DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. Juni årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. Juni årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn"

Transkript

1 DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. Juni årgang

2 Adresser: Formand Ole Pedersen Lundemosevej 4, Hinge 8620 Kjellerup Tlf. : / Næstformand & Formand for Hids Herred. Hans Pedersen Nebelgårdsvej Silkeborg djaevlemosegaard@mail.dk Tlf.: Kasserer Steen Lauritzen Tandskovvej Silkeborg Tlf.: Indhold: Formandens spalte. Generalforsamling i Forsvarsbrødrene. Fugleskydning. Trekantskydning. Pokalskydning i Nr. Snede. Foredragsaften med Poul Dahl. Udflugt til Danmarks hovedstad. Skydeudvalgsformand Bent Christiansen Ørnsøvej Silkeborg Tlf.: Sekretær Niels Vendelbo Sorringvej 72, Voel 8600 Silkeborg korsbak@post.tele.dk Tlf.: Bestyrelsesmedlem Erling Lemming Sportsvej Gjern lemming@fiberpost.dk Tlf.: / Bestyrelsesmedlem Holger Flæng Georg Krügers Vej Silkeborg Tlf.: Fanebærer: Bent Christiansen

3 Formandens spalte I skrivende stund skinner solen, som den har gjort gennem flere uger, og vidner om, at sommeren står for døren. Vores generalforsamling er vel overstået og det samme kan siges om 4.maj arrangementet på vestre Kirkegård. Begge arrangementer med god tilslutning. Det betyder så også, at vi har en lang periode, hvor vort aktivitetsniveau er på lavt blus. Så jeg vil blot her opfordre til at alle nyder tilværelsen, og at I så til gengæld møder flittigt op til aktiviteterne til efteråret. Og så er der selvfølgelig de af vore medlemmer som inden da tager en tur til hovedstaden. Godt initiativ og god tur! Bestyrelsen har holdt konstituerende møde hos formanden onsdag den 28.maj. Alle med undtagelse af kassereren var mødt op, og vi kunne byde det nye medlem af bestyrelsen, Erling Lemming, velkommen. Håber du finder dig godt til rette Erling. Der var genvalg til alle pladser og Erling indtager således Toves plads i bestyrelsen. Erling vil dog også få en anden vigtig funktion, idet han fremover får ansvaret for vores medlemskartotek. Det vil betyde at kasserer- og kartoteksfører- posten deles, således at Steen fremover alene varetager kassererjobbet og Erling skal så klare medlemskartoteket. Vi tror dette vil styrke vores arbejde med at holde styr på alle medlemmer. Og så vil det også her være på sin plads at sige Tove en meget stor tak for dit gode arbejde i bestyrelsen gennem mange år. Du vil blive savnet, men hvis nu det hele brænder sammen, og vi

4 ikke kan finde ud af et eller andet, så ved vi hvor vi kan finde hjælp. Tak Tove! Sluttelig ønskes alle en god sommer. Ole Pedersen

5 Generalforsamling i Forsvarsbrødrene Forsvarsbroderselskabet for Silkeborg og afholdt den 25.april sin ordinære generalforsamling på Spisestedet i Indelukket med 30 deltagere. Formanden, Ole Pedersen, bød de fremmødte velkommen og bad forsamlingen rejse sig for at mindes de brødre, der i årets løb er afgået ved døden. Herefter blev Niels Vendelbo valgt til dirigent og kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet og beslutningsdygtig.

6 Ole Pedersen aflagde bestyrelsens beretning for året Af denne fremgik at der i årets løb havde været god tilslutning til flere arrangementer såsom kammeratskabsskydninger og veteranskydninger i Skyttehuset på Søholt. Foreningens skytter har således også vundet flere pokaler i bl.a. konkurrence mod Forsvarsbroderselskaberne fra Nørre Snede og Skanderborg, ved en skydning for alle selskaber i 7. kreds, hvortil Silkeborg hører, samt i en skydekonkurrence mod den lokale Garderforening og Pionerforening. Også årets fugleskydning, som er et arrangement der er næsten lige så gammel som selskabet (1879) blev en god og festlig dag for deltagerne. Selskabet har endvidere afholdt en teateraften med besøg i Silkeborg Ny teater. Også den årlige mindesammenkomst på Vestre Kirkegård den 4. maj samlede mange medlemmer.

7 Formanden berørte i beretningen problemerne for mange foreninger med at skaffe medlemmer generelt, og specielt, medlemmer der vil gøre en indsats i foreningsarbejdet. Også i Forsvarsbroderselskabet i Silkeborg er der problemer med at skaffe nye, og især yngre, medlemmer. Det bevirker, at gennemsnitsalderen på selskabets medlemmer er ganske høj, hvilket selvsagt også påvirker lysten til at tage en tørn i f.eks. bestyrelsesarbejdet. Af beretningen fremgik, at næste års arrangementer forventes at blive nogenlunde som sidste års. Dog er der i oktober måned et nyt tiltag, hvor Forsvarsbrødrene, sammen med Garderforeningen og Pionerforeningen, arrangerer en foredragsaften med tidligere chef for Jægerkorpset, Poul Dahl, som deltager. I September er der arrangeret en tur for medlemmerne til København, hvor man bl.a. skal besøge Folketinget med frokost i Snapstinget. Her er Leif Mikkelsen, Sinding, behjælpelig med at fortælle og vise rundt på sin arbejdsplads. Også besøg i Dronningens besøgslokaler samt på Kastellet indgår i programmet. Bestyrelsen beretning blev godkendt. Regnskabet blev fremlagt af kasserer Steen Lauritzen og udviste et overskud på den primære drift på kr Grundet et overført underskud fra sidste år slutter året dog med et underskud på kr ,00. Dette er, alt taget i betragtning, tilfredsstillende. Regnskabet blev godkendt. Kontingentet forbliver uændret, kr. 200,00, det næste år.

8 Herefter gik man over til valg af bestyrelsesmedlemmer. På valg var Steen Lauritzen, Tove Brødsgaard og Bent Christiansen. Tove Brødsgaard ønskede, efter mange års godt arbejde, at trække sig ud af bestyrelsen. Som nyt bestyrelsesmedlem blev valgt Erling Lemming, Gjern. Bent Christiansen blev genvalgt for 1 år og Steen Lauritzen for 2 år. På revisorposten var der genvalg af John Berry og nyvalg af Henrik Svarre. Suppleant blev Anker Davidsen. Henrik Svarre blev også valgt som stedfortræder til Fanebærer, hvor der var genvalg af Bent Christiansen. Efter generalforsamlingen fik Kjeld Klode overrakt tegnet for 25 års medlemskab af forsvarsbrødrene.

9 Aftenen sluttede med spisning. Her var det de traditionelle gule ærter med tilbehør der stod på programmet. Fugleskydning Søndag den 2. november 2008 afholder vi årets fugleskydning. Der stilles i Skyttehuset på Søholt kl prc. Vi opfordrer til at I, kære medlemmer, tager jer tid til at komme og være med denne dag. Det plejer at være rigtig hyggeligt, men jo flere vi er des bedre er det. Vi starter med kaffe og rundstykker kl

10 På et tidspunkt ankommer fuglekongen, som vi byder velkommen med en lille skarp. Herefter går skydningen på fuglen i gang og samtidig afvikler vi også en normal skydning. Efter resultatopgørelser og kåring af en, måske, ny fugle og skyttekonge, spises en god frokost og præmier uddeles til de heldige (læs dygtige). Vi glæder os til at se så mange som muligt. Trekantskydning: I år havde vi fornøjelsen at arrangere den traditionsrige trekantskydning mod selskaberne fra Nr. Snede og Skanderborg. Det var en meget fin dag og vi har efterfølgende fået stor ros for frokosten i Indelukkets Spisested. En ros vi lader gå videre til værten og hans mandskab.

11 I år er det så Skanderborg der er i værtens rolle. Vi har ikke hørt endeligt endnu om tid og sted, men regner med, at det følger den normale plan. Det betyder så at I skal reservere søndag den 11.januar. Tidsrum 0900 til ca Mere om dette arrangement i næste nummer af bladet. Pokalskydning i Nr. Snede. Vore venner fra Nr. Snede har gennem mange år med god tilslutning arrangeret pokalskydning på 50 meter bane. I år har de inviteret 4 personer fra hvert af selskaberne i 7. kreds til at deltage.

12 Jeg håber der findes 4 personer som kunne have lyst til at køre en tur til Nr. Snede for at repræsentere vort selskab. Skydningen er lørdag den 20. september, kl på skydebanen, Silkeborgvej, Nørre Snede. Kontakt Bent Christiansen på tlf , hvis I er interesseret. Endelig tilmelding til formand Finn Averhoff, Nørre Snede, på senest 25.august. Ole P Foredragsaften med Poul Dahl Som allerede nævnt i sidste nr. af DFB-Nyt er det lykkedes os at få fhv. chef for Jægerkorpset med meget mere, Poul Dahl, til at komme og fortælle om hans mange spændende oplevelser i årene i forsvaret. Poul Dahl er en kendt og flittig debattør, hvis meninger ikke altid er skattede på de bonede gulve. Også fra vores lokale Midtjyllands Avis vil Poul Dahl være kendt for indlæg om forsvar, regionspolitik m.v. Aftenen arrangeres i fællesskab med Garderforeningen og Pionererne og vi håber på et stort fremmøde. Mød op og være med til at gøre denne aften til en succes, som forhåbentlig kan danne skole for lignende arrangementer i fremtiden.

13 Tid og sted: Kl i Garderforeningens lokaler, Frichsvej 38, Silkeborg. Udflugt til Danmarks hovedstad!!!!!! Ud og se med DFB. Nu er der ingen undskyldninger for ikke at komme en tur til København. En flok af vore veteraner, med Børge Mikkelsen i spidsen, har arrangeret en tur med rigtig spændende indhold. Vi skal besøge Christiansborg, spise frokost i Snapstinget med efterfølgende rundvisning. Senere besøges Dronningens besøgslokaler og de berømte Gobeliner besigtiges. Ca. kl forventes ankomst til Best Western Hotel Hebron i Helgolandsgade, hvor vi skal overnatte. Et rigtig godt hotel, hvor undertegnede har boet flere gange. Om aften kan Tivoli besøges, eller hvad man nu måtte have lyst til. Efter et godt morgenmåltid dagen efter køres til Kastellet, hvor vi får en god rundvisning. Måske bliver der senere lejlighed til et besøg i Ryvangen eller nogle timer til shopping på strøget. Hen under aften returneres til Silkeborg.

14 Tid: Tirsdag den 9. og onsdag den 10. september 2008 Start: P-pladsen ved Kvickly Silkeborg, tirsdag den 9.sept. kl Priser: Ca. kr. 1300,00 pr. person for de ovenfor nævnte ydelser. Tillæg for eneværelse, kr. 400,00 Tilmelding: Børge Mikkelsen, tlf. nr og Indbetaling til konto nr Skynd jer nu med den tilmelding!!!!! Ole Pedersen Aktivitetsplan for efteråret 2008 og vinteren 2009:

15 Kammeratskabsskydninger: Oktober: Den 2.10., og November: Den og den December: Den Juleafslutning med hyggeligt samvær + lidt at spise og drikke Januar: Den 8.1. og 22.1 Februar: Den 5.2. og 19.2 (den 19. inviteres Garderforeningen og Pionererne) Marts: 5.3. Pokalskydning Skydningerne starter kl i Skyttehuset på Søholt. Veteransamlinger: Oktober: Den og den 23.10

16 November: Den og den December: Den 4.12 og den Januar: Den og den Februar: Den og den Marts: Den 12.3 og den Skydningerne starter kl i Skyttehuset på Søholt. Vel mødt!

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. Marts årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. Marts årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. Marts 2008 13. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Lundemosevej 4, Hinge 8620 Kjellerup op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082/40 177 166 Næstformand & Formand for Hids

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang December Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang December Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 11. årgang December 2006 Adresser: Formand Ole Pedersen Lundemosevej 4, Hinge 8620 Kjellerup op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082/40 177 166 Næstformand & Formand for

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2009 14. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Odinsvej 9 8653 Them op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600 Silkeborg

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. Juni 2007 12. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. Juni 2007 12. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. Juni 2007 12. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Lundemosevej 4, Hinge 8620 Kjellerup op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082/40 177 166 Næstformand & Formand for Hids

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2013 18. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. 2009 14. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. 2009 14. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. 2009 14. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Odinsvej 9 8653 Them op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600 Silkeborg

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. December 2008 13. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. December 2008 13. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. December 2008 13. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Odinsvej 9 8653 Them op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand & Formand for Hids Herred.

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2017 22. årgang Adresser: Formand. Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand. Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. Marts 2007 12. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. Marts 2007 12. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. Marts 2007 12. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Lundemosevej 4, Hinge 8620 Kjellerup op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082/40 177 166 Næstformand & Formand for Hids

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2015 20. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2015 20. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2015 20. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2016 21. årgang Adresser: Formand. Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand. Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2015 20. årgang Adresser: Formand. Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand. Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2010 15. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26362123/86957519 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2011 16. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2011 16. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2011 16. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26362123/86957519 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. 2014 19. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2010 15. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Odinsvej 9 8653 Them pedersen.obi@gmail.com Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn

Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn 1 Selskabets navn er: De danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn Selskabets hjemsted er Silkeborg Selskabet er upolitisk Selskabet

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. 2013 18. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. 2013 18. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. 2013 18. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat fra FMF generalforsamling

Referat fra FMF generalforsamling Referat fra FMF generalforsamling Mødedato 06 juni 2018 Formanden bød velkommen til de fremmødte og takker Carsten Hansen og Odense Marcipan for rundvisning, traktement og for at Kreds Fyn kunne afholde

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2014 19. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2014 19. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2014 19. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende ÅRSKALENDEREN Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderfor-eningens

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2009 14. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2009 14. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2009 14. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Odinsvej 9 8653 Them op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600 Silkeborg

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2013 18. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2013 18. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2013 18. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. 2015 20. årgang Adresser: Formand. Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand. Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening

Gamborg Sogns Jagtforening Gamborg Sogns Jagtforening Generalforsamling torsdag d. 5. maj 2011 Der blev afholdt generalforsamling den 5/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Niels Rasmussen blev valgt til

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2014 19. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2014 19. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2014 19. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Kære Garderkammerater! Her er den nye Å R S K A L E N D E R Vi håber at du

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Gode Garderkammerater! Vi nærmer os det nye årtusind og det igen tid til at

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2012 17. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2012 17. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2012 17. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub Torsdag d. 11. april 2013 kl. 18.30 Glostrup Fritidscenter Christiansvej 2 2600 Glostrup 25 medlemmer var mødt frem Den fungerende bestyrelse bød velkommen

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl Garderforeningen for Aarhus og Omegn Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl. 18.30 Mødested: Frimurerlogen, Christiansgade 6, Aarhus. Tilstedeværende: 57 medlemmer af foreningen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere