Referat LUU møde 22. Maj kl i lokale D1.10

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat LUU møde 22. Maj kl i lokale D1.10"

Transkript

1 Referat LUU møde 22. Maj kl i lokale D1.10 Inviterede: Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lillian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland Uddannelsesansvarlig Liselotte Brahe, AUH, Region Midtjylland Afdelingsleder Carsten Bartholdy Neergaard, Fenrishus, Region Midtjylland (Afbud) Annie Schacht, FOA (Afbud) Mette Fuglsig Schjødt, FOA (Afbud) Jack Hougård Kristensen, FOA deltager i stedet for Mette Fuglsig Tine Thordén, FOA Uddannelsesansvarlig Marianne Bech Andersen, Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune Konsulent Jane Kortnum, Børn og Unge, Aarhus Kommune Uddannelsesansvarlig Malene Holmgaard Møller, AUH Århus Sygehus Elevrepræsentant, SOSU Østjylland (ubesat) Elevrepræsentant SOSU Østjylland (ubesat) Udviklingskonsulent Ole Svejstrup, Socialpsykiatri og udsatte voksne, Aarhus Kommune Underviser Annette Vestergaard Olesen, SOSU Østjylland Underviser Nille Meyer, SOSU Østjylland (Afbud) Vejleder Verner Sønderby, SOSU Østjylland Uddannelseschef Doris Jensen, SOSU Østjylland Uddannelseschef Karen Brix-Roed, SOSU Østjylland Direktør Anette Schmidt Laursen, SOSU Østjylland (Afbud) Godkendelse af dagsorden V/Joan Sindberg Dagsorden godkendt Referat af 27. februar 2017 V/Joan Sindberg Referat 27.februar 2017 Referatet godkendt Status fusion og orientering om skolen Karen Brix-Roed orienterer om status på fusion samt generel orientering om skolen Karen orienterede. Der er stadig meget arbejde i gang bl.a. med at harmonisere LUU ere, undervisernes arbejdstid og arbejdet med LUP er på tværs af skolerne. Vi er godt i gang og flere ting falder på plads.

2 Orientering om dialogmøde og processen med fælles LUU V/Karen Brix-Roed Den 3. maj var der indbudt til dialogmøde med repræsentanter fra de 2 skolers LUU ere. Mødets fokus var at få afklaret, hvorledes de nuværende LUU ere ønsker LUU fremadrettet skal konstitueres. Dagen bød på mange gode diskussioner og konstruktive tanker og indspark omkring det fremadrettede virke for LUU fora på SOSU Østjylland. Det blev besluttet, at der skal være følge LUU fora på tværs af de to skoler: 1 LUU SOSU 1 LUU Pæd 1 LUU AMU Vi blev ikke færdig med at drøfte antal af repræsentanter i de 3 LUU ere. Der er indkaldt til endnu et møde om LUU SOSU den 19. maj. LUU AMU afventer ny møde dato. Hvis skolens 5 FKB ere (de fagområder skolen har AMU godkendelse til) skal repræsenteres i alle de kommuner skolen har i sit optageområde samt FOAs repræsentation, så bliver LUU AMU meget stort og der kan være fare for, at det ikke bliver arbejdsdygtigt og nærværende for alle medlemmer. Der er derfor behov for endnu et møde for at for konkretiseret, hvorledes repræsentationen kan se ud. Det er et ønske for alle LUU ere at mødes ca. 4 gange årligt. Ydermere er det et ønske, at holde en årlig seminardag på tværs af LUU eren, hvor tendenser på tværs af faggrupper og områder kan give konstruktive visioner og ideer. Det er et stort ønske, at LUU er et vedkommende og inspirerende fora for alle parter. LUU pæd fik konkretiseret deres LUU repræsentation. Der skal være repræsentant fra SOSU Østjyllands 3 optagekommuner. Hertil skal der være 3 repræsentanter fra FOA, en elevrepræsentant+ en suppleant og en medarbejder repræsentant. Der arbejdes videre med at få LUU pæd på plads. LUU er i en overgangsperiode, hvor de hidtidige LUU ere fortsat skal virke frem til konstitution af nye LUU fora. Fra arbejdsgruppen indstilles det, at LUU SOSU fremover bliver et selvstændigt udvalgt. Repræsentationen drøftes på møde den 19. maj og fremlægges på LUU mødet. Det indstilles at LUU pæd skal være et selvstædigt udvalg med repræsentation fra de 3 optagekommuner, FOA samt skole og elevrepræsentanter.

3 Der skal ydermere tages stilling til tidsplan for konstituering af de nye LUU ere. Karen fortalte om processen indtil nu og delte papir vedr. indstilling til dette LUU rundt. Indstilling LUU På SOSU området har der været afholdt endnu et møde. Der ønskes følgende repræsentation, som blev indstillet til godkendelse: 5 Kommunale repræsentanter fordelt på: 1 Stor kommune 2 mellem kommuner 2 mindre kommuner 1 Regions repræsentant 6 FOA repræsentanter 1 elev repræsentant + 1 suppleant 1 underviser repræsentant + 1 suppleant 2 Tilforordnede (psykiatri): Arbejdsgruppen foreslår 1 tilforordnet fra Århus Kommune og 1 tilforordnet fra Regionen. Skolens ledelse og sekretær Karen Brix-Roed har drøftet hvorledes udvalgene skal sammensættes med PASS. Svaret herfra er, at det er op til skolerne at bestemme, hvad der er relevant for uddannelserne. Det skal blot være paritetisk. Indstillingen til LUU SOSU godkendt. Det blev fremhævet, at det i dagsorden var forkert refereret, hvad LUU Pæd blev enig om på mødet den 3. maj. Århus kommune har 2 repræsentanter og dermed har FOA også yderligere en repræsentant. Ydermere overvejes det om specialområdet skal have en repræsentant eks. Sølund. Det blev besluttet at arbejde videre med LUU Pæd. LUU Pæd vil meget gerne i gang med deres udvalg, men valgte at forblive i dette udvalg, dog skal dagsorden fremadrettet tilrettes så LUU Pæd tilgodeses ud fra deres aktuelle behov. LUU SOSU/pæd godkendte, at dette LUU fortsætter 2017 ud. Skolen skal til næste møde i september konkretisere hvad opgaven i LUU er overfor skolens samarbejdspartnere, så kommunerne kan sende repræsentanter afsted ud fra opgaven i udvalget. Til mødet i september vil Karen og Dori udarbejde et fælles udkast til vedtægter og forretningsorden for SOSU og pæd, som kan godkendes. Karen delte et arbejdspapir rundt omkring de forskellige fora, der er på SOSU delen. Arbejdspapiret giver overblik over de

4 opgaver, der er i de enkelte fora samt hvem der skal sidde hvor ud fra opgaven. udkast samarbejdsfora SOS Der vil ud over mødet i september for de nuværende LUU ere være et stort fælles LUU møde på tværs af de 2 skoler ultimo november/primo december. Til mødet i september bedes de eksisterende LUU ere gøre op hvilke igangværende processer, der skal bæres videre i de nye. LUU AMU afventer drøftelse i deres respektive udvalg LUU mødet opdeles i 2 grupper SOSU og PAU SOSU gruppen: LUP Psyk Arbejdsgruppen omkring udarbejdelse af LUP psyk holder møde 15. maj. Karen Brix-Roed orienterer omkring arbejdet og status på processen (25 min) Kladde LUP skp 2 Karen orienterede om arbejdsgruppens arbejde frem til nu. LUP for skoleperiode 2 er lavet sammen med undervisere fra de 2 skoler samt psykiatrien. Der er blevet arbejdet med de nye fag og målene i de enkelte fag. Det er fagmål, men skolen ønsker at tone i den retning der arbejdes med målene i praksis. Recovery begrebet er blevet gennemgået som begreb og område. Socialpsykiatrien vægter det højt og i forhold til tilgangen til borgeren. Skolen har brug for input til begreber og tilgange. LUP er et redskab til både elever, vejledere, censorer og undervisere til at skabe overblik over hvad der er blevet undervist i. LUP psyk er færdig til september. Næste LUP omhandler somatikken. Til arbejdet her indkaldes Lotte Brahe, Marianne Bech Andersen og Joan Sindberg (samt Irene Frederiksen og Mette Høy fra LUU SOSU i Silkeborg.) LUP GF2 SOSU Godkendelse af LUP GF2 SOSU LUP GF2 SOSU Der er lavet en standardiseret profil for undervisning på GF2 SOSU. Første hold er startet 1. maj efter vedlagte LUP. Der vil løbende blive evalueret på uddannelsens struktur og indhold. Det indstilles at LUP for GF2 SOSU godkendes (25 min) Karen orienterede. LUP for GF2 SOSU er blevet mere struktureret og tematiseret til gavn for den enkelte elev og underviser. Der er kommet mere fagfaglig undervisning af uddannelsesspecifikke fag.

5 Der er et ønske fra Marianne Bech Andersen, at få tydeliggjort progressionen i de 3 projektdele. Ligeledes er det et ønske at få tydeliggjort hvad det er eleverne skal i virksomhedsforlagt undervisning. LUP GF2 SOSU Godkendt. Er der rettelser eller kommentar, så sendes de til Karen i løbet af en uge. Orientering om Region Midtjyllands Politik for Grunduddannelser V/ Lotte Brahe og Lillian Abrahamsen (5 min) Lilian Abrahamsen orienterede kort om den nye politik, som indeholder overordnede visioner for regionens uddannelsespolitik. Politikken ligger til endelig godkendelse og vil gælde for både SOSU og sygeplejersker. RM's politik for grunduddannelser Orienteringen afstedkom, at der var et generelt ønske om at få et punkt på dagsorden omkring uddannelsespolitikker/strategier ved skolens samarbejdspartnere. Et tema på et kommende møde kan være uddannelsespolitik generelt og hvordan får vi indflydelse på de her uddannelser. Evt. PAU gruppen: Skolepraktikplan for PAU EUD og EUX for PAU-holdet august 2017 Orientering ved Doris Jensen om Skolepraktikplaner Bilag blev udleveret på mødet. Planerne er gennemgået og drøftet. Drøftelse af mulighed for PAU EUV1 hold i foråret 2018 Der afvikles i øjeblikket EUV1 hold både i Århus og i Skanderborg. Det kunne være hensigtsmæssigt at udbyde et hold i foråret 2018 evt. kun 1 af stederne. Hvilke overvejelser er der blandt arbejdsgivere og FOA om EUV1? Skolen tager initiativ til at mødes med FOA fra de 3 kommuner samt mødes med repræsentanter for kommunerne. Der arbejdes på et EUV1forløb, som kan afvikles inden for kalenderåret Evt. Jane Kortnum efterspurgte mulighed for at påbegynde samarbejdet med Silkeborg og Skanderborg vedr. de særlige udfordringer på PAU. Doris tager initiativ til at samle parterne Fremlæggelse af proces vedr. udarbejdelse af hjælpeskema V/Verner Sønderby og Joan Sindberg Orientering V/Verner Sønderby og Joan Sindberg LUU nedsatte tidligere en arbejdsgruppe, der skulle se på, om man kan lave et mere meningsgivende hjælpeskema end det, PASS har foreslået anvendes. PASS giver mulighed for, at LUU kan beslutte andre hjælpeskemasystemer. Blot skal hjælpeskemaet anvendes. Der er 2 temaer i det, arbejdsgruppen arbejder: 1. Hjælpeskema 2. Taksonomi

6 Vedhæftet dagsordenen er en status over arbejdsgruppens arbejde med henholdsvis hjælpeskema og taksonomi. Verner Sønderby orienterer herom på mødet. bilag pkt 6 hjælpeskema Taksonomi Der eftersendes bilag inden mødet vedr. hvordan vi kan anvende taksonomien begynder niveau, rutineret niveau og avanceret niveau i de forskellige praktikforløb på SOSU hjælper og SOSU assistentuddannelsen. Verner orienterede ud fra vedlagte bilag. LUU Oplæg Hjælpeskemaet ønskes udbredt regionalt til dem skolen har elever ved. Det nye hjælpeskema er et opgør med det gamle PASS skema, som af flere bliver set som udynamisk og statisk. Der er 2 ønske med det nye: En dynamisk læringsplatform Herunder: Et evalueringssprog og et didaktisk spor (supplere den taksonomi vi lægger ned over det) Skal være gennemgående på tværs af praktikperioder mm Der er ansøgt projektmidler til at understøtte den elektroniske platform, som det nye skema tænkes ind i. Skolen venter svar til sommer. Taksonomier på SSA uddannelsen: Det var ikke tydeligt, at punktet indeholdt en indstilling til taksonomier på SSA uddannelsen. Det haster med at få det godkendt, da SSA februar skal måles efter disse mål. Det blev problematiseret, at Silkeborg ikke har samme taksonomi inddeling. Beslutning: Kommer der ingen indsigelser til skolen i løbet af den kommende uge er taksonomien godkendt. Ift. Taksonomierne begynder, rutineret og avanceret gælder altid, at praktikmålene skal bestås på et mindste niveau. Indstillingen godkendt til at skolen fortsætter med det niveau. Når der har været afviklet 2 hold, så vil LUU vurdere om der evt. skal revurderes i taksonomien. Taksonomi på SSH: Praktik 1 og praktik 2: Begynder og avanceret niveau: Indstillingen godkendt. Skolen fortsætter med det niveau Orientering om frafaldsstatistik Ifølge årshjul skal der være orientering om frafaldsstatistik på uddannelsesområdet. Der bliver orienteret på mødet.

7 Karen orienterede. Tallene er taget ud fra Handleplan for øget gennemførsel. Frafald SOSU OJ SOSU Østjylland ligger godt i forhold til landsplan. Vi skal have tal for 2016 før det giver mening og vi har noget vi konkret kan arbejde ud fra. Diskussionen afstedkom et ønske om at få en temadrøftelse omkring fastholdelse på næste LUU møde Status på optagetal og dimensionering Orientering ved Karen Brix-Roed omkring optagetal på SOSU og PA Optagetal Silkeborg/Skanderbo Optagetal Århus Karen gennemgik de vedlagte bilag. SOSU OJ satser på 4 hold SSH til august Orientering om EUX PA og SOSU Status på planlægning af EUX SOSU og Pæd V/Doris Jensen Udkast skolepraktikplan EU Doris orienterede, at hovedforløbsdelen går i gang til august Der forventes at der er cirka 20 elever (12 SOSU og 8 PA). EUX afvikles i halvårsmoduler med praktik og skoleperioder. Skolen samkører så mange fag som muligt mellem SOSU og PA. Andre skoler i landet har taget denne Århus model til sig. Undervisningen på EUX fagene varetages af Århus TEC. SOSU skolen har EUD fagene. Godkendelse af skolepraktikplan. Hvis der opdages fejl, så sendes disse kommentar til Karen indenfor 14 dage Orientering fra formand og næstformand V/Joan Sindberg og Mette Fuglsig Intet at bemærke Orientering fra skolen Workshop ny SOSU assistentuddannelse 7. juni i Herning invitation workshop ny sosu a program workshop 7.juni Dialogmøde 12. september. Bemærk venligst, at PASS opfordrer til at de lokale uddannelsesudvalg giver en tilbagemelding på, hvilke emner de

8 lokale uddannelsesudvalg er optaget af, senest torsdag den 10. august Tilbagemeldingen bedes sendt til Tilmelding til dialogmødet kan ske via senest tirsdag den 5. september dialogmøde 12.september Der er sendt ny ud fra PASS til invitation til 11. september, da skolen har mere samarbejde med skoler og arbejdsgivere i Nord end i Region Syd. Har man allerede meldt sig til mødet den 12. september, så kan man få flyttes sin tilmelding ved at kontakte PASS EVT.

Bilag samlet fil til referat

Bilag samlet fil til referat Dagsorden LUU SOSU møde den 29. maj kl. 12.00 15.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sindberg, Favrskov Kommune Mette Gjødvad Høy, Region Midt

Læs mere

Referat LUU SOSU 27. februar kl , Hedeager 33. Lokale: D1.10

Referat LUU SOSU 27. februar kl , Hedeager 33. Lokale: D1.10 Referat LUU SOSU 27. februar kl. 8.30-11.30, Hedeager 33 Lokale: D1.10 Inviterede Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lillian Gade Abrahamsen, Region

Læs mere

Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Marianne Beck Andersen, Uddannelsesansvarlig MSO Aarhus Kommune Ole Svejstrup, Udviklingskonsulent, Tilforordnet psykiatrien MSB Aarhus

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september Mødetype: 4. møde i LUU SOSU 5. november 2018 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Hermansen Sted:, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Tid: kl. 8.30 11.30

Læs mere

Der var følgende rettelser til dagsorden: Morgen Guldmann-Olsen er med omkring orientering om ledelse rykket op som første punkt.

Der var følgende rettelser til dagsorden: Morgen Guldmann-Olsen er med omkring orientering om ledelse rykket op som første punkt. Referat LUU SOSU møde den 1.marts kl. 9.00 12.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sindberg, Favrskov Kommune Mette Gjødvad Høy, Region Midt

Læs mere

Hos Social og Sundhedsskolen i Silkeborg er der et LUU for SOSU, et LUU for PÆD og et LUU

Hos Social og Sundhedsskolen i Silkeborg er der et LUU for SOSU, et LUU for PÆD og et LUU Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lillian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland Annie Schacht, FOA Mette Fuglsig Schjødt, FOA Tine Thordén, FOA Uddannelsesansvarlig

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg 16. november 2015

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg 16. november 2015 Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lilian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland Uddannelsesansvarlig Liselotte Brahe, AUH, Region Midtjylland Afdelingsleder

Læs mere

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for SOSU Aarhus Mandag den 7. september kl på SOSU Aarhus, lokale D 1.

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for SOSU Aarhus Mandag den 7. september kl på SOSU Aarhus, lokale D 1. Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Uddannelsesansvarlig Liselotte Brahe, AUH, Region Midtjylland Afdelingsleder Carsten Bartholdy Neergaard, Fenrishus, Region Midtjylland Annie Schacht,

Læs mere

Velkomst ved Direktør Anette Schmidt Laursen. Der blev uddelt power point om skolen.

Velkomst ved Direktør Anette Schmidt Laursen. Der blev uddelt power point om skolen. Referat LUU-PÆD 26. februar 2018 SOSU Østjylland Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune Berit Vinther, Områdechef Børn

Læs mere

Referat LUU SOSU 14. maj på SOSU Østjylland

Referat LUU SOSU 14. maj på SOSU Østjylland Referat LUU SOSU 14. maj på SOSU Østjylland Deltagere: Lone Smedegaard, Sektorformand FOA Silkeborg-Skanderborg (næstformand) Marianne Beck Andersen, Uddannelsesansvarlig MSO Aarhus Kommune Irene Frederiksen,

Læs mere

Referatet godkendt. Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland

Referatet godkendt. Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland Til stede: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune (Formand) Vacant, Områdechef Børn og

Læs mere

Referat LUU SOSU 17. september SOSU Østjylland

Referat LUU SOSU 17. september SOSU Østjylland Referat LUU SOSU 17. september SOSU Østjylland Til stede Joan Sindberg, Uddannelsesansvarlig Favrskov Kommune (formand) Lone Smedegaard, Sektorformand FOA Silkeborg-Skanderborg (næstformand) Marianne Beck

Læs mere

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune Ole Svejstrup, Uddannelseskoordinator

Læs mere

Referat af LUU-møde afholdt den 1. marts 2016

Referat af LUU-møde afholdt den 1. marts 2016 17. marts 2016 /aku Referat af LUU-møde afholdt den 1. marts 2016 I mødet deltog følgende: Joan Sindberg, Lillian Gade Abrahamsen, Carsten Neergaard, Annie Schacht, Tine Thordén, Elsie B Christensen, Jane

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Silkeborg, Høgevej 4, Blok 1, lokale 1.01

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Silkeborg, Høgevej 4, Blok 1, lokale 1.01 Mødetype: 2. møde i LUU SOSU 13.maj 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Silkeborg, Høgevej 4, Blok 1, lokale 1.01 Katrine Valeur Tid:

Læs mere

Nyhedsbrev Min uddannelse - model til eleverne

Nyhedsbrev Min uddannelse - model til eleverne Referat LUU-PÆD 24.september 2018 på SOSU Østjylland Deltagere: Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune Ole Svejstrup, Uddannelsesansvarlig Social og beskæftigelse, Aarhus kommune Jytte Flyvbjerg

Læs mere

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat tid X

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat tid X Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Tid: kl. 9.00 12.00 1. 9.00-9.05 Emne (og ansvarlig) Godkendelse

Læs mere

SOSU Østjylland Afdeling i Silkeborg Høgevej 4 DK-8600 Silkeborg sosuoj.dk

SOSU Østjylland Afdeling i Silkeborg Høgevej 4 DK-8600 Silkeborg sosuoj.dk Referat LUU-PÆD 22.maj 2019 Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune (Formand) Ole Svejstrup, Uddannelsesansvarlig Social

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Sted: SOSU Østjylland, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1.

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Sted: SOSU Østjylland, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Mødetype: 4. møde i LUU SOSU 5. november 2018 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Sted: SOSU Østjylland, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Hermansen

Læs mere

Dagsorden AMU LUU. Tidspunkt: 21. november kl SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej Silkeborg. Lokale: Mødelokale 1

Dagsorden AMU LUU. Tidspunkt: 21. november kl SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej Silkeborg. Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden AMU LUU Tidspunkt: 21. november kl. 09.00 12.00 Sted: SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Mødeleder: Udvalgsformand Martha Højgaard Inviterede: Se

Læs mere

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente.

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente. Referat LUU SOSU møde den 5. februar 2014 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region Midt Lone Smedegaard,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat af 4. november Referat godkendt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat af 4. november Referat godkendt Dagsorden LUU AMU møde den 21.marts 2017 kl. 9.00-12.00 i mødelokale 1 Inviterede: Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Lone Smedegaard, FOA Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA (afbud) Anette Holmgaard

Læs mere

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt.

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt. Referat af 4. møde i LUU-PÆD den 11.11.2015 Kl. 11:30-14.30 Deltagere: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat fra LUU-møde

Referat fra LUU-møde Referat fra LUU-møde Tidspunkt Torsdag d. 21. juni 2017 Sted SOPU Munkengen, Hillerød Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling Orientering fra skolen: - Ny formand for

Læs mere

Forretningsordenen godkendes med enkelte kommentarer.

Forretningsordenen godkendes med enkelte kommentarer. Referat LUU-møde Tidspunkt Torsdag d. 28. juni 2018 kl. 9-13 Sted SOPU København, Skelbækgade 1, 1717 Kbh. V., lokale 1.12 1. Velkomst til det nye udvalg - Valg og konstituering af formandskab - Godkendelse

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Martin Bastrup Mikkelsen, elevrepræsentant Silkeborg Simon Adsbøl, elevsuppleant Silkeborg

Martin Bastrup Mikkelsen, elevrepræsentant Silkeborg Simon Adsbøl, elevsuppleant Silkeborg Referat af LUU-PÆD møde den 13. maj 2016 kl. 8.30-11.30 Inviterede: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V.

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Referat LUU-møde Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl. 12-16 Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Til stede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU)

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Tidspunkt Torsdag d. 4/10 2018 kl. 9-13 Sted SOPU, Milnersvej 40, Hillerød, lokale 6205 Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling

Læs mere

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for SOSU Aarhus. Mandag den 23. maj 2016 kl. 08.30 11.30 på SOSU Aarhus

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for SOSU Aarhus. Mandag den 23. maj 2016 kl. 08.30 11.30 på SOSU Aarhus Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Uddannelsesansvarlig Lillian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland Annie Schacht, FOA Mette Fuglsig Schjødt, FOA Tine Thordén, FOA Uddannelsesansvarlig

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg

Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse: Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg:... Baggrund... 2 Formål... 2 Sammensætning,

Læs mere

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018 Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis April 2018 0 Indhold Samarbejdsniveauer... 2 Kommissorium for strategisk chefforum... 3 Kommissorium for det lokale uddannelsesudvalg (LUU SOSU)... 5 Kommissorium

Læs mere

Forretningsorden. for. Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden. for. Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Social- og Sundhedsskolen Esbjerg, den 23.november 2016 Side 1 af 5 Forretningsorden for

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Referat LUU AMU møde den 4. november 2016

Referat LUU AMU møde den 4. november 2016 Inviterede: Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Lone Smedegaard Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anette Holmgaard Grønfeldt, Silkeborg Kommune Lene Rasmussen, Skanderborg Kommune Carsten Andersen,

Læs mere

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Tirsdag d. 15.01.2013 kl. 10.25-14.00 på Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Bilagsfortegnelse: Bilag 1 til punkt

Læs mere

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl. 9-12 Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch (går kl. 10.45),

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

Afbud: Lone Kolbæk i stedet deltog Mette Høy (Region Midt), Sonja Svenkerud (elevrådsrepræsentant) og Majbritt Nielsen (FOA)

Afbud: Lone Kolbæk i stedet deltog Mette Høy (Region Midt), Sonja Svenkerud (elevrådsrepræsentant) og Majbritt Nielsen (FOA) 1 Dagsorden LUU SOSU møde den 10. september 2015 kl. 12.00 15.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

Referat LUU AMU SOSU Østjylland 1. oktober 2018

Referat LUU AMU SOSU Østjylland 1. oktober 2018 Referat LUU AMU SOSU Østjylland 1. oktober 2018 Deltagere Sektionsleder Sundhed og Omsorg Martha Højgaard, Silkeborg Kommune (formand) Udviklingskonsulent HR Vibeke Jørgensen, Aarhus Kommune Uddannelsesansvarlig

Læs mere

Forretningsorden. for. Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden. for. Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Social- og Sundhedsskolen Esbjerg, den 20. februar 2014 Side 1 af 5 Forretningsorden for

Læs mere

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område Referat fra mødet i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på skolen Tirsdag d.5.maj fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Kenneth Pedersen, Birthe

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 2. juni 2014 kl. 8.30 12.00 Sted Frederikshavns Rådhus, Rådhus Alle 100, Frederikshavn, mødelokale 1.64 Distribueret

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 16-12-2016. Fremlagt til underskrift. 3. spunkt: Forretningsorden for forretningsudvalget 4.

Læs mere

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet Referat Punkt 2, bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. november 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 13.00 til 16.00 i lokale 15. Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB), Karin Mathisen(KM), Karina Bang Rasmussen(KBR), Eline Vermedal

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 23. august 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro (GN) Susanne Andersen, FOA Herning

Læs mere

LUU SOSU Dato: 4. december Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24

LUU SOSU Dato: 4. december Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24 LUU SOSU Dato: 4. december 2017. Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24 Mødedeltagere: Annie Hansen, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Hanne Christensen, Hanne Gyldenløve, Hanne

Læs mere

Forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg

Forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Konsekvenstilrettet forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Sosu Fyn 2008 02 14.docSide 1 af 5 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen,

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt,

Læs mere

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30.

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens.

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Christina Strandløv, Dorte Jørgensen, Grethe Buch,

Læs mere

Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE. Fredag 12. april 2013 kl på Randers Social- og Sundhedsskole. Fra praksis

Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE. Fredag 12. april 2013 kl på Randers Social- og Sundhedsskole. Fra praksis Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE Fredag 12. april 2013 kl. 8.30-12.30 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis Bente Juulsgaard, Line Kristensen, Susanne Pallesen, Irene Winther, Vera Larsen, Birgit

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 24. august 2009 kl. 13.00 15.30 på social og sundhedsskolen syd. Lokale 1.2 Medlemmer: Alice Andersen FOA formand

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl til 14.30

Referat. Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl til 14.30 Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl. 13.00 til 14.30 Tilstede: Ursula Dybmose, KL, formand Joan Prahl, FOA, næstformand Jette Hovedskov, Danske regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Social- og Sundhedsskolens øverste organ er bestyrelsen, som er ansvarlig for skolens drift, økonomi og organisation. Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen Referat TILSTEDE: DORTE MAYAN HANSEN, NINA JEXEN, EVA PEDERSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, ANNE HØYRUP, TOVE HUSUM, RUTH SKRIVER,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21.

Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl. 12.30-14.15. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Tilstede: SOSU LUU: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Dorte Ørum, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Charlotte

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet.

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet. 09-09-2014 Referent: Merete Frank Christensen. Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. 1. Velkommen til LUU/ Kasper Pihl Kornbeck Præsentationsrunde. Forventningerne til det kommende samarbejde tages

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 14. juni 2010 kl. 9.00 12.00 på Social og Sundhedsskolen Syd Lokale 1.2. Medlemmer: Alice Andersen FOA næstformand

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

3. Orientering om grundforløbsprøven og det uddannelsesspecifikke fag på grundforløb 2.del

3. Orientering om grundforløbsprøven og det uddannelsesspecifikke fag på grundforløb 2.del Dagsorden til LUU-PÆD møde den 9. februar 2016 kl. 12.00-15.00 Inviterede: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29. april 2019 fra

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29. april 2019 fra fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. 29. april 2019 fra 12.00-15.00 Deltagere: Annette Dippel Larsen(ADL) (Uddannelsesansvarlig sygeplejerske i regionen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand-

Læs mere

REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent

REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent Mødetidspunkt: Onsdag 7. juni 2017 kl. 09:00-11:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Lerpyttervej 43, 7700 Thisted Bodil Geipel Lauritsen

Læs mere

Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland 27-06-2012 Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland Tirsdag d. 26.06.12 kl. 13.20-15.30 i Ringstedhallerne, lokale 4-5, Tværalle 8, 4100 Ringsted. Tilstede: Region Sjælland: Kommunerne: Organisationerne:

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d. Deltagere: Bente Juulsgaard (BJ uddannelseskonsulent Randers Kommune), Irene Winther (IW uddannelsesansvarlig Favrskov Kommune), Ruth

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet:

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet: Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. juni kl. 15.00-18.00 Mødeleder: Sted: Lokale: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Kantinen Mødet

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Referat LUU møde Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 LUU udvalget: 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Onsdag d.25.november 2015 fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB),

Læs mere

Talentudvikling ligger på hovedforløbene, og det er ikke kun for boglige og kvikke praktikkere.

Talentudvikling ligger på hovedforløbene, og det er ikke kun for boglige og kvikke praktikkere. REFERAT LUU SOSU møde den 19. november 2014 kl. 13.30 15.30 Deltagere: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune - AFBUD Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.:

Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.: Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.: 10.10-13.20 Troensevej 2, 4700 Næstved; Lokale 307. Tilstede: LUU PA: Marianne Frederiksen, Ulla Mikkelsen, Niels Bjerregård Pedersen, Åse Høybye, Helle

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 18. marts 2015 kl. 14.30 16.00 Sted SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg, lokale 1.046 (henv. i informationen) Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 2. februar 2009 kl. 13.00 15.00 på social og sundhedsskolen syd. Medlemmer: Alice Andersen FOA formand Tom Svendsen,

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere