Beretning om klubbens virksomhed i 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning om klubbens virksomhed i 2017"

Transkript

1 Sorø d. 2. november 2017 Beretning om klubbens virksomhed i 2017 Bestyrelse m.v. v. Ulla Buhl Bestyrelsen I forbindelse med generalforsamlingen d. 24. november 2016 skete der en stor udskiftning i bestyrelsen. Der var heldigvis mange nye der meldte sig, så vi fik sammensat en bredt dækkende bestyrelse. Den nye bestyrelse konstituerede sig, og der blev taget højde for de kompetencer den enkelte var i besiddelse af. Hvilket har vist sig at være en god model. Der har været et godt teamarbejde i bestyrelsen, hvor det gode samarbejde har betydet, at de opgaver der har været, er blevet løst på en god måde. Ud over medlemmer i bestyrelsen fik vi også valgt to suppleanter, som hver på deres måde har været aktive i arbejdet i klubben. Den helt store ændring i driften af klubben var, at det på generalforsamlingen, overordnet blev besluttet at ansætte en forretningsfører. Det betød, at der skulle afholdes en ekstraordinær generalforsamling, som blev afholdt d. 20. december, hvor forslaget om ansættelse af René blev vedtaget. Det er bestyrelsens opfattelse, at den beslutning, der blev truffet af medlemmerne på generalforsamlingen, om ansættelse af René som forretningsfører, er en rigtig god investering for klubben også i årene fremover. Det har på alle måder været en gevinst for klubben og alle der kommer i klubben, at René nu er ansat som forretningsfører. René har på fornemste vis taget opgaven til sig, med stort drive og engagement, sådan som vi kender ham. Bestyrelsen og diverse udvalg har arbejdet endnu tættere sammen med René. Det har været et konstruktivt og fantastisk samarbejde, der har medvirket til flere forskellige tiltag, til gavn for klubben og ikke mindst medlemmerne. Bestyrelsen glæder sig til det fortsatte gode samarbejde. Som vores regnskab viser, så er der i det forgangne år arbejdet hårdt med klubbens økonomi, her har ansættelsen af en forretningsfører været helt afgørende for de opnåede resultater. Der har været afholdt 12 bestyrelsesmøder. Forretningsudvalget er mødtes nogle gange, men har ellers kommunikeret elektronisk.

2 Livet i klubben: Vores flotte medlemsblad, som lukkede ned sidste år, er startet igen, det er et flot blad, men det kræver også en stor indsats fra de der står for det. Vi har afholdt et enkelt temamøde, hvor der blev sat fokus på reglerne for golfspillet. Vi har vanen tro afholdt to møder med formændene for klubber i klubben samt de ansatte. Vi har igen i år fungeret som udviklingscenter, som er et projekt DGU står for. Vi har i år haft flere medlemmer, der har købt SGO kort, som jo giver mulighed for at spille gratis på flere baner, men som også giver et økonomisk afkast til klubben. Vores samarbejde i ERFA gruppen, der består af Dragør, Hedeland, Holbæk, Korsør, Køge og Sydsjælland, fungerer fint, der bliver udvekslet erfaringer og givet gode råd, som vi hver især kan tage med hjem og se, om vi kan bruge. Den 1/ har klubben fastansat Steffen Høyer, som i mange år har været ansat på kontrakt i klubben. Vi er sikre på, at ordningen vil være til gavn for både klubbens medlemmer og Steffen. Steffen vil foruden undervisning af eliten, juniorerne, prøvemedlemmer og individuel træning også skulle være med i planlægningen og deltage i sponsorarrangementer, firmadage og åbent hus og hvad der ellers må komme af arrangementer. Herudover skal han deltage i møder i forskellige relevante udvalg. På den måde bliver fastansættelsen en mere fleksibel ansættelse, hvor klubben kan bruge Steffens kompetencer i dagligdagen. I Golfspilleren i Centrum scorer Træneren, Tee- stedet, Sekretariatet samt Proshoppen meget højt og gæsterne synes de bliver virkelig godt modtaget i Sorø Golfklub, så det er noget vi kan være stolte af, men vi skal også fortsat arbejde med de forskellige opgaver. Man kommer ikke sovende til de flotte bedømmelser. I klubhuset har Conni indrettet Kaffe stue på første sal, med henblik på at udnytte klubhuset bedre, hvilket ser ud til at virke. Banen. Vores bane har i år stået flottere, end den vist nogensinde har gjort, trods det noget ustabile vejr. Det har til gengæld også krævet en kæmpe indsats af vores grenkeeper stab og de rigtig mange frivillige, som yder en fantastisk indsats. Resultaterne afspejler sig også i Golfspilleren i Centrum, hvor banen scorer rigtig højt. Bestyrelsen er yderst tilfreds og stolt over det kæmpe arbejde, der bliver gjort for, at vores bane får så flot en omtale.

3 Fremtiden. På en ekstraordinær generalforsamling d. 25. juni skete den helt store begivenhed, som der har været arbejdet på i mange år. Klubben blev Herre i eget hus, det vil reelt sige, at klubben har købt Sorø Golfbane, incl. bygninger, vi havde forinden købt maskinparken, så nu er det medlemmerne, der ejer det hele og som skal sørge for, at det hele kommer til at fungere, vi kan ikke mere trække på SGAS. Vores forventning er, at det også økonomisk vil være en fordel for klubben, men selvfølgelig er der ting, der lige skal helt på plads. Tak. Bestyrelsen vil gerne takke alle, som på hver deres måde er med til, at gøre Sorø Golfklub til et dejligt og imødekommende sted at komme, uanset om man er medlem eller gæst, eller bare kommer forbi og vil ind og hygge sig, eller nyde vores smukke natur. Vi håber dette kendetegn af klubben vil fortsætte. Der skal også lyde en stor tak til alle vores frivillige og vores ansatte. Uden jeres store indsats ville Sorø Golfklub ikke få så god en omtale rundt om i landet. Når der afholdes større arrangementer, evt. af DGU eller company days, får vi stor ros for vores indsats. Der skal også lyde en kæmpe tak, til alle de dejlige sponsorer, som via deres sponsorater er med til at gøre Sorø Golfklub til så tiltrækkende og flot en golfklub. Det er en fornøjelse at mødes med de mange sponsorer til vores 2 sponsormatcher, som sponsorerne forhåbentlig også får noget ud af. På bestyrelsens vegne Ulla Buhl Formand

4 Klubhuset, v. René Nielsen Der er i årets løb sket en del forbedringer i og omkring klubhuset. I vinter blev 1. sal i klubhuset malet og istandsat af frivillige, efterfølgende åbnede Conni spisested og kaffebar i lokalerne. Conni har selv indkøbt inventar og renoverede baren til en serveringsdisk. Ved indgang til klubhuset blev der ligeledes malet. Sponsortavlen blev flyttet, så den er synlig for alle medlemmer og gæster der kommer i klubben. Opslagstavlen blev udskiftet med A4 infotavler ved scorekortskærmen. Underklubber fik hver en tavle i matchlederkontoret til at sætte informationer op. I 2018 fik klubben Viasat golf på alle tre TV i klubhuset igen. Højtaleranlægget virker igen til glæde for både dem, der skal tale og dem, der skal lytte. Omklædningsrummene fik skiftet blandingsbatterierne i bruserne og der blev malet i begge rum. Det er selvfølgelig ikke den optimale løsning, da lokalerne trænger til en gennemgribende renovering. Lugtgener er vi ikke helt sluppet for i perioder. Efter endnu en udskiftning af vandlåsen i dameomklædningen virker det dog som om det er blevet meget bedre. På drivingrangen blev der opsat et hejseværk for at lette Steffens tunge arbejde med at flytte bolde fra boldopsamleren til boldvaskeren. Kontoret, v. René Nielsen Det har været en spændende sæson, den første som Forretningsfører i Sorø Golfklub. Der var opgaver nok at gå i gang med allerede dagen efter generalforsamlingen i november Selvom jeg har været ansat til at udføre opgaver for klubben i 13 år inden 2017, var der en masse arbejdsområder jeg skulle sætte mig ind i, bla. den daglige økonomi, budgetopfølgning, et endnu tættere samarbejde med chefgreenkeeper Jens Christian og Conni i Teestedet. Der er afholdt mange møder i de udvalg som ansættelsen medførte, begynderudvalget, baneudvalget, sponsor & markedsføringsudvalget, Fondsudvalget, turneringsudvalget samt de månedlige bestyrelsesmøder.

5 I foråret kom der endnu en ekstraopgave, da klubben fik mulighed for at overtage banen fra klubbens A/S. Der har i perioden før og efter den 1/ hvor overtagelsen blev vedtaget på generalforsamling i slutning af juni, været en del ekstra papirarbejde. Der har været et rigtigt godt samarbejde i alle udvalgene og med klubbens bestyrelse. Vi arbejder alle i samme retning for at gøre Sorø Golfklub til en bedre klub for både medlemmer og gæster. Greenkeeperne v. Jens Christian Andersen Det har været et rigtig godt græs-år, hvor græsset bare har groet og groet på grund af al den regn vi har fået. Vi havde en lidt kold opstart på foråret, men så blev der tid til at få repareret og efterset foldene, så vi kunne få køer på banen igen. Hvilket vi er mange der har nydt. I maj måned kom varmen og der var udsigt til en rigtig god sommer, men sådan skulle det ikke være, for sommeren kom aldrig rigtigt. Dog kvitterede banen ved at stå rigtig flot, med tilpas mængde vand, varme og sol. Til sommerferien begynder græsset normalt at gå ned i vækst, men det blev jo som bekendt ved med at regne og derfor har græsset vokset og gør det stadig. Så der er stadig travlhed med at pleje og slå græsset Vi er nu nået start oktober måned og banen kan ikke optage mere vand. Jorden er simpelthen mættet med vand og der skal kun en lille byge til så sejler hele banen. Der er en god personalegruppe, hvor vi sammen opnår et fint resultat på banen, vi har også en rigtig god hjælp og glæde ved at Flintstones kommer hos os og laver et stort arbejde. Til sidst et stort tillykke til Morten, der har fået to små tvillingedrenge. Sport- og eliteudvalget v. Steffen Høyer Sorø Golfklub har i 2017 haft 4 hold tilmeldt danmarksturneringen. 1 seniorhold og 3 herrehold. Seniorholdet, som består af 2 damer og 5 herrer, gjorde det fremragende og rykkede op i 2 division til Tillykke! De 3 herrehold forblev allesammen i den række hvor de startede sæsonen. På danmarks-serieholdet og 4. divisions-holdet har en stor gruppe unge mennesker været i kamp for Sorø. De har alle udviklet deres spil - og er endnu bedre rustet til næste sæson.

6 På 1. holdet, hvor John Axelsen har spillet halvdelen af matcherne, var der spænding lige til sidste kamp på hjemmebane mod Rungsted. Det var en ren gyser, hvor Sorø vandt med mindst mulig margen, Rungsted rykkede ned og Sorø forblev i 2. division. Junior-afdelingen kunne den 17. september bryste sig af et række-mesterskab i U22-rækken, hvor Alexander Pill Petersen, Simon Christensen og Matias Engkebølle, vandt finalen ved at besejre Gyttegård. Vi har ikke haft et damehold tilmeldt danmarks-turneringen i 2017, men fra næste sæson vil der igen være et damehold i danmarks-turneringen. Beretning fra Sponsor- og Markedsføringsudvalget v. Henrik Petersen Igen i år har der været stor fokus og arbejdet hårdt på at få endnu flere nye sponsorer, og ikke mindst gentegning hos de eksisterende. Jeg vil gerne her benytte lejligheden til at sige udvalget, som består af Rene, Ove, Pernille, Jesper, Steffen og Klaus, en stor TAK for den fantastiske indsats. Vi har aldrig haft så mange sponsorer tidligere. I dag har vi 70 forskellige sponsorer, hvoraf 8 har mere end ét sponsorat i klubben. Siden har vi fået 19 nye sponsorer og kun 4 har valgt ikke at forlænge kontrakten. Der arbejdes på yderligere nye her hen over efteråret. Vi har ligeledes fået 3 nye turneringsponsorer. Af de lidt større ting kan nævnes at vi har forlænget aftalen med Carlsberg i 3 år, endda med bedre vilkår. Igen i år har vi afholdt vores 2 traditionelle sponsorarrangementer, ligeledes med rekord mange deltagere, 110 deltagere i maj og 104 deltagere i september. Fantastisk flot, taget i betragtning, at i september regnede det hele dagen, men alle ville gennemføre. Med hensyn til markedsføring har vi haft 7 hele sider i Golfavisen, annoncer i Sorø Avis og Ringsted Avis (åbent hus dage), Facebook og Dit Sorø. Vi har i øvrigt besluttet at omdele vores nye brochure i Sorø og omegn for at tiltrække endnu flere medlemmer og sponsorer. Til alles glæde fik vi Suset på gaden igen, takket være ikke mindst Pernille og Preben.

7 Turneringsudvalget v. Leif Jan Pedersen Klubturneringer i 2017 Der har i sæsonen 2017 været afholdt 11 klubturneringer imod 8 turneringer i sæsonen Det samlede deltagerantal på 869 spillere, hvilket er en betydelig fremgang spillere - set i forhold til 2016 sæsonen, hvor der var 456 spillere. Fremgangen skal selvfølgelig også ses i forhold til de nye turneringstiltag, festweekenden hvor der samlet deltog 256 spillere over 3 dage. Til Golfshoppen åbningsturnering var der 119 deltagere som den turnering med flest deltagere, tæt fulgt af holdturneringen i festweekenden med 112 deltagere. Til de andre traditionsturneringer i klubben, Super Brugens Pinseturnering, Comwell Grundlovsturnering, Klubmesterskabet i Foursome, Ledernes Klubturnering og Tak for hjælpen turnering, disse turneringer har haft nogenlunde det samme antal deltagere som året før. Sct. Hans turneringen blev igen i år spillet på selve Sct. hans aften med 44 spillere og ca. 50 deltagere til efterfølgende spisning. Turneringsudvalget Åbningsturnering Sparekassen Sjælland 80 Pinseturnering Grundlovsturnering Sct Hans turnering Generationsturnering Ikke afholdt 40 Festweekend greensome 78 Festweekend foursome 76 Festweekend hold 112 Foursome mesterskab Ledernes GBB 98 Ikke afholdt I alt Gennemsnit 79 65

8 Begynderudvalget v. Lena Lund Pedersen Den 25 marts var der opstartsmøde for alle klubguider. Vi har i år været 22 klubguider, heraf er de 11 startet i Her blev alle guider præsenteret for Sorø Golfklubs introduktion af pensum for prøvemedlemmer & nye medlemmer i begyndermatcher. I år har der ud over den individuelle træning været afholdt fællestræning for begyndere på lørdage klokken Arrangeret begynderturnering om onsdagen i sæsonen. Søndagsmatcher én gang om måneden, hvor alle med handicap +37 har fået en personlig invitation til at deltage. Vi har holdt åbent hus hver onsdag og i april og august måned. Der har været en del interesserede, men vi har desværre konstateret, at det er ikke åben hus der giver nye medlemmer. I august måned forsøgte vi med kom og prøv gratis i en måned. Det har været en stor succes, rigtig mange kom og er fortsat med i klubben. Der har været ca. 50 voksne prøvemedlemmer, 30 har meldt sig ind. Der skal lyde en stor tak til alle klubguiderne, der på bedste vis tager godt imod de nye golfere og sikrer, at de oplever sig godt modtaget, giver nye medlemmer intro til golfens både skrevne og uskrevne regler på banen. Og som noget af det vigtigste har alle guider fokus på at alle bliver en del af et golfnetværk. Juniorafdelingen v. Michael Ø. Jensen Sæson 2017 har igen været en fantastisk sæson. Vore juniorer har snydt med en tidlig sæsonstart muliggjort af indretningen af indendørsfaciliteter hos ICON. Det har været med til at styrke det sociale sammenhold hen over vinteren. Vore juniorer har igennem året deltaget meget aktivt i de turneringstilbud som DGU byder ind med. Der har været deltagelse i Kredsturneringen for de helt nye turneringsspillere. I alt har 10 spillere deltaget. Som noget nyt i år har vi i distriktet valgt at lade juniorer uden handicap deltage i turneringen. Der er blevet høstet gode placeringer i alle rækkerne i kredsturneringen. Det samme har gjort sig gældende i Junior Distrikts Tour. 13 spillere har deltaget her. Det er en turnering for spillere under 26.6 i HCP. I år har juniorerne præsteret så godt at to af dem skal deltage i henholdsvis MiniSuperCup og SuperCuppen, som afholdes på golfbaner på Falster og Lolland i efterårsferien.

9 Vi har haft 4 hold med i Junior Hold Turneringen. Med fire spillere på hvert hold har vi haft i alt 20 aktive i denne turnering. Ved kampprogrammets afslutning var et af holdene nået helt til tops og for første gang i mange år har SGK danmarksmestre i Junior Holdturneringen da U22 C holdet sejrede i Jylland på Holsted Golfklub. Der har også været deltagelse i Årgangsmesterskaberne og to af vore spillere deltog sågar i JuniorCuppen i Sønderjyllands golfklub. Vi har afholdt en JuniorCamp hvor alle juniorer havde mulighed for at deltage. Der var spil på banen, på par 3 banen og ikke mindst mange aktiviteter omkring teltlejren ved klubhuset. Til årets JuniorCampsolstrålehistorie hører, at vi havde deltagelse af Christian, der mandagen inden sommerferien deltog i træning for første gang, meldte sig til Camp og meldte sig ind i klubben. Han er stadig aktiv både mandag og onsdag til træninger og er blevet meget dygtig på kort tid. Magnus Jørgensen og Mathias Ekstrøm var igen i år kaptajner for en RyderCup som vi afholdt for vore egne juniorer i sommerferien. Ud over de to kaptajner deltog 15 juniorer. Ved Girls Only Tour har vi i år sendt 3 piger af sted. Bedste placering har været to 2. pladser, og det har resulteret i at de to af pigerne har opnået delte 3. pladser på GOT ranglisten i 2017 Vi har sendt et hold bestående af 9 juniorer af sted til Trelleborg Golfklub i Slagelse for at genvinde pokalen i Nordvestsjællands Junior Cup (NVSJC). Da vi nu for andet år i træk har den pokal til låns, bliver vi muligvis vært for arrangementet i 2018 Jeg kan også fremhæve at vore juniorer heller ikke holdt sig tilbage ved præmiebordene ved klubturneringerne. Sidst men ikke mindst, så har vore juniorer gjort god figur ved klubmesterskaberne, både i slagspil, stableford og hulspil. Alt i alt en super sæson, hvor der har været god aktivitet, super sammenhold, nye venskaber der er opstået, og som på trods af alt dette fine og gode, efter min mening, kun har savnet en ting, og det er flere aktive juniorer.

Beretning om klubbens virksomhed i 2018

Beretning om klubbens virksomhed i 2018 Beretning om klubbens virksomhed i 2018 Bestyrelsen v. Carl H. G. Johnsen I forbindelse med generalforsamlingen i november 2017, blev der foretaget enkelte rokader i bestyrelsen uden, at der blev valgt

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Bilag til dagsordenens punkt: Beretning om klubbens virksomhed

Bilag til dagsordenens punkt: Beretning om klubbens virksomhed Sorø Golfklub generalforsamling Torsdag den 24. november 2016 kl. 19.00 i Klubhuset. Bilag til dagsordenens punkt: Beretning om klubbens virksomhed Forretningsudvalg/ Bestyrelse/ v. Ulla Buhl Efter generalforsamlingen

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n

Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n Først og fremmest, tak for et fremragende år for Sindal Golf Klub. Vi har oplevet mange gode ting i 2014. Ikke mindst har vi fortsat

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev holdt 1 min. stilhed for at mindes de medlemmer, der var afgået ved døden siden sidste

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Turneringskalender 2015

Turneringskalender 2015 APRIL Tirsdag 7 12.30-19.00 Gunstart 1-12 Herredag Åbningsturnering Herredag max 84 Texas Herredagsudvalg Torsdag 9 10.00-19.00 Gunstart 18 Damedag Åbningsturnering Damedag max 72 Stableford Damedagsudvalg

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Kære medlemmer, Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2013/2014 Den forgangne sæson har på mange måder været spændende. Vi skulle i denne

Læs mere

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret Turneringsoversigt 2018 Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret 15-04-2018 29-04-2018 13-05-2018 03-06-2018 01-07-2018

Læs mere

Gyttegård Nyt Maj 2017

Gyttegård Nyt Maj 2017 Gyttegård Nyt Maj 2017 I dette nr. kan du læse mere om Klubaften Jon og Fredrik... 2 Baneholdet skal du med på holdet?... 3 Danmarksturneringen 6./7. maj... 4 Hovborg kro Open... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen Program: 1. Velkomst 2. MGC junior afdeling / hjemmeside 3. MGC juniorudvalg 4. Visioner for juniorafdelingen 5. MGC Pro er / Golfudstyr 6. Træning / Træningshold

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Torsdag den 26. november 2015 kl. 19.00 i Klubhuset.

Torsdag den 26. november 2015 kl. 19.00 i Klubhuset. Sorø Golfklub generalforsamling Torsdag den 26. november 2015 kl. 19.00 i Klubhuset. Bilag til dagsordenens punkt: Beretning om klubbens virksomhed Forretningsudvalg/ Bestyrelse/ v. Ulla Buhl Efter generalforsamlingen

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Velkommen til sæson 2019

Velkommen til sæson 2019 Klub 37 2019 Velkommen til sæson 2019 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere, Klub 37 medlemmer og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golfsæson i Klub 37. Her får

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12 Junior Afdelingen Juniorene i Aabybro Golfklub har haft en fantastisk sæson. Der har været mange hyggelige trænings samlinger med godt socialt samvær, men også med seriøs træning. Juniorene har ikke kun

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016.

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016. KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/1 2016 PLANLAGTE MATCHER 2016. 3 Apr. ÅBNINGS-MATCH. Intersport / Sport Outlet Kalundborg Matchen 2016. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome høj/lav

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 10.12.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 10.12.2018 kl. 18:00 hos Kontor Syd Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John Larssen Bjarne P.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. april 2011 kl. 17.30 20.45 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for Kære medlemmer. Det har været et spændende og begivenhedsrigt år, hvor der siden sommerferien har været brugt meget tid på at sondere muligheder for fusion af golfklubben. Vi har fortsat det positive frivillige

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Velkommen til sæson 2018

Velkommen til sæson 2018 Klub 37 2018 Velkommen til sæson 2018 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere og ikke mindst nye Klub 37 medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golf sæson. Her får du et hurtigt overblik

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

MATCHPROGRAM april. GOLFENS DAG.

MATCHPROGRAM april. GOLFENS DAG. MATCHPROGRAM 2018 8,april ÅBNINGSMATCH 2018. Sponsor: SPORTOUTLET / INTER-SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome-Stableford Høj / Lav. Max. Hcp. 44 Mødetid Kl. 9.00 Gunstart Kl. 10.00 Turneringsleder:

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Tirsdag og onsdag i uge 27 blev der afholdt golf sommerskole for klubbens juniorer. Der var 14 ivrige juniorer som havde valgt at bruge et par dage af deres sommerferie

Læs mere

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus 15. april Klubben har brug for flere medlemmer - og for din hjælp Spil en 9 hullers makkerturnering med en Åbent Hus-gæst kl. 10 eller kl. 14 Eller

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Medlemsnyt Januar marts 2018

Medlemsnyt Januar marts 2018 Medlemsnyt Januar marts 2018 Åbningstider i sekretariatet fra 1. april: Mandag kl. 8.00 17.00 Tirsdag til torsdag kl. 8.00 16.00 Fredag kl. 8.00 15.00 Lørdag, søndag og helligdage kl. 8.00 13.00 Tlf. 58

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november 2016 Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl. 18.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK)

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. marts 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. marts 2011 kl. 17.30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub store lokale Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG)

Læs mere

Velkommen til Sorø Golfklub en af Danmarks smukkeste golfbaner

Velkommen til Sorø Golfklub en af Danmarks smukkeste golfbaner Velkommen til Sorø Golfklub en af Danmarks smukkeste golfbaner 2 Velkommen til Sorø Golfklub MEDLEMSSKABER VI HAR PLADS TIL ALLE Sorø betager og udfordrer Velkommen til en af Danmarks smukkeste beliggende

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Distriktsmøde. 6. februar Randers Golf Klub - hul 1

Distriktsmøde. 6. februar Randers Golf Klub - hul 1 Distriktsmøde 6. februar 2016 Randers Golf Klub - hul 1 Velkomst Præsentationsrunde Albatros Golf Klub, Göteborg- hul 4 Dagens program Juniordistriktets aktiviteter i 2016 Afholdelse af lejre for juniorer

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat:

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat: Bestyrelsesmøde, den 22.10.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 22.10.2018 kl. 18.00 hos Bjarne P. Wulf Mødenr. 08 2018 Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker:

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: Siden sidst 2016 16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og 16-18 grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: A: Allan Poulsen 37 point Jens Sandal

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere