Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 17. maj 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 17. maj 2017"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 17. maj 2017 Tid 8:30 10:00 Sted Hotel Le Méridien, Hamborg Mødeleder: Henrik Fritzon, Regionstyrelsens ordförande i Region Skåne og bestyrelsesformand i The Greater Copenhagen & Skåne Committee. Dagsorden for bestyrelsesmødet 1. Velkommen godkendelse af dagsorden og referat 2. Meddelelser til bestyrelsen 3. Strategisk ramme for Greater Copenhagen 4. Involvering af erhvervsliv og relevante interessenter i Greater Copenhagen 5. Avsiktsförklaring/Letter of Intent mellan Hansestadt Hamburg og The Greater Copenhagen & Skåne Committee 6. Brev til den danske og svenske regering vedrørende Øresundsforbindelser 7. Opsamling på Budget 2016 og status på udmøntning af Budget The Greater Copenhagen & Skåne Committee på Folkemødet og Almedalen i The Greater Copenhagen & Skåne Committee resultater fra EVT. Deltagere: Anders Almgren, Kommunstyrelsens ordförande, Lunds kommun Carl-Johan Sonesson, Regionsstyrelsens 2:e vice ordförende, Region Skåne Henrik Fritzon, Regionstyrelsens ordförande, Region Skåne Jens Stenbæk, Regionsrådsformand, Region Sjælland John Engelhardt, Næstformand i KKR Hovedstaden, Borgmester i Glostrup Katrin Stjernfeldt Jammeh, Kommunstyrelsens ordförande, Malmö Stad Kent Mårtensson, Ordförande, Kommunförbundet Skåne Knud Erik Hansen, Næstformand for KKR Sjælland, Borgmester, Faxe kommune Niels Hörup, Formand for KKR Sjælland, Borgmester, Solrød Kommune Per Roswall, Regionsrådsmedlem, Region Hovedstaden Peter Danielsson, Kommunstyrelsens ordförende, Helsingborg Stad Pierre Månsson, Kommunstyrelsens ordförande, Kristianstad Kommun Sophie Hæstorp Andersen, Regionsrådsformand, Region Hovedstaden Steen Bach Nielsen, Regionsrådsmedlem, Region Sjælland Steen Christiansen, Formand for KKR Hovedstaden, borgmester Albertslund Kommune Torkild Strandberg, Kommunstyrelsens ordförande, Landskrona Stad Afbud: Anders Åkesson, Vice-ordförande, Region Skåne Frank Jensen, Overborgmester, Københavns Kommune

2 Referat af bestyrelsesmødet i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 17. maj Velkommen godkendelse af dagsorden og referat (til godkendelse) Bestyrelsen godkender dagsordenen. Bestyrelsen godkender referat af bestyrelsesmødet i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 22. marts Formanden bød velkommen til årets andet møde i bestyrelsen for The Greater Copenhagen & Skåne Committee. En særlig velkomst blev rettet til Pierre Månsson, der ved årsskiftet afløste Helene Fritzon som Kristian Stads repræsentant i bestyrelsen. Under godkendelse af dagsordenen meddelte bestyrelsesformanden, at dagsordenspunktet Avsiktsförklaring/Letter of Intent mellan Hansestadt Hamburg og The Greater Copenhagen & Skåne Committee ville udgå. Bestyrelsesformanden orienterede derpå bestyrelsen om processen for brevet til den danske og svenske regering vedrørende nye Øresundsforbindelser. Bestyrelsesformanden redegjorde endvidere kort for uenighederne og foreslog en åben drøftelse af brevet under punkt 6. Bestyrelsen godkendte dagordenen for bestyrelsesmødet. Bestyrelsen godkendte derpå referat af bestyrelsesmødet d. 22. marts Meddelelser til bestyrelsen (til orientering) Bestyrelsen tager meddelelserne til efterretning. Bestyrelsen blev givet følgende meddelelser: EMA: o At der d. 24. marts 2017 blev fremsendt breve til henholdsvis den danske og svenske regering, hvori regeringerne blev opfordret til at samarbejde om at tiltrække EMA. o At der ikke er modtaget svar fra de to regeringer. o At formanden håbede, at de to regeringer længere fremme i beslutningsprocessen i EUsystemet om den fremtidige placering af EMA kunne se muligheder i et samarbejde. ID- og Grænsekontrollen o At ID-kontrollen på den danske side af Øresund blev ophævet d. 4. maj 2017, men at den svenske regering samtidig skærpede grænsekontrollen ved indrejse til Sverige. o At der arbejdes på en løsning, hvor svensk politi kan gennemføre grænsekontrollen på toget over Øresund, så stoppet på Hyllie station undgås, og rejsetiden forkortes. o At en implementering af kontrol på togene er udfordret, da det vil kræve flere ressourcer, som det svenske politi ikke har.

3 Bestyrelsen drøftede efterfølgende, hvordan der kan arbejdes videre med ID- og grænsekontrollen og besluttede at fastholde presset for en fuld ophævelse af grænsekontrollen. Avsiktsförklaring/Letter of Intent: o At der fra Hamborgs side har været ønske om, at en samarbejdsaftale indgås med Hamburg Metropolitan Region frem for Hamborg Hansestad. o At Hamborg er positivt indstillet i forhold til at indgå en samarbejdsaftale, der indeholder konkrete og strategiske fælles indsatser. o At processen med at udarbejde en samarbejdsaftale fortsætter og forventeligt kan underskrives i efteråret Det blev påpeget, at STRING, og de aktiviteter der allerede er i gang her, skal indtænkes i samarbejdsaftalen. Bestyrelsen besluttede at give styregruppen i opdrag at fortsætte arbejdet med at udvikle en samarbejdsaftale med Hamborg. Trafikcharter Region Sjælland orienterede bestyrelsen om status på udrulningen af Trafikcharteret. Herunder: o At der i udrulningen af Trafikcharteret arbejdes i mange spor. o At der er behov for engagement og solid politisk interessevaretagelse fra alle parter. o At bestyrelsen opfordres til at prioritere arbejdet og ejerskabet til udrulningen af Trafikcharteret både bilateralt og fælles i Greater Copenhagen sammenhæng. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. 3. Strategisk ramme for Greater Copenhagen Bestyrelsen bekræfter den strategiske ramme og de prioriterede indsatser for det fremadrettede arbejde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee, som bestyrelsen nåede til enighed om på seminaret d. 25. januar Bestyrelsesformanden præsenterede den strategiske ramme og opsummerede, at det fremlagte materiale er et resultat af bestyrelsens drøftelser fra seminaret d. 25. januar 2017, samt at det tidligere har været udsendt til bestyrelsen som opsamling på seminaret. Bestyrelsen tiltrådte indstillingen med bemærkning om, at de konkrete indsatser og projekter i Greater Copenhagen formelt besluttes i forbindelse med de årlige handleplaner. 4. Involvering af erhvervsliv og relevante interessenter i Greater Copenhagen (til godkendelse) Bestyrelsen godkender den reviderede plan for involvering af erhvervsliv og relevante interessenter i Greater Copenhagen. Bestyrelsen drøfter, hvordan der sikres ressourcer, ejerskab og fremdrift i egne organisationer, herunder i de tre eksekveringsspor.

4 Bestyrelsesformanden bad Carsten Krabbe fra Region Hovedstaden om at give en kort introduktion til det udsendte materiale. Bestyrelsen påpegede, at man fra erhvervsorganisationernes side bør blive mere konkrete og byde struktureret ind på hvor og hvordan, der specifikt kan samarbejdes. Bestyrelsen bad endvidere om, at inddragelse af erhvervslivet indtænkes i handlingsplanen for Bestyrelsen godkendte herefter det reviderede oplæg for inddragelse af erhvervslivet. 5. Avsiktsförklaring/Letter of Intent mellan Hansestadt Hamburg og The Greater Copenhagen & Skåne Committee (til godkendelse) Punktet udgik. 6. Brev til den danske og svenske regering vedrørende Øresundsforbindelser Punktet blev udskudt til sidste punkt på dagsordenen for at give tid til at lave kopier af brevene til runddeling. 7. Opsamling på Budget 2016 og status på udmøntning af Budget 2017 (til godkendelse) Bestyrelsen godkender regnskab for 2016 til underskrivelse af formandskabet. Bestyrelsen tager orientering om status på udmøntningen af Budget 2017 til efterretning. Bestyrelsen tiltrådte indstillingerne. 8. The Greater Copenhagen & Skåne Committee på Folkemødet og Almedalen i 2017 (til orientering) Bestyrelsen tager orientering om programmerne for årets Folkemøde og Almedalen til efterretning. Bestyrelsen tog orientering om programmerne for årets Folkemøde og Almedalen til efterretning. 9. The Greater Copenhagen & Skåne Committee resultater fra 2016 (til orientering) Bestyrelsen tager orientering om Greater Copenhagen-samarbejdets resultater fra 2016 til efterretning.

5 Sekretariatslederen præsenterede resultatlisten fra Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning og kvitterede for det gode arbejde i det forgangne år. Bestyrelsen bad om, at der i resultatopgørelserne fokuseres mere på indsatsernes effekter på vækst og beskæftigelse, så resultatlisten kan indgå i en struktureret dialog med erhvervslivet. Bestyrelsen bad derudover om, at kommunikationsindsatsen omkring komitéens resultater styrkes. Bestyrelsen bakkede i den forbindelse op om det igangsatte arbejde med faktaarkene. 10. Brev til den danske og svenske regering vedrørende Øresundsforbindelser (flyttet fra punkt 6) Bestyrelsesformanden runddelte de seneste udkast til breve til den danske og svenske regering vedrørende Øresundsforbindelser fra hhv. Region Skåne og Malmø/København. Bestyrelsesformanden sammenfattede baggrunden og processen for det runddelte brevudkast og bad om bestyrelsens konkrete bemærkninger. Bestyrelsen bakkede bredt op om Trafikcharteret og formuleringerne ift. HH-forbindelse og Øresundsmetro, men der var i bestyrelsen forskellige tolkninger af forholdet mellem HHforbindelsen og Øresundsmetroen. Landskrona stad bad om at få ført til protokols, at Landskrona, der ikke sad i bestyrelsen da Trafikcharteret blev vedtaget, mener, at prioriteringen af nye forbindelser over Øresund bør afhænge af, hvad der giver mest effekt. Landskronas protokolbemærkning er vedlagt til orientering. Bestyrelsen besluttede kl af hensyn til de ventende virksomhedsrepræsentanter at udsætte de videre drøftelser til efter frokost. 11. EVT. Bestyrelsesmødet blev genoptaget kl Der var her en længere drøftelse, hvor de endelige formuleringer i brevet blev aftalt. Bestyrelsen godkendte herefter det fælles brev og aftalte, at brevet hurtigst muligt oversættes til dansk og afsendes fra formandsskabet til hhv. transportminister Ole Birk Olesen og infrastrukturminister Anna Johansson. Det blev besluttet, at der efterfølgende udsendes en pressemeddelelse fra formandsskabet. Der var endvidere enighed om, at parterna i Greater Copenhagen and Skåne Committee fortsätter att konsolidera beslutningsunderlaget för en Öresundsmetro mellan Malmö och Köpenhamn vilket bland annat hänger ihop med den fortsatta utbyggnaden av metron i Köpenhamn. Bestyrelsen havde ingen tilføjelser til Evt.

UDKAST Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 22. marts 2017

UDKAST Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 22. marts 2017 16-001942UDKAST Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 22. marts 2017 Tid 10:00 12:00 Sted Københavns Rådhus, Hovedkassen Mødeleder: Henrik Fritzon, Regionstyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee af bestyrelsesmøde d. 9. december 2016 af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 9. december 2016 Tid 9:30 11:30 Sted Dockplatsen 26, Malmö 6. sal/våning, lokale Øresund Mødeleder:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne d. 12. oktober 2016

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne d. 12. oktober 2016 Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 12. oktober 2016 Dato 12. oktober 2016 Tid 14:00 16:00 Sted Region Skåne, Dockplatsen 26, Malmö, 6. sal/våning, lokale Øresund.

Læs mere

UDKAST referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 20. september 2017

UDKAST referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 20. september 2017 Dato: 6. november UDKAST - Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 20. september Tid 10:00 12:00 Sted Københavns Rådhus, Snapstinget Mødeleder: Henrik Fritzon, Regionstyrelsens

Læs mere

Politisk forståelse mellem parterne bag Greater Copenhagen & Skåne Committee

Politisk forståelse mellem parterne bag Greater Copenhagen & Skåne Committee Politisk forståelse mellem parterne bag Greater Copenhagen & Skåne Committee The Greater Copenhagen & Skåne Committee er en politisk komité for kommunale og regionale myndigheder i Skåne, Hovedstaden og

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 24. september 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR 10. marts 2016 Deltagere: Flemming Kronsten, formand Gert Jørgensen, næstformand Carsten Bloch Nielsen, næstformand Marianne Sumborg, arbejdsmarkedsdirektør AMK Øst Helle Klein, AMK Øst (referent) Dagsorden

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 26. juni 2018 kl hos Randers Kommune, Laksetorvet, 8900 Randers.

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 26. juni 2018 kl hos Randers Kommune, Laksetorvet, 8900 Randers. Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 26. juni 2018 kl. 9.00 12.00 hos Randers Kommune, Laksetorvet, 8900 Randers. Formand for KKR Midtjylland, borgmester Torben Hansen, Randers Kommune,

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Torsdag den 23. maj 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud Henning

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

Niels Hörup, Steen Sørensen og Per B. Christensen. 1. Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra rektor og bestyrelsesformand...

Niels Hörup, Steen Sørensen og Per B. Christensen. 1. Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra rektor og bestyrelsesformand... Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 24. maj 2011 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige, Knud Henning Andersen, Bente Sorgenfrey,

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Fredag den 28. september 2012 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-03-2016 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede:

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

REFERAT Mission. KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt. demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser

REFERAT Mission. KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt. demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser REFERAT 2016 K K R S J Æ L L A N D Dato: 13-09-2016 09:30 Sted: Sørup Herregård Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mødet er fra kl. 9.30-13.00. Partierne aftaler selv gruppemøder, de kan placeres i tidsrummet

Læs mere

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen Dagsorden for Videnudvalget Mødedato 5. februar 2014 Mødetid Kl. 16.00-18.00 Mødested Ved Fjorden 6, 6950 (Rådhuset) Mødelokale 1 Fraværende Bemærkninger R E F E R A T Deltagere: Bent Brodersen Tine Korsholm

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 27. september 2011 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Deltagere: Anders Dinsen ADHD-foreningen Carsten Hussing Høreforeningen Karl Vilhelm Nielsen UlykkesPatientForeningen og Polioforeningen

Deltagere: Anders Dinsen ADHD-foreningen Carsten Hussing Høreforeningen Karl Vilhelm Nielsen UlykkesPatientForeningen og Polioforeningen Center for Sundhed Sekretariatet Kongens vænge 2 3400 Hillerød REFERAT Møde i: Dato: 5. september 2018 Kl.: 16.00-18.00 Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Telefon 38666000

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl. 13.00-16.00 hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Der var afbud fra Margrete Bak. Referent var direktør Erik Krarup.

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

KL s politiske organisering

KL s politiske organisering KKR HOVEDSTADEN KL s politiske organisering 2018-2022 Hvad er KKR? Ingen formel beslutningskompetence (den er i kommunalbestyrelserne) Forholdsvis ny arbejdsform for politikere og forvaltning I gang med

Læs mere

Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4

Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4 Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den 26-03-2018 Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4 Deltagere: Henrik Nielsen, Pia Dam, Jan Ole Jakobsen, Tonny Gjersen Afbud: Carl Jørgen Heide, Minna Henriksen,

Læs mere

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Til medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 19-04-2018 EMN-2018-00010 Maren Munk-Madsen Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Deltagere: Afbud: Regionsdirektører: Deltagere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

Protokol fra hovedbestyrelsesmødet

Protokol fra hovedbestyrelsesmødet Dansk Jernbaneforbund Protokol fra hovedbestyrelsesmødet Den 9. oktober 2014 2 Protokol fra hovedbestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 Deltagere: Forbundsformand Henrik Horup Næstformand Preben S. Pedersen

Læs mere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 28. november Deltagere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 28. november Deltagere Politisk dokument uden resume Dokumentnummer 571549 Bestyrelsen Dato 28. november 2018 Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 28. november 2018 Deltagere Fra bestyrelsen deltog Kirsten Jensen, Per Hovmand,

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat. Dato: Tid: Sted:

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat. Dato: Tid: Sted: Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 18-11-2016 10:00 18-11-2016 12:00 Dato: Tid: Sted: Deltagere: 18. november 2016 10:00-18-11-2016 12:00 Aarhus Rådhus, mødelokale 381 Fung. rådmand Camilla Fabricius

Læs mere

Sekretariatsledelsen. Tirsdag 10. februar 2015. Morsø Kommune Holgersgade 2 7900 Nykøbing Mors

Sekretariatsledelsen. Tirsdag 10. februar 2015. Morsø Kommune Holgersgade 2 7900 Nykøbing Mors Sekretariatsledelsen Tirsdag 10. februar 2015 Morsø Kommune Holgersgade 2 7900 Nykøbing Mors 1 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Opsamling fra seneste møder: bestyrelsen og erhvervsforum 23.1

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Øresundsvandsamarbejdet - Öresundsvattensamarbetet. Status for perioden 1. oktober marts 2000.

Øresundsvandsamarbejdet - Öresundsvattensamarbetet. Status for perioden 1. oktober marts 2000. Øresundsvandsamarbejdet - Öresundsvattensamarbetet Status for perioden 1. oktober 1999 10. marts 2000. 1. Samarbejdets styregruppe mødtes i Höganäs den 5. oktober 1999 hos Länsstyrelsen i Skåne Län og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Bestyrelsen Fomars Billund den 4. december 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Tid: Den 27. november 2015 kl. 11 13. Sted: Hotel Legoland konferencecentret, U2 Deltagere: Hele bestyrelsen deltog.

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

2. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør (FOR LUKKEDE

2. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør (FOR LUKKEDE Forum: Fælles beredskab Politisk Forberedelsesgruppe Dato: 25. juni 2015 Tid: kl. 15.00 16.00 Sted: Glostrup Rådhus, møderum Landskrona Mødedeltagere: Steen Christiansen (Albertslund), Ib Terp (Brøndby),

Læs mere

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Interessentskabsmøde nr. 04 22. marts 2018 Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Følgende repræsentanter for interessenterne og Hovedstadens Letbane deltog: Fra

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

REFERAT. Dagsorden: Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland

REFERAT. Dagsorden: Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland Ungdommens Uddannelsesvejledning Nørreport-centret Nørregade 58, 2. sal 7500 Holstebro Tlf. 9664 3040 Fax 9664 3042 www.uu-nordvestjylland.dk REFERAT Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland Tid: Fredag den

Læs mere

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30 Medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 11042013 Sagsnr. 13/582 Annette Budtz Jørgensen Tel.: 3529 8263 Email: abj@regioner.dk Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den 05042013

Læs mere

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business

Læs mere

KKR N OTAT. Referat Regionalt Dialogforum 16. april 2015

KKR N OTAT. Referat Regionalt Dialogforum 16. april 2015 N OTAT KKR HOVEDSTADEN Referat Regionalt Dialogforum 16. april 2015 Deltagerliste Steen Christiansen, formand for KKR Hovedstaden John Engelhardt, næstformand for KKR Hovedstaden Kirsten Elise Hove, Danske

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT AF KONSTITUERENDE MØDE 2010 K K R S J Æ L L A N D Dato: 25. januar 2010 Tidspunkt: 10.30 Sted: Scandic Ringsted, Nørretorv 57, 4100 Ringsted KL s mission Varetage demokratisk styrede kommuners

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i KLAR Forsyning A/S (CVR-nr. 36 48 44 38) Og følgende selskaber i samarbejdet: Køge Holding A/S (CVR-nr. 28 31 30 55) Køge Varme A/S (CVR-nr. 28 67 23 30)

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

PROTOKOL FRA ÖRESUNDSKOMITEENS MØDE DEN 29. MAJ 2008 AFHOLDT I ROSKILDE

PROTOKOL FRA ÖRESUNDSKOMITEENS MØDE DEN 29. MAJ 2008 AFHOLDT I ROSKILDE PROTOKOL FRA ÖRESUNDSKOMITEENS MØDE DEN 29. MAJ 2008 AFHOLDT I ROSKILDE Deltagere: se bilag 1 Til beslutning 1. Godkendelse af dagsorden Dagordenen blev godkendt. 2. Godkendelse af referat af mødet den

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl hos Erhvervsstyrelsen,

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl hos Erhvervsstyrelsen, Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl. 13.00-15.00 hos Erhvervsstyrelsen, Vejlsøvej 29, 8600 Silkeborg. Mødet indledtes med en velkomst v. regionalchef Preben Gregersen,

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 26. juni 2018 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 26. juni 2018 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 28. september 2018 kl. 9.00 11.00 hos Væksthus Midtjylland, INNOVATORIUM, Birk Centerpark 40, 7400 Herning. Referent var direktør Erik Krarup. Punkt 1:

Læs mere

FGU-institutionen for Viborg og Silkeborg kommuner Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018

FGU-institutionen for Viborg og Silkeborg kommuner Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018 Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018 Silkeborg Medborgerhus. Deltagere: Steen Vindum, Silkeborg Kommune Anders Bertel, Viborg Kommune Dorthe Schou Jensen, Silkeborg Kommune

Læs mere

Lektor Susanne Gretzinger Lektor Klaus Levinsen Studerende Solveig Ryskov Graversen Stage Studerende Simon Jensen

Lektor Susanne Gretzinger Lektor Klaus Levinsen Studerende Solveig Ryskov Graversen Stage Studerende Simon Jensen Biblioteket Referat Emne 9. møde i Biblioteksudvalget 8. juni 2017 Dato og tidspunkt 2. juni 2017, kl. 10-13 Sted SDU Odense, bibliotekets mødelokale 1 og 2 Sagsnr. 17/9445 rira rira@bib.sdu.dk T +4565504168

Læs mere

2. Godkendelse af referat Styregruppen godkendte uden bemærkninger referatet fra styregruppes ordinære møde d. 15. juni 2016.

2. Godkendelse af referat Styregruppen godkendte uden bemærkninger referatet fra styregruppes ordinære møde d. 15. juni 2016. Referat Styregruppen for DDB Ordinært møde den 25. november 2016, kl. 13.00-15.00 i Slots- og Kulturstyrelsen. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Steen Kyed (Kulturministeriet), Morten Lautrup Larsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 22. marts 2017 kl. 15:00 18.00 Bestyrelsesmødet var indkaldt af direktør Inge Prip på vegne af formandskabet. Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere:

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Mødereferat af konstituerende bestyrelsesmøde i den kommende bestyrelse

Mødereferat af konstituerende bestyrelsesmøde i den kommende bestyrelse Mødereferat af konstituerende bestyrelsesmøde i den kommende bestyrelse Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Kvartalsrapport fra 1. december 2009 til 31. marts 2010 fra akkrediteringsnævnet

Kvartalsrapport fra 1. december 2009 til 31. marts 2010 fra akkrediteringsnævnet R E F E R A T Bestyrelsesmøde Sted: Sundhedsstyrelsen, mødelokale 502 Dato: 3. juni 2010 Tid: Kl. 9.30-12.00 (mødet afsluttes med frokost) Deltagere Jesper Fisker (formand) Jens Elkjær (næstformand) Lone

Læs mere

Det regionale Arbejdsmarkedsråd Sjælland. Referat af møde i formandskabet for RAR Sjælland den 9. marts marts 2015

Det regionale Arbejdsmarkedsråd Sjælland. Referat af møde i formandskabet for RAR Sjælland den 9. marts marts 2015 Deltagere: Flemming Kronsten, formand Carsten Bloch Nielsen, næstformand 11. marts 2015 Marianne Sumborg, arbejdsmarkedsdirektør AMK-Øst Helle Klein, AMK-Øst (referent) Afbud: Gert Jørgensen, næstformand

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 17. december 2014, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 6-2014) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Margareta

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Bente Sorgenfrey, Hans Stige (formand),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl. 9.00 12.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. 2. næstformand

Læs mere

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne.

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 7. januar 2019 kl. 10.00-12.00 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Birthe Mørck (formand), Pia Weise Pedersen (næstformand),

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 28-09-2017 09:30 28-09-2017 16:45 Dato: Tid: Sted: Deltagere: Afbud: 28. september 2017 09:30-16:45 Samsø Rådhus, Søtoften 10, Mødelokale 2 Rådmand Kristian Würtz

Læs mere

Referat fra møde i Arbejdsgruppen for kultur og fritid, 22. april 2014 kl.15 16 på Scandlines-færgen Helsingør-Helsingborg

Referat fra møde i Arbejdsgruppen for kultur og fritid, 22. april 2014 kl.15 16 på Scandlines-færgen Helsingør-Helsingborg Referat fra møde i Arbejdsgruppen for kultur og fritid, 22. april 2014 kl.15 16 på Scandlines-færgen Helsingør-Helsingborg Deltagere: Jane Strange (V), Region Sjælland Flemming Pless (A), Region Hovedstaden

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Onsdag den 23. juni 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Fraværende: Christian Nielsen Gjesthede,

Læs mere

KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT. Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 28. april Asylgade 22 Thisted

KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT. Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 28. april Asylgade 22 Thisted Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 28. april Asylgade 22 Thisted Deltagere Ole Bendix Hjørring Kommune Rikke B. Gundersen Frederikshavn Kommune Dennis Jensen

Læs mere

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Referat 30. oktober 2012 Dato: 30. oktober Tid: Kl. 13 14.00 Sted: KL-huset, lokale S-08 Afbud: Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Kredsenes fremtidige

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland

Dagsorden. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Dagsorden Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Mødedato 24. september 2014 Starttidspunkt for møde Kl. 11.00 Lokale Hotel Vadstrup 1771, Vadstrup 4,Samsø Udsendt til Else Søjmark, Kultur og udviklingsudvalget,

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Fredag den 22. marts 2013 Mødested: Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

KKR N OTAT. Referat af møde i Dialogforum Hovedstaden den 24. oktober 2014

KKR N OTAT. Referat af møde i Dialogforum Hovedstaden den 24. oktober 2014 N OTAT KKR HOVEDSTADEN Referat af møde i Dialogforum Hovedstaden den 24. oktober 2014 Deltagerliste Steen Christiansen, formand for KKR Hovedstaden John Engelhardt, næstformand for KKR Hovedstaden Kirsten

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 29. oktober 2018

Referat fra møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 29. oktober 2018 SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret Referat Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 29. oktober 2018 Kl.: 17.00-19.00 Sted: Lokale 125B Deltagere: Arne Pedersen, Mette Cadovius, Helle Zelasny,

Læs mere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 23. februar 2017 kl

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 23. februar 2017 kl Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 23. februar 2017 Michael Skov Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 23. februar 2017 kl. 9.30-12.00 Til stede: Formand Thomas Gyldal Petersen, næstformand

Læs mere

Kort oplæg fra Regionen vedr. "Klædt på til. Referat fra bestyrelsesmødet

Kort oplæg fra Regionen vedr. Klædt på til. Referat fra bestyrelsesmødet Referat fra bestyrelsesmødet 8.02. 2012 kl. 13.00-15.00 46. møde Mødested: UU-Vestegnen Vognporten 2, Albertslund Til: Jette Runchel, Albertslund (JR) Dorrit Christensen, Ballerup (DC) Lene Magnussen,

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 28. marts 2017 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ

Læs mere

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 20. juni 2012 kl. 16-18 Adresse: FOA, Fuglebakken 2, Himmelev, 4000 Roskilde Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne

Læs mere

Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft

Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft 1 HVAD ER GREATER COPENHAGEN? Greater Copenhagen er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner, regioner og organisationer i Østdanmark og Sydsverige. Vi er 79

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D D AG SORDEN 2019 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 06-09-2019 10:00 Sted: Hotel Scandic, Hadsundvej 200, Aalborg Øst. Der er ikke gruppemøder før KKR-mødet. KKR-møde kl. 10.00-12.30 med efterfølgende frokost.

Læs mere

Åbent møde for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 15. juni 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Åbent møde for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 15. juni 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Åbent møde for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 15. juni 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 028. Godkendelse af dagsorden 40 029. Godkendelse af referat 41 030. Velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Ved økonomiforhandlingerne mellem Regeringen og KL vil beredskabet indgå som fokusområde.

Ved økonomiforhandlingerne mellem Regeringen og KL vil beredskabet indgå som fokusområde. Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 26-04-2017 10:00 26-04-2017 12:00 Dato: Tid: Sted: Deltagere: Afbud: 26. april 2017 10:00-12:00 AffaldVarme Aarhus, Varmehuset, Bautavej 1, 8210 Aarhus V, lokale

Læs mere

Møde nr.: 2 Mødedato: 05. februar 2013 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Hans Bang-Hansen (Deltog ikke i mødet.

Møde nr.: 2 Mødedato: 05. februar 2013 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Hans Bang-Hansen (Deltog ikke i mødet. REFERAT Økonomiudvalg Møde nr.: 2 Mødedato: Mødevarighed: 14.00-15.20 Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Hans Bang-Hansen (Deltog ikke i mødet.) Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 ØK Anlægsinvesteringer

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Politiske dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 6. september 2018

Politiske dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 6. september 2018 Politiske dokument uden resume Dokumentnummer 292036 Bestyrelsen Dato 6. september 2018 sprotokol fra bestyrelsesmøde 6. september 2018 Fra bestyrelsen deltog Kirsten Jensen, Per Hovmand, Mikael Smed,

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

REFERAT. Indhold. Møde i: Regionshandicaprådet Dato: 6. juni 2017 Kl.: Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5

REFERAT. Indhold. Møde i: Regionshandicaprådet Dato: 6. juni 2017 Kl.: Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Kongens Vænge 2 3400 Hillerød REFERAT Møde i: Dato: 6. juni 2017 Kl.: 17.00-19.00 Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Telefon 38 66 50 00 Direkte 38 66 5013 Fax 38 66 53 99

Læs mere