Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 16. og 17. april 2016, Nymindegab Kro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 16. og 17. april 2016, Nymindegab Kro"

Transkript

1 Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 16. og 17. april 2016, Nymindegab Kro 1. Valg af dirigenter og referenter Morten Møller Hansen, John Hansen og Jette Reeh blev valgt som dirigenter. Ansatte fra Fuglenes Hus, Tine Due Hansen, Michael Fink, Knud Flensted, Lars Engmark og Sigrid Andersen blev valgt som referenter. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt som udsendt. 3. Godkendelse af referat fra sidste møde Det udsendte referat blev godkendt. 4. Hovedbestyrelsens årsberetning Formand Egon Østergaard (EØ) præsenterede hovedbestyrelsens årsberetning, som var udsendt på forhånd til repræsentantskabet. I tillæg til årsberetningen redegjorde EØ for følgende: Der er udlovet en dusør på 50t. kr. for pågribelse af den person, som ulovligt har nedskudt en Kongeørn ved Limfjorden. I Store Vildmose er en Kongeørn dræbt højst sandsynligt i territoriekamp med en anden Kongeørn. EØ redegjorde for en veloverstået engkampagne med underskrifter og overrækkelse til miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen. DOF bidrager til Den Danske Naturfond ved deltagelse i Det Rådgivende udvalg, hvor bl.a. fondens strategi samt projektforslag diskuteres. DOF har før jul afleveret 20 ønsker til regeringens kommende Naturpakke til minister og medlemmerne af Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg. Der er afholdt en reception i Fuglenes Hus i anledning af Caretaker-projektets afslutning og Knud Flensteds 25 års jubilæum i DOF. DOF og Naturstyrelsen arbejder på en samarbejdsaftale om Skagen Fuglestation. Friluftsrådet har givet løntilskud til en naturvejleder ved Skagen Fuglestation i 3 år. DOF har afholdt møde med Varde Kommune vedrørende samarbejde om Blåvand Fuglestation. DOF har en god økonomi med nogle flotte overskud i de seneste år. Medlemstallet ligger stabilt på godt medlemmer, og Facebook er ved udgangen af året oppe på venner. Der er ansat flere medarbejdere som følge af udvidelse af projektporteføljen. I 2016 vil Fuglenes Hus gennemgå en renovering, og der er foretaget en ny organisering af personalet i Fuglenes Hus. DOF s direktør, Sigrid Andersen, rejser rundt i lokalafdelingerne i 2015/2016 og får en masse gode inputs til DOF s strategi og om livet i lokalafdelingerne. Egon Østergaard pointerede, at Hovedbestyrelsens årsberetning er til orientering og ikke, som anført i dagsordenen, til beslutning. Årsberetningen er Hovedbestyrelsens udvælgelse af aktiviteter, der er foregået i løbet af DOF benytter primært beretningen til markedsføring og orientering om DOF til vores samarbejdspartnere. Eventuelle kommentarer til beretningen fra Repræsentantskabet tages til referat.

2 John Hansen påpegede, at god demokratisk praksis tilsiger, at HB-beretningen sættes til afstemning på repræsentantskabsmødet. John Hansen indstillede til Hovedbestyrelsen, at DOFs udvalg til Kvalitetssikring af Ynglefugledata (DKY) nedsættes som et udvalg nedsat af Hovedbestyrelsen, og Egon Østergaard var parat til at drøfte dette. Han henviste desuden til Torkild Lunds indlæg på DOF Forum omkring udpegningen til udvalg, hvor proceduren i praksis er, at udvalget bliver spurgt, om de har kendskab til folk, der er villige til at træde ind. Morten Møller Hansen bemærkede, at vedtægtsudvalget for et par år siden ikke havde fundet nogen sikker definition af, hvornår et udvalg i DOF betragtes som fast. Repræsentantskabets Forretningsudvalg beslutter på førstkommende møde, hvordan vi kan kvalificere en diskussion på det kommende Rep-møde om, hvordan vi nedsætter vores udvalg. 5. Beretning fra lokalafdelingerne 2015 har været et aktivt år for lokalafdelingerne. Hver lokalafdeling kom med en kort mundtlig præsentation af, hvad der har fyldt i det lokale arbejde i det forgangne år. Vi fik præsenteret mange spændende eksempler på, hvordan lokalafdelingerne nytænker i foreningssammenhæng. Her skal fremhæves oprettelsen af maillister på baggrund af medlemslister, så de lokale medlemmer kan få direkte henvendelser om arrangementer. De nye maillister har udløst positive tilbagemeldinger, og folk er glade for den kontakt, der etableres. Nye medlemmer føler sig velkomne, og samtidigt giver det mulighed for at lave spontane ture, når situationen, fuglesensationen eller vejret pludselig er til det. I DOF Nordjyllands beretning var det bemærket, at husstandsmedlemmer burde tælle dobbelt, og det førte til en diskussion af, om vi egentlig bør have denne medlemsgruppe. Morten Møller Hansen bemærkede, at antallet af medlemmer potentielt kunne blive meget højere ikke mindst for ungdomsmedlemmernes vedkommende. Ungdomsudvalget (DOF Ung) kan også lettere målrette deres kommunikation med ungdomsmedlemmer, hvilket ikke er muligt, hvis der gemmer sig et ukendt antal af disse bag husstandene. EØ bemærkede, at HB vil diskutere dette på et kommende møde. 6. Godkendelse af DOF s årsrapport for 2015 DOFs årsrapport blev gennemgået af økonomichef Lars Engmark og derefter godkendt. 7. Fremlæggelse af revideret budget (II) for DOF 2016 Det reviderede budget for 2016 blev besluttet. 8. Valg til hovedbestyrelsen De syv genopstillede medlemmer blev genvalgt: Egon Østergaard, Henrik Wejdling, Peter Bonne Eriksen, Simon S Christiansen, Nils-Erik Norsker, Marco Brodde og Kim Skelmose.

3 9. Dokumenthåndtering i DOF og DOF Forum på Facebook Lars Holm Hansen og Sigrid Andersen orienterede om fildelings-værktøjet, og det blev indstillet til repræsentantskabet at beslutte, hvorvidt filbiblioteket skulle tages i brug, og om DOF Forum skal bibeholdes på Facebook. Kirsten Marie Haugstrup fra HBhar bistået med faglig rådgivning. Lars Holm Hansen præsenterede fildelingssystemet som et site på Fildelingen er for aktive medlemmer af DOF, og der kan deles dokumenter i PDF format. Dog er der ikke tale om deling af fortroligt materiale. Meningen er, at biblioteket skal fungere som et levende og bruger-baseret site; et bibliotek, der er ejet af alle DOF aktive og som et godt fælles værktøj til videndeling. Sitet er ikke offentligt, men kræver password og brugernavn. Sigrid Andersen understregede, at det skal være dokumenter af interesse og inspiration for alle. Og det skal være overskueligt, tilføjede Lars Holm Hansen. Sitet er et supplement til afdelingernes hjemmesider, ikke en kopi. Overskueligheden og strukturen er vigtig, som bl.a. Gerd Bonnesen kommenterede. Den overordnede struktur skal være logisk, f.eks. følge DOFs organisationsstruktur. Rækkefølgen af mapper skal derfor måske ændres i oplægget. Det er dog muligt at bruge en søgefunktion som på andre sites. Erik Agertoft påpegede, at alle har samme rettigheder, som det ser ud nu, men at der skal være nogen, der har udvidede rettigheder til at rydde op og lægge nye dokumenter på. Knud Flensted påpegede, at selv PDF dokumenter jo kan låses op og dermed ændres. Flere foreslog, som Luise Ekberg, at der skal være brugernavn og adgangskoder. Bjarne Nielsen foreslog, at brugernavn og brugere følger DOFs medlemslister. Der var uenighed om, hvorvidt et fildelingssystem kan afløse anden videndeling via mails osv. Man vil savne notifikationer som Luise Ekberg påpegede. Som foreslået blev man enige om at: - man ikke har moderatorer - hver lokalafdeling har en eller flere, der er ansvarlige for at lægge dokumenter på - Fuglenes Hus har ligeledes en ansvarlig for dette - der tages back-up af hensyn til risiko for sletning. Repræsentantskabet vedtog enstemmigt at sætte tjenesten i værk. Derefter blev det diskuteret, om vi fortsat vil benytte DOF Forum på Facebook. Det blev besluttet, at DOF Forum på Facebook kører fortsat et år frem til rep-mødet forår 2017, hvorefter dette tages op til fornyet diskussion og beslutning.

4 Tine Due Hansen fra Fuglenes Hus anbefalede bogen Fake it- din online-identitet er guld værd - sådan passer du på den af Pernille Tranberg & Steffan Heuer. Bogen der giver tips til, hvordan man bedst muligt kan beskytte sin digitale identitet, herunder forblive anonym på Facebook. Den kan være en hjælp til medlemmer, der er nye på Facebook. 10. Fuglestationer Status vedr. etablering af Skagens Fuglestation, fuglestationsstrategien og økonomisk støtte fra lokalafdelingerne. Sigrid Andersen gennemgik status for arbejdet med Skagen Fuglestation. Der arbejdes på en samarbejdsaftale med Naturstyrelsen. Det tilsigtes at aftalen underskrives inden repmødet i efteråret I aftalen forsøger DOF at sikre sig en realistisk økonomisk risikoprofil. Målet er, at såfremt underskuddet på fuglestationen overstiger DKK i tre på hinanden følgende regnskabsår, skal aftalen kunne opsiges. Det blev oplyst, at SkafVen overvejer at ændre sine vedtægter så det bliver et krav, at man skal være medlem af DOF for at blive valgt til fuglestationens bestyrelse. Der var spørgsmål til de økonomiske forpligtelser, og om Fuglestationen kan hvile i sig selv økonomisk. Andre repræsentanter understregede, at det vil være meget attraktivt for såvel frivillige som professionelle at bruge og besøge fuglestationen. Samlet set bakkede Repræsentantskabet op om DOFs fortsatte engagement i Fuglestationen på det fremførte grundlag. Afslutningsvis viste Sigrid Andersenen en præsentation af visionsoplægget fra det tyske firma, ART+COM, der skal forestå udviklingen af de fysiske og digitale rammer for Fugleoplevelsescenter Det Grå Fyr samt den fortsatte vedligeholdelse af de digitale platforme i denne. Det blev annonceret og modtaget med applaus, at DOF København har støttet etableringen af Skagen Fuglestation med kr. 11. Fugleværnsfonden Formand Martin Iversen indledte med den triste meddelelse, at mangeårigt bestyrelsesmedlem i Fugleværnsfonden Henrik Knuth Winterfeldt er afgået ved døden. Repræsentantskabet holdt et minuts stilhed til ære for hans minde. a. Årsrapport og regnskab 2015 Martin Iversen orienterede om, at årets omsætning har været 7,925 mio. kr. i Fugleværnsfonden. Der er modtaget 4 arve sammen med fondsindtægter og midler til gennemførelse af diverse projekter. En arvesag om et beløb på 10 mio. kr. er endnu ikke afsluttet i Skifteretten. Fugleværnsfonden runder de 50 år, og det forestående 50-års jubilæum bliver fejret med udgivelse af jubilæumsbog, kunstudstilling FUGL, som er en vandreudstilling, der indvies den 10. juni på Johannes Larsen Museet i Kerteminde, jubilæumsfest og en lang række andre aktiviteter.

5 b. Budget og planer for 2016 Fugleværnsfonden budgetterer med en omsætning på 6,9 mio. kr. i Konsolidering af egenkapitalen og afvikling af jubilæum er noget af det, der fylder meget i Der vil blive gennemført indsamling af penge via SMS, Mobile Pay og Swipp til Fugleværnsfondens arbejde. Planerne for 2016 rummer bl.a. udarbejdelse af plejeplaner, overvågning og drift af reservaterne, mange formidlingsaktiviteter, udarbejdelse af ny strategi samt udbygning af faciliteter i reservaterne og en række andre nye tiltag. Martin Iversen sluttede af med en varm tak til de mange frivillige, der bidrager med arbejde i reservaterne. c. Valg til bestyrelsen De fire opstillede kandidater til bestyrelsen, Jonna Odgaard, Henrik Nepper- Christensen, Ole Have Jørgensen og Martin Iversen blev valgt. 12. Valg af DOFs repræsentanter i faste udvalg Alle de opstillede medlemmer til Internationalt Udvalg, Naturpolitisk Udvalg, Sjældenhedsudvalget, Videnskabeligt Udvalg og DOF UNG blev valgt. Hvad angår Feltornitologisk Udvalg, så blev den vakante plads diskuteret, og Andreas Winding Mønsted blev foreslået af Repræsentantskabet som nyt medlem. Han takkede ja til valget. Sigrid Andersen sørger for at orientere Feltornitologisk Udvalg herom. 13. Fugleåret - lokalt engagement, men hvordan? Redaktøren af Fugleåret, Peter Lange (PL), fortalte kort om årsrapporternes historie. Fra at være stærkt funderet i alle DOFs lokalafdelinger med årlige sammenstillinger og udgivelser af lokale årsrapporter, der efterfølgende blev sammenskrevet og udgivet i en landsdækkende årsrapport til situationen i dag, hvor blot 2 lokalafdelinger behandler data fra DOFbasen og udgiver en årsrapport. Det vil styrke kvalitetssikringen af data, hvis der i lokalafdelingerne sker en behandling af data, inden Fugleårets redaktion påbegynder skriveriet. Men der mangler folk til at bearbejde data lokalt. Hermed en kraftig opfordring til lokalafdelingerne til at genoptage dette vigtige arbejde. Henrik Wejdling (HW) fortalte, at nogle fuglearter er vigtigere end andre i DOFs naturpolitiske arbejde, og at DOFbasen indeholder enorme mængde data, som kan bruges som argumentation i fugle- og naturbeskyttelsessager. HW gav et eksempel på, hvordan man kan kombinere flere typer af udtræk fra DOFbasen til at dokumentere hvordan de forskellige såkaldte liste-arters (fx Rødliste-arter) udbredelse er i et geografisk område, man ønsker at arbejde med. HW og PL tilbød at udarbejde en kogebog over, hvordan data på liste-arterne kan udsøges i DOFbasen og bruges i lokalafdelingerne. HW & PL tilbød også at bistå lokalafdelingerne, hvis de ønsker at afholde workshops for deres medlemmer for at styrke bearbejdningen af DOFbasens data lokalt.

6 Der var stor opbakning fra Repræsentantskabet til, at lokalafdelingerne benytter DOFbasen til at argumentere i naturpolitiske sager på lokalt plan. Og der var stor ros til Peter Lange og Henrik Wejdling for deres engagement. Til sidst opfordrede DOFs direktør, Sigrid Andersen, alle i salen til at bringe budskabet med hjem, at Fugleåret mangler en billedredaktør. Kontakt Peter Lange peterlange@dofoj.dk for mere information. 14. DOF s Strategiproces Sigrid Andersen gav en kort midtvejsstatus på processen. Rundrejsen til lokalafdelingerne forsætter med indsamling af ideer til den kommende strategi. Derudover har der være afholdt et seminar for ansatte i Fuglenes Hus med fokus på strategien. Strategiarbejdsgruppen vil efterfølgende ælte det hele sammen og præsentere et konkret udspil på repræsentantskabsmødet til november Fastlæggelse af de næste 2 repræsentantskabsmøder Efterårets repræsentantskabsmøde afholdes november 2016 på Dalum Landbrugsskole Forårets repræsentantskabsmøde afholdes april 2017 på Vingsted hotel- og konferencecenter. 16. Eventuelt Bjarne Golles opfordrede til at udsende repræsentantskabsmøde dokumenter digitalt for at spare porto og papir. Der var delte meninger om dette blandt deltagerene, bl.a. om man skulle udelukke årsberetningerne fra lokalafdelingerne i det udsendte materiale, da de udgør en stor del af det samlede antal sider. Beretningerne kunne eventuelt hentes fra den kommende fildelingsplatform. Flertallet var dog enige om, at det er vigtigt, at beretningerne fra lokalafdelingerne fik den fornødne plads i Rep-materialet. John Hansen, Repræsentantskabets Forretningsudvalg, fortalte, at udvalget havde diskuteret emnet, og at der arbejdes på en model, hvor repræsentantskabets medlemmer får mulighed for at vælge, hvad som fremsendes til det enkelte medlem. Poul Erik Sperling opfordrede til at udsende Fugleåret bredt blandt foreningens medlemmer. David Collinge efterlyste et bedre kort-overblik over DOFbasens lokaliteter. Erik Agertoft opfordrede til, at interesserede meldte sig som indtegner af afgrænsninger, af lokaliteter i DOFbasen. Kontakt Timme Nyegaard timme.nyegaard@dof.dk, Fuglenes Hus for mere information. Dirigent Jette Reeh takkede forsamlingen for god ro og orden.

7 Formand Egon Østergaard rundede mødet af og takkede alle oplægsholdere, det samlede repræsentantskab samt værterne fra DOF Sydvestjylland for et godt møde.

Hovedbestyrelsesmøde fredag den oktober 2015 i Ho Feriecenter

Hovedbestyrelsesmøde fredag den oktober 2015 i Ho Feriecenter Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Hans Meltofte (HM), Nils-Erik Norsker (NEN), Lene Smith (LS), Kirsten Marie Haugstrup (KMH), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne Eriksen (PBE), Kim Skelmose

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Ornitologisk Forening

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Ornitologisk Forening Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Ornitologisk Forening 15. 16. november 2014 - på Dalum Landbrugsskole Lokalafdelingsformand Henrik Kalckar Hansen bød velkommen til DOF Fyn. Fugleturen for søndag

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ornitologisk Forening - i forkortelse DOF. Foreningen virker også under navnet BirdLife Denmark. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 18. og 19. april 2015

Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 18. og 19. april 2015 Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 18. og 19. april 2015 John Hansen, DOF Nordsjælland, medlem af Repræsentantskabets Forretningsudvalg, bød særligt velkommen til DOF

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag 8. juni 2018 kl Fuglenes Hus

Hovedbestyrelsesmøde fredag 8. juni 2018 kl Fuglenes Hus Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Nils-Erik Norsker (NEN), Stefan Stürup (SS), Lene Smith (LS), Hans Meltofte (HM), Henrik Wejdling (HW), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne Eriksen (PBE),

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag den 21. august 2015 kl i Fuglenes Hus

Hovedbestyrelsesmøde fredag den 21. august 2015 kl i Fuglenes Hus Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard, Hans Meltofte, Henrik Wejdling, Nils-Erik Norsker, Lene Smith, Kirsten Marie Haugstrup, Ole Friis Larsen, Peter Bonne Eriksen, Steffen Brøgger-Jensen og Stefan

Læs mere

HOVEDBESTYRELSESMØDE I FUGLENES HUS Fredag den 18. januar 2019 kl Beslutningsreferat

HOVEDBESTYRELSESMØDE I FUGLENES HUS Fredag den 18. januar 2019 kl Beslutningsreferat Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Nils-Erik Norsker (NEN), Stefan Stürup (SS), Kirsten Marie Haugstrup (KMH), Hans Meltofte (HM), Henrik Wejdling (HW), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2012 på Dalum Landbrugsskole

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2012 på Dalum Landbrugsskole Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet. På vegne af repræsentantskabets forretningsudvalg bød direktør for DOF Jan Ejlsted (JE) deltagerne velkommen til mødet. 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Dato: University Campus Frederiksberg, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg

Dato: University Campus Frederiksberg, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg Dato: 2017.03.16 Sted: University Campus Frederiksberg, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg Til stede fra bestyrelsen: Medlemmer og andre: Afbud fra bestyrelsen: Hans Harrestrup Andersen Erik Agertoft David

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab april 2010 på Musholm Bugt Feriecenter

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab april 2010 på Musholm Bugt Feriecenter Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet. På vegne af repræsentantskabets forretningsudvalg bød direktør for DOF Jan Ejlsted (JE) deltagerne velkommen til mødet. 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag 10. marts 2017 kl Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 Kbh V

Hovedbestyrelsesmøde fredag 10. marts 2017 kl Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 Kbh V Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Nils-Erik Norsker (NEN), Kirsten Marie Haugstrup (KMH), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne Eriksen (PBE), Steffen Brøgger-Jensen (SBJ), Stefan Stürup

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland 1 Navn og formål Lokalafdelingens navn er Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland. I daglig tale benyttes

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Dato: 1. marts 2016 Årsberetning DOF København 2015

Dato: 1. marts 2016 Årsberetning DOF København 2015 Dato: 1. marts 2016 Årsberetning DOF København 2015 1: Bestyrelsen: Hans Harrestrup Andersen, formand, repræsentantskabet (R), dettes forretningsudvalg, Naturpolitisk udvalg (NPU), Grønt råd Lejre kommune,

Læs mere

Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 14. og 15. november 2015

Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 14. og 15. november 2015 Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 14. og 15. november 2015 1. Valg af dirigenter og referenter Conny Brokholm, Morten Møller, Jette Reeh, John Hansen, Inge Christiansen

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den april 2007 på Beder Gartnerskole

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den april 2007 på Beder Gartnerskole Deltagere: Deltagerlisten udsendt sammen med referatet. 1. Valg af dirigent og referent Forslagene blev godkendt, dirigenter blev: Stefan Stürup, København. Sten Nielsen, Vejle. Oluf Lou, Bornholm. Som

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Årsberetning for DOF-København 2016

Årsberetning for DOF-København 2016 Årsberetning for DOF-København 2016 1: Bestyrelsen Hans Harrestrup Andersen, formand, repræsentantskabsmedlem (R), dettes forretningsudvalg (FU), Naturpolitisk udvalg (NPU), Grønt råd Lejre kommune, Brugerråd

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab 7. og 8. maj på Skærbæk Fritidscenter

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab 7. og 8. maj på Skærbæk Fritidscenter Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet Gert Fahlberg Fra DOF Sønderjylland bød velkommen til lokalafdelingens område. 1. Valg af dirigenter og referenter Susanne Primdahl fra DOF Nordvestjylland,

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Afholdt i Valhalla, Frejavej 44, 2740 Skovlunde lørdag d. 24. marts 2018 kl. 10.00. Antal repræsenterede parceller (fremmødte stemmeberettiget):

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Generalforsamling i DOF Nordjylland lørdag, den 2. februar 2018 på Knivholt Hovedgård, Frederikshavn.

Generalforsamling i DOF Nordjylland lørdag, den 2. februar 2018 på Knivholt Hovedgård, Frederikshavn. Generalforsamling i DOF Nordjylland lørdag, den 2. februar 2018 på Knivholt Hovedgård, Frederikshavn. Dagsorden: 1. Valg af dirigent a. Bestyrelsen foreslog Torben Fisker-Rasmussen. Der var ingen andre

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 17. juni 2016, kl Rungstedlund

Hovedbestyrelsesmøde 17. juni 2016, kl Rungstedlund Referat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Nils Erik Norsker (NEN), Kirsten Marie Haugstrup (KMH), Marco Brodde (MB), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne Eriksen (PBE), Steffen Brøgger Jensen (SBJ), Stefan

Læs mere

Referat Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskabsmøde den 22. og 23. april 2017, Vingsted Hotel- og Konferencecenter

Referat Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskabsmøde den 22. og 23. april 2017, Vingsted Hotel- og Konferencecenter Referat Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskabsmøde den 22. og 23. april 2017, Vingsted Hotel- og Konferencecenter LØRDAG d. 22. april 1. Valg af dirigenter og referenter Morten Møller Hansen, John

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014

Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014 Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014 Deltagere: 22 personer (inklusiv siddende bestyrelse) var mødt op til generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009 Fra bestyrelsen deltog Vibeke(K91), Klaus(K81) og Torben(S81). Der var afbud fra Ingelise (J14) og Per (S18). Der var ved mødets begyndelse 37 fremmødte.

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K

REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K DOK. NR. 19/00980-4 REF. LELI 1. Status på Danmarks arbejde i FN s Menneskerettighedsråd

Læs mere

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år Referat fra Generalforsamlingen 2016 Den 12. april 2016, kl. 16.00 Afholdt ved Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 ~ Cystisk Fibrose 'i i, Foreningen Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 Deltagere i alt: 20 i Aarhus og via livestreaming. Der var 4 fuldmagter med stemmeret. Der

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

MØDEREFERAT-Generalforsamling

MØDEREFERAT-Generalforsamling MØDEREFERAT-Generalforsamling 10. marts 2011 MØDEEMNE: Møde nr. 4. Generalforsamling STED OG DATO: Nørrevang, torsdag d. 10-03-2011, kl. 19:00 DELTAGERE: Formand: Kim Skelmose (KS), nr. 69 : ks@tri-consult.dk

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for ADHD-foreningen

Vedtægter for ADHD-foreningen Vedtægter for ADHD-foreningen Præambel ADHD-foreningen arbejder for mennesker, der har udtalte vanskeligheder inden for områderne opmærksomhed og/eller aktivitetskontrol; ofte kombineret med problemer

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø.

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. 1. Valg af dirigent. Helle Theodorsen blev foreslået og valgt. Dirigenten

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl. 19.20-20.20 Houens Odde, Gilwellhytterne Pkt. Dagsordenspunkt 1 Valg af dirigent og referent at generalsekretær Birgitte Meisner Nielsen

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

REFERAT Generalforsamling Hjerneskadeforeningen Randers

REFERAT Generalforsamling Hjerneskadeforeningen Randers REFERAT Generalforsamling Hjerneskadeforeningen Randers Tid: torsdag den 29. januar 2015, kl. 19:00 Sted: Cafeen, Bakkevej 1, 8920 Randers NV Generalforsamlingen startede med smørrebrød kl. 18:00. Kl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. ANDE LSB OLI GFO RE NIN GE N GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart onsdag d. 2. april 2014 kl. 16:30 i SAS klubhus, diget 25, 2770 Kastrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af klubbens

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax Beboere i afdeling 42, Hærtoften Referat fra ordinært afdelingsmøde tirsdag den 25. september 2012, kl. 16.30. Mødet blev afholdt på Rødekro Kro. Deltagere: Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra

Læs mere

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens.

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens. FJÉRNWRNE 59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl. 19.30 på Arena Assens. Dagsorden: l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Generalforsamling i Foreningen Kurbad Limfjorden F.M.B.A. Mandag 9. april 2018.

Generalforsamling i Foreningen Kurbad Limfjorden F.M.B.A. Mandag 9. april 2018. Generalforsamling i Foreningen Kurbad Limfjorden F.M.B.A. Mandag 9. april 2018. Referat: Dagsorden i henhold til vedtægterne 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Karsten Hjorth Larsen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2017 GULDSMEDEBRANCHENS LEVERANDØRFORENING Comwell Hotel Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør Lørdag den 20. maj kl. 16.30 Forud for generalforsamlingen, kl. 16.00 mødtes detailsiden

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Fredag den 8. maj 2015, kl. 11.30 12.00. Dokk1, Havnen, Aarhus Referat 1. Valg af dirigent Hovedbestyrelsen foreslår, at kommunaldirektør Søren Lund Hansen vælges som dirigent. Søren

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere