Balkans højdepunkter Mosaik af 6 lande

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Balkans højdepunkter Mosaik af 6 lande"

Transkript

1 Balkans højdepunkter Mosaik af 6 lande Albanien, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Bosnien og Kroatien. Seks lande på 12 dage. Og med rigtig mange højdepunkter. Sarajevo er blandt dem. Hvis der er ét sted i Europa, hvor Vest og Øst er samlet, så er det her. Byen er på rekordtid blevet en pulserende lille hovedstad. I det gamle tyrkiske hjerte er der minareter, cafeer og små butikker af træ. Langs floden store huse fra den østrig-ungarske epoke. Og nede i "Tunnel of Hope" får vi indtryk af, hvordan livet var, da Sarajevo var belejret under borgerkrigen i det tidligere Jugoslavien. 12 dage Pris Rejseleder Status Information 10. sep 18 til 21. sep kr Bo Nymark Kristensen I Bosnien besøger vi også Mostar med den berømte bro, der blev sønderskudt i 1990erne, men nu er genopbygget fuldstændig som den var. Kroatien byder på Adriaterhavets perle, Dubrovnik. Montenegro har en storslået og bjergrig natur - og endnu en stemningsfuld middelalderby: Kotor. Albanien var et lukket land under Enver Hoxhas styre, og overrasker med sin gæstfri befolkning. Vi spiser blandt andet frokost hos familien Kuqi på deres landbrug. Makedonien er Balkans oversete perle og rummer en af verdens ældste søer, Ohrid. Kosovo er et nyt, interessant bekendtskab. Prizren har smukke moskeer og kirker. I det hele taget er udsigterne storslåede på denne rejse. Undervejs gemmer sig hele tiden nye skønne syn, i varme middelhavs-farver. Læs praktiske oplysninger om rejser til Balkan her Max 20 deltagere.

2 1. dag Ankomst til Tirana Afrejse København, ankomst Tirana, hovedstaden i Albanien. Vi indkvarterer os på vort hotel, som ligger centralt. Tirana er en livlig og spændende by. Den har ændret sig afgørende siden tiden under Enver Hoxhas kommunisme. Handelsgaderne er flankeret af store platantræer, som giver dem sydlandsk stemning. Beboelseskarreerne, der før var grå og triste, fik en omgang maling under borgmester Edi Rama. Han udskrev simpelthen en konkurrence blandt skole-elever, og de bedste forslag til udsmykning af facader blev ført ud i livet, så karreerne i dag står med overraskende mønstre i mange farver. Edi Rama er i dag landets premierminister. Sidst på eftermiddagen tager vi en byrundtur, hvor vi bl.a. ser Et hem Bey Moskeen og Skanderbeg Pladsen. Vi skal også forbi kvarteret Block. Det var spærret af for almindelige mennesker under kommunismen. Enver Hoxha og partiets andre spidser boede her - i magelige huse. I dag er kvarteret et livligt cafe-miljø og gode shoppe muligheder. Måltider: Middag 2. dag En landbo-frokost og en promenade Vi besøger Tiranas nyeste tilbud, Bunk Art, som kun et år efter sin åbning er strøget til tops på listen over seværdigheder i byen. Bunk Art er museum og kunstmuseum, indrettet i en enorm, underjordisk bunker fra 1970erne. Her skulle kommunistpartiets spidser kunne gemme sig, når fjenden angreb Albanien. Bunkeren kunne også modstå atomangreb. Bunk Art går 5 etager dybt ned, og det er kun en fjerdedel af bunkeren, der i øjeblikket er indrettet som museum. Selve indgangen er spektakulær, for man skal gå gennem en lang, mørk tunnel. Indenfor kan man bl.a. se Enver Hoxhas kontor, en udstilling over det hemmelige politi, og meget mere. Efter besøget på Bunk Art ser vi på uret. Måske er der tid til at se lidt mere af Tirana, inden vi sætter kurs mod Marikaj og landbofamilien Hajdar Kuqi. De disker op med en lækker frokost, tilberedt fra bunden af egne, friske råvarer, og viser deres gård frem. Efter frokosten fortsætter vi til Berat, en af de smukkeste byer i Albanien. Berat har umiskendeligt osmannisk byggestil i den gamle bydel, der ligger malerisk på den stejle bjergside op mod citadellet. Bydelen er på UNESCOS verdensarvsliste, og når man står ved floden og kigger op mod den gamle by, forstår man, hvorfor Berat ofte kaldes Byen med de 1000 vinduer. Vi får en introduktion til Berat, og der er forhåbentligt tid til at slentre en tur gennem de smalle gader i den gamle del af Berat. Eller til at gå ned på promenaden og se det særlige Berat-fænomen: Giro. Man promenerer. Mødes på promenaden langs floden, hilser og udveksler nyt. Traditionen er udbredt i Sydeuropa, men er udtalt i Berat. Middag på egen hånd og overnatning i Berat.

3 3. dag Til Makedonien og en smuk sø Vi besøger det gamle citadel, der ligger højt over Berat. Her findes også et interessant ikonmuseum, som også er på UNESCOS liste over kulturarv på grund af sin samling af ikonmalerier. Frokosten bliver på en hyggelig restaurant i det gamle citadel. Efter et sidste blik på Berats 1000 vinduer kører vi mod Makedonien. Efter cirka to timer kravler over en lille bjergkam. På den anden side ligger Makedonien og Ohrid-søen. Søen ligger fantastisk, omgivet af bjerge, hvoraf nogle er mere end 2000 m. Søen er klar og ren, man kan nogle steder se over 20 meter ned. Det skyldes de mange kilder i bunden langs de sydlige og østlige bredder. Her er stor fiskerigdom med 17 forskellige arter, hvoraf de 10 kun findes i denne sø. Søen er blandt verdens ældste, og den har overlevet mange geologiske perioder. Ved ankomst indkvarteres vi på hotel i Ohrid by, og der er tid på egen hånd. Ohrid er en af de ældste byer på Balkan, og et vigtigt center for den romerske og den byzantinske episkopale kirke. Ohrid er på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Om aftenen er der middag i Ohrid., aftensmad 4. dag Den hellige Sankt Naums hjerte Om formiddagen kører vi langs bredden af Ohrid søen til klostret St. Naum, hvor man kan høre den hellige St. Naums hjerte slå, hvis man er helt stille og lægger øret til hans sarkofag. St. Naum døde år 910 og var en af de første apostle i den bulgarsk-ortodokse kirke. Han forbindes med udviklingen af det kyrilliske alfabet. Efter en frokost i nærheden af Sankt Naum kører vi tilbage til Ohrid. Vi går gennem det historiske centrum, som blandt andet omfatter et amfiteater fra romersk tid, samt fortet Sankt Samuel og kirkerne St. Sophia og St. George. Hvis tiden er til det, kan vi lige nå et smut forbi kirken Kaneo, som nok er det mest berømte fotosted i Makedonien. Denne lille kirke har en storslået beliggenhed. Arkitekturen er en succesfuld blanding af armenske og byzantinske arkitekturelementer. Denne dag er frokosten inkluderet, og middag er på egen hånd i Ohrid.

4 5. dag Monumenter i Skopje Makedonien er et lille land med cirka 2 millioner indbyggere. Derfor tager det ikke mere end 3 timer at komme fra Ohrid søen til hovedstaden Skopje. Når vi er fremme er der frokost på en lokal restaurant. Skopje blev ødelagt af et jordskælv i 1963, og genopbygningen skete med hjælp fra mange lande blandt andet Danmark. Både USA og Sovjet sendte soldater til byen for at organisere oprydningen og det var første gang siden 1945 amerikanske og russiske soldater kunne give hinanden hånd. Byens gamle tyrkiske bazar blev ikke ødelagt af jordskælvet, og vores rundvisning tager udgangspunkt i dette spændende kvarter. Så går vi over den gamle stenbro fra 1500-tallet til den nye del af Skopje. Et vældigt projekt har pyntet byen med statuer og samtidigt været med til at skabe en national stemning. Projektet kaldes Skopje 2014, og det indebar konstruktion af mere end 40 monumenter, blandt andet en stor Triumfbue. Skopje 2014 har vakt stor diskussion i Makedonien og sikkert også hos besøgende i byen: Er det smukt eller kitsh? Døm selv! Hvis tiden tillader, besøger vi det lille museum, der er indrettet i huset, hvor moder Theresa kom til verden i Indkvartering på hotel i Skopje. Middag på egen hånd. 6. dag Kosovo Efter morgenmaden kører vi til Kosovo, en region fyldt med historie og kultur for både den albanske og den serbiske befolkning. Vi kommer gennem byen Brezovice, som har et serbisk samfund, og når Prizren ved frokosttid. Prizren ligger på skråningerne af Sar Bjergene og er en hyggelig by. På en rundtur i byen ser vi den smukke moské Sinan Pasha og den velbevarede Georgskirke. Byen var et yndet udflugtsmål for FN-soldater, der var udstationerede i Kosovo i årene efter Balkankrigen. Herefter frokost. Om eftermiddagen kører vi videre til Peje, en større by, som altid har spillet en rolle i den ortodokse kristne verden. Vi ser det serbiske-ortodokse kloster Decani Visoki, som har den største katedral i Kosovo og mange fresker. Blandt andet af disse grunde er klostret på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Overnatning og middag på egen hånd i Peje.

5 7. dag Broen over Drina I dag lægger vi tidligt ud, for vi skal fra Kosovo ind gennem Serbien til Bosnien. Målet er Visegrad, en by, der blev kendt over hele verden på grund af en enkelt mand: Nobelprisvinderen Ivo Andric, der skrev mesterværket: "Broen over Drina. Køretiden er cirka 6 timer, og undervejs er frokosten inkluderet. Med stop undervejs er vi fremme i Visegrad sidst på eftermiddagen og indkvarterer os på hotel. Visegrad har altid haft strategisk betydning, fordi den ligger på vejen mellem Beograd og Sarajevo. Byen blev en del af det osmanniske rige i 1454, og har derfor gennem århundrederne haft en stor muslimsk befolkning. Under 2. verdenskrig stod et slag mellem Titos partisaner og den tyske hær ved Visegrad. Men det sorteste kapitel i byens historie fulgte under borgerkrigen i ex-jugoslavien i 1990 erne. Serbisk politi og paramilitær indledte en etnisk udrensning. I dag har man opgjort antallet af savnede bosniakker til 1600, og mange andre flygtede fra byen. Før borgerkrigen var 63% af indbyggerne bosniakker, i dag kun 9%. Som følge af Dayton-fredsaftalen er Visegrad nu en del af Republikken Srpska, som er den serbiske del af Bosnien. Middag på egen hånd. 8. dag Til Sarajevo Fra vores hotel kan man faktisk se broen over Drina, men i dag går vi nærmere det harmoniske bygningsværk, som blev bygget i 1577 og i dag er på Unescos liste over verdens kulturarv. Med til at gøre broen kendt var også forfatteren Ivo Andrics fortælling Broen over Drina fra Broen har været delvist ødelagt under både 1. og 2. verdenskrig, men er i dag genopbygget. Fra broen er der en kort spadseretur til en helt ny bydel: Andricgrad. Eller Stone Town. I 2011 begyndte den serbiske filminstruktør Emir Kusturica et omfattende projekt i Visegrad. Han byggede simpelthen en by i byen. Den blev officielt åbnet den 28. juni 2014 eller 100-års dagen for mordet i Sarajevo et mord der satte gang i 1. verdenskrig. Byen er dedikeret til Ivo Andric deraf navnet. Fra Visegrad er der 115 kilometer til Sarajevo, og undervejs er der frokost på egen hånd. Sarajevo har skudt sig ind i verdenshistorien et par gange. Første gang var i 1917, da drabet på ærkehertug Franz Ferdinand udløste 1. verdenskrig. Anden gang var i årene , da byen var belejret under borgerkrigen i det tidligere Jugoslavien. Byen har også været vært for vinter olympiaden i Vi er fremme ud på eftermiddagen og indkvarteres på et centralt beliggende hotel. Middag på restaurant i Sarajevo er inkluderet. Måltider: Morgenmad, aftensmad

6 9. dag Tunnel of Hope Formiddagen er sat af til sightseeing. Vi lægger ud med at besøge Tunnel of Hope i Sarajevos udkant. Det var den tunnel, der blev gravet under landingsbanen i Sarajevos lufthavn, så man kunne smugle forsyninger ind til Sarajevo under borgerkrigen. Historien om tunnelen er utrolig. Sarajevo var belejret af serbiske tropper i mere end 3 år. Situationen var kaotisk. Man skulle have forsyninger ind og mennesker ud. Den eneste løsning var at grave en tunnel, 800 meter lang, til det eneste sted i bjergene, der var under bosnisk kontrol. Så det gjorde man. Med hakke og spade. I 8 timers holdskift. Fra hver sin side. Jorden kørtes væk i trillebør. Den 30. juni 1993 mødtes de to hold under landingsbanen i Sarajevo lufthavn. Næste dag begyndte man at modtage mad, benzin, olie, aviser, våben. Under resten af belejringen blev tunnelen brugt til at smugle civile, soldater og FN-personale ind og ud af Sarajevo. Hver dag passerede mand og 30 tons varer gennem den. Indgangen var fra familien Kolar s grund. I dag har familien indrettet museum, hvor vi kan se belejringen skildret, blandt andet i form af en film på 18 minutter. Hvad vi har, gav vi til forsvar og befrielse af Sarajevo, siger familien Kolar. Vi kommer ned i tunnelen og går cirka 20 meter. Resten af tunnelen er lukket i dag. Men alligevel er oplevelsen stærk, og Tunnel of Hope er blevet en af Sarajevos store attraktioner. Derpå kører vi til byens centrum via Sniper Street, og tager en rundtur i den historiske by. Vi ser Bashcarshija Moskéen, og det gadehjørne, hvor prins Franz Ferdinand blev skudt i juni Gerningsmanden hed Gavrilo Princip, og skuddet blev starten på 1. verdenskrig. Resten af dagen er fri til at gå på opdagelse i Sarajevo. En tur gennem Bezistani, den orientalske bazar, bygget mellem 1537 og 1555, kan varmt anbefales. Frokost og middag er på egen hånd. Måltider: Morgenmad 10. dag Broen i Mostar Vi kører mod Mostar via Jablanica ved floden Neretva. Her vandt Titos partisaner et vigtigt slag mod tyskerne under 2. verdenskrig. Broen over floden blev sprængt to gange. Man har valgt at lade brostumpen ligge som et mindesmærke over slaget. Vi fortsætter langs Neretva, der leverer drikkevand til store dele af Bosnien. Frokost bliver i Blagaj, en mindre og meget hyggelig by. Floden Buna har sit udspring her. Vi fortsætter til Mostar, en pittoresk og historisk by. Vi går over den rekonstruerede bro fra 16. århundrede, som blev ødelagt under konflikten i 1990-erne. Før i tiden levede katolikker og muslimer side om side i Mostar. Men borgerkrigen har ændret byens mentalitet. I dag er Mostar mere opdelt i en katolsk og en muslimsk bydel. Byen er stadig under genopbygning efter borgerkrigen, men ligger meget smukt og arkitekturen er et interessant mix af østrig-ungarnsk og mere østlig indflydelse. Overnatning i hotel ud til floden. Denne dag er frokosten inkluderet og middag er på egen hånd.

7 11. dag Adriaterhavets perle Tre lande på en dag. Hvor tit oplever man det? Vi forlader Bosnien og kører ind i Kroatien. Ved frokosttid når vi den dalmatiske kyst og Dubrovnik, som har fået sin gamle bydel optaget på Unescos liste over verdens kulturarv. Der er intakt bymur rundt om byen, der var en selvstændig søfarts-by i middelalderen. Vi får en rundvisning i Dubrovnik. Der er tid til at gå ud i Dubrovnik og spise frokost på egen hånd. Ud på eftermiddagen fortsætter vi til Montenegro. Vi sejler over Kotor bugten og kører til den charmerende lille by Tivat langs Kotor bugten. Afskedsmiddag på hotellet i Tivat. Måltider: Morgenmad, aftensmad 12. dag Sidste stop: Charmerende Kotor Vi skal til lufthavnen i Podgorica for at begynde hjemrejsen. Men først standser vi i Kotor. Det er en af de bedst bevarede middelalderbyer i området. Mellem 1420 og 1797 var Kotor under venetiansk herredømme, og denne indflydelse ses tydeligt i arkitekturen og i byens traditioner. Det meget charmerende bycenter er omgivet af mure i ca. 4.5 km's længde. Der er meget snævre gader med typiske hvide facader på bygningerne og med små torve hist og her. Derpå fortsætter vi til lufthavnen i Podgorica. Måltider: Morgenmad

8 Prisen dækker Fly København-Tirana og retur Podgorica-København Hotel med morgenmad Halvpension Kvartpension på dag 12 Kørsel i bus Entréudgifter Dansk rejseleder Engelsktalende lokalguide Drikkepenge til guide og chauffør Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her

9 Ikke inkluderet Afbestillings- og rejseforsikring Eneværelsestillæg (1.400 kr) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her

Balkans højdepunkter Mosaik af 6 lande

Balkans højdepunkter Mosaik af 6 lande Balkans højdepunkter Mosaik af 6 lande Albanien, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Bosnien og Kroatien. Seks lande på 12 dage. Og med rigtig mange højdepunkter. Sarajevo er blandt dem. Hvis der er ét sted

Læs mere

Mosaik af 3 lande Makedonien Albanien Montenegro

Mosaik af 3 lande Makedonien Albanien Montenegro Mosaik af 3 lande Makedonien Albanien Montenegro Makedonien, Albanien og Montenegro er tre små lande, men seværdighederne er store. Den smukke Ohrid sø er et af Balkans hemmelige højdepunkter. Omgivet

Læs mere

Albanien En godt gemt naturperle i Europa

Albanien En godt gemt naturperle i Europa Albanien En godt gemt naturperle i Europa Solen skinner på Albanien. I hele Europa er der kun ét sted, der har flere dage med solskin end landet i Middelhavets hjerte. Oliven, citrus og vinstokke trives.

Læs mere

Mosaik af 3 lande Makedonien Albanien Montenegro

Mosaik af 3 lande Makedonien Albanien Montenegro Mosaik af 3 lande Makedonien Albanien Montenegro Makedonien, Albanien og Montenegro er tre små lande, men seværdighederne er store. Den smukke Ohrid sø er et af Balkans hemmelige højdepunkter. Omgivet

Læs mere

Albanien En godt gemt naturperle i Europa

Albanien En godt gemt naturperle i Europa Albanien En godt gemt naturperle i Europa Solen skinner på Albanien. I hele Europa er der kun ét sted, der har flere dage med solskin end landet i Middelhavets hjerte. Oliven, citrus og vinstokke trives.

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 15-dages oplevelsestur til Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien 25. maj - 8.juni 2016 på rejsen 14. - 16. marts 2016 på højskolen Rundrejse til

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Skattene fra Byzans Makedonien, Bulgarien, Grækenland og Istanbul

Skattene fra Byzans Makedonien, Bulgarien, Grækenland og Istanbul Skattene fra Byzans Makedonien, Bulgarien, Grækenland og Istanbul 20.000 håndlavede keramikfliser fra Izmir og fantastiske blyindfattede ruder i Den Blå Moské i Istanbul. Sejltur på Bosperusstrædet mellem

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul.

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. Kært barn har mange navne. Og Istanbul er et kært barn, som fortryller mange besøgende. Når man står ved bredden af Bosporus-strædet ved solnedgang

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Kosovo og det nordlige Albanien med Anders Errboe

Kosovo og det nordlige Albanien med Anders Errboe info@ Kosovo og det nordlige Albanien med Anders Errboe 5. 12. oktober 2018 Romersk ruin, Albanien. Fra Kastrup Lufthavn Rejse nr. C-27 Kosovo er Europas yngste land, selvstændigt i 2008. Vi møder sjældent

Læs mere

Kosovo, Albanien og Makedonien

Kosovo, Albanien og Makedonien Kosovo, Albanien og Makedonien Rejs med Anders Errboe og Inge Frandsen 2. 14. september 2017 Kruja, Albanien 13 dage Rejse nr. C-30 Vi besøger tre lande, hvor turismen knapt er begyndt, men hvor befolkningen

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Dalmatien og Adriaterhavet

Dalmatien og Adriaterhavet Dalmatien og Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 02.06.2019 13.06.2019 7.595,- Højdepunkter Den smukke kyststrækning i Kroatien Dubrovniks enestående beliggenhed Ophold

Læs mere

Ta med til Kroatien og

Ta med til Kroatien og Ta med til Kroatien og Montenegro de tusinde øers land Tennis kultur krystalklart vand bedre bliver det ikke 6. maj til 13. maj 2017 Kroatien er et fantastisk rejseland. Landet har det hele. Natur, bjerge,

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Kosovo, Makedonien og Albanien

Kosovo, Makedonien og Albanien Kosovo, Makedonien og Albanien med Anders Errboe 17. 27. september 2016 Berat, Albanien 11 dage / fra Kastrup Rejse nr. C-33 Vi besøger tre lande, hvor turismen knapt er begyndt, men hvor befolkningen

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Tænk hjemmelavet syltetøj, nystakket hø, hestetrukne vogne og en fornemmelse af, at tiden står stille. Så er du ved at være ved essensen af denne rejse: Sommerferie

Læs mere

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Tænk hjemmelavet syltetøj, nystakket hø, hestetrukne vogne og en fornemmelse af, at tiden står stille. Så er du ved at være ved essensen af denne rejse: Sommerferie

Læs mere

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage med M/S Rakhmaninov Velkommen ombord på M/S Rakhmaninov på dennes sidste rejse inden vinterpausen i Rostov. Rejsen starter i Moskva og slutter 19 dage senere

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016

Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016 Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016 Vores rundrejse i Georgien fører os gennem bjergtagende natur og vi skal derudover stifte bekendtskab med tusindårige kirker

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Smuttur til Israel Det Hellige Land

Smuttur til Israel Det Hellige Land Smuttur til Israel Det Hellige Land Få lande i verden byder på så mange oplevelser som Israel. På et areal på størrelse med Jylland finder man et sandt overflødighedshorn af seværdigheder, historiske steder.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kent - Englands Have Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Haver og hyggelige byer Guldkysten ved Brighton Imponerende Leeds Castle Højt roste Sissinghurst Garden

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt november 2018 næste program februar 2019. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 15.00. I december dog kun 5. og 12. Den

Læs mere

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden Man kan ikke undgå at blive grebet af Isfahan. Den helt unikke Emam plads, bazarerne, te-husene under broerne, alleerne, den afslappede stemning. Der skal kun

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Celle har dansk historie Smuk og velbevaret by Komfortabel køreafstand fra Danmark. Side 1 af 5 Celle Celle dukker

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Studietur til Makedonien maj 2019

Studietur til Makedonien maj 2019 Studietur til Makedonien 14.-18. maj 2019 Makedoniens finansminister Dragan Tevdovski, har inviteret Europabevægelsen til at besøge Skopje. Makedonien er i disse år inde i en rivende udvikling, med mange

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Rumænien og Moldova Højdepunkter i det gamle og nye Østeuropa

Rumænien og Moldova Højdepunkter i det gamle og nye Østeuropa Rumænien og Moldova Højdepunkter i det gamle og nye Østeuropa Rumænien er genopstået efter kommunisttiden og kan i dag opleves med alle dets storslåede seværdigheder. Gamle tyske ridderbyer, Draculas fødehjem,

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Serbien & Ungarn september 2018

Serbien & Ungarn september 2018 Med Kirsten Bruun og Noa Jankovic til Serbien & Ungarn 4. - 11. september 2018 Tirsdag d. 4. september Kl. 12.25 Anbefalet mødetid Københavns Lufthavn afrejse kl. 14.25 med Norwegian Kl. 12.35 Anbefalet

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter

Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter Ruslands Transsibiriske Jernbane Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter Dag 1 Ankomst til Moskva. Transfer fra lufthavnen til hotellet, indkvartering. Fritid. Dag

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Hver påskelørdag tændes den hellige ild mirakuløst hos den ortodokse patriark i Jerusalem. Den fragtes med fly til Grækenland og fordeles til to religiøse

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Tyrkiet. Scanbird ApS www.scanbird.com. Kultur & Fugle Istanbul & Bursa. med Politiken Plus. 15.-22. september 2015

Tyrkiet. Scanbird ApS www.scanbird.com. Kultur & Fugle Istanbul & Bursa. med Politiken Plus. 15.-22. september 2015 Tyrkiet Kultur & Fugle Istanbul & Bursa 15.-22. september 2015 med Politiken Plus Scanbird ApS www.scanbird.com På grænsen mellem Europa og Asien ligger Istanbul, der før 1931 hed Konstantinopel, hovedstad

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 29.08.2020 17.645,- Højdepunkter Stort udflugtsprogram inkluderet Smukke Budapest og syngende

Læs mere

Nordpolen Gdansk. Højdepunkter. Afrejse: Hjemkomst: Varighed: 7 dage Afrejse fra (Bus): Fyn, Jyl., Sjæ. Pris fra: 4.

Nordpolen Gdansk. Højdepunkter. Afrejse: Hjemkomst: Varighed: 7 dage Afrejse fra (Bus): Fyn, Jyl., Sjæ. Pris fra: 4. Nordpolen Gdansk Afrejse: 23.08.2020 Hjemkomst: 29.08.2020 Varighed: 7 dage Afrejse fra (Bus): Fyn, Jyl., Sjæ. Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Historiske Gdansk med lokal guide Kanalsejlads over land og

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere