UDBUDSMATERIALE DANSKE SIGNATUR- OPLEVELSER MARKEDSUNDERSØGELSE OM TILTRÆKNING AF CYKELTURISME TIL FYN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDBUDSMATERIALE DANSKE SIGNATUR- OPLEVELSER MARKEDSUNDERSØGELSE OM TILTRÆKNING AF CYKELTURISME TIL FYN"

Transkript

1 UDBUDSMATERIALE DANSKE SIGNATUR- OPLEVELSER MARKEDSUNDERSØGELSE OM TILTRÆKNING AF CYKELTURISME TIL FYN

2 INDHOLD 1. ORDREGIVER INDLEDNING Formål Kontraktperiode UDBUDSBETINGELSER Udbudsform Tidsplan Aflevering af tilbud Behandling af indkomne bud Supplerende oplysninger Tilbudsforbehold Delaftaler Alternative bud Minimumsoplysninger KRAVSPECIFIKATIONER Opgavebeskrivelse Pris TILDELINGSKRITERIER KONTRAKTSMÆSSIGE FORHOLD... 8

3 1. ORDREGIVER I overensstemmelse med reglerne for offentlig udbud, udbyder Ordregiveren en kontakt om gennemførelse af en række markedsundersøgelser med internationale turister. Ordregiver er: Destination Fyn Klyngen (Udvikling Fyn) Forskerparken Odense M CVR. nr Supplerende spørgsmål vedrørende opgaven rettes til: Daniel Kargaard Svendsen Projektleder, Strategisk Markedsindsigt Tlf dansv@udviklingfyn.dk 2. INDLEDNING 2.1. Formål Indeværende opgave har til formål at sikre et bedre analytisk grundlag for at indfri Destination Fyn Klyngens (DFK) ambition om, at Fyn, Langeland og Ærø skal være Nordeuropas mest attraktive cykelferiedestination fra 2020 og herefter gennem cykelturismen generere en øget turismeomsætning på min. 0,2 mia. kr. pr. år. For at nå denne ambition er en række initiativer søsat. Det drejer sig om at skabe sammenhængskraft (udvikling af basisfaciliteter såsom bedre adgang til cykler, skiltede ruter og bagagetransport) samt at skabe tiltrækningskraft (opbygge kendskab og sikre salg). Dette uddybes i bilag 1: Ambitionspapiret for Bike Island Formålet med dette udbud er at sikre analyser, der giver det rette fundament for at gennemføre en tiltrækningsindsats på udvalgte markeder. Via eksterne analyser samt dialog med en større gruppe interessenter, er det formodningen at Fyn og Øerne har et særligt potentiale på nærmarkeder inkl. Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland og Storbritannien men også Sydeuropa, USA og Kina pga. H.C. Andersens tiltrækningskraft. Denne formodning ønsker DFK at verificere, og derfor ønskes analyser på det tyske marked ud fra devisen om, at resultater fra en analyse på det tyske marked, vil matche resultater skabt på andre nærmarkeder. Vi opererer med en såkaldt interessedemografi, som kort fortalt betyder, at mennesker, der har interesse for cykelturisme (herunder forventeligt flere målgrupper), også overordnet vil have de samme ønsker og krav til deres ferie uanset nationalitet. Fyn og øerne emmer af Det gode liv. Området er som Nordens Toscana her er flot natur, tæthed til havet, hyggelige købstander, gastronomi i topklasse, vingårde og chokoladeproducenter. 123 slotte og herregårde, unik kulturhistorie, og H. C. Andersens fødeø. Det er kunstmuseer og smukke haver. Et sandt overflødighedshorn af autentiske oplevelser intet under at Fyn i 2017 har fået tildelt en LTG Award, som Garden Destination of the Year. Al den herlighed, som Fyn har at byde på, kan sættes bedre i spil end i dag. Koblingen mellem Det gode liv og den massive vækst, der i disse år ses i cykelturisme giver en unikt mulighed for at tiltrække nye grupper af livsnydende turister, og det er vores ønske at dette udbud skal kvalificere hvordan vi bedst tiltrækker sådanne gæster til Fyn og Øerne.

4 Analyserne skal derfor også kunne bidrage til den efterfølgende proces omkring arbejdet med cykelturisme, hvor fokus er på kommunikation og pakketering af cykelprodukter Kontraktperiode Kontrakten træder i kraft den 1. september 2017 og forventes at løbe frem til den 22. oktober Kontrakten udløber dog først når Tjenesteyderen har leveret de i kontrakten foreskrevne data og afrapporteringer baseret på gennemførte markedsundersøgelser i perioden i kontraktmæssig stand. Tjenesteyderen leverer løbende resultaterne, via Power Point rapporter og Excel tabeller, til Ordregiver og en samlet rapport på baggrund af analyse af datamaterialet efter endt dataindsamling. 3. UDBUDSBETINGELSER 3.1. Udbudsform Udbuddet sker som offentlig udbud og udbudsmaterialet er offentliggjort på og den 4. juli Tidsplan Offentliggørelse af udbudsbekendtgørelsen: 4. juli 2017 Sidste frist for indgivelse af evt. spørgsmål: 14. juli 2017 Sidste frist for aflevering af tilbud: 4. august 2017 Evt. møder med udvalgte tilbudsgivere i forbindelse med udvælgelsesprocessen: august 2017 Meddelelse om tilbud er antaget eller forkastet: 29. august 2017 Opstartsmøde med udvalgt tilbudsgiver: august 2017 Dataindsamling påbegyndes: 15. september 2017 Aftalens ikrafttræden: 1. september 2017 Afslutning af projektet: 22. oktober Aflevering af tilbud Tilbud og anden dokumentation skal være Ordregiveren i hænde senest 4. august 2017, kl Tilbud sendes elektronisk som pdf-fil til Destination Fyn Klyngen på dansv@udviklingfyn.dk Tilbud, der helt eller delvist modtages efter denne frist, vil ikke komme i betragtning. Alle relevante oplysninger skal fremgå af tilbuddet. Tilbudsgiver skal udfylde samtlige punkter i udbudsmaterialet Behandling af indkomne bud Indkomne tilbud behandles fortroligt. I forbindelse med valg af Tjenesteyder kan der opstå behov for at afholde et møde med udvalgte Tilbudsgivere, med henblik på at uddybe tilbudsmaterialet. Opstår behovet for dette, vil Ordregiver indkalde til et sådant møde i løbet af uge Tilbudsgivere kan ved tilbudsfristens udløb rekvirere en samlet oversigt over de virksomheder, der har afgivet rettidigt tilbud. Alle tilbudsgivere vil modtage skriftlig underretning, om det afgivne tilbud er antaget eller forkastet, hurtigst muligt, efter Ordregiveren har truffet beslutning herom, dog senest den 29. august Ordregiveren anser ikke valg af Tjenesteyder for afsluttet, før der er indgået endelig kontakt med Tjenesteyderen. Tilbudsgiverens eventuelle omkostninger i forbindelse med udarbejdelsen af tilbuddet samt dokumentation er Ordregiveren uvedkommende.

5 Ordregiveren kan til enhver tid aflyse indhentningen af tilbud, såfremt der foreligger en saglig begrundelse herfor. En saglig begrundelse foreligger eksempelvis ved manglende konkurrence eller utilfredsstillende bud, fejl i tilbudsprocessen, og/eller manglende bevillingsmæssig dækning til realisering af de indkomne bud Supplerende oplysninger Alle henvendelser vedrørende spørgsmål til udbudsmaterialet skal ske senest den 14. juli 2017, kl til: Daniel Kargaard Svendsen på mail: dansv@udviklingfyn.dk eller telefon: Tilbudsforbehold Tilbudsgiver opfordres til at undlade at tage forbehold overfor udbudsmaterialet, da tilbudsgiver derved risikerer, at Ordregiveren vil være både berettiget og forpligtet til at afvise tilbuddet som ukonditionsmæssigt. Tilbud med forbehold vil blive afvist som ukonditionsmæssige, medmindre der er tale om forbehold af ubetydelig art. Forbehold af ubetydelig art vil efter omstændighederne blive kapitaliseret uden drøftelser med tilbudsgiver, og værdien heraf vil i så fald medgå i vurderingen af tilbuddets økonomiske værdi. Tilbudsgiverne opfordres til nøje at gennemgå kravspecifikationen, idet Ordregiveren vil være både berettiget og forpligtet til af afvise tilbud, som ikke opfylder alle krav i kravspecifikationen. Har tilbudsgiver spørgsmål eller bemærkninger til kravspecifikationen, eller finder tilbudsgiver, at kravspecifikationen er uklar på ét eller flere punkter, opfordres tilbudsgiver til at søge dette afklaret ved at rette henvendelse til Ordregiveren, jf. ovenstående tidsfrister Delaftaler Der kan ikke afgives bud på dele af opgaven Alternative bud Der er ikke mulighed for at afgive alternative bud på opgaven Minimumsoplysninger Tilbudsgiver skal som minimum vedlægge dokumentation om følgende: Oplysninger om de uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer hos tilbudsgiver og/eller dennes medarbejdere og især hos de medarbejdere, der er ansvarlige for præstationerne af tjenesteydelserne. En liste over de mest betydelige tjenesteydelser, der er udført i løbet af de sidste tre år, med angivelse af beløb og tidspunkter samt de offentlige eller private modtagere af de leverede tjenesteydelser. 4. KRAVSPECIFIKATIONER 4.1. Opgavebeskrivelse Opgaven omfatter indsamling af data, analyse af resultaterne, rapportskrivning med klare konklusioner og anbefalinger samt præsentation af resultaterne. Den brede målgruppe for undersøgelserne er marked Tyskland. For Danmark udgør tyske turister en helt afgørende rolle. Tyskerne bidrager med den største andel, når det kommer til økonomi og overnatninger. Ifølge Visit Denmarks turistundersøgelse topper tyskerne også listen, når det kommer til udenlandske cykelturister i Danmark (i 2014 var antallet ). Aftalen omfatter tre delopgaver. I selve afviklingen af projektet er det dog ikke et krav, at der foretages tre separate undersøgelser, dette er blot for at præcisere det ønskede output:

6 1. Nulpunktsmåling 2. Markedsanalyse 3. Potentialeanalyse Delopgave 1 Nulpunktsmåling Overordnet set har denne delopgave to formål: 1. Analysen skal give et kvalificeret input til designet af de efterfølgende analyser omkring målgruppe og potentiale. F.eks. skal den give en indikation af, hvor stort bruttomarkedet for cykelturisme er. Der ønskes i denne fase også en afklaring af kendskab til og brug af Fyn og Danmark som cykeldestination (også udenlandske destinationer). Hertil skal analysen også kunne svare på, hvordan konkurrencesituationen ser ud pt. (f.eks. hvilke andre ferietyper konkurrerer cykelferie på Fyn mod, hvilke oplevelser efterspørges der på ferien samt give en light profilering af den typiske cykelturist sammenholdt med andre turisttyper. 2. Analysen skal ligeledes kunne fungere som benchmark for fremtidige effektmålinger (f.eks. kendskab, brug, forbrug, antal overnatninger etc.) Analysen gennemføres som en repræsentativ undersøgelse ift. den brede målgruppe (beskrevet ovenfor) med et passende antal interview. Denne delopgave omfatter således følgende elementer: Udarbejdelse af spørgeskema til undersøgelsen Gennemførsel af dataindsamling Kvalitetssikring af dataindsamlingen Levering af tabelrapport og rådata Analyse og afrapportering af resultaterne Evt. præsentation af resultaterne Delopgave 2 Markedsanalyse Denne delopgave skal afdække, hvilke målgrupper der findes i markedet for cykelturisme og beskrive deres adfærd i relation til deres ferie. Det er særdeles vigtigt, at der er fokus på interessedemografi og hvordan de enkelte målgrupper i markedet passer ind i Det gode liv som beskrevet i indledningen. Et andet vigtigt element i denne delopgave er derfor også, at få en forståelse for, hvad det gode liv er. Dette vil med stor sandsynlighed variere afhængig af, hvilken målgruppe der er tale om. Analysen gennemføres blandt cykelturister med et passende antal interview. Denne delopgave omfatter således følgende elementer: Udarbejdelse af spørgeskema/spørgeramme til undersøgelsen Gennemførsel af dataindsamling Kvalitetssikring af dataindsamlingen Levering af tabelrapport og rådata Analyse og afrapportering af resultaterne Præsentation af resultaterne Delopgave 3 Potentialeanalyse Denne analyse skal estimere et samlet potentiale for cykelturisme på Fyn samt estimere potentialet fordelt på forskellige målgrupper. Analysen skal tage udgangspunkt i håndgribelige parametre som f.eks. den samlede turistøkonomisk effekt, døgnforbrug, opholdslængde/overnatninger etc. Analysen gennemføres blandt cykelturister med et passende antal interview. Denne delopgave omfatter således følgende elementer:

7 Udarbejdelse af spørgeskema til undersøgelsen Gennemførsel af dataindsamling Kvalitetssikring af dataindsamlingen Levering af tabelrapport og rådata Analyse og afrapportering af resultaterne Præsentation af resultaterne 4.2. Pris Tilbudsgiver skal angive prisen (DKK, ekskl. moms) for løsning af hele opgaven. Ordregiver har en budgetramme på ca DKK ekskl. moms. Ved opstilling af pris bedes tilbudsgiver anføre prisen på alle delopgaver nævnt i udbudsmaterialet, herunder prisen på f.eks. projektledelse, dataindsamling, afrapportering m.v. 5. TILDELINGSKRITERIER Tildeling af opgaven sker på baggrund af det mest fordelagtige tilbud. Det mest fordelagtige tilbud udvælges ud fra følgende elementer: 1. Pris: 15 pct. 2. Kvalitet: 30 pct. 3. Leveringssikkerhed: 25 pct. 4. Kvalifikationer hos de allokerede medarbejdere: 30 pct. Ad 1) Følgende elementer indgår i evalueringen af prisen: Priserne for de udbudte tjenesteydelser Tilbudsgivers eventuelle forbehold, der vil blive kapitaliseret Ad 2) Følgende elementer indgår i evalueringen af kvaliteten: Indholdet i tilbuddet, bl.a. Tilbudsgivers samlede opgaveforståelse, metodiske tilgang og konkrete forslag til løsning og afrapportering. Hvorvidt Tilbudsgiver har detaljerede procedurer og redskaber for at sikre høj kvalitet og højt antal besvarelser i dataindsamlingen. Hvorvidt Tilbudsgiver råder over teknisk materiel til brug for gennemførelse af undersøgelsen. Hvorvidt Tilbudsgiver har procedurer for og erfaring med fyldestgørende og brugervenlig analyse af åbne svar. Hvorvidt Tilbudsgiver har procedurer for rapportering af resultaterne i form af kommenterede rapport med klare konklusioner og anbefalinger. Ad 3) Følgende elementer indgår i evalueringen af leveringssikkerheden: Hvorvidt Tilbudsgiver har detaljerede og troværdige planer og hjælpemidler for at gennemføre dataindsamling (evt. både kvantitativ og kvalitativt). Hvorvidt Tilbudsgiver har detaljerede og troværdige planer for tiltag ved manglende opfyldelse af antallet af interviews. Ad 4) Følgende elementer indgår i evalueringen af kvalifikationerne hos allokerede medarbejdere: Erfaring hos allokerede medarbejdere med gennemførsel af lignende undersøgelse inden for samme område. Fordelingen på tilknyttede og ad hoc tilknyttede medarbejdere, der skal gennemføre undersøgelserne.

8 Hvorvidt Tilbudsgiver har erfaring med at fremstille analyseresultater på en let tilgængelig og brugervenlig måde, i form af grafik og tekst. Tilbudsgiver skal vedlægge dokumentation i form af et eller flere eksempler på præsentationer/afrapportering fra tidligere analyse. Anciennitet og erfaring på de nøglepersoner der bliver knyttet til opgaven. Tilbudsgiver bedes oplyse dette samt specificere medarbejdernes konkrete opgaver og ansvar ift. leverancens delelementer. 6. KONTRAKTSMÆSSIGE FORHOLD I forbindelse med indgåelse af kontrakt med Tjenesteyderen indgår følgende forhold som betingelser for samarbejdet: At der vedtages procedurer for løbende formidling fra Tjenesteyderen til Ordregiver om fremgangen i de enkelte delopgaver. At Tjenesteyderen opfylder europæiske standarder for markedsanalyse (ESOMAR). At Tjenesteyderen har og gennemfører procedurer for opnåelse af høj datakvalitet. Det indebærer bl.a. rutiner for kontrol af data og procedurer for oplæring og ansættelse af kompetente medarbejdere. At prisen for ydelsen reduceres ved manglende indfrielse af delleverancer. At Tjenesteyderen råder over det tekniske udstyr til brug for gennemførelse af undersøgelserne/interviews og har fuldt ansvar for udstyret i forbindelse med opgaven. At ordregiver erhverver fuldt ejerskab til alle indsamlede data og resultater i takt med indsamlingen.

UDBUDSMATERIALE. Kortlægning af virksomheders vækststrategi og uddannelsesniveau inden for turismebranchen

UDBUDSMATERIALE. Kortlægning af virksomheders vækststrategi og uddannelsesniveau inden for turismebranchen UDBUDSMATERIALE Kortlægning af virksomheders vækststrategi og uddannelsesniveau inden for turismebranchen Oktober 2015 CVR.-nr. 36471271 - www.kystognaturturisme.dk - info@kystognaturturisme.dk INDHOLD

Læs mere

UDBUD GÆSTEANALYSE TURISTERS BRUG OG OPLEVELSE AF BYERNE PÅ DANSKE FERIESTEDER

UDBUD GÆSTEANALYSE TURISTERS BRUG OG OPLEVELSE AF BYERNE PÅ DANSKE FERIESTEDER UDBUD GÆSTEANALYSE TURISTERS BRUG OG OPLEVELSE AF BYERNE PÅ DANSKE FERIESTEDER INDHOLD 1. Ordregiver... 3 2. Indledning... 4 2.1. Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3. Udbudsbetingelser... 5 3.1 Udbudsform...

Læs mere

UDBUDSMATERIALE DANSKE TURISMEKOMPETENCER SALG LEDELSE VÆRTSKAB - DIGITAL DANSK

UDBUDSMATERIALE DANSKE TURISMEKOMPETENCER SALG LEDELSE VÆRTSKAB - DIGITAL DANSK UDBUDSMATERIALE DANSKE TURISMEKOMPETENCER SALG LEDELSE VÆRTSKAB - DIGITAL DANSK INDHOLD 1 Ordregiver... 3 2 Indledning... 3 2.1 Formål... 3 2.2 Kontraktperiode... 3 3 Udbudsbetingelser... 4 3.1 Udbudsform...

Læs mere

UDBUDSMATERIALE IT-SETUP DRIFT OG SUPPORT

UDBUDSMATERIALE IT-SETUP DRIFT OG SUPPORT UDBUDSMATERIALE IT-SETUP DRIFT OG SUPPORT DANSK KYST- OG NATURTURISME INDHOLD 1 Ordregiver... 3 2 Indledning... 4 2.1 Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3 Udbudsbetingelser... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2

Læs mere

UDBUD FERIEHUSANALYSE UNDERSØGELSE & ANALYSE AF DANSKE FERIEHUSEJERE PÅ UDVALGTE DESTINATIONER

UDBUD FERIEHUSANALYSE UNDERSØGELSE & ANALYSE AF DANSKE FERIEHUSEJERE PÅ UDVALGTE DESTINATIONER UDBUD FERIEHUSANALYSE UNDERSØGELSE & ANALYSE AF DANSKE FERIEHUSEJERE PÅ UDVALGTE DESTINATIONER INDHOLD 1. Ordregiver... 3 2. Indledning... 4 2.1. Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3. Udbudsbetingelser...

Læs mere

UDBUDSMATERIALE GÆSTETILFREDSHED INTERVIEWUNDERSØGELSE & ANALYSE AF GÆSTETILFREDSHED PÅ DE DANSKE FERIESTEDER

UDBUDSMATERIALE GÆSTETILFREDSHED INTERVIEWUNDERSØGELSE & ANALYSE AF GÆSTETILFREDSHED PÅ DE DANSKE FERIESTEDER UDBUDSMATERIALE GÆSTETILFREDSHED INTERVIEWUNDERSØGELSE & ANALYSE AF GÆSTETILFREDSHED PÅ DE DANSKE FERIESTEDER INDHOLD 1. Ordregiver... 3 2. Indledning... 4 2.1. Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3.

Læs mere

AKTIV NATURTURISME I NATIONALPARK MOLSBJERGE UDBUDSMATERIALE UDVIKLING OG TEST AF KLYNGEBASEREDE FORRETNINGSMODELLER

AKTIV NATURTURISME I NATIONALPARK MOLSBJERGE UDBUDSMATERIALE UDVIKLING OG TEST AF KLYNGEBASEREDE FORRETNINGSMODELLER AKTIV NATURTURISME I NATIONALPARK MOLSBJERGE UDBUDSMATERIALE UDVIKLING OG TEST AF KLYNGEBASEREDE FORRETNINGSMODELLER INDHOLD 1. Ordregiver... 3 2. Indledning... 4 2.1. Formål... 4 2.2 Kontraktperiode...

Læs mere

TILBUDSMATERIALE CAMPVÆKST ACCELERATORPROGRAM FOR VÆKSTPARATE CAMPINGPLADSER

TILBUDSMATERIALE CAMPVÆKST ACCELERATORPROGRAM FOR VÆKSTPARATE CAMPINGPLADSER TILBUDSMATERIALE CAMPVÆKST ACCELERATORPROGRAM FOR VÆKSTPARATE CAMPINGPLADSER INDHOLDSFORTEGNELSE ORDREGIVER... 3 INDLEDNING... 4 Formål... 4 Kontraktperiode... 4 UDBUDSBETINGELSER... 6 Udbudsform... 6

Læs mere

UDBUDSMATERIALE WEBUNIVERS - CMS SYSTEM WEBUNIVERS FOR POTENTIELLE KAPACITETSPROJEKTER

UDBUDSMATERIALE WEBUNIVERS - CMS SYSTEM WEBUNIVERS FOR POTENTIELLE KAPACITETSPROJEKTER UDBUDSMATERIALE WEBUNIVERS - CMS SYSTEM WEBUNIVERS FOR POTENTIELLE KAPACITETSPROJEKTER INDHOLD 1. Ordregiver... 3 2. Indledning... 4 2.1. Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3. Udbudsbetingelser... 4

Læs mere

UDBUDSMATERIALE MYSTERY SHOPPING - PÅ DANSKE FERIESTEDER

UDBUDSMATERIALE MYSTERY SHOPPING - PÅ DANSKE FERIESTEDER UDBUDSMATERIALE MYSTERY SHOPPING - PÅ DANSKE FERIESTEDER INDHOLDSFORTEGNELSE Ordregiver... 3 Indledning... 4 Formål... 4 Kontraktperiode... 4 Udbudsbetingelser... 4 Udbudsform... 4 Tidsplan... 4 Aflevering

Læs mere

OPGAVEBESKRIVELSE. Mystery Shopping på danske feriesteder 2015. April 2015. CVR.-nr. 36471271 - www.kystognaturturisme.dk - info@kystognaturturisme.

OPGAVEBESKRIVELSE. Mystery Shopping på danske feriesteder 2015. April 2015. CVR.-nr. 36471271 - www.kystognaturturisme.dk - info@kystognaturturisme. OPGAVEBESKRIVELSE Mystery Shopping på danske feriesteder 2015 April 2015 CVR.-nr. 36471271 - www.kystognaturturisme.dk - info@kystognaturturisme.dk INDHOLD 1. Ordregiver... 3 2. Baggrund og formål... 4

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Interviewundersøgelse og analyse af gæstetilfredshed på danske feriedestinationer

UDBUDSMATERIALE. Interviewundersøgelse og analyse af gæstetilfredshed på danske feriedestinationer UDBUDSMATERIALE Interviewundersøgelse og analyse af gæstetilfredshed på danske feriedestinationer April 2015 CVR.-nr. 36471271 - www.kystognaturturisme.dk - info@kystognaturturisme.dk INDHOLD 1. Ordregiver...

Læs mere

UDBUDSMATERIALE TOURISMX UDVIKLING AF VISUEL IDENTITET OG WEBSITE

UDBUDSMATERIALE TOURISMX UDVIKLING AF VISUEL IDENTITET OG WEBSITE UDBUDSMATERIALE TOURISMX UDVIKLING AF VISUEL IDENTITET OG WEBSITE INDHOLD 1. Ordregiver... 3 2. Indledning... 4 2.1. Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3. Udbudsbetingelser... 5 3.1 Udbudsform... 5 3.2

Læs mere

1 Indledning Ordregiver Baggrund for udbuddet Rammerne for udbuddet Udbudsform Kontraktperiode...

1 Indledning Ordregiver Baggrund for udbuddet Rammerne for udbuddet Udbudsform Kontraktperiode... Udbudsbetingelser Annoncering af rammeaftale vedrørende konsulentbistand til Københavns Madhus vedrørende projektet, Fremtidens Madscene, den kreative og kompetente madscene Indhold 1 Indledning... 3 2

Læs mere

TILBUDSMATERIALE FEASIBILITYANALYSE FERIEHUS I NYE RAMMER

TILBUDSMATERIALE FEASIBILITYANALYSE FERIEHUS I NYE RAMMER TILBUDSMATERIALE FEASIBILITYANALYSE FERIEHUS I NYE RAMMER INDHOLDSFORTEGNELSE ORDREGIVER... 3 INDLEDNING... 4 Formål... 4 Kontraktperiode... 5 UDBUDSBETINGELSER... 5 Udbudsform... 5 Tidsplan... 5 Aflevering

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Udbudsbetingelser indhentning af tilbud. til. Kortlægning af jordstrømme

Udbudsbetingelser indhentning af tilbud. til. Kortlægning af jordstrømme Udbudsbetingelser indhentning af tilbud til Kortlægning af jordstrømme Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401 København K. Ole Kiilerich 8. september 2016 1 Indhold 1 Indledning 3 2 Beskrivelse af projektet

Læs mere

TILBUDSMATERIALE KORTLÆGNING OG ANALYSE AF DANMARKS VESTKYST

TILBUDSMATERIALE KORTLÆGNING OG ANALYSE AF DANMARKS VESTKYST TILBUDSMATERIALE KORTLÆGNING OG ANALYSE AF DANMARKS VESTKYST INDHOLDSFORTEGNELSE ORDREGIVER... 3 INDLEDNING... 4 Formål... 4 Kontraktperiode... 4 UDBUDSBETINGELSER... 4 Udbudsform... 4 Tidsplan... 5 Aflevering

Læs mere

UDBUDSMATERIALE PROFIL OG KERNEFORTÆLLING VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN

UDBUDSMATERIALE PROFIL OG KERNEFORTÆLLING VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN UDBUDSMATERIALE PROFIL OG KERNEFORTÆLLING VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN INDHOLD 1 Ordregiver... 3 2 Indledning... 4 2.1 Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3 Udbudsbetingelser... 5 3.1 Udbudsform...

Læs mere

TILBUDSMATERIALE CAMPING OMDANNELSE, MOBILE ENHEDER OG NYE EJERFORMER FERIEHUS I NYE RAMMER

TILBUDSMATERIALE CAMPING OMDANNELSE, MOBILE ENHEDER OG NYE EJERFORMER FERIEHUS I NYE RAMMER TILBUDSMATERIALE CAMPING OMDANNELSE, MOBILE ENHEDER OG NYE EJERFORMER FERIEHUS I NYE RAMMER INDHOLDSFORTEGNELSE ORDREGIVER... 3 INDLEDNING... 4 Formål... 4 Kontraktperiode... 5 UDBUDSBETINGELSER... 5 Udbudsform...

Læs mere

Udbudsbrev Miniudbud

Udbudsbrev Miniudbud Bilag 4d: Skabelon til miniudbud (genåbning af konkurrencen) Udbudsbrev Miniudbud Miniudbud for udførelsen af konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet og naturen

Læs mere

Opgavebeskrivelse: Mystery Shopping på danske feriesteder

Opgavebeskrivelse: Mystery Shopping på danske feriesteder Opgavebeskrivelse: Mystery Shopping på danske feriesteder Baggrund og formål Analysen er del af delprojektet 20 særlige feriesteder, der har til formål at belyse potentialet for udvikling af turismen på

Læs mere

ANNONCERING AF ANALYSE AF EKSISTERENDE NETVÆRK AF BESKYTTEDE HAVOMRÅDER OG IDENTIFIKATION AF POTENTIELLE NYE BESKYTTEDE HAVOMRÅDER I BÆLTHAVET

ANNONCERING AF ANALYSE AF EKSISTERENDE NETVÆRK AF BESKYTTEDE HAVOMRÅDER OG IDENTIFIKATION AF POTENTIELLE NYE BESKYTTEDE HAVOMRÅDER I BÆLTHAVET ANNONCERING AF ANALYSE AF EKSISTERENDE NETVÆRK AF BESKYTTEDE HAVOMRÅDER OG IDENTIFIKATION AF POTENTIELLE NYE BESKYTTEDE HAVOMRÅDER I BÆLTHAVET 1. FORMÅL Miljø- og Fødevareministeriet (herefter ordregiver)

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer UDBUDSBETINGELSER for Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer 2 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED Finansiel Stabilitet A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Hjemmeside: http://www.finansielstabilitet.dk

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Side 1 af 8 Forord Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Rudersdal Kommune og Hørsholm Kommune udbyder

Læs mere

UDBUDSMATERIALE INVESTERINGSFREMME PROSPEKTMATERIALE OG BESØGSKONCEPT FOR INVESTORER, DEVELOPERE OG OPERATØRER

UDBUDSMATERIALE INVESTERINGSFREMME PROSPEKTMATERIALE OG BESØGSKONCEPT FOR INVESTORER, DEVELOPERE OG OPERATØRER UDBUDSMATERIALE INVESTERINGSFREMME PROSPEKTMATERIALE OG BESØGSKONCEPT FOR INVESTORER, DEVELOPERE OG OPERATØRER INDHOLD 1 Ordregiver... 3 2 Indledning... 4 2.1 Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3 Udbudsbetingelser...

Læs mere

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN I/S Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Ordregiver... 2 3. Kontraktperiode... 3 4. Udbudsform og forhandlingsforløb...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen 07.02.2013 Sagsnr. 2011-21692 Dokumentnr. 2013-119937 UDBUDSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Ordregivende myndighed 3 3. Udbudsmaterialet

Læs mere

UDBUDSMATERIALE FORRETNINGS- OG VÆRDIKÆDEUDVIKLING AF TURISME- ERHVERV OG ORGANISATIONER I DANMARK OG TYSKLAND med særligt fokus på

UDBUDSMATERIALE FORRETNINGS- OG VÆRDIKÆDEUDVIKLING AF TURISME- ERHVERV OG ORGANISATIONER I DANMARK OG TYSKLAND med særligt fokus på UDBUDSMATERIALE FORRETNINGS- OG VÆRDIKÆDEUDVIKLING AF TURISME- ERHVERV OG ORGANISATIONER I DANMARK OG TYSKLAND med særligt fokus på turismeprojektlederens rolle som erhvervsudvikler 1 1. ORDREGIVER 3 2.

Læs mere

Udbudsbetingelser for annoncering Udbud af teknisk rådgivning til 20 landmænd i pilotprojektordningen om præcisionslandbrug

Udbudsbetingelser for annoncering Udbud af teknisk rådgivning til 20 landmænd i pilotprojektordningen om præcisionslandbrug Udbudsbetingelser for annoncering af Udbud af teknisk rådgivning til 20 landmænd i pilotprojektordningen om præcisionslandbrug Offentliggjort på www.udbud.dk 1 Udbud af teknisk rådgivning til 20 landmænd

Læs mere

Laboratoriemålinger af emissioner fra brændeovne ved forskellige fyringsteknikker

Laboratoriemålinger af emissioner fra brændeovne ved forskellige fyringsteknikker Udbudsbrev annoncering Laboratoriemålinger af emissioner fra brændeovne ved forskellige fyringsteknikker Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401 København K Stine Sandermann Justesen 15. juni 2016 Indhold Indledning...

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR SURVEY OM MEDBORGERSKAB BLANDT UNGE

UDBUDSBETINGEL- SER FOR SURVEY OM MEDBORGERSKAB BLANDT UNGE Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen SER FOR SURVEY OM MEDBORGERSKAB BLANDT UNGE UDBUDSBETINGEL- KØ- BENHAVNERE VERSION AUGUST 2015 DATO: 03/08 2015 Sags nr.: 2015-0140809 OFFENTLIGT

Læs mere

Udbudsbetingelser. Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter

Udbudsbetingelser. Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter Udbudsbetingelser Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter 1. Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 2 2 Den ordregivende myndighed... 2 3 Udbudsmaterialet... 3 3.1 Udbudsmateriale...

Læs mere

Udbudsbetingelser indhentning af tilbud. til. Konsekvenser ved forbrænding af shredderaffald

Udbudsbetingelser indhentning af tilbud. til. Konsekvenser ved forbrænding af shredderaffald Udbudsbetingelser indhentning af tilbud til Konsekvenser ved forbrænding af shredderaffald Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401 København K Thilde Fruergaard Astrup 6. juli 2016 1 Indhold 1 Indledning 3 2

Læs mere

RETTET ANNONCERINGSMATERIALE 9/ Tilføjet tekst står med rødt slettet tekst er gennemstreget. Annonceringsbetingelser

RETTET ANNONCERINGSMATERIALE 9/ Tilføjet tekst står med rødt slettet tekst er gennemstreget. Annonceringsbetingelser Annoncering af skanningsopgave Annonceringsbetingelser Dato: 1. maj, 2014 RETTET ANNONCERINGSMATERIALE 9/5 2014 Tilføjet tekst står med rødt slettet tekst er gennemstreget Annonceringsbetingelser Annoncering

Læs mere

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København K Telefon: 33 92

Læs mere

Vejledning og vilkår for udbud

Vejledning og vilkår for udbud Vejledning og vilkår for udbud Indhold 1. Indledning... 2 Udbyder... 2 Hosted løsning eller In-house-løsning... 2 Tidsplan... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 Behandling af spørgsmål... 4 Vedståelsesfrist...

Læs mere

Udbud på levering af. frokostmåltider i daginstitutioner i Horsens Kommune BØRN OG UNGE

Udbud på levering af. frokostmåltider i daginstitutioner i Horsens Kommune BØRN OG UNGE Udbud på levering af frokostmåltider i daginstitutioner i Horsens Kommune BØRN OG UNGE Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...2 2. Den ordregivende myndighed...2 3. Udbudsmaterialet...2 4. Baggrund for udbuddet...3

Læs mere

Børn og Unge, Aarhus Kommune

Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge, Aarhus Kommune UDBUDSBETINGELSER Udbud af kontrakt om Hovedrapport og prioriteringskort i trivselsundersøgelse i Børn og Unge 2015 1 Indhold INDHOLD... 2 1. INDLEDNING... 3 2. ORDREGIVER...

Læs mere

Udbudsbetingelser indhentning af tilbud. til

Udbudsbetingelser indhentning af tilbud. til Udbudsbetingelser indhentning af tilbud til Forekomst og udvaskning af problematiske stoffer i beton og tegl fra nedrivning eller renovering af danske bygninger og anlæg Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401

Læs mere

Rammeaftalebilag 2: Udbudsbetingelser

Rammeaftalebilag 2: Udbudsbetingelser Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 1. Indledning/generelle forhold...2 1.1 Ordregivende myndighed...2 1.2 Udbudsbekendtgørelse...2 1.3 Udbudsform...2 1.4 Udbuddets omfang...2 1.5 Kontaktperson...3

Læs mere

Udbudsplan og betingelser

Udbudsplan og betingelser Projektnavn ESDH Sidst redigeret af Tina Malene Ørsted Sidst redigeret den 6. april 2010 Udbudsplan og betingelser SKI miniudbud i tre trin ESDH- system I dette materiale præsenteres de konkrete tildelingskriterier

Læs mere

Udbudsbetingelser. Indkøb af både til NaturErhvervstyrelsen

Udbudsbetingelser. Indkøb af både til NaturErhvervstyrelsen Udbudsbetingelser Indkøb af både til NaturErhvervstyrelsen 0 Indhold 1. Introduktion... 3 2. Den ordregivende myndighed... 3 3. Udbudsmaterialets bestanddele... 3 4. Beskrivelse af den udbudte ydelse...

Læs mere

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015.

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015. Nationalt udbud: Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015 Udbudsbetingelser Side 1 af 7 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4,

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed...

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed... UDBUDSBETINGELSER Indhold 1. Indledning... 2 2. Udbuddets formål... 2 3. Ordregivende myndighed... 2 3.1. Afdeling og kontaktperson... 2 4. Udbudsmateriale... 3 5. Fortrolighed... 4 6. Tidsplan... 4 7.

Læs mere

ANNONCERING AF UNDERSØGELSE AF METODER OG TEK- NOLOGIER TIL KONTROL AF LASTBILERS UDLEDNING AF NOx

ANNONCERING AF UNDERSØGELSE AF METODER OG TEK- NOLOGIER TIL KONTROL AF LASTBILERS UDLEDNING AF NOx Sorsigvej 35 6760 Ribe Telefon: +45 7221 8899 Mail: info@fstyr.dk www.fstyr.dk Sagsnr.:TS2060107-01799 Dato: 11-09-2019 Sagsbehandler: ROHA/KRMO ANNONCERING AF UNDERSØGELSE AF METODER OG TEK- NOLOGIER

Læs mere

Generelle udbudsbetingelser

Generelle udbudsbetingelser Generelle udbudsbetingelser Kapitel 1 i forbindelse med udbud af Flytteservice Side 1 af 7 Forord Herlev Kommune udbyder herved Flytteservice i henhold til de forvaltningsretlige principper. Kommunen har

Læs mere

TILBUDSMATERIALE UDVIKLINGS-/OPLEVELSESPROFIL

TILBUDSMATERIALE UDVIKLINGS-/OPLEVELSESPROFIL TILBUDSMATERIALE UDVIKLINGS-/OPLEVELSESPROFIL FOR FERIESTEDER OG DESTINATIONER INDHOLDSFORTEGNELSE ORDREGIVER... 3 INDLEDNING... 4 Formål... 4 Kontraktperiode... 4 UDBUDSBETINGELSER... 5 Udbudsform...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center

UDBUDSBETINGELSER. Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center UDBUDSBETINGELSER Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center Side 2 af 9 1. OVERORDNEDE RAMMER FOR UDBUDDET 1.1 Det ordregivende

Læs mere

Digitaliseringsstyrelsen har annonceret nærværende opgave på www.udbud.dk samt www.digst.dk/udbud

Digitaliseringsstyrelsen har annonceret nærværende opgave på www.udbud.dk samt www.digst.dk/udbud Udbud: Vedligeholdelse og support af Tjenesteudbyderpakke til NemID mobil medarbejdersignatur med lokal signaturserver Udbudsbetingelser 1. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven

Læs mere

UDBUD. Rådgiverudbud Separatkloakering Ugerløse

UDBUD. Rådgiverudbud Separatkloakering Ugerløse UDBUD Rådgiverudbud Separatkloakering Ugerløse Marts 2014 Indhold 1. INDLEDNING... 3 1.1 RÅDGIVERAFTALENS OMFANG... 3 1.2 KONTRAKTPERIODE... 3 1.3 UDBUDSFORM OG RETSGRUNDLAG... 3 1.4 UDBUDSMATERIALET...

Læs mere

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 1 Informationsmøde vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 18. december 2015 Dagsorden

Læs mere

Generelle vilkår for tilbudsafgivelsen for den konkrete anskaffelse

Generelle vilkår for tilbudsafgivelsen for den konkrete anskaffelse Generelle vilkår for tilbudsafgivelsen for den konkrete anskaffelse J.nr.: 2015-41-134-00031 Version: 19-6-2015/ssn 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Indledning/generelle forhold...

Læs mere

Udbudsbetingelser for annoncering Oversættelse fra dansk til tysk

Udbudsbetingelser for annoncering Oversættelse fra dansk til tysk Udbudsbetingelser for annoncering af Oversættelse fra dansk til tysk 28. april 2017 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.3 Beskrivelse af projektet... 3

Læs mere

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Miljøstyrelsens Rammeaftale på affaldsfaglige konsulentydelser og -bistand Bilag 3a: Miniudbudsbetingelser Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway.

Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway. Udbudsbetingelser Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway. Opgaven udbydes formelt af: Søfartsstyrelsen Fjordvænget

Læs mere

Generelle vilkår for tilbudsafgivelse

Generelle vilkår for tilbudsafgivelse Generelle vilkår for tilbudsafgivelse Beskæftigelsesmin., sagsnr. 2010-0003721 17. maj 2010 1. Indledning/generelle forhold 1.1. Konkurrenceudsat udbud Dette udbud gennemføres i henhold til afsnit 2 i

Læs mere

Udbudsbetingelser: Udbud offentliggjort på udbud.dk. Satellitbilledopgaver til landbrugskontrol 2017

Udbudsbetingelser: Udbud offentliggjort på udbud.dk. Satellitbilledopgaver til landbrugskontrol 2017 Kort & GIS J.nr. 16-560-000011 Ref. SANESK Den 6. januar 2017 Udbudsbetingelser: Udbud offentliggjort på udbud.dk Satellitbilledopgaver til landbrugskontrol 2017 Indhold 1. Indledning... 1 2. Betingelser...

Læs mere

UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK HØRING

UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK HØRING 1/5 UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK2 2021- HØRING Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia +45 70 10 22 44 info@energinet.dk CVR-nr. 39 31 49 59 Dato: 12. juli 2019 1. Indledning

Læs mere

Olieregenerering på transformatorer

Olieregenerering på transformatorer Olieregenerering på transformatorer Olieregenerering på transformatorer Journalnr. 16-07547 Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø www.banedanmark.dk Olieregenerering på transformatorer Indhold

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Faaborg-Midtfyn Kommune Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Projekt nr. 225724 Dokument nr. 1220168227 Version 2 Udarbejdet af STLA Kontrolleret

Læs mere

Bilag 1. Udbudsmateriale vedr. revisionsopgave for. Professionshøjskolen VIA University College. Generelle vilkår for tilbudsafgivelse

Bilag 1. Udbudsmateriale vedr. revisionsopgave for. Professionshøjskolen VIA University College. Generelle vilkår for tilbudsafgivelse Sags nr. U0001-8-10-10-13 Bilag 1 Udbudsmateriale vedr. revisionsopgave for Professionshøjskolen VIA University College Generelle vilkår for tilbudsafgivelse Side 1 Sags nr. U0001-8-10-10-13 VIA University

Læs mere

Udbudsbetingelser. Kontrakt om levering af rejse- og udlægssystem. Aalborg Universitet

Udbudsbetingelser. Kontrakt om levering af rejse- og udlægssystem. Aalborg Universitet Udbudsbetingelser Kontrakt om levering af rejse- og udlægssystem Aalborg Universitet Indholdsfortegnelse 1. Ordregiver og kontaktperson... 3 2. Udbudsmateriale... 3 3. Opgavens omfang... 3 4. Kontraktvilkår...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks

UDBUDSBETINGELSER. for. Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks UDBUDSBETINGELSER for Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks 1. Den ordregivende myndighed Den ordregivende myndighed er:

Læs mere

Copenhagen Business School Handelshøjskolen

Copenhagen Business School Handelshøjskolen Copenhagen Business School Handelshøjskolen Annoncering af køb af digitale penne, papir til digitale penne samt software vedligeholdelse og service af digitale penne Annonceringsbetingelser November 2016

Læs mere

Tilbud ses gerne indleveret i 3 papireksemplarer og skal mærkes Udbud af intranet.

Tilbud ses gerne indleveret i 3 papireksemplarer og skal mærkes Udbud af intranet. Domstolsstyrelsen Store Kongensgade 1-3 1264 København K Tlf. +45 70 10 33 22 Fax +45 7010 4455 post@domstolsstyrelsen.dk CVR nr. 21-65-95-09 EAN-nr.5798000161184 J. nr. 2011-2207-0001 Sagsbeh. mlinde

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015.

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. 1. Baggrund for udbuddet Energistyrelsen varetager i dag en PCB-rådgivningsvirksomhed samt www.pcb-guiden.dk.

Læs mere

Udbudsbetingelser for Kulturstyrelsens. Udbud af National bruger- og benchmarkundersøgelse 2016 på folkebiblioteksområdet

Udbudsbetingelser for Kulturstyrelsens. Udbud af National bruger- og benchmarkundersøgelse 2016 på folkebiblioteksområdet Udbudsbetingelser for Kulturstyrelsens Udbud af National bruger- og benchmarkundersøgelse 2016 på folkebiblioteksområdet 1. INDLEDNING Kulturstyrelsen inviterer hermed virksomheder til at byde på opgaven

Læs mere

1/7 92126-165973 THECA TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER. vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER

1/7 92126-165973 THECA TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER. vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER 1/7 TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER oktober 2007 2/7 INDHOLD Indledning side 3 Udbudets omfang side 3 Udbudsform og udbudsmateriale side 3 Udformning af tilbud

Læs mere

Udbud af kommunikations- og kampagneydelser samt markedsføringsopgaver 2012. Udbudsbetingelser

Udbud af kommunikations- og kampagneydelser samt markedsføringsopgaver 2012. Udbudsbetingelser Udbud af kommunikations- og kampagneydelser samt markedsføringsopgaver 2012 Udbudsbetingelser Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Ydelser og opgaver... 4 3. Udbydende myndighed... 5 4. Udbudsmaterialet...

Læs mere

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Bygherre: Forsyning Helsingør A/S Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 Ordregivende myndighed... 3 2

Læs mere

ANSKAFFELSE AF TESTPORTEFØLJE TIL REKRUTTERING RIGSPOLITIET. 21-02-2013 1 af 5

ANSKAFFELSE AF TESTPORTEFØLJE TIL REKRUTTERING RIGSPOLITIET. 21-02-2013 1 af 5 ANSKAFFELSE AF TESTPORTEFØLJE TIL REKRUTTERING RIGSPOLITIET 21-02-2013 1 af 5 1. INDLEDNING Disse betingelser gælder for Rigspolitiets (herefter benævnt "Ordregiver") indhentning af tilbud på en testportefølje

Læs mere

Tilbudsbetingelser. Kontrakt om levering af velfærdsteknologi til styrkelse af såvel fysisk som kognitivt funktionsniveau.

Tilbudsbetingelser. Kontrakt om levering af velfærdsteknologi til styrkelse af såvel fysisk som kognitivt funktionsniveau. Tilbudsbetingelser Kontrakt om levering af velfærdsteknologi til styrkelse af såvel fysisk som kognitivt funktionsniveau SOSU Nord Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Ordregiver... 3 3. Tilbudsmaterialet...

Læs mere

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser Indkøb af vippecontainere Udbudsbetingelser Dato: 15-07-2016 Udarbejdet af: OFD Version: 0.1 Kontrol: LTH Godkendt af: - side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

Udbudsannonce Prækvalifikation. Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen. Marts 2014

Udbudsannonce Prækvalifikation. Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen. Marts 2014 Udbudsannonce Prækvalifikation Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen Marts 2014 Baggrund og formål KL udbyder i samarbejde med Økonomi- og Indenrigsministeriet

Læs mere

Udbudsbrev: Levering til kantine.

Udbudsbrev: Levering til kantine. Ægirsvej 4 3400 Hillerød 48 23 10 00/48 23 10 97 pd@hfors.dk hillerodforsyning.dk 28.11.2017 Udbudsbrev: Levering til kantine. Hillerød Service A/S anmoder hermed om tilbud på levering af mad m.m. til

Læs mere

Udbudsbetingelser. Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland

Udbudsbetingelser. Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland Udbudsbetingelser Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland Side 1 af 8 1 Indledning Nærværende udbud vedrører anskaffelse af AV-udstyr til University College Nordjylland

Læs mere

Udbudsbetingelser. Begrænset udbud af. Rammeaftaler om levering af håndværkerydelser. post@biofos.dk www.biofos.dk

Udbudsbetingelser. Begrænset udbud af. Rammeaftaler om levering af håndværkerydelser. post@biofos.dk www.biofos.dk BIOFOS A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K post@biofos.dk www.biofos.dk Tlf: +45 32 57 32 32 CVR nr. 25 60 19 20 Udbudsbetingelser Begrænset udbud af Rammeaftaler om levering af håndværkerydelser Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Udbudsbetingelser September 2014

Udbudsbetingelser September 2014 Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040704-0003 SBJ/MGL Udbudsbetingelser September 2014 Holst, Advokater Advokatpartnerselskab Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45

Læs mere

Udbudsbetingelser. Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene".

Udbudsbetingelser. Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene. Udbudsbetingelser Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene". Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Generelle forhold... 3 3. Udbudsmateriale... 4 4. De udbudte aftaler... 5

Læs mere

Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer

Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer Informationsmøde, Fredericia Informationsmøde, Fredericia, onsdag d. 23. august 2017 1. Indledning velkomst og introduktion 1.1 Selve mødet Kort præsentation af

Læs mere

Udbudsbetingelser. Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Udbud 2014. Udbud af rammeaftale om varetagelse af tolkebistand. Side1

Udbudsbetingelser. Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Udbud 2014. Udbud af rammeaftale om varetagelse af tolkebistand. Side1 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Udbud af rammeaftale om varetagelse af tolkebistand Side1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Den ordregivende myndighed... 4 3. Udbudsmaterialet... 4 4. Tidsplan for

Læs mere

UDBUDSMATERIALE STRATEGISK-FYSISK UDVIKLINGSPLAN VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN

UDBUDSMATERIALE STRATEGISK-FYSISK UDVIKLINGSPLAN VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN UDBUDSMATERIALE STRATEGISK-FYSISK UDVIKLINGSPLAN VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN INDHOLD 1 Ordregiver... 3 2 Indledning... 4 2.1 Baggrund... 4 2.2 Formål... 5 2.3 Kontraktperiode... 5 3 Udbudsbetingelser...

Læs mere

- evaluering af byfornyelsesforsøgsprojekter om butiksgader og bymidter under pres

- evaluering af byfornyelsesforsøgsprojekter om butiksgader og bymidter under pres UDBUDSBETINGELSER - evaluering af byfornyelsesforsøgsprojekter om butiksgader og bymidter under pres 1. BAGGRUND OG FORMÅL Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter inviterer hermed alle interesserede

Læs mere

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune Offentligt udbud Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner i Rudersdal Kommune 1. Generelle udbudsbetingelser 15.12.2017 1 Indholdsfortegnelse Forside Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Udbudsbetingelser. i forbindelse med begrænset udbud af Energiplan for Allerød Kommunes bygninger

Udbudsbetingelser. i forbindelse med begrænset udbud af Energiplan for Allerød Kommunes bygninger Udbudsbetingelser i forbindelse med begrænset udbud af Energiplan for Allerød Kommunes bygninger 1. INDLEDNING Allerød Kommune (herefter "Ordregiver") udbyder i medfør af Europa-Parlamentets og Rådets

Læs mere

Udbudsbetingelser Indkøb af skilte til affaldsoplag

Udbudsbetingelser Indkøb af skilte til affaldsoplag Indkøb af skilte til affaldsoplag INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. INDLEDNING.... 1 2. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED.... 1 3. UDBUDSMATERIALET.... 1 4. UDBUDDETS OMFANG.... 2 5. TILDELING AF KONTRAKT.... 2 5.1. Tildelingskriterier....

Læs mere

Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur. Udbudsbetingelser

Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur. Udbudsbetingelser Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København

Læs mere

Udbudsbetingelser. vedr. udbud af Ledsageordning for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i henhold til Lov om Social Service 97.

Udbudsbetingelser. vedr. udbud af Ledsageordning for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i henhold til Lov om Social Service 97. Udbudsbetingelser vedr. udbud af Ledsageordning for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i henhold til Lov om Social Service 97. 1. Indhold 2. Indledning... 3 3. Udbudsmaterialet... 3 4.

Læs mere

Væksthus Midtjylland udbyder opgaven vedrørende Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene

Væksthus Midtjylland udbyder opgaven vedrørende Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene Væksthus Midtjylland udbyder opgaven vedrørende Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene Generelle forhold omkring udbuddet Ordregiver er: Væksthus Midtjylland

Læs mere

Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen

Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen [1] Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 1.1. Generelt...3 1.2. Annonceringens bestanddele...3 1.3. Ordregiver...4 1.4. Kontaktperson...4 2. Kravspecifikation...5

Læs mere

Udbudsbetingelser for Energistyrelsens udbud af kontrakt om drift af sekretariat for byggeskadeforsikringsordningen. 7.

Udbudsbetingelser for Energistyrelsens udbud af kontrakt om drift af sekretariat for byggeskadeforsikringsordningen. 7. Udbudsbetingelser for Energistyrelsens udbud af kontrakt om drift af sekretariat for byggeskadeforsikringsordningen 7. august 2014 Energistyrelsen Amaliegade 44 1256 København K Tlf. 33 92 67 00 Fax 33

Læs mere

Tilbudsindhentning. Socialstyrelsen indhenter hermed tilbud vedr.

Tilbudsindhentning. Socialstyrelsen indhenter hermed tilbud vedr. Tilbudsindhentning Socialstyrelsen indhenter hermed tilbud vedr. Udvikling, planlægning, afholdelse samt evaluering af kurser i DUÅ og PMTO med fokus på ADHD. Tilbudsindhentningen sker som et led i udmøntningen

Læs mere

Økonomi- og Indenrigsministeriet. Brugertilfredshedsundersøgelse af forældres tilfredshed med folkeskolen

Økonomi- og Indenrigsministeriet. Brugertilfredshedsundersøgelse af forældres tilfredshed med folkeskolen Enhed ADMPOL Sagsbehandler NPA Sagsnr. 2015-746 Doknr. 203987 Økonomi- og Indenrigsministeriet Brugertilfredshedsundersøgelse af forældres tilfredshed med folkeskolen Annoncering januar 2015 Dato 30-01-2015

Læs mere

Kontrakten vedrører udlicitering af regelmæssig gennemførelse af uddannelser indenfor AMU kurser rettet imod transporterhvervet i Region MIDT.

Kontrakten vedrører udlicitering af regelmæssig gennemførelse af uddannelser indenfor AMU kurser rettet imod transporterhvervet i Region MIDT. Indledning: DEKRA AMU CENTER MIDTJYLLAND ApS inviterer hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at afgive tilbud på undervisning i specifikke AMU transportuddannelser. Baggrund og formål

Læs mere

UDBUDSMATERIALE UDVIKLINGSPLAN FOR DANMARKS VESTKYST

UDBUDSMATERIALE UDVIKLINGSPLAN FOR DANMARKS VESTKYST UDBUDSMATERIALE UDVIKLINGSPLAN FOR DANMARKS VESTKYST Indholdsfortegnelse ORDREGIVER... 3 INDLEDNING... 4 Formål... 4 Status... 5 Kontraktperiode... 5 UDBUDSBETINGELSER... 5 Udbudsform... 5 Tidsplan...

Læs mere