Husorden, husregler og anden praktisk information for ejerforeningen Jyllandsvej 2012 Indhold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husorden, husregler og anden praktisk information for ejerforeningen Jyllandsvej 2012 Indhold"

Transkript

1 Indhold Altaner Barnevogne/ klapvogne/ cykelanhængere Cykler Forhaverne Grill Husdyr Kabel- tv Kælderrum Musik og larm generelt. Nøgler (til postkasser og evt. lejlighed) Postkasser og navneskilte Skrald Skraldecontainere (specialcontainere) i foreningen Skrald - Glas og flasker Skrald - Byggeaffald Skrald - Haveaffald (kompost) Skrald - Elektronik Storskrald Skrald - Juletræer Skrald - Informationsmateriale og links Snerydning Tørrerum Vandskader Vaskemaskine/ opvaskemaskine i egen lejlighed Vaskeri Vinduer Ubudne gæster Øvrige informationer Oprydning og rengøring af ejendommen Arbejdsweekender Reparationer Hjemmeside/ blog/ e- mailadresse Bestyrelsen 1.

2 Altaner Høj snakken på altanen, og musik ud til altanen kan være hyggeligt, men meget generende for naboerne. Derfor beder vi alle udvise hensyn til naboerne, når I bruger jeres altaner. Undlad også venligst at smide cigaretskodder og andet ud fra jeres altan. Alt der smides fra jeres altan, lander i en anden beboers have, og det kan være meget generende. Barnevogne/klapvogne/cykelanhængere Barnevogne og cykelanhængere m.m. må ikke stilles i trappeopgangene. Barnevogne skal stilles i cykelkælderen eller stilles i kælderen ved udgangen til nr. 12B eller nr. 10. Cykler Cykler skal stilles i cykelkælderen eller i cykelstativerne ved gavlene; - ikke op ad gavlene, ikke op ad hækken, eller op ad murene. eller i havegangene ind til gadedørene. Forhaverne Haverne ud for nr. 12A og 12B er fælles dvs. de må benyttes af alle ejendommens beboere. Der er stillet borde/bænke op, som er til fri afbenyttelse. Disse må man gerne flytte fra forhave til forhave, som man har brug for. Man har selv ansvar for oprydning af haverne efter brug. Desuden beder vi alle udvise hensyn til de beboere, der bor tæt på haverne, og at man derfor ikke larmer (spiller musik, taler højt) hverken for tidligt om morgenen (særligt i weekenderne) eller for sent om aftenen, når man benytter fælleshaverne. Grill Man må gerne grille i egne haver eller i de to fælles forhaver ud for nr. 12A og 12B. Man må også gerne grille på sin altan. Men vær opmærksom på røggener for naboerne og sørg for at overholde de almindelige brandsikringsregler. Husdyr Bestyrelsen skal give tilladelse til husdyrhold i hvert enkelt tilfælde. Såfremt husdyrene er til gene for de øvrige beboere, eller der kommer klager, kan bestyrelsen trække tilladelsen tilbage. Internet/bredbånd 2.

3 I foreningen har vi ikke fælles internet eller bredbånd. Det er op til den enkelte beboer at få etableret internet/bredbånd i egen lejlighed. Kabel-tv - parabol Hver lejlighed modtager kabel-tv fra Yousee gennem foreningen. Alle betaler for Yousees grundpakke over deres ejerforeningsbidrag. Ønsker man andre kabel-tv tilbud, skal man selv henvende sig til Yousee kabel-tv og afholde udgiften til dette selv. Man må/skal ikke selv afmelde sit tv-abonnement, da dette sker automatisk gennem ejerforeningen i forbindelse med fx fraflytning. Det er ikke tilladt at opsætte parabol nogen steder i ejendommen overhovedet - heller ikke i evt. egen have eller på egen altan uden bestyrelsen har givet specifik tilladelse til dette. Kælderrum Kælderrummene er den enkelte ejers ansvar. Ens ejendele skal stilles ind i kælderrummene; - ikke i de fælles gangarealer (i hvert fald ikke over længere tid). I 2011 blev foreningens kælder oversvømmet i forbindelse med skybruddet i juli måned. Det håber vi selvfølgelig ikke sker igen, men skulle uheldet være ude, er det en god ide IKKE at sætte sine ting i kælderrummet direkte på gulvet - men min. 30 cm. over gulvniveau. Desuden anbefaler mange, at man ikke har for meget organisk materiale (træ/pap/stof) i sit kælderrum, men i stedet anvender fx reoler/hylder i metal/aluminium, og bruger plastkasser fremfor pap/tøjsække. Dette er selvsagt kun en opfordring - ikke et krav! Musik og larm generelt. Der bør udvises almindelig hensynstagen til ejendommens øvrige beboere mht. musik og larm generelt Har du din egen vaskemaskine, bedes du undlade at vaske før kl og efter kl af hensyn til naboerne. Adviser opgangens beboere (sæt en seddel op i opgangen), hvis du holder fest og sørg gerne for at holde vinduer, altandøre og døre til opgangen lukkede i videst mulig omfang. Hvis man selv går og sætter sin lejlighed i stand, sker dette tit i weekenderne og efter fyraften. I forbindelse med istandsættelse beder vi alle udvise almindelig hensyn til naboer og andre beboere. Brug af larmende værktøj må ikke ske efter kl på alle ugens dage. Husk altid på, at du har naboer - måske under- og overboer, når du spiller høj musik. Dine naboer kan ikke slukke eller skrue ned for din musik, men de kan høre den. Så vis hensyn! Der er desværre temmelig lydt i etageadskillelserne mellem, over og under 3.

4 lejlighederne. Det er derfor fint lige at tænke over, hvilke sko man går rundt med i sin lejlighed - sko med hårde hæle/såler høres tydeligt i lejlighederne under ens egen. Så også her beder vi alle udvise almindeligt hensyn til naboer/underboere. Nøgler (til postkasser og evt. lejlighed) Vores nøgler til postkasserne er individuelle systemnøgler. Det betyder, at man ikke kan få lavet en kopi ekstra af sin nøgle i en hvilken som helst hæle-/nøglebar. Ønsker man en (eller flere) kopi(-er) af sin nøgle, skal man derfor henvende sig til bestyrelsen. Bestyrelsen bestiller herefter så det ønskede antal nøgler. Prisen ligger omkring godt 120 kr. pr nøgle. Man kan enten få den tilsendt (pris omkring 100 kr.) eller afhente den i en af vores nøglefirmas (Mejlshede Låseservice) butikker på Nørrebrogade/Østerbrogade. Om man ønsker den ene eller anden mulighed, skal man oplyse til bestyrelsen i forbindelse med bestilling. Alle udgifter til ekstranøgler (samt evt. forsendelse) påhviler den enkelte ejer. Ved bestilling er ens nøgle som regel klar efter tre-fire dage. Postkasser og navneskilte Vi synes, at navneskiltene på vores postkasser bør være ens. Derfor beder vi beboerne undlade selv at klistre et navneskilt op på postkassen, men i stedet henvende sig til et bestyrelsesmedlem med det navn, man ønsker på ens postkasse. Vi laver så (meget hurtigt) et navneskilt til jeres postkasse. Hvis man ikke ønsker reklamer (eller lokalaviser), SKAL man benytte de standardiserede Nej tak til...-skilte, som man kan få gennem Post Danmark. Hjemmelavede Nej-tak-skilte på postkasser må man ikke klistre på postkasserne. (Postbuddene er i øvrigt også kun forpligtet til at overholde nej-tak-til-reklamer-skilte der er godkendte). Navneskilte på vores dørtelefoner udenfor er ikke lette at ændre. Vores dørtelefonsystem er en ældre (udgået) model, hvor udskiftning af navneskilte desværre ikke er mulig. Det betyder desværre også, at vi heller ikke kan reparere lyset i dørtelefonerne, hvis det går i stykker. Så beklageligvis - på vores dørtelefoner må vi leve med små hjemmelavede navneskilte i mørke. Skrald Vi er heldige at have skakter til vores skrald i alle opgange. Men nedenfor hver skakt står der en container, der skal tømmes to gange om ugen. Denne opgave har Finn Møller fra nr. 10 st.mf. påtaget sig, og det er vi meget taknemmelige for, da det sparer foreningen for store udgifter (i omegnen af kr. årligt). For at dette system kan fungere for alle parter, er der derfor nogle få regler, vi beder jer overholde. 4.

5 Almindeligt husholdningsaffald kan smides i affaldsskakten, men det skal være i poser, der er lukket ordentligt. Der må ikke smides store ting i skakterne det stopper. Byggeaffald må ikke smides i skakterne, ej heller haveaffald eller glas. Alt ens skrald, der kan genanvendes dvs. plast, pap, papir, metal, glas, og batterier skal man gå ned med selv og fordele i de respektive special-containere ved gavlen til nr. 10 (glas og kompost dog ved nr. 12B). Større mængder skrald beder vi jer gå ned med selv og ikke smide i skakten, da det hurtigt fylder containeren op i bunden af skakten, med risiko for, at affaldsmængde lægger sig opad i skakten, og forhindrer, at man kan få containeren ud af containerrummet. Gør det til en vane, at tage alt med ned i skarldecontainerne, hvis du alligevel skal ned forbi containerne, frem for at belaste skraldeskakten. Skraldecontainere (specialcontainere) i foreningen På de forskellige affaldscontainere fremgår det, hvad man skal putte i hvilken container. Foreløbig (2012) er der opstillet følgende containere til ejendommen: Almindeligt husholdningsaffald (skal i bundne poser) Pap og karton (skal foldes sammen så det ikke fylder så meget) Hård plast (fx plastflasker til skyllemiddel, vaskemiddel, vand etc.). Batterier Papir: (Til aviser, reklamer, telefonbøger etc.) Metal: (Til dåser, låg m.m.) Flasker og glas: (står ved gavlen til 12B) Kompost (ved 12B) Farligt affald (miljøskab): I forbindelse med arbejdsweekenderne åbnes foreningens miljøskab ved nr. 12B. Her kan man komme af med farligt affald. (Se venligst vejledning for håndtering af farligt affald på hjemmesiden/opslagstavlen i opgangene). Vær opmærksom på: Emballage fra madvarer må ikke indeholde madrester. Så pizzabakker, mælke-, juicekartonner skal derfor i den almindelige dagrenovation. Man kan dog skylle emballagen af, så den er fri for madrester, og komme den i en af specialcontainerne. Skrald - Glas og flasker Glas og flasker skal smides i den dertil indrettede glascontainer, som er opstillet ved gavlen til nr. 12B. 5.

6 Der må ikke smides glas (flasker etc.) i vores almindelige containere. Af hensyn til støjgener for naboerne i nærheden af containeren, beder vi beboerne om primært at smide glas/flasker i containeren i dagtimerne. Hvis containeren er fyldt, bedes man kontakter bestyrelsen, der så bestiller tømning. Det er desuden vigtig, at man ikke stiller tomme flasker/glas eller poser med ditto ved siden af containeren hvis den er fyldt. I stedet henviser vi til containeren ved Lindevangsparken indtil vores egen bliver tømt. Skrald - Byggeaffald Byggeaffald må ikke kommes i containerne. Byggeaffald er beboernes eget ansvar at få fjernet. Skrald - Haveaffald (kompost) - må kun afleveres i forbindelse med afhentning af haveaffald (sker i forbindelse med arbejdsweekenderne). Man kan dog også komme af med haveaffald ifm. vejafhentning på Jyllandsvej. Datoerne for vejafhentning fremgår af de sedler, der er hængt op i trappeopgangene. Mindre mængder haveaffald/kompost kan man også smide i kompostcontaineren, der står ved nr. 12B (ved tørresnorene). Vær gerne behjælpelig med at få stillet kompostcontaineren ud til vejen op til vejafhentning (se sedlerne i opgangene). Skrald - Elektronik (fx gamle tv, computere, støvsugere mm) kan man komme af med på visse arbejdsweekender. Bestyrelsen vurderer, om der er så meget elektronikaffald, at der bør bestilles afhentning. Alternativt kan man komme af med det på genbrugsstationerne fx på genbrugsstationen på Kulbanevej 4 i Valby, eller ved at stille det ud på gaden i forbindelse med gadeafhentning af elektronik (Se opslag i opgangene om, hvornår der afhentes elektronik på Jyllandsvej). Storskrald Foreningen har et aflåst storskraldsrum, hvor man kan stille sit storskrald, såfremt det overholder de skitserede regler for affald. En god tommefingerregel for storskrald er, at hvis det ikke kan være i nogle af de andre containere, så er det storskrald. Plastsække (sorte/klare) med forskelligt blandet indhold, samt kasser med forskelligt blandet indhold må ikke stilles til storskrald. Det skal fordeles i de øvrige containere. Hvis man ønsker at sætte sit storskrald i storskraldsrummet, skal man henvende sig til et af bestyrelsesmedlemmerne, der så kan åbne ind til rummet. Man bør være opmærksom på, hvad man sætter ned, da det er deltagerne på arbejdsweekenderne, der skal sætte det op igen i 6.

7 forbindelse med afhentning af storskrald. Har man sat meget storskrald ned, opfordrer vi til at man møder op til arbejdsweekenden og hjælper med at få det hentet op og sat frem til storskrald. Skrald - Juletræer I hele januar måned er det tilladt at sætte gamle juletræer ned til skraldecontainerne. Stil dem venligst op ad gavlen ved nr. 10 så bliver de taget med som almindeligt dagrenovation. Skrald - Informationsmateriale og links Skulle man være i tvivl om, hvad man skal gøre med sit skrald/affald henviser vi til: Foreningens brochure om affald eller Frederiksberg Kommune/ affald Desuden henviser vi til følgende hjemmesider: eller til kommunens hjemmeside: Tlf. til Frederiksberg kommune ang. affald: Snerydning I foreningen sørger vores trappevasker Vagn Bruhn for snerydning på alle hverdage i snerydningssæsonen. Men i weekender og på helligdage skal vi beboere selv sørge for snerydningen. Efter forslag fra bestyrelsen til generalforsamlingen 2012 blev det vedtaget, at senrydningen går på skift mellem de tre opgange i hele snerydningssæsonen. Op til snerydningssæsonen vil der blive hængt en seddel op med hvilken opgang, der har ansvar for snerydningen i hvilke weekender. Det betyder, at beboere i de forskellige opgange skal sørge for at rydde sne langs hele ejendommens fortov, langs gavlene og ned ad kældertrapperne. Som forening er vi forpligtet til at rydde og salte fortovene, og kan - i værste fald få en erstatningssag på halsen, hvis nogle skulle falde på vores fortov på grund af manglende rydning og saltning. Vi håber alle beboere vil udvise initiativ og hjælpe jeres naboer med at skovle sne og salte på jeres opgangs weekend. Der står sneskovle og salt ved kælderskakten til nr. 10 til fri afbenyttelse. Tørrerum Vasketøj kan hænges i tørrerummene eller på snorene udenfor ved gavlen til nr. 12 B. Vær opmærksom på, at tøjet max må hænge til tørre i to dage. Man kan frit benyttet tørrestativer og klemmer, men de skal efterlades i tørrerummene efter brug. Vandskader I forbindelse med vand i ens kælderrum, kan man låne foreningens vandstøvsuger. 7.

8 Vandstøvsugeren står fremme nede i cykelkælderen. Har man haft vand i sit kælderrum, SKAL man sørge for at fjerne dette (samt evt. vådt indbo), da man ellers risikerer at gøre skade ikke bare på ens egne ting, men også på ejendommen (vægge, gulv m.m.) Husk at tømme beholderen i vandstøvsugeren, når du har brugt den, så den næste der skal burge den, ikke får fornøjelsen af DIT brugte vand. Vaskemaskine/opvaskemaskine i egen lejlighed Ønsker man at installere egen vaskemaskine/opvaskemaskine, skal bestyrelsen orienteres og godkende dette. Vi beder beboere med egen vaskemaskine/opvaskemaskine udvise hensyn til naboerne og ikke benytte vaskemaskine/opvaskemaskine tidligere end kl. 7:30 og senere end kl Vaskeri Når man vasker, skal man skrive sig på sedlen til vask, der hænger ved døren til vaskeriet. Hvis man ikke har benyttet sin tid efter 15 minutter, kan en anden overtage denne vasketid. Vaskeriet skal rengøres efter brug dvs. man skal fjerne sæberester fra sæbeskålene, samt tørre vaskemaskinerne af. Vær opmærksom på overdossering. Hvis man bruger for meget vaskepulver, sætter resterne sig i sæbeskålene og kan blokere for sæbeindtag. Når din vask er færdig, tjek da venligst sæberummene og fjern evt. sæberester (er der ofte sæberester, efter du har vasket, tyder noget på, at du overdosserer.) Moderne vaskemidler er meget kompakte, og der skal ikke benyttes særlig store mængder ved vask. I tilfælde af defekte maskiner, skal bestyrelsen gøres opmærksom på dette - så smid en seddel ind til et af bestyrelsesmedlemmerne med dato og navn, og hvilken maskine det drejer sig om. Vinduer Det er den enkelte ejers ansvar at vedligeholde egne vinduer jf. 18 i foreningens vedtægter, så bestyrelsen kan blot opfordre til at man holder sine vinduer i god stand. Ubudne gæster Vi har desværre haft tilfælde af ubudne gæster, så tjek hvem der kommer og går i ejendommen. Tricktyveri er ikke en sjov oplevelse, så spørg ALTID hvem der ringer på og hvad deres ærinde er FØR du lukker dem ind, eller tilbyder dem et glas vand, eller lader dem bære dine indkøbsposer op i din lejlighed (eller hvad deres undskyldning nu end er, for at blive lukket ind). 8.

9 Øvrige informationer Oprydning og rengøring af ejendommen Ejendommen har ingen egentlig vicevært, udover Vagn Bruhn, som står for trappevask (hver 14. dag) og kælderfejning (hver 2. måned), samt vask af måtterne i vores opgange. Bestyrelsen i foreningen er heller ikke viceværter i foreningen. Det betyder, at vi, der bor her, selv er ansvarlige for at holde ejendommen ryddelig og ren. Dette gør vi bl.a. på foreningens fire årlige arbejdsweekender. Arbejdsweekender Foreningen afholder fire årlige arbejdsweekender, hvor vi gør rent, rydder ejendommen op, og ordner på fællesarealerne både inde og ude. Det er frivilligt at deltage i arbejdsweekenderne, men på generalforsamlingen maj 2011 blev det vedtaget at indføre et såkaldt FRAVÆRSGEBYR - dvs. at man kan betale sig fra ikke at deltage i arbejdsweekenderne. Gebyret følger fordelingstallene for foreningen, og bliver automatisk trukket via ejerforeningsbidraget. Bestyrelsen indberetter de fremmødte deltagere til Administrator Teamet, og for de fremmødte deltagere refunderes fraværsgebyret i januar hvert år. Hvis man ikke har mulighed for at møde op på arbejdsweekenderne, har man altid mulighed for at påtage sig en individuel arbejdsopgave. Hvis man ønsker at påtage sig en individuel arbejdsopgave en anden dag end på en af arbejdsweekenderne, bedes man henvende sig til bestyrelsen, og bede om en sådan. Bestyrelsen tildeler herefter beboeren en individuel opgave, og man vil blive registreret som fremmødt ved arbejdsweekenden og få sit fraværsgebyr refunderet. Det sociale aspekt er vigtigt ifm. arbejdsweekenderne - det er her vi kan møde hinanden og får snakket lidt på kryds og tværs. Derfor opfordrer bestyrelsen til at man prøver at møde op til i det mindste et par af arbejdsweekenderne - både for at give en hånd med til de fælles opgaver i vores forening, men også for at møde de andre beboere i foreningen. Det synes vi, er vigtigt. Vi laver forskellige ting på ar arbejdsweekenderne fx ordner vi udenomsarealerne klipper hæk, luger forhaver, indgangspartier m.m. Men vi ordner også indendørsopgaver som fx. rengøring af gelændere og andet rengøringsarbejde, samt ordner forskellige praktiske ting, der er gået i stykker. 9.

10 De ting, som vi ikke når på arbejdsweekenderne, betaler vi os fra enten gennem VB-service eller anden relevant tredjepart. Udgifterne hertil forsøger vi at få dækket via fraværsgebyret. Reparationer Går der noget i stykker i ens lejlighed eller opdager man en skade et sted i ejendommen, er det vigtigt at man reagerer på det, og sørger for at skaden bliver udbedret, så den ikke forårsager større skader end nødvendigt, eller er unødigt til gene for beboerne. I foreningen fordeles udgiften og vedligeholdelsespligten på to måder: 1. Beboeren betaler selv og sørger selv for vedligeholdelse og reparation. 2. Foreningen betaler og sørger for vedligeholdelse/reparation. Ad 1: Beboerens problem - egen vedligeholdelse og udgift. Ifølge foreningens vedtægter (og hvor disse ikke specificerer skaden gælder normalvedtægten) påhviler alle reparationer/vedligeholdelse i egen lejlighed (herunder skader i ens eget kælderrum) den enkelte beboer. Undtaget herfor er dog: alle lodrette rør (og forsyningsrør). Ad 2: Foreningens problem - foreningens vedligeholdelse/udgift. Vedligeholdelse af og udgifter til alt, hvad der ligger på fællesarealer, samt alle lodrette rør (og forsyningsrør) påhviler foreningen. Baggrunden for denne fordeling På generalforsamlingen (GF) maj 2012 diskuterede man dette punkt indgående (se venligst referat af GF 2012). Diskussionen skyldtes en gammel generalforsamlingsbeslutning om at skader, reparationer og udgífter tidligere er blevet fordelt ud fra et afkrydsningsskema, som man vedtog på den ordinære generalforsamlingen i Den siddende bestyrelse (2012) mente ikke, dette afkrydsningsskema var juridisk bindende, og havde derfor valgt at tage punktet op. Men også fordi, der er en del divergens mellem vores vedtægter/normalvedtægterne og afkrydsningsskemaet. Som det fremgår af referatet af GF 2012 kunne jurist Erling Rasmussen fra Administrator Teamet bekræfte, at afkrydsningsskemaet ganske rigtigt ikke er juridisk bindende. På generalforsamlingen 2012 fik den siddende bestyrelse derfor til opgave at udarbejde et forslag til en opdatering af dette afkrydsningsskema, og få udarbejdet en mere forpligtende version af dette. Dette arbejde pågår stadig (juli 2012). En konsekvens af diskussionen på GF 2012 (hvilket fremgår af referatet), er, at den siddende bestyrelse efter generalforsamlingen 2012 henholder sig til, at udgifter og vedligeholdelse fordeles efter foreningens egne vedtægter (eller normalvedtægten), da dette er det eneste 10.

11 juridiske bindende, vi har at gå ud fra, indtil andet evt. besluttes. Vi henviser i den forbindelse til foreningens vedtægter, normalvedtægterne, referat af Generalforsamlingen 2012, samt afkrydsningsskemaet fra Hvad gør man i forbindelse med skader? Er man i tvivl om, hvem der afholder udgiften/har ansvar for vedligeholdelsen kan man altid henvende sig til bestyrelsen. Skal man have håndværkerbesøg, og der i den forbindelse skal lukkes for vand/varme/strøm, skal man gøre opmærksom på dette og opsætte sedler i ejendommen for at gøre de øvrige beboere opmærksomme på dette. Af sedlerne skal det fremgå: hvad (der skal laves) hvornår (det skal laves) hvor (det skal laves), og hvor længe (arbejdet pågår). Ved alle reparationer der påhviler foreningen, skal bestyrelsen kontaktes, og det er bestyrelsen, der rekvirerer evt. håndværkere. Kan man ikke få fat i et bestyrelsesmedlem, og man fx har opdaget en vandskade, skal man hurtigst muligt kontakte foreningens vvs-firma: Brøndbyvester vvs. Dette gælder også ved andre akutte skader som fx. gasudsivning, brand eller lignende, hvor det ikke er muligt at få kontakt til et bestyrelsesmedlem. På opslagstavlerne i opgangene hænger der tlf- numre til vvs eren og til Frederiksberg forsyning (gas og vand). Hjemmeside/blog/ adresse Foreningen har sin egen hjemmeside, hvor man kan finde nyheder samt andre relevante informationer: Adressen er: Foreningen har også sin egen mailadresse: ejerforeningenyllandsvej@gmail. com Vi vil meget gerne slå et slag for, at man henviser til foreningens hjemmeside i forbindelse med salg af ens lejlighed (giv jeres mægler hjemmesideadressen). Her ligger nemlig alle de informationer, som mægler har brug for ifm. salg og køb lige klar til download. For alle andre vil vi selvfølgelig også opfordre til, at man bruger hjemmesiden, hvis man er i tvivl om noget. Der findes megen nyttig information om foreningen. Bestyrelsen Bestyrelsen holder normalt møde den 1. tirsdag i hver måned. Skulle man ønske at komme i kontakt med bestyrelsen, kan man møde op i bestyrelsesrummet (ved siden af vaskerummet) kl. 18:00. Her kan man også lægge forespørgsler til bestyrelsen i bestyrelsens postkasse. Bestyrelsen består på indeværende tidspunkt ( ) af: Trine Børve: nr. 12b.1.th. 11.

12 Jasna Hamzic: nr. 12B 1.tv.(kasserer) Trille Hassager Petersen, nr. 10 st.th.(formand) Casper Hansen, nr. 12B 1. mf. 12.

Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19

Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19 Frederiksberg, juni 2004-1. udgave Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19 Velkommen til Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19. Ejerforeningen udsender dette velkomstbrev for at oplyse

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER EJERFORENINGEN DALFØRET PRAKTISKE OPLYSNINGER Varmemesteren: Ejendommens varmemester er André Nielsen og han har kontor på Englandsvej 44 kld. tlf. 20 11 11 48 E-mail: varmemesteren@dalfoeret.dk Der er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Frederiksberg.

Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Frederiksberg. Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Formand, Casper Hansen, bød alle velkommen, og da foreningens nyeste beboer, Omar i 12A 2.tv., var mødt

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf.

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf. Husorden Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande ned i skakten.

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Velkommen. til. E/F Elverbo

Velkommen. til. E/F Elverbo Velkommen til E/F Elverbo 10-03-2009 Side 1 Indhold Administrator... 3 Arbejdsweekend... 4 Bestyrelsen... 5 Dørskilte... 6 / email... 7 Gas... 8 Haven... 9 Husorden... 10 Husholdningsaffald... 11 Håndværkere...

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET Affaldssortering: Der må kun komme husholdnings -affald i skakten og det skal være indpakket i de uddelte sorte poser. Posen må ikke indeholde væske. Øvrigt

Læs mere

Velkommen til E/F Grøndalsbo

Velkommen til E/F Grøndalsbo Grønd Velkommen til bo Velkommen til Grøndalsbo Bestyrelsen for ejerforeningen Grøndalsbo vil gerne byde velkommen til vores ejendom. Ejendommen er opført i 1938, og har gennemgået en stor renovering i

Læs mere

Ejerforeningen Langelinie 17-27

Ejerforeningen Langelinie 17-27 Ejerforeningen Langelinie 17-27 Foreningen Foreningen omfatter 18 lejligheder. I nr. 17, findes, i stuen lejl. 1-4 i opgangen og på 1. sal lejl. 1-5 på svalegangen og lejl. 6-9 i opgangen. Derudover nr.

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

Infofolderen. Adresse:

Infofolderen. Adresse: Udgivet Juni 2009 Infofolderen Med denne folder vil vi gerne byde nye beboere velkomne og kort redegøre for de forskellige fællesfaciliteter, der er til rådighed og hvad der er kutyme i vores ejendom.

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

H U S B O G D E L G Å R D E N I I

H U S B O G D E L G Å R D E N I I A H U S B O G D E L G Å R D E N I I Sidst opdateret oktober 2016 Forslag til ændringer til husbog sendes til ejerforeningsformanden Ejerforeningen har udarbejdet denne folder med praktiske oplysninger

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Husorden for Kajplads 24

Husorden for Kajplads 24 Husorden for Kajplads 24 Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande

Læs mere

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015 ! Velkommen til Ejerforeningen EFNA Nørre Allé 100 100 April 2015 Administration Ejendommen administreres af Salling Ejendomsadministration A/S, Søren Frichs Vej 38 A, 1.sal, 8230 Åbyhøj, hvor vores kontakt-person

Læs mere

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Velkommen til A/B Syven I A/B Syven bor vi tæt op ad hinanden og vores fællesarealer er ikke særligt store. Det er derfor af afgørende

Læs mere

Boligforeningen Fagbo Afdeling 22 Oktober 2009

Boligforeningen Fagbo Afdeling 22 Oktober 2009 Kære nytilflytter Med dette brev vil vi gerne ønske dig hjertelig velkommen her på Ladefogedvej, i Fagbos afdeling 22. Vi håber, du vil blive rigtig glad for at bo herude. Brevet her indeholder lidt information

Læs mere

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård februar 2013 Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård I denne håndbog har bestyrelsen samlet informationer om andelsboligforeningen. Vi håber, at andelshaverne med håndbogen kan få svar på en række

Læs mere

Husorden. for alle beboere i ejendommen. Bolvighus Bernhard Bangs Alle 2, 4 og 8 Frederiksberg

Husorden. for alle beboere i ejendommen. Bolvighus Bernhard Bangs Alle 2, 4 og 8 Frederiksberg Husorden for alle beboere i ejendommen Bolvighus Bernhard Bangs Alle 2, 4 og 8 Frederiksberg 1. Opslagstavler - klager Opslagstavlerne kan frit benyttes af beboerne til information vedrørende emner, der

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Velkommen som beboer i Hjerteparken

Velkommen som beboer i Hjerteparken Velkommen som beboer i Hjerteparken Boligselskabet BSB Svendborg samt Hjerteparkens afdelingsbestyrelse byder alle nye beboere velkommen her til afdeling 8 Hjerteparken. Vi vil håbe, at I kan falde godt

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

Husorden for Husforening Syd Godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 4. juni 2007

Husorden for Husforening Syd Godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 4. juni 2007 Husorden for Husforening Syd Godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 4. juni 2007 Affald Affald må ikke henkastes eller anbringes noget andet sted end i affaldsskakten, forsvarligt emballeret i

Læs mere

PRAKTISKE TIPS TIL BEBOERNE I EJERFORENINGEN BRØNDKILDE

PRAKTISKE TIPS TIL BEBOERNE I EJERFORENINGEN BRØNDKILDE PRAKTISKE TIPS TIL BEBOERNE I EJERFORENINGEN BRØNDKILDE I det følgende listes nogle oplysninger og tips, som beboeren i det daglige kan have brug for. I det omfang oplysningerne ikke er tilstrækkelige,

Læs mere

HUSORDEN EJERFORENINGEN SKG 75 Indledning

HUSORDEN EJERFORENINGEN SKG 75 Indledning HUSORDEN EJERFORENINGEN SKG 75 Indledning Vi skal kunne fungere sammen, og det er derfor nødvendigt med nogle regler og retningslinjer, som kan være med til at skabe tryghed og tilfredshed blandt beboerne.

Læs mere

Beboerbrev / Husorden for

Beboerbrev / Husorden for Beboerbrev / Husorden for Andelsboligforeningen Søgårdsvej 4-6, Gentofte Beboerbrev / Husorden for Andelsboligforeningen "Søgårdsvej 4-6" revision af april 2013 Kære beboer! Hermed følger nogle anvisninger

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald.

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald. E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN AFFALD Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Intet affald må henkastes i gården, eller anbringes noget andet sted i bygningerne

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen. Irmingersgade 9-11-13

Husorden for andelsboligforeningen. Irmingersgade 9-11-13 Husorden for andelsboligforeningen Irmingersgade 9-11-13 Husorden er gældende for alle andelshavere, lejere og brugere af ejendommen og de til ejendommen hørende arealer og udstyr. Som hovedregel opfordres

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Opdateret februar 2011 Indhold: Bestyrelsens forretningsgange 3 Cykelparkering 3 Faldstammer 3 Kommunikation til bestyrelsen 3 Fremleje 3 Grillforening 3 Internet??? 3 Navneskilt

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN

Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN Bestyrelsen har med denne udgave af husordenen ønsket at udvide og tilføje enkelte punkter til den tidligere

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

Velkommen i Ejerforeningen Silkeborgvej 174-176

Velkommen i Ejerforeningen Silkeborgvej 174-176 Velkommen i Ejerforeningen Silkeborgvej 174-176 September, 2009 Resumé Dette dokument er en velkomst til nye beboer på Silkeborgvej 174-176. Dokumentet beskriver retningslinjerne for ejerforeningen, og

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

HUSORDEN F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N M Ø N T E N

HUSORDEN F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N M Ø N T E N Ejd. 639 HUSORDEN F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N M Ø N T E N Vedtaget på beboermøde og ordinær generalforsamling, begge afholdt den 30. januar 2017 Affald HUSHOLDNINGSAFFALD: Husholdningsaffald

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018

Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018 Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018 Affald Husholdningsafffald skal anbringes i de små containere. Storskrald skal anbringes i storskraldsrummet i langgården. I weekender og udenfor viceværtens arbejdstid

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Amagerbrogade 268, København S UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

HUSORDEN F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N M Ø N T E N

HUSORDEN F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N M Ø N T E N Ejd. 639 HUSORDEN F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N M Ø N T E N Vedtaget på beboermøde og ordinær generalforsamling, begge afholdt den 30. januar 2012 Affald HUSHOLDNINGSAFFALD: Husholdningsaffald

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN Velkommen som beboer i Kolstrup Boligforening, Afdeling 3. Vi håber, du bliver glad for at bo her, og at du positivt vil medvirke til et godt beboerklima.

Læs mere

Ejerforeningen Stockholmsgade 21, 2100 København Ø www.stockholmsgade21kbh.dk. Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø

Ejerforeningen Stockholmsgade 21, 2100 København Ø www.stockholmsgade21kbh.dk. Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø 1 Formål Formålet med denne Husorden er, at alle ejere/lejere i Stockholmsgade 21 har et konkret regelsæt at forholde sig til i det daglige.

Læs mere

Gartnergården Ejer- og beboerinformation November Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev.

Gartnergården Ejer- og beboerinformation November Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev. Ejerforeningen Gartnergården Ejer- og Beboerinformation Rev. November 2016 C:\Users\jej\Documents\Data\Privat\Gyldenloevesgade\Bestyrelse\Beboerinformation\Ejer og Beboerinformation 20161114.docx Administrator:

Læs mere

5401-13 Lundevænget Her kan du kommer af med dit affald. Guide til affaldssortering

5401-13 Lundevænget Her kan du kommer af med dit affald. Guide til affaldssortering 5401-13 Lundevænget Her kan du kommer af med dit affald Guide til affaldssortering Som du sikkert har lagt mærke til er der blevet bygget en ny containergård ved Ryparken 144 samt en ny affaldsø ved Lyngbyvej.

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Til generalforsamlingen tirsdag d. 17. maj, 2011 har vi følgende tillægsbemærkninger til selve referatet. Ad 5. Budgetforslag 2011. Ved generalforsamlingen

Læs mere

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM HUSORDEN E/F EGHOLM

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM HUSORDEN E/F EGHOLM HUSORDEN E/F EGHOLM 1 Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Affald... 3 Husholdningsaffald... 3 Storskrald... 3 Øvrige... 3 Bygningsarbejde... 3 Cykler, knallerter m.m... 3 Rækkeværket på altaner og svalegange...

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31 ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31 HUSORDEN OG ORDENSREGLER AFFALD: Der er opstillet affaldscontainere langs Strandparken og Hendrik Pontoppidansgade til henholdsvis køkkenaffald, aviser/papir og

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde 1. Hvem er omfattet af husordenen? Stk. 1: Denne husorden gælder for samtlige ejerforeningens medlemmer og lejere. Stk. 2.

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE. Årgang 2016

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE. Årgang 2016 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE Årgang 2016 www.toftegaardene.dk Årgang 2014 Side 1 Indhold 1. Bestyrelse og vicevært... 3 2. Husdyr... 3 3. Navneskilte... 3 4. Nøgler... 4 5. Pulterrum... 4 6.

Læs mere

HUSORDEN Herman Bangs Have A.D. Jørgensens Vej 19 85 2000 Frederiksberg

HUSORDEN Herman Bangs Have A.D. Jørgensens Vej 19 85 2000 Frederiksberg 8. april 2014 HUSORDEN Herman Bangs Have A.D. Jørgensens Vej 19 85 2000 Frederiksberg www.hermanbangshave.dk Der skal i den daglige adfærd i byggeriet og på ejendommens arealer altid iagttages almindeligt

Læs mere

Velkommen til Andelsboligforeningen Dannebrogsgade 8-10

Velkommen til Andelsboligforeningen Dannebrogsgade 8-10 Velkommen til Andelsboligforeningen Dannebrogsgade 8-10 Andelsforeningen Dannebrogsgade 8-10 er oprettet i 2009. Foreningen består af 2 ejendomme med 19 boliger fordelt på to- og treværelseslejligheder,

Læs mere

Husbog for ejerforeningen Adelgården II

Husbog for ejerforeningen Adelgården II Husbog for ejerforeningen Adelgården II Velkommen til husbogen Ejerforeningen har udarbejdet denne folder med praktiske oplysninger om vores hus. Vores forening har i fællesskab valgt et højt serviceniveau

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR. Ejerforeningen SKOTGÅRDEN

HUSORDENSREGLEMENT FOR. Ejerforeningen SKOTGÅRDEN HUSORDENSREGLEMENT FOR Ejerforeningen SKOTGÅRDEN Jensløvs Tværvej 1A 5B 2920 Charlottenlund Ejerforeningens bestyrelse og Qvortrup Administration A/S April 2010 Side 1 I Ejerforeningen Skotgården, med

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken OMP EF Husorden Overholdelse Husorden skal jf. foreningens vedtægter ( 27.1) overholdes af ejerlejlighedsejeren og foreningens eventuelle erhvervslejere i det følgende kaldet beboeren. Denne har samtidig

Læs mere

Husorden for A/B Dannevirke

Husorden for A/B Dannevirke Husorden for A/B Dannevirke Ejendommen Slien 2-6, Alsgade 7-9, Slesvigsgade 21-33 og Dannevirkegade 22-32. Affald: Almindeligt husholdningsaffald placeres i de grønne affaldscontainere i gården. Gamle

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Sorteringsvejledning

Sorteringsvejledning Sorteringsvejledning PAPIR Aviser Reklamer Magasiner Ugeblade Tegneserier Printerpapir Kuverter Breve Papiraffald skal være rent og tørt, når det kommes i beholderen. Nej tak til pap, mælkekartoner, pizzabakker,

Læs mere

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE 26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ALTANER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESVASKERI OG TØJTØRRING...

Læs mere

Gartnergården Ejer- og beboerinformation September Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev.

Gartnergården Ejer- og beboerinformation September Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev. Ejerforeningen Gartnergården Ejer- og Beboerinformation Rev. september 2017 C:\Users\jej\Documents\Data\Privat\Gyldenloevesgade\Bestyrelse\Beboerinformation\Ejer og Beboerinformation 20170908.docx Administrator:

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 38 Engkærgårds Allé 106-238 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl.

Læs mere

Husorden for ejerforeningen. H. Schneekloths vej 3-13

Husorden for ejerforeningen. H. Schneekloths vej 3-13 Husorden for ejerforeningen H. Schneekloths vej 3-13 Opdateret januar 2015 Husorden for H. Schneekloths vej 3-13 Denne husorden er henvendt til nuværende og nye beboere for at give en samlet information

Læs mere

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B A/B Nansensgade 68-78B Nansensgade 70 1.tv. 1366 København K Tlf.:33 15 24 90 Husorden for A/B Nansensgade 68-78B AFFALD STORSKRALD vil fremover så vidt muligt blive hentet torsdag i lige uger. Det stiller

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED OPDATERET MAJ 2014 Side 1 af 5 Generelt Det påhviler andelshaver at sørge for, at andelen holdes i en stand, så der ikke opstår fare for at værdien af ejendommen

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Historisk baggrund. Fordelingstal. Der findes i alt 30 lejligheder og 2 kælderrum, der med deres respektive fordelingstal fordeler sig således

Historisk baggrund. Fordelingstal. Der findes i alt 30 lejligheder og 2 kælderrum, der med deres respektive fordelingstal fordeler sig således BEBOERVEJLEDNING Opdateret 16.10.2010 FOR EJERFORENINGEN SKOVVANGSVEJ 22-26 Historisk baggrund Ejendommen Skovvangsvej 22-26 blev bygget I 1954 af A/S af 7. december ved Frede Andersen, Risskov, som i

Læs mere

1.12. Udskiftning af lyskilder og vedligeholdelse af øvrige tekniske installationer

1.12. Udskiftning af lyskilder og vedligeholdelse af øvrige tekniske installationer Bestyrelsen byder nye medlemmer af Ejerforeningen BSV 77-79 velkommen. I dette notat har bestyrelsen samlet relevante praktiske oplysninger. Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen,

Læs mere

HUSORDEN for ejendommen Mathildevej 12-16A 2015

HUSORDEN for ejendommen Mathildevej 12-16A 2015 HUSORDEN for ejendommen Mathildevej 12-16A 2015 Indhold Affald... 2 Affugtningsanlæg... 2 Altaner... 2 Branddøre... 2 Brandslukkere... 3 Brændeovn/Pejs... 3 Cykler/Barnevogne... 3 Fodring... 3 Fælles/privatinstallationer...

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Husorden afdeling 1 Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Vivabolig Sjællandsgade 11 9000 Aalborg team1@vivabolig.dk Tlf. 9813 2504 CVR. 3183 1814 Reg. 9280

Læs mere

Orientering til beboerne

Orientering til beboerne Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej Orientering til beboerne Oktober 2011 (Tilrettet februar 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Tillæg til lejemappen Skal lægges i denne Forsikring: Vi gør opmærksom

Læs mere

Miniguide til ejerforeningen Jagtvej 55-57 & Julius Bloms Gade 2, 2200 København N.

Miniguide til ejerforeningen Jagtvej 55-57 & Julius Bloms Gade 2, 2200 København N. Miniguide til ejerforeningen Jagtvej 55-57 & Julius Bloms Gade 2, 2200 København N. 6. udgave, oktober 2008 Denne miniguide er udarbejdet af bestyrelsen og er tænkt som en hjælp til nuværende og kommende

Læs mere

Husorden A/B TOFTEVANG

Husorden A/B TOFTEVANG Husorden A/B TOFTEVANG Denne husorden erstatter tidligere husorden af 1. februar 2012. Vedtaget den 10. april 2014. Generelt Alle beboere, andelshavere, lejere, og fremlejere skal overholde denne husorden.

Læs mere

Referat af generalforsamling, maj 2014

Referat af generalforsamling, maj 2014 Referat af generalforsamling, maj 2014 Kære beboere, Hermed referat af den ordinære generalforsamling i foreningen torsdag d. 15. maj 2014. Tilstede på generalforsamlingen var: Trille Hassager, Jasna Hamzic,

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm

Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm Indhold Affald:... 2 Vaskeri:... 2 Ruder:... 2 Musik og støj:... 2 Husdyr:... 2 Altankasser:... 3 Svalegange:... 3 Vedligeholdelse:... 3 Arbejdsdage:...

Læs mere

EJERFORENINGEN/BEBOERREPRÆSENTATIONEN Matr.Nr udenbys Klædebo Kvarter Revideret af generalforsamlingen 15/ E/F WILLEMOESGADE 91 M/FL

EJERFORENINGEN/BEBOERREPRÆSENTATIONEN Matr.Nr udenbys Klædebo Kvarter Revideret af generalforsamlingen 15/ E/F WILLEMOESGADE 91 M/FL EJERFORENINGEN/BEBOERREPRÆSENTATIONEN Matr.Nr. 5393 udenbys Klædebo Kvarter Revideret af generalforsamlingen 15/4 2010 E/F WILLEMOESGADE 91 M/FL Indhold ORDENSREGLER FOR EJENDOMMENS BEBOERE... 2 AFFALDSCONTAINERE...

Læs mere