Redaktion. Forretningsudvalget (FU) i 4. hovedkreds. Helge Andersen Solvang Kruså hegili@post.tele.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Redaktion. Forretningsudvalget (FU) i 4. hovedkreds. Helge Andersen Solvang 14 6340 Kruså 74 67 87 03 E-mail: hegili@post.tele.dk"

Transkript

1

2 Nyt fra Sønderjydsk skak Nummer 30 Side 2 Forretningsudvalget (FU) i 4. hovedkreds. Formand: Hansjørgen Clausen Æblehaven Egernsund E,mail: majbritclausen@mail.dk Kasserer: Frede Andersen Koldingvej 6 Gabøl 6500 Vojens arnfeldt@post10.tele.dk Juniorleder: Søren Krabbenhøft Bakkedraget Brørup Tlf.: mobil Turneringsleder: Kurt Petersen Haderslevvej Ribe kptl_4hk@vip.cybercity.dk Sekretær Herman Petersen Rylevænget Ribe Tlf.: sekretaer@ribe-skak-klub.dk Redaktion Helge Andersen Solvang Kruså hegili@post.tele.dk Webmaster Jesper Kj. Jensen Neustadt 34 D Flensborg jesper@onlinehome.de 4. Hovedkreds hjemmeside: Protest i mesterrækken: Ribe skakklub har protesteret mod Alssunds brug af en spiller på holdet i mesterrækken. En kedelig tendens er, at reglerne bøjes og strækkes, så det ikke er skakken, som afgør kampene. Læs mere under holdskak. Godtfred gør det han skal: Godtfred Sloth Jensen gør det alle burde gøre, han sender mig partier. I denne omgang har han sendt et, som Kai Bjørnskov har spillet i divisionsturneringen. Godtfred så det interessante parti og fik det tilsendt fra Kai. Se partiet i bladet.

3 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side Hovedkredsmødet 15. februar Referent Frede A. Andersen forkortet af redaktionen 1. Valg af ordstyrer FP bød velkommen og foreslog Niels Falsig til ordstyrer. Niels modtog valget. 2. Formandens beretning. v/frank FP henviste til den offentliggjorte beretning, gennemgik den kort og havde derudover efterfølgende kommentarer. (Se beretningen senere i dette blad.) FP viste Formandens vandrearkiv frem. FP berettede at han var i gang med at lave en CD med avisartikler om de syd- og sønderjyske skakklubber, og opfordrede alle til at sende materiale desangående. For at få liv i de stagnerende klubber opfordrede han de passive klubber til at arrangere en åben turnering mindst hvert andet år. Vi skal have en skribent til Jyske. Kaj Elkjær Larsen var en oplagt mulighed for en sådan gratis skribent. FP mente at en PR mand og et elektronisk skakbræt måtte være et must. Han var af den opfattelse at vi ville have gode chancer ved at ansøge Tuborgfonden om et elektronisk skakbræt. Han gjorde opmærksom på at det nye Skakbladet var et værdifuldt redskab i forbindelse med reklamefremstød og at frieksemplarer ville kunne rekvireres hos Bjørn Laursen. Efter yderligere et par kommentarer blev beretningen enstemmig godkendt. 3. Kassererens beretning. OC startede med en bombe, idet han meddelte sin afgang som kasserer for kredsen, men mente at det var en formildende omstændighed, at han havde varetaget hvervet i 40 år. Herefter redegjorde han detaljeret for regnskab og stillede det derefter til diskussion. Der var få kommentarer til regnskabet. Regnskabet blev derefter enstemmigt godkendt. 4. Fastsættelse af kontingent(til 4. Hk) og vedtagelse af budget for FU foreslog uændret kontingent. Forslaget blev vedtaget. 5. Indkomne forslag 5.1. Mesterrækkekampe søndage eller hverdage. KP gjorde opmærksom på at de nugældende regler gav mulighed for at klubberne kunne aftale at spille på hjemmeholdets klubaften, men advarede mod ændring, da 5 timers spilletid en hverdagsaften ville kunne afholde nogle spillere fra at tilmelde sig rækken. Afstemningen viste flertal for at beholde gældende regler M-rækken ændres fra 8 mand til 5 mandshold VL, ubetinget 8-mandshold og fri tilmelding i rækken, da der ikke er mange klubber der er interesseret i at spille i Divisionen.

4 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side JN, plæderede også for 8 mandshold og mente at 5 mandshold ville straffe de store klubber. Uwe mente at 5 mandshold ville betyde flere aktive mesterspillere. Afstemningen gav flertal for 5 mandshold Mesterrækken deles i en syd- og en nordgruppe. Afstemningen gav flertal for 1 samlet gruppe. 5.4 Nr. 1 og 2 i mestergruppen spiller oprykningskamp med 8 mand på holdet. Forslaget blev enstemmigt vedtaget 5.5 A-, B- og C-rækkernes spilletid ændres til 2 timer pr spiller altså 4 timer til hele partiet. Afstemningen gav et flertal for. Enighed om at anden person kan fungere som kampleder. 6. Valg a: Valg af Formand: Frank afgår. FU foreslår Hansjørgen Clausen, som blev enstemmig valgt uden modkandidat. b: Valg af 2 FU medlemmer FU foreslår vor suppleant Søren Krabbenhøft JN foreslår Herman Petersen Ribe Skakklub Begge blev enstemmig valgt c: Valg af suppleant til FU Uwe Hansen Aabenraa blev foreslået og enstemmig valgt. d: Revisor Claus Mogensen og Broder Petersen genvalgt. e: Revisorsuppleant Gert Jøhnk genvalgt 7. Holdturneringen KP gav et resume over den forløbne del af turneringen OC og NF fandt det direkte skadeligt at chaufføren kunne spille med mod de ofte meget unge D-række spillere, OC mente ikke at det burde være et problem med plads i bilerne, da der i de fleste tilfælde ville være en forælder der gerne tog en tørn som chauffør. 8. Pokalturneringen V/ KP og FAA FAA fortalte kort om den kommende turnering og beklagede det lave deltagerantal ved sidste års turnering. 9. Juniorskak v/ Hansjørgen Clausen HjC gav en fyldig beretning over de tiltag der var sket i løbet af året. OC: Vi skal animere vore stærke spillere til at deltage i Junior Hold-DM JN: Vi skal have løst alkoholproblemet ved Junior Hold-DM HjC kunne oplyse at der blev arbejdet med begge problemer.

5 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side Sønderjydsk EMT a: 2003 rapport fra Haderslev Skakklub CM oplyste at turneringen blev afviklet planmæssig. b: 2004 Gråsten Skakklub HjC oplyste at planlægningen var godt i gang, datoerne er fastlagt til søndagene d.18-1, 8-2, 22-2 og lørdag d , hvor vi håber at kunne afslutte stævnet med en stævnefest. OC gjorde opmærksom på at der var problematisk at arrangere en sådan. c: 2005 arrangør søges Broder tilbød at tage stævnet og da ingen andre viste interesse fik Skakklubben Alssund stævnet overdraget. 11. Hjemmesiden og Hovedkredsbladet. FP konstaterede at Jesper Jensen desværre ikke var mødt og at det derfor ikke var muligt at få hans kommentarer, men at der helt klart var problemer der bør løses. Der blev rejst kritik af kalenderen, som mange mente var for besværlig at arbejde med. OC gjorde opmærksom på at Helge stadig efterlyser stof til Hovedkredsblsdet. 12. Senior NM 2003 FP fremlagde de aktuelle oplysninger fra det nedsatte udvalg der foruden Frank består af Ove, Frede. Broder Petersen, Michael Nielsen samt specialist i NM senior Henning Jacobsen fra Augustenborg. 13. Eventuelt Årets Iniativpris tildeles Oversø Frørup for en ukuelig indsats for klubbens beståen og for deres gejst mht. Oversø Frørup Open, turneringen var annonceret til dette forår men måtte desværre aflyses, vi håber meget at det må lykkes i Årets Hæderstegn tildeles Frede fra Vojens Skakklub for en rimelig indsats i skakkens tjeneste. OC omdelte medlemsstatistikker, de nye viser heldigvis en stagnerende tilbagegang i medlemstallet Så selv om den afgående formand beklagede medlemstilbagegangen, viser skemaet at hans indsats har bremset afgangen. Herefter præsenterede Robin Petersen den nye Windows-version af Monradmester. Programmet vil være færdigt omkring sommeren 2003, og være gratis tilgængeligt. Næste hovedkredsmøde d

6 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side Formandens beretning for år 2002 Selv de ihærdigste landmænd kommer til kort på golde jorde. Skakkens organisationsfolk bruger store mængder af tid og energi på at pleje og fremavle medlemmer, desværre med ringe udbytte. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at hvis al denne tid og energi havde været brugt indenfor en anden idrætsgren, så ville arbejdet have givet væsentligt større udbytte. Tanken kom fordi jeg er ved at gøre resultatet af 6 års formandsarbejde op. I 1997 havde hovedkredsen 487 medlemmer, i 2002 blot 413. Men vi - du og jeg - har nu engang valgt skakken som arbejdsmark. Tallet 413 for 2002 er en bemærkelsesværdig lille lokal top i en lang dalvandring. Der er nemlig tale om en stigning på 7 medlemmer i forhold til Det skyldes stor medlemstilgang hos klubberne i Bov, Gråsten, Ribe og Vejen. Jeg er glad for at jeg fik lov til at opleve i det mindste en enkelt stigning under mit formandskab. Nu hvor jeg kigger tilbage ser jeg nogle huller: planen om lokal internet-skak på vores hjemmeside blev ikke realiseret i Altså det at syd- og sønderjyder kan spille mod lokale klubspillere via nettet. Det er jeg ked af, fordi jeg mener at der ligger en ny type medlemmer at hente her. Denne nye type er ikke klubspillere i traditionel forstand, men vil bl.a. kunne nås med -skak. Niels Falsig, Tønder, har kort berørt emnet skak i et debatoplæg på hjemmesiden. Et andet grimt hul ved tilbageblikket er tabet af skakspalten i Jydske Vestkysten. I har hjulpet godt med ved jeres protester, men det er tilsyneladende økonomi der har afgjort sagen. Jeg vil ikke udelukke, at vi med en frivillig ubetalt skribent kan få den faste spalte tilbage, og vil i øvrigt gerne rose klubberne for brugen af avisen som talerør. Vi får rigtig megen spalteplads, og det er uvurderligt. Markedsføringsmæssigt har skak enorme fordele overfor andre tankesportsdiscipliner. Hvor tit ser du fx større artikler om back gammon eller bridge? Jeg talte ovenfor om en idrætsgren. Skak er nu blevet olympisk disciplin på linie med fodbold og spydkast, og FIDE er en del af IOC, den olympiske komite. Det bør på lang sigt betyde, at det danske skaksamfund får del i tipsmidlerne, men der er et stykke vej endnu fordi de traditionelle pengefordelere og modtagere først skal fordøje denne nye kendsgerning. Holdningsbearbejdningen bør imidlertid ikke kun ske fra toppen og ned, men også nedefra og op. Sønderjydsk Skak bør derfor i 2003 undersøge, om et medlemskab af fx DGI Sønderjylland er interessant. Umiddelbart

7 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side vil jeg tro det, fordi vi herved får adgang til en stor buket af teambuildings- og lederkurser. Noget dansk skak desværre ikke selv har resurser til. A, B og C-rækkerne har i et par år kørt med betænkningstiden 1½ time til 30 træk og ½ time til resten. Forretningsudvalget (FU) foreslår på det kommende hovedkredsmøde at tidskontrollen ved træk 30 helt bortfalder, og at der spilles med 2 timer til hele partiet. Herved fjernes den evige usikkerhed og de ofte optrædende problemer og spørgsmål når urene skal skrues tilbage. Fra FU kommer også et forslag om at reducere holdstørrelsen i M-rækken til 5 mand. Det sker for at redde denne vores øverste række. Fire hold som vi har det i denne sæson er simpelthen for lidt. Endelig arbejder FU også på at lave en "4½" hovedkreds sammen med 5.Hovedkreds. Det drejer sig om sekunda-holdene i de nordlige klubber i 4.HK og de sydlige i 5.HK, der måske kan bringes sammen i en fælles gruppe for at mindske kørselsafstande. Hovedkredsen kunne i 2002 fejre sin 75 års fødselsdag. Det skete med Skaktur Syd hvor 13 klubber på skift hver afholdt 3 runder hurtigskak. Der deltog i alt 170 spillere og samlet vinder blev Hans Henrik Vognsen, Haderslev Skakklub, der deltog på 11 af de 13 aftener. Den 16.september 2002 mødtes vi i Vojens til fællesspisning og musik. Knap 70 deltog i spisningen og 58 i det efterfølgende lynmesterskab. Jimmy Andersen, Ribe Skakklub, kan nu kalde sig Sønderjydsk Mester i lynskak. Han fik 9/10. FU vil gerne takke Vagn Lauritzen, Løgumkloster, for indsatsen som turneringsleder under Skaktur Syd samt for den gode ide med kruset som præmie. Der gik over 100 af dem. Ved fødselsdagsfesten i Vojens udnævnte FU tre nye æresmedlemmer af hovedkredsen for mange års tro og kvalificeret tjeneste: Vagn Lauritzen, Løgumkloster, Kaj Elkjær Larsen, Tønder, og Ove Christensen, Bov. Jeg kunne skrive mindst en side om hver, men vil nøjes med at takke dem for at de ville være landmænd på skakkens jorde. IM Svend Erik Kramer, Bov, formåede at blive DM 2001 i K-skak, og genvandt således mesterskabet fra år Hovedkredsen ønsker tillykke. Hovedkredsens Hæderstegn gik til Kaj Elkjær Larsen, Tønder og Initiativprisen til Gråsten Skakklub. Det Sønderjydske Mesterskab 2001 blev vundet af Jesper K. Jensen, Fribonde. Arrangør Haderslev Skakklub fik samlet 48 deltagere hvortil kom skole-

8 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side skakspillere i det samtidige Sønderjydske Grand Prix afholdt af Haderslev Skoleskak. Kombinationen af voksenskak og skoleskak på denne måde er nytænkning og det er godt for skakungdommen, der får mulighed for at se bredden af skaksamfundet. Haderslev havde fint greb om arrangementet, og lavede også en særdeles grundig og interessant bulletin. Jeg synes i øvrigt at den forgangne sæson hæver sig op over det sædvanlige. Det er ikke kun aktivitetslysten, der har været høj, også kvaliteten på arrangementerne er blevet bedre. Således Ribe Weekend EMT, der har udviklet sig til den stærkeste EMT her i kredsen. Mesterklassens gennemsnitsrating vokser år for år, og tankerne om en IM-gruppe spøger hos arrangørerne. Med deltagere fra 22 klubber nåede turneringen i 2002 vidt omkring. Turneringen afvikles i mine øjne efter følgende omskrevne bon mot: "For arrangøren er en skakturnering ikke afsluttet før deltageren igen har tilmeldt sig." Gode spilleforhold får folk til at komme igen. Og hovedkredsformanden tager det i øvrigt ikke ilde op at han blev henvist til en forsmædelig sidsteplads i M-klasse 2. Videre: Gråsten Skakklub præsenterede i august - med god fornemmelse for det storslåede i at have en stormester engageret - simultan mod Curt Hansen. Godt arrangement, hvor jeg bl.a. husker at en af deltagerne ikke kunne notere. I stedet tog han med digitalkameraet et billede af stillingen hver gang der var blevet flyttet. Herligt opfinderisk! Derudover har der været følgende åbne turneringer: Slotsturneringen, Tønder Byturnering, Flensborg Byturnering, Skak på Grænsen, Pokalturneringen samt Vojens Julehurtigturnering, Trekantsturneringen, Vesteregnens hurtigmesterskab og Brørup Lurturnering. Jeg har i de forløbne år lagt en del materiale fra hele kredsen ind på Landsarkivet i Aabenraa under arkivmappen "Sønderjydsk Skak". En sådan arkivmappe har ikke tidligere eksisteret. Materialet er ikke sorteret, men vil give kommende skakhistorikere et godt billede af skaklivet omkring årtusindskiftet. Men man kan allerede nu få adgang til materialet, der selvfølgelig ikke er klausuleret. I ønskes gode træk for det kommende år. Aabenraa d.31.december Frank Petersen

9 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side Dansk Skak Unions Initiativpræmie 2003 Sønderjydsk Skak 4.Hovedkreds Dansk Skakklub Oversø Frørup Der er stadig liv i klubben, der spillede radio-simultanskak mod Kasparov og fik remis! Efter nogle svære år har I atter fået gang i hjulene, og vi ser jer regelmæssigt vise klubbens fane rundt i kredsen. I sommers fejrede I storstilet jeres 20 års fødselsdag. At I i farten glemte at invitere hovedkredsformanden betyder mindre. Han glæder sig med jer - blandt andet over udsigten til en fortsættelse af jeres traditionsrige Hurtigskak-Forårsturnering, som mange spillere kombinerer med et besøg i grænsebutikkerne. Selvom skakken er grænseløs, er der alligevel små kulturforskelle som gør, at I sætter kolorit på det sønderjydske skakliv. Aabenraa d.09.februar 2003 Hovedkredsformanden Frank Petersen

10 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side Dansk Skak Unions Hæderstegn 2003 Sønderjydsk Skak 4.Hovedkreds Frede A. Andersen, Vojens Skakklub Dine skakpolitiske meningers mod er dit største aktiv, og dem værdsætter vi. Oveni kommer dit flerårige arbejde som sekretær for hovedkredsen, samt din altid flittige og interesserede hjælpsomme hånd, når der skal arrangeres stævner. Du har været og er fortsat en af foregangsmændene i inddragelsen af den nye teknik i skakkens tjeneste. På din hjemmebane - Vojens Skakklub - gør du sammen med din bestyrelse et ihærdigt arbejde for at holde klubben oven vande. I har det rigtig svært, men afholder trodsigt og forudsigeligt som et schweizisk urværk "Vojens Julehurtigturnering" år efter år. Det vil vi gerne have at I bliver ved med. Aabenraa d.09.februar 2003 Hovekredsformanden Frank Petersen

11 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side På hovedkredsmødet fremlagde Frank en række punkter, som han synes det ville være godt at arbejde med i fremtiden det var under overskriften: Formanden på vej ud af døren Fischer-Random skak skal afprøves! I bør gøre mere ud af turneringstavlerne Vamdrup, Hejls, Lunderskov, Dansk Skakklub Flensborg, Oversø Frørup bør lave en åben turnering i det mindste hvert andet år Vi skal have fotos i "Nyt fra Sønderjydsk Skak" Vi skal have fotos under "Nyheder" på Vi skal have en frivillig skribent til Jydske Vestkystens skakspalte Forslag til kontingent skal stilles skriftligt før vores generalforsamling Tilbyd foredrag i den lokale AOF: "Skak i 10 lektioner" eller "Skakkens kulturhistorie" I skal skrive flere nyheder ind på hjemmesiden samt give Helge lidt mere stof Vi skal have en PR-mand her i kredsen Vi skal have et elektronisk skakbræt Vedlæg det nye farverige "Skakbladet" når I ansøger om støtte eller skal fange medlemmer

12 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side Kassereren går af Jeg kom til Rødekro i april Om efteråret blev jeg anmodet om at komme ned i skakklubben af mine kollegaer. I 1963 skulle 4. HK have en ny kasserer, jeg blev foreslået af den tidligere kasserer Holger Christensen, Haderslev, og blev valgt. Jeg var end ikke klar over hvad jeg gik ind til. Men det har siden vist sig, at være et spændende og inspirerende job. Vi startede med 202 medlemmer, og opgaven var at få endnu flere til at spille skak. Udviklingen gik på dette tidspunkt meget stærkt, og i løbet af ca 10 år havde vi fordoblet medlemstallet. 1971: Kritikkens formandsmøde, hvor jeg kom i centrum, idet jeg adskillige gange havde påtalt formandens evne til at bruge penge, uden kassererens underretning. Ved valg af formand, ville man genvælge L Laursen, men jeg meddelte, at såfremt man genvalgte formanden, skulle man finde en ny kasserer. Formanden blev ikke valgt. I 1980érne kom der et stort boom, idet der blev startet skoleskak. Som viste sig som et aktiv for klubberne. Vi var på et tidspunkt kommetop på 821 medlemmer, det største nogensinde. Men siden har det været ned ad bakke. Vi var i 2001 på et tidspunkt nede på 386 medlemmer. Så tager Gråsten initiativ til et fremstød, som giver positiv resultat. Det samme gør Bov, ikke at forglemme Ribe som altid har haft godt fat i de unge. Disse 3 klubber er medvirkende til at vi i februar 2003 igen er kommet oppå 420 medlemmer. Jeg har i de 40 år haft 7 formænd: K E Larsen, L Laursen, E Vognsen, O Mathiesen, V Lauritzen, S E Kramer samt F Petersen, samt alle de øvrige FU-medlemmer, som alle ved Deres måde, har været med til at gøre arbejdet interessant og spændende. Jeg har nok ikke altid været let at danse med?? Og så må vi ikke glemme, at 4. Hk har været med til at præge DSU i de 40 år. Vi har altid deltaget aktivt for skakken. At overlevere en kassebeholdning på kr til fremtidige skakaktiviteter kan kun glæde mig. Det er både med sorg og glæde jeg forlader posten efter 40 meget spændende år. Jeg retter hermed en meget stor tak til ALLE som har vist mig tilliden i de 40 år. /Ove Christensen

13 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side En ny formands synspunkter og visioner. Hansjørgen Clausen Vi er i dag 18 klubber i 4. hovedkreds med i alt 420 spillere gamle som unge. Det tal vil jeg gerne som formand få op på ca. 520 spillere. Det vil efter min opfattelse kræve at klubberne i både nord, syd, vest og øst gør en frivillig indsats. Efter min mening er der nok ca personer, som i Syd- og Sønderjylland kan spille skak. De sidder og spiller i fritidshjem, i ungdomsklubber, på ungdomsskoler eller andre steder. De spiller mod en computer eller deres venner. De skal bare opsøges af klubberne, som kan gøre opmærksomme på sig selv ved at lave nogle pressemeddelelser til den lokale avis med stillinger og resultater fra hold-, klub- og byturneringen. En anden måde er at man udnævner en juniorleder i hver klub. Han tager kontakt med skoler, ungdomsklubber og de lokale skoleskakklubber og arrangerer noget for de unge, f.eks. en skakturnering, en aften i den lokale skakklub, en GrandPrix aften eller en lynturnering. Det får de unge til at opdage at der er en skakklub i området, samt hvor og hvornår den har klubaften. Det jeg går og har i tankerne er, at sønderjydsk skak, 4 HK muligvis skulle arrangere et junior grandprixstævne for ungdommen i skakklubberne og i skoleskakklubberne, som i øjeblikket tæller 11 skoleskakklubber med ca. 100 skakspillere i Sønderjyllands Amt. Noget af det andet jeg vil prøve at arbejde med er at få det sønderjydske mesterskab i skak til at blive lidt mere attraktivt at stille op i for alle spillere uanset styrke. Det skal gøres mere up to date, så vi kan få flere spillere med måske op til 100 spillere. Det var nogle af de tanker jeg går og pusler med. Jeg vil gøre mit bedste for at få dem ført ud i livet og vil ønske alle skakspillere et fortsat godt år. Venlig hilsen Formand for sønderjydsk skak Hansjørgen Clausen.

14 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side Ove Christensen fik Sydbanks Idrætslederpris. Vores nyligt afgåede hovedkredskasserer fik en velfortjent pris. I begrundelsen i avisen står der under overskriften Springeren bl.a.: I mange år har Ove Christensen været med til at indstille ledere og idrætsudøvere til priser og hæder. Ove har ud over sit arbejde i DSB og sit job, som hovedkredskasserer været formand for Bov Cycle Club i ni år og ydet en stor arbejdsindsats i Bov Samarbejdsudvalg. De seneste år har Ove taget mere del i bestyrelsesarbejdet i Bov Skakklub og arrangementet af turneringer. Ove har altid brugt meget mere tid på at arrangere skak end selv spille. I øjeblikket går han især op i den gruppe på 15 unge spillere mellem 8 og 13 år, som Bov skakklub har fået til klubben. Det er lykkedes ham at fastholde drengenes interesse og dermed sejre over computerspil, gameboy og mobiltelefoner. Han er sikker på at knægtene rykker forbi os gamle i styrke om nogle få år.

15 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side Presseomtale i JydskeVestkysten 29/ På det meste af en side i avisen kunne man læse om Egon Laugesens 12. bymesterskab. Det er journalisten Martin Franciere, som skriver om Egon og skak. Under interviewet spiller de et parti skak, som også er med i avisen. De kommer ind på sammenhængen mellem skak og matematik, og Egon udtaler: Det er den skønne sammenhæng af matematik og kunstværk der fremmer den taktiske og strategiske planlægning, der fascinerer mig. På et tidspunkt spørger journalisten forsigtigt om han har lavet nogen fejl, og svaret kommer: Jo det... du har ikke lavet nogen fatal fejl endnu. Artiklen kommer naturligvis også ind på Egons politiske karriere, inden den sluttes af med at skrive hvor og hvornår man spiller i Tønder Skakklub, hvornår der er skoleskak og formandens nummer.

16

17

18

19

20 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side Holdturneringen. I 3. division gruppe 3 blev det de i sidste nummer ventede hold, som kæmpede om oprykningen. Det blev en gyser. Alle 3 hold sluttede inden for ½ point og 1 matchpoint afgjorde oprykningen. Desværre for Haderslev, var det dem der manglede det ½ point. I bunden kæmpede Tønder og Aabenraa for at undgå nedrykning. Tønder havde inden sidste runde næsten sikret sig, men derfor er det ikke særlig smart, kun at stille med 7 mand i sidste runde og tabe 7-1 til oprykkerne fra Sydøstfyn, men det var nok til endnu et år i rækken. Aabenraa skulle vinde for at sikre sig en plads i rækken, så derfor var det måske endnu mindre smart af dem kun at stille med 7 mand, og få et nederlag på 1½-6½ og rykke ned. 1. Sydøstfyn 38 (12) 2. Frem 38 (11) 3. Haderslev 37½ 4. Nyborg 26½ 5. Tønder 22½ 6. Søndersø 22½ 7. Aabenraa Læseforeningen 2 19 I 3. division gruppe 4 kæmpede Ribe alene. De nåede efter katastrofestarten ikke at redde sig, trods flere gode resultater. De sluttede nr. 7 med 23 point. Resultaterne giver 2 nedrykkere til vores hovedkreds. I mesterrækken var der kun 4 hold, og den udsatte kamp mellem Alssund og Ribe 2 skulle afgøre oprykningen. Alssund vandt 4½-3½ og troede de var rykket op, men Ribe har protesteret mod resultatet. Vinder Ribe protesten rykker de op. Resultatet foreligger desværre først efter dette blads deadline. Sagen er at Bo Rossen har spillet 10 kampe for Alssund i år. Ribe mener, at han kun må spille 9 kampe, fordi 4 hold dobbeltrundet er teknisk det samme som en 7 holdspulje (6 kampe). Alssund mener, at der i undtagelserne for, hvornår en spiller ikke må spille 10 kampe, ikke er nævnt at 4 hold spiller 2 kampe mod hinanden, så derfor må han spille 10 kampe. Hvis han ikke må spille 10 kampe, så er det det hold, hvor han er reserve på, som skal straffes. Moral kontra ret. Hvem der har ret skal afgøres af Turneringskommiteen. Kurt Petersen har som medlem af Ribe, erklæret sig inhabil. Da Broder Petersen er medlem af Alssund, er der kun 2 til at afgøre det. Kaj E. Larsen og Kai Bjørnskov. Hvis Ribe, som antydet af en Alssundspiller på hovedkredsens hjemmeside, inden kampen vidste, at de ville protestere, hvis Bo Rossen spillede, så havde det været pænt af dem at fortælle det, så dysten kunne have fået en skaklig afgørelse. Jeg synes det er moralsk forkert, hvis Ribe har lurepasset på den måde, men Ribe har naturligvis ret til det. Men når vi nu taler om moral, så er Alssunds også lidt anløben. Bo Rossen er ikke bare en flink spiller, der er kom-

21 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side met til at stille sig til rådighed for tit. Der er sket en bevidst styrkelse af Alssund 2. I over halvdelen af Alssund 2 s kampe i B-rækken, har over halvdelen af holdet været spillere fra mesterrækkeholdet. Det er lovligt, men de andre b-række hold siger nok: Ikke så underligt at Alssund rykkede op, vi spillede jo mod et halvt mesterrækkehold! Slutstillingen inden protesten: 1. Alssund Ribe 2 26½ 3. Flensborg Haderslev 2 20½ I A-rækken blev Bov forstærket i løbet af sæsonen, og det betød en sikker sejr i rækken. Bov sluttede lige så langt foran nr. 2, som nr. 3 sluttede foran nummer 8. Efter at M-rækken er skåret ned til 5 mandshold, ligner Bov et godt bud på en placering i toppen. Slutstillingen i A-rækken: 1. Bov 25½ 2. Aabenraa 2 20½ 3. Vojens 18½ 4. Fribonde 17½ 5. Augustenborg 15½ 6. Vamdrup 15½ 7. Tønder 2 13½ 8. Lunderskov 13½ B-rækken blev først afgjort, da Alssund 2 vandt en udsat kamp 5-0 over Bov 2. Det var lige nok til at komme forbi Gråsten. I enkeltmandsturneringer spilles ingen partier efter sidste runde hvorfor så i holdskak? Alssund kendte kravet inden opgøret, og selv om Bov var rækkens absolutte bundhold, så havde de ikke tabt 0-5 endnu. De 4 hold lå i toppen indenfor 2½ point. Slutstillingen i B-rækken. 1. Alssund 2 16½ 2. Gråsten Ribe Løgumkloster Ribe 4 9½ 6. Bov 2 4 I C-rækken havde Gråsten 2 vundet 5-0 to gange. Det havde givet dem et forspring på ½ point foran Oversø-Frørup, inden sidste rundes topopgør mellem de 2 hold. Oversø-Frørup ville vinde rækken med en sejr, men Gråsten vandt 3½-1½ og vandt rækken klart. Slutstillingen i C-rækken: 1. Gråsten Oversø-Frørup 19½ 3. Ribe 5 17½ 4. Tønder Vejen Aabenraa 3 11½ 7. Oversø-Frørup 2 7½ Uffes lidt ældre elever fra Frøslevlejren vandt d-rækken suverænt. Slutstillingen i D-rækken: 1. Frøslevlejren Ribe Gråsten 3 37½ 4. Bov 3 36½ 5. Tønder junior 34½ 6. Vejen Østerlundskolen 25½ 8. Bov 4 10

22

23

24

25

26 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 30 Side Godtfred historier. Broder Petersen skriver her et par sande historier om vores skakspillende veteran Godtfred. Broder har selv oplevet begge historier her i det synnejydske. De spillere, som var med til jubilæumsfesten kunne høre Broder fortælle dem live, men jeg synes de er så gode, at de også skal med her. Jeg vil gerne opfordre alle andre til at sende historier og anekdoter om skakken i vores landsdel. Historie 1: For en del år siden, da Ribe Skakklub arrangerede en weekendturnering, ankom Godtfred om lørdagen i sin cabriolet -bil (Det eneste der var åbent var, at han på turen til Ribe havde fået smadret forruden). Jeg sagde så til Godtfred, at jeg kendte et nummer på et firma, der skiftede bilruder i hele landet uanset tid og sted. Hertil sagde Godtfred: Nej dem ska æ it ha ringet te, få æ hæ en bil a sam mærk og årgang dæ hjem mæ en hel forrue, så den skivde æ nå æ komme hjem. Da turneringen var færdig om søndagen køe Sloth hjem i sin cabriolet i øsende regnvejr. Historie 2: En søndag (i erne) var der ringridning i Tinglev og Tinglev skakklub havde sat et stor skakbræt på ringridderpladsen til fri afbenyttelse. Blandt de, der spillede var Vagn Wraae (tidligere medlem af Tinglev Skakklub) og Godtfred. Før de startede kampen havde de en lille snak midt på brættet og gik så i gang med spillet. I den hektiske kamp var Godtfred så uheldig, at han tabte sit gebis netop på det felt, hvor Vagn skulle til at plante sin springer med det resultat, at gebisset blev smadret og tænderne fløj til alle sidet, hvorefter Godtfred skreg: Oh mit gebis, mit gebis!! Tilskuerne omkring brættet blev meget forargede på Vagn, de syntes det var uforskammet, at smadre mandens gebis. Pointen i dette erfølgende: Det Godtfred tabte var et gammelt gebis, som han under kampens hede vippede ud af lommen, hvorefter Vagn så smadrede det det var den aftale, de havde indgået midt på brættet før kampen begyndte.

27

28

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent.

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent. Generalforsamling i Sønderjysk Skak. (4. HK) 2005 Mødet holdes i Rødekro Lørdag den 12 februar kl 13.00 12 klubber er mødt. Der er 19 deltagere heraf 5 FU medlemmer Dagsorden: 1.Valg af dirigent 2.Formandens

Læs mere

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 34- August 2004 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser Side 3 Sæsonstart Side 4 FU-møde Side 5 Ny webmaster Side 6 Holdskak Side 7 Holdskak debat Side 8 Pokal 2004 Side 9 Mestre

Læs mere

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds erj k Side 1 af 5 Gabøl d.13.2.2000 SKAK 4. hovedkreds FU Hovedkredsmødereferat 12.2.2000 Mødested: Unionsbanken Flensborg Deltagere: Bov Skakklub.- Niels Tygesen Pedersen, Ottomar Kielgast. Dansk Skakklub

Læs mere

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak Nummer 37- august 2005 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 11 Side 11 Side 12 Vigtige adresser Ny sæson Fin hjemmeside, men Holdturnering Flensborg

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak Pkt 1 Valg af dirigent. Her vælges Helge Andersen. Formandsmødet i Sønderjydsk Skak 14.02.04 Pkt 2 Skreven beretning i Sønderjydsk skak nummer 32 December 2003 Vi ser lige et øjeblik på holdturneringen.

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

1 af 5 Gabøl d

1 af 5 Gabøl d 1 af 5 Gabøl d.14.2.99 Hovedkredsmødereferat 13.2.99 Mødested: Holbøl Landbohjem Holbøl Deltagere: Alssund, Augustenborg, Bov, Brørup, Dansk Skakklub Flensborg, Fribonde Flensborg, Lunderskov, Løgumkloster,

Læs mere

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro Generalforsamlingsreferatreferat 25.2.2006 Mødested: Røde Kro, Rødekro Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Flensborg.- Fravær uden Afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. - Fravær

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Skakklubben af 1927 Ringsted

Skakklubben af 1927 Ringsted Skakklubben af 1927 Ringsted Introduktionsfolder 2004 / 05 Hold din hjerne i form - i SKAKklubben! www.sk1927ringsted.dk SKAK holder dig i form! Måske hører du til dem, der løber eller cykler lange ture,

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2014 Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens Generalforsamlingsreferater 23.2.2008 Mødested: Hotel Pauli, Vojens Deltagere: Bov Skakklub.- fravær med afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær uden afbud Gråsten

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Generalforsamlingsreferat 27.2.2010 Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær med afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2015 Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Se FU Haderslev Skakklub.-

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere:

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Generalforsamlingsreferat 23.2.2013 Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Drøftelse og godkendelse af Formandens beretning 4. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 5. Drøftelse og godkendelse

Læs mere

Referat af FU-møde i Ullerslev.

Referat af FU-møde i Ullerslev. Referat af FU-møde i Ullerslev. Dato: 24/01 2007 Kl. 19:00 Til stede: Erik G. Andresen, Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Observatør: Benny Brinch Dagsorden:

Læs mere

Nummer 45- februar 2008 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 45- februar 2008 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 45- februar 2008 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser. Side 3 Ekstraordinær generalforsamling. Side 3 Generalforsamling. Side 4 Formandens beretning. Side 8 Medlemskampagne. Side

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2005-2006 (8hk) ikke er tilmeldt holdturneringen for en anden klub uanset hovedkreds.

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2005-2006 (8hk) ikke er tilmeldt holdturneringen for en anden klub uanset hovedkreds. Reglement Indledning n1.nalle rækker inddeles med 8 hold i hver. B/C-rækker dog efter tilmelding. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække, 2 A-rækker, 2 B-rækker og C-rækker efter tilmelding. Tilmelding af

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset.

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Generalforsamlingsreferat 26.2.2011 Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Sjælsø skakklub 9. april 2018

Referat af generalforsamling i Sjælsø skakklub 9. april 2018 Referat af generalforsamling i Sjælsø skakklub 9. april 2018 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 9/4-2018 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 14 fremmødte medlemmer. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19)

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer 5. REGLEMENT FOR DSU S HOLDTURNERINGER 5-2 5.1 Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-2 5.2 Instruks for kampledere i Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-12 5.3 Reglement for Dansk

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til aktivitetskalenderen, vi har lagt 2 tematurneringer ind i programmet, 2

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds.

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Bestyrelsen består af: Martin Stampe Noer (MSN), Formand Per Rasmussen (PR), Holdturneringleder & Website. Verner Christensen (VC), Kasserer. Niels Kløve (NK),

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Divisionsturneringen 2003-2004

Divisionsturneringen 2003-2004 Divisionsturneringen: Finn Larsen Vinkelstræde 30 8900 Randers tlf. 86 43 46 47 email: divisionsturnering@skak.dk Randers, d. 6.4.2003 Til hovedbestyrelsemødet d. 18. april 2003 Divisionsturneringen 2003-2004

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den 17-03-2018 kl. 12-16 i Vejen Følgende klubber var repræsenteret: Bov Skakklub Esbjerg Skakforening Fredericia Skakforening Grindsted Skakklub Gråsten

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af Delegeretmøde 19. april 2002

Referat af Delegeretmøde 19. april 2002 Referat af Delegeretmøde 19. april 2002 Bestyrelsen består af: Formand: Torben Teimer Olsen (TTO) Kasserer: Verner Christensen (VC) Sekretær: Kasper W. Damm (KWD) Kartoteksfører: Niels Kløve (NK) Turneringsleder:

Læs mere

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere.

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere. 8. november 2009 Dansk Skak Union sskakudvalget Referat af sudvalgets møde 3. okt. 2009 Mødet afholdt på Tjele Efterskole ifm. Juniorhold DM 2009 Referent: Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2009-2010 (8hk) Indledning. Holdenes størrelse

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2009-2010 (8hk) Indledning. Holdenes størrelse Reglement Indledning 1. Rækkerne opdeles med en mesterrække med 8 hold, en A-række med 7 hold, en B-række med 7 hold, en C- række med 4 hold og en D-række med 4 hold (4-mands hold). Tilmelding af hold

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Se referatet side 6 Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 28.april 2015 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nummer 49- Februar 2009 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamling. Formandens beretning.

Nummer 49- Februar 2009 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamling. Formandens beretning. Nummer 49- Februar 2009 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 3 Side 5 Side 6 Side 7 Side 10 Side 11 Side 12 Side 16 Side 16 Vigtige adresser. Generalforsamling. Formandens beretning. Regnskab.

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Holdturneringen 4. og 5. HK

Holdturneringen 4. og 5. HK Holdturneringen 4. og 5. HK Program for sæson 2010-2011 Indholdsfortegnelse Fra turneringslederen side 4 Turneringsreglement side 5 Klubfortegnelse side 9 Rundeskemaer side 22 Styrkelisten side 27 1 Forretningsudvalg

Læs mere

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv På Kildebjergskolen mødtes Slagelse og ber tirsdag aften til en duel på 8 kampe i første runde af A2 rækken. Kampen bølgende frem og tilbage, hvor formanden lagde ud med en remis efter en dragevariant

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

S K A K N Y T TØNDER SKAKKLUB MEDLEMSBLAD FOR. Nr. 145 oktober 2013 36. årg.

S K A K N Y T TØNDER SKAKKLUB MEDLEMSBLAD FOR. Nr. 145 oktober 2013 36. årg. S K A K N Y T MEDLEMSBLAD FOR TØNDER SKAKKLUB Nr. 145 oktober 2013 36. årg. S K A K N Y T Redaktionen: Søren Rødgaard Henriksen Niels Falsig Tlf : 2273 0489 Mail.: skak@sbrh.dk Tlf.: 5346 7225 Mail.: falsigniels@hotmail.com

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer 5. REGLEMENT FOR DSU S HOLDTURNERINGER 5-2 5.1 Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-2 5.2 Instruks for kampledere i Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-9 5.3 Reglement for Dansk

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog Palle Jæger som dirigent.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog Palle Jæger som dirigent. Jyllinge, 13.6.2011 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 31. maj 2011, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 26.april 2016 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement 1 Turneringsledelse A) Turneringsleder. Hovedkredsens bestyrelse udpeger en turneringsleder (TL), der har ansvaret for, at turneringen gennemføres i overensstemmelse

Læs mere

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler!

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Det har været småt med holdskakopdateringer på det seneste, bl.a. pga. sygdom, men nu starter vi op igen, og hvilken bedre dag end denne? Helt sensationelt spillede

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Referat af FU-møde i Hjallese. Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Afbud: Hans Milter Pedersen Dagsorden: 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg,

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, D.S.U. 9. Hovedkreds. Referat af Generalforsamling den 31. marts 2004 i Aulum. Tilstedeværende klubber: Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, Vorgod

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2011

Nyhedsbrev oktober 2011 Nyhedsbrev oktober 2011 Kære alle! Efteråret har meldt sin ankomst med blæst, regn og billetopslip. I den anledning synes vi i Chess House bestyrelse, at det er på tide med et nyhedsbrev. Vi skal denne

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes: Referat af generalforsamlingen i 9. Hovedkreds onsdag den 16. marts 2005 i Aktivitetscentret, Danmarksgade 13 A, Holstebro Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 25.2.2012 Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC)

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere