampen til det sprang i luften. Blandt de 500 omkomne var skibets chef kommandør IVAR HUITFELDT, der ved sin indsats i dette slag blev kendt som en af nationens søhelte. "DANNEBROG" gik ned med 82 kanoner ombord, hvoraf de 78 var bronzekanoner og således lukrative at bjærge til genbrug eller omsmeltning. 303 år og 10 måneder efter har Køge dykkerklub endnu engang en dykkertur til dette gamle vrag. Med en noget hektisk dag bag mig, når jeg kun lige ind i klubben for at skifte til våddragt, da jeg møder David, som storsmilende siger: vi sejler om 10 minutter, så du skal skynde dig. OK jeg er klar om 5 minutter. Dragten passede stadig, fedt! Efter ikke at have været i vandet et godt stykke tid, havde jeg set frem til at skulle i vandet igen, og med en vandtemperatur på ca. 24 grader kunne det kun blive en fornøjelse. 11 gode dykkervenner havde ligeledes valgt at snuppe en aftentur til dette spændende vrag. Kl røg 2 RIB er, med Carsten og Thomas som skippere, ud gennem havnehullet med kursen mod Dannebrog. Godt 30 minutter efter var vi på positionen. Med lidt kredsen rundt, var der klar til drop af bøje. Peter Wium og jeg (Bjarne) sagde hunden, var makkere. Vi gled langsomt ned ved bøjen for 12 m efter at ramme bunden. Fin sigt 6-8 m og en svag strøm som for engang skyld var på vores side, til at lede alt vores pladder væk fra dykket. Lidt hurtig orientering og bum der var vraget. Trods de mange år på bunden er det stadig fantastisk at egetræ holder sig så godt. Livet på vraget var fint, mange store krabber, som gerne ville i kamp med os og myriader af fiskeyngel svømmede i store stimer rundt om os og godt gemt lå en ÅL og trykkede sig. Efter et par ture rundt om vraget og en lille afstikker væk fra vraget, var tiden ved at være brugt. 45 minutter og så lige 12 m til overfladen. Ca. kl 2000 var alle sikkert tilbage i begge RIB er og med Else s sunde kage (der var æbler og rosiner i ) kunne vi sætte kurs mod Køge havn igen. Tak for en dejlig tur i bugten, Dannebrog er stadig et fint vrag at besøge.

8 Mad aften, den første torsdag i hver måned! Husk at meld dig på - Under event på Køge dykkerklubs hjemme side. Et par friske kokke er altid velkomne, til at lave maden! Kontakt Jytte og aftal nærmere på tlf eller mail jesper.jytte@os.dk. ******************************************************************************* SVØMMEHALSKORT Hvis du fik bestilt svømmehalskort i tide, er kortet sendt med denne Boblen Der laves opsamling på bestillinger d. 1/9-14, 1/10-14, 1/12-14 og den 1/3-15 kortene sendes med ud i førstkommende Boblen Husk at bestille svømmehalskort på klubben hjemmeside Svømmehallen opkræver et gebyr på 25 kr., hvis fx kortet mistes, og der bestilles et nyt. Speedbådsfører kursus i september 2014 Kurset afholdes fra d. 8. til 11. sept. med aflæggelse af prøve, sandsynligvis d. 12. sept. Tilmelding foregår i klubhuset på skema, der lægger fremme i kabyssen eller selvfølgelig hjemmesiden. Tilmeldingsfrist: 28. august 14 Kurset indeholder: Teori, praktisk bådhåndtering og aflæggelse af prøve. Pris: Medlemmer af Køge dykkerklub 850 kr. + brændstof. Øvrige 1200 kr. + brændstof. For nærmere info ring til Robert Zimmermann:

9 Af Bo Sonne Andersen DM i UV-jagt 2014 I år blev DM i UV-jagt afholdt i Nordjylland. William Siefert, Majbritt Birk Olsen og undertegnede havde taget udfordringen op, og deltog for Køge Dykkerklub. Konkurrencen skulle foregå den 7. og 8. juni med 5 timers jagt begge dage. Jagten foregik ved hhv. Hirtshals og Hirsholm øst for Frederikshavn. Afgang, hundelort og silende regn Vi tog morgenfærgen fra Odden til Århus den 6. juni. Planen var at scoute/spejde ved Hirtshals før konkurrencen, så vi havde en ide om hvor alle de berømte og kæmpestore vesterhavsfisk gemte sig, og hvad vi i det hele taget kunne vente os. Da vi nåede Århus stod regnen ned i stænger, og i perioder blev regnen endnu kraftigere. Udsigten i horisonten viste dog, at der måtte være fint vejr ved Hirtshals, hvor vi skulle scoute. Da vi ankom, regnede det stadig, så vi valgte at trække tiden med at indtage frokost i bilen. Med udsigt til omklædning i silende regn var det ikke ligefrem de mest entusiastiske UV-jægere, der befandt sig i bilen lige på dette tidspunkt. Heldigvis er der tørvejr i de fleste biler, og vi cirkulerede derfor rundt i havneområdet, og ledte efter egnede halvtage vi kunne stå under. Efter nogen søgen fandt vi et egnet halvtag. Det viste sig dog at være et flittigt brugt hundetoilet, og dette hjalp ikke ligefrem på entusiasmen. Vi luskede derfor ind i bilen igen, og cirkulerede videre. Til sidst fandt vi dog et fint sted, og det lykkedes at komme i dragterne uden at blive våde Entusiasmen var ved at vende tilbage, og vandet så jo lækkert ud. Det med at scoute er nu vældig godt. Jeg fandt eksempelvis ud af, at jeg havde glemt min bøjeline, så medens Majbritt og William gik i vandet, gik min tur til Netto i våddragt for indkøb af tørresnor. Joh man gjorde skam indtryk i Hirtshals. Da det endelig lykkedes at komme i vandet viste det sig, at sigten var temmelig dårlig vel mellem 0,5 meter og maks. 2 meter. Alligevel lykkedes det at opspore både rødspætter, skrubber, hornfisk og taskekrabber. En udfordring var dog, at man flere steder nærmest skulle grave i bunden med næsen for at se fiskene, og de viste sig altså at være lidt næsesky. Det gjorde det ikke nødvendigvis helt let at få øje på fiskene, før det var for sent. Hirtshals og endnu ringere sigt Endelig blev det lørdag, og konkurrencen skulle i gang. Vejret var blevet rigtig fint med svag pålandsvind og sol fra en næsten skyfri himmel. Starten gik, og folk halsede af sted mod det sted, de hver især havde udset som det bedste sted at starte. Nogle valgte at svømme næsten 1,5 km ud og dykke på op mod 17 m vand, nogle valgte den sydlige del af molen, og andre valgte at gå/løbe mod syd for at zig/zagge med strømmen nordpå.

10 Det viste sig, at sigten var endnu dårligere end om fredagen, og i perioder var det endda vanskeligt at se spidsen af den korte harpun. Dette påvirkede naturligvis fangsterne, men alligevel blev der fanget både rødspætter, skrubber, tunger, torsk, hornfisk og multer. Overnatningen foregik på Sæby Fritidscenter. De havde lovet at lave aftensmad til os, og DET fik vi. Da vi kom tilbage fra jagten, var der tændt op i grillen og som supplement til en fuldstændig overdådig mængde af div. bøffer m.v., tilberedte de nogle af de fisk, vi havde fanget. Vi var godt nok sultne, men lige på dette punkt kunne vi slet ikke leve op til forventningerne. Der var i hvert fald dobbelt så meget mad, som vi kunne spise og én sagde, at det aldrig nogensinde var sket før, men for første gang i hans liv kunne han ikke engang spise en grillpølse som afslutning på en gang grillmad. Efter årsmødet gik 32 mætte og trætte UV-jægere til køjs. Man skulle være frisk og klar til næste dag. Spændende dag ved Hirsholmene Dag 2 var imødeset med spænding. Som nævnt skulle jagten foregå ved Hirsholm (og Græsholm) øst for Frederikshavn. Turen derud foregik med Frederikshavn SportsDykker klub s fine kutter Anna Bang. Kutteren er fra 1931 og forsynet med en fin ældre 2-cylindret totaktsmotor. Ganske hyggeligt med den gamle og tøffende fiskekutter. Før turen havde alle orienteret sig grundigt omkring strømforhold. Jagtområdet var ca. 1,5 km langt fra syd til nord, og iflg. sejladsudsigten skulle der være en nordgående strøm på 1,5 knob. Vi blev sat i vandet i den sydlige del af området, og Anna Bang ville senere ligge for anker ved nordgrænsen af jagtområdet. Den dykker der evt. ramte ved siden af, og blev ført nord for kutteren af strømmen var diskvalificeret. Vi havde sådan set bare at ramme kutteren alternativet var et stop lidt længere nordpå Norge. Der var således lagt i kakkelovnen til en spændende jagt, for det er ikke nødvendigvis særlig let/sjovt at svømme langt mod 1,5 knob strøm, og der var risiko for, at jagten hurtigt var overstået, hvis man drev for hurtigt mod nord. Nogle havde derfor lidt sommerfugle i maven. Starten foregik ved, at vi hoppede i vandet fra kutteren og lagde os med vores bøjer og udstyr ved et tov forbundet til Anna Bang. Når alle var ved tovet, ville konkurrencen blive sat i gang. Som nævnt var der en anelse nervøsitet at spore, og én havde fået for meget bly på og følte, at han var ved at synke ved tovet. At hans bøje samtidig var punkteret, gjorde ikke situationen bedre. Assistancen kom naturligvis hurtigt fra andre dykkere og en sikkerhedsbåd. Han kom herefter af med lidt bly, fik en anden bøje, og lagde sig igen til rette ved tovet.

11 Da jagten blev sat i gang, svømmede alle 32 UV-jægere for fuld hammer ind mod kysten. Alle fisk i området blev sandsynligvis skræmt fra vid og sans, pga. de vilde dykkere der kom plaskende og farende, alt hvad de kunne vel nærmest med fråde om munden. De eneste fisk der var tilbage, var en del flotte savgylter (se evt. ), der sandsynligvis vogtede reder, og derfor var villige til at ofre livet for det kommende afkom. Strømmen viste sig ikke at være slem, og mellem øerne var der ikke nævneværdig strøm. Det var derfor en stor fornøjelse at svømme rundt og nyde nogle fine og afslappede dyk over den flotte bund. Fisk var der generelt lidt langt imellem, og hovedparten af fangsterne bestod af skrubber. Flere skrubber gemte sig godt under tang, hvilket sikkert er udmærket, hvis man er fisk, og gerne vil overleve, når der er mange sæler i området. Det var også en fornøjelse at opleve springlaget. Over springlaget var vandet lunt og sigten relativ dårlig. I selve springlaget flimrede vandet kraftigt lidt som varmedis i luften på en varm sommerdag. Under springlaget (ca. 4-6 m dybde) var vandet meget klart og temmelig koldt vel ca. 8 C. Den gode sigt under springlaget og den varierede bund gjorde dykkene flotte, men fiskene var absolut ikke glade for det kolde vand, og der blev sandsynligvis ikke fanget fisk overhovedet under springlaget. Hvad blev det så til? Da jagten var slut, sejlede Anna Bang 32 trætte UV-jægere ind til Frederikshavn igen. Efter en lidt længere havnemanøvre lykkedes det at komme til kaj, og det var tid til indvejning af dagens fangst. Efter grundigt vejearbejde og optælling af point viste det sig, at vi fra Køge Dykkerklub endte på en 3. plads i holdkonkurrencen. VI VANDT SÅLEDES BRONZE FOR HOLD TIL DM I UV-JAGT. Det er vist første gang, det er sket i klubbens historie - og ja mine holdkammerater fangede mange fisk! Alt i alt var det en super spændende og sjov weekend til DM i UV-jagt. Det kan klart anbefales at deltage.

12 Dykkertur KALENDER Tilmelding og betaling på klubbens hjemmeside KDK Turkalender September - December Dato Dag Mål Sted Tid Turleder Mobil Antal Max dybde Lørdag Kullen Kullen 07:00 Majbritt Birk Olsen Lørdag Ostmark S/S Torekov Carsten Mølbak Lørdag Birger Jarl Rødvig 07:00 Carsten Mølbak Lørdag Flinteovnen Rødvig 07:00 Tom Skaibæk Lørdag Minos Rødvig 07:00 Carsten Mølbak Lørdag M403? Hundested 07:00 Carsten Mølbak Lørdag Dr Eichelbaum Skælskør 07:00 Carsten Mølbak Lørdag Kerteminde Kerteminde 07:00 Lars Bock Lørdag Hornbæk Muslingetur Hornbæk 07:00 Tom Skaibæk Lørdag Nytårsdyk Klubben 10:00 Carsten Mølbak bvuv-jagt KALENDER Tilmelding og betaling på klubbens hjemmeside Dato Ugedag Dykkermål Sted Afgang kl. Turleder Pris Kr. 13. sept. Lørdag Sjællandsmesterskab i? 8.00 Majbritt UV-jagt 21. sept. Lørdag UV-jagt med point Afhænger af vejr 8.00 Majbritt okt. Lørdag UV-jagt med point Afhænger af vejr 8.00 Majbritt 50 Kursus-KALENDER Tilmelding og betaling på klubbens hjemmeside Dato Kursus Sted Kl. Antal pladser Pris Kr. 2. & 9. September Basic Nitrox Kursus Klubhuset /12 September Speedbådscertifikat Klubben Se opslag & 23. september Gasblender & Servicetechnician Klubhuset Andre ARRANGEMENTER Evt. tilmelding på klubbens hjemmeside Dato Arrangement Sted 23. august Søndre Havnedag. Søndre Havn KDK deltager med juniordykkerne. Kontakt Peter Wium, hvis du er interesseret i at hjælpe 24. august Havnedag på havnen Klubhuset Plan for aktiviteter i klubben er på vej Kontakt Thomas Aakjer, hvis du vil være med på dagen august Køge Festuge Kig på hjemmesiden og tilmeld dig til de ledige vagter Kontakt Henriette (Henry) hvis du har spørgsmål Køge Torv 27. september Fest i Køge Dykkerklub Klubhuset

13 NAK & ÆD Klarskov strand Af Else Aagaard Hen over sommeren har enkelte klubmedlemmer arrangeret spontan UV-jagt med efterfølgende hygge på stranden under navnet: NAK & ÆD. Vi har haft mødtes på Klarskov strand, iført os UV-udstyr, nogle med flasker på ryggen, og bilerne haft været pakket med køletasker, grilludstyr og godt humør. Der har været plads til alle; børn, voksne og os der aldrig bliver mere end 15 år Den første gang, vi var der, fik flere af os flade fisk med hjem til fryseren, mens vi nøjedes med at spise den medbragte grillmad. Anden gang havde nogle af os aftalt, at vi ville spise det vi fangede. NAK & ÆD i virkeligheden! Det må de flade absolut ha hørt, for der var tydeligvis færre flade at fange. Heldigvis var nogle af klubbens garvede UV-jægere med (hun blev nr. 4 ved DM), så alle fik lækker grillet fisk efter Henrys opskrifter. Mums! Helt igennem 2 skønne afslappende UV-stranddage, som sikkert gentages. Kullen - dagstur Dato: Lørdag den Afgang fra klubben: 7:00 Turleder: Majbritt Birk Olsen/Thomas Aakjer / Pladser: 10 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til CMAS * Dybder: 0 18 meter (Top Bund) Dagstur til Kullen. Dykkerstedet er endnu ikke fastlagt, men vi medtager ribben, så dykkergrejet sejles fra Mølle/Arild havn til dykkerstedet (Paradis hamn, Abla hamn).

14

15 Olderne Olderne mødes sidste fredag i måneden. Husk tilmelding senest Onsdag. Fredag d.29 August 2014 Kl 18:30 Jimmy Lund jimmylun@gmail.com Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Fredag d.26 Septembr 2014 Kl 18:30 Svend Erik Jensen kogej@privat.dk Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk Fredag d.31 Oktober 2014 Kl 18:30 Inge Birthe Rønholt ibh47@hotmail.com Jimmy Lund jimmylun@gmail.com Fredag d.28 November 2014 Kl 18:30 John Dahlbæk dahlbaek@webspeed.dk Gøsta Persson persson@oncable.dk Tilmelding til madhold pr telefon eller ved at sende en til holdet. DEADLINE for indlæg til næste BOBLEN senest den 15. september Skriv til boblen@koegedykkerklub.dk når du har været på skøn dykkertur, UV-jagt, spillet UV-rugby eller haft en anden oplevelse under eller over vand en oplevelse du gerne vil dele med os andre. Sendt også gerne billeder. Boblen skal hilse og fortælle, at der er tasker til alle junior indlæg Så kære JUNIOR - skriv din historie og send den til: boblen@koegedykkerklub.dk

16

BOBLEN. September 2012

BOBLEN. September 2012 O O BOBLEN O O O September 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Oktober 2014

BOBLEN. Oktober 2014 O O O BOBLEN O O O Oktober 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. December 2013

BOBLEN. December 2013 O O O BOBLEN O O O December 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O O O O BOBLEN O O O Juli 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. November 2013

BOBLEN. November 2013 O O O BOBLEN O O O November 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. Fra årets Fastelavn

BOBLEN. Fra årets Fastelavn O O O O BOBLEN O O Fra årets Fastelavn Marts 2015 HUSK - Generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 kl. 19:30 i Klubhuset Spisning kl. 18:15 - tilmelding senest om tirsdagen på hjemmesiden Bådehavnen

Læs mere

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 O O O O BOBLEN O O Sept./oktober 2017 2. ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke

Læs mere

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september O O O O BOBLEN O O August 2015 Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Marinestaben (tidligere SOK) har fået nyt telefonnr.: RING: 72 85 00 00

Læs mere

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet O O O O BOBLEN O O Maj 2016 Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub,

Læs mere

BOBLEN. April - Maj 2013

BOBLEN. April - Maj 2013 O O O BOBLEN O O O April - Maj 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer O O O O BOBLEN O O Juni/juli 2016 Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Har du taget billeder, som Boblen må bruge frit? Boblen modtager meget gerne

Læs mere

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Tur til PADI -vraget d.12/

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Tur til PADI -vraget d.12/ Juni 2006 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 438 Tur til PADI -vraget d.12/5 2006. I denne parole finder du: PADI-vraget d. 12/5....2 God sommerferie...2 Program

Læs mere

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 O O O O BOBLEN O O Juni 2018 Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt

Læs mere

BOBLEN. Februar 2016

BOBLEN. Februar 2016 O O O O BOBLEN O O Februar 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

Sportsdykkerens december udgave 2013.

Sportsdykkerens december udgave 2013. Sportsdykkerens december udgave 2013. Tæt på Teknisk udvalg vil gerne opfordre til at alle skriver ind med tæt på hændelser igennem episoderapport på DSF hjemmesiden under Teknisk Udvalg. Ideen med ikke

Læs mere

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset O O O O BOBLEN O O Januar/Februar 2015 HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Et par friske

Læs mere

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt O O O BOBLEN O O O Januar 2017 GODT NYTÅR Fastelavn for alle den 26. februar Medlemskort vedlagt Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Flasker, der har været til trykprøvning, kan afhentes i klubhuset

Læs mere

BOBLEN. Maj - juni 2012

BOBLEN. Maj - juni 2012 O O BOBLEN O O O Maj - juni 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

BOBLEN. Marts - April 2013

BOBLEN. Marts - April 2013 O O O BOBLEN O O O Marts - April 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart.

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. O O O O BOBLEN O O August 2017 Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad?

Læs mere

BOBLEN. Marts/April 2016

BOBLEN. Marts/April 2016 O O O O BOBLEN O O Marts/April 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul O O O BOBLEN O O O December 2014 ønsker alle Glædelig Jul Godt Nytår Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 O O O BOBLEN O O O August 2016 Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 Svømmehalskort vedlagt (hvis du var tilmeldt inden den 15. august 2016) Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger O O O BOBLEN O O O Marts/april 2018 Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Juli 2013 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 524 Så er der igen masser af vragdyk på programmet I denne parole finder du: SENIORAFTEN FREDAG DEN 31. MAJ 2013...2

Læs mere

Frederikshavn Sportsdykker Klub. Læsø, pinsen 2007

Frederikshavn Sportsdykker Klub. Læsø, pinsen 2007 Frederikshavn Sportsdykker Klub Læsø, pinsen 2007 Det er fredag d. 25. maj 2007. Vi skal på dykkertur til Læsø. 11 parate dykkere, mad i lange baner og skulle vi snart finde ud af en blind passager: Murphy!

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST O O O O BOBLEN O O November 2018 Invitation til JULEFROKOST Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

BOBLEN. O Maj/Juni 2014

BOBLEN. O Maj/Juni 2014 O O O BOBLEN O O O Maj/Juni 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Arbejds-lørdag i klubben 21. Juni kl. 10-14 Vi holder en arbejdslørdag i klubben 21/6 kl 10-14. Hvis du kan, så grib arbejdstøjet

Læs mere

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ)

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Skrevet af Helle Heidi Jensen Jeg har lige været på lavinehundekursus med min hund Vanilla på 8½ år. Jeg ville helst have deltaget min hund Ginger,

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Damgårdshave Lystfiskerklub

Damgårdshave Lystfiskerklub Fisketur den 22. januar 2019 TURLEDERENS BERETNING 2019 Der mødte 20 medlemmer og 3 gæster op på Havstrygere kl. 8.00 i Helsingør havn. Det blæste lidt fra sydvest med vekslende snebyger, så vi sejlede

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater.

Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater. Selvom Thomas ser lidt fortvivlet ud på forsiden af bladet, kom han dog på benene. Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater. Finn og Thomas er

Læs mere

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ.

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ. LEDER Først vil jeg ønske alle et godt nytår samt et stort tak for alt i Det gamle år. Vores nytårsdyk foregik ved slusen foran Ericsson bygningen, det var et nyt og spændene sted især da der var en kraftig

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Træningsprogram CMAS Juniordykker Bronze vers Side 1 af 16

Træningsprogram CMAS Juniordykker Bronze vers Side 1 af 16 Indhold DSF retningslinjer for juniordykning - generelt... 2 Træningsforløbet Juniordykker Bronze... 3 Br1 Introduktion... 4 Br2 Grundlæggende færdigheder med ABC-udstyr... 5 Br3 Håndtegn... 6 Br4 Komme

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

BOBLEN. September 2015

BOBLEN. September 2015 O O O O BOBLEN O O September 2015 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

BOBLEN. November 2014

BOBLEN. November 2014 O O O BOBLEN O O O November 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Sportsdykkerens februar udgave 2016.

Sportsdykkerens februar udgave 2016. TÆT PÅ episode Sportsdykkerens februar udgave 2016. Bøjeline- viklet rundt om halsen Jeg laver UV Jagt på forholdsvis lavt vand 3-4 meter, og der er moderat strøm. Svømmer med strømmen. Bøjen er forude.

Læs mere

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O O O O BOBLEN O O O Juni 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865 8045569

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls Tirsdag Afgang mod Niagara Falls De gamle kom og hentede mig på kollegiet kl. 09:30 hvorefter vi begav os på den lange køretur mod Niagara Falls. Selve turen føltes dog ikke særlig lang, da jeg sov lidt

Læs mere

BOBLEN. O April 2014

BOBLEN. O April 2014 O O O BOBLEN O O O April 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune Blå Flag program 2012 Ud i det blå i Sønderborg Kommune Juni Juli August Sø 1 Strandkunst On 1 Fjordsafari AKTIVITETSKALENDER Ma 2 Aktiv Sommer To 2 Fjordsafari Ti 3 Aktiv Sommer/Fjordsafari Fr 3 Skibsbygger

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Kredsmesterskabet SJ UV-JAGT 26. August Sprogø

Kredsmesterskabet SJ UV-JAGT 26. August Sprogø Kredsmesterskabet SJ 2017 UV-JAGT 26. August Sprogø Sjællandsmesteren 2017 skal findes ved Sprogø, der regnes for noget af det bedste, mest udfordrende og fiskerige vand, der kan tilbydes undervandsjægere

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Festtale til kredsens 50 års jubilæumsfest (for alle nuværende og tidligere voksne medlemmer, ledere, bestyrelse og venner af kredsen)

Festtale til kredsens 50 års jubilæumsfest (for alle nuværende og tidligere voksne medlemmer, ledere, bestyrelse og venner af kredsen) FDF Solbjerg Fritidscentret 8. oktober 2016 Festtale til kredsens 50 års jubilæumsfest (for alle nuværende og tidligere voksne medlemmer, ledere, bestyrelse og venner af kredsen) Kære alle sammen Hvor

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Vores 10 nye dykkere med en stolt instruktør i midten

Vores 10 nye dykkere med en stolt instruktør i midten Maj 2014. Årgang 11, nr. 2 Vores 10 nye dykkere med en stolt instruktør i midten Dykkerklubbens bestyrelse Formand: Arne Munk Laursen tlf. 41 61 83 18 E-mail: dyk.laursen@gmail.com Næstformand: Robert

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk 360 Grader 15. juli 2015 Blad nr. 122 Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22 - Hjemmeside www:kmhf.dk 1 Indholdsfortegnelse Forsiden Godnatbillede fra Stubbekøbing Side 2 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

BOBLEN. Maj/juni 2017

BOBLEN. Maj/juni 2017 O O O O BOBLEN O O Maj/juni 2017 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Dag 65 Motorhome d. 5/ , Tofino

Dag 65 Motorhome d. 5/ , Tofino Dag 65 Motorhome d. 5/10-2016, Tofino Stillehavskysten.. Da huset var pakket sammen, gik vi en tur til stranden, som lå nedenfor campingpladsen. Side 1 Naturens sjove og flotte kunstværker! Side 2 Side

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Sportsdykkerens oktober udgave 2013.

Sportsdykkerens oktober udgave 2013. Sportsdykkerens oktober udgave 2013. Dykkerlederkursus hos Vedbæk Sportsdykkerklub Som et led i TU s handlingsplan om at tilbyde kurser til afvikling lokalt i klubberne, blev der i weekenden den 24-26.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Sportsdykkerens april udgave 2014.

Sportsdykkerens april udgave 2014. Sportsdykkerens april udgave 2014. Hændelses rapport Stedet, et gamle stenbrud i udlandet. Vejret, en fin sommerdag, næsten ingen vind, solen højt på himmelen og temperaturen godt oppe i tyverne. Vi var

Læs mere