Referat til Uddannelsesmøde i JHF tirsdag d. 5. december 2017 kl i Hammel Idrætscenter Thorsvej 4, 8450 Hammel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat til Uddannelsesmøde i JHF tirsdag d. 5. december 2017 kl i Hammel Idrætscenter Thorsvej 4, 8450 Hammel"

Transkript

1 Referat til Uddannelsesmøde i JHF tirsdag d. 5. december 2017 kl i Hammel Idrætscenter Thorsvej 4, 8450 Hammel Hobro den. 22. december 2017 Til stede: Afbud: Flemming Østergaard Kreds 1 (FØ), Erik Møller Kreds 3 (EM), Hans Andersen Kreds 4 (HA), Carsten Solberg Kreds 4 (CS), Dennis B. Hansen Kreds 6 (DH), Lilja Snorradottir Kreds 7 (LS), Lars Lynge Kreds 8 (LL), Kent Nicolajsen JHF-Formand (KN) Tanja Andersen Kreds 2, Tue Fisker Kreds 5 og Ove Leegaard JHF Punkt 1: Velkomst DH bød velkommen. Særlig velkomst til JHF formand Kent Nicolajsen samt Carsten ny UU-Formand Kreds 4 & Marc Sønderriis nyansat på JHF kontoret i Hobro. Carsten tager officielt over i Kreds 4 pr. 1. januar Tak til Hans for godt samarbejde og held og lykke i TU. Punkt 2: Godkendelse af referat fra JHF UU møde d. 23. august 2017 Godkendt Tues mail Materialet til TRU fik kritik af instruktørerne på IHÅ. Evalueringen på sagen: Dette skyldes at instruktørerne ikke havde kunne finde / få adgang til det fulde materiale. Sagen lukket, men fremadrettet må det ikke tage så lang tid at få lukket sådanne sager. Katrine Thorup (K9) hos DHF skal orienteres om at alle UU formænd samt TRU instruktører får adgang til IE instruktørmaterialet. På samme måde er det vigtigt at BTU instruktører bliver oprettet igennem K9. Det er UU formændenes opgave. Punkt 3: Referater fra DHF UU møder (DH) Stor tilfredshed med arbejdet omkring det nye DHF UU. Der arbejdes på at bedre PR. af uddannelses- og kursustilbud primært til TRU. Punkt 4: UU Budget 2018 Budgettet er øget i Dette grundet øget mødeaktivitet og derudover er timerne for konsulenthjælp lagt på UU og ikke på det enkelte arrangement.

2 Punkt 5: Konsulentordningen: Alle konsulenter på fuld tid senest pr. 1. august 2018 Hvad kan UU bruge det til? KN Vi mister medlemmer og bestyrelsen i JHF og DHF har som tiltag fundet økonomi, så alle nuværende konsulenter til bliver fuldtidsansatte. Konsulenterne skal arbejde ud fra en årsnormering på 1800 timer, hvoraf 600 timer øremærkes til forudbestemte indsatsområder lokalt. Konsulenterne skal være synlige udadtil, de skal ud i marken og skabe interesse for håndbold. De skal sælge produktet og i UU s tilfælde sælge kurser og interessen for kursus aktivitet. LS Kan se en stor hjælp i at have en mand i marken der kan være med til at aflaste UUformanden og udvalget. EM Glæder sig til at få konsulenten i gang i kreds 3. En opgradering fra deltid til fuldtid giver muligheder. LL og HA Sår tvivl om det er nok at opgrader timer, når det ikke er sikkert konsulenten brænder for uddannelse / kursusaktivitet. Det havde været bedre at arbejde efter HRØ modellen, hvor der er en konsulent med ansvar for alle kurser og derved en mand der brænder for uddannelse. KN Den jyske bestyrelse har været beslutningstager og derved har alle kredse haft et talerør inden beslutningen blev endeligt vedtaget. Det er vigtigt at UU fremadrettet laver et større forarbejde i kredsen inden beslutningerne rammer JHF bestyrelsens bord. At komme bagefter og ønske ændringer er en besværlig proces. Se det positive i situationen, det er en opnormering af timer og derved en øget mulighed for hjælp til UU. Der vil i 2019 blive samlet op på konsulentordningen og kontorfællesskab for at se om vi kan optimere. Konsulentordningen kommer med som punkt til det kommende UU-møde DHF planner projektet er ikke aktivt endnu det er det projekt som blev sat i søen efter konferencen i Kolding september KN vil kigge lidt på det. Vi bør se på om kurser kan komme på håndbold APP IT-afdelingen skal holdes til ilden, så vi ikke går i glemslen. Kurser skal kunne findes på den APP der dagligt bruges af så mange håndboldtrænere rundt i DK. Synlighed. Det har siden 2011 været et ønske fra JHF UU at kurserne skulle kunne findes via Håndbold APP. Per Bertelsen nævnte på DHF repræsentantskabsmødet i juni 2017 at trænere via deres håndbold APP skulle kunne finde frem til kurser.

3 APP skal være på som fast punkt på dagsordenen til de kommende møder, vi skal finde en løsning. Præsentation af Facebook siden for JHF Uddannelse BTU og TRU kurser samt JHF kurser kan markedsføres via den nye Facebook side Formænd har adgang til siden og kan lægge op. Hvis der er problemer kan Marc kontaktes. Foreningerne kan tildele en frivillig i klubben hvervet som Uddannelsesansvarlig i håndoffice. Dette vil give en mere målrettet kommunikation. Marc udsender en opfordring til alle JHF klubber om at oprette en uddannelsesansvarlig i Håndoffice. Gerne med en kort beskrivelse af hvordan gøres. Punkt 6: Evaluering af Vejle mødet a) JHF kontor / TRU FØ Mødet var tilrettelagt så alle udvalg i kredse og distrikter skulle berette om aktiviteter. Det virkede på forhånd tørt, men blev rigtig godt, da det åbnede op for en debat om APP, PR, hjemmeside m.m. Mange gode input. EM Lidt for mange udvalgsformænd var remplaceret af konsulenter, ville være at foretrække at sende udvalgsmedlemmer frem for konsulenter. Datoen havde været uheldig for mange, forhåbentlig ikke et billede for kommende år. DH / LS Der lå også noget positivt i at der var en blanding af ansatte, konsulenter og udvalgsmedlemmer. Giver en mere nuanceret debat. Så ansatte, både konsulenter og kontoransatte med ansvar for uddannelse, er velkomne til fremtidige Vejle møder. LL Ville være super med en jysk weekend, hvor vi koncentrerer os om det jyske arbejde på kursusfronten. Det kunne måske være en mulighed for alle udvalg i JHF at mødes på tværs af kredsgrænser. LS Slide med kursusaktivitet gav et skidt billede af arbejdet i Jylland og kredsenes arbejde med BTU kurser. LS Arbejdet med inspirationskurser bør ikke negligeres. LL Hvor mange benytter DGI frem for JHF / DHF? Er det muligt at se antal kursister DGI / DHF Vigtigt at alt registreres i hånd@ / Håndoffice det er eneste mulighed vi har for at holde styr på reel aktivitet.

4 Registreringen skal dog ikke bruges som våben mod den enkelte kreds. Husk på det væsentlige er at få uddannet folk. Den manglende inddragelse af inspirationskurser giver et misvisende billede af aktivitetsniveauet i kredsene. Inspirationskurser er ikke fjenden De er en måde at gøre BTU spændende. En del kredse tager udgangspunkt i BTU materialet, men kalder det noget andet ud fra hvad klubberne ønsker. BTU materialet bliver brugt, men ofte spædes de op og derved må de ikke klassificeres som BTU moduler. a) Der er afsendt et ønske til FU fra UU kort efter Vejle mødet, hvor UU har spurgt om muligheden for at få Marc til at oprette TRU kurser rundt i Jylland. På sigt er ønsket at få en model a la FHF / HRØ kørt ind i JHF regi. FU har vendt den og ser positivt på det, men de vil gerne vente til kontoret falder lidt mere på plads. Derudover så er der en barsel på kontoret, hvor arbejdsopgaverne lige skal fordeles. Punkt 7: Kursus status medio november 2017 Der bliver udsendt oversigt over antal kursister i JHF regi til kredsformænd, kredskontorer samt UU formænd. Punkt 8: Nyt på uddannelse a) TRU 1. Materiale Vi har før vendt at der er for lidt materiale til instruktørerne. En god ide vil være at bruge en følordning. Der er fokus på materialet i DHF UU. 2. PR Der kommer en skrabet model og DHF arbejder på at få specialister ind over og herefter præsentere en endelig model for PR. 3. TRU fordeling - punkt 5c fra sidste JHF UU referat Det forsøges at få udbudt alle 7 TRU moduler i de nedenstående grupper. Kreds 1, 2 og 4 Kreds 3, 5 og 6 Kreds 3, 6, 7 og 8 4. TRU Instruktørliste UU-DHF vil gerne lave en instruktørsamling, men at samle alle 75 godkendte instruktør er ikke muligt. JHF har 56 uddannede instruktører. Er det muligt at skære i listen allerede efter 1 år??? Vi har reelt ikke haft moduler nok til at afregne alle. Hvis vi mangler instruktører til specialområder som fysisk træning og målvogter træning, er der så mulighed for at få nye instruktører uden at

