Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 12. februar 2009 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-18:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse Jensen Per Dissing Hanne Christensen Jørgen Madsen Villy L. Thomsen Torkild Skovrider Eriksen Bodil Thomsen l

2 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01 Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat Opgaver i forhold til Oplæg om Forberedende Voksenundervisning Uddannelse af ungecoach Uddannelse af projektkoordinator Endelig rapport med anbefalinger fra Marselisborg Centret () Evaluering af vejlederkonference gennemført af LO Fremtidig strategi og indsatser for Opslagsværk til virksomheder Regnskab 2008 for Status økonomi Statistik Orientering

3 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Godkendelse af dagsorden /dwjckbo Åben sag Godkendelse af dagsorden for møde i den 12. februar Jobcentret forslår, at dagsorden for møde den 12. februar 2009 godkendes. Dagsorden blev godkendt.

4 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Godkendelse af referat /dwjckbo Åben sag Godkendelse af referat fra møde i den 10. december Jobcentret foreslår, at referatet fra mødet den 10. december 2008 godkendes. Referat fra møde den 10. december 2008 blev godkendt.

5 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Opgaver i forhold til /dwjckbo Åben sag Det Lokale Beskæftigelsesråd () besluttede på møde den 13. november 2008, at projektkoordinator på første møde i 2009 fremlægger oversigt over opgaver af interesse for. Analyseenheden i Jobcentret vil på mødet præsentere opgaverne. Opgaverne relaterer sig til de opgaven som Det Lokale Beskæftigelsesråd har qua lovgivningen. Det Lokale Beskæftigelsesråd har følgende opgaver: skal overvåge resultater og effekter af beskæftigelsesindsatsen i jobcenteret skal rådgive kommunalbestyrelsen og staten om tiltag til forbedring af det lokale jobcenters beskæftigelsesindsats skal have resultatrevisionen til høring og kan afgive bemærkninger om resultatrevisionen til kommunalbestyrelsen og staten skal have jobcenterets årlige beskæftigelsesplan til høring. kan indstille til kommunalbestyrelsen og staten, at der sker ændringer i planen skal hvert år udarbejde en plan for, hvordan den virksomhedsrettede indsats kan understøttes lokalt, så beskæftigelsesindsatsen i størst muligt omfang bliver virksomhedsrettet og virksomhedsnær skal hvert år udmønte den statslige bevilling til De Lokale Beskæftigelsesråd for at fremme særlige virksomhedsrettede initiativer af lokal karakter. Dette skal bidrage til og styrke det forebyggende arbejde for personer, der har en udsat tilknytning til arbejdsmarkedet. Analyseenheden gav et kort oplæg om opgaver i relation til. ønsker at få mere inspiration og ideer til projekter ligeledes som mulighederne for ekstern finansiering eller medfinansiering skal undersøges.

6 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Oplæg om Forberedende Voksenundervisning /dwjckbo Åben sag AOF, Dronninglund Daghøjskole har rettet henvendelse til Det Lokale Beskæftigelsesråd () med ønsket om at orientere om tilbud i relation til FVU. Dette ønske er blevet imødekommet AOF vil på denne baggrund holde oplæg omkring tilbud og muligheder Efterfølgende vil Jobcentret orientere om de lovgivningsmæssige rammer i relation til brug af FVU både for forsikrede og ikke-forsikrede ledige. AOF gav et kort oplæg om FVU tilbud og udbredelsen af FVU i Brønderslev Kommune. AOF kører pt. en kampagne rettet mod erhvervslivet, fagforeninger, den enkelte borger for at informere om FVU samt at få flere til at benytte tilbuddet. Pt. har AOF et konkret samarbejde med FOA, psykiatrien i Brønderslev og 3F.

7 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Uddannelse af ungecoach G01/dwjctk 08/1179 Åben sag Jobcentret ansøger Det Lokale Beskæftigelsesråd () om midler til færdiggørelse af pædagoguddannelse (2.del) for ungecoach. Baggrund besluttede på møde den 25. oktober 2007 at bevilge midler til 1. del af pædagoguddannelse til ungecoach for yderligere at opkvalificere ungecoachens kompetencer i relation til indholdet og processerne i ungecoachprojektet. Indhold Uddannelsen, som er en merituddannelse, foregår som fjernundervisning fra University College Syd (Kolding) med start februar 2009 og slut januar Formålet er, at erhverve sig viden, indsigt og kompetencer til at varetage de udviklings-, lærings- og omsorgsopgaver, der er forbundet med pædagogarbejdet inden for et bredt arbejdsfelt. Uddannelsen indeholder blandt andet: Samspil og relationer mellem deltagerne i den pædagogiske proces. Kommunikation, samspil og konflikter i relationer. Magt og etik i relationer. Didaktik og metodik med henblik på indsigt i planlægning, implementering, dokumentation og evaluering af pædagogisk arbejde. Identifikation, analyse, dokumentation og evaluering i forhold til brugernes trivsel og udvikling. Bevægelse, idræt og sundhed. Økonomi Udgiften til uddannelsen udgør kr. samt dækning af kørselsudgifter til undervisning i Kolding kr. Den samlede udgift udgør kr. Udgiften indgår ikke i bevillingen, som har givet til forlængelse af ungecoach frem til 1.oktober Lovgrundlag I vejledning for anvendelse af tilskud til De Lokale Beskæftigelsesråd står, at tilskuddet kan (indenfor rammerne at det overordnede formål for ) benyttes til opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere. Jobcentret foreslår, at bevilger kr. til uddannelse af ungecoach Påtegning fra Center for Økonomi: Udgiften på kr. kan holdes indenfor rammen, men bør prioriteres under hensyntagen til

8 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side 232 den samlede økonomi på området, jfr. økonomioversigt for Jobcenterchefen undersøger, om ansøgning fra ungecoach kan nå at komme i betragtning i forhold til kommunens kompetencemidler. Såfremt ansøgningen ikke kan komme i betragtning til kommunens kompetencemidler bevilger midlerne, dog skal anden kommunal medfinansiering undersøges.

9 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Uddannelse af projektkoordinator S02/dwjckbo 09/3474 Åben sag Baggrund Jobcentret ansøger det lokale beskæftigelsesudvalg om forhåndsbevilling af midler til uddannelse af projektkoordinator for yderligere at udvikle og forbedre projektkoordinators evne til at igangsætte forandrings-lærings- og styringsprocesser, udvikle den strategiske tilgang/det strategiske fokus i opgaveløsningen, udvikle metoder og tilgange til samspillet med andre aktører, interessenter, netværksfacilitering, netværksopbygning m.m. i relation til opgaveløsningen for. Indhold Uddannelsen, konsulenten på arbejde, er et 2-årigt praktisk og teoretisk uddannelsesforløb for interne og eksterne konsulenter i offentlige og private virksomheder som gennemføres af firmaet DISPUK. Indholdet i uddannelsen er blandt andet at udvikle og træne færdigheder til at: Igangsætte og styre forandrings-, lærings- og udviklingsprocesser. Afklare og medskabe opgavens indhold og form. Få overblik og navigere i mangeartede og komplekse kontekster. Begå sig i sammenhænge hvor der efterspørges såvel proces- som rådgivende konsulentfærdigheder. Føre brugbare dialoger med samarbejdspartnere, medarbejdere og ledere. Uddannelsen har opstart januar Økonomi Uddannelsen består af 2 dele. Hver del koster kr. samt kr. til bøger. Den samlede udgift udgør kr kr. Uddannelsen søges ligeledes finansieret af Brønderslev Kommunes kompetencemidler. Såfremt finansiering ikke sker via kompetencemidler, ansøges om at bevilge midler til uddannelsen. Lovgrundlag I vejledning for anvendelse af tilskud til De Lokale Beskæftigelsesråd står, at tilskuddet kan (indenfor rammerne at det overordnede formål for ) benyttes til opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere. Jobcentret foreslår, at bevilger kr. til uddannelse af projektkoordinator under forudsætning af, at uddannelsen ikke finansieres af Brønderslev Kommunes kompetencemidler. Påtegning fra Center for Økonomi: 1. del af uddannelsen påbegyndes i 2010 og 2. del påbegyndes i 2011.

10 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side 234 Udgiften på kr. kan betales samlet eller over 2 år. Betales der over 2 år bliver udgiften således på kr. i 2010 og kr. i Ansøgningen bør prioriteres under hensyntagen til den samlede økonomi på området for 2010 og bevilger 1. del af uddannelsen i alt kr. såfremt ansøgning til Brønderslev Kommunes kompetencemidler ikke imødekommes. ønsker ikke at forpligte sig udover dette.

11 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Endelig rapport med anbefalinger fra Marselisborg Centret () P20/dwjctk 08/16365 Åben sag Jobcenter Brønderslev har i efteråret 2008 gennemført en analyse af kontanthjælpsmodtagerne i matchkategori 4 og 5 i Brønderslev Kommune i samarbejde med Marselisborg analyse. På baggrund af analysen er der blevet identificeret 4 arketyper dvs. 4 grupper af kontanthjælpsmodtagere, som har en række indbyrdes fællestræk. Disse er: Den mobile unge. Den modløse kvinde. Den ældre sygdomsramte. Optimisten. Med udgangspunkt i arketyperne blev der den 3. december 2008 afholdt en temadag, for de medarbejdere, der til dagligt beskæftiger sig med målgruppen, eller har snitflader til denne. Målet med temadagen var at få kvalificeret arketyperne samt få input fra medarbejdere i forhold til indsatsen. På baggrund af temadagen har Marselisborg Analyse nu udarbejdet et indsatskatalog, hvori der gives konkrete forslag til indsatser for de forskellige arketyper. Ved at stille en række standardspørgsmål er det muligt for sagsbehandleren allerede ved den første samtale at identificere den enkelte arketype, via et særligt typekort, og på den baggrund iværksætte en mere systematiseret indsats overfor den enkelte borger. Jobcentret forventer at implementere typekortet og arketyperne primo februar Inddelingen i arketyper og brugen af typekortet skal medvirke til at synliggøre sagsbehandlernes valg i forhold til aktivering så sagsbehandlerne følger den samme sti overfor de forskellige typer af kontanthjælpsmodtagere. Dette skal danne grundlag for en mere systematiseret og målrettet indsats i afdelingen for ikke-arbejdsmarkedsparate kontanthjælpsmodtagere. Jobcentret forslår, at Det Lokale Beskæftigelsesråd tager indsatskataloget til orientering. Bilag: Indsatskatalog, kontanthjælpsmodtagere i matchgruppe Brønderslev Kommune tog indsatskatalog til orientering.

12 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Evaluering af vejlederkonference gennemført af LO G01/dwjckbo 09/3101 Åben sag Det Lokale Beskæftigelsesråd () bevilgede på møde den 13. februar 2008 i alt kr. til vejlederkonference gennemført af LO. Jobcentret har i december 2008 modtaget evaluering af og regnskab for konferencen fra LO. Evalueringen er udarbejdet af LO. Formål med konferencen Formålet med projektet vejlederkonference var at afholde en konference, som skulle fungere som inspirator og øjenåbner for vejledere, således at de kunne få inspiration til at vejlede bredt ift. uddannelsestilbud. Konference skulle dermed også ses som en form for opkvalificering af vejledere. Derudover var hensigten også, at konferencen skulle være startskuddet til evt. at etablere et vejledernetværk i Vendsyssel og evt. en uddannelsesmesse senere på året. Vejlederkonferencen Konferencen blev afholdt torsdag den 10. april 2008 på Hotel Scandic i Frederikshavn. På konferencen var der 5 oplægsholdere, heriblandt en lektor fra Aarhus Universitet, centerleder fra VUE og politikeren Bjarne Laustsen. Derudover holdt Netværk Vendsyssel et oplæg, idet dette netværk netop var blevet oprettet, og derfor var det oplagt, at netværket holdt et lille oplæg, idet idéen med konferencen også var at samle alle gode kræfter, således at der ville blive sat nogle gode initiativer i gang. Der var ganske stor opbakning til konferencen, idet der var ca. 90 tilmeldte. Opsamling på konferencen Efter selve afholdelsen af konferencen mødtes ca. 15 personer, som LO havde kontaktet for at forsøge at samle op på konferencen og herunder danne et vejledernetværk. Alle viste interesse i at deltage i et vejledernetværk eller også ville de finde en repræsentant fra den institution, de repræsenterede. Aftalen blev, at der ville blive indkaldt til vejledermøde. Vejledernetværksmøde Første vejledernetværksmøde blev afholdt den 24. juni På mødet var der 21 deltagere fra ca. 10 forskellige institutioner/skoler, hvor det blev besluttet, at der skulle nedsættes en arbejdsgruppe bestående af ca. 8 personer fra forskellige institutioner/skoler. Arbejdsgruppen har nu haft flere møder, hvoraf et af møderne er foregået på produktionsskolen, hvor arbejdsgruppen fik lov at tale med eleverne på produktionsskolen for at høre, hvad de unge mennesker, som vi ofte diskuterer på møderne, egentligt selv mener. Derudover er arbejdsgruppen gennem mange gode diskussioner kommet frem til nogle pointer, som har været at finde i pressen. Fjerde møde i arbejdsgruppen vil blive afholdt på Vrå Højskole den 9. december Derefter vil der i 2009 følge flere møder, som gerne skulle medføre konkrete initiativer og brugbar information. Konklusion på projektet I og med at konferencen var en stor succes, ses i lyset af de mange tilmeldinger samt positive tilbagemeldingerne på konferencen, blev målet om at afholde en konference, som skulle fungere som inspiration og øjenåbner for vejledere opfyldt. Derudover var målet at etablere et vejle-

13 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side 237 dernetværk, hvilket også er lykkedes med betydelig opbakning, idet vejledernetværket kører derudaf. Deltagerne har desuden givet udtryk for, at de har lært meget af at deltage i vejledernetværket, eksempelvis ved at de har fået større indsigt i og kendskab til hinandens skoler og uddannelser. Udover at konferencen/projektet havde til hensigt at oprette et vejledernetværk, var ønsket også, at der skulle afholdes en uddannelsesmesse, hvilket også er sket. Alt i alt synes projektet indtil videre at være en succes. Center for Økonomi havde forhåndsbevilget kr. til gennemførelse af konferencen, men den endelige udgift udgjorde kun kr. Differencen indgår i regnskab 2008 for. Jobcentret foreslår, at evaluering tages til orientering tog evaluering til orientering. Yderligere orienterede formanden for om, at LO med flere arbejder med en idé om at etablere vejlederhuse i hver kommune.

14 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Fremtidig strategi og indsatser for P22/dwjckbo 09/3652 Åben sag Det Lokale Beskæftigelsesråd () besluttede på møde den 13. november 2008, at gennemføre en temadag, hvor blandt andet strategi og behov indsatser skal diskuteres. Temadagen gennemføres den 19. marts 2009 i henhold til den vedtagne mødeplan for for Jobcentret ønsker stillingtagen til antallet af emner samt valg af emner, der skal indgå i temadagen. Jobcentret har nedenfor beskrevet forslag til emner for temadagen (ikke prioriteret rækkefølge). Ungeanalysen Resultaterne af ungeanalysen præsenteres på høringsmødet mellem og Beskæftigelsesudvalget den 23. februar Indsatser på baggrund af ungeanalysen foreslås drøftet nærmere på temamødet. Projekt Fremkom Oplæg v. beskæftigelsesregionen om projektets indhold og resultater. som strategisk aktør Oplæg ved jobcentret på baggrund af jobcentret deltagelse i kursus med netop denne indgangsvinkel. Psykisk syge i arbejde I s virksomhedsrettede plan indgår indsatsen for psykisk syge, hvorfor udvikling af indsats/projekt på dette område foreslås drøftet. Samarbejde med virksomhederne har ønsket at der gennemføres temadag eller lign. for virksomhederne som afsæt for et øget samarbejde med virksomhederne. Koncept/strategi for dette samarbejde foreslås drøftet/udviklet. Andre forslag? Jobcentret foreslår, at indhold i/emner for temadagen drøftes og besluttes. BLR besluttede at temadagen skal indeholde følgende: Ungeanalysen, som strategisk aktør samt psykisk syge i arbejde (sygefravær, tilbagevenden). Temadagen holdes den 19. marts 2009 kl på Hedelund. ønskede at få oplæg om projekt Fremkom på næstkommende -møde. Projektkoordinator undersøger muligheden.

15 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Opslagsværk til virksomheder G01/dwjckbo 09/3657 Åben sag Jobcentret ansøger Det Lokale Beskæftigelsesråd () om midler til indstik i opslagsværk til virksomheder og medarbejdere. På møde den 13. november 2008 besluttede, at muligheden for at udarbejde en folder, evt. nyt indstik i eksisterende opslagsværk til virksomheder eller lignende vedrørende uddannelsesmuligheder for læse-stave svage medarbejdere. Jobcentret har på et tidligere tidspunkt med hjælp fra udarbejdet et opslagsværk til virksomhederne vedrørende lovgivning og muligheder. Dette opslagsværk står over for at skulle redigeres. Jobcentret foreslår, at der i det eksisterende opslagsværk tilføjes en side om muligheder i forhold til læse-stave svage medarbejdere finansieret af. Jobcentret har indhentet tilbud fra trykkeri på den samlede opgave (oplag på 500 stk.) og herunder de 3 sider, som udgør s andel. De tre sider er: beskrivelse af muligheder for uddannelse af læse-stave svage medarbejdere (1 side: forside og bagside) samt ændring af indholdsfortegnelse (1 side). Økonomi: For de tre ovennævnte sider udgør udgiften kr. Jobcentret foreslår, at imødekommer ansøgningen. Påtegning fra Center for Økonomi: Udgiften bør prioriteres under hensyntagen til den samlede økonomi på området, jfr. økonomioversigt. besluttede at imødekomme ansøgningen.

16 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Regnskab 2008 for S55/dwjckbo 09/3650 Åben sag Center for Økonomi har udarbejdet regnskab for for Det endelige revisionspåtegnede regnskab vil først være klar til sommer og vil derfor blive forelagt til endelig godkendelse på møde den 27. august Jobcentret foreslår, at regnskab 2008 godkendes foreløbigt Bilag: Regnskab 2008 Foreløbigt regnskab for 2008 blev godkendt. ønskede forskellige poster i regnskabet uddybet, hvorfor repræsentant fra kommunens økonomiafdeling inviteres med til næste møde.

17 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Status økonomi Ø02/dwjctk 08/6851 Åben sag Jobcentret har udarbejdet status på økonomi for pr. 31. januar Jobcentret foreslår, at status tages til orientering. Bilag: Status økonomi. tog status til orientering.

18 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Statistik A10/dwjckbo 08/13745 Åben sag Jobcentret har pr. 28. januar 2009 udarbejdet oversigt over forløb i forhold til virksomhedspraktik (orientering vedr. langvarige forløb sker på mødet), løntilskud, fleksjob Endvidere har Center for Økonomi pr. 31. december 2008 udarbejdet oversigt over udviklingen i udgifter til og antal på kontanthjælp, sygedagpenge, revalidering, førtidspension, fleksjob og ledighedsydelse (oversigt udsendt med post). Vedr. oversigten pr. 31. december 2008 skal understreges, at det er de bogførte tal på de enkelte områder pr. 31. december Det er således ikke de endelige tal altså regnskabsåret der fremlægges. Der bogføres stadig på regnskabsår Det er de sidste grafer, der udsendes for Når graferne udsendes næste gang for 2009, vil regnskabstallene også fremgå af graferne, for at udviklingen kan følges fra 2008 til På grund af regnskabsafslutningen udsendes graferne næste gang i marts måned. Jobcentret foreslår, at sagen tages til orientering. Bilag: statistik - praktik. m.m. tog sagen til orientering.

19 Det Lokale Beskæftigelsesråd, den 12. februar 2009 Side Orientering /dwjckbo Åben sag 1. Tænketank: Projektkoordinator undersøger muligheden for fællesmøde mellem LO s vejledernetværk og Tænketanken med henblik på en eventuel sammenlægning. 2. Jobcentret har modtaget årsberetning 2007 fra specialfunktionen Job og Handicap. 3. Kend Lindberg (DA), Lena Skjødsholm (BUPL), Flemming Vejrum (DH) og Lars Peter Petersen (DH) er alle udtrådt af. 4. Jobcentret har modtaget invitation til Klap-Konference. 5. Jobcentret har modtaget invitation til konference om sygefravær. 6. Jobcentret har modtaget pjece fra DI Vendsyssel: Erhvervsmæssige nøgletal. Pjecen scannes og udsendes til. Det blev aftale at der under dette punkt til hvert møde udarbejdes liste over vedtagne projekter/ideer i.

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 25. september 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 15:00-16:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 13. november 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 15:00-18:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 12. maj 2011, kl. 12.00 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Driftssituationen i Jobcentret...2 3. Konference psykisk arbejdsmiljø...3 4. Evaluering af Unge-projekt...4

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Dagsorden

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Dagsorden Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: 17. december 2009 Lokale: Restaurant Hedelund i Brønderslev Tidspunkt: Kl. 15:30 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse Jensen Hanne Christensen

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.02.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. 2. mødeleder i 2008...3 2. Konference for LBR...4 3. Orientering...5

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Opsamling på LBR-seminar den 6. september 2010 mploy a/s www.mploy.dk Gothersgade 103, 3. sal 1123 København K Tlf: 32979787 Email: mploy@mploy.dk

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 25. juni 2009 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 15:30-18:30 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse Jensen

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl. Arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : 14.00 Slut kl. : Mødet starter Kalorievej 15, Grenaa (kl. 14.00-15.00). Medlemmer

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 28. juni 2007 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00-18.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/36 Godkendelse af referat...

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Brønderslev Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 26. maj 2008 Lokale: Jobcentret Tidspunkt: kl. 09.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/104 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl

Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl. 14.00 afbud: Allan Baach 1. Meddelelser 2. Orientering a. Ledelsesrapport januar 2010 Ledelsesrapporten fra januar rummer oplysninger om status på ministerens

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Den 10. februar Torsdag 10.02.2011 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af brugen af aktivering. 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.02.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Hul igennem til virksomhederne...3 2. Evaluering af Jobbutikken...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 21 ONSDAG DEN 14. JANUAR 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 14. januar 2009 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 kl 14.00 i Jobcenter Struer Afbud/fraværende: Martin Munkebo, Mona Rask, Grethe Riksted, Poul Kjær Nielsen, Iben Kollemorten og Annelise Knudsen (suppleant). 1)

Læs mere

Integrationsrådet. Referat

Integrationsrådet. Referat Integrationsrådet Referat Dato: 10. august 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-20:15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01 Godkendelse af dagsorden... 55 02 Godkendelse

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2009 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-18:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse Jensen Hanne Christensen

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 25.08.2010 kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 153. Bordet rundt... 3 154. LBR sammensætning...

Læs mere

1. & 2. kvt. Socialcentret Centerstaben

1. & 2. kvt. Socialcentret Centerstaben Center for Familie, Social & Beskæftigelse 6. april 2016 Opfølgning på Beskæftigelsesplan 2016 1. kvartal 1 Samarbejdsmodellen fra projekt Godt videre skal udbredes til også at omfatte arbejdet med alle

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. november

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. november Til LBR Syddjurs Dato: 28.11.2012 Sagsbeh.: Helle Dueholm Sags nr. 12/42166 Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. november Tilstede: Gunnar Sørensen, Michael Udsen, Berit Dehli, Lisbeth Bøwes,

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. juni 2008 Lokale: Jobcentret Tidspunkt: kl. 15.30-17.55 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/131 Jobsøgningskursus for

Læs mere

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3).

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3). Lokalt Beskæftigelsesråd (LBR) DAGSORDEN Møde nr. : 04/2008 Sted : Mødelokale 2 Dato : 16. april 2008 Start kl. : 12.00 Slut kl. : 14.00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen, DA Tom Levi Larsen,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.11.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering om status på jobcentrets resultater...3 2. Orientering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat Torsdag den 04.12.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Tilbudsvifte for forsikrede ledige...4 2. Plan for LBR s virksomhedsrettede

Læs mere

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 22. november 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen (G)

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner Beskæftigelsespolitiske visioner Notat om beskæftigelsespolitiske visioner 21. august 2007 Jens Stavnskær 8753 5127 jsp@syddjurs.dk I forbindelse med behandlingen af budgettet for 2008, skal der vedtages

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.06.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 10. maj 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Driftssituationen i Jobcentret... 2 3. Projekt Etablering af private løntilskud... 3 4. Evaluering

Læs mere

Dagsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 13. december 2011 kl. 08:00 i Gæstekantinen

Dagsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 13. december 2011 kl. 08:00 i Gæstekantinen Dagsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 13. december 2011 kl. 08:00 i Gæstekantinen Indholdsfortegnelse 060. Godkendelse af dagsorden 94 061. Godkendelse af referat 95 062. Orientering om

Læs mere

Åbent møde for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 07. december 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Åbent møde for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 07. december 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Åbent møde for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 07. december 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 070. Godkendelse af dagsorden 95 071. Godkendelse af referat 96 072. Orientering om konsekvenserne

Læs mere

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd LBR Lokalt Beskæftigelses Råd Onsdag den 16. juni 2010, kl. 16.00 18.00 Mødet afholdes i mødelokalet 1, Rådhuset, Torvegade 10, 7800 Skive Preben Andersen, Bent Møller Winther, Gert Ringgaard, Jørgen Knudsen,

Læs mere

Referat af møde i LBR-Ballerup mandag d. 16. maj kl. 16.30-18.00. mødte

Referat af møde i LBR-Ballerup mandag d. 16. maj kl. 16.30-18.00. mødte Referat af møde i LBR-Ballerup mandag d. 16. maj kl. 16.30-18.00 Medlem Suppleant Kommunalbestyrelsen Formand Borgmester Ove E. Dalsgaard, afbud LO Næstformand Karen G. Nielsen, Dansk EL, afbud Kjeld Egebjerg,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 14.02.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt Arbejdsfastholdelse i private og offentlige virksomheder...3

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd-Faxe

Det Lokale Beskæftigelsesråd-Faxe Mødedato 31. marts 2008 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:00 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - byrådssalen Afbud: Thyge Pind, Lars Juul Andersen, Jan Nielsen, Bent Larsen Fraværende: Jobcenterchef

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

(Synopsis for) Beskæftigelsesplan. Om Hørsholm Kommunes beskæftigelsesindsats

(Synopsis for) Beskæftigelsesplan. Om Hørsholm Kommunes beskæftigelsesindsats (Synopsis for) Beskæftigelsesplan 2019 Om Hørsholm Kommunes beskæftigelsesindsats Udarbejdet af: Center for Arbejdsmarked Udgivelsesdato: 15.12.2018 Indhold 1. Indledning...3 1.1 Det formelle grundlag...3

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. maj 2008 på Jobcenter Syddjurs

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. maj 2008 på Jobcenter Syddjurs Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 21. maj 2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i

Læs mere

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 041. Godkendelse af dagsorden 58 042. Godkendelse af referat 59 043. Opfølgning på brugen af

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 12 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 8.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV.

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV. Referat af Beskæftigelsesråds møde den 10.05.2010 kl. 16:00 i UUV. Tilstedeværende: Annie Bendtsen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Jonna Slott Jorry Højer Mogens Møller Svend Wagner Afbud:

Læs mere

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 29. oktober 2009 Lokale: Restaurant Hedelund i Brønderslev Tidspunkt: Kl. 15:30-18:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse Jensen

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Referat Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: 15:30 Møde afsluttet: 17:00 Særlige forhold: Mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud:

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Referat Det lokale beskæftigelsesråd 04.04.2013 kl. 16:00 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 4. april 2013 1. Godkendelse af

Læs mere

Mødesagsfremstilling. Beskæftigelsesudvalget

Mødesagsfremstilling. Beskæftigelsesudvalget Mødesagsfremstilling Social- og Sundhedsforvaltningen Beskæftigelsesudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 15-09-2009 Dato: 18-08-2009 Sag nr.: ØU 218 Sagsbehandler: Jakob Duvå Kompetence: Fagudvalg Økonomiudvalget

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde 14. oktober 2010 Torsdag 14.10.2010 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af handicapindsatsen i Hørsholm Jobcenter 3 Økonomisk

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 07. februar 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 07. februar 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 07. februar 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 93. Integrationsråd 3 94. KL s sociale temamøde den 22. - 23. maj 2008 5 Deltager ikke. 5 95. Orientering

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 10.12.2012 kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 270. Bordet rundt... 3 271. Budget/regnskab

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 21. marts 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Evaluering af jobsøgningsforløb i Jobcenter Egedal Borgere med risiko for langtidsledighed

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 04. oktober 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:30 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 19. februar 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:20 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Klaus Rønholt. Ingrid Nielsen

Læs mere

Beskæftigelsesudvalg

Beskæftigelsesudvalg REFERAT Beskæftigelsesudvalg Møde nr.: 6 Mødedato: Mødevarighed: 16.30-18.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 2 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 BE Virksomhedskontakten 2 BE Udkast til Beskæftigelsesplan

Læs mere

Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Mødet afsluttet kl. 14.45 Lars Jensen deltager i behandling af punkterne 4-8 Pkt. Tekst Side 1 Orientering

Læs mere

1. Resume Da der hvert år skal udarbejdes en beskæftigelsesplan for det kommende år, fremsendes den således til godkendelse i byrådet.

1. Resume Da der hvert år skal udarbejdes en beskæftigelsesplan for det kommende år, fremsendes den således til godkendelse i byrådet. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Sociale Forhold og Beskæftigelse Dato 14. november 2017 Beskæftigelsesplan 2018 1. Resume Da der hvert år skal udarbejdes en beskæftigelsesplan for det

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 3. december 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:00 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - byrådssalen Afbud: Jan Nielsen, Thyge Pind, Klaus

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 13. oktober Torsdag 13.10.2011 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af Youth Explorer 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Projektets udviklingsfase løb fra september til december 2011.

Projektets udviklingsfase løb fra september til december 2011. 2. marts 2012 Læring fra udviklingsfasen i udviklingsprojektet På vej med en plan i Greve Kommune projekt medfinansieret af Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Målet for projektet er at udvikle

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 15. maj

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 15. maj Til LBR Syddjurs Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 15. maj Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 21.5.2012 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753

Læs mere

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 9. maj 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 9. maj 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den kl. 13.00, lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro ÅBEN DEL 1. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2007, Arbejdsmarkedsudvalget 2. Vision samt overordnede

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra mødet d. 26. april 2017 samt opsamling fra fællesmødet d. 23. maj 2017

2. Godkendelse af referat fra mødet d. 26. april 2017 samt opsamling fra fællesmødet d. 23. maj 2017 #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Møde Det Lokale Beskæftigelsesråd Jobcenter Sekretariat Tid 20. juni 2017 kl. 14:00 Sted Deltagere Sønderbro 12, mødelokale A i kælderen Kim

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 14. november 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. Resultatmål for projekt: Ekstraordinære initiativer

Læs mere

Oversigt over LBR finansierede projekter I perioden Projekt Logo 2007 Projekt for depressionsramte borgere

Oversigt over LBR finansierede projekter I perioden Projekt Logo 2007 Projekt for depressionsramte borgere Oversigt over LBR finansierede projekter I perioden 2006 2012 Projekt Projektet igangsat Kort beskrivelse Efteruddannelse efter Mariagerfjord Metoden 2006 Uddannelsesforløb for jobcenter medarbejdere Projekt

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Byrådssalen, Støvring Møde slut: 16.00 Fraværende: Axel Rene Aubertin, Anna-Birthe Lang Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 Temadrøftelse

Læs mere

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen.

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen. R e f e r a t Indholdsfortegnelse Dagsorden for Møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato 28. august 2014 Mødetid 9.00 12.00 Mødested Nygade 56 Skjern lokale 2 Fraværende Afbud fra Linda Nielsen i stedet

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 09. februar 2011 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-17:45 Gitte Krogh, Formand (V) Bodil Thomsen Elly Henriksen Hanne Christensen Henrik Gadeberg

Læs mere

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2013 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2013 Kommunen skal i 2012 udarbejde en beskæftigelsesplan for 2013 1. Beskæftigelsesplanen er kommunens

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre

Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Lejre 23.april 2013 Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Tirsdag den 23. april 2013, Kl. 15.00 17.00 Rådhuset i Hvalsø (kantinen), Møllebjergvej 4, 4430 Hvalsø. Deltagere: Christian

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 9. februar Torsdag 09.02.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status over igangværende LBR-indsatsområder, -projekter og

Læs mere

Beskæftigelsesområdet og pejlemærker for en ny beskæftigelsespolitik Handicaprådet den 31/ Christian Harsløf Direktør, Social, job og Sundhed

Beskæftigelsesområdet og pejlemærker for en ny beskæftigelsespolitik Handicaprådet den 31/ Christian Harsløf Direktør, Social, job og Sundhed Beskæftigelsesområdet og pejlemærker for en ny beskæftigelsespolitik Handicaprådet den 31/1 2019 Christian Harsløf Direktør, Social, job og Sundhed Beskæftigelsesområdets kerneopgaver 1. Hjælp til ledige

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.05.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Dialog med Det Regionale Beskæftigelsesråd og Beskæftigelsesregionen

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd

Dagsorden. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Mødelokale 4 på Rådhuset i Støvring 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 25 Godkendelse af dagsorden 3 26 Beskæftigelsesplan 2018 - Kommentering 4 27

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2013

Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2013 Norddjurs Kommune Den 12. juni 2013 KS Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2013 Onsdag den 23. januar 2013, kl. 14.00-17.00 AOF`s sprogskole, Korsgade 22, 1., Grenaa Dialogmøde med integrationsrådet

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 29. oktober 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 19:00-20:15 Bodil Thomsen Carsten Jespersgaard Diana Kringelbach Henning Jørgensen

Læs mere

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 30. maj 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 30. maj 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den kl. 13.00, lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro ÅBEN DEL: 1. Vision samt overordnede værdier og mål for beskæftigelsesindsatsen 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Samarbejdsaftale. 3. Fælles uddannelse for ansatte i Jobcentretog i A-kasserne/faglige organisationer

Samarbejdsaftale. 3. Fælles uddannelse for ansatte i Jobcentretog i A-kasserne/faglige organisationer Samarbejdsaftale Denne aftale er indgået mellem A-kasser/faglige organisationer under og Jobcentrene i Norddjurs kommune og Syddjurs kommune. 1. Aftalens formål Formålet med aftalen er, at samarbejde om

Læs mere

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. maj 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard Aars

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. maj 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard Aars Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. maj 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard 7 9600 Aars Indholdsfortegnelse 037. Orientering fra formanden... 71 038. Orientering fra administrationen...

Læs mere

LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden

LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden LBR - Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden 25. juni 2013 - kl. 12:00 13.00 Hotel Scandic Afbud: Find Poulsen, Jens Svenningsen, Lars Juul Jørgensen Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tlf.: 8970

Læs mere

Status for beskæftigelsesplan 2019

Status for beskæftigelsesplan 2019 Status for beskæftigelsesplan 2019 August 2019 Indledning Nedenfor gives en status på målene i beskæftigelsesplanen for 2019. Statussen er udarbejdet på baggrund af data fra primært jobindsats.dk (fuldtidspersoner

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 10. december 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på Rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 29. november 2012

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 29. november 2012 Referat torsdag den 29. november 2012 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager - december...2 3. JA - Samarbejdsaftale

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 15. juni 2010 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-18:30 Gitte Krogh, Formand (V) Hanne Christensen Villy L. Thomsen Per Dissing Nielsen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense Beslutningsreferat af mødet torsdag den 13. december 2007 kl. 10.00 i Jobcenter Odense, Tolderlundsvej 2, mødelokale 0.12 i stuen. Fraværende: Ann Pedersen og Anne

Læs mere