Ansøgning om medlemskab af BVU*net

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansøgning om medlemskab af BVU*net"

Transkript

1 Ansøgning om medlemskab af BVU*net Undertegnede videns- og uddannelsesinstitution ansøger dags dato om medlemskab af Netværkssamarbejdet for Byggeriets Videns- og Uddannelsesinstitutioner - BVU*net. Medlemsskab sker i henhold til vedhæftede samarbejdsaftale af 13. januar Ved tilmeldingen opkræves kr. til etablering af BVU*net, og kontingent for året 2012 opkræves omkring årsskiftet, og den sendes fra SBi, der administrerer økonomien i BVU*net. Udmeldelse sker senest med 3 måneders varsel til årsskiftet ved skriftlig anmodning til BVUnets sekretariat ved Christian Bolding, Virupvej 48 D, 8530 Hjortshøj eller på christianbolding@christianbolding.dk. BVU*net Netværkssamarbejdet for Byggeriets Videns- og Uddannelsesinstitutioner 1. juli 2011 Niels Haldor Bertelsen Fil: BVU Indmeldelsesblanket Sider: 9. Institutionen tilslutter sig BVU*net ved én af følgende fem kategorier af videns- og uddannelsesinstitutioner Sæt kryds ud for ønsket kategori: Arkitektbranchens Forsknings- og Uddannelsesinstitutioner kaldet Arkitekt- og designskoler - Ingeniørbranchens Forsknings- og Uddannelsesinstitutioner kaldet Universiteter og ingeniørhøjskoler Erhvervsakademier, VIA / UC og professionshøjskoler samt relaterede sekretariater kaldet Erhvervsakademier og professionshøjskoler Erhvervsuddannelsescentre og Byggeriets Uddannelsessekretariater kaldet Erhvervsrettede uddannelser Forsknings- og Vidensinstitutionerne, samt Vidensformidlingsinstitutionerne kaldet Vidensinstitutioner Institutionens kontaktoplysninger Navn: Adresse: Ansvarlig leder: Kontaktperson: Anden deltager: Anden deltager: Anden deltager: Dato: Underskrift:

2 Samarbejdsaftale af 13. januar 2011 for BVU*net Side 2 af 2 sider. 1. Deltagere i samarbejdet Mellem de af nærværende aftales underskrevne videns- og uddannelsesinstitutioner, er indgået nærværende samarbejdsaftale. På møde den 13. januar 2011 stiftede de i bilag A nævnte deltagere BVU*net. Med deltager forstås i nærværende samarbejde en institution eller et institut, som kan være offentlig eller privatejet. 2. Netværkssamarbejdets navn Netværkssamarbejdet for Byggeriets Videns- og Uddannelsesinstitutioner, kaldes i daglig tale for BVU*net. BVU*net er netværkssamarbejdets logotype og indgår i netværkssamarbejdets kommende domænenavn. 3. Samarbejdsperiode Nærværende samarbejdsaftale har en aftaleperiode på et 1 år fra 13. januar 2011 til 31. marts Det er bl.a. hensigten med samarbejdet, at få drøftet og udviklet en samarbejdsform og en blivende samarbejdsaftale, der kan være grundlag for samarbejdet i kommende år. 4. Mission og Vision: Det er BVU*nets mission at fremme paradigmeskiftet mod digitalisering af byggeriet, gennem et fællesgavnligt samarbejde mellem byggeriets vidensog uddannelsesinstitutioner. BVU*net ønsker at fremme paradigmeskiftet for at dette skifte kan øge byggeriets produktivitets-, konkurrence- og effektiviseringsevne. Det er BVU*nets vision er: At styrke netværksdeltagernes uddannelser, kompetencer og muligheder for at tilbyde læring, grund- og efteruddannelse til lærlinge, bygningsarbejdere, studerende og byggeriets parter gennem samarbejde og fælles indsats. At styrke netværksdeltagernes formidling af viden, forskning, resultater, innovation og udvikling gennem samarbejde og fælles indsats. Netværksdeltagernes samarbejde med byggeriets øvrige parter herom skal gennem digitaliseringen bidrage til et bedre, mere innovativt og konkurrencedygtigt byggeri. 5. Målsætning Det er BVU*nets mål at etablere et netværk, og gennem dette at kvalificere de enkelte netværksdeltagere angående digitalisering af byggeriet gennem vidensdelende aktiviteter og fælles opfattelse af begreber og terminologi; for derved at fremme anvendelse, udvikling, formidlingen, forskningen, uddannelsen og formidlings-/undervisningsmateriale angående paradigmeskiftet mod digitalisering af byggeriet. Dette fordrer en tværfaglig opfattelse af den fagspecifikke digitale begrebsverden.

3 Det er ligeledes BVU*nets mål at støtte op om deltagernes aktiviteter i at uddanne, efteruddanne og videreuddanne personer, der er målrettet mod det digitale paradigmeskifte gennem en samordning og koordinering af formidling og uddannelse, samt at give BVU*net s deltagerne øget mulighed for at deltage i de udviklingsprojekter som udbydes. Side 3 af 2 sider. Ligeledes er det BVU*nets mål at netværkssamarbejdet gennem fælles aftaler og ansøgninger på området, skaber og gennemfører projekter, samt at netværkssamarbejdet praktiserer vidensdeling, med det formål at opnå en effekt for byggeriet og for deltagerne i netværkssamarbejdet. 6. Organisation Det er muligt for alle byggeriets videns- og uddannelsesinstitutioner at blive optaget og indgå som deltager i netværkssamarbejdet BVU*net. Ligeledes kan organisationer, der i udlandet har anerkendelse som en videns- og uddannelsesinstitution, indgå som deltager i netværkssamarbejdet BVU*net. Netværkssamarbejdet er organiseret i BVU*net i henhold til organisationsdiagrammet bilag B og C. Organisationen BVU*net er sammensat af byggeriets videns- og uddannelsesinstitutioner i følgende institutionskategorier: 1. Arkitektbranchens Forsknings- og Uddannelsesinstitutioner kaldet Arketekt- og designskoler 2. Ingeniørbranchens Forsknings- og Uddannelsesinstitutioner kaldet Universiteter og ingeniørhøjskoler 3. Erhvervsakademier, VIA / UC og professionshøjskoler samt relaterede sekretariater kaldet Erhvervsakademier og professionshøjskoler 4. Erhvervsuddannelsescentre og Byggeriets Uddannelsessekretariater kaldet Erhvervsrettede uddannelser 5. Forsknings- og Vidensinstitutionerne, samt Vidensformidlingsinstitutionerne kaldet Vidensinstitutioner Nærværende organisation er gældende denne samarbejdsaftales aftaleperiode. I det første år er det et af BVU*nets vigtigste opgaver at få drøftet og aftalt en organisation, der kan være gældende for netværkssamarbejdets kommende år. Enhver institution / institut kan lade sig repræsentere af et antal ansatte faglige medarbejdere. Disse medarbejdere repræsenterer institutionen / instituttet med en kontaktperson og dennes substitut / substitutter. Netværkssamarbejdet organiserer sig det første år med et Koordineringsråd bestående af to kontaktpersoner eller disses substitutter fra hver af de fem institutionskategorier samt to observatører uden stemmeret, der repræsenterer uddannelses- og vidensinstitutioner i Videncentret. I daglig tale kaldes Koordineringsrådet for KR.

4 Det første år består KR således af 10 personer, samt 2 observatører, som er udpeget til at repræsentere netværkssamarbejdet af de enkelte institutionskategorier. Side 4 af 2 sider. I det første år afholder KR min. 3 møder, til fremlæggelse af fremtidige organiseringsforslag og til fremlæggelse af igangsatte eller gennemførte udviklingsaktiviteter. KR konstituerer sig ved første møde efter stiftelsen med en formand og en sekretær for rådet, og de vælges ved simpelt flertal blandt de fremmødte medlemmer. Der kan kun vælges en formand, der er medlem af KR. Som sekretær vælges en person, der deltager i BVU*net. Sekretæren behøver ikke at være medlem af KR. Formanden skal agere uvildigt, uden egeninteresser eller privatretlige interesser i netværkssamarbejdet BVU*net. Sekretæren og/eller KR har den daglige kontakt til deltagerne på en projektweb eller lignende kommunikationsplatform oprettet til BVU*net og dennes aktiviteter. Samarbejde og projektarbejder gennemføres på tilsvarende vis. Projektwebben eller lignende kommunikationsplatform administreres af KR s sekretær. Der afholdes 2 årlige møder for BVU*nets medlemmer hhv. umiddelbart efter sommerferien 2011 og primo januar Datoerne meddeles senest 1 måned inden mødet, og dagsorden fremsendes senest 2 uger inden mødet. Punkter til dagsorden sendes til sekretariatet senest 3 uger inden mødet. Hver af netværkssamarbejdets deltagere udfører deres aktiviteter i BVU*net frivilligt og uden økonomiske omkostninger for BVU*net. BVU*net har ikke organisatorisk, økonomisk og fagligt rettigheder overfor den enkelte deltagers i forhold til dennes sædvanlige forpligtelser og daglige arbejde i den deltagende institution. Hver af institutionskategorierne er frit stillet til at etablere eget netværk eller projektarbejder internt mellem kategoriens institutioner/institutter. 7. Samarbejdsform KR understøtter samarbejdsprojekter mellem medlemmer samt sikring af formidling af viden og erfaring til og fra disse projekter og til deltagerne. KR sikrer, at der udarbejdes arbejdsgange for KR, institutionsgrupper og samarbejdsprojekter, og de støtter dem i deres daglige arbejde og udvikling. KR kan tage initiativ til og koordinere et projekt og søge sponsor/sponsorer til projektet. Tilsvarende kan deltagere på egen hånd tage initiativ til projekter og etablere et samarbejde herom med KR. Den enkelte netværksdeltager kan efter individuel aftale trække på BVU*net deltagernes kompetencer og ekspertiser i forbindelse med udvikling, formidling, undervisning osv.

5 Individuelt fagligt samarbejde kan eksempelvis ske ved at antage den pågældende institution til et specifikt udviklings-, formidlings- og/eller undervisningsarbejde, idet der indgås nærmere individuel aftale mellem den institution der er opdragsgiver og den institution der er udførende. Side 5 af 2 sider. Når et projekt skal etableres forud for en konkret gennemførelse, er det de involverede institutioner / institutter, der indgår bindende aftaler om projektorganisering, ansvarsfordeling, økonomi, projektresultater, mv., herunder i forhold til en eventuel ekstern part. 8. Beslutningskompetence Beslutninger i KR træffes ved simpelt flertal blandt de fremmødte medlemmer. Dog kræves tilstedeværelse af 50 % af KR s medlemmer for at KR er beslutningsdygtigt. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme udslagsgivende. 9. Indmeldelse og udmeldelse Indmeldelse i netværkssamarbejdet BVU*net sker ved underskrift af nærværende samarbejdsaftale. KR godkender etableringen af BVU*net. Nye indmeldelser i BVU*nets første år, sendes til BVU*nets sekretær, der videresender anmodningen til behandling og beslutning i KR. Udmeldelse af netværkssamarbejdet BVU*net sker ved, at en institution / institut skriftligt og med 3 måneders varsel meddeler, at man ønsker at udtræde af netværkssamarbejdet. Dette sker overfor BVU*nets sekretær. 10. Rettigheder Den udtrædende institution / institut fraskriver sig rettigheder til evt. udarbejdet materiale til BVU*net, herunder eventuelle ophavsrettigheder. Rettigheder til materiale udarbejdet til en anden institution / institut i netværkssamarbejdet påvirkes ikke af en evt. udmeldelse af den institution / institut, der har udarbejdet materialet. 11. Økonomi Netværkssamarbejdet bygger som udgangspunkt på deltagernes frivillige indsats og udgifter til deltagelsen påhviler de enkelte institutioner/institutter. Et nærmere fælles økonomisk grundlag kan dog etableres ved eksempelvis: Bidrag fra samarbejdsprojekter, efter nærmere retningslinjer godkendt af KR og deltagerne Særskilt bevilling fra eksempelvis fonde eller refusion af udgifter fra offentlige fonde Kontingentbidrag fra deltagerne efter nærmere udarbejdede retningslinjer godkendt af KR og deltagerne.

6 12. Budget og regnskab for BVU*net KR kan udarbejde et budget for eget koordineringsarbejde og for sekretariatets arbejde, som dækker det første år, hvis omkostninger kan finansieres og de involverede institutioner godkender det. Side 6 af 2 sider. KR kan udarbejde et forslag til budget, regnskabsår, regnskabsprocedure for BVU*net, som dækker andet år. Forslaget til budget m.m. for andet år skal forelægges og godkendes senest i forbindelse med BVU*net mødet i januar Ændringer og ophør KR behandler forslag om ændringer og godkender ophør af BVU*net. Beslutning om opløsning af samarbejdet træffes ved et kvalificeret flertal af de deltagende institutioner / institutter. Ved netværkssamarbejdet BVU*nets ophør fordeles aktiver ligeligt mellem de deltagende institutioner / institutter.

7 Bilag A: Stiftere af BVU*net den 13. januar 2011 Side 7 af 2 sider. Navn 1 Arkitekt- og designskoler Christian Bolding Jens Joel Lars Klint Daniel Skafte-Pedersen 2 Universiteter og ingeniørskoler Kaj A. Jørgensen Kjeld Svidt Jan Karlshøj Flemming Vestergaard Niclas Andersson Sten Bonke Christian Koch Lisbeth Lindbo Larsen Mads Carlsen 3 Erhvervsakademier Steen Kildesgaard Claudio Testa Gunnar Eriksen Asthon Funck Lars Fredslund Kirsten Nielsen 4 Erhvervsuddannelser Jan Ejlerskov Petersen 5 Vidensinstitutioner Niels Haldor Bertelsen Nils Lykke Sørensen Lars Tangaa-Andersen Asbjørn Levring Institution AAA/EVAA Arkitektskolen Aarhus, Efter- og Videruddannelsen AAA/EVAA Arkitektskolen Aarhus, Efter- og Videruddannelsen Kunstakademiets Arkitektskole Kunstakademiets Arkitektskole Aalborg Universitet, Institut for mekanik og produktion Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg DTU Byg DTU Byg DTU Management DTU Management Aarhus Universitet, Handels- og Ingeniørhøjskolen Ingeniørhøjskolen København UCN University College Nordjylland KEA Københavns Erhvervsakademi KEA Københavns Erhvervsakademi VIA University College, Horsens Byggeteknisk Højskole Erhvervsakademiet Lillebælt EUC Sjælland Byggeteknisk Højskole EUC Sjælland Byggeteknisk Højskole Byggeriets Uddannelser SBi SBi Byggecentrum TI Teknologisk Institut

8 Bilag B: Organisationsdiagram for BVU*net Side 8 af 2 sider. ORGANISATIONSDIAGRAM Koordineringsrådets medlemmer (KR) har til opgave at koordinere netværkssamarbejdet i overensstemmelse med målsætningen og virker igennem sine projektaktiviteter profilerende for BVU*net. KR's medlemmer er i det første år de medlemmer der udpeges ved stiftelsen. Efter første år vurderes KR s fremtidige organisering, arbejdsopgaver mv. Det er en del af BVU*nets arbejdsopgave det første år at få udredt en fornuftig organisation herunder en præcisering af KR. Sekretær (Sek) er en stabsfunktion og er ansvarlig for netværkssamarbejdets daglige virke. arbejder med de opgaver, som udstikkes af KR formand og KR's fællesbeslutninger. De enkelte institutioner/institutter (Ins-x) har ansvaret for de aktiviteter/projekter (opgaver) som udarbejdes for netværkssamarbejdet. Arbejder to eller flere institutioner/institutter sammen om aktiviteter/projekter, har den enkelte institution/institut ansvaret for egne arbejder og et pro-rate ansvar for projektets hele.

9 Bilag C: Samarbejdsdiagram for BVU*net Side 9 af 2 sider. SAMARBEJDSDIAGRAM: Samarbejdets organisering: Samarbejdet i BVU*net omfatter primært projekter, der organiseres med flere parter som illustreret med ovenstående figur. I de forskellige konkrete aktuelle projekter (fx projekt P1 ), kan de enkelte institutioner arbejde sammen efter samarbejdsaftaler, som følger de gældende regler for samarbejde mellem institutioner/ institutter. I eksemplet består projekt P1 af et samarbejde mellem Ins-1 + Ins-3 + Ins-5. P1 er en projektorganisation, baseret på netværkssamarbejdet BVU*net. På sigt er det forventningen at BVUnet er en part, der modtager henvendelser fra projekt opdragsgivere, og som på baggrund af en detaljeret kompetencekendskab til de enkelte institutioner/institutter, hjælper opdragsgiveren med at sammensætte de optimale spidskompetencer til det konkrete projekt (opgave). BVU*net kan deltage i koordinering af etablering et projekt, men kan IKKE deltage i driften af et projekt det kan alene en eller flere af deltagerne i netværkssamarbejdet BVU*net. Mellem opdragsgiver og de projektansatte institutioner/institutter udarbejdes en sædvanlig aftale, idet det forudsættes at projektet er en selvstændig projektorganisation og ikke en del af BVU*net. Det professionelle professionsansvar for opgaveløsninger er placeret i projektorganisationen efter dansk rets almindelige regler; og ikke i BVU*net.

Samarbejdsaftale af 13. januar 2011 for BVU*net

Samarbejdsaftale af 13. januar 2011 for BVU*net Samarbejdsaftale af 13. januar 2011 for BVU*net 1. Deltagere i samarbejdet Mellem de af nærværende aftales underskrevne videns- og uddannelsesinstitutioner, er indgået nærværende samarbejdsaftale. På møde

Læs mere

Stiftelse af BVUnet.dk torsdag den 13. januar 2011 - referat

Stiftelse af BVUnet.dk torsdag den 13. januar 2011 - referat BVUnet.dk Netværkssamarbejdet for Byggeriets Videns- og Uddannelsesinstitutioner Stiftelse af BVUnet.dk torsdag den 13. januar 2011 - referat Tid: Torsdag den 13. januar 2011, kl. 10:00-14:00 Sted: Danmarks

Læs mere

Koordineringsrådsmøde 1 (KR1) 15. marts 2011 - referat

Koordineringsrådsmøde 1 (KR1) 15. marts 2011 - referat BVUnet.dk Netværkssamarbejdet for Byggeriets Videns- og Uddannelsesinstitutioner Koordineringsrådsmøde 1 (KR1) 15. marts 2011 - referat Tid: Tirsdag den 15/3 2011, kl. 10.00-14.00 Sted: Syddansk Erhvervsskole

Læs mere

Kontaktliste BVU*net 01.07.2011 Navn Institution Position/arbejdsopgaver Telefon Email Til stede 13.01.2011

Kontaktliste BVU*net 01.07.2011 Navn Institution Position/arbejdsopgaver Telefon Email Til stede 13.01.2011 Koordineringsrådet: Elsebeth Terkelsen AAA/EVAA Arkitektskolen Aarhus, Efter- og Videruddannelsen Leder af Efteruddannelsen, Arkitekt MAA 8936 0150 Elsebeth.terkelsen@aarch.dk Lars Klint Kunstakademiets

Læs mere

UDKAST: REFERAT: Medlemsmøde 2 den 30. august 2011 i Horsens

UDKAST: REFERAT: Medlemsmøde 2 den 30. august 2011 i Horsens UDKAST: REFERAT: Medlemsmøde 2 den 30. august 2011 i Horsens Tid: Tirsdag den 30. august 2011, kl. 13.00-16.00 Sted: VIA University College, Chr. M. Østergaards Vej 4, 8700 Horsens Vært: Uddannelseschef

Læs mere

Koordineringsrådets opgaveliste ajourført for hver KR-møde

Koordineringsrådets opgaveliste ajourført for hver KR-møde Koordineringsrådets opgaveliste ajourført for hver KR-møde Opgavelisten er udarbejdet i tilknytning til beslutninger i Koordineringsrådet (KR), og den opdateres løbende og viser de enkelte opgavers stade.

Læs mere

Koordineringsrådet: Møde 4 København 07/12-2011 - Referat

Koordineringsrådet: Møde 4 København 07/12-2011 - Referat Koordineringsrådet: Møde 4 København 07/12-2011 - Referat Tidspunkt: 07. december 2011, kl. 10:00-14:00 Sted: Vært: Deltagere: Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering,

Læs mere

Koordineringsrådet: Rådsmøde 3 Aalborg 18/ REFERAT (forslag)

Koordineringsrådet: Rådsmøde 3 Aalborg 18/ REFERAT (forslag) Koordineringsrådet: Rådsmøde 3 Aalborg 18/8 2011 REFERAT (forslag) Tidspunkt: 18. august 2011, kl. 10:00-14:00 Sted: Vært: Aalborg University Department of Mechanical and Manufacturing Engineering Fibigerstræde

Læs mere

Bestyrelsesmøde 3 København - REFERAT

Bestyrelsesmøde 3 København - REFERAT Bestyrelsesmøde 3 København - REFERAT Tidspunkt: Tirsdag den 27. august 2013, kl. 10:00-13:00 Sted: Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) Aalborg Universitet København (AAU) A. C. Meyers Vænge 15 2450

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4 København - REFERAT

Bestyrelsesmøde 4 København - REFERAT Bestyrelsesmøde 4 København - REFERAT Tidspunkt: Onsdag den 27. november 2013, kl. 10:00-12:00. Sted: Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) Aalborg Universitet København (AAU) A. C. Meyers Vænge 15 2450

Læs mere

Kontaktliste BVUnet.dk V6 13.02.2012 Nr.: Navn Institution Position/arbejdsopgaver Telefon Email Til stede

Kontaktliste BVUnet.dk V6 13.02.2012 Nr.: Navn Institution Position/arbejdsopgaver Telefon Email Til stede Koordineringsrådet: 01 Per Kortegaard Arkitektskolen Aarhus Lektor, Arkitekt MAA, formand for AAA s IT udvalg 89360286 86173132 Per.Kortegaard@aarch.dk 02 Lars Klint Kunstakademiets Arkitektskole Lektor,

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

BVU*net kompetencegruppe og forslag til spørgeramme

BVU*net kompetencegruppe og forslag til spørgeramme BVU*net Projekt 3 Renoveringsuddannelse BVU*net kompetencegruppe og forslag til spørgeramme BVU*net samarbejder med Advice om analyse af undervisning og kompetencer i bygningsrenovering på de forskellige

Læs mere

Koordineringsrådet møde 7 København 28/8 2012

Koordineringsrådet møde 7 København 28/8 2012 Koordineringsrådet møde 7 København 28/8 2012 REFERAT: Tidspunkt: 28. august 2012, kl. 10:00-14:00 Sted: Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) Aalborg Universitet København Frederikskaj 12, 2. sal, lokale

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus

Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus Vedtægter for Student Association at the Department of Information Studies, University of Aarhus Revideret: 3. november 2010 1 Foreningen Foreningen Student Association at the Department of Information

Læs mere

Vedtægter for Negoti Connect

Vedtægter for Negoti Connect Vedtægter for Negoti Connect 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Negoti Connect. 1.2. Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Foreningens formål 2.1. Foreningen er en non profit forening, hvor formålet

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 17. generalforsamling den 25. marts 2015. Navn, hjemsted, stiftelse

Læs mere

Vedtægter for Negoti Connect

Vedtægter for Negoti Connect Vedtægter for Negoti Connect 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Negoti Connect. 1.2. Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Foreningens formål 2.1. Foreningen er en non profit forening, hvor formålet

Læs mere

Dansk Initiativ for Etisk Handel. Vedtægter

Dansk Initiativ for Etisk Handel. Vedtægter Dansk Initiativ for Etisk Handel Vedtægter Vedtægter for Medlemsorganisationen Dansk Initiativ for Etisk Handel 1. Navn og hjemsted Medlemsorganisationens navn er Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH).

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN

VEDTÆGTER for FORENINGEN VEDTÆGTER for FORENINGEN CENTER for UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 14. generalforsamling den 22. marts 2012. 2 VEDTÆGTER for FORENINGEN

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016

Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016 Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016 Side 1 / 6 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING NAVN OG AFGRÆNSNING 1. Selskabets navn er Selskab for Evidensbaseret Coaching af Dansk Psykolog Forening. Stk. 2. Selskabet er oprettet i medfør af love

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2. Formål Foreningen Vestdansk

Læs mere

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans 1 - Navn Foreningens navn er Dansk Forum for Mikrofinans. 2 Formål Dansk Forum for Mikrofinans har til formål at bidrage til at øge kvaliteten og omfanget af den

Læs mere

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Revideret 5. maj 2010 1 Foreningen Organisation for Digitalt Design studerende (ODDS) er en i alle henseender uafhængig,

Læs mere

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business

Læs mere

Vedtægter for. Cigrés danske nationalkomite

Vedtægter for. Cigrés danske nationalkomite Dok. ansvarlig: JSC Sekretær: - Sagsnr: s2018-038 9. januar 2019 Vedtægter for Cigrés danske nationalkomite 1. Navn, selskabsform og hjemsted 1.1. Cigrés danske nationalkomite er en forening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Studenterhus Odense

Vedtægter for Studenterhus Odense Vedtægter for Studenterhus Odense Dato for ikrafttræden: 13. juni 2013 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Studenterhus Odense og har hjemsted i Odense Kommune. I daglig tale også kaldet Studenterhus

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Foreningens hjemsted er København FORMÅL 2 Foreningens formål er: administrere GS1 systemet i Danmark med udgangspunkt i behovene

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV Foreningen ITMV blev etableret ved stiftende generalforsamling VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV 1 NAVN, HJEMSTED MV. 1.1. Foreningens navn er I Tråd Med Verden, forkortet ITMV 1.2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Uddannelse i cunecostandarder og -værktøjer

Uddannelse i cunecostandarder og -værktøjer Uddannelse i cunecostandarder og -værktøjer Del 1: Strategi, metode og udviklingsmål for implementering på skoler SBI 2013:18 Uddannelse i cunecostandarder og -værktøjer Del 1: Strategi, metode og udviklingsmål

Læs mere

Vedtægter - godkendt ved generalforsamlingen 2007

Vedtægter - godkendt ved generalforsamlingen 2007 Vedtægter - godkendt ved generalforsamlingen 2007 1 Introduktion Foreningens navn er Dansk Projektledelse, som kan forkortes til DPL. Foreningens internationale navn er " Danish Project Management Association".

Læs mere

Vedtægter for Dansk Svejseteknisk Landsforening. 1 Navn og hjemsted

Vedtægter for Dansk Svejseteknisk Landsforening. 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Dansk Svejseteknisk Landsforening 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er "Dansk Svejseteknisk Landsforening" 1.2 Foreningens hjemsted er Brøndby Kommune 1.3 Såfremt foreningens hovedkontor

Læs mere

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster,

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, 19.12.2016 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Sammen om Lolland-Falster. Foreningens hjemsted er Lolland og Guldborgsund Kommuner. 2 Formål 2.1 Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for foreningen Pårørende i Danmark

VEDTÆGTER. for foreningen Pårørende i Danmark VEDTÆGTER for foreningen Pårørende i Danmark Vedtaget på den stiftende generalforsamling 31. maj 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Pårørende i Danmark. Stk. 2. Foreningen arbejder for

Læs mere

Vedtægter godkendt ved generalforsamlingen 2014

Vedtægter godkendt ved generalforsamlingen 2014 Vedtægter godkendt ved generalforsamlingen 2014 1 Introduktion Foreningens navn er Dansk Projektledelse, som kan forkortes til DPL. Foreningens internationale navn er "Danish Project Management Association"

Læs mere

Vedtægt for foreningen Havet og Fjordens Hus. Vedtaget

Vedtægt for foreningen Havet og Fjordens Hus. Vedtaget Vedtægt for foreningen Havet og Fjordens Hus. Vedtaget 24.8.2016 1: Foreningen Foreningens navn er Havet og Fjordens Hus. Foreningen er stiftet i Thorsminde den 2.5.2015, og har hjemsted i Holstebro Kommune.

Læs mere

Foreningens vedtægter

Foreningens vedtægter Foreningens vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Den Danske Vedligeholdsforening, som kan forkortes DDV. Over for udlandet benævnes foreningen Danish Maintenance Society. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen Dansk Projektledelse

Vedtægter for foreningen Dansk Projektledelse Vedtægter for foreningen Dansk Projektledelse 1 Introduktion Foreningens navn er "Dansk Projektledelse", som kan forkortes til DPL. Foreningens internationale navn er "Danish Project Management Association"

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Destination Sønderjylland

Vedtægter. for. Foreningen Destination Sønderjylland Jura og Byrådssekretariatet Udkast 3-11-2014 Sags nr.: 14/42287 Vedtægter for Foreningen Destination Sønderjylland 1. Navn, hjemsted 1.1 Foreningens navn er Destination Sønderjylland 1.2 Foreningen har

Læs mere

for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1 Foreningens navn er MedTech Innovation Consortium.

for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1 Foreningens navn er MedTech Innovation Consortium. Advokatpartnerselskab Bilag 1 til indkaldelse af 28. november 2014 Martin Lavesen Advokat 28. november 2014 J.nr. 295061-BHA VEDTÆGTER for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DIRA Dansk Robot Netværk Danish Industrial Robot Association

VEDTÆGTER FOR DIRA Dansk Robot Netværk Danish Industrial Robot Association VEDTÆGTER FOR DIRA Dansk Robot Netværk Danish Industrial Robot Association Indhold 1 NAVN OG STED... 2 2 IDÉGRUNDLAG OG FORMÅL... 2 3 INDSATSOMRÅDER OG HOVEDAKTIVITETER... 2 4 MEDLEMMER... 3 5 ØKONOMI...

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne

Vedtægter for Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne Vedtægter for Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne. Selskabets navn

Læs mere

VEDTÆGTER Maj 2016 (genbehandlet uden ændringer maj 2017) Staalcentrum Processing Equipment for the Food Industry

VEDTÆGTER Maj 2016 (genbehandlet uden ændringer maj 2017) Staalcentrum Processing Equipment for the Food Industry VEDTÆGTER Maj 2016 (genbehandlet uden ændringer maj 2017) Staalcentrum Processing Equipment for the Food Industry I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Foreningens navn er Staalcentrum Processing Equipment

Læs mere

UUUC og UU47 Lederforsamlingen To foreninger som knytter Danmarks UU centre sammen

UUUC og UU47 Lederforsamlingen To foreninger som knytter Danmarks UU centre sammen & UUUC og UU47 Lederforsamlingen To foreninger som knytter Danmarks UU centre sammen Formålet med de to foreninger er at skabe klarhed mellem UU-ledernes politiske arbejde i Lederforsamlingen af de 47

Læs mere

VEDTÆGTER. Staalcentrum Processing Equipment for the Food Industry

VEDTÆGTER. Staalcentrum Processing Equipment for the Food Industry VEDTÆGTER Staalcentrum Processing Equipment for the Food Industry I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Foreningens navn er Staalcentrum Processing Equipment for the Food Industry. Herefter benævnt Staalcentrum.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Key2Green

VEDTÆGTER. for. Key2Green 9. maj 2011 VEDTÆGTER for Key2Green Navn, hjemsted og formål 1. Navn Foreningens navn er Key2Green. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Odense kommune. 3. Formål Foreningens formål er at styrke danske

Læs mere

Vedtægter IQ godkendt d. 26. november 2015

Vedtægter IQ godkendt d. 26. november 2015 Byrådssekretariatet Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Vedtægter IQ godkendt d. 26. november 2015 1. december 2015 Vedtægter

Læs mere

Vedtægter Danske Bestyrelsesadvokater

Vedtægter Danske Bestyrelsesadvokater Bestyrelsesadvokater Vedtægter Danske Bestyrelsesadvokater En professional, kompetent og velfungerende bestyrelse er vigtig for ethvert selskab uanset størrelse og branche. Danske Bestyrelsesadvokater

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER V E D T Æ G T E R for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER 2010 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Brancheforeningen for Reklameartikler. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for brancheorganisationen AquaCircle

Vedtægter for brancheorganisationen AquaCircle Vedtægter for brancheorganisationen AquaCircle 1: Navn og Hjemsted 2: Formål Organisationens navn er AquaCircle - Videncenter for recirkulationsteknologi i akvakultur. Organisationen er den 10. februar

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Vedtægter for Spejderne Stiftelse De fem internationalt anerkendte spejderkorps i Danmark og Sydslesvig: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark 1. Navn, hjemsted, baggrund og formål Stk. 1: Foreningens navn er Fortællere i Danmark. Foreningens hjemsted er Odense. Fortællere i Danmark er en forening

Læs mere

Vedtægter for Greater Copenhagen EU Office

Vedtægter for Greater Copenhagen EU Office Vedtægter for Greater Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business School

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lyngby-Taarbæk Vidensby, og foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Formål og opgaver Foreningens formål

Læs mere

Forening af Frivillige Ergoterapeutstuderende (FAFE) pr. 1. februar 2012

Forening af Frivillige Ergoterapeutstuderende (FAFE) pr. 1. februar 2012 Forening af Frivillige Ergoterapeutstuderende (FAFE) pr. 1. februar 2012 Kapitel 1 - Navn og hjemsted. 1 Navn Foreningen Af Frivillige Ergoterapeutstuderende, dagligt kaldet FAFE. 2 Stiftere FAFE er stiftet

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København Vedtægter for Foreningen Veteranhjem København 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen Veteranhjem København. 1.2 Foreningens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål

Læs mere

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen).

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Vedtægter for Den Selvejende Institution, Aarhus Scenekunstcenter 1 Navn, hjemsted og tilsyn Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Institutionen er stiftet af Aarhus

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker 1 Foreningens navn Foreningens navn er Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker. 2 Formål Foreningens formål er at sikre, at

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Dansk Solvarme Forening (DSF)

Dansk Solvarme Forening (DSF) 14. januar 2014 VEDTÆGTER FOR Dansk Solvarme Forening (DSF) NAVN OG HJEMSTED Stk. 2: 1. Foreningens navn er: Dansk Solvarme Forening - (DSF) Foreningen har hjemsted på Foreningens sekretariats adresse

Læs mere

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne Maj 2016 Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne. Foreningens hjemsted er København. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935.

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN 1 NAVN OG HJEMSTED. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. Korpset er en selvejende institution og er hjemmehørende i Roskilde

Læs mere

V E D T Æ G T E R pr

V E D T Æ G T E R pr Foreningen Sports College Gladsaxe Gladsaxevej 200 2860 Søborg CVR- nr. 30099575 V E D T Æ G T E R pr. 15.10.2013 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sports College Gladsaxe. 2 Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lyngby-Taarbæk Vidensby, og foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Formål og opgaver Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter Hedeland Golfklub

Vedtægter Hedeland Golfklub Vedtægter Hedeland Golfklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Klubben er stiftet den 27. maj 1980. 2. Formål Det er klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013)

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) 1 Navn og hjemsted Sektionens navn er Dansk Byggeri Stilladssektionen, med hjemsted hos Dansk Byggeri i København. 2 Formål Sektionen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning VEDTÆGTER for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Læs mere

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk et fornyelses- og menighedsnetværk 1 Navn Oase-bevægelsen i Danmark er stiftet den 25. august 1989 i Århus. Efter fusion med Dansk Oases Menighedsnetværk er navnet på bevægelsen fra 4. januar 2002 "Dansk

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Partnerskabet Det Digitale Turisme Danmark

Vedtægter for foreningen Partnerskabet Det Digitale Turisme Danmark Vedtægter for foreningen Partnerskabet Det Digitale Turisme Danmark 1. Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er Partnerskabet Det Digitale Turisme Danmark (i det følgende Partnerskabet ). 2. Formål

Læs mere

Vedtægter. Danish Water Forum - DWF Et bredt dansk vandnetværk. Foreningens navn er Danish Water Forum, forkortet DWF

Vedtægter. Danish Water Forum - DWF Et bredt dansk vandnetværk. Foreningens navn er Danish Water Forum, forkortet DWF Vedtægter Danish Water Forum - DWF Et bredt dansk vandnetværk 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danish Water Forum, forkortet DWF Foreningens hjemsted er sekretariatets adresse. 2 Formål Styrkelse

Læs mere

Sidst revideret den 22. februar 2001. Vedtægter for. Lykeion. - tværfaglig begrebsdannelse og terminologi

Sidst revideret den 22. februar 2001. Vedtægter for. Lykeion. - tværfaglig begrebsdannelse og terminologi Sidst revideret den 22. februar 2001 Vedtægter for Lykeion - tværfaglig begrebsdannelse og terminologi 2 1. Navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Foreningens navn er: Lykeion tværfaglig begrebsdannelse og terminologi.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aktivhuset Selmersbo (i det følgende kaldet Selmersbo) og dens hjemsted er Hørsholm Kommune på adressen Selmersvej

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

2. Formål: 3. Medlemskab:

2. Formål: 3. Medlemskab: VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN MUSIK & UNGDOM 1. Navn: Organisationens navn er. s hjemsted er Københavns Kommune. er medlem af Dansk Ungdoms fællesråd (DUF) og Jeunesses Musicales International (JMI).

Læs mere

Vedtægter for Foreningen AquaCircle Videncenter for recirkulationsteknologi i akvakultur

Vedtægter for Foreningen AquaCircle Videncenter for recirkulationsteknologi i akvakultur Vedtægter for Foreningen AquaCircle Videncenter for recirkulationsteknologi i akvakultur Vedtægter for AquaCircle 1: Navn og Hjemsted 2: Formål Foreningens navn er AquaCircle - Videncenter for recirkulationsteknologi

Læs mere

1. Navn 1.1 Foreningens navn er MeetDenmark Dansk Erhvervs- og Mødeturisme ( Foreningen )

1. Navn 1.1 Foreningens navn er MeetDenmark Dansk Erhvervs- og Mødeturisme ( Foreningen ) Vedtægter for foreningen MeetDenmark - Dansk Erhvervs- og Mødeturisme 1. Navn 1.1 Foreningens navn er MeetDenmark Dansk Erhvervs- og Mødeturisme ( Foreningen ) 2. Hjemsted 2.1 Foreningen har adresse og

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Klub vedtægter Revideret

Klub vedtægter Revideret Klub vedtægter Revideret 2015.04.21 Klub vedtægter Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer med erhvervserfaring, der i fællesskab arbejder med at fremme kvinders

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANMARKS SKATTEADVOKATER

VEDTÆGTER. for DANMARKS SKATTEADVOKATER VEDTÆGTER for DANMARKS SKATTEADVOKATER 1. Navn og formål 1.1. Foreningens navn er: Danmarks Skatteadvokater. Foreningens binavne er: 1) Foreningen af Skatteadvokater i Danmark og 2) Danske Skatteadvokater

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem University College Sjælland og Aalborg Universitet

Samarbejdsaftale mellem University College Sjælland og Aalborg Universitet September 2012 Samarbejdsaftale mellem University College Sjælland og Aalborg Universitet Denne samarbejdsaftale er gældende mellem University College Sjælland (refereres til som UCSJ i det følgende) og

Læs mere

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1/6 Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1 Navn Partnerskabets navn er Partnerskab for Termisk Forgasning. Partnerskabet er stiftet som en forening i 2014 og er hjemmehørende i Danmark. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere