FORENINGEN NORDEN. Midtfyn og Faaborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORENINGEN NORDEN. Midtfyn og Faaborg"

Transkript

1 FORENINGEN NORDEN Midtfyn og Faaborg Program

2 Kære NORDEN-medlemmer og andre interesserede! Der findes et program omfattende aktiviteterne for de to lokalafdelinger af Foreningen NORDEN i Faaborg-Midtfyn Kommune. Aktiviteterne spænder vidt fra foredrag til udflugter, læsekreds, film og Nordisk Gæstebud. Vi håber, at se mange af jer mange gange i løbet af Alle er velkomne til arrangementerne. Se efter den fulde programfolder på biblioteket. Med Norden hilsen, Tom Warren (Midtfyn) og Lisbeth Johansen Faaborg) ******************************** Foreningen NORDEN, Midtfyn Lørdag 10. september kl. 11 Tobaksgaarden, Assens. Besøg i Bayeux-tapet udstilling på Tobaksgaarden i Assens. Tobaksgaarden har fået mulighed for at vise Susanne Thea s fantastiske samling af i alt 90 kobberætsninger, der til sammen udgør et værk på 72 meter. Værket er en parafrase over det verdensberømte Bayeux tapet. Som fortsættelse på vort tema om Vikingerne besøger vi denne sommerudstilling om den sidste fase af vikingernes tidsalder og deres efterfølgere, som bosatte sig i Normandiet og så erobrede England.Vi får en kortere introduktion til udstillingen og så er der tid på egen hånd. Vi spiser frokost sammen på caféen i Tobaksgaarden (for egen regning) ca. kl. 12.

3 Evt. fælles kørsel kan arrangeres fra Ringe, Årslev og Nr. Lyndelse. Giv besked ved tilmelding til Bente Mortensen senest 4. september på Entré til udstillingen: 40 kr. ******************************************************************** Tirsdag 1. november kl på Ringe Bibliotek OBS! ÆNDRING! Fra 7. februar 2017 Finland fylder 100 år! Finland kan i 2017 fejre 100 års selvstændighed, men den finske historie har lange rødder. Den finskfødte billedkunstner og kulturformidler Taina Hvidlykke tager deltagerne med på rejse i tiden og fortæller med billeder om de bevægelser og begivenheder ved sidste århundredeskifte, som førte til skabelsen af den nye stat. Men vi ser på også på det den lange vej fra træhytter til moderne urbanitet. Finlands er tæt knyttet til resten af Norden, da den længe var en del af det svenske rige og den nordiske historie. Senere blev Finland et storfyrstedømme under russiske Tsar og finnerne måtte kæmpe for det finske sprog og kultur i 1800-tallet. Finnerne opnåede stemmeret for alle mænd og kvinder i 1906, og hermed blev de finske kvinder faktisk de første i Europa til at opnå stemmeret. Det moderne Finland er i dag international orienteret og berømt for sit design og sine folkeskoler. Arrangeres i samarbejde med Folkeuniversitetet Ringe/Ryslinge. Norden giver kaffe og kage. Entré: Medlemmer 50 kr. Ikkemedlemmer 70 kr. Alle er velkomne! Bestyrelsen for NORDEN, Midtfyn: Formand: Tom Warren, Assensvej 2, 5750 Ringe. Mail: warren@post7.tele.dk Mobil: Næstformand: Kirsten Jensen, Gammelgårdsvej 28, Nr. Søby, 5792 Årslev. kirsten@fista.dk Tlf.: Kasserer: Bente Mortensen, Dybendal 23, 5750 Ringe bekr@mail.dk Tiina Nielsen, Kokskovvej 16, 5750 Ringe tn@nd.dk Anne Grethe Simons, Haugårdsvænget 9, 5750 Ringe. agsimons@mail.dk

4 Mandag 14. november kl Skumringstimen I lighed med mange steder i resten af Norden dæmper vi lysene kl. 19 på både Ringe og Årslev biblioteker og lytter til oplæsning i forbindelse med årets fællestema. Tema i år er Fremtiden i Norden med oplæsning fra bogen Vandets Vogter af den finske forfatter Emmi Itäranta. Verdenen er ved at løbe tør for vand. Menneskeheden har været udsat for en voldsom katastrofe en eller anden klimaforandring, som man ikke ved ret meget om, for næsten al viden om fortiden er gået tabt. Det eneste, der vækker minder om forgangne tider, er stumper af den gamle teknologi, der ligger begravet på lossepladsen, og de dagbøger, som temestrene har ført op gennem generationerne. Alle i den lille landsby højt mod nord mærker, hvad katastrofen har medført: Der er ikke vand nok. Efter pausen, hvor NORDEN er vært med kaffe og kage, fortsætter vi med anden underholdning. Ringe Bibliotek:Anne Grethe Simons læser teksten. Efter pausen: Med hundeslæde over den arktiske tundra. I foråret 2015 vandt Tinna Ølholm Jørgensen en plads på den legendariske tur Fjällräven Polar. Sammen med andre vindere fra hele verden skulle hun køre 300 kilometer på hundeslæde i noget af verdens mest ugæstfrie natur. Kom og hør Tinna fortælle om angsten for kulden, samarbejdet med hundene, og hvordan det var at gå efter en gammel drøm og pludselig stå midt i den. Gratis entré for alle.

5 Årslev Bibliotek: Oplæsning af teksten efterfulgt af musikalsk underholdning ved lokale kunstnere. Se flere detaljer i dagspressen eller vor nyhedsmail senere. Aftenen arrangeres i samarbejde med Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne. Gratis entré for alle. ******************************************************************** Mandag den 5. december kl. 19 i Carl Nielsen Salen, Odense. Luciafest i Odense! Den årlige fejring af Luciabrudene fra Odense og svenske Norrköping. Som altid medvirker unge musikstuderende fra de to venskabsbyer. Aftenens højdepunkt er den smukke stemningsfyldte kroning af årets Lucia Aftenen fortsætter med de to Luciabrude og ternerne, der synger Luciasangen og samles på scenen, hvor de synger nogle julesange. Alle i salen slutter aftenen med at synge Dejlig er jorden. Alle er velkomne. Gratis entré. Gå ikke glip af denne stemningsfulde aften! Samkørsel kan arrangeres fra Ringe Bibliotek kl. 18, giv besked til Tom Warren på warren@post7.tele.dk senest 24. november. Ved rettidig tilmelding sikres vi gode pladser i salen i samarbejde med NORDEN, Odense.

6 Onsdag 18. januar kl på Ferritslev Friskole. Et spændende forfatterforedrag på Ferritslev Friskole! Vi fortsætter lidt i det islandske igen i år- sidst var det islandske skjalde. Susanne Clod Pedersen er dansk forfatter, pianist og organist. Hun skriver historiske værker, som primært strækker sig fra vikingetiden til middelalderen. Hun vil her fortælle om, hvordan en moderne forfatter gør sig tanker, researcher og skriver en saga på tre bind. Arnulf sagaen er en drønspændende anmelder-og læserrost vikingeserie. Den nordiske historie om magtspil og ambitioner oprulles her i sin storladne skønhed og gru, mens Arnulf vokser fra at være en ilter ung mand til berejst kriger og jomsviking. Pris for indgang og kaffe: 50 kr. Arrangeres i et samarbejde mellem Foreningen Norden Midtfyn, lokalhistorisk arkiv Rolfsted, Nutidens Husmødre og Ferritslev Friskole. *************************************************

7 Lørdag 28. januar kl i Ringe Bio Nordisk Bio Endnu engang vil vi i samarbejde med Ringe Bio præsentere Nordisk Bio. Filmtitlen er endnu ikke på plads, men vil blive offentliggjort i dagspressen og NORDEN, Midtfyns nyhedsmail senere på året. Vi håber, at mange vil støtte op om denne særforestilling i vor til den tid totalt nyindrettet lokalbiograf. Billetter vil kunne købes ved indgangen eller på biografens hjemmeside I samarbejde med Ringe Bio og NORDEN, Faaborg. Tirsdag 7. februar kl på Ringe Bibliotek OBS! ÆNDRET DATO!! v/ Fra Norden til Amerika om udvandring og integration! Torben Grøngaard Jeppesen, Museumschef, Odense Bys Museer og adj. professor ved SDU. Der var en gang, hvor mennesker forlod de nordiske lande i hundredtusindvis for at søge lykken i andre lande. Langt de fleste drog af sted i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af tallet. USA var hovedmålet for de fleste, og mere end 3 mio. danskere, nordmænd, svenskere, finner og islændinge valgte den lange tur over Atlanten. Nogle nåede endog så langt som til Sydamerika og Australien. I foredraget vil der blive fortalt om baggrunden for masseudvandringen fra de nordiske lande til Amerika, om rejsen til det ukendte og hvordan immigranterne fik sig etableret i det nye land. Ligeledes vil der blive fokus på, hvorledes integrationen er forløbet over generationer frem til i dag, hvor mere end 11 mio. amerikanere henviser til deres nordiske rødder.

8 Arrangeres i samarbejde med Folkeuniversitetet, Ringe/Ryslinge. Alle er velkomne! NORDEN giver kaffe og kage. Entré: 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for ikke-medlemmer. ***************************************************** Onsdag 1. marts kl på Ringe Bibliotek Generalforsamlingen for Foreningen NORDEN, Midtfyn - med dagsorden jf. vedtægterne. Efter kaffepausen præsenterer Anne Grethe Simons en lysbilledberetning fra en tur nordpå. Alle er velkomne hele aftenen. Gratis entré. Flere detaljer i dagspressen og NORDEN, Midtfyns nyhedsmail senere. ***************************************************** Fredag 31. marts kl på Rynkeby Husflidsskole, Rynkebyvej, Ringe Nordisk Gæstebud Vi inviterer til Nordisk Gæstebud igen i år, denne gang på Hussflidsskolen i Rynkeby, Ringe. Der serveres en nordisk buffet til ca. kr. 200 pr. person (betales direkte på stedet). Man medbringer egne drikkevarer. Efter hovedretten byder vi på ca. ½ times underholdning. Flere detaljer kommer senere på året i lokalpressen og NORDEN, Midtfyns nyhedsmail.

9 Bestillinger til Bente Mortensen på eller tlf senest torsdag 23. marts. Søndag 11. juni Ø-tur til Bågø Vi forsøger igen at besøge den lille ø i Lillebælt lidt udenfor Assens. Der er afgang fra Assens søndag den 11 juni kl Sejlturen varer ca. 1/2 time. På Bågø vil Poul Nielsen tage imod os og fortælle om øen. Han kører os rundt på øen til bl.a. kirken fra 1861 og fyret fra Den medbragte mad spises i "Hestestalden", hvor der også kan købes drikkevarer. Retur sejles kl fra Bogø. Turen arrangeres i samarbejde med Nr. Lyndelse Sogns Lokalhistoriske Forening og Arkiv Tag venner og bekendte med til en hyggelig sommertur! Alle er velkomne! Husk madpakken. Pris: Færgebillet 60 kr. og hestevognskørsel 20 kr. i priser fra 2016 (ændring kan forekomme). Tilmelding til Kirsten Jensen senest 1. juni på tlf.: eller mail: kirsten@fista.dk Vi arrangerer samkørsel fra kirkepladsen i Nr. Lyndelse, Årslev og Ringe biblioteker kl Man oplyser ved tilmelding, om man ønsker samkørsel og afregner selv til chaufføren. ****************************************************************** Har du forslag til andre aktiviteter i NORDEN, Midtfyn, hører vi gerne fra dig. For at kunne holde dig opdateret med vort program vil vi bede dig om at meddele din mailadresse til formanden snarest. Hvordan får Du mere at vide om aktiviteterne i Foreningen NORDEN, Midtfyn? Udover dette årlige program som udsendes på papir i august hvert år, vil vi fremover ikke længere udsende fysiske nyhedsbreve på papir. Vi

10 håber på jeres forståelse, da det ellers kunne koste et sted mellem 600 og 2000 kr. pr. nyhedsbrev i porto. Men du kan følge med i foreningens aktiviteter på en af følgende måder: 1. Meld din adresse til Tom Warren på warren@post7.tele.dk eller til Assensvej 2, 5750 Ringe. Så får du et nyhedsbrev direkte i din indbakke hver gang det udsendes. 2. På internettet find vores hjemmeside under Foreningen NORDENS hjemmeside ved at skrive : Her kan du finde både årsprogrammet og alle vore nyhedsbreve fremover. 3. Midtfyns Posten og Fyens Stiftstidende/Fyns Amtsavis optager normalt vore aktiviteter i deres foreningers kalendere eller aktivitetskalendere, og de er også flinke til at bringe redaktionel omtale af vore aktiviteter. 4. På Facebook søg Foreningen Norden Midtfyn. Her vil vi løbende komme med nyheder af interesse for medlemmer og andre. Hvis du klikker på Synes godt om burde du kunne følge med hver gang, der kommer noget nyt. Vi håber, at Du måske også kunne have lyst til at dele facebooksiden til jeres venner og bekendte på Facebook, sådan at vi efterhånden når ud til bredere kredse her på Midtfyn. 5. Hvis du ikke selv har en computer eller lignende, kunne du måske aftale med en ven eller bekendt om, at de fortæller dig, hver gang der sker noget nyt. Der er også frit adgang til computere i bibliotekerne I Faaborg-Midtfyn Kommune.Hvis du har problemer med alt dette er du velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen.

11 Foreningen NORDEN Faaborg. Velkommen til en ny sæson med spændende oplevelser. Siden sidst er sommeren over os, den kom hurtigt, i løbet af et par dage sprang skoven ud og lukkede af for anemoner, skovsyrer m.fl., nu står der mange andre blomster langs skoven og i vejsiderne og lyser med deres farver der er mange i harmoni med hinanden. Siden skifter skoven til andre farver, inden den smider bladene og venter på næste forår. Norden springer også ud med følgende program til vore medlemmer. August. Program for 2016 og Onsdag den 31. kl Vikingemuseet Ladbyskibet. Vikingevej 123, 5300 Kerteminde. Vi skal se hele museet med guide. Bl.a. brodøserne, der syr tapet, selve Ladbyskibet, værkstedet, museet, selve området med Kerteminde nor, det er meget smukt. Der kan købes kaffe kage is. Entre kr. 50,00 inkl. guide. Tilmelding til Ingelise Lysemose, tlf / eller Kirsten Jepsen tlf inden den 20. august. Samkørsel kan arrangeres.

12 September. Onsdag den 14. kl Læsekredsen mødes på Sundskolen i lokalet på 1. sal hver anden uge i ulige uger. Vi læser bøger af nordiske forfattere. Conny har været på biblioteket og bestilt den første bog i denne sæson. Vi læser bogen og diskuterer den, når vi er sammen på skolen. Det får vi meget ud af, det er hyggeligt og lærerigt. Vi medbringer selv kaffe/te og brød. Sidste gang inden jul går vi til Færgegården og nyder en juleplatte, og når sæsonen slutter i april, bestemmer vi et sted, hvor vi slutter af med en lille anretning. Alle Nordenmedlemmer er velkomne. Oktober. Tirsdag den 11. kl OBS! AFLYST! NY DATO KOMMER! Syddansk Universitet, Odense. Det er et meget spændende sted, som vi kun læser om i avisen, men nu har vi muligheden for at bese universitetet. Vi er velkomne og bliver modtaget af en person, som vil fortælle om universitetet og vise os rundt. De har en fast gruppe rundvisere, så vi ser, hvem vi får. Efter rundvisningen kan vi købe kaffe m.m. i deres kantine. Det er gratis at deltage. Tilmelding til Kirsten Teisner på tlf eller Kirsten Jepsen på tlf Samkørsel fra Faaborg.

13 November. Mandag den 14. kl Skumringstime på Faaborg Bibliotek i Herregårdscentret. Et samarbejde mellem Foreningen NORDEN Faaborg og Faaborg Bibliotek. Det er en aften med højtlæsning fra bogen Vandets vogter. Forfatteren er finske Emmi Itäranta. Temaet er: FREMTIDEN I NORDEN. Verdenen er ved at løbe tør for vand. Menneskeheden har været udsat for en voldsom katastrofe en eller anden klimaforandring, som man ikke ved ret meget om, for næsten al viden om fortiden er gået tabt. Det eneste, der vækker minder om forgangne tider, er stumper af den gamle teknologi, der ligger begravet på lossepladsen, og de dagbøger, som temestrene har ført op gennem generationerne. Alle i den lille landsby højt mod nord mærker, hvad katastrofen har medført: Der er ikke vand nok. Alle er velkomne. December. Mandag den 5. december kl. 19 i Carl Nielsen Salen i Odense. Den årlige fejring af Luciabrudene fra Odense og svenske Norrköping. Som altid medvirker unge musikstuderende fra de to venskabsbyer. Aftenens højdepunkt er den smukke stemningsfyldte kroning af årets Lucia Aftenen fortsætter med de to Luciabrude og ternerne, der synger Luciasangen og samles på scenen, hvor de synger nogle julesange. Alle i salen slutter aftenen med at synge Dejlig er jorden.

14 Alle er velkomne. Samkørsel kan arrangeres fra Faaborg. Tilmelding til Lisbeth Johansen tlf eller Kirsten Teisner på tlf inden den 20. november Januar Lørdag den 28. Nordisk Bio i Ringe. Se under Foreningen NORDEN Midtfyn. Samkørsel kan arrangeres fra Faaborg. Februar. Finland selvstændig i 100 år i Foreningen NORDEN Faaborg vil i et samarbejde med Faaborg Bibliotek arrangere en udstilling med bøger fra vore nordiske venskabsbyer. Bøger som nordenmedlemmer har privat, men hvis indhold vi gerne vil dele med andre. Samtidig fejrer vi Finland. Faaborg Folkeuniversitet vil i samarbejde med Norden arrangere et foredrag også om Finland bl.a. dets historie, kultur og design. Marts. Generalforsamling. Mandag den 6. Det Gamle Bibliotek. Nærmere oplysninger kommer i årsberetningen for 2016.

15 Bestyrelsen i Foreningen NORDEN, Faaborg Formand: Lisbeth Johansen, Gammelskovvej 36, 5600 Faaborg. Tlf / Mail adr.: gammelskov@mail.dk Næstformand: Kirsten Teisner, Rørdrumvej 2, 5600 Faaborg. Tlf / Mail adr.: kirsten.teisner@stofanet.dk Kasserer: Erik Sørensen, Rugagervej 28, 5600 Faaborg. Tlf Mail.adr.: EHS@soerensen.tdcadsl.dk Sekretær: Conny Pedersen, Hedemarken 10, 5600 Faaborg. Tlf / Mail.: arne.conny@mail1,stofanet.dk Skolehvervekampagnen og aktiviteter: Kirsten Jepsen, Damtoften 14, 5600 Faaborg. Tlf Mail.adr.: kirs@stofanet.dk

16 Aktiviteter: Ingelise Lysemose, Hornegyden 22, 5642 Millinge Tlf / Alfred Andersen, Bøjdenlandevej 25, 5600 Faaborg Tlf / Mail.adr.: Ib Hansen, Østergade 59, 5672 Broby. Tlf / Mail.adr.: Udflugten til Ladbyskibet, som nu er søsat. Det nye Ladbyskib er nu døbt og har fået navnet Ladbydragen.

FORENINGEN NORDEN. Midtfyn og Faaborg

FORENINGEN NORDEN. Midtfyn og Faaborg FORENINGEN NORDEN Midtfyn og Faaborg Program 2016-2017 Kære NORDEN-medlemmer og andre interesserede! Her finder du et program omfattende aktiviteterne for de to lokalafdelinger af Foreningen NORDEN i Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Skumringstimen, 9. november kl

Skumringstimen, 9. november kl Ringe 2. november 2015 Kære NORDENmedlemmer og andre interesserede! Hermed lidt nyt fra Foreningen NORDEN, Midtfyn! Skumringstimen, 9. november kl. 19.00 et samarbejde mellem Foreningen NORDEN, Midtfyn

Læs mere

Foreningen NORDEN, Midtfyn

Foreningen NORDEN, Midtfyn Foreningen NORDEN, Midtfyn NORDEN, Årslev og NORDEN, Midtfyn fusionerede i foråret 2015 med en fælles bestyrelse og et spændende program for 2015-16 med aktiviteter i begge områder. Vi håber, at I vil

Læs mere

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg Februar 2015 Vores næste arrangement er et møde med forfatteren Susanne Clod Petersen Mandag den 22. februar kl. 19.00-21 på Humlebæk Bibliotek Susanne Clod Petersen

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Foreningen NORDEN. Odense Afdeling

Foreningen NORDEN. Odense Afdeling Foreningen NORDEN Odense Afdeling Sæsonprogram 2016-2017 Nordisk klassisk musik og eventyr Tirsdag den 23. august, onsdag 24. august, torsdag den 25. august, alle dage kl. 19-20 Sted: Lotzes Have, 5000

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Siden sidst Lørdag den 15. jun

Siden sidst Lørdag den 15. jun 2014-1 Siden sidst Lørdag den 15. juni deltog Lokalhistorisk Arkiv i Festlige Ferritslev med en lille udstilling. Emnet der var valgt var Ferritslev City gennem tiderne, da der skulle bygges et Fakta på

Læs mere

Gammel milepæl før Rolfsted

Gammel milepæl før Rolfsted Gammel milepæl før Rolfsted 2016-1 1 Siden sidst. I år har vi haft en ny idé. Vi har vist nogle af vores gamle film på arkivet to eftermiddage i efteråret. Første gang handlede det om Anne Marie Pedersen,

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007 Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007 Fra turen til Sanderumgård d. 15-6-2007 2007/2 Fredag d. 8 januar var der lokalhistorisk aften i Ferritslev Fritidshus, hvor tidligere borgmester i Årslev kommune

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

Foreningen NORDEN. Odense Afdeling

Foreningen NORDEN. Odense Afdeling Foreningen NORDEN Odense Afdeling Sæsonprogram 2017-2018 Foreningen NORDEN bliver 100 år i 2019. Foreningen NORDEN blev startet som en fredsbevægelse i Danmark, Sverige og Norge kort efter afslutningen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods.

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods. PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden. Debat og fortælling ved museumsdirektør Erland Porsmose, Østfyns Museer. Fortælling om perioden 1250 1413, dengang Nyborg Slot var regeringssæde

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom 2016-2 1 Siden sidst. Tirsdag den 19. januar: Foredrag på friskolen i samarbejde med Nutidens Husmødre, Foreningen Norden, Friskolen og Lokalhistorisk Forening.

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Dronningensgade set mod nord fra ca. Jyllandsgade. Foto Hugo Matthiessen 1914 VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Vi håber, at rigtig mange vil deltage i vore arrangementer.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Bækkevej

Bækkevej Bækkevej 13 2018-1 1 Siden sidst. Arkivet har i året blandt andet modtaget foreningsarkiv fra RIF, beretning om Min Barndom, video om Rolfsted Vandmølle, billeder og video om opsætning af bro over Byllesbæk

Læs mere

Lokalafdelingen Morsø - Thisted af Scleroseforeningen Aktiviteter 2018

Lokalafdelingen Morsø - Thisted af Scleroseforeningen Aktiviteter 2018 Lokalafdelingen Morsø - Thisted af Scleroseforeningen Aktiviteter 2018 Egenbetaling for at deltage kan ses under hver aktivitet. Vi modtager kontant og mobilepay. Januar: Tirsdag den 23. januar kl. 19.00

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Lange Jan på Øland. Årsprogram Foreningen Norden Brønderslev

Lange Jan på Øland. Årsprogram Foreningen Norden Brønderslev Lange Jan på Øland Årsprogram 2016 2017 Foreningen Norden Brønderslev Kære medlem. Styrelsen har udarbejdet et nyt program for sæsonen 2016 2017. Vi har fået nye medlemmer, der bydes velkommen, håber I

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

DEN KNU September. Gildemøde. Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård.

DEN KNU September. Gildemøde. Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård. Gildemøde Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård. Der vil blive serveret en let anretning. Prisen for dette arrangement er 50 kr. Drikkevarer til de sædvanlige priser. Tilmelding: Lene på

Læs mere

DEN KNU. September. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU. September. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU September DEN 2018 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr. 412 Side 1 Tove Nielsen Lene Jørgensen 3. september 13. september En STOR forsinket fødselsdagshilsen til

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag.

2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag. 2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag www.laering-for-livet.dk Skab nyt netværk Blandt ligestilledelivets Cafe Program for 2018 Hvis ikke andet er nævnt i programmet, mødes vi i Frivillighedshuset

Læs mere

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER.

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Nyhedsbrev 40 maj 2014. Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Vi har taget afsked efter mange års godt samarbejde

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

BF s Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for efteråret 2013.

BF s Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for efteråret 2013. BF s Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for efteråret 2013. Torsdag d. 3. oktober 2013 kl. 8:30: Besøg i Vedersø Kirke, Kaj Munks Præstegård, Bunkeranlægget ved Houvig samt Ringkøbing

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, ,

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Kirke Gudstjenester Juli 2011 Søndag 26. juni kl. 10.30, Hans Petur Kirkegaard, Søndag 3. juli kl. 10.30,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Generalforsamling i Folkevirke Vesthimmerland

Generalforsamling i Folkevirke Vesthimmerland Nyhedsbrev for februar 2017 Nyhedsbrevet informerer om arrangementer i kredsene i februar 2017. Kom og få ny viden og udbytte af at være sammen med andre aktive folkevirker. Læs mere om Folkevirkes mange

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

FORÅR 2015 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2015 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2015 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 29.1. Torsdagsmik Formiddagsforedrag med kaffe og rundstykker. Emnet for foredraget vil blive bragt i vores nyhedsbrev og på www.historienshus.dk

Læs mere

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company Indhold Sangeftermiddag 3 Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik 3 Generalforsamling 4 Virksomhedsbesøg Actona Company 4 Udflugt VW & Retro Museum 5 Højskoleophold 6 Høstfest 6 Foredrag 7 Julefrokost

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Baglandets nyhedsbrev 2019

Baglandets nyhedsbrev 2019 Baglandets nyhedsbrev 2019 Kære medlem af Baglandet, Vadehavscentrets støtteforening. Hermed lidt nyt fra Baglandet og om årets arrangementer. Vadehavscentrets kulturudstilling åbnede i dagene omkring

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Vi håber, du vil finde program 2019 interessant og få lyst til at deltage i et eller flere af arrangementerne.

Vi håber, du vil finde program 2019 interessant og få lyst til at deltage i et eller flere af arrangementerne. Årsprogram 2019 Fraktion 4. Vi håber, du vil finde program 2019 interessant og få lyst til at deltage i et eller flere af arrangementerne. Da planlægningen foregår op til et helt år forud for afholdelsen,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

Lokalafdelingen Morsø - Thisted af Scleroseforeningen Aktiviteter 2018

Lokalafdelingen Morsø - Thisted af Scleroseforeningen Aktiviteter 2018 Lokalafdelingen Morsø - Thisted af Scleroseforeningen Aktiviteter 2018 Egenbetaling for at deltage kan ses under hver aktivitet. Vi modtager kontant og mobilepay. Januar: Tirsdag den 23. januar kl. 19.00

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2015-2016 Tirsdag den 19. maj 2015 Besøg i kirken ved Renbæk Statsfængsel Vi mødes kl. 14.30 ved indgangen til den nye kirke, der er bygget i forbindelse

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum 2013 Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer 16.1. ECHO Dialogudstilling Fyns Kunstmuseum 27.2. På rejse med H.C. Andersen H.C. Andersens Hus 21.3. En bid af historien 30.4. En landsby på H.C.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyhedsbrev for den 11.02.13. Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyheder Ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev Vi har langt om længe fået vores nye hjemmeside op at køre. På hjemmesiden er det muligt at læse

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2017 til sommer Alle mennesker med demens,

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2017 til sommer Alle mennesker med demens, CAFÈ SOMMERFUGLEN Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro Program: Sommer 2017 til sommer 2018 Alle mennesker med demens, hukommelsesproblemer og lignende og deres pårørende, venner og frivillige er velkomne

Læs mere

Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer.

Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer. Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer. Torsdag d. 6. februar 2014 kl. 11:00. Besøg på Davids

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Lise Almind Rønsholt blev nyt medlem i bestyrelsen velkommen til Lise.

Lise Almind Rønsholt blev nyt medlem i bestyrelsen velkommen til Lise. Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn I år afholdt vi den lokale generalforsamling i Odense midtby på Kulturmaskinen ved Brandts. Vi synes at Kulturmaskinen er et dejligt sted, gode lokaler, god stemning

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Medlemsbrev & program efterår 2015. Medlemsbrev som mail Slægtshistorisk Forening Sønderjyllands medlemsbrev udsendes denne gang ikke som normalt med post sammen

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere