willis insurance pool

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "willis insurance pool"

Transkript

1 WIP willis insurance pool

2 willis insurance pool vi skaber overblik En af de væsentligste værdier i Willis er vigtig heden af at være proaktive for herigennem at skabe overblik og merværdi for vores kunder. Det handler kort sagt om at være på forkant med situa tionen, således at der allerede er taget stilling til risici, forsikrings løsninger og optimal rådgiv ning til vores kunder før behovet reelt opstår. Dette sikrer vi sammen med vores kunder gennem grundige analyser og optimalt tilpas sede løsninger. unik løsning På baggrund heraf har vi taget udgangspunkt i et meget stort antal virksomheders traditionelle og van ske lige problemstillinger ved indhentning af konkurrerende tilbud på deres forsikrings program, her under efterfølgende service og administration, og vi har skabt en unik Willis-løsning til forsikrings markedet; en løsning som også kan komme netop din virksom hed til gode. Konceptet Willis Insurance Pool er et koncept direkte rettet mod danske virksomheder inden for næsten alle brancher uanset størrelse og er baseret på en professionel mar keds undersøgelse, hvad angår såvel dækning, pris som administration. Med markedets største ind købs power har Willis foretaget undersøgelsen, således at den sam lede kundemasse i forsikrings selskabernes øjne bliver betragtet som én kunde, der blot adskiller sig i virksomhedstyper og geografi. Hvad betyder det for dig? Du får tilbudt en grundig analyse af din virk som hed og optimale forsikringsdækninger til særdeles attrak tive priser med bredt dækkende forsikringsbetingelser til fordel for dig og din virksomhed, når skaden ind træffer. Også på den administrative front har vi tænkt i nye baner til gavn for vores kunder, hvor du f.eks. ikke længere skal afvente policer fra forsikrings selska ber ne, men i stedet for får policecertifikater fra Willis tilpasset netop din virksomhed. Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder denne unikke Willis-løsning, og vi er ret sikre på, at du også vil blive begejstret for den merværdi, som vi herigennem kan tilføre din virksomhed.

3 professionelt overblik Et enestående koncept Med baggrund i et ønske om en bedre udnyttelse af vores kunders ressourcer samt en optimering af de administrative processer, bredere dækningsomfang og lavere omkostning til forsikring, har Willis udarbejdet et kundeorienteret koncept for ca. 90% af alle virksomheder i Danmark, som er enestående for markedet. Willis er den største indkøber af forsikring i Danmark, og det kan vores kunder drage stor fordel af, da det kan sikre virksomheden optimale indkøbsbetingelser i form af bedre forsikringsprodukter og lavere forsikringsomkostninger. Tryghed, sikkerhed og økonomisk fordel Konceptet er baseret på en markedsundersøgelse foretaget blandt alle Willis' kunder, hvor grundlæggende ønsker og behov er blevet kortlagt og derefter udbudt til samtlige forsikringsselskaber i Danmark. Det har blandt andet resulteret i følgende: Professionelt set-up Omfatter en meget stor del af markedet Willis overtager en del af administrationen og skadeshåndteringen Merværdi til virksomheden Willis tilfører virksomheden merværdi på følgende områder: Forsikringsfinansiering købes til markedets mest konkurrencedygtige priser Forsikringsdækning leveres på markedets bedste vilkår Mulighed for at benytte Willis' internationale netværk Professionelle ledelsesværktøjer Relevant rapportering til direktion og bestyrelse Ledelsen holdes orienteret om udviklingen på forsikringsmarkedet Stærkere forhandlingsposition ved fælles forsikringsindkøb Frihed til implementering af langsigtet strategi for risk management Større handlefrihed ved skærpelser på forsikringsmarkedet Assistance og rådgivning ved skader Lettelser i den daglige administration Sikkerhed for faste kontaktpersoner og rådgivning Mindre administration enkel tilbudsgivning, certifikatløsning (ingen policer) Brede dækninger Brede wordings/forsikringsbetingelser på stort set alle områder Lavere forsikringspræmier Kort sagt: tryghed, sikkerhed, økonomisk fordel og sidst, men ikke mindst overblik.

4 risikoanalyse Overblik med værktøjer Willis benytter sig af en række af markedets bedste analyseværktøjer for at sætte risici i system og for at skabe et overblik, der gør det muligt at prioritere indsatsen: Er virksomheden i særlig risiko? Skal virksomheden selv tage risikoen? kan virksomheden eliminere risikoen? Skal virksomheden forsikre risikoen bort? har din virksomhed brug for forsikring? Vi hjælper dig med at få overblik over forsikringens dækningsomfang: policecertifikat erstatter policen Willis gennemgår din virksomhed og vurderer, om den opfylder kravene for at træde ind i konceptet og opnå de særlige fordele. Vi udsteder herefter et policecertifikat, der beskriver dine forsikringer og vilkår på den måde skal du ikke vente længe på at få en police, der ofte er besværlig at læse og forstå. bygning/løsøre/driftstab erhvervs-/produktansvar Forhandler-/vækstedsansvar Transport Arbejdsskade Motorkøretøjer Direktions- og bestyrelsesansvar Diskrimination Kriminalitet Kidnapning Erhvervsrejser Gruppeulykke Sikkerhed med rådgivning Det bedste, du kan gøre for din virksomhed, er at få råd, der kan forhindre, at skaderne overhovedet sker.

5 BESLUTNINGSOPLÆG Professionel løsning Beslutningsoplægget er selve tilbudsgivningen baseret på de valgte forsikringsafdækkede risici herunder: beskrivelse af forsikringsselskaberne, der indgår i konceptet årligt forsikringsbudget beskrivelse af dækning med opdelte præmier Sammenligning med fornyelsestilbud i eksisterende forsikringsselskab Konklusion og anbefaling fra Willis Dine beslutninger Det er vores kunder, der træffer beslutningerne, herom er der ingen tvivl. Willis opstiller valgmulighederne og fjerner det overflødige. Vi skaber på den måde et overblik, der gør det nemmere at træffe de rigtige beslutninger. Vores kunder får uddybende dokumentation for de beslutninger, som de har truffet på et korrekt forsikringsfagligt grundlag. FORSIKRINGS- LEVERANDØRER Willis samarbejder med stort set alle forsikringsselskaber i markedet og via vores internationale moderselskab også med mange internationale forsikringsselskaber. Fælles for dem alle er, at de bliver overvåget af Willis Market Security, der skal sikre, at vi kun anbefaler forsikringsselskaber, der kan stille sikkerhed for deres aktiver, så vores kunder kan være sikre på, at alt er, som det skal være, når skaden indtræffer. Willis Insurance Pool er via en markedsundersøgelse udbudt til samtlige samarbejdende forsikringsselskaber i Danmark, hvilket har ført til at forsikringsprogrammet er blevet placeret i en række kendte selskaber efter principperne om bedste pris/vilkår/set-up.

6 SAMARBEJDSAFTALE Forsikringsadministration Udarbejdelse af risikoanalyser Præmieberegning udstedelse af policecertifikater uden policeadministration Udarbejdelse af forsikringspolitik i virksomheden løbende service og rådgivning Statusmøder efter aftale indhentning af fornyelsesoplysninger Assistance ved skader Risk Audit Stifinderkoncept Tilvalgsydelser Udvidet risikostyring og analyser Udarbejdelse af beredskabsplaner j uridisk bistand omkring forsikringsforhold: - kontraktsrådgivning - ingeniørbesigtigelse - sikringsrådgivning pensionsordning Benefit-aftale Finansrådgivning WILLIS ER DANMARKS STØRSTE FORSIKRINGS- MÆGLER Faktisk betyder det i denne sammenhæng, at det er muligt at indhente endnu bedre tilbud til vores kunder og med næsten 450 medarbejdere i Willis og mere end 200 forsikringsmæglere, der er godkendt af Finanstilsynet, så er man godt hjulpet med Willis. Willis er en global forsikringsmægler, der er til stede i mere end 100 lande, og vi kan derfor både handle og rådgive lokalt på de kunders vegne, der står overfor at skulle etablere sig på udenlandske markeder. Forsikringsplacering Willis forhandler løbende med udvalgte forsikringsselskaber om udvidelser og tilpasninger af konceptet Willis undersøger forsikringsmarkedet ca. hvert 3. år for at sikre den bedst mulige optimering af forsikringsprogrammet

7 WILLIS INSURANCE POOL WIP Willis Insurance Pool Professionelt og banebrydende enkelt kort sagt: markedets bedste og mest innovative koncept, der bl.a. baseres på: Enkel administration enkel tilbudsgivning/beslutningsoplæg ingen policer udstedelse af policecertifikater fra Willis lavere forsikringspræmier bredere dækninger og vilkår Egne Willis-forsikringsbetingelser professionel skadehåndtering med kompetencer fra Willis på alle fag- og specialområder Risk Audit For at skabe bedst mulig basis for at optimere WIP-konceptet i fremtiden med hensyn til dækning samt omkostning til forsikring (præmie), er der ved indtræden og fremtidige fornyelser en obliga torisk Risk Audit (indsamling af risikooplysninger). Alt foregår online,og det vil tage ca. 15 min. at gennemgå alle risikospørgsmål, som efterfølgende automatisk vil generere et forslag til en handlings plan for din virksomhed. Til grund for handlings planen ligger input fra Willis mange eksperter og specialister, og da spørgeskemaet gennemføres hvert år, kan man følge virksomhedens udvikling meget nøje omkring eventuelle skadesforebyggende tiltag samt status på rating af netop din virksomhed. OUTSOURCING OG BESPARELSER Hvorfor går det ofte sådan, at virksomheden vokser, uden at vi ændrer den måde, vi gør tingene på? Måske fordi vi har travlt med at skabe fremdrift og beskæftiger os med det, vi brænder for. Typisk står virksomheden med en forsikringssammensætning, der glimrende kunne overskues, da virksomheden var mindre, men nu hvor virksomheden er vokset ud af aftalen, så består den af en række sammensatte lappeløsninger. Når virksomheden bliver større, er det også tid til at vælge, hvad man skal overgive til specialister, der nemt kan løse den komplicerede opgave billigere og mere sikkert, end man selv er i stand til. Som yderligere fordel ved Risk Audit, vil Willis i frem tidige markedsundersøgelser/udbud have et stærkt incitament i bestræbelserne på fasthol delse af et konkurrencedygtigt produkt, idet vi er i stand til at levere et bedre grundlag for vurdering af virk som hedernes risikoprofiler, hvilket giver selskaberne bedre mulighed for en mere præcis tilbudsgivning.

8 willis insurance pool hvem er willis? Willis er Danmarks største forsikringsmægler. Willis tilbyder uafhængig og kompetent rådgivning inden for alle aspekter af områderne skade og risk management samt pension og benefit. wip.willisweb.dk Du kan læse mere om Willis Insurance Pool på: Her kan du også rekvirere et et uforpligtende tilbud fra Willis Insurance Pool på din virksomhedsforsikring. I Danmark har Willis omkring 450 medarbejdere fordelt på 6 kontorer (København, Roskilde, Odense, Holstebro, Århus og Aalborg), og på verdensplan er Willis blandt de tre førende internationale forsikringsmæglerkoncerner med kontorer i over 120 lande. Uvildige rådgivere Forsikringsmæglere er uvildige rådgivere, der alene har til formål at hjælpe sine kunder. Willis skal altså tilgodese, at der udbydes de bedste forsikringer til den bedste pris og sikre kunderne erstatning, når de har krav på det. Kunderne kan derfor regne med, at Willis er på deres side, hvis de bliver involveret i vanskelige sager om forsikringer, ansvar eller erstatningsudbetalinger. København Aarhus Odense Aalborg Roskilde Holstebro Tuborgvej 5 Brendstrupgårdsvej 13 Finlandgade 1 Nyhavnsgade 14, 4 TH Trekroner Centervej 57 Nupark Hellerup 8200 Aarhus N 5000 Odense C 9000 Aalborg 4000 Roskilde 7500 Holstebro Tlf Tlf Tlf Tlf Tlf Tlf Willis Kommunikation CHC september 2013

WIP. Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP HORESTA FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste dækninger

Læs mere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP DANSK ERHVERV FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste

Læs mere

HvAD er JereS. for sikringspolitik P KOMMUNE AKTIV RISK MANAGEMENT BASIS FORSIKRINGSMÆGLING

HvAD er JereS. for sikringspolitik P KOMMUNE AKTIV RISK MANAGEMENT BASIS FORSIKRINGSMÆGLING HvAD er JereS for sikringspolitik? BASIS FORSIKRINGSMÆGLING AKTIV RISK MANAGEMENT INVESTERINGER POLICE- SUND I AKTIVER BESPARELSE BESPA P ØKONOMI KOMMUNE Kære Indkøbschef Hvad er en forsikringsmægler?

Læs mere

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER Du synes sikkert det er tidskrævende og besværligt at tage dig af virksomhedens forsikringer. Måske er du usikker på, om din virksomhed og dine medarbejdere er dækket

Læs mere

Professionel rådgivning og sparring. Skaber værdi for din virksomhed

Professionel rådgivning og sparring. Skaber værdi for din virksomhed Professionel rådgivning og sparring Skaber værdi for din virksomhed Vi ser gerne, at du har høje forventninger til os Siden 1996 har Dansø rådgivet og sparret med virksomheder for at af Hos Dansø finder

Læs mere

WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM

WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM HVAD FÅR I? Forsikringsplan og forsikringspolitik Forsikringsudbud med 500 andre skoler Tilbudssammenligning og beslutningsoplæg Forsikringsoversigt

Læs mere

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER MANGLEDE EN KLAUSUL Willis fik en henvendelse fra et medlem, som ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes forsikringsaftale. Virksomheden

Læs mere

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER MANGLEDE EN KLAUSUL Willis fik en henvendelse fra et medlem, som ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes forsikringsaftale. Virksomheden

Læs mere

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE 2014 FORSIKRING BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

Forsikringsaftalen er i udbud med passende mellemrum efter aftale

Forsikringsaftalen er i udbud med passende mellemrum efter aftale FORSIKRING 2014 Branchetilpasset forsikringspakke Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK

Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK Udarbejdet 15. januar 2007 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forsikringsmarkedet historisk og p.t.... 2 Hvordan appelleres bedst til markedet... 3 Formål med en risiko- og

Læs mere

Få flere forretningsmæssige. Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed.

Få flere forretningsmæssige. Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed. Få flere forretningsmæssige fordele Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed. Et godt partnerskab handler om synergi og indsigt. Et skræddersyet partnerskab... Førende

Læs mere

Arbejdsgivernes forsikringsprogram. meget mere end forsikringer

Arbejdsgivernes forsikringsprogram. meget mere end forsikringer Arbejdsgivernes forsikringsprogram meget mere end forsikringer 1 Case Mangelfuld forsikring får konsekvenser Willis Towers Watson fik en henvendelse fra et medlem, der ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE Kravspecifikation i forbindelse med udbud af forsikringsmæglerydelse til Gentofte kommune i henhold til

GENTOFTE KOMMUNE Kravspecifikation i forbindelse med udbud af forsikringsmæglerydelse til Gentofte kommune i henhold til Kravspecifikation i forbindelse med udbud af forsikringsmæglerydelse til Gentofte kommune i henhold til Bekendtgørelse af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter

Læs mere

MØLHOLM BEHANDLINGSFORSIKRING

MØLHOLM BEHANDLINGSFORSIKRING MØLHOLM BEHANDLINGSFORSIKRING KÆRE MEDLEM Fængselsforbundet har samarbejdet med Willis og Mølholm Forsikring om en behandlingsforsikring siden 2003, hvor Fængselsforbundet indgik den første aftale, sammen

Læs mere

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE FORSIKRING 2013 BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

Klagen har efter anmodning fra klageren og med Finanstilsynets samtykke været tillagt opsættende virkning under ankenævnets behandling af sagen.

Klagen har efter anmodning fra klageren og med Finanstilsynets samtykke været tillagt opsættende virkning under ankenævnets behandling af sagen. Kendelse af 3. maj 2001. 00-189.505. Klagerens virksomhed var omfattet af lov om forsikringsmæglervirksomhed. 1 i lov om forsikringsmæglervirksomhed. (Suzanne Helsteen, Connie Leth og Vagn Joensen) Advokat

Læs mere

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr.

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr. Dato - 2018 Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig Pris 8.750 Kr. I forhold til præcist dit hus og ud fra oplysningerne i tilstandsrapporten og el-installationsrapporten, finder vi det

Læs mere

WILLIS ER UVILDIG RÅDGIVNING

WILLIS ER UVILDIG RÅDGIVNING WILLIS ER UVILDIG RÅDGIVNING UVILDIGHED KAN IKKE GRADBØJES I Willis bliver vi som markedsleder ind i mellem mødt med indvendinger mod vores rolle som forsikringsmægler og vores forretningsmodel generelt.

Læs mere

Forsikrings- og risikostyringsvejledning. Viborg Kommune

Forsikrings- og risikostyringsvejledning. Viborg Kommune Forsikrings- og Viborg Kommune Oktober 2015 Side 1 af 5 Forsikrings- og Formål Denne vejledning ligger i naturlig forlængelse af Viborg Kommunes Forsikrings- og risikostyringspolitik. Vejledningen fastlægger

Læs mere

Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber

Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber Statusrapport for 2009 Indholdsfortegnelse Statusrapportens formål...2 Status på Frederikshavn Forsynings forsikringsordning...2

Læs mere

Få kompetent og personlig hjælp

Få kompetent og personlig hjælp Arbejdsskade Få kompetent og personlig hjælp til at forebygge arbejdsskader Få gratis rådgivning af vores arbejdsskadeingeniør I kan nok ikke undgå alle arbejdsskader men I kan gøre meget for at minimere

Læs mere

Risikostyrings- og forsikringspolitik for Region Nordjylland

Risikostyrings- og forsikringspolitik for Region Nordjylland Risikostyrings- og forsikringspolitik for Region Nordjylland Indhold: 1. Formålet med Region Nordjyllands risikostyrings- og forsikringspolitik 2. Regionens risikostyrings- og forsikringsmæssige organisation

Læs mere

Forsikringspolitik / - administration. for. Norddjurs Kommune

Forsikringspolitik / - administration. for. Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune 17. januar 2006/cl. Forsikringspolitik / - administration for Norddjurs Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål... 3 2. Forsikringsgiver... 3 3. Forsikringstager... 3 4. Administrativ organisation...

Læs mere

Forsikringspolitik/ - administration for Norddjurs Kommune

Forsikringspolitik/ - administration for Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune Økonomi- og lønafdelingen Område: Forsikringspolitik Gældende fra: 25. januar 2006 Ansvarlig: Økonomi- og lønchefen Dækningsområde: Norddjurs Kommune Forsikringspolitik/ - administration

Læs mere

Finanstilsynet Vibeke Olesen Århusgade København Ø

Finanstilsynet Vibeke Olesen Århusgade København Ø Finanstilsynet Vibeke Olesen Århusgade 110 2100 København Ø Mæglere - ændringsforslag til god skik bekendtgørelsen for mæglere - høringssvar fra Finanstilsynet har den 30. marts 2012 sendt forslag til

Læs mere

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Sammen passer vi godt på din virksomhed Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Hvorfor erhvervsforsikring fra Privatsikring? Vi er specialister i de mindre virksomheder Når det gælder erhvervsforsikringer,

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Aarhus Kommune. Den 9. juni 2011

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Aarhus Kommune. Den 9. juni 2011 Indstilling Til Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 9. juni 2011 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Genudbud af Aarhus Kommunes brand- og stormskadeforsikringer 1. Resume Aarhus Kommune indførte

Læs mere

Forsikringer til Ejendom og Forening

Forsikringer til Ejendom og Forening Forsikringer til Ejendom og Forening Én løsning til Ejendom og Forening Det skal ikke være nogen hemmelighed, at forsikring ofte kan være en kompliceret størrelse. Og har man travlt med både job og frivilligt

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAXO PRIVATBANK ENDELIG KAN DU BLIVE PRIVATE BANKING KUNDE I FREMTIDENS BANK

VELKOMMEN TIL SAXO PRIVATBANK ENDELIG KAN DU BLIVE PRIVATE BANKING KUNDE I FREMTIDENS BANK VELKOMMEN TIL SAXO PRIVATBANK ENDELIG KAN DU BLIVE PRIVATE BANKING KUNDE I FREMTIDENS BANK SAXO PRIVATBANK SIDE 2 VELKOMMEN I SAXO PRIVATBANK Det er os en stor fornøjelse at præsentere dig for vores i

Læs mere

Pensionskoncept. Sundhed Tryghed Frihed

Pensionskoncept. Sundhed Tryghed Frihed Pensionskoncept Sundhed Tryghed Frihed Medarbejdere og virksomhed Den bedst mulige sikring Vi mener, det er afgørende, at alle medarbejdere i Grontmij Carl Bro har en pensionsopsparing, en sundhedsordning

Læs mere

Dine funktionærers firmapension. få overblik over jeres muligheder

Dine funktionærers firmapension. få overblik over jeres muligheder Dine funktionærers firmapension få overblik over jeres muligheder En bedre pensionsordning til dine medarbejdere For at sikre den bedste pensionsordning til alle medlemmerne i Grafisk Arbejdsgiverforening

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje Invester i din fremtid Hvilke forventninger har du til fremtiden? Ved du, om de er realistiske, sådan som din

Læs mere

Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig

Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig Fleksibel løsning til Ejendom og Forening Det skal ikke være nogen hemmelighed, at forsikring ofte kan være en kompliceret

Læs mere

UDKAST Forsikrings- og risikostyringspolitik. Viborg Kommune

UDKAST Forsikrings- og risikostyringspolitik. Viborg Kommune UDKAST Viborg Kommune 1. december 2010 Side 1 af 7 Forord Ifølge styrelsesvedtægtens 11 skal Økonomiudvalget fastsætte regler om, i hvilket omfang kommunens værdier og risici skal forsikres. Med denne

Læs mere

Oplysninger til kunder inden indgåelse af Privatsikrings aftale jf. god skik bekendtgørelsen 14

Oplysninger til kunder inden indgåelse af Privatsikrings aftale jf. god skik bekendtgørelsen 14 Oplysninger til kunder inden indgåelse af s aftale jf. god skik bekendtgørelsen 14 1) 2) 3) 4) 5) 6) Forsikringsformidlerens navn og adresse, samt oplysning om, at den pågældende er forsikringsformidler

Læs mere

Bekendtgørelse om forsikringsformidleres uddannelse 1)

Bekendtgørelse om forsikringsformidleres uddannelse 1) Bekendtgørelse om forsikringsformidleres uddannelse BEK nr 1110 af 14/11/2004 (Gældende) Bekendtgørelse om forsikringsformidleres uddannelse 1) I medfør af 9, stk. 1 og 2, 31 og 39 i lov nr. 362 af 19.

Læs mere

Politianmeldelse af Fyns Forsikrings Revision for overtrædelse af 4 i bekendtgørelse af lov om forsikringsformidling

Politianmeldelse af Fyns Forsikrings Revision for overtrædelse af 4 i bekendtgørelse af lov om forsikringsformidling Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet Kampmannsgade 1 1604 København V 18. marts 2015 Ref. CGS J.nr. 5951-0040 Politianmeldelse af Fyns Forsikrings Revision for overtrædelse

Læs mere

Risikostyrings- Forsikrings- og Sikringspolitik

Risikostyrings- Forsikrings- og Sikringspolitik Dato Sagsnummer Kultur- og Økonomiforvaltningen Jura & Forsikring 6. juli 2017 Sagsnummer Risikostyrings- Forsikrings- og Sikringspolitik Forord I henhold til kommunens styrelsesvedtægt fastsætter Økonomiudvalget

Læs mere

UDKAST TIL BETÆNKNING

UDKAST TIL BETÆNKNING EUROPA-PARLAMENTET 2009-2014 Økonomi- og Valutaudvalget 25.9.2013 2013/2174(INI) UDKAST TIL BETÆNKNING om forsikringsdækning af naturkatastrofer og menneskeskabte katastrofer (2013/2174(INI)) Økonomi-

Læs mere

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr.

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr. Dato 2019 Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig Pris 8.750 Kr. I forhold til præcist dit hus og ud fra oplysningerne i tilstandsrapporten og el installationsrapporten, finder vi det bedste

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Arken - Nyheder Industri - Tysk gigant på det danske forsikringsmarked - Firma ramt af hackerangreb: Husk at tage backup - Festivaltid: Hvordan er jeg som frivillig

Læs mere

Forstå din virksomheds forsikringsprogram. v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015

Forstå din virksomheds forsikringsprogram. v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015 Forstå din virksomheds forsikringsprogram v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015 2 Agenda Forsikringsbehov og afdækning Typer af forsikringer i et forsikringsprogram Lovpligtige Sædvanlige Specialforsikringer

Læs mere

K E N D E L S E. Sagsfremstilling: [Klager] kontaktede i maj 2013 [indklagede] i forbindelse med køb af ejendommen [adresse].

K E N D E L S E. Sagsfremstilling: [Klager] kontaktede i maj 2013 [indklagede] i forbindelse med køb af ejendommen [adresse]. København, den 31. august 2017 Sagsnr. 2017-545/MKJ 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. Klagens tema: [Klager] har klaget over, at

Læs mere

Om os. Tilsynsmyndighed er Finanstilsynet. FRIDA Forsikring Agentur A/S Telefon: +45 7070 7879 Web: www.fridaforsikring.dk

Om os. Tilsynsmyndighed er Finanstilsynet. FRIDA Forsikring Agentur A/S Telefon: +45 7070 7879 Web: www.fridaforsikring.dk Om os Når du køber din næste bolig eller vælger at bygge et nyt hjem, skal der træffes mange store beslutninger. Forsikring af huset er blot én af dem. Her er FRIDA din partner. FRIDA er specialister indenfor

Læs mere

PRIVATE BANKING AARHUS

PRIVATE BANKING AARHUS PRIVATE BANKING AARHUS Private Banking i Ringkjøbing Landbobank, Aarhus I Ringkjøbing Landbobank tilbyder vi et godt og afprøvet setup til erhvervs- og privatkunder, holdingselskaber, fonde og foreninger

Læs mere

Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned. Bilforsikring technoforsikring.dk

Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned. Bilforsikring technoforsikring.dk Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned Bilforsikring 2018 technoforsikring.dk Du kan blive elitebilist hos os allerede som 21-årig Vælg den rigtige forsikring til din bil For de fleste mennesker er bilen

Læs mere

Willis Towers Watsons sikringsafdeling. Dine sikringsrådgivere

Willis Towers Watsons sikringsafdeling. Dine sikringsrådgivere Willis Towers Watsons sikringsafdeling Dine sikringsrådgivere Er der styr på sikkerheden i din virksomhed? Få hjælp af Willis Towers Watsons sikringsrådgivere I en moderne virksomhed har ledelsen rigeligt

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSMÆGLERE SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSMÆGLERE SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSMÆGLERE 1. generel info SPØRGESKEMA Virksomhedens navn: Telefon: Virksomhedens adresse: CVR nummer: Kontaktperson: Mailadresse: Website: Betjener (forsikringsmægler eller

Læs mere

MOMENTUM TIL DIN VINDMØLLE

MOMENTUM TIL DIN VINDMØLLE MOMENTUM TIL DIN VINDMØLLE Driftsledelse og rådgivning på tværs af grænser Windtechnik GmbH VI ER DIN PARTNER. VI KLARER DET HELE FOR DIG! MOMENTUM DEN NYE GENERATION TEKNISK DRIFTSLEDELSE ØKONOMISK DRIFTSLEDELSE

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL IT-VIRKSOMHEDER SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL IT-VIRKSOMHEDER SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL IT-VIRKSOMHEDER 1. generel info SPØRGESKEMA Virksomhedens navn: Telefon: Virksomhedens adresse: CVR nummer: _ Kontaktperson: Mailadresse: Website: Betjener (forsikringsmægler eller

Læs mere

Professionel assistance fra folk, der kender jer

Professionel assistance fra folk, der kender jer Professionel assistance fra folk, der kender jer Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Eksperter i ejendomsadministration med professionelle kompetencer i alle facetter Michael Tarding Adm. direktør

Læs mere

Allerød Kommune. NOTAT Bilag til punkt til Økonomiudvalget. Udbud af Kommunens forsikringsprogram

Allerød Kommune. NOTAT Bilag til punkt til Økonomiudvalget. Udbud af Kommunens forsikringsprogram NOTAT Bilag til punkt til Økonomiudvalget Udbud af Kommunens forsikringsprogram Allerød Kommune har været i udbud med forsikringsprogrammet, og har nu resultatet af udbuddet. Baggrunden for udbuddet i

Læs mere

Aftale mellem Erhvervsministeriet og Forsikring & Pension om initiativer som følge af Gable Insurance AGs konkurs mv.

Aftale mellem Erhvervsministeriet og Forsikring & Pension om initiativer som følge af Gable Insurance AGs konkurs mv. 1. december 2016 Aftale mellem Erhvervsministeriet og Forsikring & Pension om initiativer som følge af Gable Insurance AGs konkurs mv. Erhvervsministeriet og Forsikring & Pension (F&P) er enige om at gennemføre

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Industriens egen Arbejdsskadeforsikring

Industriens egen Arbejdsskadeforsikring Industriens egen Arbejdsskadeforsikring VI HAR FULGTES AF I OVER 100 ÅR Vi har fulgtes ad i over 100 år Industriens Arbejdsskadeforsikring tilbyder en stor medlemsfordel for virksomheder, der er tilknyttet

Læs mere

FORSIKRING ER KOMPLEKS VIDEN VI FORSIKRER DE NORDISKE VELFÆRDSSAMFUND

FORSIKRING ER KOMPLEKS VIDEN VI FORSIKRER DE NORDISKE VELFÆRDSSAMFUND FORSIKRING ER KOMPLEKS VIDEN VI FORSIKRER DE NORDISKE VELFÆRDSSAMFUND KommuneForsikrings styrke er, at selskabet kender kommunernes behov og arbejdsgange. Der er en enestående forståelse for vores hverdag,

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge.

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Reservation, rapportering & optimering af din virksomheds rejseaktiviteter

Læs mere

Behandlingssikring. Hurtigt og sikkert gennem behandlingssystemet

Behandlingssikring. Hurtigt og sikkert gennem behandlingssystemet Behandlingssikring Hurtigt og sikkert gennem behandlingssystemet Behandlingssikring Behandlingssikring er en forsikring for, at du får hjælp fra en uafhængig læge til at komme hurtigt og sikkert gennem

Læs mere

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER BENJAMIN FRANKLIN, DEN AMERIKANSKE FILOSOF, FORFATTER, VIDENSKABSMAND OG JOURNALIST, STOD I SIN TID BAG ORDENE - TID ER PENGE. ET UDTRYK, DER HANDLER

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Forsikringsmæglere Michael Andersen Michael Frølund. Vingsted Centret 26. September 2014

Forsikringsmæglere Michael Andersen Michael Frølund. Vingsted Centret 26. September 2014 Forsikringsmæglere Michael Andersen Michael Frølund Vingsted Centret 26. September 2014 Servicekontrakt og forsikring ny vindmølle LAND BASEREDE VINDMØLLER Punkter Overvejelser inden kontraktens indgåelse

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

I denne måneds nyhedsbrev

I denne måneds nyhedsbrev januar 2014 RTM Insurance Brokers A/S I denne måneds nyhedsbrev Indledning 1 ARKEN 1 Nyheder fra Industri 2 - Skiskader kan blive en dyr affære 2 - Stormskader vil tage måneder at få opgjort 2 - Hjælp

Læs mere

RESUME RAPPORT 2008:5. International undersøgelse af forbrugerinitiativer på skadesforsikringsområdet

RESUME RAPPORT 2008:5. International undersøgelse af forbrugerinitiativer på skadesforsikringsområdet SIDE 1 International undersøgelse af forbrugerinitiativer på skadesforsikringsområdet Forsikring & Pension har i en årrække arbejdet med at styrke åbenhed og gennemsigtighed på forsikringsområdet. På skadesforsikringsområdet

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

EazyProject Projektstyring

EazyProject Projektstyring EazyProject Projektstyring EazyProject sikrer, at vi har det fulde overblik over kommunens udbud også i forhold til tids- og ressourceforbrug. Derfor kan vi nemt planlægge os ud af spidsbelastninger. Controller

Læs mere

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed?

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Private Banking Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Ekstra opmærksomhed giver tryghed Private Banking er for dig, der har en formue med en kompleks sammensætning og en størrelse, der rækker et

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

STATUSRAPPORT 2012 GREVE KOMMUNE

STATUSRAPPORT 2012 GREVE KOMMUNE Indholdsfortegnelse Statusrapportens formål...3 Statuserklæring...3 Generel status på året 2012...3 Status på Greve Kommunes forsikringsprogram...4 Udvalgte uforsikrede risici...4 Væsentlige skader...6

Læs mere

Vi våger over dit levebrød

Vi våger over dit levebrød Falck Alarm Forsikringsgodkendt Vi våger over dit levebrød En alarmløsning med en professionel organisation bag Når du vælger en alarmløsning fra Falck, følger der mere end 100 års erfaring med at forebygge,

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 Samarbejdsaftale mellem CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 og [Forsikringsmæglerens navn og adresse] (Herefter Forsikringsmægleren ) 1. Indledning

Læs mere

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS Søren Palfelt, marts 2013 DAGSORDEN PFA Plus Fremtidens pensionsløsning Hvad er det nye? Investering og afkast Forsikringsdækninger

Læs mere

Ansøgning om udstationeringsforsikring 2015

Ansøgning om udstationeringsforsikring 2015 Ansøgning om udstationeringsforsikring 2015 Denne ansøgning udfyldes med generelle oplysninger og de forsikringsdækninger du ønsker. Ansøgningen består af i alt 5 sider, som alle skal indleveres samlet

Læs mere

Revisors ansvarsforsikring

Revisors ansvarsforsikring Revisors ansvarsforsikring Juni 2011 23-06-2011 1 Emneoversigt 1. Fastsættelse af forsikringssummen 2. Præmieberegningen 3. Hvad sker, hvis forsikringssummen er udtømt? 4. Hvad kan revisor selv gøre? 5.

Læs mere

STATUSRAPPORT 2013 FREDERIKSHAVN FORSYNING A/S INKL. DATTERSELSKABER

STATUSRAPPORT 2013 FREDERIKSHAVN FORSYNING A/S INKL. DATTERSELSKABER Indholdsfortegnelse Statusrapportens formål...3 Status på Frederikshavn Forsynings forsikringsordning...3 Skadestatistik og skadeforebyggelse...5 Skadeforebyggelse og risk management...7 Konklusion og

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA STYRK DIN OPSPARING MED INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST PFA har stiftet Investeringsforeningen PFA Invest, som privatpersoner har mulighed

Læs mere

EJERFORENINGER ADMINISTRATION AF. Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag. www.housinggroup.dk. Mere end bare et administrationsselskab

EJERFORENINGER ADMINISTRATION AF. Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag. www.housinggroup.dk. Mere end bare et administrationsselskab Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag ADMINISTRATION AF EJERFORENINGER Mere end bare et administrationsselskab "Vi gør en dyd ud af personlig og professionel service, gennemsigtighed og proaktivitet."

Læs mere

Ledelsens Basis Forsikring Foreninger LBFF-I-09-01 - en HDI-Gerling on-line forsikring

Ledelsens Basis Forsikring Foreninger LBFF-I-09-01 - en HDI-Gerling on-line forsikring Almindelige forsikringsbetingelser i tilslutning til gældende lov om forsikringsaftaler 1.0 Sikrede 1.1 Sikrede er alle nuværende, tidligere og fremtidige; - bestyrelsesmedlemmer, herunder suppleanter,

Læs mere

Ændringsforslag. til. Forslag til lov om ændring af lov om forsikringsformidling

Ændringsforslag. til. Forslag til lov om ændring af lov om forsikringsformidling Erhvervsudvalget L 52 - Bilag 19 Offentligt Ændringsforslag til Forslag til lov om ændring af lov om forsikringsformidling (Forsikringsmæglervirksomheders oplysningspligter og forbud mod at forsikringsmæglervirksomheder

Læs mere

fremtiden starter her... Medlemskab

fremtiden starter her... Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

Din pension. få overblik over dine muligheder

Din pension. få overblik over dine muligheder Din pension få overblik over dine muligheder Pensionsordning i Nordea Liv & Pension For at sikre den bedste pensionsordning for alle medarbejdere i TK Development har vi valgt Nordea Liv & Pension som

Læs mere

fremtiden starter her... BASIS Medlemskab

fremtiden starter her... BASIS Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk

Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk Som selvstændig håndværker er det vigtigt at have en forsikring, der passer præcis til din virksomhed. Overlad din virksomheds

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Stillings- og personprofil. Sundhedschef Dansk Sundhedssikring

Stillings- og personprofil. Sundhedschef Dansk Sundhedssikring Stillings- og personprofil Sundhedschef Dansk Sundhedssikring September 2018 Organisation Dansk Sundhedssikring (DSS) Adresse Dansk Sundhedssikring (DSS) Hørkær 12B 2730 Herlev Telefon: 70 20 61 21 www.ds-sundhed.dk

Læs mere

Til og med 2008, har Assens Kommune en flot skadestatistik Mulighed for at skære forsikringsprogrammet mere stringent

Til og med 2008, har Assens Kommune en flot skadestatistik Mulighed for at skære forsikringsprogrammet mere stringent Notat Til: Direktionen Kopi til: Gunnar Markvardsen Fra: Gitta Ravn Udbud - forsikringer Under henvisning til, at Assens Kommunes kontrakt med forsikringsselskabet Codan udløber med virkning den 31.12.2009,

Læs mere

EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder

EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder EH SmartView Euler Hermes Online EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder www.eulerhermes.dk EH SmartView Overvåg risici og grib mulighederne, når de opstår I en usikker verden kræver det viden at beskytte

Læs mere

Kend din ansvarsforsikring

Kend din ansvarsforsikring 14 Kend din ansvarsforsikring I lyset af et stigende antal erstatningskrav mod rådgivere, herunder revisorer, giver Willis gode råd og vejledning i relation til professionel ansvarsforsikring for revisorer

Læs mere

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Koncernservice. ABA Automatisk Brandalarmeringsanlæg

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Koncernservice. ABA Automatisk Brandalarmeringsanlæg Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Koncernservice Indledning Københavns Kommunes forsikringer er pt. udbudt via EU udbud, og kommunen skal pr. 1. januar 2009 indgå en ny forsikringsaftale med forsikringsselskaberne

Læs mere

Arbejdsskadeforsikring

Arbejdsskadeforsikring Police DKF (Dansk Kart Forbund) Virkelyst 12 Gjellerup 7400 Herni ng Forsikri ngstager Forsikri ngssted DKF (Dansk Kart Forbund) Virkelyst 12 Gjellerup 7400 Herning Virkelyst 12, 7400 Herning Policen gælder

Læs mere

HVAD BØR FORSIKRES OG HVAD NÅR SKADEN ER SKET? CODANS RÅDGIVNINGSPROGRAM HVAD ER DÆKKET AF FORSIKRINGERNE?

HVAD BØR FORSIKRES OG HVAD NÅR SKADEN ER SKET? CODANS RÅDGIVNINGSPROGRAM HVAD ER DÆKKET AF FORSIKRINGERNE? Forsikringer? HVAD BØR FORSIKRES OG HVAD NÅR SKADEN ER SKET? CODANS RÅDGIVNINGSPROGRAM HVAD ER DÆKKET AF FORSIKRINGERNE? 2 CODAN ERHVERV - RÅDGIVINGSPROGRAM KUNDETEAM FORSIKRINGSPOLITIK RISIKOVURDERING

Læs mere

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA AGENDA: XP Digital Konica Minolta v/ Jesper Stahl v/ Jesper Sommer Hunters Game 16.40 Pistolskydning Riffelskydning Bueskydning Dartspil 19.45 Præmieoverrækkelse

Læs mere

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING KAN DU SE FORSKELLEN! EJENDOMSMÆGLER BOLIGadvokat BANKRÅDGIVER KØBERRÅDGIVER KREDITFORENING 10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING Køb eller salg af bolig er formentlig den største handel

Læs mere

EXPERTS WITHOUT BOUNDARIES. CapTech CapSourcing CapAssist

EXPERTS WITHOUT BOUNDARIES. CapTech CapSourcing CapAssist EXPERTS WITHOUT BOUNDARIES CapTech CapSourcing CapAssist 2 Experts without boundaries Om CapWorks CapWorks er skabt som et stærkt alternativ til de store etablerede konsulenthuse. Vi har specialiseret

Læs mere