REFERAT. 25. september, kl Bygning 1485, lokale 123 (Den Nye Nobelsalen)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. 25. september, kl Bygning 1485, lokale 123 (Den Nye Nobelsalen)"

Transkript

1 25. september, kl Bygning 1485, lokale 123 (Den Nye Nobelsalen) REFERAT 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden Forretningsudvalget bemærker, at tidsplanen går til Desuden foreslår FU et kort punkt angående fællesrådet efter indsuppleringsvalget. Ændringerne er godkendt. 1.2 Godkendelse af referat fra artsrådsmødet 1. juni (bilag 1,2) Det bemærkes, at det udleverede referat på mødet er det forkerte. Det rigtige referat er dog sendt ud pr. mail. Det er godkendt Dato: 25. september Valg af ordstyrer Andreas er valgt Side1/6 1.4 Valg af referent Simon Jylov er valgt 1.5 Valg af valgtilforordnede Laura og Lea er valgt 1.6 Navnerunde Peter Andreas Bergqvist Heuch (Italiensk), Simon Felding (idéhistorie), Simon Chievitz (idehistorie), Felicia Jafari Østerlund (dramaturgi), Rikke Skjoldborg Rode (religionsvidenskab), Petra Toft Nielsen (religionsvidenskab), Mathias Møller (historie), Sara Hark (klassisk arkæologi), Sara Nedergaard (Klassik arkæologi), Kristine Pedersen (klassisk filologi), Janni Frederiksen (idéhistorie), Marie Sørensen (religionsvidenskab, Lieve Vermeulen (religionsvidenskab), Dorthe Effersøe (religionsvidenskab), Lasse Kvist (engelsk), Jennette Hamer (spansk), Lukas Hohwü (spansk), Laura Munk Pedersen (historie), Louise Bøgh (historie) Andrea Zielinski (antropologi), Line Vestergaard (antropologi), Helena Larsen (engelsk), Toke Christensen (fransk), Henrik Dahlin (teologi), Rasmus Markussen (idehistorie), Søren Holmgaard (uddannelsesvidenskab), Britt Seiding (uddannelsesvidenskab), Lea Rosa Kvist (uddannelsesvidenskab), Fie Thorup (uddannelsesvidenskab), Asger Emborg (uddannelsesvidenskab), Andres Birch Olsen (filosofi), Andreas Hermansen (musikvidenskab) Tlf.: E- mail:

2 Side2/6 2. Fremlæggelse af halvårsregnskab (10 min jf. bilag 2) Da den valgte kasserer Christian Gosvig er gået ud af FU, er det formanden Rasmus, der fremlægger halvårsregnskabet. Fremlæggelse af halvårsregnskabet sker efter ønske fra det konstituerende møde. Det er brugt mindre på løn end det, der er regnet med, og dermed ser det ud til, at der er midler til overs på posten - der har heller ikke været uforudsete udgifter, som der var sidste år. I forhold til rejseaktiviteter er der ikke brugt så meget, som man kunne ønske, men der er planlagt flere rejer, blandt andet til Emdrup. I forhold til udgifter til lokale er der kun brugt midler på en ny kaffemaskine. Der er dog planlagt visse indkøb til indretning af Artsrådets nye lokale. Aktivitetsposten er der ind til videre ikke brugt ret meget af, men FU har taget det til efterretning og er i gang med at planlægge flere aktiviteter. Desuden er der planlagt fagudvalgsdage og i forhold til valget kommer der også aktiviteter. I forhold til kampagne-posten er der brugt meget i foråret, og dermed er der ikke så meget til efteråret, men da der er sat midler af til valgkampagnen er det ikke utænkeligt, at der vil være overlap. På diverse posten er der brugt penge til en gave til SR, da de havde jubilæum. Konklusionen er, at der er brugt færre midler end hvad der er budgetteret til, og derfor skal der i efteråret bruges flere midler på aktiviteter, da de penge vi ikke bruges sendes retur til dekanatet og ikke kan bruges næste år. 3. De kritiske revisorers bemærkninger (10 min.) De kritiske revisorer (KR) påpeger den lave rejseaktivitet, samt at der er blevet brugt meget få midler på aktiviteter. Desuden foreslås det at foredragsholdere udefra afregnes fra aktivitetsposten i stedet for fra transportposten. Visse små ændringer har KR påpeget over for FU og de punkter er taget til efterretning. Man kan få tilsendt et mere udførligt regnskab end det udsendte, hvis man ønsker det man skal blot kontakte forretningsudvalget 4. Ændring i sammensætningen i Forretningsudvalget (5. min se bilag 4) Da kasseren er trådt ud af FU kan FU ifølge Artsrådes vedtægter organisere sig internt anderledes, men en sådan beslutning skal godkendes på et artsrådsmøde. FU foreslår, at Andres Birch Olsen overtager posten som kasserer fra Christian Gosvig. Det er enstemmigt vedtaget at Andrea overtager kassererposten. 5. Indsupplering i Forretningsudvalget (15 min. se bilag 5) Der er to kandidater opstillede til posten. De opstillede er Sara Hark fra klassisk arkæologi og Britt Seiding fra uddannelsesvidenskab. Der afholdes hemmelig skriftlig afstemning.

3 Side3/6 Resultat: Der er afgivet 24 stemmer og Britt er den valgte og er nyt medlem af FU. Efter afstemningen om indsuppleing bliver der sendt en liste rundt, hvor der er mulighed for at skrive sig på som suppleant ti at være mandatbærer for Artsrådets i Studenterrådets fællesråd 6. Orientering om den landspolitiske situation: SU og finanslov (10 min.) Præsenteret af Simon Chievitz fra SR Fra SR's side ser man den nye finanslov som relativ positiv. Man frygtede at de puljer, som er med til at finansierer mange projekter og en forhøjelse af den laveste taxametersats, ville bortfalde fra men der ser ud til at disse midler opretholdes. Desværre bliver der igen i år skåret 2 % på alle taxametrene, hvilket betyder, at der igen i år bliver færre penge pr. studerende. Regeringens fremlæggelse af finansloven som en uddannelsesfinanslov er derfor meget overdreven. Der er taget initiativ til et stormøde om finansloven i samarbejde med blandt andet gymnasieeleverne og dele af fagbevægelsen - foldere omsendt. Der er desuden arrangeret et debatmøde mellem Uddannelsesministeren, Bestyrelsesformanden for AU og DSF formanden Torben Holm. Man har i SR overvejet, hvordan man skal forholde sig til dagpengesystemets nuværende situation og har i LUPUS vedtaget en politik på området. 7. Oplæg og beslutning af efterårskampagne (20 min.) Præsenteret af Mathias Møller (historie). Oplægget kan modtages på mail hvis man ønsker en mere udførlig oversigt. Der har været afholdt halvandet møde, hvor man har snakket emne, overordnede rammer og om hvad man skal lave i efteråret. Overskriften for kampagnen i efteråret er "plads til alle på Arts" og fokus vil blive bedre undervisningsmiljø på arts, blandt andet ved hjælp af en undervisningsmiljø strategi på fakultets/universitetsniveau og en bedre undervisningsmiljølov på landsplan. Der er udarbejdet målsætninger, en strategi for den videre proces samt en plan for konkrete tiltag. Der er udarbejdet et forslag til en konkurrence under overskriften "Jagten på det dårlige undervisningsmiljø" Der er desuden lavet en tidsplan for hvornår de forskellige tiltag skal føres ud i praksis. Det bemærkes, at hvis man skal benytte sig af virale medier, er det vigtigt at det der bredes ud også er af en god kvalitet. Man bør undersøge om det hvid zone gjorde kan bruges her i den forbindelse.

4 Side4/6 Man påtænker en todelt æggestruktur m. en fast kampagnegruppe og en gruppe mere løst tilknyttede aktivister. Blommen er den faste kampagnegruppe der er tovholdere på kampagnen. Hviden er dem der er aktivister. Kampagnens emne og den overordnede handlingsplan er vedtaget. Pause (25 min.) 8. Workshops (30 min. se bilag 8) Workshop 1 (Rasmus): Hvordan hænger AU sammen og hvad betyder de mange forkortelser. Workshop 2(Lea): Efterårskampagne Opsamling på brainstorm: Lave videoboks, ud og møde de studerende, være synlige, lave underskriftindsamlinger, facebook kampagner, spiselige kampagne, tilgængelighed og synlighed, flashmobs, flere virale elementer, ikke kun negativt men også fokus på de positive ting, jagten på det dårligste undervisningsmiljø og jagten på det bedste miljø, bruge andre ord end strategi Det kommenteres, at det er godt med en positiv indgangsvinkel. Workshop 3 (Simon) Fagudvalg - hvad er godt i fagudvalg og hvad fungere? Hvordan får man nye rekrutteret? Opsamling på diskussion: Religionsvidenskab havde klaret sig rigtig godt ved at markere sig igennem rusugen og blive set. De overfyldte ikke folk med information, men gav noget let og godt, så folk blev opmærksomme. Derefter kunne man give mere information omkring arbejde og huske at fokusere på den sociale dimension af at være i fagudvalg. Den bedste måde at rekruttere nye på er at lave en plan i maj for, hvad man skal gøre når der starter nogle nye studerende. Dette gælder også ift. udveksling. Man bør tage ind i sine overvejelser, hvad der virkede på ens egen årgang og lignende. Man fastholder folk ved at uddele opgaver gerne sammen med mere erfarne studenterpolitikkere og ved at sørge for, at der er socialt sammenhold o.l. Man skal huske, at fagudvalgene gerne må kontakte Artsrådet for at få hjælp eller for at spare omkring sit fagudvalg. Rasmus fra FU bemærker, at man kan søge penge hos SR, hvor man kan få penge fra aktivitetspuljen. Man skal bare sende en beskrivelse af sit projekt og et overordnet budgetudkast. 9. Fagudvalgsrunde (25 min.) Italiensk: Der har ikke været så meget aktivitet, da det skulle startes op fra bunden. Man er i gang med at formulere kritik af flytningerne. Idehistorie: Arbejder på at lave en fagkritik-dag, hvor blandt andet studieordningen diskuteres. Påtænker at arrangere faglig weekend, men midlerne er ikke store. Har haft første møde - mange nye folk! Har desuden oplevet store problemer ved flytningen og mangler lokaler. Dramaturgi: Intet nyt.

5 Side5/6 Historie: Ingen møder endnu, men muligvis snart en generalforsamling. Rusugen er gået godt. Klassiske studier: Har haft første møde, har fået en kaffestue og har oplevet pladsproblemer. Rusugen var generelt en succes og snart er der rusweekend. Man har desuden igen fået et præsensbibliotek. Man har fået dispensation til først at aflevere bachelor projektet til januar. Religionsvidenskab: Mange nye medlemmer på det første møde. Man er officielt flyttet, men mange timer ligger i de gamle bygninger på Tåsingegade. Der er lokaleproblemer - ved de store sprogfag er lokalerne for små og ved de små er de for store! Man har desuden fået den gamle nobelsal sammen med teologi og skal til at indrette den. Nogle seje studerende har opstarter den tværfaglige foredragsforeningen ILD - inspirer, lær og del. Engelsk: Har ikke haft første møde, men har snart generalforsamling. Arbejder på at forbedre kommunikationen mellem de danske og de engelske studerende. Har fået nyt fagudvalgslokale og skal til at arbejde med det. Spansk: Har fået ny formand (Lukas). Har stadig lokale problemer, men har fået et lokale de dog skal dele med en del andre. Har snakket om eksamens datoer. Skal ud at have fat i brasiliansk fagudvalg. Har haft en god rusuge - der har dog været problemer med tilvalg, da det viste sig at tutorerne skulle ordne det uden at de vidste det. Har desuden haft kulturaftner, som har noget at gøre med spansk kultur. Musikvidenskab: Har ligget i dvale, men det skal i gang - herunder med et projekt, der skal sætte gang i kasernen. Har modtaget klager fra studerende som undrer sig over deres undervisningsplanlægning. Man har desuden lokale problemer. Antropologi: Har haft en god rusuge og fået nye fagråds medlemmer. Man deltager aktivt i de råd og udvalg, som man kan. Skulle have været flyttet, men det sker først til jul. Fransk: Har haft to møder og har fået valgt formand. Forbereder sig på arbejdet med de andre sprogfag. Har fået en ny med i fagudvalget. Har haft en god rusuge og har været heldige i forhold til lokaleflytninger. Skal have temauge - kommer fra VIP'erne. Uddannelsesvidenskab: Har fået bygget om, kæmper for flere læsepladser og har været ude i rusugen. Filosofi: Der sker ikke så meget da der ikke er ret mange i fagudvalget. Man har oplevet problemer med lokaler. Teologi: Har haft første møde, men har ikke mange aktive. Skal til at arrangere faglig dag. Har fået nobelsalen som studenterlokale sammen med religionsvidenskab. Har ikke undervisning i deres nye lokaler. 10. Nyt fra (10 min.) Forretningsudvalget Har kontaktet ledelsen i forhold til cykelproblemet i nobelparken Arbejder på minimumstime tal, som AU nu har lovet. Arbejder stadig med fredagsbarerne generelt har man fået mange af de ønsker fredagsbarerne havde igennem både ift. lokaler og i forhold til regler og retningslinjer.

6 Side6/6 Vigtige datoer! Næste Artsrådsmøde bliver den 30/10 Sidste møde i semesteret bliver er fredag den 30/11 hvor der også er julefrokost. Artsblad dag 4/9 kl D. 15/11 er der Studienævns- og UFU seminar. Akademisk råd Intet nyt Studenterrådet Vigtige datoer 26/9 Debatarrangement med uddannelsesministeren, bestyrelsesformanden på AU og DSF s formand. 26/9 Introseminar bl.a. m. oplæg omkring SR og et historisk oplæg. 27/9 Uddannelsesstormøde med deltagelse af hele elev- og studenterbevægelsen i Aarhus, samt med oplæg om den generelle uddannelses situation. 5-7 /9 Fagrådshyttetur! 9-11/11 Politik konference i Ålborg det bliver stort og Artsrådet skal være rigtig godt repræsenterede! Andre inden andre meddelelser 11. Evt. (5 min.) Der spørges ind til valgprocedure for valg til institutfora. Forretningsudvalget tager det op overfor dekanatet og prøver at få lavet en valgprocedure, der stemmer overens med de nuværende medlemmers ønsker. Mødeevaluering udenfor referat

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

Referat for artsrådsmøde den 29. Marts

Referat for artsrådsmøde den 29. Marts Referat for artsrådsmøde den 29. Marts 1. Formalia Godkendelse af dagsorden Godkendt uden ændringer Godkendelse af referat fra rådsmødet 14. februar Godkendt uden ændringer Valg af ordstyrer Andreas valgt

Læs mere

DAGSORDEN. 8 november 2011 kl Artsrådsmøde, Nobelsalen. 1. Formalia (20 min.)

DAGSORDEN. 8 november 2011 kl Artsrådsmøde, Nobelsalen. 1. Formalia (20 min.) 8 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Nobelsalen DAGSORDEN 1. Formalia (20 min.) Dato: 8. november 2011 Side 1/6 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 11. oktober

Læs mere

DAGSORDEN. 23. april kl Bygning 1441, lokale 010 (Tåsingegade 3) - Artsrådsmøde. Referat: 1. Formalia (10 min.)

DAGSORDEN. 23. april kl Bygning 1441, lokale 010 (Tåsingegade 3) - Artsrådsmøde. Referat: 1. Formalia (10 min.) 23. april kl. 18.00-21.20 Bygning 1441, lokale 010 (Tåsingegade 3) - Artsrådsmøde DAGSORDEN Referat: 1. Formalia (10 min.) 1,1 Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen er godkendt 1,2 Godkendelse af referat

Læs mere

2. Godkendelse af fortolkning af mandatfordeling (5 min) (Bilag 1) 3. Det afgående Forretningsudvalg aflægger årsberetning (20 min) (Bilag 2)

2. Godkendelse af fortolkning af mandatfordeling (5 min) (Bilag 1) 3. Det afgående Forretningsudvalg aflægger årsberetning (20 min) (Bilag 2) 14. februar kl. 17.00 Tåsingegade 3, Theos Bar, Artsrådsmøde DAGSORDEN 1. Formalia (15 min.) Dato: 14.feberuar 2012 Side 1/11 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 28.

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (25 min )

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (25 min ) 4. april kl. 17.15 1481-341, Artsrådsmøde (17.15-20.20) REFERAT 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden er godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 7. februar

Læs mere

DAGSORDEN. 26. marts 2015 kl [Lokale følger], Artsrådsmøde ( )

DAGSORDEN. 26. marts 2015 kl [Lokale følger], Artsrådsmøde ( ) DAGSORDEN 26. marts 2015 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-20.15) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 12. februar (Bilag

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

24. september REFERAT Lokale

24. september REFERAT Lokale 24. september 2014 17.15-20.45 REFERAT Lokale 1453-229 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden Nyt punkt, dimensionering med oplæg fra Sune. OK. 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 22.

Læs mere

23. oktober REFERAT

23. oktober REFERAT 23. oktober 2014 17.15-20.05 REFERAT 131 1453 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden OK 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 24.sep. (bilag 1) OK 1.3 Valg af ordstyrer Kristina 1.4 Valg

Læs mere

5. December DAGSORDEN Oplæg om Studiemiljø som et arbejdsmiljø af Heidi Klokker (30 min.)

5. December DAGSORDEN Oplæg om Studiemiljø som et arbejdsmiljø af Heidi Klokker (30 min.) 5. December 2014 16.15 DAGSORDEN 1485-542 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 24.sep. (bilag 1) 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af referent 1.5 Navnerunde

Læs mere

2. Kort oplæg om universitetsstruktur (magt, intriger og mørke korridorer) v. Rasmus Markussen

2. Kort oplæg om universitetsstruktur (magt, intriger og mørke korridorer) v. Rasmus Markussen 23/09/12 15.52 Formalia Til stede: Sidsel Jelved Kennild, Thea Frederiksen, Rasmus Markussen, Simone Sefland Pedersen, Pernille Krüger Mertz, Louise Rognlein, Øjvind Fritjof Arnfred, Niels Christian, Lærke

Læs mere

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (15 min. 17.25-17.40)

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (15 min. 17.25-17.40) DAGSORDEN 25. marts 2014 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-20.00) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden Godkendt efter rettelse af dato 1.2 Godkendelse af referat

Læs mere

Pause (10min) Julefrokost! d. 6. dec kl DAGSORDEN

Pause (10min) Julefrokost! d. 6. dec kl DAGSORDEN d. 6. dec. 2013 kl. 17.15 DAGSORDEN 1441-010 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 31. oktober 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af referent 1.5 Navnerunde

Læs mere

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.)

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.) DAGSORDEN 22. maj 2014 kl. 17.15 Lokale 1485-235A, Artsrådsmøde (17.15-20.35) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d.25.marts 1.3

Læs mere

2. Besøg af Forskning, Talent og Internationalisering Arts om Buddy programmet (Bilag 2) (15 min )

2. Besøg af Forskning, Talent og Internationalisering Arts om Buddy programmet (Bilag 2) (15 min ) DAGSORDEN 28. maj 2015 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-19.45) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 26. marts (Bilag

Læs mere

Valg af referent: Rasmus (idéhistorie) er valgt

Valg af referent: Rasmus (idéhistorie) er valgt 21 september 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde REFERAT Referent: Rasmus Markussen Dato: 21. september 2011 Side 1/9 1. Formalia (5 min) Navnerunde tilstedeværende ved mødets start: Andreas (filosofi), Peter

Læs mere

Bilag 1 REFERAT. 22. maj 2014 kl Lokale A, Artsrådsmøde ( )

Bilag 1 REFERAT. 22. maj 2014 kl Lokale A, Artsrådsmøde ( ) Bilag 1 REFERAT 22. maj 2014 kl. 17.15 Lokale 1485-235A, Artsrådsmøde (17.15-20.35) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden OK. 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d.25.marts

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært -

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Onsdag d. 05.10.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Der er

Læs mere

1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 4. april (bilag 1.1) Fedt med referat fra workshops ene, især dem der kan bruges ude i fagudvalgene.

1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 4. april (bilag 1.1) Fedt med referat fra workshops ene, især dem der kan bruges ude i fagudvalgene. 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden ok 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 4. april (bilag 1.1) Fedt med referat fra workshops ene, især dem der kan bruges ude i fagudvalgene.

Læs mere

Bilag 1 Mandatfortolkning

Bilag 1 Mandatfortolkning Bilag 1 Mandatfortolkning I tilfælde af, at vi skal stemme om noget til mødet, skal vi have afklaret hvordan vi fortolker 3 i Artsrådets vedtæger, der afgør hvor mange mandater hvert fagudvalg får tildelt:

Læs mere

d. 6. dec kl REFERAT

d. 6. dec kl REFERAT d. 6. dec. 2013 kl. 17.15 REFERAT 1441-010 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 31. oktober Specificer gren af Klassisk, ellers godkendt.

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27.

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. FEBRUAR Kære Fællesråd Hermed første udsending til ordinært fællesrådsmøde den 27. februar.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: FEBRUAR

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: FEBRUAR sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. FEBRUAR Kære Fællesråd Hermed anden udsending til ordinært fællesrådsmøde den 27. februar. Næste møde

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 18. MAJ 2017 1 Indkaldelse til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder vi i Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 18.

Læs mere

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Mandag d. 20.4.2015, 13-15 Emdrup: A112 Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas

Læs mere

Konstituerende fællesrå dsmøde 10. åpril

Konstituerende fællesrå dsmøde 10. åpril Konstituerende fællesrå dsmøde 10. åpril Konstituering (O+D+B) 01.01 Optagelse af nye fagråd Digentinstitutionen har indstillet Igor fra Geoscience som nyt fagråd. Dette bliver godkendt! Igor er hermed

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Suppleanter: Mads Warming (BFU), Amalie Andersen (Psykrådet), Mads Jørgensen (Statsrådet), Julie Andersen (Arts) Sune Koch Rønnow (Artsrådet).

Suppleanter: Mads Warming (BFU), Amalie Andersen (Psykrådet), Mads Jørgensen (Statsrådet), Julie Andersen (Arts) Sune Koch Rønnow (Artsrådet). Refera t Fælles råd smød e den 24. september 2015 1. Formalia 1.1 Navnerunde og konstatering af quorum (O) Mandatbærer: Ebbe Chr. (Artsrådet), Kirstine Pedersen (Artsrådet), Carina Nielsen (Artsrådet),

Læs mere

2. Det afgående Forretningsudvalg aflægger årsberetning v/ Andreas Birch Olsen og Lieve Vermulen (20 min )

2. Det afgående Forretningsudvalg aflægger årsberetning v/ Andreas Birch Olsen og Lieve Vermulen (20 min ) 6. februar kl. 17.15-20.50 Lokale: 1485-123 (Nobelsalen) DAGSORDEN 1. Formalia (15 min. 17.15-17.30) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d. 6.dec.2013 (bilag 1.2)

Læs mere

Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d

Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d. 29.11.2018 Torsdag d. 29.11.18 kl. 19.15-22.00, Studenternes Hus, Preben Hornung stuen / O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia 1.1 Navnerunde

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 27.10 2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er dirigent, Ida er referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat er godkendt. Dagsorden er

Læs mere

Referat fællesrådsmøde - Ordinært -

Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Tirsdag d. 13.09.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Tilstedeværende

Læs mere

3. Den afgående kasserer fremlægger årsregnskab og kommende budget (bilag 3a og 3b) (20 min )

3. Den afgående kasserer fremlægger årsregnskab og kommende budget (bilag 3a og 3b) (20 min ) 12. februar 2015 kl. 17.15 Bygning 1485, Nobelsalen DAGSORDEN 1. Formalia (15 min. 17.15-17.30) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d. 5.dec.2014 (bilag 1) 1.3 Valg

Læs mere

Referat for september-mr-møde

Referat for september-mr-møde Referat for september-mr-møde Deltagere: Christian, Ellen, Christine, Niels, Nikolaj, Mette I, Mette H, Caroline, Daniel, Kamilla, Julius, Archana, Estrid, Katrine, Tharsika, Tim, Agnes Afbud: Helene,

Læs mere

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina.

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Espen 1. Valg af rdstyrer Gunvr 2. Valg af referent 3. Navnerunde Espen, Gunvr, Frederik, Uffe,

Læs mere

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse

Læs mere

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer Politrådsmøde 25.02.13 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer 2.) Godkendelse af dagsorden og referat Begge godkendt uden indsigelser. 3.) Orientering

Læs mere

Referat af DSF s politikkonference efteråret Fredag den 13. November 2015.

Referat af DSF s politikkonference efteråret Fredag den 13. November 2015. Referat af DSF s politikkonference efteråret 2015.11.13 Fredag den 13. November 2015. 16.07 16.12 Åbning af politikkonferencen og valg af dirigenter. Formand Yasmin Davali åbnede politikkonferencen (PK)

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

18. februar 2016 kl DAGSORDEN Lokale: (se facebook)

18. februar 2016 kl DAGSORDEN Lokale: (se facebook) 18. februar 2016 kl. 17.15 DAGSORDEN Lokale: (se facebook) 1. Formalia (15 min. 17.15-17.30) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d. 3.dec.2015 (bilag 1) 1.3 Valg af

Læs mere

Referat af ordinært Fællesrådsmøde d

Referat af ordinært Fællesrådsmøde d Referat af ordinært Fællesrådsmøde d. 25.09.2014 Torsdag d. 25.09.14 kl. 19.15-22.30, Studenternes Hus, Mødelokale 1 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia (O+D+B) 1.1 Navnerunde og konstatering

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat fra Årsmødet 1-3 marts 2002 på Blaagaard Seminarium

Referat fra Årsmødet 1-3 marts 2002 på Blaagaard Seminarium Referat fra Årsmødet 1-3 marts 2002 på Blaagaard Seminarium Referat Fredag Referenter: Ulrich og Mette. Dirigenter Forslag til dirigenter: Henrik Hallinger og Martin Visby. Begge er valgt. Forretningsorden

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde

Referat Fællesrådsmøde Referat Fællesrådsmøde - Ordinært - Onsdag d. 07.10 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus mødelokale 1.1 Referant: Jesper Hilsted Andersen, Studenterrådets Generalsekretær 01 Formalia (15 min) Der konstateres

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat Konstituerende Artsrådsmøde d. 6.feb.2014

Referat Konstituerende Artsrådsmøde d. 6.feb.2014 1 Formalia Mødet er rettidigt indkaldt og vi kan derfor afholde det konstituerende møde. 1.1 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen er godkendt ved akklamation 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24.

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24. sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24. OKTOBER Kære Fællesråd Hermed anden udsending til ordinært fællesrådsmøde den 24. oktober.

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat af februar-mr-møde

Referat af februar-mr-møde Referat af februar-mr-møde Deltagere: Niels, Julius, Abdul, Ida, Tharsika, Julie, Archana, Magnus, Daniel, Janne, Katrine, Andreas, Ellen, Mette I, Nikolaj, Kamilla, Mai-Britt, Christine, Rasmus, Vibeke,

Læs mere

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter.

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter. Referat 19.04.15 1.formalia 1.1 valg af ordstyrer og referent Rikke og Cate 1.2 godkendelse af dagsorden og referat accepteret 2. konstituering 2.1 valg af formand Anders Storm stiller op. Storm bliver

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle!

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle! Aarhus den 24. februar 2013 Kære idéhistoriske alumne Der sker ting og sager i miljøet omkring Idéhistorie. En forening, der vedrører dig, ser snart dagens lys. Nærmere bestemt den 5. april, hvor vi afholder

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 17. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat af DSF s politikkonference foråret 2016 D april

Referat af DSF s politikkonference foråret 2016 D april Referat af DSF s politikkonference foråret 2016 D. 15-17 april Fredag kl. 16.06 Åbning af politikkonferencen ved Yasmin Davali og valg af dirigenter: Kl 16.06 Velkomsttale v. Formand Yasmin Davali Valg

Læs mere

Delvalg: Bestyrelsen Studerende (Valggruppe IV)

Delvalg: Bestyrelsen Studerende (Valggruppe IV) Delvalg: Bestyrelsen Studerende (Valggruppe IV) 2 mandater Stemmeprocent: 19,56% De to mandater går til Heidi Klokker Andersen Andreas Olsen Blanke stemmer: 254 VF LF Studenterrådet Studenterrådets spidskandidater

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FØRSTE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 10. OKTOBER Kære Fællesråd I Dirigentinstitutionen håber vi, at alle er indstillede på at tage endnu et

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. Marts, 2018 klokken 16.30, Barbaren, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Johannes Hellmers, Formand ** Simon Mæng Tjørnehøj, Næstformand og Studenterpolitisk

Læs mere

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl Generalforsamling i AIF Gymnastik Sted: AIF Huset på Albertslund Stadion Dirigent: Eddie Christoffersen Referent: Line Løie Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl. 19.00 Tilstede til mødet Rie Pedersen,

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand (LR) Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand (RL) Paw Leon Andersen, kasserer (PA) Andreas

Læs mere

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer: Alexander og referent: Mie 3) Dagsorden og referat fra sidste møde er godkendt 4) Dispensation for studenterrepræsentanter

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS UDDANNELSESVIDENSKAB Kære studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2017 på, Campus

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE TREDJE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24.

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE TREDJE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24. sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE TREDJE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24. OKTOBER Kære Fællesråd Hermed tredje udsending til ordinært fællesrådsmøde

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FORELØBIG DAGSORDEN STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 18:15 20. NOVEMBER Kære Fællesråd Kære Alle Vi glæder os i denne tid! Dette er kalenderårets sidste fællesrådsmøde,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent Agnes er ordstyrer og Silje referent. 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Nina

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 10. august 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 7. august 2010. Dagsorden 2. Bilag 1: Forslag til revision af forretningsorden 3

Bestyrelsesmøde. 10. august 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 7. august 2010. Dagsorden 2. Bilag 1: Forslag til revision af forretningsorden 3 Bestyrelsesmøde 10. august 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 7. august 2010 Indhold Dagsorden 2 Bilag 1: Forslag til revision af forretningsorden 3 Bilag 2: Efterårets SU-kampagne 4 Bilag 3: UB-honorar

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Pause med mad (30 min.)

Pause med mad (30 min.) 24. september 2014 17.15-20.15 DAGSORDEN Lokale 1453-229 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 22. maj (bilag 1) 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde

Referat Fællesrådsmøde Referat Fællesrådsmøde Konstituerende møde Tirsdag d. 13.03.12 kl. 18.00-22.00, Studenternes Hus, mødelokale 2 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning Referat. 18.00-22.00 01 Konstituering (O+D+B) 18.00-18.20

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

Referat for FEJ bestyrelsesmøde

Referat for FEJ bestyrelsesmøde Referat for FEJ bestyrelsesmøde 30. januar 2017, Klokken 18.00 Howitzvej, Frederiksberg 1. Formalia 1.1. Tilstedeværende Lukas Eeken, Frederik Kaarup, Nicolaj Blom Jensen, Thomas Lavsen, Mia Hansen Iversen,

Læs mere

Dagsorden for december-mr-møde

Dagsorden for december-mr-møde Dagsorden for december-mr-møde Deltagere: Agnes, Ellen, Niels, Daniel, Christian, Mette I, Malene, Tharsika, Julie, Magnus, Mette H, Mette I, Helene, Gideon, Julius, Andreas, Sara, Anne-Sif, Kasper, Katrine,

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d. 30-11-2017 Referatoversigt Formalia... 1 Dagsorden 1) Valg til ordstyrer og referent... 2 2) Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for Generalforsamlingen....

Læs mere

DJØF studerende får orientering under punkt 3. Med denne tilføjelse er dagsorden og referat fra sidste møde godkendt.

DJØF studerende får orientering under punkt 3. Med denne tilføjelse er dagsorden og referat fra sidste møde godkendt. Referat fra Politrådsmøde tirsdag d. 21. maj 2013 1. Valg af ordstyrer og referent. - Nickels vælges som ordstyrer - Nanna vælges som referent 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde DJØF

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014

Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014 Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014 1. Åbning af konferencen og valg af dirigenter: Formand Jakob Ruggaard åbnede Politikkonferencen (PK) og ledte valget af dirigenter: Anders Ehlers og Pernille

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Organisationens navn er Studenterrådet ved Roskilde Universitet (forkortet SR eller SR-RUC). Organisationen

Læs mere

Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar

Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar Officiel generalforsamling 1. ANKOMST OG KAFFEOPFYLDNING 2 2. VELKOMST V. THEIS 2 3. ÅBNING AF GENERALFORSAMLINGEN 2 3.1.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

7. Formandens beretning kan findes i Politrådets gruppe på Absalon. 8. Studienævnets beretning kan findes i Politrådets gruppe på Absalon.

7. Formandens beretning kan findes i Politrådets gruppe på Absalon. 8. Studienævnets beretning kan findes i Politrådets gruppe på Absalon. Referat af Politrådets generalforsamling. 20. oktober 2014 1. Åbning af generalforsamling 2. JP valgt til dirigent 3. Mødet er konstateret lovligt 4. Sofie er valgt til referent. 5. Mia og Nanna er valgt

Læs mere

Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School

Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School Formalia Valg af dirigenter DSFs formand forslår at følgende indstilles til dirigenter:

Læs mere

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Side 1 af 13 Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Bestyrelsens arbejde tager udgangspunkt i det aktivitetskatalog, der blev vedtaget på den stiftende generalforsamling i 2013. Erfaringer opnået ved

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere