2009 har været et år med høj aktivitet i området fællesarealer m.v.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2009 har været et år med høj aktivitet i området fællesarealer m.v."

Transkript

1 G/F Bøgehaven generalforsamling 2010 Fællesarealer 2009 har været et år med høj aktivitet i området fællesarealer m.v. 1. Overtagelse: Vi har nu overtaget fællesarealerne og veje m.v. fra Sjælsø, men der har været brugt meget tid på at få dem bragt i en stand, så vi ville overtage dem, og i den forbindelse har vi også gjort brug af en rådgivende ingeniør. Vand: Vi havde stadigvæk problemer med meget vand især på den lange sti bag legepladsen og ligeledes ved volden mod marken. Det lykkedes os at få overtalt Sjælsø til at foretage en dræning begge steder, og det har haft en rigtig god virkning. Desværre lykkedes det mig ikke at overtale Sjælsø til også at dræne nedenfor højen mod boldbanen, hvor der stadigvæk kan ligge vand. Måske er det en opgave for os på en fælles arbejdsdag. Volden: Den er nu nogenlunde sikker på at blive, hvor den er anlagt, efter der er drænet, men trods opsatte skilte og afskærmning med snor, så er der desværre stadigvæk nogle, som hverken kan læse eller se. Stien går nedenfor volden på marken, og jeg skal kraftig henstille, at det bliver overholdt, da vi ellers hurtigt vil se en nedbrydning af denne vold. Måske er det en ide at beplante eller tilså med græs, så jorden bedre kan fastholdes. Jeg har fået et tilbud på tilsåning med græs, det lyder på ca kr. Afskærmning: Jeg håber, at der er forståelse for, at vi har opsat afskærmning ved volden og ligeledes 2 steder mod Olaf Becks alle. Det sidste har været nødvendigt, da vi måtte konstatere, at selvom vi med stor velvilje fra kommunen har fået anlagt grusstier fra vendepladserne mod Olaf Becks alle, så var der stadigvæk nogle, som fandt det sjovt at gå eller cykle over jordarealerne, således at de blev ødelagt, hvorefter vi ikke kan få dem vedligeholdt med græsklipning. Afskærmningen er nu taget væk mod Olaf Becks alle, da jorden er blevet tør, men hvis der stadigvæk bliver gået og kørt over jordarealerne, når de er våde, så må vi sætte afskærmningen op igen. Men det håber jeg ikke bliver nødvendigt. Kommunens anlæg af grusstierne sparede os for kr som Gravmand havde givet os tilbud på.

2 2. Græsarealer. Nu stå vi så overfor sommerens vedligeholdelse af vore græsarealer. Sidste år gjorde vi ikke rigtig noget, da vi endnu ikke havde overtaget arealerne, men i år er det meningen, at vi vil sørge for at arealerne bliver klippet. Ikke som en græsplæne men med nogle klipninger, så vi holder ukrudtet nede inden det sætter frø, og således at arealerne ser rimelig pæne ud. Hvis vi skal slå alle arealerne incl. skråningerne fra haverne ned mod P- pladserne og området rundt om højen og legepladsen, så vil det koste ca pr. gang. Når det er så dyrt, så skyldes det at der er meget håndarbejde med buskrydder og andre maskiner. Hvis vi i stedet går ud fra at de enkelte parceller selv sørger for klipning af skråningerne udenfor deres parcel, så vil prisen kunne reduceres med ca. kr pr. gang. Denne løsning forsøgte vi os med sidste år, men desværre med ringe held. 3. Vintervedligeholdelse I vinter var det første gang at vi rigtig fik brug for aftalen om rydning af sne. Det har været kostbart, omkring kr for hele vinteren. Men til gengæld synes jeg, at Fl. Andersen har udført arbejdet til vor tilfredshed. Han har stort set hver gang der var tilløb til isslag eller sne hurtigt rykket ud, så det er også mange gange han måtte tidlig op og i gang med maskinen. Til gengæld synes jeg ikke, at vore fortove har været særligt gode. Der er jo 17 parceller, som har pligt til at holde fortovet ud for deres grund. De har mellem 10 m og 50 m, at skulle holde rent. Det har nogle gjort rimeligt, men i den anden ende er der 4 som slet ikke har forsøgt at gøre noget. Så for mig er der nu 3 muligheder: 1. Vi fastholder, at grundejerne skal overholde loven og sørge for renholdelse også om nødvendigt inden de går på arbejde om morgenen. 2. Vi lader stå til og bruger vejen til at gå på. 3. Vi køber os til en fejning af fortove fra Fl. Andersen, det vil koste kr. 600 pr. gang, hvis vi bliver enige herom, men Fl. Andersen skal i givet fald have indkøbt udstyr til dette. 4. Belysning. Da vi er et privat område, har kommunen ikke pligt til at vedligeholde vor vej og stibelysning. Med udgangspunkt i det, kontaktede vi Dong, som sendte os et tilbud på et abonnement på vedligeholdelse af alle vore lyskilder. Det lød på ca. kr årligt, dog incl. forbrug af strøm på ca Det fandt vi noget højt, så vi besluttede os for, at vi ville tilkalde Hareskov Electric, når vi havde defekte lys i de store lamper langs hovedvejen i alt 21 armaturer.

3 De små armaturer langs stierne i alt 114 stk. kunne vi så selv skifte, når de var defekte. Vor stibelysning, som altså består af 114 lamper, synes vi var lige lovlig flot med et unødvendigt højt energiforbrug selv med energisparepærer. Så vi slukkede som vi fortalte om ca. 1/3 af lamperne svarende til et reduceret energiforbrug på ca kwh eller omkring kr Og med nogle få tilretninger efter nogle beboer ønsker, så fungerede det hele vinteren. Men i marts kunne vi konstatere at der var 3 af de store armaturer, der ikke fungerede. Vi kontaktede Hareskov Electric, som hurtigt kunne konstatere, at det ikke var fejl i armaturerne, men derimod en sprunget sikring. Men en udskiftning af denne, gav ikke det ønskede resultat, hvorfor vi kontaktede Fugmann, der har opsat hele anlægget. Han kunne konstatere, at der var en fejl på anlægget, og denne er vi nu ved at få lokaliseret. Det kræver dog, at alle armaturer fungerer, hvorfor vi skulle indkøbe de nødvendige energipærer, og det viste sig ikke at være så let, da de ikke kan fås i den almindelige handel. Men det er på vej i nær fremtid. Vi har så også forsøgt at få kommunen til at overtage hele lysanlægget, men det vil de ikke, men det er dog lykkedes os at få dem til at acceptere at betale for energiforbruget for de 21 store armaturer langs hovedvejen, svarende til kwh. /årligt fra ½ 2010 eller omkring knap kr Fællesarbejde. Sidste år før vor sommerfest havde vi lidt fælles indsats til forbedring af fællesarealerne og rensning af græs fra fortove, og vi håber, at der også i år kan findes fælles kræfter til nogle opgaver. Vi har endnu ikke sat navn på, måske vi i aften kan få nogle forslag. Vi har selv lidt jordforbedring og græssåning i forslag men også større sager som evt. plantning af en hæk rundt om boldbanen. I den forbindelse opsatte vi sidste år et nethegn rundt om banen, men desværre bruger børnene ikke altid trappen men i stedet hjørnet og træder derved hegnet ned. Jeg forsøger løbende at sætte det på plads, men der går kun få dage førend det igen er trådt ned. 6. Muldjord: Fællesarealerne og sikkert også i mange haver mangler der muldjord, og Sjælsø har derfor lovet os, at vi får leveret ca. 12 m2 muldjord i nær fremtid og samtidig også både græsfrø og nogle hækplanter, så hvis der er nogle, som har brug for dette, kan det afhentes på P-pladserne nedenfor boldbanen, hvor vi har bedt om at få det lagt af. I øvrigt kan jeg anbefale at man henter kompostjord fra genbrugspladsen på Ballerupvej, den er rigtig god, men det er min erfaring, at den med fordel kan blandes op med andet muld, da den er ret kraftig.

4 7. Skelændring: Vi har i året også måtte tage stilling til en mindre flytning af en hæk ind på fællesområdet. Vi skal pointere, at det er bestyrelsen opfattelse, at det ikke må finde sted uden tilladelse fra bestyrelsen i hvert enkelt tilfælde, da man jo reelt flytter skellet og derved øger jordarealet til ejendommen. Vi vil ikke udelukke, at vi vil give tilladelsen, hvis der er fornuftige grunde til det, men skal gøre opmærksom på, at en tilladelse kan blive betinget af, at man selv bekoster en skelændring med en landmåler, og det er ikke helt billigt. Derudover er der 10 ejendomme som er berørt af en mindre skelændring, som foretages af Sjælsø for at få tilrettet indkørselsforholdene ved nogle vendepladser mod nord. 8. Fibernet: Vort fibernet har skiftet ejer, idet TDC har købt anlægget fra Dong, og det skulle gerne betyde, at vi i løbet af sommeren får et tilbud fra TDC eller You See, så vi igen får muligheden for at se Viasat. I årets løb viste det sig, at TDC kunne levere TV signaler over kobbernettet til 2 TV pr. husstand, men det er jo ikke den rigtige løsning, og da vi iflg. lokalplanen har forbud mod opsætning af paraboler, er et effektivt fibernet den rigtige løsning, så vi håber på, at vi alle får et godt tilbud fra TDC. 9. Markiser: Dem har vi tidligere talt om, og vi kan med tilfredshed konstatere, at alle de opsatte markiser, så vidt jeg har set det, følger vor henstilling omkring valg af farven på markisedugen. 10. Overdækning: Der er også nogle, som har fået opsat en forlængelse af overdækningen af carporten. De tilfælde som jeg har set, er lavet meget meget smukt i overensstemmelse med resten af bygningen og det håber vi vil fortsætte, da vi nødig skal ud i en diskussion med kommunen i forhold til lokalplanindholdet. 11. Frostsprængte vandhaner: Mange af os har i vinter haft en frostsprængt udvendig vandhane. Importøren af vandhanen har erkendt en fejlproduktion og har derfor nu udviklet en ny forhåbentlig forbedret udgave, som de ville installere i dag, de steder hvor der har været en frostsprængning. Hvis det ikke sker, kan I kontakte mig, så vil jeg følge op på det.

5 12. Påfyldning af vand: Jeg har i årets løb udleveret mange vandslanger, som jeg fik udleveret fra Sjælsø til brug for påfyldning af vand på varmeanlægget, og jeg har også hjulpet mange af jer hermed, og skulle der være nogen tilbage med behov for hjælp, så sig til, så skal jeg komme og hjælpe til. Og husk, at det er meget væsentligt, at I kontrollerer vandstanden, da min nabo i nr. 86 f. eks. har haft en cirkulationspumpe, der er brændt sammen pga. manglende vand på anlægget. 13. Vejfejning: Sidste år fik vi mod betaling kommunen til at feje vore veje om foråret, og det har vi tænkt os at gentage, men vi vil dog afvente, at opfyldningen under vore terrasser er gjort færdigt, så vi får spild herfra fjernet samtidig. 14. Affald: I årets løb har jeg 2 gange måtte påpege, at vore fællesarealer ikke er en losseplads, og vi skal derfor gentage, at der under ingen omstændigheder må aflæsse hverken jord eller græsaffald på fællesområderne. Og i den forbindelse skal vi også gøre opmærksom på, at vi gerne ser, at man fejer vejen efter nytårsskyderiet og får opsamlet resterne incl. raketter. Jeg har i vinter opsamlet mere end 3 sække med affald fra området, og jeg er altså ikke ansat eller lønnet for at udføre det arbejde, men jeg kan heller ikke holde ud at se det ligge og flyde. Ja, det var en større omgang, men der har også været meget at se til, mine over 800 mails over året fortæller, at der har været travlt både på kontoret og i marken, men da jeg ikke mere er arbejdsramt, så hygger jeg mig jo også med det.

Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år.

Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år. Formandens beretning Grundejerforeningen Skovgårdsparken Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år. Sidste år havde vi generalforsamling den 20. april, hvor Christian

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012.

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Atter er vi i gang med at gennemgå afdelingsbestyrelsens protokol, for at kunne berette om hvad der er sket i perioden fra den 20. september

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Indhold : En opfordring fra bestyrelsen: Hundeluftning i bebyggelsen.

Indhold : En opfordring fra bestyrelsen: Hundeluftning i bebyggelsen. Ørenlyd Grundejerforeningen Øresundsparken informerer Nr. 147 21 årgang 21. oktober 2011 Indhold : Hundeluftning i bebyggelsen Side 1 Regnskab for første halvår 2011 Side 2 Kommende arbejder Side 2 Antenne

Læs mere

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Bestyrelsen har fået vurderet foreningens asfaltarealer. Vurderingen er, at den resterende levetid på vores asfalt arealer er kort. Hovedparten

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013:

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: John Wachs valgt til dirigent. Dirigenten konstater at generalforsamlingen er retmæssigt indkaldt. Formandens beretning ved

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 25. Ahorngade :

Ordensregler for Afdeling 25. Ahorngade : o DAB «Lejekontrakt_Adresse» Ordensregler for Afdeling 25 Ahorngade 12-108: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr og lignende.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 Et tilbageblik på året har vist, at der har været nok at se til. Vi startede året med en lille udskiftning i bestyrelsen. Vi sagde farvel til Troels og Jan. Tusind tak for et

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grf. Tingparken, tirsdag den 16. august 2011.

Referat af generalforsamlingen i Grf. Tingparken, tirsdag den 16. august 2011. Formand: Martin Larsen, Frodesvej 51. Kasserer: Mogens E. Knudsen Frodesvej 39. Tlf. 41 91 83 93. Tlf. 21 44 93 10 Bestyrelsesmedlemmer: Alma Jensen nr. 1. Liselotte Knudsen nr. 39. Aksel Mikkelsen nr.

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

Romalt har 3 hjertestartere

Romalt har 3 hjertestartere GRUNDEJERFORENINGEN ROMALT Romalt har 3 hjertestartere Se kortet på bagsiden Informations folder efteråret 2015 Nyt fra Grundejerforeningen Kære Grundejere I Grundejerforeningen Romalt Velkommen til den

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere

Bakkegårdsparken & 2A-54:

Bakkegårdsparken & 2A-54: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Ordensregler for Afdeling 15 Dato Bakkegårdsparken 1-125 & 2A-54: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække:

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Generelt Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 Indhold: 1. Formål 2. Fravær fra boligen 3. Antenner / Paraboler 4. Haver 5. Husdyr 6. Skadedyr 7. Musik / Støj 8. Egne Udendørsarealer 9. Parkering

Læs mere

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst.

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. Bebyggelsen består af rækkehuse med tilknyttede haver og skure, samt fælles parkeringsområder og grønne arealer. Alle vil

Læs mere

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dagsorden Frederik Agergaard, Georg Ørnskov Rønsch, Per René Schmidt, Inge Lise Møller Jensen & Stefan Krebs Jensen. Renè Olesen 26. august 2014 kl. 19.30

Læs mere

GENERELT ANSØGNINGER ANTENNER/PARABOLER AFFALD BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE

GENERELT ANSØGNINGER ANTENNER/PARABOLER AFFALD BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE «Bruger_Initial» INDHOLDSFORTEGNELSE GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANSØGNINGER 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 4 DØRSKILTE OG UDENDØRSBELYSNING...

Læs mere

Formandens beretning 2009

Formandens beretning 2009 Formandens beretning 2009 Min beretning i år vil omhandle følgende hoved punkter: Arealpleje Hvad og hvem bestemmer? Trafik, veje og parkering Bestyrelsens arbejde Allerførst vil jeg gerne starte med at

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 017 - Slagelsegade Godkendt på afdelingsmødet den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

Grundejerforeningen Gyvelkædens ABC

Grundejerforeningen Gyvelkædens ABC Juni 2013, revideret april 2014 Grundejerforeningen Gyvelkædens ABC En lille oversigt over, hvad du som grundejer har gavn af at vide. Affald. Affaldet skal sorteres i mindst 4 fraktioner. Læs mere i kommunes

Læs mere

Beretning generalforsamling 2013.

Beretning generalforsamling 2013. Beretning generalforsamling 2013. Set med foreningens øjne har det halve år i 2012 været dårligt, vores stiger har været i en dårlig forfatning, da vores stigemand ikke har kunnet holde dem i den stand,

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Til/Afgang: Ingen beboerudskiftning i 2012. Aktiviteter: Arbejdsdagen i 2012 og ikke den vi havde i sidste uge. Vejret var godt og arbejdet bød traditionen tro på reparation

Læs mere

Hegnsregler afdeling 9 - Rønnehegnet

Hegnsregler afdeling 9 - Rønnehegnet Det er ikke tilladt at ændre væsentligt ved beplantningen i haverne uden afdelingsbestyrelsens tilladelse. Kontakt derfor afdelingsbestyrelsen inden du sætter gang i omfattende havearbejde. Det gælder

Læs mere

Notatark. Opfølgning på besigtigelse af boldbaner 2015

Notatark. Opfølgning på besigtigelse af boldbaner 2015 Notatark Sagsnr. 04.00.00-P00-1-14 Sagsbehandler Marianne Søgaard Jensen Opfølgning på besigtigelse af boldbaner 2015 27.06.2015 Generelt: Super flotte baner med et tæt græstæppe, der dog p.g.a. god vækst

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Solkrogen Afd. 43. Solvangsvej. Husorden. (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Solkrogen Afd. 43. Solvangsvej. Husorden. (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) «Afdeling_nr» Alabu Bolig Solkrogen Afd. 43 Solvangsvej Husorden (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Solvangsvej 12-20 Solkrogen Afd. 43 1. Lejer

Læs mere

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde. BERETNING Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne fremlægge årsberetning siden sidste ordinære afdelingsmøde. Det sidste år har været spændende og travlt. Det er klart, at med forliget i byggesagen med Kpc

Læs mere

Bestyrelsens beretning siden ordinær generalforsamling 2013. Ekstraordinær Generalforsamling. Færdiggørelse af vejprojektet

Bestyrelsens beretning siden ordinær generalforsamling 2013. Ekstraordinær Generalforsamling. Færdiggørelse af vejprojektet Bestyrelsens beretning siden ordinær generalforsamling 2013 Den tidligere formand trådte som bekendt tilbage ved sidste GF. Efterfølgende valgte næstformanden, Fritz, ligeledes at trække sig, hvorfor første

Læs mere

Afdeling 3, Enggården - Skørping Boligselskab

Afdeling 3, Enggården - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 AFFALD... 3 ANTENNER OG PARABOLER... 3 FÆLLES UDEOMRÅDER... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING OG SKADER... 3 GENEREL OPFØRSEL... 3 HAVER... 4 HEGN... 4 HUSDYR...

Læs mere

Formandens beretning Y2004

Formandens beretning Y2004 Y2004 Pga. hospitalsindlæggelse kunne jeg desværre ikke deltage i den ordinære generalforsamling den 31/3 2004. Denne beretning dækker perioden oktober 2003 august 2004. Grundejerforeningens hjemmeside

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Beretning 2015. Bestyrelsen

Beretning 2015. Bestyrelsen Beretning 2015 Bestyrelsen Vi har i bestyrelsen haft et spændende år, nu kender vi jo hinanden og ved hvad hver især står for og kan derfor supplere hinanden omkring de forskellige opgaver der forekommer

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 26.03.14 i Ottestrup forsamlingshus

Generalforsamling onsdag d. 26.03.14 i Ottestrup forsamlingshus Generalforsamling onsdag d. 26.03.14 i Ottestrup forsamlingshus Henrik (formand) byder velkommen! 1) Valg af dirigent: Peter Filtenborg. Konstaterer at generalforsamlingen er lovlig og beslutningsdygtig,

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29:

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Navn» Dato Dato Ordensregler for Afdeling 3 Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved

Læs mere

ORDENSREGLER for afd. 151 Byhusene rækkehuse og etagebebyggelse på Kettingvej /Parkgade Hofgården Enghaven /Hertugtorvet. Almindelige bestemmelser

ORDENSREGLER for afd. 151 Byhusene rækkehuse og etagebebyggelse på Kettingvej /Parkgade Hofgården Enghaven /Hertugtorvet. Almindelige bestemmelser ORDENSREGLER for afd. 151 Byhusene rækkehuse og etagebebyggelse på Kettingvej /Parkgade Hofgården Enghaven /Hertugtorvet Almindelige bestemmelser Enhver beboer har pligt til at overholde afdelingens ordensregler,

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35:

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35: «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 13 Plantagevej 22-50 & Grønnegade 31-35: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

Referat af Generalforsamling d. 18.marts-2014 på Skårup skole

Referat af Generalforsamling d. 18.marts-2014 på Skårup skole Skårup 18,marts-2014 Referat af Generalforsamling d. 18.marts-2014 på Skårup skole Repræsenteret på generalforsamling husnumre (antal personer i parentes): Agerskiftet nr. 1(2)-3(1)-4(1)-6(1)-8(2)-10(1)-11(2)-14(1)

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Tilstede: Torben (51), Ole (7), Connie (41) og (67) Fraværende: Henrik (65), Klaus (79), Dan (75) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet.

Læs mere

Håndbog. for. Grundejerforeningen Søndertoften. Søndertoften. Grundejerforeningen. Søndertoften Taastrup

Håndbog. for. Grundejerforeningen Søndertoften. Søndertoften. Grundejerforeningen. Søndertoften Taastrup Søndertoften Søndertoften -2630 Taastrup Grundejerforeningen Håndbog for Grundejerforeningen Søndertoften Det er bestyrelsens håb, at vi med denne reviderede udgave af Håndbogen kan medvirke til, at vi

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling

Velkommen til. Generalforsamling Velkommen til Generalforsamling 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. A. Bestyrelsens beretning B. Orientering fra udvalg 3. A. Regnskab for 2009 B. Budget 2010 4. Indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning

Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Kære grundkøber Stort tillykke med din nye grund.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019 Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019 Fra bestyrelsens side vil jeg gerne byde alle rigtig hjertelig velkommen her til vores årlige generalforsamling. Dette er jo

Læs mere

Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Andelsboligforeningen Kyndby Huse Referat af ekstraordinær generalforsamling søndag den 9. maj 2010 kl. 13:00 i personalekantinen på Kyndbyværket Repræsenteret på ekstraordinær generalforsamling var 64 stemmeberettigede ud af i alt 140

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Fra bestyrelsens side, vil vi gerne endnu engang byde rigtig hjertelig velkommen her til vores ordinære generalforsamling.

Læs mere

Information til beboerne i andelsboligforeningen. ...stedet med det gode boligmiljø...der har en yderst god økonomi...med lav boligydelse

Information til beboerne i andelsboligforeningen. ...stedet med det gode boligmiljø...der har en yderst god økonomi...med lav boligydelse April. 2012 Information til beboerne i andelsboligforeningen Landsbyen...stedet med det gode boligmiljø...der har en yderst god økonomi...med lav boligydelse Klokkelyngen - Viborg Information Hermed kort

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening af Afdeling 34 Rylevej. Velkommen til Rylevej. Ordensreglement

Arbejdernes Andelsboligforening af Afdeling 34 Rylevej. Velkommen til Rylevej. Ordensreglement Arbejdernes Andelsboligforening af 1938 Afdeling 34 Rylevej Velkommen til Rylevej Ordensreglement Fælles leveregler En boligafdeling udgør et lille samfund sammensat af beboere med forskellig alder, køn,

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

UDKAST til Ordensreglement for afdeling 48 Juulsbjergparken

UDKAST til Ordensreglement for afdeling 48 Juulsbjergparken UDKAST til Ordensreglement for afdeling 48 Juulsbjergparken 12/1-2012 - 1 - UDKAST til Ordensreglement 12/1-2012 Som beboer i en almen boligorganisation er man andelshaver i ejendommen og dermed fælles

Læs mere

Formandens beretning for 2015

Formandens beretning for 2015 Hermed følger min beretning for året der gik i 2015, og et kig ind i 2016. Arealpleje Arealpleje omhandler de aktiviteter som primært udføres af vore 3 gartnere. Aktiviteterne er sæsonbestemte, og mange

Læs mere

BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser

BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser December 2011 Kære naboer, Vi har igennem året arbejdet for, at skaffe en dispensation fra de nye regler om brevkasser i skel. Et af vore hovedargumenter har

Læs mere

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid:

Læs mere

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN For beboere i Vordingborg Boligselskab, Afdeling 424, Egelyparken, Præstø Under henvisning til husleje kontraktens

Læs mere

INDKOMNE FORSLAG. Randkløvehuse. Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016.

INDKOMNE FORSLAG. Randkløvehuse. Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016. Randkløvehuse Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016. 1 2 Fra afdelingsbestyrelsen: Afdelingsbestyrelsen foreslår, at afdelingsmødet bemyndiger afdelingsbestyrelsen

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten

Læs mere

Plejeplan for Harevænget

Plejeplan for Harevænget Plejeplan for Harevænget Indledning Denne plejeplan er lavet til andelsboligforeningen Harevænget 3. Formålet er at kunne vejlede hver andelshaver i pleje af udearealer, så foreningen ser præsentabel ud

Læs mere

Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark

Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark Kære beboere i Havneparken, så fik vi en pragtfuld sommer, hvor vi alle har nydt området og havnen det er jo pragtfuldt at bo her, super flot og god atmosfære. Og det bliver

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 De 2 borde-bænkesæt som foreningen fik sponsoreret, har foreningen nu sponsoreret videre til en spejderhytte da de var for store og

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016 Risskov den 30. august 2016 Bestyrelsesmøde d. 30. august 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Michael Lerskov Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

Miljøpolitik. Kortlagt jordforurening. Sabro, August 2010 Revideret: Marts Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro

Miljøpolitik. Kortlagt jordforurening. Sabro, August 2010 Revideret: Marts Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro Sabro, August 2010 Revideret: Marts 2012 Miljøpolitik Formål: Grundejerforeningens miljøpolitik har til formål at informere om gældende retningslinjer

Læs mere

for afdeling 1 GODTHÅBSVÆNGET

for afdeling 1 GODTHÅBSVÆNGET BOLIGFORENINGEN Standard-vedligeholdelsesreglement. Model A - med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for afdeling 1 GODTHÅBSVÆNGET A-ordningen - med NI-beløb kort fortalt Lejeren sørger i boperioden

Læs mere