bizhub PRO 951 TRYKKERIER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "bizhub PRO 951 TRYKKERIER"

Transkript

1 bizhub PRO 951 TRYKKERIER Nem indgang til digitaltryk S/H-PRODUKTIONSSYSTEM

2 BLIV DIGITAL OG STYRK DIN VIRKSOMHED bizhub PRO 951 er resultatet af Konica Minoltas bestræbelser på at opfylde trykkeriers behov for et effektivt digitalt produktionssystem til en overkommelig pris. bizhub PRO 951 er baseret på et robust og gennemprøvet design, hvor høj ydelse kombineres med et komplet udvalg af efterbehandlingsmuligheder samt avancerede Konica Minolta-teknologier til levering af optimeret sort/hvid printkvalitet. Med denne vinderkombination er bizhub PRO 951 det optimale valg for enhver organisation, der ønsker at bruge digitaltryk. bizhub PRO 951 giver selv nybegyndere mulighed for nemt at håndtere store mængder sort/hvid print effektivt og fleksibelt uden frygt for flaskehalse og forsinkelser i produktionen for ikke at tale om fordelene ved stor effektivitet og en fleksibilitet, der ligger over gennemsnittet. At nå selv de mest stramme deadlines og kunne printe på få timer i stedet for et par dage er nogle af de vigtigste krav til digitaltrykproduktion. Du har brug for et pålideligt system, der kan opfylde disse krav til høj produktivitet. Du skal have det færdige printprodukt i højeste kvalitet. Et konsistent og pålideligt output har altid højeste prioritet. Og det er meget vigtigt for dig, at du har værktøjer til at styre og sikre printkvaliteten. Integrationen af et system, der opfylder alle disse behov i dit nuværende miljø, skal kun kræve en minimal indsats, mens den højest mulige automatiseringsgrad skal lette og ensrette dine printworkflows. Hvis du har disse krav, bør du kigge nærmere på bizhub PRO 951. Du vil opdage, at printeren kan gøre mere for dig, end du troede var muligt!

3 bizhub PRO PROFESSIONELLE PRINT I HØJ KVALITET ENESTÅENDE FLEKSIBILITET Pålidelig produktivitet bizhub PRO 951 er en pålidelig partner, når høj produktivitet er et afgørende parameter. Med en produktion på 95 A4 sider/min. og 55 A3-sider/min. er det en virkelig omkostningseffektiv entry-level-printer til digitaltryk. Og takket være maksimeret ydelse samt værktøjer såsom CS Remote Care og en kraftig indbygget RIP sikrer produktionssystemet en meget kort afviklingstid. bizhub PRO 951 giver trykkerier mulighed for at indgå aftaler med selv meget stramme deadlines og udvide deres aktiviteter inden for sort/hvid print. Fremragende printkvalitet Print er værdiløs uden kvalitet. Takket være for eksempel de præcise tekster og linjer med Simitri HD-polymeriseret toner opnår du print i optimal kvalitet selv ved entry-level sort/hvid print. Desuden sikrer LED-printhovedets opløsning på x dpi ensartet reproduktion. Og med Tone Curve Utility opnår du fuld kontrol og fleksibel optimering for hver eneste printopgave. Disse og mange andre fremragende funktioner sikrer enestående gode resultater, så du får et forspring i forhold til konkurrenterne og kan garantere dine kunder fuld tilfredshed. Optimal fleksibilitet bizhub PRO 951 kan konfigureres med en lang række efterbehandlingsfunktioner, bl.a. hæftning og automatisk ringindbinding, hvilket understøtter systemets store mediefleksibilitet (såsom 300 g/m 2 og mulighed for 350 g/m 2 fra PFU-bakker). Det hele fås i et modulopbygget koncept, så systemet kan tilpasses dine individuelle behov. bizhub PRO 951 maksimerer brugervenligheden, minimerer skjulte omkostninger og giver god mulighed for større indtjening. Dermed kan du opfylde kundernes stigende krav og øge din digitale printvolumen.

4 bizhub PRO bizhub PRO 951 TEKNOLOGI bizhub PRO 951 baner vejen for succes inden for trykkeriverdenen ved hjælp af en intelligent pakke af unikke og patenterede teknologier, der leverer High Definition-billeder som garanti for print i høj kvalitet. Billedkvaliteten er fuldstændig ensartet fra første til sidste side og fra printopgave til printopgave. Outputtet lever op til professionelle specifikationer og vil overbevise selv de mest krævende kunder.

5 bizhub PRO Brugerdefinerede skærmbilleder til indstilling og Tone Curve Utility Introduktionen af forudindstillede masker (to typer med tre mønstre hver) plus mulighed for at vælge indstillingen med punktraster, så brugerne kan vælge det bedste skærmbillede til hver specifikke printopgave. Printeren leveres også med en standardcontroller samt det patenterede værktøj Tone Curve Utility, der hjælper med at justere og korrigere printdata, så de bedre passer til kundens specifikationer. Disse teknikker sikrer mange forskellige justeringer af billedets lysstyrke og kontrast, uden at det påvirker teksten, hvor der stadig leveres 100 % densitet. Systemet giver mulighed for at gemme og genindlæse individuelle kundeindstillinger, hvis og når der er brug for dem. Til opgaver med reproduktion af farvedokumenter i sort/hvid kan brugeren opnå en meget nøjagtig farvekonvertering med CIE-farvesystemet, som sikrer præcis gråtonekalibrering og kontrolleret sammenfald af skyggeområder. Bælteoverførelsessystem bizhub PRO 951 er udstyret med et avanceret bælteoverførelsessystem, der er designet fra bunden med henblik på at forbedre papirtransporten samt kvaliteten af de overførte billeder. Eftersom papiret klæber til hele bæltet, er der ingen luftlommer, så toneren fordeles homogent og 100 % jævnt på papiret.

6 bizhub PRO bizhub PRO 951 FORRETNINGSMULIGHEDER Der sker i øjeblikket store ændringer på markedet for produktionsprint. Antallet af printvirksomheder er faldende en udvikling, som den finansielle krise har accelereret yderligere. Samtidig er den samlede printvolumen faldende, og et stigende antal printapplikationer overføres til elektroniske medier. Moderne printfirmaer ved, at de bliver nødt til at udvide deres printaktiviteter, øge profitmarginerne og finde nye indtægtskilder. For at hjælpe vores kunder med at nå disse mål har Konica Minolta lanceret Digital 1234: Et omfattende program til virksomhedsudvikling, der sætter fokus på kundens behov for at styrke sin virksomhed. Det afgørende spørgsmål er: "Hvordan kan vi styrke din virksomhed her og nu?" Løsningen på de fleste udfordringer i en virksomhed er ganske enkel og kan formuleres i et meget præcist svar på ovenstående spørgsmål: Ved at øge fortjenesten, tilføje nye tjenester og gøre virksomheden mere produktiv. Forretningsudviklingsprogrammet Digital 1234 er udviklet med fokus på brugervenligheden, og her opfordres virksomhederne til at vælge en mulighedsbaseret tilgang, så de kan begynde at optimere processerne. Ved at bruge fire praktiske trin vejledes kunden og får gode råd til, hvordan nye forretningsmuligheder identificeres, vurderes, begrundes og implementeres. Det grundlæggende koncept består af følgende fire trin, hvor der gives gode råd gennem hele forretningsprocessen: Hvorfor skal jeg investere i denne mulighed? Hvordan passer det ind i min nuværende virksomhed? Hvem har erfaring med dette og kan fortælle mig om det? Hvad skal jeg gøre, for at få succes med denne nye mulighed? Hvis vi starter med "hvorfor", anvender Digital 1234 enkle mulighedsbaserede fremgangsmåder, der er skabt af pålidelige partnere i branchen, som udforsker enhver forretningsmulighed. Andet trin fokuserer på "hvordan" ved at anvende enkle vurderingsspørgsmål, der stilles af et panel af internationale og uafhængige forretningseksperter. Det tredje trin ("hvem") beskriver historien bag succesen, mens det fjerde trin tilbyder forretningsressourcer, der kan downloades for at hjælpe kunderne med at få succes, f.eks. virksomhedsfokuserede implementeringsvejledninger skrevet af brancheeksperter. DIGITAL enabling your business Digital 1234 Forretningsudviklingsprogrammet Digital 1234 er udviklet for at få trykkerier til at fokusere på muligheden for at spare penge, øge indtjeningen, tilbyde nye tjenester og øge produktiviteten. Ved at bruge fire praktiske trin vejledes du i, hvordan nye forretningsmuligheder identificeres, vurderes, begrundes og implementeres.

7 bizhub PRO Print af variable data Hvad er det mest unikke ved digitaltryk? Hver side kan brugertilpasses i én printkørsel og dermed skabe en unik, målrettet og relevant besked til hver modtager. Dette kaldes VDP (Variable Data Printing). Web til print Tidligere blev alle printopgaver sendt og behandlet manuelt. Eftersom internettet anvendes i stigende grad, har de fleste printerfabrikanter indset værdien af at kunne tilbyde kunderne en webportal, hvor de kan uploade deres printopgaver. Webafsendelse omfatter: upload af printdata, modtagelse af tilbud, modtagelse af en bekræftelse, sporing af oplysninger om printopgavens status, automatisk link til betaling, administration osv. Med web til print kan din virksomhed være online døgnet rundt og automatisere indsendelsesprocessen i forbindelse med printopgaver, forbedre effektiviteten og eliminere de manuelle elementer i indsendelsesprocessen. Direct Mail kan laves mere personligt: "Kære hr. eller fru" bliver til "Kære Klaus/Karen". Dette er den unikke værdiforøgelse med digitaltryk, som traditionelt tryk ikke giver. Undersøgelser har vist, at jo mere du fokuserer på dine læsere, jo mere effektivt bliver dit budskab. I gennemsnit giver personaliseret markedsføringsmateriale en fortjeneste, der er 31 % højere end fortjenesten med generelt markedsføringsmateriale. Printudbydere kan tage mere for VDPopgaver, og kunden får bedre respons på materialet. Større indtjening for dig større omsætning for din kunde.

8 bizhub PRO bizhub PRO 951 ENTRY-LEVEL-PRODUKTIONSSYSTEM MED HØJ PRODUKTIVITET EFTERINDSÆTTELSE AF SIDER Valgfri efterindsættelse af sider fra to bakker og en inputkapacitet på op til 400 ark PAPIR-OUTPUTKAPACITET Op til ark Separat udfaldsbakke Separat papirkassette til brochurer FORSKELLIGE EFTERBEHANDLINGSMULIGHEDER Brochureefterbehandler (ekstraudstyr) til brochurer på op til 20 ark (80 sider), efterbehandling med klammeskæremekanisme og hæftning af op til 100 ark; efterbehandling med z-fals/hulning, GBC-hulleenhed, automatisk ringindbinding

9 bizhub PRO TOUCHSKÆRM Flytbar touchskærm i farver, nem at bruge AVANCERET CONTROLLER Høj RIP-hastighed integreret, der giver exceptionel produktivitet VALG AF PAPIRENHEDER LU-409: A4-papirkassette med stor kapacitet LU-410: SRA3-papirkassette med stor kapacitet PF-706: Papirkassette med tre papirbakker SORT/HVID-PRODUKTIONSSYSTEM Op til 95 sider/min. (A4), 55 sider/min. (A3) Maks. volumen på 1,5 millioner sider Printopløsning på x dpi Duplex op til 300 g/m 2 TEKNOLOGI Simitri HD-toner Forbedrede Dmax-indstillinger Grønne teknologier for høj miljøbevidsthed

10 bizhub PRO 951 adskiller sig fra andre printere i kraft af den fremragende RIP- og printydelse og de funktioner, som hjælper trykkerier og printudbydere med at imødekomme de løbende produktionskrav og kundernes behov. Controlleren er udstyret med den sidste nye Intel-platform og integreret i hovedenheden. bizhub PRO 951 CONTROLLER Optimeret opgavebehandling bizhub PRO 951 har en RIP-hastighed, der tidligere ikke har været tilgængelig i denne klasse, og den håndterer selv de mest omfattende opgaver. Desuden har printeren JDF- JMF-kompatibilitet, der sørger for fuld og nem integration i alle arbejdsmiljøer. Dette er optimeret opgavebehandling på højeste plan med den nødvendige kapacitet, så der kan produceres store mængder på kort tid. Controlleren har desuden den fantastiske CIE-funktionalitet, der forbedrer reproduktionen af farvebaserede dokumenter, når det er nødvendigt. RGB-farvedata konverteres til CIE-farvesystemet, så der kan produceres meget finere gråtoner med en høj differentieringsgrad i en kvalitet, der langt overgår den, man opnår ved print af farvedata uden konvertering.

11 bizhub PRO Tone Curve Utility Med Konica Minoltas unikke Tone Curve Utility har du et værktøj ved hånden, der kan hjælpe dig med at foretage avancerede RIP-justeringer, f.eks. af raster og tonerkurven, og du får mulighed for selv at definere rastervinklen og punktformen. Brugerne kan vælge mellem forskellige forudindstillede tonerkurver og nemt og hurtigt lave deres egne kurver ved at bruge den simple drag & dropfunktionalitet, f.eks. til at indstille brugerdefinerede profiler (controllerstandard) eller gemme profilerne i produktionssystemets RIP, så printerdriveren hurtigt kan hente dem frem. Med en omfattende funktionalitet kan brugeren optimere printkvaliteten nøjagtigt og fleksibelt. Printet ved at bruge standard tonerkurve Printet ved at bruge ny tonerkurve Hvis maksimal densitet reduceres, påvirker det ikke teksten, der stadig har 100 % densitet. EFI Fiery Central Solo EFI Fiery Central Solo sikrer højeffektiv printerbetjening med den populære Fiery Command Workstation, hvorfra brugeren kan styre alle virksomhedens printere via et intuitivt interface. Med Fiery Impose-JobMaster som tilbehør får du den perfekte assistent til komplekse printeropgaver, herunder import af scanninger, faneoprettelse og sideredigering samt nummerering ved forberedelse af printopgaver. Fordele ved EFI Fiery Central Solo: 100 % overblik og kontrol over alle virksomhedens printere via ét interface. Op til tre produktionssystemer kan tilsluttes og allokeres til forskellige workflows (f.eks. farveopdeling, volumenjustering, automatisk omfordeling ved jobfejl osv.). Papirkatalog Papirkataloget er en anden funktion i bizhub PRO 951, der komplementerer produktionssystemets andre fremragende funktioner og maksimerer betjeningshastigheden og effektiviteten. Når papirkataloget er programmeret bare en enkelt gang, behøver brugeren ikke længere bekymre sig om, hvorvidt den nødvendige papirtype til en specifik opgave er gemt. Når brugeren skal gøre klar til produktion, vælger han bare den ønskede medietype fra papirkataloget. Funktionaliteten giver også mulighed for at give forskellige papirtyper hvert sit navn, f.eks. Faktura blå. Dermed bliver det hurtigere at komme i gang med en opgave, hvilket øger brugervenligheden.

12 bizhub PRO IMPONERENDE ALSIDIGHED FRA A TIL Å En simpel produktionskørsel eksisterer ikke ved hver produktionsopgave forventes en professionel håndtering af det trykte produkt i alle stadier af produktionsprocessen fra selve printningen til den avancerede efterbehandling og som altid er fleksibilitet altafgørende! Stor A4-papirkassette LU-409 Når LU-409-papirkassetten med stor kapacitet kobles til et bizhub produktionssystem, øges papirkapaciteten op til ark, og samtidig kan der anvendes forskellige typer medier med en papirvægt på g/m 2. Dobbeltsidet print/duplex Enkeltsidet print Mixmedia hvide/farveark fra forskellige papirkassetter Mixplex enkelt/ dobbeltsidet skifter under kørsel Kombineret mixplex/ mixmedia Stor SRA3-papirkassette LU-410 Når bizhub PRO 951 udstyres med en LU-410-papirkassette med stor kapacitet, udvides papirkapaciteten op til ark. Der kan printes på forskellige typer medier op til og med SRA3-format (324 x 483 mm) og håndteres en papirvægt på g/m 2. Dobbeltsidet print/duplex Enkeltsidet print Mixmedia hvide/farveark fra forskellige papirkassetter Mixplex enkelt/ dobbeltsidet skifter under kørsel Kombineret mixplex/ mixmedia Papirkassette PF-706 Papirkassetten PF-706 øger papirkapaciteten ved at tilføje tre papirbakker med en samlet kapacitet på op til ark. Desuden øges mediefleksibiliteten til g/m 2. Fleksibiliteten øges, da alle papirstørrelser kan bruges i alle bakker. Dobbeltsidet print/duplex Enkeltsidet print Mixmedia hvide/farveark fra forskellige papirkassetter Mixplex enkelt/ dobbeltsidet skifter under kørsel Kombineret mixplex/ mixmedia

13 bizhub PRO Z-falsenhed ZU-608 Z-fals- og hulleenheden har teknikken til at lave z-falsning af A3-ark, så de reduceres til A4-format. Med det nødvendige ekstraudstyr kan der derefter laves huller i de z-falsede ark, og/eller de kan indsættes i brochurer, så produktionsmuligheder udvides tilsvarende. 4-hulning 2-hulning Z-fals GBC-hulleenhed GP-501 GBC-hulleenheden giver effektiv flerhulning, så ark kan behandles ved høj hastighed inden offline-spiralbinding. Systemmulighederne omfatter forskellige hullejern, der passer til de mest populære ryghæftningsfunktioner, herunder metalbaseret spiral (velo) og plasthæftning (kam). Flerhulning Automatisk ringindbinder GP-502 Det intelligente valg til kunder, der har behov for en enhed, som kan registrere den rigtige ringindbindingsstørrelse og derefter binde arkene sammen med et universalt bindingselement. Med GP-502 kan op til 102 ark bindes sammen i én bog, så printudbyderne får en produktionsteknologi, der kan producere dokumenter af stor værdi på meget kort tid. Ringindbinding Hæfteenhed FS-532 Hjørnehæftning Indskydning af farveforside Når produktionssystemet udstyres med FS-532-hæfteenheden, får printudbydere et hæftningssystem med flere positionsmuligheder til let og pålidelig produktion af manualer, rapporter og anden omfattende dokumentation. Denne enhed kan hæfte op til 100 ark med en hastighed, der matcher produktionskapaciteten, og den universale hæfteklamme skæres til den rigtige størrelse under processen. Automatisk skiftevis sortering og gruppering fås også, og denne enhed har en output-kapacitet på op til ark. FS-532 kan opgraderes med hulning og efterindsættelse som ekstrafunktioner. 2-punktshæftning Indsættelse af farveark 2-hulning Automatisk forskudt sortering 4-hulning Variabel klammelængde Alt i én-efterbehandler FS-532 og SD-510 Når FS-532 kombineres med SD-510 kan efterbehandleren bruges til at lave brochurer. Den fuldautomatiske brochureenhed med en kapacitet på op til 20 ark (80 sider) pr. brochure har to falsningsfunktioner (midterfalsning og brevfalsning). Der kan tilvælges andre ekstrafunktioner til enheden, f.eks. hulning og efterindsættelse af printede ark. Hjørnehæftning Brochure Indsættelse af farveark 2-hulning 2-punktshæftning Brevfalsning 4-hulning

14 bizhub PRO

15 bizhub PRO ALLROUNDTILGÆNGELIGHED Professionelle trykkere har brug for driftsikker hardware og pålidelig printteknologi. Derfor var pålidelighed en topprioritet i forbindelse med udviklingen af produktionssystemet. Dets design og den robuste metalkonstruktion garanterer en fuldstændig hensigtsmæssig og sikker betjening. Forskellige værktøjer og systemfunktioner øger systemets generelle brugervenlighed yderligere: Påfyldning af toner og papir uden stop Mulighed for at påfylde toner og papir under produktionen medfører, at man stort set undgår produktionsafbrydelser. CMS (Customer Maintenance Support) Desuden gør Konica Minoltas CMS-koncept det muligt for brugeren selv at foretage hurtig og nem udskiftning af visse systemkomponenter og -dele. Printudbydere er begejstrede for, at de selv kan løse mindre systemproblemer internt og på kort tid, da det giver yderligere fleksibilitet. CS Remote Care CS Remote Care er Konica Minoltas fjernbetjente serviceværktøj til bizhub PRESS- og PRO-systemerne. Her kan rapportaflæsning samt meddelelser om systemfejl og vedligeholdelsesbehov automatisk sendes til Konica Minoltas servicecenter. Dermed muliggøres en tidlig analyse af systemets status, og hvis det er nødvendigt kan forebyggende vedligeholdelse igangsættes, inden konkrete problemer opstår. Det hjælper også med at minimere systemernes nedetid og brugerens administrative opgave, så printudbyderne sparer tid og penge, undgår frustrationer og kan nyde fordelene ved maksimeret produktivitet og et allroundsystem, der næsten altid er tilgængeligt.

16 Tekniske specifikationer PRINTERSPECIFIKATIONER KOPISPECIFIKATIONER bizhub PRO Printhastighed (A4) Printhastighed (A3) Printopløsning Gråtoner SYSTEMSPECIFIKATIONER Op til 95 sider/min. Op til 55 sider/min x dpi Op til 256 niveauer Papirvægt Standard: g/m 2, tilbehør (med PF-706): g/m 2, i duplex-tilstand: g/m 2 Duplexenhed Uden skuffe Papirstørrelser A5-A3+ (SRA3), Standard: min.: 182 x 139 mm, maks.: 324 x 463 mm, med tilbehør: min.: 95 x 139 mm*, maks.: 324 x 483 mm** Maks. printområde 314 x 483 mm Maks. Maks.: ark, standardkassette: Op til ark, papir-inputkapacitet LU-409: Op til ark, LU-410: Op til ark, PF-706: Op til ark Maks. Op til ark papir-outputkapacitet Opvarmningstid Mindre end 390 sek. Mål (hovedenhed) 990 x 780 (910 m. conttroller) x (B x D x H) (1.464 m. betjeningspanel) mm Vægt (hovedenhed) Ca. 372 kg CONTROLLERSPECIFIKATIONER Hardware CPU RAM HDD Sidebeskrivelsessprog SCANNERSPECIFIKATIONER Scanningshastighed A4 Scanningshastighed A3 Scanningsopløsning Scanningsfunktioner Scanningsformater Indbygget controller Pentium G GHz 2 GB 250 GB eller mere PCL 5e/XL (PCL 6), Adobe PS3, TIFF, PDF Op til 95 sider/min. Op til 55 sider/min dpi, 600 dpi, 400 dpi, 300 dpi, 200 dpi TWAIN scan, Scan-til-HDD, Scan-til-FTP, Scan-til-SMB, Scan-til- PDF, TIFF, sikker PDF, XPS Alle specifikationer henviser til papir i A4-format med en vægt på 80 g/m 2. Understøttelse og tilgængelighed af de ovenfor anførte specifikationer og funktioner kan variere afhængigt af operativsystemer, applikationer og netværksprotokoller samt netværksog systemkonfigurationer. Den anførte forventede levetid for forbrugsstoffer er baseret på specifikke driftsbetingelser, såsom sidedækning for et bestemt sideformat (5 % dækning på A4). Den faktiske levetid for hvert forbrugsstof varierer afhængigt af anvendelse og andre printvariabler, herunder sidedækning, sideformat, medietype, kontinuerlig eller periodisk print, rumtemperatur og luftfugtighed. Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. Specifikationer og tilbehør er baseret på de oplysninger, der var tilgængelige på tidspunktet for trykningen af denne brochure og kan ændres uden varsel. Konica Minolta garanterer ikke, at de anførte priser eller specifikationer er fejlfri. Alle mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed. Kopieringshastighed (A4) Op til 95 sider/min. Kopieringshastighed (A3) Op til 55 sider/min. Kopiopløsning 600 x 600 dpi Gråtoner 256 gråtoner Første kopi Mindre end 3,4 sek. (A4 på tværs) Zoom % i trin på 0,1 % Multikopiering TILBEHØR Automatisk dokumentføder Stor papirkassette Stor papirkassette Papirkassette Hæfteenhed Maks.: 100 ark LU-409-papirkassette Papirkapacitet: Op til ark, papirvægt: g/m 2, standard papirstørrelse: A4, min. papirstørrelse: 250 x 176 mm, maks. papirstørrelse: 314 x 229 mm LU-410-papirkassette Papirkapacitet: Op til ark, papirvægt: g/m 2, standard papirstørrelse: SRA3, min. papirstørrelse: 195 x 203 mm, maks. papirstørrelse: 324 x 483 mm PF-706-papirkassette 3 kassetter, papirkapacitet: Op til ark, papirvægt: g/m 2, standard papirstørrelse: A5 til A3+ (SRA3), min. papirstørrelse: 95 x 139 mm, maks. papirstørrelse: 324 x 463 mm FS-532-hæfteenhed Hæftning af op til 100 ark, 2-punkts- og hjørnehæftning, variabel klammelængde (skæremekanisme), outputkapacitet på op til ark (A4), udfaldsbakke med kapacitet på op til 200 ark, automatisk skiftevis sortering og gruppering Brochureefterbehandler SD-510-ryghæftningsenhed (til FS-532) Fremstilling af brochurer på op til 20 ark (80 sider), ryghæftning, coverark fra 50 til 300 g/m 2, udfaldsbakke til brochurer, multi-brevfalsning (op til 5 ark), midterfalsning af flere ark (op til 5 ark) Z-fals og hulningsenhed ZU-608-z-falsenhed 2- og 4-hulning, z-falsning og halvfalsning Hulleenhed PK-522-hulleenhed (til FS-532) Hulning (valgfrit 2 eller 4 huller) Efterindsætning PI-502-efterindsættelsesenhed (til FS-532) Indsættelse af fortrykte ark, PI-bakker med plads til op til 200 ark i hver Hulleenhed til flere huller GP-501-hulleenhed (GBC) Smart hulning af A4-ark, brugerudskiftelige hullejern til: velobind, plastkam, wirebind, farvet spiral, pro click, papirvægt: g/m 2 Automatisk ringindbinder Automatisk ringindbinder (GP-502) Stakning, hulning og binding af bøger, op til 102 ark, selvjusterende bindeelementer (én størrelse passer til alle), papirvægt: indhold g/m 2, cover g/m 2 Din Konica Minolta Business Solutions-partner: Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej Albertslund Hjulmagervej 4B 7100 Vejle Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj Gøteborgvej Aalborg SV Tlf /2012 * med PF-706, ** med LU-410

bizhub PRO 951 Alsidig produktion, høj pålidelighed S/H-PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 951 Alsidig produktion, høj pålidelighed S/H-PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 951 Alsidig produktion, høj pålidelighed S/H-PRODUKTIONSSYSTEM DIGITALTRYK ER VEJEN TIL EFFEKTIV VÆKST bizhub PRO 951 er det ideelle s/h-system, når digitaltryksproduktionen skal udvides. Enheden

Læs mere

bizhub PRO 951 HUSTRYKKERIER

bizhub PRO 951 HUSTRYKKERIER bizhub PRO 951 HUSTRYKKERIER Produktivitet i højt gear til intern print S/H-PRODUKTIONSSYSTEM EFFEKTIVITET I HØJSÆDET bizhub PRO 951 er Konica Minoltas svar på kundernes krav om et effektivt digitalt produktionssystem

Læs mere

bizhub PRO 1052 Enestående printkvalitet til entry-level-produktion S/H-PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 1052 Enestående printkvalitet til entry-level-produktion S/H-PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 1052 Enestående printkvalitet til entry-level-produktion S/H-PRODUKTIONSSYSTEM DIGITALTRYK ER VEJEN TIL EFFEKTIV VÆKST bizhub PRO 1052 har et gennemprøvet og robust design, der sikrer optimalt

Læs mere

bizhub PRO 1052 HUSTRYKKERIER

bizhub PRO 1052 HUSTRYKKERIER bizhub PRO 1052 HUSTRYKKERIER Pålidelig produktivitet til intern print S/H-PRODUKTIONSSYSTEM EFFEKTIVITET I TOPKLASSE bizhub PRO 1052 er Konica Minoltas svar på kundernes ønske om et effektivt digitalt

Læs mere

bizhub PRESS 1052/1250/1250P TRYKKERIER

bizhub PRESS 1052/1250/1250P TRYKKERIER bizhub PRESS 1052/1250/1250P TRYKKERIER Professionelle sort/hvide printere til digitaltryk S/H-PRODUKTIONSSYSTEM DIGITALTRYK NÅR DET ER BEDST I bizhub PRESS 1250-serien har Konica Minolta kombineret værdifulde

Læs mere

Den holdbare ekvilibrist. Produktionssystem bizhub PRO 950

Den holdbare ekvilibrist. Produktionssystem bizhub PRO 950 bizhub PRO 950 Den holdbare ekvilibrist Produktionssystem bizhub PRO 950 bizhub PRO 950, produktionssystem Kvalitet, fleksibilitet, pålidelighed - det effektive produktionssystem i sort/hvid Effektiv dokumentproduktion

Læs mere

bizhub PRESS 1052/1250/1250P

bizhub PRESS 1052/1250/1250P bizhub PRESS 1052/1250/1250P Professionelle sort/hvid produktionssystemer S/H-PRODUKTIONSSYSTEM OPTIMAL DIGITALPRINT I bizhub PRESS 1250-serien har Konica Minolta kombineret innovative funktioner med fremragende

Læs mere

bizhub PRESS 1052/1250/1250P HUSTRYKKERIER

bizhub PRESS 1052/1250/1250P HUSTRYKKERIER bizhub PRESS 1052/1250/1250P HUSTRYKKERIER Professionelle sort/hvide printere til intern printproduktion S/H-PRODUKTIONSSYSTEM DIGITALTRYK NÅR DET ER BEDST I bizhub PRESS 1250-serien har Konica Minolta

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

bizhub PRO 1052 Trykkerier Det rette valg for nem indgang til digitaltryk

bizhub PRO 1052 Trykkerier Det rette valg for nem indgang til digitaltryk bizhub PRO 1052 Trykkerier Det rette valg for nem indgang til digitaltryk S/h-produktionssystem Bliv digital og styrk din virksomhed bizhub PRO 1052 er resultatet af Konica Minoltas konstante bestræbelser

Læs mere

bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000

bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000 bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000 Ekstraordinær billedbehandling og smartere farveproduktion Produktionssystemer bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000 bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000, produktionssystemer

Læs mere

bizhub PRO 1200-serien Modulopbyggede produktionssystemer med enestående printkvalitet

bizhub PRO 1200-serien Modulopbyggede produktionssystemer med enestående printkvalitet bizhub PRO 1200-serien Modulopbyggede produktionssystemer med enestående printkvalitet Produktionssystemer bizhub PRO 1051/1200/1200P bizhub PRO 1051/1200/1200P, produktionssystemer Enestående kvalitet

Læs mere

bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000

bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000, produktionssystem Innovation som ændrer spillets gang Kommercielle trykkerier har

Læs mere

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE INTELLIGENT QUALITY CARE IQ-501 2 ZOOM IND PÅ AUTOMATISERING Konica Minoltas Intelligent Quality Care-system er innovationen for printudbydere,

Læs mere

JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med succes ind på produktionsprintmarkedet i 2004 og er blevet en

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min Pro C5100S/5110S Kompakte produktionsprintere til light production Pro C5100S Pro C5110S S/h S/h 65 Farve 80 Farve s/min s/min Høj farveproduktivitet til lave omkostninger I det aktuelle økonomiske klima

Læs mere

bizhub PRESS C6000 og bizhub PRESS C7000/P

bizhub PRESS C6000 og bizhub PRESS C7000/P bizhub PRESS C6000 og bizhub PRESS C7000/P Ekstraordinær billedbehandling og bedre farveproduktion Produktionssystem bizhub PRESS C6000 og bizhub PRESS C7000/P bizhub PRESS C6000/C7000/P, produktionssystemer

Læs mere

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller bizhub C450 Kontorsystem Den nye kollega kommer Når den nye kollega starter på jobbet, håber chefen, at han er en hurtig,

Læs mere

S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV

S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV Muligheder, du ikke forventer Brother Fleksibel hardware og let tilpasselig software Brothers professionelle serie af s/h-laserprintere er udviklet til

Læs mere

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h bizhub C20 Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h Kontorsystem bizhub C20 bizhub C20, kontorsystem Allround maskine til farver sort/hvid (A4) og avanceret kontorkommunikation Store virksomheder

Læs mere

Drupa 2012 VELKOMMEN. Dagens program. 13:30 13:40 Velkommen. 13:40 14:40 Trends fra Drupa. 14:40 15:00 Pause. 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2

Drupa 2012 VELKOMMEN. Dagens program. 13:30 13:40 Velkommen. 13:40 14:40 Trends fra Drupa. 14:40 15:00 Pause. 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2 Drupa 2012 VELKOMMEN Dagens program 13:30 13:40 Velkommen 13:40 14:40 Trends fra Drupa 14:40 15:00 Pause 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2 VELKOMMEN Trends fra drupa i dag din forretning i morgen Morten

Læs mere

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211, Kontorsystem Omfattende modularitet når virksomheden vokser Konica Minoltas bizhub

Læs mere

bizhub 40P Skabt til produktivitet

bizhub 40P Skabt til produktivitet bizhub 40P Skabt til produktivitet Kontorsystem bizhub 40P bizhub 40P kontorsystem Lille og diskret: stor ydelse Konica Minolta har i den nye bizhub 40P kombineret produktiv udskrivning i sort/hvid med

Læs mere

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk Prisliste på printere og multifunktionsprintere for Nyborg Kommune Bemærk, at det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til de enkelte modeller SKI 50.10 Kopi og Print aftalen er gældende fra den 1. maj 2015

Læs mere

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN SP 8300DN Sort-hvid A3-laserprinter Printer SP 8300DN 50 S/h s/min. Højtydende og driftsikker s/h-laserprinter Laserprinteren SP 8300DN leverer en stærk kombination af høj hastighed, alsidighed og driftsikkerhed.

Læs mere

Konica Minolta 240f. Integreret intelligens. Kontorsystem Konica Minolta 240f

Konica Minolta 240f. Integreret intelligens. Kontorsystem Konica Minolta 240f Konica Minolta 240f Integreret intelligens Kontorsystem Konica Minolta 240f Konica Minolta 240f, Kontorsystem Intelligent, med professionelt ekstraudstyr som standard Konica Minolta 240f imponerer som

Læs mere

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P, kontorsystem Avanceret teknologi, mere brugervenlighed Når der er travlt på kontoret og i afdelingen

Læs mere

FORBEDRET bizhub-oplevelse

FORBEDRET bizhub-oplevelse FORBEDRET bizhub-oplevelse Avanceret funktionalitet med i-option Strømlinet brugervenlighed og øget workflow-kapacitet er vigtige parametre, når man driver virksomhed i dag. Og det er lige præcis, hvad

Læs mere

Farver til alle. Kontorsystem bizhub C200

Farver til alle. Kontorsystem bizhub C200 bizhub C200 Farver til alle Kontorsystem bizhub C200 bizhub C200, kontorsystem Enkel, men kvalificeret: farveudskrivning, der er til at betale Flere og flere virksomheder, der længe var af den overbevisning,

Læs mere

bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501

bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501 bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501 bizhub 421/501, kontorsystem Alsidigheden selv allround-maskiner til sort-hvid produktion Travle kontormiljøer,

Læs mere

bizhub 601 og bizhub 751 Effektivitet i sort/hvid

bizhub 601 og bizhub 751 Effektivitet i sort/hvid bizhub 601 og bizhub 751 Effektivitet i sort/hvid Kontorsystemer bizhub 601 og 751 bizhub 601 og bizhub 751, kontorsystemer Centrum for produktivitet af større mængder Med bizhub 601 og bizhub 751 lancerer

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25, kontorsystem Alt-i-én farveenhed for alsidig administration Uanset om der er behov for en løsning til ordrebehandling,

Læs mere

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat MP W5100/MP W7140 Den perfekte partner til bredformat Du ved, hvad du kræver af en bredformatprinter. Den skal kunne håndtere arbejdsgange

Læs mere

Pro. C5200s/5210s. 65 s/min. Produktionsprintere til light production. Pro C5200s. Pro. C5210s. Farve S/h. Farve. s/min.

Pro. C5200s/5210s. 65 s/min. Produktionsprintere til light production. Pro C5200s. Pro. C5210s. Farve S/h. Farve. s/min. Pro C5200s/5210s Produktionsprintere til light production Pro C5200s 65 s/min. Farve S/h Pro C5210s Farve 80 S/h s/min. Stor mediealsidighed til innovativ produktion I dagens dynamiske printmiljø er hurtigere

Læs mere

bizhub 222/282/362 Kompakt kommunikation i sort/hvid Kontorsystem bizhub 222/282/362

bizhub 222/282/362 Kompakt kommunikation i sort/hvid Kontorsystem bizhub 222/282/362 bizhub 222/282/362 Kompakt kommunikation i sort/hvid Kontorsystem bizhub 222/282/362 bizhub 222/282/362, kontorsystem Kommunikation hele vejen rundt i en effektiv printer og kopimaskine Omfattende udskrivnings-

Læs mere

bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35

bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35 bizhub C35, Kontorsystem Ideel til kommunikation overalt Konica Minoltas nye A4 multifunktionsfarveprinter

Læs mere

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow PDS-5000 & PDS-6000 Skabt til kontinuerligt arbejdsflow Dokumentscanning til din virksomhed Hurtig og sikker digital konvertering til scanning og arkivering af store dokumentmængder PDS-5000 & PDS-6000

Læs mere

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN 315-025 www.brother.dk Printløsninger til din virksomhed De udvidede modeller er kompatibel med en række professionelle løsninger, som kan hjælpe dig med at

Læs mere

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Farve-MFP til SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 S/h Farve s/min. 55 S/h Farve s/min. MP C6003SP 60 S/h Farve s/min. Optimér produktiviteten

Læs mere

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Farve-MFP MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Kopimaskine Printer Fax Scanner MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 Farve 25 Farve 30 Farve 35 Farve MP

Læs mere

Ansøgning til Den Fritidskulturelle Pulje 2018

Ansøgning til Den Fritidskulturelle Pulje 2018 Ansøgning til Den Fritidskulturelle Pulje 2018 Forening: CVR. nr.: Esbjergspillene 18091283 Kontaktpersonens navn, telefonnr. og mail: Pia Foldberg, 28250500, esbjergspillene@gmail.com Hvad søges der til:

Læs mere

Personlige kopimaskiner 2005/2006

Personlige kopimaskiner 2005/2006 Personlige kopimaskiner 2005/2006 Symbolforklaring Digitale personlige kopimaskiner AXIS NETVÆRKSPRINTADAPTER Giver mulighed for at sætte en printer i netværk, så den kan benyttes af flere brugere. ENERGY

Læs mere

bizhub 552/652 Sort/hvid A3 multifunktionsmaskiner Kontorsystem bizhub 552/652

bizhub 552/652 Sort/hvid A3 multifunktionsmaskiner Kontorsystem bizhub 552/652 bizhub 552/652 Sort/hvid A3 multifunktionsmaskiner Kontorsystem bizhub 552/652 bizhub 552/652 kontorsystemer Hurtig udskrivning i sort/hvid med flere praktiske funktioner Når hurtige sort/hvide multifunktionsmaskiner

Læs mere

Små og kraftfulde scannere

Små og kraftfulde scannere Små og kraftfulde scannere Kompakte dokumentscannere SCAN WIRELESS TRÅDLØS www.brother.dk Praktisk dokumentscanning Gør hverdagens scanneopgaver nemmere med en kompakt dokumentscanner. Papirdokumenter

Læs mere

For travle multi-taskere

For travle multi-taskere For travle multi-taskere Som dig og dine kolleger PRINT KOPI SCAN FAX WIRELESS TRÅDLØS www.brother.dk Det har aldrig været lettere at vælge printer til din virksomhed Få arbejdsgangen på kontoret til at

Læs mere

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Farve-MFP til SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Sæt turbo på dokumenthåndteringen Med Ricohs multifunktionsprintere

Læs mere

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Farve-MFP til SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Sæt turbo på dokumenthåndteringen Med Ricohs multifunktionsprintere

Læs mere

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Detaljerede specifikationer CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C40 Colour vist med dobbeltsidet automatisk dokumentfremfører og ekstra modul med to magasiner. OUTPUTHASTIGHED CopyCentre TM C32 Colour Digital

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

A3-farveprinter SP C840DN SP C842DN. Printer SP C842DN SP C840DN. 60 Sort-hvid. 45 Sort-hvid. Fuldfarve s/min. Fuldfarve s/min.

A3-farveprinter SP C840DN SP C842DN. Printer SP C842DN SP C840DN. 60 Sort-hvid. 45 Sort-hvid. Fuldfarve s/min. Fuldfarve s/min. A3-farveprinter SP C840DN SP C842DN Printer SP C840DN SP C842DN 45 Sort-hvid Fuldfarve s/min. 60 Sort-hvid Fuldfarve s/min. Hurtig behandling og konstant høj kvalitet Hurtigere farvebehandling og klassens

Læs mere

(Tilbehør) Ekstra bakke: 530 ark Multifunktionsbakke: 100 ark. Folio. Farve: Ca. 14,0 sekunder, sort/hvid: Ca. 12,0 sekunder

(Tilbehør) Ekstra bakke: 530 ark Multifunktionsbakke: 100 ark. Folio. Farve: Ca. 14,0 sekunder, sort/hvid: Ca. 12,0 sekunder OKI MC363dn Kopi Type Stationær computer Skanningsmetode Color CIS Print-teknologi Digital 4 LED fuldfarve elektrofotografisk udskrivningsmetode Kapacitet for input Bakke 1: 250 ark (Tilbehør) Ekstra bakke:

Læs mere

Et fuldautomatisk system

Et fuldautomatisk system Et fuldautomatisk system Optimerer fleksibilitet og effektivitet Manuelle indstillinger er fortid med SI 92, dette gælder også falseindstillinger. Det brugervenlige design gør det muligt at indstille kuverteringssystemet

Læs mere

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300 B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE l B8300 PRINTEREN TIL STORE AFDELINGER Alsidighed B8300 er en utroligt alsidig printer, med en imponerende Hvor pladsen er trang, kan mindre kontorer med fordel

Læs mere

Multifunktionsprintere (A3), farve

Multifunktionsprintere (A3), farve bizhub C654/C754 Multifunktionsprintere (A3), farve Kontorsystemer bizhub C654/C754 bizhub C654/C754, kontorsystemer Morgendagens teknologi møder nutidens brugervenlighed Komfort og praktiske løsninger

Læs mere

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne Oversigt Nå nye højder med optimal ydeevne Hjælper dig med at optimere dine resultater hver dag En løsning, mange fordele Brug mindre tid på at vente på kopimaskinen, og få mere tid til andre opgaver.

Læs mere

Forvent Mere. Lydsvag, hurtig og pålidelig exceptionelt sort/hvidt laserprint. PRINT KOPI SCAN FAX TRÅDLØS

Forvent Mere. Lydsvag, hurtig og pålidelig exceptionelt sort/hvidt laserprint.   PRINT KOPI SCAN FAX TRÅDLØS Forvent Mere Lydsvag, hurtig og pålidelig exceptionelt sort/hvidt laserprint. PRINT KOPI SCAN FAX TRÅDLØS www.brother.dk Hos Brother forstår vi, at hvert minut tæller, både hjemme og på jobbet. Driftssikkerhed

Læs mere

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter Vi værner om vores planet Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet Information Miljøaktiviteter Konica Minolta virksomheden som en ansvarlig global borger Som førende producent af kontor- og

Læs mere

Nem, hurtig og alsidig scanning

Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 1 Kompakt scanner til arbejdsgrupper Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 2 Nem at bruge for alle Bliv mere effektiv,

Læs mere

bizhub C220, C280 og C360 Innovative kontorsystemer i sort/hvid med ekstra kulør Kontorsystemer bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 og C360 Innovative kontorsystemer i sort/hvid med ekstra kulør Kontorsystemer bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 og C360 Innovative kontorsystemer i sort/hvid med ekstra kulør Kontorsystemer bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kontorsystemer Ekstra kulør kombineret med sort/hvid innovation

Læs mere

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Den nye Ricoh Pro C751-serie sætter nye standarder for digital light production-print.

Læs mere

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP Kopimaskine Printer Scanner RICOH MP CW2200SP A1 S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Opnå hurtigt output med denne nye digitale inkjetmultifunktionsprinter, som sætter nye

Læs mere

Alt hvad du behøver til 3 års print i én pakke

Alt hvad du behøver til 3 års print i én pakke Alt hvad du behøver til 3 års print i én pakke www.brother.dk Alt hvad du behøver til 3 års print* i én pakke. Hos Brother har vi researchet, og konklusionen er at det, som brugerne finder mest generende,

Læs mere

B2500-serien sort/hvid MFP

B2500-serien sort/hvid MFP B2500-serien sort/hvid MFP De funktioner, du har brug for. Den professionalisme, du ønsker. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP En alt-i-en løsning til den mindre virksomhed, som ønsker professionel dokumenthåndtering

Læs mere

Fra papir til digitalisering

Fra papir til digitalisering 11000 10101001011 11000 Fra papir til digitalisering Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk 10101001011 11000 11000 Dokumentfangst

Læs mere

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Den nye Ricoh Pro C751-serie sætter nye standarder for digital light production-print.

Læs mere

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv workflow-styring når det er bedst. Applikationer Printgroove POD Suite version1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv workflow-styring når det er bedst. Applikationer Printgroove POD Suite version1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv workflow-styring når det er bedst Applikationer Printgroove POD Suite version1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Drift af printproduktionen med automatiseret

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

CBS Marketing INFORMERER

CBS Marketing INFORMERER CBS Marketing INFORMERER CBS marketing introducerer en helt ny 22. juni 2006 serie af meget spændende storformatprintere! Ultimativ kvalitet - 12 farver MBK BK C PC M PM Y GY PGY R B G ipf5000 og ipf9000

Læs mere

bizhub C451 Perfekt balance i farver eller s/h Kontorsystemer bizhub C451

bizhub C451 Perfekt balance i farver eller s/h Kontorsystemer bizhub C451 bizhub C451 Perfekt balance i farver eller s/h Kontorsystemer bizhub C451 bizhub C451, kontorsystem Perfekt balance på kontoret Konica Minoltas nye bizhub C451 giver den perfekte balance i farve og sort/hvid

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS, kontorsystemer Overbevisende værdier fra inderst

Læs mere

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE INTELLIGENTE KONTORLØSNINGER KONTORLØSNINGER 2 MODERNE ARBEJDSGANGE TIL DEN MODERNE VERDEN Moderne arbejdsgange er fyldt med data og information. Det

Læs mere

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER KÆMPE LODTRÆKNING 1. præmie iphone 7 2. præmie ipad Mini 3. præmie Dauphin kontorstol Develop +258

Læs mere

Smarte og kompakte inkjetprintere

Smarte og kompakte inkjetprintere Smarte og kompakte inkjetprintere Kompakte alt-i-én inkjetprintere med forskellige tilslutningsmuligheder og praktisk papirhåndtering. PRINT KOPI SCAN FAX WIRELESS TRÅDLØS www.brother.dk Store ting kommer

Læs mere

[BILAG 00] Definitioner

[BILAG 00] Definitioner Professionshøjskolen UCC [BILAG 00] Definitioner Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Definitioner til Rammeaftalen... 4 Tekniske definitioner Multifunktionsmaskiner... 6 Indledning Dette bilag indeholder

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk

Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk INDLEDNING BYGGET TIL AT HOLDE Virksomheder har brug for printere, de kan stole på. Derfor består den

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

bizhub 223/283/363/423 Professionelle arbejdsgange Kontorsystemer bizhub 223/283/363/423

bizhub 223/283/363/423 Professionelle arbejdsgange Kontorsystemer bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423 Professionelle arbejdsgange Kontorsystemer bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423, kontorsystemer Professionelle sort/hvid enheder til farve workflows I dag indgår farver

Læs mere

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN TIL KONTORER / 2015 KONTORAVISEN KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET SE DET STORE UDVALG HER I AVISEN SUPER TILBUD 2500ci A3 farve multimaskine med kopi,

Læs mere

SKI PRINT&MFP. samt Follow-me software. Delaftale 1. SKI PRINT & KOPI 2019 Side 1 af 9

SKI PRINT&MFP. samt Follow-me software. Delaftale 1. SKI PRINT & KOPI 2019 Side 1 af 9 SKI 50.10 PRINT&MFP samt Follow-me software Delaftale 1 2019 SKI PRINT & KOPI 2019 Side 1 af 9 SKI 50.10 du er på og hvad går aftalen ud på Den nye SKI Print og MFP-aftale indeholder 22 forskellige print

Læs mere

JEG ØNSKER KONTOR- LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR LØSNINGER

JEG ØNSKER KONTOR- LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR LØSNINGER JEG ØNSKER KONTOR LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR- LØSNINGER SKRÆDDERSYEDE KONTORLØSNINGER 2 LØSNINGER TIL ALT HVERDAGENS KONTORARBEJDE På trods af de forskellige behov

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

d-color MF25 MULTIFUNKTIONELT DIGITALT FARVESYSTEM Multifunktionssystemer central/decentral Office farve-systemer Office farve & sort/hvid printer

d-color MF25 MULTIFUNKTIONELT DIGITALT FARVESYSTEM Multifunktionssystemer central/decentral Office farve-systemer Office farve & sort/hvid printer Multifunktionssystemer central/decentral Office farve-systemer Office farve & sort/hvid printer Ink-jet multifunktionsmaskiner Forbrugsstoffer Office laserfax Kompakt telefax Home & Office Kasseapparater

Læs mere

Utrolig alsidighed...

Utrolig alsidighed... WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 print kopi scan fax e-mail Utrolig alsidighed... med stærke farver til kontoret WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 Én multifunktionsenhed giver dig alle de vigtige funktioner,

Læs mere

WorkCentre kopi print scan fax . Multifunktionens enkelthed. designet til dig... nu med farver

WorkCentre kopi print scan fax  . Multifunktionens enkelthed. designet til dig... nu med farver WorkCentre 7132 kopi print scan fax e-mail Multifunktionens enkelthed designet til dig... nu med farver WorkCentre 7132 Xerox WorkCentre 7132 multifunktionssystemet er den økonomisk overkommelige overgang

Læs mere

HP LaserJet P3015. HP Fokuspris 2.170,- ekskl. moms. Varenummer CE525A

HP LaserJet P3015. HP Fokuspris 2.170,- ekskl. moms. Varenummer CE525A HP LaserJet P3015 Effektiv print i en fart med avancerede sikkerhedsfunktoner, der kan udbygges i takt med behovet. Ideel til virksomheder, der har et stort printbehov af fortrolige dokumenter på mange

Læs mere

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA AGENDA: XP Digital Konica Minolta v/ Jesper Stahl v/ Jesper Sommer Hunters Game 16.40 Pistolskydning Riffelskydning Bueskydning Dartspil 19.45 Præmieoverrækkelse

Læs mere

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 S/h-multifunktionsprinter til A3 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Kopimaskine Printer Scanner Fax 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 Sort-hvid 30 Sort-hvid 35 Sort-hvid 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 Sort-hvid

Læs mere

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 Business Smart GARANTI Få 3 års garanti med on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

RIGTIG GODE PRISER! 3.995,- SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! 15.995,- SE DET STORE UDVALG

RIGTIG GODE PRISER! 3.995,- SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! 15.995,- SE DET STORE UDVALG TIL KONTORER / 2014 KONTORAVISEN SPÆNDENDE ER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! P-C2660 MFP A4 farve multimaskine med kopi, print, scan, fax* SE DET STORE UDVALG 206CI A3 farve multimaskine med kopi, print,

Læs mere

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital sort-hvid multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 S/h s/min. 75 S/h s/min. Aficio MP 9002 90 Farve s/min. Høj produktivitet

Læs mere

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne.

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider ikke. Lexmark X-serien Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! Hvordan vælger du den bedste multifunktionsløsning til din

Læs mere