HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE"

Transkript

1 24. april 2014 Side 1 af 5 Referat af møde i Haludvalget torsdag den 24. april 2014 i mødesalen. Til Stede for foreninger der søger tid i svømmeafsnittet: Skovshoved Roklub Michael Hallengren, Skovshoved Triatlon klub Bente Buch, GSK Birgitte Schmidt & SUG Søren Petersen. Til Stede for foreninger der søger tid i boldhaller og sale: B1903 Mads Harder, Bordtennis Klubben BTK Michael Steffens, CSKK Casper Kay Leth & Thua Bennicke, Gentofte Budo Klub Svend Borggren, GIOF Søren Hastrup, Heidi Madsen & Maria, GSK Birgitte Schmidt, Gentofte Volley Ulrik Hesse, GVH håndbold Betina Christensen & Stephanie Dalvang, HIK håndbold Morten Samsøe Jacobsen,, Jægersborg Boldklub futsal Mads Seeberg, Karete-Do Gentofte John Hejndorf Kristiansen, LG Gymnastik Pernille Urhøj-Kjær, SISU Christian Blands, Skovshoved Triatlon Klub Bente Buch, CBK Stephan Preskou. Afbud: Gentofte Hockey, Familieidræt, PALO. Ikke mødt: Aakanden GF, Capoeira Sul da Bahis, Copenhagen Towers, Copenhagen Alpine Racing Club, Copenhagen Towers, Gentofte Rulleskøjte Klub, Gentofte Selvforsvarsklub, Gentofte Skiklub, Gentofte Tennis klub, Gentofte Triatlon Klub, GVI fodbold, Gymnastikringen, HIK fodbold, HIK tennis, Hellerup Havn, Hellerup Sejlklub, Jægersborg Boldklub fodbold, Gentofte 05 fodbold, LUK 2002, SIF fodbold. 1. Træningstider i svømmeafsnittet for sæsonen Lars Norring fremlagde fordelingen som tog udgangspunktet i at åbningstiderne for publikum og tidsrammen for klubaktiviteter var de samme som i indeværende sæson. Der er et voldsomt pres på rådhuset og det politiske system fra selvorganiserede brugere, som klager over at der ikke er plads nok i svømmehallen. Det medfører at vi må reservere flere baner til publikum om morgenen og fastholde antallet af baner til publikum resten af åbningstiden. GSK Baner i 25-m og 50-m til Privatuv. fastholdes frem til kl. 16/17/18 på hverdage Mandag aften kun to baner kl (Skovshoved Tri) Tirsdag aften tre baner kl i stedet for to, medlemstal Torsdag aften 25-m til kl , hvor Kajakpolo er i 50-m tilbudt, Birgitte vender tilbage. Ikke 50-m kl (Kajakpolo) Fredag morgen kun fire baner kl , to baner kl (Skovshoved Tri og baner til publikum) Fredag aften ikke 50-m kl (Kajakpolo) Søndag eftermiddag to baner i 50-m kl ønskes, og tildeles GSK. LUK Mandag spring kl kan først få kl. 18. pga. publikum som vil springe fra vipper. SUG Tirsdag aften kompromis med 3 baner i 25m bassinet pga. medlemstal. Torsdag aften i Spring bassin kl var ok. Kommentar fra SUG: Det koster SUG medlemmer at der reduceres i deres træningstid.

2 24. april 2014 Side 2 af 5 Skovshoved Tri (ST) Klubben skal melde tilbage med dato for start og slut på sæsonen. Fremsendes af Bente. Mandag aften, to baner i 50 m., havde søgt men efter 20 er publikum. Kommentar fra ST: vil gerne have de 30min tilbage før, med adgang fra De vil gerne have tiden hvis der ikke kommer publikum. Tirsdag morgentræning. ST vil gerne have 30min i 2 baner i 50 m kl , hvilket er ok, da GSK ikke fylder 6 baner. Torsdag aften vil ST have bane 3 i 50m da de ligger med flere end GSK så ønsker 4 baner De har lånt denne bane de sidste tre sæsoner, så de ønsker den permanent. GSK afgiver tiden. Fredag morgen to baner kl (pga. baner til publikum) Det bekræftes at er der aflysninger om lørdagen pga. stævner flyttes ST fra 50m til 25m. Hellerup sejlklub Onsdag aften 2 baner i 25m kl deler de med kajakklubben PALO. Gentofte Tri Får der samme som sidste sæson, lørdag eftermiddag, en bane i en time i 50m pga. medlemstal. Skovshoved roklub 2 ansøgninger er indsendt. Det er den fra 10/2-14 der er gældende. Har søgt og fået det de havde i indeværende sæson. Torsdag aften 50-m kl og fredag aften to baner i 25-m kl , 50-m og Spring til kl Kajakklubben PALO Glade for at dele med Hellerup sejlklub onsdag aften i 25m bassinet. Kajakklubben NOVA: Har søgt om to datoer, som klares i stævnefordeling #TRI-X14 Ny klub #TRI-X14 søger om at blive godkendt som folkeoplysende forening Den endelige fordeling er færdiggjort ud fra ovenstående kommentarer og vedlagt referatet til yderligere kommentarer. De fremmødte godkendte de tider der er fordelt, med ovenstående kommentarer. 2. Bemærkninger til referatet fra sidste møde. Referatet blev godkendt. 3. Indkomne punkter fra foreningerne. Kildeskovshallen modtog ingen punkter fra foreningerne inden mødet. 4. Meddelelser/punkter fra formanden og ledelsen. Einar varsler at første møde i haludvalget i næste sæson ligger lidt tidligere på efteråret end det plejer, da der måske skal laves en nødplan for CBK badmintonklub efter 1/11, hvis deres nye badmintonhal ikke er klar til brug på dette tidspunkt.

3 24. april 2014 Side 3 af 5 Der er få foreninger der mangler at sende oplysninger om medlemstal til Fritidsafdelingen. Det er de foreninger, hvor der mangler til i fordelingsskemaet for haller og sale. Endnu en reminder for at alle foreninger en gang om året skal skrive under på, at de indhenter børneattester på trænere og ledere. Hvis dette ikke overholdes kan klubben ikke få stillet tid til rådighed. Det er Fritidsafdelingen der sørger for at foreningerne overholder dette. Kommentar fra GSK påtænkter man at ansætte en udenlandsk træner så sørg for at få styr på opholdstilladelsen. Selvom de fremviser en opholdstilladelse/arbejdstilladelse skal den fornyes ved ansættelse. Hvis dette ikke sker, kan man få bøder for hver påbegyndt måned i omegnen af ,-. 5. Træningstider i boldhaller og sale i sæsonen Forslaget til fordelingen var sendt ud inden mødet. Forudsætningerne var de samme som for indeværende sæson, dog var der kommet lidt flere timer i forhold til sæsonen De eneste nye tider i Haludvalgets område for kommende sæson var: 3 timer i hallen på Dyssegårdsskolen, hvor Gentofte IF05 har afgivet tiden et par ekstra aftentimer på CIS lørdag på Skovgårdsskolen, som det er lykkedes at få åbnet denne dag Einar gennemgik fordelingsskemaet, hvorefter foreningerne havde følgende bemærkninger til forslaget: B1903 Torsdag på Dyssegårdsskolen er givet til Gymnastikringen. B1903 tager kontakt til gynastikringen om en mulig løsning. Kommentar fra B1903: Det er svært at putte unge mennesker udenfor på kunstgræs i vinterhalvåret, så det er svært at se at det er en fordel ved fordelingen, at have kunstgræsbaner med lys. JB fodbold JB har fået flere timer i forhold til indeværende sæson, så der forslås at JB Futsal tager noget af tiden. Gentofte Hockey (GHK) GHK foreslår at afgive 1 time fra fredag ( ) for at få 1 time mere om torsdagen på bakkegårdsskolen (BA) (til kl ) da de bruger meget tid på at sætte bander op for kun 2 timers træning. GVH vil give BA tilbage til GHK så de får hele fredagen, men kan ikke gå med til forslaget angående torsdag. Se mere under GVH. BTK Kommentar fra BTK: Søndag 5,5 timer stemmer ikke overens, men det skyldes at Contradance er der 1 gang om måneden. Torsdag ønskede de en time mere i sal 1. LG som tiden skulle tages fra, har fået den tildelt da de er flere medlemmer. BTK ønsker måtter påklistret på gulvet i sal 1, som er mere skridsikre end trægulvet. Det skal ligge permanent. Det er en almindelig gummimåtte som ikke er fjedrene. BTK sender oplysninger/forslag til Einar som vil kigge på mulighederne. Kommentar fra andre foreninger: Contradance er ikke glade for at miste trægulv, da man ikke kan danse på det. LG kan ikke kommentere på det uden yderligere oplysninger om gulvet.

4 24. april 2014 Side 4 af 5 CSKK CSKK stiller spørgsmålstegn ved fordelingsnøglen da de gerne vil have flere tider til deres øgede medlemstal. Undrede sig over, at de sammenlignet med Budoklubben har flere medlemmer men samme antal timer fordelt. Det blev aftalt at Budoklubben, CSKK og LG sætter sig sammen og finder en samlet løsning for sal 3 i Kildeskovshallen. Der er efter mødet indkaldt til et fordelingsmøde den 12/5 kl i Kildeskovshallen administration. CSKK ville gerne have gymnastiksalen lørdag kl i Kildeskovshallen, hvilket er ok. JB futsal (JBF) JBF har en udfordring på de 6 timer de har fået tildelt om lørdagen, som de mener de ikke kan udnytte. På hhv. CIS og i Ordruphallen. Trænerne kan ikke træne om lørdagen, så de satte disse tider i spil. De ville gerne bytte med andre dage hvor de kan træne frem til kl. 21 for de unge. Einar foreslår at HIK håndbolds kamp tid inddrages og bruges til JBF, så HIK spiller kampe i træningstid. HIK håndbold gik med til at give 30 min onsdag fra kl og 30 min torsdag fra kl I alt 1 time. SISU snakker med JBF om at bytte CIS fredag med lørdag. JBFs tid i ordruphallen lørdag fra kan muligvis frigives. JBF vender tilbage. HIK håndbold Kommentar fra HIK håndbold: Klubben får i næste sæson flere seniorspillere da der sker store ændringer grundet oprykninger, hvilket giver øget pres på klubbens tildelte tider. SISU Ønsker tiden torsdag kl i drengesalen på Kildegård privatskole, da den ikke var tildelt andre. GVH GVH ville gerne have hockeys tid om torsdagen i Bakkegårdshallen pga. deres trænere. Fredag eftermiddag har de ingen der kan træne holdene. GVH vil gerne give hockey hele fredagen hvis de får torsdagstiden. Det blev foreslået at GHK får fredag hele dagen og flytter deres torsdag tid fra til Haludvalget var indstillet på at denne løsning blev fordelingen, hvis GHK godkendte den, ellers var fordelingen som i det udsendte forslag, med mindre GHK og GVH selv kan forhandle en anden løsning. GVH ønsker et styrketræningslokale. Lars Norring undersøger med Gentofte Sportspark om det er muligt de kan komme ind i deres lokaler. CBK CBK mangler en hal til at spille badminton. Einar foreslår at CBK får tiderne i haller markeret med rødt til seniortræning og Ordruphallen kl på hverdage, som man forhandler med skole/gymnasium om. CBK undersøger mulighederne for senior tider i disse hallen og svarer Kildeskovshallen, hvilke af disse tider de kan bruge. Det vigtigste er ungdommen som kan træne i Ordruphallen. GIOF GIOF er taknemmelige for at slippe af med Ordruphallen.

5 24. april 2014 Side 5 af 5 GIOF ønsker Skovgårdsskolen i de små haller sammen tid som i hallen 9-13 om lørdagen. De fik dem tildelt. LG LG ønsker salen i Gersonshallen som de har fået tirsdag om mandagen kl og fredag kl Contradance Contradance er tilfredse med den tildelte tid. Fordelingen blev godkendt med ovenstående bemærkninger. Sidste bemærkninger fra formanden: Holdnavne og tider for foreningernes hold skal fremsendes til Kildeskovshallens administration, så snart foreningerne har fordelingen på plads, dog senest 14 dage før foreningens hold starter i de tildelte lokaler. Husk at sende ønsker til kampe og stævner for næste sæson senest d. 1. maj Hvis man ikke kan oplyse en specifik dato, skal vi gerne modtage et ønske med information om ugedag og tidspunkt. Efter deadline indkaldes underudvalget for weekendtider til et formøde, hvor der udarbejdes et forslag til fordeling. Dette forslag sendes efterfølgende til høring i Haludvalget inden den endelige fordeling godkendes. Med venlig hilsen Kasper Banasik Nommesen Referent Mail: Kildeskovshallen@gentofte.dk

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE 7. maj 2015 Side 1 af 6 Referat af møde i Haludvalget onsdag den 22. april 2015 i mødesalen. Til Stede: Gentofte Volley Ulrik Hesse, Kildeskoven Bordtennis Knud Jeppesen, Copenhagen Cheerleaders Maria

Læs mere

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE 27. april 2016 Side 1 af 5 Referat af møde i Haludvalget tirsdag den 20. april 2016 i mødesalen. Foreninger: Til Stede: Mikkel Nielsen Aakanden, Knud Jeppesen BTK-Kildeskoven, Maria A. Lynge Copenhagen

Læs mere

HALUDVALGET. Fordeling 2013-2014

HALUDVALGET. Fordeling 2013-2014 FORENING Haller Små Sale Andre sale via Fritidsafdelingen SUM UNG UNG SEN Andre baner/bemærkinger GS SUM Sidste Medlemmer 31.1.01 haller eller via egne lejeaftaler inde tid % tid ude år SUM u. 19 år u.

Læs mere

BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP

BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP Haller 40x0 m Sammentælling BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP Sale (klub) = klubben forsøger Hal Hal 1 Hal Hal Hal

Læs mere

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE 27. oktober 2016 Side 1

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE 27. oktober 2016 Side 1 27. oktober 2016 Side 1 Referat af møde i Haludvalget torsdag den 27. oktober 2016 i mødesalen. Foreninger: Til Stede: Thomas Penny BTK Kildeskoven, Maria A. Lynge Copenhagen Cheerleaders, Casper Lech

Læs mere

Kildeskovshallen SÆSON

Kildeskovshallen SÆSON Svømmehal Mandag MANDAG 50 M bassin (kan deles i 25m og 23m) 600-630 GSK 600-630 630-700 Skovshoved CIS CIS 630-700 700-730 Tri 700-730 730-800 Fys 730-800 800-830 Privat 800-830 830-900 830-900 900-930

Læs mere

Punkt 3 - Værdien af lokalerne i Haludvalgets fordelingsområde

Punkt 3 - Værdien af lokalerne i Haludvalgets fordelingsområde Punkt 3 - Værdien af lokalerne i Haludvalgets fordelingsområde Bilaget er udarbejdet på baggrund af følgende: Input fra mødet i Haludvalget november 2013 De opstregninger og indretninger der pt. er i lokalerne

Læs mere

Beskrivelse/Beslutning 1. Godkendelse af referatet fra sidste

Beskrivelse/Beslutning 1. Godkendelse af referatet fra sidste 02. Oktober 2017 Referat Tirsdag den 26. september 2017 kl. 17:30-20:00 Mødet afholdt: Kildeskovshallen mødesal (benyt indgang F) Indbudte: Foreningernes repræsentanter i Facilitetsudvalget samt formænd

Læs mere

Idrætsforeninger. Medlemmer pr Aktive medlem

Idrætsforeninger. Medlemmer pr Aktive medlem Idrætsforeninger Medlemmer pr. 31.12.17 Aktive medlem Under 25 år over 25 år I alt 2017 I alt 2016 i alt 2015 I alt 2014 I alt 2013 I alt 2012 I alt 2011 I alt 2010 I alt 2009 i alt 2008 Aakanden GF 335

Læs mere

Idrætsforeninger. Medlemmer pr Aktive medlem

Idrætsforeninger. Medlemmer pr Aktive medlem Idrætsforeninger Medlemmer pr. 3.2.7 Aktive medlem Under 25 år over 25 år I alt 207 I alt 206 i alt 205 I alt 204 I alt 203 I alt 202 I alt 20 I alt 200 I alt 2009 i alt 2008 Aakanden GF 335 0 335 336

Læs mere

Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup. - et tilbud til unge talenter

Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup. - et tilbud til unge talenter Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup Gymnasium - et tilbud til unge talenter Dagsorden Kl. 17.00-18.00 Velkomst ved rektor Jørgen Rasmussen fra Gammel Hellerup Gymnasium

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SIG 8. september 2014 i Kildeskovshallens klubrum 7.

Referat af bestyrelsesmøde i SIG 8. september 2014 i Kildeskovshallens klubrum 7. Referat af bestyrelsesmøde i SIG 8. september 2014 i Kildeskovshallens klubrum 7. Til stede: Kate Hansen Skavin, Ulrik Hesse, Jørgen Mellerup, Hanne Grønne-Leth, Bo Bay. Afbud: Per Plesner-Jacobsen, Lisbet

Læs mere

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 AOF Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 Glostrup, den 23. marts 2018 /JSV Tr.sal/GIP Mandage

Læs mere

Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017

Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017 Dato 8. marts 2016 Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017 KULTUR OG FRITID Generelle kommentarer Hvis foreningen viser sig ikke at kunne gøre brug af den tildelte tid skal den aflyses

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. juni 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Referat. Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. juni 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 16. juni 2016 Side: 1 Referat af Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. juni 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina Oxfeldt

Læs mere

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Beliggende nord for Købehavn ud mod Øresund 70.000 indbyggere 7 bydele: Ordrup, Klampenborg, Jægersborg, Vangede,

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen Notat om godkendelse af sæsonfordelingen 2015-2016 Herunder oplistes de særlige sager, som Kulturområdet blev opmærksomme på i forbindelse med behandlingen af ansøgningerne til lån af lokaler i sæson 2015-2016,

Læs mere

STATUSRAPPORT 2008/2009. En beskrivelse af idrætsforhold i Gentofte Kommune

STATUSRAPPORT 2008/2009. En beskrivelse af idrætsforhold i Gentofte Kommune STATUSRAPPORT 2008/2009 En beskrivelse af idrætsforhold i Gentofte Kommune Statusrapportens formål Medvirke til at skabe et samlet overblik over idrætsforhold i Gentofte Kommune Belyse en række centrale

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde onsdag d. 19. februar 2014 kl i SIF s lokaler, Krøyersvej 5

Referat af Repræsentantskabsmøde onsdag d. 19. februar 2014 kl i SIF s lokaler, Krøyersvej 5 Referat af Repræsentantskabsmøde onsdag d. 19. februar 2014 kl. 19.00 i SIF s lokaler, Krøyersvej 5 Årets Idrætslederpris uddeltes af Nordea og SIG ved reception kl. 18.00 og SIGs repræsentantskabsmøde

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE Vedtaget af Folkeoplysningsudvalget 27.marts 2008 Kriterier i forbindelse med fordeling af timer i

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Torsdag den 19. juni 2014 Mødetidspunkt: 19:00 Møde afsluttet: 19:35 Særlige forhold: Spisning kl. 18.30 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Bemærkninger: Sollentuna I og II,5. sal,

Læs mere

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale SOLRØD KOMMUNE Fritid & Kultur NOTAT Emne: Til: Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale Foreningerne Dato: 9.december 2009 Sagsbeh.: Fritid & Kultur Journalnr.: Notatet

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE SPORTSPARK BESTYRELSEN

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE SPORTSPARK BESTYRELSEN Referat Tirsdag d. 3.2.2015 kl. 16:30 Mødet afholdes: Lokale 28 (tidligere restauration) Indbudte: Bent Sørensen (BS) Isklubber (bestyrelsesformand) Martin Vig Rasmussen (MVR) Grønne klubber ikke fodbold

Læs mere

Afrapportering af kapacitetsbenyttelse og brugertilfredshed i idrætsanlæg i Gentofte Kommune

Afrapportering af kapacitetsbenyttelse og brugertilfredshed i idrætsanlæg i Gentofte Kommune Afrapportering af kapacitetsbenyttelse og brugertilfredshed i idrætsanlæg i Gentofte Kommune Notat udarbejdet af: Jens Høyer-Kruse, Evald Bundgaard Iversen og Peter Forsberg Center for forskning i Idræt,

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt Nærværende regler er en del af Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og anlæg. Regelsættet

Læs mere

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale SOLRØD KOMMUNE Fritid & Kultur NOTAT Emne: Til: Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale Foreningerne Dato: 11. december 2014 Sagsbeh.: Fritid & Kultur Journalnr.: I dette

Læs mere

Informationer omkring brug af banerne

Informationer omkring brug af banerne på ne på ne på ne på ne på ne på ne på ne Bolbro/Kildemos en på ne på ne på ne på ne på ne på ne på ne olbro 5 mod (jern)bane Informationer omkring brug af banerne Sørg for at fordele jeres øvelser og

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

Procedure- og tidsplan

Procedure- og tidsplan SOLRØD KOMMUNE IDRÆTSSEKTIONEN/KULTUR OG FRITID NOTAT Emne: Til: Procedure- og tidsplan for fordeling af lokaler og udendørsanlæg i Solrød Kommune Foreningerne i Solrød Kommune Dato: 11. december 2014

Læs mere

Retningslinjer for Fordelingsgruppen vedr. tildeling af kommunale faciliteter i Esbjerg Kommune

Retningslinjer for Fordelingsgruppen vedr. tildeling af kommunale faciliteter i Esbjerg Kommune Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 16. februar 2017 Sagsid 17/4290 Sagsbehandler Pernille Sjørup Telefon direkte 76 16 18 61 E-mail pem@esbjergkommune.dk Retningslinjer for Fordelingsgruppen vedr. tildeling

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Gældende fra 1. april 2019 version

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Gældende fra 1. april 2019 version Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Gældende fra 1. april 2019 version 08.05.2019 Generelt Nærværende regler er en del af Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal

Læs mere

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet Supplerende fordelingsprincipper I tillæg til fordelingsprincipperne i 3 er der fastsat supplerende fordelingsprincipper for lokaler og udendørsanlæg

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Ishøj ungd skole. Gildbro SFO. Vibeholm SFO. TIIF gym. Vibeholm SFO. Strandg. SFO SFO 17-18

Ishøj ungd skole. Gildbro SFO. Vibeholm SFO. TIIF gym. Vibeholm SFO. Strandg. SFO SFO 17-18 Høring: Lokalefordeling for idrætslokaler 2014/2015 aftentimer Mandag hal I hal II hal III bevæg kamp idr.gym gil.hal gil.gym str.hal str.gym vib.dren vib.pige ish.sk.ha SB50 Bad SB50 Bad Gildbro Gildbro

Læs mere

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik *

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * Møde i tirsdag den 17. august 2004, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelser * 2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * 3. s konference

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag.

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag. OPDATERET 07-02- 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 5 6 August 2007 Mandag 7 Tirsdag 8 Onsdag 9 Torsdag 10 Fredag 11 Sommerferie 12 13 Mandag Bordtennis begynder 14 Tirsdag 15 Onsdag 16 Torsdag 17 Fredag 18

Læs mere

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Referat Dato: 4. september 2017 Sted: Deltagere: Afbud: Ikke fremmødt: Kopi til: mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF. NFA. Monarchs FC Hvidovre Hvidovre Idrætsforening, fodbold

Læs mere

Kl. 18.00-18.05 Velkomst ved Morten May skoleleder på Bakkegårds skolen Kl. 18.05-18.15 Eliteidrætsordning på Bakkegårdsskolen ved Nanna Merrild Kl.

Kl. 18.00-18.05 Velkomst ved Morten May skoleleder på Bakkegårds skolen Kl. 18.05-18.15 Eliteidrætsordning på Bakkegårdsskolen ved Nanna Merrild Kl. Kl. 18.00-18.05 Velkomst ved Morten May skoleleder på Bakkegårds skolen Kl. 18.05-18.15 Eliteidrætsordning på Bakkegårdsskolen ved Nanna Merrild Kl. 18.15-18.30 Basistræning ved Anders Kilen Kl. 18.30-18.40

Læs mere

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne.

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne. Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne.

Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne. Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne. Fremmødte: Med stemme ret:linda, Christian, Soleil, Steen-Ulrik, Angela, Dorthe, Esben, Niels (delvis). Gæster:Alice,

Læs mere

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE Lyngby-Taarbæk Kommune udlåner idræts- og bevægelseslokaler/-faciliteter til folkeoplysende foreninger efter nedenstående

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 1. september 2005 kl. 17.00 Gladsaxe Sportscenter, B-lokalet, Vandtårnsvej 55. Umiddelbart efter mødet serveres en let anretning i

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Informationer omkring brug af banerne

Informationer omkring brug af banerne på ne på ne på ne på ne på ne på ne på ne Bolbro/Posten/Ki lde på ne på ne på ne på ne på ne på ne på ne Informationer omkring brug af banerne Sørg for at fordele jeres øvelser og spil på forskellige områder

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 21. juni 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse 1 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunstog naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt...3 Anlæg, baner og tider...3 Sæsontildeling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen()formand Karsten Westergaard(KW)næstformand

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 27-04-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 18:05 Tilstede: Anne Hjorth, Ulrik Borch,

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE STADION & ISHALLER BESTYRELSEN

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE STADION & ISHALLER BESTYRELSEN Bestyrelsens medlemmer og suppleanter. 15. august 2012. Referat Torsdag den 09.08.2012 kl. 16:30 Mødet afholdes: Varmerummet i Curlinghallen - Evt. afbud sendes til GKS kontor. Fremmødte: Bent Sørensen

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Forslag til revidering af Procedure for fordeling af tider til kunstgræsbaner i Ballerup Kommune

Forslag til revidering af Procedure for fordeling af tider til kunstgræsbaner i Ballerup Kommune Forslag til revidering af Procedure for fordeling af tider til kunstgræsbaner i Ballerup Kommune Ballerup 29. maj 2019 Nuværende tekst Halfordelingsudvalget Fordeling af lokaler og kunstgræsbaner henhører

Læs mere

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg BRUGERRÅDSMØDE RUNDFORBI OG VEDBÆK IDRÆTSANLÆG Referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg Mødedato Onsdag d. 5. december 2018 Mødetidspunkt

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Onsdag den 25. februar 2015 kl i Gentofte Badminton klub

Onsdag den 25. februar 2015 kl i Gentofte Badminton klub For yderligere information se: www.sigsport.dk Gentofte, den 25. februar 2015 Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19.00 i Gentofte Badminton klub Fremmødte klubber: Gentofte Badminton Klub, Gentofte Curling

Læs mere

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler Vedtaget af Skanderborg Kommune 23. februar 2017 Retningslinjerne træder i kraft den 1. marts 2017 Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler Anvisning af kommunalt

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter Lån af lokaler i Sorø Kommune Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter FORM ÅL Fordelingsreglerne for Sorø Kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Torsdag den 24. april 2014 Mødetidspunkt: 19:00 Møde afsluttet: 20:40 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Bemærkninger: Sollentuna I + II Arne Bech, Erik Petersen, Niels Ulsing, Inger

Læs mere

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Lokalefordelingsregler Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Indholdsfortegnelse Forord...3 Kompetence...3 Fordelingsproces...3 Fordelingsprincipper...5 Regler for tildeling af idrætsfaciliteter...5

Læs mere

Arenaskolen hal (6 badminton baner) - Sæsonen 2012-2013

Arenaskolen hal (6 badminton baner) - Sæsonen 2012-2013 Arenaskolen hal (6 badminton baner) - Sæsonen 2012-2013 09.00-11.00 Skolen Skolen Skolen Skolen Skolen 09.00-11.00 Hundige Boldklub Hundige Boldklub 11.00-12.00 Skolen Skolen Skolen Skolen Skolen 11.00-12.00

Læs mere

Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Referat for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 25.11.2004 kl. 17.00 Gladsaxe Sportshal, mødelokale B, Vandtårnsvej 55. Medlemmer Fra Børne- og Kulturforvaltningen Irene Sterlie kl.

Læs mere

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune Anvisning af kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune til brug for folkeoplysende

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 4. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 4. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 4. september 2018 Referat Sted: Deltagere: Afbud: Kopi til: Mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF NFA Monarchs Rosenhøj Boldklub FC Hvidovre BK Friheden SBV09 Vikingarna IF

Læs mere

Skoleindskrivning 2014 Information om regler - samt praktiske oplysninger

Skoleindskrivning 2014 Information om regler - samt praktiske oplysninger Skoleindskrivning 2014 Information om regler - samt praktiske oplysninger Kære forældre Antallet af børn, der søger vores folkeskoler, stiger. Det glæder vi os over, og Børne- og Skoleudvalget er optaget

Læs mere

Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune

Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Fordelingsregler for indendørs idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Forord Lokalefordelingen er samlet under Folkeoplysningsudvalget, som har den overordnede kompetence. Kravene i folkeoplysningsloven

Læs mere

Skolesalsfordeling - FIU

Skolesalsfordeling - FIU Skolesalsfordeling - FIU 2017-2018 Dette er FIU's Idrætsudvalgs fordeling for skolesale for sæsonen 2017/2018. Vedtaget den 4. maj 2017 Skolernes gymnastiksale er lukket fra 1. juni til 31. august samt

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 24. april 2012 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse A+B Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 25-08-2011 Kl. 17:00 undvisningslokalerne ved kantinen Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Preben Juhl Rasmussen, Søren Sørensen,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi 18. august 2015 Bestyrelsesmøder Lars Hansen Jens Pedersen Henrik Stisen Kenneth Nielsen 10. marts 2015 / R 14. april 2015 (udvalgsdag) 19. maj 2015 (Rock n Roll Banko) 16. juni 2015 (festival) Ikke afholdt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

Forenings-SFO Tingstrup Skole

Forenings-SFO Tingstrup Skole Forenings-SFO Tingstrup Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Tillykke! - Jeres SFO bliver snart til en forenings-sfo Forenings-SFOen er et udvidet samarbejde mellem SFOer og folkeoplysende foreninger.

Læs mere

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Lokalefordelingsregler Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Indholdsfortegnelse Forord...3 Kompetence...3 Fordelingsproces...3 Fordelingsprincipper...5 Regler for fordeling af idrætsfaciliteter...5

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Referat åben Mødedato 23. august 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse A Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18.20 Tilstede:

Læs mere

Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og udendørs anlæg

Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og udendørs anlæg Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og udendørs anlæg 1 Indholdsfortegnelse Side Målsætning for anvendelse af lokaler og udendørs anlæg 2 Hvem kan låne lokaler og udendørs anlæg

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen GLOSTRUP KOMMUNE REFERAT Brugerbestyrelsen for Mødedato: Torsdag den 8. februar 2018 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise Lauge Thorsen (Idrætsforeningerne)

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april. Kl Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april Kl.17.00-20.00 Afbud: Heidi 1. Velkommen til den nye bestyrelse Kort velkomst ved formanden til de to nye bestyrelsesmedlemmer. 2. Bemærkninger til dagsordenen

Læs mere