Casper Poulsen Vasenvej Frederikshavn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Casper Poulsen Vasenvej Frederikshavn"

Transkript

1 Frederikshavn Kommune Rådhus Allé Frederikshavn Casper Poulsen Vasenvej Frederikshavn Tlf CVR-nr november 2017 Tilladelse til etablering af indvindingsanlæg for vand, samt indvinding af m 3 grundvand pr. år til vanding af mink på Vasenvej 41, 9900 Frederikshavn. I medfør af 21 stk. 1 og 20 stk. 1 i Vandforsyningsloven, LBK nr. 125 af 26. januar 2017, giver Frederikshavn Kommune herved Casper Poulsen tilladelse til etablering af nyt vandforsyningsanlæg samt tilladelse til at indvinde op til m 3 grundvand pr. år til vanding af mink på Vasenvej 41, 9900 Frederikshavn. Sagsnummer: GEO Dokumentnummer: Sagsbehandler: Lone Overby Direkte telefonnummer: Boringens placering fremgår af nedenstående kort.

2 Vilkår for tilladelse til etablering af vandforsyningsboring og indvinding af grundvand Side 2/6 Indvindingens formål Boringens placering Fortidsminder Boringens udførelse og indretning Renpumpning Vandet må kun bruges til vanding af ejendommens mink på farmen, placeret på Vasenvej 41. Boringen placeres i skel mellem matr. nr. 5r Mejling By, Åsted og 1k Den nordvestlige Del, Åsted. Se kort s. 1 med angivelse af boringens placering Vendsyssel Museum skal straks kontaktes, hvis der stødes på fortidsminder under jordbearbejdningen. Boringen skal udføres i overensstemmelse med Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 28. oktober 2013, Bekendtgørelse om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land. Maksimal boredybde: 60 m Boringen skal uføres som kategori A-boring Boringen skal mærkes med et tydeligt DGU-nummer Anlægget skal endvidere være udformet i overensstemmelse med Dansk Ingeniørforenings norm for vandforsyningsanlæg for enkeltejendomme, DS 441, 2. udgave. Renpumpning af boringen udføres efter generelle retningslinjer fra GEUS omkring renpumpning. Der kan renpumpes med op til 3 m 3 /time. Der kan oppumpes op til 130 m 3. Afledning af vand fra renpumpning Ledningsnet Fredningsbælte Oppumpet grundvand bortledes ved nedsivning på omkringliggende arealer eller via nærtliggende regnvandsbassin. Nedsivningen må ikke give anledning til overfladevand på naboarealer samt på vej- og naturarealer i området. Der må ikke være forbindelse mellem ledningsnet for Frederikshavn Forsynings drikkevand og ledningsnet for vand fra boring til vanding af mink. Der skal udfyldes og indsendes en Ansøgning om vandinstallationstilladelse til Frederikshavn Forsyning. Anmeldelsen giver Frederikshavn Forsyning mulighed for at syne installationen, for at sikre, at der er fuldstændig adskillelse mellem systemerne. I medfør af Miljøbeskyttelseslovens 24 fastsættes et fredningsbælte med fem meter radius omkring boringen. Inden for fredningsbæltet må der ikke gødes, bruges gifte eller bekæmpelsesmidler, eller i øvrigt anbringes eller bruges stoffer, der kan forurene grundvandet

3 Indvindingens størrelse Den samlede indvinding må højst udgøre m 3 grundvand om året. Der må højst indvindes 10 m 3 grundvand pr. time. Side 3/6 Kontrol med vandforbruget Den indvundne vandmængde skal måles med en gennemstrømningsvandmåler eller timetæller. Hvis der monteres en timetæller, skal der beregnes en omregningsfaktor, og der skal indsendes dokumentation herfor til Frederikshavn Kommune. En eventuel driftstimetæller må ikke kunne nulstilles. Hvis måleanordningen er udskiftet i årets løb, skal det fremgå af indberetningen. Årets totale indvundne vandmængde opgøres for tiden 1. januar til 31. december. Årlige indvundne vandmængder indberettes til Frederikshavn Kommune inden den efterfølgende 1. februar. Registreringen skal opbevares mindst 10 år. Kvalitetskontrol Sløjfning af boring Gyldighed Der stilles ingen kvalitetskrav til vand til brug for vanding af mink. Boringen skal sløjfes, hvis den ikke anvendes. Kommunen underrettes før boringen sløjfes. Sløjfningen skal ske i overensstemmelse med Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 28. oktober 2013, Bekendtgørelse om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land. Boringstilladelsen vil bortfalde, hvis den ikke udnyttes indenfor 1 år fra den dag tilladelsen er blevet givet. Indvindingstilladelsen er gyldig til og med 31. december Hvis indvindingen til den tid ønskes fortsat, skal der da søges og opnås en fornyet tilladelse. Erstatningsbestemmelser Ifølge vandforsyningslovens 23 er anlæggets ejer erstatningspligtig for skader, der under anlæggets etablering eller drift voldes i bestående forhold som følge af forandring af grundvandstanden, vandføringen i vandløb eller vandstanden i søer m.v. I mangel af enighed afgøres erstatningsspørgsmålet af taksationsmyndighederne. Sagsfremstilling Brøndborerfirmaet K. Sørensen & Søn A/S har d. 4. oktober 2017, på vegne af Casper Poulsen, søgt Frederikshavn Kommune om etablering af en ny vandforsyningsboring samt tilladelse til indvinding af m 3 /år til vanding af mink. Boringen etableres i et læbælte placeret i skel mellem matr. nr. 5r Mejling By, Åsted og 1k Den nordvestlige Del, Åsted, Vasenvej 41, 9900 Frederikshavn. Ejendommens eksisterende boring til vanding af mink, DGU nr , sløjfes i samme omgang.

4 Der er pt. indlagt vand fra Frederikshavn Forsyning til drikke- og badevand for de ansatte på farmen. Dette ønskes bibeholdt. Vandet fra den ansøgte boring vil blive ført i ledningssystem, der ikke har forbindelse med Frederikshavn Forsynings distributionssystem. Side 4/6 Den nye boring placeres i OD, udenfor område med særlige drikkevandsinteresser. Boringen vil blive placeret m syd-sydvest for minkfarmens nedsivningsanlæg for spildevand, og overholder således det vejledende afstandskrav på 150 m. Boringen placeres desuden min 25 m fra ejendommens regnvandsbassin og ca. 35 m fra de to anlæg til mink, og overholder hermed de vejledende afstandskrav på 25 m. Vurdering af indvirkningen på miljøet og habitatområder Vandindvindingen skønnes ikke at have nogen væsentlig indvirkning på miljøet. Se vedlagte miljøvurderings-screening af det ansøgte. Tilladelsen er derfor ikke omfattet af pligt til miljøvurdering. Afgørelsen er truffet jf. 21 i Lovbekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM). Det ansøgte projekt er ligeledes omfattet af Habitatbekendtgørelsen, Bekendtgørelse om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter, nr. 926 af 27. juni Nærmeste Natura 2000-område er habitatområde nr. 3 Jerup Hede, Råbjerg og Tolshave Mose, som ligger ca. 2,5 km fra stedet hvor boringen etableres. Grundet afstanden kommer indvindingen ikke at påvirke natur indenfor Natura-2000 for området. Rødlistede arter samt en række dyr og planter omfattet af habitatdirektivets bilag IV kan have levested, fødesøgningsområde eller sporadisk opholdssted på egnen omkring det ansøgte anlæg. Der er ingen beskyttet natur tæt på boringen. Nærmeste våde naturtype ligger godt 400 meter fra hvor boringen skal placeres, og sænkningstragten er beregnet som værende ca m radius omkring boringen. Udregning i BEST viser ligeledes, at der ikke er påvirkning af beskyttede naturarealer. Da bilag IV arter og rødlistede arter typisk er tilknyttet naturarealerne vurderes det ansøgte projekt at have en neutral effekt på levesteder samt yngle- og rasteområder for disse arter. Vurderinger i forhold til påvirkning af omgivelserne Der er foretaget en vurdering af påvirkning af omgivelserne ved tilladelse til indvinding af op til m 3 /år fra den nyetablerede boring. Påvirkningens omfang er vurderet ved screening i BEST-værktøjet (NIRAS). Screeningen viser, at ingen naturlokaliteter påvirkes kritisk. Som beskrevet ovenfor er der ca. 400 m til nærmeste våde naturtype, hvilket er udenfor boringens sænkningstragt ved en indvinding på m 3 /år.

5 Ifølge BEST påvirkes to vandløbsoplande med hhv. 10,2 og 13 %. Påvirkningen af det førstnævnte vandløbsopland er meget lille og vurderes ikke kritisk. Det andet vandløbsopland er en del af Elling Å, og vandløbet påvirkes med 0,08 % svarende til 0,03 l/s fra boringen på Vasenvej 41. Kommunen har besigtiget dette vandløb i forbindelse med en anden sag i På baggrund af denne besigtigelse samt tilgængelige data i øvrigt, er det kommunens vurdering, at den manglende målopfyldelse i vandløbet ikke skyldes indvindingen af grundvand. Den beskedne påvirkning fra denne boring, vurderes således heller ikke at påvirke vandløbet væsentligt. Side 5/6 Frederikshavn Kommune har skønnet, at indvindingen ikke vil indvirke væsentligt på vandforsyningsforholdene på andre ejendomme eller rejse problemer for andre personer. Frederikshavn Kommune vurderer, ud fra det foreliggende data, at der ikke vil forekomme kritiske påvirkninger på omgivelserne, og at der derfor kan gives tilladelse til etablering af ny vandforsyningsboring og indvinding af m 3 grundvand pr. år. Partshøring Udkast til tilladelse er sendt til ansøger d. 2. november Ansøger har ingen bemærkninger hertil. Annoncering Tilladelse til etablering af boring samt indvinding af grundvand, samt afgørelsen om at der ikke skal udarbejdes en miljøvurdering, vil blive annonceret på Frederikshavn Kommunes hjemmeside d. 3. november Klage Kommunens afgørelser ifølge vandforsyningsloven (boringstilladelse og indvindingstilladelse), miljøbeskyttelsesloven (fredningsbælte) og miljøvurderingsloven (miljøvurdering) kan påklages jf. vedlagte klagevejledninger. Klagefristen udløber ved midnat d. 1. december Bygge- og anlægsarbejder må først påbegyndes, når klagefristen er udløbet, og kun såfremt klage forinden ikke er indgivet. Bilag Screeningsskema for miljøvurdering Klagevejledning ifølge vandforsyningsloven Klagevejledning ifølge miljøbeskyttelsesloven Klagevejledning ifølge miljøvurderingsloven Med venlig hilsen Lone Overby Grundvandsmedarbejder Kopi tilsendt: K. Sørensen og Søn A/S, js@k-sorensen.dk

6 Danmarks Naturfredningsforening, DN, Lokalkomiteen for Frederikshavn og Læsø, Danmarks Sportsfiskerforbund, Lystfiskerforeningen Frederikshavn Friluftsrådet, Friluftsrådet. lokal, Forbrugerrådet, Side 6/6

Holms Planteskole Fjeldgårdsvej Østervrå Att. Ole Holm

Holms Planteskole Fjeldgårdsvej Østervrå Att. Ole Holm Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Holms Planteskole Fjeldgårdsvej 25 9750 Østervrå Att. Ole Holm Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand til svineproduktion

Tilladelse til indvinding af grundvand til svineproduktion Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Ole Broholm Andersen Blakshøjgårdvej 8 9900 Frederikshavn Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 4. marts

Læs mere

Tilladelse til grundvandsovervågningsboring på matr. nr. 2l, Gårdbo, Råbjerg

Tilladelse til grundvandsovervågningsboring på matr. nr. 2l, Gårdbo, Råbjerg Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Att.: Ulrich Thue Jacobsen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding

Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Morten Nielsen Lendumvej 209 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 26. marts 2019

Læs mere

Tilladelse til indvinding af vand fra boring til husholdningsbrug og vanding af husdyr, Hørbylundvej 95, 9300 Sæby

Tilladelse til indvinding af vand fra boring til husholdningsbrug og vanding af husdyr, Hørbylundvej 95, 9300 Sæby Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Niels Jørgen Lunden Tryvej 172, Thorshøj 9750 Østervrå Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 6. maj 2019

Læs mere

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Total E&P Denmark B.V. Att: Henrik Nicolaisen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 17.oktober 2012

Læs mere

Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding Side 1 Philip Prince Skramvej 2 9881 Bindslev Hjørring den 28-03-2019 Sagsnr.: 13.02.01-P19-15-18 Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding 1. Afgørelse giver tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 4, 9352 Dybvad

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 4, 9352 Dybvad Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Total E&P Denmark B.V. Att: Henrik Nicolaisen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 2. september 2014

Læs mere

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Morten Jensen Bjergevej 155 9800 Hjørring Hjørring den 27-07-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-16-10 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Klaus Poulsen Løkkensvej 440 9800 Hjørring Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune giver hermed tilladelse til at etablere en boring til markvanding på Tingvej 81, 9640 Farsø.

Vesthimmerlands Kommune giver hermed tilladelse til at etablere en boring til markvanding på Tingvej 81, 9640 Farsø. Jakob Hørbye Skov Hestbækvej 54 9640 Farsø Dato: 25. juni 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 13.02.00-P20-2-18 Bastian Egede Jensen Telefon: 99 66 71 08 Mail:

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Arne Larsen Melbækvej 90 9870 Sindal Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 05-12-2016

Læs mere

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m.

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m. Hjørring Kommune Frederikshavn Vand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

#split# Tilladelse til etablering af boring og endelig vandindvindingstilladelse til markvanding på Hvilshøjvej 294, 9700 Brønderslev.

#split# Tilladelse til etablering af boring og endelig vandindvindingstilladelse til markvanding på Hvilshøjvej 294, 9700 Brønderslev. #split# PROPRIETÆR NIELS P ANDERSEN Sindholtvej 55 9381 Sulsted Plan og Miljø Dato: 13-05-2015 Sags. nr.: 13.02.01-P19-15-15 Sagsbeh.: Anja K Gunvald Lokaltlf.: +4599455501 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til husholdning og husdyrbrug på Gammelholmvej 8, Sønderup, 9541 Suldrup

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til husholdning og husdyrbrug på Gammelholmvej 8, Sønderup, 9541 Suldrup Center Natur og Miljø Per Møller Kristiansen Gammelholmvej 8 Sønderup 9541 Suldrup Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-14182-10 Ref.: Grethe

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Lendum Vandværk Kammervej 5B 9870 Sindal Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 15-02-2018

Læs mere

A. Formål Der må indvindes grundvand til markvanding. Hvis formålet med indvindingen ændres, skal der søges om en ny indvindingstilladelse.

A. Formål Der må indvindes grundvand til markvanding. Hvis formålet med indvindingen ændres, skal der søges om en ny indvindingstilladelse. Hjørring Kommune Knud Erik Jensen Søndermøllevej 219 9800 Hjørring Hjørring den 30-10-2017 Sagsnr.: 13.02.01-P19-59-16 Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Læs mere

A. Formål Der må indvindes grundvand til drikkevand. Hvis formålet med indvindingen ændres, skal der søges om en ny indvindingstilladelse.

A. Formål Der må indvindes grundvand til drikkevand. Hvis formålet med indvindingen ændres, skal der søges om en ny indvindingstilladelse. Hjørring Kommune Vejby-Smidstrup Vandværk Ålstrupvej 29 9760 Vrå Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax 72 33 30 30 landzone@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

DGU nr. Matrikel am Lendum By, Lendum am Lendum By, Lendum

DGU nr. Matrikel am Lendum By, Lendum am Lendum By, Lendum Hjørring Kommune Stenhøj Vandværk Idræts Alle 3 9900 Frederikshavn Hjørring den 27-02-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-42-10 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V Jens Frederik Jensen Kisumvej 31 Kisum 7800 Skive 20. maj 2015 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V90-62715

Læs mere

Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding

Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding Indholdsfortegnelse: Side: 1 Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår... 2 1.1

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Poulstrup Vandværk Skovager 3 9760 Vrå Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 18-07-2017

Læs mere

Væsentlige ændringer af boringer eller opførelse af nye boringer må ikke ske uden tilladelse fra Hjørring Kommune.

Væsentlige ændringer af boringer eller opførelse af nye boringer må ikke ske uden tilladelse fra Hjørring Kommune. Hjørring Kommune Lørslev Vandværk Nørregårdsvej 20 9800 Hjørring Hjørring den 27-02-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-76-16 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65

Læs mere

Læsø Vand A/S Doktorvejen Læsø. Tilladelse til at lave prøveboringer og prøvepumpe ved Læsø Vandværk

Læsø Vand A/S Doktorvejen Læsø. Tilladelse til at lave prøveboringer og prøvepumpe ved Læsø Vandværk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Læsø Vand A/S Doktorvejen 2 9940 Læsø Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 20. december 2017 Tilladelse

Læs mere

#split# Matr. nr. 1l, Stubdrup By, Ø. Brønderslev. Etablering af en vandforsyningsboring til husholdningsbrug. Bilag B: Oversigtskort 1 : 25.

#split# Matr. nr. 1l, Stubdrup By, Ø. Brønderslev. Etablering af en vandforsyningsboring til husholdningsbrug. Bilag B: Oversigtskort 1 : 25. #split# Tommy Peter Larsen Stubdrupvej 63 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 30-04-2015 Sags. nr.: 13.02.01-P19-4-15 Sagsbeh.: Maj-Britt Grønlund Larsen Lokaltlf.: +4599455521 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

B. Placering Der må indvindes grundvand fra følgende boringer: DGU nr.

B. Placering Der må indvindes grundvand fra følgende boringer: DGU nr. Hjørring Kommune Vrå Vandværk Vestre Ringvej 1 9760 Vrå Hjørring den 04-04-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-66-17 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax

Læs mere

AnlægsID: 779-V

AnlægsID: 779-V Steen Sørensen Majgårdvej 7 Majgårde 7840 Højslev 11. juli 2016 Majgårdvej 7, Majgård, 7840 Højslev - TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND TIL MARKVANDING AnlægsID: 779-V40-62625 AFGØRELSE Skive Kommune

Læs mere

Tilladelse til at indvinde grundvand til forsyning af husholdning og husdyrbrug på Røde Møllevej 18, Oplev, 9520 Skørping

Tilladelse til at indvinde grundvand til forsyning af husholdning og husdyrbrug på Røde Møllevej 18, Oplev, 9520 Skørping Center Natur og Miljø Niels Moes Røde Møllevej 18,st., Oplev 9520 Skørping Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-K08-51-14 Ref.: Grethe Andreasen

Læs mere

Tilladelse til etablering af to boringer og foreløbig indvinding herfra samt afgørelse om ikke VVM-pligt.

Tilladelse til etablering af to boringer og foreløbig indvinding herfra samt afgørelse om ikke VVM-pligt. Hjørring Kommune Frederikshavn Vand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet og udvidet tilladelse til indvinding af grundvand til husholdning og drift på ejendommen Intrupvej 2, Lyby.

TILLADELSE. Fornyet og udvidet tilladelse til indvinding af grundvand til husholdning og drift på ejendommen Intrupvej 2, Lyby. Jesper Thomsen Intrupvej 2 Lyby 7800 Skive 17. september 2015 TILLADELSE Fornyet og udvidet tilladelse til indvinding af grundvand til husholdning og drift på ejendommen Intrupvej 2, Lyby. AnlægsID: 779-V85-64315

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte 7257 7847 hpo@jammerbugt.dk 10-07-2014 Sagsnr.: 13.02.01-P19-5-14

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Sindal Vandværk Danmarksgade 130 9870 Sindal Hjørring den 13-07-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-61-17 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70

Læs mere

Løvbjergvej 23B, 7361 Ejstrupholm. 10au, Hallundbæk gde., Ejstrup

Løvbjergvej 23B, 7361 Ejstrupholm. 10au, Hallundbæk gde., Ejstrup EJSTRUPHOLM DAMBRUG A/S Løvbjergvej 23 Hallundbæk, 7361 Ejstrupholm 25. januar 2011 Indvindingstilladelse - Ejstrupholm Dambrug Foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand til dambrugsdrift Beliggenhed

Læs mere

Tilladelse til etablering af 5 boringer samt foreløbig tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til etablering af 5 boringer samt foreløbig tilladelse til vandindvinding Hjørring Kommune Frederikshavn Vand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Frederikshavn Forsyning A/S Knivholtvej Frederikshavn. Att.: Anne L. Thøgersen

Frederikshavn Forsyning A/S Knivholtvej Frederikshavn. Att.: Anne L. Thøgersen Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Frederikshavn Forsyning A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Att.:

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Grættrupvej 12, 7870 Roslev. AnlægsID: 779-V

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Grættrupvej 12, 7870 Roslev. AnlægsID: 779-V Jørgen Overgaard Grættrupvej 12 Møgelthorum 7870 Roslev 28. maj 2015 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Grættrupvej 12, 7870 Roslev. AnlægsID:

Læs mere

Tilladelse til etablering af. samt. Ansøgning. Afgørelse. Kaj D. Bugge. Bærsholmvej 23 Bærsholm. 7800 Skive. 26. maj 2015

Tilladelse til etablering af. samt. Ansøgning. Afgørelse. Kaj D. Bugge. Bærsholmvej 23 Bærsholm. 7800 Skive. 26. maj 2015 Kaj D. Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive 26. maj 2015 Bærsholmvej 23 - Foreløbig tilladelse til vandindvinding Foreløbig tilladelse til etablering af 1 boring til vanding og foreløbig tilladelse

Læs mere

TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Lundøvej 115, Svenstrup, 7840 Højslev.

TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Lundøvej 115, Svenstrup, 7840 Højslev. Jan Lundsby Lundøvej 115 Svenstrup 7840 Højslev 26. oktober 2015 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Lundøvej 115, Svenstrup, 7840 Højslev. AnlægsID:

Læs mere

DGU nr.: m nord for stuehus Gudumkærvej 5 Matr.nr.: 3 e Vrå by, Gjellerup X: , Y: udløber den 15.

DGU nr.: m nord for stuehus Gudumkærvej 5 Matr.nr.: 3 e Vrå by, Gjellerup X: , Y: udløber den 15. TEKNIK OG MILJØ Mads Peder Vendelbo Rahbek Gudumkærvej 5 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf: 9628 2828 Lokal +4596288101 miktk@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 13.02.00-P19-461-10

Læs mere

#split# Tilladelse til etablering af to boringer samt ren-/prøvepumpning og nedsivning af grundvand

#split# Tilladelse til etablering af to boringer samt ren-/prøvepumpning og nedsivning af grundvand #split# BRØNDERSLEV VAND A/S Virksomhedsvej 20 9700 Brønderslev Att.: Henrik Kirkegaard Plan og Miljø Dato: 08-05-2015 Sags. nr.: 13.02.01-P19-60-14 Sagsbeh.: Maj-Britt Grønlund Larsen Lokaltlf.: +4599455521

Læs mere

Bore- og indvindingstilladelse til en drikkevandsboring på Gl. Tingvej 10, 7300 Jelling

Bore- og indvindingstilladelse til en drikkevandsboring på Gl. Tingvej 10, 7300 Jelling ST. BALLEGAARD ApS Hvejselvej 10 7300 Jelling Sendt på mail: sigtenbjerggaard@mail.dk 06-04-2017 Bore- og indvindingstilladelse til en drikkevandsboring på Gl. Tingvej 10, 7300 Jelling Du har den 6. april

Læs mere

779-V og 779-V Sæbyvej 10, Sæby, 7870 Roslev. 2h (38.393) og 3d (38.474), Sæby By, Sæby.

779-V og 779-V Sæbyvej 10, Sæby, 7870 Roslev. 2h (38.393) og 3d (38.474), Sæby By, Sæby. Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11B Sæby 7870 Roslev 6. august 2014 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommen Sæbyvej 10, Sæby. AnlægsID: 779-V40-62552 og 779-V40-62553

Læs mere

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til grusskylning på Bavnehøjvej 2, 9541 Suldrup, Bradsted Grusgrav.

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til grusskylning på Bavnehøjvej 2, 9541 Suldrup, Bradsted Grusgrav. Center Natur og Miljø Kroghs A/S Klim Strandvej 284 9690 Fjerritslev E-Mail: bj@kroghs-as.dk Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-1-14 Ref.:

Læs mere

Herning Vand A/S, Herning Kommune, Vej, Trafik og Byggemodning

Herning Vand A/S,   Herning Kommune, Vej, Trafik og Byggemodning TEKNIK OG MILJØ Herning Vand A/S, E-mail: info@herningvand.dk Herning Kommune, Vej, Trafik og Byggemodning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf: 9628 2828 Lokal 9628 8047 lucia.aagaard@herning.dk

Læs mere

TILLADELSE. Thomas W. Lundgaard Krog

TILLADELSE. Thomas W. Lundgaard Krog Thomas W. Lundgaard Krog Søborgvej 2 Floutrup 7870 Roslev 27. maj 2015 TILLADELSE Endelig tilladelse til indvinding af grundvand til husdyrfarm og husholdning på Søborgvej 2, Floutrup, 7870 Roslev. AnlægsID:

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommene Hejlskovvej 53 og 58, Hejlskov, 7840 Højslev

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommene Hejlskovvej 53 og 58, Hejlskov, 7840 Højslev Erik Andersen Hejlskovvej 50 Hejlskov 7840 Højslev 2. juli 2014 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommene Hejlskovvej 53 og 58, Hejlskov, 7840 Højslev AnlægsID:

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til vandindvinding Jan Larsen Valbyvej 57 3200 Helsinge Sag: 13.02.01-P19-4-18 8. november 2018 Tilladelse til vandindvinding Der er søgt om tilladelse til fortsat indvinding af 14.000 m 3 grundvand årligt til markvanding

Læs mere

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr. 1199 af 30. september 2013, 20 og 21.

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr. 1199 af 30. september 2013, 20 og 21. Mathias Robert Bech Jessen Lovtrup Vestermark 25 6360 Tinglev Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 20-04-2015 Sagsnr.: 14/36635 Dok.løbenr.: 36055/15 Kontakt: Gitte Bojesen Lund Direkte

Læs mere

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til forsyning af husholdninger og erhverv fra boring på Siem Skovvej 7, Siem, 9575 Terndrup

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til forsyning af husholdninger og erhverv fra boring på Siem Skovvej 7, Siem, 9575 Terndrup Center Natur og Miljø Jens Stevn Ejstrupvej 10, Ejstrup 9575 Terndrup Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-6-15 Ref.: Grethe Andreasen

Læs mere

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding på Hobrovej 160, 9530 Støvring

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding på Hobrovej 160, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Anders Rye-Andersen Hobrovej 160 9530 Støvring Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-43-13 Ref.: Grethe Andreasen Telefon:

Læs mere

Fornyelse af endelig tilladelse til markvanding med grundvand

Fornyelse af endelig tilladelse til markvanding med grundvand GÅRDEJER JENS JUNGERSEN Vestergårdsvej 82 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen

Læs mere

Snogekærvej 39, 4400 Kalundborg. Tilladelse til indvinding af grundvand

Snogekærvej 39, 4400 Kalundborg. Tilladelse til indvinding af grundvand Snogekærvej 39 4400 Kalundborg Snogekærvej 39, 4400 Kalundborg Tilladelse til indvinding af grundvand 1 Datablad Snogekærvej 39, Bruno Hansen Tilladt indvindingsmængde Formål 1000 m 3 per år Landbrugsdrift

Læs mere

Afgørelsen er truffet med hjemmel i vandforsyningslovens 20 og 21 samt miljøbeskyttelseslovens

Afgørelsen er truffet med hjemmel i vandforsyningslovens 20 og 21 samt miljøbeskyttelseslovens Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Brandstrup Østre Vandværk Att.: Bjarne Brinch Lihn Dybdal 3 8840 Rødkærsbro dek@viborg.dk Tilladelse til indvinding af vand til

Læs mere

Fornyelse af vandindvindingstilladelse til dambrugsdrift på Tingkærvad Dambrug på Dalen 20, 7183 Randbøl

Fornyelse af vandindvindingstilladelse til dambrugsdrift på Tingkærvad Dambrug på Dalen 20, 7183 Randbøl PSVARPOSTKASSE:[4638] SVAREMNE:[13735] DESTINATION:[EBOKSKMDPRINT] POST:[B] FORM:[1 Alm brev duplex S/H] DIALOG[1] Jens A Howard Gejlvangvej 3 6623 Vorbasse Fornyelse af vandindvindingstilladelse til dambrugsdrift

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand, udledning af filterskyllevand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand, udledning af filterskyllevand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Sønderskov vandværk Sønderskovvej 270 9800 Hjørring Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax 72 33 30 30 landzone@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Tiladelsen ergivetihenhold tilgæ ldende lovgivning (se lovgrundlag nedenfor). 779-V og 779-V

Tiladelsen ergivetihenhold tilgæ ldende lovgivning (se lovgrundlag nedenfor). 779-V og 779-V Ole Byskov Sagsnr.: 779-2014-12377 Vejlgårdvej 46 Rønbjerg 7800 Skive 16. juni 2014 TILLADELSE Fornyet og udvidet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommen Vejlgårdvej 46, Rønbjerg

Læs mere

grundvand markvanding. Midlertidig tilladelse til øget indvinding af til

grundvand markvanding. Midlertidig tilladelse til øget indvinding af til Midlertidig tilladelse til øget indvinding af grundvand til markvanding. Tilladelse gælder for anlæg nr.:779-v40-62542 i perioden 25.07.2018 31.12.2018 Vilkår for tilladelsen fremgår af afsnit 3. Tilladelsen

Læs mere

Hvis indvindingen til den tid ønskes fortsat, skal der søges om fornyet tilladelse.

Hvis indvindingen til den tid ønskes fortsat, skal der søges om fornyet tilladelse. Hjørring Kommune Peter Andersen Haurholmvej 380 9760 Vrå Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax 72 33 30 30 landzone@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Tildeles af Jammerbugt Kommune, når boringen er etableret. er korrekt registreret i Jupiter

Tildeles af Jammerbugt Kommune, når boringen er etableret. er korrekt registreret i Jupiter POUL NØRGÅRD Dråbystræde 77 7900 Nykøbing M Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257

Læs mere

Suldrup Hjedsbæk Vandværk A.m.b.a. v/claus Nødgaard Hansen Lille Østrupvej Suldrup

Suldrup Hjedsbæk Vandværk A.m.b.a. v/claus Nødgaard Hansen Lille Østrupvej Suldrup Center Natur og Miljø Suldrup Hjedsbæk Vandværk A.m.b.a. v/claus Nødgaard Hansen Lille Østrupvej 15 9541 Suldrup Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr:

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommen Vinkelvej 37, Vinkel. AnlægsID: 779-V

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommen Vinkelvej 37, Vinkel. AnlægsID: 779-V Henning Vroue Vinkelvej 37 Vinkel 7840 Højslev 30. juni 2014 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på ejendommen Vinkelvej 37, Vinkel AnlægsID: 779-V40-62619 AFGØRELSE

Læs mere

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr januar 2017 om vandforsyning

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr januar 2017 om vandforsyning P. Melgaard ejendomme A/S Askelund 10 6200 Aabenraa. Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 08-02-2018 Sagsnr.: 18/4402 Dok nr. 3. Kontakt: Lars Øvig Direkte tlf.: 7376 8199 E-mail: laoe@aabenraa.dk

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Peter Holdt Direkte 7257 7566 pho@jammerbugt.dk Dato: 30. juni 2014x Sagsnr.: 13.02.01-P19-4-14

Læs mere

TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND TIL HUSHOLDNING. Hjortdalvej 231, 9690 Fjerritslev

TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND TIL HUSHOLDNING. Hjortdalvej 231, 9690 Fjerritslev Ejer af ejendomme Hjortdalvej 231, 9690 Fjerritslev Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding og vanding af besætning, på matrikel nr. 7c m, Dragstrup by, Søborg

Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding og vanding af besætning, på matrikel nr. 7c m, Dragstrup by, Søborg Kaare Dalitz Larsen Dragstrupvej 56 Dragstrup 3250 Gilleleje Sag: 2014/18165 005 Id: 002349 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 20. december 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej

Læs mere

Tilladelse til erstatningsboring og til at indvinde grundvand til forsyning af husholdning på Sejlstrup Hedevej 7, Sejlstrup, 9520 Skørping

Tilladelse til erstatningsboring og til at indvinde grundvand til forsyning af husholdning på Sejlstrup Hedevej 7, Sejlstrup, 9520 Skørping Center Natur og Miljø Joan Bandholst Rampes Sejlstrup Hedevej 7, Sejlstrup 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-8-15 Ref.:

Læs mere

Endelig tilladelse til indvinding af grundvand til vandingsformål på matrikel 380, Uge, Uge ejerlav. Sønderjyllands Golfklub.

Endelig tilladelse til indvinding af grundvand til vandingsformål på matrikel 380, Uge, Uge ejerlav. Sønderjyllands Golfklub. Sønderjyllands Golfklub Golfbanevej 3 6360 Tinglev Kultur, Miljø & Erhverv Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 28-10-2015 Sagsnr.: 13/42141 Dok. løbenr.: 293288/15 Kontakt: Lars Øvig.

Læs mere

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding på Enggårdsvej 35, Sørup,

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding på Enggårdsvej 35, Sørup, Center Natur og Miljø Jørgen Wittrup Enggårdsvej 35, Sørup 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-K08-78-13 Ref.: Grethe Andreasen

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune giver hermed tilladelse til at etablere en boring til kyllingeproduktion på Tinghøjvej 18, 9600 Aars.

Vesthimmerlands Kommune giver hermed tilladelse til at etablere en boring til kyllingeproduktion på Tinghøjvej 18, 9600 Aars. ROKKEDAHL LANDBRUG A/S Nymøllevej 126 B 9240 Nibe Dato: 18. juni 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik I's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 13.02.01-P19-320-19 Bastian Egede Jensen Telefon: 99 66 71 08

Læs mere

Tilladelse til etablering af 2 boringer og foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand op til 50.000 m 3 /år pr. boring

Tilladelse til etablering af 2 boringer og foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand op til 50.000 m 3 /år pr. boring Center Natur og Miljø SKØRPING VANDVÆRK Jyllandsgade 1 9520 Skørping Sendt på mail til lars_bols@andersen.mail.dk Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr:

Læs mere

AnlægsID: 779-V

AnlægsID: 779-V Peter Sørensen Gammel Hald Vej 31 Gl Hald 7840 Højslev 16. august 2016 Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Gammel Hald Vej 31, samt indvinding til husholdning

Læs mere

Tilladelse til etablering af markboring, samt foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand.

Tilladelse til etablering af markboring, samt foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand. Dato: 30. januar 2014 Tilladelse til etablering af markboring, samt foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand. Du har den 20. januar 2014, ansøgt om tilladelse til etablering af markboring, samt

Læs mere

Vilkår for tilladelsen

Vilkår for tilladelsen Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs vej 30 9220 Aalborg Att.: Ulrich Tue Jacobsen DATO 16. november 2016 SAGS NR. 326-2016-43079 326-2016-57399 326-2016-57403 BETJE N D IG SELV Tilladelse

Læs mere

Tilladelsen er meddelt i henhold til 1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr af 30. september 2013, 20 og 21.

Tilladelsen er meddelt i henhold til 1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr af 30. september 2013, 20 og 21. Peder Dalgas Nissen Hesteløkken 5A Øster Gejl 6340 Kruså Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 16-12-2014 Sagsnr.: 14/32837 Dok.løbenr.: 339649/14 Kontakt: Lone

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ. Tilladelse til vandindvinding på Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ. Tilladelse til vandindvinding på Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Henrik Jespersen Møllesvinget 6 2690 Karlslunde Den 11. august 2017 Ref. rje Direkte telefon: 56182324 Tilladelse til vandindvinding på Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde 1.

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri

Tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri GARTNER FINN VANG KNUDSEN Ebeltoftvej 28 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1644 jan.hansen@randers.dk www.randers.dk 27-08-2015 /

Læs mere

Tilladelse til etablering af en boring på Mellemlundvej 17, 7400 Herning. Ca. 10 meter fra kant af Mellemlundvej.

Tilladelse til etablering af en boring på Mellemlundvej 17, 7400 Herning. Ca. 10 meter fra kant af Mellemlundvej. TEKNIK OG MILJØ Karsten Jensen Mellemlundvej 17 7400 Herning Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8065 bjgtg@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 13.02.01-P19-1-15

Læs mere

Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Spøttrup Mark (mellem Vadumvej 21 og 23), Rødding, 7860 Spøttrup.

Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Spøttrup Mark (mellem Vadumvej 21 og 23), Rødding, 7860 Spøttrup. Tage Andersen Spøttrup Mark 7 Rødding 7860 Spøttrup 8. december 2016 Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder på Spøttrup Mark (mellem Vadumvej 21 og 23), Rødding,

Læs mere

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken.

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken. Jammerbugt Kommune Toftevej 43 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte

Læs mere

Indvindingstilladelse til indvinding af grundvand gældende indtil den 1. april 2029.

Indvindingstilladelse til indvinding af grundvand gældende indtil den 1. april 2029. Sandholt Avlsgård Rishøjvej 1 5672 Broby Att. Harald Kirketerp-Møller Miljøafdelingen Mellemgade 15 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Indvindingstilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af 3 boringer og efterfølgende prøvepumpning og nedsivning.

Tilladelse til etablering af 3 boringer og efterfølgende prøvepumpning og nedsivning. #split# Plan og Miljø Dato: 21-05-2015 Sags. nr.: 13.02.01-P19-17-15 Sagsbeh.: Anja K Gunvald Lokaltlf.: +4599455501 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545 Fax 9945 4500 raadhus@99454545.dk

Læs mere

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 15 m³/time

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 15 m³/time Esther Søgaard Søndre Storetoft 5 6720 Fanø Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 24. august 2016 Sagsbehandler Bodil Sejer Telefon direkte 76 16 51 37 Sagsid 16/7128 Reg. nr. 563-40-5004-00 Endelig tilladelse

Læs mere

Afgørelse Norddjurs Kommune giver hermed tilladelse til at forøge den årligt indvundne vandmængde til 8500 m 3. 1 Øvrige vilkår er uændrede.

Afgørelse Norddjurs Kommune giver hermed tilladelse til at forøge den årligt indvundne vandmængde til 8500 m 3. 1 Øvrige vilkår er uændrede. Søby Vandværk v. Mogens Junker Larsen Søbyvej 41 8570 Trustrup Byg og Miljø Dato: 6. maj 2015 Reference: Peter Thastum Direkte telefon: 89 59 40 06 E-mail: pet@norddjurs.dk Journalnr.: 12/5464 Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til vandindvinding Tilladelse til vandindvinding Formål: Jordvarme Tilladelsen gælder for anlæg - JupID: 189908 Tilladelsen gælder for boring DGU nr.: 38.981 Tilladelsen gælder for mængden: 7.000 m 3 /år Gælder 15 år i perioden:

Læs mere

Ca. 90 meter sydøst for sydlige husgavl. boring og gælder til den 1. marts 2018 (1 år).

Ca. 90 meter sydøst for sydlige husgavl. boring og gælder til den 1. marts 2018 (1 år). TEKNIK OG MILJØ Ole Harrit Strandvejen 40 7120 Vejle Øst Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8065 bjgtg@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 13.02.01-P19-8-17

Læs mere

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding på Hvidkildevej 2, Stausgaard,

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding på Hvidkildevej 2, Stausgaard, Center Natur og Miljø Knud Erik Svenstrup Overvadvej 4, Gammel Overvad 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-18686-10 Ref.:

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Langelund Skolevej 7,

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Langelund Skolevej 7, Kirsten Skov Johansen Langelund Skolevej 7 Langelund 7323 Give Sendt på mail: skovjohansen@hotmail.com 14-06-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Langelund Skolevej 7, 7323 Give Vejle Kommune

Læs mere

Tilladelse til etablering af boring og screeningsafgørelse

Tilladelse til etablering af boring og screeningsafgørelse Henrik Dalgaard Christensen Ndr Borremosevej 10 Sjøstrup 9600 Aars Dato: 3. juli 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik I's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2013-54455 Dokumentnr.: 820-2018-138855 Sagsbehandler:

Læs mere

skal tilbagepejles efter pumpestart, flere gange de første 10 minutter og derefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet

skal tilbagepejles efter pumpestart, flere gange de første 10 minutter og derefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 1. april 2014 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring - Vejlevej 54, Brande Boringens beliggenhed

Læs mere

Tilladelse til etablering af boring og screeningsafgørelse

Tilladelse til etablering af boring og screeningsafgørelse Ingvard Clausen Damgaard Livøvej 27 9681 Ranum Dato: 20. september 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik I's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-26431 Dokumentnr.: 820-2018-196812 Sagsbehandler: Bastian

Læs mere

IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86.

IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej 2 7430 Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86.2145 Ansøger har søgt om en tilladelse

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding Korporalskroen, Tåstrupvej 4, 2690 Karlslunde

Tilladelse til vandindvinding Korporalskroen, Tåstrupvej 4, 2690 Karlslunde SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Korporalskroen Tåstrupvej 4 2690 Karlslunde Att.: Rikke Gorm korporalskroen@mail.dk Den 20. januar 2017 J.nr. 13.02.00-K08-5-16 Ref. skkj Direkte telefon: 56182225 Tilladelse

Læs mere

AnlægsID: 779-V

AnlægsID: 779-V Per Hedegaard Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive 5. september 2016 Siggårdvej 33 - Tilladelse til vandindvinding til drift og husholdning AnlægsID: 779-V85-64256 AFGØRELSE Skive Kommune giver hermed

Læs mere

Langeland Kommune giver hermed tilladelse til at øge eksisterende indvindingstilladelse på m 3 /år til at indvinde op til m 3 /år.

Langeland Kommune giver hermed tilladelse til at øge eksisterende indvindingstilladelse på m 3 /år til at indvinde op til m 3 /år. Flemming Smidt Schou Kassebøllevej 13 Kassebølle 5900 Rudkøbing Teknik, Erhverv, Beskæftigelse og Kultur Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand og screeningsafgørelse

Tilladelse til indvinding af grundvand og screeningsafgørelse Henrik Dalgaard Christensen Ndr Borremosevej 10 9600 Aars Dato: 15 august 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 13.02.01-P19-296-18 Jeanette Aas Telefon: 99 66 71

Læs mere

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til forsyning af husholdning og husdyrbrug på Hjortholmvej 21, Brunholm, 9541 Suldrup

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til forsyning af husholdning og husdyrbrug på Hjortholmvej 21, Brunholm, 9541 Suldrup Center Natur og Miljø Søren Buus Niss Hjortholmvej 21, Brunholm 9541 Suldrup Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-20-14 Ref.: Grethe Andreasen

Læs mere

Rebild Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand til forsyning af husholdninger og husdyrbrug fra boring med DGU nr

Rebild Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand til forsyning af husholdninger og husdyrbrug fra boring med DGU nr Center Natur og Miljø Mogens Mosegaard Hansen Mejlbyvej 148, Skårup 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.02-P19-1-15 Ref.: Grethe

Læs mere

FLEMMING ANDERSEN Øster Rærupvej Nørre Nebel. Tilladelse til erstatningsboring til markvandingsboring.

FLEMMING ANDERSEN Øster Rærupvej Nørre Nebel. Tilladelse til erstatningsboring til markvandingsboring. FLEMMING ANDERSEN Øster Rærupvej 40 6830 Nørre Nebel Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7458 Tilladelse til erstatningsboring til markvandingsboring. Godkendelse Varde Kommune giver tilladelse

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på Fugledevej 26, 4480 Store Fuglede

Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på Fugledevej 26, 4480 Store Fuglede Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding på Fugledevej 26, 4480 Store Fuglede Datablad Fugledevej 26, 4480 Store Fuglede Tilladt indvindingsmængde Formål 70.000 m 3 per år Markvanding Gyldighedsperiode

Læs mere

Jan Duchwaider Nakkedamsvej 89 4050 Skibby

Jan Duchwaider Nakkedamsvej 89 4050 Skibby Jan Duchwaider Nakkedamsvej 89 4050 Skibby Dato Sagsbehandler J.nr. 30. juni 2014 dmikk 003184-2014 Tilladelse til indvinding af grundvand fra boring DGU nr. 199.1641 og 199.1640 beliggende matr. nr. 1b

Læs mere