5 vente på et instruktørkursus. Evt. E-læring eller følordning. Tages op på DHF UU. b) BTU Ønsker til den kommende revision af BTU: Kortere moduler som kan laves som inspiration / klubkurser på f.eks. 3 timer. Enkelte emner: Målvogter, Angreb, Forsvar, Fysisk træning, Finter osv. stadig med vigtigheden i at DHFs holdninger til børnetræning indgår i kurset. Kunne det være en ide at man inviterede instruktører fra hele DK og så lod dem komme med input / ideer til det kommende BTU materiale. Evt. ud fra den måde som man arbejdede på til Vejle mødet. c) Inspiration Intet nyt Punkt 9: Hammel Kursus Lørdag d. 13. januar 2018 Hvem kommer fra UU? Flere meldte at de muligvis kunne komme Dennis får endelig tilbagemelding senere. Nordisk trænerinspiration Forventer et spændende kursus med inspirerende instruktører i Johan Zanotti og Jonas Wille. Det bliver spændende at se om der er en reaktion på at vi ikke deler op i drenge- og pigetrænere som i 2016 og Kunne være interessant at få puls ur på medierne for at sætte et ekstra fokus på intensitet. Der arbejdes videre med en Facebook model, hvor der laves en konkurrence i forhold til at tage venner og få dem med på kurset.

6 Punkt 10: Ungarn Sommeren 2018 LL Kurset løber af stablen i uge 30, 22. juni 29. juni Pris for kurset 5495,- kr. Punkt 11: Nyt JHF tiltag efteråret 2018 Dennis sender info til UU Punkt 12: Punkt 13: Kurser i kredsene inspiration til hinanden Blev debatteret løbende fra punkt 1-14 Bordet rundt FØ Kreds 1 Der køres 4 TRU kurser i januar, februar, marts. EM Kreds 3 Klubmoduler køres stadig og der arbejdes med andre kredse om samarbejde HA Kreds 4 CS har til opgave at danne et nyt UU og en ny kursuskalender. Der er 2 BTU moduler udbudt på nuværende tidspunkt. DH Kreds 6 Mange kurser i støbeskeen. Mangler lige at klubberne får meldt tilbage. LS Kreds 7 Gang i lidt og der arbejdes på en kursuskalender. Stort ønske om bedre info på den nye hjemmeside i forhold til TRU, lige nu er der ikke noget. LL Kreds 8 Målsætningen er at lave inspirationskurser ude i klubberne. Punkt 14: Evt. Er det muligt at lave et kartotek af folk der ønsker at modtage information om kurser. Mail lister? Evalueringsskemaer Har HRØ / FHF noget som vi kan finde inspiration i? KN Stor glæde at se en livlig og god debat i gruppen. Pas på der ikke bruges unødig energi på noget der ikke kan ændres. Brug jeres lokale kredsformænd for at få tingene bragt videre. Er det muligt at lave en vision, mission, målsætning, hvad er udvalgets strategi? KN står til rådighed og har stor lyst til at være en medspiller.

Referat Jysk UU Møde Onsdag d. 23. August 2017 Bordinghallen

Referat Jysk UU Møde Onsdag d. 23. August 2017 Bordinghallen Referat Jysk UU Møde Onsdag d. 23. August 2017 Bordinghallen Afbud: Tanja Kreds 2 (sygdom) Til stede: Flemming Østergård K1, Erik Møller K3, Hans Andersen K4, Tue Fisker K5, Dennis B. Hansen K6, Lilja

Læs mere

Referat JHF Uddannelses Udvalg Lørdag d. 9. juni 2018 Vejle Center Hotel Willy Sørensens Pl. 3, 7100 Vejle

Referat JHF Uddannelses Udvalg Lørdag d. 9. juni 2018 Vejle Center Hotel Willy Sørensens Pl. 3, 7100 Vejle Til JHF UU Referat JHF Uddannelses Udvalg Lørdag d. 9. juni 2018 Vejle Center Hotel Willy Sørensens Pl. 3, 7100 Vejle Til stede: Dennis Byskov Hansen Kreds 6, Ove Legaard JHF, Erik Møller Kreds 3, Carsten

Læs mere

~ 13 ~ Uddannelsesudvalget. Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse

~ 13 ~ Uddannelsesudvalget. Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse Uddannelsesudvalget Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse Ud fra ovenstående vision har vi gennem de sidste år arbejdet i Jydsk Håndbold Forbunds Uddannelses Udvalg. Vi forsøger at dele vores

Læs mere

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret torsdag d. 1. september 2016 Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl. 18.30 på Forbundskontoret Til stede: Flemming Østergaard (Kreds 1), Erik Møller (Kreds 3), Tue Fisker (Kreds 5), Dennis

Læs mere

Referat uddannelsesudvalgsmøde Onsdag d. 5. december 2018 Kl. 18:00 Hammel Idrætscenter

Referat uddannelsesudvalgsmøde Onsdag d. 5. december 2018 Kl. 18:00 Hammel Idrætscenter Referat uddannelsesudvalgsmøde Onsdag d. 5. december 2018 Kl. 18:00 Hammel Idrætscenter Deltager: Afbud: Dennis Byskov Hansen (K6), Carsten Solberg (K4), John Andersen (K2), Ove Leegaard (DHF), Flemming

Læs mere

Referat af møde i DHF s UU

Referat af møde i DHF s UU Brøndby, den 14. november 2017 Referat af møde i DHF s UU Onsdag den 8. november 2017 kl. 16.30 20.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Deltagere: Benny Nielsen (BN), Ove Leegaard

Læs mere

Referat af møde i DHF s UU

Referat af møde i DHF s UU Brøndby, den 31. august 2016 J.nr. 1607.16/ UJO Referat af møde i DHF s UU Mandag den 22. august 2016 kl. 16.00 20.30 på Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere: Jan Larsen (JL),

Læs mere

Referat JHF Uddannelses Udvalg Onsdag d. 7. marts Kredskontoret JHF Kreds 5 Stadionallé 70, 8000 Århus C

Referat JHF Uddannelses Udvalg Onsdag d. 7. marts Kredskontoret JHF Kreds 5 Stadionallé 70, 8000 Århus C Til JHF UU Referat JHF Uddannelses Udvalg Onsdag d. 7. marts Kredskntret JHF Kreds 5 Stadinallé 70, 8000 Århus C Til stede: Afbud: Dennis Byskv Hansen Kreds 6, Erik Møller Kreds 3, Carsten Slberg Kreds

Læs mere

Referat af møde i DHF s UU

Referat af møde i DHF s UU Brøndby, den 30. januar 2019 Referat af møde i DHF s UU Mandag den 21. januar 2019 kl. 16.00 18.30 i Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning Deltagere: Ove Leegaard (OL), Jakob Vestergaard (JV),

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

DHF s nye trænerlinje foråret 2017 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 26. maj 28. maj 2017

DHF s nye trænerlinje foråret 2017 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 26. maj 28. maj 2017 TRÆNERKURSUS DHF s nye trænerlinje foråret 2017 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 26. maj 28. maj 2017 Instruktører: Martin Hjortshøj, Jesper Fredin, Søren Fisker & Niels Christian

Læs mere

Lørdag d. 9. marts 2019, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 9. marts 2019, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 25. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2018-2019 Lørdag d. 9. marts 2019, kl. 09.00 på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK), Anker

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Store Kursusdag - 7. januar 2012 i Dronninglund hallerne.

Store Kursusdag - 7. januar 2012 i Dronninglund hallerne. Her kan alle klubbens trænere få inspiration på samme kursus - og samtidig give hinanden sparring på hverdagens udfordringer. Store Kursusdag - 7. januar 2012 i Dronninglund hallerne. Håndboldens Store

Læs mere

Til bestyrelsen Hobro, den 22. november 2017 REFERAT af bestyrelsesmødet den 15. november 2017 kl. 18.00 i Hammel Idrætscenter. ------------------------------------ Deltagere: Kent Nicolajsen (KN), Allan

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Viby J., den 8. oktober 2014 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Deltagere: Anja Thomadsen kreds 1 Karen Johansen Kreds 2, Annette

Læs mere

Mandag d. 17. december 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Mandag d. 17. december 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 2. januar 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2018-2019 Mandag d. 17. december 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Anker Nielsen

Læs mere

Referat af DU-møde den 8. november 2016

Referat af DU-møde den 8. november 2016 Brøndby den 22. november 2016 Journalnummer 1861-16-mcn Referat af DU-møde den 8. november 2016 Tirsdag den 8. november 2016 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014. JK bød velkommen til første bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 efter sommerferien.

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014. JK bød velkommen til første bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 efter sommerferien. Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Jan Kampman (JKA), Jesper Christensen (JC) Finn P. Hansen (FPH), Sonja H. Andersen

Læs mere

DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018

DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018 TRÆNERKURSUS DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018 Instruktører: Simon Sørensen, Niels Christian Pedersen, Bjørn Sommer og Jesper

Læs mere

Torsdag d. 31. august 2017, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Torsdag d. 31. august 2017, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 2 2017-2018 Torsdag d. 31. august 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Anker Nielsen

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget mandag d. 1. oktober 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget mandag d. 1. oktober 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro den 8. oktober 2018 Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget mandag d. 1. oktober 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Anja Birk, kreds 1, Anja Thiede Nielsen, kreds 2, Anne-Mette Røn

Læs mere

Tirsdag d. 17. april 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 17. april 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby d. 20. april 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 10 2017-2018 Tirsdag d. 17. april 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Allan Enevoldsen

Læs mere

Referat af DU-møde 27. oktober 2014

Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Brøndby den 5. november 2014 Journalnummer 2074-14-mcn Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Mandag den 27. oktober 2014 kl. 17.00 i Langeskov. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

DHF trænerlinje foråret 2015 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 15. maj 17. maj 2015. Instruktører:

DHF trænerlinje foråret 2015 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 15. maj 17. maj 2015. Instruktører: TRÆNERKURSUS DHF trænerlinje foråret 2015 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 15. maj 17. maj 2015 Instruktører: Nicolej Krickau, Casper Brunsgaard Jensen, Martin Hjortshøj, Peder

Læs mere

Til bestyrelsen samt udvalgsformændene Hammel. den 27. marts 2017 REFERAT af bestyrelsesmødet den 18. marts 2017 kl. 9.00 på Sportellet, Vejen, Jacob Gades Alle 1, 6600 Vejen. ------------------------------------

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Referent: Finn P. Hansen (FPH), Jesper Christensen (JC) Klaus Svendsen (KS), Sonja

Læs mere

DHF trænerlinje foråret 2015 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 15. maj 17. maj 2015. Instruktører:

DHF trænerlinje foråret 2015 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 15. maj 17. maj 2015. Instruktører: TRÆNERKURSUS DHF trænerlinje foråret 2015 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 15. maj 17. maj 2015 Instruktører: Nicolej Krickau, Casper Brunsgaard Jensen, Martin Hjortshøj, Peder

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen (NVH), Bent Bengtson, Michael Claesen, Aage Bak Christensen,

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

Kurt Iversen (KI), Dorthe H. Jonasson(DJ), (remplaceret af Henrik Larsen), Niels Lindholm (NL) samt Lilja Snorradottir (LS)

Kurt Iversen (KI), Dorthe H. Jonasson(DJ), (remplaceret af Henrik Larsen), Niels Lindholm (NL) samt Lilja Snorradottir (LS) Til Bestyrelsen + udvalgsformændene Viby J. den 8. september 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 30. august 2014 i Viborg Lounge kl. 9.00. ------------------------------------ Deltagere: Per Sørensen

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Tirsdag d. 9. april 2019, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 9. april 2019, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby d. 23. april 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2018-2019 Tirsdag d. 9. april 2019, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK),

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Side 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (bilag 1)..Side 2. 3. Lotteriweekenden...Side 2

1. Godkendelse af dagsorden Side 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (bilag 1)..Side 2. 3. Lotteriweekenden...Side 2 Dagsorden til Kampagneudvalget Tid og sted: 4. februar på sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent, Justin, Malene, Marie og Troels (ref.) Afbud: Niels Punkter på dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Side

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen.

Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen. Århus den 22. marts 2018 Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Kent Nicolajsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

------------------------------------

------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 28. november 2013 REFERAT af bestyrelsesmødet den 1. oktober 2013 på Forbundskontoret. Deltagere: Afbud: Per Sørensen (PS), Sigurd Skovborg (SJ), Flemming Blåbjerg (FLB), Villy

Læs mere

Dagsorden Indledningsvis takkede PB for den afholdte reception og for de modtagne gaver.

Dagsorden Indledningsvis takkede PB for den afholdte reception og for de modtagne gaver. Brøndby den 15. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2017-2018 Lørdag d. 10. marts 2018, kl. 08.30 på Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Per Bertelsen (PB), Allan Enevoldsen

Læs mere

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016 Højby, den 14. juni 2016 Konsulentens klumme Denne gang har der været afholdt mange af de store møder både på Fyn og på landsplan. Der er dog også nogle kurser primært med fokus på træneruddannelser, og

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Lørdag d. 10. december 2016, kl på Scandic Hotel Trianglen, Malmø

Lørdag d. 10. december 2016, kl på Scandic Hotel Trianglen, Malmø Brøndby den 15. december 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 6 2016-2017 Lørdag d. 10. december 2016, kl. 09.00 på Scandic Hotel Trianglen, Malmø Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

DGI Sydvest. Over 15.700 er klar til landsstævnet i Esbjerg. Nyt fra Bestyrelsen ved Martin Ravn, Bestyrelsesmedlem og repræsentant for DDS Sydvest

DGI Sydvest. Over 15.700 er klar til landsstævnet i Esbjerg. Nyt fra Bestyrelsen ved Martin Ravn, Bestyrelsesmedlem og repræsentant for DDS Sydvest DGI Sydvest Nyhedsbrev November 2012 Over 15.700 er klar til landsstævnet i Esbjerg Tilmeldingerne til DGI s landsstævne i Esbjerg den 4.-7. juli 2013 strømmer ind. En reduceret pris og kraftig PR indsats

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Torsdag d. 27. september 2018, kl i Red Lounge, Vibocold Arena, Tingvej 5, 8800 Viborg

Torsdag d. 27. september 2018, kl i Red Lounge, Vibocold Arena, Tingvej 5, 8800 Viborg Brøndby den 15. oktober 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2018-2019 Torsdag d. 27. september 2018, kl. 17.00 i Red Lounge, Vibocold Arena, Tingvej 5, 8800 Viborg Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan

Læs mere

------------------------------------ Dagsorden: Der henvises til den udsendte dagsorden af 17. februar 2014. ------------------------------------

------------------------------------ Dagsorden: Der henvises til den udsendte dagsorden af 17. februar 2014. ------------------------------------ Til Bestyrelsen samt Udvalgsformændene Viby J. den 28. februar 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 21./22. februar 2014 på Hotel Sabro Kro ------------------------------------ Deltagere: Per Sørensen

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 7. februar 2017 kl på Forbundskontoret, Thorsvej 4, 8450 Hammel

af bestyrelsesmødet den 7. februar 2017 kl på Forbundskontoret, Thorsvej 4, 8450 Hammel Til bestyrelsen samt udvalgsformændene Hammel. den 13. februar 2017 REFERAT af bestyrelsesmødet den 7. februar 2017 kl. 18.00 på Forbundskontoret, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ------------------------------------

Læs mere

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Deltagere: Toke, Daniel, Dennis O., Simona, Rasmus, Rikke, Dennis G., Amanda, Louise, Nikolaj, Kim, Bjørn, Tobias, Morten F., Morten E., Pernille, Lars og

Læs mere

DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013

DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013 TRÆNERKURSUS DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013 Instruktører: Mads Hjortshøj, Niels Christian Pedersen, Martin Hjortshøj & Nicolej

Læs mere

Deltagere: Jan Larsen (JL), Benny Nielsen (BN), Jakob Fryd (JF), Claus Hansen (CH), Flemming Tuborg Larsen (FTL) og Ulrik Jørgensen (UJO), referent

Deltagere: Jan Larsen (JL), Benny Nielsen (BN), Jakob Fryd (JF), Claus Hansen (CH), Flemming Tuborg Larsen (FTL) og Ulrik Jørgensen (UJO), referent Nyborg, den 24. september 2013 J.nr. 2019.13/ UJO Referat af møde i DHF s UU - Elite Mandag den 2. september 2013 kl. 18.45 20.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Deltagere: Jan

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklings udvalgs møde Deltagere: Morten Jensen, William Bond, Susanne Fløe og Thomas Johansen Afbud: Karin Olsen og Kasper Mølgaard Dato:

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen.

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen. Referat Skytteudvalgsmøde Onsdag den 7. januar kl. 17:00 Vi starter med en bid brød Sted: DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Deltagere: Robert, Oscar,, Johnny, Frank, René og Sigurd Afbud: Ingen Dagsorden

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

Til Bestyrelsen Viby J. den 13. april 2013 REFERAT af bestyrelsesmødet den 8. april 2013 på Forbundskontoret. Deltagere: Afbud: Per Sørensen (PS), Sigurd Skovborg (SS), Flemming Blåbjerg (FLB), Villy Nielsen

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 30 foreninger deltog ud af kredsens 70 foreninger. Poul

Læs mere

Referat af trænermøde 21/8 2013

Referat af trænermøde 21/8 2013 Referat af trænermøde 21/8 2013 Deltagere :Lars, Charlotte, Emma, Maria, Vinnie, Polle, Lene, Kurt, Heidi, Bo, Bo og Jette Polle byder velkommen 1000 tak for at i valgte at blive træner, holdleder og hjælpere

Læs mere

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017 Brøndby den 11. april 2017 Journalnummer 1103-17-mcn Referat af DU-møde Tirsdag den 4. april 2017 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen Svane Sørensen

Læs mere

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 Deltagere: Malene Nielsen, Nadja Jensen, Anne Fritzner, Jakob Agergaard, Michael Lindberg, Nikolaj Clausen, Kasper Brix og Jakob Færch Afbud: Charlotte Olsen 1.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Referat Dommerudvalgsmøde Onsdag, den 10. oktober 2018 Arena Randers. Jan Sabro, Hans Peter Seeberg, Kim Sørensen, Peter Schumacher Keld H.

Referat Dommerudvalgsmøde Onsdag, den 10. oktober 2018 Arena Randers. Jan Sabro, Hans Peter Seeberg, Kim Sørensen, Peter Schumacher Keld H. Referat Dommerudvalgsmøde Onsdag, den 10. oktober 2018 Arena Randers Deltagere: Jan Sabro, Hans Peter Seeberg, Kim Sørensen, Peter Schumacher Keld H. Haunstrup 1. Påsætning, parsammensætning referat seneste

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia) Den 11. januar 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar 2018. (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 5. december 2017 2. Santander Final4 placering

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

DHF S BØRNETRÆNER UDDANNELSE

DHF S BØRNETRÆNER UDDANNELSE DHF S BØRNETRÆNER UDDANNELSE DHF s Børnetræneruddannelse tager afsæt i DHF s idégrundlag for børnehåndbold: Idéen med DHF s børnehåndbold er, at håndboldforeningernes børn får gode oplevelser og gennemgår

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

------------------------------------

------------------------------------ Til Bestyrelsen samt Udvalgsformændene Viby J. den 6. september 2013 REFERAT af bestyrelsesmødet den 31. august 2013 på Scandic Århus City.. ------------------------------------ Deltagere: Per Sørensen

Læs mere

Mandag d. 27. august 2018, kl på Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25,5250 Odense SV

Mandag d. 27. august 2018, kl på Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25,5250 Odense SV Brøndby den 30. august 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 2 2018-2019 Mandag d. 27. august 2018, kl. 17.30 på Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25,5250 Odense SV Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

Referat fra dommerudvalgsmøde nr

Referat fra dommerudvalgsmøde nr Referat fra dommerudvalgsmøde nr. 3 2017-2018 Mandag den 6. november 2017, kl. 16.30 i Langeskov Deltagere: Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK), Kim Linde, (KL) Ulrik Jørgensen (UJ) Lars Hagenau (LH)

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Formandsberetning 2017/18

Formandsberetning 2017/18 Formandsberetning 2017/18 Så er det tid til at gøre status over sæsonen 2017. Håndbold Danmark lider - lige som mange andre idrætsgrene af medlemstilbagegang. Positivt er det, at det ser ud til, at kurven

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 2. juli 2005

Referat af bestyrelsesmøde den 2. juli 2005 Til: Jesper (FU), Helen (FU) Stella (FU), Frank (DK), (AU), Kurt (TU), Allan (UU) Fra: Johnnie (FU) 1. Velkommen 2. Godkendelse af referat fra sidste møde a. Referat ikke sendt ud til bestyrelse, og kunne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Brøndby den 29. november 2012 Journal nr. 2298-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Fredag d. 16. november, kl. 17.00- lørdag d. 17. november 2012, kl. 14.00 i TRE-For Arena,

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE)

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 1 DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 2 Frivilligkursus: Værktøjskasse for frivillige Dagkursus Lørdagskursus: 09.00 16.00 Program: 09.00 09.30 Morgenmad 09.30 09.45 Velkommen, præsentation og dagens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 21. januar 2006 Tid: 12-15 Sted: Oksbøl Dagsorden per 1. januar 2005.

Referat af bestyrelsesmøde den 21. januar 2006 Tid: 12-15 Sted: Oksbøl Dagsorden per 1. januar 2005. Referat af bestyrelsesmøde den 21. januar 2006 Tid: 12-15 Sted: Oksbøl Dagsorden per 1. januar 2005. Tilstede: Jesper (FU), Stella (FU), Henning (AU), Kurt (TU), Johnnie (FU), Karin 1. Velkommen 2. Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Gode råd til samarbejdet med ambassadører Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler

Læs mere

Børn og Unge. Handlinger #.1

Børn og Unge. Handlinger #.1 Børn og Unge Generelt om måling: Der er i foråret 2014 gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt løbere, trænere og forældre. Disse svar ligger i høj grad som baggrund for de strategiske må og tiltag

Læs mere

Retningslinjer for påsætning mv. i Kreds 6

Retningslinjer for påsætning mv. i Kreds 6 Retningslinjer for påsætning mv. i Kreds 6 Retningslinjer for afbud mv. til kampe for Forhåndsafbud: For at undgå dobbelt arbejde, så er det meget vigtigt, at I løbende får alle afbud ind i HåndOffice,

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

DGF s eliteudvalg 1. september 2014

DGF s eliteudvalg 1. september 2014 DGF s eliteudvalg 1. september 2014 Odense Idrætscenter, kl. 17.30 20.30 Deltagere: Henrik B. Bertelsen, Marianne Hulgaard (MHU), Hanne Hede (HHE), Ralf Petersen (RPE), Bo Zierau (BOZ), Flemming Kaas (FKAA),

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose!

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Vores udvalg, der organiserer idrætterne, har fortsat det hårde, men flotte arbejde med at være omkostningsbeviste

Læs mere

Evaluering af Håndboldens Dag Kvantitativt overblik over klubbernes feedback

Evaluering af Håndboldens Dag Kvantitativt overblik over klubbernes feedback Evaluering af Håndboldens Dag 2019 Kvantitativt overblik over klubbernes feedback 4. februar 2019 BEVÆG DIG FOR LIVET [SKRIV NAVN PÅ IDRÆT ELLER SLET DENNE INFO] INDHOLDSFORTEGNELSE Resultater af evalueringen...

Læs mere