Isabella: Det sårer mig dybt, at jeg bliver ringet op, og får at vide at vedkomne der ringer, vil fejrer hendes død. Det gør man simpelthen ikke.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Isabella: Det sårer mig dybt, at jeg bliver ringet op, og får at vide at vedkomne der ringer, vil fejrer hendes død. Det gør man simpelthen ikke."

Transkript

1 Møde, SAND Fyn, Afholdt på Stenløsevej 213 B Til stede: Helle, Isabella, Kim, Bo, Gerth, Jens, Dorthe, Sanne Fra sekretariatet: Sanna, René Velkomst v. Bo. Referent: Sanna Ordstyrer: Gerth Klage over SAND Fyns formand René er inviteret, da det er Bo s opfattelse, at der har været lidt fnidder igen. Bo henstiller til, at der bliver talt sammen, så problemerne bliver løst. Bo har fået indberetninger om, at der ikke bliver holdt nok møder, og at der ikke er penge. Bo genkender manglen på midler, da flere af disse er øremærkede. Der er blevet enighed om at søge ved SAND Lands Next Stop job. Der er i øvrigt mulighed for at søge 18 midler. Bo har talt med sekretariatet, der beder om referater, som Bo mener forefindes i sekretariatet. Kasseren, Michella, har sendt referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde. René beder om at se et screenshot af Michellas udgående mail. Susanne har bedt om budgettet, for at Jens ville kunne få midler til at afholde møder dette er blevet udleveret ved den ordinære generalforsamling, hvor Susanne selv var til stede. Gerth tager ordet, og beder om et minuts stilhed for en bortgået ven. Vi holder et minuts stilhed. Gerth: Hvis nogen vil sige nogle ord, må de gerne det. Helle: Vi kaldte hende Christina grønlænder, hun var halvt grønlænder, hun var altid på gaden og har ikke haft et nemt liv. På en måde, er det godt, at hun har fået fred, for hun var i krise. Hun er savnet i miljøet. Hun var ung år, der skulle have været taget hånd om hende. Jeg sender tanker til hendes efterladte børn. Isabella: Det sårer mig dybt, at jeg bliver ringet op, og får at vide at vedkomne der ringer, vil fejrer hendes død. Det gør man simpelthen ikke. Helle: Der er endnu ikke sket noget, der ikke er i orden i forhold til møder vi skal blot afholde 6 møder årligt. Bo: Det er korrekt. Jeg lagde kort op i introen til, at der ikke bliver holdt møder pga. manglende økonomi. Jens: Det duer ikke, at vi kun følger op hver anden måned. Bo: Du har ret det er for langt tid. Begrundelsen er, at vi ikke har nogen midler til transport. Så længe vi ikke har økonomisk mulighed for at betale folks billet, vil jeg ikke indkalde til flere møder. I det øjeblik vi har midlerne, vil jeg gerne i gang.

2 Jens: Ja, men vi kan ikke sætte en ny bestyrelse op, og så holde så få møder. Og jeg ved ikke noget om søgningen af de 18 midler! Isabella: Jeg kan fornemme, at du gerne vil, at jeg skal søge 18 midler, men jeg har givet udtryk for, hvad jeg ønsker, min rolle skal være som menigt medlem! Jens: Jamen jeg vil gerne have, du hjælper, når du har prøvet det før! Isabella: Jeg hjælper gerne. Kim: 2 ting. Det er ikke et angreb, men Jens, mht 18 midler, hvis man er i tvivl, så kan man kontakte de andre udvalg eller København! Isabella: Ellers er René altid behjælpelig. Kim: Ja. Man kan kontakte sekretariatet, og få en kladde. Jeg ved ikke, om du har været der Jens, men det er sagt mange gange. Bo: Jeg hopper lige lidt tilbage. Da jeg bliver kontaktet af René, beslutter jeg for at holde mødet her på adressen, igen pga. økonomi. Jeg har ikke haft andre muligheder, end at holde det her. Jo, vi kunne have holdt det offentligt men vi har med personfølsomme oplysninger at gøre. René: Jeg synes altid, man bør holde møder, hvor der er hjemløse, og så gemme de personlige oplysninger til sidst. I dette tilfælde, hvor der er en meget intern dagsorden, synes jeg, det er okay at holde det her. Jeg vil gerne lægge op til, at man i kommunikationen også sørger for at søge løsninger, selvom man selvfølgelig skal give udtryk for, hvad man har på hjerte. Jeg vil gerne foreslå en fælles arbejdsdag, hvor vi sætter os sammen, og søger 18 midler og ordner andre relevante ting.. Jeg vil gerne foreslå at I opretter en facebook-gruppe. Isabella: Jeg vil gerne, at der bliver brugt et ordenligt sprog! Jeg gider ikke at høre på det grimme sprog. Der har været utilfredshed med, at Bo og Jeg tog i sommerhus. Sanne: Det duer ikke, at ingen kan få fat i jer!! Helle og Isabella: Vi var personligt rundt og fortælle de forskellige steder, at Helle skulle kontaktes, hvis der var brug for Isabella og Bo. Jens: Jamen send en sms, giv en besked, hvis I er væk i en uge, så vi ved, hvor vi er! Isabella, jeg ved, Sanne skriver nogle ting til dig, som ikke er så pænt. Isabella: Vi kan ikke være personligt venner, når din kone opfører sig dårligt over for mig! Jeg vil ikke finde mig i at blive nedgjort. Jens: Det forstår jeg godt. René: Jeg tænker, vi skal have en dialog om SANDskadelig virksomhed. Det sender et helt forkert signal, hvis det er tilfældet, at der bliver talt grimt om hinanden udadtil. Jeg vil gerne hjælpe med at finde en løsning. Det er der enighed om. Bo: I forhold til, om vi skal melde ferie eller ej. Det synes jeg ikke, vi skal. Jeg mener dog, at have stået til rådighed i den periode i en vis grad. Jeg har blandt andet sørget for, at der blev sat en bisidder på en hjemløs, jeg blev ringet op af så jeg synes, jeg har levet op til mine forpligtigelser.

3 At Helle og Isabella er meget efterspurgte giver mening, da de er aktive i flere organisationer. Her er det vigtigt ved henvendelser at skelne, hvad der er SAND arbejde og hvad der ikke er. Mangler der for eksempel en bisidder, kan man finde en sådan på SANDs hjemmeside. Kim: Til en anden gang, hvis man ikke kan få fat i Isabella eller Bo, så må man give bolden videre til næstformanden. Vi kan ikke forvente, at folk er til rådighed 24/7, det er trods alt frivilligt arbejde. Helle: 2 ting. 1: vi var rundt i hele byen og meddele, at der var ferie, og at de kunne kontakte mig. Der er en kontaktperson inde i byen, som altid kan få fat i os, hvis folk ikke selv kan få fat i os. Isabella: De fleste brugere inde i byen har i øvrigt mit nummer. Gerth: Vi arbejder med de udsatte, nogle har det meget skidt. Jeg blev angrebet for 2 måneder siden, det er jo hvad der kan ske, selvom man prøver at gøre det godt. Det kan ske pga. af en løgnehistorie eller andet; her er det bedste forsvar at komme væk fra stedet og trække sig. Det er ikke altid folk kan styre dig, hvis de drikker, så pas på jer selv. Dorthe: Jeg kunne godt tænke mig, at min arbejdsgruppe er bedre til at tage kontakt til mig, så jeg kan komme ud og være med i gadebilledet også. Helle: Vi har ringet til dig for nylig, men ingen kunne få fat på dig, da du var på kursus, uden vi vidste det. Dorthe: Okay, men jeg ville bare sige, at jeg ønsker noget mere kontakt. Jeg vil gerne vise andre, hvordan man kan få det bedre. Bo: Det er dejligt, der er ønsker om at komme i gang! Nu hvor vi ikke har økonomi til at mødes, er man altid velkommen til at ringe. Isabella: Det er dejligt, at folk tager på kursus, men så må man gerne melde ud. René: Så melder man også ferie ud. Helle: Noget positivt! Dorthe har udviklet sig rigtigt meget, jeg glæder mig til at arbejde sammen med Dorthe, jeg tror, hun bliver en ressource for SAND! Men jeg synes, det er vigtigt, at vi bliver bedre til at kommunikere sammen. Bo: Afsluttende. Det er dejligt, at nogle af de nye kommer på kursus. Lad os glædes over, at det er gået godt dejligt at du, Dorthe, og du, Sanne, har været glad for kurserne. Alle har haft mulighed for at tage på kursus - det har været meldt ud på hjemmesiden længe. Sanne: Jeg fik mailen om tillidsmandskurset 3 uger forinden afholdelsen. Helle: Mht. facebook, så un-blokker vi lige hinanden, og sørger for at hjælpe Dorthe med at oprette en facebook profil. Og så taler vi pænt til hinanden. Klager over inaktivitet hos flere bestyrelsesmedlemmer og ønske om udsmidning af disse (rejst af kassereren). Bo: Lad os tale om, hvordan vi kan udrede det det er vigtigt. Hvad har du Jens? Jens: Sanne og jeg er ofte i bybilledet. Bo: Er I der så for at drive SAND-VIRKSOMHED, eller af private årsager?

4 Sanne: SAND! Isabella: Nu har vi fået Sanna og René herover. Så lad os få svesken på disken! Jeg har en fornemmelse af, at du (Jens) mener, at Kim og Gerth har været for inaktive, så lad os tale om det! Helle: Når Isabella og jeg er ude, har vi to kasketter på. Og det ved folk godt. Er der tale om SAND virksomhed, tager vi folk til side og taler med dem. Gerth har været en stor hjælp i forhold til arbejdet med de grønlandske udsatte, du har lagt et kæmpe stykke arbejde. Jeg oplever også, at Kim arbejder. Jens har virkeligt en kasket, der strammer, og dér har vi sgu nok haft for travlt til at yde sparring, så jeg går klart ind for, at vi laver en arbejdsdag, som René foreslog. Jeg ser ikke, at nogle er mere aktive end andre, eller at nogen er inaktive jeg synes alle virker aktive! René: Indtil videre, kan ALT I har drøftet i dag løses med bedre kommunikation! Bo: Det er fuldstændigt rigtigt. Til gengæld vil jeg sige, at jeg tror på, at alle arbejder lige så meget, og lige så hårdt, som de formår. I forhold til Gerth, så ved jeg, han gør et rigtigt godt stykke arbejde mht. de grønlandske medborgere. Dorthe og Sanne har været aktive ift. kurser det er skønt! Jeg er sikker på, at folk gør hvad de kan, i det omfang de formår. Jens: Det er ikke for at lave et angreb. Jeg ved vitterligt bare ikke, hvad folk laver pga. manglende kommunikation! Gerth: Altså, lad mig sige det sådan, du har ikke spurgt mig! Jeg har bl.a. gang i nogle tunge bisidderopgaver. Du kan jo bare ringe i stedet for at antage, at jeg er inaktiv. Men jeg bruger altså megen tid på bøvl i SAND! Så jeg er helt vildt fornærmet. Jens: Jeg vil gerne sige undskyld! Helle: Gerth, vi ved, du gør et kæmpe stykke arbejde vi kan ikke undvære dig, og vi sætter meget pris på dit arbejde. Kim: Jens, jeg har haft mange ting at kæmpe med privat. I øvrigt er jeg meget på Store Dannesbo, men mest om aftenen. Jeg har været i dialog med personalet mht. deres sammensætning af brugerråd. Jeg er også i gang med at starte en lille butik op. Helle: Jeg synes, vi slutter den her. Jens har sagt undskyld, det var en misforståelse nu er det ude af verden. René: I forhold kommunikation. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at der er forskel på dårlig og mangelfuld kommunikation. Jeg kan lige så godt sige det ærligt I er et meget følsomt udvalg. Det udmunder sig ofte i vrede. Jeg vil gerne bede om tilladelse til at slå ned på det, hvis I begynder at tale grimt om hinanden på facebook osv.. Jens: En gang for alle, nu siger jeg det igen Undskyld! Jeg er meget ked af det. Isabella: Jeg vil gerne komme med en forespørgsel om, at SAND udbyder kurser i kommunikation! Helle: Det slår mig, at vi kommunikerer meget forskelligt, og det kan der komme mange udfordringer ud af. Jeg tror, vi mangler at lære hinanden bedre at kende, for også at forstå hinandens måde at kommunikere på. På den måde undgår vi en masse misforståelser. Gerth: Noget helt andet. Jeg har talt med nogen, der er ved at stable et møde på benene med gadeplansarbejdere i Odense I er alle velkomne til at deltage. Det gode ved at tale med dem er, at de til dagligt har med de udsatte på gaden at gøre. Jeg er også ved at lave et arrangement omkring udsatte grønlændere på folkemødet. Helle: Kunne det være en ide, at tale med SAND om at lave et Grønlands Udvalg? Der er mange grønlandske udsatte, som vi ikke får fat i.

5 René: Jeg vil forslå, at I slår jer sammen med Christina fra Århus, hun arbejder meget for grønlændere. Pause Gennemgang af budgettet og regnskaber Bo: Vi har et budget, der blev vedtaget på den ordinære generalforsamling. Se vedhæftet fil. Helle: Vi skal finde 100 kroner, så vi kan blive medlem af frivillighedscenteret igen. René: SAND Fyn søger 3000 kroner fra next stop job puljen. Sekretariatet har bedt om et budget for resten af året. Dette er som følgende: Transport 1500,- Møder 1000,- Frivillighedscenter 100,- Småanskaffelser 400,- Bestyrelsen diskuterer ansøgning til Next Stop Job puljen. Referat af konstituerende bestyrelsesmøde, generalforsamling, ekstraordinær generalforsamling, budget samt ansøgning. Det antages, at denne dokumentation er tilstrækkelig. René opfordrer til at han bliver sat som CC på mails til sekretariatet. Bordet rundt René: Vi skal have en dato for arbejdsdagen fastlagt , Bestyrelsen bliver enige om, at Dorthe tager kontakt til Paraplyen, med henblik på at holde mødet der. Bo: Helle har bedt om et møde med hovedbestyrelsen. Vil du sige noget om det? Helle: Jo. Jeg har sendt en mail til Bo i frustration. Jeg har været i København flere gange, og når jeg taler med folk derovre, bliver jeg træt af at høre, at Steen fortæller, at SAND Fyn er utroværdigt, og at sekretariatet er imod SAND Fyn. Endvidere forlyder det, at SAND Fyn er nikkedukker for Isabella, som i øvrigt burde trække sig, efter Steens udsagn. Er det kun mig, der gerne vil fortælle Hovedbestyrelsen, at det skal stoppe nu? Kim: Jeg synes, vi skal lade dem være De må selv ligge og rode med det. Isabella: Jeg trækker mig, hvis jeg giver uro for bestyrelsen. Alle: Det skal du absolut ikke. Kim: Lad ham nu bare snakke.

6 Mødet går på hæld, da Sanna og René skal vende retur til København. Det aftales at lave en arbejdsdag i slutningen af juni hvor der søges/udarbejdes 18 ansøgninger samt et grønlænder projekt hvor Gerth ønsker at oversætte SANDs Hvad har du ret til pjece. Afsluttende blev der også undervejs på mødet oprettet en SAND Fyn Facebook grupper, således at kommunikationen måske forbedres. Som referent, Sanna Højgaard

Velkommen til generalforsamlingen. Der vælges referent og dirigent. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. Der vælges stemmetællere.

Velkommen til generalforsamlingen. Der vælges referent og dirigent. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. Der vælges stemmetællere. Referat Generalforsamling, SAND Trekanten, 25.02.2016 Til stede: Betina, Malene, Poul, Per, Pernille, Jan, Lene, Jakob Til stede fra SANDs sekretariat: Sanna, Rene N. Velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Isabella: Jeg synes, Rene skal være dirigent. Helle: Jeg synes måske Gerth skal være dirigent. Rene: Jeg vil gerne fremlægge forslagsændringer.

Isabella: Jeg synes, Rene skal være dirigent. Helle: Jeg synes måske Gerth skal være dirigent. Rene: Jeg vil gerne fremlægge forslagsændringer. Ekstraordinær generalforsamling SAND Fyn, torsdag d. 10. marts Til stede: Bo, Timmy, Gerth, Mikkel, Helle, Isabella, Michella, Dorthe, Sanne, Kim, Hans, Jens, Lotte, Jensine Fra sekretariatet: Rene N.,

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde SAND Fyn 18. Marts 2015. Fremmødte: Bo, Isabella, Martin, Andreas, Hans, Kim, Jens, Gert, Michella og Rene

Bestyrelsesmøde SAND Fyn 18. Marts 2015. Fremmødte: Bo, Isabella, Martin, Andreas, Hans, Kim, Jens, Gert, Michella og Rene Fremmødte: Bo, Isabella, Martin, Andreas, Hans, Kim, Jens, Gert, Michella og Rene Afbud: Pia, Las og Stig Fra sekretariatet: Ask Vi skal snakke mærkesager, forretningsorden og næste møde Ask er her i dag

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk.

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. 10-03-2014 Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. Tilstede: René Køhn formand Tlf. 60731569 sand-nvsj@live.dk Helle Kjeldgaard Due Tlf. 41440170

Læs mere

Referat af generalforsamling SAND Fyn på Store Dannesbo d. 18-02-2015

Referat af generalforsamling SAND Fyn på Store Dannesbo d. 18-02-2015 Referat af generalforsamling SAND Fyn på Store Dannesbo d. 18-02-2015 Til stede: Rie, Jens, Isabella, Martin, Steen, Richardt, René, Andreas, Stig, Jensine, Gert, Jan, Michael, Bo, Hans, Michael, René,

Læs mere

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Dagsordenen d. 20-08-2018 Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Til stede fra bestyrelsen: Lise Lotte, Pia, Kim Allan, Torben, Daniel og Asbjørn. Solvej udeblevet uden afbud. Gæster: Rene fra sekretariatet,

Læs mere

Bettina beder om punkterne 1 og 4 på dagsordenen kan byttes om. Det besluttes.

Bettina beder om punkterne 1 og 4 på dagsordenen kan byttes om. Det besluttes. Bestyrelsesmøde i SAND d. 22/3 2017 Deltagere: Rani, Christina, Leif, Dannie, Sanne Moos, Ole B., Bettina, Helle, Sanne Larn, Henrik, Martin, Ask, René, Nancy og Sofie (ref.) Steen Rosenquist er med til

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014

Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014 Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014 Til stede: Formand :Martin T. Christensen Næstformand: Lone Marquardt Kasserer: Erik Grønnehave Hansen Annelise Klausen: Medlem Henning (Bruger af Oasen og

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

SAND Hovedstaden BSM d afholdt på Sundholmsvej 34, 2300 Kbh. S

SAND Hovedstaden BSM d afholdt på Sundholmsvej 34, 2300 Kbh. S SAND Hovedstaden BSM d. 05-03.2018 afholdt på Sundholmsvej 34, 2300 Kbh. S Deltagere Fra bestyrelsen: Sussie, Kim Allan, Kim B, Asbjørn, Lisselotte, Edmund (skal gå kl. 14.00 for at passe café hos NABO),

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 01.april 2019 KL

Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 01.april 2019 KL Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 01.april 2019 KL. 10.30 Tilstede: Asbjørn, Josefine, Torben, Kim Allan, Jens Vestergaard, Lotte, Karl, Claus, Daniel, David, Jonas Gæst: Laura fra SDS og bachelorstuderende

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Formand for SAND Hovedstaden Per Ernsten startede med at byde velkommen og indstillede til, at forsamlingen

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed.

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed. Vedtægter SAND Fyn 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Fyn Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet til at arbejde inden for rammerne af de vedtægter,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 5-01-2012

Bestyrelsesmøde. 5-01-2012 2012 Bestyrelsesmøde. 5-01-2012 Fremmødte: Per, Stig, Maria, Noer, Martin, Pia, René og Stig S. Christian meldte afbud. Dagsorden. 1) Valg af referant: 2) Bostøtte (besøg af journalist). 3) Billeder +

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Sand Hovedstaden bestyrelsesmøde d

Sand Hovedstaden bestyrelsesmøde d Sand Hovedstaden bestyrelsesmøde d. 13-08-2018 Tilstede: Kim A., David, Daniel, Kim B., Lotte, Pia, Asbjørn, Torben. Afbud: Edmund. Uden afbud: Solvej. Gæster: Ulrik, Karl, Ivalo, Thomas. 1. Kim A. byder

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

De 5 største misforståelser omkring kommunikation i parforholdet og omkring mænd og kvinders ønsker i forbindelse med kommunikation.

De 5 største misforståelser omkring kommunikation i parforholdet og omkring mænd og kvinders ønsker i forbindelse med kommunikation. De 5 største misforståelser omkring kommunikation i parforholdet og omkring mænd og kvinders ønsker i forbindelse med kommunikation. Kære dig. Dejligt du er kommet hertil. Det betyder nok, at du har en

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: DAGSORDEN: 41. Valg af dirigent. 2 42. Valg af referent. 2 43. Godkendelse

Læs mere

REFERAT Frederikshavn Golf Klub i henhold til aftale indkaldes hermed til bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. maj 2015 kl. 17:00 i. Frederikshavn Golf Klub

REFERAT Frederikshavn Golf Klub i henhold til aftale indkaldes hermed til bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. maj 2015 kl. 17:00 i. Frederikshavn Golf Klub REFERAT Frederikshavn Golf Klub i henhold til aftale indkaldes hermed til bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. maj 2015 kl. 17:00 i Tilstede: TV- Tore Vedelsdal CS Caroline Skjoldborg til kl. 19 TW Tom Winther

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter.

Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter. Skolebestyrelsens årsberetning 2012. Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter. Hvad skal vi? Det er skolebestyrelsens

Læs mere

Huskeliste inden kursus/lejrstart

Huskeliste inden kursus/lejrstart Huskeliste inden kursus/lejrstart Kalenderoversigt for kursus- og lejrledere Hvad skal jeg som kursus- eller lejrleder huske inden aktiviteten begynder? Det kan være svært at holde overblik over vigtige

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af SANDs generalforsamling 2013

Referat af SANDs generalforsamling 2013 Referat af SANDs generalforsamling 2013 Odense. D. 26.3.13. Dagsorden iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af regnskab og fremlæggelse

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg. Maja Nusbaum. Fruerstuevej 3, 1.

Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg. Maja Nusbaum. Fruerstuevej 3, 1. Maja Nusbaum Fruerstuevej 3, 1. 5700 Svendborg Tlf. 21 42 73 96 Mail: m_nusbaum@hotmail.com Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg Overordnet vurdering

Læs mere

Konstituerende bestyrelsesmøde den 1. juni 2017 kl Erhvervsforum S.M.B.A.

Konstituerende bestyrelsesmøde den 1. juni 2017 kl Erhvervsforum S.M.B.A. Konstituerende bestyrelsesmøde den 1. juni 2017 kl. 16.00 Erhvervsforum S.M.B.A. 18.30 i Ringsted Deltagere: Jeanette Amdal, Kim Elfving, André Thomsen, Steen Dolberg, Carsten Kronborg Afbud: Benny Smith,

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve.

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve. Hjemve FDF Overlund Gl. Randersvej 49 8800 Viborg overlund@fdf.dk ww.fdf-overlund.dk Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve. Sådan gør vi fra FDF Generelt prøver vi på lejren

Læs mere

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler.

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler. Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for VVS Mødedato: Mandag den 5. marts 2018, kl. 12-14. Mødested: Møde indkaldt af: Deltagere: Milnersvej 48, 3400 Hillerød, mødelokale 1 (1. sal) Arne Frandsen, på vegne af

Læs mere

Gør jeg det godt nok?

Gør jeg det godt nok? Gør jeg det godt nok? Mette, som er butiksassistent, bliver tit overset eller forstyrret af sin kollega, som overtager hendes kunder eller irettesætter hende, mens der er kunder i butikken. Det får Mette

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling

Referat af ordinær Generalforsamling Referat af ordinær Generalforsamling I EDR Ballerup Afdeling torsdag d. 08-03-2018 Kl.19:45 Afholdes i klubbens lokaler på: Foreningscenteret TAPETEN. Magleparken 5, 1.sal. 2750 Ballerup. Hermed indkalder

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Onsdag d. 8. april kl. 16.00 18.00, Banegårdspladsen 1A. Uden afbud Bo Abildgaard. Udtrådt Noel Perning 1. Bemærkninger til referat den 12. marts

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning Bestyrelsesmøde REFERAT 13 03 2014 19:00 21:15 FÆLLESRUMMET DAMAGER MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Bestyrelsesmøde Tais Sandal Nissen Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand (LR) Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand (RL) Paw Leon Andersen, kasserer (PA) Andreas

Læs mere

Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling

Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling Den 10. november 2018 kl. 16:00-18:30, Store Kannikestræde 19, 1169 København K, Danmark 1. Godkendelse af stemmeberettigede medlemmer a. Det er godkendt

Læs mere

imod nye Tag godt Citat Hvorfor tror I, folk kommer langvejs fra for at deltage i netop jeres forening?

imod nye Tag godt Citat Hvorfor tror I, folk kommer langvejs fra for at deltage i netop jeres forening? Hvorfor tror I, folk kommer langvejs fra for at deltage i netop jeres forening? imod nye Tag godt Det er nok det med, at de fleste af os i bestyrelsen er gode til lige at gå hen og lige sige hej, hvis

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde d. 5. maj 2015 Skoleår 15/16.

Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde d. 5. maj 2015 Skoleår 15/16. Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde d. 5. maj 2015 Skoleår 15/16. Tilstede: Per Zacho PZ, Sascha Qvortrup SQ, John Noe JN, Grethe Nielsen GN, Cathrine Bie Pedersen CBP, Jens Bjerre JB, Anne

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 1. Velkomst og valg af dirigent Bestyrelsesformanden Peter Fly Hansen bød velkommen. Antal fremmødte: 17 ved start og 19 ved

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Trekkeis.dk. Ordinær Generalforsamling 23-02-2013. Referat. Kim Ursin overtog posten som ansvarshavende redaktør og layouter efter Stefan.

Trekkeis.dk. Ordinær Generalforsamling 23-02-2013. Referat. Kim Ursin overtog posten som ansvarshavende redaktør og layouter efter Stefan. Trekkeis.dk Ordinær Generalforsamling 23-02-2013 Referat 1.Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere: Dirigent: Susanne B. Thomsen. Referent: Tonny N Jensen Stemmetællere Michael S Muller og Morten

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012 EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDE Bydelsmødrenes Landsorganisation B1 3 FUNDRAISING JDE PR 4 Juli 01 INDHOLD Introduktion til Foreningsguiden Foreningens økonomi 6 Foreningens konto 7 Dankort 9 CVR-nummer

Læs mere

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna)

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 1. INT. KLASSEVÆRELSET. DAG. Sofie (14) kommer ind i klassen, og piger og drenge griner lidt. LÆREREN Goddag og velkommen

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Referat Bestyrelsesmøde Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Overby Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Guide. den dårlige. kommunikation. Sådan vender du. i dit parforhold. sider. Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer I bedre

Guide. den dårlige. kommunikation. Sådan vender du. i dit parforhold. sider. Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer I bedre Foto: Iris Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan vender du den dårlige 12 kommunikation sider i dit parforhold Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere