Inspirationsmappe til osteforretninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspirationsmappe til osteforretninger"

Transkript

1 Inspirationsmappe til osteforretninger

2 Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed, at købelysten stiger, når man træder ind i et indbydende butiksmiljø, hvor varerne er præsenteres præsenteret flot, og og der hersker en hyggelig atmosfære. Præsenterer din forretning sig optimalt på den optimale i mødet måde i med mødet kunden? med kunden? Dæncker Køleinventar køl og frys en ApS gros har har specialiseret sig sig import kølemøbler; af kølemøbler; dvs. dvs. ekspeditionskølediske, kølereoler, køle- i reoler, modulrum modulrum til køl eller til køl frys eller og frys meget og meget andet til andet priser, - til der priser, til der at betale. er til at Vi betale. sælger Vi gennem sælger gennem lokale autoriserede autoriserede kølefirmaer, kølefirmaer, som yder den som tekniske yder den support tekniske før, lokale under support og før, efter under købet. og Kontakt efter købet. os, hvis Kontakt du har os, brug hvis for du inspiration har brug for til inspiration valg af kølemøbler til valg af til kølemøbler din forretning. til din Vi udarbejder forretning. gerne Vi udarbejder en plantegning gerne af en diskarrangemen- plantegning af diskarrangementet, fremsender brochurer fremsender og billedmateriale, brochurer og billedmateriale, henviser samt henviser til din nærmeste til din nærmeste forhandler. forhandler. Dæncker Køleinventar ApS samt Vestre Havnevej Bogense Tlf.: Køl og frys en gros Tværgade Fax: 264, Bogense 24 Tlf.: , fax: info@daencker.dk info@daencker.dk

3 Ostetemplet Espergærde Centret Da Ostehandler Henrik Vilholm skulle have nye kølemøbler til sin butik Ostetemplet lå det ham på sinde at få en strømlinet, rengøringsvenlig og effektiv løsning. De valgte Prestige diske har et elegant design med runde hjørner og er meget rengøringsvenlige. Diskene har tophængt hærdet glas, som kan vippes op og rengøres. Bundpladerne i diskene kan tages op og diskene kan spules rene. Prestige diskenes moduler kan sammensættes på mange måder således at de matcher butikslokale og varesortiment bedst muligt. Hos Ostetemplet har man valgt at sammensætte diskene, så de elegant slanger sig gennem lokalet. Diskenes sektioner kan adskilles af glasskillevægge, så de forskellige fødevarer ost, pølse, kød og fisk er forsvarligt adskilt. Bag på disken er der rummelige kølemagasiner. RALfarverne på diskenes sokler og dekorplader er tilpasset kundens ønsker og valgt så de passer ind i butikkens øvrige farver. Farven på hylder og bagbeklædning på kølereolen er valgt med omtanke. Den sorte farve fremhæver varerne! Montagen af kølemøblerne er foretaget af det lokale autoriserede kølefirma, som ostehandleren i forvejen havde et godt samarbejde med. Henrik Vilholm er meget tilfreds med sine nye kølemøbler. Faktisk oversteg det færdige resultat hans forventninger. Nu glæder ostehandleren sig til at tage fat på næste etape som går på udskiftning af resten af butikkens inventar, så det kommer til at passe til det nye gulv og diskene. Produktinformation: Prestige diskene og kølereolen Hiper Castelo er produceret hos det portugisiske firma Jordäo. Yderligere informationer:

4 Ostebodegaen Da Rødovre Centrum skulle renoveres, fik også Ostebodegaen et facelift i form af nyt inventar fra ende til anden. Butikkens kølediske, kølereoler og køleskab er specialkonstrueret til at køre på Rødovre Centrums centralkøleanlæg på det miljøvenlige kølemiddel R744- Co2. I kølediskene har indehaver Christian Kolind Poulsen valgt at præsentere et eksklusivt udvalg af pikante specialiteter, i stedet for et kæmpe udbud af varer. Det bevirker at den enkelte delikatesse kommer mere til sin ret. Der er ekstra lager lige ved hånden i de rummelige kølemagasiner bag på diskene. Det er en yderst nyttig detalje. Der er endvidere supplerende opbevaringsplads, eksempelvis til hele oste, i køleskabet med glasdøre, som står bag disken. Butikken fremstår visuelt som en harmonisk helhedsløsning, idet et inventarfirma har designet resten af butikken og beklædt kølediskene med træ, der matcher det øvrige inventar. Inventarfirmaet har også forestået udarbejdelsen af udstillingspodier til varer samt integrerede podier til kasseapparat og vægt. Montagen af kølemøblerne er foretaget af det lokale autoriserede kølefirma. Produktinformation: Alle kølemøblerne i butikken er produceret af den portugisiske producent Jordao. Diskene er af typen Lider og kølereolerne hedder Mural Hiper Castelo. Køleskabet er et dobbeltskab med glasdøre. Yderligere informationer:

5 Hyggeligt og indbydende ser det ud allerede udefra når man besøger Øens Ostehus i Kalundborg Ost kan nydes sammen med mange andre madvarer. Her ses en appetitlig udstilling med samhørige produkter. En pæn og velholdt vinduesudsmykning lokker kunder til. Da indehaver Lissi Olsens eksisterende køledisk trængte til udskiftning og hun var på udkig efter en ny faldt valget på en Lider køledisk fra den portugisiske producent Jordão. Det faktum, at disken har kølede magasiner på bagsiden samt mange dekorationsmuligheder var nogle af de egenskaber, der fik Lissi Olsen til at træffe sit valg. Indehaver Lissi Olsen forstår at bygge et miljø op, så det er umuligt at modstå fristelsen. Savsmuldet på gulvet underbygger den hyggelige stemning i den velassorterede osteforretning. Man kan levende forestille sig musene sige: Farvel og på gensyn Smagsprøver skal der til. For at finde frem til den helt rigtige ost tilbyder Lissi Olsen altid kunden en smagsprøve før købet. Og Lissi kender kundernes vaner og smag, derfor vender stamkunderne tilbage igen og igen. På bagsiden rummer Lider disken kølede magasiner. Lissi Olsen benytter disse til hele oste og slipper på den måde for at skulle afbryde sit arbejde med jævnlige ture i lagerkælderen Produktinformation: Lider disk Lider disken fås i utallige varianter: Mange længder, der kan sammenbygges. Med indbygget eller separat kompressor. Lige eller buet glas. Lakerede eller rustfri udførelser osv. Yderligere informationer: Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

6 Lilian Hansen, Osteboden, Nyborg har gjort meget ud af at finde egnet inventar, da hun skulle modernisere sin butik. Kravet var først og fremmest at varerne skulle præsenteres optimalt og opbevares forsvarligt. Dernæst skulle diskene passe til forretningen, så den gamle stil ikke blev ødelagt. Endelig skulle almindelige mennesker kunne nå varerne i diskene uden at ligge på maven. De fleste kølediske, der findes på det danske marked er meget dybe. Det skyldes, at målgruppen er supermarkeder, hvor alt skal være så stort som muligt. Lilian Hansen fandt frem til diske fra firmaet Jordão i Portugal, der importeres af et fynsk firma. På de sydlige himmelstrøg er der stadig mange små specialforretninger. Og det er en helt anden kultur. Den personlige betjening er i højsædet. Derfor er inventarer også designet til denne målgruppe. Diskene har buet glas. I kølemontren er der en glasoverhylde uden køl til udstilling af varer, der ikke skal køles. Under hylden er der et lysarmatur. Der er trappeindsatse for god eksponering af varerne. Under diskene er der kølede underskabe. Diskarrangementet er bygget i vinkel ved hjælp af 2 lige stykker og et 90 graders hjørne. Diskene er i rustfrit stål, og fronten er beklædt med lysegrøn keramik belyst med indirekte belysning. De tre sektioner er styret uafhængigt af hinanden temperaturmæssigt, så forskellige varegrupper kan have deres egen temperatur. Dette har Lilian Hansen udnyttet til at lave en sektion på 65 cm. med skimmeloste. Info:

7 Producenten en ny kølereol, der skulle kunne rumme meget, men skulle fylde så lidt som muligt. Sammen fandt de løsningen; en kølereol fra den portugisiske producent Jordão Mural Fundador Slim. Producenten er navnet på denne velassorterede osteforretning beliggende i Nørregade, i hjertet af Odense. Producenten har haft til huse i bygningen i årtier og har gennem årene opnået anerkendelse hos en bred kundeskare. Der er god plads til de mange oste-delikatesser. Mural Fundandor Slim er en rummelig kølereol med et kompakt design. Der er endvidere en god belysning i reolen. Såvel hjørnestolper som baldakin er udstyret med lys. Dygtigt købmandskab samt kreativitet i sortimentsudvikling og butiksindretning, er vigtige egenskaber for at få kunder i butikken. Mural Fundador Slim er her valgt i rustfri udførelse. Produktinformation: Mural Fundador Slim En elegant kølereol med et ekstra smalt design og med mange anvendelsesmuligheder. Ideel til specialforretninger, super- Et bugnende varesortiment er med til at sikre en hyggelig atmosfære i markeder m.v., specialforretningen. Med begrænset plads til rådighed stiller det dog Hylderne i Mural Fundador Slim melighed. Fås i længderne: 87, 127 hvor der stilles krav om høj rum- krav til en kreativ indretning og en rager ikke længere ud end de øvrige hylder i butikken, det skaber parat kompressor. Fås i to forskel- og 187 cm, med indbygget el. se- effektiv udnyttelse af kølearealet. Butikken allierede sig med et lokalt, erfarent kølefirma, da de stod faktum udgjorde et stort plus, da en harmonisk indretning. Dette lige temperaturområder. Yderligere informationer: overfor anskaffelsen af købsbeslutningen skulle træffes. Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

8 HOLTE OSTE LAGER På baggrund af butikkens navn Holte Oste Lager kan man let regne ud, at her kan købes oste. Det er dog ikke alene alverdens oste, der kan fås i den flotte forretning. Også pølser og andre kulinariske specialiteter er at finde på hylderne. Det er som at træde ind i en velassorteret delikatesseforretning i ostenes hovedstad; Paris. Spændende flasker og krukker, hele oste samt pølser i snor pryder hylder og vægge, og gør det svært at modstå fristelsen. Sjældent har jeg set så mange spændende varer stuvet sammen i én butik. Hver en kvadratcentimeter er udnyttet på fantasifuld vis. Det var da også bl.a. pga. den effektive pladsudnyttelse, at valget faldt på Mural Hiper Castelo, da indehaveren af Holte Oste Lager skulle vælge kølereol. Kølereolen ses på billedet til højre. Mural Hiper Castelo, der er fra den portugisiske producent Jordão, hjælper dig til et velordnet varespejl. Mural Hiper Castelo kan bl.a. bestilles med lys i baldakin og hyldebelysning. Natrullegardin kan vælges som tilbehør med det formål at begrænse strømforbruget efter lukketid. Udover en ny kølereol var Holte Ostelager også på udkig efter en eller flere impulskølere. Løsningen blev to stk. Universal, der ligesom Mural Hiper Castelo er fra den portugisiske producent Jordão. I dette tilfælde er Universal placeret på en sokkel og derfor valgt uden understel. Diskene ses her med selvbetjeningsglas. Fås også i to andre modeller med buet eller lige glas. Universal er velegnet som kølevindue. Fås også med ekstra kølespiral under udstillingsarealet, der er udformet som en rustfri bakke med afløb, så man kan fylde brudis i disken. Ideel til fisk. Produktinformation: Mural Hiper Castelo kølereol beregnet til centralkøleanlæg. Reolen fås i forskellige længder og udførelser. Der findes et bredt udstyrsprogram til Mural Hiper Castelo. Kølereolen fås til henholdsvis: Kød og fjerkræ med eller uden skråspejl (0-3 o C.), Mejeriprodukter (3-6 o C.), Frugt og grønt med skråspejl (6-9 o C.) Universal impulskølere med indbygget kompressor er små lette kølediske på hjul. Kan dog også bestilles uden understel, hvis køleren skal placeres på en sokkel. Modeller til ost, pålæg, delikatesser, snacks, drikkevarer m.m. Universal fås i forskellige længder. Yderligere information:

9 Enghavegård Osteri Det lille lokale mejeri Enghavegård Osteri emmer af nostalgi og gammelt håndværk. Mejeriet har til huse i en gammel landejendom, hvor der foruden selve osteproduktionen er blevet plads til en lille gårdbutik med tilknyttet café. Det kræver omhu og tid at producere en god ost, men spørger man kunderne er det umagen værd, for en Enghavegårdost smager af mere! En god ost fortjener den bedste opbevaring. Mejerist Henrik Walther-Larsen har i samarbejde med sit lokale autoriserede kølefirma valgt en Mural Fundador Plus kølereol med ventileret køling. Produktinformation: Mural Fundador Plus reolen fra den portugisiske producent Jordäo fås med indbygget eller separat kompressor samt i forskellige længder. Reolen leveres enten i lakeret eller rustfri udførsel. Som ekstraudstyr fås natrullegardin. Til venstre ses det hyggelige cafémiljø samt gårdbutikken som har åbent tre dage ugentligt. Yderligere informationer:

10 Kjær & Sommerfeldt, Rønne Kjær & Sommerfeldt er en eksklusiv vinforretning i Rønne. Udover et bredt udvalg indenfor kvalitetsvine rummer forretningen en afdeling med forskellige specialiteter, herunder luksus oste og pølser, der er oplagte at nyde sammen med et godt glas vin. Da specialiteterne blev en del af sortimentet måtte Kjær & Sommerfeldt på udkig efter den rette køleløsning og det blev Mural Mini Castelo kølereol fra den portugisiske producent Jordao, der løb af med sejren. Produktinformation: Mural Mini Castelo kølereol er beregnet til centralkøleanlæg eller med indbygget kompressor. Fås i længderne: 900 eller 1300 mm. Skinplate eller rustfri udførelse. Ekstra udstyr: Belysning under hylder, kit for genfordampning af tøvand, frontgitre for hylder, delegitre for hylder og bund, natrullegardin samt hjulsæt Hylder (lakerede eller rustfrit stål) kan skråtstilles. Kølereolen fås til henholdsvis: Kød og fjerkræ (0-3 o C.), Mejeriprodukter (3-6 o C.) eller Frugt og grønt med skråspejl (6-9 o C.) Yderligere Alle priser er informationer: DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

Inspirationsmappe til vin, chokolade, konfekture

Inspirationsmappe til vin, chokolade, konfekture Inspirationsmappe til vin, chokolade, konfekture Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Inspirationsmappe til slagterforretninger

Inspirationsmappe til slagterforretninger Inspirationsmappe til slagterforretninger Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed,

Læs mere

Inspirationsmappe til købmand, kiosk, servicestation

Inspirationsmappe til købmand, kiosk, servicestation Inspirationsmappe til købmand, kiosk, servicestation Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende

Læs mere

Inspirationsmappe til fiskeforretninger

Inspirationsmappe til fiskeforretninger Inspirationsmappe til fiskeforretninger Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed,

Læs mere

Inspirationsmappe til cafe, sandwichbar og pizzaria

Inspirationsmappe til cafe, sandwichbar og pizzaria Inspirationsmappe til cafe, sandwichbar og pizzaria Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Inspirationsmappe til hotel og restaurant

Inspirationsmappe til hotel og restaurant Inspirationsmappe til hotel og restaurant Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Inspirationsmappe til smørrebrød og delikatesse

Inspirationsmappe til smørrebrød og delikatesse Inspirationsmappe til smørrebrød og delikatesse Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Kølereoler Mini Castelo

Kølereoler Mini Castelo Mini Castelo Anvendelsesområder: Temperaturområder: Kompressor: Køling: Kølemiddel: Afrimning: El-tilslutning: Udførelse: Udstyr: Belysning: Gavle: Kød og fjerkræ: 0 - +3 C. Mejeri: +3 - +6 C. Indbygget

Læs mere

Diske og montrer LCG Gemini

Diske og montrer LCG Gemini LCG Gemini Anvendelsesområder: 1245 900 290 915 930 510 720 Disktyper: Klimaklasser: Kompressor: Køling: Kølemiddel: Afrimning: El-tilslutning: Kølede magasiner: Udførelse: Skæreplanke: Frontdekor: Belysning:

Læs mere

Diske og montrer Expo

Diske og montrer Expo Expo Alle priser er DKK excl. moms og afgifter (herunder HFC og WEEE afgift), incl. fragt i DK, excl. ikke brofaste øer. www.daencker.dk 63 Expo Anvendelsesområder: Disktyper: Temperaturområde: Kompressor:

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade kølebordene kan i vid udstrækning tilpasses kundens

Læs mere

Køl og frys til erhverv...

Køl og frys til erhverv... Køl og frys til erhverv... Tryghed i købet: Køb og bliv serviceret lokalt Køle- og frysereoler PRISKATALOG GYLDIGT FRA JUNI 2015 www.daencker.dk 1 Klimaklasse / Symbolforklaring Indhold Klimaklasse Omgivelsesklimaklasse

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Inspirationsmappe til bagere

Inspirationsmappe til bagere Inspirationsmappe til bagere Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed, at

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade kølebordene kan i vid udstrækning tilpasses kundens

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade kølebordene kan i vid udstrækning tilpasses kundens ønsker, idet

Læs mere

Kommercielle kølemøbler til lavpris

Kommercielle kølemøbler til lavpris Kommercielle kølemøbler til lavpris Display køleskabe KK 420 KK 380 Flot buet design. Flot buet design. Robuste plastbehandlede hylder, som er lette at justere. Specifikationer KK 380 KK 420 Rumindhold

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde Bancadas Plus Bancadas Plus er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade Bancadas Plus kølebordene

Læs mere

TOTALLØSNINGER I KØL OG FRYS GONDOLER KØLEREOLER FROSTREOLER FROSTSKABE KØLEDISKE SUPERMARKED

TOTALLØSNINGER I KØL OG FRYS GONDOLER KØLEREOLER FROSTREOLER FROSTSKABE KØLEDISKE SUPERMARKED R TOTALLØSNINGER I KØL OG FRYS GONDOLER KØLEREOLER FROSTREOLER FROSTSKABE KØLEDISKE SUERMARKED Supermarkedsmøbler i europæisk topklasse Kravene til køle- og frysemøbler skærpes konstant i disse år. Miljø-

Læs mere

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk Vi finder de store vine Vin med smag N N www.an-agentur.dk ALLAN IELSE AGENTUR A N A g e n t u r Allan Nielsen Vine er opstået på baggrund af mange dejlige ferieture til Italien. Kærlighed til de lokale

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Autoriseret forhandler af:

Autoriseret forhandler af: Autoriseret forhandler af: Tøndekølere TK 70 TK 65 TK 85 TK 1 Specifikationer TK 1 TK 65 TK 85 TK 70 Volume, ltr. 0 65 85 65 Temperatur område, C 0-/10 0-/10 0-/10 Køle metode Statisk Statisk Statisk 2-/12

Læs mere

Modulrum til køl og frys Celltherm

Modulrum til køl og frys Celltherm Modulrum til køl og frys modulrum til køl og frys er et tysk kvalitetsprodukt. Rummene opbygges af sandwich paneler, der er isoleret med CFC- og HFC-frit PUR-skum, der garanterer lave driftsomkostninger.

Læs mere

Arr. nr. 56 vist i sæbebehandlet eg. Vejl. udsalgspriser pr. 1. marts 2007. (DKK incl. moms) R I M M E s M Ø B E L FA B R I K. www.rimme.

Arr. nr. 56 vist i sæbebehandlet eg. Vejl. udsalgspriser pr. 1. marts 2007. (DKK incl. moms) R I M M E s M Ø B E L FA B R I K. www.rimme. Arr. 56 vist i sæbebehandlet eg Vejl. udsalgspriser pr. 1. marts 2007 (DKK incl. moms) R I M M E s M Ø B E L FA B R I K www.rimme.dk Generelt Pladetykkelsen på sider og træhylder er ca. 12 mm (hjørneskabe

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

OPTIMERING AF SALGSAREALET MED INVENTAR OG LED LØSNINGER FRA INVENTA ET ORD ER ET ORD

OPTIMERING AF SALGSAREALET MED INVENTAR OG LED LØSNINGER FRA INVENTA ET ORD ER ET ORD OPTIMERING AF SALGSAREALET MED INVENTAR OG LED LØSNINGER FRA INVENTA ET ORD ER ET ORD INVENTA ER EN AF DANMARKS FØRENDE NÅR DET GÆLDER BUTIKSINDRETNINGER OG BUTIKSINVENTAR Det har vi været i en menneskealder,

Læs mere

Køl og frys til erhverv... Tryghed i købet: Køb og bliv serviceret lokalt PRISKATALOG

Køl og frys til erhverv... Tryghed i købet: Køb og bliv serviceret lokalt PRISKATALOG Køl og frys til erhverv... Tryghed i købet: Køb og bliv serviceret lokalt PRISKATALOG GYLDIGT FRA FEBRUAR 2012 Firmaprofil Dæncker Køleinventar bygger på mere end 30 års erfaring i kølebranchen med import

Læs mere

LAGERSALG. Business Park Randers Parkboulevarden 31 8920 Randers NV tlf.: +45 86 26 00 83 www.grevegaver.dk info@greve-aps.dk

LAGERSALG. Business Park Randers Parkboulevarden 31 8920 Randers NV tlf.: +45 86 26 00 83 www.grevegaver.dk info@greve-aps.dk LAGERSALG Business Park Randers Parkboulevarden 31 8920 Randers NV tlf.: +45 86 26 00 83 www.grevegaver.dk info@greve-aps.dk kr. 400,- Lager: 60 stk. Lager: 25 stk. Jacob Herskind - Kunstfade Den kendte

Læs mere

Autoriseret forhandler af: www.fynsvand.dk

Autoriseret forhandler af: www.fynsvand.dk Autoriseret forhandler af: Tøndekølere TK 70 TK 65 TK 85 TK 1 TK 1 TK 65 TK 85 TK 70 Volume, ltr. 0 65 85 65 Temperatur område, C 0-/10 0-/10 0-/10 Køle metode Statisk Statisk Statisk 2-/12 Ventileret

Læs mere

Køle- og fryseskabe XP-Line

Køle- og fryseskabe XP-Line Køle- og fryseskabe køle- og fryseskabe er fremstillet i 18/10 rustfrit stål. Fås både med isolerede døre og med glasdøre. Leveres med indbygget eller for separat kompressor. Køleskabene fås fra 350-1400

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

Køle- og frysegondoler Fiji

Køle- og frysegondoler Fiji Fiji Fiji. 965 640 745 790 255 495 205 910 640 745 790 255 495 205 Indbygget. Frys fås desuden for separat. Klimaklasser: 3 L1/M1 - se forklaring side 6. Temperaturområde: El-data: Udførelse: -18 - -20

Læs mere

Kapitel 5 - Butiksindretning

Kapitel 5 - Butiksindretning Kapitel 5 - Butiksindretning Opgave 5.1 1. Hvad kaldes en sådan skitse? Og hvorfor sender hovedkontoret sådan en skitse med ud til butikkerne? Skitsen kaldes for et planogram. Planogrammet sikrer, at kædens

Læs mere

Autoriseret forhandler af: www.vandtryk.dk

Autoriseret forhandler af: www.vandtryk.dk Autoriseret forhandler af: Tøndekølere TK 70 TK 65 TK 85 TK 1 Specifikationer TK 1 TK 65 TK 85 TK 70 Volume, ltr. 0 65 85 65 Temperatur område, C 0-/10 0-/10 0-/10 Køle metode Statisk Statisk Statisk 2-/12

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg ET SYSTEM TIL DIG DER ØNSKER VÆGHÆNGT WC I DIT BADERUM I STEDET FOR GULVMONTERET 25 cm der gør en forskel Er du en af de heldige, der har 25 cm ekstra til udbygning i baderummet?

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Design Bio Pejse Uden Skorsten

Design Bio Pejse Uden Skorsten Medius Design Bio Pejse Uden Skorsten Model Finestro H.60 B.80 D.20 cm. Vægt 30 kg Denne vægmonterede ædelståls bio pejs er en af vore bestsellere, og ikke uden grund. Virkelig flot og kan placeres i alle

Læs mere

Kemikaliekøleskab med udsugning

Kemikaliekøleskab med udsugning Kemikaliekøleskab med udsugning Kemikaliekøleskab med udsugning Systemet består af følgende: -Gram køleskab type Compact eller Midi -Monteret med styreboks & magnetkontakt til dør -Motorstyret spjæld på

Læs mere

ACTIVESELF KØLEDISK MED BRØND ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION

ACTIVESELF KØLEDISK MED BRØND ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING ActiveSelf er et modulopbygget serveringssystem, der er designet til at imødekomme restaurationsbranchens krav om fortjeneste og produktionsomkostninger. Det omhyggelige valg

Læs mere

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser.

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. Outlet - Alt skal væk! Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. E g e v a n g e n 11 8 9 0 0 R a n d e r s C t l f. : + 4 5 8 6 2 6 0 0 8 3 w w w. g r e v e g a v e r. d k i n f o@g

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft Midtjylland - Øst Begrundelser Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå Generelt mange økologiske varer. Lavt fedtindhold i kød & pålæg. Lokker ikke med usunde varer man skal nærmest lede efter slik & chokolade.

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Det vigtigste er begejstringen Modefrisøren i Tølløse

Det vigtigste er begejstringen Modefrisøren i Tølløse Det vigtigste er begejstringen Modefrisøren i Tølløse Michelle er kun 23 år, og endnu ikke færdiguddannet, men hun driver sin salon med stor ekspertise. Således har hun netop nyindrettet salonen i Tølløse,

Læs mere

Blæstkølere og -frysere Ice Chill

Blæstkølere og -frysere Ice Chill læstkølere og -frysere Med en blæstkøler/-fryser er forudsætningerne for en effektiv og hurtig nedkøling opfyldt. På de følgende sider præsenteres en stribe blæstkølere/- frysere af mærket, som alle kan

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

Køl og frys til erhverv...

Køl og frys til erhverv... Køl og frys til erhverv... Tryghed i købet: Køb og bliv serviceret lokalt - køleborde, kolde jomfruer og pizzakøleborde PRISKATALOG GYLDIGT FRA FEBRUAR 2014 www.daencker.dk 1 Køleborde er en serie rustfri

Læs mere

Det er nemt. Håndværket til forskel. Den gode smag

Det er nemt. Håndværket til forskel. Den gode smag Det er nemt Med GO LOCAL s dedikerede producenter og deres dejlige varer på hylderne i din butik, bliver det nemt for dine kunder at fylde køkkenet derhjemme med udvalgte, lækre specialiteter. Med Smagen

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

Køl og frys til erhverv...

Køl og frys til erhverv... Køl og frys til erhverv... Tryghed i købet: Køb og bliv serviceret lokalt Unibar barkøleborde, køleborde for danske ølkasser og gennemrækningskøleborde Alle priser er DKK excl. moms og afgifter (herunder

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut One Wood Furniture producerer møbler af høj dansk kvalitet og skaber fleksible løsninger der passer

Læs mere

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1 Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_02052017.indd 1 05-05-2017 14:11:35 FRISKE og BÆREDYGTIGE råvarer til detail og foodservice Solhjulet er DIN leverandør af økologiske og biodynamiske råvarer. Vi håndplukker

Læs mere

Lene International Hair Design

Lene International Hair Design Lene International Hair Design Funktionel hygge Lene International Hair Design i Esbjerg har netop været igennem en totalrenovering, og således har Lene Jørgensen i samarbejde med Bella Vista formået at

Læs mere

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring. dk og bestem selv hvornår din bil skal til service.

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring. dk og bestem selv hvornår din bil skal til service. Lundgaard Autoteknik Lundgaard Autoteknik er et topmoderne værksted med fokus på servicering, optimering, specialopgaver og komplekse reparationer. Vi er specialværkstedet, hvor selv de vanskeligste problemer

Læs mere

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle Sønderjylland Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding Super venlige og smilende personale. god oversigt over forretningen; orden og ren butik; billige gode varer også økologiske Det er en rar forretning at komme

Læs mere

Find inspiration til din opstillng på www.hammel-furniture.dk

Find inspiration til din opstillng på www.hammel-furniture.dk Design din egen reol og AV Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2012-13/4 Find samlevejledninger og plejeanvisninger på www.hammel-furniture.dk. Klik på Kundeservice øverst på hjemmesiden.

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS ECOPLUS

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS ECOPLUS GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS ECOPLUS SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Der er godt nyt til ansatte i storkøkkener og indkøbere, som holder skarpt øje med det

Læs mere

Media 100/300 Biblioteksreol

Media 100/300 Biblioteksreol Media 100/300 Biblioteksreol 2 Låsbare hjul Media 100 Dette er markedets mest anvendte stålreolsystem, med en gennemprøvet og fleksibel modulopbygning, der giver mulighed for individuelle tilpasninger.

Læs mere

Udlejning af inventar/møbler

Udlejning af inventar/møbler Udlejning af inventar/møbler - - til messer, udstillinger og event. Få inspiration her på siderne eller besøg www.2mato.dk hvor du online kan forespørge om samlet pris på det du ønsker at leje - incl.

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK KATALOG JANUAR 2018 DANSK DESIGN SQUARE REOLEN DER KAN ÆNDRE SIG I TAKT MED DIT LIV Square Reolen er velegnet

Læs mere

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS Find masser af inspiration til GAVER, MODE & BOLIGTRENDS HE Living ApS Klinkhøjvej 42 7400 Herning Tlf.: 30 44 77 33 NYHEDER TIL SÆSONEN ET SMUGKIG PÅ DE SMUKKESTE NYE FUND Velkommen til Heliving - webshoppen

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie 34_015 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas.

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Lager: 4 stk Str.: H.800XB.400xD.400 mm Stk pris 3.000,- Dkr. 1.500,- Dkr.

Læs mere

Funktion og æstetik i den nyindrettede salon i Thorsø

Funktion og æstetik i den nyindrettede salon i Thorsø Funktion og æstetik i den nyindrettede salon i Thorsø Det er ikke nok, indretningen ser fancy ud. Den skal også være brugbar. Det mener Helle Stephansen fra salon Klippoteket i Thorsø. Og hun har netop

Læs mere

XP køle- og fryseskabe fremstillet i 18/10 rustfri stål

XP køle- og fryseskabe fremstillet i 18/10 rustfri stål XP køle- og fryseskabe fremstillet i 18/10 rustfri stål Fås også med glasdøre og for separat kompressor Ret til ændringer forbeholdes FSS Fast service system Alle XP-Line skabe er udstyret med det nye

Læs mere

Kunne du tænke dig at være un k..? Kan vi hjælpe - eller k gger du bare..? Desværre - varen er stad g i restordre...

Kunne du tænke dig at være un k..? Kan vi hjælpe - eller k gger du bare..? Desværre - varen er stad g i restordre... Kunne du tænke dig at være un k..? Det er du sikkert allerede - vi skal bare vise det til dine kunder Kan vi hjælpe - eller k gger du bare..? Du er meget velkommen til at kigge, men vi vil hellere tale

Læs mere

Køl og frys til erhverv...

Køl og frys til erhverv... Køl og frys til erhverv... Tryghed i købet: Køb og bliv serviceret lokalt Impulskølere og køle- og frysegondoler PRISKATALOG GYLDIGT FRA JULI 2015 www.daencker.dk 1 Klimaklasse / Symbolforklaring Indhold

Læs mere

Tegneprogram til Mistral til ipad og web (se bagsiden).

Tegneprogram til Mistral til ipad og web (se bagsiden). #MADE IN DENMARK# Danish Design by Hammel Tegneprogram til Mistral til ipad og web (se bagsiden). Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2014/4 Hammel Furniture A/S - Anbækvej 111 - DK-8450

Læs mere

Hver dag endnu bedre Det nye ALDI DANMARK butikskoncept

Hver dag endnu bedre Det nye ALDI DANMARK butikskoncept Hver dag endnu bedre Det nye ALDI DANMARK butikskoncept Det nye ALDI DANMARK butikskoncept HVER DAG ENDNU BEDRE ALDI HØRER TIL EUROPAS FØRENDE HANDELSSELSKABER Fra at være en lille kerneforretning i Essen-

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere

Køleplade med underskab

Køleplade med underskab Electrolux Self Service er udviklet på grundlag af vores store erfaring med løsninger til det professionelle køkken og selvbetjening verden over. Det gør det muligt for kunderne at skabe en selvbetjeningslinje,

Læs mere

NEW European. FASHION interior. [ shop design ]

NEW European. FASHION interior. [ shop design ] NEW European MANNEQUINS & SHOP [ shop design ] Base panel 68 1 01-132 Panel plade x235 H/V hvid melamin, inkl. skinne 02-132 Panel plade x235 H/V malet hvid, inkl. skinne 02-132A Panel plade x235 H/V anden

Læs mere

OPBEVARING JIVE DYBDE 35

OPBEVARING JIVE DYBDE 35 Prisstærkt salgskoncept by Redoffice AB & SJ Kontor A/S Silkeborg OPBEVARING JIVE DYBDE 35 med opbevarings- og arkiveringsløsninger i dybde 35 dækker vi alle dine behov for pladsoptimering. Uden at gå

Læs mere

Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST

Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST Mersalg af dine varer! Hos Sander Design A/S tror vi på

Læs mere

kreum skaber unikke køkkenløsninger Få en køkkenoplevelse ud over det sædvanlige kreum er Danmarks nye køkkenmærke med 55 års BIGA erfaring

kreum skaber unikke køkkenløsninger Få en køkkenoplevelse ud over det sædvanlige kreum er Danmarks nye køkkenmærke med 55 års BIGA erfaring kreum skaber unikke køkkenløsninger Få en køkkenoplevelse ud over det sædvanlige kreum er Danmarks nye køkkenmærke med 55 års BIGA erfaring Danmarks nye køkkenmærke med 55 års BIGA erfaring kreum kom til

Læs mere

Indretningsopgave hos

Indretningsopgave hos Indretningsopgave hos Dorthe & Knud Nørgaard Jessen Agerskov Kådner 1 6584 Agerskov Lørdag d. 17. maj kl. 11:00 Lavet af: Indretningskonsulenten Louise Ringgaard Jessen, Christoffers Allé 88A 1mf, 2800

Læs mere

GLASSKILTESYSTEM GLASSKILTESYSTEM. glas rustfrit stål. hærdet glas rustfrit stål

GLASSKILTESYSTEM GLASSKILTESYSTEM. glas rustfrit stål. hærdet glas rustfrit stål GLASSKILTESYSTEM hærdet glas rustfrit stål glas rustfrit stål hærdet GLASSKILTESYSTEM Design Glasskilte Et præsentabelt skiltesystem der passer til moderne byggeri i glas og stål Kantpoleret, hærdet glas

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Velkommen til Walter Grey

Velkommen til Walter Grey Reoler & Interiør Velkommen til Walter Grey Walter Grey er et dansk designbrand med en filosofi om at skabe stilfuldt design af god kvalitet, til priser alle har råd til. Hos Walter Grey opererer vi ud

Læs mere

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV KØKKENAL RUMSGA RDERO BE ACC skydedøre med aluminiums-profil og fyldning i hvid højglans. Her er brugt 2 topplader og en gavl i hvid

Læs mere

Nyt tegneprogram til Mistral til ipad og web (se bagsiden) #MADE IN DENMARK# Danish Design by Hammel

Nyt tegneprogram til Mistral til ipad og web (se bagsiden) #MADE IN DENMARK# Danish Design by Hammel #MADE IN DENMARK# Danish Design by Hammel Nyt tegneprogram til Mistral til ipad og web (se bagsiden) Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2015/3 Hammel Furniture A/S - Anbækvej 111 -

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix.

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. RETAILMENT RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. Hver for sig byder de fire brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner

Læs mere

OLUF BRØNNUM & CO. A/S

OLUF BRØNNUM & CO. A/S P R O J E K T F R A I N D R E T N I N G T I L A N R E T N I N G OLUF BRØNNUM & CO. A/S Udstillingen Brønnums projektafdeling beskæftiger en række dygtige og kreative medarbejdere, heriblandt arkitekter,

Læs mere

AG SERIES 160 LIT. KØLE/FRYSESKABE ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION

AG SERIES 160 LIT. KØLE/FRYSESKABE ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING Zanussis 160 liter køleskabe er løsningen til kunder, der har brug for driftssikker, kompakt og brugervenlig kølig opbevaring. Hele den indvendige finish er af Hight Impact (HIPS).

Læs mere

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm.

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm. KR. 12.220,- RUMBA DYBE SKABE MED BUEDE FRONTER OG GOD PLADS BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET Hurtig og nem be st il li ng! MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET KR. 10.565,-

Læs mere

Årstidens magi! Uge 14-17, 2013

Årstidens magi! Uge 14-17, 2013 Årstidens magi! Uge -7, 0 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Dato: Kl.: Hos: Adresse: gave til alle gæster EcoPure Kvadrat 5 dl Kyllingebryst med broccoli personer 5 g frisk basilikum

Læs mere

Dansk. Design. Dansk produceret

Dansk. Design. Dansk produceret 2017 Dansk Design Dansk produceret 1 INDHOLD 04-07 Badsæt med Ifö Sense vask dybde 47 cm 08-11 Badsæt med Square vask dybde 36 cm 12-19 Badsæt med Square + vask dybde 48 cm 20-23 Badsæt med Wave vask dybde

Læs mere

60/30 Stålreol DESIGN BCI

60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 STÅLREOL Funktionel, fleksibel og æstetisk 60/30 Stålreol er resultatet af mange års erfaring og succes. Dette fleksible produktkoncept har udviklet sig over årene og dets

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

FASHION interior. [ shop design ] NEW. european. ManneQuins & shop

FASHION interior. [ shop design ] NEW. european. ManneQuins & shop NEW european ManneQuins & shop BASE PANEL 68 1 01-132 Panel plade 40x235 H/V hvid melamin, inkl. skinne 1.235 02-132 Panel plade 40x235 H/V malet hvid, inkl. skinne 1.511 02-132A Panel plade 40x235 H/V

Læs mere

Modulrum til køl og frys Celltherm

Modulrum til køl og frys Celltherm Modulrum til køl og frys Moderne og fleksibel produktionsteknologi I mere end 30 år har navnet stået for høj tysk kvalitet inden for køle- og fryserum. Som en af de førende europæiske producenter er kendt

Læs mere

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Produktkatalog TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Skal redigeres i ny version A-Z- Snedkeriet salgs- og leveringsbetingelser 2010 Bestilling af vare Vare kan bestilles pr. telefon (75 126599). Ved bestilling

Læs mere