Tidligere USA rejser juli september marts. Vores 1. USA rejse var til vores sølvbryllup i juli 2001.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tidligere USA rejser 2001 - juli. 2003 - september. 2005 - marts. Vores 1. USA rejse var til vores sølvbryllup i juli 2001."

Transkript

1 Tidligere USA rejser juli Vores 1. USA rejse var til vores sølvbryllup i juli Varighed: 3 uger. Lufthavn: San Francisco via London Hanne og John på Mainberry. Og Rita i Santa Cruz. Hovedpunkter: Monterey, San Francisco, Winchester Mystery house i San José, Yosemite, Mariposa Grove, L.A. (Universal studio) Anaheim (Disneyland m.m.), Solvang, Millerton lake og Fresno september Anne-Grethe var med. Varighed: 3 uger. Lufthavn: San Francisco via London. Hanne og John på Sassafras. Og Rita i Santa Cruz. Hovedpunkter: Kings Canyon, Monterey, San Francisco, Anaheim (Disneyland & Crystal Chatedral), Solvang, Reno, Viginia city, Lake Tahoe, Sacramento old town, Millerton Lake, Fresno og Yosemite marts Varighed: 3 uger. Lufthavn: Los Angeles via London. Vi startede med 2 dage i L.A. Disneyland og bustur til Hollywood. Greyhound bus til/fra Madera Hovedpunkter for resten af turen: Heast castle, Millerton, Eastmann & Hensley Lakes, Yosemite (med sne), Columbia og Moaning Cave, Kings Canyon/Sequoia/Lake Kaweah. 3 dage til Las Vegas, Valley of fire, Hoover Dam. Og 1 dag sammen med Hanne og John til Fairfield og Sonoma.

2 2006 august/september Varighed: 4 uger. Lufthavn: Los Angeles via London Hovedpunkter: 4 dages tur: Bakersfield, Lone Pine, Bishop, Mammoth Lake, Lee Vinning, Tioga Pass, Bodie, Yosemite. Overnatninger I Lone Pine, Mammoth lake og Lee vinning. 4 dages tur: San Francisco, Sausalito, Alcatraz, Muirs wood, Calistoga, Nappa Valley. Overnatning i Corte Madera lige nord for Golden Gate. 9 dages tur sammen med Hanne og John: Laughlin, Grand Canyon (Tusayan), Meteor crater, Las Vegas (Summer Bay resort), Hoover Dam, Valley of fire. Atwater flymuseum, Millerton Lake, Fresno, 2 dage i Anaheim (Disneyland) inden hjemrejse September Martin & Annette var med de første 2 uger. Varighed 3½ uger. Lufthavn: San Francisco via London Hovedpunkter: Yosemite, Mariposa Grove, Groveland. (Martin & Annette overnatning i Yosemite og Hiking tur) 7 dages tur med Martin & Annette: Morro Bay, Big Sur kyste, 17 mile drive, Carmel til Monterey. Videre via Gilroy til Sonoma Vallye (Overnatning i Sebastopol). Tur til Bodega bay, Sausalito, Golden Gate, San Francisco (Golden Gate Park). Overnatning I Pacifica. Martin & Annette havde yderligere 3 dage I San Francisco ved Union Square. Vi kørte tilbage til Hanne og John og havde en 5 dages tur til San Diego (Seaworld) og Los Angeles (Universal studio) og Hollywood. Retur til Madera via Sequio og kings canyon.

3 2008 juli/august Marianne & Jesper var med. Hanne og John var i DK samtidig med at vi var i USA. Varighed: 4 uger. Lufthavn: San Francisco. Til USA via Schiphol hjem via Paris Hovedpunkter: Se kortet. Opdelt i 13 dage: Madera - L.A. (Disneyland & Cystal chatedral) - Lauglin Grand Canyon Las Vegas - Madera. Dagsudflugter fra Madra: Yosemite, Millerton Lake, Fresno Og en 6 dages tur: Madera - Pasa Robles via Hwy 1 til 17 mile drive, Carmel og Monterey, Santa Cruz til San Francisco Madera.

4 2010 juli Varighed: 4 uger. Lufthavn: Til USA : Denver, Colorado, retur til DK fra San Francisco. Vi startede med 17 dage rundtur: Denver (her besøgte vi Tom & Heather), Gennem Wyoming med overnatning i Douglas, til South Dakota, overnatning i Sturgis, Mount Rushmore, tilbage til Wyoming, overnatning i Buffalo, Cody, Yellowstone, Overnatning i West Yellowstone, Montana. Salt Lake City, besøg i den oplympiske by, til Bryce og Zion National Parker. En enkelt overnatning i Las Vegas inden vi kom til Madera. Se kort nedenfor: Derpå 8 dage sammen med Grethe, Carsten, Johannes og Josefine til L.A. Hanne, Joel og Erika var også med de første 2 dage hvor vi var i Universal studio. Efterfølgende var vi i Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Disneyland, Crystal Chatedral via Santa Barbara retur til Madera. 4 dage til Carmel, Monterey & Salinas. Yosemite og Kings Canyon (sammen med Hanne)

5 2011 August Varighed: kun 2 uger i USA/Canada. Vi fløj med Iceland air til Keflavik på Island. Hanne og Jytte var med på 6 dage ti Island, hvor vi fik set meget af den sydlige del af Island. De fløj retur til København da vi fløj videre til JFK New York. Vi havde 5 dage i New York, lejede en bil og kørte ca km via Connecticut, Massachusetts til Rhode Island. Overnatning i New Port, videre til Boston gennem New Hampshire til Burlington, Vermont. Ind i Canada ved Montréal. Ned langs Lake Ontario til Kingston, forbi Toronto til Hamilton, hvor vi var i 4 nætter. Niagara falls og Fort Erie. Hjemrejse fra Toronto via Keflavik. Turen i USA/Canada se kort nedenfor: 2012 september Denne tur var oprindeligt planlagt til juni måned men pga. Mona s sygdom måtte vi udsætte den i 3 måneder. Varighed: 4 uger (2-28 september). Vi fløj ind til Los Angeles og tog shuttlebus til det for os velkendte Holiday inn på Katella Ave. Her havde vi booket 3 nætter, så vi havde 2 hele dage i Disneyland. Derpå hentede vi bilen hos Hertz og kørte til Hanne og John i Madera. Vi blev hos dem i 6 dage.

6 Så fortsatte vi nordpå. I Nordcalifornien overnattede i i Redding og besøgte Lassens Volcanic Nationalpark. Vi fortsatte over grænsen til Oregon og var ved Crater Lake Nationalpark og ved mange vandfald på vores vej ad Umpqua Hwy. På grænsen mellem Oregon og Washington State var i 3 nætter i Troutdale for at bruge 2 hele dage på at gå ud til mange af vandfaldene langs Columbia historic Hwy det mest fantastiske var nok Multnomah falls, men alle var fantastiske fordi det er natur når det er bedst. Vi var også ved Bonneville Dam og en tur oppe på Mount Hood. Derefter fortsatte vi op gennem Washington State og var ved Mount St. Helens hvor vi kunne kigge direkte ned i vulkankrateret. Vi fortsatte forbi Seattle op over den canadiske grænse til Vancouver. Her var vi rundt i byen og i Stanley Park og nord for Vancouver var vi på trætopvandring over Suspension bridge. Fra Vancouver kørte vi til Tssawassen og tog færgen til Vancouver Island, her var vi 3 nætter i Victoria by hvor vi gik nogle dejlige ture. En enkelt lille tur ud af byen til Fort Rodd Hill og fyrtårn. Vi tog færgen til Port Angeles og var så i USA igen. Her var vi 3 nætter i Sequim dagene tilbragte vi i Olympic Nationalpark hvor højdepunktet var at se laksen springe i floden. Vi var de sidste 4 nætter i Sea- Tac tæt på Seattle Internationale lufthavn hvor vi afleverede bilen dagen for vi skulle rejse hjem. Inden da havde vi været en dag i Mount Rainer Nationalpark. Da vi havde afleveret bilen, tog vi et lightrail ind til Seattle og var bl.a. oppe i Space Needle og på Pike Market. Nok den til dato bedste USA ferie vi har haft. Naturen viste sig med de mest fantastiske efterårsfarver og blå himmel alle dagene.

7 Maj/ Juni Vores 10. USA rejse blev til 17 dage sammen med Jesper og Marianne. Vi fløj direkte København San Francisco og retur også direkte. Vi var 3 nætter i Monterey, ned ad Hwy 1 1 nat i Atascadero, i Madera 2 nætter så det passede med Hanne s 70 års fødselsdag, 1 nat på Yosemite lodge at the falls, 1 nat i Minden ved lake Thaho, 1 nat i Reno, 1 dag i Old Sacramento, 3 nætter i American Canyon 1 dag i Sonoma og Napa og ved Old Faithfull Geyser og 1 dag i Six Flags Discovery Kingdom i Vallejo. Afsluttende med 4 nætter på Holiday Inn, 550 North Point i San Francisco (hvor vi også var sammen med Jesper og Marianne i 2008). Denne gang fik vi set en masse af byen og Oakland. Bl.a. var vi ved Cliff House og oppe ved Twin Peaks. Nedenfor kort over 2013-turen

8 2014 Florida Vi var 23 dage i Florida i August / September måned i forbindelse med Mona s 60 års fødselsdag. Dette år var det første år hvor vi havde vores hobby med på ferie, så vi fandt 29 geocach mens vi var på ferie. Derfor fik vi vores første geocach over miles hjemmefra. Sjovt at få et nyt perspektiv med. Vi fik nogle steder som turister ellers ikke kommer. Vi startede med at køre til Key West, derpå tværs over Everglade. Selvfølgelig prøvede vi også airboat ride det gjorde vi i Everglade Holiday Park. Derudover valgte vi at bruge 7 dage i Orlando for at besøge alle 4 Disney parker (Animal Kingdom, Epcot, Hollywood Studio og Magic Kingsom) og begge universal parker (Universal studios og island of adventure) Man kan sige at 6 teamparker på 7 dage er mange, men vi gjorde det i vores eget tempo og fordelen ved at bruge den midterste uge på det, var at lejebilen stort set holdt stille i den periode fordi vi havde valgt hotel med gratis shuttelbus til Disneyparkerne og et hotel i gå afstand til universal parkerne. Slutteligt var vi ude langs kysten helt oppe ved St. Augustine og helt nede ved Key Biscayne (velhaverøen syd for Miami) og så også en tur i Miami Miami beach, south point park og art deco districtet. Alt i alt en anderledes USA tur, men bestemt fyldt med oplevelser. Se kort nedenfor.

kør selv usa 2014/15

kør selv usa 2014/15 kør selv usa 2014/15 usa Er I til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande, eller I vil opleve det hele, kan I få det i USA - her har I virkelig mulighed for

Læs mere

Gartnerivej 11, 7500 Holstebro - Danmark

Gartnerivej 11, 7500 Holstebro - Danmark I samarbeid med Norges Friidrettsforbunds Veteranutvalg tilbyr Holstebro RejseCenter fellesreise til verdensmesterskapene i veteranfriidrett som arrangeres i Sacramento, California Avreise fra Norge 4.

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Study Abroad Semester på San Diego State University i Californien, efteråret 2012

Study Abroad Semester på San Diego State University i Californien, efteråret 2012 Study Abroad Semester på San Diego State University i Californien, efteråret 2012 Indledning Denne rapport omhandler et study abroad semester på San Diego State University(SDSU) i San Diego, Californien,

Læs mere

Australien kalder Skrevet : 22. september 2008

Australien kalder Skrevet : 22. september 2008 Australien Rundt 11. september 27. november 2008 Australien kalder Skrevet : 22. september 2008 Hanne og Heinz Rettig drog midt i september til Australien. Foran venter tre måneder med først bilferie,

Læs mere

STS Select. Et eksklusivt high school program. Vælg at studere i USA, Canada, Australien, New Zealand eller Italien. For elever mellem 14 og 18 år.

STS Select. Et eksklusivt high school program. Vælg at studere i USA, Canada, Australien, New Zealand eller Italien. For elever mellem 14 og 18 år. STS Select Et eksklusivt high school program Vælg at studere i USA, Canada, Australien, New Zealand eller Italien. For elever mellem 14 og 18 år. Velkommen til STS Select... 3 Select program... 4 STS præsentation...

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN

FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN Kom med på en imponerende rejse fra Los Angeles, USA til vores egen hovedstad København Afrejse d. 12-04-2015 Book jeres kahyt allerede nu! Norwegian Star På side 2 finder

Læs mere

Mallorca træningstur 9-16. maj.

Mallorca træningstur 9-16. maj. Mallorca træningstur 9-16. maj. Referent: Claus og Bjørn. Onsdag d 9. maj. var dagen hvor vi endelig skulle af sted til forårets træningstur på Mallorca. Vi dvs. Niels og Poul fra Dragør Cykelmotion samt

Læs mere

VMR Rejserapport 2008-2009

VMR Rejserapport 2008-2009 VMR Rejserapport 2008-2009. 1 Indholdsfortegnelse Forord ved VMR formand Sofie Høffer...3 Feltprojekt i Parsons reservat, Sydafrika...4 Et møde med dyrlægestudiet i Egypten... 9 A summer at UC Davis with

Læs mere

SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819

SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819 SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819 1 SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 6. MARTS 2008 Rudi Junghans Inga Juel Johansen Filip Lange Per Vesterberg Lise Gam Peter Bodin Lillian Jørgensen

Læs mere

Farverige Festivaler. Bangkok. Sahara. Albanien. Tema: Voldsom vandkamp i gaderne. Roadtrip i en caffé latte-bil. Klubtur, fodbold og fødselsdag

Farverige Festivaler. Bangkok. Sahara. Albanien. Tema: Voldsom vandkamp i gaderne. Roadtrip i en caffé latte-bil. Klubtur, fodbold og fødselsdag december 2009 / nr. 38 Globen Medlemsblad for De Berejstes Klub Tema: Farverige Festivaler Bangkok Voldsom vandkamp i gaderne Sahara Roadtrip i en caffé latte-bil Albanien Klubtur, fodbold og fødselsdag

Læs mere

Jeg hedder Arlette og jeg overlevede Auschwitz

Jeg hedder Arlette og jeg overlevede Auschwitz Jeg hedder Arlette og jeg overlevede Auschwitz 5 10 15 20 25 1. Historien om Mala Mala var en belgisk fange af polsk afstamning, og fordi hun talte flydende tysk og polsk, havde hun fået arbejde i den

Læs mere

ÅRSSKRIFT. UdgIveT af elevforeningen. Nordjyllands Landbrugsskole

ÅRSSKRIFT. UdgIveT af elevforeningen. Nordjyllands Landbrugsskole ÅRSSKRIFT UdgIveT af elevforeningen Nordjyllands Landbrugsskole LUNdbæK 2011 ÅRSSKRIFT Udgivet af elevforeningen Nordjyllands Landbrugsskole Lundbæk 2011 Sats og tryk: degngrafisk.dk 1 2 Året i billeder

Læs mere

Før og under rejsen. Vi hører meget gerne fra dig, når du kommer hjem!

Før og under rejsen. Vi hører meget gerne fra dig, når du kommer hjem! Før og under rejsen Danhil Travel ønsker naturligvis, at rejsen til Cuba bliver en af de ferier, som frembringer et stort smil, når du af og til mindes den. Her er et par gode råd og lidt vejledning fra

Læs mere

Strøm 1 for 6 timer og parkering næsten et døgn 1

Strøm 1 for 6 timer og parkering næsten et døgn 1 Tirsdag 04-09-2012 Kørte hjemme fra over middag og var i Flensborg kl16, her snakkede vi med Tina omkring vores køleskab, hun havde fundet ud af det samme som jeg selv havde fundet ud af at køleskabet

Læs mere

HAWAII CARIBIEN GRÆSKE Ø-HAV EUROPA PÅ TVÆRS PANAMA-KANALEN VESTLIGE MIDDELHAV AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 3

HAWAII CARIBIEN GRÆSKE Ø-HAV EUROPA PÅ TVÆRS PANAMA-KANALEN VESTLIGE MIDDELHAV AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 3 CRUISE 2010 2011 OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE HAWAII CARIBIEN GRÆSKE Ø-HAV EUROPA PÅ TVÆRS PANAMA-KANALEN VESTLIGE MIDDELHAV AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 3 Læs mere om alle rejserne på www.seadane.dk

Læs mere

Side 9 manden. Alder: 67. Start i branchen: 1979. Stilladsarbejdernes Brancheklub af

Side 9 manden. Alder: 67. Start i branchen: 1979. Stilladsarbejdernes Brancheklub af Side 9 manden Navn: Bopæl: Jørgen Bak Hvidovre Alder: 67 Start i branchen: 1979 Tillidshverv: 1920 Fanebærer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af StilladsInformation: - Allerførst vil vi ile med et stort

Læs mere

Studietur til Athen 2011

Studietur til Athen 2011 Studietur til Athen 2011 Tidlig mandag morgen d. 19/09 stod 2.b fra CELF HHX på Nykøbing F. station klar til den uge som senere ville vise sig at blive den mest sjove, fantastiske og ikke mindst uforglemmelige

Læs mere

Sydstaterne. 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd. Oplevelsesrejse til USA med

Sydstaterne. 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd. Oplevelsesrejse til USA med 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd Oplevelsesrejse til USA med Sydstaterne 14 dages klassisk rundrejse i det sydlige USA Georgia, North Carolina, South Carolina, Florida, Louisiana, Mississippi,

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

Fleksibel barselsorlov. Til forældre

Fleksibel barselsorlov. Til forældre Fleksibel barselsorlov Til forældre ministrenes forord 3 Kære forældre Når et barn kommer til verden, er det på alle måder vigtigt, at barnet får en god start på livet. Og ligeså vigtigt er det, at I

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28191&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28191&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28191&pagetype=1&print=... (2/3) Magnussen i skandinavisk serie Oprettet d. 2. marts 2011 AAS-køreren deltager i Camara Cuppen Vi får et af vores mest

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

KLINISK UDDANNELSE I THAILAND 2003

KLINISK UDDANNELSE I THAILAND 2003 KLINISK UDDANNELSE I THAILAND 2003 Udarbejdet JANUAR 2004 af: Sygeplejestuderende Tine Hallas VESTSJÆLLANDS AMTS SYGEPLEJESKOLE I SLAGELSE Indledning:...3 Hvorfor rejse ud? Samt mit indtryk af opholdet

Læs mere

DU STORE VERDEN. Af Troels Gollander

DU STORE VERDEN. Af Troels Gollander ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ 123456789,. - _ abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå DU STORE VERDEN Af Troels Gollander Dette er en pdf-fil med Du store verden Filen er stillet til rådighed for elever med læsevanskeligheder.

Læs mere

lighed 003 Maj 2008 Tema: Magasin for selvstændige, freelancere & mikrovirksomheder

lighed 003 Maj 2008 Tema: Magasin for selvstændige, freelancere & mikrovirksomheder Magasin for selvstændige, freelancere & mikrovirksomheder 003 Maj 2008 Tema: lighed Dansk Journalistforbund m e d i e r & k o m m u n i k a t i o n Journalistforbundet.dk/freelance 10 find din niche luksuskunder

Læs mere

Pilgrimmen. Kolofon. Foreningen. Foreningen af Danske Santiagopilgrimme

Pilgrimmen. Kolofon. Foreningen. Foreningen af Danske Santiagopilgrimme Kolofon Pilgrimmen Forår i Galicien Foto: Peter Glunz Udgives af: Foreningen af Danske Santiagopilgrimme Redaktør (ansvh.) Henrik Friediger Agernvej 27 2830 Virum tlf.: 4585 0088 Mobil: 2892 1632 mail:

Læs mere