BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL!"

Transkript

1 BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL!

2 FORORD AF CHRISTIAN BARRET Vil du være en del af det berømte fælleskab i Brøndby IF, så har du muligheden nu. Meld dig som frivillig og vær med til at gøre en forskel for en masse unge mennesker fra hele verden i Brøndby Cup og samtidig blive en del af fællesskabet i Brøndby IF. Selvom vi har mange frivillige til Brøndby Cup, kan vi godt bruge endnu flere hænder. Har du ikke været med før - så kommer chancen heldigvis til Brøndby Cup 2018, så tøv ikke med at melde dig som frivillig. Jeg lover dig det bliver sjovt! I forbindelse med Brøndby Cup 2017 tog jeg selv en tjans i madsalen. Det var en god og sjov oplevelse at se så mange glade og herlige unge mennesker, som i god ro og orden spiste den lækre mad, der blev serveret for dem. Den dag jeg deltog, var der der blandt andet frikadeller på menuen. Jeg har ikke det nøjagtige tal - men mere end 1000 frikadeller fik jeg i hvertfald delt ud. Det var i sig selv en oplevelse og ligeledes sjovt at møde og at være sammen med andre frivillige. Vil du også dele frikadeller ud til Brøndby Cup 2018, så meld dig nu, inden den opgave er taget!! Er du ikke til frikadeller, så kan du i denne folder læse mere om de mange opgaver, hvor vi har brug for dig - gerne sammen med familien og gode venner. Brøndby Cup er økonomisk vigtig for klubben. Cuppen er vigtig for fællesskabet i Brøndby IF, så hvis du vil være med til støtte Danmarks bedste fodboldklub, så meld dig som frivillig til Brøndby Cup. Håber vi ses til Brøndby Cup 2018 Christian Barrett Formand

3 OM BRØNDBY CUP Brøndby Cup s historie strækker sig tilbage til 1979, hvor Brøndby IF for første gang afholdt en stor international ungdomsturnering. Turneringens navn var den gang Copenhagen Cup. Turneringen har fra starten været en turnering der blev afviklet i sommerperioden og ideen til turneringen udsprang af nogle fremsynede trænere og lederes ønske om at skabe en turnering, hvor man på tværs af landegrænser kunne mødes til en turnering hvor både det sportslige og det sociale skulle gå hånd i hånd. Selvom vi spiller efter de samme regler i alle lande, så har vi meget at lære af hinanden om hvordan fodbold skal spilles og det får man mulighed for at opleve og diskutere i en international atmosfære. Brøndby Cup strækker sig over 5 spilledage i slutningen af juli/begyndelsen af august, men det er ikke ensbetydende med, at man binder sig for alle 5 dage, når man melder sig som frivillig.der kan bydes ind med det man selv formår og har tid til. Alt hvad der bydes ind med af frivilligt arbejde, vil blive taget imod med glæde. Hvad går pengene til: Overskuddet fra Brøndby Cuppen går primært til ungdomsarbejdet i Brøndbyernes IF og til at udvide Brøndby Cuppen hvert år. Som frivillige får du: Mulighed for at møde mennesker fra hele verden Du får Brøndby Cup Poloshirt Fuld forplejning når du er på vagt Invitation til den store frivillig fest med spisning og levende musik Og ikke mindst hyggeligt og socialt samvær med en masse dejlige mennesker Vi glæder os til at se dig.

4 BANE-EVENTHOLDET PÅ BANE-EVENTHOLDET? Hvad er opgaven: At klargøre samtlige banetyper, således de er spilbare. At holde områderne omkring fodboldbanerne. pæne og rene, at være i god dialog med spillere, trænere, holdledere og tilskuer. At vejlede tilskuer, der har spørgsmål til spilletider og spillesteder. At i det hele taget at oprette ro og orden ved den blotte tilstedeværelse og synlighed. På selve eventområdet: At sørge for, at der er pænt og rent. At føre tilsyn ved diverse legeaktiviteter. At være i god dialog med alle brugerne af eventområdet. At gå til hånde med div. småopgaver, så som at assistere ledelsessekretariatet, samt at være synlig og oprette god ro og orden på området. At udøve mindre parkeringsvagtopgaver. Er man ikke så mobil mere, men alligevel ønsker at bidrage med sin frivillighed, så er der en mulighed for at byde ind her. Ud over de mange opgaver, så bliver man også en del af et rigtigt godt socialt fællesskab, hvor man på tværs af diverse afdelinger, køkkenholdet, skolevagter, logistik, bodholdet m.m. har mulighed for kan skabe nye venskaber og relationer.

5 MADHOLDET PÅ MADHOLDET? Morgenmad: Personer til udlevering af morgenmaden Personer til indgang og udgang Personer til kaffe, mælk og vand, samt til affald Arbejdsgang: Afhentning af varer i container Montering i mælkekølere Brygge kaffe, samt te og vand Klargøring af morgenmad, pålæg brød mm. i udleveringen Efter lukketid pakkes alt mad ned og stilles på køl Mad salen skal rengøres og der forberedes til frokost/opsætning af div engangsservice Frokost: Personer til udlevering af frokost Personer til indgang og udgang Personer til vand, samt affald Afhentning af varer i container Klargøring af frokostbuffet efter aftale med køkken Efter lukketid pakkes alt mad ned og stilles på køl Mad salen skal rengøres og der forberedes til aftensmaden/opsætning af div engangsservice Aftensmad: Personer til udlevering af aftensmad Personer til indgang og udgang Personer til vand, samt affald Afhentning af varer i container Klargøring af opstilling til varm mad Hjælp til afhentning af mad fra køkken Klargøring til udlevering af maden efter aftale med køkken Efter lukketid, maden pakkes sammen og evt. på køl Efter lukketid rengøres sale grundig (evt. med hjælp fra frivillige gruppe)

6 DAG- OG NATTEVAGTER PÅ SKOLERNE SOM VAGT PÅ SKOLERNE? Receptionen på skolerne har åbent døgnet rundt: Dagvagterne tager imod holdende når de ankommer til skolerne, og får vist dem til rette i klasseværelserne, hvor de skal overnatte. De skal videregive relevante informationer og materialer til holdene, være behjælpelige med aflåsning og oplåsning af klasseværelser, og der kan være kiosk-funktion på de enkelte skoler, som også skal varetages. Man skal selvfølgelig yde den nødvendige service over for holdene og være medvirkende til god ro og orden. Som nattevagt er man først og fremmest brandvagt. Det betyder, at man går runder på skolerne både indendørs og udendørs, og sikrer sig at brand- og flugtveje er frie. Men når man nu alligevel er på skolerne fra kl. 22, så kan vi ligeså godt være med til at holde ro og orden. Man er også nattens servicemedarbejder, så man er der, og er behjælpelig, hvis der opstår problemer om natten. Man behøver ikke at kunne alle dage eller nætter. Det er selvfølgelig ønskeligt at nogle kan alle dage/nætter, så vi har en tovholder på hver skole både dag og nat. Men al hjælp er guld værd. Vi bestræber os på, at der er 3-5 vagter i døgndrift på hver skole, så man også kan have lidt kollegial hygge i vagterne. Således bliver det også nemmere at holde sig friske om dagen og vågne om natten. Hvis du beslutter dig for at være frivillig dag- eller nattevagt i Brøndby Cup sørger vi for, at du bliver forberedt godt på opgaven. Bl.a. indbyder vi til et info- og formøde for alle vagter, hvor vi informerer og diskuterer opgaverne i årets Brøndby Cup. Du vil være sammen med nogen der har været med i mange år, og bliver ved med at vende tilbage. Man behøver ikke være vagt- eller branduddannet på nogen måde. Eneste krav er, at du er voksen og ansvarlig (du skal være indstillet på, at det er børn og unge mennesker du har med at gøre).

7 BODHOLDET PÅ BODHOLDET? At være tilknyttet boderne under Brøndby Cup er en stor oplevelse. Du vil komme til at tale med rigtigt mange mennesker, som vil handle eller bare spørge. Cup-deltagerne genkender ofte bodfolkene fra år til år. Der kan være fart på salg i boderne, men også tid til at tale med folk. Man lærer hurtigt at lave en fransk hotdog eller toast. Kaffen er altid i høj kurs, specielt i de tidlige timer. Vi forsøger, at lave 4 timers vagter. Vi forbereder os før Brøndby Cup på et møde eller to, hvor vi fordeler vagter. Det foregår under hyggelige former, hvor vi også lærer hinanden at kende. LOGOSTIKTHOLDET PÅ LOGISTIKHOLDET? Logistikholdet skal blandt andet udføre følgende: Opsætning og nedtagning før og efter cuppen: Hegn - event- & campingområde Hente og aflevere ting fra/til DBU Køleskabe m.v. til skolerne Madrasser fra klubhus til skolerne Opsætning / nedtagning af telte i eventområde og borde i bespisningsområde Under Cuppen: Vare- & vasketøjskørsel SAMARITHOLDET PÅ SAMARITHOLDET? Samaritterne er en lille gruppe på ca. 12 personer, hvor alle som minimum er uddannet samaritter, med flere års erfaring til forskellige spots events. Udover erfaring, har størstedelen været eller er aktive i Brøndby IF, enten som træner, leder, kontrollør, forælder eller afdelingsleder. Derfor er det også en drivkraft, der gør at det bliver sjovt, at være sammen en hel uge til Brøndby Cup. Samaritter gruppen, er altid klar til opgaver og nye udfordringer. Vi er klar hele ugen fra tidlig morgen til sen aften, hvor vi klarer og varetager alle former for tilskadekomst og sygdom, hvis/når disse opstår.

8 SÅDAN BLIVER DU FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP: SKRIV TIL: RING PÅ: ELLER KOM FORBI KLUBHUSET Brøndbyernes IF Klubhuset Brøndby Stadion Brøndby Tlf.:

BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL!

BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL! BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL! FORORD AF CHRISTIAN BARRETT Kunne du tænke dig, at gøre en forskel til glæde for Brøndby IF og vores mange ungdomsmedlemmer. Så er det muligt nu. Meld dig

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011 Verninge Skole Evt. supp. lederovernatning HOG Hinnerup Karlslunde IF Vorup fb Karlslunde IF 14. 16. oktober 2011 Velkommen til Apollo Cup for U-10 drenge i Verninge, som arrangeres i samarbejde mellem

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Øens Hold Cup i FC Broby den 30. marts til 1. april 2012

Øens Hold Cup i FC Broby den 30. marts til 1. april 2012 Øens Hold Cup i FC Broby den 30. marts til 1. april 2012 Arrangør: Velkommen til FC Broby FC BROBY blev i 2006 dannet af 3 fodboldklubber; Vester Hæsinge, Brobyværk og Nr. Broby. Alle tre har en historie,

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september LM ude 2016 i fodbold Program Senior og old i Benløse den 10. - 11. september 2016 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Her er en oversigt over, hvor man kan hjælpe til: Informationen

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

INVITATION TENNIS BREDDE CAMP

INVITATION TENNIS BREDDE CAMP INVITATION TENNIS BREDDE CAMP Kære tennisspillere, forældre, klubledere og trænere. Det er en stor glæde at invitere 10 14 årige breddespillere fra Fyn og Mürwick, (vores tyske venskabsklub) til Hans Christian

Læs mere

Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015

Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015 Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015 Middelfart G & BK s Årgang 2003 træningsstævne er et fodboldstævne for drenge i alderen 11-12 år. Vi lægger op til en hyggelig weekend med børnefodbold på

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller,

Læs mere

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED I SAMARBEJDE MED MIDDELFART SPAREKASSE 9. - 11. JUNI 2017 FRA FREDAG KL. 15.00 TIL SØNDAG KL. 15.00 PROGRAM WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/SSKFODBOLDSKOLE Ved spørgsmål kontakt Thomas Larsen thomas60775088@gmail.com

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Ladies Mud Race 2018

Ladies Mud Race 2018 Ladies Mud Race 2018 TIDSPLAN OG OPGAVER Indhold Tidsplan 13. september kl. 09:00 16:00 Fælleden... 2 Tidsplan 13. september kl. 16:00 18:30 Fælleden... 2 Tidsplan 14. september kl. 09:00 16:00 Fælleden...

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Igen i 2011 byder Brøndby IF velkommen til en stor international ungdomsfodbold turnering Mange drenge og piger fra hele verdenen har gennem årene gæstet Brøndby

Læs mere

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Herning Herning Volley Cup 2010 Den 16. 18. April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Det er med stor fornøjelse, at vi i Politiets Idrætsforening

Læs mere

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Den 27. 28 & 29. januar i Brande og nabobyerne Et af Danmark største indendørs fodboldstævner Gode muligheder for overnatning og super forplejning Spil f.eks. U-10

Læs mere

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015. Havdrup Fodbold. www.hgi-fodbold.dk PROGRAM. Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015. Havdrup Fodbold. www.hgi-fodbold.dk PROGRAM. Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter Indholdsfortegnelse Velkommen til SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015... 3 Regler for SuperBrugsen - Havdrup

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen.

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 1 Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 2 Den daglige pædagogiske praksis i Vuggestueafdelingen. I denne folder har vi forsøgt at beskrive vores mål for den

Læs mere

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside Husk altid at videregive/modtage informationer ved vagtskifte. Opstart Bær vagtvesten så alle kan se, at det er dig, de skal henvende sig til. På Ullerup Bæk skolen, afd. Nørre Allé, sættes røgalarmer

Læs mere

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Hold-DM afvikles i weekenden fredag d. 19. april til søndag d. 21. april 2013. Så er det tiden, at du og dine venner skal vise,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan.

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan. VELKOMMEN TIL BRØNDBY IF TIL MEDLEMMER OG DERES FORÆLDRE Historie Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16 Nordea Næstved Cup Fra den 3. til 5. oktober 2014 Ungdomshåndbold U10-U16 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2014. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Vestdanske Kortbane Mesterskaber, som finder sted den 5. til 7. oktober 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars Hededal udtaler:

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST Kære håndboldvenner, VELKOMMEN TIL HANNIBAL CUP IKAST Stævnet afholdes d. 21.-23. september. Dette er 46. gang, at vi kan afholde

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold LM inde 2016 i fodbold Program LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

ALBERTSLUND HÅNDBOLD. Sportyfied Cup. 31. maj og 1. juni 2014

ALBERTSLUND HÅNDBOLD. Sportyfied Cup. 31. maj og 1. juni 2014 ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til Sportyfied Cup 31. maj og 1. juni 2014 Det er med stor glæde, at vi igen i år kan invitere til stævne i Albertslund, denne gang for 44. gang og endnu en gang med

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 21. 23. september 2018 for drenge U10-U13 Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spillere, trænere/ledere, forældre og øvrige supportere hjertelig velkommen

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. Landsmesterskab for U8-U9 piger og drenge Den marts 2016 i Sorø.

LM inde 2016 i fodbold. Program. Landsmesterskab for U8-U9 piger og drenge Den marts 2016 i Sorø. LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for U8-U9 piger og drenge Den 5. - 6. marts 2016 i Sorø www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til

Læs mere

VELKOMMEN TIL VSF CUP drenge årgang 03 & 04

VELKOMMEN TIL VSF CUP drenge årgang 03 & 04 VELKOMMEN TIL VSF CUP 2014 drenge årgang 03 & 04 VELKOMMEN TIL VSF CUP 2014 drenge årgang 03 & 04 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info Kære Medarbejder. Tak fordi du har meldt dig som medarbejder i festivalens bedste bod. Vi glæder os til at samarbejde med dig i en bod, hvor der skal sælges en masse frugt. Vi ved, at vi kræver en stor

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

Mad- og måltidspolitik Bakkehuset

Mad- og måltidspolitik Bakkehuset Mad- og måltidspolitik Bakkehuset Forord Bakkehusets mad- og måltidpolitik er tænkt som et arbejdsredskab for at bevidstgøre børn, forældre og personale i forhold til sunde madvaner og livsstil. Igennem

Læs mere

Program. LM inde 2016 i fodbold

Program. LM inde 2016 i fodbold LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for Dame senior, herre senior, old girls og old boys Den 20. - 21. februar 2016 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen www.dgi.dk/fodbold Velkommen

Læs mere

ALBERTSLUND HÅNDBOLD. Indbyder hermed til. TILMELDING PÅ: www.aghaandbold.dk NY. Sportyfied cup. 1. og 2. juni 2013.

ALBERTSLUND HÅNDBOLD. Indbyder hermed til. TILMELDING PÅ: www.aghaandbold.dk NY. Sportyfied cup. 1. og 2. juni 2013. ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til Sportyfied cup 1. og 2. juni 2013. Det er med stor glæde, at vi igen i år kan invitere til stævne i Albertslund, denne gang for 43. gang og denne gang med ny hovedsponsor

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. Information og Betaling: Carsten Lindholm

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. Information og Betaling: Carsten Lindholm Velkommen til Øens Hold Cup i Ringe Boldklub. Stævnet, hvor alt er tæt på og inden for kort gå-afstand. Det er nu 14. gang, vi byder velkommen til Øens Hold Cup i samarbejde med Øens Hold / OB. Vi krydser

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER LANDSFINALE 2010 LANDSFORENINGEN SOLRØD SVØMMEKLUB VELKOMMEN Solrød Svømmeklub og landsforeningen DUKA-svøm byder hermed velkommen til DUKA Landsfinale 2010, som finder sted i weekenden

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den august 2015 i Brande.

LM ude 2015 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den august 2015 i Brande. LM ude 2015 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 29. - 30. august 2015 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2016 den august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2016 den august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2016 den. 19-21 august. Hvad med at prøve noget nyt og anderledes stævne under åben himmel i Danmark? Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER

Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER Weekendens Dr. Dorothea Cup nærmer sig, og med denne folder har vi forsøgt at samle en lang række praktiske oplysninger. Er der noget, du mangler svar på, er du velkommen

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d. 18. 19. april 2015 Billeder fra U10DM 2014 se mere på http://www.flickr.com/photos/grevehaandbold Kære deltager For 16. gang byder vi jer

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program LM for Senior old girls og boys, veteraner, super veteraner d. 3. - 4. februar 2018 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen wwww.dgi.dk/fodbold

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i september, oktober og november. COPENHAGEN PRIDE 2018 KULTURHUSET PULSEN LØRDAG D.18. AUGUST Hold øje med Pulsens paradevogn,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

Drenge U8/U9 Piger U9/U10

Drenge U8/U9 Piger U9/U10 MINI BIF-CUP BRANDE 5.- 6. JULI 2019 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER Drenge U8/U9 Piger U9/U10 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark

Læs mere

Velkommen til Hedeboturneringen 2014

Velkommen til Hedeboturneringen 2014 26.-28. september 2014 Velkommen til Hedeboturneringen 2014 Velkommen til årets udgave af Hedeboturneringen. I år er det med stolthed at vi kan præsenterer den 41. udgave af vores populære turneringen.

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 20. august 2017 Havdrup Idrætscenter

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 20. august 2017 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 20. august 2017 Havdrup Idrætscenter Indholdsfortegnelse Velkommen til SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2017 3 Regler for SuperBrugsen - Havdrup Sommer

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ Kristian Vindal Jørgensen Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup Velkommen til

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde Den 29.-30. april 2017 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer

Læs mere

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 Det er os en stor glæde at byde alle spillere, trænere og forældre velkommen til dette U16 DM i Odense. Vi er i Fortuna meget fokuserede på

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Kom og mød resten af Verden I Hjørring, Danmark * Enestående international atmosfære. * Sportslig udfordring. * Sociale oplevelser og erfaringer. * Kulturel

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS TOFTHØJSK LEN Velkommen i Tofthøjskolens DUS Side 2 Velkommen til nye børn Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Tofthøjskolens DUS. Vi håber, vi vil få et godt samarbejde omkring

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

Tillæg til Megalipnyt august 2013

Tillæg til Megalipnyt august 2013 Tillæg til Megalipnyt august 2013 Hillerød kræmmermarked 29 august -1. september 2013 Vi har igen i fået opgaverne med at billettere alle de mange besøgende til markedet samtidig med, at vi fortsat skal

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION. Fjord Cup

PRAKTISK INFORMATION. Fjord Cup PRAKTISK INFORMATION Fjord Cup www.dgi.dk Jægerspris IK, Frederikssund Forende Boldklubber, Slangerup OIF og DGI byder velkommen til Fjord Cup. Stævnet afvikles omkring Slangerup Idræts- og Kulturcenter,

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn. Overnatningsstævne for alle U6 og U8

Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn. Overnatningsstævne for alle U6 og U8 Overnatningsstævne for alle U6 og U8 Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn Fredag 8. marts - lørdag 9. marts 2019 i Voel Hallerne ved Silkeborg Tilmelding på www.dgi.dk/201906654207 2 Er

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

HSO info seddel marts 2017

HSO info seddel marts 2017 Kære HSO er I får lige en aktivitets seddel, så I og ikke mindst jeres forældre kan se hvornår vi har de næste aktiviteter her før, under og efter sommerferien. Vi kommer til at have et travlt forår med

Læs mere