Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket"

Transkript

1 Phuket Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket En sejlerferie ved Phuket foregår i en skøn og eksotisk del af verden - med betagende landskaber og afslappende sejlads. Afsondrede vige, omkranset af majestætiske limstensklipper og uberørte hvidsandede strande så langt øjet rækker og lidt ud for kysten er der et væld af livlige koralrev, der er en drøm at snorkle ved. Det er muligt at sejle båden selv - eller få en lokalkendt skipper med ombord. Flyforbindelserne til Phuket er billige og baserne ligger få kilometer fra lufthavnen.

2 Sejlads ved Phuket Farvandet ud for Phukets østkyst er beskyttet af Andamanhavet, hvilket sikrer formidabel og sikker sejlads året rundt. Baseret på monsunerne er der en våd-og tør-sæson, der påvirker vejret og vindretningen. På Thailands vestkyst, begynder nordøst-monsunen i november, og fører lette til moderate vinde, mellem knob, samt køligere temperaturer og tørrere forhold med sig. I maj begynder sydvest-monsunen sydvestlige vinde stiger gradvist i styrke til mere end 20 knob når regnsæsonen topper (september/oktober). Gennem de resterende måneder i regnsæsonen regner det kun nogle timer om eftermiddagen. Dagstemperaturen ligger på omkring 32 C fra juli til februar, og 16 C om natten. Fra marts til juni er det varmere. Tidevandsforskellen kan være mere end 8 fod, hvilket skaber stærke tidevandsstrømme i smallere kanaler. Navigationen er ofte ligetil og foregår ved øjemål men det er vigtigt at holde godt øje med søkortet og gps en pga. de mange koralrev. En sejlerferie ved Phuket passer til sejlere med basale færdigheder indenfor kystnavigation. Højdepunkter Marineparker fungerer som naturreservater for at beskytte de tropiske fugle og overfloden af undervandsliv og at tage på opdagelse i dette farvand er en rejse ind i et uspoleret paradis. Det er ligeledes en vigtig del af en sejlerferie at nyde den lokale kultur og mad, samt kaste sig ned i de blå bølger og snorkle eller dykke. Hvis man er interesseret i et livligt natteliv, er der ligeledes rig mulighed for dette på Phuket.

3

4 Attraktioner Phuket Sejlads i farvandet ved Phuket præsenterer en skøn lejlighed for at opleve Thailands mange eksotiske glæder lige fra spændende udflugter til historiske steder, samt buddhist-templer og afslapning på de vidunderlige strande til shopping og restaurantbesøg i Phuket By, hvor du også kan få stillet din danselyst. At sejle ved Phuket er en herlig blanding af hop mellem områdets paradisøer, udforskning af de mange fantastiske marinereservater, og mere udfordrende åbenvandspassager syd for øen - alt sammen i det glitrende Andamanhav. Kort sagt, Phuket er en sejlers paradis i et af Asiens mest naturskønne lande. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Der er adskillige beskyttede ankerpladser på østkysten af Phuket. I løbet af nordøst monsunen, tilbyder øens vestkyst mange potentielle havne og smukke vige, der kan udforskes. Highlights Nær bådudlejningsbasen ved Ao Po Marina er der to resorts med formidable overnatningsmuligheder og dejlige restauranter. Øen Phuket har så mange attraktioner at du kan bruge en uge eller to her uden at se det hele. En tur til Phuket By afslører en ø med to særegne karakterer det moderne og hippe, blandet med det gamle og historiske. Shoppingen, spisningen, museererne, teatrene og de historiske steder er fortryllende. Phuket er verdensberømt for sine resorts, især dem på vestkysten, der har en fortryllende udsigt over Andamanhavet. Du kan besøge vestkysten i løbet af nordøstmonsunen, hvor sejladsen sker i roligt vand og med masser af solskin. En tur til Phuket ville ikke være fuldendt uden at opleve FantaSea temaparken, hvor man kan opleve et hav af thailandske specialiteter inklusiv maden. Faciliteter Faciliteter for lystbåde er tilgængelige ved de større marinaer.

5 Koh Hong øerne Dit første stop vil være den naturskønne Koh Hong øgruppe, hvor du kan kaste anker mellem knejsende limstensklipper, samt nyde en forfriskende svømmetur og bruge din dinghy til at udforske tunnelen, der leder ind i en omkranset lagune. På thai betyder ordet hong rum, og det er præcis hvad du vil finde her et kæmpestort naturligt formet rum. Sejlads ved Koh Hong tager dig ind i Ao Phang-nga nationalparkens mageløse skønhed. Parken blev etableret i 1981, og er kendt over hele verden for dens myriader af grotter, knejsende limstensklipper og frodige mangroveskove. Store og små bjerge rejser sig fra havet ved Koh Hong, hvilket skaber en betagende baggrund for denne ekstraordinært smukke ankerplads. Highlights Lokaliseret nord for Phuket og vest for Krabi-provinsen, er Ao-Phang Nationalparken en af det sydlige Thailands juveler. Du kan nemt bruge to eller tre dage af din sejlerferie ved Phuket på at sejle i dette farvand. Andre betagende øer, udover Koh Hong, inkluderer Koh Planak, Koh Panyl, Khao Phing Kan og Tham Lot. Svømning, snorkling, samt udforskning af grotterne og afslapning ved naturskønne ankerpladser, er hovedattraktionerne i nationalparken. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Kast anker mellem klippeformationerne ved Koh Hong. Den bedste ankerplads er ud for østsiden af Koh Hong og vest for sandbankerne, der breder sig ud fra Koh Na Khae. En anden populær ankerplads er ved Koh Phanak, på sydsiden af Koh Hong. Koh Planak. Den er et fantastisk sted at udforske, hvis du elsker grotter.

6 Koh Phi Phi Mod syd er Phi Phi Le kendt for sine uberørte strande, formidable snorkling og imponerende klippelandskab. Filmen The Beach fra 1999, med Leonardo Di Caprio i hovedrollen, er filmet ved Maya Bay på Phi Phi Le der byder på et af øens mest imponerende landskaber. Sejlads her er simpelthen et must under en sejlerferie ved Phuket. Phi Phi Don siges at være en af de tre smukkeste øer i verden, og er en meget populær turistdestination der i højsæsonen tiltrækker bådefulde af besøgende fra Phuket og Krabi. Øen har dog formået at bibeholde sin idylliske charme, med bl.a. strandrestauranter, barer og butikker ved Ton Sai Bay der stilfuldt blander sig med det overvældende landskab. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Phi Phi Don er udgjort af to landmasser, der er forbundet af en sandtange der former nord/syd-bugten. Den bedste ankerplads er på sydsiden af øen, i Ton Sai Bay - nær landsbyen. Der er også fine ankerpladser på nordsiden af øen, og her er som regel ikke mange turister. Det er muligt at kaste anker ved Phi Phi Le, men vandet er dybt og bugten er befærdet af turbåde. Kajplads til dinghy er ikke tilgængelig. Highlights Nær ankerpladsen på vestsiden af Ton Sai Bay, findes et flot koralrev, der er meget velegnet til snorkling. Gå på opdagelse i landsbyen, spis på en af restauranterne eller benyt muligheden for hyggelig shopping i de fine butikker alle muligheder er åbne. Turbåde tilbyder udflugter fra Ton Sai Bay, til de spektakulære huler, hongs og små øer langs kysterne af Phi Phi Don og Phi Phi Le. En udflugt til fantastiske Phi Phi Le, er den mest belejlige måde at nyde øens smukke strande og den formidable snorkling ved dens rev. Maya Bay er utroligt naturskøn. Dykkerfirmaer tilbyder udflugter til Him Klang Reef, lidt nord for Phi Phi Don. Faciliteter Vand er tilgængeligt ved flydedokken. Begrænset provision er tilgængeligt.

7 Koh Roi Ved nordenden af Koh Yao Noi, vil du finde ankerpladser for alle sæsoner (ved Koh Roi og Koh Kuda Yai). Begge er naturskønne og øerne har masser af interessante huler og grotter at udforske, både til fods og i din dinghy. Sejlads ved Koh Roi og vestover over Phang Nga Bay - er en rejse gennem betagende og smukke øer i et tropisk paradis. Koh Roi og naboen Koh Kuda Yai, er begge fremragende stop, før du sejler syd mod Krabi og de verdensberømte strande eller til de verdensberømte Phi Phi Islands. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Ankerpladsen ud for Koh Roi, findes på sydvestsiden af øen. Ankerpladsen ved nærliggende Koh Kudu Yai, er på vest siden af øen. En lille ø mod vest tilbyder yderligere beskyttelse. Highlights Koh Roi har en interessant hule, der kan udforskes til fods. Koh Kudu Yai har flere spændende grotter (hongs), der kan udforskes med din dinghy. Ved solnedgang kan man nogle gange være heldig at se tusindvis af frugtflagermus, med et vingefang på næsten en meter, flyve fra Koh Kudu Yai mod spisekamrene i fastlandets jungle dette er en stor naturoplevelse at være vidne til. Faciliteter Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige. Rai Le Beach, Krabi regionen Rai Le Beach er kendt for en afslappet stemning samt suveræn snorkling ved koralrevet og svømning ved den palmeomkransede uberørte hvidsandede strand. Behagelige strandrestauranter serverer lækker og simpel thailandsk mad, og du kan efterfølgende slappe af med en kold drink og nyde Andamanhavets glitrende vand. Sejlads ved Rai Le Beach er en skøn rejse til Thailands fastland, berømt for de spektakulære strande med front mod det

8 fantastiske Andamanhav. Mange af dem er ufremkommelige og næsten umulige at komme til i bil, på grund af halvøens høje klipper - hvilket skaber en fantastisk stemning af afsondrethed der kan være svær at finde ved de mere populære strande, og er en fornøjelse for besøgende sejlere. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Den bedste ankerplads er ud for den brede sandstrand. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt. Highlights Ved sydenden af bugten, vil du finde et fantastisk rev der myldrer af liv og farverige koraller. Snorklingen er selvsagt suveræn. Du kan også gå på opdagelse i de mange spændende huler og betagende klippeformationer. På stranden vil du finde flere gode restauranter. Afslapning i skyggen med en kølig drink og et lækkert måltid, er en behagelig måde at bruge en aften/eftermiddag. Faciliteter Vand er tilgængeligt, hvis du tager en beholder med på land. Begrænset proviant er også tilgængeligt. Shark Point Hajernes massive tilstedeværelse er også grunden til at stedet er blevet døbt Shark Point. Her kan du også se hårde/bløde koraller, samt skoler af farverige tropiske fisk og det krystalklare vand har en temperatur på ca. 30 grader året rundt, hvilket er med til at gøre dykning til en meget behagelig oplevelse. Anemone Reef og vraget af færgen King Cruiser er lige i nærheden. Dykningen ved Anemone Reef foregår i et undervandslandskab bestående af farverige lilla koraller og enorme viftekoraller dette var faktisk revet King Cruiser ramte i 1997, og efterfølgende sank ved.

9 James Bond Island (Koh Hong Krabi) Forestil dig James Bond titelmelodien og den klassiske Manden Med Den Gyldne Pistol fra 1974 og du vil være i den perfekte stemning til et besøg ved Koh Tapu i daglig tale kaldet James Bond Island. Øen ligger beskyttet i Phangnga Bay, og dens karakteristiske limstensklippe var med til at give filmen et ekstra eksotisk look samt putte denne del af Thailand på det internationale verdenskort. Øen er en stor turistdestination, med handlende på stranden og ølboder. Stedet er tilgængeligt via bådture fra ankerpladsen ved Koh Yang. Bådturen kan også inkludere et besøg ved den klippefulde ø Koh Panyee hjem for en traditionel fiskerlandsby, bygget på pæle over det lave vand. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige, men der findes to ankerpladser ved Koh Hong Krabi på henholdsvis nord og sydsiden af øen. Der er også en god ankerplads ved nærliggende Koh Pak Bia, ud for vestsiden af øen. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt. Highlights At kaste anker ud for nordsiden af Koh Hong Krabi, præsenterer den besøgende sejler for flere dejlige muligheder. Her findes en lækker strand, og som øens navn antyder, en enorm hong (rum eller grotte på thai), med stejle klipper på hver sin side. Lokationerne er smukke, med varmt og krystalklart vand der er ideelt for svømning og snorkling ved højvande. Sørg for at lede efter den spændende hule i nærheden men pas på flagermusene. På sydsiden af Koh Hong, vil du finde endnu en smuk strand. I løbet af nordøst monsunen, serverer en lille lokal restaurant normalt frokost, og i nærheden er en naturskøn bugt, omkranset af en fantastisk bugt. Snorklingen er vældig god ved Koh Pak Bia. På vejen til Koh Hong Krabi, bør du overveje at tage en bådtur til James Bond Island. Faciliteter Her er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde.

10 Koh Rang Yai Koh Rang øgruppen, en samling af øer langs et indhug i kysten, kunne meget vel være din næste destination på din sejlerferie ved Phuket. Ankerpladsen ved Koh Rang Yai er ganske spektakulært og der findes også en restaurant på kysten. Du kan også vandre på stierne og leje en mountainbike. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Der er to ankerpladser ud for Koh Rang Yai. Den på vestsiden har en prægtig hvidsandet strand. Ankerpladen på nordsiden af øen er bedre beskyttet i sydøstlige vinde. Highlights Svømning ved stranden, vandring på de naturskønne stier, minigolf eller et velsmagende ved restauranten (den har kun åbent i dagtimerne), er skønne måder at bruge en eftermiddag. Faciliteter Her er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde.

11 Vejr og vind Sejlervejr ved Phuket, Thailand Der kan sejles året rundt i Thailand. Der er to hovedsæsoner, der kaldes henholdsvis den våde sæson og den tørre sæson eller SV-monsunen og NØ-monsunen. Sæsonbestemte vinde er som regel forudsigelige, selvom der kan være undvigelser når sæsonerne skifter. Monsunen Nordøst-monsunen (Tørsæson: November - April) Nordøst-monsunen løber fra November til April, og byder på vindhastigheder på styrke 2-4 fra nordøst. Vindene er ret stabile i denne periode, og temperaturerne ligger omkring 30 C. Det er normalt altid tørt og solrigt i denne periode, med ideelle forhold for sejlads. Hvis du ønsker at besøge Similan Islands, kan det kun lade sig gøre under nordøst-monsunen, og du vil blive bedt om at underskrive en ansvarsfraskrivelse inden afsejling. Sydvest-monsunen (Vådsæson: maj - okt) Sydvest-monsunen løber fra maj til oktober, med vindstyrker på mellem 2 og 6 fra sydvest. Der er mere vind i denne sæson, hvilket gør sejlads en smule mere udfordrende end under nordøstmonsunen. Der er korte perioder med regn, nogle gange af lidt længere varighed, men oftest kun 1-2 timer sent på eftermiddagen, eller tidligt på aftenen. Gennem september og oktober kan der dog være længere perioder med regn, nogle gange op til 5 dage af gangen. Gns. nedbør Måned C Max C Min Januar NØ 5-10 Februar NØ 5-10 Marts NØ 5-10 April NØ 5-7,5 Maj SV 5-10 Juni SV 5-12,5 Juli SV 5-12,5 August SV 5-10 September SV 5-10 Oktober SV 5-10 November NØ 5-10 December NØ 5-10 (mm) Gns. vandtemp. ( C) Gns. vind (m/s)

12 Tidevand Thailand har højvande to gange om dagen. Tidevandsforskellen varierer fra en halv meter til lidt over tre meter.

13 Om Sejlerferie Sejlads i Thailand Praktiske Tips Vaccinationer Se Pas/visum Pas skal være gyldigt 6 mdr. efter afrejse fra området. Intet visumkrav ved besøg under 30 dage check dog Bagage Vi anbefaler, at bagagen under flyrejsen aflåses med en hængelås. Toldmyndighederne er meget opmærksomme på smuglervarer. Andre personer kan selv efter check-in af bagage anbringe narkotika i tasken. Myndighederne vil af sikkerhedsgrunde ofte forsegle bagagen ved afrejse fra området. Check-In Det bliver mørkt kl Afsejling vil derfor ikke være mulig efter kl , da man skal ligge for anker senest kl. 17:30. Begrænsninger Der kan ikke sejles udenfor de nationale thailandske farvande uden forudgående aftaler med basen. Kun bestemte både er afsat til dette. Bl.a. til envejssejladser. Der skal i givet fald udklareres og indklareres og betales en afgift for udstedelse af officielle papirer. Cruising tax Der betales et beløb/person/nat for sejlads i Phang Nga Bay, der er National Park farvand i Thailand. Normalt bruges 3-4 dage her. I Malaysia betales afgift for at sejle til de thailandske øer.

14 Proviant Man vil ofte ligge for svaj i disse farvande. Provianteringsmulighederne er meget begrænsede, og derfor kan det være en god idé altid at have provianteret til flere dage. Deciderede restauranter eller lokale spisesteder i strandkanten findes nogle steder. Lokale fiskerbåde har også lidt salg på nogle af øerne. Vi kan anbefale Sunsail s proviantpakke. Den er velassorteret med eksotiske frugter, grøntsager og krydderier og dejlig morgenmad. Kød & fisk er frosset, og let at stege på barbecuen på båden. Tidevand Tidevandsforskel på op til ca. 2-3 meter. Tabeller udleveres på basen. Der kan være 1/2 2 knob strøm. Ved badning fra båden skal man hænge en line agterud med en fender - da strømmen kan være kraftigere, end mennesker kan svømme. Kik altid efter børn - og voksne - under svømning fra båden. Ankring Der kan sejles rimeligt tæt til kysten - vær dog opmærksom på korallerne. Korallerne er i utroligt smukke. Mange koralrev kan prale af et fantastisk dyre- og fiskeliv men mange er blevet ødelagt af sejlere med en slæbende ankerkæde. Tag højde for det, når I ankrer op og sejler ind til stranden med jeres dinghy. Nogle steder afdækkes koralrevet ved lavvande, og landgang/tilbagetur bliver umulig, så gå i land ved sandbund. Ved landgang i gummibåden lægges denn højt op på stranden med fortøjning til land, så den ikke driver væk, når højvandet kommer tilbage. Bøjer Der er nogle steder udlagt bøjer. Disse bør undgås, da de flytter sig og er upålidelige de bruges af de lokale fiskere. Barbecue Skal bruges på båden og ikke på stranden. Husk trækul.

15 Strandene Stederne hvor I ankrer op for at bade og snorkle, er billedskønne og uspolerede. Vandet i den nordlige del af Phangna Bugt er lysegrønt, helt rent men ofte noget uklart, da de store floder fra mangrovekysterne udmunder i havet her. Længere sydpå er vandet blevet mere blåt og krystalklart for snorkling. I vandet forekommer brandmænd stinging jelly fish og i strandkanten ved sten og koraller, ses flotte sorte søpindsvin sea urchins. Søslanger (sea snakes) er sjældne, de er meget sky og ses næsten aldrig - de flygter mellem klippestykkerne på dybere vand. Et bid kræver lægetilsyn. I kan være heldige at se flokke af delfiner, og måske endda hvalhajen (stor og ganske ufarlig). Der findes helt små revhajer - de har ingen tænder, og er ganske ufarlige. Dykning Scuba-diving er kun tilladt med Padi-certifikat spørg på basen. Dykkercentre på Koh Phi Phi Don, Koh Racha Yai, Butang Isles. Ferietips Religion I Thailand er 90 % Buddhister - men her er også Muslimer, Kristne, Hinduer. Husk ved besøg i templer, at skuldre og ben / fødder bør være tildækket (pæn påklædning generelt). Husk strømper / sokker, da skoene stilles udenfor templet ligesom i private hjem. På nogle af øerne er de lokale sea-gipsies muslimer, så ved landgang / besøg i deres fiskerlandsbyer og i junglesamfund bør den lokale dresscode respekteres. Tag en T- shirt og shorts på (både mænd og kvinder), eller slå en sarong / stort strandtørklæde, som kvinderne lokalt gør, omkring livet. Generelt er thaierne meget propre og pænt klædt, og det modsatte opfattes som mangel på respekt på offentlige steder. Maden Det thailandske køkken hører til det mest spændende i verden. Maden er krydret. Alt serveres frisk og smukt men i skøn blanding: Suppe Tom Yam ris grøntsager og fisk. Nogle retter er sødet med kokos, og nogle dræbende stærke. Hvis det brænder i munden, så er den bedste kur at spise ris det dulmer bedre end vand. Ved dårlig mave drik Cola.

16 Spis gerne den lokale mad også fra boderne langs gaderne, hvor du kan se, om maden er frisk tilberedt. Det mest friske kød er som regel and og kylling ellers spis nudler, ris og kogte / stegte grøntsager. Frisk frugt skrælles. Drik meget væske (gerne et par liter vand mindst om dagen) og drik rent kun fra flaske med banderole. Pas på isterninger købt i små barer. Isterninger købt i pose også de fra basen udleverede er fremstillet af drikkevand. Taxa Det anbefales at have en lille seddel med hotellets / udflugtsstedets navn og adresse skrevet på det lokale alfabet. De lokale taxi kan ikke altid læse engelsk eller forstå et vejkort. I byerne er der mulighed for MeterTaxi. Dvs. at der køres til fast taxameterpris (tillæg efter midnat) og dette er langt det billigste. Alternativt er der privattaxi, hvor prisen bør aftales på forhånd. TUK-TUK er de typiske knallert taxi, der kører hurtigt og overalt i byen. Aftal altid prisen forud. Sikkerhed Penge, værdisager, pas etc. bør nok medbringes på jer selv, når I rejser rundt eller går i land - der er ingen grund til at friste svage sjæle. Dertil skal det siges, at vi har følt os trygge overalt på vores færden, selv i de mindste gyder. Vi har aldrig haft uvelkomne gæster ombord under sejlturen - men dog et hyggeligt besøg af de lokale fiskere eller beboere i longtail boats, der gerne tilbyder en tur ombord - evt. en udflugt (efter aftalt pris) gennem mangrove sumpene ind til Gibsy Village - en af fiskerbyerne, hvor alt er bygget på pæle i vandet. Her er der også mulighed for at få suppleret med lidt proviant. Valuta Ved ankomsten til international lufthavn anbefales veksling. Thailand: 100 baht (THB) 1 baht = 100 satangs Malaysia: Møntfoden hedder ringgit (MYR). 1 ringgit = 100 sen I større byer kan der veksles i banker og på lokale vekslekontorer (Exchange Office). Der kan også veksles på hoteller bl.a. på marinaen, men kursen er mindre fordelagtig.

17 Medbring US$ - det giver bedste vekslekurs. Credit Cards kan anvendes i banker, større butikker og restauranter. Kan kun i begrænset omfang anvendes ude i sejlområdet.

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket. Sejlads ved Phuket. Højdepunkter

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket. Sejlads ved Phuket. Højdepunkter Phuket Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket En sejlerferie ved Phuket foregår i en skøn og eksotisk del af verden - med betagende landskaber og afslappende sejlads. Afsondrede vige, omkranset af majestætiske

Læs mere

Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis

Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis Koh Chang Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis Med så mange primitive tropeøer at vælge imellem, er sejlads ved Koh Chang øgruppen et skridt tilbage i tiden.

Læs mere

Om det er lækre og moderne resorts eller betagende natur, suveræn dykning og snorkling, uberørte øer

Om det er lækre og moderne resorts eller betagende natur, suveræn dykning og snorkling, uberørte øer Koh Samui Bådudlejning ved Koh Samui Kendt for sine hvidsandede strande, smukke koralrev og mange kokospalmer, vil du ikke komme til at savne ting at lave på denne ø. Besøg også de gode restauranter, hyggelige

Læs mere

Langkawi. Bådudlejning ved Langkawi

Langkawi. Bådudlejning ved Langkawi Langkawi Bådudlejning ved Langkawi Gå ombord på et sejladseventyr fyldt med ingredienser fra det magiske Østen. Langkawi er beliggende på Malaysias nordvest kyst og der kan sejles her året rundt. De imponerende

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Khao Lak Snorkel Cruise

Khao Lak Snorkel Cruise Khao Lak Snorkel Cruise Den store blå verden under overfladen - Længde: 13 dage / 12 nætter Oplev den fascinerede verden under den blå overflade på en rejse, der starter med 2 nætter på luksus hotel i

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays Whitsundays Bådudlejning ved Whitsundays Beliggende ud for Queenslands kyst er Whitsundays-øerne utvivlsomt et af de mest betagende og smukke steder på kloden. Omringet af Great Barrier Reefs glitrende

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Tropisk ø-hop i det sydlige Thailand

Tropisk ø-hop i det sydlige Thailand Tropisk ø-hop i det sydlige Thailand En vidunderlig badeferie i det sydlige Thailand med ophold i Krabi/Ao Nang området, Phi Phi øerne og på Koh Lanta. Et klassisk ø-hop, hvor det bedste, som Thailand

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin Mahé og Praslin Sejlads ved Máhe og Praslin Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Aktiv ferie i Thailand

Aktiv ferie i Thailand Aktiv ferie i Thailand Mange forbinder Thailand med strande, palmer og afslapning. Men hvad nu, hvis man ud over at kunne nyde smukke strande og palmer, også kunne være aktiv? Thailand er det perfekte

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Badeferie på Zanzibar

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland   Badeferie på Zanzibar Badeferie på Zanzibar Zanzibar er en lille ø-gruppe ud for Tanzanias kyst og består af to hovedøer Unguja og Pemba samt mange mindre øer. En badeferie her er en perfekt start eller afslutning på en traditionel

Læs mere

Vava'u. Bådudlejning ved Tonga Vava u. Sejlads ved Tonga Vava u. Højdepunkter ved Vava u

Vava'u. Bådudlejning ved Tonga Vava u. Sejlads ved Tonga Vava u. Højdepunkter ved Vava u Vava'u Bådudlejning ved Tonga Vava u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun 15 DAGES TUR - ØST MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR NYHED - Har du lyst til at prøve en tur til Thailand, som ingen andre rejsebureauer kan tilbyde og hvor man er tæt smut til Cambodias grænse og afslutning

Læs mere

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien.

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien. Bay of Islands Lej sejlvåd eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand New Zealand modtager hvert år et væld af rejsepriser og det er ikke uden grund at Lonely Planet har kåret landet som verdens førende

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Vava'u. Sejladsmulighder

Vava'u. Sejladsmulighder Vava'u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt og med en betagende skønhed,

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Queenslands øer og regnskove

Queenslands øer og regnskove Queenslands øer og regnskove En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev, de skønne øer og den smukke regnskov. Tag med BENNS på en fantastisk rejse

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE

DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2013: 9,8 UD AF 10 C SCOACHINGREJSE NOGLE REJSER, NOGLE UDDANNER SIG, ANDRE GØR BEGGE DELE! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Koh Chang. Sailboat Holidays in Koh Chang

Koh Chang. Sailboat Holidays in Koh Chang Koh Chang Sailboat Holidays in Koh Chang With so many primitive and pristine tropical islands to choose from - sailing in the Koh Chang archipelago is a step back in time. In spite of Koh Chang's size

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Phuket. Hyr segelbåt/katamaran vid Phuket. Segling vid Phuket

Phuket. Hyr segelbåt/katamaran vid Phuket. Segling vid Phuket Phuket Hyr segelbåt/katamaran vid Phuket En segelsemester vid Phuket sker i en vacker och exotisk del av världen med hisnande landskap och avkopplande segling. Avskilda vikar, omgivna av majestätiska kalkstensklippor

Læs mere

Drømmeparadiset Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne Drømmeparadiset Seychellerne 12 dage fra kr. 17.000 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kør-selv ferie på Sanibel Island

Kør-selv ferie på Sanibel Island Kør-selv ferie på Sanibel Island Total afslapning i smukke, tropiske omgivelser, hvor I kan nyde livet og hinanden i jeres helt eget tempo. Lyder det godt? Så er en kør-selv ferie til Sanibel Island den

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4 Nyhedsbrev Årgang 3 Udgave 4 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit syvende nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har SuperDive været gennem en løbende udvikling mod målet

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin Mahé og Praslin Sejlads ved Máhe og Praslin Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by TREASURE ISLAND Guadeloupe by Den, som søger skal finde. Til dig, som vil det hele. Som vil ha både og. Og som aldrig kan bestemme sig. Velkommen til øen, som vil gøre dig helt vild og fuldstændig henført.

Læs mere

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin.

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. The HideAway består af 4 luksus villaer, direkte på stranden, kun 45 min syd for Hua Hin, Thailand. Alle villaerne har egne swimmingpools, og direkte

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Seychellerne fra vand til lands

Seychellerne fra vand til lands Seychellerne fra vand til lands 13 dage fra kr. 20.300,- REJSERUTE: MAHÉ - ST. ANNE MARINE - COCOS ISLAND - LA DIGUE - COUSIN ISLAND - PRASLIN Kombination af cruise på Det Indiske Ocean og ophold på dejlige

Læs mere

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både.

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både. Raiatea Bådudlejning ved Raiatea - Lej sejlbåd i Fransk Polynesien Leeward-øgruppen ved Tahiti, mest berømt for smukke Bora-Bora, er et rendyrket eksotisk sejlermekka. Hyggelige ankerpladser med omkransende

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

Canadisk sne & Hawaii-sol

Canadisk sne & Hawaii-sol Canadisk sne & Hawaii-sol Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja - Med BENNS kan du nu kombinere Canadas fantastiske pulversne og unikke skiløb med Hawaiis

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 01 ARQUIPA TIL TAQUILE I hentes af en minivan og køres den korte strækning

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY

GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY Har du lyst til en tur til Thailand, hvor man er tæt på det daglige thai-liv, så tag med på denne hyggelige tur til Hua Hin og Bangkok. Opholdet i Thailand begynder

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere