Dagsorden: Valg af dirigent: Conny Feddern. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden: Valg af dirigent: Conny Feddern. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger."

Transkript

1 Til stede: Hanne Kjeldsen, Niels Aakjær, Anne Grethe Andersen, Tine Jensen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær (gik kl og kom igen kl ), Majbrit Mejrsk, Conny Feddern, Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Kirsten Wurcel og Helle Kristensen (kom kl ). Afbud: Anja Conradsen Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Conny Feddern. Pkt 2. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Pkt 4. Godkendelse af referat fra 7. november 2016: Referatet blev godkendt uden bemærkninger. Pkt 5. Generalforsamling 6. april 2017: a. Valg på valg er: i. Elin Gundorf gav tilsagn om, at hun ønsker genvalg. ii. iii. Kirsten Wurcel gav tilsagn om, at hun ønsker genvalg. Vacant post somatikken: Kunne man tænke én af de andre faggrupper ind fra somatikken, f.eks. portører. Kent sidder i bestyrelsen som repræsentant for kost- og servicesektoren på sygehuset.

2 Det kunne være én fra det kommunale kost- og serviceområde. Det private område kunne også blive repræsenteret. Fordelingen er 4 fra hvert område 3 ordinære medlemmer i 1 suppleant. Somatikken bliver fremadrettet repræsenteret med 3 ordinære medlemmer, og heraf skal den ene være fra kost- og service. Fremadrettet er der ingen suppleant i somatikken. Beslutning: Den vacante plads i sektorbestyrelsen bliver tilbudt til det private område. b. Emner til beretning: Bestyrelsen kom med følgende emner: Mere og mere vold på arbejdspladserne. Vær opmærksom på, at medierne har fokus på vores område. Én mening kan hurtigt blive alles mening. Dobbeltdokumentation bureaukratisering, politikerne siger der skal afbureaukratisering. Overdragelse fra sygehus til midlertidige pladser opdateringer på FMK fungerer ikke. Ufaglærte på arbejdspladserne. Små ansættelser. Kompetenceudvikling i forhold til de nye uddannelser. Regionens fuldtids-politik. FMK efter flere år fungerer det stadig ikke man taler ikke samme sprog. Frivillige inden for ældreområdet. Ekstraordinære ansatte indenfor ældreområdet. Vikarforbruget vokser. Overgange fra Søndersøparken til hjemmeplejen. Udvidelse af Søndersøparken der kommer flere ansatte. Årets praktikplads Guldblommevej. De nye uddannelser. Forandringer nye arbejdsområder. Opfordring til at man skal bruge sin TR og AMR på arbejdspladserne.

3 c. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden. Dagsordenen: Obs på punkt 7 C hvordan skal det formuleres på dagordenen. Der skal et punkt på dagsordenen vedr. valg af faggrupperepræsentanter. Derudover blev dagsordenen godkendt. Forretningsorden: Majbrit Mejrsk bliver indstillet som dirigent. Forretningsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Pkt 6. Orientering fra formanden: Orientering fra kongressen: Overordnet set en god kongres. Tilbagetrækningsalderen for fagligt valgte i afdelingerne var et stort emne. Inden kongressen var lovene sådan, man skal fratræde med udgangen af den måned, man fylder 65 år. Der var stillet ændringsforslag om, at man kan få lov at arbejde så længe man har lyst. Forslaget blev ikke vedtaget. Forbundsformand Dennis Kristensen fylder 65 i igangværende kongresperiode, og det blev vedtaget, at han sidder som formand indtil næste overenskomst er forhandlet i april/maj Mona Striib har meddelt, at hun stiller op til formandsposten. Psykiatrien Karen Stæhr og Poul Nyrup Rasmussen (sidder som formand for Headspace) og Knud Kristensen (formand for SIND) sad som panel. Der var en journalist fra DR 1, der styrede det. Der var diskussioner rundt ved bordene. FOAs mål : I afdelingsbestyrelsen har man haft de 4 temaer fra kongressen: Fagligt forsvarligt arbejdsmiljø En løn, der afspejler arbejdets værdig og faglighed Arbejdspladeser med trygge og fagligt stærke FOA-medlemmer Et fællesskab, alle FOA medlemmer kan mærke. På de næste afdelingsbestyrelsesmøder skal der arbejdes med de områder, afdelingsbestyrelsen har valgt. De temaer, der bliver prioriteret i FOA Viborg, bliver sendt videre til Forbundet. Der var afstemning om, at antallet af kongresdelegerede skal sættes ned fra 500 delegerede til 400 delegerede, men det forslag faldt.

4 Det er meget svært af få ændringsforslag fra afdelingerne til Forbundets love igennem, da de skal igennem mange instanser. PenSam I forbindelse med udsendelser i TV om arv, har PenSam sendt en reminder ud til FOAs medlemmer vedrørende begunstigelse erklæring. Problematik vedr. fleksjob og personer i ressourceforløb PenSam skal ikke hjælpe dem. Kost- og serviceområdet har fået hold-fast-forsikring. Den er kun gældende i PenSam, hvis man ikke er dækket andre steder. Kritisk sygdom der er lavet nye regler for, hvornår man kan få udbetalt kritisk sygdom. PenSam har ligget i toppen de sidste 6 år vedr. investeringer. Administrationsomkostninger er for nedadgående. Fra afdelingsbestyrelsesmødet den 18. januar 2017: Diskussion om man skal give noget, når medlemmerne har 25 års eller 40 års medlemsjubilæum. På de kommende afdelingsbestyrelsesmøder skal der snakkes om branding, og det blev besluttet, at punktet vil komme ind i snakken på det tidspunkt. Salg af FOAs grund det er endnu ikke afklaret. Sektorbestyrelsen bliver orienteret, når der er nyt. Lokal løn: Psykiatrien regionen. Der er ikke ret meget at forhandle om. Kommunal psykiatri. Der er ingen forhåndsaftale på området. FOA vil gerne lave én, men kommunen vil ikke. Forslag til ny forhåndsaftale er fremsendt af FOA. Sundhed og Omsorg. Besøg fra Forbundet den 25. januar 2017 der er ikke udmøntet den %-sats, der skal udmøntes. Der er lavet en strategi for, hvem der skal indstilles. Forbundet hjælper med den videre strategi. 2-3 sager i Forbundet vedrørende løn. Vibeke Pedersen og Hanne har haft møde med de 2 ledere i Sundhed og Omsorg. Leder for Sundhed Peter Sørensen

5 Leder for Omsorg Maila Tandrup Hanne og Vibeke omtalte blandt andet arbejdspres for tillidsrepræsentanter. Maila vil gerne afholde kvartalsmøder med FOA Viborg. Generelt er arbejdsmiljøet meget presset. Majbrit, Hanne og Malene Grønvaldt har haft møde med tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant vedrørende arbejdsmiljøet. Er der nogen i bestyrelsen, der har forslag til, hvor turen skal gå hen til sektorens forårstur. Hvis man har nogle idéer, så kom endelig med dem. Møltrup optagelseshjem for misbrugere Hanne har deltaget i møde med klubbestyrelserne der er lagt op til samarbejde mellem klubberne. Pkt 7. Faglig sparing: Kommunen: Hjemmeplejen Helle Kristensen: Den nye struktur skal træde i kraft senest den 1. juni Møde i fag-med i tirsdags, hvor sundhedschefen og omsorgschefen kom med deres udspil til, hvordan strukturen skal se ud. Der er nogle af punkterne, der ikke er til diskussion. Vibeke Bøje og Vibeke Eriksen skal ikke søge deres egen stilling, de fortsætter. Sygepleje og træning skal være decentralt. Alle distriktsledere i hjemmeplejen skal søge deres egen stilling. I hjemmeplejen vil man have 2 områdeledere og under dem skal der være 5 distriktsgrupper. Høringssvar fra hjemmeplejen: Forslag om, at der på linje med Vibeke Eriksen bliver ansat en fagleder, så de kan spare med hinanden. Dette i stedet for 2 områdeledere. Lederspænd der er nogle distriktsgrupper er rigtig store. Skal der evt. være en distriktsgruppe mere. Der kommer en trivselsundersøgelse. Plejecentre Malene Grønvaldt: Sygeplejerskerne skal ind under centerlederne. Malene mener, de også skal søge deres egne stillinger. Teamkoordinatorer skal muligvis væk.

6 Liselund kommer til at være for sig selv organisatorisk. Det er stadig ind under Vibeke Bøje, men der skal en leder mere ind. Der er sprogpraktikanter på plejecentrene. Overlundgården har haft en sprogpraktikant i 6 måneder, hun er nu blevet ansat som husassistent, og skal gøre rent. Niels Aakjær: Der bliver brugt enormt mange vikarer på Kildehaven. Kommunal psykiatri: Anne Grethe: Stillingsopslag på et barselsvikariat der er ikke ret mange social- og sundhedsassistenter, der søgte stillingen. Årets praktiksted i Region Midtjylland blev Guldblommevej de var oppe imod Holstebro Sygehus. Fik ros på arbejdsmiljø. Har fået en tidligere bruger tilbage, da Møllehuset ikke kunne rumme ham. 3-i-1 undersøgelse i februar Der er stadig 2 på vagt hele døgnet rundt også om aftenen. Er pilotprojekt på FMK. Jane Buchholzer: Tunge beboere har oplevet at Møllehuset ikke er gearet til at have de helt tunge beboere. Pædagoger, man vil ikke have dem som praktikanter. Psykiatrien har fundet ud af, at der kommer til at mangle døgnpladser, der er 3 unge mennesker på venteliste lige nu. Der er ansat ny leder på Katrinehaven, og der skal ansættes 3 fagkonsulenter. Lederen for Handicap har sagt, at han vil arbejde på at få flere social- og sundhedsassistenter indenfor området igen. Der bliver brugt rigtig mange vikarer, da lederen ikke tør ansætte folk i faste stillinger, da pengene følger brugerne. Tine Jensen: Også rigtig mange vikarer på Skovvænget. Det er rigtig svært at få kvalificerede ansøgninger til social- og sundhedsassistenter. Lederne bør tænke over at gøre stillingerne attraktive. Nexus nyt system.

7 Helle spurgte, om det er helt umuligt at få lavet FEA-aftalen igen. Den aftale der er med ansættelse på 30 timer bliver ikke brugt, lederne siger, at den ikke er fleksibel nok. Regionen: Conny Feddern, Søndersøparken: Der er ved at blive bygget til. Har fået 11 nye senge fra Holstebro, som bliver indtil de åbner i Gødstrup. Der bliver flyttet rundt på sengeafdelingerne. Der er blevet lavet sluseindgange på alle afdelinger. Elin Gundorf, Hospitalsenhed Midt: Man er ved at omorganisere strukturen for afdelingerne for at få det bedst muligt ud af de afdelinger, der går på tværs af Hospitalsenhed Midt. I første gang på lederplan, men nogle ledere ser gerne, der kommer nogle medarbejdere med. Styregruppe patientforløb i nye rammer. Der er lavet koncepter om, hvordan f.eks. kontor og sengestuer skal se ud. Skal i gang med trivselsundersøgelse, som går meget på lederne. Der er kommet et kompetenceudviklingskursus på SOSU-skolen i Århus i forhold til social- og sundhedsassistenter klinisk observation. Elin sender til Hanne Hanne sender ud til sektorbestyrelsen. Elin skal have ny TR-suppleant. Organkirurgisk afdeling, Thisted sygehus lukker der kommer nogle organkirurgiske senge til Viborg. Der skal ske en nedlukning af medicinske senge, 6 stk. det kommer ikke til at have indflydelse på antallet af ansatte. Lønstrukturen for serviceassistenterne er ikke på plads endnu. Kent: Der er lavet en lokalaftale på nedsættelse af fridøgn fra 11 til 8 timer. Aftalen er lavet sådan, at man også skal lave en individuel aftale. Sag om arbejdsmiljø.

8 Kent bliver inviteret til flere og flere personalemøder rundt i huset. Struktur af portør/serviceassistentopgaver på Kents afdeling. Kent fokuserer meget på arbejdstidsregler på hans egen afdeling bryder lederen arbejdstidsreglerne 47 gange på 8 uger. Kirsten: Ny afdelingssygeplejerske på Neurologisk afdeling. På VCR bliver der ikke brugt mange vikarer. Ved sygdom bliver der kaldt fast personale ind. Kolleger som er bekymrede over fuldtidspolitikken. TRIO-møder er startet op. Eva Pedersen og Susanne Aas, uddannelsesansvarlige fra Viborg kommune kom for at fortælle om de nye uddannelser. Er holdet der skal starte op i februar 2017 fyldt op? Dimensionering 36 social- og sundhedshjælperelever. Dimensionering 53 social- og sundhedsassistentelever. Der er 8 social- og sundhedshjælperelever til februar holdet. Der er 11 social- og sundhedsassistenter til februar holdet. Til maj 2017 kommer et merit-hold på 12 personer for social- og sundhedshjælpere som vil læse til social- og sundhedsassistent + et ordinært hold på 11 personer i alt 23 personer. De fleste søger direkte ind på social- og sundhedsassistentuddannelsen. Det er kun grundforløbet, der er på SU. Mange tror, at det er hele uddannelsen, det er det ikke. Der går næsten 1 år, hvor der nærmest ikke kommer elever ud i det somatiske. Psykiatripraktikken skal muligvis deles i 2. Der kommer 20 praktikmål. Der er opdateringskurser for vejledere på SOSU-skolen, de kører løbende, og det kan man se på deres hjemmeside. Der afholdes temadage for vejledere i kommunalt regi vejlederne på friplejehjemmene bliver inviteret med. Der er flere ting, der er sendt tilbage til PASS for at få dem revideret. Der kommer ikke nogle uddannede social- og sundhedsassistent ud fra juni 2018 maj 2019.

9 Rengøringsteamet i kommunen skal tales op det er vigtigt at man kan observere, når man kommer ud i hjemmene. Det burde være social- og sundhedshjælpere, der skal være ansat i Rengøringsteamet, og ikke husassistenter, da de ikke er uddannet til at observere. Mere synlighed på, hvad det er man kan når man er uddannet social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistenter. Efteruddannelsesudvalgene er i gang med kompetenceafdækning i forhold til social- og sundhedsassistenter. Mie Pedersen, tillidsrepræsentant Sct. Kjeldsgården og Rikke Nielsen, tillidsrepræsentant Blåbærhaven, Klejtrup Friplejehjem var inviteret til at deltage i resten af sektorbestyrelsesmødet. Sct. Kjeldsgården 54 beboere. Mie mangler respekt fra sin leder om sin rolle som tillidsrepræsentant. Der er et samarbejdsudvalg, som afholder møde 1 gang hvert halve år. Der bliver dokumenteret ligeså meget som i kommunen. Normeringen er stort set den samme som i kommunen. Klejtrup Friplejehjem, Blåbærhaven 20 beboere, Klejtrup Friplejehjem, Kløverbakken 24. Har en betydelig bedre normering end det kommunale. På Klejtrup Friplejehjem har man kun de administrative aftaler med Danske Diakonhjem, derfor får de ikke tilbud om blandt andet kurser, fordi de ikke hører fuldt under Danske Diakonhjem. På samme måde hører Klejtrup Friplejehjem ikke under Viborg kommune, hvorfor man ikke får tilbud om kompetencefond. Der er ikke så mange mellemledere, der skal have løn. TR-netværk kunne være godt. Hanne indkalder tillidsrepræsentanterne fra de private plejehjem til møde. Hanne vil gerne lave et fyraftensmøde for medlemmerne på de private plejehjem. Der er en vacant plads i bestyrelsen forslaget er at pladsen skal gå til én fra de private plejehjem. Det blev modtaget positivt. Referent: Lone Jensen

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog.

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog. Til stede: Hanne Kjeldsen, Elin Gundorf, Rikke Nielsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer (gik kl. 11.45 13.00), Niels Aakjær, Kirsten Wurcel (kom kl. 10.15), Malene Grønvaldt (gik kl. 12.30), Rikke

Læs mere

Valg af dirigent: Jane Buchholzer. Valg af referent: Lone Jensen.

Valg af dirigent: Jane Buchholzer. Valg af referent: Lone Jensen. Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Helle Kristensen (gik kl. 13.45), Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Conny Feddern, Kirsten Wurcel, Malene Grønvaldt (gik kl. 13.45), Niels Aakjær, Majbrit

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent: Malene Grønvaldt. Pkt 2. Valg af referent: Anne Grethe Andersen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt uden bemærkninger.

Pkt 1. Valg af dirigent: Malene Grønvaldt. Pkt 2. Valg af referent: Anne Grethe Andersen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt uden bemærkninger. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anja Conradsen, Helle Kristensen, Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Conny Feddern, Malene Grønvaldt, Niels Aakjær, Majbrit Mejrsk og Rikke Lundal Nielsen.

Læs mere

Lene Vester er udtrådt af bestyrelsen, da hun har fået andet arbejde.

Lene Vester er udtrådt af bestyrelsen, da hun har fået andet arbejde. Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Niels Aakjær, Kirseten Wurcel, Helle Kristensen, Conny Feddern, Inge Nielsen, Anja Conradsen, Kent Simmelkjær, Anne Grethe Andersen. Afbud: Elin Gundorf og Malene

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Inge Nielsen. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden:

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Inge Nielsen. Valg af referent: Lone Jensen. Godkendelse af dagsorden: Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Elin Gundorf, Laila Andersen (gik kl. 13.30), Inge Nielsen, Niels Aakjær, Malene Grønvaldt, Anja Conradsen og Hanne Kjeldsen. Afbud: Conny Feddern, Helle

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Elin Gundorf. Valg af referent: Lone Jensen indtil Derefter tog Inge Nielsen over.

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Elin Gundorf. Valg af referent: Lone Jensen indtil Derefter tog Inge Nielsen over. Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Elin Gundorf, Conny Feddern (gik kl. 13.00 p.g.a. møde på arbejde), Niels Aakjær, Helle Kristensen (kom kl. 10.30), Inge Nielsen, Lene

Læs mere

Pkt 2. Valg af dirigent: Kent Simmelkjær. Pkt 3. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 4. Godkendelse af dagsorden:

Pkt 2. Valg af dirigent: Kent Simmelkjær. Pkt 3. Valg af referent: Lone Jensen. Pkt 4. Godkendelse af dagsorden: Til stede: Hanne Kjeldsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Helle H. Kristensen. Malene Grønvaldt (gik kl. 12.45), Majbrit Mejrsk, Tine Jensen, Kirsten Wurcel, Elin Gundorf (gik

Læs mere

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Anne Grethe Andersen. Valg af referent: Lone Jensen.

Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Anne Grethe Andersen. Valg af referent: Lone Jensen. Til stede: Niels Aakjær (gik kl. 13.15), Conny Feddern, Anne Grethe Andersen, Kent Simmelkjær, Malene Grønvaldt (gik kl. 12.00) Jane Buchholzer, Kirsten Wurcel og Anja Conradsen (kom kl. 11.00). Afbud:

Læs mere

Punkt 5 og punkt 9 bliver flyttet til når Majbrit Mejrsk kommer kl Punkt 6 blev rykket op som nr. 5. Punkt 7 blev rykket op som nr. 6.

Punkt 5 og punkt 9 bliver flyttet til når Majbrit Mejrsk kommer kl Punkt 6 blev rykket op som nr. 5. Punkt 7 blev rykket op som nr. 6. Til stede: Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer, Kent Simmelkjær, Elin Gundorf, Laila Andersen (gik kl. 13.30), Lene Vester (gik kl. 13.00) og Hanne Kjeldsen. Afbud: Conny Feddern, Niels Aakjær, Helle

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. november 2013 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anja Conradsen, Lene Vester, Kent Simmelkjær, Anne Grethe Andersen, Laila Andersen,

Læs mere

Beretning Social- og sundhed / Kost - og servicesektoren

Beretning Social- og sundhed / Kost - og servicesektoren Beretning 2016 Social- og sundhed / Kost - og servicesektoren Beretning 2016 2016 blev året, hvor der skulle vælges ny præsident i USA. Det blev Donald Trump hvilket efter min opfattelse til dags dato,

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 11. juni 2012 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Inge Nielsen, Anni V. Jensen, Søren Dalsgaard

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014.

Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014. Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014. Velkomst Formand, Laila Rødebæk Olsen byder forsamlingen velkommen. Dirigent Sektorbestyrelsen indstiller Ann Marit Nielsen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Kongressen punkt for punkt time for time

Kongressen punkt for punkt time for time Kongressen punkt for punkt time for time Velkommen til FOA kongressen 2016! Måske er det din første kongres i FOA, måske er du en erfaren kongresdelegeret. Uanset hvad, kan det være nyttigt med denne guide,

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation v/tove Rygaard 2. Mødets konstituering, herunder godkendelse af

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Fra praksis: Annette Dippel Larsen, Birgitte Sandahl Bogner, Stefi Olesen, Susanne Pallesen, Anne-Marie Sørensen, Vera Larsen, Ruth Schriver Fra skolen:

Læs mere

Referat Sygehjælpere

Referat Sygehjælpere Referat Sygehjælpere 1. Velkomst og præsentation Navneopråb, liste rundt til mailadresser og præsentationsrunde med navn og hvor vi kommer fra. Særlig velkomst til de nye faggrupperepræsentanter. 2. Valg

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 10/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset,

Læs mere

Faggruppen for Neurofysiologiassistenter

Faggruppen for Neurofysiologiassistenter Faggruppen for Neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst til faggruppelandsmødet 2. Valg af ordstyrer og referent, Lene er ordstyrer, Tove er mødeleder, Bente er referent (Anne supplerer) Vi har

Læs mere

Faggruppelandsmøde for. Ledende værkstedsassistenter

Faggruppelandsmøde for. Ledende værkstedsassistenter Dagsorden: Faggruppelandsmøde for Ledende værkstedsassistenter Onsdag d. 22. maj 2013: 1. Fælles velkomst for alle faggrupper... 2 2. Fællesmøde... 2 Overenskomst 13... 2 3. Velkomst, v/det faglige udvalg...

Læs mere

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Dagsorden: 1. Formalia 2. Beretning a) Valg af dirigent. b) Godkendelse af dagsorden c) Godkendelse af forretningsorden d)

Læs mere

Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den maj 2012

Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den maj 2012 Referat fra Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den 15. - 16. maj 2012 DAG 1 Velkomst til faggruppelandsmøde Der er 8-10 nye deltagere på mødet i år Valg af ordstyrer og referent:

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Mandag d.3.oktober 2016 kl

Mandag d.3.oktober 2016 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 06/2016 FIU 9501-16-08-03 BESTYRELSESMØDE Referat Mandag d.3.oktober 2016 kl.9.00-16.00 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå Deltagere:

Læs mere

Faggruppelandsmøde. Dato: maj 2015

Faggruppelandsmøde. Dato: maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 20. september 2012, kl , i lokale Roden, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 20. september 2012, kl , i lokale Roden, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 7/2012 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-12-00-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 20. september 2012, kl. 08.15 16.00, i lokale Roden,

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra konstituerende sektorbestyrelsesmøde mandag den 12. maj 2014, kl. 15.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg.

Læs mere

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: Tirsdag den 20. februar 2018 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg mødelokale 210 Tid: Kl. 09:00 15:30 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

HK Klubben i Silkeborg Kommune GENERALFORSAMLING 21. Februar 2017

HK Klubben i Silkeborg Kommune GENERALFORSAMLING 21. Februar 2017 HK Klubben i Silkeborg Kommune GENERALFORSAMLING 21. Februar 2017 1 2 15:45 Generalforsamling 17:00 Tak for indsatsen til dirigenten, revisoren og revisorsuppleanten 17:05 Pause 17:15 Tak for indsatsen

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 20. april FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 20. april FIUSYS. nr 78 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 20. april 2017. FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 14.45 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring

Læs mere

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren.

REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren. REFERAT Sektorbestyrelsesmøde den 14. januar 2013 Social- og Sundhedssektoren. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anne Grethe Andersen, Anette Sørensen, Anni V. Jensen, Søren Dalsgaard

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Bestyrelsesreferat 15/3 2012

Bestyrelsesreferat 15/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 15. marts 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume, Ellen Christiansen,

Læs mere

Malling Skoles sikkerhedsorganisation og MED-udvalg

Malling Skoles sikkerhedsorganisation og MED-udvalg Malling Skoles sikkerhedsorganisation og MED-udvalg I dette afsnit er skolens sikkerhedsorganisation og MED-udvalg beskrevet. Herunder hvem der er repræsentanter og hvilke opgaver de varetager. Sikkerhedsgruppens

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 23. august 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro (GN) Susanne Andersen, FOA Herning

Læs mere

Kongressen punkt for punkt time for time

Kongressen punkt for punkt time for time Kongressen punkt for punkt time for time Velkommen til kongressen! Måske er dette din første kongres og selvom din afdeling helt sikkert har forberedt dig godt på kongressens indhold, så kan du alligevel

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206 Møde nr. 7/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl. 08.30 i mødelokale 206 Til

Læs mere

FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015.

FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015. Mødet starter kl. 9.00 Mødet afsluttes kl. 12.30, hvor der vil være frokost. Møde deltager: Birger Lyngholm Thomsen Leif Risgaard

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC)

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

FORBUND. Stå stærkt som AMR. Efter FOAs faglige AMR-uddannelse tilbyder FOA dig en samarbejdsaftale

FORBUND. Stå stærkt som AMR. Efter FOAs faglige AMR-uddannelse tilbyder FOA dig en samarbejdsaftale FORBUND Stå stærkt som AMR Efter FOAs faglige AMR-uddannelse tilbyder FOA dig en samarbejdsaftale 2 FOA STÅ STÆRKT SOM AMR Indhold Sammen gør vi forskellen for arbejdsmiljøet 3 FOA giver dig 3 løfter 4

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Kongressen punkt for punkt time for time

Kongressen punkt for punkt time for time Kongressen punkt for punkt time for time Velkommen til FOA kongressen 2013! Måske er det din første kongres i FOA, måske er du en erfaren kongresdelegeret. Uanset hvad, kan det være nyttigt med denne guide,

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr 147 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet afsluttet kl. 15.00 Mødet afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra sektorbestyrelseskonference 16. og 17. september 2014, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.02.2019 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, lokale I og II Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid

Læs mere

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD:

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: B. DE LOKALE FAGFORENINGER GEOGRAFISK INDDELING 42. BUPL består af et antal lokale fagforeninger geografisk fordelt som angivet i bilag

Læs mere

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord 1 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Mariagerfjord Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. Afdelingens geografiske område er:

Læs mere

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus 1 Klubbens navn Klublove Social- og Sundhedsassistentklubben Århus Klubbens navn er Social og sundhedsassistentklubben i Århus 2 Formål At medvirke til at løse opgaver i forhold til medlemmerne efter regler,

Læs mere

Beretning 2013 fra social og sundhedssektoren.

Beretning 2013 fra social og sundhedssektoren. Beretning 2013 fra social og sundhedssektoren. Endnu en gang velkommen til Jer alle. Som traditionen tro, har jeg i samarbejde med sektorbestyrelsen skrevet en beretning for 2013. En beretning som gerne

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

Beretning Social- og sundhedssektoren/ Kost- og servicesektoren

Beretning Social- og sundhedssektoren/ Kost- og servicesektoren Beretning 2017 Social- og sundhedssektoren/ Kost- og servicesektoren Beretning 2017. I 2017 havde vi kommunal - og Regionsrådsvalg. Med det også nye ansigter på flere poster. Der blev sagt farvel til Bent

Læs mere

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat.

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat. Dagsorden/referat af bestyrelsesmøde 25.03.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Plejehjemsassistenter

Plejehjemsassistenter Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Velkomst ved det Faglige udvalg, samt kort præsentation af den enkelte deltager. 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland

Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Side 1 Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Afholdt onsdag den 15. marts 2017 kl. 17.00 21.00 i FOAs lokaler, Stenhusvej 35, 4300 Holbæk. Generalforsamlingen startede

Læs mere

Mandag d.19.januar

Mandag d.19.januar FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 01/2015 9501-15-38-02 Referat fra bestyrelsesmøde SOSU-Sektoren Mandag d.19.januar 2015 17.00-20.30 i FOA Brønderslev, Grønnegade 21, 2. 9700 Brønderslev

Læs mere

Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011

Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011 Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011 17. maj Kl. 10.00 10.45 Fælles velkomst: Karen Stær bød velkommen og fortalte lidt om: Forventninger til faggruppelandsmøde og præsentation

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

4. Aktuelle emner: 4.1 Udkast til indsatsområder skal der arbejdes videre med Punktet udsættes til et senere møde.

4. Aktuelle emner: 4.1 Udkast til indsatsområder skal der arbejdes videre med Punktet udsættes til et senere møde. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 7. juni 2017 Sted: Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Pia R. Pedersen, Helle

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 09.11.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Faggruppen for Ledere og mellemledere

Faggruppen for Ledere og mellemledere Faggruppen for Ledere og mellemledere Dag 1. Dagsorden: 1. Velkomst til faggruppelandsmødet Velkomst v. Conni Kraul. Præsentation af deltagerne i gruppen. 2. Valg af ordstyrer og referent Rosa Demuth er

Læs mere

Faggruppelandsmøde for. Beskæftigelsesvejledere

Faggruppelandsmøde for. Beskæftigelsesvejledere Faggruppelandsmøde for Beskæftigelsesvejledere Dagsorden: Onsdag d. 22. maj 2013: 1. Fælles velkomst... 2 2. Fællesmøde... 2 Overenskomst 13... 2 3. Velkomst og præsentation i egen faggruppe... 2 4. Valg

Læs mere

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 18. juni 2018 Sted: FOA Nordjylland, Mødelokale Glassalen, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Tid: kl. 09.00 16.00 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl på Hotel E4, Maribo

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl på Hotel E4, Maribo Til bestyrelsen Maribo, den 11. november 2010. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl. 13.00 på Hotel E4, Maribo Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet.

Læs mere

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus 1 Klubbens navn Klublove Social- og Sundhedsassistentklubben Århus Klubbens navn er Social og sundhedsassistentklubben i Århus 2 Formål Medvirke til at løse opgaver i forhold til medlemmerne efter regler,

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference d april

Referat fra bestyrelseskonference d april Referat fra bestyrelseskonference d. 24 25 april Konferencen blev indledt med en præsentationsrunde og efterfølgende en dialog om det fremtidige arbejde. Det blev aftalt at bestyrelsen vil arbejde som

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat Faggruppelandsmøde

Referat Faggruppelandsmøde Referat Faggruppelandsmøde 5. og 6. april 2016 Tirsdag den 5. april 2016 1. Velkomst og præsentation kl. 10.00 10.15 Sektorformand Henning Hansen bød velkommen til faggruppelandsmødet. 2. Valg af mødeleder

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 20. juni 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

Værdighed i ældreplejen

Værdighed i ældreplejen SOCIAL-SUNDHED Værdighed i ældreplejen Sæt handling bag ordene Indhold Forord Værdighedspolitik i alle kommuner Snak om værdighed på arbejdspladsen Overvej om værdighedspolitik og ressourcer stemmer overens

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland Hans-Henrik bød velkommen, og efter præsentation af gæster, den siddende bestyrelse og medarbejdere efterfulgt af en sang, gik generalforsamlingen

Læs mere

2015 og hvad var det så for temaer, der har fyldt i året for medlemmerne i social og sundhedssektoren?

2015 og hvad var det så for temaer, der har fyldt i året for medlemmerne i social og sundhedssektoren? 2 Beretning 2015. 2015 og hvad var det så for temaer, der har fyldt i året for medlemmerne i social og sundhedssektoren? Det er ord som omstrukturering værdighedsmilliard velfærdssamfund - robusthed kerneopgaver

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

FÆLLESTILLIDS- REPRÆSENTANT

FÆLLESTILLIDS- REPRÆSENTANT FÆLLESTILLIDS- REPRÆSENTANT GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Dit område er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

INTERN Arbejdsdokument

INTERN Arbejdsdokument Tids og procesplan for den personalepolitiske proces i forbindelse med nedlæggelse af Møllegården, nedlæggelse af demensboliger på Solbakken samt konvertering af somatiske boliger til midlertidige pladser

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Tilstede: Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat bb pårørendemøde d 23/3-17 Ordstyrer: Kirsten, ref. Vibeke Ref. godkendt Dagsorden godkendt. Madservice: Levnedelsmiddel kontrollen har været

Referat bb pårørendemøde d 23/3-17 Ordstyrer: Kirsten, ref. Vibeke Ref. godkendt Dagsorden godkendt. Madservice: Levnedelsmiddel kontrollen har været Referat bb pårørendemøde d 23/3-17 Ordstyrer: Kirsten, ref. Vibeke Ref. godkendt Dagsorden godkendt. Madservice: Levnedelsmiddel kontrollen har været her i 5 bo enheder. Alle køkkener skal have en separat

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere