Familiekursus Med separat teenagehøjskole (børn fra 5 år)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Familiekursus Med separat teenagehøjskole (børn fra 5 år)"

Transkript

1 Familiekursus Med separat teenagehøjskole (børn fra 5 år) Sommerferie med nye venner, masser af aktiviteter, fællesskab og samvær for alle i familien kort sagt: Familiekursus på Rødding Højskole.

2 Kursusvært Jens Horstmann, højskolelærer Sommerferie med nye venner, masser af aktiviteter, fællesskab og samvær for alle i familien kort sagt: Familiekursus på Rødding Højskole. Her er aktiviteter for alle aldre: Eventyr og ækelt slim for de små, Det må vi ikke for mor for de lidt ældre, Ballade og urimelige konkurrencer for de mellemste og separat program for teenagere. Vi har rammerne og skaber indholdet, så I kan være sammen på en god måde uden alt det sure med madlavning, rengøring, utålmodige børn på bagsædet osv. Voksne kan vælge mellem fem vidt forskellige workshops: Sang, dans, madlavning, debat om Mellemøsten eller man kan kaste sig ud i yoga. Alle voksne og teenagere deltager i foredrag og fælles debat. Imens udfolder børnene sig i deres helt egne workshops. I år er der fem børnegrupper: Førskolebørn fra 5 år (årgang 2012 og 2013), 6-8 år, 9-10 år, år samt teenagere (13+ år). Børn og voksne er altså hver for sig lidt af dagen, mens der resten af dagen er fællesaktiviteter: Udflugter ud af huset, konkurrencer samt naturligvis morgensang og aftenhygge. Teenagehøjskolen En separat teenagehøjskole er en kæmpe succes på dette kursus. Hvert år modtager vi glade, skeptiske, forventningsfulde og nervøse teenagere og hvert eneste år sender vi en stor flok af sted med tårer i øjnene og med en fantastisk sommerferie i bagagen. Der tages hensyn til forskelligheder, så alle får et brag af en uge. Læs om det særlige program for teenagehøjskolen længere fremme.

3 Tilmelding Pris: kr. for voksne, kr. for børn (tillæg for enkeltværelse 1000 kr.) kr. på dobbeltværelse med bad. Unge mellem år i følge med forældre: kr. Indkvartering på dobbelt- eller tremandsværelser med børn på madrasser på forældrenes værelse. Tilmelding via vores hjemmeside: (under KORTE KURSER). Kursusvært Jens Horstmann, højskolelærer. Medvirkende Anja Vintov, danser, foredragsholder, forfatter og coach. Gitte Degn, rytmisk sangerinde og ejer af House of Singing, Lynge. Aske Nygaard Larsen, køkkenelev på Rødding Højskole og madnørd. Thomas Kjeldsen, statskundskaber, tidl. praktikant ved degn danske repræsentation i Ramallah, Vestbredden. Jakob Haahr-Pedersen (aka Stik Op Jakob), rapper og retoriker. Claus Høxbroe, forfatter og beatpoet. Monique Mai, musiker og sangerinde. Senay Jensen, yogainstruktør og højskolelærer. Et stærkt team af unge, engagerede hjælpere.

4 Workshops for børn Eventyr og ækelt slim (for de 5-6-årige) En uge med alt det bedste og værste fra eventyr. Du kommer med ind i vores verden, hvor der er helte, heltinder, drager, mærkelige rum, store og små dyr, ønsker, onde dronninger og virkeligt meget ækelt slim. Vi skal flygte fra monstret, fortælle vores egne historier, klæde os ud som tiggerdrenge og flyvende tæpper og måske endda hilse på dragen! Det må vi ikke for mor (for de 6-8-årige) Nej, nej og atter nej! Mor har altid nej-hatten på, og man må da heller aldrig noget som helst. Så hvad hvis man bruger en uge på alt det, vi normalt ikke må for mor? Hvad hvis vi drillede de små, vippede på stolen, bandede som ind i helvede og slåssede med yoghurt? Men mor holder øje, så vi skal også undgå konsekvenserne, finde krokodilletårerne frem og komme op med en god forklaring. Ballade og urimelige konkurrencer I + II (For de 9-10-årige og de årige) Vores mellemste børnegruppe får lov at udleve en barnedrøm: At lave ballade dagen lang og holde unfair konkurrencer. Så vi skal kaste med maden, rode uden at rydde op, hoppe i møblerne, smadre tallerknerne og være ond ved de gamle. Alt det krydrer vi med dybt urimelige og unfair konkurrencer det er tab og vind med vidt forskelligt sind! Pga. de seneste års store deltagerantal deles gruppen op efter alder dog er indholdet nogenlunde det samme. Teenagere (for de årige) Er du fyldt 13 år, så er du teenager, og så får du lov til sammen med jævnaldrende at være med på jeres helt egen højskole. I har jeres eget skema det står til slut i dette program.

5 Workshops for voksne Dans for livet (underviser: Anja Vintov) Lige meget om du er født til at danse svedig samba, finder glæde i en hurtig quickstep eller faktisk er ret skræmt over en polka, så er dans noget for dig. Dans for livet handler om at komme ud over sine grænser og få danset en masse, selvom man ligner en sæk kartofler imens. Vi starter alle på det samme niveau, og det handler om at bevæge sig til musikken, få gang i kroppen og mærke glæden ved at danse sammen. NB! Du skal forvente at svede og få pulsen op. Levende sang (underviser: Gitte Degn) Fordi sangen gør os levende! Det er ikke uden grund, at man altid synger på højskolerne at synge sammen skaber samhørighed og fællesskab. Måske finder du det grænseoverskridende at synge højt, men bare rolig Gitte får dig meget længere, end du regner med. På Levende sang skal vi synge i kor i forskellige afskygninger; fra gospel til rytmisk musik og klassiske korsange. Du behøver ikke have en tone i livet eller have prøvet at synge før, du skal bare ville at sætte lyd på. Den perfekte pomfrit (underviser: Aske Nygaard Larsen) Stor mad kræver store armbevægelser! Den perfekte pomfrit er mad for dem, der vil og tør kaste sig ned i de store gryder. Vi prøver teknikker fra de store køkkener, vi laver slow cooking, fast food, ryger, steger, braiserer og griller vakuumpakker, bruger sous vide, trykkoger og udendørs ovne. Uanset niveau og erfaring med mad kan man være med, det kræver blot nysgerrighed og lyst til at prøve nye metoder! Mellemøsten roden til alt? (underviser: Thomas Kjeldsen) En workshop med diskussion og store tanker. Først oplevede vi Muhammedkrisen illustrere dybe forskelligheder. Siden kaldte vi det for Det Arabiske Forår og jublede sammen med araberne. Nu ser vi Syrien i flammer og Mellemøsten er endnu engang skueplads for stormagternes rænkespil. Flygtningestrømmen bliver ved, og den europæiske solidaritet smuldrer for første gang siden 2. verdenskrig. Hvad foregår der i Mellemøsten, hvorfor og hvordan skal vi forholde os til det?

6 Workshops for voksne Senay Jensen, yogaunderviser Høxbroe & Stik Op Jakob Yoga for begyndere (underviser: Senay Jensen) Yoga er en udforskning af både krop og sind det handler om at finde ro i øvelser og kontrol af kroppen. Sammen lærer vi at blive bevidste om krop, tanker og følelser for at mærke øjeblikket. Workshoppen er en indvielse i yoga; vi gennemgår principperne og laver en masse øvelser af blandet sværhedsgrad, så alle kan være med. Vi arbejder ud fra Bowspring-metoden, som er en moderne, funktionel bevægelsesform, som giver lethed og åbenhed i kroppen. Deltagelse kræver ingen forudsætninger udover nysgerrighed! Foredrag/debat for voksne og teenagere Høxbroe & Stik Op Jakob: RapBeatPoesi Jakob, Claus og Monique kan noget med ord og rytmer. Og de kan få tilhørerne til at være med til at skabe ord. Oplev sproglige finurligheder folde sig ud for øjnene af dig og oplev dem komme ud af din egen mund! RapBeatPoesi er et befriende anderledes show og tekstværksted, som viser deltagerne moderne poesi og får dem til at bidrage med deres eget. En fed oplevelse! Debat for teenagere: Pigerne og drengene! Højskole er demokratisk dannelse! Det er her, vi kan tage vores samfund op til debat og da vi nu mødes på tværs af aldre, skal vi debattere en gammel traver: Hvordan står det til mellem piger og drenge? Stiller vi de samme krav, tænker vi nogensinde over det med køn, og er folkeskolen egentligt mest indrettet til piger? Debatskaber: Jens Horstmann.

7 Kursusprogram Den store vandballonkamp KURSUSPROGRAM - børn og voksne 15. Søndag den 15. Kl : Ankomst, indkvartering og kaffe. Kl : Velkomst, introduktion til ugen og rundvisning på skolen. Kl : Workshops for børn og workshops for voksne starter. Se beskrivelse længere fremme i programmet. Kl : VM-finale reprise af eftermiddagens kamp. Der vil også være et alternativ for dem, der ikke ønsker at se fodbold. Kl : Aftensang og kage for børn og trætte voksne. 16. Mandag den 16. Kl. 9.00: Morgensang for alle. Kl : Workshops for børn og workshops for voksne fortsat fra søndag. Kl : Fælles workshops for børn og voksne. Vælg mellem: 1. Det store, politiske brætspil. 2. MegaPortrætter. 3. Guidet rundtur i Ribe. 4. Boldspil. 5. Bag kulisserne i zoo. Se beskrivelse sidst i programmet. Kl : Havanna nu i Rødding. En hyggelig before dinner-drink på gårdspladsen. Dejlig musik til en sodavand, en mojito eller et glas hvidvin under parasollerne. Kl : SmuglerSmart. Et spil for hele familien i bund og grund en gang røvere og soldater med fuld fart over feltet. Det er et sikkert hit! Derefter: Caféen åbner. 17. Tirsdag den 17. Kl. 9.00: Morgensang for voksne, børnegrupperne starter. Kl : Workshops for børn og workshops for voksne fortsat fra mandag. Kl : 1. Foredrag for voksne og teenagehøjskolen: RapBeatPoesi ved Høxbroe og Stik Op Jakob. 2. Aktiviteter for børn: Vælg mellem Den store vandballonkamp eller Kunstakademiet for børn. Kl : Havanna before dinner-højskole på gårdspladsen med musik og drinks. Kl : Fællesaktivitet: Aktiv matematik. Kl : Caféen åbner. 18. Onsdag den 18. Kl. 9.00: Morgensang for voksne, børnegrupperne starter.

8 Kursusprogram Juli Kl : Workshops for børn og workshops for voksne fortsat fra tirsdag. Kl : JuliJuli? en leg for hele familien. Noget er gået helt galt i Rødding! En eller anden har skruet op for tiden, så den går alt for hurtigt. Jul, nytår, konfirmation, fødselsdag alting farer rundt mellem hinanden og ingenting passer sammen. Livets fester passerer revy og du må hjælpe os med at få det hele på plads igen! Kl : Havanna before dinner-højskole på gårdspladsen med musik og drinks. Kl : Fortælleaften. Børnene mod de voksne. Hvem fortæller de største røvere? Derefter: Caféen åbner. 19. Torsdag den 19. Kl. 9.00: Heldagsudflugt til Mandø (for alle). Der vil både være mulighed for at vandre derover hen over havbunden og for at tage traktorbussen. På Mandø skal vi udforske og lege. Kl : Havanna before dinner-højskole på gårdspladsen med musik og drinks. Kl : Højskole classic! En aften ved bålet med musik og sang, snobrød og pandekager og måske et glas vin til de voksne. 20. Fredag den 20. Kl. 9.00: Morgensang for voksne, børnegrupperne starter. Kl : Workshops for børn og workshops for voksne fortsat fra torsdag. Kl : Workshops for børn og workshops for voksne forberedelse af indslag til aftenens program. Kl : Festmiddag og afslutningsfest nu med børnedisko! 21. Lørdag den 21. Kl : Morgensang for voksne, børn siger farvel i grupperne. Derefter afrejse. Alle dage er der morgenmad kl , morgensang kl. 9.00, frokost kl , eftermiddagskaffe kl. 15 og aftensmad kl Caféen med mulighed for et glas vin, en kop kaffe eller et stykke kage åbner hver aften efter sidste programpunkt; her synger vi også en aftensang. Der er sovero på gangene fra kl og intet alkohol for unge under 18 år.

9 Programmets indhold Kæmpe portrætter Ribe en uddybende forklaring Workshops fælles for voksne og børn I kan som familie vælge at deltage på én af fire workshops. Der er lidt for enhver smag, så det er muligt at vælge efter familiens sammensætning og alder. Ingen af vores workshops kræver forudsætninger eller mindstealder. I vælger jer ind på en workshop på selve kurset og behøver altså ikke at beslutte jer på forhånd. I kan vælge mellem: 1. Det store politiske brætspil På Rødding Højskole har vi udviklet et stort, strategisk brætspil, som fylder hele gymnastiksalen. Det er stormagter mod mindre magter, handel, diplomati eller krig og det er både sjovt og lærerigt. Bedst for børn 12+ samt voksne. 2. MegaPortrætter Hvis du aldrig har drømt om at have et lærred på 100 m2 og en masse spraydåser, så har dine drømme været alt for kedelige! Her får du chancen for at udfolde din kreativitet med helt store armbevægelser! Velegnet til alle aldre. 3. Guidet rundtur i Ribe Lige rundt om hjørnet ligger Ribe Danmarks ældste by, en af de smukkeste og med en af de bedst bevarede middelalderbykerner i landet. Ribe er på Lonely Planets liste over mest seværdige småbyer i Europa. Vi arrangerer en tur til byen, hvor en guide tager os med rundt i de gamle gader. Guiden henvender sig både til børn og voksne, men det er dog en historisk tur. 4. Boldspil Fordi vi skal røre os og spille bold. Alle kan være med, når vi spiller fodbold, rundbold, amerikansk fodbold eller hvad vi nu finder på. Vi spiller sammen eller deler os op efter lyst, alder og tilmelding. Velegnet til alle aldre. 5. Bag kulisserne i zoo Ikke langt uden for Rødding ligger den lille, men meget hyggelige Lintrup zoo (Glad Zoo). Her får børn og voksne muligheden for at komme tættere på de eksotiske dyr end sædvanligt, når dyrepasserne inviterer indenfor til fodring og fortælling. Arrangementet henvender sig til alle, men de mindre børn har nok mest glæde af det. NB: Transporten foregår i egne biler. Workshops for børn når de voksne lytter til voksensnak Denne eftermiddag skal alle børn prøve tre aktiviteter sammen: Den store vandballonkamp! Tirsdag eftermiddag. Forvent våde børn når de kæmper om hinandens flag og smider om sig med masser af vandballoner. Små mennesker, stor kunst! Tirsdag eftermiddag. Hvordan tegner man et portræt af sig selv eller af sin sidemand? Hvordan tegner man til musik, på tid, med den anden hånd, med munden, med bind for øjnene eller med fødderne? En lang række tegneøvelser med inspiration fra de kreative akademier. Mærkelige spil! Tirsdag eftermiddag. Styltepolo, Lego i blinde, tillidspaintball, gemmeleg lad os bare sige, at vi er jævnt gode til at lege i Rødding!

10 Kursusprogram Vadehavet Fællesaktiviteter Havanna before dinner-højskole Hver dag kl. 17. Vi åbner for en hyggelig before dinner-drink på gårdspladsen. Dejlig musik, en sodavand, en mojito eller et glas hvidvin under parasollerne. Velkommen til cubansk højskole. JuliJuli? Onsdag kl. 14. Noget er gået helt galt i Rødding! En eller anden har skruet op for tiden, så den går alt for hurtigt. Jul, nytår, konfirmation, fødselsdag alting farer rundt mellem hinanden og ingenting passer sammen. Livets fester passerer revy og du må hjælpe os med at få det hele på plads igen! En leg for hele familien. SmuglerSmart Mandag kl Et spil for hele familien i bund og grund en gang røvere og soldater med fuld fart over feltet. Det er et sikkert hit! Udflugt til Mandø Torsdag kl Mandø er et ganske unikt stykke Danmark. Midt i Nationalpark Vadehavet ligger den lille ø med de meget få indbyggere, som man kun kan komme til, når der er ebbe. Det er en i ordets egentlige forstand enestående oplevelse at være på øen. Vi skal gå til Mandø hen over havbunden, og på Mandø vil vi være i selskab med naturvejledere, der vil fortælle om flora og fauna derovre. Praktisk: Der er mulighed for at køre med traktorbus til Mandø, hvis man af forskellige årsager ikke ønsker at gå. Vi kører alle i bus tilbage igen. Vandet er lunt, lavt og ufarligt, men gummistøvler eller gode sandaler er en fordel. Bemærk også, at turen er tænkt som en naturoplevelse, så vi tager friske af sted i al slags vejr (medmindre det decideret er orkan). Aktiv matematik Tirsdag kl Kan det være sjovt at lære på sin ferie og sammen med børn og voksne? Det kan det! Vi leger tre forskellige lege og lærer gennem brobygning, bombelabyrint og den evigt frustrerende aktiv matematik! Fortælleaften Onsdag kl Alle kan fortælle. Og alle kan både fortælle sandheden og de værste løgne. Fortælleaften er fortælling for alle og af alle; børnene mod de voksne. Hvem fortæller de største røvere?

11 Kursusprogram Jels sø Street art Teenagehøjskolen (for årige) Er du fyldt 13 år, så er du teenager, og så får du lov til sammen med jævnaldrende at være med på jeres helt egen højskole. På teenagehøjskolen slipper du for at høre på dine forældres dumme kommentarer eller dine mindre søskendes skrig og skrål, når du sammen med dine jævnaldrende bliver indlogeret i teenagelejren; væk fra de voksne og de små. Programmet er en kæmpe blanding af udfordringer både fysiske og psykiske hygge, fest, ny viden og komplet åndssvage ting. Du skal skaffe, bygge, spille hvad som helst, smugle, fortælle, på tur, konkurrere mod din familie og se dit eget fjolleri i øjnene. Og hvad er en godnathistorie uden hjerte og smerte? Nedenfor kan du se programmet. Nogle gange er det kun for jer i teenagehøjskolen, andre gange er du sammen med de voksne og andre gange sammen med både de voksne og de små. Kl : De indledende øvelser fortsat. Kl : Godnathistorier med hjerte og smerte. 16. Mandag den 16. Kl : SkaffeRally. Kl : Workshops (sammen med de andre). Vælg mellem: 1) Det store politiske brætspil. 2) MegaGrafitti. 3) Guidet rundtur i Ribe. 4) Boldspil. 5) Bag kulisserne i zoo. Læs om indholdet andet sted i programmet. Kl : Havanna TeenEdition. Kl : SmuglerSmart. Et spil for hele familien i bund og grund en gang røvere og soldater med fuld fart over feltet. Det er et sikkert hit! Kl : Godnathistorier med hjerte og smerte. Dagsprogram for teenagehøjskolen 15. Søndag den 15. Kl : Ankomst, indkvartering og kage. Kl : Velkomst, introduktion til ugen og rundvisning på skolen. Kl : De indledende øvelser (evt. VM-finale). 17. Tirsdag den 17. Kl : Operation Hurlumhej. Kl : Foredrag og workshop: RapBeatPoesi ved Høxbroe og Stik Op Jakob. Kl : Havanna TeenEdition. Kl : Flid, fedt og snyd. Kl : Godnathistorier med hjerte og smerte.

12 Højskole Classic! Bålhygge 18. Onsdag den 18. Kl : Debatformiddag: Pigerne og drengene? Vi skal debattere en gammel traver: Hvordan står det til mellem piger og drenge? Stiller vi de samme krav, tænker vi nogensinde over det med køn, og er folkeskolen egentligt mest indrettet til piger? Kl : JuliJuli? en leg for hele familien OG teenagere? Noget er gået helt galt i Rødding! En eller anden har skruet op for tiden, så den går alt for hurtigt. Jul, nytår, konfirmation, fødselsdag alting farer rundt mellem hinanden og ingenting passer sammen. Livets fester passerer revy og du må hjælpe os med at få det hele på plads igen! Kl : Havanna højskole. TeenEdition. Kl : Fortælleaften. Børnene mod de voksne. Hvem fortæller de største røvere? (sammen med de andre). Kl : Godnathistorier med hjerte og smerte. Kl : Godnathistorier med hjerte og smerte. 20. Fredag den 20. Kl : De afsluttende øvelser. Kl : Forberedelse til aftenen. Kl : Festmiddag og afslutningsfest med underholdning. 21. Lørdag den 21. Kl : Morgensang. Derefter afrejse. 19. Torsdag den 19. Kl. 9.00: Heldagsudflugt til Mandø. Vi går over vaden og laver teenagelejr på Mandø. Mere hjerte og smerte nu med kæresteri i klitterne. Kl : Havanna TeenEdition. Kl : Højskole Classic! En aften ved bålet med musik og sang, snobrød og pandekager (sammen med de andre).

Familiekursus. Med separat teenagehøjskole (børn fra 5 år)

Familiekursus. Med separat teenagehøjskole (børn fra 5 år) Familiekursus Med separat teenagehøjskole (børn fra 5 år) Sommerferie med nye venner, masser af aktiviteter, fællesskab og samvær for alle i familien kort sagt: Familiekursus! 23. - 29. juli 2017 Familiekursus

Læs mere

Familiekursus. Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år)

Familiekursus. Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år) Familiekursus Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år) Sommerferie med nye venner, masser af aktiviteter, fællesskab og samvær for alle i familien kort sagt: Familiekursus! 10. - 16. juli 2016 Familiekursus

Læs mere

Familiekursus Med separat teenagehøjskole (børn fra 6 år)

Familiekursus Med separat teenagehøjskole (børn fra 6 år) Familiekursus Med separat teenagehøjskole (børn fra 6 år) 14. - 20. 2019 Sommerferie med nye venner, masser af aktiviteter, fællesskab og samvær for alle i familien kort sagt: Familiekursus på Rødding

Læs mere

Familiekursus. Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år)

Familiekursus. Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år) Familiekursus Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år) Sommerferie med nye venner, masser af aktiviteter, fællesskab og samvær for alle i familien kort sagt: Familiekursus! 19.-25. juli 2015 Familiekursus

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Journalistik. 7. 20. marts 2016 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN

Journalistik. 7. 20. marts 2016 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Journalistik 7. 20. marts 2016 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Drømmer du om at blive journalist? Drømmer du om at blive journalist? Så er dette 14-dages intensive kursus lige noget for dig. Her kan du

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Journalistik. 26. marts - 8. april 2017 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN

Journalistik. 26. marts - 8. april 2017 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Journalistik 26. marts - 8. april 2017 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Drømmer du om at blive journalist? Drømmer du om at blive journalist? Så er dette 14-dages intensive kursus lige noget for dig. Her

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019 - cubansk dans, musik og sang 2019 Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8.00-9.00 - Morgenmad 9.00-9.45 Morgensamling Morgensamling (9.00-9.15) 10.00-11.45 Workshop A + afrejse sammenspil

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 29. juni - 5 juli 2014 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på efterskole.

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018 Camp Unge Pårørende 28.-30. september 2018 5 Fredericia Vandrerhjem En weekend med fællesskab, faglige og personlige oplæg, aktiv udfoldelse og mad i det fri 5 Camp Unge Pårørende Fredericia Vandrerhjem

Læs mere

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend.

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Som led i samarbejdet mellem skole og hjem, finder vi det spændende at møde jer forældre på en anden måde, end kun ved konsultationer

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Bogensholm Rapport over 2016-projektet. Projektets formål og baggrund. Deltagerne. De frivillige

Bogensholm Rapport over 2016-projektet. Projektets formål og baggrund. Deltagerne. De frivillige Bogensholm 2016 Rapport over 2016-projektet Projektets formål og baggrund Et antal familier i Skanderborg kommune lever under sådanne betingelser, at de har svært ved at tilbyde familiens børn en rimelig

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger Kurser efterår 2014 - nu også for børnehavepædagoger Kære børnehavepædagoger I har modtaget en folder fra Center for Undervisningsmidler, henvendt til pædagoger, der arbejder med kommende skolestartere.

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 07.07.19 13.07.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

SOMMERAKADEMI BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV. Personlig udvikling til unge

SOMMERAKADEMI BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV. Personlig udvikling til unge BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV 5 dages selvudviklingsforløb udviklet specielt til teenagere i alderen 14-16 år. Vælg mellem drama eller action Mandag den 1. juli - fredag den 5. juli 2013 Sted: Ungdomscenter

Læs mere

Glasslibning / maling

Glasslibning / maling Nyhedsbrev fra SFO januar 2013 Kære forældre Godt nytår! Så starter vi op med nye aktiviteter. Der vil dog stadig være tilbagevendende aktiviteter, som børnene er glade for, og vi som personale synes skal

Læs mere

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Trivsel og velvære - en mulighed?

Trivsel og velvære - en mulighed? 2016 Trivsel og velvære - en mulighed? Uge 32 7/8-14/8-2016 Side 2 En uge med fokus på livskvalitet i forhold til hormonelle og stofskiftebetingede sygdomme. Du kan i ugens løb lære om: - sundhed og balance

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16

Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16 Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16 Hvordan smager den danske natur? Vi finder ud af det, når vi sammen sanker fra havet, markerne og den vilde natur og pepper klassiske retter op med naturlige

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Nyhedsbrev SFO januar 2014 Kære forældre Kinn Ball Spilleværksted STORE KARTONMASKER GYMNASTIKSAL(tirsdage)

Nyhedsbrev SFO januar 2014 Kære forældre Kinn Ball Spilleværksted STORE KARTONMASKER GYMNASTIKSAL(tirsdage) Nyhedsbrev SFO januar 2014 Kære forældre Vi starter ny aktivitetsplan i uge 3. Herunder kan du læse hvad der sker hvornår. Vi har desværre sagt farvel til Lisbeth, da hun skal hellige sig sit studie, og

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE Vi tilbyder store naturoplevelser. Besøg Nationalpark Vadehavet og kom hjem med oplevelser i verdensklasse. Det lyder utroligt, men Vadehavet rummer en grad af liv, der ikke

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Hold øje uge 5 Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Yes!..en herlig uge. Startende med et brag af en Vinterfest og fulgt op af en rigtig flot og

Læs mere

Journalistik marts Vær klar til optagelse

Journalistik marts Vær klar til optagelse Journalistik 11.-24. marts 2018 Vær klar til optagelse Drømmer du om at blive journalist? Så er dette 14-dages intensive kursus lige noget for dig. Her kan du få trimmet dine forudsætninger for at gå til

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend.

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Som led i samarbejdet mellem skole og hjem, finder vi det spændende at møde jer forældre på en anden måde, end kun ved konsultationer

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend.

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Som led i samarbejdet mellem skole og hjem, finder vi det spændende at møde jer forældre på en anden måde, end kun ved konsultationer

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 Familiehøjskolen er et tilbud til beboere, som bor i KAB-fællesskabet. Formålet er at give børn og

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Første uge på Brejninggaard Efterskole

Første uge på Brejninggaard Efterskole Første uge på Brejninggaard Efterskole August 2015 Søndag d. 9/8 14.00 Skolen åbner for indkvartering efter sengeredning og udpakning er der kaffe i Hallen 15.30 Velkomst i hallen 16.30 Første møde med

Læs mere

Kunst Litteratur Historie 10.04.16 16.04.16 ASKOV HØJSKOLE

Kunst Litteratur Historie 10.04.16 16.04.16 ASKOV HØJSKOLE Kunst Litteratur Historie 10.04.16 16.04.16 ASKOV HØJSKOLE TURE - Heldagsturen går til Århus. Vi besøger Den Gamle By, hvor guider viser os udstillingsbyen 1974 din egen tid på museum. Byen er en tidsrejse,

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk Dyk ned i din tid - og dit liv En uge i livsfortællingens tegn Mandag 30. maj - fredag 3. juni 2016 1 1960 1940 1950 2 1930 Dyk

Læs mere

Arkitektur. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse

Arkitektur. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse Arkitektur 6. jan. 2. feb. 2020 Bliv klar til optagelse Vil du arbejde med arkitektur? Drømmer du om at komme ind på Arkitektskolen Aarhus eller Kunstakademiets Arkitektskole? Så kræver det en forståelse

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Bliv klar til en ungdomsuddannelse

Bliv klar til en ungdomsuddannelse Bliv klar til en ungdomsuddannelse Tag på 3-ugers intensiv højskole Dansk Matematik Idræt Kunst Musik Kokkeri Fysik Medborgerskab E-sport News 1 Folkehøjskolernes Forening i Danmark Højskolernes Hus -

Læs mere

Cases. Sociale relationer og trivsel. Arbejds ark 24

Cases. Sociale relationer og trivsel. Arbejds ark 24 Arbejds ark 24 Cases Øvelse 1 CASE 1: HVORNÅR ER DER TALE OM PSYKISK SYGDOM? Y K I A T R I F O N D E N 15 S B Ø R N E - Peter på 16 år er for halvanden måned siden blevet forladt af sin kæreste gennem

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 1: Februar - Marts 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014 12 ELLER Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

Tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget 1 Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere